« 5669 5670 5671 5672 5673 5674 5675 5676 5677 5678 »
1734186 komment.

Szerző: Magyarósi Csaba (Snecológus-pontszám: 7555x3) Dec 11, 2019 02:29:44
Válasz
(5)
Sok rosszat elmondhatunk Endréről: buta, csúny, gonosz, balek, stb. De azért baromi szerncséje van, mindig “túléli” a problémákat. Valószínűleg nagyon jól tud hízelegni + masnizni.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Dec 11, 2019 02:29:44

Szerző: Löwenbräu Oktoberfestbier Dec 11, 2019 06:27:45
Válasz
(3)
Figyu Sodi, 6+ sör és félliter gin után tudod hogy mi lesz most? Hát nem Java szoba! :D Qurvaanyádteféreg! XD
Dec 11, 2019 06:27:45

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Dec 11, 2019 07:35:25
Válasz
(7)
D.Dezső
Na a Live végén sikerült kiszednem belöle, hogy faszt verni jár-e nudistrandra. És micsoda meglepetés úgy fogalmazott, hogy “ NYÍLVÁNOSAN NEM veri ki” ergo jól sejtettük, hogy ott veri a faszát a rohadt szatír a bokrokban, ahonnan bejelentkezget a flokkba.

Arra is fényderült, hogy a nudi mappában nem férfiak vannak hanem “PÁROK” (szerk.: minden férfi mellé kell egy nö és akkor már nem is buziság, Gyagyás logika”

A végén kicsit “szakmázott” nem vagyok fejlesztö de kurvára alibizésnek hallattszott, azt mondjuk be is vallotta igazából hogy csak másolgatja a kódokat googleböl szerintem már évek óta egy sort nem írt le önállóan.

Fú bazdmeg, elment az étvágyam. Elképzeltem, ahogy ez a masztignóm a bokorban rángatja a bűzlő, döglődő pitont, közben meg azzal a büdös szájával liheg...
hehe
Dec 11, 2019 07:35:25

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33225x16) Dec 11, 2019 08:25:00
Válasz
(17)
Sodilegnagyobbrajongoja
2006-2007 körül a “Sherlock Porks eladta a lelkét” indextopikból tévedtem át a Záhony Pista bácsi által indított “A Gyagyás” topikba.

Szerintem a "régiek" döntő többsége így van vele. Én még a régi Tonncat blogot olvasgattam. Első emlékeim szerint akkor keveredtem oda, amikor bohóc ruhában ment a skinheadek közé. Akkor figyeltem fel rá, hogy ki ez a fazon, és a blogját is olvasni kezdtem, mert vitathatatlan íráskészsége volt és szórakoztató volt. Még akkor is, ha Münchausen báró hozzá képest kisinas.

Innen jött a tonncateladta, majd a gyagyás fórum. Előbbin elég pezsgő élet volt, utóbbi mindig is a "futottak még" kategória volt inkább, unaloműző B oldal.

Aztán mikor törölték ezeket a topicokat, hosszú időre kiesett a recskás a látókörömből. A régi pereket provokálós blogjába bele-belefutottam néha, de az autista körmondatos tudálékoskodásai már akkor se kötöttek le. Bár leírtam már itt párszor, hogy még így is összehasonlíthatatlanul jobb és értelmesebb íráskészséggel rendelkezett akkor, mint most. Tényleg történhetett vele valami fejben.

2006-ban én is az utcán voltam, még ha ütöttek, vertek, lőttek is minket a Gyurcsány kutyái, azt az érzést nem felejtem el soha, amíg élek. Hogy ha csak pár pillanatra is, de beszart a szennyeslelkű hatalom, egyszerűen tapintható volt a zavarodottsága. És amikor bekúrtuk a vörös csillagot a Dunába, akkor éreztem meg azt, amit nagyapáink érezhettek, amikor lefűrészelték a Sztálin szobrot. De ez most off itt.

Az önjelölt nagy nemzeti hőst, krónikást akkoriban nem láttam személyesen a tüntetéseken, nem futottam vele össze. Még a videóira se nagyon emlékszem hogy láttam volna, holott azzal veri magát, hogy ő volt akkoriban a kamerás exkluzív tótumfaktum. Pedig akkoriban megnéztem minden felvételt az eseményekről. Vagy lehet hogy láttam az övét is, de a fos minőségű pixelhegyeket valszeg másodpercek alatt átkapcsoltam, ezért nem maradt meg :)

23. típusú találkozásom viszont volt, de ez már később volt. A Móricz posta környékén kacsázott szembe velem a púpos, a Rocskai-féle 5 számmal nagyobb nadrágjának szárát szinte maga után húzva. Akkoriban már tudtam róla, hogy recskaboy kicsoda.

A gyagyás blogját és a komment szekcióját emészthetetlennek tálaltam, ráadásul soderált is a korcs keményen.

Sok idő eltelt, már bőven futott ez a fórum, amikor idekeveredtem. Hosszú ideig csak read only funkcióban voltam, direkt rákerestem, 2015 eleji volt a legelső kommentem. Aztán lassanként egyre többször írtam, olvasgattam, a mindennapjaim részévé vált :)

Nem vagyok rosszindulatú, de ennek a mocsadék állatnak az életútja és a hozzáállása kiváltotta azt, hogy több intervencióban is részt vettem, néhányban "idegen zászló alatt" :)

A legviccesebb, hogy a púpos mindig azt mondogatja, hogy a politikai nézetkülönbségek miatt, meg a ballibek, zsidók akarják őt kicsinálni évtizedek óta. Eltekintve attól, hogy a gyagyásnak nincsenek valódi nézetei, egy borsólevesért szembeköp bármit, énvnem vagyok se ballib, se zsidó, és mégis én vittem be számos olyan találatot az utóbbi években, amiket a mai napig emleget.

Mondjátok itt is, hogy mégsem ölt embert, meg ilyenek. Ez igaz, bár olyat is leírt itt többször, hogy "csak ezéjt nyem jendeztem mészájlást". Oké hogy kripli, meg csak duma az egész, de sokakat már ilyen dumákért leültetnek, biztos ami biztos.
A nagypofájú, lenézős dumái az egy dolog, nekem amivel átlépte a Rubicont, az a Bunkibank (most is borsózik a hátam, ha belegondolok, hogy kedves, jólelkű kisgyerekeknek talán az egész további életét, lelki egészségét megnyomorította ez a perverz állat. Jobb helyeken ezért kémiai kasztráció jár, a még jobbakon kötél az egyik villanyoszlop alatt), meg a magyargyalázások. Landeszmann rabbi ehhez képest egy kokárdájában elbotló nagymagyar.

Szóval elsősorban ezek miatt a legcsekélyebb mértékben se zavarna, ha egyszer egy hótoló görgetné be az összefagyott hulláját az árokba a hajléktalan szardarabnak.
Dec 11, 2019 08:25:00

Szerző: - Dec 11, 2019 08:31:22
Válasz
(7)
Autismus Maximus

mi meg azt hittuk a pupos miatt ez a nicked.
Dec 11, 2019 08:31:22

Szerző: Magyarósi Csaba (Snecológus-pontszám: 7555x3) Dec 11, 2019 08:31:35
Válasz
(1)
sodi nezd meg a lacapapa setup -jat! neked is ilyen lajvokat kelleni nyomnod!
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Dec 11, 2019 08:31:35

Szerző: sodika Dec 11, 2019 09:18:21
Válasz
(-2)
Magyarósi Csaba
Sok rosszat elmondhatunk Endréről: buta, csúny, gonosz, balek, stb. De azért baromi szerncséje van, mindig “túléli” a problémákat. Valószínűleg nagyon jól tud hízelegni + masnizni.

Az öreg egyszer szólt be, hogy hangos a live. Azóta naponta mesélem neki, mit fejlödtem éppen hangszigetelés és mikrofontechnika térén, valamint kérek tőle visszajelzést.

Nem azért, mintha érdekelne. Azért, hogy utálja, és unja meg a témát, még ne legyen kedve többé előhozni.

Jelentem, a taktika bevált. :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Dec 11, 2019 09:18:21

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Dec 11, 2019 09:22:28
Válasz
(9)
sodika
Az öreg egyszer szólt be, hogy hangos a live. Azóta naponta mesélem neki, mit fejlödtem éppen hangszigetelés és mikrofontechnika térén, valamint kérek tőle visszajelzést.

Nem azért, mintha érdekelne. Azért, hogy utálja, és unja meg a témát, még ne legyen kedve többé előhozni.

Jelentem, a taktika bevált. :)

40 evesen az a taktikad, hogy egy elhizott szandålos ddr- t eltetö fasznak felej meg, mondjuk az öt dollåros bugyipenzednel meg ez is jobb.
Dec 11, 2019 09:22:28

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 09:24:29
Válasz
(13)
Szép munka Gyagyás, mások irritálásával aratott shiker! Tudod a szúnyog is olyan hogy döngicsél az ember fülébe, az meg utálja, irritálja, aztán egyszer csak megunja és elkeni mint macskaszart a betonon.

Sneci neked nem szemtelenkedni kellene Manfréddel hanem csicskulni és fizetni a védelmi pénzt ha tovább akarsz még ott héderelni. Mit gondolsz ha kibaszna, a mai bejlinyi lakhatási helyzetben hány másodperc alatt találna nem idegesítő, irritáló, nem autista fogyatékos albérlőt aki hajlandó betartani a kulturált együttélés szabályait?

Sneci amikor szemtelenkedsz mindig megszopod nem tűnt még fel? Az ogre nagyon ott tart hogy kidobjon a kecibe a szarjaiddal meg a tyeknyikáddal együtt.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Dec 11, 2019 09:24:29

Szerző: broni Dec 11, 2019 09:25:19
Válasz
(7)
pinafejű
Dec 11, 2019 09:25:19

Szerző: sodika Dec 11, 2019 09:26:14
Válasz
(-1)
Egy saját lakásban meg nem lenne pénzem videózni. Akárhol is lenne a stúdió, az egy épület lenne, ahol mások is vannak. A fejlesztett hangszigetelés és mikrofontechnika a megoldás.
Dec 11, 2019 09:26:14

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 09:27:05
Válasz
(6)
Sneci mit nem értesz azon hogy irritálsz egy olyan ogrét akitől a bejlinyi lakhatásod függ? Mit nem fogsz fel ezen?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Dec 11, 2019 09:27:05

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 09:28:16
Válasz
(9)
Az a kupis cigányputri nem "stúdió" hanem egy sok szarral telepakolt szemetes lyuk. Beszarok, 40 évesen te valami híradósnak képzeled magad? :D Fogyaték.
Dec 11, 2019 09:28:16

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 09:29:25
Válasz
(9)
Senci ezt a színvonalat a púpszászi "stúdió" is hozni tudja, mondjuk ott meg majd anyád felkérdezései zavarják meg a stressznélküli nyugit :D Hahaha
Dec 11, 2019 09:29:25

Szerző: sodika Dec 11, 2019 09:29:26
Válasz
(0)
Nem szemtelenkedtek. Ez egy nagyon udvarias érdeklődés, és az öreg bevonása az örömömbe, ha technikailag fejlődik valami.

Nem feszítem túl a húrt. Pont ezt a szintet akartam patikamérlegen kimérni, hogy unja, és utálja meg a témát, és ez most kész. :)
Dec 11, 2019 09:29:26

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 09:30:57
Válasz
(9)
Sneci az hogy van hogy Anikó egy telefonnal 0 forintból ezerszer értékelhetőbb és intaraktívabb műsort tol mint te a 10 millás hitelből összevásárolt "stúdióban"? Az miért van hogy neki donételnek, neked meg nem, cserébe te rettegsz az ogrétől és Targo nagyúr behajtóitól?
Dec 11, 2019 09:30:57

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 09:32:54
Válasz
(7)
sodika
Nem szemtelenkedtek. Ez egy nagyon udvarias érdeklődés, és az öreg bevonása az örömömbe, ha technikailag fejlődik valami.

Nem feszítem túl a húrt. Pont ezt a szintet akartam patikamérlegen kimérni, hogy unja, és utálja meg a témát, és ez most kész. :)

Direkt irritálod, szemtelenkedsz vele és még szmájlizol is te geci. Mehetne Manfrédnak pár pizzarendelés, kapna a púpjára a kis geci muslica.

Látszik hogy rég volt már védelmi pénz-behajtás, Sneci megint nagyon pofátlan.

Dec 11, 2019 09:32:54

Szerző: sodika Dec 11, 2019 09:34:44
Válasz
(0)
Nem szemtelenkedtek vele. Technikai problémára technikai megoldás van.

Más is gyárt Twitch-re tartalmat, mindenre van megoldás.
Dec 11, 2019 09:34:44

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 09:35:52
Válasz
(10)
Mi az hogy "udvarias érdeklődés?" Ha egyszer elmondják neked hogy ne csinálj valamit mert zavaró, akkor azt befejezed. Befejezed és nem udvariasan érdeklődsz hogy direkt csinálom tovább és zavarja-e még mindig. Mit nem értesz ezen? Fogyatékos vagy? Az hát. Ha kibasz onnan hová viszed a "stúdiót"? Szerinted évekig fogja még ezt elviselni?
Dec 11, 2019 09:35:52

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 09:36:40
Válasz
(3)
sodika
Nem szemtelenkedtek vele. Technikai problémára technikai megoldás van.

Más is gyárt Twitch-re tartalmat, mindenre van megoldás.

40 évesen ez a prioritás. Legózzál, szupermárjóval is játsszál még, hülyegyerek :D
Dec 11, 2019 09:36:40

Szerző: broni Dec 11, 2019 09:36:46
Válasz
(3)
tex
Én a kezdetek óta aktívan követem Endrét. Egyszer találkoztunk is!

meg basztatok!!!!!!!!!!!!
Dec 11, 2019 09:36:46

Szerző: sodika Dec 11, 2019 09:39:22
Válasz
(-1)
De ez egy faszság. Baromság egyszerűen? Abbahagyni? Minek? Csinálják csomóan, épületekben, ahol emberek vannak. Bármi, ami ezzel kapcsolatos, nem viselkedési, hanem technikai probléma.
Dec 11, 2019 09:39:22

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 09:42:08
Válasz
(12)
Tehát ha az albérlő alkesz, minden este részegen üvöltözik, fogyatékos, az a legfontosabb neki hogy a 10 nm-es lukat amiben héderel tízmilliós adósságok árán vegye tele szarokkal, 40 évesen szuper márjót játszik óbégatva és legózik, akkor az nem viselkedési hanem tyeknyikaji pjobjéma.

Ma is tanultunk valamit.
Dec 11, 2019 09:42:08

Szerző: sodika Dec 11, 2019 09:42:10
Válasz
(2)
Ezt az egyet tényleg kinevettem, hogy itt most az lenne a téma, hogy én mit csinàltok, nem pedig a felszerelésről beszélgetnénk.

Ez szimplán technikai kérdés.
Dec 11, 2019 09:42:10

Szerző: Elsőéves (Snecológus-pontszám: 7420x3) Dec 11, 2019 09:43:16
Válasz
(21)
+1 Coming Out..

Már nem is tudom, hogy mennyire régen kapcsolódtam be a Snecológia csodálatosan érdekes, sokszor megdöbbentő felfedezéseket is hozó kutatásába, de "passzív snecológus" korszakomban is rengetegszer kerültem interakcióba azokkal a retardokkal, akikre az Sherlock Porksológia és később a snecológia fókuszált.

Valamelyik Trolléga írta, hogy még béreltvonalról csöppent bele a modemes berregős korszakba. Valahogy így voltam vele én is, bár nem informatikai irányból jöttem, pöcsöm sem nagyon van, de megvannak olyan emlékek, amikor a malaccal meg a haverjaival (nagz, császár, noel) rohangáltunk a bixben és valami idióta videót vettünk fel kézikamerával. Mondhatom, hogy anno a röfi haverja voltam. (mea culpa) Akkor még nem volt náczi, de már megvolt ez a militáns beállítottsága és tudtuk róla, hogy legendásan szar az ágyban (nem tőle, róla. :D) - Aki ismeri a "buzk halaj" teamet a korai magyar demoscene korszakból, az tudja, hogy pontosan kikről beszélek, ők a röfi közvetlen barátai voltak akkor. Akkor kezdtek elfordulni tőle, amikor kipattantak ezek a partykon lopós botrányok meg elkezdődött a náculása.

Következő momentum, amikor interakcióba kerültem az a Seleanu-féle sztori idején volt, akkor fedeztem fel a fórumot is, illetve akkor kezdtem a read only módot a Sherlock Porkseladta topicban. Akkor még a gyagyás nem nagyon érdekelt, annyira nem, hogy teljesen leszartam ki az, mi az. Főleg a röfiék baromkodását követtem, a Bombagyáros időkben ráadásul képes voltam ártani nekik, mert akkoriban eléggé benne voltam annak a mostmár nyugalmazott rendőrezredesnek a baráti körében (konkrétan a lánya legjobb barátnője voltam - mehet a trollaktába), aki halálra szopatta őket a 2006-os tüntetések idején, nem azt állítom, hogy én voltam a hős intervencionista, de volt szerepem abban, hogy a röfit erősen keresték, illetve megváldolták az emlékműrongálással anno.

Aztán a Szetey montázs volt az a momentum, amikor jobban látókörömbe került a recskás, ugye azt eléggé felkapta a média.. onnan kezdve napi szinten itt voltam read only módban. Alapvetően nem is a montázs verte ki a biztosítékot, hanem az állandó zsidózás és náculás - én ugye zsidó vagyok, hiszen mind azok vagyunk - szóval onnan kezdve, hogy egyre durvult a recskás-féle zsidóellenesség, egyre inkább úgy éreztem, hogy itt a helyem és ha lehet, akkor megpróbálom egy kicsit rosszabbá tenni a gyagyás életét... aztán végül is most már látom, hogy nem feltétlenül kellek én ehhez, megteszi ő maga. :D Bár bevallom, volt némi szerepem abban, hogy az egyik kisebb youtuber csinált egy montázst a recsi gamer tartalmából, én ajánlottam neki a Sodi játszik csatornát. Azóta ő is lelkesen követi a recskást.

Az utóbbi 3 évben iszonyatosan jó a műsor, nincs okom panaszkodni. Most, hogy az unalmas mellékretardok eltűntek innen és a recskás 24/7-ben nyomja az önalázást, úgy érzem, hogy csúcsára ért a tanszék több éves befektetett munkája.

Egyúttal rendkívül összetartó és jó közösséget ismertem meg, szóval amíg lesz fórum, én itt leszek.

Fogsz te még engem rajongással szopni
Dec 11, 2019 09:43:16

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Dec 11, 2019 09:43:54
Válasz
(1)
közeledik a karácsony, mivel leped meg magad, te gyernőtt? szeretnénk röhögni is, valami óriási balfaszkodásra is várunk.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Dec 11, 2019 09:43:54

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 09:44:56
Válasz
(0)
A felszerelésedet mindenki lefossa, főleg az ogre, akit egyenesen irritál a viselkedésed és hogy minden nap újabb lomot viszel oda. Az zavarja amit művelsz.
Dec 11, 2019 09:44:56

Szerző: nulla_diploma Dec 11, 2019 09:45:13
Válasz
(9)
töppedt buzigolyók
Azért majd nézesd meg magad orvossal te is, mert ez se normális hozzáállás. Bőven elég szenvedés napszámra kapni a megvető pillantásokat a kollégáktól, folyamatosan rettegni a kirúgástól, aztán otthon meg egy 10 négyzetméteres kotorékban vegetálni napi 6 üveg olcsó sörrel, 5 évre eladósodva, egyre romló fizikummal, miközben elmegy melletted az élet. Nem sajnálom a mutánst, de annál több büntetést, mint amit most magára mér nem is tartanék indokoltnak. Nem ölt embert, ami náculást meg perverziót elkövetett, annak lassan 10+ éve. Azért meg hogy egy nagypofájú nárcisztikus féreg épp kap bőven a sorstól.

látom egyre több itt a vera-néni kategóriájú troll aki szánja ezt a jobb sorsra érdemes fiatalembert.

menjünk sorba a felsoroltakon:
- megvető pillantások a kollégáktól: ha nem tűnt volna fel sodi autista. nem tudja értelmezni a felé irányuló emberi érzéseket. nincs neki szégyenérzete.
- rettegni a kirúgástól: ne áltassuk már magunkat. a seggprestonál tudnak a náci múltjáról, mégis megtartották és bevédik folyamatosan.
- 5 évre eladósodva: ez a legnagyobb hülyeség bazdmeg. a korcs már korábban is sikeresen lelépett adósságok elől. meg a fizikai állapota miatt amúgy sincs neki sok hátra és nyugodtan szórhatja két marékkal a bank pénzét és élheti a luxusgamer életét. de ja reménykedj abban, hogy majd hogy megszívja végrehajtó vilmost...lol.
- elmegy mellette az élet: ismétlem, sodi autista, nem úgy éli meg az emberi létet mint egy normális ember. neki ez nem fáj.
- nem ölt embert: ja nem, mert nem volt rá lehetősége. viszont számtalanszor örömködött ártatlanok halálán. már csak szélsőjobbos féregként alanyi jogon megérdemli az infinite szopatást.

Sodi nemcsak egy náci korcs, hanem egy pökhendi fasz aki lenéz másokat (családi háttér, anyagi helyzet alapján) egy gonosz féreg aki más szenvedésének örül. s arról még nem is beszéltünk hogy itt minden egyes magyart meglopott az adócsalásain keresztül. súlyos milliókat vett ki a közösből és meglépett és luxusgamer életet él, amit kurvára nem érdemel meg.
igen azt az egyetlen jó dolgot is szét kell bombázni az életében, mert ezt érdemli. punkt.
a veranéniknek meg nyiván más a véleménye.
Dec 11, 2019 09:45:13

Szerző: sodika Dec 11, 2019 09:46:32
Válasz
(5)
5 Twitch streamer közül 4 harsányabb nálam, így egyszerűen faszság, hogy túl harsány vagy hangos lennék.

Ez ennyire egyszerű. Annak a gondolatnak, hogy stream közben túl hangosan csinálom a dolgokat, semmi értelme nincs, mert egész egyszerűen baromság.

Ez tehát logikailag egyenesen következik, hogy technikai kérdés.
Dec 11, 2019 09:46:32

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 09:48:07
Válasz
(10)
sodika
5 Twitch streamer közül 4 harsányabb nálam, így egyszerűen faszság, hogy túl harsány vagy hangos lennék.

Ez ennyire egyszerű. Annak a gondolatnak, hogy stream közben túl hangosan csinálom a dolgokat, semmi értelme nincs, mert egész egyszerűen baromság.

5 twiccs streamer közül 5nek nem egy ogrétól függ a lakhatása.
Dec 11, 2019 09:48:07

Szerző: sodika Dec 11, 2019 09:49:06
Válasz
(0)
Hiénaverő
A felszerelésedet mindenki lefossa, főleg az ogre, akit egyenesen irritál a viselkedésed és hogy minden nap újabb lomot viszel oda. Az zavarja amit művelsz.

Baromság. Twitch viszonylatban kifejezetten csendes vagyok, így ebből egyenesen következik, hogy azzal, amit csinálok semmi baj nincs. Ez egyszerűen butaság.

Ez a felszerelést érintő kérdés.
Dec 11, 2019 09:49:06

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 09:49:40
Válasz
(0)
Ne csubakkázz itt Recskaboy hogy minek nincs shemmi értelme. Ezt majd akkor add elő amikor Schrekk megint előáll a rendkívüli 1000 EUR vagy tűnés-ultimátummal.
Dec 11, 2019 09:49:40

Szerző: broni Dec 11, 2019 09:50:07
Válasz
(4)
-
Az én munkateóriám szerint a mostani nem az első broni, de talán nem is a második. Ha egy eltűnik, valaki más veszi át a helyét.

én írok 2006 óta, sodi blogja!!!!!!!!!!!!az indymédiáról rámismertek!!!ottt rufete vótam!!!!!!!!!!
Dec 11, 2019 09:50:07

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 09:50:36
Válasz
(0)
sodika
Baromság. Twitch viszonylatban kifejezetten csendes vagyok, így ebből egyenesen következik, hogy azzal, amit csinálok semmi baj nincs. Ez egyszerűen butaság.

Púp az ogrének nem ez a véleménye, hiába mantrázod itt.
Dec 11, 2019 09:50:36

Szerző: sodika Dec 11, 2019 09:50:55
Válasz
(-1)
Nem áll. Látja, hogy fontos a visszajelzése. 200 euró felett költöttem rá.
Dec 11, 2019 09:50:55

Szerző: - Dec 11, 2019 09:51:32
Válasz
(3)
sodika

Azzal van a baj ahol csinálod. Az ogre lakásában ahol ő szabja a feltételeket. A többiek nem az ogrénál streamelnek.
Dec 11, 2019 09:51:32

Szerző: sodika Dec 11, 2019 09:51:40
Válasz
(0)
Hiénaverő
Púp az ogrének nem ez a véleménye, hiába mantrázod itt.

A faszság az atyaúristentől is faszság. Mindent jól csinálok.

Nagyon jól.
Dec 11, 2019 09:51:40

Szerző: sodika Dec 11, 2019 09:52:39
Válasz
(0)
-
A többiek nem az ogrénál streamelnek.

Mindenki épületekből stream-el, ahol vannak emberek. Ez tehát pusztán technikai kérdés.
Dec 11, 2019 09:52:39

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 09:54:07
Válasz
(4)
sodika

Nagyon jól.

Nem kopogtak, Endre? :D Készítsd a pénztárcát! :D

Mi volt a legutóbbi védelmi pénz amiért fizetni kellett? :D
Dec 11, 2019 09:54:07

Szerző: sodika Dec 11, 2019 09:56:51
Válasz
(3)
Minden fasza most.
Dec 11, 2019 09:56:51

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Dec 11, 2019 09:57:54
Válasz
(3)
sodika

Nagyon jól.
te egy pokolfajzat vagy és mindenki szerencsés, aki nem ismer közelről.
Dec 11, 2019 09:57:54

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 09:59:30
Válasz
(6)
sodika
Minden fasza most.

Mikor fizettél utoljára védelmi pénzt Schrekknek?

Zoliék utalták már a 8000 Eurót?

Tőpprebank fizetett már? Hahaha :D
Dec 11, 2019 09:59:30

Szerző: - Dec 11, 2019 10:00:29
Válasz
(2)
sodika
Mindenki épületekből stream-el, ahol vannak emberek. Ez tehát pusztán technikai kérdés.

De azok az emberek nem ogrék. Ez nem technikai kérdés hanem ogre kérdés. Fogsz te még fizetni hangoskodási felárat a stressznélküli nyugiért. Havi 100 eurót jelképesen.
Dec 11, 2019 10:00:29

Szerző: broni Dec 11, 2019 10:00:29
Válasz
(0)
persze van pár ál-broni, de 20006 óta rendszeresen írok.
Dec 11, 2019 10:00:29

Szerző: - Dec 11, 2019 10:11:55
Válasz
(0)
sodika
Minden fasza most.

egészen karácsonyig így maradhat, de akkor szembesülni fogsz azzal, hogy megint lehúztak a 8700 euró 58 %-ával.
Dec 11, 2019 10:11:55

Szerző: trollaktak.xls Dec 11, 2019 10:17:08
Válasz
(0)
*Gigákkal nő*
Dec 11, 2019 10:17:08

Szerző: sodika Dec 11, 2019 10:18:28
Válasz
(0)
Nem. Minden oké.

Csak arra kell figyelnem, hogy több panaszkodás ne legyen a stream-ben, mert a Twitch a vidám embereket kérési, márpedig én tegnap benyújtottam a jelentkezésemet. Azt írják, akár két hét is lehet, mire elbírálják, de mostantól profinak és vidámnak kell lenni
Dec 11, 2019 10:18:28

Szerző: sodika Dec 11, 2019 10:18:50
Válasz
(0)
Vidàm embereket keresi. Na.
Dec 11, 2019 10:18:50

Szerző: - Dec 11, 2019 10:20:29
Válasz
(0)
Tegnap azt mondat, hogy nem programozol, hanem hibákat keresel. Milyen hibákat találtál?
Dec 11, 2019 10:20:29

Szerző: - Dec 11, 2019 10:21:58
Válasz
(1)
sodika
Nem. Minden oké.

Csak arra kell figyelnem, hogy több panaszkodás ne legyen a stream-ben, mert a Twitch a vidám embereket kérési, márpedig én tegnap benyújtottam a jelentkezésemet. Azt írják, akár két hét is lehet, mire elbírálják, de mostantól profinak és vidámnak kell lenni

az a legjobb amikor meg akarod magad játszani valamilyennek, amilyen nem vagy. de alapjában egy depressziós, idegeskedős ember vagy. tehát még több sört kell innod, hogy vidámnak tűnj.
Dec 11, 2019 10:21:58

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 10:22:59
Válasz
(2)
Sneci a tegnapi tisztázós lájvban nem shikerült megint tisztázni semmit. A nézők kérdéseit leszartad, amikor Anikó felkérdezett akkor meg csak a hetyetye mant, egyenesen egyszer se válaszoltál.

Na akkor még egyszer: hány diplomád van? Hány etyetemi diplomával rendelkezel, így sól a kérdés, nem hogy hány etyetemre voltál beiratkozva vagy hogy hány fálévet fizetett be anyád.
Dec 11, 2019 10:22:59

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Dec 11, 2019 10:23:48
Válasz
(0)
sodika
Nem. Minden oké.

te most személyiséget akarsz váltani? van egy rossz hírem: nem fog sikerülni.
Dec 11, 2019 10:23:48

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 10:23:56
Válasz
(5)
Sneci hány diplomád van Hahó! Nem a hetyetye érdekel, meg hogy melyik buzi videódban lehet megnézni, hanem egy számmal válaszolj.
Dec 11, 2019 10:23:56

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 10:26:25
Válasz
(1)
-
az a legjobb amikor meg akarod magad játszani valamilyennek, amilyen nem vagy. de alapjában egy depressziós, idegeskedős ember vagy. tehát még több sört kell innod, hogy vidámnak tűnj.

Ez jó lesz, Púpnak még többet kell innia és még jobban megjátszania a vidámságot, ebből éjféli viháncolás lesz, amit Herr Manfréd Schrekk csak súlyos extra összegek fejében fog tolerálni :D

De még csak nem is a lehúzás a legjobb, hanem a felkérdezés, olyankor oda a stressznélküli nyugi, megy a kéztördelve endsuldigunkozás, nem kicsit ideges olyankor a Gyagyás :D
Dec 11, 2019 10:26:25

Szerző: Leleplező Péter Dec 11, 2019 10:26:53
Válasz
(26)
Elsőéves
a malaccal meg a haverjaival (nagz, császár, noel) rohangáltunk a bixben és valami idióta videót vettünk fel kézikamerával. Mondhatom, hogy anno a röfi haverja voltam. (mea culpa)

tudtuk róla, hogy legendásan szar az ágyban

korai magyar demoscene korszakból

én ugye zsidó vagyok

Szia Athina!
Dec 11, 2019 10:26:53

Szerző: a sodi Dec 11, 2019 10:28:29
Válasz
(3)
Hiénaverő
Sneci hány diplomád van Hahó! Nem a hetyetye érdekel, meg hogy melyik buzi videódban lehet megnézni, hanem egy számmal válaszolj.

700 ezer fütyi
Dec 11, 2019 10:28:29

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33225x16) Dec 11, 2019 10:30:39
Válasz
(5)
sodika

Bazmeg, az ogre nem egy streamernek adta ki a lakását, hanem egy némán molyoló, antiszoc "informatikusnak".

Ha elkezdesz átfordulni ebbe a streamer vonalba, az ogre keres magának egy másik halkszavú informatikust. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Dec 11, 2019 10:30:39

Szerző: - Dec 11, 2019 10:32:27
Válasz
(2)
Leleplező Péter
Szia Athina!

Hát vagyunk egy páran akik a demoscene vonalról csöppentünk ide.
Dec 11, 2019 10:32:27

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 10:33:12
Válasz
(4)
Jó amikor nem akar válaszolni a Gyagyás, olyankor betalál neki a kérdés :D

Tegnap az apjáról kérdeztük Anikón keresztül, azt az undorító tekergést amit levágott jó volt hallgatni, izzadt a büdös geci rendesen, Anikó nem engedte el a kérdést :D A vége az lett hogy kiment egy sörért. A nagy tisztázós lájvban :D
Dec 11, 2019 10:33:12

Szerző: - Dec 11, 2019 10:33:40
Válasz
(6)
a tegnapi streamben az volt a legjobb, hogy megpróbálta lehazudni a csillagokat az égről, amikor az apja kisemmizését magyarázta.
Dec 11, 2019 10:33:40

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 10:35:32
Válasz
(2)
Autismus Maximus
Bazmeg, az ogre nem egy streamernek adta ki a lakását, hanem egy némán molyoló, antiszoc "informatikusnak".

Ha elkezdesz átfordulni ebbe a streamer vonalba, az ogre keres magának egy másik halkszavú informatikust. Ilyen nagyon egyszerű ez.

A Gyagyás nem érzi hol vannak a határok, teljesen antiszociális. Most is szemtelenkedik az ogrével, akinek már a fasza kivan vele, nincs semmi valóságérzéke.
Dec 11, 2019 10:35:32

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 10:40:53
Válasz
(1)
Sneci te miért tartasz tisztázós lájvot ha nem válaszolsz a nézők kérdéseire?
Dec 11, 2019 10:40:53

Szerző: púp-orr-sérv-fogász (Snecológus-pontszám: 14778x7) Dec 11, 2019 10:43:10
Válasz
(1)
sodika
Több sört tegyél magadba, és akkor vidám leszel. Vagy használt a pitont.
|__o__|
Dec 11, 2019 10:43:10

Szerző: Magyarósi Csaba (Snecológus-pontszám: 7555x3) Dec 11, 2019 10:43:40
Válasz
(2)
demoscenesek nem tudnatok ajanlani valami jo opengl tutorialt linuxra basszamki az amigatokat...
Dec 11, 2019 10:43:40

Szerző: púp-orr-sérv-fogász (Snecológus-pontszám: 14778x7) Dec 11, 2019 10:48:49
Válasz
(2)
sodika
:P
Van itt valami a főbérlő viszonyon kívül is.
|__o__|
Dec 11, 2019 10:48:49

Szerző: herr shreck Dec 11, 2019 10:50:32
Válasz
(2)
Magyarósi Csaba
demoscenesek nem tudnatok ajanlani valami jo opengl tutorialt linuxra basszamki az amigatokat...
Leszarom a technikát. Menjen a netflix tableten és kész.
Dec 11, 2019 10:50:32

Szerző: sodika Dec 11, 2019 11:01:13
Válasz
(0)
púp-orr-sérv-fogász

:D

Nem figyelsz. Unja, ha a technikáról beszélek. És ez volt a cél. Hagyjon a zajokkal.
Dec 11, 2019 11:01:13

Szerző: sodika Dec 11, 2019 11:01:13
Válasz
(0)
púp-orr-sérv-fogász

Nem figyelsz. Unja, ha a technikáról beszélek. És ez volt a cél. Hagyjon a zajokkal.
Dec 11, 2019 11:01:13

Szerző: Elsőéves (Snecológus-pontszám: 7420x3) Dec 11, 2019 11:10:20
Válasz
(1)
Leleplező Péter
Szia Athina!

Nem, nem én vagyok pogi. :D De szerintem IP látó Irén már tudja ezt. :)
Fogsz te még engem rajongással szopni
Dec 11, 2019 11:10:20

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Dec 11, 2019 11:11:21
Válasz
(2)
sodika

nem is csoda, mert az a makogást, amit német nyelven próbálsz előadni, épeszű ember nem bírja 2 percnél tovább hallgatni.
Dec 11, 2019 11:11:21

Szerző: - Dec 11, 2019 11:11:56
Válasz
(4)
Szenkju!
Dec 11, 2019 11:11:56

Szerző: D.Dezső Dec 11, 2019 11:15:06
Válasz
(9)
sodika

Ha már úgy is lelettem Veramamázva adok egy jó tanácsot :)

Te ne próbálj meg vidámnak látszani mert borzalmas cringe vagy.

Amit táncikálás közben lenyomtál bazmeg’ :) A sulinkban anno volt egy szefós osztály ilyen beilleszkedési célzattal. Na közöttük láttam ilyen fejeket amikor az udvarod elszabadultak. Pontosan olyan söprű fogú tébolyult tekintetűek voltak mint te amikor “vidámkodsz”.
Dec 11, 2019 11:15:06

Szerző: - Dec 11, 2019 11:16:14
Válasz
(2)
sodika

te nem figyelsz. ez nem technikai kérdés, hanem emberi. ha az ogre szerint hangos a lájv akkor hiába magyarázol majd az neki a hangszigetelésről, menni a fog a hangoskodási büntetés.

mennyire saccolsz? 600 euró?
Dec 11, 2019 11:16:14

Szerző: Ertelmisegi Dec 11, 2019 11:19:46
Válasz
(1)
Mit adott reggelire az Ogre, sodi?

Tisztazos lajv van haho!
Dec 11, 2019 11:19:46

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Dec 11, 2019 11:24:29
Válasz
(3)
sodika

A tegnapi stream vége fasza volt. Próbáld ki, hogy végig ASMR-t tolsz! Ogre kérdés is letudva, mert csöndes vagy, és a nézőknek is jó lesz, mert valami elképesztően creepy volt. Akarunk még.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Dec 11, 2019 11:24:29

Szerző: sodika Dec 11, 2019 11:34:24
Válasz
(-2)
Arról, hogy elszalad mellettem az élet, csak annyit, hogy folyton azt látom, hogy emberek az idegbetegség határára, néha még azon túl is stresszelik magukat azon, hogy nincs lakás, csaj, autó, pedig szaladnak az évek. Aztán a nagy igyekezetben tönkreteszik magukat, és 45 éves koruk körül elhullanak. Nekem fontosabb a nyugalom.

Ezért fogok januártól mindenkit kizárni az életemből, aki csak panaszkodni tud, meg görcsölni azon, hány éves már, mégsincs sehol.
Dec 11, 2019 11:34:24

Szerző: - Dec 11, 2019 11:43:49
Válasz
(2)
sodika
Arról, hogy elszalad mellettem az élet, csak annyit, hogy folyton azt látom, hogy emberek az idegbetegség határára, néha még azon túl is stresszelik magukat azon, hogy nincs lakás, csaj, autó, pedig szaladnak az évek. Aztán a nagy igyekezetben tönkreteszik magukat, és 45 éves koruk körül elhullanak. Nekem fontosabb a nyugalom.

Ezért fogok januártól mindenkit kizárni az életemből, aki csak panaszkodni tud, meg görcsölni azon, hány éves már, mégsincs sehol.

hogy képzeled a következő 5-10 évet? az ogrénál fogsz videózni, streamelni a kütyühalomban, fizetve neki büntipénzeket, évente meglátogatva egy faszverő nénit?
Dec 11, 2019 11:43:49

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Dec 11, 2019 11:44:00
Válasz
(0)
sodika

a struccpolitika a legjobb, igazad van.
Dec 11, 2019 11:44:00

Szerző: balek (Snecológus-pontszám: 20272x10) Dec 11, 2019 11:47:39
Válasz
(5)
xray
a struccpolitika a legjobb, igazad van.
Azt az egy jó cselekedet ne vitassuk el a berlini szatírtól, hogy nem szaporodik.

Nagyon is jól teszi hogy nem örökíti tovább a púpos-sérves, 37 éves korára fogcsonkos, aberrált ószövetségi dühvel teli vérét.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Dec 11, 2019 11:47:39

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 12:01:06
Válasz
(5)
sodika
folyton azt látom, hogy emberek az idegbetegség határára, néha még azon túl is stresszelik magukat (...) Nekem fontosabb a nyugalom.

Kizárod az ogrét is? :D Nehezen fog menni.

Nézd már meg te mit csinálsz te fogyaték. Stresszecske az ogre miatt, stresszecske a melócsában, idegbaj a nemfizető retadrkölcsönök miatt, púpodig eladósodva, minden hónapban extra ogrepénzt perkálva hitelből.

Ez lenne a stressznélküli nyugi? :D
Dec 11, 2019 12:01:06

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 12:05:09
Válasz
(7)
sodika

Hányszor hallottuk már ezt? Azóta minden lumpenretard lehúzott, minden főbérlőd szétszopatott, minden melócsából kirúgtak Hahaha :D

Emlékszem amikor vagy másfél éve itt esküdöztél hogy 2000 fütyi felé nem megy az adósságod, most 25.000 van és az összes hitelkártya a nulla felé konvergál megint, miközben 8ezerre lehúztak újra.

Tényleg, hol van a napi 28 fütyis keret amit elvileg 4 évig tartani kéne? Már nem is emlegeted pedig 3 hónapja még ez volt a pénzügyi Wunderwaffe.
Dec 11, 2019 12:05:09

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) Dec 11, 2019 12:07:47
Válasz
(7)

Karácsonyi Sodifórum Kámingáut:

Én az első berlini kaland előtti STNÍI idején kezdtem el olvasni, de már előtte évekkel folyamatosan szórakoztatott vele egy ős-snecológus kolléga. A péküjjünkki időszak magával ragadott utána!

Nem feltétlenül nem voltam néha akcionista.

Tomkettel személyesen volt negatív tapasztalatom, én őt mindig is jobban gyűlöltem, mint a púpos szardarabot, és örülök, hogy Kanadába disszertált a büntetett előéletű sertés.

Azóta is sokszor megköszöntem az élményeket az ide kalauzoló kollégának és közös autós túráink közepette felváltva vezetünk és olvasunk fel a fórumból.

Egyszer valakinek nekimegyünk a röhögés miatt!!! Ez is a sneci bűne!

Sodi, DÖGÖLJ MEG, DE ADDIG SZÓRAKOZTASS MINKET!
hát azért hetyetye
Dec 11, 2019 12:07:47

Szerző: aniko_titkos_szerelme (Snecológus-pontszám: 4069x2) Dec 11, 2019 12:09:10
Válasz
(4)
sodika

Te amúgy elégedett vagy azzal ahol vagy amit elértél? Szóval számodra ez siker?
Dec 11, 2019 12:09:10

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 12:09:40
Válasz
(1)
aniko_titkos_szerelme

Majd azt írja hogy minden egy folyamat.
Dec 11, 2019 12:09:40

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) Dec 11, 2019 12:10:20
Válasz
(0)
aniko_titkos_szerelme

MINDENKI irigyli, hahó!
hát azért hetyetye
Dec 11, 2019 12:10:20

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 12:15:48
Válasz
(12)
Gyagyás fasz akkor végre eljutottál oda a kapitalista párttól, a medencés irodától meg a SzuperBétől hogy neked mindegy csak lehessen vedelni meg háborítatlanul bohóckodni az interneten és ezt le is írod, na eez shiker geci! 40 évesen eddig jutottál meg összehoztál 10+10 millió adósságot, most mondd meg ki ne akarna ilyen életpályát magának?

Te kibaszott leépült fogyatékos, te direkt mindnent kihetyetyéző geci, nagyon örülök hogy ide jutottál mert a kurva irritáló okoskodásaidtól, másokat direkt bosszantásáról, a masnizásaidról, az angolnázásról még mindig nem shikerült leszoknod és minden szopásoddal ezért büntet az univerzum. "tyeknyikai kérdés" meg "nyelvtanilag nem tudok róla" Kurva anyád.
Dec 11, 2019 12:15:48

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 11, 2019 12:19:34
Válasz
(1)
Sneci 48 évesen is bebaszva akarsz táncikálni az ogreodúban? Vagy mik a terveid az elkövetkezendő 10 évre?
Dec 11, 2019 12:19:34

Szerző: balek (Snecológus-pontszám: 20272x10) Dec 11, 2019 12:20:28
Válasz
(4)
aniko_titkos_szerelme

- faszverés szaunában, buzioldalakra, nudi bokrokban
- 29 fokra fűtött odu

Minden a legnagyobb rendben van.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Dec 11, 2019 12:20:28

Szerző: Herr Schreck Dec 11, 2019 12:27:06
Válasz
(4)
Örebro
40 evesen az a taktikad, hogy egy elhizott szandålos ddr- t eltetö fasznak felej meg, mondjuk az öt dollåros bugyipenzednel meg ez is jobb.

Kikérem magamnak! III. Birodalom!!!!
Dec 11, 2019 12:27:06

Szerző: tigris Dec 11, 2019 12:29:02
Válasz
(7)
"Arról, hogy elszalad mellettem az élet, csak annyit, hogy folyton azt látom, hogy emberek az idegbetegség határára, néha még azon túl is stresszelik magukat azon, hogy nincs lakás, csaj, autó, pedig szaladnak az évek. Aztán a nagy igyekezetben tönkreteszik magukat, és 45 éves koruk körül elhullanak. Nekem fontosabb a nyugalom."

láttuk recsike :D ahogy szűkölsz, csapkodsz, süsüzől, ordítasz, meg monomániásan ismétled a faszságaidat :D
Dec 11, 2019 12:29:02

Szerző: sodika Dec 11, 2019 12:29:47
Válasz
(30)
Hiénaverő
Sneci 48 évesen is bebaszva akarsz táncikálni az ogreodúban? Vagy mik a terveid az elkövetkezendő 10 évre?

Külön lakásból stream-elgetni, és közben egy nálam 10-20 évvel fiatalabb csajt kúrogatni, mint a BTurbó, jó alternatíva.

Hát még ha ez kiegészül pár szponzor-utazásra, mint a Magyarosainál.
Dec 11, 2019 12:29:47

Szerző: Gólya (Snecológus-pontszám: 4500x2) Dec 11, 2019 12:31:53
Válasz
(5)
sodika
Külön lakásból stream-elgetni, és közben egy nálam 10-20 évvel fiatalabb csajt kúrogatni, mint a BTurbó, jó alternatíva.

felpontoztam XD

Csak aztán arra ébredsz, hogy az egyik pisás lavórba lóg a kezed a penészes kanapéról.

Amúgy ahogy hallottam, bturbó is épp adósságspirálban úszik :) Ezt a szintet már te is elérted juhúúú
2 napig csicskultam.
Dec 11, 2019 12:31:53

Szerző: aniko_titkos_szerelme (Snecológus-pontszám: 4069x2) Dec 11, 2019 12:32:42
Válasz
(6)
sodika

Kedvesen mondom neked, hogy ez veled soha a büdös életben nem fog megtörténni. Sem a saját lakás, sem a fiatal csaj se szopszpor aki vidáman fizet neked a faszságaidért.
Dec 11, 2019 12:32:42

Szerző: stressznélküli nyugi (Snecológus-pontszám: 5773x2) Dec 11, 2019 12:33:27
Válasz
(4)
sodika

Ehelyett neked a cél a púpszászi putri jobb esetben, vagy Blaha, esetleg az Alex aluljáró. Vagy diliház.
Kenyér és víz.
Dec 11, 2019 12:33:27

Szerző: - Dec 11, 2019 12:34:28
Válasz
(6)
Ha megveszed az extra deluxe változatát és végig is játszod, akkor KERESZTÉNY VAGY! KELL!!! Még a buzidémont is kiűzi talán belőled!

hvg.hu/tudomany/20191211_jezus_krisztus_szimulator_ordoguzes_csodatetel
Dec 11, 2019 12:34:28

Szerző: Herr Schreck Dec 11, 2019 12:37:54
Válasz
(5)
Hiénaverő

Addigra már rég kibaszom a púpját!
Dec 11, 2019 12:37:54

Szerző: sodika Dec 11, 2019 12:38:59
Válasz
(0)
Pedig nagyjából ez a cél.

Addig is építgetem mellette a Java karrieremet is
Dec 11, 2019 12:38:59

Szerző: aniko_titkos_szerelme (Snecológus-pontszám: 4069x2) Dec 11, 2019 12:45:38
Válasz
(1)
sodika
Pedig nagyjából ez a cél.

Addig is építgetem mellette a Java karrieremet is

Oké, én aranyat fogok venni. Nagy biznisz azt mondják.
Dec 11, 2019 12:45:38

Szerző: Bőkezű szponzor Dec 11, 2019 12:46:00
Válasz
(6)
sodika

Abból a 8000 euróból sok fiatal csajt kurhattal volna. Hát még a 35 ezerből!
Dec 11, 2019 12:46:00

Szerző: Fuvolázó Kobold Dec 11, 2019 13:00:02
Válasz
(7)
Tyodika drága, látom, most nagyon felpörgött az autiköd generátor. Gondolom, a 100 körüli nézőszám akasztotta meg a fogaskerekeket. Ha már ilyen virágos jókedvedben írogatsz itt a fórumon, hadd kérdezzek valamit:

Visszakaptad Zoltántól már az összes pénzt, amit neki utaltál?

Igen/nem!!! Ebből válaszd ki, amelyik az igaz aztán fosd ide a fórumra. Thx.
Dec 11, 2019 13:00:02
« 5669 5670 5671 5672 5673 5674 5675 5676 5677 5678 »
1734186 komment.

97 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™