Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
igazån frappåns es erdekfeszitö mondatok!!:-)
Nem úgy volt, hogy te rakod össze feleannyiért, púp?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Ne kezdjük el ismét, ok? Nézzél levegőnek, ne kelljen a Hídangolnának szólnom, hogy kibékítsen minket!
NSZKSZ!
2 napig csicskultam
EZ a "kevesebb, mint feleannyi". :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A legjobb helyre fordult, méltóságos uram!
sodi ne legyél már hülye, küldj 1000 eurót egy sokkal jobb streamer pc-t összerakok neked. úgyis van egy tartalék videókártyám!!
Ja hogy úgy, "a kevesebb mint feleannyi" árról szólt, hogy akkor nem szakemberekkel csináltatja meg drága pénzen, hanem megveszi az anyagot, és majd te lerakod.
Ezek szerint ő már megvette, ott áll hegyekben, te meg szokás szerint megint elsodikáztad a feladatodat.
De ugye az azóta eltelt időben ketyeg a kötbér kapitány? Amíg le nem rakod, addig pluszban fizeted az ogrénak a kényelmetlenségét? Valld csak be bátran. Tudjuk jól, hogy szívesen fizetsz bármire bármennyit, csak dolgozni ne kelljen.
Szervusz Endre, miért hívtál ilyen korán reggel?
Mi történt, mi esett hova?
Jaj te ügyetlen úszó, na figyelj:
Biztos van a főbérlődnek szerszámosládája, gyorsan, vödört a lefolyó alá, kapd le a kanyarodó részt, dzsuvás lesz, viselj kesztyűt fiam, kitisztítod, kihypózod, visszarakod a csövet és este hazafelé munka után veszel egy ilyen kis rácsot a lefolyóba, de vegyél kettőt, hátha kell még.
Itthon egy csomag egy ötszázas.
Micsoda, komolyan mondod, hogy most spóroltam neked 600 eurót és elhatároztad, hogy a főbérlőd helyett inkább apádnak átadod ezt a pénzt személyesen karácsonykor, amikor jössz bemutatni a német menyasszonyod?
Sneci ez úgy feleannyi hogy a múltkor egymilliót óbégattál az ideglelős tviccsben ez meg kijön 500 ezer fütyiből?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Leszarom!
Balfasznak!
Hahaha :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Vérprofi!
Sodi!
Faszom
-mosógépet hány fokon használod és milyen szert teszel bele?
-mosógép is tiszta fekete penész belülről?
Most is úgy mos, hogy az egyik rekeszbe teszi a mosószert a másikba meg dobálja a 2€ érméket, de MŰKÖDIK GECIK!
Faszom
Szerintem Shreck mos rá.
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
csoki + redbull + shrekknek fizeted a reggelit de az le se szar teged
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mondjuk én azzal rakatnám össze, mert ki a fene tudja, hogy ezekben a mai gépekben mi van, ugye különös tekintettel a hűtésre, amire külön kell figyelni, érdemes alkohollal kitisztítani, megfelelő mennyiségű szilikonpasztával, meg ki tudja még mivel. Szerencsére Sodi vérprofi, tehát még véletlenül sem fogja a kábeleket össze-vissza dugdosni, mindent felrak úgy ahogy kell, és nem fog szétégni az egész. Mert ilyen vérprofi Sodi a Sodi.
Sokkal egyszerubbek, mint regen. Minden kabelt csak egyfele iranybol lehet bedugni, nincsenek mar "lesarkazott" procik.
Nem nehezebb, mint osszerakni egy 7 eveseknek szant legot. Oh wait...
olyan vagy, mint egy 5 éves kisgyerek, aki ha ott vannak a nagyfiúk előtte, bepisil a félelemtől és önként odaadja a zsebpénzét, aztán azt meséli a pajtásainak, hogy "szét tudtam volna karatézni őket, de elmenekültek".
hé, mi van az antifákkkal, miért nem lógsz neonácikkal, hehe)))))))))csak nem tartasssz tőlük????)))))fogadjunk jobban, mint a balosoktól))))))ugy levernének, mint vak a poharat a kopaszok.......
*integet, miközben a pénzbedobós mosógépek táncolnak a háttérben*
háztartási berliner kindl
van kőbányai rendőr ismerős, ő mesélte, hogy a hős utcában lakott egy bolond öregasszony "antenna hungária" akinek sugározzák a fejét valami adótoronyból, azt is minden hónapban meg akarta valaki bérgyilkolni. kb asodi is ezen a szinten van lassan xD
Legközelebb ha beszólsz, megint küldök egy mérgezett cigánypinát.
elnézést uram, tajgi kényszeritett!!azt mondta, ha nem írok, nem hál többbet anyámmmal ingyen!!!!!
Legközelebb durrants még el egy-két dekket a klotyón, így majd kiugrik szépen.
hehe
|__o__|
az egyetlen hely, ahova még nem. Gyógyszerre ivás, ugye.
nem lesz olcsó a renoválás.
Ez az a játék, amiről amint feloldották a moratóriumot, kb 12 órán belül az összes gamer youtuber lehozta a saját review-ját, megvágva, gameplay, minden. Annyira fontos mérföldkő egy Kojima játék, hogy senki se akart lemaradni egy nappal se. De Endre erről konkrétan lófaszt se tud, mert az egész gémerkedés olyan felszínesen érdekli, mint minden más az életben. Majd úgy jövő október környékén fog vele játszani másfél órát, majd kijelenti, hogy ez egy szar, ezt nem értem, le is törlöm a gecibe.
Íjjj de ostoba vagy.
Látszik, hogy ez az egész kultúra téged abszolút nem érdekel.
Si vis pacem, para bellum
akkor este induljon a FIFA multiplayer. felvehetnél focimezt is, pl. lila mezt.
Nem kell gyalázni a mezt. Így is szégyen ami Újpesten zajlik. Nem kell ide még egy ismert faszverő is. Van baj elég.
Si vis pacem, para bellum
sárga csillaggal
Igaz. Ha ma este indulna a flokk már az is késő lenne. Ráadásul 40 percet tuti elbalfaszkodna és a játék történetét se értené.
ne, mert ebben is csak faltól falig pattognál, mint az autós játékban
SOHA nem sikerült még ilyen gyorsan elindítania egy videojátékot
Hát amilyen bő nyállal Aszad faszát szopta, az már készült falhoz szorított seggel a pánikszobába menni.
Gondolom helyesli mert *bármilyen autizmus vagy kurucoa szalagcím*
Faszom
Az összes kritikus és vlogger elmehet a faszba, ez a legjobb összefoglaló amit olvastam. Megyek is a Saturnba megvenni!
Faszom
Ajax mez kell rá. Superjoden.
2 napig csicskultam
Beitar Jerusalem FC
Ahhoz puhapöcs. La Familia még pártoló tagnak sem venné fel.
2 napig csicskultam
Mindenki erről a játékról fog beszélni a következő hetekben, csak a sodi fog kimaradni belőle.
Te tényleg nem érted. Nem az érdekli az embereket, hogy téged izgat-e, hanem téged kéne érdekeljen, hogy mást izgat-e, elvégre ebből van a nézettség, hogy az emberek kíváncsiak a death strandingre és anyagot keresnek róla, rátévednek az eddig sosem látott csatornára és ha az első másfél percben nem untatod őket halálra vagy ijeszted el az infantilis viselkedéseddel és balfaszságoddal, akkor már ennyitől is csomóan subolnak.
SENKIT, ismétlem SENKIT nem érdekel A SODI és hogy ő mit talál érdekesnek.
Ha már azt kirakod, hogy neked nem tetszik a death stranding, unalmasnak találod és nem is érted, már az is valami, akár még párbeszédet is indítasz azzal, hogy ezzel mások (akik még nem ismernek) vitába szállnak veled, neadjisten továbbosztják a videódat, hogy lám, itt van valaki, aki lehúzza a VÁRVA VÁRT JÁTÉKEPOSZT.
Bazdmeg, ennyire nem érteni az internetet úgy, hogy a szakmád is kapcsolódik hozzá és ambíciód is van arra, hogy ott legyél sikeres... Ez azért már téged is el kéne hogy gondolkoztasson.
gye.. gye... gye játják a jámpájim, mifan a tyéfépen!
téves. velem. ;)
sajnos azt láttuk, amikor csináltad :(
Azt nem veszi meg a sodi, hiszen már megvan mindene.
Igazad van, szard le a death strandinget. Yongyea meg a többiek már két napja kitették a videoikat róla, úgyhogy Te úgy el vagy késve, mint a borravaló. Legközelebb mi nem fog érdekelni? A Cyberpunk 2077 vagy az Elder Scrolls VI? Fogyatékos vagy?
Mivel a Sodi mindig hazudik, biztosak lehetünk benne, hogy most sem pont úgy történtek a dolgok, ahogy előadja. Életszerűnek tartja bárki is azt, hogy valakit annyira kiborít, ha a háromeurós fogkrém kupakja beleesik a csapba, hogy emiatt elkezd üvöltözni a főbérlővel, majd leszurkol neki 600 eurót, hogy cserélje ki az egész mosdót? Ugye hogy nem. A valóságban nagy eséllyel az történt, hogy a korcs ahogy nyírta a haját (és ki tudja még mit), akkor a levágott szőrzetet egyszerűen letunkolta a lefolyón. Emiatt gyakorlatilag nem folyik le a víz, és az ogre megmondta neki, hogy most szakembert kell kihívnia, ami tényleg jó sok pénz odakint, úgyhogy lesz szíves az undorító, igénytelen állat kifizetni. Erre Recsító motyogott valamit a bajsza alatt, majd fizetett, mint a katonatiszt. Ezen kívül a fogkrém kupakja is beleesett a lefolyóba.
Ezt nyelvtanilag nagyon pontosan fogalmazva és felmasnizva elő lehet úgy adni, hogy beleesett a fogkrém kupakja, és nem folyik le jól a víz. Hiszen ez igaz. Más kérdés, hogy ez a belenyírt haj és fanszőrzet miatt van. Ahogy az is igaz, hogy a Sodi elselypegte, hogy a csappal van a baj, de ezt az ogre nem hallotta, mert a bátor vadászbika nem merte hangosan mondani. Az üvöltözés része pedig úgy igaz, hogy a szobájában ideggörcsöt kapott, miután Herr Schreck ismét lehúzta.
Faszállítós játék = senkit nem érdekel
Deficás havej = senkit nem érdekel
SODI = senkit nem érdekel (pár tíz trollt és trashcsoportost leszámítva, akik beléd törlik a lábukat)
Death Stranding = nézd meg a "https://trends.google.com/trends/?geo=US" oldalon, ötödik legkeresettebb kifejezés, megkerülhetetlen a választott és feldolgozni kívánt témádban. Ahogy te mondanád, KÖTELEZŐ.
De nézzük onnan, hogy amikor kijött az nfs, nem is akartad nyomni, csak amikor láttad, hogy VR-osok is tolják. EZT MEG MINDENKI TOLJA BAZMEG.
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Tobben kerdezik, hogy ez mar a soha tobbet nem irok ide?
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 08, 2019 07:04:34
x3)
Riporter
(
x4)
Nov 08, 2019 07:08:17
x4)
Te mit csinálsz hétvégén sodi? 600 eurobol 4 kezes buzimasszázst vehettél volna magadnak. Vagy ha Márknak adod annyiért már ő hagyná, hogy egyszer leszopd.
Te, világ balfasza. :-)
2 napig csicskultam
Te, világ balfasza. :-)
Riporter
(
x4)
Nov 08, 2019 07:09:27
x4)
Vera szemüvegét rakd már le, hahó! Elmúlt halottak napja. A hajad? Told le nullással, legyél férfi!
2 napig csicskultam
tyodika
Nov 08, 2019 07:15:50
flokknap van kecik,
shreknek fizettem egy decit
bitches like flokknap
a mark leszophat
nem vagyok fogyatekos
a legobuszom kicsit poros.
shreknek fizettem egy decit
bitches like flokknap
a mark leszophat
nem vagyok fogyatekos
a legobuszom kicsit poros.
Nov 08, 2019 07:15:50
kramalon
(
x8)
Nov 08, 2019 07:30:08
x8)
Szépjóreggelt!
Ma mit ejtettél bele a mosdóba Endre? A fogkrémes tubus maradékát? Vera szemüvegét? A kiesett fogaid?
Faszom
Ma mit ejtettél bele a mosdóba Endre? A fogkrémes tubus maradékát? Vera szemüvegét? A kiesett fogaid?
Örebro
Nov 08, 2019 07:30:47
Vera szemüvegét rakd már le, hahó! Elmúlt halottak napja. A hajad? Told le nullással, legyél férfi!
Nov 08, 2019 07:30:47
sodika
Nov 08, 2019 07:34:26
Egyébként éjszaka még kerestem egy kicsit tovább.
Ez lesz a tökéletes választás.
www.otto.de/p/captiva-highend-gaming-r50-885-gaming-pc-amd-ryzen-7-32-gb-ram-1000-gb-hdd-480-gb-ssd-luftkuehlung-972911647/#variationId=972911747
1) alig 20 euróval drágább, mint a másik
2) olyan Radeon kártya van benne, amelyik kb. 10%-kal gyorsabb az rtx 2070-nél
3) 32 Gb RAM van benne 16 Gb helyett
Még sose volt nem nvidia kártya a gépeim egyikében se, de ezúttal kockáztatok. Ha a Sony-nak jó a PS4-be, jó nekem is. :)
www.otto.de/p/captiva-highend-gaming-r50-885-gaming-pc-amd-ryzen-7-32-gb-ram-1000-gb-hdd-480-gb-ssd-luftkuehlung-972911647/#variationId=972911747
Még sose volt nem nvidia kártya a gépeim egyikében se, de ezúttal kockáztatok. Ha a Sony-nak jó a PS4-be, jó nekem is. :)
Nov 08, 2019 07:34:26
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 08, 2019 07:34:57
x16)
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 08, 2019 07:42:32
x9)
Egyébként éjszaka még kerestem egy kicsit tovább.
otto.de/p/captiva-highend-gaming-r50-885-gaming-pc-amd-ryzen-7-32-gb-ram-1000-gb-hdd-480-gb-ssd-luftkuehlung-972911647/#variationId=972911747
otto.de/p/captiva-highend-gaming-r50-885-gaming-pc-amd-ryzen-7-32-gb-ram-1000-gb-hdd-480-gb-ssd-luftkuehlung-972911647/#variationId=972911747
Fosni fogja
Nov 08, 2019 07:48:35
a sodi szajaba.
Nov 08, 2019 07:48:35
Riporter
(
x4)
Nov 08, 2019 07:57:40
x4)
Ne kezdjük el ismét, ok? Nézzél levegőnek, ne kelljen a Hídangolnának szólnom, hogy kibékítsen minket!
NSZKSZ!
-
Nov 08, 2019 08:02:49
Durva az a kép a péküjjünkki vidi hátterében a csontváz, mindig eltűnődök ez Ománál volt ugye ezt ott vette fel Andi után egyből?
Vagy ez még Andinál játszódik?
Vagy ez még Andinál játszódik?
Nov 08, 2019 08:02:49
sodika
Nov 08, 2019 08:10:28
Nov 08, 2019 08:10:28
Kölcsönkérő Jenő
Nov 08, 2019 08:11:16
Szevasztok!
Nem látott valaki egy balfaszt, akit le tudnék húzni mondvacsinált indokokkal? 500 euróra lenne szükségem.
Nem látott valaki egy balfaszt, akit le tudnék húzni mondvacsinált indokokkal? 500 euróra lenne szükségem.
Nov 08, 2019 08:11:16
tyodika
Nov 08, 2019 08:13:41
Szevasztok!
A legjobb helyre fordult, méltóságos uram!
Nov 08, 2019 08:13:41
HETERO MÁRK
Nov 08, 2019 08:18:39
sodi ne legyél már hülye, küldj 1000 eurót egy sokkal jobb streamer pc-t összerakok neked. úgyis van egy tartalék videókártyám!!
Nov 08, 2019 08:18:39
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 08, 2019 08:21:29
x16)
Ja hogy úgy, "a kevesebb mint feleannyi" árról szólt, hogy akkor nem szakemberekkel csináltatja meg drága pénzen, hanem megveszi az anyagot, és majd te lerakod.
Ezek szerint ő már megvette, ott áll hegyekben, te meg szokás szerint megint elsodikáztad a feladatodat.
De ugye az azóta eltelt időben ketyeg a kötbér kapitány? Amíg le nem rakod, addig pluszban fizeted az ogrénak a kényelmetlenségét? Valld csak be bátran. Tudjuk jól, hogy szívesen fizetsz bármire bármennyit, csak dolgozni ne kelljen.
Riporter
(
x4)
Nov 08, 2019 08:23:06
x4)
Koboldgeci, az mégis mi, hogy te apró kis szobában nyomorogsz, ahol lépni nem lehet a kacatoktól és a rendetlenségtől? Egy vadászpika nem független mint svájc? Téged egy öreg NDK-s csicskít? A jogilag erős etyetemistát?
2 napig csicskultam
-
Nov 08, 2019 08:31:40
A legkeményebb dolog az, hogyha tényleg van penész a télikert alatt (amit 2018 márciusában fizetett Endre 1000 eurót) és nem csak az Ogre szopatja be, akkor most jön a 2. fűtésszezon amikor a Recskás terráriumot csinál a szobából.
Nem véletlenül Süsüzik ez a szerencsétlen, még az is lehet hogy konkrétan már az ő ruházata, cuccai is televannak spórákkal, amióta a párnája odapenészedett a kanapéra még ománál.
Nem véletlenül Süsüzik ez a szerencsétlen, még az is lehet hogy konkrétan már az ő ruházata, cuccai is televannak spórákkal, amióta a párnája odapenészedett a kanapéra még ománál.
Nov 08, 2019 08:31:40
kripli figyelő
(
x12)
Nov 08, 2019 08:48:44
x12)
Na mostmár mindenkinek világos miért volt a múltheti autista zárótűz live.
egyperces
Nov 08, 2019 09:06:56
Szervusz Endre, miért hívtál ilyen korán reggel?
Mi történt, mi esett hova?
Jaj te ügyetlen úszó, na figyelj:
Biztos van a főbérlődnek szerszámosládája, gyorsan, vödört a lefolyó alá, kapd le a kanyarodó részt, dzsuvás lesz, viselj kesztyűt fiam, kitisztítod, kihypózod, visszarakod a csövet és este hazafelé munka után veszel egy ilyen kis rácsot a lefolyóba, de vegyél kettőt, hátha kell még.
Itthon egy csomag egy ötszázas.
Micsoda, komolyan mondod, hogy most spóroltam neked 600 eurót és elhatároztad, hogy a főbérlőd helyett inkább apádnak átadod ezt a pénzt személyesen karácsonykor, amikor jössz bemutatni a német menyasszonyod?
Nov 08, 2019 09:06:56
broni
Nov 08, 2019 09:24:50
jaj a faszom.
Nov 08, 2019 09:24:50
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 08, 2019 09:29:04
x3)
600 / 30000 = 1 / 50
sodi egy nap alatt az adossaganak az 1/50-ed reszet adta at a foberlojenek.
sodi egy nap alatt az adossaganak az 1/50-ed reszet adta at a foberlojenek.
Hiénaverő
(
x17)
Nov 08, 2019 09:32:10
x17)
Sneci ez úgy feleannyi hogy a múltkor egymilliót óbégattál az ideglelős tviccsben ez meg kijön 500 ezer fütyiből?
Hiénaverő
(
x17)
Nov 08, 2019 09:35:18
x17)
neci miért pont 600 Eurófütyire rántott le az ogre? Ne is hetyetyézz szűrőhálóról, ez védelmi pénz volt. Felkérdezett a tegnapelőtti ideggörcs miatt és kijelentette hogy ha nem újítod fel a mosdót akkor utcára basz a szarjaiddal együtt? :D Mert így volt az kurvaisten. És nem volt ott faszomgecizés, endsuldigungozás ment meg kéztördelés ezerrel és már pengetett is a sztárjogász, akárcsak Czenki mamának.
Ps.: bérleti szerződésben hol van hogy védelmi pénzt szedhet az ogre? Miért nem pereled be?
Hahaha
Ps.: bérleti szerződésben hol van hogy védelmi pénzt szedhet az ogre? Miért nem pereled be?
Hahaha
Palvin Szarbi
Nov 08, 2019 09:37:44
jaj a faszom.
Leszarom!
Nov 08, 2019 09:37:44
egyik néző
Nov 08, 2019 09:37:52
Endre ezek a folyamatos penészügyeid, többekben kérdéseket vetnek fel az egészségeddel kapcsolatban.
Nagyjából ismerjük a szobádat, bútorokat, erkély,stb.
Nagyjából a ruhatáradat is ismerjük, kivéve a cipődet, illetve személyes higiéniádat is sajnos már bemutattad többször...
-takarítasz te rendesen?
Portörlés, felmosás, porszívozás,szőnyegpadló fertőtlenítés, függönyök, kilincsek stb?
-elhúzod a bútorokat,kiszellőzteted a fingszagot, lélegzik kicsit a szoba?
-mosod hetente az ágyneműdet, függönyt néha?
-milyen állapotok vannak a kanapéd mögött, alatt, illetve a télikertben?
-milyen állapotok vannak most a fürdőszobában, lesz teljes felujítás, mert az már a régi meztelenkedős vlogban is látszik, hogy tiszta penész a fuga.
-mikor voltál teljeskörű egészségfelmérésen utoljára?
Itt a mucsai puszta meg gémeskut irodában mi évente megyünk a cég kontójára, te mikor voltál legutóbb?
-2017 óta,tudod amikor hányásig etted a fájfalomcsillapítót a begyulladt fogaidra és amiior azt mondta a németcsibe doktornéni, hogy 3-5 fogad ugrott, na szóval azóta milyen lépéseket tettél a fogaid megőrzésének érdekében?
-többször kiemelten kezeled a háztartási szereket a listáidon, adnál egy gyors leírást, hogy ez mit takar?
-ki és milyen rendszerességgel takarítja a közös tereket, fürdő, wc, konyha.
-amikor lecsücsülsz pisilni, hozzá szokott érni a gosszú faszodon a makkod a wc pereméhez?
Nagyjából ismerjük a szobádat, bútorokat, erkély,stb.
Nagyjából a ruhatáradat is ismerjük, kivéve a cipődet, illetve személyes higiéniádat is sajnos már bemutattad többször...
-takarítasz te rendesen?
Portörlés, felmosás, porszívozás,szőnyegpadló fertőtlenítés, függönyök, kilincsek stb?
-elhúzod a bútorokat,kiszellőzteted a fingszagot, lélegzik kicsit a szoba?
-mosod hetente az ágyneműdet, függönyt néha?
-milyen állapotok vannak a kanapéd mögött, alatt, illetve a télikertben?
-milyen állapotok vannak most a fürdőszobában, lesz teljes felujítás, mert az már a régi meztelenkedős vlogban is látszik, hogy tiszta penész a fuga.
-mikor voltál teljeskörű egészségfelmérésen utoljára?
Itt a mucsai puszta meg gémeskut irodában mi évente megyünk a cég kontójára, te mikor voltál legutóbb?
-2017 óta,tudod amikor hányásig etted a fájfalomcsillapítót a begyulladt fogaidra és amiior azt mondta a németcsibe doktornéni, hogy 3-5 fogad ugrott, na szóval azóta milyen lépéseket tettél a fogaid megőrzésének érdekében?
-többször kiemelten kezeled a háztartási szereket a listáidon, adnál egy gyors leírást, hogy ez mit takar?
-ki és milyen rendszerességgel takarítja a közös tereket, fürdő, wc, konyha.
-amikor lecsücsülsz pisilni, hozzá szokott érni a gosszú faszodon a makkod a wc pereméhez?
Nov 08, 2019 09:37:52
Hiénaverő
(
x17)
Nov 08, 2019 09:37:53
x17)
Ideggörcsök, védelmi pénz, folyamatos felkérdezések, Recskaboy meg még fizet is érte. Sőt hitelt vesz fel rá.
Ezért megérte disszertálni, éljen a stressznélküli nyugi :DDD
Ezért megérte disszertálni, éljen a stressznélküli nyugi :DDD
többen kérdezik
Nov 08, 2019 09:40:01
Hogy nevezik azt az informatikust aki "szerelővel" rakat össze magának egy pc-t?
Nov 08, 2019 09:40:01
Palvin Szarbi
Nov 08, 2019 09:40:38
Egyébként meg itt ülök a vécén és már a harmadik kávét iszom, de mackóbácsi nagyon megmakacsolta magát. Annyit erőlködtem, hogy még a tegnapelőtti geci is kibugyogott, csak az a fahasáb nem akar! Pedig mennem kellene fotózásra! Aztán megint ott jön rám a fonottkalács és olyan ciki lesz!
Nov 08, 2019 09:40:38
Hiénaverő
(
x17)
Nov 08, 2019 09:40:50
x17)
Hogy nevezik azt az informatikust aki "szerelővel" rakat össze magának egy pc-t?
Balfasznak!
Hahaha :D
kramalon
(
x8)
Nov 08, 2019 09:41:05
x8)
Vérprofi!
Sodi!
kramalon
(
x8)
Nov 08, 2019 09:44:13
x8)
Most is úgy mos, hogy az egyik rekeszbe teszi a mosószert a másikba meg dobálja a 2€ érméket, de MŰKÖDIK GECIK!
egyik néző
Nov 08, 2019 09:49:01
Szerintem Shreck mos rá.
Nov 08, 2019 09:49:01
broni
Nov 08, 2019 09:50:39
Leszarom!
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nov 08, 2019 09:50:39
-
Nov 08, 2019 10:04:20
most előállt az a helyzet, hogy mégis csak fizetsz a füdőszoba (egy részének) felújítására. látod, 3 hónap alatt is mennyit változik a világ.
Szerző: sodika Aug 20, 2019 13:29:14
A fürdőszoba felújítására NEM fizetek. Az erkélyre szintén NEM: korábban megtettem. Viszont alaposan mi lesz takarítva mindenhol minden, amíg távol vagyok (főleg a szőnyeg). Innentől pedig ott is kurvára rend lesz: ezutàn kis odafigyeléssel már könnyű a tisztaságot megtartani.
Szerző: sodika Aug 20, 2019 13:29:14
A fürdőszoba felújítására NEM fizetek. Az erkélyre szintén NEM: korábban megtettem. Viszont alaposan mi lesz takarítva mindenhol minden, amíg távol vagyok (főleg a szőnyeg). Innentől pedig ott is kurvára rend lesz: ezutàn kis odafigyeléssel már könnyű a tisztaságot megtartani.
Nov 08, 2019 10:04:20
600 euro
Nov 08, 2019 10:20:06
Nov 08, 2019 10:20:06
-
Nov 08, 2019 10:26:56
sneci a szerződésed melyik pontja szerint fizetted most a 600 eurót? te jogászisten, te!
mi lesz a következő? lebaszol az ogrénak 5000 eurót, hogy cseréltesse ki a fűtést, vagy a nyílászárókat?
mi lesz a következő? lebaszol az ogrénak 5000 eurót, hogy cseréltesse ki a fűtést, vagy a nyílászárókat?
Nov 08, 2019 10:26:56
sodika
Nov 08, 2019 10:38:28
Hagyj lógva a joggal.
Én videózzatok, néha szaunázzatok, és legyen nyugi.
Akkor jogászkodtam volna, ha tényleg sikeresen uszítottátok volna rám itteni antifákat, de így megmenekültek attól, hogy megegyem őket reggelire.
Akkor jogászkodtam volna, ha tényleg sikeresen uszítottátok volna rám itteni antifákat, de így megmenekültek attól, hogy megegyem őket reggelire.
Nov 08, 2019 10:38:28
Czenki nagyi
Nov 08, 2019 10:41:56
Hagyj lógva a joggal.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nov 08, 2019 10:41:56
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 08, 2019 10:47:41
x3)
megmenekültek attól, hogy megegyem őket reggelire.
csoki + redbull + shrekknek fizeted a reggelit de az le se szar teged
-
Nov 08, 2019 11:50:23
Arra nem gondoltál okostojás, ha kibasznak az utcára az ogrénak marad ott a "felújított" lakás? Az ilyen költségeket normál esetben le lehet lakni, mi mindig így csináltuk, beszart a sütő, mi vettünk egyet de a következő havi lakbér annyival kevesebb volt. Igaz nem is vatyok fotyatékos mint te xD
Nov 08, 2019 11:50:23
xray
(
x21)
Nov 08, 2019 12:02:28
x21)
Hagyj lógva a joggal.
nagy a pofád recskás, ilyenkor futsz bele mindig egy nagy faszerdőbe. xd Én videózzatok, néha szaunázzatok, és legyen nyugi.
-
Nov 08, 2019 12:06:53
Mondjuk én azzal rakatnám össze, mert ki a fene tudja, hogy ezekben a mai gépekben mi van, ugye különös tekintettel a hűtésre, amire külön kell figyelni, érdemes alkohollal kitisztítani, megfelelő mennyiségű szilikonpasztával, meg ki tudja még mivel. Szerencsére Sodi vérprofi, tehát még véletlenül sem fogja a kábeleket össze-vissza dugdosni, mindent felrak úgy ahogy kell, és nem fog szétégni az egész. Mert ilyen vérprofi Sodi a Sodi.
Nov 08, 2019 12:06:53
-
Nov 08, 2019 12:39:43
Sokkal egyszerubbek, mint regen. Minden kabelt csak egyfele iranybol lehet bedugni, nincsenek mar "lesarkazott" procik.
Nem nehezebb, mint osszerakni egy 7 eveseknek szant legot. Oh wait...
Nov 08, 2019 12:39:43
-
Nov 08, 2019 12:42:50
Hagyj lógva a joggal.
olyan vagy, mint egy 5 éves kisgyerek, aki ha ott vannak a nagyfiúk előtte, bepisil a félelemtől és önként odaadja a zsebpénzét, aztán azt meséli a pajtásainak, hogy "szét tudtam volna karatézni őket, de elmenekültek".
Nov 08, 2019 12:42:50
Sodigyülölő
Nov 08, 2019 13:15:57
Milyen kár hogy nem a saját bőröndödben feldarabolva vittek vissza a határon sodi! Nagyon utállak a kurva anyádat!!!!!!
Nov 08, 2019 13:15:57
broni
Nov 08, 2019 13:16:06
Hagyj lógva a joggal.
hé, mi van az antifákkkal, miért nem lógsz neonácikkal, hehe)))))))))csak nem tartasssz tőlük????)))))fogadjunk jobban, mint a balosoktól))))))ugy levernének, mint vak a poharat a kopaszok.......
Nov 08, 2019 13:16:06
Apply gomb
Nov 08, 2019 13:29:38
*integet, miközben a pénzbedobós mosógépek táncolnak a háttérben*
Nov 08, 2019 13:29:38
símanó
(
x3)
Nov 08, 2019 13:30:18
x3)
háztartási berliner kindl
símanó
(
x3)
Nov 08, 2019 13:31:49
x3)
recskás, kösd a fogkrém kupakját is a plafonra, mint a sörnyitót a kotorékodban, akkor nem zuhan az elérhetetlen mélységbe, megoldhatatlan problémát okozva
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 08, 2019 13:31:54
x37)
Egy olyan emberről beszélünk, aki képes volt feljelentést tenni ismeretlen tettes ellen gyilkossági kísérletért azért, mert az általa szarul összeszerelt piciklivel taknyolt egyet. Szerintem gond nélkül össze fog tudni szerelni BÁRMIT, csak az utána ne legyen bekapcsolva, mert abban a pillanatban előbb kigyullad, aztán lekúrja az egész ház áramát.
700 ezer fütyi
(
x1)
Nov 08, 2019 13:39:00
x1)
SoDI, csinálj már légyszi egy közös szelfit KariGerivel!
168ora.hu/eletmod/karacsony-gergely-berlin-utazas-fal-unnepseg-varso-praga-vonat-gyurodes-176974
Mert ilyen SoDI a SoDI
168ora.hu/eletmod/karacsony-gergely-berlin-utazas-fal-unnepseg-varso-praga-vonat-gyurodes-176974
-
Nov 08, 2019 13:41:10
Egy olyan emberről beszélünk, aki képes volt feljelentést tenni ismeretlen tettes ellen gyilkossági kísérletért azért, mert az általa szarul összeszerelt piciklivel taknyolt egyet. Szerintem gond nélkül össze fog tudni szerelni BÁRMIT, csak az utána ne legyen bekapcsolva, mert abban a pillanatban előbb kigyullad, aztán lekúrja az egész ház áramát.
van kőbányai rendőr ismerős, ő mesélte, hogy a hős utcában lakott egy bolond öregasszony "antenna hungária" akinek sugározzák a fejét valami adótoronyból, azt is minden hónapban meg akarta valaki bérgyilkolni. kb asodi is ezen a szinten van lassan xD
Nov 08, 2019 13:41:10
Pintér Sándor
Nov 08, 2019 13:41:35
jaj a faszom.
Nov 08, 2019 13:41:35
broni
Nov 08, 2019 13:44:24
elnézést uram, tajgi kényszeritett!!azt mondta, ha nem írok, nem hál többbet anyámmmal ingyen!!!!!
Nov 08, 2019 13:44:24
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 08, 2019 14:01:35
x7)
Egyébként meg itt ülök a vécén és már a harmadik kávét iszom, de mackóbácsi nagyon megmakacsolta magát. Annyit erőlködtem, hogy még a tegnapelőtti geci is kibugyogott, csak az a fahasáb nem akar! Pedig mennem kellene fotózásra! Aztán megint ott jön rám a fonottkalács és olyan ciki lesz!
Legközelebb durrants még el egy-két dekket a klotyón, így majd kiugrik szépen.
broni
Nov 08, 2019 14:11:47
sodi, nem szartál a csapba??????
Nov 08, 2019 14:11:47
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 08, 2019 14:33:34
x7)
Nov 08, 2019 14:33:34
elhisszük, hogy tudod, de ne segíts a tanulmányozott patkànynak. Egyes. Nov 08, 2019 14:33:34
Rossz hangulatú felkérdez
Nov 08, 2019 14:42:36
Sodi. Kíváncsi lennék, hogy mit gondolsz Erdogán Észak–Szíria jadműveleteiről és a kurdok elleni népírtásról.
Nov 08, 2019 14:42:36
heavy metal
Nov 08, 2019 14:54:43
kijött a Death Stranding és még nincs róla flokk?
Nov 08, 2019 14:54:43
broni
Nov 08, 2019 15:00:12
nekem sodigyűlölő a kedvencem!!!!!!!!!!!!!!mindig feldobnak a kommntjei!!!!!!!!!!!!
Nov 08, 2019 15:00:12
herr Shreck
Nov 08, 2019 15:02:16
sodi, nem szartál a csapba??????
az egyetlen hely, ahova még nem. Gyógyszerre ivás, ugye.
nem lesz olcsó a renoválás.
Nov 08, 2019 15:02:16
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 08, 2019 15:02:47
x37)
Ez az a játék, amiről amint feloldották a moratóriumot, kb 12 órán belül az összes gamer youtuber lehozta a saját review-ját, megvágva, gameplay, minden. Annyira fontos mérföldkő egy Kojima játék, hogy senki se akart lemaradni egy nappal se. De Endre erről konkrétan lófaszt se tud, mert az egész gémerkedés olyan felszínesen érdekli, mint minden más az életben. Majd úgy jövő október környékén fog vele játszani másfél órát, majd kijelenti, hogy ez egy szar, ezt nem értem, le is törlöm a gecibe.
sodika
Nov 08, 2019 15:11:13
Hegyekben lehet cipelni táskákat.
Vágom.
Nemtom, izgasson-e.
Vágom.
Nemtom, izgasson-e.
Nov 08, 2019 15:11:13
Frei Tamás
(
x1)
Nov 08, 2019 15:12:54
x1)
Vágom.
Nemtom, izgasson-e.
Vágom.
Nemtom, izgasson-e.
Íjjj de ostoba vagy.
Látszik, hogy ez az egész kultúra téged abszolút nem érdekel.
Rémusz bácsi
Nov 08, 2019 15:15:02
Vágom.
Nemtom, izgasson-e.
Vágom.
Nemtom, izgasson-e.
Nov 08, 2019 15:15:02
Frei Tamás
(
x1)
Nov 08, 2019 15:16:12
x1)
Nem kell gyalázni a mezt. Így is szégyen ami Újpesten zajlik. Nem kell ide még egy ismert faszverő is. Van baj elég.
símanó
(
x3)
Nov 08, 2019 15:16:34
x3)
felvehetnél focimezt is, pl. lila mezt.
sárga csillaggal
heavy metal
Nov 08, 2019 15:16:57
Igaz. Ha ma este indulna a flokk már az is késő lenne. Ráadásul 40 percet tuti elbalfaszkodna és a játék történetét se értené.
Nov 08, 2019 15:16:57
símanó
(
x3)
Nov 08, 2019 15:18:20
x3)
Nemtom, izgasson-e.
ne, mert ebben is csak faltól falig pattognál, mint az autós játékban
símanó
(
x3)
Nov 08, 2019 15:19:33
x3)
Ráadásul 40 percet tuti elbalfaszkodna
SOHA nem sikerült még ilyen gyorsan elindítania egy videojátékot
kramalon
(
x8)
Nov 08, 2019 15:20:05
x8)
Sodi. Kíváncsi lennék, hogy mit gondolsz Erdogán Észak–Szíria jadműveleteiről és a kurdok elleni népírtásról.
Hát amilyen bő nyállal Aszad faszát szopta, az már készült falhoz szorított seggel a pánikszobába menni.
Gondolom helyesli mert *bármilyen autizmus vagy kurucoa szalagcím*
kramalon
(
x8)
Nov 08, 2019 15:21:25
x8)
Vágom.
Nemtom, izgasson-e.
Vágom.
Nemtom, izgasson-e.
Az összes kritikus és vlogger elmehet a faszba, ez a legjobb összefoglaló amit olvastam. Megyek is a Saturnba megvenni!
Riporter
(
x4)
Nov 08, 2019 15:23:10
x4)
D.Dezső
Nov 08, 2019 15:24:32
Beitar Jerusalem FC
Nov 08, 2019 15:24:32
Riporter
(
x4)
Nov 08, 2019 15:26:30
x4)
Beitar Jerusalem FC
Ahhoz puhapöcs. La Familia még pártoló tagnak sem venné fel.
A SÁTÁN
Nov 08, 2019 15:32:49
Vágom.
Nemtom, izgasson-e.
Vágom.
Nemtom, izgasson-e.
Mindenki erről a játékról fog beszélni a következő hetekben, csak a sodi fog kimaradni belőle.
Nov 08, 2019 15:32:49
Peter Biersack
Nov 08, 2019 15:34:03
Vágom.
Nemtom, izgasson-e.
Vágom.
Nemtom, izgasson-e.
Te tényleg nem érted. Nem az érdekli az embereket, hogy téged izgat-e, hanem téged kéne érdekeljen, hogy mást izgat-e, elvégre ebből van a nézettség, hogy az emberek kíváncsiak a death strandingre és anyagot keresnek róla, rátévednek az eddig sosem látott csatornára és ha az első másfél percben nem untatod őket halálra vagy ijeszted el az infantilis viselkedéseddel és balfaszságoddal, akkor már ennyitől is csomóan subolnak.
SENKIT, ismétlem SENKIT nem érdekel A SODI és hogy ő mit talál érdekesnek.
Ha már azt kirakod, hogy neked nem tetszik a death stranding, unalmasnak találod és nem is érted, már az is valami, akár még párbeszédet is indítasz azzal, hogy ezzel mások (akik még nem ismernek) vitába szállnak veled, neadjisten továbbosztják a videódat, hogy lám, itt van valaki, aki lehúzza a VÁRVA VÁRT JÁTÉKEPOSZT.
Bazdmeg, ennyire nem érteni az internetet úgy, hogy a szakmád is kapcsolódik hozzá és ambíciód is van arra, hogy ott legyél sikeres... Ez azért már téged is el kéne hogy gondolkoztasson.
Nov 08, 2019 15:34:03
símanó
(
x3)
Nov 08, 2019 15:41:30
x3)
ennyire nem érteni az internetet úgy, hogy a szakmád is kapcsolódik hozzá és ambíciód is van arra, hogy ott legyél sikeres... Ez azért már téged is el kéne hogy gondolkoztasson.
gye.. gye... gye játják a jámpájim, mifan a tyéfépen!
broni
Nov 08, 2019 15:41:31
tajgi, az éjjjel szólt hozzám az úr,és azt mondta, ha a mai vonyítás után kiugrasssz este a panelből, a menybe kerülsz, egy szobába hamvas bélával!!!!!!
Nov 08, 2019 15:41:31
Sittes Sanyi
Nov 08, 2019 15:42:20
egy szobába hamvas bélával!!!!!!
téves. velem. ;)
Nov 08, 2019 15:42:20
sodika
Nov 08, 2019 15:43:46
Nemtom. Van a faszállító játék. Ott is hegyekben kell vinni dolgokat, csak ott nem jönnek gyilkos szellemek.
Oszt még azzal se nyomtam.
Nov 08, 2019 15:43:46
heavy metal
Nov 08, 2019 15:44:47
De van egy gond kollégák. Hiába a ps4, a streamer gép vacak. Akadozó streamet ki nézne? 4k a minimum egy ilyen játéknál. Ahhoz azonban komolyabb vas kell.
Nov 08, 2019 15:44:47
símanó
(
x3)
Nov 08, 2019 15:44:48
x3)
Nemtom. Van a faszállító játék.
sajnos azt láttuk, amikor csináltad :(
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 08, 2019 15:46:54
x9)
Endre, megint olyan mérhetetlenül sötét vagy, hogy ezt ismét elintézem annyival, hogy
HÜLYE VAGY ÉS NYOMORÉK
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
HÜLYE VAGY ÉS NYOMORÉK
A SÁTÁN
Nov 08, 2019 15:47:22
Azt nem veszi meg a sodi, hiszen már megvan mindene.
Nov 08, 2019 15:47:22
töppedt buzigolyók
Nov 08, 2019 15:51:29
Nemtom. Van a faszállító játék. Ott is hegyekben kell vinni dolgokat, csak ott nem jönnek gyilkos szellemek.
Igazad van, szard le a death strandinget. Yongyea meg a többiek már két napja kitették a videoikat róla, úgyhogy Te úgy el vagy késve, mint a borravaló. Legközelebb mi nem fog érdekelni? A Cyberpunk 2077 vagy az Elder Scrolls VI? Fogyatékos vagy?
Nov 08, 2019 15:51:29
trendbeli garázdaság
Nov 08, 2019 15:56:14
a tetves haját is úgy vágja, hogy megy a zsíros nyesedék a lefolyóba, igénytelen féreg a sodi. az egész böfögő fingó kripli egy hányás
Mivel a Sodi mindig hazudik, biztosak lehetünk benne, hogy most sem pont úgy történtek a dolgok, ahogy előadja. Életszerűnek tartja bárki is azt, hogy valakit annyira kiborít, ha a háromeurós fogkrém kupakja beleesik a csapba, hogy emiatt elkezd üvöltözni a főbérlővel, majd leszurkol neki 600 eurót, hogy cserélje ki az egész mosdót? Ugye hogy nem. A valóságban nagy eséllyel az történt, hogy a korcs ahogy nyírta a haját (és ki tudja még mit), akkor a levágott szőrzetet egyszerűen letunkolta a lefolyón. Emiatt gyakorlatilag nem folyik le a víz, és az ogre megmondta neki, hogy most szakembert kell kihívnia, ami tényleg jó sok pénz odakint, úgyhogy lesz szíves az undorító, igénytelen állat kifizetni. Erre Recsító motyogott valamit a bajsza alatt, majd fizetett, mint a katonatiszt. Ezen kívül a fogkrém kupakja is beleesett a lefolyóba.
Ezt nyelvtanilag nagyon pontosan fogalmazva és felmasnizva elő lehet úgy adni, hogy beleesett a fogkrém kupakja, és nem folyik le jól a víz. Hiszen ez igaz. Más kérdés, hogy ez a belenyírt haj és fanszőrzet miatt van. Ahogy az is igaz, hogy a Sodi elselypegte, hogy a csappal van a baj, de ezt az ogre nem hallotta, mert a bátor vadászbika nem merte hangosan mondani. Az üvöltözés része pedig úgy igaz, hogy a szobájában ideggörcsöt kapott, miután Herr Schreck ismét lehúzta.
Nov 08, 2019 15:56:14
Peter Biersack
Nov 08, 2019 16:00:03
Faszállítós játék = senkit nem érdekel
Deficás havej = senkit nem érdekel
SODI = senkit nem érdekel (pár tíz trollt és trashcsoportost leszámítva, akik beléd törlik a lábukat)
Death Stranding = nézd meg a "https://trends.google.com/trends/?geo=US" oldalon, ötödik legkeresettebb kifejezés, megkerülhetetlen a választott és feldolgozni kívánt témádban. Ahogy te mondanád, KÖTELEZŐ.
De nézzük onnan, hogy amikor kijött az nfs, nem is akartad nyomni, csak amikor láttad, hogy VR-osok is tolják. EZT MEG MINDENKI TOLJA BAZMEG.
Nov 08, 2019 16:00:03
Peter Biersack
Nov 08, 2019 16:06:03
Én kifejezetten szeretném, ha nézett vlogod lenne és minél több emberhez eljutnál.
Az más kérdés, hogy én miért akarom ezt és hogy te miért akarod. Ez meg már csak rajtad múlik, hogy ki fog nevetni, szóval húzzál bele és lovagold meg a trendeket, amíg van rá lehetőséged.
Az más kérdés, hogy én miért akarom ezt és hogy te miért akarod. Ez meg már csak rajtad múlik, hogy ki fog nevetni, szóval húzzál bele és lovagold meg a trendeket, amíg van rá lehetőséged.
Nov 08, 2019 16:06:03
broni
Nov 08, 2019 16:07:41
téves. velem. ;)
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nov 08, 2019 16:07:41
Manka
Nov 08, 2019 16:11:19
Sodi! Én vagyok a 600. feliratkozód!!! Kapok valami ajándékot?? Elviszel nyaralni valami menő helyre, ami nem Európa???
Nov 08, 2019 16:11:19
sodika
Nov 08, 2019 16:19:40
Éreztem, hogy Twitch-en eredkényesebben tudok feliratkozókat szerezni a vloghoz, mint Facebookon. :)
Nov 08, 2019 16:19:40
Peter Biersack
Nov 08, 2019 16:23:26
600 feliratkozó még nem eredmény, hanem statisztikai hibahatár.
Ha majd tudsz annyi embert szerezni, akik lenyomják likeolásban az innen csak mínuszozni odajáró trolljaidat, az már az eredményességhez vezető út kezdete lesz.
Ha majd tudsz annyi embert szerezni, akik lenyomják likeolásban az innen csak mínuszozni odajáró trolljaidat, az már az eredményességhez vezető út kezdete lesz.
Nov 08, 2019 16:23:26
sodika
Nov 08, 2019 16:25:10
Kb. minden ötödik Twitch feliratkozó feliratkozik Youtube-on is, én azt látom.
Nov 08, 2019 16:25:10
Nulladikos Snecologus
Nov 08, 2019 16:26:58
Kb. minden ötödik Twitch feliratkozó feliratkozik Youtube-on is, én azt látom.
Tobben kerdezik, hogy ez mar a soha tobbet nem irok ide?
Nov 08, 2019 16:26:58
Nov 08, 2019 16:27:33
remélem senki nem fog kiborulni, de az 1. erdélyi epizód talán majd vasárnap jön, mert a punci sodi annyira ideg volt a gépvásárlás miatt, hogy nem tudott vele foglalkozni. nem is vár a bf-re, megveszi már a hétvégén.
Nov 08, 2019 16:27:33
broni
Nov 08, 2019 16:27:37
beeersreck úr, vigyék már a keleti frontra.
nszksz.
nszksz.
Nov 08, 2019 16:27:37
60 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ezek bizony lerántanak téged. Mert ilyen balek sodi asodi.
Azt bánom, hogy most nem ismerlek. Biztos tudnál adni pár 10K eurót, lenne egy csomó jó ötletem. Jövő héten tudnánk is indulni. Fosná a pénzt!