Főleg a csöves halál brigádja.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szép próbálkozás cvi
Én egyszerűen kizártnak tartom, amikor belép az öreg a facebook-jára, ne törne rá olykor a gurgulázó röhögés. Pláne amikor a coub-okat linkelitek neki.
Én is gyűjtögetem a snecológiai anyagokat, és amikor belefutottam egy-egy coub-ba, volt hogy negyed óráig nem tudtam semmit csinálni, mert úgy röhögtem.
De miért kéne bárkinek is beszámolnia neked Örebro trollkodásairól? Ez nem egy nyugdíjasklub. Vagy megkérdezed egyenesen tőle, vagy inkább olvass vissza egy pár száz/pár ezer oldalt. Lurk more, ha így érthetőbb.
Örebroról annyit kell tudni, hogy skandináv országban él. Több nyelven beszél, a retardokat időnként fel szokta hívni, a sodi berlinbe költözése után tőle tudtuk meg elsőként, hogy a sodi csak makog németül (a trollok csak sejtették).
Többször lebuktatta sodi hazugságait, pl amikor törpsparól hazudozott.
Több retardot kérdezett fel telefonban, sodi egyszer vérdíjat is kitűzött a fejére, fizette volna kisboros útját északra.
A valóságban pedig egy moszad ügynök, akit RGL-re állították, hogy sose készüljön el a vízhajtású autó, amivel felboríthatná a Rotschild-Rockefeller világrendet. A többi ügyködése csak terelés.
soha nem irtam a trash csoportba, mit szeretnel tudni seggfej? olvasd vissza a pårszåzezer hozzåszolåst, minden kiderul!
"igyunk rá"
Jellemző milyen oldalakat oszt meg a 28 etyetemi féléves értelmiségi.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
960 €? Még egy kukás is többet keres annál!
Endrus, ha már úgy is a kirugás határán vagy, akkor menj inkább el a BVG-hez metróvezetőnek. Nyugi, nem nehéz.
A gáz és fékkart csak tudod huzogatni fel-le. Nem lesz nehéz, a pitonoddal is ezt csinálod. Plusz az ajtonyitó gombot nyomkodni sem bonyolult.
Sok sikert a leépülésben te gyagyás. Autiköd egy ideig jó, de aztán amikor majd a Spree partján egy kartondobozban alszol, vajon akkor is olyan kurva jó lesz-e minden..
Szerencsétlen.
Én azt hallottam, hogy anyád hívott. Nincs kedved visszatakarodni bele? Vagy legalább a berregő maci faszát, de legalább innen el?
Si vis pacem, para bellum
500 euró környékén voltak a kábelek meg a nintendós műanyagok aztán most, majd ha a bank is úgy akarja akkor lesznek még fejlesztések.
De hiszen a twitch halott
2 napig csicskultam.
tetszhalott, de majd ha endre ezzel nem ért egyet akkor úgy fordítja a beszélgetést, hogy ez egy remek elnevezés DE hetyetye :)
Senkiről ne érdeklődj mert ez itt nem szokás. Mindenki Sodi, főszabály szerint.
A púpost és a hozzá kapcsolódó retardáltakat lehet ütni-vágni.
Minden más tabu. Na,meg van még broni. De: Az más.
2 napig csicskultam
Három éjjel, három nap mindhiába vártalak,
Megtudtam, hogy kidobtál.
Összetörted szívemet, kidobtad a kütyümet,
Erről senki nem tehet.
Hisz látom, hogy mindenki boldogan integet,
Én sírok egyedül, ég veled, ég veled,
Hiába tanultam nyelvedet lelkesen,
Hogy mondják németül: kidobott az ogrém?
Bye-bye, Ogre, rossz voltál velem,
Lehúztál és azóta az órám keresem,
Bye-bye, Ogre, kitoltál velem,
Elmentél és azóta a sört nyelem.
Evidenciák! Azok a bolondos németcsibe szemek...
Akarod mondani Á.Broni, ugye. Amúgy nyilán glettelném a púzóját a kis kifestőkönyvnek.
Egész éjjel az új, szórakoztató műsoron gondolkodott.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Kamu, a professzor úr sosem kúr, csak kinyalatja a kurvákkal a seggét.
na, bazdmeg, pluszoltam
:D:D
Tikot szokott néha-napján.
🕎Endigame🕎
Azt, hogy 1M vérdíj van a fejükön!
Statisztikai adatok alapján:
Életkor: 38
Péniszméret: 23cm
Szig. szám: 176139LA
Szexuális orientációja: homoszexuális pedofil
Mit csinál ez a szerencsétlen az interneten hajnali négykor?
Másnap hogy megy melóba?
A négy órácskát kisujjból kirázza :)
Holnap tudunk reggel indulni
Felesleges, elvégre vége a Twitch karriernek. Tegnap be lett jelentve Hahó!
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Depresszió Dezső feleségét Álmatlanság Amáliának hívják. Gonosz egy némber annyi szent, Endrének mostanában vele is meggyűlik a baja.
2 napig csicskultam
A szerző Kertész Imre volt. Meghalt sajnos. Snecire maradt a SORSTALANSÁG.
hát azért hetyetye
* corrected *
Szerintem ál-SF, az igazinak van kéknickje.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Este 18.00 az időpont, amikor a kotorék kapui megnyílnak előtte. Irgalmatlan faszverés következik, majd pihenget egy kicsit a korcs. Alszik, szundít, várja, hogy kezdhesse a streamet. Este hiába iszik meg 4-6 sört, az már nem kúrja haza az agyát annyira, hogy teljesen be is aludjon tőle. Így hát éjfél után is vígan, relatíve kipihenten tud dögleni a képernyő előtt, amíg bele nem ájul a vackába.
Reggel valahogy összerántja magát, mert az autilogika szerint ha minden nap időben ér a munkahelyre, akkor nem rugjatják ki.
Kurva anyádat, korcs!
Épp ma jutott eszembe hogy a kivénhedt szandálos héber 15 éve van a retardológiai köztudatban, és ennyi idő alatt egy gyerektől eltiltást, egy urnát meg egy alkoholizmust shikerült bevonzania.
Újabb shikertörténet, a trolloknak van kire irigykedni!
Kaufmann egyáltalán miből él? Neki is van kiadott lakása?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Egyébként ezeknek a lakáskiadó retardoknak nem lehetne valahogy a körmére nézni? Egy lakáskiadás legális menete nem lehet egyszerű, rengeteg mindent kellhet elintézni ahhoz, hogy valakibe ne lehessen belekötni, ha magánszemélyként, kapcsolatok nélkül egyáltalán lehetséges. Le merném fogadni, hogy még szerződést sem írnak, vagy ha igen, akkor az valami sajtpapír. Hogy az adózást ne is említsem. Egy hozzáértő szobafestőnek lehet, hogy megérne egy kört.
Ez egy kicsit offtopic, mivel teljesen nyilvánvaló, hogy az ilyen pedofil krokkó, és hasonló lumpenek feketén adják ki a lakásukat, de nem kell hozzá semmi kapcsolat.
Elmész egy ügyvédhez egy egy órás tanácsadásra, ahhoz is csak azért, mert nem akarod, hogy a bérlő a nyakadon maradjon, ha egyszer úgy alakul, hogy ki kell baszni, elhozol tőle egy sablon szerződést, év végén pedig lejelented a NAV-nak a bevallásodban, és leadózod tisztességesen, pont ennyi kell hozzá. Ha fogalmad sincs, hogy kell leadózni, akkor még egy könyvelőtől is kérni kell egy óránnyi tanácsadást, amíg összefoglalja neked a hatályos jogszabályokat, és kiszámolja, hogy mennyi pénzed marad az év végén. Ezerszer egyszerűbb, mint egy ingatlan adásvételt végigcsinálni, vagy akár egy villanyorát lecserélni.
A témához pedig: A NAV-nál tehetsz bejelentést névtelenül, vagy névvel (azt jobban vizsgálják), minden rendelkezésre álló bizonyítékot csatolva. Azért a járvány közepén ne várj ettől csodákat.
*paródiarovat
Amúgy fogalmam nincs, lakása nincs neki mert a mama lakásában lakik. Volt az oldalán egyszer egy levél, kár hogy nem mentette le a tanszék (talán még megvan gólyák szorgalmi ötösért kikereshetik), amit Krokki-mama írt a rövidnadrágos blankolt fiacskájának, hogy "nem tudom mi lesz veled fiam ha én már nem leszek", látta előre mekkora semmirekellő tróger.
A jó kurva anyádat fogyaték.
Abból látszik, hogy kamu sodi asodi, hogy néven nevez bárkit. Még az idézet gombot se bírja kezelni. Ráadásul túl összefüggőek a mondatok, sehol egy autikorrekt...
eejha)))))))))))))))))))))
funktionális
Csak a fasza, és az is csak a kisszobában lóg egész nap.
Menjenek a minuszok, trollz pls!
Ez az egész posztod nettó hazugság.
Talán egyedül a jóhiszemű, de az utolsó ilyen is meghalt, és még a sírját se pisáltad le. Ezen kívül jóérzésű ember nem akar veled semmiben közösdködni, mert igen hamar kiderül rólad, hogy miféle ember vagy. Vagy ha nem, akkor elég megnéznie ahogy eltorzult fejjel arról huhogsz, hogy a lábadat kellene nyalogatnia.
SOHA nem érdekel téged, hogy másnak jó-e. Képtelen vagy rá, mert nárcisztikus faszfej vagy. Ha neki IS jó, akkor esetleg. Fogalmam sincs, mégis mi a faszért pont ezen a fórumon próbálod meg ezt eladni, mert itt még a kezdő gólyák is tudják, hogy hazudsz.
Ez az úgyis utólérem meg komolytalan. Egy ilyen eset volt, talán. De ott is igazából a semmit próbálod meg eladni, akinek minimális jogi, meg BE ismerete van, az ezt tisztán látja. Azóta meg még egy legót se bírtál utólérni, a tükröt is jól bezárattad, a besúgásért beígért játékot is elloptad.
És az egyenesen már szánalmas, ahogy irrelevánsozol. Lehet, hogy ezt magaddal el tudod hitetni, csak ez megint maximum az autista, szocipoata fejeddel irreleváns - mások, akik képesek emberi kapcsolatokra, és értik is őket tudják, hogy nem, nem az.
Egyébként zárásul egy jótanács: nem nagyon van mit újragondolnod. Soha nem fog jönni senki más, csak trollok. Ha véletlen mégis, azok fel lesznek világosítva, hogy milyen sodi asodi. Tudod ezért (is) jó ez a mirror, mert te hiába törlöd a részeg őrjöngéseidet twitchről, megmarad az utókornak. A te "kontented"-re nem kíváncsi senki. Ezt már te magad is érzed, azért próbálkozol ilyen szar dumákkal stream közben, hogy "ezért jártok ide, mert aki minőséget akar, az a VR pistiéket nézi". (Segítek egyébként - ők is kurva unalmassak, bár az tény, hogy legalább profik)
A trollok akkor nem fognak jönni (vagy legalábbis kevesebben), ha eltakarodsz végre a netről, és feladod magad a rendőrségnek/pszichiátriának.
Hopsz, mellényomtam.
Ha szarkazmus volt, mea culpa.
Hát ezen én is rítam :D
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
NeoX
Apr 28, 2020 00:04:33
ne akard tudni, félkézzel töri el bárki gerincét.
Apr 28, 2020 00:04:33
xray
(
x21)
Apr 28, 2020 00:06:57
x21)
Apr 28, 2020 00:06:57
ne akard tudni, félkézzel töri el bárki gerincét.
na komolyabb válasz: itt mindenki sodika, örebro is. Apr 28, 2020 00:06:57
járókeretes halálbrigádok
Apr 28, 2020 00:07:54
járókeretes halálbrigádok - ez lesz az új nevem Apr 28, 2020 00:07:54
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 28, 2020 00:09:03
x19)
Örebro nevű trollról mit lehet tudni?
Szép próbálkozás cvi
nud mappa
Apr 28, 2020 00:30:25
nem vagyok cvi, vagy bármiféle retard, nyugi
én egy viszonylag zöldfülű snecológus vagyok
még régebben "Elsőéves snecológus hallgató" néven kommenteltem párszor és feltöltöttem sneci trash csoportos ámokfutásait kép formátumban ide
ezzel az örebro névvel találkoztam a trash csportban és szeretném tudni, hogy milyen trollkodásokat követett el sneci ellen
Tye faty a petyofil
még régebben "Elsőéves snecológus hallgató" néven kommenteltem párszor és feltöltöttem sneci trash csoportos ámokfutásait kép formátumban ide
ezzel az örebro névvel találkoztam a trash csportban és szeretném tudni, hogy milyen trollkodásokat követett el sneci ellen
Apr 28, 2020 00:30:25
B-né
Apr 28, 2020 00:37:46
Ő is egy troll. És a trollok ártalmatlanok. Nem kérdeznek egymásról, mert tudják, hogy a zsíros hajú excel-warrior lesben áll. Pedig Örebronak a nevét, a címét és a telefonszámát is lehet tudni, mert megadta. Miért? Mert leszarja a retardokat, és önszórakoztatásból szopatja snecit.
Apr 28, 2020 00:37:46
Ételfutár
Apr 28, 2020 00:40:37
Én azt hallottam hogy Örebro egyszer leszopott valakit az Oktogonon '91ben de lehet hogy más volt
Apr 28, 2020 00:40:37
ál-broni
Apr 28, 2020 00:42:06
Az én vótam!!!!
Apr 28, 2020 00:42:06
Autismus Maximus
(
x16)
Apr 28, 2020 01:21:44
x16)
Kurva jot lehet szorakozni az ogre-falon levo kommenteken :))
Eleinte sajnaltam amugy az oreget de ahogy lattam hogy herr guccse is egy szar szelsojobbos naci mint endre, ez az erzesem el is illant. Mehet a faszerdo az ogrenak. Csak annyit mondok, hogy frank eloszeretettel poenkodik szerencsetlen arva menekult kolykokon. Ugyanolyan gonosz mint pup, es valleg azert fogadta be a korcsot, mert endre is eloadta a nagy migrielkenes orbanfant.
Eleinte sajnaltam amugy az oreget de ahogy lattam hogy herr guccse is egy szar szelsojobbos naci mint endre, ez az erzesem el is illant. Mehet a faszerdo az ogrenak. Csak annyit mondok, hogy frank eloszeretettel poenkodik szerencsetlen arva menekult kolykokon. Ugyanolyan gonosz mint pup, es valleg azert fogadta be a korcsot, mert endre is eloadta a nagy migrielkenes orbanfant.
Én egyszerűen kizártnak tartom, amikor belép az öreg a facebook-jára, ne törne rá olykor a gurgulázó röhögés. Pláne amikor a coub-okat linkelitek neki.
Én is gyűjtögetem a snecológiai anyagokat, és amikor belefutottam egy-egy coub-ba, volt hogy negyed óráig nem tudtam semmit csinálni, mert úgy röhögtem.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 28, 2020 01:49:26
x37)
De miért kéne bárkinek is beszámolnia neked Örebro trollkodásairól? Ez nem egy nyugdíjasklub. Vagy megkérdezed egyenesen tőle, vagy inkább olvass vissza egy pár száz/pár ezer oldalt. Lurk more, ha így érthetőbb.
Örebro figyelő
Apr 28, 2020 02:21:17
Örebroról annyit kell tudni, hogy skandináv országban él. Több nyelven beszél, a retardokat időnként fel szokta hívni, a sodi berlinbe költözése után tőle tudtuk meg elsőként, hogy a sodi csak makog németül (a trollok csak sejtették).
Többször lebuktatta sodi hazugságait, pl amikor törpsparól hazudozott.
Több retardot kérdezett fel telefonban, sodi egyszer vérdíjat is kitűzött a fejére, fizette volna kisboros útját északra.
A valóságban pedig egy moszad ügynök, akit RGL-re állították, hogy sose készüljön el a vízhajtású autó, amivel felboríthatná a Rotschild-Rockefeller világrendet. A többi ügyködése csak terelés.
Apr 28, 2020 02:21:17
Örebro
(
x17)
Apr 28, 2020 03:24:27
x17)
soha nem irtam a trash csoportba, mit szeretnel tudni seggfej? olvasd vissza a pårszåzezer hozzåszolåst, minden kiderul!
Tycoon
(
x2)
Apr 28, 2020 03:59:16
x2)
A púpfal még ilyenkor is pörög hajnali 4kor,lehet tényleg kibaszták.
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Hiénaverő
(
x17)
Apr 28, 2020 04:23:59
x17)
"igyunk rá"
Jellemző milyen oldalakat oszt meg a 28 etyetemi féléves értelmiségi.
Igazmondó Juhász
(
x2)
Apr 28, 2020 04:35:47
x2)
1000 euró alatt van (3 hónappal).
960 euró.
960 euró.
960 €? Még egy kukás is többet keres annál!
Endrus, ha már úgy is a kirugás határán vagy, akkor menj inkább el a BVG-hez metróvezetőnek. Nyugi, nem nehéz.
A gáz és fékkart csak tudod huzogatni fel-le. Nem lesz nehéz, a pitonoddal is ezt csinálod. Plusz az ajtonyitó gombot nyomkodni sem bonyolult.
Sok sikert a leépülésben te gyagyás. Autiköd egy ideig jó, de aztán amikor majd a Spree partján egy kartondobozban alszol, vajon akkor is olyan kurva jó lesz-e minden..
Szerencsétlen.
regginsnarT
(
x1)
Apr 28, 2020 05:50:29
x1)
Ha néha tekered a biciklit, az antifasiszta törpecigány biztos beenged a mobil kutyaólba Endre.
Holnap tudunk reggel indulni
Frei Tamás
(
x1)
Apr 28, 2020 06:23:00
x1)
Én azt hallottam hogy Örebro egyszer leszopott valakit az Oktogonon '91ben de lehet hogy más volt
Én azt hallottam, hogy anyád hívott. Nincs kedved visszatakarodni bele? Vagy legalább a berregő maci faszát, de legalább innen el?
Hiénaverő
(
x17)
Apr 28, 2020 06:41:39
x17)
Nem követtem a lájvokat, e hónapban milyen értékben spórolt lomot a Gyagyás? Májusra milyen szemét megvásárlása van bejelentve, ami okvetlenül szükséges a sztrm átütő shikeréhez?
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Apr 28, 2020 07:46:12
x2)
Nem követtem a lájvokat, e hónapban milyen értékben spórolt lomot a Gyagyás? Májusra milyen szemét megvásárlása van bejelentve, ami okvetlenül szükséges a sztrm átütő shikeréhez?
500 euró környékén voltak a kábelek meg a nintendós műanyagok aztán most, majd ha a bank is úgy akarja akkor lesznek még fejlesztések.
Gólya
(
x2)
Apr 28, 2020 07:54:28
x2)
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Apr 28, 2020 08:03:09
x2)
tetszhalott, de majd ha endre ezzel nem ért egyet akkor úgy fordítja a beszélgetést, hogy ez egy remek elnevezés DE hetyetye :)
Producer
Apr 28, 2020 08:20:50
Sodi és Márk megalapítja a Pe-dö-dö-t.
Apr 28, 2020 08:20:50
Riporter
(
x4)
Apr 28, 2020 08:40:08
x4)
Senkiről ne érdeklődj mert ez itt nem szokás. Mindenki Sodi, főszabály szerint.
A púpost és a hozzá kapcsolódó retardáltakat lehet ütni-vágni.
Minden más tabu. Na,meg van még broni. De: Az más.
FKK ficken kleiner kinder
Apr 28, 2020 08:40:10
legyen biciklis lájv..ne fojtsd magadba!
Apr 28, 2020 08:40:10
-
Apr 28, 2020 08:41:25
Sodi és Márk megalapítja a Pe-dö-dö-t.
Három éjjel, három nap mindhiába vártalak,
Megtudtam, hogy kidobtál.
Összetörted szívemet, kidobtad a kütyümet,
Erről senki nem tehet.
Hisz látom, hogy mindenki boldogan integet,
Én sírok egyedül, ég veled, ég veled,
Hiába tanultam nyelvedet lelkesen,
Hogy mondják németül: kidobott az ogrém?
Bye-bye, Ogre, rossz voltál velem,
Lehúztál és azóta az órám keresem,
Bye-bye, Ogre, kitoltál velem,
Elmentél és azóta a sört nyelem.
Apr 28, 2020 08:41:25
A broni
Apr 28, 2020 08:49:07
az Ogre lányát azért kúrnám
Apr 28, 2020 08:49:07
kell-e metlen?
Apr 28, 2020 09:02:16
Evidenciák! Azok a bolondos németcsibe szemek...
Apr 28, 2020 09:02:16
Frei Tamás
(
x1)
Apr 28, 2020 09:27:05
x1)
Akarod mondani Á.Broni, ugye. Amúgy nyilán glettelném a púzóját a kis kifestőkönyvnek.
Hahó
(
x135)
Apr 28, 2020 09:53:51
x135)
Egész éjjel az új, szórakoztató műsoron gondolkodott.
broni
(
x45)
Apr 28, 2020 09:58:59
x45)
na, bazdmeg, ál-broni
Kémlégy
(
x2)
Apr 28, 2020 10:22:59
x2)
xray
(
x21)
Apr 28, 2020 10:27:03
x21)
Apr 28, 2020 10:27:03
na, bazdmeg, ál-broni
mínuszold :D Apr 28, 2020 10:27:03
Frank Gutsche
Apr 28, 2020 10:27:11
m.facebook.com/profile.php?id=100000442296694
Endre, ez itt én vagyok.
Fiatalkoromban nem buszokat legóztunk, hanem KV-1-eket a kurva anyád
Endre, ez itt én vagyok.
Fiatalkoromban nem buszokat legóztunk, hanem KV-1-eket a kurva anyád
Apr 28, 2020 10:27:11
broni
(
x45)
Apr 28, 2020 10:28:29
x45)
mínuszold :D
na, bazdmeg, pluszoltam
-
Apr 28, 2020 10:29:54
Amúgy van rá esély, hogy az Ogre csibéje és a Sodi összefutottak már?
Apr 28, 2020 10:29:54
Frank Gutsche
Apr 28, 2020 10:33:58
Apr 28, 2020 10:33:58
M.Ország rémálma
Apr 28, 2020 10:38:10
i.redd.it/zmppulf25gv41.jpg
Ezt akartam a kurva eletbe
Akit linkeltem arra vertem ki tegnap este
Ezt akartam a kurva eletbe
Akit linkeltem arra vertem ki tegnap este
:D:D
Apr 28, 2020 10:38:10
Newton-Leibniz
(
x1)
Apr 28, 2020 10:38:47
x1)
endre hogy megy a munka?
Gutsche Tyodika
Apr 28, 2020 10:48:11
Bukott sztrímer vagyok már rég,
Nem bírom el a rendelést,
Bukott videós leszek, míg élek.
Nem bírom el a rendelést,
Bukott videós leszek, míg élek.
Apr 28, 2020 10:48:11
Newton-Leibniz
(
x1)
Apr 28, 2020 10:55:18
x1)
broni prof, ez az ön stílusa!:
www.youtube.com/watch?v=RxOI6QSKFLg&list=RDMMRxOI6QSKFLg&start_radio=1
www.youtube.com/watch?v=RxOI6QSKFLg&list=RDMMRxOI6QSKFLg&start_radio=1
Púpfal számláló
Apr 28, 2020 11:05:21
Már 8-nál tart a púpfal megosztások száma!
Hatalmas GDP növekedés várható Berlin, Germany környékén a nyugdíjasposzt cunaminak köszönhetően!
Hatalmas GDP növekedés várható Berlin, Germany környékén a nyugdíjasposzt cunaminak köszönhetően!
Apr 28, 2020 11:05:21
-
Apr 28, 2020 11:12:14
Ezt a balfasz Endrét!
Összejöhetett volna Gutsche lányával, ha egy kicsit is megerőltette volna magát.
De hát tudjuk róla, hogy homo pedofil pszichopata.
Összejöhetett volna Gutsche lányával, ha egy kicsit is megerőltette volna magát.
De hát tudjuk róla, hogy homo pedofil pszichopata.
Apr 28, 2020 11:12:14
Penzmento
(
x6)
Apr 28, 2020 11:14:44
x6)
Tikot szokott néha-napján.
pocokarcú fiú
Apr 28, 2020 11:17:29
broni!
2 strigut véss be pls!!!4
NSZKSZ
NSZKSZ
Apr 28, 2020 11:17:29
Krokó
Apr 28, 2020 11:18:15
A "Szerző" és a "-" nevű trollokról mit lehet tudni?
Apr 28, 2020 11:18:15
xray
(
x21)
Apr 28, 2020 11:19:36
x21)
Apr 28, 2020 11:19:36
1 millióért megmondjuk. xd Apr 28, 2020 11:19:36
-
Apr 28, 2020 11:19:53
Azt, hogy 1M vérdíj van a fejükön!
Apr 28, 2020 11:19:53
trollok.xls 3127.sor
Apr 28, 2020 11:24:00
Statisztikai adatok alapján:
Életkor: 38
Péniszméret: 23cm
Szig. szám: 176139LA
Szexuális orientációja: homoszexuális pedofil
Apr 28, 2020 11:24:00
-
Apr 28, 2020 11:30:20
Huhh remélem nincs 23 centis szamár faszom! Az ellenségeimnek sem kívánnám, hogy egy darab hús lógjon a lábaim között, ami semmire nem használható. (Lehet vele villogni a gyerekeknek, akik azt hiszik, hogy hűű neeekoraaaa akkor biztoos a sodi bácsival fogok játszani, nem gáborral, mert neki nincsis ilyen nagy fütyije)
Apr 28, 2020 11:30:20
Kémlégy
(
x2)
Apr 28, 2020 11:34:50
x2)
Másnap hogy megy melóba?
Nyereményjátékos Bence
Apr 28, 2020 11:36:02
Kedves Gyagyás!
Szeretnénk látni a bizonyítékot, miszerint megvásároltad magadnak vagyis akarom mondani gobesugnak a szájbörpánkot. Illetve megjelenéskor mikor játszol vele, szintén követelni fogom hogy bizonyítsd be hogy mégegyszer megvásároltad. Mert hazug SoDI a SoDI.
"Nincs olyan, hogy tartozom, mert nekem is tartoznak!"
Szeretnénk látni a bizonyítékot, miszerint megvásároltad magadnak vagyis akarom mondani gobesugnak a szájbörpánkot. Illetve megjelenéskor mikor játszol vele, szintén követelni fogom hogy bizonyítsd be hogy mégegyszer megvásároltad. Mert hazug SoDI a SoDI.
Apr 28, 2020 11:36:02
regginsnarT
(
x1)
Apr 28, 2020 11:37:19
x1)
Másnap hogy megy melóba?
Másnap hogy megy melóba?
A négy órácskát kisujjból kirázza :)
Facebook csop tag
(
x1)
Apr 28, 2020 11:38:04
x1)
Kedves Gyagyás!
Felesleges, elvégre vége a Twitch karriernek. Tegnap be lett jelentve Hahó!
Apr 28, 2020 11:49:12
Lópikulát, Örebró volt az az ember, aki a magyar járókeretes westernfilmeket rendezte, de a filművészeti egyetemről is kirúgták, most vén contry zenészeknek a járókeretes nagykoncertot szervez a gerendaival! A luppán! Apr 28, 2020 11:49:12
Riporter
(
x4)
Apr 28, 2020 11:51:15
x4)
Másnap hogy megy melóba?
Másnap hogy megy melóba?
Depresszió Dezső feleségét Álmatlanság Amáliának hívják. Gonosz egy némber annyi szent, Endrének mostanában vele is meggyűlik a baja.
pocokarcú fiú
Apr 28, 2020 12:17:01
A négy órácskát szamárfaszát kisujjból kirázza :)
Apr 28, 2020 12:17:01
Scall Fast
Apr 28, 2020 12:20:18
We fail you Endre!
Apr 28, 2020 12:20:18
Schwezoff Dávid
(
x6)
Apr 28, 2020 12:20:50
x6)
A szerző Kertész Imre volt. Meghalt sajnos. Snecire maradt a SORSTALANSÁG.
Scall Fast
Apr 28, 2020 12:26:22
Amúgy is úgy nézel, ki mint egy, jávorszarvas és egy óriás schnauzer, hibás fúziója ezért, szégyen lenne veled, mutatkozni bárhol!
Apr 28, 2020 12:26:22
James Watt
Apr 28, 2020 12:28:28
No steam, no cry.
* corrected *
Apr 28, 2020 12:28:28
xray
(
x21)
Apr 28, 2020 12:34:12
x21)
Apr 28, 2020 12:34:12
Amúgy is úgy nézel, ki mint egy, jávorszarvas és egy óriás schnauzer, hibás fúziója ezért, szégyen lenne veled, mutatkozni bárhol!
nocsak Apr 28, 2020 12:34:12
Hiénaverő
(
x17)
Apr 28, 2020 12:36:07
x17)
nocsak
xray
(
x21)
Apr 28, 2020 12:38:11
x21)
Apr 28, 2020 12:38:11
a fene sem emlékszik ilyen részletekre, neked jobb a memóriád. Apr 28, 2020 12:38:11
-
Apr 28, 2020 12:50:25
Na Sodrák, hogy telik a napod? Köszönöm kérdésedet, az enyém jól. Volt már sírásocska? Ideggörcsöcske? Kirúgásocska? Kizárásocska? Stream lesz ma? Nem lesz? Miért nem? Hiszen ebből akarsz megélni! Készítsd az autiködöt, mert az Alexanderplatzon is szükséged lesz rá! Púpszászon meg pláne. Na meló, csá.
Apr 28, 2020 12:50:25
Newton-Leibniz
(
x1)
Apr 28, 2020 13:01:17
x1)
hey endre
megérkezett már a betonkeverő? mit szólt shreck?
megérkezett már a betonkeverő? mit szólt shreck?
Budai-úrifiú
(
x9)
Apr 28, 2020 13:02:25
x9)
Azon még mindig szakadok hogy Kaufmann rabbi 1 milliót ajánlott a kötőjel nevű trollért :D
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Fuvolázó Kobold
Apr 28, 2020 13:04:15
Másnap hogy megy melóba?
Másnap hogy megy melóba?
Este 18.00 az időpont, amikor a kotorék kapui megnyílnak előtte. Irgalmatlan faszverés következik, majd pihenget egy kicsit a korcs. Alszik, szundít, várja, hogy kezdhesse a streamet. Este hiába iszik meg 4-6 sört, az már nem kúrja haza az agyát annyira, hogy teljesen be is aludjon tőle. Így hát éjfél után is vígan, relatíve kipihenten tud dögleni a képernyő előtt, amíg bele nem ájul a vackába.
Reggel valahogy összerántja magát, mert az autilogika szerint ha minden nap időben ér a munkahelyre, akkor nem rugjatják ki.
Kurva anyádat, korcs!
Apr 28, 2020 13:04:15
Hiénaverő
(
x17)
Apr 28, 2020 13:05:53
x17)
Azon még mindig szakadok hogy Kaufmann rabbi 1 milliót ajánlott a kötőjel nevű trollért :D
Épp ma jutott eszembe hogy a kivénhedt szandálos héber 15 éve van a retardológiai köztudatban, és ennyi idő alatt egy gyerektől eltiltást, egy urnát meg egy alkoholizmust shikerült bevonzania.
Budai-úrifiú
(
x9)
Apr 28, 2020 13:10:02
x9)
-
Apr 28, 2020 13:20:45
Egyébként ezeknek a lakáskiadó retardoknak nem lehetne valahogy a körmére nézni? Egy lakáskiadás legális menete nem lehet egyszerű, rengeteg mindent kellhet elintézni ahhoz, hogy valakibe ne lehessen belekötni, ha magánszemélyként, kapcsolatok nélkül egyáltalán lehetséges. Le merném fogadni, hogy még szerződést sem írnak, vagy ha igen, akkor az valami sajtpapír. Hogy az adózást ne is említsem. Egy hozzáértő szobafestőnek lehet, hogy megérne egy kört.
Apr 28, 2020 13:20:45
-
Apr 28, 2020 13:29:14
Egyébként ezeknek a lakáskiadó retardoknak nem lehetne valahogy a körmére nézni? Egy lakáskiadás legális menete nem lehet egyszerű, rengeteg mindent kellhet elintézni ahhoz, hogy valakibe ne lehessen belekötni, ha magánszemélyként, kapcsolatok nélkül egyáltalán lehetséges.
Ez egy kicsit offtopic, mivel teljesen nyilvánvaló, hogy az ilyen pedofil krokkó, és hasonló lumpenek feketén adják ki a lakásukat, de nem kell hozzá semmi kapcsolat.
Elmész egy ügyvédhez egy egy órás tanácsadásra, ahhoz is csak azért, mert nem akarod, hogy a bérlő a nyakadon maradjon, ha egyszer úgy alakul, hogy ki kell baszni, elhozol tőle egy sablon szerződést, év végén pedig lejelented a NAV-nak a bevallásodban, és leadózod tisztességesen, pont ennyi kell hozzá. Ha fogalmad sincs, hogy kell leadózni, akkor még egy könyvelőtől is kérni kell egy óránnyi tanácsadást, amíg összefoglalja neked a hatályos jogszabályokat, és kiszámolja, hogy mennyi pénzed marad az év végén. Ezerszer egyszerűbb, mint egy ingatlan adásvételt végigcsinálni, vagy akár egy villanyorát lecserélni.
A témához pedig: A NAV-nál tehetsz bejelentést névtelenül, vagy névvel (azt jobban vizsgálják), minden rendelkezésre álló bizonyítékot csatolva. Azért a járvány közepén ne várj ettől csodákat.
Apr 28, 2020 13:29:14
Hiénaverő
(
x17)
Apr 28, 2020 13:43:56
x17)
A perekből amiket megnyert, és amiért Recskaboy már másfél évtizede példaképének vallja**paródiarovat
Amúgy fogalmam nincs, lakása nincs neki mert a mama lakásában lakik. Volt az oldalán egyszer egy levél, kár hogy nem mentette le a tanszék (talán még megvan gólyák szorgalmi ötösért kikereshetik), amit Krokki-mama írt a rövidnadrágos blankolt fiacskájának, hogy "nem tudom mi lesz veled fiam ha én már nem leszek", látta előre mekkora semmirekellő tróger.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Apr 28, 2020 13:58:53
x7)
sodinak ajánlom ezt a kütyüt, ami tuti valódi nézettséget hoz:

Csak 2200 euro, ami az első unboxing videoval megtérül.
|__o__|

Csak 2200 euro, ami az első unboxing videoval megtérül.
Józsi.Doe
Apr 28, 2020 14:16:34
Hajrá zsidó trollok! Szopassátok szarrá a buzi pedó sodit!
Apr 28, 2020 14:16:34
Apr 28, 2020 14:38:26
"-" troll scall fast volt szerintem, cvi szerinted?
Apr 28, 2020 14:38:26
Scall Fast
Apr 28, 2020 14:45:23
Sose kapod vissza a Nándorfejérvár közi kecót, pedig milyen jó lenne most ilyen életet, élni benne 50 éves vén fejjel. www.youtube.com/watch?v=Yg6bZSM48vU
Apr 28, 2020 14:45:23
Frei Tamás
(
x1)
Apr 28, 2020 14:55:05
x1)
Örebro egy krákogó hangú aberrált vénember, aki kiment kurvázni Svédországba.
Mivel régóta nem jelentkezik, valószínűleg megdöglött koronavírusban.
A jó kurva anyádat fogyaték.
xray
(
x21)
Apr 28, 2020 14:56:00
x21)
Örebro egy krákogó hangú aberrált vénember, aki kiment kurvázni Svédországba.
kisboros te csak maradj döglött kutyák abuzálásánál Mivel régóta nem jelentkezik, valószínűleg megdöglött koronavírusban.
Herbáldübbentő Lackó anyu
Apr 28, 2020 15:00:02
"nem tudom mi lesz veled, fiam ha én már nem leszek"
Apr 28, 2020 15:00:02
berlini_vlogger
(
x1)
Apr 28, 2020 15:05:33
x1)
Hazug pöcs vagy, Hiénaverő. Soha nem mondtam olyat, hogy ne dolgoznék üzletileg hatékonyan, csak azt, amit valóban mondtam, a szokásos módon kiforgatjátok, és valami egészen másféle, úgymond "beismeréseként" értelmeztétek, mert funktionális analfabéták vagytok.
Abból látszik, hogy kamu sodi asodi, hogy néven nevez bárkit. Még az idézet gombot se bírja kezelni. Ráadásul túl összefüggőek a mondatok, sehol egy autikorrekt...
Facebook csop tag
(
x1)
Apr 28, 2020 15:12:21
x1)
Ideje lenne triggerelni azt a reinkarnációt és megdübbenni végre bori!
Magyar Youtube trash rajongó | hete
broni
(
x45)
Apr 28, 2020 15:14:01
x45)
broni!
NSZKSZ
NSZKSZ
eejha)))))))))))))))))))))
broni
(
x45)
Apr 28, 2020 15:24:19
x45)
előlem elfutott a kecske(((((((((((((((((
-
Apr 28, 2020 15:26:31
funktionális
Apr 28, 2020 15:26:31
Newton-Leibniz
(
x1)
Apr 28, 2020 15:27:48
x1)
Endre, igaz az a hir, hogy az ogre mellett lakik egy szamar is abban a panelban?
-
Apr 28, 2020 15:36:11
Endre, igaz az a hir, hogy az ogre mellett lakik egy szamar is abban a panelban?
Csak a fasza, és az is csak a kisszobában lóg egész nap.
Apr 28, 2020 15:36:11
kripli figyelő
(
x12)
Apr 28, 2020 15:42:40
x12)
Bori,téged is home officera raktak lol vagy csak simán elzavartak a szalag mellől?xd
Frei Tamás
(
x1)
Apr 28, 2020 16:01:13
x1)
Frei Tamás
(
x1)
Apr 28, 2020 16:08:39
x1)
trendbeliről milyen infók vannak? eltűnt
berlini_vlogger
(
x1)
Apr 28, 2020 16:11:18
x1)
Nem veszítettem sokat. Aki jóhiszemű, az emlékezni fog arra, hogy jó fej voltam.
Aki meg esetleg rosszindulatú, azt némi idő múltán úgyis utolérem (lásd a tanáruras dolgot).
Jelen pillanatban egyébként a nyitott esetek közül senkit nem tudok egyértelműen a jóhiszeműség hiányával vádolni, így ez az egész "lehúztak-e engem" kérdés pillanatnyilag tökéletesen irreleváns.
Egyébként én soha nem akarok manipulálni senkit.
Soha. Senkit. Erről szó sincs.
Én mindig mindenkinek jót akarok, és ha ez úgy jó, ahogy éppen kivétel nélkül mindegyik félnek ugyanolyan elégedettséget keltően nagyon jó, akkor az már egyenesen az überelhetetlen SZUPERJÓ szint.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Én soha nem gondolkodom vesztesekben, mert azt után egyetlen vesztes is marad, az gazember, a SoDI pedig jó ember.
A SoDI.
Aki meg esetleg rosszindulatú, azt némi idő múltán úgyis utolérem (lásd a tanáruras dolgot).
Jelen pillanatban egyébként a nyitott esetek közül senkit nem tudok egyértelműen a jóhiszeműség hiányával vádolni, így ez az egész "lehúztak-e engem" kérdés pillanatnyilag tökéletesen irreleváns.
Egyébként én soha nem akarok manipulálni senkit.
Soha. Senkit. Erről szó sincs.
Én mindig mindenkinek jót akarok, és ha ez úgy jó, ahogy éppen kivétel nélkül mindegyik félnek ugyanolyan elégedettséget keltően nagyon jó, akkor az már egyenesen az überelhetetlen SZUPERJÓ szint.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Én soha nem gondolkodom vesztesekben, mert azt után egyetlen vesztes is marad, az gazember, a SoDI pedig jó ember.
A SoDI.
Ez az egész posztod nettó hazugság.
Talán egyedül a jóhiszemű, de az utolsó ilyen is meghalt, és még a sírját se pisáltad le. Ezen kívül jóérzésű ember nem akar veled semmiben közösdködni, mert igen hamar kiderül rólad, hogy miféle ember vagy. Vagy ha nem, akkor elég megnéznie ahogy eltorzult fejjel arról huhogsz, hogy a lábadat kellene nyalogatnia.
SOHA nem érdekel téged, hogy másnak jó-e. Képtelen vagy rá, mert nárcisztikus faszfej vagy. Ha neki IS jó, akkor esetleg. Fogalmam sincs, mégis mi a faszért pont ezen a fórumon próbálod meg ezt eladni, mert itt még a kezdő gólyák is tudják, hogy hazudsz.
Ez az úgyis utólérem meg komolytalan. Egy ilyen eset volt, talán. De ott is igazából a semmit próbálod meg eladni, akinek minimális jogi, meg BE ismerete van, az ezt tisztán látja. Azóta meg még egy legót se bírtál utólérni, a tükröt is jól bezárattad, a besúgásért beígért játékot is elloptad.
És az egyenesen már szánalmas, ahogy irrelevánsozol. Lehet, hogy ezt magaddal el tudod hitetni, csak ez megint maximum az autista, szocipoata fejeddel irreleváns - mások, akik képesek emberi kapcsolatokra, és értik is őket tudják, hogy nem, nem az.
Egyébként zárásul egy jótanács: nem nagyon van mit újragondolnod. Soha nem fog jönni senki más, csak trollok. Ha véletlen mégis, azok fel lesznek világosítva, hogy milyen sodi asodi. Tudod ezért (is) jó ez a mirror, mert te hiába törlöd a részeg őrjöngéseidet twitchről, megmarad az utókornak. A te "kontented"-re nem kíváncsi senki. Ezt már te magad is érzed, azért próbálkozol ilyen szar dumákkal stream közben, hogy "ezért jártok ide, mert aki minőséget akar, az a VR pistiéket nézi". (Segítek egyébként - ők is kurva unalmassak, bár az tény, hogy legalább profik)
A trollok akkor nem fognak jönni (vagy legalábbis kevesebben), ha eltakarodsz végre a netről, és feladod magad a rendőrségnek/pszichiátriának.
Bannoló Barnabás
Apr 28, 2020 16:11:20
Hopsz, mellényomtam.
Ha szarkazmus volt, mea culpa.
Apr 28, 2020 16:11:20
Apr 28, 2020 16:11:34
trendbeliről milyen infók vannak? eltűnt
meghalt, aranyérgyanúval szállította a rohammentő a központi tatabányai kórházba de harmatgyenge volt a szervezete és összeomlott. Apr 28, 2020 16:11:34
broni
(
x45)
Apr 28, 2020 16:11:43
x45)
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--5qfFzPOq--/w_1160/6lsxxqktG04ICG7Us.jpeg
ingyen luxuskiránduláson a ceglédi májkrémgyári dógozók, amit tex fizet!!!!!!!!!!
ingyen luxuskiránduláson a ceglédi májkrémgyári dógozók, amit tex fizet!!!!!!!!!!
Józsi.Doe
Apr 28, 2020 16:24:59
Sodi, te gyáva szar alak! Mersz kamerák elé állni?
Szégyen!
Szégyen!
Apr 28, 2020 16:24:59
Tycoon
(
x2)
Apr 28, 2020 16:39:22
x2)
coub.com/view/2c3vqc
Nekem ez a kedvenc recskaboi momentem. Köszi Tycoon! SABATON FOREVER!!!
Nekem ez a kedvenc recskaboi momentem. Köszi Tycoon! SABATON FOREVER!!!
Hát ezen én is rítam :D
146 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Kismarosi zuhanyrózsákba telepüo be, mint kémkakas. Nem akarod tudni.