Sose volt meg mert kibasztak. Utcara fogsz kerulni. Egy legoautot se tudsz kitakni. Pedo
Foglalhatjuk a sírhelyet hitelre?
Ez ety fosh!
Figyelj pedofil! Észre sem veszed hogy ez a kívánságod pont most teljesül. Jelenleg sehova sem akarnak felvenni, tehát kvázi költöznöd se kell most és nem kell pénzt költened.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Erre, hogy meló és megítélt segély nélkül ittragadhatok egy osztrák kisvárosban, lezárt határok mellett, nem volt terv.
Kinézted már, hogy melyik híd alatt fogsz éjszakázni? Tudom, hogy nem tervezel, de ne kelljen majd kapkodni, ha eljön az idő.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Nem volt meg, a teljes hónapot se fizették ki, mert az első hónap közepén basztak ki. Miről beszélsz?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Ha lemásoltatod a pincekulcsot, vész esetén ott még meghúzhatod a púpodat, ha kiraknak, talán nem tűnik fel senkinek.
Kilóg a kanóc, bazmeg
De te eddig is már előre költötted a pénzt, hát baszki nem véletlenül van ennyi hiteled te gyagyás..
Nyem étyem, de faszaság van.
2) nincs anyám által gyűjtögetett megtakarítás
anyád a hibás! soha többé ne hallgass rá. ha a költözésre hitelt vettél volna fel, akkor most ott lenne a bittner boríték tele pénzzel, és tudnál mivel tervezni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
3) elfogyott minden összegyűjtögetett tartalékom
Milyen tartalék pedofil? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Lássuk be a cigányok jól bepörgettek, te szerencsétlen hülye.
Letiltottak innen és te meg csicskultál, már csak akkor jöttél ide rinyálni, amikor késő volt figyelmeztetni, a kitartott cigánygalerinek meg már se híre se hamva.
Világbajnok retardált egy jószág vagy te Endre.
Be kellene zárni az alföldi tanyavilágban valami kihalt tanyána disznók közé és minden nap verni téged, komolyan.
Kellemes sörözést, matracon alvást, majd menekülést haza!
Ingatkanügyek
felejtsd el a melókeresést, mert megint ki fognak baszni 1-2 hét után, miután elköltöttél egy vagyont a költözésre.
reálisan a felvehető hitellel tervezhetsz, a bittner pénzzel, a devizás törlesztéssel, és ha szerencséd van, akkor az osztrák segéllyel, fél évig.
vedd fel a hiteleket, és menekülj púpszászra, ne is fizesd ki a következő havi lakbért és a törlesztőt.
Ezt mindenképp mondd el az új helyen: szó se lehet próbaidőről :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ott az 5 milliós streamer setup, nem?
Kapcsold a kamerát, menjen a bebaszós live és ömleni fog a donét. Baby shark előfizetésed él még, nem?
megjött a bútor, részegen nem tudta összerakni csak részben, szekrény helyett így egy láb nélküli polc lett, a maradék a pincében landolt. depi dezső van.
ahol a csavaroknak csak egy kis furat volt, amibe bele kellett csavarozni a csavart
Te ostoba fasz, ezt hívják önmetsző csavarnak.
Kell minimális erő és ügyesség a behajtásához, de 10év alatti kisgyerekek és leépült fogyatékosok kivételével ez nem okoz problémát egy átlagembernek.
Igeny az lenne rá, piszony. Látom, hogy valami bohózatba fulladt, csatak részeg bútor erőszakolást nyomtatott ez a bolond fasz.
De vasárnap van, ma le vagyok tiltva a fórumról, nálunk családi vacsora lesz.
Endre, neked jó étvágyat a bébieteles pizzához! XD
Kurva anyád!
Innen látom, hogy meg vannak kezdve a furatok, csak bele kell hajtani a csavart. Ez tényleg fogyatékos bazmeg :D
A miskolci rejtett erőforrásokkal tervezz, Endre :)
Én csak azt nem értem, hogy ha már el van döntve, hogy úgyis egy szar az egész, és keresztet vetettél rá, akkor miért nem próbálkozol az összeszereléssel? Még ha tönkre is teszed, szétfúrod, letörik a sarka, akármi, akkor sem leszel rosszabb helyzetben, te fasz. Derogál becsavarni azt a négy csavart, aminek ott a furatkezdeménye, vagy mi a kurva anyád van? Nem láttál még lapra szerelt bútort? Nem tudod, hogy hogy működik a facsavar?
Te teljesen meghülyültél, vagy csak végleg elitta az eszed?
A 7 éveseknek való LEGO sok volt neki. Esélye nem volt a bútort összerakni.
Jövő héten
Mi a kurva anyadnak ismetelgeted ezt te fasszopo ugy sem birod ki
50-100 eurós napi költések mennek most is, tényleg nincs holnap. Nemhogy B, A terv sincs, csak a söröcske.
SoDI: olyan vagy mint az ember aki leugrott a tetőről, és zuhanás közben minden emeletnél azt mondja "eddig még jó". Csak te ráádasul egy gonosz pedofil gnóm is vagy, szóval aki végignézi a zuhanásod az is csak ennyit mond minden emeletnél. :)
Csodás lesz az évvége
Pneumatikus vésőkalapácsot, akksival, lehetőleg Hiltit! Alább ne add!
Ez a thread már lefutott mikor saját postaládát akart az ogréhoz :D :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Golda is tütükézik keményen, szóval együtt tolhatják majd a sósborszeszt, meg az alsó polcos teszkós vegyigyümit. :)
Csak nehogy vita legyen abból, hogy ki issza kinek az italát :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
Berlin. Azonnal.
Berlini AirBnB.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
És ha megkapod a segílyt?
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
miközben egyidejűleg fizeted a linzi lakást is? és ennek mi az értelme? mit fogsz csinálni a berlini airbnb-ben? égetni a pénzt?
evilzorg at gmail
Esetleg Miskolc? 10 milliót költöttél ott egy szobára, oda nem mehetsz?
Lába kélt.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Pár hónapja a trollok is ezt ajánlották, igazuk lett megint?
Mifaaaaaaaaaaaan
Minél tovább szenved vele, annál valószínűbb, hogy
- tönkreteszi
- tönkreteszi a szerszámokat
- szétbasz még valamit a lakásban
- tovább röhöghetünk a kínlódásán
És mi lesz az új fürdőszobai alsó polcoddal aminek se keze, se lába?
A Márknak jó lesz, de sajnos áthidalást kell kérnie, hogy ki tudja venni!
Mifaaaaaaaaaaaan
De addig is fürdőszobaszekrény? :D :D
Te hülye, az osztrákok el fogják húzni az elbírálást, amíg csak lehet törvényileg. Ebben biztos lehetsz. Na meg abban is, hogy ezek most extra hosszú határidők a COVID-19 para miatt.
A hitelkártyáid meg max 1 hónap múlva felfüggesztik és utána sehova. Ezen nem stresszelsz, ugye?
A trauni magyarok átveszik :) Kell 500 eurót adni a srácnak és utána mindent intéz, SoDInak csak annyi a dolga, hogy a kulcsot odaadja neki a pénz mellé :D
Illetve 750, hogy Márkék cuccait az előző tulaj pincéjéből még átvigye ebbe
inkább nemet mond nekik, és lelép fizetés nélkül. ez a terve az osztrákokkal. le fog szarni mindent, nem fizet nekik semmit. csodálkozom, hogy nem húzza le őket egy tévére is, amit 0 %-os vagy minimális kezdőrészlettel hoz el. durva számlát készül otthagyni a labancgeciknek.
Az egyik nyári púpszászi sztrím közben már volt összeszólalkozás, "azt a sört még megiszod?" vagy valami hasonló. Férgek
Holnap tudunk reggel indulni
Kakukkcijót bukja úgyis. Mennyit perkáltál le Sneci?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
inkább mondtak volna nemet
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
A professzor úr milyen számot fog elődni?
szarok.
nem úgy volt, hogy műsor közben te tartod barbinak a bilit, ő meg élőben kakál???
nem spoilerezek el mindent))))))))))))))))
sodi, te ugye nézted a tátikát, mikor gyerekek énerkeltek, közben verted????????
nszksz.
Te hülye, az osztrákok el fogják húzni az elbírálást, amíg csak lehet törvényileg. Ebben biztos lehetsz.
A jelenlegi helyzetnél egy NEM is jobb.
Egyébként a törvényt átolvasva a 2000 eurós segély sem kizárt. A szabály így néz ki:
1) ha kevesebb hónap van, mint 6, akkor azok átlagát kell felszorozni 12-vel
2) ha nincs egész hónap, akkor a rendelkezésre álló napokat kell felszorozni 30-ra
Ez alapján. 3840 euró 55%-a járna nekem 30 hétig segélyként. Több mint 2100 euró. Ezzel az extrával elvileg jót tettek nekem. És az AMS-nek a törvény alapján úgy kell vennie, mintha az 1500 eurós bónusz egy éven át minden hónapban megkaptam volna.
Amennyire én értem a törvényt, abból ez jön ki.
és azt is érted a törvényben, hogy mennyi az elbírálási határidő? úgy hallottam 6 hónap.:)
Egyébként a törvényt átolvasva a 2000 eurós segély sem kizárt.
És mi van akkor, ha nem küldenek egy fityinget sem?
Ingatkanügyek
pont így számolgattad előre az 1 millió fütyit is. aztán sírás lett a vége.
Azt azért megnézném. Eddig mázlid volt, szó se róla, viszont most keményen járvány van, Púpszász lesz ebből, meglásd!
Ingatkanügyek
sodika
Oct 25, 2020 18:50:21
Soha többet nem írok ide
Oct 25, 2020 18:50:21
seymour schwartz
(
x6)
Oct 25, 2020 18:51:17
x6)
Jó, akkor ma is a földön (bocsánat, matracon) fogsz aludni, ahogy holnap is meg azután is meg azután is. Jót fog tenni a púpodnak, legalább kiegyenesedik egy kicsit.
Ingatkanügyek
Vonzas torvenye
Oct 25, 2020 18:51:29
A lényeg, hogy megvolt.
Visszafele nem haladunk.
Inkább a halál.
Na csá.
Visszafele nem haladunk.
Inkább a halál.
Na csá.
Sose volt meg mert kibasztak. Utcara fogsz kerulni. Egy legoautot se tudsz kitakni. Pedo
Oct 25, 2020 18:51:29
Szteppen
(
x3)
Oct 25, 2020 18:52:04
x3)
A lényeg, hogy megvolt.
Visszafele nem haladunk.
Inkább a halál.
Na csá.
Visszafele nem haladunk.
Inkább a halál.
Na csá.
Foglalhatjuk a sírhelyet hitelre?
Bejlin
(
x8)
Oct 25, 2020 18:52:13
x8)
Nem írták volna velem alá a munkaszerződést, és akkor még lehetőséget sem kaptam volna arra, hogy egyáltalán el TUDJAK költeni ennyi pénze arra, hogy megkapjam ezt a lakást.
Szóval akárhonnan nézzük, ez az "igen - bocs mégse" sokkal szarabb kombináció volt a nagy büdös semminél.
Na mindegy.
csá
Szóval akárhonnan nézzük, ez az "igen - bocs mégse" sokkal szarabb kombináció volt a nagy büdös semminél.
Na mindegy.
csá
Figyelj pedofil! Észre sem veszed hogy ez a kívánságod pont most teljesül. Jelenleg sehova sem akarnak felvenni, tehát kvázi költöznöd se kell most és nem kell pénzt költened.
jó lesz ez!
Oct 25, 2020 18:52:33
a lényeg hogy te rendben vagy!
Oct 25, 2020 18:52:33
Ticket
Oct 25, 2020 18:52:35
Fejeztek volna be inkabb 3 nap alatt :(((
Oct 25, 2020 18:52:35
p00p
(
x2)
Oct 25, 2020 18:52:38
x2)
Erre, hogy meló és megítélt segély nélkül ittragadhatok egy osztrák kisvárosban, lezárt határok mellett, nem volt terv.
Kinézted már, hogy melyik híd alatt fogsz éjszakázni? Tudom, hogy nem tervezel, de ne kelljen majd kapkodni, ha eljön az idő.
kripli figyelő
(
x12)
Oct 25, 2020 18:53:06
x12)
Oct 25, 2020 18:53:06
Vagy mondtak volna szeptember elején, még a munkakezdés elején nemet, és akkor sincs semmi gond, mert ha nincs a kezemben az aláírt munkaszerződés a havi millió forint nettóról, akkor lehetőségem se lett volna a rohadt sok pénzt elkölteni arra, hogy megkapjam ezt a lakást.
Miről hazudozol?Már réges rég ausztriában laktál és fizetted a lakbért mire behazudoztad magad a melóba.Szabadon mozoghattál ezért te vagy a hibás amiért aláírtál ötéves szerződést. Oct 25, 2020 18:53:06
p00p
(
x2)
Oct 25, 2020 18:53:20
x2)
A lényeg, hogy megvolt.
Visszafele nem haladunk.
Inkább a halál.
Na csá.
Visszafele nem haladunk.
Inkább a halál.
Na csá.
Nem volt meg, a teljes hónapot se fizették ki, mert az első hónap közepén basztak ki. Miről beszélsz?
seymour schwartz
(
x6)
Oct 25, 2020 18:54:23
x6)
Na, milyen bútort akarsz még venni? Mert jelen pillanatban ez már hajléktalanság előszele, jobb is, ha szokod a matracot, mert lesz még rosszabb is. Néha próbáld ki a padlót is, mert sokat fogsz még azon is aludni!
Ingatkanügyek
kripli figyelő
(
x12)
Oct 25, 2020 18:54:34
x12)
Nem írták volna velem alá a munkaszerződést, és akkor még lehetőséget sem kaptam volna arra, hogy egyáltalán el TUDJAK költeni ennyi pénze arra, hogy megkapjam ezt a lakást.
Na mindegy.
csá
Miért nem mondtál nemet? Szóval akárhonnan nézzük, ez az "igen - bocs mégse" sokkal szarabb kombináció volt a nagy büdös semminél.
Na mindegy.
csá
p00p
(
x2)
Oct 25, 2020 18:54:42
x2)
Mindegy, viszem le a picébe a maradékot, és szarom le az egészet.
csá
csá
Ha lemásoltatod a pincekulcsot, vész esetén ott még meghúzhatod a púpodat, ha kiraknak, talán nem tűnik fel senkinek.
sodika
Oct 25, 2020 18:54:50
Ezt a lakást nem adták volna oda munkaszerződés nélkül.
Mindegy, a hangsúly azon volt, hogy most nincs semmi, amivel tervezhetnék. Tervezni erőforrásokkal lehet, és nekem mindössze arra van erőforrásom, hogy melót keressek.
Mindegy, a hangsúly azon volt, hogy most nincs semmi, amivel tervezhetnék. Tervezni erőforrásokkal lehet, és nekem mindössze arra van erőforrásom, hogy melót keressek.
Oct 25, 2020 18:54:50
sodika
Oct 25, 2020 18:55:00
Na, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Oct 25, 2020 18:55:00
Tőtőgáz
Oct 25, 2020 18:55:03
Soha többet nem írok ide
De te eddig is már előre költötted a pénzt, hát baszki nem véletlenül van ennyi hiteled te gyagyás..
Oct 25, 2020 18:55:03
kripli figyelő
(
x12)
Oct 25, 2020 18:57:17
x12)
Ez teljesen a te hibád,miért nem mondtál nemet. Mindegy, a hangsúly azon volt, hogy most nincs semmi, amivel tervezhetnék. Tervezni erőforrásokkal lehet, és nekem mindössze arra van erőforrásom, hogy melót keressek.
mondtak volna nemet
Oct 25, 2020 19:02:44
mész holnap edzeni?
Oct 25, 2020 19:02:44
Hahó
(
x136)
Oct 25, 2020 19:06:51
x136)
2) nincs anyám által gyűjtögetett megtakarítás
anyád a hibás! soha többé ne hallgass rá. ha a költözésre hitelt vettél volna fel, akkor most ott lenne a bittner boríték tele pénzzel, és tudnál mivel tervezni.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 25, 2020 19:08:01
x30)
3) elfogyott minden összegyűjtögetett tartalékom
Milyen tartalék pedofil? :)
-
Oct 25, 2020 19:09:09
Ha lenne, nem beszélnék arról, hogy nincs terv.
5 éve megszoktam, hogy tudok VALAMIVEL tervezni.
Most van először olyan, hogy nem lehet.
a) Terveztem azzal, hogy nem lesz semmi. Kb. májusig.
b) Terveztem azzal, hogy van valami, sokáig.
Most erre, hogy hirtelen még sincs, nem lehet, mert ami elment a költözésre, plusz az, hogy újra van albérlet-költség, az pont az a pénz, amivel májusig terveztem a túlélést.
Erre mondtam, hogyha nem lett volna SEMMI állásajánlat, akkor jobb lenne a helyzet.
1) nem lenne drága albérleti díj és rezsi, ellenék Újszászon
2) nem ment volna el a költözésre, meg a lakás megszerzésére kurva sok pénz
5 éve megszoktam, hogy tudok VALAMIVEL tervezni.
Most van először olyan, hogy nem lehet.
a) Terveztem azzal, hogy nem lesz semmi. Kb. májusig.
b) Terveztem azzal, hogy van valami, sokáig.
Most erre, hogy hirtelen még sincs, nem lehet, mert ami elment a költözésre, plusz az, hogy újra van albérlet-költség, az pont az a pénz, amivel májusig terveztem a túlélést.
Erre mondtam, hogyha nem lett volna SEMMI állásajánlat, akkor jobb lenne a helyzet.
1) nem lenne drága albérleti díj és rezsi, ellenék Újszászon
2) nem ment volna el a költözésre, meg a lakás megszerzésére kurva sok pénz
Lássuk be a cigányok jól bepörgettek, te szerencsétlen hülye.
Letiltottak innen és te meg csicskultál, már csak akkor jöttél ide rinyálni, amikor késő volt figyelmeztetni, a kitartott cigánygalerinek meg már se híre se hamva.
Világbajnok retardált egy jószág vagy te Endre.
Be kellene zárni az alföldi tanyavilágban valami kihalt tanyána disznók közé és minden nap verni téged, komolyan.
Oct 25, 2020 19:09:09
seymour schwartz
(
x6)
Oct 25, 2020 19:09:37
x6)
Na, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Kellemes sörözést, matracon alvást, majd menekülést haza!
Hahó
(
x136)
Oct 25, 2020 19:10:28
x136)
felejtsd el a melókeresést, mert megint ki fognak baszni 1-2 hét után, miután elköltöttél egy vagyont a költözésre.
reálisan a felvehető hitellel tervezhetsz, a bittner pénzzel, a devizás törlesztéssel, és ha szerencséd van, akkor az osztrák segéllyel, fél évig.
vedd fel a hiteleket, és menekülj púpszászra, ne is fizesd ki a következő havi lakbért és a törlesztőt.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 25, 2020 19:10:32
x30)
Na mindegy.
csá
Na mindegy.
csá
Ezt mindenképp mondd el az új helyen: szó se lehet próbaidőről :)
jó lesz ez!
Oct 25, 2020 19:10:53
Márknak megköszönted már a reménytelen helyzetedet?
Oct 25, 2020 19:10:53
Nulladikos Snecológus
Oct 25, 2020 19:11:46
Ennyit nem olvasok vissza, nekem van eletem. Hogy voltot nszksz...
Oct 25, 2020 19:11:46
bolgár jeti
(
x30)
Oct 25, 2020 19:12:13
x30)
Ott az 5 milliós streamer setup, nem?
Kapcsold a kamerát, menjen a bebaszós live és ömleni fog a donét. Baby shark előfizetésed él még, nem?
Hahó
(
x136)
Oct 25, 2020 19:13:58
x136)
megjött a bútor, részegen nem tudta összerakni csak részben, szekrény helyett így egy láb nélküli polc lett, a maradék a pincében landolt. depi dezső van.
- - -
Oct 25, 2020 19:14:09
ahol a csavaroknak csak egy kis furat volt, amibe bele kellett csavarozni a csavart
Itt az sincs.
Na csá.
Na csá.
Te ostoba fasz, ezt hívják önmetsző csavarnak.
Kell minimális erő és ügyesség a behajtásához, de 10év alatti kisgyerekek és leépült fogyatékosok kivételével ez nem okoz problémát egy átlagembernek.
Oct 25, 2020 19:14:09
Hahó
(
x136)
Oct 25, 2020 19:18:37
x136)
sneci, ebből kurva nagy bukta lesz, meglátod. azzal kábítod magad 4 kirúgás után, hogy majd a következő melóhelyen nem lesz kirúgás. megint költözés, új lakás bérlése, hitelből, és megint ki fognak baszni. ott fogsz állni 45-50 ezer adóssággal, miután megint kirúgtak.
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 25, 2020 19:19:18
x3)
Igeny az lenne rá, piszony. Látom, hogy valami bohózatba fulladt, csatak részeg bútor erőszakolást nyomtatott ez a bolond fasz.
De vasárnap van, ma le vagyok tiltva a fórumról, nálunk családi vacsora lesz.
Endre, neked jó étvágyat a bébieteles pizzához! XD
Kurva anyád!
Vr Kutya
Oct 25, 2020 19:19:48
pont az a helyzet hogy nem tervezett előre semmit. most szeretne tervezni amikor mar majdnem hajléktalan. tipikus proli.
Oct 25, 2020 19:19:48
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 25, 2020 19:21:19
x37)
Innen látom, hogy meg vannak kezdve a furatok, csak bele kell hajtani a csavart. Ez tényleg fogyatékos bazmeg :D
Hahó
(
x136)
Oct 25, 2020 19:23:06
x136)
sneci, még mindig nem fogod fel, hogy mi a realitás, és ezért az univerzum tovább fog büntetni. ha belátnád, hogy egy gányoló vagy, aki 3 hét alatt sem tud megcsinálni egy 3 órás melót, akkor levonhatnád a tanulságot. de enélkül nagyon fájdalmas időszak elé nézel.
Érdeklődő
(
x6)
Oct 25, 2020 19:24:31
x6)
Tervezni erőforrásokkal lehet
A miskolci rejtett erőforrásokkal tervezz, Endre :)
-
Oct 25, 2020 19:25:15
Segélyváró őrjöngés, fenyegetőzés toporzékolás, brühühü.
Endre, meg kellene kérni az okos rafkós barátaidat, meg a devizást és főleg a dőrpét, hogy segítsenek neked.
Hát mire valóak a barátok, ha nem erre?
Plusz, ha nem tetted volna, légyszíves feltétlenül nézd meg a Titok x filmet, de ne fejjel lefelé, mert akkor pont visszafelé működik.
Hát hiszen ki az a fogyatékos önsorsrontó debil, aki direkt vonzana be egy akkora faszerdőt amiben te vagy??
Gazdag apuka, szegény apuka megvan?
Vagy csak a munkanélküli alkoholista, pedofil kukkoló részig jutottál?
Endre, meg kellene kérni az okos rafkós barátaidat, meg a devizást és főleg a dőrpét, hogy segítsenek neked.
Hát mire valóak a barátok, ha nem erre?
Plusz, ha nem tetted volna, légyszíves feltétlenül nézd meg a Titok x filmet, de ne fejjel lefelé, mert akkor pont visszafelé működik.
Hát hiszen ki az a fogyatékos önsorsrontó debil, aki direkt vonzana be egy akkora faszerdőt amiben te vagy??
Gazdag apuka, szegény apuka megvan?
Vagy csak a munkanélküli alkoholista, pedofil kukkoló részig jutottál?
Oct 25, 2020 19:25:15
bolgár jeti
(
x30)
Oct 25, 2020 19:25:16
x30)
SoDI: markold már fel az összes kp-t a hitelkártyákról!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 25, 2020 19:26:48
x37)
Mindegy, viszem le a picébe a maradékot, és szarom le az egészet.
csá
csá
Én csak azt nem értem, hogy ha már el van döntve, hogy úgyis egy szar az egész, és keresztet vetettél rá, akkor miért nem próbálkozol az összeszereléssel? Még ha tönkre is teszed, szétfúrod, letörik a sarka, akármi, akkor sem leszel rosszabb helyzetben, te fasz. Derogál becsavarni azt a négy csavart, aminek ott a furatkezdeménye, vagy mi a kurva anyád van? Nem láttál még lapra szerelt bútort? Nem tudod, hogy hogy működik a facsavar?
bolgár jeti
(
x30)
Oct 25, 2020 19:28:08
x30)
A 7 éveseknek való LEGO sok volt neki. Esélye nem volt a bútort összerakni.
Ásó27
(
x68)
Oct 25, 2020 19:29:24
x68)
Endre, legalább te rendben vagy
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Oct 25, 2020 19:29:31
x68)
Mondtak volna nemet
Mifaaaaaaaaaaaan
Örebro
(
x17)
Oct 25, 2020 19:29:55
x17)
gyagyås lesz segijke? hallod? hallod?
Hahó
(
x136)
Oct 25, 2020 19:34:32
x136)
gyagyås lesz segijke? hallod? hallod?
Jövő héten
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 25, 2020 19:34:51
"nincs anyám által gyűjtögetett megtakarítás"
na és az albérletet most miből fizeted ha mindent elégettél?
Oct 25, 2020 19:34:51
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 25, 2020 19:34:56
x37)
A full aktakukac legjobb barátom simán összerakott egy fiókos éjjeliszekrényt, sínekkel, csúszkákkal, minden szarral 30 perc alatt, és közben még beszélgettünk meg röhögcséltünk is. Ennyire bonyolultak ezek a bútorok, Endre! Ugorjál neki, a kurva anyádat, és ne panaszkodjál! Anyád szégyenében el fog bújdosni, ha ezt elmeséled neki, te fogyaték.
Dely Péter
Oct 25, 2020 19:35:24
Na, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Mi a kurva anyadnak ismetelgeted ezt te fasszopo ugy sem birod ki
Oct 25, 2020 19:35:24
bolgár jeti
(
x30)
Oct 25, 2020 19:40:11
x30)
"nincs anyám által gyűjtögetett megtakarítás"
50-100 eurós napi költések mennek most is, tényleg nincs holnap. Nemhogy B, A terv sincs, csak a söröcske.
SoDI: olyan vagy mint az ember aki leugrott a tetőről, és zuhanás közben minden emeletnél azt mondja "eddig még jó". Csak te ráádasul egy gonosz pedofil gnóm is vagy, szóval aki végignézi a zuhanásod az is csak ennyit mond minden emeletnél. :)
Csodás lesz az évvége
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 25, 2020 19:43:53
x37)
Ha hazakerül, és az anyja nem engedi neki a tütükézést, az parádés lesz :D Két nap után olyan delíriumba fog esni, hogy kórházba kell vinni. Nagyon erős évadnak nézünk elébe.
Fuvolázó Kobold
Oct 25, 2020 19:45:33
Vegyél fúrógépet hahó.
Oct 25, 2020 19:45:33
bolgár jeti
(
x30)
Oct 25, 2020 19:46:36
x30)
Ez a thread már lefutott mikor saját postaládát akart az ogréhoz :D :D
-
Oct 25, 2020 19:46:38
Endre, mi van ha a munkanélkülire inkább nemet mondanak az osztrákok?
Ha nem lennél retardált és nem lumpenek kezébe adod az életedet és érdekelne bármi az idegen férfifaszok látványát és a fütyizésben kívül, akkor tudhatnád, hogy az osztrákok a részletekbe menően szabálykövetőek, a németek a kanyarban sincsenek.
Elhúzzák hónapokig a segélyt, de Targó nagyúr már feni a faszát, várja hogy indulhasson az egyösszegben követelés meg kártyablokk, amint kiderült hogy lófasz nem jön a számládra.
Endre, igaz az, hogy egyre többet vedelsz, mert közeleg az időpont amikor egyszerűen be kell hogy csomagolnod és szó nélkül le kell lépj a maradék hiteleddel Púpszászra és ott úgy kell majd meghuznod magad évekig, hogy a trollok ne neszeljék meg, sem Nav Nándi meg a többi érdeklődő?
Ha nem lennél retardált és nem lumpenek kezébe adod az életedet és érdekelne bármi az idegen férfifaszok látványát és a fütyizésben kívül, akkor tudhatnád, hogy az osztrákok a részletekbe menően szabálykövetőek, a németek a kanyarban sincsenek.
Elhúzzák hónapokig a segélyt, de Targó nagyúr már feni a faszát, várja hogy indulhasson az egyösszegben követelés meg kártyablokk, amint kiderült hogy lófasz nem jön a számládra.
Endre, igaz az, hogy egyre többet vedelsz, mert közeleg az időpont amikor egyszerűen be kell hogy csomagolnod és szó nélkül le kell lépj a maradék hiteleddel Púpszászra és ott úgy kell majd meghuznod magad évekig, hogy a trollok ne neszeljék meg, sem Nav Nándi meg a többi érdeklődő?
Oct 25, 2020 19:46:38
Hiénaverő
(
x17)
Oct 25, 2020 19:49:47
x17)
Oct 25, 2020 19:49:47
Ha hazakerül, és az anyja nem engedi neki a tütükézést, az parádés lesz :D Két nap után olyan delíriumba fog esni, hogy kórházba kell vinni. Nagyon erős évadnak nézünk elébe.
EZ. Emiatt várom már nagyon a púpszászi végkifejletet. Sneci jobban fél az anyjától mint bárki mástól, amit Golda mond az úgy is lesz a macskaólban. Oct 25, 2020 19:49:47
Érdeklődő
(
x6)
Oct 25, 2020 19:52:05
x6)
EZ. Emiatt várom már nagyon a púpszászi végkifejletet. Sneci jobban fél az anyjától mint bárki mástól, amit Golda mond az úgy is lesz a macskaólban.
Golda is tütükézik keményen, szóval együtt tolhatják majd a sósborszeszt, meg az alsó polcos teszkós vegyigyümit. :)
Ásó27
(
x68)
Oct 25, 2020 19:53:42
x68)
jó lesz ez!
Oct 25, 2020 19:54:47
az anyja lesz az első áldozat a húszból
Oct 25, 2020 19:54:47
elszakadt fitymafék
Oct 25, 2020 19:57:24
Egyre kevesebb esélyt látok rá, hogy valaha visszajutsz Bejlinbe. Szerintem már te is tudod, hogy nagy baj van, mégis impulzusvásárlásokkal, délelőtti bebaszásokkal, meg vonyítós recskázással telnek a napjaid. Ebből így nem lesz melócsá, hahó?! De nézd a jó oldalát: amit még nem csomagoltál ki, azt pár hét múlva nem kell majd becsomagolnod! Így takarít időt a Sodi!
Oct 25, 2020 19:57:24
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 25, 2020 19:57:40
Soditól, mint a főrum adminisztrátorától kérdezem: ha nincs meg a jelszavam a belépéshez, mit tudok tenni?
Oct 25, 2020 19:57:40
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 25, 2020 19:58:17
Picsába, már teljesen rászoktam az olyan szófordulatokra, hogy melócsá, meg evidens, meg ez egy fos.
Rohadjmegpúp, ha egyszer megdöglesz, ezért lehugyozom a sírodat.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Rohadjmegpúp, ha egyszer megdöglesz, ezért lehugyozom a sírodat.
Oct 25, 2020 19:58:17
Hiénaverő
(
x17)
Oct 25, 2020 19:58:25
x17)
Sneci, van valami hír Fráterről?
Vr Kutya
Oct 25, 2020 19:59:04
andi nemet mondot
Oct 25, 2020 19:59:04
sodika
Oct 25, 2020 20:01:09
Endre, mi van ha a munkanélkülire inkább nemet mondanak az osztrákok?
Berlin. Azonnal.
Berlini AirBnB.
Oct 25, 2020 20:01:09
törpspa
Oct 25, 2020 20:01:22
Megkérdezhetem, hogy miért kell segíteni az önmetsző csavarok és egyebek leírásával? Szerencsére full hülye hozzá és nem fogja tudni befejezni, de a barkácsolásban jártas trollok nem kell, hogy igazi tanácsokkal lássák el a gyilkolásra vágyó aljadékot. Köszönöm!
Oct 25, 2020 20:01:22
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 25, 2020 20:03:15
Berlin. Azonnal.
Berlini AirBnB.
Berlini AirBnB.
És ha megkapod a segílyt?
Oct 25, 2020 20:03:15
Hahó
(
x136)
Oct 25, 2020 20:03:32
x136)
Berlin. Azonnal.
Berlini AirBnB.
Berlini AirBnB.
miközben egyidejűleg fizeted a linzi lakást is? és ennek mi az értelme? mit fogsz csinálni a berlini airbnb-ben? égetni a pénzt?
bolgár jeti
(
x30)
Oct 25, 2020 20:03:37
x30)
Soditól, mint a főrum adminisztrátorától kérdezem: ha nincs meg a jelszavam a belépéshez, mit tudok tenni?
evilzorg at gmail
Érdeklődő
(
x6)
Oct 25, 2020 20:03:40
x6)
Berlin. Azonnal.
Berlini AirBnB.
Berlini AirBnB.
Esetleg Miskolc? 10 milliót költöttél ott egy szobára, oda nem mehetsz?
p00p
(
x2)
Oct 25, 2020 20:04:06
x2)
Púp, tartós tejet már ne vegyél.
Kilóg a kanóc, bazmeg
p00p
(
x2)
Oct 25, 2020 20:06:15
x2)
Sneci, van valami hír Fráterről?
Lába kélt.
Ásó27
(
x68)
Oct 25, 2020 20:06:42
x68)
Berlin. Azonnal.
Berlini AirBnB.
Berlini AirBnB.
Pár hónapja a trollok is ezt ajánlották, igazuk lett megint?
bolgár jeti
(
x30)
Oct 25, 2020 20:07:18
x30)
Megkérdezhetem, hogy miért kell segíteni az önmetsző csavarok és egyebek leírásával? Szerencsére full hülye hozzá és nem fogja tudni befejezni, de a barkácsolásban jártas trollok nem kell, hogy igazi tanácsokkal lássák el a gyilkolásra vágyó aljadékot. Köszönöm!
Minél tovább szenved vele, annál valószínűbb, hogy
- tönkreteszi
- tönkreteszi a szerszámokat
- szétbasz még valamit a lakásban
- tovább röhöghetünk a kínlódásán
p00p
(
x2)
Oct 25, 2020 20:07:53
x2)
Recskás, inkább azon dolgozz, hogy keresed az embert, aki átvenné az albérletet. Vagy fizetni akarod a lelépési díjat is?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 25, 2020 20:08:50
x19)
Berlin. Azonnal.
Berlini AirBnB.
Berlini AirBnB.
És mi lesz az új fürdőszobai alsó polcoddal aminek se keze, se lába?
Ásó27
(
x68)
Oct 25, 2020 20:09:26
x68)
Recskás, inkább azon dolgozz, hogy keresed az embert, aki átvenné az albérletet. Vagy fizetni akarod a lelépési díjat is?
bolgár jeti
(
x30)
Oct 25, 2020 20:09:45
x30)
Berlin. Azonnal.
Berlini AirBnB.
Berlini AirBnB.
De addig is fürdőszobaszekrény? :D :D
Te hülye, az osztrákok el fogják húzni az elbírálást, amíg csak lehet törvényileg. Ebben biztos lehetsz. Na meg abban is, hogy ezek most extra hosszú határidők a COVID-19 para miatt.
A hitelkártyáid meg max 1 hónap múlva felfüggesztik és utána sehova. Ezen nem stresszelsz, ugye?
bolgár jeti
(
x30)
Oct 25, 2020 20:11:40
x30)
A trauni magyarok átveszik :) Kell 500 eurót adni a srácnak és utána mindent intéz, SoDInak csak annyi a dolga, hogy a kulcsot odaadja neki a pénz mellé :D
Illetve 750, hogy Márkék cuccait az előző tulaj pincéjéből még átvigye ebbe
Hahó
(
x136)
Oct 25, 2020 20:12:00
x136)
inkább nemet mond nekik, és lelép fizetés nélkül. ez a terve az osztrákokkal. le fog szarni mindent, nem fizet nekik semmit. csodálkozom, hogy nem húzza le őket egy tévére is, amit 0 %-os vagy minimális kezdőrészlettel hoz el. durva számlát készül otthagyni a labancgeciknek.
Hiénaverő
(
x17)
Oct 25, 2020 20:12:24
x17)
Sneci volt variálás a héten?
broni
(
x45)
Oct 25, 2020 20:12:55
x45)
engem is meghívott barbi a mtv műsorba,. én leszek a sztárvendég.
regginsnarT
(
x1)
Oct 25, 2020 20:13:00
x1)
Az egyik nyári púpszászi sztrím közben már volt összeszólalkozás, "azt a sört még megiszod?" vagy valami hasonló. Férgek
Hiénaverő
(
x17)
Oct 25, 2020 20:13:10
x17)
Kakukkcijót bukja úgyis. Mennyit perkáltál le Sneci?
zsidókvagytok
Oct 25, 2020 20:13:34
Berlin. Azonnal.
Berlini AirBnB.
Berlini AirBnB.
inkább mondtak volna nemet
Oct 25, 2020 20:13:34
Hiénaverő
(
x17)
Oct 25, 2020 20:13:44
x17)
broni
(
x45)
Oct 25, 2020 20:14:28
x45)
szarok.
Hahó
(
x136)
Oct 25, 2020 20:15:34
x136)
nem úgy volt, hogy műsor közben te tartod barbinak a bilit, ő meg élőben kakál???
Hahó
(
x136)
Oct 25, 2020 20:16:54
x136)
broni, visszakaptad a csillagjaidat, Hahó! látod, megérte a revíziós politika.
broni
(
x45)
Oct 25, 2020 20:17:46
x45)
nem spoilerezek el mindent))))))))))))))))
sodi, te ugye nézted a tátikát, mikor gyerekek énerkeltek, közben verted????????
broni
(
x45)
Oct 25, 2020 20:18:05
x45)
broni, visszakaptad a csillagjaidat, Hahó! látod, megérte a revíziós politika.
nszksz.
Hahó
(
x136)
Oct 25, 2020 20:20:25
x136)
sneci, itt van broni példának, hogy miért nem kell inkább nemet mondani. ha inkább mondott volna nemet, most nem lenne 25 csillaga. és ezzel a reichl und partner gmbh is egyetért.
sodika
Oct 25, 2020 20:20:35
Te hülye, az osztrákok el fogják húzni az elbírálást, amíg csak lehet törvényileg. Ebben biztos lehetsz.
Egyébként a törvényt átolvasva a 2000 eurós segély sem kizárt. A szabály így néz ki:
2) ha nincs egész hónap, akkor a rendelkezésre álló napokat kell felszorozni 30-ra
Ez alapján. 3840 euró 55%-a járna nekem 30 hétig segélyként. Több mint 2100 euró. Ezzel az extrával elvileg jót tettek nekem. És az AMS-nek a törvény alapján úgy kell vennie, mintha az 1500 eurós bónusz egy éven át minden hónapban megkaptam volna.
Oct 25, 2020 20:20:35
Hahó
(
x136)
Oct 25, 2020 20:22:37
x136)
na a retard már el is kezdte minuszozni.:)
egyrészt nagyon sokáig fog tartani leminuszolni 25 csillagot, másrészt utána zulu egy gombnyomással megint adni fog broninak 55 csillagot. de azért hajrá!
egyrészt nagyon sokáig fog tartani leminuszolni 25 csillagot, másrészt utána zulu egy gombnyomással megint adni fog broninak 55 csillagot. de azért hajrá!
sodika
Oct 25, 2020 20:23:30
Ha 6-nál kevesebb hónap, vagy csak csonka hónap van, akkor azok átlagát kell nézni.
Az egyik hónap 1240 * 2 = 2480
A másik hónap 2600 * 2 = 5200
És akkor a kettő átlaga 7680/2 = 3840
Annak az 55%-a több mint 2100 euró havonta.
Vagy félreértem a törvényszöveget, ami németül van.
Majd elválik.
Majd elválik.
Oct 25, 2020 20:23:30
jó lesz ez!
Oct 25, 2020 20:23:33
labancoktól lófaszt sem kapsz.
Oct 25, 2020 20:23:33
Hahó
(
x136)
Oct 25, 2020 20:24:02
x136)
és azt is érted a törvényben, hogy mennyi az elbírálási határidő? úgy hallottam 6 hónap.:)
seymour schwartz
(
x6)
Oct 25, 2020 20:25:06
x6)
Egyébként a törvényt átolvasva a 2000 eurós segély sem kizárt.
És mi van akkor, ha nem küldenek egy fityinget sem?
Ásó27
(
x68)
Oct 25, 2020 20:25:53
x68)
Sodinak nem fognak válaszolni még pár hónapig, szép munka Labancia!
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Oct 25, 2020 20:26:17
Mert az osztrák törvényszöveg úgy néz ki bizony, hogy ha kevesebb hónap van, mint 6, és csonka hónap, akkor ezeket kell az egész évre vetíteni, és ennek az 55%-át venni.
Na most elvileg azzal, hogy az egyetlen pénzügyileg rendelkezésre álló hónapomban kaptam egy 2600 eurót bónuszt, az olyan, mintha minden hónapban megkaptam volna egy évig.
A segély szempontjából.
Na most elvileg azzal, hogy az egyetlen pénzügyileg rendelkezésre álló hónapomban kaptam egy 2600 eurót bónuszt, az olyan, mintha minden hónapban megkaptam volna egy évig.
A segély szempontjából.
Oct 25, 2020 20:26:17
Hahó
(
x136)
Oct 25, 2020 20:26:31
x136)
Ha 6-nál kevesebb hónap, vagy csak csonka hónap van, akkor azok átlagát kell nézni.
Majd elválik.
Majd elválik.
pont így számolgattad előre az 1 millió fütyit is. aztán sírás lett a vége.
seymour schwartz
(
x6)
Oct 25, 2020 20:27:07
x6)
Berlin. Azonnal.
Berlini AirBnB.
Berlini AirBnB.
Azt azért megnézném. Eddig mázlid volt, szó se róla, viszont most keményen járvány van, Púpszász lesz ebből, meglásd!
sodika
Oct 25, 2020 20:27:57
Bocsánat: a fizun felül 1500 eurós bónuszt.
Erre szerintem nincs precedensük, én teremtem meg.
Hogy úgy kérek segélyt, hogy az egyetlen rendelkezésre álló hónapomban, amit kell kell szorolniuk, 1500 eurós bónuszt kapok.
Ilyen szerintem még nem történt az országban. :D
Erre szerintem nincs precedensük, én teremtem meg.
Hogy úgy kérek segélyt, hogy az egyetlen rendelkezésre álló hónapomban, amit kell kell szorolniuk, 1500 eurós bónuszt kapok.
Ilyen szerintem még nem történt az országban. :D
Oct 25, 2020 20:27:57
98 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Dehát nem volt meg, kirúgtak a próbaidő elején.
A lényeg, hogy megvolt.
Visszafele nem haladunk.
Inkább a halál.
Na csá.