A flokk! Kifelejtettem a flokkot! Utazásokkal együtt mennyi? 8-9?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Encsuldigung?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ich habe nicht bestellt! Es ist ein Vicc. Schuldigung
Megkérek minden snecológust, h NE adjon jó ötleteket a gyagyásnak, még a végén megfogadja......
Hetyetye
A munkához elégséges, munkaspecifikus német kötetlen társalgáshoz és ismerkedéshez nem feltétlenül az.
Itteni magyarokkal mit kezdjek? Mind liberális.
Fideszes / Mi hazánk-os berlini magyart még nem nagyon láttam.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Főszabályként soha semmilyen tanácsot nem fogadott meg eddig.
Ez az egyik legviccesebb az egészben. :)
Miután fogyatékos, pederaszta és homoszexuális is vagy egyszerre, ideje lenne felülvizsgálni a mélykonzervatív nézeteidet.
Mint te.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
És ez mire garancia?
-Anyádék milliókat költöttek a taníttatásodra, diplomát sehol nem szereztél, szaktudást sehol nem szereztél, azt se tanultad meg, hogyan vedd ki a pénzt a zümmögő dobozból.
-Rocskaiék milliókat költöttek a nyelvtanulásodra, németül nem tanultál meg. Sok-sok év után, alapszinten tudsz csak makogni még most is.
-Rocskaiék milliókat költöttek a CV írásodra, de az a rohadt A4-es papír is másfél év alatt készült el, csak kamuzásokból, masnizásokból áll az egész. Valódi tudást nem tudsz felmutatni benne.
-Biersack milliókat költött a betanításodra, javaból nem tudsz szinte semmit, primitív tesztelési feladatokkal tudsz csak foglalkozni, de az is kimerül abban, hogy a pirosat átszínezed zöldre. Értékteremtő munkát nem tudsz végezni.
Neked mindenki milliója a kukában landolt, te fasz!!!
Nem véletlen. Talán el kellene már egy kicsit gondolkodnod! Amúgy te nagy fideszesként miért nem valamelyik Mészaros cégben vagy minisztériumban dolgozol? Ott elég a hetyetye, csak a pártszimpátia a lényeg
Azok rugdosnának a legelőször félnyomorékra, ha megkapnák a szükséges tényfeltárást.
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
Ez egyre jobb. Bepörgött az elmebeteg :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Mennyit ittál? Már megint be vagy baszva te állat
Czenki mama faszrahúzott a bíróságon, te meg csicskultál mint a kisangyal és a végsőkig fizetted a kárpit.
Ilyen nagyon egyszerű ez :D
Na akkor én itt szállok be a többiekhez:
A jó büdös édes kurva anyádat, ha ennyire vágysz a fideszes/migatyánkos valláskárosult faszra, akkor tessék szépen hazajönni és személyesen megtapasztalni ezt az idilli környezetet!!
Azért erdélyi cicás legyen este, én azt bírom.
hogyan írnád le az egykori élősködő viszonyodat végét Andival, ha nincs vereség? Az volt a legjobb műsor eddig, várom Biersack részére készülő péküljünk ki videót
Pont ez az. Jöjjön akkor haza aztan nyaljon segget. Azt tud úgy is. Meg csicskulni is.
sodika (Snecológus-pontszám: 42753x21) Jan 28, 2020 16:53:26Könyvjelző Válasz (19)
Tegnap és ma már utánaolvastam annyira, hogy felismerjem, ha le lettem győzve.
És most ez a helyzet.
Mondogass ilyeneket nevelőapádnak (Gutsche) aztán ki is dob mert megérzi a Berlinert. Vagy emellé még mentőt is hív mert megbomlott az elméd.
Húbazmeg, az eddigi tüzérségi előkészítés után beindult az autista minigun. Mindenki fedezékbe!
Kurva nagy szarban vagy, maxon pörög az autigenerátor. Csak el ne füstöljön.
Elborultál már Endre, nincs visszaút. Rettegsz mert tudod hogy igazunk van.
Neked vagy a Blaha jut vagy a diliház
Tényleg durva lehet a helyzet, ilyesmi autiroham anno talán Andi idején volt látható..
Nem beszélve az új hitelfelvételről a szakadék szélén. Sanszos hogy a második Berlini exodus előtti utolsó szakaszt láthatjuk
Csak buziszaunákba jársz. Még ha bele is akadnál egy kolbászbüzös náci szekrénybuziba, úgyse vallaná be, miközben a végbeledben matat.
🕎Endigame🕎
Úristen, egyre brutálabb az ámokfutásod. Mennyit ittal? Vagy valamelyik jófej munkatárs adott cukorkát?
Süllyedni? Ennél mélyebbre? Hova, te eladósodott ágyrajáró?
Mirror? Hahó
Hetyetye
Harcolhatnál az igazadért akár ebben az országban is fideszes vagy más hasonló jobboldali söpredék faszt nyelve, ha már úgy is fideszesekre vágysz! Csak jobboldaliként te valahogy a vágyaidat twinkboyos és fehér téglalapokkal kitakart kontentekkel csillapítod! Pont illenél a köcsög katolikus papok közé te gyász!
Gratulálok te öntelt köpönyegforgató fasz! Nyertél egy újabb snecológust!
Remélem azért ilyen mert ma kapta meg Biersacktól a felmondást. És most sört vedelve agyal a jövőn, de az autiköd egyre csak növekszik...
Mifaaaaaaaaaaaan
"ket napig csicskultam" imadom :DDDD
|__o__|
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
Hogy is volt ez pedofil? Mit is írtál ide a fórumra? Idézlek:
sodika Jan 28, 2020 16:36:57 - Igen. Ezek szerint veszíteni is kell.
sodika Jan 28, 2020 16:53:26 - Tegnap és ma már utánaolvastam annyira, hogy felismerjem, ha le lettem győzve. És most ez a helyzet.
sodika Jan 28, 2020 16:56:19 - Gratulálok. Ami ügyes az ügyes. Nem vagyok Photoboy, hogy vert helyzetben mocskolódni kezdjek.
sodika Jan 28, 2020 17:03:27 - Igen, ami ügyes, az akkor is ügyes, ha én szenvedem el. Nem vagyok lábak nélkül keménykedő fekete lovag.
sodika Jan 28, 2020 17:04:35 - Le lettem győzve. Erre nem orvosság az idő.
sodika Jan 28, 2020 17:51:55 - Térdre kényszerítve tovább mérgelődni és nem fejet hajtani Photoboy vagy VKÁ szintje.
sodika Jan 28, 2020 18:04:45 - Ez most nem ütött, hanem döbbenetesen kevés erőfeszítéssel zúzta porrá biztonságérzetemet. Hacsak sejtettem volna a fenyegetés nagyságát, az első strike után lelőttem volna a csatornát.
sodika Jan 28, 2020 18:30:21 - Az elmebeteg és épelméjű embert az különbözteti meg, hogy felismeri a nyertes és a vert helyzetet is.
Megint hazudsz, korcs! És tudom, most az auti generátor felvillant egy körtét a fejedben, hogy végül mégis visszakaptad a csatornádat (ami egyébként a retardált tévképzeteiddel ellentétben nem annak volt köszönhető, hogy írtál xy Gipsz Jakabnak), de én meg erre azt tudom mondani, hogy a FLOKK MEGHALT! Egy epizódot sem raktál ki azóta, a beígért unboxing flokk már másfél hónapja csúszik. A többi csatornádon található netszemét pedig azóta is privátolva
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
1) Mit csinálom körülöttem az emberek, mit szabad
2) Mi a hivatalos ajánlás a hatóságok részéről
Ha ehhez a kettőhöz tartod magad, abból nem lehet semmi baj.
1. Melyik mellékretard haverod veri gyerekekre a faszát?
2. Milyen hatóság ajánlja a pedofíliát?
Még akkor is, ha minden függő dologban a legrosszabb forgítókönyvet veszem alapul (minden így marad, nem kapom meg a hitelt, nem tudom elintézni az adóvisszaigénylést, és még a meglévő hitelfizetésre se kapok további haladékot).
Pont ezért vagyok nyogodt, mert úgy is kijön.
Tehát akkor neked tulajdonképpen mindegy, hogy megkapod a hitelt vagy sem neked teljesen jó mindenképp?
Vs.
Neked életminőséged van és testi lelki biztonságot ad a zsidóbank ekiatt kell a hitel.
Teljesen világos és érthető az érvelésed pedofil.
Van ilyen ismerősöm. MIÉPes volt, aztán Jobbikos, most meg Fideszes. Kint él tündérmeseországban, ő is "fejlesztő", mondjuk ő jobban ért hozzá, mint te, de előre lépni soha sem fog. 0 szociális élete van, pont, mint neked. A céges bulikon soha sincs ott, amin meg véletlenül megjelenik, azon egyedül ül a sarokban, nem beszélget vele senki. Ő is nyomatja a konteókat, a zsidózásokat, satöbbi. Persze fű alatt, mert ő is fosik a Fritzektől. Ja, persze ő is kurvanagy keresztény, ahogy szavakban te is. Egy az egyben, mint te. Neki van valami lefingott barátnője mondjuk, de szaporodni remélhetőleg ő sem fog. Kísérteties a hasonlóság köztetek, nyomorult náci retardok között.
Tudod te buzi, itt kúrod el mindig a dolgot. Valamilyen agymutatvány miatt azt képzeled, hogy az embereket érdekli, hogy mi van veled, és te mit szeretnél és hogyan.
Az, hogy te milyen konstruktív vagy optimista vagy kurvára nem érdeklil a munkáltatódat, ha valamit akar. Ezért szarták le az excelledet is.
Ez is csak az autimeseországban szempont, hogy mennyit költöttek a tanításodra. Ugyanis ha valaki másra ennyit költenek, és több bevételt hoz nekik utána mint te, akkor máris megéri nekik. De mit magyarázom ezt neked, hiszen te a közgazdaság doktora is vagy ugyebár az sok egyéb diplomád mellett. * ásít *
Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem 3 napi díjam, amit ez a szerencsétlen összepötyög egy hónap alatt. Szóval KVÁZI megkeresem a heti bérét, amíg naponta párszor munkaidőben idenézek és elolvasom a hsz-eket. Szóval minél többet ír ide, annál több pénzt keresek a fórumozással xDDDD
(mivel tegnap elszóltam magam, h úgy megkívántam),
Fujj.
Innen már csak úgyesfaszútroll hiányzik....
Endre által ki nem fizetett lakhatási intervallum:8:00-18:30
|__o__|
Te is az vagy te kriptozsidó!
Púpos búbánat

Endre által ki nem fizetett lakhatási intervallum:8:00-18:30
Már megint atomrészegen zombulsz a motivációs bullshitre pojcukjos?
Na majd jönnek a trollok este...
Fogsz te még mosolyogni!
Púpos búbánat
Buzulás és buzulás közt különbség van hahó!
Pl én mikor birzákkal huncutkodok,mindíg a viktorra gondolok.
NEM a FERIRE!!
Trollzers Contract Twinkboy since 2020.
A retkes kurva anyádat te féregszar. Akkor ezek szerint a mostani 50.000 Eurós tartozásod is csak addig lesz probléma, ameddig le nem lépsz Németországból? Büdös mocskos patkány vagy, Endre, de rá fogsz baszni a sompolygásra, az 100%.
Ásó27
(
x68)
May 19, 2020 16:43:56
x68)
Tehát amikor elakadsz egy játékban, akkor nem te vagy a hülye, és nem te csinálsz valamit rosszul, hanem így volt determinálva?
Mifaaaaaaaaaaaan
max5enutálnak
(
x47)
May 19, 2020 16:44:48
x47)
Jójó, hülyék vagyunk, nem érjük, stb...
Jön egy kérdés, amire nem mersz egyenes és egzakt választ adni: Mennyit költöttél eddig összesen az egész stream projektre játékostul, kábelestül, legostól, zóval minden hozzákapcsolódóval? 6 millió? Mennyit kerestél vele? 6.000 forint? Hány éve csináod? 4? Ez elég egzakt mérőszáma annak, hogy mennyire jól tervezel, milyen képességeid vannak és milyen jövő vár rád.
Jön egy kérdés, amire nem mersz egyenes és egzakt választ adni: Mennyit költöttél eddig összesen az egész stream projektre játékostul, kábelestül, legostól, zóval minden hozzákapcsolódóval? 6 millió? Mennyit kerestél vele? 6.000 forint? Hány éve csináod? 4? Ez elég egzakt mérőszáma annak, hogy mennyire jól tervezel, milyen képességeid vannak és milyen jövő vár rád.
A flokk! Kifelejtettem a flokkot! Utazásokkal együtt mennyi? 8-9?
Ásó27
(
x68)
May 19, 2020 16:48:58
x68)
Vissza fog jönni a befektetett pénz a vonzás törvényének hála! Fosni fogja!
Mifaaaaaaaaaaaan
akcióterv
May 19, 2020 16:50:18
1) Keress új pecót. Az ogre gyűlöl, mint a hatnapos kutyaszart, nem fogod sokáig húzni, már most is minden lehetséges eszközzel lekorlátoz. És ezúttal ne valami kisszobát, hanem egy 30nm körüli kislakást. Ott nem lesz éjfélkor lámpaoltás, és nem szólnak rád, ha egy szál faszban közlekedsz a folyosón. A hitelből lesz pénzed kaucióra.
2) Felejtsd el a "bútoraidat". Azt a szemetet még ingyen se vinné el senki, hagyd ott, hurcolja a szeméttelepre az ogre helyetted. Könyveld el, hogy keményen át lettél baszva, és írd le veszteségként. Az új lakásba legelőször is egy ágyat vegyél, hogy ne egy kibaszott kanapén kelljen aludnod. Az Ikea kihozza házhoz, akár összeszerelést is kérhetsz.
3) Szerezz vissza az ogrétól minden pénzt, amit lehet, pl. amit felújításokra adtál, amik nem valósultak meg (terasz, fürdő). Mondd meg, ha sokat ugrál, feljelented csalásért. A cigókat és a devizást is fenyítsd be.
4) A cégnél egyelőre szükség van rád, de talán már nem sokáig. Kezdj el állást keresni, de a masnizást nyugodtan felejtsd el, mert úgyis rájönnek a képességeid valódi szintjére, és megint kibasznak. Valld be őszintén az interjún, hogy nem vagy egy nagy szám, de követelőzni sem fogsz, és mindent megcsinálst mint a kisangyal. Az excel-táblázatos okoskodásokat sürgősen hanyagold.
5) Ha a pecó meg a munka tiszta, akkor kezdj valamit az egészségeddel, tedd le a piát és csináltasd meg a fogaidat, mielőtt késő.
6) Fejezd be a krónikus és kényszeres pénzszórást, minden fillért adósságtörlesztésre fordíts!
Ezeket csak azért írtam le, mert tudom hogy úgyis leszarod :D
2) Felejtsd el a "bútoraidat". Azt a szemetet még ingyen se vinné el senki, hagyd ott, hurcolja a szeméttelepre az ogre helyetted. Könyveld el, hogy keményen át lettél baszva, és írd le veszteségként. Az új lakásba legelőször is egy ágyat vegyél, hogy ne egy kibaszott kanapén kelljen aludnod. Az Ikea kihozza házhoz, akár összeszerelést is kérhetsz.
3) Szerezz vissza az ogrétól minden pénzt, amit lehet, pl. amit felújításokra adtál, amik nem valósultak meg (terasz, fürdő). Mondd meg, ha sokat ugrál, feljelented csalásért. A cigókat és a devizást is fenyítsd be.
4) A cégnél egyelőre szükség van rád, de talán már nem sokáig. Kezdj el állást keresni, de a masnizást nyugodtan felejtsd el, mert úgyis rájönnek a képességeid valódi szintjére, és megint kibasznak. Valld be őszintén az interjún, hogy nem vagy egy nagy szám, de követelőzni sem fogsz, és mindent megcsinálst mint a kisangyal. Az excel-táblázatos okoskodásokat sürgősen hanyagold.
5) Ha a pecó meg a munka tiszta, akkor kezdj valamit az egészségeddel, tedd le a piát és csináltasd meg a fogaidat, mielőtt késő.
6) Fejezd be a krónikus és kényszeres pénzszórást, minden fillért adósságtörlesztésre fordíts!
May 19, 2020 16:50:18
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 19, 2020 16:50:59
x2)
Milliókat ölsz bele minden szarba ahelyett hogy normális életet teremtenél végre 38 évesen.
Nem hiányzik egy család? Nem hiányzik úgy alles zusammen a szociális kapcsolat?
Amúgy ott vagy Berlinbe, és annyi nem volt benne hogy a kinti magyarokkal összehaverkodj? "Idegen ország" pedig van egy csomó magyar kint.
"Idegen ország". Jah, meg kellene végre tanulni legalább németül folyékonyan beszélni mert a hetyetye meg a schuldigung kevés. De még ezeket is leszarod de világi csicska.
Neked csak a kurva stream az életed. Lassan se lakás se munka, de fosol egy költözéstől?! Máshol miért ne tudnál streamelni? Autiköd erős mostanság, de te már lassan az agyadat is elittad. Mondjuk előtte sem sok volt, most meg plane kevés. Lassan a májacska is bemondja az unalmast, aztán hol látnak el? Miből fizeted? Újabb hitelből?
Nem hiányzik egy család? Nem hiányzik úgy alles zusammen a szociális kapcsolat?
Amúgy ott vagy Berlinbe, és annyi nem volt benne hogy a kinti magyarokkal összehaverkodj? "Idegen ország" pedig van egy csomó magyar kint.
"Idegen ország". Jah, meg kellene végre tanulni legalább németül folyékonyan beszélni mert a hetyetye meg a schuldigung kevés. De még ezeket is leszarod de világi csicska.
Neked csak a kurva stream az életed. Lassan se lakás se munka, de fosol egy költözéstől?! Máshol miért ne tudnál streamelni? Autiköd erős mostanság, de te már lassan az agyadat is elittad. Mondjuk előtte sem sok volt, most meg plane kevés. Lassan a májacska is bemondja az unalmast, aztán hol látnak el? Miből fizeted? Újabb hitelből?
Herr Gucci
May 19, 2020 16:51:20
Endre, ismered azt a szót, hogy Eigenbedarf?
May 19, 2020 16:51:20
Ásó27
(
x68)
May 19, 2020 16:51:54
x68)
Encsuldigung?
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 19, 2020 16:52:43
x2)
Ich habe nicht bestellt! Es ist ein Vicc. Schuldigung
az olasz divat márkák sze
May 19, 2020 16:58:52
seggbe kurt az ugráló robot!!
May 19, 2020 16:58:52
Kémlégy
(
x2)
May 19, 2020 17:00:11
x2)
Sodi, ha ma este hazaérsz, tapogasd meg a kanapét. Lehet, hogy még meleg :)
Kisegítős Snecológus
(
x2)
May 19, 2020 17:01:02
x2)
1) Keress új pecót. Az ogre gyűlöl, mint a hatnapos kutyaszart, nem fogod sokáig húzni, már most is minden lehetséges eszközzel lekorlátoz. És ezúttal ne valami kisszobát, hanem egy 30nm körüli kislakást. Ott nem lesz éjfélkor lámpaoltás, és nem szólnak rád, ha egy szál faszban közlekedsz a folyosón. A hitelből lesz pénzed kaucióra.
Megkérek minden snecológust, h NE adjon jó ötleteket a gyagyásnak, még a végén megfogadja......
Ásó27
(
x68)
May 19, 2020 17:03:24
x68)
Sodi miért dugod a seggedbe a wc papírt egy órán át reggelente?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
May 19, 2020 17:10:18
Nem hiányzik úgy alles zusammen a szociális kapcsolat?
A munkához elégséges, munkaspecifikus német kötetlen társalgáshoz és ismerkedéshez nem feltétlenül az.
May 19, 2020 17:10:18
Hiénaverő
(
x17)
May 19, 2020 17:10:27
x17)
Nagy gáz van, érzi is a Gyagyás, ezért pörgette fel az autigenerátort. Természetesen a trolloknak lesz igaza, és repülni fog Recskaboy. Ha elhagyja hosszabb időre a Reich-et, az ogre önhatalmúlag is kilakoltatja, bár lehet lesz olyan jó fej, hogy párszáz euróért megmondja a költöztetőknek Sneci púpszászi címét, ahová a szarjait vihetik (utánvéttel természetesen).
Sneci te meg kezdhetsz gyúrni anyád felkérdezéseire, ott nem lesznek nyenyenyézős bebaszott sztrímelések, mert Golda kettérúgja a segged!
Sneci te meg kezdhetsz gyúrni anyád felkérdezéseire, ott nem lesznek nyenyenyézős bebaszott sztrímelések, mert Golda kettérúgja a segged!
Néző
May 19, 2020 17:11:02
Főszabályként soha semmilyen tanácsot nem fogadott meg eddig.
Ez az egyik legviccesebb az egészben. :)
May 19, 2020 17:11:02
Hiénaverő
(
x17)
May 19, 2020 17:11:39
x17)
Sneci ha kirúgnak, akkor az ogre automatikusan kirúg a picsába... óóóbocsánat elfelejti esténként kinyitni a felső zárat, és ezt meg is mondta ugye? Ezért "nem vetted számításba" ezt a legrosszabb esélyek között.
Kumpir
May 19, 2020 17:11:42
Itteni magyarokkal mit kezdjek? Mind liberális. Fideszes / Mi hazánk-os berlini magyart még nem nagyon láttam.
Miután fogyatékos, pederaszta és homoszexuális is vagy egyszerre, ideje lenne felülvizsgálni a mélykonzervatív nézeteidet.
May 19, 2020 17:11:42
Hiénaverő
(
x17)
May 19, 2020 17:12:32
x17)
Mint te.
Autismus Maximus
(
x16)
May 19, 2020 17:14:17
x16)
Látom, nem fogod fel, hogy konkrétan milliókat költöttek arra, hogy személy szerint én elsajátítsam a CMS-specifikus know how-t, amit elemi érdekük nem a kukába vágni. :)
Hülye vagy.
A Kurzarbeit lényege gazdaságilag elsősorben nem anyagi, hanem hogy házon belül tartsa a know how-t.
Hülye vagy.
A Kurzarbeit lényege gazdaságilag elsősorben nem anyagi, hanem hogy házon belül tartsa a know how-t.
És ez mire garancia?
-Anyádék milliókat költöttek a taníttatásodra, diplomát sehol nem szereztél, szaktudást sehol nem szereztél, azt se tanultad meg, hogyan vedd ki a pénzt a zümmögő dobozból.
-Rocskaiék milliókat költöttek a nyelvtanulásodra, németül nem tanultál meg. Sok-sok év után, alapszinten tudsz csak makogni még most is.
-Rocskaiék milliókat költöttek a CV írásodra, de az a rohadt A4-es papír is másfél év alatt készült el, csak kamuzásokból, masnizásokból áll az egész. Valódi tudást nem tudsz felmutatni benne.
-Biersack milliókat költött a betanításodra, javaból nem tudsz szinte semmit, primitív tesztelési feladatokkal tudsz csak foglalkozni, de az is kimerül abban, hogy a pirosat átszínezed zöldre. Értékteremtő munkát nem tudsz végezni.
Neked mindenki milliója a kukában landolt, te fasz!!!
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 19, 2020 17:14:20
x2)
Nem véletlen. Talán el kellene már egy kicsit gondolkodnod! Amúgy te nagy fideszesként miért nem valamelyik Mészaros cégben vagy minisztériumban dolgozol? Ott elég a hetyetye, csak a pártszimpátia a lényeg
sodika
May 19, 2020 17:14:28
akcióterv: Én soha nem írok semmit veszteségként.
A SoDI-t nem lehet lehúzni, a SoDI-val nem lehet kibaszni.
A büszkeségem fontosabb.
Se mondjuk Törpapát, se a berlini bútorokat nem vagyok hajlandó veszteségként leírni. Mert akkor az azt jelentené, hogy a SoDI-t legyőzték, és ezt még Czenkiéknek is elmondtam, hogy a veszteségbe nem nyugszom bele, szóval vagy megállapodunk, vagy a végsőkig harcolok.
Amíg világ a világ, előbb halok meg, de soha nem hagyom magam legyőzni. Olyan nincs. Kizárt. Nem írok le veszteséget. Soha.
Ahhoz legalább igazolt rákos orvosi lelet kell.
Azok a bútorok kincsek, mert kvázi szerzett jogot képviselnek, mint egy forradalmi műemlék, ami a harcok során kialakult állapotában lett meghagyva az utókor okulására.
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
A büszkeségem fontosabb.
Se mondjuk Törpapát, se a berlini bútorokat nem vagyok hajlandó veszteségként leírni. Mert akkor az azt jelentené, hogy a SoDI-t legyőzték, és ezt még Czenkiéknek is elmondtam, hogy a veszteségbe nem nyugszom bele, szóval vagy megállapodunk, vagy a végsőkig harcolok.
Amíg világ a világ, előbb halok meg, de soha nem hagyom magam legyőzni. Olyan nincs. Kizárt. Nem írok le veszteséget. Soha.
Azok a bútorok kincsek, mert kvázi szerzett jogot képviselnek, mint egy forradalmi műemlék, ami a harcok során kialakult állapotában lett meghagyva az utókor okulására.
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
May 19, 2020 17:14:28
Autismus Maximus
(
x16)
May 19, 2020 17:15:54
x16)
Azok rugdosnának a legelőször félnyomorékra, ha megkapnák a szükséges tényfeltárást.
Hiénaverő
(
x17)
May 19, 2020 17:16:09
x17)
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
Ez egyre jobb. Bepörgött az elmebeteg :D
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 19, 2020 17:16:28
x2)
A büszkeségem fontosabb.
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
A büszkeségem fontosabb.
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
Mennyit ittál? Már megint be vagy baszva te állat
Hiénaverő
(
x17)
May 19, 2020 17:17:06
x17)
Mert akkor az azt jelentené, hogy a SoDI-t legyőzték, és ezt még Czenkiéknek is elmondtam, hogy a veszteségbe nem nyugszom bele, szóval vagy megállapodunk, vagy a végsőkig harcolok.
Czenki mama faszrahúzott a bíróságon, te meg csicskultál mint a kisangyal és a végsőkig fizetted a kárpit.
Ilyen nagyon egyszerű ez :D
Gucci-senpai
May 19, 2020 17:17:28
A jó büdös édes kurva anyádat, ha ennyire vágysz a fideszes/migatyánkos valláskárosult faszra, akkor tessék szépen hazajönni és személyesen megtapasztalni ezt az idilli környezetet!!
May 19, 2020 17:17:28
Kumpir
May 19, 2020 17:17:30
Azért erdélyi cicás legyen este, én azt bírom.
May 19, 2020 17:17:30
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 19, 2020 17:18:22
x2)
Endre megint be van baszva. Vajon ha így megy haza már ma este jön az armageddon?
Andival mi van?
May 19, 2020 17:18:49
A büszkeségem fontosabb.
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
A büszkeségem fontosabb.
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
hogyan írnád le az egykori élősködő viszonyodat végét Andival, ha nincs vereség? Az volt a legjobb műsor eddig, várom Biersack részére készülő péküljünk ki videót
May 19, 2020 17:18:49
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 19, 2020 17:19:45
x2)
Pont ez az. Jöjjön akkor haza aztan nyaljon segget. Azt tud úgy is. Meg csicskulni is.
Autismus Maximus
(
x16)
May 19, 2020 17:22:24
x16)
Amíg világ a világ, előbb halok meg, de soha nem hagyom magam legyőzni. Olyan nincs. Kizárt.
sodika (Snecológus-pontszám: 42753x21) Jan 28, 2020 16:53:26Könyvjelző Válasz (19)
Tegnap és ma már utánaolvastam annyira, hogy felismerjem, ha le lettem győzve.
És most ez a helyzet.
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 19, 2020 17:22:43
x2)
A büszkeségem fontosabb.
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
A büszkeségem fontosabb.
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
Mondogass ilyeneket nevelőapádnak (Gutsche) aztán ki is dob mert megérzi a Berlinert. Vagy emellé még mentőt is hív mert megbomlott az elméd.
sodika
May 19, 2020 17:24:27
Azt az alapgondolatot értem, hogy talán épp az a görcsös büszkeségem húz vissza, hogy semmilyen korábbi áldozatot nem vagyok hajlandó értelmetlen veszteségnek átminősíteni.
De szerintem pont az akadályozza meg, hogy a körülményeimet tekintve tényleg mélyre süllyedjek, hogy mindig igyekszem harcolni, és az igazamat kivívni.
De szerintem pont az akadályozza meg, hogy a körülményeimet tekintve tényleg mélyre süllyedjek, hogy mindig igyekszem harcolni, és az igazamat kivívni.
May 19, 2020 17:24:27
Autismus Maximus
(
x16)
May 19, 2020 17:24:29
x16)
A büszkeségem fontosabb.
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
A büszkeségem fontosabb.
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
Húbazmeg, az eddigi tüzérségi előkészítés után beindult az autista minigun. Mindenki fedezékbe!
Vonzas torvenye
May 19, 2020 17:27:21
Konyorgom pekujjunki
Czenki mamas birsag
Papucsos dorppe lehuzas
Devizas lehuzas
Miskolci lehuzas
Kihuzott net,antikbutorok,egyeb csicskulas
2 oras munkaviszony
Mirror
Karib elvagott torkan ugralas a tiltott csatornak miatt
Facebook moderatorok terde eltorve az fb tiltasok miatt
Asodit nem lehet legyozni, mert ilyen sodi a sodi. A pedosodi
Czenki mamas birsag
Papucsos dorppe lehuzas
Devizas lehuzas
Miskolci lehuzas
Kihuzott net,antikbutorok,egyeb csicskulas
2 oras munkaviszony
Mirror
Karib elvagott torkan ugralas a tiltott csatornak miatt
Facebook moderatorok terde eltorve az fb tiltasok miatt
Asodit nem lehet legyozni, mert ilyen sodi a sodi. A pedosodi
May 19, 2020 17:27:21
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 19, 2020 17:28:14
x2)
Azt az alapgondolatot értem, hogy talán épp az a görcsös büszkeségem húz vissza, hogy semmilyen korábbi áldozatot nem vagyok hajlandó értelmetlen veszteségnek átminősíteni.
Kurva nagy szarban vagy, maxon pörög az autigenerátor. Csak el ne füstöljön.
Elborultál már Endre, nincs visszaút. Rettegsz mert tudod hogy igazunk van.
Neked vagy a Blaha jut vagy a diliház
Hiénaverő
(
x17)
May 19, 2020 17:28:28
x17)
Na ezt szeretem a legjobban, amikor az autista önáltatás megállíthatatlan ereje találkozik a valóság áttörhetetlen falával.
Ilyenkor van az hogy a Gyagyás motyogja magában, hogy "én győztem" és "engem senki nem húz le", miközben ezerrel fizeti a kárpit és milliószámra adja a lóvét a lehúzós retardoknak.
Ilyenkor van az hogy a Gyagyás motyogja magában, hogy "én győztem" és "engem senki nem húz le", miközben ezerrel fizeti a kárpit és milliószámra adja a lóvét a lehúzós retardoknak.
Kémlégy
(
x2)
May 19, 2020 17:30:16
x2)
A hasmonitort sem írtad le veszteségként, amit otthagytál Omáéknál?
elfüstölt autigenerátor
May 19, 2020 17:30:25
A büszkeségem fontosabb.
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
A büszkeségem fontosabb.
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
Tényleg durva lehet a helyzet, ilyesmi autiroham anno talán Andi idején volt látható..
Nem beszélve az új hitelfelvételről a szakadék szélén. Sanszos hogy a második Berlini exodus előtti utolsó szakaszt láthatjuk
May 19, 2020 17:30:25
Penzmento
(
x6)
May 19, 2020 17:30:26
x6)
Csak buziszaunákba jársz. Még ha bele is akadnál egy kolbászbüzös náci szekrénybuziba, úgyse vallaná be, miközben a végbeledben matat.
Hiénaverő
(
x17)
May 19, 2020 17:30:30
x17)
Sneci azt minek nevezed amikor Biersack úr nem adott ultimátumot, csak épp nem volt választásod?
Vagy amikor nem győzött le Czenki mama csak úgy faszrahúzott a bíróságon hogy egy évig perkáltad neki a kárpit?
Vagy amikor az ogre nem húzott le csak mindig extra összegeket kért azért hogy ne lehess otthon?
Vagy amikor a Törpegeci nem húzott le csak épp egy fillért se fizet?
Vagy amikor nem győzött le Czenki mama csak úgy faszrahúzott a bíróságon hogy egy évig perkáltad neki a kárpit?
Vagy amikor az ogre nem húzott le csak mindig extra összegeket kért azért hogy ne lehess otthon?
Vagy amikor a Törpegeci nem húzott le csak épp egy fillért se fizet?
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 19, 2020 17:30:31
x2)
Úristen, egyre brutálabb az ámokfutásod. Mennyit ittal? Vagy valamelyik jófej munkatárs adott cukorkát?
Hiénaverő
(
x17)
May 19, 2020 17:31:58
x17)
Nyugdíjas öregasszony megszopatta a legyőzhetetlen Recskaboyt, a jogászok királyát :D meg a nagy példaképét, az ügyészeket reggeliző kajmánt is :D Hahaha
Balfaszok
Balfaszok
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 19, 2020 17:32:30
x2)
Sodi te max a bérleményed sarkában üvöltöd hogy legyőzhetetlen vagy, mikor az ogre megy elverni
-
May 19, 2020 17:32:52
Rákaptál a kristàlyra vagy a crackre gyagyàs?
May 19, 2020 17:32:52
Kémlégy
(
x2)
May 19, 2020 17:33:02
x2)
Egyébként nagyon kemény a mai kontent, Sodi nem ismer kegyelmet, zárótűz alatt tartja a fórumot.
Hiénaverő
(
x17)
May 19, 2020 17:33:34
x17)
A hihetetlenül éleslátó befektetőt, a dehogybalek Sodikát eddig tízmilliós összegekkel húzták le! De ez nem lehúzás, hanem soha meg nem térülő befektetés!
Az orrodat se verték be, csak átmenetileg oldalra kalibrálták. :D
Az orrodat se verték be, csak átmenetileg oldalra kalibrálták. :D
Kémlégy
(
x2)
May 19, 2020 17:34:40
x2)
Süllyedni? Ennél mélyebbre? Hova, te eladósodott ágyrajáró?
Kisegítős Snecológus
(
x2)
May 19, 2020 17:34:47
x2)
A büszkeségem fontosabb.
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
A büszkeségem fontosabb.
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
Mirror? Hahó
Vonzas torvenye
May 19, 2020 17:35:30
Legyozhetetlen sodi, hugyozhatsz mar allva vagy ogre nem engedi? Van kulcsod a felso zarhoz vagy akkor mehetsz csendben csicskulni, amikor ah ogre beenged? Hasznalhatod a hutot vagy ogrepapa a gyamod azt sem engedi? Furdobe hany naponta mehetsz ki? A parketta, amit kifizettel le lett rakva? A csap, amire hatszaz eurot hagytal meg lett csinalva? Streamelhetsz nyugiban?
Nem kell valaszolnod csicskasodi, tudjuk, hogy nem.
Nem kell valaszolnod csicskasodi, tudjuk, hogy nem.
May 19, 2020 17:35:30
Hiénaverő
(
x17)
May 19, 2020 17:36:17
x17)
Mondjuk Targo nagyúrnak fel kell kötnie a gatyát ha ettől a gecitől egy fillért is be akar majd hajtani. Ezért veszi fel a hiteleket olyan könnyen, mert eszébe sincs visszafizetni. Ha kibasszák a melócsából akkor az életveszély, a bank meg ne tartsa itt a zsidó markát, életveszélyben nincs fizetési kötelezetttség. Sőt örüljenek hogy a nagyságos Recskaboy tartozhat nekik.
Gucci-senpai
May 19, 2020 17:37:58
Harcolhatnál az igazadért akár ebben az országban is fideszes vagy más hasonló jobboldali söpredék faszt nyelve, ha már úgy is fideszesekre vágysz! Csak jobboldaliként te valahogy a vágyaidat twinkboyos és fehér téglalapokkal kitakart kontentekkel csillapítod! Pont illenél a köcsög katolikus papok közé te gyász!
Gratulálok te öntelt köpönyegforgató fasz! Nyertél egy újabb snecológust!
May 19, 2020 17:37:58
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 19, 2020 17:39:44
x2)
Gondolom most ujjong magában hogy "de megmondtam nekik". Tudod Endre, ettől még szarban vagy és abban is maradsz
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 19, 2020 17:42:51
x2)
Egyébként nagyon kemény a mai kontent, Sodi nem ismer kegyelmet, zárótűz alatt tartja a fórumot.
Remélem azért ilyen mert ma kapta meg Biersacktól a felmondást. És most sört vedelve agyal a jövőn, de az autiköd egyre csak növekszik...
Ásó27
(
x68)
May 19, 2020 17:43:27
x68)
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
Hiénaverő
(
x17)
May 19, 2020 17:44:04
x17)
Sneci a büszkeséged hol volt akkor amikor Flódnis lepofozott élő adásban? Akkor is az volt a legfontosabb?
Vagy amikor Zsery egy órán keresztül szopatott élő adásban? Téged, a büszke Sodikát, a vadászbikát.
Andinak is milyen büszke, dehogy megalázkodós sírós péküljünkki-videót shikerült összehoznod!
A világ legbüszkébb embere!
Egy büdösbogárban több tartás van. Te csicska :D Hahaha
Vagy amikor Zsery egy órán keresztül szopatott élő adásban? Téged, a büszke Sodikát, a vadászbikát.
Andinak is milyen büszke, dehogy megalázkodós sírós péküljünkki-videót shikerült összehoznod!
Vonzas torvenye
May 19, 2020 17:47:20
Sneci a büszkeséged hol volt akkor amikor Flódnis lepofozott élő adásban? Akkor is az volt a legfontosabb?
"ket napig csicskultam" imadom :DDDD
May 19, 2020 17:47:20
Hiénaverő
(
x17)
May 19, 2020 17:47:51
x17)
Az a Fórizs-féle megpofozása a büszke Sodikának annyira kurvajó volt, én is úúgy tisztelem azért az Esztert :D Hahaha
Mesterterv
May 19, 2020 17:54:55
Nagyon szépen kérlek sodi hogy kösd fel magad.
May 19, 2020 17:54:55
Hiénaverő
(
x17)
May 19, 2020 17:55:04
x17)
Az ilyen okoskodásaid meg leereszkedő, végtelenül kedves passzív-agresszív szmájlizásaid után olyan jó a valósággal szopatni téged Sneci :D Tudom hogy az autipáncélt nem ütik át a tények, de mi azért még nagyon jól szórakozunk. Meg azon is ahogy meg akarod magyarázni a feketéről, hogy az fehér, de legalábbis világosszürke. De mem vagyünk hülyék, Biersack úr sem az, az ogre sem az, Czenki mama sem, te pedig szopsz és ez így van jól. Hogy te aztán ezt minek interpretálod az már egy másik része, attól lesz a dolog még viccesebb.
Tudod, humor. Remélem te is együtt nevetsz velünk ilyenkor, és nem vagy egy besavanyodott fasz. Mint pl. azon hogy okoskodni akartál a Főnökúrnak, de ő egy pillanat alatt becsicskított. Ugye milyen poénos, nem trollok? :D
Tudod, humor. Remélem te is együtt nevetsz velünk ilyenkor, és nem vagy egy besavanyodott fasz. Mint pl. azon hogy okoskodni akartál a Főnökúrnak, de ő egy pillanat alatt becsicskított. Ugye milyen poénos, nem trollok? :D
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 19, 2020 17:55:05
x7)
A büszkeségem fontosabb.
Törpapát sem írod le veszteségként? Egyáltalán felveszi neked a telefont? Oh wait.. A SoDI-t nem lehet lehúzni, a SoDI-val nem lehet kibaszni.
A büszkeségem fontosabb.
Hahó
(
x136)
May 19, 2020 17:56:36
x136)
pedofil, a trollok már számtalanszor legyőztek. hagyd ezt a dumát, mert csak kiröhögünk.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Hiénaverő
(
x17)
May 19, 2020 18:00:20
x17)
Sneci nem tartod humorosnak, hogy okoskodni akartál a Főnökúrnak, mire ő azt mondta hogy vagy éhbéren csicskulsz, vagy takarodhatsz?
És ugye szerinted is vicces hogy a passzív-hiperagresszív nyenyenyéző stratégiádra az ogre ultraagresszívan elzavar minden nap a picsába, te meg az utcán imádkozol hogy zárnyitogatós kedvében legyen este amikor hazaérsz? szerintem baromi mókás, amit csak az tesz még mulatságosabbá, hogy ezért a lakbéren felül extra védelmi pénzeket is fizetsz, amiről már ezerszer megmondtad hogy nem fogsz többet fizetni.
Mondjak még egy vicceset? A törpegeci nem fizet :D Hahaha
Ugye te is jól mulatsz Sneci? :D Hahaha
És ugye szerinted is vicces hogy a passzív-hiperagresszív nyenyenyéző stratégiádra az ogre ultraagresszívan elzavar minden nap a picsába, te meg az utcán imádkozol hogy zárnyitogatós kedvében legyen este amikor hazaérsz? szerintem baromi mókás, amit csak az tesz még mulatságosabbá, hogy ezért a lakbéren felül extra védelmi pénzeket is fizetsz, amiről már ezerszer megmondtad hogy nem fogsz többet fizetni.
Mondjak még egy vicceset? A törpegeci nem fizet :D Hahaha
Ugye te is jól mulatsz Sneci? :D Hahaha
Karib
(
x10)
May 19, 2020 18:03:24
x10)
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
Hogy is volt ez pedofil? Mit is írtál ide a fórumra? Idézlek:
sodika Jan 28, 2020 16:36:57 - Igen. Ezek szerint veszíteni is kell.
sodika Jan 28, 2020 16:53:26 - Tegnap és ma már utánaolvastam annyira, hogy felismerjem, ha le lettem győzve. És most ez a helyzet.
sodika Jan 28, 2020 16:56:19 - Gratulálok. Ami ügyes az ügyes. Nem vagyok Photoboy, hogy vert helyzetben mocskolódni kezdjek.
sodika Jan 28, 2020 17:03:27 - Igen, ami ügyes, az akkor is ügyes, ha én szenvedem el. Nem vagyok lábak nélkül keménykedő fekete lovag.
sodika Jan 28, 2020 17:04:35 - Le lettem győzve. Erre nem orvosság az idő.
sodika Jan 28, 2020 17:51:55 - Térdre kényszerítve tovább mérgelődni és nem fejet hajtani Photoboy vagy VKÁ szintje.
sodika Jan 28, 2020 18:04:45 - Ez most nem ütött, hanem döbbenetesen kevés erőfeszítéssel zúzta porrá biztonságérzetemet. Hacsak sejtettem volna a fenyegetés nagyságát, az első strike után lelőttem volna a csatornát.
sodika Jan 28, 2020 18:30:21 - Az elmebeteg és épelméjű embert az különbözteti meg, hogy felismeri a nyertes és a vert helyzetet is.
Megint hazudsz, korcs! És tudom, most az auti generátor felvillant egy körtét a fejedben, hogy végül mégis visszakaptad a csatornádat (ami egyébként a retardált tévképzeteiddel ellentétben nem annak volt köszönhető, hogy írtál xy Gipsz Jakabnak), de én meg erre azt tudom mondani, hogy a FLOKK MEGHALT! Egy epizódot sem raktál ki azóta, a beígért unboxing flokk már másfél hónapja csúszik. A többi csatornádon található netszemét pedig azóta is privátolva
Gucci-senpai
May 19, 2020 18:07:42
Remélem van/lesz rá mód, hogy snecológusok által felgyorsítható legyen az a folyamat, mely során gyorsabban visszatérhetsz szülőföldedre, ebbe a csodálatos fdesz-kdnp-mihazánkos jobboldali világba, amit annyira a magadénak tartasz egy twinkboyos és fehér téglalapos recska közt!
A lágerőr Guccse helyébe a szokásos szopatás mellett meg is szoptatnálak a szó szoros értelmében a mosdatlan betúrósodott káresszal! Csak az a baj, hogy az elbaszott fogsorodtól elrohadna minden szerves anyag az érintkezés során.
A lágerőr Guccse helyébe a szokásos szopatás mellett meg is szoptatnálak a szó szoros értelmében a mosdatlan betúrósodott káresszal! Csak az a baj, hogy az elbaszott fogsorodtól elrohadna minden szerves anyag az érintkezés során.
May 19, 2020 18:07:42
-
May 19, 2020 18:12:15
1) Mit csinálom körülöttem az emberek, mit szabad
2) Mi a hivatalos ajánlás a hatóságok részéről
Ha ehhez a kettőhöz tartod magad, abból nem lehet semmi baj.
1. Melyik mellékretard haverod veri gyerekekre a faszát?
2. Milyen hatóság ajánlja a pedofíliát?
May 19, 2020 18:12:15
Frei Tamás
(
x1)
May 19, 2020 18:23:24
x1)
Csak majd arról szólj, hogy mikor tolod azt a vekni fejedet & pina szádat Magyarországra. Elkészült itt neked a krém és mindenképpen bele akarom verni a duda orrodat, de büszke gyagyás fasz. Ja, menekülhetsz, meg rejtőzködhetsz, de Púpszászon úgy is megtalálunk. Anyád előtt sokkal rosszabb lesz, hidd el.
Si vis pacem, para bellum
-
May 19, 2020 18:25:53
Még akkor is, ha minden függő dologban a legrosszabb forgítókönyvet veszem alapul (minden így marad, nem kapom meg a hitelt, nem tudom elintézni az adóvisszaigénylést, és még a meglévő hitelfizetésre se kapok további haladékot).
Pont ezért vagyok nyogodt, mert úgy is kijön.
Tehát akkor neked tulajdonképpen mindegy, hogy megkapod a hitelt vagy sem neked teljesen jó mindenképp?
Vs.
Neked életminőséged van és testi lelki biztonságot ad a zsidóbank ekiatt kell a hitel.
Teljesen világos és érthető az érvelésed pedofil.
May 19, 2020 18:25:53
-
May 19, 2020 18:37:54
Van ilyen ismerősöm. MIÉPes volt, aztán Jobbikos, most meg Fideszes. Kint él tündérmeseországban, ő is "fejlesztő", mondjuk ő jobban ért hozzá, mint te, de előre lépni soha sem fog. 0 szociális élete van, pont, mint neked. A céges bulikon soha sincs ott, amin meg véletlenül megjelenik, azon egyedül ül a sarokban, nem beszélget vele senki. Ő is nyomatja a konteókat, a zsidózásokat, satöbbi. Persze fű alatt, mert ő is fosik a Fritzektől. Ja, persze ő is kurvanagy keresztény, ahogy szavakban te is. Egy az egyben, mint te. Neki van valami lefingott barátnője mondjuk, de szaporodni remélhetőleg ő sem fog. Kísérteties a hasonlóság köztetek, nyomorult náci retardok között.
May 19, 2020 18:37:54
berlini_vlogger
(
x1)
May 19, 2020 18:39:09
x1)
Én az ilyen agrasszív megközelítéseknél mindig konstruktívabban, és optimistábban gondolkodom.
Tudod te buzi, itt kúrod el mindig a dolgot. Valamilyen agymutatvány miatt azt képzeled, hogy az embereket érdekli, hogy mi van veled, és te mit szeretnél és hogyan.
Az, hogy te milyen konstruktív vagy optimista vagy kurvára nem érdeklil a munkáltatódat, ha valamit akar. Ezért szarták le az excelledet is.
Ez is csak az autimeseországban szempont, hogy mennyit költöttek a tanításodra. Ugyanis ha valaki másra ennyit költenek, és több bevételt hoz nekik utána mint te, akkor máris megéri nekik. De mit magyarázom ezt neked, hiszen te a közgazdaság doktora is vagy ugyebár az sok egyéb diplomád mellett. * ásít *
-
May 19, 2020 18:41:30
Egy haverom anyja pedig Koppány aktivista. Amikor megláttam a képeken, vinnyogva röhögtem. Ostoba konteós szexnagyi az is, hogy az ördög rugdosná agyon.
May 19, 2020 18:41:30
Kisegítős Snecológus
(
x2)
May 19, 2020 18:51:46
x2)
a kurva anyádat gyagyás!
Az autista szőnyegbombázásod miatt most logoltam ki melóból, h up to date maradjak az auti-cunami közben.
LOL, most esik le h én egy nap alatt annyit dolgozok mint te 4 nap alatt. mondjuk a te gányolásodat vétek munkának nevezni.
este sajnos nem követem mirroron az erdélyi cicás játékot, mert asszony kedveskedésből csinál nekem hagymás rostélyost (mivel tegnap elszóltam magam, h úgy megkívántam), én meg addig átugrok boltba egy üveg borért.
UI: köszi trolltársak az upvote-okat szép sötétkék nickem lett, mi ez ha nem shiker.
Sodi neked a púpos zsidaj anyádat
Hetyetye
Az autista szőnyegbombázásod miatt most logoltam ki melóból, h up to date maradjak az auti-cunami közben.
LOL, most esik le h én egy nap alatt annyit dolgozok mint te 4 nap alatt. mondjuk a te gányolásodat vétek munkának nevezni.
este sajnos nem követem mirroron az erdélyi cicás játékot, mert asszony kedveskedésből csinál nekem hagymás rostélyost (mivel tegnap elszóltam magam, h úgy megkívántam), én meg addig átugrok boltba egy üveg borért.
UI: köszi trolltársak az upvote-okat szép sötétkék nickem lett, mi ez ha nem shiker.
Sodi neked a púpos zsidaj anyádat
Fekete bikapata
May 19, 2020 18:53:34
Gyagyás, visszanézted a tegnapi *khm* produkciódat?
Volt benne olyan, amivel elégedett voltál?
Van még olyan dolog, amiben szerinted fejlődnöd kéne?
Most kurva komolyan kérdem, válaszolj! ;)
Volt benne olyan, amivel elégedett voltál?
Van még olyan dolog, amiben szerinted fejlődnöd kéne?
Most kurva komolyan kérdem, válaszolj! ;)
May 19, 2020 18:53:34
-
May 19, 2020 18:56:41
Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem 3 napi díjam, amit ez a szerencsétlen összepötyög egy hónap alatt. Szóval KVÁZI megkeresem a heti bérét, amíg naponta párszor munkaidőben idenézek és elolvasom a hsz-eket. Szóval minél többet ír ide, annál több pénzt keresek a fórumozással xDDDD
May 19, 2020 18:56:41
FKK ficken kleiner kinder
May 19, 2020 19:01:10
délben már "végzett" a 2 órás kvázi kirúgott..jöhet a sznóráner!
May 19, 2020 19:01:10
Facebook csop tag
(
x1)
May 19, 2020 19:03:18
x1)
Ma lesz a professzionális stream kezdés vagy holnap?
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Ogréban Lakó Buzidémon
May 19, 2020 19:14:01
(mivel tegnap elszóltam magam, h úgy megkívántam),
Fujj.
Innen már csak úgyesfaszútroll hiányzik....
May 19, 2020 19:14:01
xray
(
x21)
May 19, 2020 19:14:54
x21)
azt a kurva mi folyt itt, felrobbant az autigenerátor?
most értem ennek a végére, de közben vagy 20x éreztem, h elküldjelek a kurva anyádba.
remélem az univerzum már előkészítette a hatalmas faszerdőt számodra!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
most értem ennek a végére, de közben vagy 20x éreztem, h elküldjelek a kurva anyádba.
remélem az univerzum már előkészítette a hatalmas faszerdőt számodra!
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 19, 2020 19:37:19
x7)
GamerPC
May 19, 2020 19:40:11
May 19, 2020 19:40:11
Ogréban Lakó Buzidémon
May 19, 2020 19:40:45

May 19, 2020 19:40:45
GamerPC
May 19, 2020 19:44:06
.
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
A SoDI LEGYŐZHETETLEN.
Nincs veszteségleírás.
És vereség sincs.
Soha. Senkivel szemben.
Semmiképp. Kizárt.
Már megint atomrészegen zombulsz a motivációs bullshitre pojcukjos?
Na majd jönnek a trollok este...
Fogsz te még mosolyogni!
May 19, 2020 19:44:06
SoDie Rotten
May 19, 2020 19:47:29
Buzulás és buzulás közt különbség van hahó!
Pl én mikor birzákkal huncutkodok,mindíg a viktorra gondolok.
NEM a FERIRE!!
May 19, 2020 19:47:29
-
May 19, 2020 19:54:06
Mára SnowRunnert ígértél a tegnapi streamben! El ne felejtsd púpdémon!
May 19, 2020 19:54:06
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 19, 2020 19:58:16
x37)
Az nem volt "probléma".
Aznap leléptem a picsába, és megszűnt problémának lenni.
Probléma definíció szerint olyasvalami, amire megoldást kell találni, és lehet is rá megoldást találni. Ha megszűnteted a jelenség problémája jellegét, vagy eleve inkább tragédia volt, érdemi megoldás valós lehetősége nélkül, akkor nincs semmiféle probléma.
Aznap leléptem a picsába, és megszűnt problémának lenni.
Probléma definíció szerint olyasvalami, amire megoldást kell találni, és lehet is rá megoldást találni. Ha megszűnteted a jelenség problémája jellegét, vagy eleve inkább tragédia volt, érdemi megoldás valós lehetősége nélkül, akkor nincs semmiféle probléma.
A retkes kurva anyádat te féregszar. Akkor ezek szerint a mostani 50.000 Eurós tartozásod is csak addig lesz probléma, ameddig le nem lépsz Németországból? Büdös mocskos patkány vagy, Endre, de rá fogsz baszni a sompolygásra, az 100%.
-
May 19, 2020 19:59:08
Tajgi neked folyton csak a cigányfasz jár az eszedben?
May 19, 2020 19:59:08
-
May 19, 2020 20:13:49
Sodi, igyál sört meg vodkát, attól jobb lesz minden! Meg szokj rá a cigire meg a herbálra! Aztán jöhetnek a komolyabb anyagok! Most van pénzed, most megteheted Hahó! Ja, és a drog még egy pozitívuma: nem szemeteli tele a lakást üres üvegekkel meg haszontalan műanyagokkal. Szóval Sodi, drogra fel!
May 19, 2020 20:13:49
Hiénaverő
(
x17)
May 19, 2020 20:14:24
x17)
Szia Tajgi! Napjában sokszor gondolsz a szart sem érő, elbaszott életedre, sittes dagadék? Hát persze, hiszen akkor nem lennél ilyen frusztrált :D Hahaha
Telepi Rambo
May 19, 2020 20:21:17
Tajginak kellene egy jó pszichológus, nagyon megviselte a nemi erőszak.
May 19, 2020 20:21:17
Hiénaverő
(
x17)
May 19, 2020 20:31:40
x17)
Egy gyagyásszopó retardált :D Néha elgondolkodom van-e bármilyen lény lentebb Snecinél, és igen, azt hiszem kijelenthető hogy akik Recskaboy dolgainak ismeretében elkezdik nyálazni a kókadt pitonját, azok még nála is ostobábbnak tekinthetőek. Trollhergelésnek meg eleve gyenge, nyilván senki nem gondolja komolyan hogy itt bárki irigykedik egy két országban is tízmilliókra eladósodott, púpos-göthös hombárfejű őszülő nyilvános fasziverő autistára.
-
May 19, 2020 20:43:17
Cipèsz maradjon a kaptafánál,
Tajgi a cigányfasznál!
Tajgi a cigányfasznál!
May 19, 2020 20:43:17
kripli figyelő
(
x12)
May 19, 2020 20:44:19
x12)
May 19, 2020 20:44:19
Tajgi neked folyton csak a cigányfasz jár az eszedben?
Meg seggében. May 19, 2020 20:44:19
Kisegítős Snecológus
(
x2)
May 19, 2020 20:53:01
x2)
Tajgi téged megviselt a korona krízis?
ohhh wait.... hát te nem is dolgozol :D
Hetyetye
ohhh wait.... hát te nem is dolgozol :D
78 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Na és tudod már hogy ki az apád? Nem a Gutschére vagy Biersackra gondolok, hanem hogy ki a valódi apád?