Sodó, amikor megnézted szeptember elején megmutatták a lakást, akkor lakott benne valaki, vagy már üres volt?
Szóltak arról, hogy nem jó a boiler, vagy rettentően gerinces és tisztességes módon csak az átvételkor közölték?
úgy kiszopkodom a segged!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erre bazmeg, még ez is szétesik.
Evidenciák! Hahó!
Így most valamivel lassabb a menetelés.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Hát Endre, nem túl rózsás a helyzet.
Ilyen szituban egy kibaszottul összeszedett profi is izgul, nem csoda hogy te totál bepánikolsz, hiszen egy szétcsúszott alkoholista migráns vagy, akinek a körülményei olyan távol vannak a rendezettől, mint a te faszod egy nőtől.
Szerintem te ma már bőgtél is és gyanítom a faszod fel van dagadva és fáj, hiszen csak a gyötrelmes és hosszadalmas pitonverés ad neked némi átmeneti sikerélményt, de jaj milyen áron!
Endre az ember él, dobog a szíve, hogy lehet ennyire elbaszni a dolgokat, még mindig nem nézted meg A Titok című filmet??
Én vettem észre, hogy szar.
Direkt bekapcsoltam mindent: mosogató, sütő, hűtő, fények, hogy működik-e. Mondom a csávónak, hogy ezt a szerkezetet nem egészen értem, amikor felcsavarom, akkor ennek a piros led-nek nem kéne világítania?
Ő meg hogy jaj, tényleg, ez úgy néz ki, hiba. És hogy de jó, hogy észrevettem (aha... tényleg, de jó).
Cserébe a festésen lévő halvány csíkokat szintén felirattam vele a hibajegyzékbe.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A melótól nem fosol? Megmondták már, hogy milyen projecten kell dolgoznod majd?
Dikk, nem felsz, hogy szaros vagy budos?
Szo-szo-szórakoznak a nézők
Nem.
Fogalmam sincs.
Mekkora cég? Ha 100-nál kevesebben dolgoznak ott, akkor kevesebb esélyed van elbújni, és gyorsabban kibasznak!
Nagy.
De látták a próbanapon, hogy van vagyok profi Symfony-s rögtön, így ezzel önmgában nem lehet baj.
A Monet replika aprópénz lesz ahhoz képest amit a mostani helyeden levesznek majd rólad. Akarsz fogadni?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Nyugi már, ez egy nagy cég.
A tulaj.
Nincs szükség rá, mert ezek garanciális dolgok.
he?! miről van szó?
dehát most szopattak be a költöztetéssel.:)
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ez már a herbál?
"sírva hívtam a tanárnőt"
Azota mar a wu-s arabnal is sirt a fadaszbika.
Újonnan vettem, amikor elbaszódott gáz.
Mert az se volt.
Látom a szakértője vagy a témának.
Csinálj egy képet a lavórról. Mi zsidók még úgysem láttunk olyat. :D
viszed át a frissen vett lavórt az új lakásba? ha ráteszed a púpodra, nem esik le a hátadról, Hahó!
Ez ilyen egyszerű.
A 1970-es években működtek a dolgok, mert volt őrláng.
Ez meg ilyen modernista geciség digitális kijelzővel.
Oszt el is baszódik, mert felesleges túlbonyolított szerkezet.
Amiben felesleges a fejlődés, azt felesleges fejleszteni.
Ilyen hülyeségeket.
Én pont így vagyok a frontális lobotomiával amikor rád gondolok.
2 napig csicskultam
Most nem értem, ha erről tudtál, akkor most mi a faszért hetyetyézel itt? Így vetted át a kecót, eddig nem is fürödtél? Nem tűnt fel?
hehe
Nem. Két hétig jó volt.
Hétfő este baszódott el váratlanul.
Bizony Endi, régen minden jobb volt.
Te pl a 90-es években úgy ki lettél volna már picsázva a nagy pofád miatt, hogy drótok tartánák össze a hombár fejed.
2 napig csicskultam

Endre én eddig kétszer röhögtem annyira, hogy idejött a kutya megnézni engem, most megint iszonyat röhögök.
Bazdmeg idehaza 5futyiből a saját pecómban, a saját fürdőkádamba, saját fűtéssel, saját légkondival a saját csajommal a valódi megkeresett saját fizetésemből megvett kis hétvégi üccsi maradèkát szipákolva úgy röhögök rajtad.
Idióta vagy, európa egyik legjobb városát hagytad ott, olyan lehetőségek vannak itt olyan áron, amit te Berlinben csilliókért kapsz.
Egy szar kiszolgáltatott kamatrabszolga alkoholista gazdasági migráns lett belőled, aki gyakorlatilag csak átbassza a munkáltatóit.
vegyél 70-es években készült bojlert, és cseréltesd ki az új albérletedben. állj ki az elveid mellet! :))
Legyen egy bekapcsoló gomb, akkor jön a gáz, meg egy kikapcsoló.
faszverő gomb is lehetne.
Akkor az nem gázbojler hanem egy cirkó. Te fasz. Akkor neked fűtésed sincs! Jaj, oda a 23 fok :DDDDDD
Kosd ra a streamdecket. Devops egyetemeket vegzett sodinak ez nem lehet kihivas.
az a kamerakon van
Szo-szo-szórakoznak a nézők
Endre miért nem azt mondod, hogy tjoll bácsik bjühühű, az egyetemen nem tanították meg bekalcsolni a fűtés, brühühű idegen országban vagyok miattatok jöttem ide, bruhuhú, örüljetek hogy nem rendeztem tömegmészárlást, brühühű nem találom az apply gombot, segítsetek trojjbácsik!!
Akkor legyen az, tök mindegy.
Polótafülke.
Arra számított, hogy Márk odaköltözik, és folyamatosan együtt lesznek, a cigány majd instruálja, meg megtanítja, hogyan kell takarítani, meg ilyesmi. De a kokeró lepattintotta, Endre meg hisztériás rohamot kapott. :)
Most már úgyis mindegy. Holnap mielőtt elmész gyújts meg egy gyertyát, aztán nyisd meg a gázt és hagy robbanjon. Juszt se legyen a következő lakóknak ingyen lakás 2 hétig.
a költözéssel is beszopatták.
Milyen állapotok vannak a lakásban? Csinálj pár képet hogy legyen bizonyítékod mekkora rend van most a lakásban
Ezt meg egy lany is meg tudja kulonboztetni, te balfasz
milyen jól eltervezted a stressznélküli nyugit, és végül nyugi nélküli stressz lett belőle.
nem lehet, hogy rosszul alkalmazod a fonszás töjvényét? talán meg kellene nézned a titok című filmet.
azért a több millás felszereléseidet ne hagyd felügyelet nélkül héjj !
te ugye bízol a SoDi-ban , ugye bízol? háp háp háp
ejj, 10 év etyetem után egy büdös, koszos, púpos, szar proli után kell takarítanod?
jelképes 500 euró lesz így a költözés.
Hát de.
Dispo-n meg hitelkártyán több mint 20 ezer euró, jah.
Jó vicc.
broni
(
x45)
Sep 14, 2020 21:40:00
x45)
nincs covid!!!!!!!!!!!!!!!!!4hejjj gödény!!!!!!!!!!!!!!!!!köpök a maszkra!!!!!!!!!!!!!!!!!!dögöljön meg sodi!!!!!!!!!!!
sodika
Sep 14, 2020 21:41:59
Azért fürcsiztem a hétvégén, mert az volt a koncepció, hogy nekem ezzel a lakással már semmi dolgom nincs, talán ma járok itt utoljára.
Közben meg aludnom kéne, mert holnap meló.
És korán is kelni, mert a távolabbi helyen vagyok, ahol 4 perc helyett 1 óra az út.
És korán is kelni, mert a távolabbi helyen vagyok, ahol 4 perc helyett 1 óra az út.
Sep 14, 2020 21:41:59
-
Sep 14, 2020 21:43:55
Két lakást fizetek egyszerre méregdrágán, és egyikben sincs éppen melegvíz, ja. Faszán alakulnak a véletlenek.
Mindegy.
Mindegy.
Sodó, amikor megnézted szeptember elején megmutatták a lakást, akkor lakott benne valaki, vagy már üres volt?
Szóltak arról, hogy nem jó a boiler, vagy rettentően gerinces és tisztességes módon csak az átvételkor közölték?
Sep 14, 2020 21:43:55
broni
(
x45)
Sep 14, 2020 21:44:31
x45)
Azért fürcsiztem a hétvégén, mert az volt a koncepció, hogy nekem ezzel a lakással már semmi dolgom nincs, talán ma járok itt utoljára.
kirakottLegoBusz
(
x1)
Sep 14, 2020 21:45:05
x1)
Evidenciák! Hahó!
p00p
(
x2)
Sep 14, 2020 21:46:46
x2)
Mindegy,az gyors menetelés lett volna tényleg a Blahára
Így most valamivel lassabb a menetelés.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 14, 2020 21:46:47
x7)
Sodrák PHP vagy JAVA? Indokold meg
A jó portás csak baszik!
max5enutálnak
(
x47)
Sep 14, 2020 21:48:04
x47)
Nagyon jó, vélhetően a szikráztató lemerült gombeleme a leküzdhetetlen akadály :DDD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
broni
(
x45)
Sep 14, 2020 21:48:20
x45)
index.hu/kulfold/2020/09/14/egy_kisfiu_levagott_fejevel_akart_bejutni_egy_ferfi_az_ugandai_parlamentbe
lehet csak szét akart nézni.nem biztos, hogy lopni ment.
lehet csak szét akart nézni.nem biztos, hogy lopni ment.
-
Sep 14, 2020 21:49:12
Hát Endre, nem túl rózsás a helyzet.
Ilyen szituban egy kibaszottul összeszedett profi is izgul, nem csoda hogy te totál bepánikolsz, hiszen egy szétcsúszott alkoholista migráns vagy, akinek a körülményei olyan távol vannak a rendezettől, mint a te faszod egy nőtől.
Szerintem te ma már bőgtél is és gyanítom a faszod fel van dagadva és fáj, hiszen csak a gyötrelmes és hosszadalmas pitonverés ad neked némi átmeneti sikerélményt, de jaj milyen áron!
Endre az ember él, dobog a szíve, hogy lehet ennyire elbaszni a dolgokat, még mindig nem nézted meg A Titok című filmet??
Sep 14, 2020 21:49:12
broni
(
x45)
Sep 14, 2020 21:49:30
x45)
index.hu/belfold/2020/09/14/leanyfalu_hazibuli_rendorseg_ss_44/
nem hát!!!ezek a komcsik mindent felfujnak
nem hát!!!ezek a komcsik mindent felfujnak
-
Sep 14, 2020 21:59:21
De sodika, laktak a lakásban, amikor szeptember elején megmutatták?
Ha nem, akkor az ingatlanos pontosan tudta már akkor, hogy rossza bojler, de
1. Ezt letagadta neked
2. azóta is baszott megcsináltatni.
Jól indul a kapcsolatotok.
1. Ezt letagadta neked
Sep 14, 2020 21:59:21
sodika
Sep 14, 2020 22:05:07
De sodika, laktak a lakásban, amikor szeptember elején megmutatták?
1. Ezt letagadta neked
1. Ezt letagadta neked
Direkt bekapcsoltam mindent: mosogató, sütő, hűtő, fények, hogy működik-e. Mondom a csávónak, hogy ezt a szerkezetet nem egészen értem, amikor felcsavarom, akkor ennek a piros led-nek nem kéne világítania?
Ő meg hogy jaj, tényleg, ez úgy néz ki, hiba. És hogy de jó, hogy észrevettem (aha... tényleg, de jó).
Cserébe a festésen lévő halvány csíkokat szintén felirattam vele a hibajegyzékbe.
Sep 14, 2020 22:05:07
-
Sep 14, 2020 22:06:20
Sep 14, 2020 22:06:20
szente csaba
Sep 14, 2020 22:06:35
Endre, ha már ekkora szakértő lettél, kiváncsi vagyok mit gondolsz az alábbi cikkről, mint értelmiségi megmondóember.
www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7267506/
www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7267506/
Sep 14, 2020 22:06:35
sodika
Sep 14, 2020 22:06:52
Egyébként ez már a sokadik ember.
a) az ingatlanos muatta meg
b) a tulajdonos részéről egy nővel voltam kapcsolatban, és kicsit be is paráztam, mert előre kellett utalni a kauciót, hogy később egyeztethessünk az átadásról (ez szerencsére jól sült el)
c) most egy harmadik emberrel találkoztam, mert a csaj a nyaralásról visszaérve rosszul érzi magát
a) az ingatlanos muatta meg
b) a tulajdonos részéről egy nővel voltam kapcsolatban, és kicsit be is paráztam, mert előre kellett utalni a kauciót, hogy később egyeztethessünk az átadásról (ez szerencsére jól sült el)
c) most egy harmadik emberrel találkoztam, mert a csaj a nyaralásról visszaérve rosszul érzi magát
Sep 14, 2020 22:06:52
nszksz
Sep 14, 2020 22:07:43
Dikk, nem felsz, hogy szaros vagy budos?
Sep 14, 2020 22:07:43
sodika
Sep 14, 2020 22:07:44
Nem.
Fogalmam sincs.
Sep 14, 2020 22:07:44
-
Sep 14, 2020 22:09:46
Nem.
Fogalmam sincs.
Fogalmam sincs.
Mekkora cég? Ha 100-nál kevesebben dolgoznak ott, akkor kevesebb esélyed van elbújni, és gyorsabban kibasznak!
Sep 14, 2020 22:09:46
sodika
Sep 14, 2020 22:13:28
Mekkora cég?
Nagy.
De látták a próbanapon, hogy van vagyok profi Symfony-s rögtön, így ezzel önmgában nem lehet baj.
Sep 14, 2020 22:13:28
Hahó
(
x135)
Sep 14, 2020 22:15:43
x135)
jaj, kezdődik a nyugi nélküli stressz? váratlan helyzetek, akadályok. hol van ilyenkor az érdekérvényesítő képesség?
vízforraló + lavór párosításon nagyon röhögtem. :))))
vízforraló + lavór párosításon nagyon röhögtem. :))))
Bejlin
(
x8)
Sep 14, 2020 22:16:10
x8)
A Monet replika aprópénz lesz ahhoz képest amit a mostani helyeden levesznek majd rólad. Akarsz fogadni?
sodika
Sep 14, 2020 22:16:50
A tulaj.
Sep 14, 2020 22:16:50
sodika
Sep 14, 2020 22:17:22
jaj, kezdődik a nyugi nélküli stressz? váratlan helyzetek, akadályok. hol van ilyenkor az érdekérvényesítő képesség?
Sep 14, 2020 22:17:22
max5enutálnak
(
x47)
Sep 14, 2020 22:18:00
x47)
Gyerekek, ezt a mutánst ki fogják baszni már a próbaidő alatt. Na az szenzációs lesz :DD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Bejlin
(
x8)
Sep 14, 2020 22:18:20
x8)
Amúgy meg a kurva anyádat recskás. Itt a gémeskutak országában nem fürdünk lavórral. Te meg a nagy hiper, szuper, tündéjmeseojszág Németországban lavórban fürdesz. Meghalok a röhögéstől. :D Ezt intézte neked az Univerzum mert az utóbbi napokban nagy volt a pofád
A kombájn elüt
(
x1)
x1)
Szerintem mondta az ingatlanos , hogy rossz a bojler csak ez a hülye nem értette ,és az válaszolta ,hogy nem fontos és jó úgy neki. Mert ez a mondat eddig minden problémáját megoldotta. Ezután a második lakásnak már olyat ajánlott az ingatlanos ahol megintcsak rossz a bojler. Lehet ő csodálkozott csak igazán, hogy akkor miért problémázik mégis a gnóm.
Kissé kételkedek abban, hogy pont két olyan lakást fog ki ahol pont rossz a bojler és a volt lakók pont akkor költöztek ki amikor elromlottak és egyik sem szólt és ezért nem csináltatták meg, mert már pont nem kellett fürödniük. És az ingatlanos ha meg tudta szar bele, a két tulaj is szart bele. Na ne.
Nem vennék rá mérget, hogy igazat mond a gnóm bojler ügyben.
Kissé kételkedek abban, hogy pont két olyan lakást fog ki ahol pont rossz a bojler és a volt lakók pont akkor költöztek ki amikor elromlottak és egyik sem szólt és ezért nem csináltatták meg, mert már pont nem kellett fürödniük. És az ingatlanos ha meg tudta szar bele, a két tulaj is szart bele. Na ne.
Nem vennék rá mérget, hogy igazat mond a gnóm bojler ügyben.
kirakottLegoBusz
(
x1)
Sep 14, 2020 22:18:49
x1)
A tulaj.
A tulaj.
he?! miről van szó?
Hahó
(
x135)
Sep 14, 2020 22:19:21
x135)
dehát most szopattak be a költöztetéssel.:)
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 14, 2020 22:20:17
x1)
A tulaj.
A tulaj.
Ez már a herbál?
-
Sep 14, 2020 22:20:21
Nem a faszt nem izgul.
Itt retteg már napok óta full részegen, meg önmagát nyugtatgatja azzal, hogy a trolloknak hazudozik.
Nudistrandon leskelődik hetekig részegen, de ezrekért vajlingban fürdik hidegvízben, a nyara egy katasztrófa volt, most jön az új meló meg egy óra utazás.
Hónapok óta nem dolgozott, nèmetül semmit nem beszèlt a nyáron, csak a cigányszleng ragadt rá.
Képzeljètek már el, hogy a recskás ezek után beállít az új helyre.
Endre ez egy pimasz és elegáns húzás, gecire röhögök rajtad.
Itt retteg már napok óta full részegen, meg önmagát nyugtatgatja azzal, hogy a trolloknak hazudozik.
Nudistrandon leskelődik hetekig részegen, de ezrekért vajlingban fürdik hidegvízben, a nyara egy katasztrófa volt, most jön az új meló meg egy óra utazás.
Hónapok óta nem dolgozott, nèmetül semmit nem beszèlt a nyáron, csak a cigányszleng ragadt rá.
Képzeljètek már el, hogy a recskás ezek után beállít az új helyre.
Endre ez egy pimasz és elegáns húzás, gecire röhögök rajtad.
Sep 14, 2020 22:20:21
Bejlin
(
x8)
Sep 14, 2020 22:22:13
x8)
Már fáj a tüdőm a röhögéstől. A Nemzeti hős aki lavórban fürdik. :D Becsüld meg azt is recskás! A Blahán még az se lesz.
Hahó
(
x135)
Sep 14, 2020 22:23:10
x135)
sneci, tele lesz ilyen helyzetekkel az életed, mert egyedül fogsz lakni, nincs az ogre segítsége. a nyugi amit terveztél egy rémálom lesz. a nyár még csak felvezető műsor volt.
Vonzas torvenye
Sep 14, 2020 22:23:22
Reggel beslattyog a koszos egynadragban, budosen, masnaposan a portas meg kizavarja a gecibe. Felhivja a fonok urat, aki kinyomja egy whatsodi valasszal. Szep lesz.
Sep 14, 2020 22:23:22
Ásó27
(
x68)
Sep 14, 2020 22:23:24
x68)
Sodi fotózd már le nekünk a lavórt és a vízforralót, olyan jó lenne elrakni erről egy képet emlékbe!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Sep 14, 2020 22:24:00
x135)
megvan valakinek a dőrppe lavórban fürdős képe? rá lehetne photoshopolni a pedofil hombár fejét.
Hahó
(
x135)
Sep 14, 2020 22:24:36
x135)
Reggel beslattyog a koszos egynadragban, budosen, masnaposan a portas meg kizavarja a gecibe. Felhivja a fonok urat, aki kinyomja egy whatsodi valasszal. Szep lesz.
-
Sep 14, 2020 22:25:57
Úgy fogsz meghalni sodi, hogy nincs diplomád.
Sep 14, 2020 22:25:57
Hahó
(
x135)
Sep 14, 2020 22:26:21
x135)
sneci, hátha még kell dragonnak a lavór a huculfarmra! ajánld fel donétként. extra vízforralóval. talán egy szemüvegtok is akad.
Vonzas torvenye
Sep 14, 2020 22:26:26
Azota mar a wu-s arabnal is sirt a fadaszbika.
Sep 14, 2020 22:26:26
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 14, 2020 22:27:12
x1)
Te gnóm tudod te azt , hogy hányan fürödtek előtted abban a lavórban? Gonorrhoea, szifilisz kezdj el ismerkedni ezekkel a szavakkal.
sodika
Sep 14, 2020 22:28:28
Én eleve nem értem, micsoda egy mocskos szar szerkezet ez, hogy nem tart legalább egy őrlángot. Láttam én már gázszerkezetek anno nagypapám pesti lakásában, annál mindig volt őrláng. Mi a modernista geciség, hogy éppen nincs szükség a gázra, akkor teljesen kialszik, hogy aztán onnan fennakadás esetén ne is tudjon visszajönni?
Undorítóak ezek a modern "mentsük meg a bolygót" geciségek. Az 50 éves fosok, amik állandóan nyomják az őrlángot, jobbak.
Undorítóak ezek a modern "mentsük meg a bolygót" geciségek. Az 50 éves fosok, amik állandóan nyomják az őrlángot, jobbak.
Sep 14, 2020 22:28:28
sodika
Sep 14, 2020 22:28:43
gázszerkezetet, na
Sep 14, 2020 22:28:43
sodika
Sep 14, 2020 22:29:02
Te gnóm tudod te azt , hogy hányan fürödtek előtted abban a lavórban? Gonorrhoea, szifilisz kezdj el ismerkedni ezekkel a szavakkal.
Mert az se volt.
Sep 14, 2020 22:29:02
-
Sep 14, 2020 22:29:38
Én eleve nem értem, micsoda egy mocskos szar szerkezet ez, hogy nem tart legalább egy őrlángot. Láttam én már gázszerkezetek anno nagypapám pesti lakásában, annál mindig volt őrláng. Mi a modernista geciség, hogy éppen nincs szükség a gázra, akkor teljesen kialszik, hogy aztán onnan fennakadás esetén ne is tudjon visszajönni?
Sep 14, 2020 22:29:38
Hahó
(
x135)
Sep 14, 2020 22:30:37
x135)
indítsál egy lavórban fürdős streamet, most!
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 14, 2020 22:30:42
x19)
nyomasd teli a lakást gázzal sodikám, úgy döglesz meg mint az őseid auschwitzban
Bejlin
(
x8)
Sep 14, 2020 22:31:07
x8)
Mert az se volt.
Mert az se volt.
Csinálj egy képet a lavórról. Mi zsidók még úgysem láttunk olyat. :D
sodika
Sep 14, 2020 22:31:24
Modern szar vacak, hogy jaj, de pazaroljunk energiát őrlángja. Anyjukat az összes klímahisztiző gecinek.
Miattuk van ez is. 1970-es években az akkor készült dolgot állandóan tartottak az őrlángot, és az legalább működött, bazmeg.
Ami működik, azt nem kéne megjavítani divatból.
Ilyen faszságot, hogy nincs állandó őrláng.
Miattuk van ez is. 1970-es években az akkor készült dolgot állandóan tartottak az őrlángot, és az legalább működött, bazmeg.
Sep 14, 2020 22:31:24
Riporter
(
x4)
Sep 14, 2020 22:31:44
x4)
Endre, te a börtönre edzel. Egy csomó sittes szlenget átvettél a borsodi köcsögöktől, most egy lavórban mosdasz és kerálóval (a merülő forraló sittes neve) melegíted a vizet.
Holnap mi lesz a program? Elkezded idegen férfiak zokniját és alsógatyáját mosni? :)
2 napig csicskultam
Holnap mi lesz a program? Elkezded idegen férfiak zokniját és alsógatyáját mosni? :)
Hahó
(
x135)
Sep 14, 2020 22:31:50
x135)
Mert az se volt.
Mert az se volt.
viszed át a frissen vett lavórt az új lakásba? ha ráteszed a púpodra, nem esik le a hátadról, Hahó!
sodika
Sep 14, 2020 22:32:39
Ez ilyen egyszerű.
A 1970-es években működtek a dolgok, mert volt őrláng.
Ez meg ilyen modernista geciség digitális kijelzővel.
Oszt el is baszódik, mert felesleges túlbonyolított szerkezet.
Amiben felesleges a fejlődés, azt felesleges fejleszteni.
Ilyen hülyeségeket.
Sep 14, 2020 22:32:39
Riporter
(
x4)
Sep 14, 2020 22:32:50
x4)
Modern szar vacak, hogy jaj, de pazaroljunk energiát őrlángja. Anyjukat az összes klímahisztiző gecinek.
Én pont így vagyok a frontális lobotomiával amikor rád gondolok.
Fekete bikapata
Sep 14, 2020 22:33:10
Látom, visszatértél, Gyagyás!
Nagyon unatkozol??? :)
Te olyan vagy, baszod, mint a Taxi filmekben a rendőrfőnök!
Ő is mindig azt mondta, hogy ,,Nyugi van!''
Rá pár percre meg ráfázott...
De a nézők kurva jókat röhögtek rajta!
Nagyon unatkozol??? :)
Te olyan vagy, baszod, mint a Taxi filmekben a rendőrfőnök!
Ő is mindig azt mondta, hogy ,,Nyugi van!''
Rá pár percre meg ráfázott...
De a nézők kurva jókat röhögtek rajta!
Sep 14, 2020 22:33:10
sodika
Sep 14, 2020 22:34:58
1970-ben nem írta ki neked digitális kijelzős, hogy ER, viszont volt állandó őrláng, és működött. Ennyi.
Eltelt 50 év, és el lett baszva a koncepció.
Ennyi.
Ennyi.
Sep 14, 2020 22:34:58
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 14, 2020 22:35:12
x7)
Vannak rajta ábrák, mit kell csinálni, ha gond van.
Vagy 20-szor megcsináltam, de csak a ER (error) felirat jelenik meg. Dolgozik a kovakő, azt hallani, de szerintem nem csinál szikrát, mert azt látnám.
Egy gázkonvektort nem lehet elbaszni.
A boilerrel ugyanez a helyzet. Eleve úgy írtam csak alá, hogy felírja, hogy az nem jó, és hogy javítaniuk kell.
Vagy 20-szor megcsináltam, de csak a ER (error) felirat jelenik meg. Dolgozik a kovakő, azt hallani, de szerintem nem csinál szikrát, mert azt látnám.
Egy gázkonvektort nem lehet elbaszni.
A boilerrel ugyanez a helyzet. Eleve úgy írtam csak alá, hogy felírja, hogy az nem jó, és hogy javítaniuk kell.
Most nem értem, ha erről tudtál, akkor most mi a faszért hetyetyézel itt? Így vetted át a kecót, eddig nem is fürödtél? Nem tűnt fel?
Riporter
(
x4)
Sep 14, 2020 22:35:29
x4)
Hívd fel Mészáros Lölőt, szerintem egy 2006-os hősnek anyagárban megcsinálja.
2 napig csicskultam
sodika
Sep 14, 2020 22:36:08
Ilyen program, meg olyan program, meg amolyan termosztát, meg lófasz. Kurva anyád. Égesse a gázt, oszt jóóvan.
Sep 14, 2020 22:36:08
sodika
Sep 14, 2020 22:36:39
Nem. Két hétig jó volt.
Sep 14, 2020 22:36:39
Riporter
(
x4)
Sep 14, 2020 22:37:24
x4)
1970-ben nem írta ki neked digitális kijelzős, hogy ER, viszont volt állandó őrláng, és működött. Ennyi.
Ennyi.
Ennyi.
Bizony Endi, régen minden jobb volt.
Te pl a 90-es években úgy ki lettél volna már picsázva a nagy pofád miatt, hogy drótok tartánák össze a hombár fejed.
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 14, 2020 22:37:36
x1)

-
Sep 14, 2020 22:37:45
Mert az se volt.
Mert az se volt.
Endre én eddig kétszer röhögtem annyira, hogy idejött a kutya megnézni engem, most megint iszonyat röhögök.
Bazdmeg idehaza 5futyiből a saját pecómban, a saját fürdőkádamba, saját fűtéssel, saját légkondival a saját csajommal a valódi megkeresett saját fizetésemből megvett kis hétvégi üccsi maradèkát szipákolva úgy röhögök rajtad.
Idióta vagy, európa egyik legjobb városát hagytad ott, olyan lehetőségek vannak itt olyan áron, amit te Berlinben csilliókért kapsz.
Egy szar kiszolgáltatott kamatrabszolga alkoholista gazdasági migráns lett belőled, aki gyakorlatilag csak átbassza a munkáltatóit.
Sep 14, 2020 22:37:45
Hahó
(
x135)
Sep 14, 2020 22:37:51
x135)
Ennyi.
Ennyi.
vegyél 70-es években készült bojlert, és cseréltesd ki az új albérletedben. állj ki az elveid mellet! :))
Forizs Eszter
Sep 14, 2020 22:37:55
Pofánbaszlak te idióta barom!
Sep 14, 2020 22:37:55
Bejlin
(
x8)
Sep 14, 2020 22:38:14
x8)
Sneci szerinted a vonzás törvénye mennyire játszott közben abban hogy napokig itt flegmáztál hogy te nudistastrandra mész faszt lóbálni gyerekek előtt, erre fel mit ad isten egyik recskabunkerben sincs meleg víz. :D
Bejlin
(
x8)
Sep 14, 2020 22:38:41
x8)
közre*
sodika
Sep 14, 2020 22:40:14
Vannak ezen mindenféle beállítási lehetőségek, vízhőfok, meg külön víz és fűtésre rendszer, meg beszarok.
MINEK?
Legyen egy bekapcsoló gomb, akkor jön a gáz, meg egy kikapcsoló. Akkor meg nem jön.
Ennyi kéne. Erre meg ott egy pilótafülke. :D
MINEK?
Legyen egy bekapcsoló gomb, akkor jön a gáz, meg egy kikapcsoló. Akkor meg nem jön.
Sep 14, 2020 22:40:14
Hahó
(
x135)
Sep 14, 2020 22:40:27
x135)
sneci, miért vonzottad be a lavóros fürdést? megnézted te rendesen a titok című filmet?
-
Sep 14, 2020 22:40:36
Devops dolgokat nem kérdeztek a felvételin? Mi lesz, ha valami linuxos devops dolgot kell csinálnod első nap?
Sep 14, 2020 22:40:36
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 14, 2020 22:41:47
Ideges vagy?
Nem kéne menni aludni, hogy el ne késs mindjárt első nap a melócsából?
Nem kéne menni aludni, hogy el ne késs mindjárt első nap a melócsából?
Sep 14, 2020 22:41:47
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 14, 2020 22:42:44
x19)
Legyen egy bekapcsoló gomb, akkor jön a gáz, meg egy kikapcsoló.
kripli figyelő
(
x12)
Sep 14, 2020 22:43:44
x12)
Nem. Két hétig jó volt.
Tehát elbasztad.Most meg itt fosol mert már a hivatalos beköltözés előtt tönkrebasztad a patkánylukat.Amire öt évet vállaltál.Ez ám a shiker. Hétfő este baszódott el váratlanul.
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 14, 2020 22:44:01
x1)
Vannak ezen mindenféle beállítási lehetőségek, vízhőfok, meg külön víz és fűtésre rendszer, meg beszarok.
Akkor az nem gázbojler hanem egy cirkó. Te fasz. Akkor neked fűtésed sincs! Jaj, oda a 23 fok :DDDDDD
Vonzas torvenye
Sep 14, 2020 22:44:04
MINEK?
MINEK?
Kosd ra a streamdecket. Devops egyetemeket vegzett sodinak ez nem lehet kihivas.
Sep 14, 2020 22:44:04
nszksz
Sep 14, 2020 22:46:04
az a kamerakon van
Sep 14, 2020 22:46:04
-
Sep 14, 2020 22:46:23
MINEK?
MINEK?
Endre miért nem azt mondod, hogy tjoll bácsik bjühühű, az egyetemen nem tanították meg bekalcsolni a fűtés, brühühű idegen országban vagyok miattatok jöttem ide, bruhuhú, örüljetek hogy nem rendeztem tömegmészárlást, brühühű nem találom az apply gombot, segítsetek trojjbácsik!!
Sep 14, 2020 22:46:23
sodika
Sep 14, 2020 22:46:24
Polótafülke.
Sep 14, 2020 22:46:24
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 14, 2020 22:47:28
x19)
régi haverokat kérdem, hogy most valóban a bojlerek miatt akadt ki ennyire vagy még van vmi amit nem mondott el és ezen vezeti le?
kicsit szürreális ez most nekem
Érdeklődő
(
x6)
Sep 14, 2020 22:48:07
x6)
Kérd meg Márkot, hogy szerelje meg neked! Hátha olyan jól sül el a dolog, mint a napelemmel. :D
Amúgy is minden csajnak a pasija intézi az ilyesmit.
Amúgy is minden csajnak a pasija intézi az ilyesmit.
mifaaan
(
x1)
Sep 14, 2020 22:49:32
x1)
Anyám, egyre mélyebbre süllyed a mai színvonal. Először koronatagadás, most már klímahiszti.. mi lesz holnap?
btw, az hogy ilyen görcsösen ragaszkodsz a múlthoz is előrejelzi, hogy 6 honap múlva munkanélküli sodi lesz a sodi
btw, az hogy ilyen görcsösen ragaszkodsz a múlthoz is előrejelzi, hogy 6 honap múlva munkanélküli sodi lesz a sodi
Érdeklődő
(
x6)
Sep 14, 2020 22:49:37
x6)
régi haverokat kérdem, hogy most valóban a bojlerek miatt akadt ki ennyire vagy még van vmi amit nem mondott el és ezen vezeti le?
Arra számított, hogy Márk odaköltözik, és folyamatosan együtt lesznek, a cigány majd instruálja, meg megtanítja, hogyan kell takarítani, meg ilyesmi. De a kokeró lepattintotta, Endre meg hisztériás rohamot kapott. :)
Bejlin
(
x8)
Sep 14, 2020 22:52:08
x8)
MINEK?
MINEK?
Most már úgyis mindegy. Holnap mielőtt elmész gyújts meg egy gyertyát, aztán nyisd meg a gázt és hagy robbanjon. Juszt se legyen a következő lakóknak ingyen lakás 2 hétig.
Hahó
(
x135)
Sep 14, 2020 22:52:29
x135)
a költözéssel is beszopatták.
sodika
Sep 14, 2020 22:52:53
A variálásokat utálom.
Jövő hétfőig eltűnök, írtam a főbérlőnek múlt héten.
Erre meg szerdán mutatná a lakást.
Én meg már ma el akartam tűnnik.
De mégse tudok.
Mindenki variál.
De mégse tudok.
Mindenki variál.
Sep 14, 2020 22:52:53
kripli figyelő
(
x12)
Sep 14, 2020 22:54:36
x12)
Nyílván le akart lépni az előző helyről anélkül hogy heyetyéznie kelljen a penésztelep meg a szétrecskázott szoba miatt.Lehet fizetnie kell pár száz euró kiköltözködési díjatt. kicsit szürreális ez most nekem
Bejlin
(
x8)
Sep 14, 2020 22:54:38
x8)
A variálásokat utálom.
De mégse tudok.
Mindenki variál.
De mégse tudok.
Mindenki variál.
Milyen állapotok vannak a lakásban? Csinálj pár képet hogy legyen bizonyítékod mekkora rend van most a lakásban
Vén Diák
Sep 14, 2020 22:54:49
Polótafülke.
Polótafülke.
Ezt meg egy lany is meg tudja kulonboztetni, te balfasz
Sep 14, 2020 22:54:49
sodika
Sep 14, 2020 22:55:41
Úgy terveztem, hogy ma vagy holnap én már itt se vagyok ebben a lakásban. Oszt holnap is jöhetek vissza meló után ganajozni.
De viszonylag kevés időben, mert lehet, hogy a másik lakásba szerelő is jön kora este.
De viszonylag kevés időben, mert lehet, hogy a másik lakásba szerelő is jön kora este.
Sep 14, 2020 22:55:41
sodika
Sep 14, 2020 22:56:49
Az volt az elgondolás, hogy nagyjából mostanra én innen el vagyok már húzva ebből a lakásból a gecibe.
Ehhez képest ez most hosszabb és bonyolultabb folyamat lesz.
Sep 14, 2020 22:56:49
Hahó
(
x135)
Sep 14, 2020 22:57:21
x135)
A variálásokat utálom.
De mégse tudok.
Mindenki variál.
De mégse tudok.
Mindenki variál.
milyen jól eltervezted a stressznélküli nyugit, és végül nyugi nélküli stressz lett belőle.
nem lehet, hogy rosszul alkalmazod a fonszás töjvényét? talán meg kellene nézned a titok című filmet.
sodika
Sep 14, 2020 22:57:33
Mindegy, legalább a másik lakás kulcsiait ma át tudtam venni.
Meg fodrászhoz is el tudtam menni.
Meg holnap kezdődik a meló.
Minden más viszont agyrém.
Meg fodrászhoz is el tudtam menni.
Meg holnap kezdődik a meló.
Minden más viszont agyrém.
Sep 14, 2020 22:57:33
Berliner Kindl
Sep 14, 2020 22:57:56
Az volt az elgondolás, hogy nagyjából mostanra én innen el vagyok már húzva ebből a lakásból a gecibe.
Sep 14, 2020 22:57:56
M.Ország rémálma
Sep 14, 2020 22:58:41
Van még tartalékod költöztetőkre, nem? Kiskálázod simán.
Sep 14, 2020 22:58:41
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 14, 2020 22:59:03
x19)
Oszt holnap is jöhetek vissza meló után ganajozni..
ejj, 10 év etyetem után egy büdös, koszos, púpos, szar proli után kell takarítanod?
Hahó
(
x135)
Sep 14, 2020 22:59:11
x135)
jelképes 500 euró lesz így a költözés.
-
Sep 14, 2020 22:59:14
Endre, csak hogy a tragédiasorozatod kicsit megszakítsam:
A te fejed a plasztikai sebészek álma.
Gyakorlatilag belőled bármilyen arcot ki lehetne alakítani, mert olyannyira megnyúlt minden egyes része, az állad kerülete, az orrod iszonyatos súlya, az a sok sok bőr ami lóg az arcodon, ez a sok túlméretezett teher ami a nyakadat és a gerincedet félrehúzza ez mind óriási lehetőségeket rejt.
Szerintem ez egy pozitív hír, így első munkanapod előtt, a totális eladósodás közepén.
A te fejed a plasztikai sebészek álma.
Gyakorlatilag belőled bármilyen arcot ki lehetne alakítani, mert olyannyira megnyúlt minden egyes része, az állad kerülete, az orrod iszonyatos súlya, az a sok sok bőr ami lóg az arcodon, ez a sok túlméretezett teher ami a nyakadat és a gerincedet félrehúzza ez mind óriási lehetőségeket rejt.
Szerintem ez egy pozitív hír, így első munkanapod előtt, a totális eladósodás közepén.
Sep 14, 2020 22:59:14
sodika
Sep 14, 2020 22:59:35
Hát de.
Sep 14, 2020 22:59:35
kripli figyelő
(
x12)
Sep 14, 2020 22:59:47
x12)
Azért kell ganajoznod mert egy igénytelen pedofil vagy aki ganéban vegetál Ehhez képest ez most hosszabb és bonyolultabb folyamat lesz.
sodika
Sep 14, 2020 23:00:36
Dispo-n meg hitelkártyán több mint 20 ezer euró, jah.
Jó vicc.
Sep 14, 2020 23:00:36
133 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ami tök vicces, mert ennél tényleg egy Airbnb is olcsóbban jött volna ki. Na mindegy.
De tudod mi volna még tökviccesebb?
Ha megkèrnèlek emlèkeztess hol olvastam ezt nemrég?
Ja, tudom már, állítólagos rosszakaróid a Trollok ezt ugatták neked hetekig, de te haha milyen vicces, nem hallgattál rájuk.
Inkább elbasztál két melegvíznélküli recskabunkerre többezer eurót és most ott ülsz a lavórban, a csövesfészek közepén és csipkeded a fütyidet és izgulsz és sok a dolgod de kevés az időd mert te takarítás helyett kukkolsz a nudistastrandokon bebaszva már korareggel.
A cigányok meg azért nem jönnek "takarítani" (és ezt te is tudod), mert amikor Márk kért tőled 1200 eurót benzinre meg herbára, akkor te nem adtál neki.
Recskás, ha kinyiffansz, évekig fogjuk elemezni a korszakaidat, a megmaradt életművedet gondozni fogjuk és sok hideg decemberi éjszaka el fog még telni, amikor a régi szép idők emlékére újra és újranézem a 2019es decemberi részeket.
Az volt a csúcspont, de ott megtört a hullám Endre.