Már itt borul a dolog, mert ahhoz már bivalyerős mainframe kellene, hogy azt a rengeteg szemetet szétválogassa, beárazza, nyilvántartsa. Sodi egymagában vagy simán belefullad vagy kihajítja a francba, oszt ott egye meg a fene az egészet.
Endre taktikája, hogy eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Soha nem kezdeményez semmit, nem okoz bajt, mindenre bólogat, és az esetleges konfliktusokat kommunikációs hibának próbálja beállítani. Ha pedig minden kötél szakad, és mégis konfliktus van, az éhező édesanyjára hivatkozva kezd rimánkodásba.
Ez eddig bevált a seggpresztónál, de már a home office-os szarakodással homokszem került a gépezetbe. Pedig taktikusan csinálta ezt is, az utolsók között, de szó nélkül elment volna home office-ba, ha az ogre közbe nem szól.
Meglátjuk mire lesz elég járványban. Ha nagyobb leépítések lesznek és már nem azon gondolkodnak, hogy melyik 1-2 embert vágják ki, hanem azon, hogy ki az, akit mindenképp meg kell tartani, akkor sodikát garantáltan kirúgják.
Abban pedig nem vagyok biztos, hogy az elmúlt száz év legdurvább válsága közepén egy németül alig gagyogó, ugyanazt a három mondatot ismételgető migri koboldot fogják felvenni.
Van biciklije. Lehetne részmunkaidös futár vagy tolvajkergetö *kacsint*
🕎Endigame🕎
Nanana!
Endre megmondta, hogy a futárkodás az a létezés legalja, akkor inkább gyujtsunk fel mindent a kecibe, vagy nyissuk ki a gázt!
Ezt szerintem kezd el kiszótárazni púp, mert nemsokára kapsz a céges mailedre egy ilyet :D
Magyar Youtube trash rajongó | hete
|__o__|
100 IQ felett az emberek levágják, hogy mit akarok, de közben örülnek, hogy kedveskedek, csak 100 IQ alatt olyan, nagyon ritkán, hogy félreértik, és bólogató baleknak hisznek engem.
Ezt látjuk minden este, ott is mindig érvekkel alátámasztod miért szar egy játék.
"Ez egy szar", "nem értem", "buta kis játék", stb.
Ez biztos nagyon magas IQ-ra vall, biztos sokat fáj a fejed. :)
Segítek: Azt hiszik, - sőt, gyakran egyszerűen jól látják - hogy nem érted amit mondanak, akinek az egyetlen jó tulajdonsága, hogy békés, és gyenge akaratú.
Persze, hogy nehezen veszik, ha egy ponton minden előjel nélkül elkezdesz hisztériázni és bőgni.
A barátok kérdéséhez pedig:
Pont hogy a barátok nem szokták megérteni az efféle kommunikációt, csak az egyetemet végzett, szakmájukban tevékenykedő, intelligens emberek. Vagyis akik nem a barátaim. És pont a barátaim nem. Zárójel bezárva.
De hát neked nincsenek barátaid! Téged senki sem szeret! A shaját anyád se!
Imádom ezeket a szophisztikált életvezetési tanácsokat, de jobb lenne ha hallgatnál a trollokra Sneckó.
Na mindegy. Meló, csá.
Milyen meló hülyegyerek, milyen meló?
Meló? Sikerült kiharcolni a 70%-ot?
Sneci, alapvetően remek ötletnek tartom, hogy kisorsolsz játékokat a néződik között, de akkor ne te nyerd meg mindet! ;)
"Nincs olyan, hogy tartozom, mert nekem is tartoznak!"
Takarodj dolgozni! Mennyivel kell ma tovább maradnod a trollozás miatt? Vagy csak a sárganickes számít trollozásnak?
Ez mennyire jött be az Ogrénál, mikor értetlenkedtél, hogy miért nem mehetsz haza?
Vicces ebben az, hogy se barátaid, se diplomád sincs, te gyagyás fasz. Bár ha volna államvizsgád és tényleg csak nyelvvizsga kéne, akkor ugye most simán átvehetnéd a diplomádat...
Si vis pacem, para bellum
Tehát még annál is hülyébbnek tetteted magad, mint amilyen vagy.
De ha azt írom, hogy az a taktikád, hogy egy ártalmatlan idiótának próbálsz látszani (miközben valóságban egy ártalmas idióta vagy), akkor meg fel vagy háborodva.
Hé, faszverő, még az jutott eszembe, hogy írhatnánk egy levelet Rocskai Janó papónak, amiben az anyagi nehézségeid miatt hangosan és érthetően követeled az örökségedet. Most komolyan, nem gondolhatja, hogy ingyen nyaltad Vera mama pókhálós pináját, nem?
Nem húzta le senki, hiszen folyamatosan törlesztik az adósságukat! Éppen emiatt mondható el, hogy fantomtartozása van, mivel több a kintlévősége mint a hitele. JAVA programozók életébe ne szóljon már bele egy legalja pizzafutár, könyörgöm!
Jó megfigyelés, és tényleg nevetséges, a következtetéssel viszont nem értek egyet.
Vicces, hogy miközben ránézésre látszik, hogy fogyatékos, mégis mesteri manipulátornak hiszi magát.
Az viszont nem igaz, hogy ez a kárára válna, sajnos egy bizonyos szintig működik amit csinál. Ha újraolvasod amit fentebb írt, látni fogod, hogy végig arról beszél, hogy angolnázik, nem mond egyenesen ki semmit, és hülyének tetteti magát. Ezzel pedig kifárasztja a másik felet, anélkül szabotálja a közlés tudomásulvételét, hogy beleállna a konfliktusba, és persze szánalmat kelt.
Talán ő maga sem fogja fel, hogy mi történik, de az világosan látszik, hogy fel se merül benne, hogy bármilyen morális szempontot érvényesítsen, kizárólag úgy kommunikál, és ha kell hazudik, hogy - a saját korlátolt szintjén - a lehető legjoban jöjjön ki belőle.
Nézd meg, az első munkahelyéről 6 hónap után baszták ki, és ebből is 1 hónapot kórházban volt. A második munkahelyén már 12 hónapot töltött, az Espresto pénzét pedig már két és fél éve lopja. Gondolom egyetértesz azzal, hogy kizárhatjuk, hogy szakmailag fejlődött, és megtanulta legalább az aljamunkát vállalhatóan elvégezni. Sajnos az a helyzet, hogy a manipulációs technikái fejlődnek.
Sodika egy igazi manipulatív szociopata, a világ szerencséje csak az, hogy ennyire korlátolt.
az elet iskolaja-tol van diplomaja, tudod ahol Jezus az ur.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Most, hogy végre rendesen működik a downvote, és pontosan annyi ember számára elérhető, mint az upvote, vajon mennyi idő lesz, amíg a 43k pontod lenullázódik?
Ne aggódj, a sárga nickes kommentjeid nem tűnnek el, és ha be vagy jelentkezve, akkor a mínusz pontok miatti kipontozódás sem érint.
Jó fórumozást, te pedofil köcsög!
Nézd meg, az első munkahelyéről 6 hónap után baszták ki, és ebből is 1 hónapot kórházban volt. A második munkahelyén már 12 hónapot töltött, az Espresto pénzét pedig már két és fél éve lopja. Gondolom egyetértesz azzal, hogy kizárhatjuk, hogy szakmailag fejlődött, és megtanulta legalább az aljamunkát vállalhatóan elvégezni. Sajnos az a helyzet, hogy a manipulációs technikái fejlődnek.
Sodika egy igazi manipulatív szociopata, a világ szerencséje csak az, hogy ennyire korlátolt.
Lehet a seggpresztosok is a forumok olvasgatjak/rohognek a gyagyason es csak bohocnak tartottak. Vagy a masik lehetoseg hogy egy normalis tesztelo tobbet ker mint ez a bazari majom.
Mi a büdös retkes megmeredt túrós faszért nem vagy képes bejelentkezni? Azt hiszed, hogy a tartótiszted nem tudja, hogy ide írogatsz? Vagy ha nem narancssárga a nicked, akkor az nem is te vagy? Mindenki, még broni is meg tudta ugrani a regisztrálás bonyolult feladatát, csak te vagy ilyen retardált.
Szerintem téves a tesztelő-elmélet.
Pontosan ugyanannyira alkalmatlan tesztelésre, mint rendes programozásra. Ettől még lehet tesztelő, csak úgyanúgy nem magyarázza meg, hogy miért nem baszták még ki eddig.
Csak kár hogy egy hazug gerinctelen féreg, aki magának sorsolja ki a nyereményjáték díját.
Czenki mama
Andi
Groteszk ügyfelek
Eddigi főbérlőid
ANYÁD
APÁD
NAGYANYÁD
.
.
.
.
egy gazember vagy!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Az amúgy igaz, hogy Márk azért gyűlölt meg, mert az erdélyi túrán rajtakapott, hogy fogdostad a kisfiút, aki veletek volt?
aooouuuuuarrgghhhhhh
Igen, mert amikor azt hazudod, hogy az éhető édesanyád miatt kérsz hitelhalasztást, hogy még ugyanabban a mondatban eldicsekedj azzal, hogy milyen kütyüt fogsz venni a felszabaduló pénzből, az nem manipuláció, és nincs vesztes sem, csak a sodik mindenkinek jót akar, igaz?
|__o__|
Arról ne feledkezzünk meg, hogy nem olyan régen még viccelt valaki a 23 csillaggal, ami ha jól számolom 46k up volt. Ez hamarabb fog elünni, mint az adóssága :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Pont hogy a barátok nem szokták megérteni az efféle kommunikációt, csak az egyetemet végzett, szakmájukban tevékenykedő, intelligens emberek. Vagyis akik nem a barátaim. És pont a barátaim nem. Zárójel bezárva.
És miért nem barátkozó intelligens egyetemet végzett emberekkel?
Jaa, hogy ők nem akarnak VELED barátkozni!
Sry Sherlock Porks, tényleg hülye ez az autikorrekt
Hetyetye
Én soha nem gondolkodom vesztesekben, mert azt után egyetlen vesztes is marad, az gazember, a SoDI pedig jó ember.
A SoDI.
Szerintem Ez már nem auti köd. ez már lehető legaljasabb hazudozás, ami csak lehetséges.
Neked nincsenek barátaid, csak NPC szövetségeseid. Zárójel bezárva.
Nem véletlenül ez az egyik leggyűlöletesebb viselkedési forma munkahelyen. 99% azonnal levágja, mit akarsz csinálni, és magában rögtön be is sorol a megfelelő kategóriába: a megalkuvó, ámde mégis finoman kötözködő passzív-agresszív köcsög, akinek az arcával legszívesebben levernéd a stukkót a tárgyaló faláról ott helyben. Nekem is volt ilyen kollégám; konkrétan sportot űztünk a szopatásából.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Oszlik az autiköd? Most jön a lejtmenet, amikor is állandóan itt fogja bizonygatni, hogy mennyire igaza volt, és hogy mindent jól csinált, és hogy baszódjon meg mindenki, és különben is az anyja a hibás mindenért meg nem tanították meg neki az etyetemen. Csakhogy most nincs Vejanéni meg Jánosbácsi, meg anyád helyett anyád, hogy kihúzzon a szarból! Minden esélyedet ellőtted Recskás, ennyi volt!
Akkor mégiscsak történt valami, sodó?
Ásó27
(
x68)
Apr 27, 2020 15:53:18
x68)
Sodi én most venném meg azokat a kütyüket, amiket szeptemberre halasztottál, hiszen most többet keresel, mint akkor fogsz!
Mifaaaaaaaaaaaan
Újszászi cimbora anyukája
Apr 27, 2020 15:58:46
Hát bazdmeg! A legrosszabb borok! Most úgy igyál nem bírsz majd hazamenni én nem tudom mitcsinálok veled de ne igyál ennyit! Én nem felelek érted!
Apr 27, 2020 15:58:46
-
Apr 27, 2020 15:59:01
küldj vissza és adj el minden kacatot amit nem használsz
Már itt borul a dolog, mert ahhoz már bivalyerős mainframe kellene, hogy azt a rengeteg szemetet szétválogassa, beárazza, nyilvántartsa. Sodi egymagában vagy simán belefullad vagy kihajítja a francba, oszt ott egye meg a fene az egészet.
Apr 27, 2020 15:59:01
-
Apr 27, 2020 15:59:24
Jelenleg Endrét shit-tesztelik.
Gyakori hr-es szokás, megnézni mit lehet lenyomni a torkán, mik a reakciók, egyáltalán megéri-e megtartani.
Nem lennék meglepve ha kibasznák hamarosan.
Gyakori hr-es szokás, megnézni mit lehet lenyomni a torkán, mik a reakciók, egyáltalán megéri-e megtartani.
Endre taktikája, hogy eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Soha nem kezdeményez semmit, nem okoz bajt, mindenre bólogat, és az esetleges konfliktusokat kommunikációs hibának próbálja beállítani. Ha pedig minden kötél szakad, és mégis konfliktus van, az éhező édesanyjára hivatkozva kezd rimánkodásba.
Ez eddig bevált a seggpresztónál, de már a home office-os szarakodással homokszem került a gépezetbe. Pedig taktikusan csinálta ezt is, az utolsók között, de szó nélkül elment volna home office-ba, ha az ogre közbe nem szól.
Meglátjuk mire lesz elég járványban. Ha nagyobb leépítések lesznek és már nem azon gondolkodnak, hogy melyik 1-2 embert vágják ki, hanem azon, hogy ki az, akit mindenképp meg kell tartani, akkor sodikát garantáltan kirúgják.
Abban pedig nem vagyok biztos, hogy az elmúlt száz év legdurvább válsága közepén egy németül alig gagyogó, ugyanazt a három mondatot ismételgető migri koboldot fogják felvenni.
Apr 27, 2020 15:59:24
800 fütyi
Apr 27, 2020 16:03:54
odalett :(
Apr 27, 2020 16:03:54
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 27, 2020 16:05:58
x19)
Gondolom bittner pénzt se vonják most vagy tévedek?
Ajaj sodikám, szorul a hurok XD
Ajaj sodikám, szorul a hurok XD
Penzmento
(
x6)
Apr 27, 2020 16:08:51
x6)
Legalább annyi eszed lenne hogy hetyetyézés helyett elmennél másodállást keresni, ha úgyis csak ágyrajárónak tűrnek meg a görénylyukadban. Menj, vállalj el bármi kulimunkát ami csak van, gyűjtögesd a guruló eurócskát, küldj vissza és adj el minden kacatot amit nem használsz és előtörlessz mint a gép.Esetleg költözz egy olyan helyre ahol nem húznak le minden hónapban. Más embernek ajánlanám a munkásszálót, szobatársat is, de téged két nap után belefojtanának a vécébe.
Hidd el, jövő ilyenkor bőgve és fókahangokat kiadva fogsz azon agyalni hogy miért nem fogadtad meg amit most ajánlanak neked. Esetleg most küldj még anyádnak pár száz eurót, puhítsd arra hogy ismét(harmadszorra? negyedszerre?) egy szál táskával és pár millió forint adóssággal fogsz hazaérni a szülői kunyhóba.
Hidd el, jövő ilyenkor bőgve és fókahangokat kiadva fogsz azon agyalni hogy miért nem fogadtad meg amit most ajánlanak neked. Esetleg most küldj még anyádnak pár száz eurót, puhítsd arra hogy ismét(harmadszorra? negyedszerre?) egy szál táskával és pár millió forint adóssággal fogsz hazaérni a szülői kunyhóba.
-
Apr 27, 2020 16:12:41
Nanana!
Endre megmondta, hogy a futárkodás az a létezés legalja, akkor inkább gyujtsunk fel mindent a kecibe, vagy nyissuk ki a gázt!
Apr 27, 2020 16:12:41
Andi kredence
Apr 27, 2020 16:15:38
Sodi!
Mikor vasarolsz vegre meg? Ez a covidos idoszak mindenkinek nehez, a regi jo baratsag miatt igazan segithetnel Andinak is.
Mindegy
Mikor vasarolsz vegre meg? Ez a covidos idoszak mindenkinek nehez, a regi jo baratsag miatt igazan segithetnel Andinak is.
Mindegy
Apr 27, 2020 16:15:38
Bata Gyöngyi
Apr 27, 2020 16:17:38
Ide nem kell több, léhűtő semmirekellő, alkoholista!
Apr 27, 2020 16:17:38
EsPresto HR Assistant
Apr 27, 2020 16:18:15
Lieber Endre,
Es ist bedauerlich, aber die durch den COVID-19 verursachten Einschränkungen wirken sich auch auf unser Unternehmen aus. Unsere Kunden lehnen die Entwicklungsanträge immer wieder ab.
Mit tiefstem Bedauern teilen wir Ihnen mit, dass wir nicht in der Lage sind, Ihnen ausreichend Arbeit zur Verfügung zu stellen.
Gemäss Ihrem Vertrag beginnt Ihre einmonatige Kündigungsfrist mit sofortiger Wirkung, die wir nicht einhalten.
Wir wünschen Ihnen viel Erfolg!
Mit freundlichen Grüßen,
Brünhilde Biersack
HR-Assistent
EsPresto AG
Es ist bedauerlich, aber die durch den COVID-19 verursachten Einschränkungen wirken sich auch auf unser Unternehmen aus. Unsere Kunden lehnen die Entwicklungsanträge immer wieder ab.
Mit tiefstem Bedauern teilen wir Ihnen mit, dass wir nicht in der Lage sind, Ihnen ausreichend Arbeit zur Verfügung zu stellen.
Gemäss Ihrem Vertrag beginnt Ihre einmonatige Kündigungsfrist mit sofortiger Wirkung, die wir nicht einhalten.
Mit freundlichen Grüßen,
Brünhilde Biersack
HR-Assistent
EsPresto AG
Apr 27, 2020 16:18:15
Facebook csop tag
(
x1)
Apr 27, 2020 16:28:09
x1)
Lieber Endre,
Mit freundlichen Grüßen,
Brünhilde Biersack
HR-Assistent
EsPresto AG
Mit freundlichen Grüßen,
Brünhilde Biersack
HR-Assistent
EsPresto AG
Ezt szerintem kezd el kiszótárazni púp, mert nemsokára kapsz a céges mailedre egy ilyet :D
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Apr 27, 2020 16:34:37
x7)
Ha az állam fizeti a kieső bér 60%-at, pazarlás lenne nem kihasználni. Főleg ha a felszabaduló 4 órában flokkol és azzal keres pénzt.
|__o__|
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2020 16:37:41
x136)
Márk nem júniusban dönti el, hogy lesz-e miskolci twiccsól? Ha elkezdi fosni, már júliusban meglehet a Tesla.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 16:38:42
x45)
sodi, kérsz egy kis savat a pofádba?????????????
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Apr 27, 2020 16:40:51
x7)
A banknál is bejelenthetné mondjuk Frank Gutsche, hogy endre hamisan állította, hogy a koronavirus miatt munkanélkülivé vált anyját kell támogatnia. Valójában csak buzimárkot támogatja.
|__o__|
Bata Gyöngyi
Apr 27, 2020 16:43:20
Tudod te egyáltalán édes fiam, hogy mi az az análkörte?
Apr 27, 2020 16:43:20
sodika
Apr 27, 2020 16:43:33
Én nem bólogatok, hanem bármi történik, megpróbálom kizárólag pozitív állításokkal kommunikálni az ellenvetéseimet. Ha valami nem tetszik nekem, akkor soha nem ezt mondom, hanem ehelyett azt, hogy nagyon tetszik nekem ötlet (hosszasan és részletesen, többször is kifejtve, esetleg meg is indokolva, hogy miért tetszik, és mennyire remek ötletnek tartom, és hogy alapvetően nagyon mélyen egyetértek vele, és hű, milyen remek lesz ez nekem is), és főleg abban a formában lenne nagyon jó, hogy... ;)
100 IQ felett az emberek levágják, hogy mit akarok, de közben örülnek, hogy kedveskedek, csak 100 IQ alatt olyan, nagyon ritkán, hogy félreértik, és bólogató baleknak hisznek engem.
Ezek szoktak megsértődni, amikor egy idő után kínomban fokozatosan egyértelműbbé teszem, hogy miről van szó, mondván, hogy eddig nem ilyen voltam (miközben lényegében ugyanazt mondom, csak már sallangok nélkül).
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ezek szoktak megsértődni, amikor egy idő után kínomban fokozatosan egyértelműbbé teszem, hogy miről van szó, mondván, hogy eddig nem ilyen voltam (miközben lényegében ugyanazt mondom, csak már sallangok nélkül).
Apr 27, 2020 16:43:33
Kémlégy
(
x2)
Apr 27, 2020 16:45:24
x2)
A cigóknak már egyértelművé tetted, hogy szeretnéd visszakapni a pénzedet?
Vagy még kedveskedsz?
Vagy még kedveskedsz?
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Apr 27, 2020 16:47:10
x7)
Apr 27, 2020 16:47:10
...Ezek szoktak megsértődni, amikor egy idő után kínomban fokozatosan egyértelműbbé teszem, hogy miről van szó, mondván, hogy eddig nem ilyen voltam (miközben lényegében ugyanazt mondom, csak már sallangok nélkül).
Biersack teljesen más ember mint a miskolciak álltal megjátszott barátok. Apr 27, 2020 16:47:10
-
Apr 27, 2020 16:48:21
Ezt látjuk minden este, ott is mindig érvekkel alátámasztod miért szar egy játék.
"Ez egy szar", "nem értem", "buta kis játék", stb.
Ez biztos nagyon magas IQ-ra vall, biztos sokat fáj a fejed. :)
Apr 27, 2020 16:48:21
xray
(
x21)
Apr 27, 2020 16:49:05
x21)
gyagyás, kaptál egy up- öt a sárgáért, a szöveg nem érdekel
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 16:50:01
x45)
análblogin
Kémlégy
(
x2)
Apr 27, 2020 16:51:14
x2)
A cigók azonnal megértették, hogy mit akarsz, csak játszották a sértődöttet, hogy te érezd magad szarul annak ellenére, hogy ők tartoznak neked.
Nem ők vannak százas IQ alatt, hanem te.
Nem ők vannak százas IQ alatt, hanem te.
Sodito
Apr 27, 2020 16:51:22
Mikor lesz live IQ teszt sodi? Félsz az eredménytől?
again mine the access
Apr 27, 2020 16:51:22
sodika
Apr 27, 2020 16:51:31
A másik dolog, amit rendszeresen csinálok, hogy megfigyelem, mire hivatkozik a másik fél (pl. koronavírus és gazdaság), és utána én is ugyanarról kezdek el következetesen beszélni, és mindent a másik alapállítására építek, ezzel is jelezve, hogy véletlenül sem vitatkozom vele, elvégre nagyon is igaza van, és a vak is látja, hogy amit mond, az nagy alapigazság, és ezért ezt a dolgot én is ugyanannyira fontosnak érzem, átlátom, figyelembe veszem, és csak ebben jár az agyam, mint neki.
Apr 27, 2020 16:51:31
-
Apr 27, 2020 16:53:30
Segítek: Azt hiszik, - sőt, gyakran egyszerűen jól látják - hogy nem érted amit mondanak, akinek az egyetlen jó tulajdonsága, hogy békés, és gyenge akaratú.
Persze, hogy nehezen veszik, ha egy ponton minden előjel nélkül elkezdesz hisztériázni és bőgni.
Apr 27, 2020 16:53:30
Kémlégy
(
x2)
Apr 27, 2020 16:54:35
x2)
Vagyis prolikkal barátkozol. Similis simili gaudet.
Facebook csop tag
(
x1)
Apr 27, 2020 16:54:57
x1)
De hát neked nincsenek barátaid! Téged senki sem szeret! A shaját anyád se!
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 16:55:44
x45)
tajgi proli lennne????meg a törpe??hát azért hetyetyetye......
-
Apr 27, 2020 16:56:36
Jóvan Zsodrák, megint szarban vagy, okádod ide a hülyeségeidet, Jahve hozott újra itthon, a fórumon. Nem mondom, hogy hiányoztál, de ez azért mégis csak a te fórumod.
Apr 27, 2020 16:56:36
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 27, 2020 16:57:30
Egyetemet végzett, szakmájukban tevékenykedő, intelligens emberek miért is barátkoznának veled?
Apr 27, 2020 16:57:30
Hahó
(
x136)
Apr 27, 2020 16:57:40
x136)
pont azért tartanak ott az emberi kapcsolataid ahol (gyak: nincs sem barátod, sem barátnőd, csak érdekből tartják veled a kapcsolatot akik pénzt akarnak tőled), mert ilyen shikerkönyvekből vett autista panelekkel operálsz. szociális analfabéta vagy.
ez olyasmi, mint amikor andihoz azzal akartál közelíteni, hogy utánzod.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
ez olyasmi, mint amikor andihoz azzal akartál közelíteni, hogy utánzod.
Púpfilozófia
Apr 27, 2020 16:57:59
Neked nincsenek barátaid gyagyas. Se családod. Se nezoid. Neked trolljaid, kommenthaverjaid és egy ogred van.
Apr 27, 2020 16:57:59
sodika
Apr 27, 2020 16:58:10
Mindegy. A lényeg, hogy attól teljesen függetlenül, hogy valamit támogatok, vagy ellenzek, az kezdő mondat mindig az, hogy ezt alapvetően egy remek ötletnek tartom. ;)
Na mindegy. Meló, csá.
Na mindegy. Meló, csá.
Apr 27, 2020 16:58:10
-
Apr 27, 2020 16:58:16
Azt egyébként tudod, hogy ez lesz az utolsó köröd? A fórum mindig itt lesz neked, csak te fogsz elkopni.
Apr 27, 2020 16:58:16
Érdeklődő
(
x6)
Apr 27, 2020 16:58:32
x6)
Endre, miért zavar, ha a stream chatfalán faszverőnek neveznek? Neked ez az eposzi jelződ, erről vagy híres egyedül.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Apr 27, 2020 16:58:50
x2)
Én nem bólogatok, hanem bármi történik, megpróbálom kizárólag pozitív állításokkal kommunikálni az ellenvetéseimet. Ha valami nem tetszik nekem, akkor soha nem ezt mondom, hanem ehelyett azt, hogy nagyon tetszik nekem ötlet (hosszasan és részletesen, többször is kifejtve, esetleg meg is indokolva, hogy miért tetszik, és mennyire remek ötletnek tartom, és hogy alapvetően nagyon mélyen egyetértek vele, és hű, milyen remek lesz ez nekem is), és főleg abban a formában lenne nagyon jó, hogy... ;)
Imádom ezeket a szophisztikált életvezetési tanácsokat, de jobb lenne ha hallgatnál a trollokra Sneckó.
-
Apr 27, 2020 16:58:53
Na mindegy. Meló, csá.
Milyen meló hülyegyerek, milyen meló?
Apr 27, 2020 16:58:53
Kémlégy
(
x2)
Apr 27, 2020 17:00:19
x2)
Mindegy. A lényeg, hogy attól teljesen függetlenül, hogy valamit támogatok, vagy ellenzek, az kezdő mondat mindig az, hogy ezt alapvetően egy remek ötletnek tartom. ;)
Na mindegy. Meló, csá.
Na mindegy. Meló, csá.
Meló? Sikerült kiharcolni a 70%-ot?
Nyereményjátékos Bence
Apr 27, 2020 17:00:51
Na mindegy. Meló, csá.
Na mindegy. Meló, csá.
Sneci, alapvetően remek ötletnek tartom, hogy kisorsolsz játékokat a néződik között, de akkor ne te nyerd meg mindet! ;)
Apr 27, 2020 17:00:51
sodika
Apr 27, 2020 17:00:52
Én mindent értek.
Csak ami nagyon nem tetszik, azt szándékosan, jóhiszemű irányban félreértem. Rendre. Hátha a másiknak ennek hatására feléled a lelkiismerete, és meggdonolja magát.
Csak ami nagyon nem tetszik, azt szándékosan, jóhiszemű irányban félreértem. Rendre. Hátha a másiknak ennek hatására feléled a lelkiismerete, és meggdonolja magát.
Apr 27, 2020 17:00:52
Magyarósi Csaba
(
x3)
Apr 27, 2020 17:01:48
x3)
targyalni akkor lehet ha van a kezedbe valami, mivel ha nincs akkor nem te szabod a felteteleket a munkahelyeden.
kb 10 eves szoftverfejleszto/elektromernok tapasztalattal mondom hogy az informaciokbol amit kiszivarogtattal magadrol ugy tunik hogy nemsokara ki leszel baszva. kezdjel el szorozni 0.6 -al az excelbe.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
kb 10 eves szoftverfejleszto/elektromernok tapasztalattal mondom hogy az informaciokbol amit kiszivarogtattal magadrol ugy tunik hogy nemsokara ki leszel baszva. kezdjel el szorozni 0.6 -al az excelbe.
Facebook csop tag
(
x1)
Apr 27, 2020 17:02:13
x1)
Én mindent értek.
Takarodj dolgozni! Mennyivel kell ma tovább maradnod a trollozás miatt? Vagy csak a sárganickes számít trollozásnak?
Trollsz
Apr 27, 2020 17:03:28
Én mindent értek.
Ez mennyire jött be az Ogrénál, mikor értetlenkedtél, hogy miért nem mehetsz haza?
Apr 27, 2020 17:03:28
Frei Tamás
(
x1)
Apr 27, 2020 17:05:47
x1)
A másik dolog, amit rendszeresen csinálok, hogy megfigyelem, mire hivatkozik a másik fél (pl. koronavírus és gazdaság), és utána én is ugyanarról kezdek el következetesen beszélni, és mindent a másik alapállítására építek, ezzel is jelezve, hogy véletlenül sem vitatkozom vele, elvégre nagyon is igaza van, és a vak is látja, hogy amit mond, az nagy alapigazság, és ezért ezt a dolgot én is ugyanannyira fontosnak érzem, átlátom, figyelembe veszem, és csak ebben jár az agyam, mint neki.
Vicces ebben az, hogy se barátaid, se diplomád sincs, te gyagyás fasz. Bár ha volna államvizsgád és tényleg csak nyelvvizsga kéne, akkor ugye most simán átvehetnéd a diplomádat...
Kémlégy
(
x2)
Apr 27, 2020 17:05:52
x2)
Amikor legközelebb ki akar baszni az ogre, kérdezd meg tőle, mennyi az idő.
Használd az elmeprogramozó trükkjeidet!
Használd az elmeprogramozó trükkjeidet!
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 17:06:41
x45)
sodi, intézd el, hogy berlin meg cegléd testvérvárosok legyenek.
-
Apr 27, 2020 17:07:53
Én mindent értek.
Tehát még annál is hülyébbnek tetteted magad, mint amilyen vagy.
De ha azt írom, hogy az a taktikád, hogy egy ártalmatlan idiótának próbálsz látszani (miközben valóságban egy ártalmas idióta vagy), akkor meg fel vagy háborodva.
Apr 27, 2020 17:07:53
Érdeklődő
(
x6)
Apr 27, 2020 17:09:01
x6)
Én mindent értek.
Hé, faszverő, még az jutott eszembe, hogy írhatnánk egy levelet Rocskai Janó papónak, amiben az anyagi nehézségeid miatt hangosan és érthetően követeled az örökségedet. Most komolyan, nem gondolhatja, hogy ingyen nyaltad Vera mama pókhálós pináját, nem?
Bata Gyöngyi
Apr 27, 2020 17:09:16
A jövőd Újszász, Endi! Ugyanaz a munka,ugyanaz a szoba, ugyanaz a trágya!
Apr 27, 2020 17:09:16
Ételfutár
Apr 27, 2020 17:11:17
Az azért nem semmi hogy a nyomorult faszverő balek, akit eddig mindenki, mindenhol sorozatosan milliókra húzta le dörzsölt, manipulatív tárgyalónak hiszi magát és azt hiszi hogy az ensuldigungozva, hetyetyézve bólogatás és mindennel egyetértés valami különlegesen kifinomult tárgyalási taktika és nam az hogy rongyszőnyegként gyalogol át mindenki a nemfatyokbalek bikán.
Egyél szart, leprás kripli.
Apr 27, 2020 17:11:17
Nyereményjátékos Bence
Apr 27, 2020 17:14:06
Az azért nem semmi hogy a nyomorult faszverő balek, akit eddig mindenki, mindenhol sorozatosan milliókra húzta le dörzsölt, manipulatív tárgyalónak hiszi magát és azt hiszi hogy az ensuldigungozva, hetyetyézve bólogatás és mindennel egyetértés valami különlegesen kifinomult tárgyalási taktika és nam az hogy rongyszőnyegként gyalogol át mindenki a nemfatyokbalek bikán.
Nem húzta le senki, hiszen folyamatosan törlesztik az adósságukat! Éppen emiatt mondható el, hogy fantomtartozása van, mivel több a kintlévősége mint a hitele. JAVA programozók életébe ne szóljon már bele egy legalja pizzafutár, könyörgöm!
Apr 27, 2020 17:14:06
Bata Gyöngyi
Apr 27, 2020 17:18:52
Én mindent értek.
Formás kerek gömbölyű popsi, és nedves húsos forró punci. helyett csak az, én hájas szaros, löttyedt narancsbőrös vén picsám és a pókhálos. pinám jut neked Endi! Csak ami nagyon nem tetszik, azt szándékosan, jóhiszemű irányban félreértem. Rendre. Hátha a másiknak ennek hatására feléled a lelkiismerete, és meggdonolja magát.
Apr 27, 2020 17:18:52
FKK ficken kleiner kinder
Apr 27, 2020 17:21:47
délután ment ha még mindig bent van
Apr 27, 2020 17:21:47
-
Apr 27, 2020 17:22:21
Jó megfigyelés, és tényleg nevetséges, a következtetéssel viszont nem értek egyet.
Vicces, hogy miközben ránézésre látszik, hogy fogyatékos, mégis mesteri manipulátornak hiszi magát.
Az viszont nem igaz, hogy ez a kárára válna, sajnos egy bizonyos szintig működik amit csinál. Ha újraolvasod amit fentebb írt, látni fogod, hogy végig arról beszél, hogy angolnázik, nem mond egyenesen ki semmit, és hülyének tetteti magát. Ezzel pedig kifárasztja a másik felet, anélkül szabotálja a közlés tudomásulvételét, hogy beleállna a konfliktusba, és persze szánalmat kelt.
Talán ő maga sem fogja fel, hogy mi történik, de az világosan látszik, hogy fel se merül benne, hogy bármilyen morális szempontot érvényesítsen, kizárólag úgy kommunikál, és ha kell hazudik, hogy - a saját korlátolt szintjén - a lehető legjoban jöjjön ki belőle.
Apr 27, 2020 17:22:21
-
Apr 27, 2020 17:25:27
Hold a diploma sodi?
Régebben azt mondtad, hogy a nyelvvizsgabizonyítvány hiánya miatt nem tudod átvenni.
Régebben azt mondtad, hogy a nyelvvizsgabizonyítvány hiánya miatt nem tudod átvenni.
Apr 27, 2020 17:25:27
Magyarósi Csaba
(
x3)
Apr 27, 2020 17:27:24
x3)
Hold a diploma sodi?
az elet iskolaja-tol van diplomaja, tudod ahol Jezus az ur.
Zulu
(
x15)
Apr 27, 2020 17:27:53
x15)
Na mindegy. Meló, csá.
Na mindegy. Meló, csá.
Most, hogy végre rendesen működik a downvote, és pontosan annyi ember számára elérhető, mint az upvote, vajon mennyi idő lesz, amíg a 43k pontod lenullázódik?
Ne aggódj, a sárga nickes kommentjeid nem tűnnek el, és ha be vagy jelentkezve, akkor a mínusz pontok miatti kipontozódás sem érint.
FuhrerBiersack
Apr 27, 2020 17:31:02
Lehet a seggpresztosok is a forumok olvasgatjak/rohognek a gyagyason es csak bohocnak tartottak. Vagy a masik lehetoseg hogy egy normalis tesztelo tobbet ker mint ez a bazari majom.
Apr 27, 2020 17:31:02
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 27, 2020 17:31:25
x37)
Úgy, hogy ilyenkor a fennmaradó rész 60%-át kiegészíti nekem a német állam. Az új nettóm 70%-on 1767 euró lenne, ezt egészíti ki az állam nekem 361 euróval.
Mi a büdös retkes megmeredt túrós faszért nem vagy képes bejelentkezni? Azt hiszed, hogy a tartótiszted nem tudja, hogy ide írogatsz? Vagy ha nem narancssárga a nicked, akkor az nem is te vagy? Mindenki, még broni is meg tudta ugrani a regisztrálás bonyolult feladatát, csak te vagy ilyen retardált.
-
Apr 27, 2020 17:33:11
Szerintem téves a tesztelő-elmélet.
Pontosan ugyanannyira alkalmatlan tesztelésre, mint rendes programozásra. Ettől még lehet tesztelő, csak úgyanúgy nem magyarázza meg, hogy miért nem baszták még ki eddig.
Apr 27, 2020 17:33:11
sodika
Apr 27, 2020 17:33:14
Nem veszítettem sokat. Aki jóhiszemű, az emlékezni fog arra, hogy jó fej voltam.
Aki meg esetleg rosszindulatú, azt némi idő múltán úgyis utolérem (lásd a tanáruras dolgot).
Jelen pillanatban egyébként a nyitott esetek közül senkit nem tudok egyértelműen a jóhiszeműség hiányával vádolni, így ez az egész "lehúztak-e engem" kérdés pillanatnyilag tökéletesen irreleváns.
Egyébként én soha nem akarok manipulálni senkit.
Soha. Senkit. Erről szó sincs.
Én mindig mindenkinek jót akarok, és ha ez úgy jó, ahogy éppen kivétel nélkül mindegyik félnek ugyanolyan elégedettséget keltően nagyon jó, akkor az már egyenesen az überelhetetlen SZUPERJÓ szint.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Én soha nem gondolkodom vesztesekben, mert azt után egyetlen vesztes is marad, az gazember, a SoDI pedig jó ember.
A SoDI.
Aki meg esetleg rosszindulatú, azt némi idő múltán úgyis utolérem (lásd a tanáruras dolgot).
Jelen pillanatban egyébként a nyitott esetek közül senkit nem tudok egyértelműen a jóhiszeműség hiányával vádolni, így ez az egész "lehúztak-e engem" kérdés pillanatnyilag tökéletesen irreleváns.
Egyébként én soha nem akarok manipulálni senkit.
Soha. Senkit. Erről szó sincs.
Én mindig mindenkinek jót akarok, és ha ez úgy jó, ahogy éppen kivétel nélkül mindegyik félnek ugyanolyan elégedettséget keltően nagyon jó, akkor az már egyenesen az überelhetetlen SZUPERJÓ szint.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
A SoDI.
Apr 27, 2020 17:33:14
sodika
Apr 27, 2020 17:33:44
...mert ha az ember után egyetlen vesztes is marad, akkor az az ember gazember...
na
na
Apr 27, 2020 17:33:44
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 27, 2020 17:34:31
x38)
Magától jelentkezett be a pedofil recskagép, vagy anál intrúdert kapott a satan systemtől? Hogy dögölnél meg, sneci, a ribanc kurva anyádat!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nyereményjátékos Bence
Apr 27, 2020 17:35:03
a SoDI pedig jó ember.
Csak kár hogy egy hazug gerinctelen féreg, aki magának sorsolja ki a nyereményjáték díját.
Apr 27, 2020 17:35:03
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 27, 2020 17:35:11
x38)
...mert ha az ember után egyetlen vesztes is marad, akkor az az ember gazember...
na
na
Czenki mama
Andi
Groteszk ügyfelek
Eddigi főbérlőid
ANYÁD
APÁD
NAGYANYÁD
.
.
.
.
egy gazember vagy!
Érdeklődő
(
x6)
Apr 27, 2020 17:35:53
x6)
na
na
Az amúgy igaz, hogy Márk azért gyűlölt meg, mert az erdélyi túrán rajtakapott, hogy fogdostad a kisfiút, aki veletek volt?
Kalányos Romário
Apr 27, 2020 17:38:21
Sodi hitelt fog felvenni egy újszászi uzsorástól.
aooouuuuuarrgghhhhhh
Apr 27, 2020 17:38:21
-
Apr 27, 2020 17:40:12
na
na
Igen, mert amikor azt hazudod, hogy az éhető édesanyád miatt kérsz hitelhalasztást, hogy még ugyanabban a mondatban eldicsekedj azzal, hogy milyen kütyüt fogsz venni a felszabaduló pénzből, az nem manipuláció, és nincs vesztes sem, csak a sodik mindenkinek jót akar, igaz?
Apr 27, 2020 17:40:12
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Apr 27, 2020 17:43:24
x7)
na
A sodi egyszerre gazember és vesztes. Elvesztette a "kintlevőségeit". na
xray
(
x21)
Apr 27, 2020 17:43:33
x21)
sneci, egyenesen féreg vagy, akárhogy sminkeled magad.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ételfutár
Apr 27, 2020 17:44:48
Érthetetlen miért azoknak próbálod magyarázni a szaros bizit akik a legtöbbet tudnak rólad. Tudjuk nagyon jól hogy egy utolsó hazug szarházi vagy, legutóbb a szaros videójáték magadnak sorsolása is bizonyította, mikor ötmillió forintnyi szemét között ülve fájt volna megválni tízezertől hogy másnak esetleg örömet okozz vele.
Azt se magyarázd hogy nem vagy balek, mikor SOROZATOSAN milliókkal basznak át a palánkon úgy hogy csak a hetyetyézés marad utába. Szerinted buzimárkó utolsó fillérig vissza fogja adni a pénzt? Mennyit kaptál vissza abból az elkótyavetyélt lakásból ami ma érne 30-35 milliót alsóhangon?
Isten nem ver bottal te retkes, torz lelkű sóhert. Folyamatosan azt kapod vissza, azokat a hazudozásokat, lehúzásokat amiket másnak akarsz okozni. Az utolsó cseppig megérdemled a szenvedést te szánalmas szar.
Azt se magyarázd hogy nem vagy balek, mikor SOROZATOSAN milliókkal basznak át a palánkon úgy hogy csak a hetyetyézés marad utába. Szerinted buzimárkó utolsó fillérig vissza fogja adni a pénzt? Mennyit kaptál vissza abból az elkótyavetyélt lakásból ami ma érne 30-35 milliót alsóhangon?
Isten nem ver bottal te retkes, torz lelkű sóhert. Folyamatosan azt kapod vissza, azokat a hazudozásokat, lehúzásokat amiket másnak akarsz okozni. Az utolsó cseppig megérdemled a szenvedést te szánalmas szar.
Apr 27, 2020 17:44:48
Bata Gyöngyi
Apr 27, 2020 17:47:44
na
Rohadj meg! Talpig rohadj, meg! na
Apr 27, 2020 17:47:44
Baromarc
(
x1)
Apr 27, 2020 17:51:17
x1)
27-e elmúlt, azt szeretném kérdezni, hogy most hogy már kötelező Berlinben a maszk viselése, hordod e? És mennyire büntettek meg amiért nem?
max5enutálnak
(
x47)
Apr 27, 2020 17:51:24
x47)
Jellemedtől nem távoli, hogy egy iskolai végzettség alapján, nettó fasizmusból különböztetsz meg embereket, de segítenék itt megvilágítani valamit. Kezdjük az elején: nincsenek és soha nem is voltak barátaid, csak ismerőseid. A barátságot csak a szótárból tudod definiálni, ha lett volna benne részed, tudnád mi a különbség. Az ismerőseid valóban egytől-egyig nyomorult buta emberek. De ez nem azért van, mert nincs diplomájuk! Nem-nem! Ez azért van, mert egy nyomorult buta emberrel nyomorult buta emberek ismerkednek. Aki egy picit is értelmesebb egy főtt kukoricánál, az semmilyen közösséget nem vállal veled. A diploma kardinális kérdése itt jön képbe! Mert az sincs minden hülyének, az már igaz. Iskolára válogatja, hogy mennyire nehéz megszerezni, de valamilyen alapvető képességeket bizony megkövetel. Persze sokan el sem kezdik a felsőoktatást, így nem tudjuk, hogy ők képesek lettek volna-e megszerezni a diplomát, de vannak, akik elkezdik és nem sikerül nekik. Aztán elkezdenek egy másik iskolát és az sem sikerül... A végén pedig kiderül, hogy bár 1000 sebből vérzik a felsőoktatás, egy bizonyos fekáliaszűrésre mégis alkalmas. Ezzel az álláspontommal mégsem tudok veled egy gyékényen árulni, hiszen te nem az én térfelemen vagy. Te fennakadtál a fekáliaszűrőn, te vagy az az elbaszott idióta, akit lenézel folyamatosan a diploma hiánya miatt. Ez az ellentmondás teljes megvilágításba helyezi, hogy mekkora nagy balfasz vagy.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
max5enutálnak
(
x47)
Apr 27, 2020 17:53:20
x47)
Arról ne feledkezzünk meg, hogy nem olyan régen még viccelt valaki a 23 csillaggal, ami ha jól számolom 46k up volt. Ez hamarabb fog elünni, mint az adóssága :D
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Apr 27, 2020 18:06:33
x2)
Szerintem lassan rendelhetnéd Sherlock Porks-tol a BALFASZ feliratú pólót, tudod amit anno ígértél. Szerintem ideje lenne hordanod
Hetyetye
Netflix
Apr 27, 2020 18:10:49
És miért nem barátkozó intelligens egyetemet végzett emberekkel?
Jaa, hogy ők nem akarnak VELED barátkozni!
Apr 27, 2020 18:10:49
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Apr 27, 2020 18:11:21
x2)
Szerintem lassan rendelhetnéd Sherlock Porks-tol a BALFASZ feliratú pólót, tudod amit anno ígértél. Szerintem ideje lenne hordanod
Sry Sherlock Porks, tényleg hülye ez az autikorrekt
BALFASZ feliratú póló
Apr 27, 2020 18:14:16
* Felkészül a stressz nélküli, nyugira. *
Apr 27, 2020 18:14:16
Netflix
Apr 27, 2020 18:20:12
A SoDI.
Szerintem Ez már nem auti köd. ez már lehető legaljasabb hazudozás, ami csak lehetséges.
Apr 27, 2020 18:20:12
egyik néző
Apr 27, 2020 18:29:42
Megőrültél Recskás, a magyar adófizetőktől ellopott pénzekkel mi a helyzet?
Apr 27, 2020 18:29:42
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 27, 2020 18:30:01
x37)
Endre egy robot, aki próbál szociális érintkezési formákat, szociális rituálékat másolni, amiket neurotipikus emberektől látott. Ilyen az, hogy minden főnökúrnak kritika nélkül benyal. Ilyen az, hogy magát folyamatosan leminősíti, még a szokásosnál is hülyébbnek tetteti, hogy mindent mindig nyelvtanilag pontosan akar előadni, ha kell 10 boldozott levélben, stb. Ő ezeket az interakciókat úgy fogja fel, hogy a zümmögő doboz tetején bemegy X input, és alul ki kell jöjjön Y reakció, mert másoknál azt látta. Ha nem így alakul, akkor jön az ószövetségi düh, az önmagából kivetkőzés és/vagy az értetlen hetyetyézés, hülyézés, zsidózás, stb. Ilyenkor szokott fogadkozni, hogy diploma nélküliekkel sosem kezd többet, borsodi prolizás, stb. Pedig csak annyi történik, hogy az NPC nem úgy reagált, hogy azt a balek Sodika a saját vágyvezérelt agyában előre kiszámolta.
Endre, tudod hogy nevezik ezt? Szociopátiának. Képtelen vagy bármiféle érzelem átélésére, és mivel az empátia is hiányzik belőled, ezért nem érted, mit miért reagálnak az emberek. Ezért nem érted azt sem, hogy Biersack úr azért fog faszt tenni a szádba, mert már nagyon unja az állandó autista hetyetyézésedet.
Endre, tudod hogy nevezik ezt? Szociopátiának. Képtelen vagy bármiféle érzelem átélésére, és mivel az empátia is hiányzik belőled, ezért nem érted, mit miért reagálnak az emberek. Ezért nem érted azt sem, hogy Biersack úr azért fog faszt tenni a szádba, mert már nagyon unja az állandó autista hetyetyézésedet.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 27, 2020 18:31:24
x37)
Neked nincsenek barátaid, csak NPC szövetségeseid. Zárójel bezárva.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 27, 2020 18:37:46
x37)
Na mindegy. Meló, csá.
Na mindegy. Meló, csá.
Nem véletlenül ez az egyik leggyűlöletesebb viselkedési forma munkahelyen. 99% azonnal levágja, mit akarsz csinálni, és magában rögtön be is sorol a megfelelő kategóriába: a megalkuvó, ámde mégis finoman kötözködő passzív-agresszív köcsög, akinek az arcával legszívesebben levernéd a stukkót a tárgyaló faláról ott helyben. Nekem is volt ilyen kollégám; konkrétan sportot űztünk a szopatásából.
Zsénó
(
x22)
Apr 27, 2020 18:55:53
x22)
Zsénó
(
x22)
Apr 27, 2020 18:56:30
x22)
Ennyi volt: a flokk már régen megszűnt, mostantól pedig vége a stream-nek is.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
again mine the refund
(
x6)
Apr 27, 2020 18:57:28
x6)
Csak nem költözöl, pedofil?
Herr Untergang
Apr 27, 2020 18:58:53
Den stream ist tot!
Apr 27, 2020 18:58:53
Púpfilozófia
Apr 27, 2020 19:00:11
A stream halott.
Apr 27, 2020 19:00:11
Pánik! Pánik!
Apr 27, 2020 19:01:28
Oszlik az autiköd? Most jön a lejtmenet, amikor is állandóan itt fogja bizonygatni, hogy mennyire igaza volt, és hogy mindent jól csinált, és hogy baszódjon meg mindenki, és különben is az anyja a hibás mindenért meg nem tanították meg neki az etyetemen. Csakhogy most nincs Vejanéni meg Jánosbácsi, meg anyád helyett anyád, hogy kihúzzon a szarból! Minden esélyedet ellőtted Recskás, ennyi volt!
Apr 27, 2020 19:01:28
Levelező Tagozat
Apr 27, 2020 19:02:11
Akkor mégiscsak történt valami, sodó?
Apr 27, 2020 19:02:11
-
Apr 27, 2020 19:03:51
Gutsche hazajött a hosszúhétvégi pihenőjéről?
Apr 27, 2020 19:03:51
Vonzas torvenye
Apr 27, 2020 19:04:25
Flokk halott
Stream halott
Ogrelyukbol kiraktak
Biersack kirugta vagy kifogja
Devizas nem fizet
Nemet csibe nyalas sosem lesz
Pedostrand es buziszauna zarva
2020 a siker eve
Stream halott
Ogrelyukbol kiraktak
Biersack kirugta vagy kifogja
Devizas nem fizet
Nemet csibe nyalas sosem lesz
Pedostrand es buziszauna zarva
2020 a siker eve
Apr 27, 2020 19:04:25
Gutschrek
Apr 27, 2020 19:10:48
Elromlott a kicsi router. Rendeltem egy ujat de csak egy het mulva jon.
Apr 27, 2020 19:10:48
Facebook csop tag
(
x1)
Apr 27, 2020 19:16:08
x1)
Szerintem kibaszta az ogre. A tegnapi lekapcsolás volt az utolsó, Herr G. befenyítette a szilaj paripát, a fatászpikát, a buzit, a sodit...
broni
(
x45)
Apr 27, 2020 19:16:21
x45)
legalább texel készítsél telefoninterjut, mintsikeres emberrel.
Magyarósi Csaba
(
x3)
Apr 27, 2020 19:21:40
x3)
az fasza hogy megvette az alyxot, 20 km kabelt, zold hatteret, plusz elofizetett minden szarra. mostmeg elmarad a sztrim.
148 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Jelenleg Endrét shit-tesztelik.