mi a nick?
aniko mod sodinal, leveszi ha kerjuk
Endre, nem tűröm tovább a "képviselőid" fenyegetőzéseit.
Meg fogod látni, jogilag ki erősebb kettőnk közül!
Ja, meg ezért vágták Romániában simán börtönbe a vadmagyar propagandával megvezetett két hátrafelenyilazós hülyét, Beke Istvánt és Szõcs Zoltánt.
Meg ezért tudta megfingatni Budapesten fényes nappal Komáromy Gergely magyar embert a Magomed Daszajev nevū agresszív oroszbūnözõje. A megszégyenítésrõl azután kitenni a videót YouTube-ra.
mifan? milyen sor?
Én nem azt szoktam írni, hogy holokamu, hanem hogy hollókoszt. Az nem tagadás, kétségbevonás, vagy jelentéktelen színben való feltűntetés, hanem kigúnyolás.
Kigúnyolni még szabad. :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: www.paypal.me/sodivlogja
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 45495x22) Jan 27, 2018 15:37:17Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
Egyébként hollókosztozni lehet.
Holokamuzni nem, arra van precedens.
ezt is viszem. delutanra varjad a swat csapatot. meg herr prell-t is beviszik. Abdul mar var a bortonbe. Te fogod mosni nekik a zoknit es te fogod kesziteni a kavet Abdulleknak.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
miért nem válaszoltál a kérdésekre?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
- te tényleg tagadod a holokausztot?
normális ember:
- nem
sodi:
- hetyetye, bíróság, hetyetye, bűncselekmény, hetyetye jelentsen fel, hetyetye, 89000
Nem, nem, nem. Buzika, a büntetőjogban nem büntetendő álláspont és hivatkozási alap van. Tényállasnak nevezik, benne az elkövetési magatartással, amelyet a mögöttes dogmatika fejt ki részletesen.
De nektek, megélhetési hőbörgőknek ez persze kurva mindegy. Ezért kenik el a szátokat állandóan a bíróság előtt és mindenféle pereken, ezért basznak ki benneteket évtizedes nemfizetés után a hitelre vett ingatlanokból. Mert geci okosnak hiszed magadat, közben meg össze-vissza pofázol, ami éppen eszedbe jut. Ezért csicskított be a Czenki mama is. Az endrét, autista joghallgatók legbalfaszabbikát. Te balfasz.
Na most én sok mindent eltűrök, de azt, hogy jogász diplomával a hátam mögött és egy Dr.-rel a nevem előtt TE, a penészes fejű berlini fogyatékos torzszülött, a lehugyozott nadrágjában engem lehülyézzen, az egy kicsit már karcos. A bűncselelményt egyébként nem csinálják, te retardált. Ha nem csak pereket provokáltál volna magad ellen, hanem tanultál is volna, akkor tudnád, hogy egy delictumot elkövetnek, megvalósítanak, végrehajtanak. Amennyiben anyagi jogi értelemben szemléljük a cselekményt, lehet úgy is fogalmazni, hogy pl.: az elkövető kísérleti stádiumba juttatta a cselekményt. Ehhez igazodnak az alany különböző megnevezései is: elkövető, végrehajtó, megvalósító, alany, tettes. És a tetteseken belül is tettesek majd részesek, de ezt már ne fejtem ki neked, mert gyűlöllek.
Vedd tudomásul végre te agyalágyult, hogy miközben te tüntetni jártál meg Kántorral izmoztál, mi képeztük magunkat és tanultuk. Kérlek okoskodás helyett maradj meg annál, amihez értesz. Vedelj, párologd a spórákat és pénzeld a cigusékat.
németül gyakorold ezeket az értelmetlen körmondatokat, nekünk hiába hazudozol.
Hey hulyegyerek, dolgozni kene nem? Munkanap van
Visszakérdez, hogy akkor 84? Én meg hogy ezek ezt mondják, de ez büntetendő.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
nem 84, 8000 eurót húztak le rólad a cigányok, de a hülyeség, hiszékenység nem büntetendő. mondogasd hangosan, talán akkor eljut az agyhelyedig
Csinálják. A. Bűncselekmenyt. A fasszopó, hobbijogász, iskolázatlan kurva anyádat azt.
Fuvolázó Kobold trollégának meg Jó Szerencsét! Igazságot a Jogásznak!
Si vis pacem, para bellum
Apropó, nem ugy volt hogy soha többet nem írsz ide, hugyos-púpos?
Hogy kérdezted meg? Hogy hívod az []öreget[/i]?
Manfréd? Vagy csak ogrézod?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mein Führer!
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Holnap tudunk indulni, ez 100%! Ma túl sok hó esett meg befagytak a miskolci folyószámlák, de mostantól figyelek erre is.
Anikó kurvára nem azt kérdezte, milyen precedensek vannak meg mi a bűncselekmény, te angolnázó szardarab, hanem azt, hogy TE személyesen tagadod-e a holokausztot. Erre nem kaptunk választ a 10 perces autista monológodból.
:DDDD Te gyernőtt fasz! Az emésztőben fogsz elpusztulni, ahogy valójában igényeled, kéred, elvárod magadtól. :)
Érdekes az új flokk, látszik, hogy mostanában Márknak nyalókázol, próbálsz benne nosztalgikus érzéseket kelteni, szépen bevágod, amikor kulcstartót vettél neki...stb... Mint két turbékoló galamb. Biztonságérzeted van a fogatlan cigány mellett, ugye? :) Mint egy finom lelkű nőnek a bika mellett.
Masztipartis komment beismerve, szóval jöhet a coming out, vagy Márki megtiltotta?
hehe
üdvözlet kijevbe!!!!!!!!!!!!!!
Bent a postaládák?
2 napig csicskultam.
"Csomagot hoztam Kiss Endre nevére" ha erre beenged nem is kell több.
Faszom
Azaz! Hol van a pénz, engedjen be azonnal! Hátha odaadja ogre a laptopot xD
Faszom
Nem tudsz bejutni a postaládán megnézni?
Nem jo nem nyilik meg :(
Faszom
Vagy oknyomozó újágíró vagy és Endréről szeretnél beszélni pár mondatot. Több nem is kell.
Faszom
Izgalmas és vibráns lakóközösségnek tűnik :D
Lehet nem is Endre beszél az épületben a legrosszabbul németül.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
De ő a legfehérebb :D
Inkább csak a 22-t húzd át és alá mehet, hogy 23 cm
Faszom
Én azt a címet meghagynám a bal fölső sarokban látható "Dr. Wagner" nevű illetőnek
Az sztem Di Bernardino
(megis ugyan miert lakna egy Dr ilyen helyen?)
Az nagyon viccel lenne, ha elkezdenél üvöltözni hogy kiss endre farkas kérjük fáradjon a bejárathoz, meg ha lehugyoznád a lábtörlőjét ha ha ha xD
Márkék jegyzetelnek.
Dolgozz te csoves
ideges vagy cica? variálás van? kedden nem lesz 5000 euró?
Remélem ott pityeregsz a vécében sneci.
Na meló, csá.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Szerző:
-
Dec 02, 2019 00:17:28
Válasz
(6)
én vagy egy tucat névvel szopattam. a trollégák figyeljenek arra hogy following után rögtön menjen az unfollow, nehogy valami hasznot hajtson a trollkodásokból.
Dec 02, 2019 00:17:28
-
Dec 02, 2019 00:19:51
És a non plus ultra: dobhártyaszaggató hangerejű hibaüzenetek és más hangok a kibaszott gépéből, amitől rám jön az idegsokk, hogy mi megy épp tönkre nálam. Aztán rájövök, hogy a streamből jön, és legszívesebben szétbasznám a hikomat törpe kilós vekni fejét, hogy nem képes a rendszerüzeneteket lekussoltatni legalább a kibaszott stream idejére. Más streamerek azért elnézést kérnek, ha a kutyájuk beleugat a műsorba, nem hogy akkor, ha öt percen keresztül fülszaggató hangerővel jönnek egymás után a facebook üzenetek.
éééés megint mondat közepén kapcsolta ki a streamet.
Gyagyás. Én a videódiat hónapok óta már csak azért nyitom meg, hogy megnézés nélkül rábökjek egy dislike-ot. A kibaszott buzeráns streamedről pedig több mint egy éve ki vagyok bannolva bazmeg, mert arra nem veszed a fáradságot, hogy a faszarcú Kisboros meg az alkoholista Tajgi moderátorkodása után kilenc hónappal levedd a bant bazmeg. Ennyit nem érnek neked a kibaszott nézők. Leszarod a követők csatlakozását, leszarod a donéteket, leszarod a chatfalat, leszarsz mindent bazmeg. Menet közben bekopogott az Ogre, azt is leszartad.
éééés megint mondat közepén kapcsolta ki a streamet.
Gyagyás. Én a videódiat hónapok óta már csak azért nyitom meg, hogy megnézés nélkül rábökjek egy dislike-ot. A kibaszott buzeráns streamedről pedig több mint egy éve ki vagyok bannolva bazmeg, mert arra nem veszed a fáradságot, hogy a faszarcú Kisboros meg az alkoholista Tajgi moderátorkodása után kilenc hónappal levedd a bant bazmeg. Ennyit nem érnek neked a kibaszott nézők. Leszarod a követők csatlakozását, leszarod a donéteket, leszarod a chatfalat, leszarsz mindent bazmeg. Menet közben bekopogott az Ogre, azt is leszartad.
mi a nick?
aniko mod sodinal, leveszi ha kerjuk
Dec 02, 2019 00:19:51
Fuvolázó Kobold
Dec 02, 2019 00:22:01
Bocsánat, mindezek mellett pofátlanul ásítozik a degenerált, uszítóan vekni fejével, mert ez fáradt. Anikó cirka 6 órányi folyamatos stream, főzés, mosogatás után is képes kulturáltan viselkedni. Állandóan leveri a kibaszott szarjait, szakad minden, nyűg a nézőnek is. Szerintemnem vagyok egyedül, akinek fejfájást okoz nézni ezt a szart.
Minden válasz vége ugyanaz. Autista körmondat, 2006, Bándi Kata (hogy kapnál agyvérzést, Endre!), Fórizs Eszter, RGL, folyamatos dicsekvés a kütyük árával, a történelmi előzmények objektív egybevetése stb stb stb. Katasztrófa.
Anikó, vagy beszéljetek élőben, normálisan, vahy hagyjátok a picsába, mert nem a te hibádból bár, de ez így szart se ér. Vagy ne hallgasd stream közben a buzi koboldot, én nézni foglak így is!
Minden válasz vége ugyanaz. Autista körmondat, 2006, Bándi Kata (hogy kapnál agyvérzést, Endre!), Fórizs Eszter, RGL, folyamatos dicsekvés a kütyük árával, a történelmi előzmények objektív egybevetése stb stb stb. Katasztrófa.
Anikó, vagy beszéljetek élőben, normálisan, vahy hagyjátok a picsába, mert nem a te hibádból bár, de ez így szart se ér. Vagy ne hallgasd stream közben a buzi koboldot, én nézni foglak így is!
Dec 02, 2019 00:22:01
bannolt troll
Dec 02, 2019 00:35:06
miskolcikancigany usert engedjétek vissza, mert bojkott lesz különben.
Dec 02, 2019 00:35:06
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 02, 2019 00:37:06
x37)
A kedvencem az volt, hogy úgy hivatkozik egy vadidegennek Fórizs Eszterre, mintha a hímnős úrhölgy egy celebrity lenne és mindenkinek ismernie kéne. Ki lesz a következő hivatkozási alap, Endre? Kakás Rósza? Borbély kormányzó úr? Minda? Esetleg a blankolt urnabaszó vagy a rojtosseggű újpalotai Rivaldo? Ugye tisztában vagy azzal, hogy a sodiverzum retardjai a kanális szemete, és leginkább senki nem ismeri őket a fórumon kívül?
Frei Tamás
(
x1)
Dec 02, 2019 00:37:11
x1)
Te púp... még mindig az s9+-al tolod? Technikailag visszamaradott sodi a sodi? BTW, ma vettem (ezt a te roma barijaid kihoztamnak mondják) egy note 10+-t. Nincs sem gémer laptopom, sem gémer pc-m de mégis elhorzsolgatok DEX-el és egyebekkel. Bár nekem vannak fontosabb dolgok a szabadidőmben nint 658 megvett játékkal játszani.
Megverlek te fasz. Remélem kínok között máj cirózisban fogsz megdöglően, egyedül a nyár középén.
Megverlek te fasz. Remélem kínok között máj cirózisban fogsz megdöglően, egyedül a nyár középén.
Hajdu Attila
Dec 02, 2019 00:44:37
Nehogy valaki felvilágosítást adjon Hajdu devizasnak a jogairól, ezzel egyidoben pedig Márkót is feljelentse!
Márk, van fogalmad mibe kevert Sodika? Ez 3-5 év börtön!
Márk, van fogalmad mibe kevert Sodika? Ez 3-5 év börtön!
Endre, nem tűröm tovább a "képviselőid" fenyegetőzéseit.
Meg fogod látni, jogilag ki erősebb kettőnk közül!
Dec 02, 2019 00:44:37
Андрюша Ющинский
Dec 02, 2019 00:50:09
444.hu/2019/11/30/szijjarto-peter-szerint-a-magyarokkal-senki-sem-szorakozhat
haha, dunaszardahelyen a szlovák rendőrök ezért verték rommmá a sok überbozgort)))))))))))))))))
haha, dunaszardahelyen a szlovák rendőrök ezért verték rommmá a sok überbozgort)))))))))))))))))
Ja, meg ezért vágták Romániában simán börtönbe a vadmagyar propagandával megvezetett két hátrafelenyilazós hülyét, Beke Istvánt és Szõcs Zoltánt.
Meg ezért tudta megfingatni Budapesten fényes nappal Komáromy Gergely magyar embert a Magomed Daszajev nevū agresszív oroszbūnözõje. A megszégyenítésrõl azután kitenni a videót YouTube-ra.
Dec 02, 2019 00:50:09
xray
(
x21)
Dec 02, 2019 00:57:54
x21)
látom, jó volt a műsor, de nem értem rá.
talán jobb is, mert a kibaszott állatja a visszhangzó szarjaival az őrültbe kergeti az embert. anikó ezerszer elmondta, meg a nézők is, h ne 4 kamrával vegye a jávorszarvas fejét.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
talán jobb is, mert a kibaszott állatja a visszhangzó szarjaival az őrültbe kergeti az embert. anikó ezerszer elmondta, meg a nézők is, h ne 4 kamrával vegye a jávorszarvas fejét.
Löwenbräu Oktoberfestbier
Dec 02, 2019 01:24:12
Miért nem veszel csatorsüveges sört (Bügelflasche) zsidó, akkor nem kellene az Ogrétól havi 150 euróért sörnyitót bérelni, Hahó!
Dec 02, 2019 01:24:12
tyodika
Dec 02, 2019 04:06:07
Miért nem veszel csatorsüveges sört (Bügelflasche) zsidó, akkor nem kellene az Ogrétól havi 150 euróért sörnyitót bérelni, Hahó!
mifan? milyen sor?
Dec 02, 2019 04:06:07
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 02, 2019 05:41:26
x3)
Mark a vlogba azt mondta hogy szajba akarta vagni a szulot amelyik a jakuzi-ba engedi a gyereket. :D
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
sodika
Dec 02, 2019 05:59:55
A végén a zajszűrővel már jó volt.
Dec 02, 2019 05:59:55
sodika
Dec 02, 2019 06:19:18
Szerintem az a kopogás Anikó stream-jéből jött. Üvegnek hallatszik.
Dec 02, 2019 06:19:18
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 02, 2019 06:28:01
x3)
na mindjart megyek a berlini rendorsegre megtenni a feljelentest. a holokauszttagadas kemeny bun berlin germany kornyeken. emlekszem volt valami hulye amerikai turista aki lengette a karjat, a rendorok meg bevittek. mit is mondtal tegnap 89000 halott? Viszem nekik a bizonyitekot az usb driveon.
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 02, 2019 06:40:56
x3)
Én nem azt szoktam írni, hogy holokamu, hanem hogy hollókoszt. Az nem tagadás, kétségbevonás, vagy jelentéktelen színben való feltűntetés, hanem kigúnyolás.
Kigúnyolni még szabad. :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: www.paypal.me/sodivlogja
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 45495x22) Jan 27, 2018 15:37:17Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
Egyébként hollókosztozni lehet.
Holokamuzni nem, arra van precedens.
ezt is viszem. delutanra varjad a swat csapatot. meg herr prell-t is beviszik. Abdul mar var a bortonbe. Te fogod mosni nekik a zoknit es te fogod kesziteni a kavet Abdulleknak.
sodika
Dec 02, 2019 07:25:28
Nem azt mondtam. Elmeséltem, mit hazudnak erről a bűnözők, mert nem értette.
Dec 02, 2019 07:25:28
sodika
Dec 02, 2019 07:28:14
Kérdezte, miről szól ez a bűncselekmény, mert nem érti, én meg elmagyaráztam neki, milyen büntetendő álláspontok léteznek, milyen hivatkozási alappal.
Dec 02, 2019 07:28:14
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 02, 2019 07:35:03
x3)
Felhivtam oket hogy mi ilyenkor a teendo es azt mondtak hogy vigyek valami bizonyitekot. Usb-n van kb 135 megabajtnyi fajl, screenshotok stb. Ki is nyomtattam beloluk egy parat. Majd ok eldontik hogy buncselekmeny vagy nem. En csak teszem a kotelessegem.
-
Dec 02, 2019 07:37:31
A végén a zajszűrővel már jó volt.
ja a zajszurovel te amator paraszt Dec 02, 2019 07:37:31
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 02, 2019 07:39:49
x3)
Tisztessésges Zoli
Dec 02, 2019 07:41:19
Tesó, a havazás miatt beomlott a tető, életveszély van! Csak a Jövő héten tudok utalni.
Tesó, most próbáltam utalni, de nincs elég pénz a számlámon az átutalási díjra! Küldj még 200 eurót hogy átmehessen a teljes megbeszélt összeg.
Tesó, most hozta meg a futár Márk új fogsorát, ki kellett fizetnem hogy tovább tudjon az egész csapat dolgozni és ne menjünk csődbe. Kicsit csúszik a mutatvány, de karácsonyra egálban leszünk!
Tesó, a trollok inkasszózták a számlámat! Ez a te hibád, mert a sztrím alatt nem tudtad tartani a szád. Holnap ne gyere!
Tesó, a nagyi autóbalesetet okozott, meggyűrte a helyi maffiafőnök verdáját! Ki kellett fizetnem a kárt hogy ne legyen gond, a család az első, tudod te is jól!
Tesó, most próbáltam utalni, de nincs elég pénz a számlámon az átutalási díjra! Küldj még 200 eurót hogy átmehessen a teljes megbeszélt összeg.
Tesó, most hozta meg a futár Márk új fogsorát, ki kellett fizetnem hogy tovább tudjon az egész csapat dolgozni és ne menjünk csődbe. Kicsit csúszik a mutatvány, de karácsonyra egálban leszünk!
Tesó, a trollok inkasszózták a számlámat! Ez a te hibád, mert a sztrím alatt nem tudtad tartani a szád. Holnap ne gyere!
Tesó, a nagyi autóbalesetet okozott, meggyűrte a helyi maffiafőnök verdáját! Ki kellett fizetnem a kárt hogy ne legyen gond, a család az első, tudod te is jól!
Dec 02, 2019 07:41:19
Riporter
(
x4)
Dec 02, 2019 07:41:59
x4)
Megint a megúszás, nyálkás tekergés. Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy bizonyítani lehessen az antiszemitizmusodat te agyalágyult.
Nem is angolna vagy, hanem egy kibaszott földigiliszta amelyiket kéttécsaptak egy kapával. Faszt vergődsz itt rettegve, a fórumot bújva?
Ha valaki akar és időt fordít rá, úgy rakja a trollfaszt a szádba ahogy akarja. Fel kellene fogni, hogy nem te irányítod már a saját életed, hanem trollok, Anikó, miskolci cigányok és Orge. Ezekhez még jön pár, a stresszmentes nyugit megzavaró időszakosan felbukkanó szereplő is.
Engem csak az érdekelne, hogy mikor akarod megölni magad és milyen módszerrel? Szeretném ha közvetítenéd is, hadd röhögjünk, hogy még az sem sikerül és miként lesz nyomorék vagy éberkómás agyhalott belőled.
Annyira utállak, hogy azt le sem tudom írni. Kibaszott unorító állat vagy. Nem ismerek olyan embert aki ennyire gáz lenne mint te. Mind optikailag, mind mentálisan.
Tényleg akaszd már fel magad. Köszönöm!
2 napig csicskultam
Nem is angolna vagy, hanem egy kibaszott földigiliszta amelyiket kéttécsaptak egy kapával. Faszt vergődsz itt rettegve, a fórumot bújva?
Ha valaki akar és időt fordít rá, úgy rakja a trollfaszt a szádba ahogy akarja. Fel kellene fogni, hogy nem te irányítod már a saját életed, hanem trollok, Anikó, miskolci cigányok és Orge. Ezekhez még jön pár, a stresszmentes nyugit megzavaró időszakosan felbukkanó szereplő is.
Engem csak az érdekelne, hogy mikor akarod megölni magad és milyen módszerrel? Szeretném ha közvetítenéd is, hadd röhögjünk, hogy még az sem sikerül és miként lesz nyomorék vagy éberkómás agyhalott belőled.
Annyira utállak, hogy azt le sem tudom írni. Kibaszott unorító állat vagy. Nem ismerek olyan embert aki ennyire gáz lenne mint te. Mind optikailag, mind mentálisan.
Tényleg akaszd már fel magad. Köszönöm!
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 02, 2019 07:44:20
x3)
Kulonben felvettem a kapcsolatot a Anti-Defamation League berlini irodajaval. Mondtak hogy mindenben tamogatnak es meg a jogi tanacsokban segitenek.
Riporter
(
x4)
Dec 02, 2019 07:45:13
x4)
*antiszemitizmusod=holokauszt tagadásaid sorozatát
(ha a hatóságok egyszer ezért nem húznak faszra, akkor valakinél bele fogsz szaladni egy púpegyengetésbe, figyeld meg. nem én leszek és nem is innen a fórumról, mert van jobb dolgai is a trolloknak mint erőszakos bűncselekmény elkövetni ellened. de hidd el, utól fog érni az a sok szenny amivel teleokádtat a netet 2002-től napjainkig)
2 napig csicskultam
(ha a hatóságok egyszer ezért nem húznak faszra, akkor valakinél bele fogsz szaladni egy púpegyengetésbe, figyeld meg. nem én leszek és nem is innen a fórumról, mert van jobb dolgai is a trolloknak mint erőszakos bűncselekmény elkövetni ellened. de hidd el, utól fog érni az a sok szenny amivel teleokádtat a netet 2002-től napjainkig)
Riporter
(
x4)
Dec 02, 2019 07:53:17
x4)
Emélkszel arra a "vicces videódra" te büdös korcs, amelyikben Kaufmann azt fejtette ki, hogy a nyilasok nem ok nélkül lőtték a Dunába a zsidókat és tulajondképpen bárkit aki nem tetszett nekik, hanem azért mert titkos rádiókon értesítették az oroszokat?
Nyugi, ha törölnéd akkor szólok, hogy le van mentve és örömködő, kvázi hülyegyerekkénti tapsikolásod is mellé.
Minden szopatást megérdemeltek, te is és a másik hombárfejű, metszett faszú zsugírászkodó gyökér is.
Ma megyek oda be a Falk Miksába, a bíróságra Markóba, a Szemerébe, sőt még a Parlamentbe is. Remélem összefutok a spanoddal, most nem csak egy fotó lesz ha ráérek kicsit kötekedni vele, azt garantálom.
Nem tudod, papucsban jár télvíz idején is?
2 napig csicskultam
Nyugi, ha törölnéd akkor szólok, hogy le van mentve és örömködő, kvázi hülyegyerekkénti tapsikolásod is mellé.
Minden szopatást megérdemeltek, te is és a másik hombárfejű, metszett faszú zsugírászkodó gyökér is.
Ma megyek oda be a Falk Miksába, a bíróságra Markóba, a Szemerébe, sőt még a Parlamentbe is. Remélem összefutok a spanoddal, most nem csak egy fotó lesz ha ráérek kicsit kötekedni vele, azt garantálom.
Nem tudod, papucsban jár télvíz idején is?
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 02, 2019 07:55:06
x3)
De nem is ez lesz a legnagyobb huzasom. Az egy dolog hogy lehet hogy holokauszttagadasert elitelnek.
Amikor az ADL irodajaba jartam, beszeltem egy Silverman nevu nagyon rendes uriemberrel akinek elmeseltem mindent. Azat mondta hogy az ADL egyutt mukodik a youtube-bal es a twitch-el hogy eltuntessek az antiszemita kontentot. Megmutattam neki a csatornaidat. Erdekes modon bookmarkolta oket.
Amikor az ADL irodajaba jartam, beszeltem egy Silverman nevu nagyon rendes uriemberrel akinek elmeseltem mindent. Azat mondta hogy az ADL egyutt mukodik a youtube-bal es a twitch-el hogy eltuntessek az antiszemita kontentot. Megmutattam neki a csatornaidat. Erdekes modon bookmarkolta oket.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2019 07:55:29
x30)
miért nem válaszoltál a kérdésekre?
-
Dec 02, 2019 08:10:01
Holnap lesz 5000?
Dec 02, 2019 08:10:01
Rend-Szám Bt.
Dec 02, 2019 08:10:59
Ma kezdődik a just dance közvetítés? Mennyi bevételre számítasz?
Dec 02, 2019 08:10:59
hétfői troll
Dec 02, 2019 08:23:37
- te tényleg tagadod a holokausztot?
normális ember:
- nem
sodi:
- hetyetye, bíróság, hetyetye, bűncselekmény, hetyetye jelentsen fel, hetyetye, 89000
Dec 02, 2019 08:23:37
Fuvolázó Kobold
Dec 02, 2019 08:34:29
Kérdezte, miről szól ez a bűncselekmény, mert nem érti, én meg elmagyaráztam neki, milyen büntetendő álláspontok léteznek, milyen hivatkozási alappal.
Nem, nem, nem. Buzika, a büntetőjogban nem büntetendő álláspont és hivatkozási alap van. Tényállasnak nevezik, benne az elkövetési magatartással, amelyet a mögöttes dogmatika fejt ki részletesen.
De nektek, megélhetési hőbörgőknek ez persze kurva mindegy. Ezért kenik el a szátokat állandóan a bíróság előtt és mindenféle pereken, ezért basznak ki benneteket évtizedes nemfizetés után a hitelre vett ingatlanokból. Mert geci okosnak hiszed magadat, közben meg össze-vissza pofázol, ami éppen eszedbe jut. Ezért csicskított be a Czenki mama is. Az endrét, autista joghallgatók legbalfaszabbikát. Te balfasz.
Dec 02, 2019 08:34:29
sodika
Dec 02, 2019 08:37:19
Tényállás, ha hülye vagy.
Büntetőjogi értékezés, ha valaki nem érti, mi a büntetendő, és akik csinálják a bűncselekményt, miért csinálják, mire hivatkoznak.
A csaj minden provokatív kérdésére azzal kezdtem, hogy nem. Majd kifejtettem.
Büntetőjogi értékezés, ha valaki nem érti, mi a büntetendő, és akik csinálják a bűncselekményt, miért csinálják, mire hivatkoznak.
Dec 02, 2019 08:37:19
sodika
Dec 02, 2019 08:48:33
Van egy korabeli dokumentum, amit ezen emberek szerint figyelembe kellene venni, de bűncselekmény ilyet mondani. Ezt.mkndom. (hogy büntetendő olyat mindani, hogy azt figyelembe kellene venni, mert nyilvàn baromság, és ezért büntetendő)
Dec 02, 2019 08:48:33
Fuvolázó Kobold
Dec 02, 2019 08:51:34
Na most én sok mindent eltűrök, de azt, hogy jogász diplomával a hátam mögött és egy Dr.-rel a nevem előtt TE, a penészes fejű berlini fogyatékos torzszülött, a lehugyozott nadrágjában engem lehülyézzen, az egy kicsit már karcos. A bűncselelményt egyébként nem csinálják, te retardált. Ha nem csak pereket provokáltál volna magad ellen, hanem tanultál is volna, akkor tudnád, hogy egy delictumot elkövetnek, megvalósítanak, végrehajtanak. Amennyiben anyagi jogi értelemben szemléljük a cselekményt, lehet úgy is fogalmazni, hogy pl.: az elkövető kísérleti stádiumba juttatta a cselekményt. Ehhez igazodnak az alany különböző megnevezései is: elkövető, végrehajtó, megvalósító, alany, tettes. És a tetteseken belül is tettesek majd részesek, de ezt már ne fejtem ki neked, mert gyűlöllek.
Vedd tudomásul végre te agyalágyult, hogy miközben te tüntetni jártál meg Kántorral izmoztál, mi képeztük magunkat és tanultuk. Kérlek okoskodás helyett maradj meg annál, amihez értesz. Vedelj, párologd a spórákat és pénzeld a cigusékat.
Dec 02, 2019 08:51:34
Dec 02, 2019 08:52:59
Van egy korabeli dokumentum, amit ezen emberek szerint figyelembe kellene venni, de bűncselekmény ilyet mondani. Ezt.mkndom. (hogy büntetendő olyat mindani, hogy azt figyelembe kellene venni, mert nyilvàn baromság, és ezért büntetendő)
Dec 02, 2019 08:52:59
Newton-Leibniz
Dec 02, 2019 09:01:00
Hey hulyegyerek, dolgozni kene nem? Munkanap van
Dec 02, 2019 09:01:00
sodika
Dec 02, 2019 09:02:45
Dec 02, 2019 09:02:45
Miskolci ügykezelő
Dec 02, 2019 09:05:32
Tesa itt a december akkor utalod a havi bérem ugye nem kell kétszer szólnom?
Dec 02, 2019 09:05:32
Dec 02, 2019 09:08:07
nem 84, 8000 eurót húztak le rólad a cigányok, de a hülyeség, hiszékenység nem büntetendő. mondogasd hangosan, talán akkor eljut az agyhelyedig
Dec 02, 2019 09:08:07
sodika
Dec 02, 2019 09:09:41
Egyébként megkérdeztem az öreget. Nem ő kopogott, hanem a csaj a strean-ben. Jól hallható, hogy üvegfelületen történik.
Dec 02, 2019 09:09:41
Frei Tamás
(
x1)
Dec 02, 2019 09:09:46
x1)
Csinálják. A. Bűncselekmenyt. A fasszopó, hobbijogász, iskolázatlan kurva anyádat azt.
Fuvolázó Kobold trollégának meg Jó Szerencsét! Igazságot a Jogásznak!
Frei Tamás
(
x1)
Dec 02, 2019 09:10:40
x1)
Egyébként megkérdeztem az öreget. Nem ő kopogott, hanem a csaj a strean-ben. Jól hallható, hogy üvegfelületen történik.
Apropó, nem ugy volt hogy soha többet nem írsz ide, hugyos-púpos?
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2019 09:11:09
x30)
Zsénó
(
x22)
Dec 02, 2019 09:12:42
x22)
Mein Führer!
Rend-Szám Bt.
Dec 02, 2019 09:13:01
Elindította zoli az átutalást?
Dec 02, 2019 09:13:01
Tisztességes Zoli
Dec 02, 2019 09:16:17
Elindította zoli az átutalást?
Holnap tudunk indulni, ez 100%! Ma túl sok hó esett meg befagytak a miskolci folyószámlák, de mostantól figyelek erre is.
Dec 02, 2019 09:16:17
Rend-Szám Bt.
Dec 02, 2019 09:20:53
Púp a kocsiról majd raksz ki képet? xD
Dec 02, 2019 09:20:53
-
Dec 02, 2019 09:39:39
Vessél keresztet arra a pénzre..
Dec 02, 2019 09:39:39
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 02, 2019 09:46:00
x37)
Anikó kurvára nem azt kérdezte, milyen precedensek vannak meg mi a bűncselekmény, te angolnázó szardarab, hanem azt, hogy TE személyesen tagadod-e a holokausztot. Erre nem kaptunk választ a 10 perces autista monológodból.
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 02, 2019 09:46:54
x7)
:DDDD Te gyernőtt fasz! Az emésztőben fogsz elpusztulni, ahogy valójában igényeled, kéred, elvárod magadtól. :)
Érdekes az új flokk, látszik, hogy mostanában Márknak nyalókázol, próbálsz benne nosztalgikus érzéseket kelteni, szépen bevágod, amikor kulcstartót vettél neki...stb... Mint két turbékoló galamb. Biztonságérzeted van a fogatlan cigány mellett, ugye? :) Mint egy finom lelkű nőnek a bika mellett.
Masztipartis komment beismerve, szóval jöhet a coming out, vagy Márki megtiltotta?
balek
(
x10)
Dec 02, 2019 10:00:48
x10)
Ma is bepisiltél munkába menet, húggyos?
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
-
Dec 02, 2019 10:02:37
Hull a pelyhes fehér hó,
Faszát veri Recsító.
Minden gyermek várja már,
Bunkibankban maszti vár.
Van zsákodban minden jó,
Fagyiért két mogyoró.
Jöjj el hozzánk, várunk rád,
Masztipartis Recsító.
Faszát veri Recsító.
Minden gyermek várja már,
Bunkibankban maszti vár.
Van zsákodban minden jó,
Fagyiért két mogyoró.
Jöjj el hozzánk, várunk rád,
Masztipartis Recsító.
Dec 02, 2019 10:02:37
balek
(
x10)
Dec 02, 2019 10:29:01
x10)
Ezt a bepisilést tajgitól lested???
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
broni
Dec 02, 2019 10:31:37
üdvözlet kijevbe!!!!!!!!!!!!!!
Dec 02, 2019 10:31:37
broni
Dec 02, 2019 10:37:31
köcsög minuszzó csira
Dec 02, 2019 10:37:31
-
Dec 02, 2019 10:39:18
Sneci lesz holnap 5000 euró Zolitól?
Dec 02, 2019 10:39:18
broni
Dec 02, 2019 10:46:39
rohadjon ki a méhed
Dec 02, 2019 10:46:39
broni
Dec 02, 2019 10:55:28
köszönöm a támogatást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dec 02, 2019 10:55:28
-
Dec 02, 2019 10:56:24
Holnap nem 10 milliószoros nap lesz, hanem 5000 eurós. Ha Zoli is úgy akarja.
Lesz variálás?
Lesz variálás?
Dec 02, 2019 10:56:24
-
Dec 02, 2019 11:01:50
Sodrák, az miért van, hogy te az összes interneten összeszedett karakterbe beleszerelmesedel? Jó, Angyiangyi csak kvázi volt az internetnek köszönhető, viszont itt van Márk meg Anikó. Egyébként ez tudod miért van? Mert az idő eltelt, és most már normálisabb(an kinéző) emberek is használják a netet, ez nem a kilencvenes évek, amikor csak kockák voltak. Te, mint most már egy öreg bácsi igazán kihasználhatnád a korod adta előnyöket, és ha nem is német, de magyarcsibét (vagy kakast) mindenképp szedhetnél magadnak. De mivel egy fogyatékos faszverő kobold vagy, ezért nálad minden visszafele sül el, magyarul nemhogy nem szerzed meg a kiszemeltet, hanem ők húznak le és aláznak szét. Természetesen teljességgel megérdemelten.
Dec 02, 2019 11:01:50
balek
(
x10)
Dec 02, 2019 11:04:03
x10)
Sodi, téged azért kell ülve pisiltetni, mert különben összevizeled magad és a wc-t, igaz, húggyos sodi???
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 02, 2019 11:05:13
x9)
Hé, HúgyosSoDI! Nem lehetne hogy a szaros streameket egyben töltöd fel youtube-ra mondjuk 3-4 rész helyett?
Olyan mintha odaszartak volna az ember subscription feedjébe!
Ha nem teszed, kénytelen leszek LEIRATKOZNI!
Olyan mintha odaszartak volna az ember subscription feedjébe!
Ha nem teszed, kénytelen leszek LEIRATKOZNI!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 02, 2019 11:05:28
x37)
Drogpetrába is szerelmes volt. Mondjuk annak a csajnak legalább ilyen igazi tenyészteni való teste van. Kicsit kimosakodna, levágatná a rusnya raszta haját, stb, teljesen vállalható nőci lenne.
törpspa
Dec 02, 2019 11:07:49
A 22-ben van Prell kapucsengő, de csak ennyi van kiírva.
Dec 02, 2019 11:07:49
Gólya
(
x2)
Dec 02, 2019 11:09:14
x2)
Bent a postaládák?
-
Dec 02, 2019 11:13:12
Egy rágót érdemes lehet belenyomni a postaláda zárjába és leszedni Prell nevét...
Dec 02, 2019 11:13:12
kramalon
(
x8)
Dec 02, 2019 11:13:53
x8)
"Csomagot hoztam Kiss Endre nevére" ha erre beenged nem is kell több.
kramalon
(
x8)
Dec 02, 2019 11:16:00
x8)
De szerintem még mindig inkább fel kéne hívni az öreget, hogy referenciát kérjünk Endréről, mert kiadnám neki a lakásom. Háha begurul annyira az Ogre, hogy a karácsonyt már a fa alatt tölti az Alexanderen.
Faszom
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 02, 2019 11:16:05
x37)
be kell csöngetni és hetyetye ich möchte viziten Klein Wolf Endre, TAOT Ungarische Maffia
kramalon
(
x8)
Dec 02, 2019 11:17:15
x8)
Francba, kellett volna gyártan plakátokat.
Eltűnt Endre vagy ilyenek.
Faszom
Eltűnt Endre vagy ilyenek.
kramalon
(
x8)
Dec 02, 2019 11:18:14
x8)
be kell csöngetni és hetyetye ich möchte viziten Klein Wolf Endre, TAOT Ungarische Maffia
Azaz! Hol van a pénz, engedjen be azonnal! Hátha odaadja ogre a laptopot xD
símanó
(
x3)
Dec 02, 2019 11:18:33
x3)
lehet hogy az ogre bácsinak is Wolf Klugként mutatkozott be
-
Dec 02, 2019 11:18:36
Nem tudsz bejutni a postaládán megnézni?
Dec 02, 2019 11:18:36
-
Dec 02, 2019 11:20:00
Csengess fel mondjad neki hogy magyar maffiától jöttél!
Dec 02, 2019 11:20:00
kramalon
(
x8)
Dec 02, 2019 11:20:24
x8)
m.imgur.com/gallery/fTE2X7H
Nem jo nem nyilik meg :(
kramalon
(
x8)
Dec 02, 2019 11:22:13
x8)
Csengess fel mondjad neki hogy magyar maffiától jöttél!
Vagy oknyomozó újágíró vagy és Endréről szeretnél beszélni pár mondatot. Több nem is kell.
Rend-Szám Bt.
Dec 02, 2019 11:22:40
Nem lenne szép, ha összehoznánk újra a családot? Sodi az anyjával karácsonyozhat és szilveszterezhet Újszászon. Segítsünk neki, baszassuk ki a púpját!
Dec 02, 2019 11:22:40
-
Dec 02, 2019 11:24:58
Csuldigung herr ogre endre ist tod.
Dec 02, 2019 11:24:58
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 02, 2019 11:26:48
x37)
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok, hogy zajlott le a "tagadja Ön a Holokausztot, kedves Endre?" kezdetű beszélgetés a főnökúrral.
"csuldigung hetyetye der Sodi ist nein holocaust verneiner, holocaust is gut holocaust is schön, der Zug ist gehen zu Auschwitz hehehe *köhh* juden *köhh*. Aber sex millionen nicht sein tot noch achtundnojncig tausend tot, und seriff und frau seriff ist also keine antisemitist. Der Sodi ist keine Kriminell, bitte Polizei rufen."
"csuldigung hetyetye der Sodi ist nein holocaust verneiner, holocaust is gut holocaust is schön, der Zug ist gehen zu Auschwitz hehehe *köhh* juden *köhh*. Aber sex millionen nicht sein tot noch achtundnojncig tausend tot, und seriff und frau seriff ist also keine antisemitist. Der Sodi ist keine Kriminell, bitte Polizei rufen."
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 02, 2019 11:27:34
x37)
Be kell csöngetni Kemálhoz a legfelső szinten és azt mondani, hogy Sodi ráhívta a bevándorlásiakat :D
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 02, 2019 11:28:52
x9)
m.imgur.com/a/fTE2X7H
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 02, 2019 11:28:57
x37)
Nem tudok németül, de szerintem mégis jobban tudok, mint Endre :D :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 02, 2019 11:30:04
x37)
regisztrált troll
Dec 02, 2019 11:32:43
Miért nem irod át a Prell cimkét SoDI-ra egy filccel?
We are SoDI! / World's SoDI unite!
Dec 02, 2019 11:32:43
kramalon
(
x8)
Dec 02, 2019 11:34:18
x8)
Miért nem irod át a Prell cimkét SoDI-ra egy filccel?
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 02, 2019 11:41:02
x9)
Én azt a címet meghagynám a bal fölső sarokban látható "Dr. Wagner" nevű illetőnek
soldat
Dec 02, 2019 11:51:52
Herr Prell! Es is Zeit für Rache!
Dec 02, 2019 11:51:52
hétfői troll
Dec 02, 2019 11:53:04
Az sztem Di Bernardino
(megis ugyan miert lakna egy Dr ilyen helyen?)
Dec 02, 2019 11:53:04
Gurulkák
Dec 02, 2019 12:18:05
Az nagyon viccel lenne, ha elkezdenél üvöltözni hogy kiss endre farkas kérjük fáradjon a bejárathoz, meg ha lehugyoznád a lábtörlőjét ha ha ha xD
Dec 02, 2019 12:18:05
töppedt buzigolyók
Dec 02, 2019 12:26:17
Azt kell kiabálni, hogy Endre gyere ki, vár a finom trollfasz.
Dec 02, 2019 12:26:17
Többen kérdezik
Dec 02, 2019 12:34:02
...hogy felszerelted már a zajvédő függönyt?
Dec 02, 2019 12:34:02
zolikaXD
Dec 02, 2019 12:44:49
Sodi, van egy apró változás. Nem indult el az utalás, mert te WU-nal küldted és most nekem is így kell vissza, főszabály szerint. Itt az Avason ma nem nyitott ki a pénzváltó mert hétfő van és hó is esett. Most is esik és a hét további részére sem ígérnek semmi jót.
Hogy mindkettőnknek meglegyen a stresszmentes hete, szerintem rakjuk át addigra amikor már biztosan kinyitnak és nem kell hitegetnem téged semmivel. Szóval eskü március végén küldöm.
Addig viszont még annyit tegyél meg, hogy kisegítesz jelképes 2000 euróval, akkor legalább kerek 10 lesz az összeg és nem kell furcsa számításokat végezni. Tudod, mindig számíthattál rám is és ha kell ütölök is érted.
De most kéne az a 2 ezer, ha lehet még ma mert aki gyorsan ad az kétszer ad és akkor nem kell holnap 4-et küldened. Márki puszil és kéri hívd fel, mert valaki váratlan dolog történt az istállóban, nem nagy ügy csak egy apró elektromos zárlat okozta tűz és a szomszéd házát is elkapta. Nincs biztosítása, viszont ezt is meg lehet oldani okosba, hogy ha egyben kifizetünk 6 havi díjat akkor visszamenőlegesen is térítenek. Meg egy kis önrész, de az lepkefing. Szóval inkább legyen 4 ezer mégis. Hívjál, de előtte küldjed a WU kódot! Nem én veszem fel, hanem anyám huga, Salgótarjánban de ott küldeni nem lehet, ezért nem megy neked most a lé. Siess, hogy minden a tervek szerint menjen.
Hogy mindkettőnknek meglegyen a stresszmentes hete, szerintem rakjuk át addigra amikor már biztosan kinyitnak és nem kell hitegetnem téged semmivel. Szóval eskü március végén küldöm.
Addig viszont még annyit tegyél meg, hogy kisegítesz jelképes 2000 euróval, akkor legalább kerek 10 lesz az összeg és nem kell furcsa számításokat végezni. Tudod, mindig számíthattál rám is és ha kell ütölök is érted.
De most kéne az a 2 ezer, ha lehet még ma mert aki gyorsan ad az kétszer ad és akkor nem kell holnap 4-et küldened. Márki puszil és kéri hívd fel, mert valaki váratlan dolog történt az istállóban, nem nagy ügy csak egy apró elektromos zárlat okozta tűz és a szomszéd házát is elkapta. Nincs biztosítása, viszont ezt is meg lehet oldani okosba, hogy ha egyben kifizetünk 6 havi díjat akkor visszamenőlegesen is térítenek. Meg egy kis önrész, de az lepkefing. Szóval inkább legyen 4 ezer mégis. Hívjál, de előtte küldjed a WU kódot! Nem én veszem fel, hanem anyám huga, Salgótarjánban de ott küldeni nem lehet, ezért nem megy neked most a lé. Siess, hogy minden a tervek szerint menjen.
Dec 02, 2019 12:44:49
hétfői troll
Dec 02, 2019 12:52:55
Sodi, van egy apró változás.
Márkék jegyzetelnek.
Dec 02, 2019 12:52:55
sodika
Dec 02, 2019 12:54:09
Jaj de viccesek vagytok.
Bruhaha
Bruhaha
Dec 02, 2019 12:54:09
Newton-Leibniz
Dec 02, 2019 12:55:28
Jaj de viccesek vagytok.
Bruhaha
Bruhaha
Dolgozz te csoves
Dec 02, 2019 12:55:28
-
Dec 02, 2019 12:56:17
Jaj de viccesek vagytok.
Bruhaha
Bruhaha
ideges vagy cica? variálás van? kedden nem lesz 5000 euró?
Dec 02, 2019 12:56:17
rBali
(
x24)
Dec 02, 2019 12:56:46
x24)
Dec 02, 2019 12:56:46
Jaj de viccesek vagytok.
Bruhaha
Bruhaha
Remélem ott pityeregsz a vécében sneci.
Na meló, csá.