A gémeskutak meg a szürkemarha országában modorossággal vádolni a sodit, eléggé amatőr hozzàállásta utal.
Annyi erőfeszítést megér ilyenkor a dolog, hogy bedobod mondjuk a jobb felső részen található komment keresőbe.
Ajánlott keresőszavak:
-tanultam
-megtanultam
-majd
-legközelebb
-pedofil
Továbbra se értem a gémeskút ország jelentését. Lehet, hogy en vagyok túl fiatal/öreg/nem eléggé proli.
Endre utal sokszor Magyarorszàgra így.
Gémeskutak vannak meg szürkemarha de IT munka az semmi, cagy csak szarért húgyért.
Ez Endre meggyőződése.
Írd be a gémeskutat a kommentkeresőbe...
Köszi! Mobilrol vagyok ndm jelenik meg a kereső, különben rakerestem volna.
Okostelefon kijelzőt elfordítod 90 fokkal és elvileg mutatni fogja.
Sodi, akkor minek a munkahely? Elélsz te segélyen is
Idióta, és UTÁNA? :D
Én évekig akarok biztonságot, nem most.
Nem vagyok halálos beteg :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Utána magasabb fizetésért találsz jobbat. Elvégre egy ilyen tapasztalt, nagy tudású programozónak kijár a magasabb fizetésű állás. Nem érheted be ennyi tudással kevéssel.
Amúgy te keresel biztonságot? Még a lakhatásod meg az állásod is bizonytalan. Évek óta bizonytalanságban élsz.
Szodómia.
Sőt, SODImia!!
az bizony!!!!!!!!!!!!
De hiszen most magyaráztad, hogy Németországban lehetetlen kifogyni a pénzből, mert ha kiraknak, még egy évig jár a segílyke. Most már az se elég jó?
Nem vagyok halálos beteg :DA vonzás törvénye intézkedik.Van két hely ahol számodra ahol nagyon jó a biztonság,vigyáznak rád,ingyen van a kaja pia,sosincsen uncsi mindig akadnak haverok és pajzán örömök.A börtön és a zártosztály.Ha pedig a korlátlan szabadságra támadna kedved mindig vár a Blaha.
Púp kamerázgatta a csőcselék hőbörgését 2006-ban, és sok más emberrel együtt bevitték őt is. Talán másfél napot is eltöltött a fogdában, majd kiengedték. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Iroda ügyvédje csoportosan védte az előállítottakat, Fletóék meg inkább fizettek nekik pár százezer forintot, már így is akkora volt a balhé, hogy még ez is jobban megérte.
Recsító így jutott 800 ezerhez, amiből megvette a legendás, később rengeteg kecifoltot és sziKszalagott látott Acer faptopot. Ráadásul sokáig azt hazudozta, hogy emiatt a másfél nap miatt bukott ki az etyetemről, mert pont akkor tanult volna a vizsgáira LOOOOOLLLLLLLLLLLLLL
Most nagyon elkényelmesedett a tündérmeseországban, de előtte évekig teljes nyomorban tolta a krónikást. Buszjegyre koldult, borsófőzelékért kamerázott.
Szóval amíg van valami ócska eszköze, amivel rá tud csatlakozni a szomszéd wi-fijére, addig lesz műsor is.
Az újszászi talponállóban egy megtűrt snorrer lesz, aki az otthagyott poharakból öntögeti össze magának a maradék piát.
kurvákra!!!!!!!!!!!!!!!!!meg piára!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez a helyes link, elnézést: www.youtube.com/watch?v=gfeEEl5eTg8
Ez ety szar mindenki dögöljön meg
Gecibuta vagy. A shaját megoldásomat szupportálja egy IT cég. Pont ugyanazt csinálták, amikor beütött a válság, mint Sörzsák. Először elküldték azokat, akiknél már amúgy is rezgett a léc. Aztán jött a fizucsökkentés és a kötelező szabi a kérdéses alkalmazottaknak. Majd miután látták, hogy remekül elketyeg a cég az ilyen ballasztok nélkül, szépen kibaszták őket. Azt mesélte nekem CEO, hogy meglepődött, hogy mennyi ember van, akire igazából semmi szükségük nem volt, és éveken át fizették őket. Kibaszták az állomány negyedét, a maradéknak pedig megemelték a fizuját. Így megtartották a fontos embereket, akik még elégedettek is, és még így is csökkent a működési költség.
Mit gondolsz, recskás, hogy ha azt látja a főnököd, hogy minden tökéletesen működik nélküled is, a válság végével visszavesz teljes állásba, esetleg még előtte megválik tőled? És akkor még nem vettük számításba, hogy egy undorító, antiszociális véglény vagy, akitől az egész csapat undorodik.
Nem bízik a follow módban,inkább saját maga bassza neki majdnem a drónt a gerendának.
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Endre már ott kimaxolta a péter elvet,hogy felvették díszfogyatékosnak.Minden más kalkuláció a gazdaságosságával kapcsolatban felesleges és hülyeség.
A gép forog ,az alkotó pihen,a kobold meg kapálózik mint patkány a vödör vízben.
Mondjuk ilyenkor van valami a gányoldás gémeskutas dologban xD
Ez még változhat >:)
Sodi Összes kötelezettsége 57000EUR: 20,3 millió Ft (10.12. árfolyam)
Akkor nem kell neki.
* Mifffan? *
Ne hidd, hogy a nyugati cégeknél kevesebb a ballaszt.
Azt mér megvette. Kétszer is. PS!-re meg PC-re is. :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
balek!
hát azért hetyetye
Nem hiszem, de hogy a CEO nem az ügyfélnek magyarázza mekkora inkompetens balfasz azt garantálom :)
Ezzel csak nem elszóltad magad? Beteg a Sodi? Csak nem a májacska kezdi felmondani a szolgálatot a sor söröcske miatt?
A masztiparti miatt?
Meg a fokahangú streamek miatt is. Nem hiszem el hogy ne hallgatta volna az egész wenekindstraße
Csuldigung, ich habe nicht bestellt. Das ist ein Vicc.
Amikor Süsüzött.
Meg az is. A permanens ordibálásról nem is beszélve. Amúgy meglep hogy csendháborítás miatt még nem volt kint a Polizei.
Eddigi sztrímek alapján mikor hogy.
Már zsugorodik.
Elhijackelte volna Barbiék szennyvízvezetékét, evidenciákat
🕎Endigame🕎
Az embertöbblet mindenhol kissebb probléma,mint az emberhiány.
Mikor már a csepürágók kibaszása egy kivételesen fontos lépés,ott van kb a szakadék széle.
Mint mikor a több tíz milkát maga elött görgető ember eladja a TV-jét.
lásd még:
"át kell gondolnom a streamet, mert így csak a trollok jönnek"
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Sodi véget vetett a mirrornak?
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Szerző:
broni
(
x45)
May 18, 2020 15:06:11
Válasz
(1)
x45)
Válasz
(1)
ticcsák be sodit!!!!!!!!!!!!!!!
-
May 18, 2020 15:07:11
Mi a fasz az a gémeskút ország? Van ennek a modorosságnak barmi jelentése?
A gémeskutak meg a szürkemarha országában modorossággal vádolni a sodit, eléggé amatőr hozzàállásta utal.
Annyi erőfeszítést megér ilyenkor a dolog, hogy bedobod mondjuk a jobb felső részen található komment keresőbe.
Ajánlott keresőszavak:
-tanultam
-megtanultam
-majd
-legközelebb
-pedofil
May 18, 2020 15:07:11
broni
(
x45)
May 18, 2020 15:08:18
x45)
ilyen kinézettel ugyis megtalálják sodit a zsaruk bárhol.)))))))))))))
broni
(
x45)
May 18, 2020 15:08:44
x45)
hiába menekül a hitelfizetés elől.........
Telepi Rambo
May 18, 2020 15:11:46
Ajánlott keresőszavak:
-tanultam
-megtanultam
-majd
-legközelebb
-pedofil
Ajánlott keresőszavak:
-tanultam
-megtanultam
-majd
-legközelebb
-pedofil
Továbbra se értem a gémeskút ország jelentését. Lehet, hogy en vagyok túl fiatal/öreg/nem eléggé proli.
May 18, 2020 15:11:46
FKK ficken kleiner kinder
May 18, 2020 15:18:55
Márk nagy zseni lehet hogy még trollként is te pénzeled..
May 18, 2020 15:18:55
-
May 18, 2020 15:20:02
Gémeskutak vannak meg szürkemarha de IT munka az semmi, cagy csak szarért húgyért.
Ez Endre meggyőződése.
May 18, 2020 15:20:02
-
May 18, 2020 15:22:07
Gémeskútból fog inni asodi, a lecsúszott sodi..
May 18, 2020 15:22:07
Telepi Rambo
May 18, 2020 15:23:54
Ez Endre meggyőződése.
Ez Endre meggyőződése.
May 18, 2020 15:23:54
6
May 18, 2020 15:28:19
Okostelefon kijelzőt elfordítod 90 fokkal és elvileg mutatni fogja.
May 18, 2020 15:28:19
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 18, 2020 15:40:19
x2)
A jövedelmem a fedezet.
Egyébként Németországban elég nehéz jövedelem nélkül maradni. Ha meg is szűnne minden meló, havi 500 ezer forint pénzt akkor is kapnék még egy egész éven át.
Egyébként Németországban elég nehéz jövedelem nélkül maradni. Ha meg is szűnne minden meló, havi 500 ezer forint pénzt akkor is kapnék még egy egész éven át.
sodika
May 18, 2020 15:43:50
May 18, 2020 15:43:50
broni
(
x45)
May 18, 2020 15:44:35
x45)
sodikaA jövedelmem a fedezet.
zyklon b kéne neked migri.
zyklon b kéne neked migri.
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 18, 2020 15:46:33
x2)
Utána magasabb fizetésért találsz jobbat. Elvégre egy ilyen tapasztalt, nagy tudású programozónak kijár a magasabb fizetésű állás. Nem érheted be ennyi tudással kevéssel.
Amúgy te keresel biztonságot? Még a lakhatásod meg az állásod is bizonytalan. Évek óta bizonytalanságban élsz.
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 18, 2020 15:50:53
x2)
Apropó, lesz ma már stream Endre?
broni
(
x45)
May 18, 2020 15:52:45
x45)
én ma este live megkúrok egy birkát.
Kumpir
May 18, 2020 15:54:07
én ma este live megkúrok egy birkát.
Szodómia.
May 18, 2020 15:54:07
Kumpir
May 18, 2020 15:55:28
Szodómia.
Sőt, SODImia!!
May 18, 2020 15:55:28
broni
(
x45)
May 18, 2020 15:57:57
x45)
Szodómia.
az bizony!!!!!!!!!!!!
Kémlégy
(
x2)
May 18, 2020 15:58:36
x2)
De hiszen most magyaráztad, hogy Németországban lehetetlen kifogyni a pénzből, mert ha kiraknak, még egy évig jár a segílyke. Most már az se elég jó?
Tisztázós Live
May 18, 2020 15:59:03
Szóval a két miskolci kéregető cigány bemesélte neked, hogy rosszban vannak, és te be is kajáltad :DDDDD
May 18, 2020 15:59:03
-
May 18, 2020 16:00:12
Cigányhintába tettek a borsodiak és felváltva basszák a picsádat pedofil!!
May 18, 2020 16:00:12
adóshág
May 18, 2020 16:16:01
FUCKYEAHHH, ez SHIKER
vegul is ha ugy nezzuk tenyleg lett vegul egy SAJAT MEGOLDAS, a SPIRAL veglletekig porgetese, izgi lesz a vegjatek, varos
vegul is ha ugy nezzuk tenyleg lett vegul egy SAJAT MEGOLDAS, a SPIRAL veglletekig porgetese, izgi lesz a vegjatek, varos
May 18, 2020 16:16:01
Trash csoportos haver
(
x19)
May 18, 2020 16:27:36
x19)
Szerintem lassan el kell tervezgetni a sodi utáni fórum életet, mert ez lassan teljesen kifogy a pénzből és megdöglik vagy elzárja a pénzcsapot a miskolciak elől és azért döglik meg.
kripli figyelő
(
x12)
May 18, 2020 16:29:58
x12)
kripli figyelő
(
x12)
May 18, 2020 16:30:46
x12)
Rohadt pátyi autikorrekt.
Hahó
(
x135)
May 18, 2020 16:35:08
x135)
fogadni mernék, hogy tisztességes zoli tölesztése közvetlenül a másik miskolcihoz vándorolt, a pedofil soha nem kapta meg, csak átirányította a pénzt.
bele sem gondol az idiótája, hogy esetleg azért megy át a pénz, mert tisztességes zolinak van lefoglalható vagyona, míg a másik miskolcinak esetleg nincs, vagy nagyon könnyen eltüntethető. közben eljátszaák a színházat, hogy ők nincsenek jóban.
bele sem gondol az idiótája, hogy esetleg azért megy át a pénz, mert tisztességes zolinak van lefoglalható vagyona, míg a másik miskolcinak esetleg nincs, vagy nagyon könnyen eltüntethető. közben eljátszaák a színházat, hogy ők nincsenek jóban.
D_Dezső
(
x29)
May 18, 2020 16:36:39
x29)
2025 - Újszász
Napfényes tavaszi nap volt. Az apró alföldi falu méla csendjét hangos kiabálás zavarta fel. Jancsi bácsi a helyi Ilona presszó tulajdonosa ordított veszettül feleségével Ilonkával.
- Mit keres már megint az az ütödött torzszülött a kamrába? El fogom vitetni innen, már megmondatam! Mi a faszt keres már megint itt a hálózsákjában?
- Jajj Jancsi, hát megint elverte az anyja nem tud hovamenni, nem árt az senkinek Jancsi!
Bemegyek árúért Szolnokra, mire visszaérek itt ne legyen, mert esküszöm most már elásom a ganajba, hogy csak a púpja fog kilátszani!
Ezzel Jancsi bácsi öreges léptekkel megindult az öreg Skoda SuperB felé. Ilonka néni is túl volt már bőven a nyugdíj korhatáron, de a rossz nyelvek szerint azért még rájárt Endre dorongjára a kamrába.
Endre vagy inkább Kvazimódó', ahogy a falubeliek hívták, kikecmergett az fáskamra sötétjéből. Csúnya teremtény volt annyi szent. Fejbúbja kopasz volt, csak oldalt nőtt le az ősz kóc szerű haja. Foga már csak 2 volt de azokra is erősen szemet vetettek a helyi suhancok.
- Hallod te bolond, el kell menned innen, az uram hazaér agyonüt! - ripakodott rá Ilonka néni.
-Tyhe ény csak ety kicsith bajátkozni szherettem vojna, péküjjün' ki!
A helyi vendégkör igen jól szórakozott a müsoron, nagyon nevettek amikor Ilonka néni egy bottal ütötte a Kvazimódó fejét, az meg közben egy évek óta nem müködö laptopot szorongatott és motyogott közben, hogy "fejfogjak jelentyeni"
Kicsit sajnálták is, sok vidám estét szerzett nekik Kvazimódó amíg a kocsmában ürítgette a hamutartót és szedte össze a poharakat. Párszor el is verték persze ha már sok volt az arcban, de alapvetőleg csak nevettek mindig szerencsétlen flótáson.
Imike a szobafestő aki csak éppen érkezett, kérdezősködni kezdett most épp miért verik el a púpost.
- Itt aludt a fáskamrába, mert az anyja összeverte. - válaszolt Laci a kömüves
- Gondolom a rokkant nyugdíj miatt, tegnap ahogy odaadta neki a postás már szaladt is a cigányokhoz, tudod Rolikáékhoz. Csak motyogott magában, hogy "foshnyi fogja".
- Csóró nyomorult ... - meredt a vérzőfejű púposra Imike - csak az anyját sajnálom, csóró az sem tud bemenni az öregek othhonába mert ezt a selejtest kell gondoznia. Szerintem lassan tényleg agyon üti.
Napfényes tavaszi nap volt. Az apró alföldi falu méla csendjét hangos kiabálás zavarta fel. Jancsi bácsi a helyi Ilona presszó tulajdonosa ordított veszettül feleségével Ilonkával.
- Mit keres már megint az az ütödött torzszülött a kamrába? El fogom vitetni innen, már megmondatam! Mi a faszt keres már megint itt a hálózsákjában?
- Jajj Jancsi, hát megint elverte az anyja nem tud hovamenni, nem árt az senkinek Jancsi!
Bemegyek árúért Szolnokra, mire visszaérek itt ne legyen, mert esküszöm most már elásom a ganajba, hogy csak a púpja fog kilátszani!
Ezzel Jancsi bácsi öreges léptekkel megindult az öreg Skoda SuperB felé. Ilonka néni is túl volt már bőven a nyugdíj korhatáron, de a rossz nyelvek szerint azért még rájárt Endre dorongjára a kamrába.
Endre vagy inkább Kvazimódó', ahogy a falubeliek hívták, kikecmergett az fáskamra sötétjéből. Csúnya teremtény volt annyi szent. Fejbúbja kopasz volt, csak oldalt nőtt le az ősz kóc szerű haja. Foga már csak 2 volt de azokra is erősen szemet vetettek a helyi suhancok.
- Hallod te bolond, el kell menned innen, az uram hazaér agyonüt! - ripakodott rá Ilonka néni.
-Tyhe ény csak ety kicsith bajátkozni szherettem vojna, péküjjün' ki!
A helyi vendégkör igen jól szórakozott a müsoron, nagyon nevettek amikor Ilonka néni egy bottal ütötte a Kvazimódó fejét, az meg közben egy évek óta nem müködö laptopot szorongatott és motyogott közben, hogy "fejfogjak jelentyeni"
Kicsit sajnálták is, sok vidám estét szerzett nekik Kvazimódó amíg a kocsmában ürítgette a hamutartót és szedte össze a poharakat. Párszor el is verték persze ha már sok volt az arcban, de alapvetőleg csak nevettek mindig szerencsétlen flótáson.
Imike a szobafestő aki csak éppen érkezett, kérdezősködni kezdett most épp miért verik el a púpost.
- Itt aludt a fáskamrába, mert az anyja összeverte. - válaszolt Laci a kömüves
- Gondolom a rokkant nyugdíj miatt, tegnap ahogy odaadta neki a postás már szaladt is a cigányokhoz, tudod Rolikáékhoz. Csak motyogott magában, hogy "foshnyi fogja".
- Csóró nyomorult ... - meredt a vérzőfejű púposra Imike - csak az anyját sajnálom, csóró az sem tud bemenni az öregek othhonába mert ezt a selejtest kell gondoznia. Szerintem lassan tényleg agyon üti.
trendbeli garázdaság
May 18, 2020 16:44:24
Kollégák!
Valaki leírná hogy mi volt Endrénknek ez a 2006-os sztorija pontosan. Elég kevés sajnos a tárgyi tudásom ebből, de nem akarok megbukni a vizsgán.
Valaki leírná hogy mi volt Endrénknek ez a 2006-os sztorija pontosan. Elég kevés sajnos a tárgyi tudásom ebből, de nem akarok megbukni a vizsgán.
Púp kamerázgatta a csőcselék hőbörgését 2006-ban, és sok más emberrel együtt bevitték őt is. Talán másfél napot is eltöltött a fogdában, majd kiengedték. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Iroda ügyvédje csoportosan védte az előállítottakat, Fletóék meg inkább fizettek nekik pár százezer forintot, már így is akkora volt a balhé, hogy még ez is jobban megérte.
Recsító így jutott 800 ezerhez, amiből megvette a legendás, később rengeteg kecifoltot és sziKszalagott látott Acer faptopot. Ráadásul sokáig azt hazudozta, hogy emiatt a másfél nap miatt bukott ki az etyetemről, mert pont akkor tanult volna a vizsgáira LOOOOOLLLLLLLLLLLLLL
May 18, 2020 16:44:24
Sodilegnagyobbrajongoja
May 18, 2020 16:45:45
Szerintem lassan el kell tervezgetni a sodi utáni fórum életet, mert ez lassan teljesen kifogy a pénzből és megdöglik vagy elzárja a pénzcsapot a miskolciak elől és azért döglik meg.
Most nagyon elkényelmesedett a tündérmeseországban, de előtte évekig teljes nyomorban tolta a krónikást. Buszjegyre koldult, borsófőzelékért kamerázott.
Szóval amíg van valami ócska eszköze, amivel rá tud csatlakozni a szomszéd wi-fijére, addig lesz műsor is.
May 18, 2020 16:45:45
kripli figyelő
(
x12)
May 18, 2020 16:58:34
x12)
Vajon az newszászi talponállóban van ingyen wifi? Szóval amíg van valami ócska eszköze, amivel rá tud csatlakozni a szomszéd wi-fijére, addig lesz műsor is.
broni
(
x45)
May 18, 2020 17:06:06
x45)
sodi és nyunyóka együtt sétál
test a testtől megoldást vár
nem szabad hogy elfelejccsík kimondani
szerelem!!!!!!!
test a testtől megoldást vár
nem szabad hogy elfelejccsík kimondani
szerelem!!!!!!!
-
May 18, 2020 17:15:34
Broni te mire költötted volna az 50 ezer euró hitelt, amit a gyagyás felvett?
May 18, 2020 17:15:34
Kémlégy
(
x2)
May 18, 2020 17:19:41
x2)
Vajon az newszászi talponállóban van ingyen wifi?
Az újszászi talponállóban egy megtűrt snorrer lesz, aki az otthagyott poharakból öntögeti össze magának a maradék piát.
broni
(
x45)
May 18, 2020 17:24:41
x45)
kurvákra!!!!!!!!!!!!!!!!!meg piára!!!!!!!!!!!!!!!!!
rossz_elgátó
May 18, 2020 17:28:35
A régi szép idők, amikor még nem csak porfogónak volt használva a drón, hanem még külön csatornát is kapott..
www.youtube.com/watch?v=Ar07fh5vjk4
Este tudunk indulni a professzionális sztrímmel?
Este tudunk indulni a professzionális sztrímmel?
May 18, 2020 17:28:35
rossz_elgátó
May 18, 2020 17:31:44
Hát ezek valami zseniálisak, 1:12-nél üvöltő csöves a háttérben, miközben SoDIka nyeméjti a drónt :D
May 18, 2020 17:31:44
rossz_elgátó
May 18, 2020 17:32:37
Hát ezek valami zseniálisak, 1:12-nél üvöltő csöves a háttérben, miközben SoDIka nyeméjti a drónt :D
youtube.com/watch?v=Ar07fh5vjk4
youtube.com/watch?v=Ar07fh5vjk4
ez a helyes link, elnézést: www.youtube.com/watch?v=gfeEEl5eTg8
May 18, 2020 17:32:37
trendbeli garázdaság
May 18, 2020 17:36:52
Nincs és nem is lesz munkahelyi leépítés.
Nem terveznek semmi ilyesmit.
Ezt nagyon egyértelművé tették.
És hogy pont ez a garancia rá.
Ez a változás pont hogy a biztonságot jelenti. Nehezebb időszak, de így elkerülhetőek az elbocsátások.
Nem terveznek semmi ilyesmit.
Ezt nagyon egyértelművé tették.
És hogy pont ez a garancia rá.
Ez a változás pont hogy a biztonságot jelenti. Nehezebb időszak, de így elkerülhetőek az elbocsátások.
Gecibuta vagy. A shaját megoldásomat szupportálja egy IT cég. Pont ugyanazt csinálták, amikor beütött a válság, mint Sörzsák. Először elküldték azokat, akiknél már amúgy is rezgett a léc. Aztán jött a fizucsökkentés és a kötelező szabi a kérdéses alkalmazottaknak. Majd miután látták, hogy remekül elketyeg a cég az ilyen ballasztok nélkül, szépen kibaszták őket. Azt mesélte nekem CEO, hogy meglepődött, hogy mennyi ember van, akire igazából semmi szükségük nem volt, és éveken át fizették őket. Kibaszták az állomány negyedét, a maradéknak pedig megemelték a fizuját. Így megtartották a fontos embereket, akik még elégedettek is, és még így is csökkent a működési költség.
Mit gondolsz, recskás, hogy ha azt látja a főnököd, hogy minden tökéletesen működik nélküled is, a válság végével visszavesz teljes állásba, esetleg még előtte megválik tőled? És akkor még nem vettük számításba, hogy egy undorító, antiszociális véglény vagy, akitől az egész csapat undorodik.
May 18, 2020 17:36:52
Csengőfrász
(
x1)
May 18, 2020 17:42:00
x1)
ez a helyes link, elnézést: youtube.com/watch?v=gfeEEl5eTg8
Nem bízik a follow módban,inkább saját maga bassza neki majdnem a drónt a gerendának.
Csengőfrász
(
x1)
May 18, 2020 17:46:35
x1)
Endre már ott kimaxolta a péter elvet,hogy felvették díszfogyatékosnak.Minden más kalkuláció a gazdaságosságával kapcsolatban felesleges és hülyeség.
A gép forog ,az alkotó pihen,a kobold meg kapálózik mint patkány a vödör vízben.
Hahó
(
x135)
May 18, 2020 17:49:11
x135)
a pedofil pont annyira nem érti most sem a valóságot, a gazdasági élet működését, ahogy a válság elején sem értette.
amikor már lehetett látni, hogy minden leáll a karantén alatt, és az fogja túlélni akinek vannak tartalékai, ő akkor vett egy havi fizetésének megfelelő kütyühalmot. miközben - ahogy most kiderült - a tavaly év végén a cigányoknak odaadott pénzt sem kapta vissza, illetve tovább ajándékozta.
és most, felteszi a koronát (hehe) erre az egészre azzal, hogy 9 ezres személyi hitelt vesz fel, az "életszínvonal" fenntartása érdekében, miközben egy hete 2 órás részmunkaidőre rakták, és csökkentették a fizetését.
és ez az idióta akar másoknak életvezetési tanácsokat osztogatni. a 12 milliós tartozásával, amit fogyasztásra költött, és a zéró tartalékával.
amikor már lehetett látni, hogy minden leáll a karantén alatt, és az fogja túlélni akinek vannak tartalékai, ő akkor vett egy havi fizetésének megfelelő kütyühalmot. miközben - ahogy most kiderült - a tavaly év végén a cigányoknak odaadott pénzt sem kapta vissza, illetve tovább ajándékozta.
és most, felteszi a koronát (hehe) erre az egészre azzal, hogy 9 ezres személyi hitelt vesz fel, az "életszínvonal" fenntartása érdekében, miközben egy hete 2 órás részmunkaidőre rakták, és csökkentették a fizetését.
és ez az idióta akar másoknak életvezetési tanácsokat osztogatni. a 12 milliós tartozásával, amit fogyasztásra költött, és a zéró tartalékával.
Gucci-senpai
May 18, 2020 17:52:06
Na, ma is el lesz sodikázva az erdélyi cicás játék sztrím?
May 18, 2020 17:52:06
IT troll
May 18, 2020 17:57:47
Gecibuta vagy. A shaját megoldásomat szupportálja egy IT cég. Pont ugyanazt csinálták, amikor beütött a válság, mint Sörzsák. Először elküldték azokat, akiknél már amúgy is rezgett a léc. Aztán jött a fizucsökkentés és a kötelező szabi a kérdéses alkalmazottaknak. Majd miután látták, hogy remekül elketyeg a cég az ilyen ballasztok nélkül, szépen kibaszták őket.
May 18, 2020 17:57:47
gyuriAsoros
May 18, 2020 18:05:24
Ez még változhat >:)
May 18, 2020 18:05:24
-
May 18, 2020 18:18:19
Endre!
Május 21.-éig ingyen beszerezheted a GTA V-öt! Mehetne a multi, amit már hónapok óta ígérgetsz.
Mégegyszer: Ingyen van. :)
Május 21.-éig ingyen beszerezheted a GTA V-öt! Mehetne a multi, amit már hónapok óta ígérgetsz.
May 18, 2020 18:18:19
sodilegnagyobbrajongoja
May 18, 2020 18:25:20
Akkor nem kell neki.
May 18, 2020 18:25:20
májrák
May 18, 2020 18:32:40
* Mifffan? *
May 18, 2020 18:32:40
Kémlégy
(
x2)
May 18, 2020 18:33:14
x2)
Bejlin
(
x8)
May 18, 2020 18:42:00
x8)
Endre!
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 18, 2020 18:46:58
x6)
balek!
IT troll
May 18, 2020 18:53:13
Nem hiszem, de hogy a CEO nem az ügyfélnek magyarázza mekkora inkompetens balfasz azt garantálom :)
May 18, 2020 18:53:13
again mine the refund
(
x6)
May 18, 2020 19:09:49
x6)
na indulhatunk végre? hol a sztrím amibe több tízezret költöttél te nembalek?
sodi belső szervei
May 18, 2020 19:11:10
May 18, 2020 19:11:10
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 18, 2020 19:19:24
x2)
Ezzel csak nem elszóltad magad? Beteg a Sodi? Csak nem a májacska kezdi felmondani a szolgálatot a sor söröcske miatt?
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 18, 2020 19:24:41
x2)
Sodi, a szomszédok nem szóltak anno a hangos éjjeli partyjaid miatt?
Kumpir
May 18, 2020 19:26:45
Sodi, a szomszédok nem szóltak anno a hangos éjjeli partyjaid miatt?
A masztiparti miatt?
May 18, 2020 19:26:45
Pizzafutár Peter
May 18, 2020 19:28:22
Ma este ismét meglepetések lesznek sodika. 21:30-ra kértem az első futárt. Utána 10 percenként a többiek is jönnek majd. Van köztük pár döneres is, lehet, hogy nem fognak örülni, hogy keresztül kellett caplatni a városon...
May 18, 2020 19:28:22
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 18, 2020 19:29:19
x2)
A masztiparti miatt?
Meg a fokahangú streamek miatt is. Nem hiszem el hogy ne hallgatta volna az egész wenekindstraße
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 18, 2020 19:30:12
x2)
Ma este ismét meglepetések lesznek sodika. 21:30-ra kértem az első futárt. Utána 10 percenként a többiek is jönnek majd. Van köztük pár döneres is, lehet, hogy nem fognak örülni, hogy keresztül kellett caplatni a városon...
Csuldigung, ich habe nicht bestellt. Das ist ein Vicc.
Fuvolázó Kobold
May 18, 2020 19:31:15
Squad, a púpfalon megosztásaiból egyértelmű, hogy a korcs minden reggel pontban a megszokott kezdésre betotyog az irodába. Valószínűleg Herr Guccsi amúgy ki is baszná a púpját, ha nem így tenne. Ez egy érdekes kérdés egyébként, hogy az agyalágyult eldalolta ugyan, hogy este 6 előtt nem mehet haza, de van reggel meddig kell elhagynia a mosókonyhaként hasznosított kotorékot?
Szóval Endre betipeg az irodába, a reggeli munkakezdés szerinti időpontban. Az autista agya szerint nem késett, tehát feddhetetlen. Két órán keresztül kerüli a fórumot, pipálgat és hümmöget, majd valamikor már bőven dél előtt lejár a munkaideje. Napi két óra gyorsan eltelik.
Utána mihez kezd a baromarc? Délután 5 körül szokott elindulni a vackába, szóval nekem az a tippem, hogy még hosszú órákon keresztül csinálja a nagy büdös semmit seggpresztó otthonos melegében. Van egyéb ötlet?
A sodi. A penészokádó pedofil sodi. Asodi.
Szóval Endre betipeg az irodába, a reggeli munkakezdés szerinti időpontban. Az autista agya szerint nem késett, tehát feddhetetlen. Két órán keresztül kerüli a fórumot, pipálgat és hümmöget, majd valamikor már bőven dél előtt lejár a munkaideje. Napi két óra gyorsan eltelik.
Utána mihez kezd a baromarc? Délután 5 körül szokott elindulni a vackába, szóval nekem az a tippem, hogy még hosszú órákon keresztül csinálja a nagy büdös semmit seggpresztó otthonos melegében. Van egyéb ötlet?
A sodi. A penészokádó pedofil sodi. Asodi.
May 18, 2020 19:31:15
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 18, 2020 19:32:18
x2)
Kiváncsi lennék hogy ez a világcsoda a szendvicset is müssennel kére vagy az udvariasabb möchtennel!
Kumpir
May 18, 2020 19:34:20
Amikor Süsüzött.
May 18, 2020 19:34:20
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 18, 2020 19:35:38
x2)
Amikor Süsüzött.
Meg az is. A permanens ordibálásról nem is beszélve. Amúgy meglep hogy csendháborítás miatt még nem volt kint a Polizei.
Csengőfrász
(
x1)
May 18, 2020 19:41:07
x1)
Kiváncsi lennék hogy ez a világcsoda a szendvicset is müssennel kére vagy az udvariasabb möchtennel!
Eddigi sztrímek alapján mikor hogy.
Csengőfrász
(
x1)
May 18, 2020 19:43:17
x1)
Már zsugorodik.
Penzmento
(
x6)
May 18, 2020 20:00:59
x6)
Elhijackelte volna Barbiék szennyvízvezetékét, evidenciákat
Orákulum
May 18, 2020 20:40:10
Hamarosan a púpfalon:
A mai stream elmarad, mert bokros teendőim miatt nem tudtam befejezni a stream előtti animált visszaszámlálást és a szünet képernyőt. Ezek nélkül pedig nem professzionális, ami elfogadhatatlan. Profi Sodi a Sodi. :) A héten valamikor már fogok streamelni, de tényleg!
A mai stream elmarad, mert bokros teendőim miatt nem tudtam befejezni a stream előtti animált visszaszámlálást és a szünet képernyőt. Ezek nélkül pedig nem professzionális, ami elfogadhatatlan. Profi Sodi a Sodi. :) A héten valamikor már fogok streamelni, de tényleg!
May 18, 2020 20:40:10
Csengőfrász
(
x1)
May 18, 2020 20:41:14
x1)
Az embertöbblet mindenhol kissebb probléma,mint az emberhiány.
Mikor már a csepürágók kibaszása egy kivételesen fontos lépés,ott van kb a szakadék széle.
Mint mikor a több tíz milkát maga elött görgető ember eladja a TV-jét.
Hahó
(
x135)
May 18, 2020 20:43:23
x135)
Hamarosan a púpfalon:
lásd még:
"át kell gondolnom a streamet, mert így csak a trollok jönnek"
Kumpir
May 18, 2020 20:48:27
Legalább egy technikai próba lehetne.
May 18, 2020 20:48:27
sittessanyi
May 18, 2020 20:55:02
nem értem a trollégákat. nem hiányolni kell a púpos szart, hanem tort ülni a professzionális stream halála fölött!
elimináltuk a netről a korcsot! az ártalmatlan trollok fényes győzelme a bújkáló csatornapatkány fölött!
elimináltuk a netről a korcsot! az ártalmatlan trollok fényes győzelme a bújkáló csatornapatkány fölött!
May 18, 2020 20:55:02
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 18, 2020 20:59:34
x38)
Félreértésről lehet csak szó. ASODI megölte a mirrort, ahogy ígérte. Minden más csak a trollok képzelgése. Bizony!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 18, 2020 21:08:48
x7)
Púpfal 23:00-kor (hogylesz):
Csütörtökön jön meg a 800 euros motoros áramfejlesztőm, amivel áramkimaradás esetén is tudok majd streamelni korlátlan mobilnetről. Addig szünetel a stream. (herr Gutsche rulez)
|__o__|
Csütörtökön jön meg a 800 euros motoros áramfejlesztőm, amivel áramkimaradás esetén is tudok majd streamelni korlátlan mobilnetről. Addig szünetel a stream. (herr Gutsche rulez)
trader troll
May 18, 2020 21:22:30
Endre!
Csütörtök délelőtt lesz egy nagyobb trade a deutsche50-en belül, amiből +15%-ot várunk.
Ha bedobod a 9000 euród a mi pénzünk mellé egy pár órára és bejön a trade, akkor aznap megkapod délután a befektetés + 10%-ot, kerekítek neked 10000 euróra.
Mindezt hivatalos trader platform által biztosított befektetői szerződéssel, 2 kattintással ellenjegyezve a 2 milliárdos bahamákon székelő izraeli tulajdonosú anyacég által.
Csak hogy lásd, mire képes a hitelpénz, ha okosan forgatod.
Ha érdekel mehet az egész nyilvános paypalról, akár streamelheted is. Ha nem jön be, akkor garantálom a max 10% profit losst azaz maximum 10%-ot bukhatsz.
Ha nyerünk, akkor 10000 euróig a nyeremény adómentes.
Jelezz itt ha érdekel és megbeszéljük.
Csütörtök délelőtt lesz egy nagyobb trade a deutsche50-en belül, amiből +15%-ot várunk.
Ha bedobod a 9000 euród a mi pénzünk mellé egy pár órára és bejön a trade, akkor aznap megkapod délután a befektetés + 10%-ot, kerekítek neked 10000 euróra.
Mindezt hivatalos trader platform által biztosított befektetői szerződéssel, 2 kattintással ellenjegyezve a 2 milliárdos bahamákon székelő izraeli tulajdonosú anyacég által.
Csak hogy lásd, mire képes a hitelpénz, ha okosan forgatod.
Ha érdekel mehet az egész nyilvános paypalról, akár streamelheted is. Ha nem jön be, akkor garantálom a max 10% profit losst azaz maximum 10%-ot bukhatsz.
Ha nyerünk, akkor 10000 euróig a nyeremény adómentes.
Jelezz itt ha érdekel és megbeszéljük.
May 18, 2020 21:22:30
max5enutálnak
(
x47)
May 18, 2020 21:27:59
x47)
"Pénteken érkezik a wireless konténer szobám, arra az esetre, ha véletlen lakáskimaradás lépne fel. Wireless konténer szoba nélkül soha többe nem streamelek!"
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Sodika fan
May 18, 2020 21:28:37
Sodi nyomjad a megújult profi streamet és a nézők donétolják neked az összes adósságaidat, ha tényleg profi leszel nemsokára anyagilag egyenesbe jössz.
May 18, 2020 21:28:37
Gucci-senpai
May 18, 2020 21:29:24
ERDÉLYI CICÁS JÁTÉKOT MOST!!!!44!!!!
May 18, 2020 21:29:24
Kumpir
May 18, 2020 21:31:04
Technikai próba van. Most.
May 18, 2020 21:31:04
Nulladikos Snecológus
May 18, 2020 21:33:59
Sztrimel a pupszorny.
Ugyanakkor engedjetek meg, hogy aztakurva, ez full gyépés.
Ugyanakkor engedjetek meg, hogy aztakurva, ez full gyépés.
May 18, 2020 21:33:59
max5enutálnak
(
x47)
May 18, 2020 21:35:36
x47)
"óóbaszdmeg. aaaaafaszom" professzionális stream in 3..2..1..
Facebook csop tag
(
x1)
May 18, 2020 21:40:12
x1)
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Gucci-senpai
May 18, 2020 21:42:19
Sodi véget vetett a mirrornak?
May 18, 2020 21:42:19
Zsénó
(
x22)
May 18, 2020 21:44:43
x22)
Hát ez már tényleg a professzionális stream:
egyik néző
May 18, 2020 21:45:12
Endre nagyon rendezettnek és összeszedettnek tűnsz, a szobád egyáltalán nem egy csövestanyára emlèkeztet.
A megujult stream hozza a posztot.
Ahogy motyogva pakolàszol a hugyos naciban bazdmeg te elkezdtél kristályt szívni, vagg miben vagy te?!
A megujult stream hozza a posztot.
Ahogy motyogva pakolàszol a hugyos naciban bazdmeg te elkezdtél kristályt szívni, vagg miben vagy te?!
May 18, 2020 21:45:12
-
May 18, 2020 21:46:30
undorító vagy sodi
May 18, 2020 21:46:30
Zsénó
(
x22)
May 18, 2020 21:47:50
x22)
"na jó, ez most zavaros, holnaptól indulunk a stream-mel, most csak bejelentkeztem"
-
May 18, 2020 21:47:51
Nagyon le van épülve, azt sem tudja, hogy hol van, totyog össze-vissza, zavart.
May 18, 2020 21:47:51
max5enutálnak
(
x47)
May 18, 2020 21:48:38
x47)
"Próbáljuk meg összerakni a szetápot?" Te kikúrt balfasz, már 1 hónapja összeállítod
Fekete bikapata
May 18, 2020 21:49:10
Ez az új, szórakoztató műsor, te fasz?
Le a kalappal, pasztmek!
Gumiszoba kéne neked már régóta, Gyagyás! ;)
Le a kalappal, pasztmek!
Gumiszoba kéne neked már régóta, Gyagyás! ;)
May 18, 2020 21:49:10
Zsénó
(
x22)
May 18, 2020 21:50:02
x22)
"ez már nem kell, mert többé nem sörözünk!"
-
May 18, 2020 21:51:04
Lenne egy kérdésem tapasztaltabb snecológusokhoz, akik házasságban/párkapcsolatban élnek.
Ti a kapcsolatotok mely pontján avattátok be a párotokat abba, hogy snecológusok vagytok? Mikor érdemes ezt megtenni? A ti párotok hogy fogadta?
Nemrég költöztem össze a barátnőmmel, és szeretném beavatni, hogy mi az, amin minden nap sírva röhögök, de nem tudom pontosan, mikor és hogy lenne érdemes ezt megtenni. Mik a tapasztalatok? Hogy fogadta a párotok, hogy ezzel a retardált pedofil fasszal foglalkoztok? Esetleg érdemes azzal próbálkozni, hogy idővel a párom is snecológus legyen?
nszksz
Ti a kapcsolatotok mely pontján avattátok be a párotokat abba, hogy snecológusok vagytok? Mikor érdemes ezt megtenni? A ti párotok hogy fogadta?
Nemrég költöztem össze a barátnőmmel, és szeretném beavatni, hogy mi az, amin minden nap sírva röhögök, de nem tudom pontosan, mikor és hogy lenne érdemes ezt megtenni. Mik a tapasztalatok? Hogy fogadta a párotok, hogy ezzel a retardált pedofil fasszal foglalkoztok? Esetleg érdemes azzal próbálkozni, hogy idővel a párom is snecológus legyen?
nszksz
May 18, 2020 21:51:04
Budai-úrifiú
(
x9)
May 18, 2020 21:52:57
x9)
"Sodi olyan mintha egy infós a 90-es években kómába esett volna és most ébredt volna fel 2020-ban"
-FATEL, Youtube Trash HU Mirror Chatje, 2020
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
-FATEL, Youtube Trash HU Mirror Chatje, 2020
max5enutálnak
(
x47)
May 18, 2020 21:53:40
x47)
Az én barátnőm meglátta a nemes ügyet a snecológiában, de tudom, hogy nem tart normálisnak miatta :D Bár néha együtt is néztük a szörnyszülöttet és nem akarta elhinni, hogy ilyen létezik. Minden empátiája elszállt fél perc alatt. Kemény dió, na!
Kumpir
May 18, 2020 21:53:50
Totál depressziós a csávó, még a hangja is melankólikus.
May 18, 2020 21:53:50
Zsénó
(
x22)
May 18, 2020 21:54:11
x22)
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 18, 2020 21:55:43
x38)
Csak a mirror akad, vagy a professzionális stream is?
Kritikán aluli, ahogy kinéz ez a depressziós szardarab.
Leépülés level 99!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Kritikán aluli, ahogy kinéz ez a depressziós szardarab.
Leépülés level 99!
Gucci-senpai
May 18, 2020 21:56:12
"Mé nem lehet felbontást választani ticcsen??"
Bezzeg a mirroron lehet :D
Bezzeg a mirroron lehet :D
May 18, 2020 21:56:12
144 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™