Teljesen mindegy neki, mert "mindig mindent jol csinal asodi" es nem hogy nem fogad meg tanacsokat, de a leheto legnagyobb balfaszsagot fogja valasztani, hogy minel nagyobbat nevethessunk rajta. Mert ilyen sodi asodi. Az isten.
Inkább majd te ne hazudj, amikor megkérdezem, hogy mennyit kaptál vissza a 600-ból!
Úgy lehúz az Ogre bácsi, mint a szart.
1 euró helyett adtál 600-at. mit nem mondasz el nekünk?
megfenyegetett, hogy kidob a lakásból?
nem fog kidobni, amíg tejelsz nyugi.
Erre tényleg nincsenek szavak..
Önveszélyes, 13 éves szinten megragadt autista vagy.
Kérj segítséget, mesélj egy független szakembernek a dolgaidról, mert ennek a vége az öngyilkosság lesz, jobb esetben csőd és ujszász...
Rohadt életbe Endre, tekerd szét azt a kibaszott szifont a mosdó alatt és szedd ki a kupakot. Tudod, az a kanyargós cső, úgynevezett bűzzáró.
Alá baszol egy felmosóvödröt, kitekered, kiöblíted és vissza.
Az Ogre elég fasz ha erre pánikol.
Kurva életbe már, legyen benned egy kis életképesség!
Tegyél fel képet és segítünk.
Faszom
1. Parketta? Azzal is átbasztak.
2. Védelmi pénzt fizetsz a lakbér mellett. egyre többet, balfasz. utcára fog tenni és még a kütyüidet se adja oda.
Szerelo streamre donatelnek meg hozna a nezoket
Persze, mindig ez a szöveg, de valójában az van, hogy páran nem bírnak a figyelemkurvulásukkal és azt hiszik más nem tudja az egyszerű és logikus megoldásokat, ezért mindenképp kényszerük van segíteni a rosszindulatú gnómot a tanácsaikkal.
Nem, nem kell.
A vicces félrevezetések kellenek, amik még helyeselnek is az Ogre bácsinak adott összeghez, hogy bizony milyen költséges is tud lenni egy ilyen művelet, stb.
Meg ezek az aggódások, hogy "jajj, kérjél segítséget, mert mi lesz veled, csőd, vagy öngyilkosság".
Aztakurva, szopja le akkor rajongással asodit, ha így aggódik miatta, vagy bombázza privát mailokkal.
Faszom, lassan nem trollfórum ez, hanem sodiseggnyaló fórum.
Na, most már read only.
kissé amatőr álláspont ez. egy igazi mestertroll megfelelő módon adagolja a segítő és az ártó szándékú hsz-eket.
nem célunk lerövidíteni sodika szenvedéseit.
Jó zsaru, rossz zsaru megvan?
Beszéltetni az alanyt a hosszútávú szórakozást szolgálja illetve fecsegett most is...
A Tyodika megint depis? Megint minden azonnal kell? Mi a baj, Endre? Minél gyorsabban szeretnéd megjutalmazni magad?
Tán csak nem egy szaros senkinek érzed magad éppen? Szerinted a kommentjeiden lévő lájkok valamilyke talán Anditól is származhat? Olvashatja a fórumot vajon? Sosem lehet tudni, de ha igen, akkor biztosan jól szórakozik, és hálálkodik a krisnások istene felé, hogy megmentette tőled.
Bárogy is döntesz ebben a kérdésben, az teljesen mindegy, Sneckókám. Saját magadat is egy szar alaknak tartod legbelül. :)
Vedd csak meg ezt a szart, aztán majd röhögök, ahogy fél év múlva besüsüzöl, mert beakad valami nagy szenzációs game.
Neked úgy kéne készülnöd/tervezned előre, hogy a legdurvább cucc is garantáltan elfusson fasza grafon, ha ilyen streamer akarsz lenni, nem lehet mindig hetyetyézgetni... Egyszer kellene rendesen befektetni, előrelátóan, és akkor nem égetnéd le magad, mert ahhoz sincs eszed, hogy előre kipróbáld..:D
hehe
Lebasztam neki a pénzt azzal, hogy geci már, nekem reggel kell egy normális mosdó, és legyen már olyan, ahol van egy kiaszott rács, hogy nem esik bele mélyre a fogrém kupakja, meg minden geci.
Oldja meg, geci, hogy legyen ott egy normális mosdónk, geci, mert a faszom már.
Kurva anyja. Hívjon valakit, oldja meg maga, leszarom, de ez így nem normális fürdőszoba.
Azért ezt a vérfagyasztó őrjöngést ami után az Ogre csak annyit rebegett, hogy "igenis uram", szóval ezt reprodukálnád egy videóban, hogy pontosan hogy nézett ki?
Felőlem el is bábozhatod bazmeg zöldháttérrel, hogy hihetőbb legyen.
Faszom
Hogy neked semmi nem jó.
Egyébként meg így kell jelenteni egy hibát? Még nem tanítottak meg erre tündérmeseországban? Két dependency injection és egy git commit közt nem jutott idő megtanulni, hogy pontosan le kéne írni, hogy mi történt?
Írd le még háromszor, hogy geci, hátha attól megjavul.
Van új parketta? arra mennyi pénzt adtál? megoldotta?
Akkor a segged se viheted be???
Faszom
Miért nem költözől akkor egy rendes lakásba?
Németországban kicsivel drágábbak a számítógépes boltok, de van egy forradalmi ötletem!
A pcx.hu-n nekem 1000 eurora jött ki. Plusz 20 euro összeszerelés (videokari máshonnan)
Szerintem rendeld házhozszállítással a miskolci studiohoz, aztán majd elhozod. Befér a bőröndbe egy nadrág mellé.
Márk össze is tudja szerelni (lásd legos flokkok)
420 euro megtakarítás.
|__o__|
Tudod ki a fasz keresgélje, hogy itt mire is gondolt a tisztelt nemzeti hős!
Faszom
Én úgy emlékszem, hogy kedvezményes árat fizettél azért cserébe, hogy te is segítesz lerakni a parkettát. Ez a felajánlásod még él, igaz?
Jaj, Sneci! Elég legyen már ebből a vakerászásból. Most akarod megalapozni a későbbi rinyálásodat, kifogásaidat?
Dyehát a főbérlő nem adja vissza a zsetont, az adott körülmények között jó döntéseket hozott a tyodi....
Nem hiszem el, hogy hat kilót lepakoltál elé, ezt csak ide adagolod, hogy rajtad kívülálló problémának állítsd be a pénzügyi gondjaidat, vagy megint összebasztál valamit, belerejszoltál, az ogre meg gátlástalanul levesz, ahogy eddig is tette....
Az kurvaélet, hogy te nem mentél oda magadtól lerakni így lazán a susinkát...:D Ember, egy légytől is beszarsz.
hehe
És?
A lerakás mikorra várható?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Twitchen már többen várjuk a jogászistent.
Na megyek, beleszarok a Dunába, úgyis éhesek a románok.
keci maffiozó!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egy kicsit lassítani kéne szerintem. Fogalmam sincs, te ki vagy, de itt többen hosszú évek óta követjük Endre életét, és eddig még egyetlen tanácsot sem fogadott meg soha, senkitől. Ez a védjegye, ezért egy életképtelen autista. Úgyhogy meg lehet nyugodni. Egyedül szakmai kérdésekben nem szabad neki segíteni, mert azokkal azért jön ide.
2006. Tc fórumról szabadultam, kb azóta képben vagyok, némi kihagyásokkal. De mindegy, annyira nem fontos.
Mikor fogsz streamelni? A twitchen követelik a nézők.
ki fog baszni a lakásból, nem érzed gyagyás? neked mi bajod van?
írj Andinak hátha segít!
A teraszt is milyen frankón felújította, ugye.
Te semmiből nem tanulsz.
Tudod mibe kerül egy szifon, te hikomat?
www.sanitaer-produkte.de/?cPath=1_4&cat=c4_Waschbecken-Waschbecken--Ablaufgarnituren--Ablauf-Waschtisch--Waschschale--Ablaufsysteme--Abfluss--Siphon--Sifon--Syphon.html&language=de
A "keret" az uj egyenleg.
Sodi legnagyobb trollja önmaga.
Ha hihetünk a korcsnak, akkor megint hülye volt és csak csekonics-style lebaszt a pénzt az asztalra, aztán elmakogott valamit a fürdőszobáról az ogrénak.
a) Igaz, és a gyagyás hülye, de az ogre csinál valamit
b) Igaz, és a gyagyás hülye, de az ogre lófaszt se értett a makogásból, ráhagyja a migrire, a 600 eurót meg megtartja
c) Asodi hazudik, és az ogre lehúzta, és nem meri bevallani a trolloknak
nálunk speciális megoldásra van szükség, nehéz kiemelni az anál intruder 2000-st a lefolyóból amit az albérlő reggelente használ, talán az előleg duplája is kevés lesz a munkára. de még letolom a barátok összes évadát, majd talán jövő héten ráhangolódom a melóra.
Zacskócsörgés, hahó!
pontosan. már itt megbukott a sztori. vajon mit csinálhatott Sodika a mosdóval.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Fifi már kondicionálva van, nem szereti a rossz hangulatú beszélgetéseket.
A Shrek rajzfilmbe is van egy nagyon idegesito szamar...
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Szerző:
broni
Nov 07, 2019 20:56:00
Válasz
(1)
hyőós feri, hypós feri!!!!!!!!!!!!
Nov 07, 2019 20:56:00
Kreativ energiak
Nov 07, 2019 20:56:52
Milyen kibaszott kényszert éreztek, hogy elmondjátok neki minden esetben az olcsóbb megoldásokat?
Még szerencse, hogy már kifizette a 600-at, az Ogre meg le is fogja húzni, de gecire visszafoghatná már magát mindenki.
Mi a fasz van veletek?!
Még szerencse, hogy már kifizette a 600-at, az Ogre meg le is fogja húzni, de gecire visszafoghatná már magát mindenki.
Mi a fasz van veletek?!
Teljesen mindegy neki, mert "mindig mindent jol csinal asodi" es nem hogy nem fogad meg tanacsokat, de a leheto legnagyobb balfaszsagot fogja valasztani, hogy minel nagyobbat nevethessunk rajta. Mert ilyen sodi asodi. Az isten.
Nov 07, 2019 20:56:52
D.Dezső
Nov 07, 2019 20:58:10
Egy árva eurót nem fog visszaadni, sőt amíg te nem vagy otthon szétszereli a csöveket esetleg kicseréli újra (kb.10euro) majd azt fogja mondani, hogy 1000 euro volt a szerelő szóval jössz még 400-al.
És a legviccesebb, hogy még így is kifogod fizetni, miután leírtam mert egy szánalmas csicska balek vagy.
És a legviccesebb, hogy még így is kifogod fizetni, miután leírtam mert egy szánalmas csicska balek vagy.
Nov 07, 2019 20:58:10
törpspa
Nov 07, 2019 20:58:29
Nem "fizettem ki". Ne hazudj.
Azzal adtam oda, hogy a történet végén bitte adja vissza a többit.
Inkább majd te ne hazudj, amikor megkérdezem, hogy mennyit kaptál vissza a 600-ból!
Úgy lehúz az Ogre bácsi, mint a szart.
Nov 07, 2019 20:58:29
kínzó
Nov 07, 2019 21:00:48
1 euró helyett adtál 600-at. mit nem mondasz el nekünk?
megfenyegetett, hogy kidob a lakásból?
nem fog kidobni, amíg tejelsz nyugi.
Nov 07, 2019 21:00:48
-
Nov 07, 2019 21:03:11
leraktam a főbérlőnek tegnapelőtt úgy 600 eurót, hogy annál a tényleges költség CSAK JÓVAL KEVESEBB lehet nyilván, de a táblázatom, tehát a tervemben ENNEK ELLENÉRE 100%-os arányban elveszett pénzként számolok vele. :)
Tökéletes a terv. :)
Tökéletes a terv. :)
Erre tényleg nincsenek szavak..
Önveszélyes, 13 éves szinten megragadt autista vagy.
Kérj segítséget, mesélj egy független szakembernek a dolgaidról, mert ennek a vége az öngyilkosság lesz, jobb esetben csőd és ujszász...
Nov 07, 2019 21:03:11
sodika
Nov 07, 2019 21:03:43
Faszér' nem érem el ezt az oldalt számítógépről, csak mobilról.
Kurva anyádat trollkodjál, szerveres geci.
Juszt sem írok ide többé.
Csá
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Csá
Nov 07, 2019 21:03:43
sodika
Nov 07, 2019 21:05:18
Nem ADTAM.
Leraktam.
De ez csak KERET.
Ne hazudozz.
Na csá.
Nem írok ide
Leraktam.
De ez csak KERET.
Ne hazudozz.
Na csá.
Nem írok ide
Nov 07, 2019 21:05:18
kramalon
(
x8)
Nov 07, 2019 21:07:36
x8)
Ne trollkodj, geci. :)
Az "egészet újra kell építeni" kifejezés elhangzott ugyan a mosdó alatti cső vonatkozásban, de ez nyilván nem ilyen faszságot jelent.
Bár NEM SZÁMOLOK VELE a táblázatban, de azért valami olyasmit várok, hogy a történet végén pár száz eurót vissza fog adni azzal, hogy nem kellett.
Na csá.
Nem írok ide többet.
Az "egészet újra kell építeni" kifejezés elhangzott ugyan a mosdó alatti cső vonatkozásban, de ez nyilván nem ilyen faszságot jelent.
Bár NEM SZÁMOLOK VELE a táblázatban, de azért valami olyasmit várok, hogy a történet végén pár száz eurót vissza fog adni azzal, hogy nem kellett.
Na csá.
Nem írok ide többet.
Rohadt életbe Endre, tekerd szét azt a kibaszott szifont a mosdó alatt és szedd ki a kupakot. Tudod, az a kanyargós cső, úgynevezett bűzzáró.
kínzó
Nov 07, 2019 21:08:50
Nem ADTAM.
Leraktam.
De ez csak KERET.
Ne hazudozz.
Na csá.
Nem írok ide
Leraktam.
De ez csak KERET.
Ne hazudozz.
Na csá.
Nem írok ide
1. Parketta? Azzal is átbasztak.
2. Védelmi pénzt fizetsz a lakbér mellett. egyre többet, balfasz. utcára fog tenni és még a kütyüidet se adja oda.
Nov 07, 2019 21:08:50
Kreativ energiak
Nov 07, 2019 21:09:14
Szerelo streamre donatelnek meg hozna a nezoket
Nov 07, 2019 21:09:14
vers mindenkinek
Nov 07, 2019 21:09:18
Haiku Ogre bácsihoz
Nem ADTAM.
Leraktam.
De ez csak KERET.
Nem ADTAM.
Leraktam.
De ez csak KERET.
Nov 07, 2019 21:09:18
törpspa
Nov 07, 2019 21:10:59
Persze, mindig ez a szöveg, de valójában az van, hogy páran nem bírnak a figyelemkurvulásukkal és azt hiszik más nem tudja az egyszerű és logikus megoldásokat, ezért mindenképp kényszerük van segíteni a rosszindulatú gnómot a tanácsaikkal.
Nem, nem kell.
A vicces félrevezetések kellenek, amik még helyeselnek is az Ogre bácsinak adott összeghez, hogy bizony milyen költséges is tud lenni egy ilyen művelet, stb.
Meg ezek az aggódások, hogy "jajj, kérjél segítséget, mert mi lesz veled, csőd, vagy öngyilkosság".
Aztakurva, szopja le akkor rajongással asodit, ha így aggódik miatta, vagy bombázza privát mailokkal.
Na, most már read only.
Nov 07, 2019 21:10:59
kramalon
(
x8)
Nov 07, 2019 21:13:00
x8)
Endre a kurvaistenit, kérd vissza a 600eurót, itt gépvásárlás lesz! Majd mondod a nézőknek, hogy azért nem fér el több játék és megy csak 720pben mert beejtetted a flokkrémkupakot a lefolyóba???
Faszom
kínzó
Nov 07, 2019 21:15:10
Kreativ energiakTeljesen mindegy neki, mert "mindig mindent jol csinal asodi" es nem hogy nem fogad meg tanacsokat, de a leheto legnagyobb balfaszsagot fogja valasztani, hogy minel nagyobbat nevethessunk rajta. Mert ilyen sodi asodi. Az isten.
Na, most már read only.
Na, most már read only.
kissé amatőr álláspont ez. egy igazi mestertroll megfelelő módon adagolja a segítő és az ártó szándékú hsz-eket.
nem célunk lerövidíteni sodika szenvedéseit.
Nov 07, 2019 21:15:10
egyik néző
Nov 07, 2019 21:16:25
Nem, nem kell.
Na, most már read only.
Nem, nem kell.
Na, most már read only.
Jó zsaru, rossz zsaru megvan?
Beszéltetni az alanyt a hosszútávú szórakozást szolgálja illetve fecsegett most is...
Nov 07, 2019 21:16:25
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 07, 2019 21:17:22
x7)
Nem baj az. Kezdőként nem kell a középkategóriánál jobb semmiből. :)
Gamer-streamer gépnek szar MINDEN. Kúldön kell a streamer gép, és az lesz a laptopom.
Gamer-streamer gépnek szar MINDEN. Kúldön kell a streamer gép, és az lesz a laptopom.
A Tyodika megint depis? Megint minden azonnal kell? Mi a baj, Endre? Minél gyorsabban szeretnéd megjutalmazni magad?
Tán csak nem egy szaros senkinek érzed magad éppen? Szerinted a kommentjeiden lévő lájkok valamilyke talán Anditól is származhat? Olvashatja a fórumot vajon? Sosem lehet tudni, de ha igen, akkor biztosan jól szórakozik, és hálálkodik a krisnások istene felé, hogy megmentette tőled.
Bárogy is döntesz ebben a kérdésben, az teljesen mindegy, Sneckókám. Saját magadat is egy szar alaknak tartod legbelül. :)
Vedd csak meg ezt a szart, aztán majd röhögök, ahogy fél év múlva besüsüzöl, mert beakad valami nagy szenzációs game.
Neked úgy kéne készülnöd/tervezned előre, hogy a legdurvább cucc is garantáltan elfusson fasza grafon, ha ilyen streamer akarsz lenni, nem lehet mindig hetyetyézgetni... Egyszer kellene rendesen befektetni, előrelátóan, és akkor nem égetnéd le magad, mert ahhoz sincs eszed, hogy előre kipróbáld..:D
kramalon
(
x8)
Nov 07, 2019 21:18:12
x8)
Lebasztam neki a pénzt azzal, hogy geci már, nekem reggel kell egy normális mosdó, és legyen már olyan, ahol van egy kiaszott rács, hogy nem esik bele mélyre a fogrém kupakja, meg minden geci.
Oldja meg, geci, hogy legyen ott egy normális mosdónk, geci, mert a faszom már.
Kurva anyja. Hívjon valakit, oldja meg maga, leszarom, de ez így nem normális fürdőszoba.
Azért ezt a vérfagyasztó őrjöngést ami után az Ogre csak annyit rebegett, hogy "igenis uram", szóval ezt reprodukálnád egy videóban, hogy pontosan hogy nézett ki?
Felőlem el is bábozhatod bazmeg zöldháttérrel, hogy hihetőbb legyen.
Zulu
(
x15)
Nov 07, 2019 21:18:15
x15)
Faszér' nem érem el ezt az oldalt számítógépről, csak mobilról.
Csá
Csá
Hogy neked semmi nem jó.
Egyébként meg így kell jelenteni egy hibát? Még nem tanítottak meg erre tündérmeseországban? Két dependency injection és egy git commit közt nem jutott idő megtanulni, hogy pontosan le kéne írni, hogy mi történt?
Írd le még háromszor, hogy geci, hátha attól megjavul.
sodika
Nov 07, 2019 21:18:37
Oldja meg, geci, nekem meló előtt reggelente egy rendes fürdőszoba kell anyagokat elnyelő fekete lyuk nélkül :)
De nem írok ide
Csá
De nem írok ide
Csá
Nov 07, 2019 21:18:37
kínzó
Nov 07, 2019 21:21:07
Oldja meg, geci, nekem meló előtt reggelente egy rendes fürdőszoba kell anyagokat elnyelő fekete lyuk nélkül :)
De nem írok ide
Csá
De nem írok ide
Csá
Van új parketta? arra mennyi pénzt adtál? megoldotta?
Nov 07, 2019 21:21:07
kramalon
(
x8)
Nov 07, 2019 21:21:19
x8)
De nem írok ide
Csá
De nem írok ide
Csá
Akkor a segged se viheted be???
twitch sub
Nov 07, 2019 21:22:00
Endre gyere twitchre a chat már vár!
Nov 07, 2019 21:22:00
kramalon
(
x8)
Nov 07, 2019 21:22:32
x8)
Endre, legyen mosdószerelős lájv és a nézők segítenek, szerintem a Trash csoportból is jönnének sokan.
Keresünk neked 600 eurót bazmeg!
Ne legyél már fasz.
Faszom
Keresünk neked 600 eurót bazmeg!
Ne legyél már fasz.
kramalon
(
x8)
Nov 07, 2019 21:23:18
x8)
Az Ogre még mindig kisgatyóban flangál előtted?
Faszom
sodika
Nov 07, 2019 21:26:25
Van. De egymásra rakva.
Egy éve.
Nem le.
Mèg
Egy éve.
Nem le.
Mèg
Nov 07, 2019 21:26:25
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 07, 2019 21:27:14
De nem írok ide
Csá
De nem írok ide
Csá
Miért nem költözől akkor egy rendes lakásba?
Nov 07, 2019 21:27:14
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 07, 2019 21:28:24
x7)
Ennél az 1420-nál alkatrészenként se úszom meg ugyanezt sokkal olcsóbban. Legfeljebb azzal a 30-40 ezer forinttal olcsóbban, amit úgyis szerelőre költenék.
Németországban kicsivel drágábbak a számítógépes boltok, de van egy forradalmi ötletem!
A pcx.hu-n nekem 1000 eurora jött ki. Plusz 20 euro összeszerelés (videokari máshonnan)
Szerintem rendeld házhozszállítással a miskolci studiohoz, aztán majd elhozod. Befér a bőröndbe egy nadrág mellé.
Márk össze is tudja szerelni (lásd legos flokkok)
420 euro megtakarítás.
kramalon
(
x8)
Nov 07, 2019 21:28:41
x8)
Van. De egymásra rakva.
Egy éve.
Nem le.
Mèg
Egy éve.
Nem le.
Mèg
Tudod ki a fasz keresgélje, hogy itt mire is gondolt a tisztelt nemzeti hős!
-
Nov 07, 2019 21:29:03
Van. De egymásra rakva.
Egy éve.
Nem le.
Mèg
Egy éve.
Nem le.
Mèg
Én úgy emlékszem, hogy kedvezményes árat fizettél azért cserébe, hogy te is segítesz lerakni a parkettát. Ez a felajánlásod még él, igaz?
Nov 07, 2019 21:29:03
csalódott néző
Nov 07, 2019 21:30:54
Én kifejezetten a meghirdetett parkettázós vlog miatt iratkoztam fel.
Nagyon csalódott vagyok, ez az influencerpalánta nem törődik a nézőkkel.
Nagyon csalódott vagyok, ez az influencerpalánta nem törődik a nézőkkel.
Nov 07, 2019 21:30:54
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 07, 2019 21:31:03
x7)
Jaj, Sneci! Elég legyen már ebből a vakerászásból. Most akarod megalapozni a későbbi rinyálásodat, kifogásaidat?
Dyehát a főbérlő nem adja vissza a zsetont, az adott körülmények között jó döntéseket hozott a tyodi....
Nem hiszem el, hogy hat kilót lepakoltál elé, ezt csak ide adagolod, hogy rajtad kívülálló problémának állítsd be a pénzügyi gondjaidat, vagy megint összebasztál valamit, belerejszoltál, az ogre meg gátlástalanul levesz, ahogy eddig is tette....
Az kurvaélet, hogy te nem mentél oda magadtól lerakni így lazán a susinkát...:D Ember, egy légytől is beszarsz.
Louis Antoine de Saint-Ju
Nov 07, 2019 21:34:19
Fifa multiplayer lesz ma?
Nov 07, 2019 21:34:19
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 07, 2019 21:35:05
x9)
Van. De egymásra rakva.
Egy éve.
Nem le.
Mèg
Egy éve.
Nem le.
Mèg
És?
A lerakás mikorra várható?
-
Nov 07, 2019 21:37:32
Twitch chaten beindult a hype, trash csopi, romani fb, meg a trollok várják az adást!
Nov 07, 2019 21:37:32
-
Nov 07, 2019 21:45:34
a 600 eurón hangosan felnevettem. a parkettán is. az biztos nem került 1000 euróba.
bazmeg sneci, minőségi műsort nyomsz. ennél nagyobbakat csak a malaczon röhögtem, amikor előzetesbe vagy házi őrizetbe rakatta magát.
az önszopatás mesterei vagytok.
bazmeg sneci, minőségi műsort nyomsz. ennél nagyobbakat csak a malaczon röhögtem, amikor előzetesbe vagy házi őrizetbe rakatta magát.
az önszopatás mesterei vagytok.
Nov 07, 2019 21:45:34
-
Nov 07, 2019 21:46:59
Most akkor nem lesz livestream, csak amikor megveszi az uj gépet?
Endre ez azért picit gáz.
Nov 07, 2019 21:46:59
broni
Nov 07, 2019 21:52:58
bassztatok mán golt a ruszkiknak!!!!!!!!!!kill erdogan!!!!!!!!!!hejjj karácsony ingyebdrogosztása!!!!!!!!!!!
Nov 07, 2019 21:52:58
sodi segítő
Nov 07, 2019 21:54:32
Endre!
Bemész a fürdőbe, belerecskázol a csapba majd leereszted a pitont a beragadt kupakig.
kicsit megforgatod tapasztod és lassan kihuzod.
A vákumhatás miatt a csodapiton ki fogja szépen cuppantani, lehet a lerakódott szőr és geci miatt nehezebb lesz de meg tudod csinálni, nem ma kezdted.
Szivesen.
Bocs trollok, segiteni kell rajta.
Bemész a fürdőbe, belerecskázol a csapba majd leereszted a pitont a beragadt kupakig.
kicsit megforgatod tapasztod és lassan kihuzod.
A vákumhatás miatt a csodapiton ki fogja szépen cuppantani, lehet a lerakódott szőr és geci miatt nehezebb lesz de meg tudod csinálni, nem ma kezdted.
Szivesen.
Bocs trollok, segiteni kell rajta.
Nov 07, 2019 21:54:32
facebook magyar moderáto
Nov 07, 2019 21:54:46
Most akkor nem lesz livestream, csak amikor megveszi az uj gépet?
Twitchen már többen várjuk a jogászistent.
Nov 07, 2019 21:54:46
Pintér Sándor
Nov 07, 2019 21:57:13
444.hu/2019/11/07/erdogan-teljesen-lebenitotta-buda-kozlekedeset-a-szell-kalman-teren-rendes-tomegnyomor-van
öljük meg a rendőröket!!!!!!!!!!!!!!!!!!
öljük meg a rendőröket!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 07, 2019 21:57:13
broni
Nov 07, 2019 21:58:22
keci maffiozó!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 07, 2019 21:58:22
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 07, 2019 22:03:32
x9)

töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2019 22:04:07
x37)
Nem, nem kell.
Na, most már read only.
Nem, nem kell.
Na, most már read only.
Egy kicsit lassítani kéne szerintem. Fogalmam sincs, te ki vagy, de itt többen hosszú évek óta követjük Endre életét, és eddig még egyetlen tanácsot sem fogadott meg soha, senkitől. Ez a védjegye, ezért egy életképtelen autista. Úgyhogy meg lehet nyugodni. Egyedül szakmai kérdésekben nem szabad neki segíteni, mert azokkal azért jön ide.
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 07, 2019 22:11:21
x9)
Ogre szerintem örülni fog, hogy vehet egy olyan mosdókagylót, amibe nem csak hideg-meleg víz, de tej és méz is folyhat.
Endre, ha kibasz az Ogre, akkor majd viheted a púpodon a mosdókagylót teknőspáncélként!
Endre, ha kibasz az Ogre, akkor majd viheted a púpodon a mosdókagylót teknőspáncélként!
facebook magyar moderáto
Nov 07, 2019 22:12:41
A twitchen lassan olyan élet van, mint a közvetítések alatt. Kihagynád a lehetőséget Sodi?
Nov 07, 2019 22:12:41
törpspa
Nov 07, 2019 22:12:54
2006. Tc fórumról szabadultam, kb azóta képben vagyok, némi kihagyásokkal. De mindegy, annyira nem fontos.
Nov 07, 2019 22:12:54
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 07, 2019 22:15:16
x9)
Őszintén, ha ez a nyomorék, ostoba, büdös gnóm meg is fogad egy tanácsot, akkor is csak ímmel-ámmal összebassza, de olyan szarul, hogy kvázi értelme se volt megfogadni.
Lásd: Játék grafikáját megpróbálja átállítani, de csak a legtriviálisabb szarokat veszi lejjebb.
Ezen az emberen csak a golyó segít!
Lásd: Játék grafikáját megpróbálja átállítani, de csak a legtriviálisabb szarokat veszi lejjebb.
Ezen az emberen csak a golyó segít!
twitch sub
Nov 07, 2019 22:18:31
Nem sok ilyet láttam max nagy streamereknél, de a sodivlog chatfalán konkrétan zajlik az élet, Endre meg sehol.
Endre felfogod hogy kellene jönni kicsit êlőzni?
Most!
A sorozarok nem generálnak nézettséget, most basztál ki 600 eurot, nem kellene tán a csatidat építgetni??
Endre felfogod hogy kellene jönni kicsit êlőzni?
Most!
A sorozarok nem generálnak nézettséget, most basztál ki 600 eurot, nem kellene tán a csatidat építgetni??
Nov 07, 2019 22:18:31
-
Nov 07, 2019 22:19:02
ha valaki jó tanácsot ad snecinek, az legyen kétélű. ha megfogadja, akkor az előnyt ellensúlyozza egy szopatási faktor.
Nov 07, 2019 22:19:02
sodika
Nov 07, 2019 22:21:34
Annyit mondtam neki, hogy "ez így fürdőszoba, amit használni lehet, hanem egy szar", és "ez így nrm megy", úgy hogy intézd el légyszíves, hogy ez egy normális fürdőszoba legyen VÉDELEMMEL, hogy eshet bele minden dolog, mert ez őrület, nekem meg reggelente szükségem van egy rendes fürdőszobára".
Oszt meglàtjuk, mi lesz.
Ez kedd reggel volt, most csütörtök este van, és még nem csinált semmit. Mondta ugyan, hogy "majd ha ideje lesz", de nyugdíjas, aki egész nap tévét meg Netflixet néz. Nem tudom, mire nincs ideje.
Na csá.
Nem írok ide
Oszt meglàtjuk, mi lesz.
Ez kedd reggel volt, most csütörtök este van, és még nem csinált semmit. Mondta ugyan, hogy "majd ha ideje lesz", de nyugdíjas, aki egész nap tévét meg Netflixet néz. Nem tudom, mire nincs ideje.
Na csá.
Nem írok ide
Nov 07, 2019 22:21:34
sodika
Nov 07, 2019 22:21:54
Ez így NEM fürdőszoba, máj
Nov 07, 2019 22:21:54
sodika
Nov 07, 2019 22:23:25
Hogy NE essen bele, na
Mindegy.
Szarom le.
Nem írok ide
Csá
Mindegy.
Szarom le.
Nem írok ide
Csá
Nov 07, 2019 22:23:25
-
Nov 07, 2019 22:25:04
Hogy NE essen bele, na
Mindegy.
Szarom le.
Nem írok ide
Csá
Mindegy.
Szarom le.
Nem írok ide
Csá
Mikor fogsz streamelni? A twitchen követelik a nézők.
Nov 07, 2019 22:25:04
Riporter
(
x4)
Nov 07, 2019 22:25:16
x4)
Hajajajjjj, hajléktalan sodi lesz asodi. Majd ilyen zsákokban húzod magad után a kütyüket :-)
Kurva nagy a műsor!
2 napig csicskultam
Kurva nagy a műsor!
Riporter
(
x4)
Nov 07, 2019 22:25:49
x4)
Pár sörike ma is lecsúszott ahogy látom.
2 napig csicskultam
-
Nov 07, 2019 22:26:20
Gamer pc:
Megveszi darabonként drágán, nem fogja tudni összerakni...
Megvesz egy pre build szart középáron, egy fél év múlva akadnak a játékok...
Megvesz egy legjobb 6000euros gépet, ami annyira űrtechnkina, hogy kezelni sem tudja....plusz komoly kiadás
Nem kurvára teljesen mindegy a műsor szempontjából?
Bárki bármit mondhat neki bárminek az ellenkezőjét, a legjobb és a legroszabb megoldást, egy dolog biztos.
SOHA SEM CSELEKSZIK ÉPESZŰ FELNŐTT EMBER MÓDJÁRA.
Endre, amugy ne is vegyél te semmit, nem streamer vagy te hanem kontár, mire jöjjön a sponzor, ott várnak a nézők a twitchen, te meg duzzogsz mert kiröhögtek a 600 lehuzás miatt...
Megveszi darabonként drágán, nem fogja tudni összerakni...
Megvesz egy pre build szart középáron, egy fél év múlva akadnak a játékok...
Megvesz egy legjobb 6000euros gépet, ami annyira űrtechnkina, hogy kezelni sem tudja....plusz komoly kiadás
Nem kurvára teljesen mindegy a műsor szempontjából?
Bárki bármit mondhat neki bárminek az ellenkezőjét, a legjobb és a legroszabb megoldást, egy dolog biztos.
SOHA SEM CSELEKSZIK ÉPESZŰ FELNŐTT EMBER MÓDJÁRA.
Endre, amugy ne is vegyél te semmit, nem streamer vagy te hanem kontár, mire jöjjön a sponzor, ott várnak a nézők a twitchen, te meg duzzogsz mert kiröhögtek a 600 lehuzás miatt...
Nov 07, 2019 22:26:20
Nov 07, 2019 22:27:03
Ez így NEM fürdőszoba, máj
ki fog baszni a lakásból, nem érzed gyagyás? neked mi bajod van?
írj Andinak hátha segít!
Nov 07, 2019 22:27:03
Kémlégy
(
x2)
Nov 07, 2019 22:27:13
x2)
Annyit mondtam neki, hogy "ez így fürdőszoba, amit használni lehet, hanem egy szar", és "ez így nrm megy", úgy hogy intézd el légyszíves, hogy ez egy normális fürdőszoba legyen VÉDELEMMEL, hogy eshet bele minden dolog, mert ez őrület, nekem meg reggelente szükségem van egy rendes fürdőszobára".
Oszt meglàtjuk, mi lesz.
Na csá.
Nem írok ide
Oszt meglàtjuk, mi lesz.
Na csá.
Nem írok ide
A teraszt is milyen frankón felújította, ugye.
Te semmiből nem tanulsz.
-
Nov 07, 2019 22:32:54
sneci mekkora pofával mondtad, hogy mivel a szobában már mindent megvettél, nem lehet több főbérlői lehúzás. azóta már 1200 eurónál tartasz. és ennek felét önszántadból adtad neki.
Nov 07, 2019 22:32:54
twitch sub
Nov 07, 2019 22:34:47
Endre a chaten azt írják, hogy flora_csgo account már inaktiv twitchen és nem is a modod többé?
Mikor lesz adás ki az uj mod?
Mikor lesz adás ki az uj mod?
Nov 07, 2019 22:34:47
Nov 07, 2019 22:35:46
a féreg adott 200000 forintot az ogre meg csak tolja a netflixet szarik az egészre, ez kurvanagy lol
Nov 07, 2019 22:35:46
-
Nov 07, 2019 22:38:05
A fizetése negyedét adta oda csak úgy. Értelmetlenül.
Nov 07, 2019 22:38:05
Kémlégy
(
x2)
Nov 07, 2019 22:41:04
x2)
Ne trollkodj, geci. :)
Na csá.
Nem írok ide többet.
Na csá.
Nem írok ide többet.
Tudod mibe kerül egy szifon, te hikomat?
www.sanitaer-produkte.de/?cPath=1_4&cat=c4_Waschbecken-Waschbecken--Ablaufgarnituren--Ablauf-Waschtisch--Waschschale--Ablaufsysteme--Abfluss--Siphon--Sifon--Syphon.html&language=de
mályiwood
Nov 07, 2019 22:41:26
Báttya, ha van két kiló lefolyóra, legyen már még egy millió stúdióra. Kéne feltöltened az egyenleget, ha azt akarod, hogy fossa.
Nov 07, 2019 22:41:26
nem érted
Nov 07, 2019 22:45:29
Báttya, ha van két kiló lefolyóra, legyen már még egy millió stúdióra. Kéne feltöltened az egyenleget, ha azt akarod, hogy fossa.
A "keret" az uj egyenleg.
Nov 07, 2019 22:45:29
álsodika
Nov 07, 2019 22:46:42
Ne hazudj!
Nem adtam!
Letettem!
Az keret!
Nem adtam!
Letettem!
Az keret!
Nov 07, 2019 22:46:42
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 07, 2019 22:47:16
x7)
Ahogy elnézem az árakat, még visszajár 101 euro a 600-as keretből.
|__o__|
Nov 07, 2019 22:51:25
Sodika, akkor 6 azért dolgoztál, hogy védelmi pénzt adhass az Shrekknek?
Nov 07, 2019 22:51:25
Riporter
(
x4)
Nov 07, 2019 22:53:17
x4)
Sodi legnagyobb trollja Shrek :-)
2 napig csicskultam
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 07, 2019 22:55:54
x9)
Sodi legnagyobb trollja Shrek :-)
Sodi legnagyobb trollja önmaga.
Ha hihetünk a korcsnak, akkor megint hülye volt és csak csekonics-style lebaszt a pénzt az asztalra, aztán elmakogott valamit a fürdőszobáról az ogrénak.
a) Igaz, és a gyagyás hülye, de az ogre csinál valamit
b) Igaz, és a gyagyás hülye, de az ogre lófaszt se értett a makogásból, ráhagyja a migrire, a 600 eurót meg megtartja
c) Asodi hazudik, és az ogre lehúzta, és nem meri bevallani a trolloknak
-
Nov 07, 2019 22:56:45
Endre ezekről a történésekről egy rendkívüli vlogban kellene beszámolni.
Mindenféle fals és hangzatos állítások keringenek, jó volna ha megszólalnál, mert az esettel kapcsolatban felrobbant az internet.
Igaz-e, hogy a főbérlőd egy nálad 32 évvel idősebb férfi, aki mindenféle ürüggyel pénzeket csikar ki belőled és elvárja hogy ülve pisilj?
IGAZ az az állítás, hogy jelenlegi lefolyóproblémád a mérhetetlen fürőszobai maszturbációd által lerakódott ondó és az arc/kéz/fog/seggmosás után lerakódott zsírgöbbe ragadt fogkrémkupak okozza?
CÁFOLOD-E azokat a híreszteléseket miszerint főbérlőd a rólad készült homoerotikus és bizarr felvételekkel tart sakkban?
Továbbra is megerősíted azt, hogy ezek a kiadások, költségek teljesen jogosak és bekalkuláltad őket az eredetileg 400eurós albérletbe, vagy nem feltétlenül nem gondolod az hogy ez már egy kicsit sok?
Amikor kiabáltál a főbérlőddel és azt mondat ez igy egy szar, volt fizikai bántalmazás is, esetleg meglökted őt?
Mindenféle fals és hangzatos állítások keringenek, jó volna ha megszólalnál, mert az esettel kapcsolatban felrobbant az internet.
Igaz-e, hogy a főbérlőd egy nálad 32 évvel idősebb férfi, aki mindenféle ürüggyel pénzeket csikar ki belőled és elvárja hogy ülve pisilj?
IGAZ az az állítás, hogy jelenlegi lefolyóproblémád a mérhetetlen fürőszobai maszturbációd által lerakódott ondó és az arc/kéz/fog/seggmosás után lerakódott zsírgöbbe ragadt fogkrémkupak okozza?
CÁFOLOD-E azokat a híreszteléseket miszerint főbérlőd a rólad készült homoerotikus és bizarr felvételekkel tart sakkban?
Továbbra is megerősíted azt, hogy ezek a kiadások, költségek teljesen jogosak és bekalkuláltad őket az eredetileg 400eurós albérletbe, vagy nem feltétlenül nem gondolod az hogy ez már egy kicsit sok?
Amikor kiabáltál a főbérlőddel és azt mondat ez igy egy szar, volt fizikai bántalmazás is, esetleg meglökted őt?
Nov 07, 2019 22:56:45
herr ogre
Nov 07, 2019 22:57:12
Ahogy elnézem az árakat, még visszajár 101 euro a 600-as keretből.
nálunk speciális megoldásra van szükség, nehéz kiemelni az anál intruder 2000-st a lefolyóból amit az albérlő reggelente használ, talán az előleg duplája is kevés lesz a munkára. de még letolom a barátok összes évadát, majd talán jövő héten ráhangolódom a melóra.
Nov 07, 2019 22:57:12
szerző
Nov 07, 2019 23:01:18
volt fizikai bántalmazás is, esetleg meglökted őt?
Zacskócsörgés, hahó!
Nov 07, 2019 23:01:18
broni
Nov 07, 2019 23:01:37
sajsze(((((((((((((((((
azért hajrá fradi!!!!!!!!!!!!!
azért hajrá fradi!!!!!!!!!!!!!
Nov 07, 2019 23:01:37
-
Nov 07, 2019 23:03:26
Berlinben ma nyugalom van, már a szaracénok is álomra tértek, csönd és béke honol a város felett.
Egyedül a wedekindstrasse csendjét veri fel az elégedett jóllakott Ogre horkolása és egy aprócska görbe hátú de igen hosszú farkú fura figura reménytelen maszturbálásának kétségbeejtő nyüszítése.
Egyedül a wedekindstrasse csendjét veri fel az elégedett jóllakott Ogre horkolása és egy aprócska görbe hátú de igen hosszú farkú fura figura reménytelen maszturbálásának kétségbeejtő nyüszítése.
Nov 07, 2019 23:03:26
Szabó Péter
Nov 07, 2019 23:08:55
Nov 07, 2019 23:08:55
kramalon
(
x8)
Nov 07, 2019 23:09:48
x8)
Már megint a mosdóba szartál részegen Sodi???
Faszom
Riporter
(
x4)
Nov 07, 2019 23:11:52
x4)
Elképzelni sem merem, hogy mi mehet ott sodi berlini kotorékában.
Szerintem ha csak a felét tudnánk, akkor még a legtapasztaltabb snecológusok is felhúznák a szemöldöküket.
2 napig csicskultam
Szerintem ha csak a felét tudnánk, akkor még a legtapasztaltabb snecológusok is felhúznák a szemöldöküket.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 07, 2019 23:14:09
x7)
Így van. Nem fogkrémkupak lehetett az, hanem ledugta a pitont és telegecizte a szifont.
Mint ahogy a kanapék, szőnyegek is a szexuális háttértörténet miatt voltak drágábbak.
|__o__|
Mint ahogy a kanapék, szőnyegek is a szexuális háttértörténet miatt voltak drágábbak.
Nov 07, 2019 23:19:37
a tetves haját is úgy vágja, hogy megy a zsíros nyesedék a lefolyóba, igénytelen féreg a sodi. az egész böfögő fingó kripli egy hányás
Nov 07, 2019 23:19:37
kramalon
(
x8)
Nov 07, 2019 23:21:45
x8)
Vagy amikor gyógyszerre piál és összehányja a fürdőszobát.
Faszom
-
Nov 07, 2019 23:27:59
Vagy amikor wc büntetést fizet.
Nov 07, 2019 23:27:59
Riporter
(
x4)
Nov 07, 2019 23:32:18
x4)
Már látom, ahogy Márk megy megmenteni Sodit bejlintündéjmeseojszágba. Az lesz a vége, hogy egyik pillanatról a másikra pakkolnia kell a jogilag erős vadászpikának.
Shrek lefoglalja valami ürüggyel az egész kacat gyűjteményt, ez meg majd ott lesz megint életveszélyben.
Ezek a telek soha nem kezdődnek jól snecinek odakint.
2 napig csicskultam
Shrek lefoglalja valami ürüggyel az egész kacat gyűjteményt, ez meg majd ott lesz megint életveszélyben.
Ezek a telek soha nem kezdődnek jól snecinek odakint.
D.Dezső
Nov 07, 2019 23:33:06
Én amúgy teljesen eltudom képzelni, hogy Srekk papa néha megpofozza ha nagyon kiidegeli valamivel. Sodit eddig mindenki megverte aki a környezetében volt. Lassan 3 éve él együtt a nyuggerrel biztos, hogy néha eljárt a keze.
Főleg, hogy azóta már kérés nélkül rakja le a 600 ercsit :)
Nov 07, 2019 23:33:06
Mikrocsip
Nov 07, 2019 23:41:46
Azért ne feledjük el, hogy elég komoly mennyiségű zsidó vér csorog a mammon imádó gyagyásban, így kizártnak tartom, hogy hipphopp önszántából fizessen 6 kilót az ogrénak. Valószínűbb 1 kőkemény felkérdezés, miután hetyetyézve csengetett mint a kisangyal. Gondolom a kupak meg csak hab volt a belevágott haj, keci fasz szőr stb tortán..
Nov 07, 2019 23:41:46
púpátmozgató edzés
Nov 07, 2019 23:41:49
FOGKRÉMKUPAK? Endre, mióta mosol te fogat?
Nov 07, 2019 23:41:49
heavy metal
Nov 07, 2019 23:51:28
FOGKRÉMKUPAK? Endre, mióta mosol te fogat?
pontosan. már itt megbukott a sztori. vajon mit csinálhatott Sodika a mosdóval.
Nov 07, 2019 23:51:28
xray
(
x21)
Nov 07, 2019 23:54:15
x21)
Oszt meglàtjuk, mi lesz.
Na csá.
Nem írok ide
sneci, szárítsd a hajad a fürdőkádban, hamarabb lesz vége a szenvedéseidnek, meg nekünk is nyugtunk lesz tőled! Oszt meglàtjuk, mi lesz.
Na csá.
Nem írok ide
xray
(
x21)
Nov 07, 2019 23:58:03
x21)
akkor most a penészes szobában élsz? állítólag emiatt kell a parkettát cserélni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
-
Nov 08, 2019 00:16:07
A Fogrém fogkréme eldugította Herr Schrekk lefolyóját!!! Flokkot kérünk az ügyről, Masztidióta!
Nov 08, 2019 00:16:07
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 08, 2019 00:20:41
x38)
A legyes incidens miatt szerintem hamarosan új hűtő is fog kelleni, Trottel! A borítékot már most add oda Shrek bácsinak, vagy megint kiabálás lesz, és kapod a pofonokat is!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 08, 2019 00:27:05
x3)
Herr Schreck
Nov 08, 2019 00:38:07
Én amúgy teljesen eltudom képzelni, hogy Srekk papa néha megpofozza ha nagyon kiidegeli valamivel. Sodit eddig mindenki megverte aki a környezetében volt. Lassan 3 éve él együtt a nyuggerrel biztos, hogy néha eljárt a keze.
Fifi már kondicionálva van, nem szereti a rossz hangulatú beszélgetéseket.
Nov 08, 2019 00:38:07
Opsünsz Menü
Nov 08, 2019 00:41:39
Recskaboy, újra megnéztem vagy századik alkalommal a Niccforszpidd szerencsétlenkedésedet. Eszembe jutott hogy kb ilyen lenne ha valaki köszfetyityés előtt begombázna, és utána hardcore piálna és utána inditaná el. Utána eszembe jutott amikor nyüszitesz amiatt hogy nem tudod átrakni az ablakot a másik képernyőre, ütöd az xbox kontrollert, meg vagy fél órán keresztül elakadsz a garázs menüben és röhögögörcsöt kaptam. Na mindegy szóval legalább az én estém jó volt, a tiéddel ellentétben XD Na meló, csá te retardált fasz.
Nov 08, 2019 00:41:39
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 08, 2019 01:20:03
x37)
A csalilégy után itt az újabb Ogrecsapda: a csaliszifon. direkt kivette belőle a szűrőt, és ha Endre belepottyant valamit, akkor egyből repül a 600 Eurós felkérdezés. Szerintem mozgásérzékelőt telepített a lyukba, hogy élőben tudja követni a lehulló kupakokat. Miközben a netflixen kérődzik, az NDK okosságon edződött munkásőr-agyban újabb és újabb ötletek bukkannak fel a kampós orrú Jude háziszolga megrendszabályozására.
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 08, 2019 01:58:14
x3)
A csalilégy után itt az újabb Ogrecsapda: a csaliszifon. direkt kivette belőle a szűrőt, és ha Endre belepottyant valamit, akkor egyből repül a 600 Eurós felkérdezés. Szerintem mozgásérzékelőt telepített a lyukba, hogy élőben tudja követni a lehulló kupakokat. Miközben a netflixen kérődzik, az NDK okosságon edződött munkásőr-agyban újabb és újabb ötletek bukkannak fel a kampós orrú Jude háziszolga megrendszabályozására.
A Shrek rajzfilmbe is van egy nagyon idegesito szamar...
Elsőéves
(
x3)
Nov 08, 2019 03:43:12
x3)
Ez parádés Sneci mekkora barom vagy. 21 napnyi spórolásocskát basztál oda az Ogrénak egy kibaszott fogkrémkupak miatt. Nincsenek szavak... de tényleg. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
120 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™