most mi a baj az áruhitellel? amikor a drónt meg a többi szarodat vetted áruhitelre, még te röhögtél ki minket, hogy az nem is hitel, te arra bérleti díjként tekintesz.
mi változott azóta? olyan nagy arcod volt.
Te ilyenkor magadnak ismételgeted ugyanazt a hülyeséget újra és újra átfogalmazva 10x? Mert itt rajtad kívül senki se fogyatékos, hogy ne értené elsőre, hogy egy olcsó fos gépet akarsz venni az olcsó fos laptopod mellé (ami nem mellesleg épp arra lett alkalmatlan, amire eredetileg használni akartad). Újra és újra elköveted ugyanazokat a hibákat, de mivel magadat sikerül meggyőzni arról, hogy minden fasza, ezért észre se veszed. Aztán meg jön a süsüzés meg az ideggörcs, mert nem működik semmi. Pedig az a laptop is milyen jó volt akciósan, nem?
sokkal jobban járnál most áruhitellel, mert vehetnél egy drága, bika gépet, és csak havi 100 euródba kerülne, amit az otthoni bevételeid fedeznek is. ráadásul kamatmentes.
de te ehelyett egy összegben elkúrsz 1500-at, egy középszar gépet kapsz érte, ami jövő ilyenkorra elavult lesz. ahelyett, hogy a borítékba tennéd azt a pénzt, és meglenne a biztonság.
nagyon nem értesz te ehhez.
Az áruhitel az olyan, mintha betennéd azt a pénzt minden hónapban a borítékba, és a végén megvennéd belőle a gépet, de ehelyett megkapod a gépet most.
Nálam már csak 200 euró van. Én is spóroltam Fifi.
én minden eszközömet áruhitelből vettem meg, milliós nagyságrendről beszélek. de mit számít? a vlog simán visszahozta már 4 hónap alatt a befektetés.
aki bízik magában az mer áruhitelből vásárolni. az univerzum a bátrakat segíti.
A havi mozgástér legyen minél szélesebb. Igen. Ne legyen a táblázatomban semmi ilyen napi tétel.
Elkezdtem tervezni ma az új táblázatot 105, majd 85 euróval, majd havi 60-nál, és rájöttem, hogy mindegyik sokáig idegesítene, hónapról hónapra.
Úgyhogy inkább a borítékot számolom fel. :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
*Kovács Márk nevetése elhallatszik Berlinig Miskolcról*
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
[im src=https://66.media.tumblr.com/84b5429e911b96f37a14a13cdbafb20b/tumblr_inline_p8dmrs9e511qb93gk_640.jpg]
Akkor ez mi, te bohóc?
Milyen terv ez? Ez neked élet, hogy meg akarsz úszni mindent? Hogy lesz így flokkerkarrier? Hol van a barátnő az excelből? Lesz barátnő?
A trollok mar reggel 6 kor a sodiforumon vannak. Te magyarorszag legnagyobb bohoca vagy.
Írta a SoDI, hogy a kajában is benne van egy (szerintem inkább 5) sör.
TV előfizetés minek 2019-ben? VPN-t nem tud magának egy informatikus ingyen összebuherálni?
Mert ilyen SoDI a SoDI
Akkor ez mi, te bohóc?
Milyen terv ez? Ez neked élet, hogy meg akarsz úszni mindent? Hogy lesz így flokkerkarrier? Hol van a barátnő az excelből? Lesz barátnő?
jav

Kurva autikorrekt
Évi 720 Euró kondibérletre? :D
És hol van a napi 10 Euró reggelire, te csökevény? Az egész kaját számoltad annyival, márpedig mindannyian tudjuk, hogy az Ogre minden reggel levesz egy tízesre.
Endre!
Ki a hibás azért, hogy te évek óta fizetsz havi 60 eurót kondibérletre és eddig 3 alkalommal voltál csak?
Kifejted hogy a sodi hogyan gondolja ezt?
többen kérdezik!!
Az amit a sodi általában iszik, nincs egy ojró sem, kb 80 cent.
Címeres bolond vagy.
Az az önsorsrontó féle.
Tehát saját bevallásod szerint 2100 Eurót költöttél eddig kondizásra, igaz? Az 700.000 Forint, azaz majdnem egy havi fizetésed. Hányszor voltál idén edzeni? Azt ugye tudod, hogy csak ebből összejött volna egy gamer PC?
Jól értem, hogy újabb 600 euróval húzott le az ogre?
Te idióta barom, 200 ft egy műanyag vagy fém szar, amit a lefolyóba raksz és akkor nem esik bele semmi.
Lolbaszki!
Aztán kérditek mire bassza el a pénzt! :))
Jól :DDDDD
hehe
Tessék, megvette a rothadó leselejtezett szekrényt, a fos kisasztalt, a régi szar szőnyeget, a tükröt, a régi szar tévét, kifizette a soha megnem valósuló parkettázást, a gagyi kanapét, most megveszi a fürdőt is és cserébe kussban ülhet a kisszobában a buzi fényeit bámulva hitelből, amig az ogre thai kurvák seggéről szivja a kokót meg locsolja a faszukra a pezsgőt és mindezt a bolond sodika fizeti, majd masnizza az excelt, hogy ne kapjon agyérgörcsöt. ENnnyire elmebeteg buta fasz nem lehet senki.
És még el se adósodtam.
ez valami vicc, vagy ál-sodika, ugye?
Remélem beleszámoltad 5 évre a havi 1000 euró pluszt is, amit kifizetsz a főbérlőnek. Biztos van ott még egy antik kép vagy váza.
Könyörgöm, valaki dobjon össze egy pontos listát árakkal, hogy miket és mennyiért vett már meg az Ogre bácsitól!
Csak nagyjából emlékszem.
Kérjük az ál-sodikát törölni, nagyon szépen köszönöm szépen. Majdnem bedőltem, mert jó generátor, de azért vannak határok.
Helyesebben 600 Euró *Shrek kacsint*
Ezentúl minden nem narancssárga hozzászólásod törölve lesz, jó? 35 év IT tapasztalattal a hátad mögött valószínűleg nem olyan nehéz belépni a fiókodba a faptopról sem, ha meg igen, akkor ne is írj ide, fogyaték.
Jó, de két műanyag szar beleesett mélyre, geci. Ahhoz szerelő kell.
Na de tényleg csá.
Szinte látom magam előtt, ahogy az ideges fadászbika dagadó izmokkal és határozott léptekkel odalép a schrekk elé, úgy lebassza a pénzt az asztalára, hogy a müzlistál leborul. Leüvölti, hogy mire visszaér buziszaunából legyen megoldva, majd becsapja maga mögött az ajtót, ogre meg odd dübben a konyhakövön.
hejjj beersreck!!!!!!!!!!!!!!!!
te hülye vagy? semmi baja nem lesz, ha eddig nem okozott dugulást. 1 eurós lefolyórácsért fizettél 600 eurót? :DDDDD
te tényleg fogyatékos vagy, ember!
Legyen ott valami rácsos geci, faszom.
Ennyi...
Na csá
Nem írok ide többé.
Hát nem azért kell a fürdő takaritásért fizetned, mert ott hagyod a recskaparti után a gecirácsot a csapban?
Ne is írjál, inkább indíts egy streamet.
Le kell nyúlni egy csőgörénnyel és meg van oldva, te fasz. Az úgy kemény 10 Euró lehet a legrosszabb esetben, ha meg kell venni az eszközt, mert Shreknek nincs otthon. De az biztos, hogy rólad legalább egy jó százas le lesz gombolva, ha nem egyenesen az egész 600, arra hivatkozva, hogy ki kellett cserélni az egész kagylót meg a csöveket is. Én biztos ezt csinálnám, ha ennyire nagy a pofád.
Komoly összegbe mernék fogadni, hogy legalább 60-70 eurót még rá is kell majd erre fizetni.
:DD
nagy pofád van, de ezt a problémát 1 euró lett volna megoldani egy ráccsal vagy 5 euró csőgörénnyel.
600 euró! Balfasz!
az hány faszverő néni?
Le lett már rakva az 1000 eurós parketta, balek? Vagy csak kifizetted a pénzt, és az Ogre meg lefújta a penészt 10 Eurónyi Szavóval, aztán csókolom? Ne is válaszolj.
És mit kezdesz az uszodával? Nem tudsz úszni haló! :)
Te tényleg menthetetlen vagy geci ...
600 eurot odaadtál neki egy 50centes műanyag hajszál fogóndugóért?
Persze biztos vagyok benne, hogy ez nem így történt ahogy előadtad. Lelettél baszva, hogy beleejtetted a kupakot szerelőt kell hívni, de meg ahelyett, hogy azt mondtad volna, hogy akkor hívjál én megyek melózni és ha tovább hápog akkor költözöm a faszomba el, szóval készítheti a kaukciót meg a parketta 1000 euroját.
De te nem ezt mondtad te habogva becsicskulva odadtad minden pénzed, mert egy madár vagy.
Egy fillért nem fog visszaadni és új mosdó sem lesz. Most megmondom, de fogadhatunk ...
Ne trollkodj, geci. :)
Az "egészet újra kell építeni" kifejezés elhangzott ugyan a mosdó alatti cső vonatkozásban, de ez nyilván nem ilyen faszságot jelent.
Bár NEM SZÁMOLOK VELE a táblázatban, de azért valami olyasmit várok, hogy a történet végén pár száz eurót vissza fog adni azzal, hogy nem kellett.
Na csá.
Nem írok ide többet.
Parketta?
miért kellene újraépíteni vagy kicserélni bármit is egy kupak miatt? sodika te fogyatékos vagy
sodika
Nov 07, 2019 19:01:34
Igen. Jót.
Ez lesz. Most döntöttem el.
És a black fridayt is megvárom, hátha lesz rá akció. Ha nem, anélkül veszem meg. :)
És még spóroltam is. És még el se adósodtam. És még áruhitel sincs. És még hitelkártya is érintetlen. És még marad 2 * 1500 tartalékom.
Faszaság. :)
És a black fridayt is megvárom, hátha lesz rá akció. Ha nem, anélkül veszem meg. :)
És még spóroltam is. És még el se adósodtam. És még áruhitel sincs. És még hitelkártya is érintetlen. És még marad 2 * 1500 tartalékom.
Nov 07, 2019 19:01:34
sodika
Nov 07, 2019 19:02:43
Ennél az 1420-nál alkatrészenként se úszom meg ugyanezt sokkal olcsóbban. Legfeljebb azzal a 30-40 ezer forinttal olcsóbban, amit úgyis szerelőre költenék.
Nov 07, 2019 19:02:43
sodika
Nov 07, 2019 19:03:11
Eldöntöttem.
Még ebben a hónapban ez lesz. :)
Még ebben a hónapban ez lesz. :)
Nov 07, 2019 19:03:11
-
Nov 07, 2019 19:05:23
Igen. Jót.
most mi a baj az áruhitellel? amikor a drónt meg a többi szarodat vetted áruhitelre, még te röhögtél ki minket, hogy az nem is hitel, te arra bérleti díjként tekintesz.
mi változott azóta? olyan nagy arcod volt.
Nov 07, 2019 19:05:23
sodika
Nov 07, 2019 19:07:27
Akkor kellett. Mert nem voltam fontos eszközök.
Most már nem kell többé, mert minden használati eszközből van használható. :)
Csak ez az olcsó kis PC kell még, és minden oké.
Nov 07, 2019 19:07:27
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2019 19:07:29
x37)
Igen. Jót.
Te ilyenkor magadnak ismételgeted ugyanazt a hülyeséget újra és újra átfogalmazva 10x? Mert itt rajtad kívül senki se fogyatékos, hogy ne értené elsőre, hogy egy olcsó fos gépet akarsz venni az olcsó fos laptopod mellé (ami nem mellesleg épp arra lett alkalmatlan, amire eredetileg használni akartad). Újra és újra elköveted ugyanazokat a hibákat, de mivel magadat sikerül meggyőzni arról, hogy minden fasza, ezért észre se veszed. Aztán meg jön a süsüzés meg az ideggörcs, mert nem működik semmi. Pedig az a laptop is milyen jó volt akciósan, nem?
-
Akkor csak kiderült, hogy elkúrtál 1500 eurót a borítékból. Pedig azt mondtad minden terv szerint halad.
Rend-Szám Bt.
Nov 07, 2019 19:08:09
Szerelő? Milyen szerelő? :DDD
500-ból sokkal jobb gépet lehet összerakni. Most nem csinálom meg helyetted, utána tudsz nézni magadtól, ha akarsz.
Amúgy mi a gond a kamatmentes áruhitellel? Ingyen használod a zsidók pénzét, Hahó!
Áruhitellel beleférne egy 2000 eurós gép is. Ott már össze lehet rakni valami értelmeset (alkatrészenként)
500-ból sokkal jobb gépet lehet összerakni. Most nem csinálom meg helyetted, utána tudsz nézni magadtól, ha akarsz.
Amúgy mi a gond a kamatmentes áruhitellel? Ingyen használod a zsidók pénzét, Hahó!
Áruhitellel beleférne egy 2000 eurós gép is. Ott már össze lehet rakni valami értelmeset (alkatrészenként)
Nov 07, 2019 19:08:09
-
Nov 07, 2019 19:15:16
Akkor kellett. Mert nem voltam fontos eszközök.
sokkal jobban járnál most áruhitellel, mert vehetnél egy drága, bika gépet, és csak havi 100 euródba kerülne, amit az otthoni bevételeid fedeznek is. ráadásul kamatmentes.
de te ehelyett egy összegben elkúrsz 1500-at, egy középszar gépet kapsz érte, ami jövő ilyenkorra elavult lesz. ahelyett, hogy a borítékba tennéd azt a pénzt, és meglenne a biztonság.
nagyon nem értesz te ehhez.
Nov 07, 2019 19:15:16
sodika
Nov 07, 2019 19:15:20
Elegem volt az árutételekből.
December 5-én kifut az utolsó 26 euróval a bicikli, és elég volt.
Nov 07, 2019 19:15:20
-
Nov 07, 2019 19:16:35
előbb elkezdtem beírni a véleményem erről az otto katalógus pre buildről.
16 ram... :D
20év tapasztalat az IT területénm és márkot kérdezi...
tv-n akar streamelni...
édesistenem...
Aztán rájöttem fogja a kisfaszom itt tépni a számat, nem teljesen mindegy?:D
toljad gyagya, vegyél amit akarsz
16 ram... :D
20év tapasztalat az IT területénm és márkot kérdezi...
tv-n akar streamelni...
édesistenem...
Aztán rájöttem fogja a kisfaszom itt tépni a számat, nem teljesen mindegy?:D
toljad gyagya, vegyél amit akarsz
Nov 07, 2019 19:16:35
Rend-Szám Bt.
Nov 07, 2019 19:16:37
Ha kapsz hitelt, miért nem használod ki? A jövőben megkeresett pénzedet költheted el.
Ha úgyis beindul a java karriered, lófasz lesz ez a 2 ezer euró, aprópénz. Addig meg használhatod a fasza gépet.
Ha úgyis beindul a java karriered, lófasz lesz ez a 2 ezer euró, aprópénz. Addig meg használhatod a fasza gépet.
Nov 07, 2019 19:16:37
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2019 19:17:36
x37)
Jól van, trollok, eleget segítettünk Fifinek ma már. Hadd vegye meg az 1500 Eurós gépet, arra sincs pénze úgyse. Nincs neki félretéve 10 Euró sem, nemhogy 4500. :D
-
Nov 07, 2019 19:18:13
Elegem volt az árutételekből.
Az áruhitel az olyan, mintha betennéd azt a pénzt minden hónapban a borítékba, és a végén megvennéd belőle a gépet, de ehelyett megkapod a gépet most.
Nov 07, 2019 19:18:13
sodika
Nov 07, 2019 19:18:33
Jó ez így. :)
De azért black fridayt megvárjuk még.
Nov 07, 2019 19:18:33
Mutter
Nov 07, 2019 19:19:05
És ez csak a boríték.
1) anyámnál marad az 1500
2) a tartalékszámlámon marad az 1500
Hitelkártya, dispo, vagy áruhitel nem lesz használva.
Így lesz a jó.
1) anyámnál marad az 1500
2) a tartalékszámlámon marad az 1500
Hitelkártya, dispo, vagy áruhitel nem lesz használva.
Így lesz a jó.
Nálam már csak 200 euró van. Én is spóroltam Fifi.
Nov 07, 2019 19:19:05
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 07, 2019 19:21:05
x9)
A lényeg hogy legyen benne 1 gigás SSD!
A többi nem számít!
A többi nem számít!
-
Nov 07, 2019 19:22:43
azért lett eleged az áruhitelből, mert az kvázi kötelező spórolás, és korlátot szab a pénz elkúrásának. tehát te valójában apránként akarod elbaszni a pénzt faszságokra.
Nov 07, 2019 19:22:43
híres vlogger
Nov 07, 2019 19:25:30
Jó ez így. :)
én minden eszközömet áruhitelből vettem meg, milliós nagyságrendről beszélek. de mit számít? a vlog simán visszahozta már 4 hónap alatt a befektetés.
aki bízik magában az mer áruhitelből vásárolni. az univerzum a bátrakat segíti.
Nov 07, 2019 19:25:30
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 07, 2019 19:26:41
x9)
Hejj vonzás törvénye!
-
Nov 07, 2019 19:28:23
Sneci te félsz a jövőtől. Nem bízol magadban.
Nov 07, 2019 19:28:23
sodika
Nov 07, 2019 19:28:30
azért lett eleged az áruhitelből, mert az kvázi kötelező spórolás, és korlátot szab a pénz elkúrásának. tehát te valójában apránként akarod elbaszni a pénzt faszságokra.
A havi mozgástér legyen minél szélesebb. Igen. Ne legyen a táblázatomban semmi ilyen napi tétel.
Elkezdtem tervezni ma az új táblázatot 105, majd 85 euróval, majd havi 60-nál, és rájöttem, hogy mindegyik sokáig idegesítene, hónapról hónapra.
Úgyhogy inkább a borítékot számolom fel. :)
Nov 07, 2019 19:28:30
Szexnagypapi
Nov 07, 2019 19:28:32
Hejj,28 euro
Nov 07, 2019 19:28:32
sodika
Nov 07, 2019 19:29:55
Igen. Belegondoltam, hogy minden hónapban levonnák, és baszná a csőrömet, úgyhogy nem. :)
Nov 07, 2019 19:29:55
híres vlogger
Nov 07, 2019 19:36:50
nem értem. miért akar az vloggerkedésből megélni, aki ennyire nem bízik magában. egy jó csatorna max 6 hónap alatt simán visszhoz 1.5-2 millió forintot. még magyarországon is.
Nov 07, 2019 19:36:50
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 07, 2019 19:39:35
x9)
Szerintem azért már ő is belátja, hogy soha se fog befutni se a vlog, se a stream.
Esetleg ha a stream közben eleget retardkodik, akkor összejön a piapénz, de több aligha.
Ebből nem lesz medencés iroda, meg sponzorált Tokió-vlog.
Kezded te is belátni, ugye Endre?
Esetleg ha a stream közben eleget retardkodik, akkor összejön a piapénz, de több aligha.
Ebből nem lesz medencés iroda, meg sponzorált Tokió-vlog.
Kezded te is belátni, ugye Endre?
Szexnagypapi
Nov 07, 2019 19:40:35
Ez a fasz megint el fogja pistikezni a gamergepet. En raszannek 2 boritekot. 3000 eurobol mar elfogadhato gepeket lehet osszerakni.
Nov 07, 2019 19:40:35
Fakenguru
(
x5)
Nov 07, 2019 19:40:59
x5)
Te tenyleg penzt akarsz kiadni egy Windows 10 home editionre, player egerre, billentyuzetre, plusz arra a csillivilli semmitero MSI hazra? Mi a fasznak?
Ezert nem ertettem Soha azokat akik kesz gepet vesznek, a sok folosleges szar csak dobja az arat.
Hát azért hetyetye.
Ezert nem ertettem Soha azokat akik kesz gepet vesznek, a sok folosleges szar csak dobja az arat.
-
Nov 07, 2019 19:42:30
Boriték felszámoló liveot a népnek.
Dobj be pár szem gyócert, pár sört, bazd fel a buzifényeket, rikoltva tépd fel a (nemlétező)borítékot és legyezd a félmeztelen leizzadt tested a köteg pénzzel, üvölts a kamerába hogy a trollok iligyek és ha Shrek bejön, tisztázd vele albérlői jogaidat, esetleg említsd meg a magyarmaffiát meg a miskolci meszesgödröket!
8kor tudunk twitchen indulni?
Dobj be pár szem gyócert, pár sört, bazd fel a buzifényeket, rikoltva tépd fel a (nemlétező)borítékot és legyezd a félmeztelen leizzadt tested a köteg pénzzel, üvölts a kamerába hogy a trollok iligyek és ha Shrek bejön, tisztázd vele albérlői jogaidat, esetleg említsd meg a magyarmaffiát meg a miskolci meszesgödröket!
8kor tudunk twitchen indulni?
Nov 07, 2019 19:42:30
sodika
Nov 07, 2019 19:43:03
És akkor így nézek ki januártól:
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
vpn + seed 34 €
sör 31 €
háztartási szer 31 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1498 €
És ezen felül pont marad, tehát visszajön a tervezett 28 euró napi szabad költés. :)
És közben marad 1500 tartalékom, anyámnál is marad ennyi.
És anyámnál ez továbbra is növekszik havi 100 euróval.
És gamer PC-m is lesz. Faszaság. :)
MEGVAN A TERV.
Most ettől már nem térek el senki kedvéért. :D
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
vpn + seed 34 €
sör 31 €
háztartási szer 31 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1498 €
És ezen felül pont marad, tehát visszajön a tervezett 28 euró napi szabad költés. :)
MEGVAN A TERV.
Nov 07, 2019 19:43:03
sodika
Nov 07, 2019 19:44:56
Nem csinálok pénzzel pózolást, mert nem vagyok bohóc.
Komoly SoDI a SoDI.
És ide sem írom többé.
Minek? Megvan a terv. :)
Csá
Komoly SoDI a SoDI.
És ide sem írom többé.
Csá
Nov 07, 2019 19:44:56
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 07, 2019 19:44:58
x9)
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
vpn + seed 34 €
sör 31 €
háztartási szer 31 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1498 €
MEGVAN A TERV.
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
vpn + seed 34 €
sör 31 €
háztartási szer 31 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1498 €
MEGVAN A TERV.
*Kovács Márk nevetése elhallatszik Berlinig Miskolcról*
kínzó
Nov 07, 2019 19:47:27
kondi=sör
kaja egy része is sör gondolom.
31 euroból mégis hány üveg jön ki 20? az neked 1 hetes adag Hahó!
Nov 07, 2019 19:47:27
facebook magyar moderáto
Nov 07, 2019 19:48:37
Komoly SoDI a SoDI.
És ide sem írom többé.
Csá
Komoly SoDI a SoDI.
És ide sem írom többé.
Csá
[im src=https://66.media.tumblr.com/84b5429e911b96f37a14a13cdbafb20b/tumblr_inline_p8dmrs9e511qb93gk_640.jpg]
Akkor ez mi, te bohóc?
Nov 07, 2019 19:48:37
Szexnagypapi
Nov 07, 2019 19:49:02
Komoly SoDI a SoDI.
És ide sem írom többé.
Csá
Komoly SoDI a SoDI.
És ide sem írom többé.
Csá
A trollok mar reggel 6 kor a sodiforumon vannak. Te magyarorszag legnagyobb bohoca vagy.
Nov 07, 2019 19:49:02
700 ezer fütyi
(
x1)
Nov 07, 2019 19:49:34
x1)
kondi=sör
Írta a SoDI, hogy a kajában is benne van egy (szerintem inkább 5) sör.
TV előfizetés minek 2019-ben? VPN-t nem tud magának egy informatikus ingyen összebuherálni?
facebook magyar moderáto
Nov 07, 2019 19:49:46
Akkor ez mi, te bohóc?
jav
Nov 07, 2019 19:49:46
facebook magyar moderáto
Nov 07, 2019 19:50:16

Kurva autikorrekt
Nov 07, 2019 19:50:16
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2019 19:50:23
x37)
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
vpn + seed 34 €
sör 31 €
háztartási szer 31 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1498 €
MEGVAN A TERV.
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
vpn + seed 34 €
sör 31 €
háztartási szer 31 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1498 €
MEGVAN A TERV.
Évi 720 Euró kondibérletre? :D
És hol van a napi 10 Euró reggelire, te csökevény? Az egész kaját számoltad annyival, márpedig mindannyian tudjuk, hogy az Ogre minden reggel levesz egy tízesre.
kondi60
Nov 07, 2019 19:51:07
Endre!
Ki a hibás azért, hogy te évek óta fizetsz havi 60 eurót kondibérletre és eddig 3 alkalommal voltál csak?
Kifejted hogy a sodi hogyan gondolja ezt?
többen kérdezik!!
Nov 07, 2019 19:51:07
broni
Nov 07, 2019 19:51:26
k az erekben
Medusa az istennő, akit imádok
A hitem és a világosság az embertől származik
Bestial gondolatok. Vér, sperma és halál
anti vallási
anti vallási
Egy mély völgyben, sötét hegyekkel
Egy nap megölöm magam
A sivatagban örökké alszom
Amint az idő eszik és fedez engem
anti vallási
anti vallási
A lycanthropikus gének formálták a gondolataimat
Az éj varázsa vakossá tette a sötétség szeretetét
Az embertelen értékek szakadt a lelkemben
A bal oldali út egészséges lett
Tépje le magát az álomtól, gyenge ember
Lépjen ki a hamisságból, és rájön, hogy ...
Az emberiség a mi Istenünk
Az emberiség meghatározza a sorsunkat
Az emberiség mindenható
Isten gonosz!
Isten gonosz!
Szakítsa el magát álmaitól,
[...]
[...]
és észrevegye, hogy a világ gonosz!
Vallásellenes - a sötétség fia
Vallásellenes --- Jézus gúnyolódása
Vallásellenes --- A kereszténység hányás
Vallásellenes - a világ gyűlöli
Vallásellenes - Isten utálta
Az emberiség mindenható
Isten gonosz!
Isten gonosz!
Isten gonosz!
ez a zene, mocskos fideszes kutyák!!!!!!!!!!!!erdogánszopó kecik!!!!!!!!!!!!
youtu.be/8hvBdFgOtn0
Medusa az istennő, akit imádok
A hitem és a világosság az embertől származik
Bestial gondolatok. Vér, sperma és halál
anti vallási
anti vallási
Egy mély völgyben, sötét hegyekkel
Egy nap megölöm magam
A sivatagban örökké alszom
Amint az idő eszik és fedez engem
anti vallási
anti vallási
A lycanthropikus gének formálták a gondolataimat
Az éj varázsa vakossá tette a sötétség szeretetét
Az embertelen értékek szakadt a lelkemben
A bal oldali út egészséges lett
Tépje le magát az álomtól, gyenge ember
Lépjen ki a hamisságból, és rájön, hogy ...
Az emberiség mindenható
Isten gonosz!
Isten gonosz!
Szakítsa el magát álmaitól,
[...]
[...]
és észrevegye, hogy a világ gonosz!
Vallásellenes - a világ gyűlöli
Vallásellenes - Isten utálta
Az emberiség mindenható
Isten gonosz!
Isten gonosz!
Isten gonosz!
ez a zene, mocskos fideszes kutyák!!!!!!!!!!!!erdogánszopó kecik!!!!!!!!!!!!
youtu.be/8hvBdFgOtn0
Nov 07, 2019 19:51:26
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2019 19:51:31
x37)
A háztartási szer napi 1 Eurója az bizony söröcske lesz szintén. :D
sodika
Nov 07, 2019 19:51:57
Több éve költöm a havi 720 eurót a kondibérletre.
Majdnem 3 éve már.
Igen.
De modern, mert van ott uszoda is.
Megmutattam már a vlogban.
Majdnem 3 éve már.
Igen.
Nov 07, 2019 19:51:57
törpspa
Nov 07, 2019 19:54:44
kondi=sör
Az amit a sodi általában iszik, nincs egy ojró sem, kb 80 cent.
Nov 07, 2019 19:54:44
Rend-Szám Bt.
Nov 07, 2019 19:56:49
Azért aludj rá egyet, meg fogod bánni, hogy egy ilyen alsó-középkategóriás gépet veszel (16gb ram, 500mb ssd (ráfér majd vagy 3 játék, lol))
Nov 07, 2019 19:56:49
kondi60
Nov 07, 2019 19:57:19
Majdnem 3 éve már.
Igen.
Majdnem 3 éve már.
Igen.
Címeres bolond vagy.
Az az önsorsrontó féle.
Nov 07, 2019 19:57:19
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2019 20:00:50
x37)
Majdnem 3 éve már.
Igen.
Majdnem 3 éve már.
Igen.
Tehát saját bevallásod szerint 2100 Eurót költöttél eddig kondizásra, igaz? Az 700.000 Forint, azaz majdnem egy havi fizetésed. Hányszor voltál idén edzeni? Azt ugye tudod, hogy csak ebből összejött volna egy gamer PC?
sodika
Nov 07, 2019 20:04:21
Nem-nem. :D
Hatalmas LELKI FELSZABADULÁS ugyanis, hogy végre van egy reális fix tervem, amit csak tartani kell. És ami a táblázatban szereplő tervemnél CSAK JOBB lehet, mert pl. a mosdó lefolyótisztítására / olyan mosdó beszerelésére, amibe nem tud beleesni a fogkrémem kupakja, leraktam a főbérlőnek tegnapelőtt úgy 600 eurót, hogy annál a tényleges költség CSAK JÓVAL KEVESEBB lehet nyilván, de a táblázatom, tehát a tervemben ENNEK ELLENÉRE 100%-os arányban elveszett pénzként számolok vele. :)
Persze havi 1 egész napos szaunánál több így sem fér bele, de most hétvégén egy, meg decemberben egy mégis.
És ezen a módon úgy van év végéig napi 5 euróm, hogy ezen felül 350 eurót költeni is tudok hülyeségekre elvileg, ahhoz, hogy a tartalékszámlán lévő 1500 eurón, valamint az anyámnál lévő 1500 eurón felül a decemberi fizum ELŐTT egy nappal se legyen mínuszban a számlán (ez nyilván szaunára fog elmenni, de spóroltam, és spórolásból nem mentem hosszú ideje és hiányzik).
Tökéletes a terv. :)
Hatalmas LELKI FELSZABADULÁS ugyanis, hogy végre van egy reális fix tervem, amit csak tartani kell. És ami a táblázatban szereplő tervemnél CSAK JOBB lehet, mert pl. a mosdó lefolyótisztítására / olyan mosdó beszerelésére, amibe nem tud beleesni a fogkrémem kupakja, leraktam a főbérlőnek tegnapelőtt úgy 600 eurót, hogy annál a tényleges költség CSAK JÓVAL KEVESEBB lehet nyilván, de a táblázatom, tehát a tervemben ENNEK ELLENÉRE 100%-os arányban elveszett pénzként számolok vele. :)
Persze havi 1 egész napos szaunánál több így sem fér bele, de most hétvégén egy, meg decemberben egy mégis.
És ezen a módon úgy van év végéig napi 5 euróm, hogy ezen felül 350 eurót költeni is tudok hülyeségekre elvileg, ahhoz, hogy a tartalékszámlán lévő 1500 eurón, valamint az anyámnál lévő 1500 eurón felül a decemberi fizum ELŐTT egy nappal se legyen mínuszban a számlán (ez nyilván szaunára fog elmenni, de spóroltam, és spórolásból nem mentem hosszú ideje és hiányzik).
Nov 07, 2019 20:04:21
kondi60
Nov 07, 2019 20:04:55
Endrének van ideje 3 év alatt egy hónapot csak miattunk dolgozik.
Egy havi fizetését tisztán nekünk adja 3 évente 700fütyit.
Kék óceán, pimaszul elegáns shaját megoldás stb.
Befektet az egészségébe nem?
A pénz nem létezik!
Fosni fogja!
Egy havi fizetését tisztán nekünk adja 3 évente 700fütyit.
Kék óceán, pimaszul elegáns shaját megoldás stb.
Befektet az egészségébe nem?
A pénz nem létezik!
Fosni fogja!
Nov 07, 2019 20:04:55
Szexnagypapi
Nov 07, 2019 20:05:22
Sodibohoc porogjenek azok a boritekok.!!!! Homokmarkbak van gamer pcje, neked viszont nincs. Ausztriaba majdnem elvert. Megerte neki fizetned.
Nov 07, 2019 20:05:22
Fuvolázó Kobold
Nov 07, 2019 20:07:45
Nov 07, 2019 20:07:45
facebook magyar moderáto
Nov 07, 2019 20:07:47
olyan mosdó beszerelésére, amibe nem tud beleesni a fogkrémem kupakja, leraktam a főbérlőnek tegnapelőtt úgy 600 eurót
olyan mosdó beszerelésére, amibe nem tud beleesni a fogkrémem kupakja, leraktam a főbérlőnek tegnapelőtt úgy 600 eurót
Te idióta barom, 200 ft egy műanyag vagy fém szar, amit a lefolyóba raksz és akkor nem esik bele semmi.
Nov 07, 2019 20:07:47
törpspa
Nov 07, 2019 20:08:41
mert pl. a mosdó lefolyótisztítására / olyan mosdó beszerelésére, amibe nem tud beleesni a fogkrémem kupakja, leraktam a főbérlőnek tegnapelőtt úgy 600 eurót, hogy annál a tényleges költség CSAK JÓVAL KEVESEBB lehet nyilván, de a táblázatom, tehát a tervemben ENNEK ELLENÉRE 100%-os arányban elveszett pénzként számolok vele. :)
Lolbaszki!
Nov 07, 2019 20:08:41
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 07, 2019 20:09:06
x7)
Jól :DDDDD
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 07, 2019 20:10:31
x9)
Nem úgy volt hogy többet nem adsz pénzt srekknek?
facebook magyar moderáto
Nov 07, 2019 20:11:50
Lolbaszki!
Tessék, megvette a rothadó leselejtezett szekrényt, a fos kisasztalt, a régi szar szőnyeget, a tükröt, a régi szar tévét, kifizette a soha megnem valósuló parkettázást, a gagyi kanapét, most megveszi a fürdőt is és cserébe kussban ülhet a kisszobában a buzi fényeit bámulva hitelből, amig az ogre thai kurvák seggéről szivja a kokót meg locsolja a faszukra a pezsgőt és mindezt a bolond sodika fizeti, majd masnizza az excelt, hogy ne kapjon agyérgörcsöt. ENnnyire elmebeteg buta fasz nem lehet senki.
Nov 07, 2019 20:11:50
kondi60
Nov 07, 2019 20:11:58
Shrekk a király:)
Nov 07, 2019 20:11:58
léccinee
Nov 07, 2019 20:12:33
És még el se adósodtam.
Nov 07, 2019 20:12:33
broni
Nov 07, 2019 20:13:12
hajrá fradi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 07, 2019 20:13:12
Rend-Szám Bt.
Nov 07, 2019 20:13:14
600 eur ez a proci:
www.amazon.com/dp/B07GFN6CVF/ref=psdc_229189_t4_B074CBH3R4
16 mag, 4.4ghz, 40mb cache
lolbazmeg, ezt most a mosdóra fizetted ki?
www.amazon.com/dp/B07GFN6CVF/ref=psdc_229189_t4_B074CBH3R4
16 mag, 4.4ghz, 40mb cache
lolbazmeg, ezt most a mosdóra fizetted ki?
Nov 07, 2019 20:13:14
sodika
Nov 07, 2019 20:13:34
Jajmár geci.
Az 5 éven át 450 törlesztőt nem adósságnak tekintem.
Hanem helyette rendszeres havi kiadásnak.
Mondtam már.
Mondtam már.
Nov 07, 2019 20:13:34
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2019 20:15:08
x37)
ez valami vicc, vagy ál-sodika, ugye?
facebook magyar moderáto
Nov 07, 2019 20:15:17
Jajmár geci.
Mondtam már.
Mondtam már.
Remélem beleszámoltad 5 évre a havi 1000 euró pluszt is, amit kifizetsz a főbérlőnek. Biztos van ott még egy antik kép vagy váza.
Nov 07, 2019 20:15:17
Peter Biersack
Nov 07, 2019 20:15:50
Akkor miért vagy ilyen kibaszott GYÁVA gépvásárlás tekintetében? Óvatoskodásból még nem lett senki sikeres streamer. Te geci.
Nov 07, 2019 20:15:50
törpspa
Nov 07, 2019 20:16:05
Könyörgöm, valaki dobjon össze egy pontos listát árakkal, hogy miket és mennyiért vett már meg az Ogre bácsitól!
Csak nagyjából emlékszem.
Nov 07, 2019 20:16:05
egyik néző
Nov 07, 2019 20:18:18
Endre felrobban a forumod ma este gyere twitchre ne legyél béna, kell a kontent.
Beszélj a német albérletek rejtett költségeiről, gyere tolunk egy honfoglalot közben.
Beszélj a német albérletek rejtett költségeiről, gyere tolunk egy honfoglalot közben.
Nov 07, 2019 20:18:18
sodika
Nov 07, 2019 20:19:08
Nem 600 eurót, csak felbaszta az agyam már, hogy ez egy szar.
Lebasztam neki a pénzt azzal, hogy geci már, nekem reggel kell egy normális mosdó, és legyen már olyan, ahol van egy kiaszott rács, hogy nem esik bele mélyre a fogrém kupakja, meg minden geci.
Nyilván sokkal kevesebb lesz a főösszeg, de bassza meg.
Így nem lehet élni, hogy ott egy kurva nagy lyuk, oszt a reggeli kómában vigyázzá, nehogy valami kupak, vagy borotvafedő belehulljon. Faszság. Oldja meg, geci, hogy legyen ott egy normális mosdónk, geci, mert a faszom már.
Ennyi.
Kedden reggel bontom ki az új fogkrémem, és beleesik, kipiszkálhatatlanul, és máig ott van.
Kurva anyja. Hívjon valakit, oldja meg maga, leszarom, de ez így nem normális fürdőszoba.
De nyilván kevesebb lesz ennél, ennek ellenére a táblázatban elveszett pénzként számolom vele.
Ha mégsem, az kellemes meglepetés lesz.
Ennyi. De a TERVEM már ezzel együtt van, létezik, él, és teljes :)
Ennyi. AZ MÁR BENNE VAN :D
Innentől minden fasza.
Na de csá tényleg.
Soha többet nem írok ide
Lebasztam neki a pénzt azzal, hogy geci már, nekem reggel kell egy normális mosdó, és legyen már olyan, ahol van egy kiaszott rács, hogy nem esik bele mélyre a fogrém kupakja, meg minden geci.
Nyilván sokkal kevesebb lesz a főösszeg, de bassza meg.
Így nem lehet élni, hogy ott egy kurva nagy lyuk, oszt a reggeli kómában vigyázzá, nehogy valami kupak, vagy borotvafedő belehulljon. Faszság. Oldja meg, geci, hogy legyen ott egy normális mosdónk, geci, mert a faszom már.
Ennyi.
Kedden reggel bontom ki az új fogkrémem, és beleesik, kipiszkálhatatlanul, és máig ott van.
Kurva anyja. Hívjon valakit, oldja meg maga, leszarom, de ez így nem normális fürdőszoba.
De nyilván kevesebb lesz ennél, ennek ellenére a táblázatban elveszett pénzként számolom vele.
Ha mégsem, az kellemes meglepetés lesz.
Ennyi. De a TERVEM már ezzel együtt van, létezik, él, és teljes :)
Ennyi. AZ MÁR BENNE VAN :D
Innentől minden fasza.
Na de csá tényleg.
Soha többet nem írok ide
Nov 07, 2019 20:19:08
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2019 20:20:15
x37)
Jajmár geci.
Mondtam már.
Mondtam már.
Kérjük az ál-sodikát törölni, nagyon szépen köszönöm szépen. Majdnem bedőltem, mert jó generátor, de azért vannak határok.
-
Nov 07, 2019 20:20:16
Egy lefolyóra való kerek rács 50 eurocent.
Nov 07, 2019 20:20:16
Szexnagypapi
Nov 07, 2019 20:21:32
Endre miert nem mondtad a foberlonek hogy te nemis mosol fogat...konnyen bebizonyithatod...
Nov 07, 2019 20:21:32
sodika
Nov 07, 2019 20:21:56
Nincs álsodika. Én vagyok az is, csak fasz fog a mobillal szarakodni a narancssárga nickhez.
Nov 07, 2019 20:21:56
sodika
Nov 07, 2019 20:22:16
Na de tényleg nem írok ide.
Csá
Csá
Nov 07, 2019 20:22:16
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2019 20:22:26
x37)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2019 20:23:30
x37)
Nincs álsodika. Én vagyok az is, csak fasz fog a mobillal szarakodni a narancssárga nickhez.
Ezentúl minden nem narancssárga hozzászólásod törölve lesz, jó? 35 év IT tapasztalattal a hátad mögött valószínűleg nem olyan nehéz belépni a fiókodba a faptopról sem, ha meg igen, akkor ne is írj ide, fogyaték.
sodika
Nov 07, 2019 20:24:00
Na de tényleg csá.
Nov 07, 2019 20:24:00
facebook magyar moderáto
Nov 07, 2019 20:25:05
Szinte látom magam előtt, ahogy az ideges fadászbika dagadó izmokkal és határozott léptekkel odalép a schrekk elé, úgy lebassza a pénzt az asztalára, hogy a müzlistál leborul. Leüvölti, hogy mire visszaér buziszaunából legyen megoldva, majd becsapja maga mögött az ajtót, ogre meg odd dübben a konyhakövön.
Nov 07, 2019 20:25:05
sodika
Nov 07, 2019 20:26:11
Nincs egy kibaszott rács, csak egy nagy lyuk? Mi a kibaszott geci ez?
Ennyi...
Na csá
Nem írok ide többé.
Ennyi...
Na csá
Nem írok ide többé.
Nov 07, 2019 20:26:11
broni
Nov 07, 2019 20:26:14
Akkor miért vagy ilyen kibaszott GYÁVA gépvásárlás tekintetében? Óvatoskodásból még nem lett senki sikeres streamer. Te geci.
hejjj beersreck!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 07, 2019 20:26:14
kínzó
Nov 07, 2019 20:26:56
-Egy lefolyóra való kerek rács 50 eurocent.
Na de tényleg csá.
Na de tényleg csá.
te hülye vagy? semmi baja nem lesz, ha eddig nem okozott dugulást. 1 eurós lefolyórácsért fizettél 600 eurót? :DDDDD
te tényleg fogyatékos vagy, ember!
Nov 07, 2019 20:26:56
sodika
Nov 07, 2019 20:28:03
Szűkebb lett, geci, lassabban megy le a víz azért.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Nov 07, 2019 20:28:03
facebook magyar moderáto
Nov 07, 2019 20:28:31
Ennyi...
Na csá
Nem írok ide többé.
Hát nem azért kell a fürdő takaritásért fizetned, mert ott hagyod a recskaparti után a gecirácsot a csapban?
Ne is írjál, inkább indíts egy streamet.
Nov 07, 2019 20:28:31
sodika
Nov 07, 2019 20:30:52
Faszom ez.
Gyerekkoromban mindenhol volt egy kibaszott rács azon a szaron. Füzitőn meg Pesten is. Mi a faszom, hogy nincs? Légyen, geci.
Ez NEM NORMÁLIS, hogy ott egy KIBASZOTT lyuk van, amibe minden beleeshet.
Nekem reggelente egy normális kell.
Na csá.
Nem írok ide többet
Gyerekkoromban mindenhol volt egy kibaszott rács azon a szaron. Füzitőn meg Pesten is. Mi a faszom, hogy nincs? Légyen, geci.
Ez NEM NORMÁLIS, hogy ott egy KIBASZOTT lyuk van, amibe minden beleeshet.
Nekem reggelente egy normális kell.
Na csá.
Nem írok ide többet
Nov 07, 2019 20:30:52
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2019 20:32:03
x37)
Nincs egy kibaszott rács, csak egy nagy lyuk? Mi a kibaszott geci ez?
Ennyi...
Na csá
Nem írok ide többé.
Ennyi...
Na csá
Nem írok ide többé.
Le kell nyúlni egy csőgörénnyel és meg van oldva, te fasz. Az úgy kemény 10 Euró lehet a legrosszabb esetben, ha meg kell venni az eszközt, mert Shreknek nincs otthon. De az biztos, hogy rólad legalább egy jó százas le lesz gombolva, ha nem egyenesen az egész 600, arra hivatkozva, hogy ki kellett cserélni az egész kagylót meg a csöveket is. Én biztos ezt csinálnám, ha ennyire nagy a pofád.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2019 20:34:37
x37)
Miért nem szerepel a táblázatodban a havi 300 Euró, amit Shreknek fizetsz a reggeliért?
broni
Nov 07, 2019 20:36:03
takarodjon törökbe minden fideszes patkány!!!!!!aztán atomot rájuk!!!!!!!!!!!!
Nov 07, 2019 20:36:03
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 07, 2019 20:37:10
Nem 600 eurót, csak felbaszta az agyam már, hogy ez egy szar.
(...) Nyilván sokkal kevesebb lesz a főösszeg, de bassza meg.
(...) Nyilván sokkal kevesebb lesz a főösszeg, de bassza meg.
Komoly összegbe mernék fogadni, hogy legalább 60-70 eurót még rá is kell majd erre fizetni.
Nov 07, 2019 20:37:10
sodika
Nov 07, 2019 20:39:45
Mindegy, azzal már nem létező pénzzel kalkulálok, és így kerek a tervem. Ha megold bármit ezzel kapcsolatban 600 euró alatt, az csak POZITÍV meglepetés lesz :)
ennyi
Soha többet nem írok ide
ennyi
Soha többet nem írok ide
Nov 07, 2019 20:39:45
egyik néző
Nov 07, 2019 20:40:11
Meg kell bontani a csovet, kitakaritani a beleragadt gecit meg szőrt meg zsírt, letörik a csempe, tiszta penész alatta.
Több ezer euro lesz a vége...
Nov 07, 2019 20:40:11
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2019 20:45:17
x37)
Na most, hogy Endre már soha többé nem ír ide hangosan is ki lehet mondani, hogy ekkora címeres balfaszt mint ő még a világ nem hordott a hátán. A lakatfelfeszítő dzsipszik nagyon jó lóra tettek ezzel a balekkal. Le fogják tudni húzni legalább még 4-5000 Euróra meg Márk teljes fogsorára mielőtt észbe kap.
kínzó
Nov 07, 2019 20:46:19
Mindegy, azzal már nem létező pénzzel kalkulálok, és így kerek a tervem. Ha megold bármit ezzel kapcsolatban 600 euró alatt, az csak POZITÍV meglepetés lesz :)
ennyi
Soha többet nem írok ide
ennyi
Soha többet nem írok ide
:DD
nagy pofád van, de ezt a problémát 1 euró lett volna megoldani egy ráccsal vagy 5 euró csőgörénnyel.
600 euró! Balfasz!
az hány faszverő néni?
Nov 07, 2019 20:46:19
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2019 20:46:58
x37)
ennyi
Soha többet nem írok ide
ennyi
Soha többet nem írok ide
Le lett már rakva az 1000 eurós parketta, balek? Vagy csak kifizetted a pénzt, és az Ogre meg lefújta a penészt 10 Eurónyi Szavóval, aztán csókolom? Ne is válaszolj.
Szexnagypapi
Nov 07, 2019 20:48:12
Sent recskaboy Endre
Nov 07, 2019 20:48:12
D.Dezső
Nov 07, 2019 20:50:02
Majdnem 3 éve már.
Igen.
Majdnem 3 éve már.
Igen.
És mit kezdesz az uszodával? Nem tudsz úszni haló! :)
Te tényleg menthetetlen vagy geci ...
600 eurot odaadtál neki egy 50centes műanyag hajszál fogóndugóért?
Persze biztos vagyok benne, hogy ez nem így történt ahogy előadtad. Lelettél baszva, hogy beleejtetted a kupakot szerelőt kell hívni, de meg ahelyett, hogy azt mondtad volna, hogy akkor hívjál én megyek melózni és ha tovább hápog akkor költözöm a faszomba el, szóval készítheti a kaukciót meg a parketta 1000 euroját.
De te nem ezt mondtad te habogva becsicskulva odadtad minden pénzed, mert egy madár vagy.
Egy fillért nem fog visszaadni és új mosdó sem lesz. Most megmondom, de fogadhatunk ...
Nov 07, 2019 20:50:02
sodika
Nov 07, 2019 20:50:16
Meg kell bontani a csovet, kitakaritani a beleragadt gecit meg szőrt meg zsírt, letörik a csempe, tiszta penész alatta.
Az "egészet újra kell építeni" kifejezés elhangzott ugyan a mosdó alatti cső vonatkozásban, de ez nyilván nem ilyen faszságot jelent.
Bár NEM SZÁMOLOK VELE a táblázatban, de azért valami olyasmit várok, hogy a történet végén pár száz eurót vissza fog adni azzal, hogy nem kellett.
Na csá.
Nem írok ide többet.
Nov 07, 2019 20:50:16
törpspa
Nov 07, 2019 20:51:39
Milyen kibaszott kényszert éreztek, hogy elmondjátok neki minden esetben az olcsóbb megoldásokat?
Még szerencse, hogy már kifizette a 600-at, az Ogre meg le is fogja húzni, de gecire visszafoghatná már magát mindenki.
Mi a fasz van veletek?!
Még szerencse, hogy már kifizette a 600-at, az Ogre meg le is fogja húzni, de gecire visszafoghatná már magát mindenki.
Mi a fasz van veletek?!
Nov 07, 2019 20:51:39
kínzó
Nov 07, 2019 20:52:30
egyik nézőMeg kell bontani a csovet, kitakaritani a beleragadt gecit meg szőrt meg zsírt, letörik a csempe, tiszta penész alatta.
Na csá.
Nem írok ide többet.
Na csá.
Nem írok ide többet.
Parketta?
miért kellene újraépíteni vagy kicserélni bármit is egy kupak miatt? sodika te fogyatékos vagy
Nov 07, 2019 20:52:30
sodi konteo
Nov 07, 2019 20:53:50
Éveken átn át laktam londonban albérlőként, kb 9 különféle helyen, volt hogy csak 2 hónap volt hogy 2 evig ugyanott.
Sehol, Soha nem fizettem semmiféle tönkretételért semmit, de még kauciom sem ragadt be, egyszer kellett kifestenem egy szobát hogy visszakapjam a kauciot mert összecigiztem, soha semmi kár nem volt max párfontos apróságok,törött pohár, elbaszott zár ilyesmik.
Nem akarom elhinni, hogy ez a recskással Mindenhol előfordul min-den-hol...
És jön és beirja és amikor kiröhögjük akkor megsértődik és puffog.
Endre bazdmeg egyre egyértelműbb hogy megbolondultál!!
Sehol, Soha nem fizettem semmiféle tönkretételért semmit, de még kauciom sem ragadt be, egyszer kellett kifestenem egy szobát hogy visszakapjam a kauciot mert összecigiztem, soha semmi kár nem volt max párfontos apróságok,törött pohár, elbaszott zár ilyesmik.
Nem akarom elhinni, hogy ez a recskással Mindenhol előfordul min-den-hol...
És jön és beirja és amikor kiröhögjük akkor megsértődik és puffog.
Endre bazdmeg egyre egyértelműbb hogy megbolondultál!!
Nov 07, 2019 20:53:50
sodika
Nov 07, 2019 20:54:01
Nem "fizettem ki". Ne hazudj.
Azzal adtam oda, hogy a történet végén bitte adja vissza a többit.
Azzal adtam oda, hogy a történet végén bitte adja vissza a többit.
Nov 07, 2019 20:54:01
sodika
Nov 07, 2019 20:54:22
Ne de tényleg nem írok ide.
Csá
Csá
Nov 07, 2019 20:54:22
146 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Én bazmeg, ha egyszer kitalálom, hogy streamelni akarok, és komolyan gondolom, akkor nem egy kész saturn-os gépet veszek 16gb rammal, hanem alkatrészenként megveszem az elérhető legjobbat (min. 1tb ssd, 64gb ram, 16 magos proci)