Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy reagálnak valójában, amikor előadja, hogy őt szexuálisan zaklatták.
Szerintem valahogy így:
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Magyarországon még ő volt főnökúr a Polóboltban, meg tininindzsa csicskái voltak, most pedig konkrétan egy szánalmas szar, aki az annyira lenézett juppiköcsögök csicskáztatnak a liberális fertő kellős közepén. Ezért nem szabad komolyan venni a politikai hülyeségeket, és azonnal váltani, amikor a hangulat megváltozik. 2006-tal vége lett az egésznek, ha akkor átvált öltönyös Jobbik-nyalonccá, akkor ugyanúgy náculhatna, legálisan, talán még Pogit is gyömöszölhetné. Ehelyett meg....
Az mphasis mondjuk egy indiai futottak még kategóriás tanácsadó cég, nem csodálom, hogy ott nem volt fogadókészség a nagypofájú malacra :) De ezt kiírni linkedinre, úgy hogy előtte is csak néhány hónapos helyei voltak, előtte meg freelance halakat etetett nyaraló kanadaiak helyett?
Vadász, vadász, te szopni jársz ide!
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A retardokat a saját szövegeikkel lehet a legjobban szopatni. Csak ne ott ahol le tud tiltani.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
|__o__|
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ez hol? Hol lehet diszkuszolni a kucuval?
Linz ausztria környékén kéne melócsát szerezned neki.
nem mehet a borsodi banda közelébe, még leveszik a lóvét!!!!!!!!!!!!
Ez a két éves képzés nem diploma sherlock! Ez egy szaros okj zsírpapír!
Bitchute videói alatt szokott válaszolni a kommentekre. Ez a usere:
disqus.com/by/bitchute-5a5a293b8139e9c029b734c0062659ba/
A wiki szerint a malac által beírt basc a Bsc alatt van, undergraduate képzés.
Nagyjából magyar felsőoktatási szakképzésnek felel meg. Egyetemeken tartják a képzést, de nem ad diplomát. Igaz, a kreditek egy részét beszámítják a bsc képzésbe.
Vagyis a malacnak nincs diplomája! Persze diploma nelkül is lehet valaki jó programozó, csak ne hazudja azt hogy diplomás. Ez neked is szól sodi!
A Malacz azért jobb programozó, mint a gyagyás, mert neki csak sikerült néhányszor működő kódot összehoznia, míg Recsító max a vonatozó öregekig jutott. A Recskásnak az a mázlija (ha megvan még a melócsá), hogy a németek a legengedékenyebbek ha IT-ról van szó, mert nem várnak el semmit, a hasznot hozó részét megírja néhány öreg motoros, a többi meg ott van dísznek, mint Sodrák is és hazudhatja magáról, hogy "programozó". A Malacz itt is baszta el, az angolszász országok szemetebbek IT meg céges kultúra terén, mert angolul mindenki tud, van kiből válogatni.
Így jobban járt, mintha a konkurencia kapta volna el.
A börtönben max leszurják v lelövik.
Nem pedig élve, feldarabolják, meg nyúzzák, vagy elégetik.
Az megvan draga konteos baratom hogy a nemetek elkezdtek raallni a gyogyulok tanulmanyozasara, es szazbol hetvenket embernel szivproblemakat mutattak ki? Amirol nem is tudjak egyelore, hogy permanens vagy ideiglenes? Gondolom te meg mindig azt hiszed hogy 'ez csak egy natha', ugye?
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Bámulatos, hogy mennyi ember képtelen egyrészt bármiféle árnyalatot érzékelni. Tehát vagy bubópestis valami, és 3 nap alatt kinyír szinte bárkit, vagy ártalmatlan nátha, átmenet nincs. A jelenleg valószínű 1%-os halálozás hiába 20-50-szer durvább a szezonális influenzánál, miközben a betegség jóval fertőzőbb is, mivel a bubópestisnél meg ugyanennyivel jobb, ezért nátha, és kész.
Azt sem értik, hogy nem a halál az egyetlen olyan kimenetel, amit komoly kellemetlenségek árán is érdemes elkerülni. A koronavírus okozhat több hetes (vagy akár hónapos!), rettentően kellemetlen betegséget, és különböző maradandó károsodásokat.
És nem csak sodika, tőle nem várok semmit, hanem az ország népességének kétharmada ilyen. Mekkora sírás lesz itt ősszel...
* ütemesen ringatózik egy lakókocsi, miközben bent üvölt a vamos a la playa *
Egy kezdő programozó nemigen tud kárt tenni akármilyen fejlesztő környezetet is használ. Vagy a malac arra gondolt, hogy minden kezdő egyből rootkitet akar fejleszteni? Csak nem magából indult ki?
Nem mintha őbelőle ilyen tudást kinéznék.
Bolond ez a malac.
Vagy fakítani akar, hogy ő ilyen rettentően veszélyes, és misztikus dolgokhoz is ért, amihez a halandót a saját érdekében is csak megfelelő elővigyázatossággal lehet odaengedni, vagy ostobaságában őszintén úgy gondolja, hogy ez egy ilyen mágikus világ, amit érteni nem lehet, de bármi megtörténhet.
Bármelyiket kinézem belőle.
Jövő héten
hozzám már ne gyere, Endre!
Tekintettel arra, hogy a fősodratú média hónapokon át félrevezető statisztikai adatokat, anekdotikus beszámolókat, és "helyzetjelentéseket" közölt, melyekkel következetesen a "veszélyes vírus" képzetét erősítette, már óvatosan kezelek bármilyen információt, ami onnan jön és ezt a képzetet erősíti. Ez "a koronavírus veszélyes, bár fel nem ismerhető szövődményeket okoz" hír gyanúsan emlékeztet a gyermekek ijesztgetésére. Miután az emberek hónapok alatt sem látták hol lenne az a veszélyes vírus, aminek a jelenlétét március óta sulykolják a tudatokba, most előálltak valamivel, amivel a veszélyérzetet fenn tudják tartani az emberek személyes tapasztalataival szemben is. Nem zárom ki, hogy ezek a kutatási eredmények megfelelnek a valóságnak, azonban az eddigiek alapján inkább gondolom azt, hogy itt is valamilyen torzítás van, mint azt, hogy nem.
Ami pedig az árnyalatok észrevételét illeti. Akkor, amikor az egészségügy felforgatásával szerte a világon embereket öltek meg, amikor leállítják a gazdaságot és ezzel tömegeket löknek a reménytelenségbe, akkor igenis csak egyetlen olyan eset képzelhető el, ami mindezt igazolja: az, ha egy spanyolnátha szerű járvány söpör végig a világon. Erről pedig nyilvánvalóan nincs szó.
Tomket kurvanagy hackernek és mindenkinél okosabbank képzeli magát. Feltételezem, hogy mindenféle scriptkiddie fórumokról összeszedett pár rosszindultató kódot és mivel fogalma se volt mik azok hát jobb híján lefutatta. Innen eredhet neki, hogy a programozás szétkúrja a gépet. Ha helloword-del és ciklusokkal kezdte volna a programozást mint minden normális ember akkor biztos nem mond ilyen faszságokat.
Most, hogy ezt megbeszéltük, el is lehet húzni innen a maci berregő faszára. Persze csak maszkban.
Szerintem kifejezetten témába vág, ha most egy jiddis nyelvű dalt ajánlok a spanyolnátháról:
youtu.be/xPSFkrQXwts
Ez a zene kecik!!!!!
nyemtudom
az a szép, hogy mindig a legostobább, leghangosabb balfasz akarja megmondani, hogy ki jöjjön erre. te, meg a hozzád hasonlóan halálosan unalmas schezoff vagy ki, miért nem mentek a fröccsért szopó kurva anyátokba innen, unalmas gurulkák? ki a büdös kurva anyád vagy te itt, hogy ilyesmikkel előgyere? mi a faszból képzeled azt, hogy te itt bárkinek is előírhatsz bármit, te forumromboló unalom? írjál évente egy lopott szórakoztató kommentet ahogy szoktál te picsa, aztán ha ezt továbbra is tudod hozni, majd előléphetsz. sztem te nő lehetsz, férfi nem lehet ilyen ostoba gyökér, mint te. te vagy itt a legbutább troll, ennek örülhetsz, még broni is szórakoztatóbb mint a te kényelmetlen gondolataid, pedig ő bevallottan függöny. és még ő is tartalmasabb, mint a te alaptalan találgatásaid a rengeteg eszeddel zsuzsika. na gurulj el innen zsenikém a hozzád hasonló unalmas szarok húzzák le az oldalt, te a pedofil hasznos hülyéje vagy, de ezt sem fogod fel ésszel mert egy okoskodó suttyó vagy.
na jól van, menj basszál egyet, vagy vegyél egy hideg zuhanyt, de ez a stílus itt mifelénk nagyon nem adja. itt nem azért vannak trollok, hogy a többieket szórakoztassák, az a retardok dolga. amit te művelsz itt az lassan tajgi szintje, vegyél vissza, vagy gurulj innen messzire
ok, gurulj el innen retard. menjetek sírni a sarokba a kis barátoddal, hogy valaki beszólt a neten, jajaj.
Mondjuk lehet, hogy takarodsz a kurva anyádba retard? Ügyes próbálkozás volt kisboros, de nem nyert. Na taka!
* ásít *
ez is egy jó beépülési kísérlet volt, retard. Ja nem.
Ellentétben a többi retarddal, ennek a fogyatékosnak soha senki nem ártott innen. Azt sem tudjuk, hogy mi a fasz baja van. Egyszerűen értelmezhetetlen, hogy miért próbál itt vergődni meg őrjöngeni hónapok óta. Kisborost hónapokon keresztül taknyosra szopattuk, Tajgit asszonnyá tették a sitten, Cvi meg papíros skizofrén. Őket megértem, hogy nem bírják elengedni a fórumot. De ez a zsákfalusi faszverő teljesen ok nélkül provokál, anélkül, hogy felmérné, hogy milyen következményekkel járhat ez.
A kibaszott retard:(
Ez a deficáshaver (hacsak nem nicklopás, jegyezzen meg karakterpontosan midenkit a faszom) egész igéretes trolljelöltnek tűnt, erre most ez.
Gondolom a korona-konteót is ő nyomta be név nélkül, mielőtt nekiesett TBGK-nak, hogy nem fasza troll, biztos nő(?ésha az akkor..?), meg a többi faszom szöveg...pranktelefon..az...mi vagy te valami önjelölt dazis??.. dübbenet keci.
Sok kis faszfej nem fogja fel a Snecológiát, elvesztek valahol az első vizsgákon, azthiszik ez valami faszméregető antisodi fórum, ki milyen nagypofa, mert ok, volt prankelés nevezzük ìgy, de hol a snecológiai kutatási anyag, hangfelvétel, stb..? Ja sehol semmi nagyarcú flexelés a semmire, ugatás az egész.
Van egy "leendő devizás haver", meg egy "Devizás Haver". Utóbbi a retard.
🕎Endigame🕎
Van erről a fáklyáról esetleg nagy felbontású fotód? A csajomnak kéne, lakberendező.
Pedósodinak nemcsak a nylevvizsga hianyzik a diplomáhozy hanem legalább 4 félév amit nem teljesített
Már átvette, csak elhagyta a keresztlevéllel együtt. Evidenciákat.
Kenyér és víz.
AZ ITM közleménye szerint a könnyítés óta már 80 ezernél is többen vették át a diplomájukat.
sneci, a tiéd miért nincs közte? xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Lesz az 4 év is!
Meg engem sem ártana már végre visszafizetni!
Szereti a professzor úr, ha kilóg a cica nyelve?
barbi????????!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy nincs rá szüksége, mert Magyarországon vezet olyan céget, aminek csak magyar ügyfelei, és csak magyar munkavállalói vannak? Ez is egy lehetőség, vagy csak fogyatékos lehet? Azért kérdezem, mert úgy látom, elég tájékozott vagy ebben a témában, kedves "-".
Balfasz.
Szevasz Kiss Endre Farkas (Recskaboy)!
Elvileg ma kapom meg a harmadik fegyelmimet, ami utan automatikus kirugas jar, mivel ma sem megyek dolgozni... mint ahogy ujabban sokan masok sem a gyarban. Ez azert erdekes, mert a reszlegemen, amely 6 fos, napokig egyedul voltam a muszakombol. Megnezem, hogy fognak majd kiszallitani, ha mar en sem leszek ott...
Egyebkent azt csiripelik a verebek, hogy miutan fenyeztetek itt a multkor, valaki levelezesbe kezdetta "sor mellol" az amerikai nagykutyaval, mark mondeloval, azzal kapcsolatban, hogy mi zajlik epp odabenn, es ugy nez ki, "lajos havernak" kifele all most a szenaja...
Egyebkent mi ujsag? Van mar "masik index"?
Zsírnak nincs további kedvezmény?

Miután postán megjött Démoncimbi (levélben, sor mellől), mindent meggondoltam, mindent megfontoltam. Kisborit kinevezem a Jabil Hungary ügyfezető igazgatójának. Na ágyneműtartó, csá!
Zsír, neked miért csípi a szemedet, ha valaki nem a szalag mellett robotolva dolgozik? Miért zavar, ha valaki edz, és nem csak eszetlenül zabálja a kreatint meg a brainboostereket?
csak texnek!!!!!!!!!!!!!!
*insert röhögő négeres gif*
Na ne basszál fel, hogy neked Tiszafaszom alsóról közvetlen vonalad van a Jabil CEO-jához, aki rád hallgatva fogja átalakítani a cég működését :D Nagyzási hóbort mond valamit? Tudod, mi lenne a következménye annak, ha te írnál a CEO-nak? Ha a főnököd fülébe jut, akkor megfingat, mint a szart. Ennyi.
Egeszen masrol van szo ,retard.
Idegesek a fonokurak, ert nincs kiszallitas es ertesitve lettek ennek okairol.
Ok ezt azert fogadtak megdobbenessel, mert a jarvany elejen lekuldtek a penzt, hogy megtartsak a dolgozokat, csk hat egeszen mas tortent...
A haverotok erre kitalalt egy olyan muszakbeosztast, hogy 4-szer megyunk, 2-szer nem, es csakjanuarban fizetik ki a ledolgozott plusz napokat. Ozonlenek az emberek leszamolni, azujak pedog miutan meglatjak a muszakbeosztast, inkabb hazamennek.
Szerző:
Zsénó
(
x22)
Aug 02, 2020 11:35:10
Válasz
(6)
x22)
Válasz
(6)
Nyilván nagyon okos dolog beírni a legutolsó volt munkahelyhez, hogy "Worst workplace ever".
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Zsénó
(
x22)
Aug 02, 2020 11:38:11
x22)
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy reagálnak valójában, amikor előadja, hogy őt szexuálisan zaklatták.
Szerintem valahogy így:
-
Aug 02, 2020 11:44:00
Nyilván nagyon okos dolog beírni a legutolsó volt munkahelyhez, hogy "Worst workplace ever".
Magyarországon még ő volt főnökúr a Polóboltban, meg tininindzsa csicskái voltak, most pedig konkrétan egy szánalmas szar, aki az annyira lenézett juppiköcsögök csicskáztatnak a liberális fertő kellős közepén. Ezért nem szabad komolyan venni a politikai hülyeségeket, és azonnal váltani, amikor a hangulat megváltozik. 2006-tal vége lett az egésznek, ha akkor átvált öltönyös Jobbik-nyalonccá, akkor ugyanúgy náculhatna, legálisan, talán még Pogit is gyömöszölhetné. Ehelyett meg....
Aug 02, 2020 11:44:00
bolgár jeti
(
x30)
Aug 02, 2020 12:40:37
x30)
Az mphasis mondjuk egy indiai futottak még kategóriás tanácsadó cég, nem csodálom, hogy ott nem volt fogadókészség a nagypofájú malacra :) De ezt kiírni linkedinre, úgy hogy előtte is csak néhány hónapos helyei voltak, előtte meg freelance halakat etetett nyaraló kanadaiak helyett?
Vadász, vadász, te szopni jársz ide!
Hahó
(
x135)
Aug 02, 2020 12:48:38
x135)
Van az a közmondás, vagy hasonlat, hogy küzd mint malacz a kanadai IT-piacon.
Hahó
(
x135)
Aug 02, 2020 12:58:03
x135)
Vicces visszanézni a régebbi vetítéseket is, ahogy telik az idő, úgy kezd egyre jobban elbizonytalanodni a mérnök úr:
A retardokat a saját szövegeikkel lehet a legjobban szopatni. Csak ne ott ahol le tud tiltani.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Aug 02, 2020 13:34:41
x7)
Aug 02, 2020 13:34:41
"Egy nap alatt találok másik munkát, ha kirúgatsz." (Mondta a disznó a HR-es hölgynek miután szexuálisan zaklatott egy kolléganőt) Aug 02, 2020 13:34:41
xray
(
x21)
Aug 02, 2020 14:04:26
x21)
Aug 02, 2020 14:04:26
"Egy nap alatt találok másik munkát, ha kirúgatsz." (Mondta a disznó a HR-es hölgynek miután szexuálisan zaklatott egy kolléganőt)
körlevél ment a hr-s kollégáknak. xd Aug 02, 2020 14:04:26
strelok
Aug 02, 2020 14:08:53
Kezdő snecológus vagyok. Megmondom őszintén nem régóta kezdtem foglalkozni a púppal, de már most lenyűgöz a gyagyás körül kiépült széles tudományág. Egyszerűen zseniális. Nevetek rajta, de ugyanakkor el is képedek hogy emberek képesek ily állat módján élni.... kedvencem ez a vers:
(Szerelvény csikorogva megáll. gyagyás kéjéhesen belép)
megjöttem, berlin, te csodás
tárt kapud vajh mit tartogat nékem?
mézédes borszőlőt, szűk lugast talán?
új életre kél hát a rég tovatűnt remény
(Andrea érkezik, púp forrón üdvözli)
Jó látni most, Andi,
jöjj, csomagom biz nehéz
karom hiába ily szilaj
elkél most a jó asszonyi kéz
(Kreuzbergi lak)
Hosszú út porát magadról
mosd le nyugodtan, endre
sült malac, s bőséges lakoma
tálalva lesz az este
(rothadt fogú vigyor)
hálám tiéd, s jóságodért
jussod az őszinte öröm
cserébe szerény hajlékodért
marokra foghatod a tököm
(Kemál feldúltan beront)
Halál rád, hitetlenek fattya
Allah az izzó pokolra vessen
- s öklét emelvén magosba
kampós orr vészjóslóan reccsen -
(Szerelvény csikorogva megáll. gyagyás kéjéhesen belép)
megjöttem, berlin, te csodás
tárt kapud vajh mit tartogat nékem?
mézédes borszőlőt, szűk lugast talán?
új életre kél hát a rég tovatűnt remény
(Andrea érkezik, púp forrón üdvözli)
Jó látni most, Andi,
jöjj, csomagom biz nehéz
karom hiába ily szilaj
elkél most a jó asszonyi kéz
(Kreuzbergi lak)
Hosszú út porát magadról
mosd le nyugodtan, endre
sült malac, s bőséges lakoma
tálalva lesz az este
(rothadt fogú vigyor)
hálám tiéd, s jóságodért
jussod az őszinte öröm
cserébe szerény hajlékodért
marokra foghatod a tököm
(Kemál feldúltan beront)
Halál rád, hitetlenek fattya
Allah az izzó pokolra vessen
- s öklét emelvén magosba
kampós orr vészjóslóan reccsen -
Aug 02, 2020 14:08:53
-
Aug 02, 2020 14:14:04
Median age of Covid-19 deaths per country
Half of all deaths were below, half were above the median age.
Country Median age
Source
Austria 80+ years EMS
Canada 86 years HCSC
England 80+ years NHS
France 84 years SPF
Germany 82 years RKI
Italy 81 years ISS
Spain 82 years MDS
Sweden 86 years FOHM
Switzerland 84 years BAG
USA 78.5 years CDC
Country Median age
Source
Austria 80+ years EMS
Canada 86 years HCSC
England 80+ years NHS
France 84 years SPF
Germany 82 years RKI
Italy 81 years ISS
Spain 82 years MDS
Sweden 86 years FOHM
Switzerland 84 years BAG
USA 78.5 years CDC
Aug 02, 2020 14:14:04
Dzsibuti térdeltetős
Aug 02, 2020 15:19:07
Vicces visszanézni a régebbi vetítéseket is, ahogy telik az idő, úgy kezd egyre jobban elbizonytalanodni a mérnök úr:
Aug 02, 2020 15:19:07
broni
(
x45)
Aug 02, 2020 15:38:11
x45)
a kurva életbe, vasárnap csak 17-ig van lidli, bevételkiesés anyámnak!!!!!!!!!!!!!
Hahó
(
x135)
Aug 02, 2020 15:42:10
x135)
a kurva életbe, vasárnap csak 17-ig van lidli, bevételkiesés anyámnak!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Aug 02, 2020 15:44:23
x45)
nem mehet a borsodi banda közelébe, még leveszik a lóvét!!!!!!!!!!!!
Trolloczkai
Aug 02, 2020 16:16:04
Hát ez elég soványka és még csodálkozik, hogy nem kapkodnak utána:
Aug 02, 2020 16:16:04
mama urnája
Aug 02, 2020 16:20:01
Bitchute videói alatt szokott válaszolni a kommentekre. Ez a usere:
disqus.com/by/bitchute-5a5a293b8139e9c029b734c0062659ba/
Aug 02, 2020 16:20:01
Trolloczkai
Aug 02, 2020 16:35:51
A wiki szerint a malac által beírt basc a Bsc alatt van, undergraduate képzés.
Nagyjából magyar felsőoktatási szakképzésnek felel meg. Egyetemeken tartják a képzést, de nem ad diplomát. Igaz, a kreditek egy részét beszámítják a bsc képzésbe.
Vagyis a malacnak nincs diplomája! Persze diploma nelkül is lehet valaki jó programozó, csak ne hazudja azt hogy diplomás. Ez neked is szól sodi!
Aug 02, 2020 16:35:51
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 02, 2020 16:38:29
x37)
Endre, te mi a kurva anyádnak osztogatod a berlini koronás felvonulást, amikor egész egyszerűen MÁR NEM LAKSZ BERLINBEN? :D :D :D Hát neked oda már nem kell visszamenned, Linzben meg kurvára nem menetelnek a maszkellenesek. Retard.
Hahó
(
x135)
Aug 02, 2020 17:10:18
x135)
Sneci jövő héten:
Mondtam már, hogy traun külsőn vagyok?
:)))
Mondtam már, hogy traun külsőn vagyok?
:)))
Hahó
(
x135)
Aug 02, 2020 17:27:25
x135)
Andi ebben is győzött, ő ott maradt tündérmeseországban, a pedofilnak pedig el kellett menekülnie.
-
Aug 02, 2020 17:28:55
Persze diploma nelkül is lehet valaki jó programozó, csak ne hazudja azt hogy diplomás. Ez neked is szól sodi!
A Malacz azért jobb programozó, mint a gyagyás, mert neki csak sikerült néhányszor működő kódot összehoznia, míg Recsító max a vonatozó öregekig jutott. A Recskásnak az a mázlija (ha megvan még a melócsá), hogy a németek a legengedékenyebbek ha IT-ról van szó, mert nem várnak el semmit, a hasznot hozó részét megírja néhány öreg motoros, a többi meg ott van dísznek, mint Sodrák is és hazudhatja magáról, hogy "programozó". A Malacz itt is baszta el, az angolszász országok szemetebbek IT meg céges kultúra terén, mert angolul mindenki tud, van kiből válogatni.
Aug 02, 2020 17:28:55
broni
(
x45)
Aug 02, 2020 17:46:03
x45)
444.hu/2020/08/02/mexikoban-elkaptak-porolyt-a-santa-rosa-de-lima-kartell-vezeret
free pöröly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 02, 2020 18:06:06
x9)
Endre bazdmeg annyi szót elrontottál nekem :D
Most akárhányszor azt olvasom egy szövegben hogy valami "vonatkozásában" vagy "főszabály szerint" akkor kényszeresen elvigyorodok.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Most akárhányszor azt olvasom egy szövegben hogy valami "vonatkozásában" vagy "főszabály szerint" akkor kényszeresen elvigyorodok.
-Makiverem
Aug 02, 2020 18:51:08
444.hu/2020/08/02/mexikoban-elkaptak-porolyt-a-santa-rosa-de-lima-kartell-vezeret
Így jobban járt, mintha a konkurencia kapta volna el.
A börtönben max leszurják v lelövik.
Nem pedig élve, feldarabolják, meg nyúzzák, vagy elégetik.
Aug 02, 2020 18:51:08
IT Troll
Aug 02, 2020 18:51:14
Na, kiderült, hogy miért kell a malac szerint Raspberry, vagy egy C64 emulátor (wtf?) a programozáshoz:
Sherlock Porksmwi flashgordon • 18 hours ago
Mert egy kezdő programozó jobb, ha nem bassza szét az "igazi" gépét. Persze ha nincs rajta semmi lényeges, akkor hajrá. Sőt, lemehetsz az ócskáshoz, és vehetsz ott egy 4-5 éves laptopot, az is jó.
----
Sherlock Porksmwi flashgordon • 2 hours ago
Nyilván az önmagában nem, vagy a Node.js sem nyírja ki a gépedet kapásból, de ha programozgatsz, és nem tudod, mit csinálsz, előbb-utóbb eljutsz oda, hogy valami olyasmit csinálj, amit nem kéne. Jó az, ha a kezdőt karanténban tartjuk.
Nem IT trolloknak: Nyilván magából indul ki. Eleve nem egyszerű mutatvány szétbaszni a gépet programozástanulás címén.
Ha viszont belegondolunk, hogy ez a "szétbaszás" egészen szélsőséges esetben is csak adatvesztés lehet, nem pedig felrobban, vagy kigyullad, vagy nem tudom mire gondolhat, és tudjuk, hogy backup akkor is kell, ha történetesen nem tanulunk programozni, akkor látjuk igazán, hogy mekkora hülyeséget is beszél.
Mintha ugyanúgy megismerhetetlen fekete mágiaként tekintene a számítógépre, ami inkább egészen tapasztalatlan felhasználókra jellemző.
Mert egy kezdő programozó jobb, ha nem bassza szét az "igazi" gépét. Persze ha nincs rajta semmi lényeges, akkor hajrá. Sőt, lemehetsz az ócskáshoz, és vehetsz ott egy 4-5 éves laptopot, az is jó.
----
Sherlock Porksmwi flashgordon • 2 hours ago
Nyilván az önmagában nem, vagy a Node.js sem nyírja ki a gépedet kapásból, de ha programozgatsz, és nem tudod, mit csinálsz, előbb-utóbb eljutsz oda, hogy valami olyasmit csinálj, amit nem kéne. Jó az, ha a kezdőt karanténban tartjuk.
Nem IT trolloknak: Nyilván magából indul ki. Eleve nem egyszerű mutatvány szétbaszni a gépet programozástanulás címén.
Ha viszont belegondolunk, hogy ez a "szétbaszás" egészen szélsőséges esetben is csak adatvesztés lehet, nem pedig felrobban, vagy kigyullad, vagy nem tudom mire gondolhat, és tudjuk, hogy backup akkor is kell, ha történetesen nem tanulunk programozni, akkor látjuk igazán, hogy mekkora hülyeséget is beszél.
Mintha ugyanúgy megismerhetetlen fekete mágiaként tekintene a számítógépre, ami inkább egészen tapasztalatlan felhasználókra jellemző.
Aug 02, 2020 18:51:14
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Aug 02, 2020 19:19:23
x1)
Median age of Covid-19 deaths per country
Country Median age
Source
Austria 80+ years EMS
Canada 86 years HCSC
England 80+ years NHS
France 84 years SPF
Germany 82 years RKI
Italy 81 years ISS
Spain 82 years MDS
Sweden 86 years FOHM
Switzerland 84 years BAG
USA 78.5 years CDC
Country Median age
Source
Austria 80+ years EMS
Canada 86 years HCSC
England 80+ years NHS
France 84 years SPF
Germany 82 years RKI
Italy 81 years ISS
Spain 82 years MDS
Sweden 86 years FOHM
Switzerland 84 years BAG
USA 78.5 years CDC
Az megvan draga konteos baratom hogy a nemetek elkezdtek raallni a gyogyulok tanulmanyozasara, es szazbol hetvenket embernel szivproblemakat mutattak ki? Amirol nem is tudjak egyelore, hogy permanens vagy ideiglenes? Gondolom te meg mindig azt hiszed hogy 'ez csak egy natha', ugye?
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Aug 02, 2020 19:21:06
x1)
Btw nem tudom mi a faszt keres ez a tema snecko foruman
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
-
Aug 02, 2020 19:29:47
Bámulatos, hogy mennyi ember képtelen egyrészt bármiféle árnyalatot érzékelni. Tehát vagy bubópestis valami, és 3 nap alatt kinyír szinte bárkit, vagy ártalmatlan nátha, átmenet nincs. A jelenleg valószínű 1%-os halálozás hiába 20-50-szer durvább a szezonális influenzánál, miközben a betegség jóval fertőzőbb is, mivel a bubópestisnél meg ugyanennyivel jobb, ezért nátha, és kész.
Azt sem értik, hogy nem a halál az egyetlen olyan kimenetel, amit komoly kellemetlenségek árán is érdemes elkerülni. A koronavírus okozhat több hetes (vagy akár hónapos!), rettentően kellemetlen betegséget, és különböző maradandó károsodásokat.
És nem csak sodika, tőle nem várok semmit, hanem az ország népességének kétharmada ilyen. Mekkora sírás lesz itt ősszel...
Aug 02, 2020 19:29:47
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 02, 2020 19:34:59
x6)
Ki nem szarja le a covidtémát a pedofilpúposbuzi fórumán?
hát azért hetyetye
mindeközben Spanyolország
Aug 02, 2020 19:59:20
Andi ebben is győzött, ő ott maradt tündérmeseországban, a pedofilnak pedig el kellett menekülnie.
* ütemesen ringatózik egy lakókocsi, miközben bent üvölt a vamos a la playa *
Aug 02, 2020 19:59:20
broni
(
x45)
Aug 02, 2020 20:21:49
x45)
nincs is covid, kamu az egész!!!!!!!!!!!!!a kocsmába is tudja mindenki.
Trolloczkai
Aug 02, 2020 20:27:01
Na, hogy miért kell a malac szerint Raspberry, vagy egy C64 emulátor (wtf?) a programozáshoz:
----
.
----
.
Egy kezdő programozó nemigen tud kárt tenni akármilyen fejlesztő környezetet is használ. Vagy a malac arra gondolt, hogy minden kezdő egyből rootkitet akar fejleszteni? Csak nem magából indult ki?
Bolond ez a malac.
Aug 02, 2020 20:27:01
IT Troll
Aug 02, 2020 20:29:37
Bolond ez a malac.
Bolond ez a malac.
Vagy fakítani akar, hogy ő ilyen rettentően veszélyes, és misztikus dolgokhoz is ért, amihez a halandót a saját érdekében is csak megfelelő elővigyázatossággal lehet odaengedni, vagy ostobaságában őszintén úgy gondolja, hogy ez egy ilyen mágikus világ, amit érteni nem lehet, de bármi megtörténhet.
Aug 02, 2020 20:29:37
C64korszak
(
x2)
Aug 02, 2020 20:56:51
x2)
Sosem tudott programozni a gyesznó, C64-en max játszogatott, vagy bepötyögött könyvekből példaprogramokat, minden megértés nélkül, az assembly-t azt sem tudta eszik vagy isszák.
Eleinte pécén is turbó pascalban mókolt, majd rohadt későn kezdett valamiket PHP-ben is gányolni.
"Amigásnak" csak hazudta magát, szokás szerint évekkel később, utólag. Sosem volt egy milliméter köze sem az egészhez.
A scene karrierje sem véletlenül "merült ki" a monitorlopkodásban,...
De sokatmondó az is, már mindenütt korszerűnek tekinthető site-ok és dinamikus tartalom ment kb, a magyar weben is, ő még mindig a szar +fél évtizedes, notepadban ékezetek nélkül írt(!) plain html trikóblogjára meg droidszarságaira recskázott
tomc4teladta.blogspot.com/2009/07/gyokerek.html
Eleinte pécén is turbó pascalban mókolt, majd rohadt későn kezdett valamiket PHP-ben is gányolni.
"Amigásnak" csak hazudta magát, szokás szerint évekkel később, utólag. Sosem volt egy milliméter köze sem az egészhez.
De sokatmondó az is, már mindenütt korszerűnek tekinthető site-ok és dinamikus tartalom ment kb, a magyar weben is, ő még mindig a szar +fél évtizedes, notepadban ékezetek nélkül írt(!) plain html trikóblogjára meg droidszarságaira recskázott
tomc4teladta.blogspot.com/2009/07/gyokerek.html
broni
(
x45)
Aug 02, 2020 21:12:08
x45)
szerintem jabbba járókeretét is ő lopta el!!!!!!!!!!!!!
szerintem jabbba járókeretét is ő lopta el!!!!!!!!!!!!!
Dr Zsírvágó
Aug 02, 2020 22:34:11
Gyere csak ide kucu, indulhat a disznóvagás. Yíhhááá!
Aug 02, 2020 22:34:11
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 02, 2020 23:22:13
x38)
Én azt hallottam, hogy minden programnyelvhez külön gép kell, hogy nehogy gond legyen. Egy fullstack fejlesztőnek van 4-5 számítógépe otthon, bizony! A VirtualBox, a VMWare vagy a Docker mind-mind ördögtől való dolgok, hát még szép, hogy a hájhitler nem is hallott róluk. Ezért ír ilyen okosságokat az internetre, és ezért fog éhen dögleni a szakadt Toyotában. Mert rend van, na!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hahó
(
x135)
Aug 03, 2020 00:41:10
x135)
Vége a szabadságnak pedofil. Kezdődik a munka? :)
Jövő héten
Aug 03, 2020 00:42:27
Vége a szabadságnak pedofil. Kezdődik a munka? :)
Jövő héten
Aug 03, 2020 00:42:27
zolicigány
Aug 03, 2020 07:52:50
Gyere Endre, férfit csinálunk belőled, elviszünk magunkkal öregezni!
Aug 03, 2020 07:52:50
Golda Meir
Aug 03, 2020 08:09:15
Gyere Endre, férfit csinálunk belőled, elviszünk magunkkal öregezni!
hozzám már ne gyere, Endre!
Aug 03, 2020 08:09:15
-
Aug 03, 2020 09:13:06
Tekintettel arra, hogy a fősodratú média hónapokon át félrevezető statisztikai adatokat, anekdotikus beszámolókat, és "helyzetjelentéseket" közölt, melyekkel következetesen a "veszélyes vírus" képzetét erősítette, már óvatosan kezelek bármilyen információt, ami onnan jön és ezt a képzetet erősíti. Ez "a koronavírus veszélyes, bár fel nem ismerhető szövődményeket okoz" hír gyanúsan emlékeztet a gyermekek ijesztgetésére. Miután az emberek hónapok alatt sem látták hol lenne az a veszélyes vírus, aminek a jelenlétét március óta sulykolják a tudatokba, most előálltak valamivel, amivel a veszélyérzetet fenn tudják tartani az emberek személyes tapasztalataival szemben is. Nem zárom ki, hogy ezek a kutatási eredmények megfelelnek a valóságnak, azonban az eddigiek alapján inkább gondolom azt, hogy itt is valamilyen torzítás van, mint azt, hogy nem.
Ami pedig az árnyalatok észrevételét illeti. Akkor, amikor az egészségügy felforgatásával szerte a világon embereket öltek meg, amikor leállítják a gazdaságot és ezzel tömegeket löknek a reménytelenségbe, akkor igenis csak egyetlen olyan eset képzelhető el, ami mindezt igazolja: az, ha egy spanyolnátha szerű járvány söpör végig a világon. Erről pedig nyilvánvalóan nincs szó.
Aug 03, 2020 09:13:06
Densie_23
Aug 03, 2020 09:17:51
Tomket kurvanagy hackernek és mindenkinél okosabbank képzeli magát. Feltételezem, hogy mindenféle scriptkiddie fórumokról összeszedett pár rosszindultató kódot és mivel fogalma se volt mik azok hát jobb híján lefutatta. Innen eredhet neki, hogy a programozás szétkúrja a gépet. Ha helloword-del és ciklusokkal kezdte volna a programozást mint minden normális ember akkor biztos nem mond ilyen faszságokat.
Aug 03, 2020 09:17:51
Vlognélküli Vlogger
Aug 03, 2020 09:47:04
Vicces, hogy azt a 2 évnyi SZÁMALK gányolást képes BSC-nek nevezni :D
Tényleg vicces hogy mennyi a hasonlóság a gyagyás meg a malacz között.
Tényleg vicces hogy mennyi a hasonlóság a gyagyás meg a malacz között.
Aug 03, 2020 09:47:04
-
Aug 03, 2020 10:22:06
Egyébként tényleg nemértem, hogy Tompika hogyan keveredett a scenerek közé, azt meg pláne nem, hogy ha már ott volt, akkor miért nem tanult meg rendesen programozni. Volt és van ott jó pár arc, akik elég keményen nyomják a C64 korszaktól kezdve és minőségi munkák kerülnek ki a kezeik alól. Egy ilyen környezetből sikerült leküzdenie magát centivágó kanadai "programozóvá". Azért ez shiker.
Aug 03, 2020 10:22:06
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 03, 2020 10:26:28
x37)
Akkor, amikor az egészségügy felforgatásával szerte a világon embereket öltek meg, amikor leállítják a gazdaságot és ezzel tömegeket löknek a reménytelenségbe, akkor igenis csak egyetlen olyan eset képzelhető el, ami mindezt igazolja: az, ha egy spanyolnátha szerű járvány söpör végig a világon. Erről pedig nyilvánvalóan nincs szó.
Most, hogy ezt megbeszéltük, el is lehet húzni innen a maci berregő faszára. Persze csak maszkban.
poszdoc
Aug 03, 2020 10:35:36
Szerintem kifejezetten témába vág, ha most egy jiddis nyelvű dalt ajánlok a spanyolnátháról:
youtu.be/xPSFkrQXwts
Ez a zene kecik!!!!!
Aug 03, 2020 10:35:36
devizás haver
Aug 03, 2020 11:07:40
az a szép, hogy mindig a legostobább, leghangosabb balfasz akarja megmondani, hogy ki jöjjön erre. te, meg a hozzád hasonlóan halálosan unalmas schezoff vagy ki, miért nem mentek a fröccsért szopó kurva anyátokba innen, unalmas gurulkák? ki a büdös kurva anyád vagy te itt, hogy ilyesmikkel előgyere? mi a faszból képzeled azt, hogy te itt bárkinek is előírhatsz bármit, te forumromboló unalom? írjál évente egy lopott szórakoztató kommentet ahogy szoktál te picsa, aztán ha ezt továbbra is tudod hozni, majd előléphetsz. sztem te nő lehetsz, férfi nem lehet ilyen ostoba gyökér, mint te. te vagy itt a legbutább troll, ennek örülhetsz, még broni is szórakoztatóbb mint a te kényelmetlen gondolataid, pedig ő bevallottan függöny. és még ő is tartalmasabb, mint a te alaptalan találgatásaid a rengeteg eszeddel zsuzsika. na gurulj el innen zsenikém a hozzád hasonló unalmas szarok húzzák le az oldalt, te a pedofil hasznos hülyéje vagy, de ezt sem fogod fel ésszel mert egy okoskodó suttyó vagy.
Aug 03, 2020 11:07:40
tyodika
Aug 03, 2020 11:11:07
Tessék szépen kibékülni! Aki elsőnek küld nekem fütyis képet, annak van igaza. A mai nap folyamán Gonda úrral ellenőrízzük az illető fitymájának magyarságát.
Aug 03, 2020 11:11:07
Behajtó Brumi
Aug 03, 2020 11:18:16
m.eduline.hu/felsooktatas/20200803_nyelvvizsgamentesseg
Na mi van kobold? Nem mész átvenni a diplomáidat? Anyám 50 körül megkapta :) Te mikor fogod? Tudom költői kérdés :)
Na mi van kobold? Nem mész átvenni a diplomáidat? Anyám 50 körül megkapta :) Te mikor fogod? Tudom költői kérdés :)
Aug 03, 2020 11:18:16
p00p
(
x2)
Aug 03, 2020 11:20:38
x2)
Árti jó programozónak képzeli magát? Nem mehet valami jól neki, már szinte csont és bőr, és ha jól hallottam, egy szakadt autóban alszik. Az utolsó videójában arról is beszél, hogy a legutóbbi interjún a beugró logikai feladatot se tudta megoldani.
Kilóg a kanóc, bazmeg
devizás haver
Aug 03, 2020 11:23:00
ki a fasz akar kibékülni ilyen tudatlan ostoba szarokkal?? töppedt buzigolyók egy töppedt buzigolyókból álló buzigolyótábor, amely csak ilyen unalmas geciket tud felköhögni. gondolom ő radírpók barátja, hasonló képességekkel rendelkeznek, gondolom a szarmeleg kör volt a kiválasztás alapja. életében még egy pranktelefonra sem terjedt ki a bátorsága a recskás felé, de itt mindenkit fikázik, hogy ő milyen kemény. menj a kurva anyádba te hangember. sneci felszopója vagy az az alaptalan, ostoba kitalációjaiddal, meg a baromságaiddal.
Aug 03, 2020 11:23:00
Brian
(
x2)
Aug 03, 2020 11:28:32
x2)
ki a fasz akar kibékülni ilyen tudatlan ostoba szarokkal?? töppedt buzigolyók egy töppedt buzigolyókból álló buzigolyótábor, amely csak ilyen unalmas geciket tud felköhögni. gondolom ő radírpók barátja, hasonló képességekkel rendelkeznek, gondolom a szarmeleg kör volt a kiválasztás alapja. életében még egy pranktelefonra sem terjedt ki a bátorsága a recskás felé, de itt mindenkit fikázik, hogy ő milyen kemény. menj a kurva anyádba te hangember. sneci felszopója vagy az az alaptalan, ostoba kitalációjaiddal, meg a baromságaiddal.
na jól van, menj basszál egyet, vagy vegyél egy hideg zuhanyt, de ez a stílus itt mifelénk nagyon nem adja. itt nem azért vannak trollok, hogy a többieket szórakoztassák, az a retardok dolga. amit te művelsz itt az lassan tajgi szintje, vegyél vissza, vagy gurulj innen messzire
devizás haver
Aug 03, 2020 11:41:42
ok, gurulj el innen retard. menjetek sírni a sarokba a kis barátoddal, hogy valaki beszólt a neten, jajaj.
Aug 03, 2020 11:41:42
MárkyBoi
Aug 03, 2020 11:48:34
Mondjuk lehet, hogy takarodsz a kurva anyádba retard? Ügyes próbálkozás volt kisboros, de nem nyert. Na taka!
Aug 03, 2020 11:48:34
Jövő héten
Aug 03, 2020 12:03:08
szia buzimárk. ízlik sodi fasza? hogy áll a stúdió?
* ásít *
Aug 03, 2020 12:03:08
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 03, 2020 12:09:10
x37)
ez is egy jó beépülési kísérlet volt, retard. Ja nem.
Riporter
(
x4)
Aug 03, 2020 12:10:49
x4)
Zsákfaluban jártam,
Retardáltat láttam!
El akart osonni,
Szabad-e locsolni? (benzinnel)
Figyeld meg, egyszer ennek nagyon csúf vége lesz. Nem én, nem ma, nem is a Jövő héten de valaki tényleg lesz annyira pipa, hogy elutazik mecsekfaszomra és fizet valamennyit egy agresszívabb buzinak, hogy a tripperes kurva anyád hátán csináljon belőled asszonyt.
Akkor majd mehet az eszmecsere tajgival, hogy neki milyen volt az első.
2 napig csicskultam
Retardáltat láttam!
El akart osonni,
Szabad-e locsolni? (benzinnel)
Figyeld meg, egyszer ennek nagyon csúf vége lesz. Nem én, nem ma, nem is a Jövő héten de valaki tényleg lesz annyira pipa, hogy elutazik mecsekfaszomra és fizet valamennyit egy agresszívabb buzinak, hogy a tripperes kurva anyád hátán csináljon belőled asszonyt.
Akkor majd mehet az eszmecsere tajgival, hogy neki milyen volt az első.
Riporter
(
x4)
Aug 03, 2020 12:13:51
x4)
Az kétségtelen, hogy ez is egy küldetéstudatos retard. Gondolom, neki is életcélja a fórum elleni hárc.
Hát sok szerencsét hozzá! :)
2 napig csicskultam
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 03, 2020 12:16:06
x37)
Itt azoknak mondjuk meg hogy ne jöjjenek, akik olyan sötét IQ-t prezentálnak, hogy ahhoz képest a néger fasza az alagútban magnéziumfáklya. Regisztrálhatsz akárhány világoskék nicket, akkor is sötét maradsz mint a mormota segge lyuka. 1-2 hétig jópofizol, gyűjtögeted a lájkokat, aztán eldurran az agyered és kitör belőled a feneketlen retardáció. Miért nem mész el simán csak a halál véreres faszára másokat boldogítani? Senki nem hívott ide, senki nem kíváncsi rád, senkinek nem fogsz hiányozni, ha soha többé nem írsz ide. Kurva sok fórum van még, ahol nyomhatod ezt a mémeskedő buzigyerek formát, beleköthetsz az élő fába is, te nívótlan senkiházi.
Banhammer
Aug 03, 2020 12:20:20
Egy perc néma csendet kérek az elbukott nickért, aminek retardgazdája nem tudta megállni a kötekedést legalább addig, hogy meglett volna a 100 plussza.
Aug 03, 2020 12:20:20
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 03, 2020 12:20:30
x37)
Az kétségtelen, hogy ez is egy küldetéstudatos retard. Gondolom, neki is életcélja a fórum elleni hárc.
Ellentétben a többi retarddal, ennek a fogyatékosnak soha senki nem ártott innen. Azt sem tudjuk, hogy mi a fasz baja van. Egyszerűen értelmezhetetlen, hogy miért próbál itt vergődni meg őrjöngeni hónapok óta. Kisborost hónapokon keresztül taknyosra szopattuk, Tajgit asszonnyá tették a sitten, Cvi meg papíros skizofrén. Őket megértem, hogy nem bírják elengedni a fórumot. De ez a zsákfalusi faszverő teljesen ok nélkül provokál, anélkül, hogy felmérné, hogy milyen következményekkel járhat ez.
Sok errefelé újabban...
Aug 03, 2020 12:24:29
Ez a deficáshaver (hacsak nem nicklopás, jegyezzen meg karakterpontosan midenkit a faszom) egész igéretes trolljelöltnek tűnt, erre most ez.
Gondolom a korona-konteót is ő nyomta be név nélkül, mielőtt nekiesett TBGK-nak, hogy nem fasza troll, biztos nő(?ésha az akkor..?), meg a többi faszom szöveg...pranktelefon..az...mi vagy te valami önjelölt dazis??.. dübbenet keci.
Sok kis faszfej nem fogja fel a Snecológiát, elvesztek valahol az első vizsgákon, azthiszik ez valami faszméregető antisodi fórum, ki milyen nagypofa, mert ok, volt prankelés nevezzük ìgy, de hol a snecológiai kutatási anyag, hangfelvétel, stb..? Ja sehol semmi nagyarcú flexelés a semmire, ugatás az egész.
Aug 03, 2020 12:24:29
Penzmento
(
x6)
Aug 03, 2020 12:27:42
x6)
Van egy "leendő devizás haver", meg egy "Devizás Haver". Utóbbi a retard.
Laci
Aug 03, 2020 12:33:33
Itt azoknak mondjuk meg hogy ne jöjjenek, akik olyan sötét IQ-t prezentálnak, hogy ahhoz képest a néger fasza az alagútban magnéziumfáklya.
Van erről a fáklyáról esetleg nagy felbontású fotód? A csajomnak kéne, lakberendező.
Aug 03, 2020 12:33:33
Hegyre felguruló
Aug 03, 2020 12:35:40
m.eduline.hu/felsooktatas/20200803_nyelvvizsgamentesseg
Pedósodinak nemcsak a nylevvizsga hianyzik a diplomáhozy hanem legalább 4 félév amit nem teljesített
Aug 03, 2020 12:35:40
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 03, 2020 12:44:14
x37)
Endre! Egy haverom 2007-ben diplomázott (haha, neki valamiért nem tette tönkre az életét a 2006-os hőbörgés), de nyelvvizsga hiányában nem tudta átvenni. Tegnapelőtt küldött egy fotót a kezében a diplomával :D Mikor lesz diplomás szelfi, púpos? Lesz diploma? Diplomás Sodi lesz a Sodi? A diplomás? A sodi? Képzeld el, milyen jól mutatna a 23 centis csodapiton meg a 800 fütyi mellett 4 darab díszoklevél!
-
Aug 03, 2020 12:55:20
Az is jó nagy fogyatékos, aki 13 év alatt nem bír lerakni egy középfokút, már ne is haragudj.
Aug 03, 2020 12:55:20
stressznélküli nyugi
(
x2)
Aug 03, 2020 12:59:32
x2)
Endre! Egy haverom 2007-ben diplomázott (haha, neki valamiért nem tette tönkre az életét a 2006-os hőbörgés), de nyelvvizsga hiányában nem tudta átvenni. Tegnapelőtt küldött egy fotót a kezében a diplomával :D Mikor lesz diplomás szelfi, púpos? Lesz diploma? Diplomás Sodi lesz a Sodi? A diplomás? A sodi? Képzeld el, milyen jól mutatna a 23 centis csodapiton meg a 800 fütyi mellett 4 darab díszoklevél!
Már átvette, csak elhagyta a keresztlevéllel együtt. Evidenciákat.
xray
(
x21)
Aug 03, 2020 13:06:01
x21)
Százezer fölött jár a nyelvvizsgamentességgel kiállított diplomák számaAZ ITM közleménye szerint a könnyítés óta már 80 ezernél is többen vették át a diplomájukat.
sneci, a tiéd miért nincs közte? xd
stressznélküli nyugi
(
x2)
Aug 03, 2020 13:25:15
x2)
Facebook közleményt most! Hol a diploma? Lesz diploma? Hallod? HALLOD??
Kenyér és víz.
-
Aug 03, 2020 13:38:42
Lesz az 4 év is!
Aug 03, 2020 13:38:42
diákhitel
Aug 03, 2020 13:54:08
Meg engem sem ártana már végre visszafizetni!
Aug 03, 2020 13:54:08
broni
(
x45)
Aug 03, 2020 14:03:22
x45)
elő a pinát, csajok, had libbegtesse a szél!!!!!!!!!!!!!
Palvin Szarbi
Aug 03, 2020 14:18:13
elő a pinát, csajok, had libbegtesse a szél!!!!!!!!!!!!!
Aug 03, 2020 14:18:13
broni
(
x45)
Aug 03, 2020 14:20:23
x45)
barbi????????!!!!!!!!!!!!!!!!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 03, 2020 14:45:04
x37)
Az is jó nagy fogyatékos, aki 13 év alatt nem bír lerakni egy középfokút, már ne is haragudj.
Vagy nincs rá szüksége, mert Magyarországon vezet olyan céget, aminek csak magyar ügyfelei, és csak magyar munkavállalói vannak? Ez is egy lehetőség, vagy csak fogyatékos lehet? Azért kérdezem, mert úgy látom, elég tájékozott vagy ebben a témában, kedves "-".
Balfasz.
Hahó
(
x135)
Aug 03, 2020 14:56:03
x135)
Véget ért a szabadság, pedofil? Milyen az első nap a seggpresztónál berlin környékén?
Hahó
(
x135)
Aug 03, 2020 15:08:21
x135)
Hogy shikerült a spórolás a szabadság alatt? Minden a terv szerint haladt? Tedd ki a spórolós excelt hahó!
Hahó
(
x135)
Aug 03, 2020 15:10:30
x135)
Na végre zsír nyomjad a retardműsort! Shikerült felmondanod a gyárban? Mikor indulsz L.A-be? Jövő héten?
Az biztos, hogy rád nem szólt a csajod.:)))
Hahó
(
x135)
Aug 03, 2020 15:15:44
x135)
Zsír tedd ki az excelt, hogy az évek alatt mennyit adtál anyádnak a rezsibe, kajapénzbe.
Hahó
(
x135)
Aug 03, 2020 15:20:05
x135)
Eszmeralda végül megvette neked azt az inget, zsír? Vedd fel, és nyomjál egy szépvok fotót. Húzd fel hozzá a bevetési kesztyűt is.
Hahó
(
x135)
Aug 03, 2020 15:21:30
x135)
Gyerünk retardok, színpadra! Nyomjátok a műsort. Zsákfalusi most kivételesen te is nyomhatod.
Zsir
Aug 03, 2020 15:25:12
Na végre zsír nyomjad a retardműsort! Shikerült felmondanod a gyárban? Mikor indulsz L.A-be? Jövő héten?
Elvileg ma kapom meg a harmadik fegyelmimet, ami utan automatikus kirugas jar, mivel ma sem megyek dolgozni... mint ahogy ujabban sokan masok sem a gyarban. Ez azert erdekes, mert a reszlegemen, amely 6 fos, napokig egyedul voltam a muszakombol. Megnezem, hogy fognak majd kiszallitani, ha mar en sem leszek ott...
Egyebkent azt csiripelik a verebek, hogy miutan fenyeztetek itt a multkor, valaki levelezesbe kezdetta "sor mellol" az amerikai nagykutyaval, mark mondeloval, azzal kapcsolatban, hogy mi zajlik epp odabenn, es ugy nez ki, "lajos havernak" kifele all most a szenaja...
Aug 03, 2020 15:25:12
broni
(
x45)
Aug 03, 2020 15:25:17
x45)
anyámnál nyári akció a lidli mögött!!!!!!!!!!!1 óra 4 ezer!!!!!!!!!!!
Hahó
(
x135)
Aug 03, 2020 15:29:06
x135)
Milyen másik index? Van a kocsimon 4. Mire mennék egy ötödikkel? Apádék kocsiján, mert ugye sajátod nincsen, hány index van? Számold meg a kémkakassal, ő majd jelenti nekünk.
Hahó
(
x135)
Aug 03, 2020 15:30:07
x135)
anyámnál nyári akció a lidli mögött!!!!!!!!!!!1 óra 4 ezer!!!!!!!!!!!
Hahó
(
x135)
Aug 03, 2020 15:31:32
x135)
De miért játszol fegyelmire? A felnőttek fel szoktak mondani ha el akarnak jönni a melócsából. Anyád nem engedi?
Mike Mondello
Aug 03, 2020 15:33:07

Miután postán megjött Démoncimbi (levélben, sor mellől), mindent meggondoltam, mindent megfontoltam. Kisborit kinevezem a Jabil Hungary ügyfezető igazgatójának. Na ágyneműtartó, csá!
Aug 03, 2020 15:33:07
Hahó
(
x135)
Aug 03, 2020 15:33:31
x135)
Ez eddig kurva gyenge zsír. Kaszablokkás őrjöngést nyomjál. Vagy tegyél fel képeket a gyerekszobádról
Hahó
(
x135)
Aug 03, 2020 15:35:25
x135)
Jól értem zsír, hogy te a zsidó főnök úrnak panaszkodsz, hogy a gyarmati gyár kajárdájaban drága a sütemény?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 03, 2020 15:38:20
x37)
A retardok csak rohognek a shikeres eleteden, amit remekul latszik abbol, ahogy hetek ota 0-24-ben itt mocskolodsz, kurvaanyazol es orjongsz.
Mi a baj? Radszolt a csajod, hogy fejezd be a rajzolgatast meg a heti hatszor edzegetest es menj el vegre dolgozni, mert unja, hogy amellett, hogy mossa rad a szaros gatyaidat, meg a lakbert is o fizeti?
Mi a baj? Radszolt a csajod, hogy fejezd be a rajzolgatast meg a heti hatszor edzegetest es menj el vegre dolgozni, mert unja, hogy amellett, hogy mossa rad a szaros gatyaidat, meg a lakbert is o fizeti?
Zsír, neked miért csípi a szemedet, ha valaki nem a szalag mellett robotolva dolgozik? Miért zavar, ha valaki edz, és nem csak eszetlenül zabálja a kreatint meg a brainboostereket?
broni
(
x45)
Aug 03, 2020 15:41:13
x45)
csak texnek!!!!!!!!!!!!!!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 03, 2020 15:41:24
x37)
*insert röhögő négeres gif*
Na ne basszál fel, hogy neked Tiszafaszom alsóról közvetlen vonalad van a Jabil CEO-jához, aki rád hallgatva fogja átalakítani a cég működését :D Nagyzási hóbort mond valamit? Tudod, mi lenne a következménye annak, ha te írnál a CEO-nak? Ha a főnököd fülébe jut, akkor megfingat, mint a szart. Ennyi.
Zsir
Aug 03, 2020 15:41:39
Jól értem zsír, hogy te a zsidó főnök úrnak panaszkodsz, hogy a gyarmati gyár kajárdájaban drága a sütemény?
Egeszen masrol van szo ,retard.
Idegesek a fonokurak, ert nincs kiszallitas es ertesitve lettek ennek okairol.
Ok ezt azert fogadtak megdobbenessel, mert a jarvany elejen lekuldtek a penzt, hogy megtartsak a dolgozokat, csk hat egeszen mas tortent...
A haverotok erre kitalalt egy olyan muszakbeosztast, hogy 4-szer megyunk, 2-szer nem, es csakjanuarban fizetik ki a ledolgozott plusz napokat. Ozonlenek az emberek leszamolni, azujak pedog miutan meglatjak a muszakbeosztast, inkabb hazamennek.
Aug 03, 2020 15:41:39
157 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™