Így van! Ő csak folyadékpótlásra használja, és erre köztudottan a sör a legjobb. Ezt nyilatkozta a német sörgyártók szövetségének elnöke is.
hehe
Endre, mi van ezzel a nagy hitel visszaigénylős akcióddal? Miért nem ebből finanszírozod a lakást, az elrontott bojlert, a költöztetőket és a bútorokat?
Nem azt mondtad, hogy te influenszHer vagy aki minden munkaeszközét visszaigényelheti? Hol van az a sok pénz? :))))
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
te retardált baromállat. A C-vitamin NEM halmozódik fel a szervezetben, hanem kiürül a felesleg, nagyobb dózis esetén is.
Tudod, ezért pusztultak a tengerészek anno skorbutban. Te buta szarcsimbók.
hát azért hetyetye
Én több mint egy évtizede követem munkásságát. Kedvencem az az interjú volt, amikor - mivel nem tudott angolul - egy kiállításon egy külföldi cég vezetőjével csinál videót, amiben a "kérdése" így hangzott:
"Szpík, szpík, szpík!"
Akkora zseni és olyan öntelt mint sodika, de volt csaja, nem homár.
A Kabal ellen is küzdesz vadul mi?
Geci rájöttem, szerintem a retard kobold azért ilyen vidám, mert bármelyik pillanatban élesedhet a kvantum bank az űrben, amivel kicsinálják a Kabalt, de legalábbis mindenki tartozását egycsapásra eltörlik.
VASKERESZTET A FODRÁSZNAK, ha nem hányta el magát!
hát azért hetyetye
Sokat spórolhatna a sneci ha lebaszatná nullásra. Azt a néhány szál ősz fanszőrt kár tartogatni Sodi!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
vagy
Lenin apánk!
Sodi a berlini
PUNK!
hát azért hetyetye
Annó másodállásban mentőztem a karitatívnál, volt egy szerencsétlen öreg kőbányai csöves. Még a szemöldökét is leborotválták amikor letetvesedett. xD
Pedig már hetek óta rendet rak minden nap ott!
Mifaaaaaaaaaaaan
Már első nap kezd lazulni a munkafegyelem, csak meg ne lássa Aladdin, a főnöke.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Ez most pont az a kategória, mikor az Elgato kurva anyját, mert miért gyárt olyan zöld hátteret, amilyet nem is akartál venni de balfasz vagy és megvetted
Te hatalmas érdekérvényesítő híró. Faszért nem mondtad, hogy vagy ilyen állapotban mutogatod, vagy nem mutogatod amíg ki nem költöztem. A főbérlő ugyanis nem állíthat be csak úgy a bérelt lakásodba, csak előzetes egyeztetéssel. És ahelyett, hogy a valóságban keménykednél becsicskultál, a fotelből meg itt osztod nekünk az észt, hogy mekkora világvége szituáció van. * ásít *
Miért kell neked ott lenni, amikor a tulaj mutogatja a lakást?
Gondolom neki nem kell, viszont kitakarítania addigra ki kéne, különben vele együtt gyújtja fel az egészet a tulaj
Na de ha hétfőn at akart költözni az új helyre, akkor miért nem takarított a hétvégén?
Tényleg nem értem.
Ott akarta hagyni a lakást koszosan, csak most nem meri, mert jön a tulaj szerdán?
Ebből UV lesz bazmeg...
Itt hetyetyézett, hogy azért is lifedanger ez az egész most mert úgy volt, hogycigánymárk valaki odaköltözik két hétre, az intézi cserébe neki a költözést meg a takarítást is.
Be kéne járni előadásokra zsidó
Ne tudd meg mire képesek ezek.
Akinek nem tanították meg a szülei,hogy mi a rend,tisztaság személyes higiénia,annak kb fogalma sincs ezekről.
Anno találkoztam 1 ilyen retardáltal,1 hónap alatt lelakott egy 20nm-e szobát,de úgy hogy,a fönök azt mondta,inkább felgyújtja de ide nem küld be senkit takarítani.
1x nyitott ablakot 1 hónap alatt,szemét az ágy mellet szétszorva.
A wc a folyóson volt,ebből adódóan szobában a zuhanykabin,sárgállott a húgytól,de 100% hogy néha bele is fosott.
Mindezt otthonról hozta,mert amikor szóltak neki nem értette mi a gond,neki ez így volt természetes:-(
Mondjuk volt előjele is a dolognak,mert 1 nadrág+póló+pulóver kombinácioval költözött be.
Akárcsak a recskás,ö is milyen jól elvan 1db nadrággal,hónapok óta.
Jó, mondjuk pontosabb lenne, ha nők helyett kisgyerekek lennének a képen.
Erre az a magyarázat, hogy a fordos néni intézte ezt is neki. Tehát szívességből van ott egy hónapig, mert alapesetben ilyen rövid időre nem adná neki ki senki a lakást a mai állapotokban. Az egész ide-oda költözgetés, de nem is tervezünk költöztetőket, egyszerre két albérlet, mutogatja miközben ott lakik, stb attól bűzlik, hogy itt bizony gazdatest van.
Sőt, nem csak hogy ott akarta hagyni, hanem be akarta költöztetni a cigányokat a hátralévő két hétre "szívesség" gyanánt, ha azok segítenek neki költözni. El tudod képzelni, hogy kiadtad egy fehér migrinek a kecót, és mikor random ránézel, két barna migri lakik benne éppen, akik herbáltól csipás szemmel magyarázzák, hogy a Klein Wolf Klug megengedte nekik, hogy itt lakjanak a hónap végéig?
Az első évre tippelek, a próbaidő végéig talán el tudja kerülni a lebukást, hogy egy alkesz fogalmatlan gányoló.
Ugyan már bazmeg... Hiszen ott a tutorial, az előző munkahelyein meg felszívta a gyakorlatot különböző rendszerek kezeléséből, elméletből meg minden. VPN telepítéshez se kell neki segítség a next-next-next-hez.... Vagyis hát Zsidók vagytok.
Az első 24 óránál hosszabb STNÍI időszak után biztosra vehető lesz hogy kirúgták. Mert onnantól kezdve kussolni fog kőkeményen.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Németországban mennyi a próbaidő?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Minimum 3 hónap, jobb helyeken fél év.
Legfeljebb 6 hónap lehet. Hogy mennyi a tipikus, azt nem tudom.
És fogatlan
Parancsolj.
De, ilyesmi.
A szuperretardtól eljött, mert Berlinbe akart költözni, a defshoptól azért, mert városszéli irodájuk volt.
Biztos van valami szövege a seggpresztóra is, bár az jó kérdés, hogy ha egyszer az interjú idején már állományban sem volt, akkor miért veszik be, vagy miért nem kérdeznek vissza, hogy mégis, miért nem állásból keresi a "jobb" helyet.
Nszksz. Ez a medencés irodában készült.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
És takarítani ki fog?
ezek mind mellékes körülmények. Képzeljétek magatokat egy HR-es helyébe. Interjúra vársz valakit egy programozói pozira, és egyszer csak bebilleg az ajtón a szarógalamb tipegésével ez az idomtalan szörnyeteg. 170 centi alacsony, abból 25 centi a feje, sörösüvegvállak, anorexiásan vékony végtagok viszont kidülledő, békaszerű bojlerhas. Az egyik válla 20 centivel lejjebb mint a másik, a pofája olyan, mintha konstans cukorkát szopogatna. A szemei be vannak esve, 20 centis barna folt körülöttük, olyan táskákkal, hogy belepakolhatsz két hétre. És mikor oldalra fordul, meglátod, hogy az inge alatt egy komplett üzemagyagtartály van a hátán. A nadrágja foltos, kitérdelt, letaposott, tele gyanús fehér foltokkal (joghurt). Messziről bűzlik, ha kinyitja a száját, tele van a fogsora lyukakkal.
Első gondolatom az lenne, hogy halálos beteg, a második az, hogy kőkeményen heroinozik, a harmadik pedig az, hogy fogyatékos. Tök mindegy, egyszerűen nem tudnám komolyan venni a jelentkezését, és akkor még meg sem szólalt.
Ezt el lehet lőni 1, max 2 hellyel. De őt már 3 helyről baszkodták ki, egész konkrétan majdhogynem évente kellett munkahelyet váltania.
Megjegyzem munkáltatói szemmel az se túl pozitív, ha nem kibasznak, hanem magadtól ugrabugrálsz a munkahelyek között, mert a te cégedet is jó eséllyel ott fogja hagyni a szarban a kedves jelentkező 1 év után, ha felveszed.
Max a Hamburg -> Berlin váltás volt eladható. Ott még el lehet hinni, hogy megutálta az északi klímát a gnóm.
Szerintem még szándékosan rá is játszik erre, és be is jön neki, mert megsajnálják. Én nem hiszek a fogyatékos-papír elméletében, de az szinte fix, hogy ettől a fogyiszerep még a technikájának része.
Többször elkotyogta már, hogy a fő (és egyetlen működő) manipulációs technikája az, hogy megpróbál sajnálatot, szánalmat ébreszteni a körülötte lévőkben.
Szóval a példádnál maradva a progresszív libsi HR-es a látvány hatására nem elröhögte magát, hanem megsajnálta a szegény, fizikailag fogyatékos, de nyilván rendkívül okos fejlesztőt, és valószínűleg tudatosan, vagy nem tudatosan, még a lécet is lejjebb vette.
Nem tud beszélni? Hát szegény biztos a fogyatékossága miatt dadog ennyit, véletlenül sem azért, mert esetleg halvány gőze nincs arról, hogy mit hazudjon éppen, vagy hogy eszik-e vagy isszák a technológiát, amihez értenie kéne.
Van rá egy cyberpunk 2077 serialom, hogy a seggpresztónál is kb 3 hónap alatt kiderült, hogy alkalmatlan minden munkára, csak valami gyökér fejes, talán maga Birseggfej, aki az állásinterjún beszélt vele utoljára másfél percnél többet, még két éven át ragaszkodott hozzá, hogy szegény ártatlan cyberbully-zott fogyi migri csak jó lesz még valamire, nem rúghatjuk csak úgy ki.
Hahó, gondolkodj!
Hogyha a vízforralóból öntögetné a kádba a vizet az ezer évig tartana, hogyha lavórból akkor kevesebbszer kell önteni, ezért a vízforralóból a lavórba önti először.
THINK! XD
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Az avatarodtól mindig hátrahőkölök. Kibaszott mutánsfejű gnóm :DD Ilyen feje lesz remélem nemsoká a halálos ágyán egy elfekvőben :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Nincs új a nap alatt.
"Hamarosan halk mormogások kezdenek egyre hangosabban hallatszani az ajtó felől. Valaki közeledik. Feszülten figyelsz. Az ajtón végül belép egy magasabb férfi, még mindig fennhangon motyogva magában. Szemügyre veszed. Az ősz, göndör hajú, kissé szemita vonásokkal bíró férfi – úgymond – nem az igényesség mintaképe:
Szűkös nadrágszára kis híján a térdét verdesi, legalább 2-3 számmal kisebb nadrágot sikerült magára applikálnia. Így viszont jól látszik hosszú szárú zoknija, amit szandállal kombinálva hord. Nagyon régen láttál már ilyen kombót, ami már a '90-es években is cikinek számított, azóta pedig internetes poénok tömkelege figurázza ki a zokni-szandál viseletet.
A férfi piszkosszürke, nyakban végtelenül kinyúlt pólót hord, amely egykor fehér lehetett. Valami lekopott motívum van a közepén, felette a szöveg még pont olvasható: Árpád Nemzetség. Furcsállod a dolgot, mert a kampós orrú, a göndör hajú fizimiska hát... nem éppen Árpád nemzetséget sugall.
Még furcsább, hogy az elnyűtt, elkoszolódott pólóra valaki – meglehetősen amatőr technikával – egy Kaufmanndilt rajzolt fel alkoholos filccel. Mi akar lenni ez a Kaufmanndil? Talán egyfajta kistérségi Lacoste márkát akart magának kreálni? Vagy a tulajdonosa identitását jelképezi valamilyen módon a Kaufmanndil?"
Rocskaiéknál maradt a személyije. Honnan máshonnan azonosítanák? Odarakja mellé a Fapoleon videót.
A Blahan pedig majd
Garantaltan Gecis Gatyaju Gonosz Guberalo
lesz.
Szo-szo-szórakoznak a nézők
Nem ér rá ide írni, épp kiköpi a COVID-os tüdejét, ahogy cipeli a púpján a szarjait egyik koszfészekből a másikba.
Mert annyira shikeres fatászbikha, hogy még autója sincs 40 évesen.

Első munkanap észrevették a munkatársak a sok igazságot, el is hallgattatták snecit.
Első munkanap észrevették a munkatársak a sok igazságot, el is hallgattatták snecit.
akkor még csak 1x postolt igazat(lsd. pupszászi pedo swat)
25?
Az még normál emberi fejnek is kicsi.
Jóval több lesz az.
Bocsánat, 55.
Van rá egy cyberpunk 2077 serialom...
Gobesung, is that you?
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Trendi mintás maszk?
Ez ety fosh!
Holnap be kell még menned? Költözés hogy halad?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
És sikeres volt az első nap? Nem lett belőle probléma, hogy behazudtad a devops szakértelmet, de az scp-t se tudod, hogy micsoda?
Kurvára nem olvastam el, amit írtál, nincs türelmem már az autista körmondataidhoz.
Dögölj meg, te mocskos pedofil!
Nem, megnyogodtam, mert olyan dologgal kell dolgozni, amiről szó sem volt. Symfony-ról igen, de az adott CMS tök ideges nekem, ma láttam életemben először. Mármint bevallottan, és nincs is ezzel semmi baj.
És ugye majd vele kell dolgoznom.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A FARKER az olyan vászongatya,ami kiemeli a pitont?
Taot!
Te vagy a Berlini Picsaember?
🕎Endigame🕎
Üdv a szakmában, te kókler gyökér! Kíváncsi vagyok, milyen feladatot kapsz holnap!
Erre nagyon rá fogsz baszni Endre, az 100%. Ha van másik magyar is a cégnél, akkor neked véged. Őt fogják a nyakadra ültetni, és neki nem lesznek nyelvi korlátai, ő fel fogja fogni 2 perc alatt, hogy te kőkeményen fogyatékos vagy, azért nem érted a dolgokat. Egy másik magyar számodra a lehető legrosszabb hír.
Szerző:
Vlognélküli Vlogger
Sep 15, 2020 10:59:16
Válasz
(1)
Sneci nekem lenne egy remek ötletem,hogy mivel kereshetnéd a kenyered, ha kibasznak innen is és az adósság spirál miatt az utcára kerülsz. Kiválasztasz egy frekventált helyet mint a Blaha, és jópénzért mindenki bebaszhatna neked egyet. Párezret erre szívesen felajánlok!
Sep 15, 2020 10:59:16
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 15, 2020 10:59:20
x7)
Asodi nem alkoholista, csak épp két éve nem volt olyan nap, amikor ne ivott volna.
Így van! Ő csak folyadékpótlásra használja, és erre köztudottan a sör a legjobb. Ezt nyilatkozta a német sörgyártók szövetségének elnöke is.
Metélt gondolatjel
Sep 15, 2020 11:10:02
Sodi, kellene megint egy pedofília tisztázós live.
Kivesézhetnéd azt a púpszászi rendőri eljárást.
Kivesézhetnéd azt a púpszászi rendőri eljárást.
Sep 15, 2020 11:10:02
rBali
(
x24)
Sep 15, 2020 11:14:11
x24)
Igen, megvan az esély, hogy hobbinak tekintik, ezért óvatosnak kell lenni. Mindegy, a számlákat összeszedem, és kitalálom, mi a legjobb. :)
Számítógépek, tablet és telcsi, meg kábelek, és sok kiegészítő így is elszámolható.
Számítógépek, tablet és telcsi, meg kábelek, és sok kiegészítő így is elszámolható.
Endre, mi van ezzel a nagy hitel visszaigénylős akcióddal? Miért nem ebből finanszírozod a lakást, az elrontott bojlert, a költöztetőket és a bútorokat?
Nem azt mondtad, hogy te influenszHer vagy aki minden munkaeszközét visszaigényelheti? Hol van az a sok pénz? :))))
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 15, 2020 11:44:34
x6)
Lenkei elmondta, hogy kellően nagy a dózis, akkor nem érhet baj, úgyhogy ezért is vagyok nyugodt.
te retardált baromállat. A C-vitamin NEM halmozódik fel a szervezetben, hanem kiürül a felesleg, nagyobb dózis esetén is.
Tudod, ezért pusztultak a tengerészek anno skorbutban. Te buta szarcsimbók.
DajkaGábor Fan
Sep 15, 2020 11:47:11
Most sneci gondolom úgy is a melócsával lesz elfoglalva.
Feltünt itt korábban Dajka Gábor neve.
Érdeklődnék, hogy esetleg neki is van rajongó tábora? Követi valaki a "munkásságát"? Mit lehet tudni róla?
Már korábban kiszúrtam én is, mint potenciális retard, de nem gondoltam volna, hogy más is foglalkozik vele.
Előre is elnézést kérek, a témaváltásért.
Feltünt itt korábban Dajka Gábor neve.
Érdeklődnék, hogy esetleg neki is van rajongó tábora? Követi valaki a "munkásságát"? Mit lehet tudni róla?
Már korábban kiszúrtam én is, mint potenciális retard, de nem gondoltam volna, hogy más is foglalkozik vele.
Előre is elnézést kérek, a témaváltásért.
Én több mint egy évtizede követem munkásságát. Kedvencem az az interjú volt, amikor - mivel nem tudott angolul - egy kiállításon egy külföldi cég vezetőjével csinál videót, amiben a "kérdése" így hangzott:
"Szpík, szpík, szpík!"
Akkora zseni és olyan öntelt mint sodika, de volt csaja, nem homár.
Sep 15, 2020 11:47:11
berlini_vlogger
(
x1)
Sep 15, 2020 11:55:21
x1)
Baromság. Láttad te azt a tömeget, amelyik Berlinben ugyanígy tiltakozott, mint én? A többség már ébredezik, csak a totál hülyék hagyják magukat megetetni a faszsággal.
A Kabal ellen is küzdesz vadul mi?
Geci rájöttem, szerintem a retard kobold azért ilyen vidám, mert bármelyik pillanatban élesedhet a kvantum bank az űrben, amivel kicsinálják a Kabalt, de legalábbis mindenki tartozását egycsapásra eltörlik.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 15, 2020 11:59:17
x6)
A fodrász fintorgott ugye? Mégis csak közel kellett hajolnia a testedhez.
Vlognélküli Vlogger
Sep 15, 2020 12:02:10
Sokat spórolhatna a sneci ha lebaszatná nullásra. Azt a néhány szál ősz fanszőrt kár tartogatni Sodi!
Sep 15, 2020 12:02:10
xray
(
x21)
Sep 15, 2020 12:03:18
x21)
Sep 15, 2020 12:03:18
gyanús, h nincs szépvok fotó. lehet, h kopaszra nyírta, mert az volt a leggyorsabb szabadulási mód az "illatos" snecitől. Sep 15, 2020 12:03:18
trendbeli garázdaság
Sep 15, 2020 12:11:27
Sodi tegnap 0:04-kor kommentelt utoljára, ma 6:51-kor először. Viszont a púpfalra már 5:36-kor kifosott egy megosztást. Ha az utolsó kommentje után rögtön elaludt, és az ébredés pillanatában történt az első megosztás, akkor is csak öt és fél órát aludt, de ha maradunk a realitások talaján, akkor maximum ötöt, vagy még kevesebbet.
Tehát a gnóm teljesen kialvatlanul esett be a melócsá első napjára, mindezt úgy, hogy hónapok óta nem beszélt németül és nem dolgozott. Remek indítás, túl könnyű lett volna kipihenten nekikezdeni valami olyannak, amihez nem ért a recskás, mindezt egy (vagy két) olyan nyelven, amit szintén nem ért. Egy véjpjofinak kell még egy kis másnaposság és alváshiány is, hogy érezze az adrenalint LOOOOOOLLLLLLLLLLLLL
Miért nem tudsz aludni, Púp? Ennyire félsz, hogy már az első héten kibukik, hogy hazudtál, és semmire sem vagy jó? Beköszöntött a nyugi nélküli stressz?
Tehát a gnóm teljesen kialvatlanul esett be a melócsá első napjára, mindezt úgy, hogy hónapok óta nem beszélt németül és nem dolgozott. Remek indítás, túl könnyű lett volna kipihenten nekikezdeni valami olyannak, amihez nem ért a recskás, mindezt egy (vagy két) olyan nyelven, amit szintén nem ért. Egy véjpjofinak kell még egy kis másnaposság és alváshiány is, hogy érezze az adrenalint LOOOOOOLLLLLLLLLLLLL
Miért nem tudsz aludni, Púp? Ennyire félsz, hogy már az első héten kibukik, hogy hazudtál, és semmire sem vagy jó? Beköszöntött a nyugi nélküli stressz?
Sep 15, 2020 12:11:27
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 15, 2020 12:11:47
x6)
gyanús, h nincs szépvok fotó. lehet, h kopaszra nyírta, mert az volt a leggyorsabb szabadulási mód az "illatos" snecitől.
vagy
Lenin apánk!
Sodi a berlini
PUNK!
pizza
Sep 15, 2020 12:16:28
Sodi a kurva anyad!
Sep 15, 2020 12:16:28
Alufóliasisak
Sep 15, 2020 12:18:03
Sodi te vagy az 5G, úgy mint: Gerinctelen, Girhes, Gay, Gnóm, Gazember
Sep 15, 2020 12:18:03
p00p
(
x2)
Sep 15, 2020 12:43:16
x2)
Nem lennék ma a púpos helyében, olyan érzés lehet, mintha engem most beültetnének repülőt vezetni, vagy egy műtétet levezényelni.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Mikrocsip
Sep 15, 2020 12:45:08
gyanús, h nincs szépvok fotó. lehet, h kopaszra nyírta, mert az volt a leggyorsabb szabadulási mód az "illatos" snecitől.
Annó másodállásban mentőztem a karitatívnál, volt egy szerencsétlen öreg kőbányai csöves. Még a szemöldökét is leborotválták amikor letetvesedett. xD
Sep 15, 2020 12:45:08
Vlognélküli Vlogger
Sep 15, 2020 12:45:59
Elképzelem ahogy kapkodva próbálja felvenni a fonalat, közben már azon stresszel hogy hogyan fogja holnapra kitakarítani szalonképesre a recskaodút.
Sep 15, 2020 12:45:59
Ásó27
(
x68)
Sep 15, 2020 12:47:47
x68)
Elképzelem ahogy kapkodva próbálja felvenni a fonalat, közben már azon stresszel hogy hogyan fogja holnapra kitakarítani szalonképesre a recskaodút.
Pedig már hetek óta rendet rak minden nap ott!
BL
Sep 15, 2020 12:48:13
Alig fél órája volt kettő facebook poszt. Endre, ebédeltek vagy már hazaértél?
Sep 15, 2020 12:48:13
p00p
(
x2)
Sep 15, 2020 12:52:37
x2)
Alig fél órája volt kettő facebook poszt. Endre, ebédeltek vagy már hazaértél?
Már első nap kezd lazulni a munkafegyelem, csak meg ne lássa Aladdin, a főnöke.
Púpszász réme
(
x1)
Sep 15, 2020 13:04:10
x1)
Mizu Endi? Pofád megmostad? Emberek elfordulnak tőled? Azért posztolsz ebédidőben? Nem barátkoznak veled a melócsába?Máris levágták hogy veled nem lehet két értelmes mondatot váltani? Sikerült felrakni a php-t? Composer? Symfony-t beüzemelni? Git configot beallitani? Idehez, editorhoz pluginok megvannak? Elinditani a projectet? Reméljük nem dockert használnak, nagy kár lenne ha azis kifogna a fadászpikán. Kár lenne ha rajönnének hogy kifog rajtad egy CRUD api megirása is. Piszony, nagy kár lenne. Milyen kár is lenne ha munkanélküli SoDi lenne a SoDi. Piszony. Munkanélküli SoDi 5 éves albérletszerződéssel, nyelvtudás nélkül, melócsá nélkül. Nagy kár lenne ha megkéne onnan lógni a blahára. Piszony. Nagy kár lenne ha a kommenthaveroknak megint igaza lenne.
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
berlini_vlogger
(
x1)
Sep 15, 2020 13:11:37
x1)
Modern szar vacak, hogy jaj, de pazaroljunk energiát őrlángja. Anyjukat az összes klímahisztiző gecinek.
Miattuk van ez is. 1970-es években az akkor készült dolgot állandóan tartottak az őrlángot, és az legalább működött, bazmeg.
Ami működik, azt nem kéne megjavítani divatból.
Ilyen faszságot, hogy nincs állandó őrláng.
Miattuk van ez is. 1970-es években az akkor készült dolgot állandóan tartottak az őrlángot, és az legalább működött, bazmeg.
Ami működik, azt nem kéne megjavítani divatból.
Ilyen faszságot, hogy nincs állandó őrláng.
Ez most pont az a kategória, mikor az Elgato kurva anyját, mert miért gyárt olyan zöld hátteret, amilyet nem is akartál venni de balfasz vagy és megvetted
berlini_vlogger
(
x1)
Sep 15, 2020 13:19:07
x1)
A variálásokat utálom.
Jövő hétfőig eltűnök, írtam a főbérlőnek múlt héten.
Erre meg szerdán mutatná a lakást.
Én meg már ma el akartam tűnnik.
De mégse tudok.
Mindenki variál.
Jövő hétfőig eltűnök, írtam a főbérlőnek múlt héten.
Erre meg szerdán mutatná a lakást.
Én meg már ma el akartam tűnnik.
De mégse tudok.
Mindenki variál.
Te hatalmas érdekérvényesítő híró. Faszért nem mondtad, hogy vagy ilyen állapotban mutogatod, vagy nem mutogatod amíg ki nem költöztem. A főbérlő ugyanis nem állíthat be csak úgy a bérelt lakásodba, csak előzetes egyeztetéssel. És ahelyett, hogy a valóságban keménykednél becsicskultál, a fotelből meg itt osztod nekünk az észt, hogy mekkora világvége szituáció van. * ásít *
teszt
Sep 15, 2020 13:26:11
Sep 15, 2020 13:26:11
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 15, 2020 13:38:16
Te Endre, ha hétfőn el akartál tűnni az átmeneti szállásról, akkor miért nem takarították ki a hétvégén?
Sep 15, 2020 13:38:16
berlini_vlogger
(
x1)
Sep 15, 2020 13:38:40
x1)
Én egyébként azt se igazán értem, hogy mi a faszt kell rendet tenni te buzi, meg variálni.
A cuccaid dobozba vannak nem? Mert hiszen lavórt vettél, akkor kartondobozokat miért ne vettél volna? Meg amúgy is ott van az eredeti csomagolása mindennek, hiszen anélkül pl vissza se küldheted.
Ezt mind fogod egyszerre, és felbaszod egy teherautóra, akik jelképes phárszház júróért elviszik neked az új lakásba, ami maximum 65 percre van a mostani lakástól.
Utána meg fogsz némi takarítóeszközt (ami nyilván van a lakáshoz), és felmosol meg kiporszívózol. Mi a kurva anyádat kell takarítani azon kívül úgy, hogy maximum két hónapja laksz ott? Körbefostad a falakat, meg hányásból eszkábáltál medveírhát a kandalló fölé bazmeg? Mert a nélkül ha csak 2 órát eltart egy üres lakás takarítása, akkor ugorj ki a picsába az erkélyről.
A cuccaid dobozba vannak nem? Mert hiszen lavórt vettél, akkor kartondobozokat miért ne vettél volna? Meg amúgy is ott van az eredeti csomagolása mindennek, hiszen anélkül pl vissza se küldheted.
Ezt mind fogod egyszerre, és felbaszod egy teherautóra, akik jelképes phárszház júróért elviszik neked az új lakásba, ami maximum 65 percre van a mostani lakástól.
Utána meg fogsz némi takarítóeszközt (ami nyilván van a lakáshoz), és felmosol meg kiporszívózol. Mi a kurva anyádat kell takarítani azon kívül úgy, hogy maximum két hónapja laksz ott? Körbefostad a falakat, meg hányásból eszkábáltál medveírhát a kandalló fölé bazmeg? Mert a nélkül ha csak 2 órát eltart egy üres lakás takarítása, akkor ugorj ki a picsába az erkélyről.
berlini_vlogger
(
x1)
Sep 15, 2020 13:39:26
x1)
Gondolom neki nem kell, viszont kitakarítania addigra ki kéne, különben vele együtt gyújtja fel az egészet a tulaj
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 15, 2020 13:55:14
Na de ha hétfőn at akart költözni az új helyre, akkor miért nem takarított a hétvégén?
Tényleg nem értem.
Ott akarta hagyni a lakást koszosan, csak most nem meri, mert jön a tulaj szerdán?
Sep 15, 2020 13:55:14
-
Sep 15, 2020 13:56:03
Sodi miért nem indítasz te is egy TikTok-csatornát? Most az a menő, és ott tuti népszerű lennél ezzel a vírus-, oltás- és maszktagadással: www.facebook.com/maltai.tudosok/posts/965243740616876
Sep 15, 2020 13:56:03
berlini_vlogger
(
x1)
Sep 15, 2020 14:14:33
x1)
Tényleg nem értem.
Tényleg nem értem.
Ebből UV lesz bazmeg...
Itt hetyetyézett, hogy azért is lifedanger ez az egész most mert úgy volt, hogy
Be kéne járni előadásokra zsidó
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 15, 2020 14:14:44
x8)
Mi a kurva anyádat kell takarítani azon kívül úgy, hogy maximum két hónapja laksz ott?
Ne tudd meg mire képesek ezek.
Akinek nem tanították meg a szülei,hogy mi a rend,tisztaság személyes higiénia,annak kb fogalma sincs ezekről.
Anno találkoztam 1 ilyen retardáltal,1 hónap alatt lelakott egy 20nm-e szobát,de úgy hogy,a fönök azt mondta,inkább felgyújtja de ide nem küld be senkit takarítani.
1x nyitott ablakot 1 hónap alatt,szemét az ágy mellet szétszorva.
A wc a folyóson volt,ebből adódóan szobában a zuhanykabin,sárgállott a húgytól,de 100% hogy néha bele is fosott.
Mindezt otthonról hozta,mert amikor szóltak neki nem értette mi a gond,neki ez így volt természetes:-(
Mondjuk volt előjele is a dolognak,mert 1 nadrág+póló+pulóver kombinácioval költözött be.
Akárcsak a recskás,ö is milyen jól elvan 1db nadrággal,hónapok óta.
-
Sep 15, 2020 14:26:13
Jó, mondjuk pontosabb lenne, ha nők helyett kisgyerekek lennének a képen.
Sep 15, 2020 14:26:13
leendő devizás haver
Sep 15, 2020 14:31:06
A seggem értelmesebb, mint te Gyagyás. A maszktagadó, koronaszkeptikus fejedet akkor kellett volna fél órán keresztül ütni egy öntöttvas ásóval, amikor anyád kiszart magából. Bár ahogy ránézek a rothadó veknire, nem kizárt, hogy ez meg is történt.
Őszintén remélem, hogy koronában fogsz elpusztulni. Már így is jó a műsor, de az lesz a csúcspont, amikor a lélgeztetőgépen motyogod, hogy "nyem éjtem, ettyem cé vityamint".
Mossad a lavórban a proli seggedet te féreg gnóm és dögölj meg!
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Őszintén remélem, hogy koronában fogsz elpusztulni. Már így is jó a műsor, de az lesz a csúcspont, amikor a lélgeztetőgépen motyogod, hogy "nyem éjtem, ettyem cé vityamint".
Mossad a lavórban a proli seggedet te féreg gnóm és dögölj meg!
Sep 15, 2020 14:31:06
xray
(
x21)
Sep 15, 2020 14:33:22
x21)
ha ma jelentkezik, következő lesz a szöveg: nincs itt semmi baj, jó lesz ez, kicsit foglalkozni kell az ott lévő szoftver háttérrel, de ez nem probléma.
szóval, bagatellizálni fogja a helyzetet és nyugtatja magát. :)
szóval, bagatellizálni fogja a helyzetet és nyugtatja magát. :)
Sodipatkány
(
x1)
Sep 15, 2020 14:40:07
x1)
Sodi egy ritka hülye barom állat, hozzá képest RGL egy kifinomult műveltségű akadémikusnak tűnik.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 15, 2020 14:42:01
x37)
Erre az a magyarázat, hogy a fordos néni intézte ezt is neki. Tehát szívességből van ott egy hónapig, mert alapesetben ilyen rövid időre nem adná neki ki senki a lakást a mai állapotokban. Az egész ide-oda költözgetés, de nem is tervezünk költöztetőket, egyszerre két albérlet, mutogatja miközben ott lakik, stb attól bűzlik, hogy itt bizony gazdatest van.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 15, 2020 14:44:01
x37)
Tényleg nem értem.
Tényleg nem értem.
Sőt, nem csak hogy ott akarta hagyni, hanem be akarta költöztetni a cigányokat a hátralévő két hétre "szívesség" gyanánt, ha azok segítenek neki költözni. El tudod képzelni, hogy kiadtad egy fehér migrinek a kecót, és mikor random ránézel, két barna migri lakik benne éppen, akik herbáltól csipás szemmel magyarázzák, hogy a Klein Wolf Klug megengedte nekik, hogy itt lakjanak a hónap végéig?
max5enutálnak
(
x47)
Sep 15, 2020 14:48:11
x47)
Tippszmix
A mutáns pedofil balfaszt kirúgják:
1 - az első héten
2 - az első hónapban
3 - a próbaidő végén
4 - az első évben
5 - WÁHÁHÁHÁÁÁ, 5 évre vette ki ez a faszfej az albérletet, azalatt 5x rúgják ki és kerül a Blahára
1 - az első héten
2 - az első hónapban
3 - a próbaidő végén
4 - az első évben
5 - WÁHÁHÁHÁÁÁ, 5 évre vette ki ez a faszfej az albérletet, azalatt 5x rúgják ki és kerül a Blahára
Dzsibuti térdeltetős
Sep 15, 2020 14:53:28
Tippszmix
1 - az első héten
2 - az első hónapban
3 - a próbaidő végén
4 - az első évben
1 - az első héten
2 - az első hónapban
3 - a próbaidő végén
4 - az első évben
Az első évre tippelek, a próbaidő végéig talán el tudja kerülni a lebukást, hogy egy alkesz fogalmatlan gányoló.
Sep 15, 2020 14:53:28
berlini_vlogger
(
x1)
Sep 15, 2020 14:55:07
x1)
Ugyan már bazmeg... Hiszen ott a tutorial, az előző munkahelyein meg felszívta a gyakorlatot különböző rendszerek kezeléséből, elméletből meg minden. VPN telepítéshez se kell neki segítség a next-next-next-hez.... Vagyis hát Zsidók vagytok.
Bejlin
(
x8)
Sep 15, 2020 15:01:07
x8)
Az első 24 óránál hosszabb STNÍI időszak után biztosra vehető lesz hogy kirúgták. Mert onnantól kezdve kussolni fog kőkeményen.
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 15, 2020 15:05:59
x7)
én a 3-asra tippelek
hehe
berlini_vlogger
(
x1)
Sep 15, 2020 15:06:12
x1)
Hallod, te seni-junior. Minek neked lavór, ha utána a kádba meregeted a vizet?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 15, 2020 15:13:58
x13)
-
Sep 15, 2020 15:17:56
Minimum 3 hónap, jobb helyeken fél év.
Sep 15, 2020 15:17:56
Dzsibuti térdeltetős
Sep 15, 2020 15:18:55
Legfeljebb 6 hónap lehet. Hogy mennyi a tipikus, azt nem tudom.
Sep 15, 2020 15:18:55
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 15, 2020 15:58:57
x37)
Szerintem próbaidő végéig el tud lébecolni mindenképp. Nagyra nyitott szemek, hetyetyézés, előadja a jobb sorsra érdemes kelet-európai szerencsétlen menekült programozót, aki le van maradva technikában, de nagyon lelkesen akar fejlődni, bla bla bla. Ha véletlenül eközben betalál egy trollkodás, az csak az ő malmára hajtja a vizet. Ne felejtsük el azt se, hogy van egy 50%-nyi esélye annak, hogy ezt a melót is fordos néni alapon szerezte, vagy fogyipapírral, azaz van egy minimális védőháló alatta kirúgás ellen.
Vlognélküli Vlogger
Sep 15, 2020 16:00:19
És fogatlan
Sep 15, 2020 16:00:19
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 15, 2020 16:17:12
x19)
Gyere buzikám, kezdhetsz mesélni az első napodról.
kábító pitonszag
(
x1)
Sep 15, 2020 16:21:30
x1)
Szerintetek miféle cég hajlandó őt felvenni? Legyen akármilyen tróger a meló, akár más jelentkező nélkül, legyen akárhogy is masnizva a CV, a portfóliójáról azért lerí, hogy valami nem stimmel. Évente váltott munkahelyet mióta kint van, ez alapján azért erős a gyanú, hogy kókler. Elég felcsörgetni valamelyik volt helyét, hogy mondjanak már róla valamit és mehet is a CV a darálóba.
Még csak szóba se kell kerüljön a programozói tudása, elég, ha Biersack úr megemlíti, micsoda kaland volt kibaszni a púpját végül és onnantól fel se merül, hogy bárki is alkalmazza a sumákoló gazember gnómot.
Még csak szóba se kell kerüljön a programozói tudása, elég, ha Biersack úr megemlíti, micsoda kaland volt kibaszni a púpját végül és onnantól fel se merül, hogy bárki is alkalmazza a sumákoló gazember gnómot.
Hahó
(
x136)
Sep 15, 2020 16:27:35
x136)
15 helyen volt interjún, vagy annyi helyre adta be a jelentkezést, és egyetlen céget tudott átverni. Legközelebb már 50 helyre kell mennie. Egyre csökken majd az esélye.
Hiénaverő
(
x17)
Sep 15, 2020 16:29:24
x17)
Nem értek az IT-munkahelyekhez, de nem lehet hogy Recskaboy ezeket a váltásokat mindig "felfelé váltásnak" állítja be? Első helyeken junior, de utána kapott más lehetőséget felsőbb munkakörben és azért ment el ... stb.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 15, 2020 16:34:34
x16)
megvan valakinek a dőrppe lavórban fürdős képe? rá lehetne photoshopolni a pedofil hombár fejét.
Parancsolj.
-
Sep 15, 2020 16:35:43
Nem értek az IT-munkahelyekhez, de nem lehet hogy Recskaboy ezeket a váltásokat mindig "felfelé váltásnak" állítja be? Első helyeken junior, de utána kapott más lehetőséget felsőbb munkakörben és azért ment el ... stb.
De, ilyesmi.
A szuperretardtól eljött, mert Berlinbe akart költözni, a defshoptól azért, mert városszéli irodájuk volt.
Biztos van valami szövege a seggpresztóra is, bár az jó kérdés, hogy ha egyszer az interjú idején már állományban sem volt, akkor miért veszik be, vagy miért nem kérdeznek vissza, hogy mégis, miért nem állásból keresi a "jobb" helyet.
Sep 15, 2020 16:35:43
Hahó
(
x136)
Sep 15, 2020 16:36:46
x136)
Parancsolj.
Nszksz. Ez a medencés irodában készült.
Fuvolázó Kobold
Sep 15, 2020 16:40:42
Melónak vége, hazatotyog. Kegyetlenül megtépi a pitont, majd estig alszik a matracon.
Felébred, késő éjjelbe nyúlóan fog vedelni és részegen hazudozni a fórumon.
Sep 15, 2020 16:40:42
Vlognélküli Vlogger
Sep 15, 2020 16:53:36
Melónak vége, hazatotyog. Kegyetlenül megtépi a pitont, majd estig alszik a matracon.
És takarítani ki fog?
Sep 15, 2020 16:53:36
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 15, 2020 17:06:30
x37)
Szerintetek miféle cég hajlandó őt felvenni? Legyen akármilyen tróger a meló, akár más jelentkező nélkül, legyen akárhogy is masnizva a CV, a portfóliójáról azért lerí, hogy valami nem stimmel. Évente váltott munkahelyet mióta kint van, ez alapján azért erős a gyanú, hogy kókler. Elég felcsörgetni valamelyik volt helyét, hogy mondjanak már róla valamit és mehet is a CV a darálóba.
ezek mind mellékes körülmények. Képzeljétek magatokat egy HR-es helyébe. Interjúra vársz valakit egy programozói pozira, és egyszer csak bebilleg az ajtón a szarógalamb tipegésével ez az idomtalan szörnyeteg. 170 centi alacsony, abból 25 centi a feje, sörösüvegvállak, anorexiásan vékony végtagok viszont kidülledő, békaszerű bojlerhas. Az egyik válla 20 centivel lejjebb mint a másik, a pofája olyan, mintha konstans cukorkát szopogatna. A szemei be vannak esve, 20 centis barna folt körülöttük, olyan táskákkal, hogy belepakolhatsz két hétre. És mikor oldalra fordul, meglátod, hogy az inge alatt egy komplett üzemagyagtartály van a hátán. A nadrágja foltos, kitérdelt, letaposott, tele gyanús fehér foltokkal (joghurt). Messziről bűzlik, ha kinyitja a száját, tele van a fogsora lyukakkal.
Első gondolatom az lenne, hogy halálos beteg, a második az, hogy kőkeményen heroinozik, a harmadik pedig az, hogy fogyatékos. Tök mindegy, egyszerűen nem tudnám komolyan venni a jelentkezését, és akkor még meg sem szólalt.
kábító pitonszag
(
x1)
Sep 15, 2020 17:10:36
x1)
Ezt el lehet lőni 1, max 2 hellyel. De őt már 3 helyről baszkodták ki, egész konkrétan majdhogynem évente kellett munkahelyet váltania.
Megjegyzem munkáltatói szemmel az se túl pozitív, ha nem kibasznak, hanem magadtól ugrabugrálsz a munkahelyek között, mert a te cégedet is jó eséllyel ott fogja hagyni a szarban a kedves jelentkező 1 év után, ha felveszed.
Max a Hamburg -> Berlin váltás volt eladható. Ott még el lehet hinni, hogy megutálta az északi klímát a gnóm.
-
Sep 15, 2020 17:15:18
Szerintem még szándékosan rá is játszik erre, és be is jön neki, mert megsajnálják. Én nem hiszek a fogyatékos-papír elméletében, de az szinte fix, hogy ettől a fogyiszerep még a technikájának része.
Többször elkotyogta már, hogy a fő (és egyetlen működő) manipulációs technikája az, hogy megpróbál sajnálatot, szánalmat ébreszteni a körülötte lévőkben.
Szóval a példádnál maradva a progresszív libsi HR-es a látvány hatására nem elröhögte magát, hanem megsajnálta a szegény, fizikailag fogyatékos, de nyilván rendkívül okos fejlesztőt, és valószínűleg tudatosan, vagy nem tudatosan, még a lécet is lejjebb vette.
Nem tud beszélni? Hát szegény biztos a fogyatékossága miatt dadog ennyit, véletlenül sem azért, mert esetleg halvány gőze nincs arról, hogy mit hazudjon éppen, vagy hogy eszik-e vagy isszák a technológiát, amihez értenie kéne.
Van rá egy cyberpunk 2077 serialom, hogy a seggpresztónál is kb 3 hónap alatt kiderült, hogy alkalmatlan minden munkára, csak valami gyökér fejes, talán maga Birseggfej, aki az állásinterjún beszélt vele utoljára másfél percnél többet, még két éven át ragaszkodott hozzá, hogy szegény ártatlan cyberbully-zott fogyi migri csak jó lesz még valamire, nem rúghatjuk csak úgy ki.
Sep 15, 2020 17:15:18
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 15, 2020 17:32:34
x16)
Sneci, rakjál már fel egy fotót légyszíves, milyen szerelésben toppantál be első nap a melócsába. Bántás nélkül, őszintén érdekel.
Szavazzon aki akar, és akkor látszik, hogy "többen kérdezték".
Szavazzon aki akar, és akkor látszik, hogy "többen kérdezték".
rBali
(
x24)
Sep 15, 2020 17:40:42
x24)
Hallod, te seni-junior. Minek neked lavór, ha utána a kádba meregeted a vizet?
Hahó, gondolkodj!
Hogyha a vízforralóból öntögetné a kádba a vizet az ezer évig tartana, hogyha lavórból akkor kevesebbszer kell önteni, ezért a vízforralóból a lavórba önti először.
THINK! XD
szellem embere
Sep 15, 2020 17:44:26
Sep 15, 2020 17:44:26
Hahó
(
x136)
Sep 15, 2020 18:13:57
x136)
Egy zárt fb csoportban éppen Kaufmannn röhögnek, egy kommentelő Lacoste tanár úrnak nevezte. Szerintem ez érthető.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 15, 2020 18:16:43
x47)
Hahó, gondolkodj!
THINK! XD
THINK! XD
Az avatarodtól mindig hátrahőkölök. Kibaszott mutánsfejű gnóm :DD Ilyen feje lesz remélem nemsoká a halálos ágyán egy elfekvőben :D
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 15, 2020 18:20:48
x16)
Egy zárt fb csoportban éppen Kaufmannn röhögnek, egy kommentelő Lacoste tanár úrnak nevezte. Szerintem ez érthető.
Nincs új a nap alatt.
"Hamarosan halk mormogások kezdenek egyre hangosabban hallatszani az ajtó felől. Valaki közeledik. Feszülten figyelsz. Az ajtón végül belép egy magasabb férfi, még mindig fennhangon motyogva magában. Szemügyre veszed. Az ősz, göndör hajú, kissé szemita vonásokkal bíró férfi – úgymond – nem az igényesség mintaképe:
Szűkös nadrágszára kis híján a térdét verdesi, legalább 2-3 számmal kisebb nadrágot sikerült magára applikálnia. Így viszont jól látszik hosszú szárú zoknija, amit szandállal kombinálva hord. Nagyon régen láttál már ilyen kombót, ami már a '90-es években is cikinek számított, azóta pedig internetes poénok tömkelege figurázza ki a zokni-szandál viseletet.
A férfi piszkosszürke, nyakban végtelenül kinyúlt pólót hord, amely egykor fehér lehetett. Valami lekopott motívum van a közepén, felette a szöveg még pont olvasható: Árpád Nemzetség. Furcsállod a dolgot, mert a kampós orrú, a göndör hajú fizimiska hát... nem éppen Árpád nemzetséget sugall.
Még furcsább, hogy az elnyűtt, elkoszolódott pólóra valaki – meglehetősen amatőr technikával – egy Kaufmanndilt rajzolt fel alkoholos filccel. Mi akar lenni ez a Kaufmanndil? Talán egyfajta kistérségi Lacoste márkát akart magának kreálni? Vagy a tulajdonosa identitását jelképezi valamilyen módon a Kaufmanndil?"
Baromarc
(
x1)
Sep 15, 2020 18:29:08
x1)
Gnóm, te szoktál a szamárfaszodról is képet küldeni az önéletrajzoddal együtt?
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 15, 2020 18:31:51
x16)
Gnóm, te szoktál a szamárfaszodról is képet küldeni az önéletrajzoddal együtt?
Rocskaiéknál maradt a személyije. Honnan máshonnan azonosítanák? Odarakja mellé a Fapoleon videót.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 15, 2020 18:40:29
x8)
Gyagyás kobold, milyen volt az első munkanapod?
Lesz több is? :-DD
Lesz több is? :-DD
nszksz
Sep 15, 2020 18:46:28
Sodi te vagy az 5G, úgy mint: Gerinctelen, Girhes, Gay, Gnóm, Gazember
A Blahan pedig majd
Garantaltan Gecis Gatyaju Gonosz Guberalo
lesz.
Sep 15, 2020 18:46:28
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 15, 2020 18:50:18
x19)
Nagyon hallgatsz sodikám. Csak nincs baj?
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 15, 2020 18:51:43
x19)
Púpfalon az utóbbi 1 órában 4 megosztás. Szal már otthon tütükézik.
xray
(
x21)
Sep 15, 2020 18:54:40
x21)
Sep 15, 2020 18:54:40
Nagyon hallgatsz sodikám. Csak nincs baj?
takarítónőt keres, de nem talál. a tulaj kibelezéssel fenyegeti. Sep 15, 2020 18:54:40
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 15, 2020 18:58:16
x7)
Sneci, mondd, hogy csak szopatsz minket, hogy megpukkadjunk a kíváncsiságtól, nem akarom, hogy egy nap után vége legyen az évadnak, legalább a költözést cidázd végig, meg a lakást rendezd be, utána elengedheted magadat.
hehe
Dzsibuti térdeltetős
Sep 15, 2020 19:06:49
Sneci, mondd, hogy csak szopatsz minket, hogy megpukkadjunk a kíváncsiságtól, nem akarom, hogy egy nap után vége legyen az évadnak, legalább a költözést cidázd végig, meg a lakást rendezd be, utána elengedheted magadat.
Nem ér rá ide írni, épp kiköpi a COVID-os tüdejét, ahogy cipeli a púpján a szarjait egyik koszfészekből a másikba.
Sep 15, 2020 19:06:49
xray
(
x21)
Sep 15, 2020 19:09:00
x21)
de még jogsija sincs Mert annyira shikeres fatászbikha, hogy még autója sincs 40 évesen.
BL
Sep 15, 2020 19:10:59

Sep 15, 2020 19:10:59
larpR
Sep 15, 2020 19:18:34
akkor még csak 1x postolt igazat(lsd. pupszászi pedo swat)
Sep 15, 2020 19:18:34
xray
(
x21)
Sep 15, 2020 19:22:18
x21)
szar csúszhatott a palacsintába az első nap, azért kussol.
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 15, 2020 19:25:15
x1)
Szerintem Apple Eventet néz az új óráról, mert spórolás van. Úgysem bírja ki és megveszi.
törpspa
Sep 15, 2020 19:28:14
abból 25 centi a feje,
25?
Jóval több lesz az.
Sep 15, 2020 19:28:14
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 15, 2020 19:30:10
x37)
25?
Jóval több lesz az.
Jóval több lesz az.
Bocsánat, 55.
sztárprogramozó
(
x2)
Sep 15, 2020 19:53:21
x2)
Van rá egy cyberpunk 2077 serialom...
Gobesung, is that you?
-
Sep 15, 2020 19:54:06
Zsidók vagytok, Endre ma takarít a régi helyen, miközben a fűtésszerelőt várja az új helyen.
Sep 15, 2020 19:54:06
sodika
Sep 15, 2020 19:54:38
Rövid farker, fehér cipő, kék póló.
Így.
Így.
Sep 15, 2020 19:54:38
Szteppen
(
x3)
Sep 15, 2020 19:55:53
x3)
Így.
Így.
Trendi mintás maszk?
Bejlin
(
x8)
Sep 15, 2020 19:57:38
x8)
Így.
Így.
Holnap be kell még menned? Költözés hogy halad?
-
Sep 15, 2020 19:57:44
Így.
Így.
És sikeres volt az első nap? Nem lett belőle probléma, hogy behazudtad a devops szakértelmet, de az scp-t se tudod, hogy micsoda?
Sep 15, 2020 19:57:44
sodika
Sep 15, 2020 19:57:56
Egyébként jó volt a nap, csak a vége volt kicsit gáz, mert annyira lefáradtam szellemileg, és épp rám is telefonáltak, hogy elnéztem a járatszámot, és tök máshol kötöttem ki, ahonnan másfél órás kerülő volt nagy nehezen hazakeveredni.
Ebből is látszik, hogy ez most egy olyan hely, ahol érzem, hogy megérdemlem a pénzt, ha jól csinálom a dolgokat.
Egyébként az egyik Symfony alapú CMS projektet kell most megtanulnom. Ma tutorialt néztem, és próbáltam megérteni. Holnap kapok már feladatokat is, hogy a gyakorlaton keresztül jöjjek bele.
Ebből is látszik, hogy ez most egy olyan hely, ahol érzem, hogy megérdemlem a pénzt, ha jól csinálom a dolgokat.
Egyébként az egyik Symfony alapú CMS projektet kell most megtanulnom. Ma tutorialt néztem, és próbáltam megérteni. Holnap kapok már feladatokat is, hogy a gyakorlaton keresztül jöjjek bele.
Sep 15, 2020 19:57:56
-
Sep 15, 2020 19:59:29
Egyébként jó volt a nap, csak a vége volt kicsit gáz, mert annyira lefáradtam szellemileg, és épp rám is telefonáltak, hogy elnéztem a járatszámot, és tök máshol kötöttem ki, ahonnan másfél órás kerülő volt nagy nehezen hazakeveredni.
Kurvára nem olvastam el, amit írtál, nincs türelmem már az autista körmondataidhoz.
Dögölj meg, te mocskos pedofil!
Sep 15, 2020 19:59:29
sodika
Sep 15, 2020 20:00:05
Nem, megnyogodtam, mert olyan dologgal kell dolgozni, amiről szó sem volt. Symfony-ról igen, de az adott CMS tök ideges nekem, ma láttam életemben először. Mármint bevallottan, és nincs is ezzel semmi baj.
Sep 15, 2020 20:00:05
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 15, 2020 20:02:58
x9)
Nem úgy volt hogy 5-10 percre laksz a melócsától?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
még éltet a remény
(
x1)
Sep 15, 2020 20:04:45
x1)
Így.
Így.
A FARKER az olyan vászongatya,ami kiemeli a pitont?
sodika
Sep 15, 2020 20:06:34
Tök IDEGES nekem, na.
Viszont kiderült, hogy van egy magyar is, de nem gáz, mert jó fejnek tűnik.
Sokat nem beszélgettünk. Nem is tudtam, hogy van itt másik magyar? Mondom, nem tudtam. Oszt ennyi. :D
Sokat nem beszélgettünk. Nem is tudtam, hogy van itt másik magyar? Mondom, nem tudtam. Oszt ennyi. :D
Sep 15, 2020 20:06:34
sodika
Sep 15, 2020 20:06:47
Tök IDEGENNNN nekem, na :D
Sep 15, 2020 20:06:47
sodika
Sep 15, 2020 20:06:57
farmer
Sep 15, 2020 20:06:57
Penzmento
(
x6)
Sep 15, 2020 20:07:18
x6)
Így.
Így.
Te vagy a Berlini Picsaember?
IT Troll
Sep 15, 2020 20:10:23
Üdv a szakmában, te kókler gyökér! Kíváncsi vagyok, milyen feladatot kapsz holnap!
Sep 15, 2020 20:10:23
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 15, 2020 20:10:29
x37)
Tök IDEGES nekem, na.
Erre nagyon rá fogsz baszni Endre, az 100%. Ha van másik magyar is a cégnél, akkor neked véged. Őt fogják a nyakadra ültetni, és neki nem lesznek nyelvi korlátai, ő fel fogja fogni 2 perc alatt, hogy te kőkeményen fogyatékos vagy, azért nem érted a dolgokat. Egy másik magyar számodra a lehető legrosszabb hír.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 15, 2020 20:11:30
x47)
KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY VAN MÁSIK MAGYAR!!!!! WHÚÚÚÚÚÚÚÚ :DDDDD
53 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.