Az esti sörökkel felesleges kalóriákat viszel csak be. Miért nem iszol helyette zöld teát?
*fájdalmasan felszisszen
34 éves papahotel lakó.
Nehéz koplalni ha megiszol napi 4-5 söröcskét, az önmagában a kalóriaszükségleted fele. Még 1-2 redbull, tejeskávé stb, és már a kétharmadánál jársz.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A szétnyílt hasfalra szerintem ideális lenne ha még rámozognál.
Endre, neked nem a nulláról kell építkezned, hanem a mínusz egyről basszameg.
Takarodj el egy orvoshoz.
Nehogy meghalj itt nekünk a hírnév küszöbén :D
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
hasazást streamelhetnéd, lenne legalább donét de mivel alkesz vagy felesleges, az a napi hat sör már pár hónap alatt felpüffesztett. nézd vissza a fogatlan cigány előtti flokokat, sokkal vékonyabb voltál amikor még csak napi egy sör volt az adag
Szerencse, hogy a közvetlen környezetedben csak én végzek szellemi munkát.
Ez igen szellemes volt!
Pont az ellenkezoje, balfasz. Ha ures a gyomrod az agyad felporog mert az oszton azt jelzi hogy baj van.
Lesz ma gameplay vagy mas modon ohajtod alazni magadat?
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Csinálsz egy felülést, kettétörik a gerinced.
Megünnepelnék mint bátor meleget, aki a jogaiért küzd. Tényleg Endre, tudják rólad a melóhelyen, hogy meleg vagy (meg pedofil, meg zsidó, meg aberrált, meg úgy minden, ami még a legvadabb liberálisokból visszatetszést kelt).
szellemi munka????? Na ne röhögtess!
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
A hasizom gyakorlatok nyomása milyen relációban áll az óriási marhanagy javafejlesztő élőben böfögő, finggó, seggvakaró, söröskupakot csövesfészek közepébe elegáns mozdulattal hajító SZELLEMI google keresős munkádban való koncentrálással Endre?
Hiszen full másnaposan, 5-6 sör és kb ugyanennyi óra alvás után jársz dolgozni, fullkészen a budit összeszarva hagyva maga után mint egy állat, önbevallásod szerint is azt sem tudod mi a fasz megy 11 délig mert még kómás vagy, amióta prodesszor java fejlesztővagyok a belvárosi cégnél, azóta itt baszod a trollokat naphosszat, tudod kit etessél meg a szellemi munkáddal.
Pórusaidból párolog a piaszag!!
Gyógytorna meg normális kaja max heti egyszeri bebaszással, max egy kv semmi energiaital, égeted fel a nyomorult apró kis tested erőforrásait, pusztul a fogazatod, pusztul a gyomrod meg a beled az kurvabiztos de gondolom erre is van neked egy ideológiád ASoDI önmagát gyógyítja.
|__o__|
Ennyi jött le neki az egészből, hogy elég lenne pár hasizomgyakorlat és egyből lenne jóval fiatalabb csaja.
Szerencsére nem autista.
Megint belerángatsz a trollozásba retard?
Vicces ezt olvasni egy evolúciós zsákutcától. XD
Te buta, tudatlan állat. Ebből látszik, hogy soha nem sportoltál. Nem létezik lokális zsírbontás, ha csak hasazol attól legfeljebb vastagszik az izom és optikailag csak ront a helyzeten.
De neked első körben le kellene szoknod a piáról és valami könnyű aerob edzést beiktatni. Rendszeresen, heti 3-4 alkalommal, legalább 30-40 perc.
2 napig csicskultam
LOL
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Az afgáni hasiz az biztosan fel!
Ha már háromszor is nekifutottál ennek a kérdésnek, kicsit eligazítalak, bár szerintem teljesen felesleges.
1) Hasizmot fejleszteni bármikor tudsz. Mellé kell a törzsizom, oldal-stabilizáló izmok és az alsóhát, fascia és gerincmerevítő izmok fejlesztése is. Ezt bármikor megteheted, egy vízszintes hely kell és egy matrac vagy puha polifóm. Ha nem egyszerre edzed ezeket, borul az egész, egyes izmok átveszik a terhelést másoktól, nagyon nem egészséges.
2) Ezek a gyakorlatok kalóriát égetnek ugyan, de az a teljes testről, arányosan szívja le az izmot. Bizony, buzika, a mozgáshoz az izmodat használod, amit ha túlterhelsz, mikroszakadások keletkeznek. Ha megfelelően étkezel, és visszatáplálod a kellő fehérjét és szénhidrátot, azok beépülnek és az izom a regeneráció során ezeket felhasználja, azaz a pihenő fázis végén az erősebb illetve látványosabb lesz. Ha mindeközben kevesebb kalóriát viszel be így, mint amit elégetsz, akkor a zsírszázalékod csökkenni fog. Viszont ha edzel és hasazol mint rambo, mellette össze-vissza zabálsz, akkor a szervezetedet az izmodat fogja elégetni, és nem a zsírt. Ez persze rohadtul nem logikus, azonban az evolúciós fejlődés azt programozta a génjeinkbe, hogy az emberi szervezet csak a legvégső esetben használja fel a zsírt. A zsírunk ugyanis a túléléshez szükséges tartalékot adta, amit csak akkor égetett fel a test, ha már nem volt más.
3) Nincsen helyi zsírégetés. Hiába hasazol és eszel rendesen, a hasi zsír nem fog gyorsabban csökkenni, mintha csak pl kardióznál és mellette rendesen étkeznél. Max látványosabb lesz a fogyás.
Igazából ebből egy deka szót nem értettél meg, mert egy autista részeg szar vagy. Az edzést hagyd meg azoknak, akik nem csak faszlóbálni mennek meg atléta trikóban rikácsolni, hanem rendesen, férfi módjára tornáznak. Menjél csináld a showt a twiccsen vagy nyald ki a tokás malac köldökéből a marcipánt. Addig a suncus eljátszik a nyelvével a kockáimon, vagy még lejebb.
Na colab, csá.
Najó, kénytelen vagyok igazat adni neked Recskás. Neked tényleg az lenne a legjobb, ha minimum 100 kilóval kezdenél el fekve nyomni, bármiféle bemelegítés és előkészület nélkül. Teher alatt nő a pálma, te is tudod. Szóval ne hallgass a gonosz trollokra, ők csak el akarnak tántorítani a céljaidtól, hogy ne legyen se német csibéd, se kakasod. Szóval adjad neki, több tíz kilós súlyzókkal, felülés, fekvőtámasz, súlyemelés, adj bele mindent!
melyik eszkozod autokorrektje nem javitja ki az autokirrekt-et?
dobd ki
Na jó, ezzel megfogtál, bevallom. Endre, ha sikert akarsz, muszáj a klasszikus erőemelés fogásaihoz fordulnod. Kifejezetten ajánlom a felhúzást, 100 kg súly alatt nem érdemes nekiállni, akkor ki is tiltanak a jobb helyekről.
Az nem lesz jó. Egy német edző egy pillantást vet rá, azonnal küldi gyógytornára.
Hány diplomád van, te buzeráns?
hogy felhorkant már az alkoholista geci arra a tanácsra hogy ne igyon többet !! :D :D :D
Igazad van, faszság az elmélet, hogy 70-30 arány a megfelelő kajálás vs edzés javára.
Én vennék valami tömegnövelőt is, kreatint meg esetleg vmi tesztoszteron fokozót ha már belecsapsz. De semmi gagyi biotech vagy ilyesmi.
2 napig csicskultam
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Free to take a pia vagy kuponozotok? Tudod 2 tömény meg korlátlan sör/bor
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Pedig lehet, hogy nem ártana. Az előbb mondták be a Hetyetye Expresszen, hogy Blaha Lujza tér, végállomás következik! XD
dagadt geci vagy :)
...hogy a céges bulin miért nem az javás csajt fűzöd?
Helyes. Kompenzáld valamivel. Speed, efedrin, 600-800 mg koffein. Esetleg ezek kombinációja.
De van egy csodaszer, ami tényleg égeti a zsírt és mozogni sem kell. Az a neve, hogy DNP. Kicsit meleged lesz tőle de veszel egy mobilklimát és még van oldva. Ez utóbbi egy hét alatt úgy lepucol, hogy a németcsibék/kokasok sorba fognak állni szopásért!
2 napig csicskultam
És ezzel még az S-Bahn megállóban talált penészes pizzaszelet is egyetért
🕎Endigame🕎
Mit ittál púp?
A növények is mozognak...
A fogaid még nem mozognak?
Mondjuk van a világon műprotkó is, oszt jól van az...
Jó, most hagyjuk az edzést. Megint okosabb vagy mint azok akik tényleg sportolnak. Igazad van!
Azt ugasd, hogy milyen a buli? Csajok jók?
2 napig csicskultam
Mit nem...
2 napig csicskultam
ceglédre jöhet!!!!
A cápaporcot egyed azėrt.
Mit ittál púp?
Facebookra rakják ki a fotókat? Mert ahogy nézem még mindig nem lehet elérni Magyarországról az oldalukat. Mondjuk úgy sem lennél rajta egyiken sem, max ahogy a háttérben a telefonodat nyomkodod.
Azért, mert Soditiszteli a női kollégáit és tudja, hogy a cégen, illetőleg a csoporton belüli randizás később csak bonyodalmakat okozna a munkakapcsolatban cső buzi.
Azért nyugtatott meg, mert látta, hogy geci gusztustalanul nézel ki, és biztosan égne a fejed, ha képek kerülnének ki rólad. Nem tudja, hogy egy magamutogató, torz önképpel rendelkező szatír vagy.
hehe
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Néty etyetyem!!!
Érdekes, hogy nekem sikerült minimális erőfeszítéssel egy év alatt majdnem 10 kilót ledobni. Szellemi munka mellett. Fizettem egy profi étrendért egy dietetikusnak aki sportolókkal foglalkozik és betartottam. Emellé már csak heti 5 estén kellett 1-1 órát mozogni, ami minden szempontból jót tesz az embernek.
Neked mi a kifogásod? Nem jön ki az idődből? Lejárt a kondibérleted?
Nagyon buta vagy, Endre. Ha hasazással akarnál lefogyni, akkor úgy napi 1500-2000 hasprést kéne nyomnod. Ugyanis nincs olyan, hogy irányított fogyás. Olyan van, hogy kalóriadeficit, azaz hogy többet égetsz, mint amennyit eszel. Ahhoz viszont a hasazás egy nagyon gyenge hatásfokú módszer. Kardió edzés kellene neked, vagy HIIT, de abba belehalnál. Próbálkozhatsz még erőgyakorlatokkal, hogy a felhalmozott plusz izomtömeg magasabb kalóriaszükségletével kompenzálj a fogyás irányába... de ezek olyan dolgok, hogy kurvára sokat kell csinálni hogy legyen eredménye. Te egy kétkilós kettlebellt nem tudsz megemelni, úgyhogy ÉVEK kemény munkája lenne, ha nem diétával hanem sporttal akarnál fogyni.
Macskát falhoz?
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Ez így erős, nem volt explicit beismerés, de nem feltétlenül nem így van.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mifan a 8 ezer ojróval???
Zoli tényleg akkor fogja megadni, ha az euró 300 HUF alá esik? :)
*kurvára röhög*
Gyuribá, most miért? Tényleg akkor fogom megadni :D :D
A tviccs’ streamben kettöt kérdeztem amire válaszolt. Az elsö az volt, hogy miért vannak meztelen férfiak a nudi mappában. Erre az volt a hetyetye, hogy “nyem féjfiak hanyem pájokról vannak képek”.
Gondolom az ö agyában ez azt jelenti, hogy ha egy nö is van a képen a fasz mellett akkor az nem számít buziságnak.
A második kérdésem az volt, hogy ki szokta-e verni a farkát a nudistrandokon? Na erre jött egy igazi hetyetyézés, hogy “nyílvánosan mások elött természetesen nem szokta” de minden túlzásnélkül átjött a válaszból, hogy persze, hogy faszt verni jár oda csak elbújik ahol nem látják meg.
Ebböl azért következtetni lehet rá, hogy ez a nagy szauna-mania is mi célt szolgál. Abban eddig sem volt kétség, hogy leskelödni jár de most már az is biztos, hogy ott veri a farkát a szauna wc-kben.
Púpos innen már csak egy lépés, hogy ballonkabátban rárántasz egy iskola elött ...
Púpos innen már csak egy lépés, hogy ballonkabátban rárántasz egy iskola elött ...
*Jelentős összegeket utal a wedekindstraße-i Grundschule alapítványának (is)*
csak nekem ennyire undorító látvány ez a korcs, ahogy egy második seggel a melle alatt ugrál?
ilyen elcseszett testformát max az attack on titanben láttam
Szerző:
broni
Dec 11, 2019 20:45:08
Válasz
(2)
máj van a bulin?????????
Dec 11, 2019 20:45:08
sodika
Dec 11, 2019 20:54:22
Majd nyomok hasizom gyakorlatokat is. De nehéz koplalni, ha szellemi munkát végzel, mert úgy nem tudsz koncentrálni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Dec 11, 2019 20:54:22
broni
Dec 11, 2019 20:58:48
sodi, vedd elő a csodát, és verd ki mindenki előtt, lesz karácsonyi jutalom , jó sok!!!!!!!!
Dec 11, 2019 20:58:48
Löwenbräu Oktoberfestbier
Dec 11, 2019 21:00:30
Majd nyomok hasizom gyakorlatokat is. De nehéz koplalni, ha szellemi munkát végzel, mert úgy nem tudsz koncentrálni.
Az esti sörökkel felesleges kalóriákat viszel csak be. Miért nem iszol helyette zöld teát?
sérvecske
*fájdalmasan felszisszen
Faláb Kapitány
Dec 11, 2019 21:00:32
Az a kiélt, alkesz fej
Dec 11, 2019 21:00:32
bolgár jeti
(
x30)
Dec 11, 2019 21:01:21
x30)
Nehéz koplalni ha megiszol napi 4-5 söröcskét, az önmagában a kalóriaszükségleted fele. Még 1-2 redbull, tejeskávé stb, és már a kétharmadánál jársz.
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 11, 2019 21:02:43
x9)
A szétnyílt hasfalra szerintem ideális lenne ha még rámozognál.
Endre, neked nem a nulláról kell építkezned, hanem a mínusz egyről basszameg.
Takarodj el egy orvoshoz.
Nehogy meghalj itt nekünk a hírnév küszöbén :D
virtuális kondi
Dec 11, 2019 21:06:01
hasazást streamelhetnéd, lenne legalább donét de mivel alkesz vagy felesleges, az a napi hat sör már pár hónap alatt felpüffesztett. nézd vissza a fogatlan cigány előtti flokokat, sokkal vékonyabb voltál amikor még csak napi egy sör volt az adag
Dec 11, 2019 21:06:01
Rocskai Vera
Dec 11, 2019 21:09:20
Dec 11, 2019 21:09:20
broni
Dec 11, 2019 21:15:58
nem kell inkvizitór a buliba??????????biztos van lutheránus......
Dec 11, 2019 21:15:58
--
Dec 11, 2019 21:19:18
Ez igen szellemes volt!
Dec 11, 2019 21:19:18
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Dec 11, 2019 21:19:52
x1)
Pont az ellenkezoje, balfasz. Ha ures a gyomrod az agyad felporog mert az oszton azt jelzi hogy baj van.
Lesz ma gameplay vagy mas modon ohajtod alazni magadat?
-
Dec 11, 2019 21:26:37
Itt egy hozzáértőnek tűnő troll nem is olyan régen kielemezte, a vége az lett, hogy Endrének gyógytornával kellene kezdeni, gerincprobléma, medenceelcsúszás, meg alapvető tartóizmok hiányában.
De kezdj csak hasazni Endi, repedjen csak a hasitasi.
Meg mutogasd a női kettlebellt, meg a kondibérleted is amit évente egyszer használsz.
Őrűlt vagy!
De kezdj csak hasazni Endi, repedjen csak a hasitasi.
Meg mutogasd a női kettlebellt, meg a kondibérleted is amit évente egyszer használsz.
Őrűlt vagy!
Dec 11, 2019 21:26:37
-
Dec 11, 2019 21:27:59
Csinálsz egy felülést, kettétörik a gerinced.
Dec 11, 2019 21:27:59
-
Dec 11, 2019 21:32:30
sodi, vedd elő a csodát, és verd ki mindenki előtt, lesz karácsonyi jutalom , jó sok!!!!!!!!
Megünnepelnék mint bátor meleget, aki a jogaiért küzd. Tényleg Endre, tudják rólad a melóhelyen, hogy meleg vagy (meg pedofil, meg zsidó, meg aberrált, meg úgy minden, ami még a legvadabb liberálisokból visszatetszést kelt).
Dec 11, 2019 21:32:30
-
Dec 11, 2019 21:37:39
Recskas mikor lesz csajozos flokk? Tudod, a fogyatekos haverjaidat mar ismerjuk, most mar mutasd be a csajodat is.
Dec 11, 2019 21:37:39
Zsénó
(
x22)
Dec 11, 2019 21:38:14
x22)
szellemi munka????? Na ne röhögtess!
-
Dec 11, 2019 21:40:40
A hasizom gyakorlatok nyomása milyen relációban áll az óriási marhanagy javafejlesztő élőben böfögő, finggó, seggvakaró, söröskupakot csövesfészek közepébe elegáns mozdulattal hajító SZELLEMI google keresős munkádban való koncentrálással Endre?
Hiszen full másnaposan, 5-6 sör és kb ugyanennyi óra alvás után jársz dolgozni, fullkészen a budit összeszarva hagyva maga után mint egy állat, önbevallásod szerint is azt sem tudod mi a fasz megy 11 délig mert még kómás vagy, amióta prodesszor java fejlesztővagyok a belvárosi cégnél, azóta itt baszod a trollokat naphosszat, tudod kit etessél meg a szellemi munkáddal.
Pórusaidból párolog a piaszag!!
Gyógytorna meg normális kaja max heti egyszeri bebaszással, max egy kv semmi energiaital, égeted fel a nyomorult apró kis tested erőforrásait, pusztul a fogazatod, pusztul a gyomrod meg a beled az kurvabiztos de gondolom erre is van neked egy ideológiád ASoDI önmagát gyógyítja.
Dec 11, 2019 21:40:40
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Dec 11, 2019 21:43:16
x7)
Dec 11, 2019 21:43:16
Mivel a hasizmod ki van domborodva a mögötte levő zsigerhájtól, ha megfeszül, szétnyomja a beledet, és kifosod a sérved. Közvetítést kérünk, mert olyan lesz, mint a Quake-ben a telefrag. Dec 11, 2019 21:43:16
Törpspa
Dec 11, 2019 21:51:13
Ennyi jött le neki az egészből, hogy elég lenne pár hasizomgyakorlat és egyből lenne jóval fiatalabb csaja.
Szerencsére nem autista.
Dec 11, 2019 21:51:13
sodika
Dec 11, 2019 21:51:29
De hisz ez egy faszság. :)
Ha az ember hasznozik, eltűnik a felesleg is.
Sokmillió év evolúció megtervezte ezt jóra.
Dec 11, 2019 21:51:29
sodika
Dec 11, 2019 21:51:54
Hasizmizik, na.
Hülye autokirrekt.
Hülye autokirrekt.
Dec 11, 2019 21:51:54
sodika
Dec 11, 2019 21:54:11
Az ember nem tud a zsír alá hasizmozni, mert a hasizkozás felszámolja a zsírt, ha van.
Ez kurva evidens :)
Dec 11, 2019 21:54:11
Newton-Leibniz
Dec 11, 2019 21:55:15
Nem buliznod kene most sodi? Vagy ott ulsz a sarokban?
Dec 11, 2019 21:55:15
Tiszavasvári hasizkozó
Dec 11, 2019 21:56:58
Az ember nem tud a zsír alá hasizmozni, mert a hasizkozás felszámolja a zsírt, ha van.
Megint belerángatsz a trollozásba retard?
Dec 11, 2019 21:56:58
Dec 11, 2019 21:58:59
Vicces ezt olvasni egy evolúciós zsákutcától. XD
Dec 11, 2019 21:58:59
Riporter
(
x4)
Dec 11, 2019 21:59:02
x4)
Te buta, tudatlan állat. Ebből látszik, hogy soha nem sportoltál. Nem létezik lokális zsírbontás, ha csak hasazol attól legfeljebb vastagszik az izom és optikailag csak ront a helyzeten.
De neked első körben le kellene szoknod a piáról és valami könnyű aerob edzést beiktatni. Rendszeresen, heti 3-4 alkalommal, legalább 30-40 perc.
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 11, 2019 22:00:32
x9)
autokirrekt
LOL
Riporter
(
x4)
Dec 11, 2019 22:02:43
x4)
Meg szemetet eszel, azt is rendszertelenül.
Abban viszont biztos vagyok, hogy ha elkezdenél rendesen edzeni (pr) akkor bedurranna a pofád a erőlködés miatt. Tényleg mínuszból indulsz, nagyon keményen. De nem fogsz te semmit csinálni, lusta szar vagy.
2 napig csicskultam
Abban viszont biztos vagyok, hogy ha elkezdenél rendesen edzeni (pr) akkor bedurranna a pofád a erőlködés miatt. Tényleg mínuszból indulsz, nagyon keményen. De nem fogsz te semmit csinálni, lusta szar vagy.
-
Dec 11, 2019 22:07:17
Az afgáni hasiz az biztosan fel!
Dec 11, 2019 22:07:17
Törpspa
Dec 11, 2019 22:10:15
Sodi féle változatok a hasizmozásra :
hasznozik
hasizmizik
hasizkozás
hasznozik
hasizmizik
hasizkozás
Dec 11, 2019 22:10:15
Facebook csop tag
(
x1)
Dec 11, 2019 22:11:34
x1)
Azt vágjátok, hogy ez a púpos, poshadt szagú geci épp a céges karácsonyi partyn trollozik? Ennyire jól érzi magát! Megérte elmenni és stream helyett telefont nyomkodni a sarokban.
nulla_diploma
Dec 11, 2019 22:14:14
Sneci, tegnap óta sikerült végre megszámolnod, hogy hány diplomád van? :D
Dec 11, 2019 22:14:14
Fuvolázó Kobold
Dec 11, 2019 22:17:45
Ha már háromszor is nekifutottál ennek a kérdésnek, kicsit eligazítalak, bár szerintem teljesen felesleges.
1) Hasizmot fejleszteni bármikor tudsz. Mellé kell a törzsizom, oldal-stabilizáló izmok és az alsóhát, fascia és gerincmerevítő izmok fejlesztése is. Ezt bármikor megteheted, egy vízszintes hely kell és egy matrac vagy puha polifóm. Ha nem egyszerre edzed ezeket, borul az egész, egyes izmok átveszik a terhelést másoktól, nagyon nem egészséges.
2) Ezek a gyakorlatok kalóriát égetnek ugyan, de az a teljes testről, arányosan szívja le az izmot. Bizony, buzika, a mozgáshoz az izmodat használod, amit ha túlterhelsz, mikroszakadások keletkeznek. Ha megfelelően étkezel, és visszatáplálod a kellő fehérjét és szénhidrátot, azok beépülnek és az izom a regeneráció során ezeket felhasználja, azaz a pihenő fázis végén az erősebb illetve látványosabb lesz. Ha mindeközben kevesebb kalóriát viszel be így, mint amit elégetsz, akkor a zsírszázalékod csökkenni fog. Viszont ha edzel és hasazol mint rambo, mellette össze-vissza zabálsz, akkor a szervezetedet az izmodat fogja elégetni, és nem a zsírt. Ez persze rohadtul nem logikus, azonban az evolúciós fejlődés azt programozta a génjeinkbe, hogy az emberi szervezet csak a legvégső esetben használja fel a zsírt. A zsírunk ugyanis a túléléshez szükséges tartalékot adta, amit csak akkor égetett fel a test, ha már nem volt más.
3) Nincsen helyi zsírégetés. Hiába hasazol és eszel rendesen, a hasi zsír nem fog gyorsabban csökkenni, mintha csak pl kardióznál és mellette rendesen étkeznél. Max látványosabb lesz a fogyás.
Igazából ebből egy deka szót nem értettél meg, mert egy autista részeg szar vagy. Az edzést hagyd meg azoknak, akik nem csak faszlóbálni mennek meg atléta trikóban rikácsolni, hanem rendesen, férfi módjára tornáznak. Menjél csináld a showt a twiccsen vagy nyald ki a tokás malac köldökéből a marcipánt. Addig a suncus eljátszik a nyelvével a kockáimon, vagy még lejebb.
Na colab, csá.
Dec 11, 2019 22:17:45
M.Ország rémálma
Dec 11, 2019 22:23:05
Most éppen mi a szitu, Sneci? Álmodozol róla, hogy kockás hasad lesz, amivel meghódítod majd az összes csajt?
Szar dolog egy bulin a sarkoban ülni, és végignézni, ahogy mások látszólag boldogok, ki tudnak kapcsolni, mert nem úgy élték az életüket eddig, ahogy te, ugye?
Ez lett az eredménye a krónikás életművednek. Elhanyagoltál mindent, magadat is beleértve. Meredek neked ez az emelkedő. Érezni rajtad, hogy kurva nagy szarban vagy...
Szar dolog egy bulin a sarkoban ülni, és végignézni, ahogy mások látszólag boldogok, ki tudnak kapcsolni, mert nem úgy élték az életüket eddig, ahogy te, ugye?
Ez lett az eredménye a krónikás életművednek. Elhanyagoltál mindent, magadat is beleértve. Meredek neked ez az emelkedő. Érezni rajtad, hogy kurva nagy szarban vagy...
Dec 11, 2019 22:23:05
-
Dec 11, 2019 22:25:29
Najó, kénytelen vagyok igazat adni neked Recskás. Neked tényleg az lenne a legjobb, ha minimum 100 kilóval kezdenél el fekve nyomni, bármiféle bemelegítés és előkészület nélkül. Teher alatt nő a pálma, te is tudod. Szóval ne hallgass a gonosz trollokra, ők csak el akarnak tántorítani a céljaidtól, hogy ne legyen se német csibéd, se kakasod. Szóval adjad neki, több tíz kilós súlyzókkal, felülés, fekvőtámasz, súlyemelés, adj bele mindent!
Dec 11, 2019 22:25:29
-
Dec 11, 2019 22:28:16
Hasizmizik, na.
Hülye autokirrekt.
Hülye autokirrekt.
melyik eszkozod autokorrektje nem javitja ki az autokirrekt-et?
dobd ki
Dec 11, 2019 22:28:16
Fekete bikapata
Dec 11, 2019 22:29:47
Gyagyás, a külsőd nagyon szépen idomul a belsődhöz! ;)
Nagyon izzadsz kínodban ott a céges vacsin?
Nincs egy olasz munkatárs, akivel el tudnál dumcsizni, szigorúan egy oszlop mögött???
Nagyon izzadsz kínodban ott a céges vacsin?
Nincs egy olasz munkatárs, akivel el tudnál dumcsizni, szigorúan egy oszlop mögött???
Dec 11, 2019 22:29:47
Fuvolázó Kobold
Dec 11, 2019 22:29:56
Na jó, ezzel megfogtál, bevallom. Endre, ha sikert akarsz, muszáj a klasszikus erőemelés fogásaihoz fordulnod. Kifejezetten ajánlom a felhúzást, 100 kg súly alatt nem érdemes nekiállni, akkor ki is tiltanak a jobb helyekről.
Dec 11, 2019 22:29:56
nulla_diploma
Dec 11, 2019 22:41:48
remélem nem kell külön mondani, hogy csak a legdrágább súlyzókkal és delux kondi bérlettel tudsz majd jó tarta testet gyártani. és min 3 edzőt fogadj fel egyszerre!
Dec 11, 2019 22:41:48
-
Dec 11, 2019 22:43:07
és min 3 edzőt fogadj fel egyszerre!
Az nem lesz jó. Egy német edző egy pillantást vet rá, azonnal küldi gyógytornára.
Dec 11, 2019 22:43:07
Riporter
(
x4)
Dec 11, 2019 22:46:46
x4)
Én azt javaslom, hogy kezdjed nyakból nyomással, rúddal és nem kézisúlyzókkal. Szigorúan tarkóra engedve.
Ahogy a trolléga is említette a bemelegítés a gyenge emberek mentsvára, ne pazarold a drága idődet ilyesmire. Amit bellel tudsz csinálni és hatékony az american swing. Itt nagyon figyelj arra, hogy a súly a fejed feletti holtponton megálljon egy tized másodpercre. Aztán, hogy a rotátor izmok is dolgozzanak, fogj egy fitness labdát, állj rá és úgy bicepszezz, egyenes rúddal. Ha kell tanács szólj, segítünk!
2 napig csicskultam
Ahogy a trolléga is említette a bemelegítés a gyenge emberek mentsvára, ne pazarold a drága idődet ilyesmire. Amit bellel tudsz csinálni és hatékony az american swing. Itt nagyon figyelj arra, hogy a súly a fejed feletti holtponton megálljon egy tized másodpercre. Aztán, hogy a rotátor izmok is dolgozzanak, fogj egy fitness labdát, állj rá és úgy bicepszezz, egyenes rúddal. Ha kell tanács szólj, segítünk!
sodika
Dec 11, 2019 22:48:05
Tartson diétát a faszom.
Mozogni hajlandó vagyok, étel-cenzúrát viszont alkalmazzon a faszom.
Dec 11, 2019 22:48:05
egy olvasó
Dec 11, 2019 22:50:16
Tartson diétát a faszom.
Hány diplomád van, te buzeráns?
Dec 11, 2019 22:50:16
nulla_diploma
Dec 11, 2019 22:51:15
Tartson diétát a faszom.
hogy felhorkant már az alkoholista geci arra a tanácsra hogy ne igyon többet !! :D :D :D
Dec 11, 2019 22:51:15
Riporter
(
x4)
Dec 11, 2019 22:53:23
x4)
Tartson diétát a faszom.
Igazad van, faszság az elmélet, hogy 70-30 arány a megfelelő kajálás vs edzés javára.
Én vennék valami tömegnövelőt is, kreatint meg esetleg vmi tesztoszteron fokozót ha már belecsapsz. De semmi gagyi biotech vagy ilyesmi.
-
Dec 11, 2019 22:54:33
Ja, és természetesen a bicajodat se felejtsd el használni! Úgy is itt van a tél, jegesek az utak, egy kis izgalom jót fog tenni a testedzés mellé! Gyakorlásra ajánlom az Autobahnt, ahogy nézem nincs kerítés, nyugodtan mássz be, most már elmondhatod, hogy a te adód is benne van, használd!
Dec 11, 2019 22:54:33
Riporter
(
x4)
Dec 11, 2019 22:56:38
x4)
Van egy német testépítő, Marcus Rühlnek hívják. Ő ha tömegek, akkor sörözik, ha szálkasít akkor cigizik mint az állat. Lehetne a példaképed.
2 napig csicskultam
sodika
Dec 11, 2019 22:58:41
Faszom diétázzon.
Dec 11, 2019 22:58:41
xray
(
x21)
Dec 11, 2019 23:01:06
x21)
Dec 11, 2019 23:01:06
Faszom diétázzon.
milyen a buli, gyagyás? beszéltél már valakivel a köszönésen kívül? van pia is? Dec 11, 2019 23:01:06
Facebook csop tag
(
x1)
Dec 11, 2019 23:03:51
x1)
Faszom diétázzon.
Free to take a pia vagy kuponozotok? Tudod 2 tömény meg korlátlan sör/bor
Dec 11, 2019 23:03:57
Tartson diétát a faszom.
Pedig lehet, hogy nem ártana. Az előbb mondták be a Hetyetye Expresszen, hogy Blaha Lujza tér, végállomás következik! XD
Dec 11, 2019 23:03:57
nulla_diploma
Dec 11, 2019 23:05:00
Faszom diétázzon.
dagadt geci vagy :)
Dec 11, 2019 23:05:00
Többen kérdezik
Dec 11, 2019 23:05:17
Faszom diétázzon.
Dec 11, 2019 23:05:17
Riporter
(
x4)
Dec 11, 2019 23:05:47
x4)
Faszom diétázzon.
Helyes. Kompenzáld valamivel. Speed, efedrin, 600-800 mg koffein. Esetleg ezek kombinációja.
De van egy csodaszer, ami tényleg égeti a zsírt és mozogni sem kell. Az a neve, hogy DNP. Kicsit meleged lesz tőle de veszel egy mobilklimát és még van oldva. Ez utóbbi egy hét alatt úgy lepucol, hogy a németcsibék/kokasok sorba fognak állni szopásért!
Penzmento
(
x6)
Dec 11, 2019 23:07:40
x6)
Tartson diétát a faszom.
És ezzel még az S-Bahn megállóban talált penészes pizzaszelet is egyetért
Riporter
(
x4)
Dec 11, 2019 23:10:45
x4)
Viszel Ogrenak doggy baget a finyomságokból? Vagy csak doggy style lesz ha hazaérsz?
2 napig csicskultam
sodika
Dec 11, 2019 23:12:36
Mozogsz oszt jól van az.
A Just Dance-et amúgy is szerezik a népek.
Biztos, hogy átmozgat. Különben nem lenne egy többórás után másnap izomlázam.
Pont emiatt nincs minden nap. :)
Dec 11, 2019 23:12:36
Facebook csop tag
(
x1)
Dec 11, 2019 23:13:52
x1)
Mozogsz oszt jól van az.
Mit ittál púp?
Fekete bikapata
Dec 11, 2019 23:14:56
Mozogsz oszt jól van az.
A növények is mozognak...
A fogaid még nem mozognak?
Mondjuk van a világon műprotkó is, oszt jól van az...
Dec 11, 2019 23:14:56
Riporter
(
x4)
Dec 11, 2019 23:15:36
x4)
Mozogsz oszt jól van az.
Jó, most hagyjuk az edzést. Megint okosabb vagy mint azok akik tényleg sportolnak. Igazad van!
Azt ugasd, hogy milyen a buli? Csajok jók?
Riporter
(
x4)
Dec 11, 2019 23:16:00
x4)
Mit ittál púp?
Mit nem...
Herr Biersack
Dec 11, 2019 23:18:05
"Herr Kiss, ha letette a telefonját, bejönne velem ebbe a szobába, legyen szíves? Beszélni szeretnék önnel!"
Dec 11, 2019 23:18:05
sodika
Dec 11, 2019 23:25:32
Ő ma igyekezett megnyugtatni, hogy a fotókat nem rakják ki. He?? WTF? Mondom neki, most már tökmindegy, rakják ki egészen nyugodtan az összesét. :D
Dec 11, 2019 23:25:32
tex
Dec 11, 2019 23:25:59
nem kell inkvizitór a buliba??????????biztos van lutheránus......
ceglédre jöhet!!!!
Dec 11, 2019 23:25:59
púpátmozgató edzés
Dec 11, 2019 23:29:57
Tartson diétát a faszom.
A cápaporcot egyed azėrt.
Dec 11, 2019 23:29:57
Facebook csop tag
(
x1)
Dec 11, 2019 23:32:57
x1)
Ő ma igyekezett megnyugtatni, hogy a fotókat nem rakják ki. He?? WTF? Mondom neki, most már tökmindegy, rakják ki egészen nyugodtan az összesét. :D
Mit ittál púp?
-
Dec 11, 2019 23:38:27
Facebookra rakják ki a fotókat? Mert ahogy nézem még mindig nem lehet elérni Magyarországról az oldalukat. Mondjuk úgy sem lennél rajta egyiken sem, max ahogy a háttérben a telefonodat nyomkodod.
Dec 11, 2019 23:38:27
Czibók László
Dec 11, 2019 23:48:16
Igazad van, Endre, ne hallgass a trollokra. Így edzz, ez lesz a jó:
- Étkezést felejtsd el. Mehet a sör, a román energiaital, a pizza és a chips ipari mennyiségben. Ezekben nagyon igazad van, nem kell diétázni, a test ezt megoldja, ahova edzzel, ott a zsír átalakul izommá.
- Fontos, hogy ne melegíts be, nem vagy te trafó.
- Pakolj rá a rúdra annyi súlyt, amennyit csak tudsz. Nem baj, ha 1 ismétlést sem tudsz végrehajtani, teher alatt nő a pálma.
- A gyakorlatoknak ne nézz utána, ösztönösen fogod tudni, hogy kell csinálni. Igazad van, ezt az evolúció kialakította, az evolúció nem hülye. Nyugodtan csalhatsz is, ha pl. nem tudsz bicepszezni, segíts be előre-hátra hajlongással.
- Fontos, hogy gyakorlatok közben amilyen hangosan csak tudsz, nyögj és kiabálj. Így nagyobb erőt tudsz kifejteni.
- Keresd meg a teremben a kokszos srácot, kérdezd meg mit ajánlj, és vegyél mindenből. Többet szúrj, mint amennyit mond.
- Ezek mellé szerezz be kreatint, BCAA-t, cápaporcot, nagy cukortartalmú tömegnövelőt, zsírégetőket és vízhajtókat, szigorúan a legdrágább tejsavó fehérjét, a legnagyobb kiszerelésben.
- Kizárólag ezeket a gyakorlatokat csináld, ahogy mondtam, bemelegítés, és utánanézés nélkül. Ezek az alapgyakorlatok, mással ne szórakozz: fekvenyomás, döntött törzsű evezés, hiperhajlítás, guggolás a nyakadban rúddal, jó reggelt gyakorlat, törzshajlítás. Ezek a gerincednek is jót fognak tenni, gyakorlatilag meggyógyulnak tőlük a tartásproblémáid is.
- Az edzés végén levezetésnek lóbálj kettlebelt. Mindegy hogy hogy, kb. mint ahogy a just dance-ben mozogsz, csak kettlebel-el.
- A végén ne zuhanyozz le, szeretik a nők a testszagot.
- Ha így csinálod, 5-6 hónap, és rajongással fognak szopni a németcsibék.
- Étkezést felejtsd el. Mehet a sör, a román energiaital, a pizza és a chips ipari mennyiségben. Ezekben nagyon igazad van, nem kell diétázni, a test ezt megoldja, ahova edzzel, ott a zsír átalakul izommá.
- Fontos, hogy ne melegíts be, nem vagy te trafó.
- Pakolj rá a rúdra annyi súlyt, amennyit csak tudsz. Nem baj, ha 1 ismétlést sem tudsz végrehajtani, teher alatt nő a pálma.
- A gyakorlatoknak ne nézz utána, ösztönösen fogod tudni, hogy kell csinálni. Igazad van, ezt az evolúció kialakította, az evolúció nem hülye. Nyugodtan csalhatsz is, ha pl. nem tudsz bicepszezni, segíts be előre-hátra hajlongással.
- Fontos, hogy gyakorlatok közben amilyen hangosan csak tudsz, nyögj és kiabálj. Így nagyobb erőt tudsz kifejteni.
- Keresd meg a teremben a kokszos srácot, kérdezd meg mit ajánlj, és vegyél mindenből. Többet szúrj, mint amennyit mond.
- Ezek mellé szerezz be kreatint, BCAA-t, cápaporcot, nagy cukortartalmú tömegnövelőt, zsírégetőket és vízhajtókat, szigorúan a legdrágább tejsavó fehérjét, a legnagyobb kiszerelésben.
- Kizárólag ezeket a gyakorlatokat csináld, ahogy mondtam, bemelegítés, és utánanézés nélkül. Ezek az alapgyakorlatok, mással ne szórakozz: fekvenyomás, döntött törzsű evezés, hiperhajlítás, guggolás a nyakadban rúddal, jó reggelt gyakorlat, törzshajlítás. Ezek a gerincednek is jót fognak tenni, gyakorlatilag meggyógyulnak tőlük a tartásproblémáid is.
- Az edzés végén levezetésnek lóbálj kettlebelt. Mindegy hogy hogy, kb. mint ahogy a just dance-ben mozogsz, csak kettlebel-el.
- A végén ne zuhanyozz le, szeretik a nők a testszagot.
- Ha így csinálod, 5-6 hónap, és rajongással fognak szopni a németcsibék.
Dec 11, 2019 23:48:16
-
Dec 11, 2019 23:50:33
Sodika, kreatinos redbull áll még? Itt az alkalom, most pénzed is van rá.
Dec 11, 2019 23:50:33
-
Dec 12, 2019 00:01:37
Azért, mert Sodi
Dec 12, 2019 00:01:37
-
Dec 12, 2019 00:09:57
Sodi, amikor ilyeneket mondasz úgy megdobogtatod a szívem! Szívesen megujjaznám a segged a direkt erre a célra épített és már felszentelt házi oltáromon! Van ostya is.
Dec 12, 2019 00:09:57
-
Dec 12, 2019 00:13:35
megnéztem nemrég újra sodi régi Sherlock Porks-Kaufmann-molnáref paródiáját
az ilyen kordokumentumok bizonyítják igazán, hogy mennyire leépült a gyagyás
mármint az is nyilván egy trash cucc volt, de ott még nagyjából érthető volt, hogy mit akar kifejezni, fel lehetett ismerni a humorosnak szánt elemeket, volt eleje-közepe-vége
ma már képtelen lenne ilyesmit létrehozni
egyre lejjebb és lejjebb csúszik, nincs megállás
egy végtelen mélységű kútban zuhan folyamatosan a sodi
az ilyen kordokumentumok bizonyítják igazán, hogy mennyire leépült a gyagyás
mármint az is nyilván egy trash cucc volt, de ott még nagyjából érthető volt, hogy mit akar kifejezni, fel lehetett ismerni a humorosnak szánt elemeket, volt eleje-közepe-vége
ma már képtelen lenne ilyesmit létrehozni
egyre lejjebb és lejjebb csúszik, nincs megállás
egy végtelen mélységű kútban zuhan folyamatosan a sodi
Dec 12, 2019 00:13:35
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 12, 2019 00:17:10
x7)
Azért nyugtatott meg, mert látta, hogy geci gusztustalanul nézel ki, és biztosan égne a fejed, ha képek kerülnének ki rólad. Nem tudja, hogy egy magamutogató, torz önképpel rendelkező szatír vagy.
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 12, 2019 00:31:09
x7)
coub.com/view/25gxza
Azért az Ogre is elég türelmes, hogy egy ilyennél nem jön át lebaszni neki egy-két sallert.
Hitetlenkedve nézem egyébként ezt a gyermeki magatartást. :D
hehe
Azért az Ogre is elég türelmes, hogy egy ilyennél nem jön át lebaszni neki egy-két sallert.
xray
(
x21)
Dec 12, 2019 00:31:18
x21)
Dec 12, 2019 00:31:18
sneci, már a főnök is trollkodik veled? xd Dec 12, 2019 00:31:18
egy olvasó
Dec 12, 2019 00:40:02
Nem szeretnélek megbántani téged SoDI, de az az igazság, hogy kibaszottul ocsmány fejed van.
Dec 12, 2019 00:40:02
Peter Biersack
Dec 12, 2019 00:56:23
Elbüszkélkedtél a kollégáknak, hogy lendületet kapott a Twitch karriered?
Itt az év vége... Volt teljesítményértékelés? Kapsz bónuszt? Kértél fizetésemelést?
Itt az év vége... Volt teljesítményértékelés? Kapsz bónuszt? Kértél fizetésemelést?
Dec 12, 2019 00:56:23
D.Dezső
Dec 12, 2019 01:06:32
Most tényleg a kriplinek adtok edzés tanácsokat? :) Tegnap 2 db 2 kilós kettlebellel szenvedett az izomsorvadásos karjaival ... a 45 kilós csajomnak van 8-as kettlebellje.
Az edzös flokk máig epic, a tárogató gépen 5! kg alatt tekeredik mint a rongybaba. Testileg és szellemilegbis full figyatékos.
Hé Gyagyás! Szerintem hagyjad a faszba az edzést meg a diétát rajtad azok már nem segítenek, te már egy bokorban masztizó ócska szatír vagy, mennyivel lenne jobb kigyúrt bokorban masztizó szatírnak lennei?
Semmivel, na látod!
Az edzös flokk máig epic, a tárogató gépen 5! kg alatt tekeredik mint a rongybaba. Testileg és szellemilegbis full figyatékos.
Hé Gyagyás! Szerintem hagyjad a faszba az edzést meg a diétát rajtad azok már nem segítenek, te már egy bokorban masztizó ócska szatír vagy, mennyivel lenne jobb kigyúrt bokorban masztizó szatírnak lennei?
Semmivel, na látod!
Dec 12, 2019 01:06:32
-
Dec 12, 2019 01:13:29
Sneci, tegnap óta sikerült végre megszámolnod, hogy hány diplomád van? :D
Néty etyetyem!!!
Dec 12, 2019 01:13:29
még éltet a remény
(
x1)
Dec 12, 2019 01:15:12
x1)
én még a malacz fórumán kezdtem az ipart, Záhonyi Pista vezetésével volt pár aktív és, aztán kicsit passzív lettem meg volt nagyerejű nyomozás is, szóval azóta is egy ágyneműtartóban rettegek, hátha valaki egyszer lehugyozza a lábtörlőmet.
nszksz
Taot!
nszksz
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 12, 2019 01:17:31
x37)
Érdekes, hogy nekem sikerült minimális erőfeszítéssel egy év alatt majdnem 10 kilót ledobni. Szellemi munka mellett. Fizettem egy profi étrendért egy dietetikusnak aki sportolókkal foglalkozik és betartottam. Emellé már csak heti 5 estén kellett 1-1 órát mozogni, ami minden szempontból jót tesz az embernek.
Neked mi a kifogásod? Nem jön ki az idődből? Lejárt a kondibérleted?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 12, 2019 01:24:57
x37)
Nagyon buta vagy, Endre. Ha hasazással akarnál lefogyni, akkor úgy napi 1500-2000 hasprést kéne nyomnod. Ugyanis nincs olyan, hogy irányított fogyás. Olyan van, hogy kalóriadeficit, azaz hogy többet égetsz, mint amennyit eszel. Ahhoz viszont a hasazás egy nagyon gyenge hatásfokú módszer. Kardió edzés kellene neked, vagy HIIT, de abba belehalnál. Próbálkozhatsz még erőgyakorlatokkal, hogy a felhalmozott plusz izomtömeg magasabb kalóriaszükségletével kompenzálj a fogyás irányába... de ezek olyan dolgok, hogy kurvára sokat kell csinálni hogy legyen eredménye. Te egy kétkilós kettlebellt nem tudsz megemelni, úgyhogy ÉVEK kemény munkája lenne, ha nem diétával hanem sporttal akarnál fogyni.
Tycoon
(
x2)
Dec 12, 2019 02:11:05
x2)
basztam.
Macskát falhoz?
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 12, 2019 03:52:27
x3)
rakjal zsebre pogacsat, dugiuvegbe alkoholt.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Magyarósi Csaba
(
x3)
Dec 12, 2019 04:34:41
x3)
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
..
Dec 12, 2019 06:19:00
Köszi, hogy nem nekem kellett reagálni a célzott zsírégetéses baromságra. Úgy sem jut el az agyáig.
Dec 12, 2019 06:19:00
még éltet a remény
(
x1)
Dec 12, 2019 06:23:30
x1)
Most tényleg bevallotta púpos,hogy a nudistrandokon valahol a susnyásban kínozza a pitont meztelen nyuggerekre?
Mindig viccelődtünk vele,hogy szatírkodik, de a sencológia 2. törvénye most is bejött. A valóság mindig sokkal szörnyűbb / perverzebb, mint amit a legjobb fantáziával megáldott troll el tud képzelni.
Taot!
Mindig viccelődtünk vele,hogy szatírkodik, de a sencológia 2. törvénye most is bejött. A valóság mindig sokkal szörnyűbb / perverzebb, mint amit a legjobb fantáziával megáldott troll el tud képzelni.
-
Dec 12, 2019 06:57:44
Dehát eleve az, hogy nudista "párokat" fotózik a tudtukon kívül. Ez egy beteg ember, semmi kétség.
Dec 12, 2019 06:57:44
-
Dec 12, 2019 07:06:28
Recskas anyad fizikai erofolenye meg adott?
Dec 12, 2019 07:06:28
bolgár jeti
(
x30)
Dec 12, 2019 07:48:28
x30)
Most tényleg bevallotta púpos,hogy a nudistrandokon valahol a susnyásban kínozza a pitont meztelen nyuggerekre?
Ez így erős, nem volt explicit beismerés, de nem feltétlenül nem így van.
Matolcsy
Dec 12, 2019 07:54:53
*kurvára röhög*
Dec 12, 2019 07:54:53
Zoli
Dec 12, 2019 07:56:23
*kurvára röhög*
Gyuribá, most miért? Tényleg akkor fogom megadni :D :D
Dec 12, 2019 07:56:23
Newton-Leibniz
Dec 12, 2019 08:17:42
Endre van egy uj gameplay tippem: Sekiro
Dec 12, 2019 08:17:42
erszényes hasizomgyakorla
Dec 12, 2019 08:32:41
*megjelenik tviccsen*
Dec 12, 2019 08:32:41
D.Dezső
Dec 12, 2019 09:19:25
A tviccs’ streamben kettöt kérdeztem amire válaszolt. Az elsö az volt, hogy miért vannak meztelen férfiak a nudi mappában. Erre az volt a hetyetye, hogy “nyem féjfiak hanyem pájokról vannak képek”.
Gondolom az ö agyában ez azt jelenti, hogy ha egy nö is van a képen a fasz mellett akkor az nem számít buziságnak.
A második kérdésem az volt, hogy ki szokta-e verni a farkát a nudistrandokon? Na erre jött egy igazi hetyetyézés, hogy “nyílvánosan mások elött természetesen nem szokta” de minden túlzásnélkül átjött a válaszból, hogy persze, hogy faszt verni jár oda csak elbújik ahol nem látják meg.
Ebböl azért következtetni lehet rá, hogy ez a nagy szauna-mania is mi célt szolgál. Abban eddig sem volt kétség, hogy leskelödni jár de most már az is biztos, hogy ott veri a farkát a szauna wc-kben.
Dec 12, 2019 09:19:25
Bunkibank
Dec 12, 2019 09:34:18
*Jelentős összegeket utal a wedekindstraße-i Grundschule alapítványának (is)*
Dec 12, 2019 09:34:18
nulla_diploma
Dec 12, 2019 09:57:06
coub.com/view/25gxza
csak nekem ennyire undorító látvány ez a korcs, ahogy egy második seggel a melle alatt ugrál?
ilyen elcseszett testformát max az attack on titanben láttam
Dec 12, 2019 09:57:06
109 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™