« 6332 6333 6334 6335 6336 6337 6338 6339 6340 6341 »
1733339 komment.

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 07, 2020 19:07:39
Válasz
(-1)
nagy vilma
Megint itt őrjöngsz, NÉmeth Balázs?
Milyen "munkád" van neked, hogy folyton ezt teszed?

1. Ki az a Németh Balázs, kezdjük ott.

2. Olyan munka, aminél azt fizetik meg, ha el van végezve, és nem azt, ha a picsámat a szalag mellett meresztem órabérben. Ha hajnalban készül el, akkor addig kell dolgozni, bizony.
Aug 07, 2020 19:07:39

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 07, 2020 19:09:29
Válasz
(2)
JIDDIS LIFES MATTER
sztahanovista kurva anyádat

Ezt felpontozom, mert nagyon röhögök :D
Aug 07, 2020 19:09:29

Szerző: nagy vilma Aug 07, 2020 19:16:27
Válasz
(-1)
töppedt buzigolyók

2. Olyan munka, aminél azt fizetik meg, ha el van végezve, és nem azt, ha a picsámat a szalag mellett meresztem órabérben. Ha hajnalban készül el, akkor addig kell dolgozni, bizony.

De hát te írtad valamelyik nap, hogy el sem tudod végezni a munkáidat, ilyenkor szoktál csicskulni a főnyökújnak.
Aug 07, 2020 19:16:27

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 07, 2020 19:21:50
Válasz
(0)
nagy vilma
De hát te írtad valamelyik nap, hogy el sem tudod végezni a munkáidat, ilyenkor szoktál csicskulni a főnyökújnak.

Valakivel összekeversz, bori. Azt írtam, hogy a munkám olyan, hogy ha én nem végzem el, akkor nincs elvégezve, mert egyedül dolgozom. Ez nem azt jelenti, hogy csicskulni kell, ez azt jelenti, hogy EL KELL VÉGEZNI A MUNKÁT, NINCS KIFOGÁS. Tudom, ez a retardoknak olyan, mint az ördögnek a tömjénfüst. De tudod engem úgy neveltek, hogy a 100% az elfogadható minimum teljesítmény, úgyhogy ez nem okoz gondot.
Aug 07, 2020 19:21:50

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 07, 2020 19:25:28
Válasz
(2)
Ismétlem: retardoknak ezeket a koncepciókat nagyon nehéz feldolgozni, mert nektek a munka büdös. Fostos Tajgi 10 éve nem dolgozik legalább, a devizás Hajdú sem, RGL sem. Tulajdonképpen úgy kell vadászni az olyan retardot, akinek legalább munkája van, mint neked vagy a csúzliszájú törpnek.
Aug 07, 2020 19:25:28

Szerző: nagy vilma Aug 07, 2020 19:30:07
Válasz
(-1)
töppedt buzigolyók
Valakivel összekeversz, bori. Azt írtam, hogy a munkám olyan, hogy ha én nem végzem el, akkor nincs elvégezve, mert egyedül dolgozom. Ez nem azt jelenti, hogy csicskulni kell, ez azt jelenti, hogy EL KELL VÉGEZNI A MUNKÁT, NINCS KIFOGÁS. Tudom, ez a retardoknak olyan, mint az ördögnek a tömjénfüst. De tudod engem úgy neveltek, hogy a 100% az elfogadható minimum teljesítmény, úgyhogy ez nem okoz gondot.

A "szalag mellett" ugyanúgy el kell végezni a munkát, ráadásul jóval nagyobb a hatása ha nem készül el, mintha mondjuk nincs meg időre valami gagyi kisvállalkozás logóterve, amit te firkálgatsz éjszaka.
Ha megáll a sor, nincs autó, meg a zsidónak sincs profitja, amiből aztán arcoskodhat a többinek.
Csak ti egyéni vállalkozók képzelitek magatokról azt, hogy földöntúli képességekkel megáldott szupermenek vagytok, mert nem a "szalag mellett" dolgoztok.

Kiss Endre Farkas (Recskaboy) meg még néhány itteni troll "munkája" ráadásul kimerül a kóklerkedésben. Ők valójában semmi hasznosat nem csinálnak. Ha ők nem lennének, meg a "munkájauk", a kutya észre sem venné, viszont ha "sori melós" nem lenne és nem lennének autók az utakon, az súlyosabb lenne a gazdaságnak is egy kicsit...
Aug 07, 2020 19:30:07

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 07, 2020 19:35:29
Válasz
(0)
nagy vilma
A "szalag mellett" ugyanúgy el kell végezni a munkát, ráadásul jóval nagyobb a hatása ha nem készül el, mintha mondjuk nincs meg időre valami gagyi kisvállalkozás logóterve, amit te firkálgatsz éjszaka.
Ha megáll a sor, nincs autó, meg a zsidónak sincs profitja, amiből aztán arcoskodhat a többinek.
Csak ti egyéni vállalkozók képzelitek magatokról azt, hogy földöntúli képességekkel megáldott szupermenek vagytok, mert nem a "szalag mellett" dolgoztok.

Kiss Endre Farkas (Recskaboy) meg még néhány itteni troll "munkája" ráadásul kimerül a kóklerkedésben. Ők valójában semmi hasznosat nem csinálnak. Ha ők nem lennének, meg a "munkájauk", a kutya észre sem venné, viszont ha "sori melós" nem lenne és nem lennének autók az utakon, az súlyosabb lenne a gazdaságnak is egy kicsit...

Bori, a szalagmunkás meg az egyéni vállalkozó között az a különbség, hogy ha te kiesel egy napra, akkor addig sem áll az egész gyár, valaki beugrik helyetted. Ha én kiesem egy napra, akkor áll minden. Ehhez nem kell szupermennek lenni, csak olyan munkát kell végezni, ami nem betanított. Ha informatikusként dolgoznál, akkor pontosan tudnád, hogy mi a különbség.
Aug 07, 2020 19:35:29

Szerző: Karandas Aug 07, 2020 19:37:08
Válasz
(4)
töppedt buzigolyók

Szerintem szóra sem érdemes a tiszafaszomi bűzmirigy, aki doktor Sodi életvezetési tanácsai szerint él. El nem tudja képzelni, hogy valakit egy fotóról szeret a párja, sőt tetszik az illetőnek, ha ő, a világ legképzettebb ítésze nem talál jó nőt a képen. (Nem nézhet ki minden nő úgy, mint David Hasselhoff). Gondolom el sem tudja képzelni, hogy valakinek nem kell CV-t masniznia, azt meg pláne nem, hogy van úgy, hogy CV nélkül keresik meg az embert egy munkával.
Edison se volt rögtön körte.
Aug 07, 2020 19:37:08

Szerző: nagy vilma Aug 07, 2020 19:46:46
Válasz
(1)
töppedt buzigolyók
Bori, a szalagmunkás meg az egyéni vállalkozó között az a különbség, hogy ha te kiesel egy napra, akkor addig sem áll az egész gyár, valaki beugrik helyetted. Ha én kiesem egy napra, akkor áll minden. Ehhez nem kell szupermennek lenni, csak olyan munkát kell végezni, ami nem betanított. Ha informatikusként dolgoznál, akkor pontosan tudnád, hogy mi a különbség.

De hát erről pofázok napok óta, hogy azért állnak gyárak, mert nincs kiszállítás, és azért nincs mert már nem az van mint régen, hogy kirúgják, aztán jön a helyére másik, hanem hulladék cigány utápótlás van, akiket kitermeltek a liberálisok, a sorosok, meg az újpéterek. Pont most volt az eset, hogy kiment a csopi enni és magára hagyta a cigót, hogy vigye addig a sort. Mire vissajött az evésből, a sor leürült, a gépek sípoltak, a cigó meg a telóját nyomkodta, majd miután rá lett szólva, dühöngve vágta földhöz és pampogott, hogy odakinn megverné a csopit. És nem rúgják ki, mert tudják, hogy gyáron kívül még nála is hulladékabbak vannak. Ezt a szituációt ti liberálisok idéztétek elő. A fehérek gyalázásával, üldözésével, meg hulladék bűnöző selejt pátyolgatásával.
És mit csinál erre a gyárigazgató? Dolgozzon a jó melós még többet, és nem túlórapénzért, hanem munkanapáthelyezéssel, hogy kevesebbet kapjon, amitől még többen elmennek és még nagyobb a cumi. Ők idézték elő, amit aztán még jobban elbasztak. Hát ez van...

A gyárak pedig egymásra vannak utalva. Fel vannak osztva egymás közt a részfeladatok, ezért ha az egyik megáll és nem tud kiszállítani, megáll az összes többi is.
Aug 07, 2020 19:46:46

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 07, 2020 19:52:58
Válasz
(1)
Én csak azt nem értem, hogy Uj Péternek ehhez mi köze. Vagy azt, hogy nekünk mi közünk ahhoz, hogy Tiszafaszomban szar a helyi roma munkaerő. Illetve azt, hogy TE miért nem informatikusként dolgozol. Miért állsz a sittes cigányok mellett a soron, Bori?
Aug 07, 2020 19:52:58

Szerző: Vlognélküli Vlogger Aug 07, 2020 19:55:34
Válasz
(-1)
Zsír most mit vársz? Hogy essünk hasra attól, amit igazából egy egészséges csimpánz el tud végezni? Vedd be a vitaminjaidat meg kend a fejedre a buzikencéidet és hagyd a felnőtteket szórakozni!
Aug 07, 2020 19:55:34

Szerző: Karandas Aug 07, 2020 19:58:40
Válasz
(0)
töppedt buzigolyók
Én csak azt nem értem, hogy Uj Péternek ehhez mi köze. Vagy azt, hogy nekünk mi közünk ahhoz, hogy Tiszafaszomban szar a helyi roma munkaerő. Illetve azt, hogy TE miért nem informatikusként dolgozol. Miért állsz a sittes cigányok mellett a soron, Bori?

Arról nem is beszélve, hogy a mi pénzünkből tanultál informatikusnak, Zsír!
Aug 07, 2020 19:58:40

Szerző: nagy vilma Aug 07, 2020 19:59:02
Válasz
(-1)
töppedt buzigolyók

Ne mondd már, hogy a liberális agymosodának nincs köze ahhoz, ami a világban zajlik.
Ne mondd már, hogy nem lázítják az embereket, hogy a kormányok olyan döntéseket hozzanak, amelyek aztán ide vezetnek.
Jó példa a koronavírus, hogy a hisztériakeltéssel hogyan tudnak rávenni kormányokat bizonyos intézkedéseket.
Az a patkány UP pedig oszlopos tagja volt az elmúlt 2 évtizedben a hazai liberális féknyúznak, így annak is, hogy itt tart, ennyire élhetetlen az ország.
Aug 07, 2020 19:59:02

Szerző: Karandas Aug 07, 2020 20:01:02
Válasz
(3)
nagy vilma
Ne mondd már, hogy a liberális agymosodának nincs köze ahhoz, ami a világban zajlik.
Ne mondd már, hogy nem lázítják az embereket, hogy a kormányok olyan döntéseket hozzanak, amelyek aztán ide vezetnek.
Jó példa a koronavírus, hogy a hisztériakeltéssel hogyan tudnak rávenni kormányokat bizonyos intézkedéseket.
Az a patkány UP pedig oszlopos tagja volt az elmúlt 2 évtizedben a hazai liberális féknyúznak, így annak is, hogy itt tart, ennyire élhetetlen az ország.

Szerintem is főleg UP miatt élhetetlen ez az ország. Kár hogy nem mindenki akkora filantróp, mint te, az lenne a kánaán.
Aug 07, 2020 20:01:02

Szerző: miskolcigány (Snecológus-pontszám: 10353x5) Aug 07, 2020 20:01:38
Válasz
(1)
nagy vilma

Ahelyett hogy evidenciakat ismetelgetsz inkabb arra valaszolj, hogy mi a faszert dolgozol a genhulladek kozott? Ennyire vagy kepes?
A munka nem megoldás.
Aug 07, 2020 20:01:38

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272024x136) Aug 07, 2020 20:02:48
Válasz
(5)
és arról kik tehetnek, hogy bejött az országba a sok hulladék ukrán migri, és elveszik a munkát a magyarok elől, kisukrán? takarodj vissza az országodba, és ott írogassál valami ukrán fórumra.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Aug 07, 2020 20:02:48

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Aug 07, 2020 20:03:23
Válasz
(14)
Jól látom, hogy kisboros az egyetlen retard, akinek diplomája van, és mégis ő a leghülyébb?
Aug 07, 2020 20:03:23

Szerző: No name tech milliárdos Aug 07, 2020 20:11:11
Válasz
(2)
nagy vilma
De hát erről pofázok napok óta, hogy azért állnak gyárak, mert nincs kiszállítás, és azért nincs mert már nem az van mint régen, hogy kirúgják, aztán jön a helyére másik, hanem hulladék cigány utápótlás van, akiket kitermeltek a liberálisok, a sorosok, meg az újpéterek. Pont most volt az eset, hogy kiment a csopi enni és magára hagyta a cigót, hogy vigye addig a sort. Mire vissajött az evésből, a sor leürült, a gépek sípoltak, a cigó meg a telóját nyomkodta, majd miután rá lett szólva, dühöngve vágta földhöz és pampogott, hogy odakinn megverné a csopit. És nem rúgják ki, mert tudják, hogy gyáron kívül még nála is hulladékabbak vannak. Ezt a szituációt ti liberálisok idéztétek elő. A fehérek gyalázásával, üldözésével, meg hulladék bűnöző selejt pátyolgatásával.
És mit csinál erre a gyárigazgató? Dolgozzon a jó melós még többet, és nem túlórapénzért, hanem munkanapáthelyezéssel, hogy kevesebbet kapjon, amitől még többen elmennek és még nagyobb a cumi. Ők idézték elő, amit aztán még jobban elbasztak. Hát ez van...

A gyárak pedig egymásra vannak utalva. Fel vannak osztva egymás közt a részfeladatok, ezért ha az egyik megáll és nem tud kiszállítani, megáll az összes többi is.

Igazából az, hogy a helyi képzetlenebb munkaerőt vesszük fel, az egy mehatíb demonstrációja annak, hogy a ti munkátokat már robotoknak kellene végezni.
Ezzel elérjük, hogy a felvilágosult középosztály is munka nélkül éljen.
Valamint a robotozációval a te fajta anarchista rebelista rendszerellenes prolitárius vagy alkalmazkodjon ehhez a világhoz, vagy lassan elpusztuljon.
A zermelés továbbra is haladni fog. De legalálább a ti fajtátokból nem fognak újabb bajkeverők kiemelkedni. Hogy ezt neked miért írtam le?

Mert elfoglak tüntetni, mert csak az ilyen zseniális sakkmesterek jöhetnek rá.

Nem tértél haza mostanág Ukrajnából, és nem éreztél lázat, torokfájást és fejfájást? Ne válaszolj, az aktádban az lesz, ahogy az is, hogy megszöktél a tesztelés elől. Szomorú lesz olvasni a Covid 19 újabb fiatal áldozatáról. A közvélemény nem fogja megtudni, hogy egy Perui litiumbányábab döglöttél meg.

A bajkeverőket el kell tüntetni.
Aug 07, 2020 20:11:11

Szerző: No name tech milliárdos Aug 07, 2020 20:29:20
Válasz
(4)
nagy vilma

De igen, és úgy vélem leszek annyira becsületes, hogy elmondom neked, hogy a coviddal a gyárak bezárásáéles val a prolikra támadunk.
A zavargásokban is vakon osztogatunk éles
lőfegyvereket a rohamrendőröknek, és szándékosan vezénylünk ki parancsra színesbőrű halálbrigádokat.
A Cél szentesítí az eszközt. Amia munkásosztály végérvényes elpusztítása.

Ui. A minuszozásért peusgőt kortyolgatva fogom végignézni, ahogy a bányában agyonver egy munkafelügyelő.
Aug 07, 2020 20:29:20

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Aug 07, 2020 20:32:01
Válasz
(2)
Sodilegnagyobbrajongoja
Jól látom, hogy kisboros az egyetlen retard, akinek diplomája van, és mégis ő a leghülyébb?

Jól látod, de ő tényleg beteg-sérült.

A diploma meg annyit jelent, hogy valaki be tud tartani határidőket és meg tanulni új dolgokat. Nem garancia intellektusra vagy pláne egészséges személyiségre.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Aug 07, 2020 20:32:01

Szerző: nagy vilma Aug 07, 2020 20:37:52
Válasz
(-1)
No name tech milliárdos
Igazából az, hogy a helyi képzetlenebb munkaerőt vesszük fel, az egy mehatíb demonstrációja annak, hogy a ti munkátokat már robotoknak kellene végezni.
Ezzel elérjük, hogy a felvilágosult középosztály is munka nélkül éljen.
Valamint a robotozációval a te fajta anarchista rebelista rendszerellenes prolitárius vagy alkalmazkodjon ehhez a világhoz, vagy lassan elpusztuljon.
A zermelés továbbra is haladni fog. De legalálább a ti fajtátokból nem fognak újabb bajkeverők kiemelkedni. Hogy ezt neked miért írtam le?

Mert elfoglak tüntetni, mert csak az ilyen zseniális sakkmesterek jöhetnek rá.

Nem tértél haza mostanág Ukrajnából, és nem éreztél lázat, torokfájást és fejfájást? Ne válaszolj, az aktádban az lesz, ahogy az is, hogy megszöktél a tesztelés elől. Szomorú lesz olvasni a Covid 19 újabb fiatal áldozatáról. A közvélemény nem fogja megtudni, hogy egy Perui litiumbányábab döglöttél meg.

A bajkeverőket el kell tüntetni.

Amit én csinálok, azt nem lehet robotizálni, te elmebeteg, sőt, tudod mit olvastam pár hete?
Azt, hogy a jövőben már programozóra sem lesz szükség, mert az MI fogja összetákolni a programot kész modulokból, mint egy legót...
Aug 07, 2020 20:37:52

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Aug 07, 2020 20:43:24
Válasz
(1)
Geci ez még mindig itt örjöng?
🕎Endigame🕎
Aug 07, 2020 20:43:24

Szerző: Érdeklődő (Snecológus-pontszám: 12099x6) Aug 07, 2020 20:44:12
Válasz
(3)
Lackó, te most arra próbálsz utalgatni, hogy te sokkal okosabb vagy azoknál, akik jó munkahelyeken sok pénzt keresnek? Úgy tűnik, mintha azt mondanád, hogy te el tudnád végezni azokat a munkákat, ők viszont nem tudnának beállni a helyedre a szalag mellé.

Ez akkor azt is jelenti, hogy te tulajdonképpen feláldozod magad a Jabilban a hazáért?
Aug 07, 2020 20:44:12

Szerző: Karandas Aug 07, 2020 20:48:06
Válasz
(4)
nagy vilma
Amit én csinálok, azt nem lehet robotizálni, te elmebeteg, sőt, tudod mit olvastam pár hete?
Azt, hogy a jövőben már programozóra sem lesz szükség, mert az MI fogja összetákolni a programot kész modulokból, mint egy legót...

Ja, ha te olvastad pár hete... Az MI-t pedig ki a kurva anyád fogja kordában tartani? A szalagmunkások?
Aug 07, 2020 20:48:06

Szerző: Karandas Aug 07, 2020 20:49:27
Válasz
(8)
Ma este valahogy kurva nagy a műsor, radírpók, kérlek ne törölj!
Aug 07, 2020 20:49:27

Szerző: Anonim tech milliárdos Aug 07, 2020 20:53:36
Válasz
(1)
nagy vilma

Persze, igen. Az MI. Ez soha nem fog előfordulni.

Szerinted miért nyomjuk a pénzt a Twichbe és a youtube-ba, miért támogatjuk a videójáték ipart, a gameplay készítő youtubereket. Miért dolgozunk fáradtságos módon, hogy az e-sport olimpiai sportág legyen?
Azt már elértük, hogy a a fizikai munkás a primitív szubhumán lénynyel legyen azonos a nők számára. A természetes szelekció a geekek felé vonja őket.

Ui: Arra gondoltam, hogy vörösbort fogok kortyolgatni, ahogy végignézem azt, hogy drone-ok szétszedik a putritokat.
Aug 07, 2020 20:53:36

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Aug 07, 2020 20:59:14
Válasz
(2)
nagy vilma

Mindent lehet robotizálni. Nem olvastál sci-fit soha? :)

Egyébként a cikk irójának igaza van, szerintem is, a SoDi-féle kódgyárosoknak hosszabb távon annyi. Nem tudom mi lesz Indiában...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Aug 07, 2020 20:59:14

Szerző: M.Ország rémálma Aug 07, 2020 21:02:37
Válasz
(3)
nagy vilma

Vilma, ezt az állapotot az idézte elő, hogy rengeteg fiatal inkább kiment külföldre, minthogy olyan ótvar, alja droid melót csináljon, amilyent neked kell. Ezek az emberek életrevalóbbak nálad, papír ide vagy oda. A gyári melónál nem sok lélekpusztítóbb dolog van a világon. Én előbb lennék kukás, minthogy a sor mellett, napfényt se látva monoton munkát végezzek. Ti maradtatok itt többnyire, azonban a te eseted egy kicsit más, mert te mentálisan sérült vagy, tehát képes voltál tanulni, de a fészekből kirepülés már meghaladja a képességeidet. Én is egy gyárban dolgozom, de én vagyok az irodista geci, aki szerintetek egész nap kávézik, de mégis kurva sok pénzt kap érte, miközben a profitot ti állítjátok elő. Igen, ez így is van, abból a pénzből fizetnek ki engem, amit ti a sorok mellett megtermeltek, csak a különbség annyi köztünk, hogy én kurvára nem akartam robotolni, nem elégedtem meg vele, ti viszont igen. Tisztelet a kivételnek, van, akinek egy ilyen munka is nagy eredmény, de ő meg is becsüli, otthont teremt belőle, kimegy a gyárkapun és szerető család várja stb... Sírjál csak, panaszkodjál, aztán sorjázzál csak meg selejtezz, nehogy megálljon a gazdaság!
Aug 07, 2020 21:02:37

Szerző: miskolcigány (Snecológus-pontszám: 10353x5) Aug 07, 2020 21:16:12
Válasz
(6)
nagy vilma

En pont ezen a teruleten dolgozom (nem, nem szalagmunkas, a masik), es most mar ertem miert dolgozol a szalag mellett.
A munka nem megoldás.
Aug 07, 2020 21:16:12

Szerző: nagy vilma Aug 07, 2020 21:16:12
Válasz
(-1)
M.Ország rémálma
Vilma, ezt az állapotot az idézte elő, hogy rengeteg fiatal inkább kiment külföldre, minthogy olyan ótvar, alja droid melót csináljon, amilyent neked kell. Ezek az emberek életrevalóbbak nálad, papír ide vagy oda. A gyári melónál nem sok lélekpusztítóbb dolog van a világon. Én előbb lennék kukás, minthogy a sor mellett, napfényt se látva monoton munkát végezzek. Ti maradtatok itt többnyire, azonban a te eseted egy kicsit más, mert te mentálisan sérült vagy, tehát képes voltál tanulni, de a fészekből kirepülés már meghaladja a képességeidet. Én is egy gyárban dolgozom, de én vagyok az irodista geci, aki szerintetek egész nap kávézik, de mégis kurva sok pénzt kap érte, miközben a profitot ti állítjátok elő. Igen, ez így is van, abból a pénzből fizetnek ki engem, amit ti a sorok mellett megtermeltek, csak a különbség annyi köztünk, hogy én kurvára nem akartam robotolni, nem elégedtem meg vele, ti viszont igen. Tisztelet a kivételnek, van, akinek egy ilyen munka is nagy eredmény, de ő meg is becsüli, otthont teremt belőle, kimegy a gyárkapun és szerető család várja stb... Sírjál csak, panaszkodjál, aztán sorjázzál csak meg selejtezz, nehogy megálljon a gazdaság!

Vicces, hogy ezt így le merted írni, mert pontosan tudjuk és látjuk, hogy egy ilyen gyárban, hogy kerül valaki a sorról irodára... hát nem a "tudása" révén.
Meg azt is látjuk, amikor magasabb pozícióba lépne más is, hogyan tépik szét irodán a papírját, mert "lentre kell" az ember és/vagy mert nem ismerősei a megfelelő embereknek.
Én ezt eddig is mondtam, hogy csak a pofátok nagy, de valójában nincs mögöttetek semmilyen tudás, semmilyen tartalom.
Ezek vagytok ti liberálisok. Ezért ilyen elbaszott ez a világ. A selejt, a hulladék, a hozzá nem értő van vezető pozícióba, aki aztán szétbasz maga alatt mindent.

Aug 07, 2020 21:16:12

Szerző: Karandas Aug 07, 2020 21:20:23
Válasz
(5)
nagy vilma
Vicces, hogy ezt így le merted írni, mert pontosan tudjuk és látjuk, hogy egy ilyen gyárban, hogy kerül valaki a sorról irodára... hát nem a "tudása" révén.
Meg azt is látjuk, amikor magasabb pozícióba lépne más is, hogyan tépik szét irodán a papírját, mert "lentre kell" az ember és/vagy mert nem ismerősei a megfelelő embereknek.
Én ezt eddig is mondtam, hogy csak a pofátok nagy, de valójában nincs mögöttetek semmilyen tudás, semmilyen tartalom.
Ezek vagytok ti liberálisok. Ezért ilyen elbaszott ez a világ. A selejt, a hulladék, a hozzá nem értő van vezető pozícióba, aki aztán szétbasz maga alatt mindent.

Nyilván nincs semmilyen tudás. Ezért nem kellett leadnom soha egy CV-t és ezért nem egy szalag mellett dolgozom. Hálószobatitok: élvezem a munkámat.

Sok sikert az éjszakai műszakhoz, lassan beér a busz és elfogy a mobilnet feltöltésed!
Aug 07, 2020 21:20:23

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272024x136) Aug 07, 2020 21:24:30
Válasz
(6)
ó istenem, még mindig a rühes ukrán összeszerelő hulladékdroid magyaráz arról, hogy neki milyen nagy tudása van és milyen értékes munkát végez szemben mindenki mással?

jól van, akkor szavazzunk meg neki egy ukrán nobel díjat, aztán húzzon innen valami ukrán bányászvárosba.
Aug 07, 2020 21:24:30

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Aug 07, 2020 21:25:35
Válasz
(4)
nagy vilma

Miért lesz valaki liberális attól, hogy nem elmebeteg inceleket léptet elő a gyártósorról?
Aug 07, 2020 21:25:35

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272024x136) Aug 07, 2020 21:26:13
Válasz
(1)
egy kisukrán-generátor azért készülhet a mostani szövegeiből. az legalább vicces lesz.
Aug 07, 2020 21:26:13

Szerző: miskolcigány (Snecológus-pontszám: 10353x5) Aug 07, 2020 21:28:48
Válasz
(2)
nagy vilma

Nem tudom a tobbiek ezzel hogy vannak, nalam peldaul az volt a titok, hogy nem a szalag mellol probaltam elmagyarazni a verproli muszakvezetonek hogy miert lenne jobb ha odafent dolgoznek, hanem egyetem alatt (amit amugy be sem fejeztem) jelentkeztem egy entry-level irodai technikai munkara, ahonnan szepen feljebb lepegettem. Nem nehez, csak erteni kell valamihez. Vagy ha nem is ertesz hozha, de sikerul eladnod magad, akkor mar csak a potencial miatt is felvesznek mint lelkes junior aki gyorsan tanul.

A szalag mellol senkit sem fog erdekelni mit pofazol, ugyan olyan senkihazi vagy mint a soron melletted allo szetherbalozott cigany. Egyebkent ez sem univerzalisan igaz, a sor mellett is talalsz tisztesseges dolgozo embereket, csak ok altalaban kenyszer vagy ideiglenes munkakent tekintenek erre amig nem talalnak megfelelot. Neked mi a mentseged arra, hogy meg mindig a Jabilban pazarlod az oxigent?
A munka nem megoldás.
Aug 07, 2020 21:28:48

Szerző: Érdeklődő (Snecológus-pontszám: 12099x6) Aug 07, 2020 21:32:26
Válasz
(1)
Lackó, még azt akartam kérdezni, hogy Démoncimbi is szereti DJ Bobót, vagy neki azért kifinomultabb a zenei ízlése? :)

Amikor pörgeted a Chihuahua-t, akkor is meg tudod idézni?
Aug 07, 2020 21:32:26

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Aug 07, 2020 21:33:44
Válasz
(1)
Érdeklődő
Lackó, még azt akartam kérdezni, hogy Démoncimbi is szereti DJ Bobót, vagy neki azért kifinomultabb a zenei ízlése? :)

Amikor pörgeted a Chihuahua-t, akkor is meg tudod idézni?

Ezt csak így itthagyom
youtu.be/ZTidn2dBYbY
🕎Endigame🕎
Aug 07, 2020 21:33:44

Szerző: Karandas Aug 07, 2020 21:36:07
Válasz
(0)
Zsír!

Bontsak még egy sört, vagy tíztől nélkülözhetetlen munkát végzel a szalag mellett?
Aug 07, 2020 21:36:07

Szerző: Érdeklődő (Snecológus-pontszám: 12099x6) Aug 07, 2020 21:37:20
Válasz
(1)
Penzmento
Ezt csak így itthagyom
youtu.be/ZTidn2dBYbY

Ha ezt elindítja, megáll a termelés a szalag mellett! :)
Aug 07, 2020 21:37:20

Szerző: David Hasselhoff Aug 07, 2020 21:42:26
Válasz
(3)
Lacikám, elég volt mára, jól kiosztottad a bandát. :D
Aug 07, 2020 21:42:26

Szerző: Prolesz Aug 07, 2020 21:59:01
Válasz
(1)
David Hasselhoff
Lacikám, elég volt mára, jól kiosztottad a bandát. :D

+1
Budapest, Gémeskútország környékén
Aug 07, 2020 21:59:01

Szerző: Galla Miki Aug 07, 2020 22:10:54
Válasz
(4)
-Kisboros lehet, hogy elmebeteg, de legalább nem vonnak a fizujából.
- De von, Miles.
Aug 07, 2020 22:10:54

Szerző: M.Ország rémálma Aug 07, 2020 22:22:34
Válasz
(1)
nagy vilma

Laci! :D Igen, és nem csak széttépjük a papírokat, hanem még le is köpjük és pisáljuk...:D Lentre mindig lesz ember, te barom, az egyikőtök megy, a másik jön, rengeteg már a próbaidő alatt kiesik... Totál bebaszott neked is a ködgenerátor, amivel a hazugságokat gyártod magadnak, hogy ne kelljen elfogadnod a saját felelősségedet a szaros életedért, de ezt már sokan leírták itt neked.

Ne aggódj, te nem azon a szinten vagy, ahol kényszerítve tartanak a pozíciódban, mert pótolhatatlan a tudásod...:D És erről te tehetsz, vagy a betegséged, amivel illene foglalkozni.
Aug 07, 2020 22:22:34

Szerző: - Aug 07, 2020 22:26:09
Válasz
(4)
nagy vilma

Az megvan hogy te is egy szinten vagy azzal az idióta cigánnyal? Szerinted ha ilyen embereket felvesznek ugyanerre a munkakörre akkor ez egy fontos feladat komoly embereknek? Nem lehet hogy inkább csak betanított majmok vagytok? Biorobotok. Nem az hogy nem lehetne automatizâlni amit csinálsz csak nem éri meg mert egy életen át olcsóbban lehet foglalkoztatni a fajtádat mint amennyibe egy gép kerülne haho. És ha egy gép meghibásodik az ugyanúgy leállást okoz mintha tömegesen felmondanátok, attól még nem ér semmit a "tudásod." Csak annyit jelent ez az egész hogy egy folyamat apró jelentéktelen de szükséges része vagytok, mint ahogy a szennyvízcső is csak akkor tudja elvezetni a szart ha sehol sincs törés rajta. kb ugyanez a szakértelmed :)
Aug 07, 2020 22:26:09

Szerző: Metélt gondolatjel Aug 07, 2020 22:34:11
Válasz
(1)
nagy vilma

Olvass Yuval Noah Harrit!
Idő kérdése és mindent automatizálni fogunk.

A világ két kasztra fog szakadni, tömegével lesznek az olyan semmitérő, helyettesíthető genetikai hulladékok, mint te és lesz egy körömhegynyi réteg, szuperintelligens emberekből, köztük magasan képzett snecológusok, mint broni professzor, akik taknyosra szopatják az Eszmeraldádat.

Teljesen mindegy, hogy ki nyeri a választásokat, az összes pártot mi írányítjuk, nem fogsz te itt keresztbetenni nekünk, csak egy telefon és a cigányok seggbebasznak a munkahelyi mosdóban.
Aug 07, 2020 22:34:11

Szerző: nagy vilma Aug 07, 2020 22:42:30
Válasz
(-3)
-
Az megvan hogy te is egy szinten vagy azzal az idióta cigánnyal? Szerinted ha ilyen embereket felvesznek ugyanerre a munkakörre akkor ez egy fontos feladat komoly embereknek? Nem lehet hogy inkább csak betanított majmok vagytok? Biorobotok. Nem az hogy nem lehetne automatizâlni amit csinálsz csak nem éri meg mert egy életen át olcsóbban lehet foglalkoztatni a fajtádat mint amennyibe egy gép kerülne haho. És ha egy gép meghibásodik az ugyanúgy leállást okoz mintha tömegesen felmondanátok, attól még nem ér semmit a "tudásod." Csak annyit jelent ez az egész hogy egy folyamat apró jelentéktelen de szükséges része vagytok, mint ahogy a szennyvízcső is csak akkor tudja elvezetni a szart ha sehol sincs törés rajta. kb ugyanez a szakértelmed :)

Már nem zavarjon, de gépet kezelek... Abból látszik, mennyire fogyatékos vagy, hogy ezt már kikövetkeztethetted volna a cigány vs. csoportvezető sztorimnál, csak te hülye vagy, mint a segg.
A tarhálás, amit az Index.hu és a 444-en műveltek, milyen szakértelmet igényel?
"Biorobot" nélkül hogyan áll elő egy termék? Mert igazgató ehhez nem kell...
Minden kommentetekből süt, hogy a világ élősködő parazitái vagytok. Nemcsak hogy nem végeztek semmilyen érdemi munkát, de még azokat is lenézitek, akik igen. Akiknek köszönhetitek egyáltalán, hogy van házatok, autótok, ruhátok, moslék a tányérotokban. Mert mindezt ők állítják elő, akiket ti lenéztek, miközben a bűnöző GeorgeFloydokból próbáltok mártírt csinálni a féknyúzaitokban.

Aug 07, 2020 22:42:30

Szerző: - Aug 07, 2020 22:50:04
Válasz
(5)
nagy vilma
Már nem zavarjon, de gépet kezelek... Abból látszik, mennyire fogyatékos vagy, hogy ezt már kikövetkeztethetted volna a cigány vs. csoportvezető sztorimnál, csak te hülye vagy, mint a segg.
Minden kommentetekből süt, hogy a világ élősködő parazitái vagytok. Nemcsak hogy nem végeztek semmilyen érdemi munkát, de még azokat is lenézitek, akik igen. Akiknek köszönhetitek egyáltalán, hogy van házatok, autótok, ruhátok, moslék a tányérotokban. Mert mindezt ők állítják elő, akiket ti lenéztek, miközben a bűnöző GeorgeFloydokból próbáltok mártírt csinálni a féknyúzaitokban.

Semmin nem változtat amit leírtam, kezelhetsz te akármilyen faszverő gépet. Gondolom a gyár meg csak úgy lett, az alapanyag meg a megrendelések csak úgy ömlenek maguktól, a folyamatokat meg tervrajzokat még két herbálozós session között rittyentettétek össze a fogykós cigo kollégával. Az hogy hugyért szarért dolgoztatnak ebben a szuperfontos, kvázi nagyhatalmi pozícióban pedig azért van mert "mi" átmossuk az emberek agyát az index cikkekkel. Na takarodjál vissza a gyártósorra mielőtt leáll a fél világ te szopógépkezelő.
Aug 07, 2020 22:50:04

Szerző: Metélt gondolatjel Aug 07, 2020 22:50:34
Válasz
(0)
nagy vilma

Vastagon leszarjuk, hogy mit gondolsz.

Az összes szállat mi mozgatjuk, te csak egy eldobható alkatrész vagy, miattad nem fog összeomlani a rendszer.

Megyek bontok én is egy pezsgőt...
Aug 07, 2020 22:50:34

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 07, 2020 22:51:59
Válasz
(1)
nagy vilma
2 darwin-díjas jutott eszembe: az egyik bemászott a jegesmedvék kifutójába, h együtt ússzon az állatokkal, a másik te vagy, aki ide mászol be "vilmáskodni". örülj, hogy eddig is a maximális megértéssel viseltettünk veled szemben, a betegségedre való tekintettel és néhányan próbálnak veled szót érteni. pedig nem fog menni, ez nyilvánvaló.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Aug 07, 2020 22:51:59

Szerző: Metélt gondolatjel Aug 07, 2020 23:13:47
Válasz
(5)
Az az igazság László, hogy a legokosabb dolog, amit tehetnél, hogy hagyod a faszba ezt a fórumot és át/továbbképzed magad, majd keresel egy jobb munkahelyet.
Aug 07, 2020 23:13:47

Szerző: Herbáldübbentő Hapcilaci Aug 07, 2020 23:27:06
Válasz
(4)
Lackó milyen gépet kezelsz és mi a feladatod a gépnél? Megnyomod a zöld gombot és ha valami baj van, szólsz egy szakembernek?
A cigó meg elfelejtette megnyomni a zöld gombot?
Aug 07, 2020 23:27:06

Szerző: - Aug 07, 2020 23:30:45
Válasz
(0)
Egyébként is Bori, mit akarsz? Mindig akkor esz ide a fene amikor STNÍI időszak van, ami most el fog tartani egy darabig. Végig itt akarsz lenni? Akkor készíts be kaját, piát, hálózsákot, te tudhatod a legjobban, hogy az interneten nincs szünet! Mi mindig itt leszünk, mikor hogy érünk rá. Mi sokan vagyunk, te viszont, csak úgy mint Sodi, egyedül vagy. Szerinted ebből a játszmából (is) ki fog vesztesen kikerülni?
Aug 07, 2020 23:30:45

Szerző: - Aug 07, 2020 23:31:44
Válasz
(1)
Nagy Vilma bazdmeg Boros te tényleg nem vagy százas.
És amikor a 2. hozzászólásban lebuktatod magad és már kisborosbak válaszolnak te még válaszolsz is bazdmeg Nagy Vilma néven.
Maga ez a tény már megérné, hogy picit bezárjanak egy hónapos nyaralásra, mi a faszban vagy te bazdmeg?

Takarodj el innen, keress egy tisztességes munkát, szerezz te is egy nagyfaszú cigány fiút mint az idolod.

Milyen alapon kérsz te itt számon bárkin bármit te anyukahülyefia?!

Na takarodj te festetthaju kisminkelt buzifiu, vegyed fel a buzikalapod meg a kesztyűdet és lurkolj öreg gazdag bácsikat.
Te liberálbuzi, bácsik faszát szopkodni vágyó kalapos retardált, menj ki a kalapodban buziskodni a faszvári piacra, karóba húznak a helyiek.
Aug 07, 2020 23:31:44

Szerző: -Makiverem Aug 07, 2020 23:40:27
Válasz
(0)
Mindjárt vége a hétnek Fifi,hol vannak a sztrimek??
A cigó fasz címbálás fontosabb?
Aug 07, 2020 23:40:27

Szerző: kisboros fuckhotboys Aug 07, 2020 23:41:58
Válasz
(2)
Most már én is Szépvok XD, zsidók ne irigykedjetek :3

Aug 07, 2020 23:41:58

Szerző: Brian (Snecológus-pontszám: 5688x2) Aug 07, 2020 23:46:10
Válasz
(1)
kisruszki bazmeg, én melós vagyok, és kb egy milla + fütyi a fizetésem, ha a libernyák nyugaton dolgozom, ha otthon vagyok beugrós, az szar pénz, 45000/ nap, te miért szopsz zsebpénzért a jabilban?
Aug 07, 2020 23:46:10

Szerző: Brian (Snecológus-pontszám: 5688x2) Aug 07, 2020 23:59:06
Válasz
(0)
Kérem a homoszexuális jellegű tartalom törlését. Köszönöm.
Aug 07, 2020 23:59:06

Szerző: Öreg producerek Aug 08, 2020 00:25:59
Válasz
(3)
Oooarghh!
Aug 08, 2020 00:25:59

Szerző: Kisegítős Snecológus (Snecológus-pontszám: 4207x2) Aug 08, 2020 00:29:05
Válasz
(1)
Kisboros!
Miért jó neked itt lurkolni? Senki se szeret, senki se dicséri meg a nagyon menő kalapod és a szép frizurád. Fel nem tudom fogni h a magad fajta retard miért áll sorba mindig a trollfaszert....
Hetyetye
Aug 08, 2020 00:29:05

Szerző: Los Angelesi baszó Aug 08, 2020 00:30:42
Válasz
(3)
Szűk, szűz tiszafaszomi segget

BASZTAM

Oooarghh!

Aug 08, 2020 00:30:42

Szerző: nagy vilma Aug 08, 2020 01:03:42
Válasz
(0)
kisboros fuckhotboys
Most már én is Szépvok XD, zsidók ne irigykedjetek :3

Nem látom ezen a képen azt a sokat hangoztatott "tokát"...
Aug 08, 2020 01:03:42

Szerző: Metélt gondolatjel Aug 08, 2020 01:06:05
Válasz
(2)
nagy vilma

De megbasználak!
Aug 08, 2020 01:06:05

Szerző: nagy vilma Aug 08, 2020 01:19:06
Válasz
(0)
Metélt gondolatjel
De megbasználak!

Be kell érned Sodival...

Aug 08, 2020 01:19:06

Szerző: Metélt gondolatjel Aug 08, 2020 01:25:18
Válasz
(0)
nagy vilma
Be kell érned Sodival...

Akkor mi a fasznak vagy itt?!

Sodit a miskolciak kezelgetik...
Aug 08, 2020 01:25:18

Szerző: nagy vilma Aug 08, 2020 01:29:53
Válasz
(1)
Metélt gondolatjel
Akkor mi a fasznak vagy itt?!

Sodit a miskolciak kezelgetik...

Nem vagy hollywoodi producer...
Mert mit gondoltál, hogy majd kakaós bögréért adom magam valami igénytelen csövesnek?
Aug 08, 2020 01:29:53

Szerző: Vlognélküli Vlogger Aug 08, 2020 01:34:28
Válasz
(0)
nagy vilma

Én csak egy meg nem értett buzifiút látok
Aug 08, 2020 01:34:28

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 08, 2020 01:41:41
Válasz
(-1)
nagy vilma
Mert mit gondoltál, hogy majd kakaós bögréért adom magam valami igénytelen csövesnek?

Tehát buzikurva vagy. Basznál te pénzért férfival, csak még nem tudtatok megegyezni egy méltányos árban, igaz?
Aug 08, 2020 01:41:41

Szerző: nagy vilma Aug 08, 2020 01:44:59
Válasz
(-1)
töppedt buzigolyók
Tehát buzikurva vagy. Basznál te pénzért férfival, csak még nem tudtatok megegyezni egy méltányos árban, igaz?

Tetszem, mi?
Jobban nézek ki, mint a csajod?
Kevés vagy te hozzám...
Aug 08, 2020 01:44:59

Szerző: kisboros fuckhotboys Aug 08, 2020 01:47:53
Válasz
(1)
Szebbvok mindenkinél, én vagyok az új fénylény :3
Aug 08, 2020 01:47:53

Szerző: Metélt gondolatjel Aug 08, 2020 01:55:15
Válasz
(0)
nagy vilma

Futólag ismerem Hujber Ferit, akik befutott magyar színészként sem tudott karriert csinálni Amerikában, pedig szinte akcentus nélkül beszéli az angolt, gyerek kora óta a színi pályára készült és így is csak alig pár perces szerepeket kapott odakint...

A legtöbb színésznek van egyébb szakmája is, mert egy olyan időszakban, mint amilyen például a mostani, nem lehet megélni a színpadon és csak kevesen tudnak komolyabb tartalékokat felhalmozni.

Téged kurvára megtévesztett a hamis csillogás!
Aug 08, 2020 01:55:15

Szerző: nagy vilma Aug 08, 2020 02:02:06
Válasz
(-1)
Metélt gondolatjel
Futólag ismerem Hujber Ferit, akik befutott magyar színészként sem tudott karriert csinálni Amerikában, pedig szinte akcentus nélkül beszéli az angolt, gyerek kora óta a színi pályára készült és így is csak alig pár perces szerepeket kapott odakint...

A legtöbb színésznek van egyébb szakmája is, mert egy olyan időszakban, mint amilyen például a mostani, nem lehet megélni a színpadon és csak kevesen tudnak komolyabb tartalékokat felhalmozni.

Téged kurvára megtévesztett a hamis csillogás!

Engem nem érdekel a csillogás.
Az itthoni pöcegödör és annak tagjai meg pláne nem... Arcuk van csak, meg nagy pofájuk, de ahogy írtad is, külföldön senkik.
Mennyien vannak, akik sértődötten lépnek le innen, majd miután rájönnek erre, hogy külföldön egy senkik, a hátsó ajtón kullognak vissza...
Aug 08, 2020 02:02:06

Szerző: Púpszász réme (Snecológus-pontszám: 2218x1) Aug 08, 2020 02:06:15
Válasz
(0)
Sodiék készülnek a bizniszre.

SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Aug 08, 2020 02:06:15

Szerző: Metélt gondolatjel Aug 08, 2020 02:08:22
Válasz
(0)
Aug 08, 2020 02:08:22

Szerző: nagy vilma Aug 08, 2020 02:15:49
Válasz
(-1)
Metélt gondolatjel
youtu.be/4OZZJqDFIDE

Engem nem érdekel az "amerikai élet".
Egy kégli Kaliforniában elég lenne, és valamennyi pénz.
Autózgatnék csak. Beautóznám egész Amerikát, fotózgatnék, blogolnék róla. Fotózással talán még pénzt is tudnék keresni.
Ami nem megy könnyen, az a dobbantás innen, főleg, amikor még zsarolnak is, hogy "nem mehetek el innen"...

Aug 08, 2020 02:15:49

Szerző: nagy vilma Aug 08, 2020 02:29:59
Válasz
(6)
Mesebeli zsidó történetekben van csak olyan, hogy felpakolják a gyereket a vonatra megpakolt bukszával, aztán had menjen.
Amikor vettem pár éve azt a kajakot, apám kerek-perec kijelentette, hogy neki ez nem tetszik, mert felborulok vele, meg ilyenek.
Amikor itthon van és megyek a kocsival, beáll elém és addig nem enged, amíg nem számolok be neki, hogy hová megyek meg minek, meg mikor jövök haza.
Anyám a másik, aki amikor mondtam neki, hogy megyek Ausztriába, elkezdett fetrengeni, betegségeket szimulálni és hajtogatni, hogy "őt nem lehet magára hagyni".
És nemhogy nem jön valaki, aki kihúzna innen, még jön egy Eszmeralda is, aki kijelenti, hogy "az én helyem itt van vidéken", azzal a kamu szöveggel, hogy a nagyváros csak "megrontana", pedig valójában csak féltékeny.
Itt senkit nem érdekel, hogy én mit akarok, hogy nekem mi lenne jó, itt mindenkinek csak az a fontos, hogy mire tudnak engem felhasználni.
Menjen a faszomba mind!

Aug 08, 2020 02:29:59

Szerző: Szerző Aug 08, 2020 02:34:52
Válasz
(1)
nagy vilma
Mesebeli zsidó történetekben van csak olyan, hogy felpakolják a gyereket a vonatra megpakolt bukszával, aztán had menjen.
Amikor vettem pár éve azt a kajakot, apám kerek-perec kijelentette, hogy neki ez nem tetszik, mert felborulok vele, meg ilyenek.
Amikor itthon van és megyek a kocsival, beáll elém és addig nem enged, amíg nem számolok be neki, hogy hová megyek meg minek, meg mikor jövök haza.
Anyám a másik, aki amikor mondtam neki, hogy megyek Ausztriába, elkezdett fetrengeni, betegségeket szimulálni és hajtogatni, hogy "őt nem lehet magára hagyni".
És nemhogy nem jön valaki, aki kihúzna innen, még jön egy Eszmeralda is, aki kijelenti, hogy "az én helyem itt van vidéken", azzal a kamu szöveggel, hogy a nagyváros csak "megrontana", pedig valójában csak féltékeny.
Itt senkit nem érdekel, hogy én mit akarok, hogy nekem mi lenne jó, itt mindenkinek csak az a fontos, hogy mire tudnak engem felhasználni.
Menjen a faszomba mind!

Annak idején miért nem költöztél el otthonról és helyezkedtél el a diplomádnak megfelelő szakmában?
Aug 08, 2020 02:34:52

Szerző: Lágyszívű troll Aug 08, 2020 02:42:50
Válasz
(3)
nagy vilma
Menjen a faszomba mind!

Szevasz,

Én most nem trollkodni akarok veled. Elhiszem amit mondasz, és simán lehet, hogy tényleg így is történik. Egészen biztos vagyok benne, hogy nem egyszerű a családod, és nagyon sajnálom.

Elvileg azt tehetnéd, hogy szerzel egy jobb melót, lehetőleg messze otthontól, egy nagyvárosban, kiveszel egy albérletet, és megpróbálod egyedül rendbehozni az életedet.

Ez viszont őrült nehéz feladat, ha nem lenne az, rég megcsináltad volna.

Kérlek fogadj meg egy tanácsot: Menj el egy pszichológushoz (akár van pszichiátered, akár nincs), egy olyanhoz, akiben megbízol, és meséld el neki, hogy mi bánt, és mit szeretnél tenni ellene. Az interneten biztos találsz valakit. Ne ragadj le az elsőnél, ha nem szimpatikus, a bizalom mindennél fontosabb.

Nem fogja megoldani helyetted a problémáid, de sokkal könnyebb lesz a segítségével nekivágni az új életednek, új baráti kört építeni, új munkát szerezni, mint egyedül.

Csak rajtad múlik, hogy akarsz-e tenni valamit. Én leírtam az első lépést.
Aug 08, 2020 02:42:50

Szerző: Érdeklődő (Snecológus-pontszám: 12099x6) Aug 08, 2020 03:02:09
Válasz
(2)
nagy vilma
Menjen a faszomba mind!

No ez a gecijó kontent, még ilyet, Lackó! :D Apropó, te is ott szerezted a jogsid, mint Endre?
Aug 08, 2020 03:02:09

Szerző: Vlognélküli Vlogger Aug 08, 2020 03:11:34
Válasz
(4)
nagy vilma
Engem nem érdekel a csillogás.
Az itthoni pöcegödör és annak tagjai meg pláne nem... Arcuk van csak, meg nagy pofájuk, de ahogy írtad is, külföldön senkik.
Mennyien vannak, akik sértődötten lépnek le innen, majd miután rájönnek erre, hogy külföldön egy senkik, a hátsó ajtón kullognak vissza...

Ez kicsit nem olyan mintha sodiról írtad volna?
Aug 08, 2020 03:11:34

Szerző: Vlognélküli Vlogger Aug 08, 2020 03:12:14
Válasz
(0)
nagy vilma
Engem nem érdekel az "amerikai élet".
Egy kégli Kaliforniában elég lenne, és valamennyi pénz.
Autózgatnék csak. Beautóznám egész Amerikát, fotózgatnék, blogolnék róla. Fotózással talán még pénzt is tudnék keresni.
Ami nem megy könnyen, az a dobbantás innen, főleg, amikor még zsarolnak is, hogy "nem mehetek el innen"...

Móriczka ébredj fel!
Bilibe lóg a kezed!
Aug 08, 2020 03:12:14

Szerző: moshe dayan (Snecológus-pontszám: 4676x2) Aug 08, 2020 06:12:07
Válasz
(0)
Lágyszívű troll
Szevasz,

Én most nem trollkodni akarok veled. Elhiszem amit mondasz, és simán lehet, hogy tényleg így is történik. Egészen biztos vagyok benne, hogy nem egyszerű a családod, és nagyon sajnálom.

Elvileg azt tehetnéd, hogy szerzel egy jobb melót, lehetőleg messze otthontól, egy nagyvárosban, kiveszel egy albérletet, és megpróbálod egyedül rendbehozni az életedet.

Kérlek fogadj meg egy tanácsot: Menj el egy pszichológushoz (akár van pszichiátered, akár nincs), egy olyanhoz, akiben megbízol, és meséld el neki, hogy mi bánt, és mit szeretnél tenni ellene. Az interneten biztos találsz valakit. Ne ragadj le az elsőnél, ha nem szimpatikus, a bizalom mindennél fontosabb.

Nem fogja megoldani helyetted a problémáid, de sokkal könnyebb lesz a segítségével nekivágni az új életednek, új baráti kört építeni, új munkát szerezni, mint egyedül.

vagy csak takarodj ki játszani a sínekre, hátha jön a Tokaj Expressz. Szívesen elolvaslak a Blikkben, ahol leírják, hogy a mozdony málnalekvárt csinált belöled.
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Aug 08, 2020 06:12:07

Szerző: Id. Boros Aug 08, 2020 06:41:25
Válasz
(1)
nagy vilma

Lackó, a.szszéd utcában panaszkodtak, hogy megálltál a kocsival a ház előtt, hogy most te elrabolod a gyereket bosszúból a sok megaláztatásért.
Tudod hpgy téged ellenőrizni kell.
Aug 08, 2020 06:41:25

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Aug 08, 2020 07:02:52
Válasz
(0)
nagy vilma
Menjen a faszomba mind!

Jár az upp!!
🕎Endigame🕎
Aug 08, 2020 07:02:52

Szerző: tigris Aug 08, 2020 08:00:15
Válasz
(2)
"Menjen a faszomba mind!"

Lackó így beszél a szüleiről :DDDDDDDDDDDDD rombolja a családi értékeket a homokos falusi libernyák
Aug 08, 2020 08:00:15

Szerző: Gólya (Snecológus-pontszám: 4500x2) Aug 08, 2020 08:11:53
Válasz
(0)
Szóval akkor a trollok szívességet tennének neked, ha megdübbentenék az öreglányt?
2 napig csicskultam.
Aug 08, 2020 08:11:53

Szerző: p00p (Snecológus-pontszám: 4719x2) Aug 08, 2020 08:47:45
Válasz
(0)
bori mit őrjöngsz itt éjszaka? Pihend ki magad műszakkezdésre. Ha nem dolgozol, nem lesz alkatrész az új autómba xD
Kilóg a kanóc, bazmeg
Aug 08, 2020 08:47:45

Szerző: Prolesz Aug 08, 2020 09:07:56
Válasz
(0)
Lágyszívű troll
Szevasz,

Ezennel felterjesztelek a Bíborszívű Terézanya díj Gandhi fokozatára.

Budapest, Gémeskútország környékén
Aug 08, 2020 09:07:56

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Aug 08, 2020 09:12:25
Válasz
(0)
nagy vilma

A legtöbb ember a nyakadra állt volna rá, míg le nem teszel a tervről, hogy elvidd az autóját...

Mázlista vagy a türelmes és jámbor szüleiddel, de ezt sem tudod.

Mikor kezdődik a következő műszak és milyen nélkülözhetetlen alkatrészeket gyártasz a trollok műszaki cikkeihez?
Aug 08, 2020 09:12:25

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Aug 08, 2020 09:41:49
Válasz
(1)
nagy vilma

Érdekes, erre még a Púpos is képes volt.
Aug 08, 2020 09:41:49

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272024x136) Aug 08, 2020 09:44:31
Válasz
(0)
sodrák
ezeket a scifiket ki írja? ütősebbnek tűnik mint a starwars

sittes sanyi ágyasa, a seggbekúrt rolinda.
Aug 08, 2020 09:44:31

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Aug 08, 2020 09:50:28
Válasz
(1)
Kaliforniai kégliről és amerikai autózásokról álmodozik a kis hejcegnyő a gyárból! Remélem eljön érted a herceged, és elvisz téged tündéjmeszeojszágba!
Mifaaaaaaaaaaaan
Aug 08, 2020 09:50:28

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 08, 2020 10:05:10
Válasz
(1)
Kisboros 35 évesen vettél egy kajakot de fater letiltott róla nehogy felborulj? Be kell számolnod hogy mikor hagyod el a körletet és hova mész? Bazdmeg utoljára velem ilyen 16 éves koromban fordult elő keci!

Látod ez van ha mamahotellakó semmirekellő az ember, rendszabályozzák mikor mit csinálhat, mikor van kimenője, mikor lövik fel a pizsit stb... Lásd mentorodat és példaképedet Recskaboyt, akit folyton csicskítanak, mert képtelen egyedül megélni, most pl. egy ogre németországban, otthon meg az anyja.

Kisboros ezek után se akarsz elköltözni otthonról és elkezdeni a felnőtt életet így a 40hez közel?

Amerikát meg felejtsd el, oda hiányszakmás végzettség kell hogy a turistavízumon túl tartózkodási engedélyt kapj. Neked olyan nincs.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Aug 08, 2020 10:05:10
« 6332 6333 6334 6335 6336 6337 6338 6339 6340 6341 »
1733339 komment.

150 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™