Még nagyon sok utolsó variálás lesz, mielőtt felszáll az agyadról a köd, és leesik a tantusz, hogy nem fogsz látni az avasi cigányoktól egy büdös vasat sem.
Lesz. Minden fasza, csak minden maradjon már mindenkivel így.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
5000 euró lesz kedden? Akkor mi volt a variálás? Vagy esetleg pár száz eurót utalnak csak Miskolcról?
Nem tartozik rád.
Ami van, az mindenkinek jó.
Az a lényeg. És nem: Nem pár száz.
Nem.
És nem csak ez van: De ilyenkor mindenféle biztosítások is ketyegnek minden nap.
De azt nem én állom.
Faszom
Vajon a bank is olyan türelmes lesz veled, mint te a cigókkal?
Remek. Én meg a Dalai Láma vagyok.
Lesz ma este stream, gnóm?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Nem tudok, mert nem csinált semmit.
Ennyi.
Úgyhogy most minden jó így is.
Ez a lényeg.
Ezek szerint 5000-nél azért mégis jóval kevesebbet. Gratulálok, balek.
A legjobb enber vagy a világon!!
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Azt majd én mondom meg.
A történet különböző szereplői egymásról mondogatják, hogy rosszindulatúak, én meg senkit nem tartok annak.
Mindenki próbál tisztességes lenni.
Jah.
Na ennyi.
Most át van beszélve meg gondolva minden, minden jó így is, csak innentől már senki ne variáljon. :)
Egyedül a Miskolci haverjaid variálnak. Először 17 ezer eurót akartak tőled kérni amitől te pánikba estél. Először nem árultad el hogy ki volt az aki annyit kért tőled de mivel 1 kezeden megtudod számolni a "barátaidat" így nem volt nehéz kitalálni. Utána beelégedtek 8 ezerrel is amit te hitelből át is utaltál nekik. Ha te viszont fogod látni azt a 8 ezer eurót akkor megveszem neked a Nintendot.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Az egész műbalhé az összes felvonásával arra megy ki, hogy ne kelljen fizetniük, miközben a színfalak mögött elosztják a pénzt egymás között.
Ez egy igen drága, nyolcezer eurós színházi előadás lesz, csak neked, szóval élvezd ki.
a variálás 2 dolgot jelenthet:
1. tesó, nem tudtam átutalni a pénzt, mert bla bla
2. tesó, tudnál még küldeni x ezer eurót, mert bla bla
mindkét esetben azzal fejeződött be a variálás, hogy de megadom a lóvét, becsület szavamra.:))
NSZKSZ. Most még "egymás ellen" dolgoznak, de nemsokára a tezsvíri szeretet összekovácsolja őket a "parasztmagyar" (valójában csóró, elmebeteg zsidó) ellen.
Nem róluk beszélek. Vannak mások is, pl. Törpapa.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szerintem az most fizikailag kizárt.
Önmagad paródiája vagy :D
Helyes, helyes!
még több keret, még több lehetőség az eladósodásra. juhúúú.
2 hónapja még helyeseltél az ogrénak, hogy el kéne vágnod ollóval a kártyákat. ha akkor megteszed, most nem lennél újabb mínusz 8 ezerben.
Jövőre csak meglesz a bűvös 50 ezer euro hitel tartozás :D Hajrá
Úgy beszélsz, mint egy naív hülyegyerek, aki még soha senkinek nem adott kölcsön, ezért beszop minden átbaszást. Alapvetően nem gáz ez, szerintem voltunk jópáran így, igaz ennél nagyságrendekkel kisebb összegekkel.
De ezen általában túl vagyunk huszas éveink elején és levonjuk a tanulságot, hogy csak nagyon közeli ismerősnek adunk és neki is csak papírral. Az meg soha senkinek meg sem fordult a fejében, hogy hitelből adjon kölcsön.
Ehelyett baszd meg az összes hasonló akciód kudarcba fulladt és még mindig nem tanultál belőle, sőt, emeled a tétet. Ha nem követnélek figyelemmel évek óta, egyszerűen nem hinném el. Geci.
kicsit sem szégyelled magad ilyenkor amikor éppen megdől egy több éves hazugságod? tényleg ennyire silány ember vagy? évek óta fizethetnéd a diákhitelt a tanáruras pénzből de nem teszed. ócska tolvaj szar a sodi bizony
Ugyan már. Ha nem használom, nem teher. És elfér a tárcámban.
hehe, mekkora arcod van már megint.
1. ha nincs anyád, be sem perelted volna, vagy nem is indítottad volna el a végrehajtást.
2. sas tanár úrtól nem sikerült bevasalnod egy fillért sem.
3. az após úr meg öreg nyugger, havi 30 rugót törleszt neked, pár év múlva meg fog halni. az lesz a vége, hogy a 3 milliós követelésedből visszakapsz pár százezret.
4. törpapa nem fizetett vissza egy fillért sem, nem is fog.
5. hajdú nem fizetett vissza egy fillért sem. hitelezőként a sor végén vagy, ha minden borul, nem kapsz semmit, mert a bankok visznek mindent.
a lényeg, hogy veled éri csak meg baszakodni igazán. és ezzel még sas tanár úr is egyetért.
Jaaa, jóóó. Fene. Nem látom át, hogy melyik lumpen csoport dolgozik ki ellen és ki mellett. De akkor legalább a miskolci tezsók egymásra találtak, gondolom, most már közösen gombolják rólad a lóvét. Nagyon helyes!
A te tárcádban egy hitelkártya kb. olyan, mint egy csimpánz kezébe gépfegyvert adni.
Te nem kapsz vissza pénzt. Ettől megnyugodtak a cigányok.
A beledet meg nem lékelik meg pillangókéssel. Ettől megnyugodott a Sodika.
Így kell ezt elképzelni, cigányidomár?
az most már a magyarok érdekében lesz legközelebb.
azt hitted, hogy következmények nélkül meglophatsz minket, de a magyarokkal nem lehet baszakodni. minden fillér tartozást bevasalunk rajtad, te szar tolvaj zsidó.
Életemben egyszer basztak át úgy istenigazán egy olyan sztorival, amit talán sodiból is kinéznénk.
Pontosan 8000 ezer forintom bánta. Gondoltam ez ideillik.
akkor miért adsz mindenféle ismeretlen zoliknak euro ezreket?
Te teljesen idióta vagy?
Nem adsz senkinek, nincs gondod. Törpe kölcsöne is milyen jól bejött, rendesen is törleszti mind a 4 állásából mi?
Taot!
sneci ez a nov. 7-ei tökéletes terved. mit sikerült tartanod belőle, ha elutaltál 8 rongyot a nigériaiknak?
gondolom, tudod ki volt a hülye zsidó.
de akkor rögtön egy akkora összeggel,amit már bátran nem fizetnek vissza a fogyatékos fejednek..édes istenem, te milyen hülye vagy!
Taot!
Mi is :D
A 8000 euróból talán sikeresen licitálhattál volna rá, a pénz nagyrészét meg visszakaptad volna, mint törlesztés. Most pedig lenne egy ingatlanod.
De biztos megérte ehelyett sittes miskolci cigányokat hitelezni, de balfasz kobold, te.
Nem, ez most teljesen rendben van.
Nem. Ez 20 milliós pesti ház. Egyharmada.
Csak haszonélvezeti joggal terhelve. Ezért nem kell a kutyának se.
visszatérhetnénk erre kedd este?
Taot!
A végén azok is el akarnak majd ásni, nem?
Pont mint Törpapa hitele?
Vagy a devizásé?
A szorgalmas, becsületesen dolgozó törpapa esetében is minden rendben volt, és most a szorgalmas, az életét rendben menedzselő zolinál is éppen anynira lesz rendben.
devizás hajdu Jövő héten kezdi a német melócsát?
Megveszed olcsón, beköltöznek a miskolci elit haverjaid és pik pak nem akar ott senki lakni és megveheted a többit.
Végre lett volna hasznuk, te meg adsz belőle valamit nekik is és van egy ingatlanotok,ahol beindíthatod a buzistúdiódat.
Taot!
Tehát most 35.000 Euró mínuszban vagy, és a legjobb forgatókönyv szerint 27.500 mínuszban lehetsz karácsonyig. Hát bazmeg, én ezt nem nevezném győzelemnek. Segítek, Endre: téged lumpenek ATM-nek használnak, te fasz. 8000 Euróra ilyen rosszéletű cigányoknak a Provident felszámol vagy 20% kamatot innentől karácsonyig, mert annyira kockázatos ügyfelek. Te meg semmit, te gyökér. Sőt, még önként adsz fizetési haladékot. Benned megromlott a zsidó vér bazmeg.
Mi minek az egyharmada? A 8k eur a 20mil HUF-nak?
Mifan?
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Fordítás: egy 10 perces feladatot sikerült megcsinálnom egy hét alatt, de mivel totál fogyatékos vagyok, még a főnökúr is meglepődött, hogy végre valami működő került ki a kezem alól. Át is ültetett a gombválogató szobából a háttérszínező szobába.
Bittnert eddig munkaként tüntettem fel, de most hogy lebuktam, már mindegy, diákhitel, Andi, mindegy.
Adok én mindenkinek pénzt, csak hadd igyam magam nyugodtan az asztal alá esténként, pitont nyúzva a penészes, 28 fokra fűtött kotorékomban a buzilámpák fényénél.
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 01, 2019 14:16:41
x9)
Megint hülye vagy
Kémlégy
(
x2)
Dec 01, 2019 14:18:48
x2)
Ez a mai volt az utolsó variálás.
Még nagyon sok utolsó variálás lesz, mielőtt felszáll az agyadról a köd, és leesik a tantusz, hogy nem fogsz látni az avasi cigányoktól egy büdös vasat sem.
sodika
Dec 01, 2019 14:19:49
A lényeg, hogy minden rendben van, a melóban magamon is meglepődtem, hogy péntekre sikerült megcsinálnom azt, ami túl bonyolultnak és ismeretlennek tűnt.
Ha a Bittner a diákhitelre megy, az se gond.
Csak a variálással álljon le mindenki.
Videózgatni meg filmet nézni akarok egy fűtött szobában, és tudni, hogy senkivel nem kell semmit megbeszélni, ami a régi dolhokról egyszer már meg van beszélve.
Újak meg ne legyenek nyitva.
Videózgatni meg filmet nézni akarok egy fűtött szobában, és tudni, hogy senkivel nem kell semmit megbeszélni, ami a régi dolhokról egyszer már meg van beszélve.
Dec 01, 2019 14:19:49
Columbo hadnagy
Dec 01, 2019 14:20:43
Nehogy valaki felvilágosítást adjon Hajdu devizasnak a jogairól, ezzel egyidoben pedig Márkót is feljelentse!
Márk, van fogalmad mibe kevert Sodika? Ez 3-5 év börtön!
Márk, van fogalmad mibe kevert Sodika? Ez 3-5 év börtön!
Dec 01, 2019 14:20:43
sodika
Dec 01, 2019 14:20:58
Mi volt a variálás? Most lesz pénz kedden vagy nem lesz pénz kedden?
Dec 01, 2019 14:20:58
-
Dec 01, 2019 14:22:13
5000 euró lesz kedden? Akkor mi volt a variálás? Vagy esetleg pár száz eurót utalnak csak Miskolcról?
Dec 01, 2019 14:22:13
sodika
Dec 01, 2019 14:23:10
Athénban már volt Törpapás beszélgetés úgy, hogy Márk mellettem ült.
Idegesen lecsapta.
Pár órával később viszont ő hívott vissza engem, hogy beszéljük meg.
Ezt értem ügyképviselet alatt.
Idegesen lecsapta.
Pár órával később viszont ő hívott vissza engem, hogy beszéljük meg.
Ezt értem ügyképviselet alatt.
Dec 01, 2019 14:23:10
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 01, 2019 14:23:49
x9)
Endre, az utalás költségeit és a kamatokat te állod?
sodika
Dec 01, 2019 14:24:15
Nem tartozik rád.
Dec 01, 2019 14:24:15
sodika
Dec 01, 2019 14:25:08
Endre, az utalás költségeit és a kamatokat te állod?
Nem.
És nem csak ez van: De ilyenkor mindenféle biztosítások is ketyegnek minden nap.
De azt nem én állom.
Dec 01, 2019 14:25:08
kramalon
(
x8)
Dec 01, 2019 14:26:23
x8)
Kémlégy
(
x2)
Dec 01, 2019 14:26:28
x2)
Nem tartozik rád.
Vajon a bank is olyan türelmes lesz veled, mint te a cigókkal?
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 01, 2019 14:26:58
x9)
Nem.
De azt nem én állom.
De azt nem én állom.
Remek. Én meg a Dalai Láma vagyok.
Lesz ma este stream, gnóm?
sodika
Dec 01, 2019 14:29:16
Mindegy. A lényeg, hogy most minden jó, és szerintem épp eleget tettem mindenkiért, hogy rendben legyenek.
Senkit sem küldtem el, aki panaszkodott, hanem próbáltam mindig mindenkit átsegíteni ezeken, de ennek az kéne hogy legyen a gyümölcse, hogy többé nincs ilyen. :)
Senkit sem küldtem el, aki panaszkodott, hanem próbáltam mindig mindenkit átsegíteni ezeken, de ennek az kéne hogy legyen a gyümölcse, hogy többé nincs ilyen. :)
Dec 01, 2019 14:29:16
Columbo hadnagy
Dec 01, 2019 14:29:17
Márk tudja, hogy milyen nagy bajba keverted? Szerinted a trollok intéznek valamit neki?
Dec 01, 2019 14:29:17
sodika
Dec 01, 2019 14:30:15
Ez van. December van.
Minden fasza így is. Átgondoltam. Csak ne variáljon többé senki.
Minden fasza így is. Átgondoltam. Csak ne variáljon többé senki.
Dec 01, 2019 14:30:15
-
Dec 01, 2019 14:30:27
Na, Sodika, regéljél. Balekságból húztak le tőled újból lét, vagy ez már védelmipénz?
Dec 01, 2019 14:30:27
sodika
Dec 01, 2019 14:31:10
Márk tudja, hogy milyen nagy bajba keverted? Szerinted a trollok intéznek valamit neki?
Ennyi.
Úgyhogy most minden jó így is.
Ez a lényeg.
Dec 01, 2019 14:31:10
-
Dec 01, 2019 14:31:52
Nem tartozik rád.
Ezek szerint 5000-nél azért mégis jóval kevesebbet. Gratulálok, balek.
Dec 01, 2019 14:31:52
Tycoon
(
x2)
Dec 01, 2019 14:32:05
x2)
Mindegy. A lényeg, hogy most minden jó, és szerintem épp eleget tettem mindenkiért, hogy rendben legyenek.
Provident behajtó
Dec 01, 2019 14:32:20
Azt majd én mondom meg.
Dec 01, 2019 14:32:20
sodika
Dec 01, 2019 14:32:53
Na, Sodika, regéljél. Balekságból húztak le tőled újból lét, vagy ez már védelmipénz?
A történet különböző szereplői egymásról mondogatják, hogy rosszindulatúak, én meg senkit nem tartok annak.
Dec 01, 2019 14:32:53
sodika
Dec 01, 2019 14:33:58
Jah.
Na ennyi.
Most át van beszélve meg gondolva minden, minden jó így is, csak innentől már senki ne variáljon. :)
Dec 01, 2019 14:33:58
Provident Ferenc ügyész
Dec 01, 2019 14:35:16
Nekem azért lesz egy-két szavam Markhoz!
Dec 01, 2019 14:35:16
-
Dec 01, 2019 14:36:22
sneci abben a történetben nem az a legszórakoztatóbb, hogy a bittneres követelést lefoglalják-e, vagy sem.
hanem az, hogy megint kiderült, hogy egy mocskos hazudozó vagy.
most is hazudsz, hogy a diákhitelt ki akartad fizetni. az elévülésre játszottál, már leírtad egyszer azt is, hogy "nincs tudomásom róla hogy nem évült volna el". mert te ezt a mintát láttad otthon, anyádtól. nem kifizetni a tartozásokat, ez nálatok a családi hagyomány. szar, tolvaj, becstelen család vagytok. apád meg alkoholista, azt a mintát is követed.
hanem az, hogy megint kiderült, hogy egy mocskos hazudozó vagy.
most is hazudsz, hogy a diákhitelt ki akartad fizetni. az elévülésre játszottál, már leírtad egyszer azt is, hogy "nincs tudomásom róla hogy nem évült volna el". mert te ezt a mintát láttad otthon, anyádtól. nem kifizetni a tartozásokat, ez nálatok a családi hagyomány. szar, tolvaj, becstelen család vagytok. apád meg alkoholista, azt a mintát is követed.
Dec 01, 2019 14:36:22
tigris
Dec 01, 2019 14:43:01
a múltkor még jézusnak állította be magát, hogy segített a szerencsétlenebbeken. te hol olvastál olyat a bibliában, hogy jézus búnözőket küldött az adósaira?
Dec 01, 2019 14:43:01
-
Dec 01, 2019 14:44:12
két éve még azt hazudtad, hogy nincs tudomásod a diákhitel tartozásodról. ja, az a poén, hogy a batali felszámolási költséget is be fogják hajtani. mert ugye azt is "elfelejtetted" törleszteni, te mocskos tolvaj.
Szerző: sodika Jan 07, 2018 16:45:19
masztisrác az már bebizonyosodott, hogy tisztességtelen vagy, hisz egyáltalán nem csökkentetted a magyarországi tartozásaidat két év alatt
Rokonoknak adtam karácsonykor vissza 40 ezret.
Más tartozásom pedig a Batali felszámolási költségén kívül nincs.
Szerző: sodika Jan 07, 2018 16:45:19
masztisrác az már bebizonyosodott, hogy tisztességtelen vagy, hisz egyáltalán nem csökkentetted a magyarországi tartozásaidat két év alatt
Rokonoknak adtam karácsonykor vissza 40 ezret.
Más tartozásom pedig a Batali felszámolási költségén kívül nincs.
Dec 01, 2019 14:44:12
Fuvolázó Kobold
Dec 01, 2019 14:45:52
Innentől olyan variálás lesz, hogy meghasad az autista elméd, buzika. Anyitó. Kólap. Mintety.
Dec 01, 2019 14:45:52
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Dec 01, 2019 14:51:01
x7)
Az ünnepek alatt biztos lesznek kiadások, mert eleve azzal számol, hogy Zoli úgyis törletszt jövő héten. Még idén lehetnek likviditási gondok.
Erről Schrekket is kéne tájékoztatni. Ott kint nem egyszerű kirakni egy nemfizetőt, de az ünnepek alatt kevésbé lenne necces kipakolni, záratcserélni, mint melócsá vagy szauna alatt úgy, hogy utána kimagyarázza, nem lakott nála a hamburgi című, csak néhány szexuális kaland volt (lásd fürdőszobás és egyéb képei)
|__o__|
Erről Schrekket is kéne tájékoztatni. Ott kint nem egyszerű kirakni egy nemfizetőt, de az ünnepek alatt kevésbé lenne necces kipakolni, záratcserélni, mint melócsá vagy szauna alatt úgy, hogy utána kimagyarázza, nem lakott nála a hamburgi című, csak néhány szexuális kaland volt (lásd fürdőszobás és egyéb képei)
-
Dec 01, 2019 14:51:21
sosem hazudó sodi a sodi. és ezzel még az otthoni megrendelő bittner is egyetért.
Szerző: sodika Jul 24, 2019 11:06:07
Soha nem hazudtam senkinek semmiről.
Na meló, csá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak:
Szerző: sodika Jul 25, 2019 16:02:02
Sosem hazudtam a vlogban sem.
Na csá.
Szerző: sodika Jul 24, 2019 11:06:07
Soha nem hazudtam senkinek semmiről.
Na meló, csá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak:
Szerző: sodika Jul 25, 2019 16:02:02
Sosem hazudtam a vlogban sem.
Na csá.
Dec 01, 2019 14:51:21
autiköd generátor
Dec 01, 2019 14:51:29
*izzanak a csapágyok*
Dec 01, 2019 14:51:29
Bejlin
(
x8)
Dec 01, 2019 14:56:14
x8)
Jah.
Na ennyi.
Na ennyi.
Egyedül a Miskolci haverjaid variálnak. Először 17 ezer eurót akartak tőled kérni amitől te pánikba estél. Először nem árultad el hogy ki volt az aki annyit kért tőled de mivel 1 kezeden megtudod számolni a "barátaidat" így nem volt nehéz kitalálni. Utána beelégedtek 8 ezerrel is amit te hitelből át is utaltál nekik. Ha te viszont fogod látni azt a 8 ezer eurót akkor megveszem neked a Nintendot.
Kémlégy
(
x2)
Dec 01, 2019 14:56:22
x2)
Az egész műbalhé az összes felvonásával arra megy ki, hogy ne kelljen fizetniük, miközben a színfalak mögött elosztják a pénzt egymás között.
Ez egy igen drága, nyolcezer eurós színházi előadás lesz, csak neked, szóval élvezd ki.
-
Dec 01, 2019 15:02:25
Tegnap este is csak ezen akadtam ki, hogy megint valami variálás van.
Ne legyen variálás, és akkor minden oké.
Ne legyen variálás, és akkor minden oké.
a variálás 2 dolgot jelenthet:
1. tesó, nem tudtam átutalni a pénzt, mert bla bla
2. tesó, tudnál még küldeni x ezer eurót, mert bla bla
mindkét esetben azzal fejeződött be a variálás, hogy de megadom a lóvét, becsület szavamra.:))
Dec 01, 2019 15:02:25
-
Dec 01, 2019 15:07:34
NSZKSZ. Most még "egymás ellen" dolgoznak, de nemsokára a tezsvíri szeretet összekovácsolja őket a "parasztmagyar" (valójában csóró, elmebeteg zsidó) ellen.
Dec 01, 2019 15:07:34
-
Dec 01, 2019 15:11:31
sneci olvasgasd a saját kommentjeidet, hogy mennyire jöttek be a terveid.
1. küldtél pénzt másoknak? durván
2. lehúzott az ogre? durván
3. költöttél kütyükre? durván
akaratgyenge idióta vagy.
Szerző: sodika Aug 11, 2019 16:17:01
A rendszeres kiadásaimon felül napi 9 ezerből. Ez igenis lehetséges. A lehúzásokra kell csak nemet mondani, és játékom is van sok, a vlogfelszerelés kész, pár évig a gamer laptop is jó. Ha nem küldök senkinek pénzt, és az albiban is rendet tartok, szaunába pedig hétköznap kizárólag a kondiba megyek, ahol amúgy is élő vagyok fizetve, épp elég sok pénz ez.
Szerző: sodika Aug 11, 2019 16:20:16
Ezt Márk is mondta, hogy azért nem gondolkodom pénzszerzésen, mert sokat keresek. Nos, eleget ahhoz, hogy egyedül, mindent csak magamnak fizetve ellegyek a kis berlini szobában. Ez a 25 ezres hitelfelvételre való kényszer épp elég vészjelzés, hogy mostantól "még utoljára" se fizessek senkinek semmit.
Szerző: sodika Aug 11, 2019 16:23:57
1) nem küldök senkinek pénzt, nem fizetek senkinek semmit
2) az albiban rendet tartok, 400 euró elég a szobára, 50 elég a takarításra. Ezzel a berlini önkormányzat is egyetért. ;)
3) A vlogger felszerelés kész van. Egy ilyen pici vloghoz más már nem kell. Majd akkor fejlesztek, ha kezdenem jönni a nézők, szponzorok.
1. küldtél pénzt másoknak? durván
2. lehúzott az ogre? durván
3. költöttél kütyükre? durván
akaratgyenge idióta vagy.
Szerző: sodika Aug 11, 2019 16:17:01
A rendszeres kiadásaimon felül napi 9 ezerből. Ez igenis lehetséges. A lehúzásokra kell csak nemet mondani, és játékom is van sok, a vlogfelszerelés kész, pár évig a gamer laptop is jó. Ha nem küldök senkinek pénzt, és az albiban is rendet tartok, szaunába pedig hétköznap kizárólag a kondiba megyek, ahol amúgy is élő vagyok fizetve, épp elég sok pénz ez.
Szerző: sodika Aug 11, 2019 16:20:16
Ezt Márk is mondta, hogy azért nem gondolkodom pénzszerzésen, mert sokat keresek. Nos, eleget ahhoz, hogy egyedül, mindent csak magamnak fizetve ellegyek a kis berlini szobában. Ez a 25 ezres hitelfelvételre való kényszer épp elég vészjelzés, hogy mostantól "még utoljára" se fizessek senkinek semmit.
Szerző: sodika Aug 11, 2019 16:23:57
1) nem küldök senkinek pénzt, nem fizetek senkinek semmit
2) az albiban rendet tartok, 400 euró elég a szobára, 50 elég a takarításra. Ezzel a berlini önkormányzat is egyetért. ;)
3) A vlogger felszerelés kész van. Egy ilyen pici vloghoz más már nem kell. Majd akkor fejlesztek, ha kezdenem jönni a nézők, szponzorok.
Dec 01, 2019 15:11:31
sodika
Dec 01, 2019 15:15:35
Dec 01, 2019 15:15:35
Bejlin
(
x8)
Dec 01, 2019 15:16:07
x8)
Sodi mi a terved arra az esetre ha kedden mégse lesz pénz? Az már lájfdéndzsör lesz nem?
xray
(
x21)
Dec 01, 2019 15:17:07
x21)
Dec 01, 2019 15:17:07
Ennek a történetnek a lényege, hogy mindenki lássa az adósaim közül, hogy velem nem lehet baszakodni.
púpos, azt az ügyet anyád vette a kezébe, annyira berágott a hülyeséged miatt. ha ő nincs, akkor egy fillért nem látnátok belőle. akkor miféle nagyképű duma ez a baszakodás? egy vénasszony is falhoz állított, te szerencsétlen. Dec 01, 2019 15:17:07
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 01, 2019 15:17:27
Óriási. Azóta vett 1500-ért PC-t, többszázért lámpát meg játékot, 8000-t adott a miskolciaknak, 1200-t Herr Schrecknek.
És ez csak az, amiről tudunk.
És ez csak az, amiről tudunk.
sodika
A személyi hiteles bankom viszont tök ari. Most kaptam egy levelet tőlük, hogy ha nyitok náluk ingyenes számlát, kaphatok még egy hitelkártyát.
Még több keret, még több biztonság.
Úgyhogy asszem élek vele. :)
sodika
Dec 01, 2019 15:17:54
Sodi mi a terved arra az esetre ha kedden mégse lesz pénz? Az már lájfdéndzsör lesz nem?
Szerintem az most fizikailag kizárt.
Dec 01, 2019 15:17:54
sodika
Dec 01, 2019 15:18:31
Nincs "mi lesz ha", mert az lehetetlen.
Dec 01, 2019 15:18:31
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 01, 2019 15:19:14
x9)
A személyi hiteles bankom viszont tök ari. Most kaptam egy levelet tőlük, hogy ha nyitok náluk ingyenes számlát, kaphatok még egy hitelkártyát.
Peter Biersack
Dec 01, 2019 15:19:38
Helyes, helyes!
Dec 01, 2019 15:19:38
xray
(
x21)
Dec 01, 2019 15:20:24
x21)
felpontozlak, annyira röhögök.
-
Dec 01, 2019 15:20:32
még több keret, még több lehetőség az eladósodásra. juhúúú.
2 hónapja még helyeseltél az ogrénak, hogy el kéne vágnod ollóval a kártyákat. ha akkor megteszed, most nem lennél újabb mínusz 8 ezerben.
Dec 01, 2019 15:20:32
Bejlin
(
x8)
Dec 01, 2019 15:21:10
x8)
Jövőre csak meglesz a bűvös 50 ezer euro hitel tartozás :D Hajrá
sodika
Dec 01, 2019 15:22:23
Kvázi el is akartam vágni őket, de utoljára még segítettem.
Dec 01, 2019 15:22:23
Kémlégy
(
x2)
Dec 01, 2019 15:23:43
x2)
Ez a "karácsonyig" duma azért jó, mert olyankor jó másfél hétre megáll az élet, mindenki elérhetetlen és minden bezár. Akkor fognak meglépni a pénzeddel, és míg te másfél hétig nem fogsz tudni csinálni semmit, ők teljes nyugiban verhetik el a nyolcezer euródat.
Az egész cigánygaleri egy costa ricai strandon fogja süttetni a tökeit, és két koktél között röhögve fogják egymásnak mutogatni a telefonjaikat, hogy milyen kétségbeesett üzeneteket küldözgetsz nekik.
Az egész cigánygaleri egy costa ricai strandon fogja süttetni a tökeit, és két koktél között röhögve fogják egymásnak mutogatni a telefonjaikat, hogy milyen kétségbeesett üzeneteket küldözgetsz nekik.
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 01, 2019 15:24:45
Milyen 8000?
Én úgy tudtam, a pénz nem létezik.
Én úgy tudtam, a pénz nem létezik.
Dec 01, 2019 15:24:45
Peter Biersack
Dec 01, 2019 15:26:19
Nincs "mi lesz ha", mert az lehetetlen.
Úgy beszélsz, mint egy naív hülyegyerek, aki még soha senkinek nem adott kölcsön, ezért beszop minden átbaszást. Alapvetően nem gáz ez, szerintem voltunk jópáran így, igaz ennél nagyságrendekkel kisebb összegekkel.
De ezen általában túl vagyunk huszas éveink elején és levonjuk a tanulságot, hogy csak nagyon közeli ismerősnek adunk és neki is csak papírral. Az meg soha senkinek meg sem fordult a fejében, hogy hitelből adjon kölcsön.
Ehelyett baszd meg az összes hasonló akciód kudarcba fulladt és még mindig nem tanultál belőle, sőt, emeled a tétet. Ha nem követnélek figyelemmel évek óta, egyszerűen nem hinném el. Geci.
Dec 01, 2019 15:26:19
Összezavart Olvasó
Dec 01, 2019 15:27:29
Hajdúhoz van elérhetőségünk?
Rátapintottam az adósságbehajtó cigányokra, ha most sikerülne beküldeni a böribe őket akkor a 8 ezer 1-3 évre ugrana, és talán sikerülne a Plan B(laha)
Rátapintottam az adósságbehajtó cigányokra, ha most sikerülne beküldeni a böribe őket akkor a 8 ezer 1-3 évre ugrana, és talán sikerülne a Plan B(laha)
Dec 01, 2019 15:27:29
többen kérdezik.
Dec 01, 2019 15:27:43
kicsit sem szégyelled magad ilyenkor amikor éppen megdől egy több éves hazugságod? tényleg ennyire silány ember vagy? évek óta fizethetnéd a diákhitelt a tanáruras pénzből de nem teszed. ócska tolvaj szar a sodi bizony
Dec 01, 2019 15:27:43
sodika
Dec 01, 2019 15:28:31
Engem szándékosan még a tanár úr sem baszott át. Őt is csak mások, de a nekem tett ígéreteit komolyan gondolta.
Dec 01, 2019 15:28:31
broni
Dec 01, 2019 15:28:55
múltkor meghívtak egy sörrre, óké mondom, de nem fizetem vissza!!!!!!én senkinek nem fizetek, nekem szoktak, el is fogadom)))))))))))))))
Dec 01, 2019 15:28:55
sodika
Dec 01, 2019 15:29:41
Dec 01, 2019 15:29:41
-
Dec 01, 2019 15:30:36
Ennek a történetnek a lényege, hogy mindenki lássa az adósaim közül, hogy velem nem lehet baszakodni.
hehe, mekkora arcod van már megint.
1. ha nincs anyád, be sem perelted volna, vagy nem is indítottad volna el a végrehajtást.
2. sas tanár úrtól nem sikerült bevasalnod egy fillért sem.
3. az após úr meg öreg nyugger, havi 30 rugót törleszt neked, pár év múlva meg fog halni. az lesz a vége, hogy a 3 milliós követelésedből visszakapsz pár százezret.
4. törpapa nem fizetett vissza egy fillért sem, nem is fog.
5. hajdú nem fizetett vissza egy fillért sem. hitelezőként a sor végén vagy, ha minden borul, nem kapsz semmit, mert a bankok visznek mindent.
a lényeg, hogy veled éri csak meg baszakodni igazán. és ezzel még sas tanár úr is egyetért.
Dec 01, 2019 15:30:36
-
Dec 01, 2019 15:31:15
Jaaa, jóóó. Fene. Nem látom át, hogy melyik lumpen csoport dolgozik ki ellen és ki mellett. De akkor legalább a miskolci tezsók egymásra találtak, gondolom, most már közösen gombolják rólad a lóvét. Nagyon helyes!
Dec 01, 2019 15:31:15
Kémlégy
(
x2)
Dec 01, 2019 15:32:56
x2)
A te tárcádban egy hitelkártya kb. olyan, mint egy csimpánz kezébe gépfegyvert adni.
xray
(
x21)
Dec 01, 2019 15:34:21
x21)
Dec 01, 2019 15:34:21
Engem szándékosan még a tanár úr sem baszott át. Őt is csak mások, de a nekem tett ígéreteit komolyan gondolta.
azóta is röhögök a menórás modellezéseden. megvan még neked az a "munkád" xd Dec 01, 2019 15:34:21
sodika
Dec 01, 2019 15:35:02
Én eleve a nyugdíjas tanár úr ellen indítottam volna el màr anno, de Kovács Véra csak egyetlen illetékre tudott adni, és az ő ötlete volt, hogy ez legyen kettejük közül a fiatalabb vállalkozó.
Ez járt azzal a következménnyel, hogy őt nem tudták megfogni semmi jövedelmével éveken át, amíg nyugdíjas nem lett.
Ez járt azzal a következménnyel, hogy őt nem tudták megfogni semmi jövedelmével éveken át, amíg nyugdíjas nem lett.
Dec 01, 2019 15:35:02
Sas Péter
Dec 01, 2019 15:35:42
Balek vagy? Dec 01, 2019 15:35:42
sodika
Dec 01, 2019 15:36:46
Egyébként volt már az érdekemben ingatlanárverezés is, csak eredmény nélkül zárult.
Dec 01, 2019 15:36:46
xray
(
x21)
Dec 01, 2019 15:37:19
x21)
Én eleve a nyugdíjas tanár úr ellen indítottam volna el màr anno, de Kovács Véra csak egyetlen illetékre tudott adni, és az ő ötlete volt, hogy ez legyen kettejük közül a fiatalabb vállalkozó.
vera néninek mi köze volt hozzá, amikor anyád intézte? neked onnantól coki volt. Ez járt azzal a következménnyel, hogy őt nem tudták megfogni semmi jövedelmével éveken át, amíg nyugdíjas nem lett.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 01, 2019 15:38:45
x37)
A részletek nem tartoznak rád, de ma délelőtt olyan megoldás született, amitől mindenki megnyugodott, és még karácsony előtt lezár minden nyitott kérdést.
Te nem kapsz vissza pénzt. Ettől megnyugodtak a cigányok.
A beledet meg nem lékelik meg pillangókéssel. Ettől megnyugodott a Sodika.
Így kell ezt elképzelni, cigányidomár?
broni
Dec 01, 2019 15:38:53
tex mennyit kapott??????????
Dec 01, 2019 15:38:53
-
Dec 01, 2019 15:39:12
Egyébként volt már az érdekemben ingatlanárverezés is, csak eredmény nélkül zárult.
az most már a magyarok érdekében lesz legközelebb.
azt hitted, hogy következmények nélkül meglophatsz minket, de a magyarokkal nem lehet baszakodni. minden fillér tartozást bevasalunk rajtad, te szar tolvaj zsidó.
Dec 01, 2019 15:39:12
Troll vallomás
Dec 01, 2019 15:40:29
Életemben egyszer basztak át úgy istenigazán egy olyan sztorival, amit talán sodiból is kinéznénk.
Pontosan 8000 ezer forintom bánta. Gondoltam ez ideillik.
Dec 01, 2019 15:40:29
még éltet a remény
(
x1)
Dec 01, 2019 15:40:51
x1)
Egyébként igen. Azzal van tele a faszom, hogy melózgatnék, meg videózgatnék, és semmi másra nem akarok gondolni. Elegem van abból, hogy van bármi ilyen ügy, amivel foglalkoznom kell, amire gondolni kell.
akkor miért adsz mindenféle ismeretlen zoliknak euro ezreket?
Te teljesen idióta vagy?
Nem adsz senkinek, nincs gondod. Törpe kölcsöne is milyen jól bejött, rendesen is törleszti mind a 4 állásából mi?
tökéletes terv
Dec 01, 2019 15:41:14
Nem-nem. :D
Hatalmas LELKI FELSZABADULÁS ugyanis, hogy végre van egy reális fix tervem, amit csak tartani kell. És ami a táblázatban szereplő tervemnél CSAK JOBB lehet, mert pl. a mosdó lefolyótisztítására / olyan mosdó beszerelésére, amibe nem tud beleesni a fogkrémem kupakja, leraktam a főbérlőnek tegnapelőtt úgy 600 eurót, hogy annál a tényleges költség CSAK JÓVAL KEVESEBB lehet nyilván, de a táblázatom, tehát a tervemben ENNEK ELLENÉRE 100%-os arányban elveszett pénzként számolok vele. :)
Persze havi 1 egész napos szaunánál több így sem fér bele, de most hétvégén egy, meg decemberben egy mégis.
És ezen a módon úgy van év végéig napi 5 euróm, hogy ezen felül 350 eurót költeni is tudok hülyeségekre elvileg, ahhoz, hogy a tartalékszámlán lévő 1500 eurón, valamint az anyámnál lévő 1500 eurón felül a decemberi fizum ELŐTT egy nappal se legyen mínuszban a számlán (ez nyilván szaunára fog elmenni, de spóroltam, és spórolásból nem mentem hosszú ideje és hiányzik).
Tökéletes a terv. :)
Hatalmas LELKI FELSZABADULÁS ugyanis, hogy végre van egy reális fix tervem, amit csak tartani kell. És ami a táblázatban szereplő tervemnél CSAK JOBB lehet, mert pl. a mosdó lefolyótisztítására / olyan mosdó beszerelésére, amibe nem tud beleesni a fogkrémem kupakja, leraktam a főbérlőnek tegnapelőtt úgy 600 eurót, hogy annál a tényleges költség CSAK JÓVAL KEVESEBB lehet nyilván, de a táblázatom, tehát a tervemben ENNEK ELLENÉRE 100%-os arányban elveszett pénzként számolok vele. :)
Persze havi 1 egész napos szaunánál több így sem fér bele, de most hétvégén egy, meg decemberben egy mégis.
És ezen a módon úgy van év végéig napi 5 euróm, hogy ezen felül 350 eurót költeni is tudok hülyeségekre elvileg, ahhoz, hogy a tartalékszámlán lévő 1500 eurón, valamint az anyámnál lévő 1500 eurón felül a decemberi fizum ELŐTT egy nappal se legyen mínuszban a számlán (ez nyilván szaunára fog elmenni, de spóroltam, és spórolásból nem mentem hosszú ideje és hiányzik).
Tökéletes a terv. :)
sneci ez a nov. 7-ei tökéletes terved. mit sikerült tartanod belőle, ha elutaltál 8 rongyot a nigériaiknak?
Dec 01, 2019 15:41:14
xray
(
x21)
Dec 01, 2019 15:41:29
x21)
vera néninek mi köze volt hozzá, amikor anyád intézte? neked onnantól coki volt.
ebben a történetben az volt az igazi humor, hogy egy okos zsidó átbaszott egy hülye zsidót, a zsidó múzeum mesével. xdgondolom, tudod ki volt a hülye zsidó.
-
Dec 01, 2019 15:41:46
Még egy kérdés: ez nálad hogy megy egyébként? Az ok, hogy felszedted Márkot, és "barátok" vagytok. Mikor találkoztatok utoljára? Ausztriában? Azóta csak online vagytok kapcsolatban? És még így is sikerült kiénekelniük belőled 8000 eurót? Így volt? Mert ha igen, akkor szerintem Márky az Avason ünnepélyes keretek között vette át az "év lehúzója" díjat és olyan herbálpartyt rendeztek, hogy kisruszki most hónapokig csak a készletei feltöltésével fog foglalkozni.
Dec 01, 2019 15:41:46
még éltet a remény
(
x1)
Dec 01, 2019 15:43:37
x1)
de akkor rögtön egy akkora összeggel,amit már bátran nem fizetnek vissza a fogyatékos fejednek..édes istenem, te milyen hülye vagy!
Miskolci Cigok
Dec 01, 2019 15:43:50
Mi is :D
Dec 01, 2019 15:43:50
sodika
Dec 01, 2019 15:44:01
Létszámban szegényes az ismeretségi köröm.
Ez van.
Ez van.
Dec 01, 2019 15:44:01
-
Dec 01, 2019 15:44:29
A 8000 euróból talán sikeresen licitálhattál volna rá, a pénz nagyrészét meg visszakaptad volna, mint törlesztés. Most pedig lenne egy ingatlanod.
De biztos megérte ehelyett sittes miskolci cigányokat hitelezni, de balfasz kobold, te.
Dec 01, 2019 15:44:29
sodika
Dec 01, 2019 15:44:51
Dec 01, 2019 15:44:51
sodika
Dec 01, 2019 15:46:18
Dec 01, 2019 15:46:18
még éltet a remény
(
x1)
Dec 01, 2019 15:46:23
x1)
visszatérhetnénk erre kedd este?
again mine the refund
(
x6)
Dec 01, 2019 15:46:38
x6)
lesz stream? hol a stream?
-
Dec 01, 2019 15:47:01
Ez van.
Ez van.
A végén azok is el akarnak majd ásni, nem?
Dec 01, 2019 15:47:01
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 01, 2019 15:47:13
x9)
Pont mint Törpapa hitele?
Vagy a devizásé?
xray
(
x21)
Dec 01, 2019 15:47:56
x21)
122 látogató online. lol
xray
(
x21)
Dec 01, 2019 15:48:09
x21)
130
-
Dec 01, 2019 15:48:17
A szorgalmas, becsületesen dolgozó törpapa esetében is minden rendben volt, és most a szorgalmas, az életét rendben menedzselő zolinál is éppen anynira lesz rendben.
devizás hajdu Jövő héten kezdi a német melócsát?
Dec 01, 2019 15:48:17
xray
(
x21)
Dec 01, 2019 15:49:17
x21)
gyagyás jobban hozza a fórum a látogatottságot, mint a stream műsorod.
még éltet a remény
(
x1)
Dec 01, 2019 15:51:16
x1)
Megveszed olcsón, beköltöznek a miskolci elit haverjaid és pik pak nem akar ott senki lakni és megveheted a többit.
Végre lett volna hasznuk, te meg adsz belőle valamit nekik is és van egy ingatlanotok,ahol beindíthatod a buzistúdiódat.
-
Dec 01, 2019 15:54:59
137 látogató. ez rekord lehet. szeretnél ennyi nézőt a twitchre, ugye sneci?
Dec 01, 2019 15:54:59
broni
Dec 01, 2019 15:55:53
a fele a sittről nézi......
Dec 01, 2019 15:55:53
-
Dec 01, 2019 15:56:11
meg az illetekre is koldilni kellett? Egyrbkent ez az elso eset hogy megemlited Verat te halatlan patkany Ez járt azzal a következménnyel, hogy őt nem tudták megfogni semmi jövedelmével éveken át, amíg nyugdíjas nem lett.
Dec 01, 2019 15:56:11
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Dec 01, 2019 15:56:17
x1)
142
Rekord-balfasz vagy snecko.
Rekord-balfasz vagy snecko.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 01, 2019 15:58:38
x37)
Aminek lennie kell, az lesz.
A sztori úgy van, hogy karácsonyig ha minden rendeződik, akkor irrelevánsak a részletek.
Addig elég annyi, hogy addig minden rendeződik.
A sztori úgy van, hogy karácsonyig ha minden rendeződik, akkor irrelevánsak a részletek.
Addig elég annyi, hogy addig minden rendeződik.
Tehát most 35.000 Euró mínuszban vagy, és a legjobb forgatókönyv szerint 27.500 mínuszban lehetsz karácsonyig. Hát bazmeg, én ezt nem nevezném győzelemnek. Segítek, Endre: téged lumpenek ATM-nek használnak, te fasz. 8000 Euróra ilyen rosszéletű cigányoknak a Provident felszámol vagy 20% kamatot innentől karácsonyig, mert annyira kockázatos ügyfelek. Te meg semmit, te gyökér. Sőt, még önként adsz fizetési haladékot. Benned megromlott a zsidó vér bazmeg.
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Dec 01, 2019 15:58:46
x1)
Mi minek az egyharmada? A 8k eur a 20mil HUF-nak?
Mifan?
-
Dec 01, 2019 16:00:29
145 látogató gecc.
Dec 01, 2019 16:00:29
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Dec 01, 2019 16:02:08
x1)
A cigany haverjaid is itt rohognek rajtad szerintem sodi, ezert a rekord.
sodika
Dec 01, 2019 16:02:44
Engem csak az idegesít, hogy a melóhely kéne a legnagyobb probléma legyen.
Ehhez képest ott remekül helyt állok, határidőre szépen megcsináltam, amire még kedd-szerda magasságában is azt mondtam, hogy mi van, mi van, mi van, ez mi a fasz.
Ezek után megérdemlem, hogy a hétvégén kellemesen szórakozzak, és ne más problémáival kelljen bajlódni.
Alacsony ingerküszöbbel egyébként, mert eközben egyik sincs a legtöbbször valódi vészhelyzetben.
Ehhez képest ott remekül helyt állok, határidőre szépen megcsináltam, amire még kedd-szerda magasságában is azt mondtam, hogy mi van, mi van, mi van, ez mi a fasz.
Ezek után megérdemlem, hogy a hétvégén kellemesen szórakozzak, és ne más problémáival kelljen bajlódni.
Alacsony ingerküszöbbel egyébként, mert eközben egyik sincs a legtöbbször valódi vészhelyzetben.
Dec 01, 2019 16:02:44
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 01, 2019 16:04:52
x37)
A lényeg, hogy minden rendben van, a melóban magamon is meglepődtem, hogy péntekre sikerült megcsinálnom azt, ami túl bonyolultnak és ismeretlennek tűnt.
Fordítás: egy 10 perces feladatot sikerült megcsinálnom egy hét alatt, de mivel totál fogyatékos vagyok, még a főnökúr is meglepődött, hogy végre valami működő került ki a kezem alól. Át is ültetett a gombválogató szobából a háttérszínező szobába.
Bittnert eddig munkaként tüntettem fel, de most hogy lebuktam, már mindegy, diákhitel, Andi, mindegy.
Adok én mindenkinek pénzt, csak hadd igyam magam nyugodtan az asztal alá esténként, pitont nyúzva a penészes, 28 fokra fűtött kotorékomban a buzilámpák fényénél.
xray
(
x21)
Dec 01, 2019 16:05:19
x21)
Ez van.
kezeltetni kellett volna magadat, te antiszociális katasztrófa. Ez van.
63 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mi volt a variálás? Most lesz pénz kedden vagy nem lesz pénz kedden?