Ha megfilmesítenék Sneci életét abból olyan vígjáték lehetne ami nagy eséllyel pályázhatna akár az Oscar díjra is, már csak azért is mert egy zsidóról szól azokat meg valahogy szeretik Hollywoodban.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Jobb lenne, mert most csak kurva buzi.
Faszom
Lófaszt, ebből lehetetlen filmet csinálni, a sorozat a megfelelő műfaj. Egyszer nekiálltam az évadok összeszedésének, majd jövő héten felteszem ide.
Faszom
Én ezt nyem éjtem! Attól hogy leírod meg emlegeted a kodint még nem mentél el egyszer sem. Segítek nem is fogsz. A magad fajta csak a kifogást keresi. Illetve bocs, láttam a videót amin úgy vonaglottál a földön tornát imitálva mint egy harcsa amit kidobtak a fűre miután kifogták. Gondolom azzal "le volt tudva" egy életre a kondi.
Milyen esti kondi? Egyszer se voltál még, és úgy emlékeznél erre az időszakra, mintha minden második este gyúrtál volna? :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Pár napja írta, hogy nem váltak el rossz viszonyban az espresto-val. Milyen lehet, amikor rossz viszonyban válnak el?
Az ellopott monitort észrevették végül púp?
Kilóg a kanóc, bazmeg
1. Mert ott maradt volna a kütyühalom, azt nem lehet annyira könnyen mozgatni, és ha az airbnb-t csak pár hétre veszi ki, akkor a lejártával nem tudott volna hova továbbálni.
2. Mert ostoba, és nem gondolja végig a lehetőségeit
3. Ez a legfontosabb: Nem biztos, hogy ezt csinálta volna, de most jóleső örömet okoz neki az, ahogy elképzeli, hogyan hazudozott volna az ogrénak. Mert ennyire szeret hazudni. Úgy álmodozik hazudozásról, mint más a hobbijáról, vagy egy jó dugásról.
Nem hiába háborodtam fel. Nem vicces, hogy folyton olyan dolgok történnek velem, amihez hasonlóról korábban még csak nem is hallottam.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Borítékolható, hogy te több lakbért ott már nem fogsz fizetni. Na csá
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Esetleg eltakarodhatnál innen, hogy egy kis levegőhöz jussunk mi, értékteremtő és dolgozó emberek.
Faszom
Takarítógép is van? Ideje lenne egy roomtoornak!Hahó!
xyz
Egy a lényeg, te ezekről nem tehetsz Endre.
Kenyér és víz.
Gyagyás, ennél már csak rosszabb lesz.
Te felügyelet nélkül képtelen vagy normálisan vinni az életedet.
Felügyelettel még úgy-ahogy elvegetálsz, szinten tartod magad, de ennyi, anyád szigorú felvigyázása mellett a pénzed olcsó sörikére meg gayboystube előfizetésre meglesz, másra meg úgy nincs is igényed.
De ha nem költözöl haza púpszászra, akkor alkoholista csöves lesz belőled legfeljebb egy éven belül.
Már megfilmesítették, hahó! A viperázás, nyakazás is benne van! (Der goldene Handschuh - Az arany kesztyű) Minden snecológus számára kötelező film!

nem vagyok retard és néha én is nyomok rá egy mínuszt, mert nem tetszik.
gondolnám azért van. a csillag az csak collateral dolog, én pl leszarom.
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Egészen biztos vagyok benne, hogy a seggpresztónál annyira durván átlépted az egyébként is erősen kitolt határokat, hogy azért léptek fel ők is radikálisan mert nem értesz a szép szóból. Téged ütni kell Endre, ők pedig a maguk túlkompenzáló, libsinémet módján ezt így oldották meg.
Szerintem kurvára ne háborogj te semmin, hanem örülj neki, hogy olyan sokáig megtűrtek.
Veled -barmit is képzelsz- utálnak az emberek együtt lenni.
Ha lesz költözés akkor mi lesz a zsákokkal-félig összerakott szekrénnyel stb ? XDD
Még egy drága mulatságra már nincs pénzed korcs!
szutyok
Tegnap pl össze-vissza karcolta padlót amíg azzal a bútorral szerencsétlenkedett.
De az is fix, hogy valahol a kecóban már egy komplett penésztelep is kialakult
Üdvözöllek az épeszű felnőtt emberek világában, ahol felelős vagy a saját viselkedésedért.
Nem neked való ez, menj vissza anyád mellé púpszászra, vagy 10 évig még biztosan kihúzza a zsidó öregasszony, addig maradhatsz te is gyerek.
Utána meg majd lesz valami.
Lesz ez még így se sodrák.
Amúgy mi lesz az ebéded? Csak nem ravioli konzerv?
Púpos búbánat
Azt majd Boborján fogja.
Sneci addigra annyira leépül már az alkoholtól, hogy meghaladja a képességeit egy stream elindítása.
Pontosan, most csak utólag masnizgat, okoskodik, hogy mennyivel ügyesebben ki tudta volna játszani a rendszert, ha nem csábítják át ide. Ha a Sodin múlt volna, akkor most faszaság lenne, de mindenki tudja, hogy ő nem tehet semmiről, kibasztak szegénnyel...
Mondjuk itt mivel tudná eltorlaszolni a lakás ajtót? Van 2 kis bútora meg egy gumimatrac.
Szerdán jön a válasz, kerek minden
Még 1-2 hónap, és teke lesz a pince a sok kacattal. Kérdés, hogy a fájós hátával vissza tud-e majd mindent hordani az emeletre.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
mert nem tanitották az etyetyemen
#50euro + kamatok
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Taigetoszt neked találták ki. Érdekes velem mindig tök váratlan dolgok történnek ami mással nem és élvezem azt hogy nem kell félnem az ismeretlentől mert mindig megoldom. Tudod volt nekem 20 év az életemben amikor a munkáim 70%-ban úgy jöttek hogy kitaláltam egy ötletet és megkerestem egy céget vele és eladtam nekik a munkámat ezzel.
Instant nudizmus. Kis vizet kell hozzáadni, meg egy vödör homokot és plasztik tinisrác nő ki belőle.
Faszom
De hát a sodi egy kemény vadászbika, csak úgy senki sem csicskíthatja. A viperával állkapcsot törőt! A késsel torkot elvágót! A sodit!
Kenyér és víz.
Minek?
Tycoon csatornáján kint van már 1 éve.
xyz
img.sodika.dk/imgur.com/T3FEEgf.jpg
Ha akkora mértékű az adósság, akkor a fizetése 33%-át, vagy akár az 50%-át is letilthatják. Az inkasszó csak ezután jön, a bankszámlájára teszik rá, ez esetben akár a mindenkori nyugdíjalap, vagyis 28500 forintig bármennyit levonhatnak.
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Na meg hogy milyen árfolyam mellett kell majd fizetnie a német bankoknak! Matolcsy esetleg rossz lábbal kel fel, és egyből megugrik a tartozás pár százezer fütyivel... :D
Szerintem ő is ebben bízik. És abban igaza is van, hogy maga a Targo bank nyilván nem fog szarozni ezzel, de simán eladják a követelést egy magyar végrehajtó cégnek, oszt' kész, ők azzal minimalizálták a veszteségüket.
Gyagyás meg rábaszik. Mint mindig.
Majd itt update-eljük napi szinten neki hogy mennyi az egyenlege... A trollos videójában azt mondta szereti Matolcsy-t mert a 700.000-es fizetése 750.000-et ér! :D
NA MAJD MOST HOGY FOGOD SZERETNI ŐT PÚPOS! :D
Egyes követeléseket nem fognak elvinni addig, hogy jogerőre emelkedjenek, tipikusan a kis cégek, magánszemélyek követelései tartozhatnak ide.
A nagyobb cégek eladják a tartozásokat csomagban erre szakosodott faktoring cégeknek, azok pedig végigcsinálják a papírmunkát.
Ha jogerős a követelés, akkor már csak a nemzetközi végrehajtás kiadása van hátra, amit próba-szerencse alapon biztosan nem fognak megcsinálni, de ha a trollok tájékoztatják az hitelezőket, akkor lehet, hogy tesznek egy próbát.
A nemzetközi végrehajtás pedig azzal fog járni, hogy tündérmeseországban is tiltani fogják a fizetéséből az osztrák albérlet elmaradt részleteit, plusz a végrehajtás költségeit.
Addig is, aki nem látta:
youtu.be/HANXJkU7NWA
Ez evidencia, csak egy német zsidóbank gondolom nem a gémeskutas császtiszunicsnak adja majd el a követeést, hanem egy szintén árja behajtócégnek. Fognak azok baszakodni Sneci itteni felkutatásával, vegzálásával? Púpszász végállomás lesz úgyis, még egyszer már nem fog eljutni a Reichbe, így az ottani újbóli melócsá is angyalszárny.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Sodifater szépen le van épülve, szerintem már nem él.
nem tudok rajta őszintén röhögni.:-(((
Mondjuk egészségesebbnek néz itt ki, mint a fia most. Lassan sodika is csak ennyire tud beszélni folyamatosan. A kézügyesség már megvan.
hát azért hetyetye
Majd szétveri az állkapcsukat viperával és feloldja őket savban a fürdőkádban. Evidenciákat.
Kenyér és víz.
Uhh ez elég durva... Nagyon durván lecsúszott az öreg, ejh Sneci ez vár rád is ha így folytatod. Mondjuk téged egy kicsit sem sajnálnálak.
Nem dobja össze a fórum?
Reméljük a legjobbakat.
Ejha micsoda jó hírek, remek sztorik vannak itt leírva, remélem te is örülsz Sneci :D
Anyád majd jól eltángál minden alkalommal amikor Behajtó Brumiék kiszállnak a neusachseni sasfészekbe, remélem livestream is lesz hahaha :D
A sok idióta, pont, mint ASODI! Az egyik csalásért ült, a másik a lakáshitellel okoskodik, de a lényeg, hogy Behajtó Brumi mindegyiket megtalálta, és most vagy nem dolgoznak, és éheznek, vagy elvállalnak 3 állást, hogy fizetni tudják, mint a Törp. Ezek közé sorolt be a 2020 félévvel, shikeres felmenőkkel és hiányszakmával rendelkező ASODI. Hát mi ez, ha nem átütő nemzetközi Shiker!? xDDDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
:DDD Hát ezeket olvasva, Sodinak nagyon csúnyán rá fog csapni az inkasszómanó a púpjára.
Nem tudom, hogy ez pontosan hogy működik, de amit Endre elkövetni készül, az nem simán PTK-s tényállás, hanem konkrétan bűncselekmény.
Munkára nem kötelezheti a bíróság, hogy legyen miből vonni, úgyhogy ha többszöri felszólításra sem tud fizetni, marad a 10.000 Ft/nap átváltás. Az olyan 6 év letöltendő, aminek az egyharmadát kötelező kitölteni, tehát 2 év után fogják próbára bocsátani.
Ezt már annyiszor megnéztem, de még mindig nem tudom, mit akar mondani.
🕎Endigame🕎
És ezek 2010-es sztorik. Azóta Orbán fű alatt a meleg szarig benyalt a németeknek.
Endre, azt is olvastad, hogy a német bíróság a távollétedben fog ítéletet hozni, amiről értesítik a magyar hatóságokat, akik majd érvényt szereznek annak? Már itt megdőltél, mint a Rottenbiller. Fel fogják keresni az Ogrét is, piszony, aki el fog mondani téged minden szarnak, alkoholistának, dologtalannak. Nagyon jó benyomást fog rólad kelteni, piszony. Meg fogják keresni a DefShopot meg a Seggpresztót is, akik elmondják, hogy te fenyegetőzve követelted az ajánlásokat. Kitűnő műsor lesz.
Szerző:
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Oct 26, 2020 11:18:01
Válasz
(2)
x2)
Válasz
(2)
Dobozos v üveges sört locsolsz a picsaszádba? Ha üvegest akkor gondolom már kis ösvények vannak a kotorékba ahol tudsz még közlekedni.
Hetyetye
Bejlin
(
x8)
Oct 26, 2020 11:18:46
x8)
SoDI, én még az életben nem hallottam olyat, hogy valakinek a munkáltatója a LAKÁSÁNÁL balhézott volna, mert ki akarják rúgni. :DD bazmeg az életed oylan, mint valami csehszlovák művészfilm.
Ha megfilmesítenék Sneci életét abból olyan vígjáték lehetne ami nagy eséllyel pályázhatna akár az Oscar díjra is, már csak azért is mert egy zsidóról szól azokat meg valahogy szeretik Hollywoodban.
jó lesz ez!
Oct 26, 2020 11:26:16
mikor lesz a következő állásinterjúd?
Oct 26, 2020 11:26:16
kramalon
(
x8)
Oct 26, 2020 11:31:33
x8)
Az egyetlen reális lehetőség az, hogy sodi buzikurva lesz.
Jobb lenne, mert most csak kurva buzi.
mifaaan
(
x1)
Oct 26, 2020 11:31:42
x1)
Megjött a segély!! lájfdéngyör evörtid!
kramalon
(
x8)
Oct 26, 2020 11:32:39
x8)
Lófaszt, ebből lehetetlen filmet csinálni, a sorozat a megfelelő műfaj. Egyszer nekiálltam az évadok összeszedésének, majd jövő héten felteszem ide.
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 26, 2020 11:32:52
... hogy a linzi lakás esti szaunával vagy kondival ...
Én ezt nyem éjtem! Attól hogy leírod meg emlegeted a kodint még nem mentél el egyszer sem. Segítek nem is fogsz. A magad fajta csak a kifogást keresi. Illetve bocs, láttam a videót amin úgy vonaglottál a földön tornát imitálva mint egy harcsa amit kidobtak a fűre miután kifogták. Gondolom azzal "le volt tudva" egy életre a kondi.
Oct 26, 2020 11:32:52
Nemfatyle
(
x7)
Oct 26, 2020 11:33:57
x7)
Nem az igazság az, hogy abban azért tökéletesen igazatok van, hogy hülyeség visszasírnom azt a szobát, ahol munkanapokon nap közben nem is maradhattam már, és ahhoz képest a jelenlegi egész jó élet.
Most arra kell koncentrálnom, hogy a linzi lakás esti szaunával vagy kondival nehogy kellemes nosztalgia legyen.
HANEM valami jobb váltsa, ha váltja.
Most arra kell koncentrálnom, hogy a linzi lakás esti szaunával vagy kondival nehogy kellemes nosztalgia legyen.
Milyen esti kondi? Egyszer se voltál még, és úgy emlékeznél erre az időszakra, mintha minden második este gyúrtál volna? :D
sodika
Oct 26, 2020 11:40:56
Moshatok, van mosógép -és mosogatógép, elvagyok.
Ha ez fenntartható lenne, ellennék itt.
Ha lehetséges lenne.
A fenntarthatóság a sarkallatos kérdés.
Csak az.
Na ennyi.
csá
Soha többet nem írok ide
Ha lehetséges lenne.
Csak az.
Na ennyi.
csá
Soha többet nem írok ide
Oct 26, 2020 11:40:56
p00p
(
x2)
Oct 26, 2020 11:42:07
x2)
SoDI, én még az életben nem hallottam olyat, hogy valakinek a munkáltatója a LAKÁSÁNÁL balhézott volna, mert ki akarják rúgni. :DD bazmeg az életed oylan, mint valami csehszlovák művészfilm.
elképzelem, hogy az esprestos ahmed ordít az ogréval, hogy vegye át a felmondást, mert te azt állítottad, hogy home-officeban vagy, az ogre ordít vele, hogy te egy segg vagy, és össze-vissza hazudsz, végül megállapodnak ebben, hogy te egy igazi faszszopó dologtalan migránsgeci vagy.
elképzelem, hogy az esprestos ahmed ordít az ogréval, hogy vegye át a felmondást, mert te azt állítottad, hogy home-officeban vagy, az ogre ordít vele, hogy te egy segg vagy, és össze-vissza hazudsz, végül megállapodnak ebben, hogy te egy igazi faszszopó dologtalan migránsgeci vagy.
Pár napja írta, hogy nem váltak el rossz viszonyban az espresto-val. Milyen lehet, amikor rossz viszonyban válnak el?
Az ellopott monitort észrevették végül púp?
rBali
(
x24)
Oct 26, 2020 11:42:52
x24)
Endre biztosíthatlak, hogy mivel több szakmabeli van itt jól belőttük a preferenciáidat és nagyon jól tudjuk milyen cégeket céloznál meg. Az összerakott troll CV minden kibaszott város összes releváns cégénél fog landolni, erre mérget vehetsz. Nem fogsz te már normális munkákat találni magadnak, felejtsed el. Megéri a befektetett melót :)))
Egyébként szerintem napokon belül menekülés lesz egy berlini / müncheni / bécsi airbnb-be. Nem fog ő még egy lakbért fizetni plusz ugye átlépi a három hetes munkakeresési időszakát is ami számára elképzelhetetlen hiszen még sohasem volt olyan, hogy bla bla bla...
Valószínűleg már írt is emailt az ingatlanos cégnek hogy a fizetési határidőt esetlegesen kitolná, masnizik nekik valamit hátha még pár napot ott tud tölteni és az utolsó pillanatban otthagyja az egészet
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Egyébként szerintem napokon belül menekülés lesz egy berlini / müncheni / bécsi airbnb-be. Nem fog ő még egy lakbért fizetni plusz ugye átlépi a három hetes munkakeresési időszakát is ami számára elképzelhetetlen hiszen még sohasem volt olyan, hogy bla bla bla...
Valószínűleg már írt is emailt az ingatlanos cégnek hogy a fizetési határidőt esetlegesen kitolná, masnizik nekik valamit hátha még pár napot ott tud tölteni és az utolsó pillanatban otthagyja az egészet
-
Oct 26, 2020 11:43:06
Ismétlem: miért maradtál volna az Ogrénál, ha van másik lakás? Erre válaszolj, te alávaló patkány!
1. Mert ott maradt volna a kütyühalom, azt nem lehet annyira könnyen mozgatni, és ha az airbnb-t csak pár hétre veszi ki, akkor a lejártával nem tudott volna hova továbbálni.
3. Ez a legfontosabb: Nem biztos, hogy ezt csinálta volna, de most jóleső örömet okoz neki az, ahogy elképzeli, hogyan hazudozott volna az ogrénak. Mert ennyire szeret hazudni. Úgy álmodozik hazudozásról, mint más a hobbijáról, vagy egy jó dugásról.
Oct 26, 2020 11:43:06
Karib
Oct 26, 2020 11:43:33
Endre, mesélj a trollbácsiknak arról, hogyan mentek az eddigi interjúid.
Oct 26, 2020 11:43:33
sodika
Oct 26, 2020 11:43:53
Nem hiába háborodtam fel. Nem vicces, hogy folyton olyan dolgok történnek velem, amihez hasonlóról korábban még csak nem is hallottam.
Oct 26, 2020 11:43:53
p00p
(
x2)
Oct 26, 2020 11:43:57
x2)
Mivel telnek a napjaid? Ülsz a mocsokban és várod a csodát?
Mirelitpizzára még futja? A sört nem kérdezem, arra mindig marad.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Mirelitpizzára még futja? A sört nem kérdezem, arra mindig marad.
sodika
Oct 26, 2020 11:45:39
Meglátjuk, mi lesz
Na csá
Na csá
Oct 26, 2020 11:45:39
rBali
(
x24)
Oct 26, 2020 11:46:43
x24)
Meglátjuk, mi lesz
Na csá
Na csá
Borítékolható, hogy te több lakbért ott már nem fogsz fizetni. Na csá
kramalon
(
x8)
Oct 26, 2020 11:47:24
x8)
Meglátjuk, mi lesz
Na csá
Na csá
Esetleg eltakarodhatnál innen, hogy egy kis levegőhöz jussunk mi, értékteremtő és dolgozó emberek.
Démonsátor
Oct 26, 2020 11:48:48
Moshatok, van mosógép -és mosogatógép, elvagyok.
Ha lehetséges lenne.
Csak az.
Na ennyi.
csá
Soha többet nem írok ide
Ha lehetséges lenne.
Csak az.
Na ennyi.
csá
Soha többet nem írok ide
Takarítógép is van? Ideje lenne egy roomtoornak!Hahó!
Oct 26, 2020 11:48:48
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 26, 2020 11:48:59
x2)
Egy a lényeg, te ezekről nem tehetsz Endre.
kramalon
(
x8)
Oct 26, 2020 11:49:20
x8)
Erre emlékszel még? XDDDDDD

Faszom

Dzsibuti térdeltetős
Oct 26, 2020 11:50:13
Nem az igazság az, hogy abban azért tökéletesen igazatok van, hogy hülyeség visszasírnom azt a szobát, ahol munkanapokon nap közben nem is maradhattam már, és ahhoz képest a jelenlegi egész jó élet.
Gyagyás, ennél már csak rosszabb lesz.
Te felügyelet nélkül képtelen vagy normálisan vinni az életedet.
Felügyelettel még úgy-ahogy elvegetálsz, szinten tartod magad, de ennyi, anyád szigorú felvigyázása mellett a pénzed olcsó sörikére meg gayboystube előfizetésre meglesz, másra meg úgy nincs is igényed.
De ha nem költözöl haza púpszászra, akkor alkoholista csöves lesz belőled legfeljebb egy éven belül.
Oct 26, 2020 11:50:13
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 26, 2020 11:50:50
x2)
Tényleg sneci, a linzi főbérlő már volt lakás ellenőrzésen? Milyen állapotokkal fog ott találkozni? Félre van rakva pár ezer eurócska a rossz hangulatú beszélgetések kezelésére?
Kenyér és víz.
kramalon
(
x8)
Oct 26, 2020 11:52:56
x8)
Indítványozom, hogy tegye a tanszék elérhetővé Hitvány Patkány őssnecológus videóinterjúját az öreg Sodibával.
Tudom, korábban az volt az ellenérv, hogy szegény megtört ember és nem tehet semmiről, még karácsonyi ajándékokat is kapott a trolloktól.
Ám valószínűleg már nem él vagy annyira leépült, hogy nem tud magáról, ugyanakkor SoDIra és az új barátaira ráférne egy kis emlékeztető tényfeltárás. Fontos lenne, hogy viszontlássa mit követett el a saját vérével, és fontos lenne, hogy ezt a barátai is lássák.
Upvote, ha egyetértesz.
Faszom
Tudom, korábban az volt az ellenérv, hogy szegény megtört ember és nem tehet semmiről, még karácsonyi ajándékokat is kapott a trolloktól.
Ám valószínűleg már nem él vagy annyira leépült, hogy nem tud magáról, ugyanakkor SoDIra és az új barátaira ráférne egy kis emlékeztető tényfeltárás. Fontos lenne, hogy viszontlássa mit követett el a saját vérével, és fontos lenne, hogy ezt a barátai is lássák.
Upvote, ha egyetértesz.
Kaleta Epstein Farkas
Oct 26, 2020 11:53:10
Már megfilmesítették, hahó! A viperázás, nyakazás is benne van! (Der goldene Handschuh - Az arany kesztyű) Minden snecológus számára kötelező film!

Oct 26, 2020 11:53:10
moshe dayan
(
x2)
Oct 26, 2020 11:54:10
x2)
na a retard már el is kezdte minuszozni.:)
egyrészt nagyon sokáig fog tartani leminuszolni 25 csillagot, másrészt utána zulu egy gombnyomással megint adni fog broninak 55 csillagot. de azért hajrá!
egyrészt nagyon sokáig fog tartani leminuszolni 25 csillagot, másrészt utána zulu egy gombnyomással megint adni fog broninak 55 csillagot. de azért hajrá!
nem vagyok retard és néha én is nyomok rá egy mínuszt, mert nem tetszik.
gondolnám azért van. a csillag az csak collateral dolog, én pl leszarom.
kramalon
(
x8)
Oct 26, 2020 11:55:25
x8)
Sodi, tudod már olyan zuhanásban vagy, hogy a fogaid nem fogod tudni megcsináltatni. A TB ingyen kihúzza neked amit lehet. Ezzel korábban kellett volna foglalkozni, most már késő.
Jusson eszedbe majd, amikor a kukák mélyén turkálsz a napi betevőért és majd vízbe kell áztatnod mindent, hogy meg tudd enni - de jó is lenne néhány fog.
Faszom
Jusson eszedbe majd, amikor a kukák mélyén turkálsz a napi betevőért és majd vízbe kell áztatnod mindent, hogy meg tudd enni - de jó is lenne néhány fog.
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 26, 2020 11:57:14
x3)
Egészen biztos vagyok benne, hogy a seggpresztónál annyira durván átlépted az egyébként is erősen kitolt határokat, hogy azért léptek fel ők is radikálisan mert nem értesz a szép szóból. Téged ütni kell Endre, ők pedig a maguk túlkompenzáló, libsinémet módján ezt így oldották meg.
Szerintem kurvára ne háborogj te semmin, hanem örülj neki, hogy olyan sokáig megtűrtek.
Veled -barmit is képzelsz- utálnak az emberek együtt lenni.
Okjs Snecologus
(
x1)
Oct 26, 2020 12:00:22
x1)
Ha lesz költözés akkor mi lesz a zsákokkal-félig összerakott szekrénnyel stb ? XDD
Még egy drága mulatságra már nincs pénzed korcs!
kramalon
(
x8)
Oct 26, 2020 12:01:30
x8)
Ja és mégvalami!
Emlegetted itt a mészárlást, robbantást és egyéb elborultságokat, de ezzel nagyon vigyázz, mert téged csak egyszer kell bejuttatni egy pszichiátriára. Ha ott 3 percet beszélgetsz egy orvossal, onnan már nem fognak kiengedni az kurvaisten, hanem mész szépen a zárt osztályra a savanyítóba.
Gondolom gyerekjáték egy-egy bebaszottabb állapotodban ezt elintézni, csak akkor odalenne a szórakozás is. :(
Faszom
Emlegetted itt a mészárlást, robbantást és egyéb elborultságokat, de ezzel nagyon vigyázz, mert téged csak egyszer kell bejuttatni egy pszichiátriára. Ha ott 3 percet beszélgetsz egy orvossal, onnan már nem fognak kiengedni az kurvaisten, hanem mész szépen a zárt osztályra a savanyítóba.
Gondolom gyerekjáték egy-egy bebaszottabb állapotodban ezt elintézni, csak akkor odalenne a szórakozás is. :(
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 26, 2020 12:02:29
x3)
Tényleg sneci, a linzi főbérlő már volt lakás ellenőrzésen? Milyen állapotokkal fog ott találkozni? Félre van rakva pár ezer eurócska a rossz hangulatú beszélgetések kezelésére?
Tegnap pl össze-vissza karcolta padlót amíg azzal a bútorral szerencsétlenkedett.
Dzsibuti térdeltetős
Oct 26, 2020 12:05:41
Üdvözöllek az épeszű felnőtt emberek világában, ahol felelős vagy a saját viselkedésedért.
Nem neked való ez, menj vissza anyád mellé púpszászra, vagy 10 évig még biztosan kihúzza a zsidó öregasszony, addig maradhatsz te is gyerek.
Utána meg majd lesz valami.
Oct 26, 2020 12:05:41
Ásó27
(
x68)
Oct 26, 2020 12:08:43
x68)
Akkor most délután mész majd kondizni gyagyás? :DDD
Ugye a beígért stream nem marad el?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ugye a beígért stream nem marad el?
jó lesz ez!
Oct 26, 2020 12:09:18
napjaid megvannak számlálva..
Oct 26, 2020 12:09:18
Okjs Snecologus
(
x1)
Oct 26, 2020 12:13:30
x1)
Csütörtökön lesz stream pedofil ?
szutyok
GamerPC
Oct 26, 2020 12:21:43
Lesz ez még így se sodrák.
Amúgy mi lesz az ebéded? Csak nem ravioli konzerv?
Oct 26, 2020 12:21:43
Tőtőgáz
Oct 26, 2020 12:25:28
Púpos remélem a saját kilakoltatásod is fogod majd sztrímelni!
Nyem étyem, de faszaság van.
Oct 26, 2020 12:25:28
Dzsibuti térdeltetős
Oct 26, 2020 12:27:33
Azt majd Boborján fogja.
Sneci addigra annyira leépül már az alkoholtól, hogy meghaladja a képességeit egy stream elindítása.
Oct 26, 2020 12:27:33
M.Ország rémálma
Oct 26, 2020 12:29:22
Pontosan, most csak utólag masnizgat, okoskodik, hogy mennyivel ügyesebben ki tudta volna játszani a rendszert, ha nem csábítják át ide. Ha a Sodin múlt volna, akkor most faszaság lenne, de mindenki tudja, hogy ő nem tehet semmiről, kibasztak szegénnyel...
Oct 26, 2020 12:29:22
Faszaság van
(
x2)
Oct 26, 2020 12:29:54
x2)
Tényleg, sneci, mostanság milyen undorító hulladékot tömsz a pofádba "étkezés" címszó alatt?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 26, 2020 12:30:43
x19)
Mondjuk itt mivel tudná eltorlaszolni a lakás ajtót? Van 2 kis bútora meg egy gumimatrac.
Hahó
(
x135)
Oct 26, 2020 12:32:03
x135)
Sneci, hogy megy a zavarosban halászás?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
tyodika
Oct 26, 2020 12:33:49
Sneci, hogy megy a zavarosban halászás?
Szerdán jön a válasz, kerek minden
Oct 26, 2020 12:33:49
Irodista
Oct 26, 2020 12:34:52
Ez az értelek az új mindegy?
Egy értelek egy csont.
Egy értelek egy csont.
Oct 26, 2020 12:34:52
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 26, 2020 12:37:38
Még 1-2 hónap, és teke lesz a pince a sok kacattal. Kérdés, hogy a fájós hátával vissza tud-e majd mindent hordani az emeletre.
Oct 26, 2020 12:37:38
Ásó27
(
x68)
Oct 26, 2020 12:38:01
x68)
Mi van abban az 5 tubusban sedofil?
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Oct 26, 2020 12:39:50
x21)
én is azt néztem, h mi a kurva anyjáért nem rakott alá rongyot, vagy papírt. De az is fix, hogy valahol a kecóban már egy komplett penésztelep is kialakult
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 26, 2020 12:40:39
x5)
én is azt néztem, h mi a kurva anyjáért nem rakott alá rongyot, vagy papírt.
mert nem tanitották az etyetyemen
Hiénaverő
(
x17)
Oct 26, 2020 12:43:17
x17)
Oct 26, 2020 12:43:17
Az megvan amúgy, hogy az adósoktól származó bevétel fonatkozában már csak bittnerrel és a deficással számol? Se becsületes zoli se márk törlesztése nincs az excelben.
Volt új excel kitéve? Nem láttam a napokban. Oct 26, 2020 12:43:17
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 26, 2020 12:50:47
Taigetoszt neked találták ki. Érdekes velem mindig tök váratlan dolgok történnek ami mással nem és élvezem azt hogy nem kell félnem az ismeretlentől mert mindig megoldom. Tudod volt nekem 20 év az életemben amikor a munkáim 70%-ban úgy jöttek hogy kitaláltam egy ötletet és megkerestem egy céget vele és eladtam nekik a munkámat ezzel.
Oct 26, 2020 12:50:47
kramalon
(
x8)
Oct 26, 2020 12:53:02
x8)
Mi van abban az 5 tubusban sedofil?
Instant nudizmus. Kis vizet kell hozzáadni, meg egy vödör homokot és plasztik tinisrác nő ki belőle.
Hiénaverő
(
x17)
Oct 26, 2020 12:54:02
x17)
Ha Sneci lelopná az összes hitelt a hitelkártyákról és Púpszászra disszertálna, Golda azonnal elszedné tőle az egészet, és ezzel tisztában is van + a mindennapos felkérdezés és basztatás betenne a stressznélküli sörikézésnek. Inkább húzza míg tudja Linzben amíg bírja, de ő is érzi már Neusachsen jeges lehelletét, azért nagy a depresszió.
Streamer Koldus
(
x2)
Oct 26, 2020 12:56:51
x2)
SODi, milyen érzés ekkora balfasznak lenni, hogy még egy előregyártott szekrényt sem tudsz összeszerelni? Elárulom, a szekrénnyel semmi probléma nincs, simán összerakható. Eszméletlen mekkora balfasz vagy és meg vagy róla győződve, hogy nem te vagy a hibás.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 26, 2020 12:58:10
x2)
Ha Sneci lelopná az összes hitelt a hitelkártyákról és Púpszászra disszertálna, Golda azonnal elszedné tőle az egészet, és ezzel tisztában is van + a mindennapos felkérdezés és basztatás betenne a stressznélküli sörikézésnek. Inkább húzza míg tudja Linzben amíg bírja, de ő is érzi már Neusachsen jeges lehelletét, azért nagy a depresszió.
De hát a sodi egy kemény vadászbika, csak úgy senki sem csicskíthatja. A viperával állkapcsot törőt! A késsel torkot elvágót! A sodit!
Örebro
(
x17)
Oct 26, 2020 12:59:51
x17)
sgyagyås többen kerdezik, hogy a mai årfolyamon mennyi a munkanelkulisegelyed es ha mår kinyitod az excelt, dobj egy kb. összeget a tartozåsodrol is, ezt is többen kerdezik.
Démonsátor
Oct 26, 2020 13:06:14
Indítványozom, hogy tegye a tanszék elérhetővé Hitvány Patkány őssnecológus videóinterjúját az öreg Sodibával.
Upvote, ha egyetértesz.
Upvote, ha egyetértesz.
Minek?
Tycoon csatornáján kint van már 1 éve.
Oct 26, 2020 13:06:14
Ásó27
(
x68)
Oct 26, 2020 13:07:25
x68)
Az ogrénak mennyit fizetsz havonta?
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 26, 2020 13:07:50
x37)
Endre, ha minden part szakad, és hazakényszerülsz Újszászra, akkor hogyan tervezed a német adósságaid visszafizetését? Tegnap ugye azt mondtad, hogy szarsz Magyarországra, szarsz Ausztriára, de a német hiteledet ki fogod fizetni. Tehát mi a terv? Hogyan akarsz 600 Eurót skálázni minden hónapban úgy, hogy itthon még bankszámlád sem lehet, illetve nem vállalhatsz legális munkát, mert rögtön beinkasszálják a fizetésed 30%-át?
Nagyon szívesen meghallgatnám a tervedet. Többen kérdezik.
kripli figyelő
(
x12)
Oct 26, 2020 13:08:36
x12)
Oct 26, 2020 13:08:36
Miért vagy ilyen besavanyodott fasz.Röhögj a kommenthaverokkal. Oct 26, 2020 13:08:36
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 26, 2020 13:18:06
img.sodika.dk/imgur.com/T3FEEgf.jpg
Oct 26, 2020 13:18:06
Faszaság van
(
x2)
Oct 26, 2020 13:18:48
x2)
Endre, ha minden part szakad, és hazakényszerülsz Újszászra, akkor hogyan tervezed a német adósságaid visszafizetését? Tegnap ugye azt mondtad, hogy szarsz Magyarországra, szarsz Ausztriára, de a német hiteledet ki fogod fizetni. Tehát mi a terv? Hogyan akarsz 600 Eurót skálázni minden hónapban úgy, hogy itthon még bankszámlád sem lehet, illetve nem vállalhatsz legális munkát, mert rögtön beinkasszálják a fizetésed 30%-át?
Ha akkora mértékű az adósság, akkor a fizetése 33%-át, vagy akár az 50%-át is letilthatják. Az inkasszó csak ezután jön, a bankszámlájára teszik rá, ez esetben akár a mindenkori nyugdíjalap, vagyis 28500 forintig bármennyit levonhatnak.
.
Oct 26, 2020 13:19:30
www.vatera.hu/elethu-reborn-dolls25-cm-kisfiu-ujszulott-baba-szinte-uj-2970312446.html
Nesze pedofil ezt legálisan kurhatod
Nesze pedofil ezt legálisan kurhatod
Oct 26, 2020 13:19:30
Löwenbräu Oktoberfestbier
Oct 26, 2020 13:22:51
Na meg hogy milyen árfolyam mellett kell majd fizetnie a német bankoknak! Matolcsy esetleg rossz lábbal kel fel, és egyből megugrik a tartozás pár százezer fütyivel... :D
Oct 26, 2020 13:22:51
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 26, 2020 13:39:37
x6)
bútorasztalos állásra jelentkezik A buzi pedó sodi.
hát azért hetyetye
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 26, 2020 13:39:56
x38)
Sneci, egy optimista autiskálán 1 és 10 között hová tennéd az életveszély-mutatót? xDDDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hiénaverő
(
x17)
Oct 26, 2020 13:41:52
x17)
Van arra precedens hogy ilyen kis szarok után nyúljanak a Reich-beli végrehajtók ide a gémeskutas Szarmagyarországra mint ez a tolvaj geciláda?
Sajnos azt tippelem, hogy Targo nagyúr bukni fogja a lóvét. Annyiban shiker hogy Snecinek többé nem lehet német melócsája mert mindent inkasszóznának.
Sajnos azt tippelem, hogy Targo nagyúr bukni fogja a lóvét. Annyiban shiker hogy Snecinek többé nem lehet német melócsája mert mindent inkasszóznának.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 26, 2020 13:43:52
x38)
Szerintem eladják egy követeléskezelőnek, az pedig rálép ASODI szamárfaszára, és belöki a dögkútba. EU-n belül nem nagyon lehet lelépni, mert az inkasszómanó a púpjára fog lehelni.
Dzsibuti térdeltetős
Oct 26, 2020 13:46:19
Van arra precedens hogy ilyen kis szarok után nyúljanak a Reich-beli végrehajtók ide a gémeskutas Szarmagyarországra mint ez a tolvaj geciláda?
Szerintem ő is ebben bízik. És abban igaza is van, hogy maga a Targo bank nyilván nem fog szarozni ezzel, de simán eladják a követelést egy magyar végrehajtó cégnek, oszt' kész, ők azzal minimalizálták a veszteségüket.
Gyagyás meg rábaszik. Mint mindig.
Oct 26, 2020 13:46:19
again mine the refund
(
x6)
Oct 26, 2020 13:50:15
x6)
sodi miért nem csináltál összeszerelős lájvot? mi lesz így a médiabirodalommal? hallod pedoboi?
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 26, 2020 13:51:14
Majd itt update-eljük napi szinten neki hogy mennyi az egyenlege... A trollos videójában azt mondta szereti Matolcsy-t mert a 700.000-es fizetése 750.000-et ér! :D
NA MAJD MOST HOGY FOGOD SZERETNI ŐT PÚPOS! :D
Oct 26, 2020 13:51:14
-
Oct 26, 2020 13:52:01
Egyes követeléseket nem fognak elvinni addig, hogy jogerőre emelkedjenek, tipikusan a kis cégek, magánszemélyek követelései tartozhatnak ide.
A nagyobb cégek eladják a tartozásokat csomagban erre szakosodott faktoring cégeknek, azok pedig végigcsinálják a papírmunkát.
Ha jogerős a követelés, akkor már csak a nemzetközi végrehajtás kiadása van hátra, amit próba-szerencse alapon biztosan nem fognak megcsinálni, de ha a trollok tájékoztatják az hitelezőket, akkor lehet, hogy tesznek egy próbát.
A nemzetközi végrehajtás pedig azzal fog járni, hogy tündérmeseországban is tiltani fogják a fizetéséből az osztrák albérlet elmaradt részleteit, plusz a végrehajtás költségeit.
Oct 26, 2020 13:52:01
Okjs Snecologus
(
x1)
Oct 26, 2020 13:54:06
x1)
Ma thevr 11k néző.
Sodi: nulla.
Shiker!
szutyok
Sodi: nulla.
Shiker!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 26, 2020 14:01:03
x37)
Ha Behajtó Brumi bekopogtat a Germán Faktoros vagy a Costellás verőemberekkel, akkor ott nem sokra fog menni a jogilag erős fadászpika. Gondolom a zugügyvéd kurva anyja majd megpróbálja nem elismerni a követelést, ezzel évekre elnyújtva a pereskedést, de kb ennyit tud tenni. Utolsó mentsvárként még cselekvőképtelenné is fogja nyilvánítani a gyagyás faszt, hátha ezzel visszamenőleg érvényteleníthetőek a banki szerződések. Persze a behajtó által megbízott szakértő faszt fog rakni a szájukba, de addig is megy az idő. Ha meg rá tudják bizonyítani a szándékosságot, azaz hogy konkrétan meglépett a hitelezők elől, akkor ebből kemény pénzbírság lesz plusz a hitelek megfizetésére kötelezik, plusz az eljárási költségeket is ráverik. Mivel nem rendelkezik semmiféle vagyonnal, ezért elkezdik a fizetését vonni. Ha nincs fizetése, akkor pedig szerintem le kell ülnie valamennyit. Esetleg egy szobafestő kijavítaná, ha tévedtem valahol? Én nem hiszek abban, hogy szándékos hitelcsalást meg lehessen úszni elévüléssel.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 26, 2020 14:03:04
x37)
Mindenesetre parádés lesz, ahogy a saját magát 8/10-re értékelő fadászpika a bíróságon azt fogja bizonygatni, hogy ő bizony fogyatékos :D Remélem, lesz róla videófelvétel, amit utána évekig az orra alá tudunk dörgölni.
shikeres
Oct 26, 2020 14:04:48
Upvote, ha egyetértesz.
Upvote, ha egyetértesz.
Addig is, aki nem látta:
youtu.be/HANXJkU7NWA
Oct 26, 2020 14:04:48
Hiénaverő
(
x17)
Oct 26, 2020 14:05:14
x17)
Ez evidencia, csak egy német zsidóbank gondolom nem a gémeskutas császtiszunicsnak adja majd el a követeést, hanem egy szintén árja behajtócégnek. Fognak azok baszakodni Sneci itteni felkutatásával, vegzálásával? Púpszász végállomás lesz úgyis, még egyszer már nem fog eljutni a Reichbe, így az ottani újbóli melócsá is angyalszárny.
Hiénaverő
(
x17)
Oct 26, 2020 14:07:16
x17)
Addig is, aki nem látta:
youtu.be/HANXJkU7NWA
youtu.be/HANXJkU7NWA
Sodifater szépen le van épülve, szerintem már nem él.
Hiénaverő
(
x17)
Oct 26, 2020 14:08:06
x17)
Legendás fizikumát úgytűnik fatertól örökölte.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 26, 2020 14:10:59
x6)
Addig is, aki nem látta:
youtu.be/HANXJkU7NWA
youtu.be/HANXJkU7NWA
nem tudok rajta őszintén röhögni.:-(((
Mondjuk egészségesebbnek néz itt ki, mint a fia most. Lassan sodika is csak ennyire tud beszélni folyamatosan. A kézügyesség már megvan.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 26, 2020 14:11:28
x37)
Szerintem 40%-on felvásárolja a követelést egy Instrum Justitia jellegű behajtó cég, és megindul a szopóroller. Ők nem arról híresek, hogy csak úgy elengedjék az ügyfelet, főleg nem 20 millió Ft közeli tartozással. Az ilyen cégeknél egy csomó ex-APEH-es is dolgozik, akik informális csatornákon simán ráhatnak a NAV-ra, hogy lépjenek rá a delikvens faszára. Amennyire ezek túlbuzgók, még a kurva anyja haciendájára is bejegyeztetik a jelzálogot, aztán hadd pereskedjen.
Egy diplomata paródiája
Oct 26, 2020 14:12:24
Megint nagy a pofád gyagyás! Ilyenkor szoktad kiszopni a gecit!
Oct 26, 2020 14:12:24
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 26, 2020 14:12:32
x2)
Ha Behajtó Brumi bekopogtat a Germán Faktoros vagy a Costellás verőemberekkel, akkor ott nem sokra fog menni a jogilag erős fadászpika.
Majd szétveri az állkapcsukat viperával és feloldja őket savban a fürdőkádban. Evidenciákat.
Hitelkártyavár
Oct 26, 2020 14:19:08
Addig is, aki nem látta:
youtu.be/HANXJkU7NWA
youtu.be/HANXJkU7NWA
Uhh ez elég durva... Nagyon durván lecsúszott az öreg, ejh Sneci ez vár rád is ha így folytatod. Mondjuk téged egy kicsit sem sajnálnálak.
Oct 26, 2020 14:19:08
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 26, 2020 14:19:32
x2)
Szerintem 40%-on felvásárolja a követelést egy Instrum Justitia jellegű behajtó cég, és megindul a szopóroller. Ők nem arról híresek, hogy csak úgy elengedjék az ügyfelet, főleg nem 20 millió Ft közeli tartozással. Az ilyen cégeknél egy csomó ex-APEH-es is dolgozik, akik informális csatornákon simán ráhatnak a NAV-ra, hogy lépjenek rá a delikvens faszára. Amennyire ezek túlbuzgók, még a kurva anyja haciendájára is bejegyeztetik a jelzálogot, aztán hadd pereskedjen.
Nem dobja össze a fórum?
Hiénaverő
(
x17)
Oct 26, 2020 14:20:13
x17)
Ez lenne az optimális csak hogy kerül át ide a követelés? nem tudom mennyire vannak az ottani zsidóbankok kapcsolatban a kelet-balkáni végrehajtókkal. Bár amennyi cigánykodást az ilyen káeurópai alja migráns férgek elkövettek nem kizárt hogy van már rá kialakult metódus. Reméljük a legjobbakat.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 26, 2020 14:23:18
x38)
Addig fog okoskodni, amíg az anyja el nem patkol, és rá nem hagyja a macskaólat. Akkor majd jönnek a végrehajtók, az újtulaj, esetleg az Otthonvédők, de előbb-utóbb az utcára kerül a púpos hitelcsaló. A maradékot el fogják neki engedni, mert a nyugdíjából nem lehet majd levonni, hiszen ASODI nem fogja megérni azt a kort. Ami bevétele van, azt majd inkasszózzák, az ingó- és ingatlanját el fogják venni tőle, a maradékot meg leírják veszteségnek. Nyugaton többé nem fog tudni dolgozni, itt gémeskútiában pedig hiába, mert a NAV fogja szúratni a szívét. ASODI kinyírta magát, piszony! És ne felejtsük el, hogy egy csomagtartónyi azóta elavult kütyüért és egy kis cigányfasz-reményért tette ezt. ASODI. Mert ilyen okos ASODI. A túlfogyasztó SODI. Az uzsorajellegű hiteles SODI. xDDDDDDDD
-
Oct 26, 2020 14:24:17
Majd Márkék valamelyik rokona fogja bújtatni Sodit a Behajtó Brumi elől egy alföldi tanyán, magyarán csicska lesz.
De most komolyan, nem szoktam alapjáraton foglalkozni ilyen lecsúszott emberekkel.
Mit tud csinálni a hitelező és a behajtó, ha egy ilyen nincstelen pedofillal van dolga?
Adósok börtöne?
Törlesztés, amíg a halál el nem választ?
Állandóan a snecológusok fogják jelentgetni a pedofil pillanatnyi lakhelyét?
De most komolyan, nem szoktam alapjáraton foglalkozni ilyen lecsúszott emberekkel.
Mit tud csinálni a hitelező és a behajtó, ha egy ilyen nincstelen pedofillal van dolga?
Adósok börtöne?
Oct 26, 2020 14:24:17
Hahó
(
x135)
Oct 26, 2020 14:24:54
x135)
www.jogiforum.hu/forum/41/22468
úgy látom vannak azért páran olyanok, akiknek utána nyúlnak a németek.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
-
Oct 26, 2020 14:27:35
Van egy olyan érzésem, hogy sneci mégsem lesz ügyvéd Berlin, Germany környékén. :(
Oct 26, 2020 14:27:35
Hiénaverő
(
x17)
Oct 26, 2020 14:29:39
x17)
Ejha micsoda jó hírek, remek sztorik vannak itt leírva, remélem te is örülsz Sneci :D
Anyád majd jól eltángál minden alkalommal amikor Behajtó Brumiék kiszállnak a neusachseni sasfészekbe, remélem livestream is lesz hahaha :D
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 26, 2020 14:29:42
x38)
A sok idióta, pont, mint ASODI! Az egyik csalásért ült, a másik a lakáshitellel okoskodik, de a lényeg, hogy Behajtó Brumi mindegyiket megtalálta, és most vagy nem dolgoznak, és éheznek, vagy elvállalnak 3 állást, hogy fizetni tudják, mint a Törp. Ezek közé sorolt be a 2020 félévvel, shikeres felmenőkkel és hiányszakmával rendelkező ASODI. Hát mi ez, ha nem átütő nemzetközi Shiker!? xDDDDDD
Okjs Snecologus
(
x1)
Oct 26, 2020 14:30:11
x1)
Mi lehet most Sodipapóva,
szutyok
Hitelkártyavár
Oct 26, 2020 14:30:38
:DDD Hát ezeket olvasva, Sodinak nagyon csúnyán rá fog csapni az inkasszómanó a púpjára.
Oct 26, 2020 14:30:38
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 26, 2020 14:30:56
x38)
És tegyük hozzá, hogy az itt panaszkodók közül mindegyik mögött ott a család, van lakhatásuk, és valamiből élnek, ha nem dolgoznak. ASODI mögött semmi ilyesmi nincs, ő kvázi védőháló nélkül ugrott neki a több tízmilliós hitelnek egy olyan pénznemben, amiben SOHA TÖBBÉ nem lesz bevétele. xDDDDDD
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 26, 2020 14:32:39
x38)
Ceterum censeo: ASODI tartozása egyetlen esetben fog nullázódni, ha végre megdöglik xDDDDDDDDDDD
SHIKER, SHIKER, SHIKER!!
A Shiker napján felvett hitelre előre koccintsunk, trollégák! Akinek pedig nem tiszta: a trollok tényleg ártalmatlanok, ezt ASODI saját magának intézte teljesen egyedül, mi hiába próbáltuk lebeszélni róla. Csak magának köszönheti. Lehet, hogy nem olvasott elég újságot... xDDDDDDDD
SHIKER, SHIKER, SHIKER!!
A Shiker napján felvett hitelre előre koccintsunk, trollégák! Akinek pedig nem tiszta: a trollok tényleg ártalmatlanok, ezt ASODI saját magának intézte teljesen egyedül, mi hiába próbáltuk lebeszélni róla. Csak magának köszönheti. Lehet, hogy nem olvasott elég újságot... xDDDDDDDD
Löwenbräu Oktoberfestbier
Oct 26, 2020 14:33:26
Remélem Sodi Tesláját amit Márkkal vesz majd felesbe, nem fogják inkasszózni... :D
Oct 26, 2020 14:33:26
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 26, 2020 14:34:51
x37)
Majd Márkék valamelyik rokona fogja bújtatni Sodit a Behajtó Brumi elől egy alföldi tanyán, magyarán csicska lesz.
Adósok börtöne?
Adósok börtöne?
Nem tudom, hogy ez pontosan hogy működik, de amit Endre elkövetni készül, az nem simán PTK-s tényállás, hanem konkrétan bűncselekmény.
Munkára nem kötelezheti a bíróság, hogy legyen miből vonni, úgyhogy ha többszöri felszólításra sem tud fizetni, marad a 10.000 Ft/nap átváltás. Az olyan 6 év letöltendő, aminek az egyharmadát kötelező kitölteni, tehát 2 év után fogják próbára bocsátani.
Penzmento
(
x6)
Oct 26, 2020 14:41:47
x6)
Addig is, aki nem látta:
youtu.be/HANXJkU7NWA
youtu.be/HANXJkU7NWA
Ezt már annyiszor megnéztem, de még mindig nem tudom, mit akar mondani.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 26, 2020 14:42:33
x2)
Nemfizetés esetén külföldön valószínűleg megindul ellened a bírósági eljárás, és akár távollétedben is itélet születik. Annak alapján egy külföldi végrehajtó is "bejelentkezik" a fél lakástulajdonodra - a jelzálogtól stb. függetlenül.
Ízlelgesd csak ezt, te berlini sztárügyféd! Lehet nem fog működni a mesterterv, hogy ha asodi nem vesz tudomást a tartozásról, akkor az nem létezik.
Targo manó meg gazdagabb lesz egy mordori kádár kockával, juhuhúúúú!
Kenyér és víz.
Ízlelgesd csak ezt, te berlini sztárügyféd! Lehet nem fog működni a mesterterv, hogy ha asodi nem vesz tudomást a tartozásról, akkor az nem létezik.
Targo manó meg gazdagabb lesz egy mordori kádár kockával, juhuhúúúú!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 26, 2020 14:45:13
x37)
És ezek 2010-es sztorik. Azóta Orbán fű alatt a meleg szarig benyalt a németeknek.
Endre, azt is olvastad, hogy a német bíróság a távollétedben fog ítéletet hozni, amiről értesítik a magyar hatóságokat, akik majd érvényt szereznek annak? Már itt megdőltél, mint a Rottenbiller. Fel fogják keresni az Ogrét is, piszony, aki el fog mondani téged minden szarnak, alkoholistának, dologtalannak. Nagyon jó benyomást fog rólad kelteni, piszony. Meg fogják keresni a DefShopot meg a Seggpresztót is, akik elmondják, hogy te fenyegetőzve követelted az ajánlásokat. Kitűnő műsor lesz.
149 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™