mi az hogy, sőt, nagyon is!!!!!!!!!!!
Roomtour-t is akarunk! Sodrák! Ha legalább van egy lakásod, akkor mutasd meg a népnek! Hadd irigykedjen a sok troll, hogy a Sodinak mije van! Na? Mit veszíthetsz? Meg egyébként is: foshni foghjah!
Ingatkanügyek
2018 március 25-án már -8000 eurón állt! Akkor már stabilan nőtt havi 500 euróval a tartozása, ez mostanra 1000 körülire gyorsult (a szokásos 500 amivel többet költ plusz a - főleg - kamattörlesztés).
Egyébként meg whatspirál?

No meg a devizás és törpapa is törleszt végre :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Lomb Katóban kell nyomni az ilyet. Ha muszáj, copy paste a google translate-be, de az esetek egy részében nemzetközi szavakból és egyéb vizuális infóból ki lehet silabizálni, hogy mi lehet a kérdés.
muszáj csajnak lenni?????????egy ismerősöm kérdi.
A német ritka undorító nyelv. Mint Sodi.
Hitelkártyát elfogadsz?
Az egyetlen baj azzal volt, hogy túlságosan bíztam abban, hogy hozzám hasonlóan mások is azon munkálkodnak motiváltan, hogy rendes 8 órás melóból tudják a csodavárás helyett sínre tenni az életüket. Miközben akinek már a Provident sem ad, az már a helyzetéből fogva sem eléggé motivált a változáshoz, ez ma már tisztán látom.
A másik dolog meg a főbérlők esetén az volt egy hiba, hogy abból indultam ki, hogy ha anyagi dolgokra túlságosan könnyen engedek, amikor ők maguk vitára számítanak, akkor nem jófej ember leszek, hanem egy fejhető balek. Nem voltak korábban anyagi vitáim, így nem voltam felvértezve olyan helyzetekre, amikor a másik eleve vitára számít veled, és inkább megrökönyödik, hogy nulla a részedről az ellenállás.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Igen, sejtettem, hogy ez lesz a válasz: te mindig, mindent jól csináltál.
Csak így tovább, gyagyás :D
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
kéne egy tisztázós flokk hogy mégsem faty palek.
Edss faszom
Ha megölnéd magad, akkor pedig örökre lenyugodhatnál.
5 perc itt eltöltött idő után 2-3 órára van szükség ahhoz, hogy képes legyek újra lenyugodni annyira, hogy ismét képes legyen a saját dolgaimra koncentrálni.
Ennek őszintén örülök! :) Jah és dögölj meg!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Arra nem gondoltál hogy az jobban segítene ha egykét ember tanácsát/észrevételét megfogadnád?
Nyem étyem, de faszaság van.
Elmentek ti mind a picsába.
Kihasználjátok, és csúnyán visszaéltek vele, hogy a helyzetem magamból történő kiírása nélkül, ha mindez a szar bennem reked, akkor a megrekedt feszültség diliházba juttatna.
Ezt a fajta visszaélést viszont pont most elvágom.
Mert basszátok meg, ez aljasság. Azért.
Megjött az elutasító határozat a segéllyel kapcsolatban? Mert akkor bontom a pezsgőt!
Nincs képcsere purenudiston ?
szutyok
Márk sose fogja rendezni a tartozásait XD
Aljas vagy, nagyon sokan segítettek neked igazán jó tanácsokkal amelyekből te egyet sem fogadtál meg.
De mivel PEDOFIL vagy a saját bevallásod szerint sem azért jársz nuditóra mert ott "szabad vagy" hanem mert ott nő a faszod a gyerekek között, így ezért és sok más véleményedért semmi erkölcsi jogod rátolni másokra a hibás döntéseidet az elbaszott életedet és a ferde hajlamaid következményét.
Most ismét, úgy emberesen pofán basználak.
Mi történt hogy ilyen mérges lettél? Talán nem lett meg a segély? Talán Márk végleg elhagyott?
Pedofil, erkölcstelen, az élethez is balfasz gyagyás vagy. Nehogy már mi legyünk az aljasok te féreg.
Nyem étyem, de faszaság van.
Apró helyesbítések:
1. Te soha nem vagy konstruktív lelkiállapotban, maximum olyanban, amikor épp jobban megy a hazudozás. Valódi munkát soha életedben nem végeztél.
2. Ez a fórum az egyetlen hely, ahol nálad okosabb, sikeresebb emberekkel érintkezhetsz. A fórumon kívül maradnak neked a munkanélküli szélhámos cigányok, és a manifeszt elmebetegek. Sőt, újabban már ezek sem. Egyedül vagy, mint a kisujjam. Kivéve a Fordos nénit, ő viszont gondolom óradíjat kér.
3. Téged nem a beszólások zavarnak, azok igazából éltetnek. Téged az zavar, hogy újra aktívan szopatnak téged a trollok. Ennek viszont kettő oka van: Egyrészt az undorító pedofíliád, ami miatt legtöbben itt egy kanál vízben meg tudnának folytani, másrészt pedig az, hogy kezd rogyadozni a hazugságokra épített légvárad, és ez újabb és újabb magas labdákat ad a trolloknak. Ha nem hitelek tartanának életben, vagy legalább nem rúgatod ki saját magadat a reichltől, akkor most hiába írnánk a bankoknak.
4. Úgysem bírod ki néhány napnál tovább, hogy ne írj ide, és addig is olvasni fogod. Ez helyes döntés is, hiszen itt értesülhetsz először az újonnan ültetett faszerdőkről.
5. Még mindig itt vagy? Takarodj már a faszomba!
naty a paj??? xDDD hívd fel anyádat skypon és pityeregd el neki, hogy be kéne menni szolnokra a providenthez vagy inkább nyissa ki a gázt. kurva komoly hogy milyen hamar lealjasodtál és mennyi embernek okoz ez örömöt, nevess velünk pedofil szar lol
És ezt most annyira komolyan gondolod, hogy legalább holnapig kibírod, hogy ne írj.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Ezek szerint akkor most irány a diliház?
ez a faszerdő nem egy hirtelen törés a négy ev bizonyosság után. ezen te keményen dolgoztál. faszt vertél, piáltál, cigányokat utaztattál, repcsiztél, költötted a pénzt devizásokra meg törpékre. nem tanultál nem fejlesztetted magad, NEM TETTEL FELRE PENZT.
most megiszod a levet. lefetyeld a gecit.
Ajajajjajj :) Pityeregtél is közben, mint egy újpalotai cselfenomén? :)
Csúnya gonosz trollok, akiket olyan szívesen kivégeztél volna annyi módon felhívták a bankodat? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ez vágott verzió?
Több rész is hiányzik belőle, pld, hogy
"nem haragszom a fiamra, csak hívjon fel szívesen látom"
"mindig vettem neki számítógépet"
Faszom
A cuccait nem adja el, de akkor mi lesz vele? Kihajigálja az utcára és utána ugrik az elsőről?
Ezaz, ismét fantasztikusan rájöttél a problémára! Egyszer majd arra is rájöhetnél, hogy ez az egyetlen hely, ahol értelmes tanácsokat kapsz, amik kihúznak a saját magad által teremtett szartengerből, vagy megakadályozzák, hogy beleess. Ja egyébként jó tudni, hogy a beszólások (értsd: az igazsággal való szembesítés) ennyire áthatolnak az erősnek mutatott autipáncélon. Esetleg el is gondolkodhatnál rajtuk, ahelyett, hogy megsértődsz és pityeregsz.
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
31 perc. Azért az a 9hónapos hamburgi STNÍI meg a szokásos 1 perces közül utóbbihoz van közelebb. Kösz az infókat, sok sikert az interjúkhoz. Van ahol már túljutottál a HR-en?
azt a részt kiegésziteném, hogy ahogy korábban irtad, te osztottad meg mindennapjaidat itt a fórumon tehát Te árultad el azokat a "hazugságokat" is, tehát mindenért magadat kell okolnod. Sok sikert az állásinterjúkhoz és a további masnizásokhoz.
holnap ugyanekkor, ugyanitt? :D
#50euro + kamatok
1. Már egy oldallal ezelőtt is soha többé nem írtál ide
2. Az, hogy kvázi-pedofil oldalakat nézegetsz és ilyen képeket tárolsz a gépeden, nem hazugság
3. Az, hogy recskázó tinifiúkat nézegetsz, szintén nem hazugság
4. Az, hogy masnizol a CV-ben, nem hazugság
5. Az, hogy úszol az adósságokban, nem hazugság
6. Az, hogy lehúzott a miskolc fc egy rakat pénzzel, nem hazugság
7. Az, hogy reménykedtél, hogy egyszer eljutsz egy recskapartyra, nem hazugság
Soroljam még a tényszerű állításokat?
Kurva sokáig tartana.
Egyelőre elég, ha ennyit beismersz - mert amúgy mindenki tisztában van vele, hogy ezek a tények.
Ja, mert azokra eddig is mindig lecsapott és sikerrel alkalmazta ;)
Faszom
De hát ezt a piacot már Molnár Krisztián leuralta! Ugyanakkor szerintem ha bekamerázná a lakást egy saját BigBrother show keretében, annak lenne nézettsége. Úgy is egész nap iszik.
Faszom
Bassza meg de elpuhult a prof, hát mi történt?! Temetés??! Akkor meg hogy a faszba' fogja a pénzespostásnak integetni az ablakból? Mindjárt linkelek valami fejlefűrészelőst, hogy visszarázzam a helyes irányba a profot.
Faszom
Esetleg a helyi napilap halálozási rovatában látjuk viszont.
Faszom
Mert nekem ezt az egészet nyugodtan kell csinálnom. Egyszerűen azért, mert mindegyik interjú egy külön stressz.
Fél most fél 8-tól már tényleg nem írok ide.
csá
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Majd jössz amikor kiengednek a diliházból!
csá
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Akkor a legnagyobb trollok:
1. SoDI
2. Kovács Márk
3. Herr Gutsche
4. Herr Reichl
De leginkább csak a SoDI :)
5. A fránya gének
6. Etyetem
Faszom
Ez hatalmas, gratula az íráshoz trolléga!
Csak egy dolog zavart meg, az "5g Rivotril". Nem értettem, hogy az 5G hálózatnak mi köze van a Rivotrilhoz. De aztán leesett, de így is lett volna értelme. :)
Minek iszik aki ROMÁN
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Tehát akkor ismét soha többé nem írsz ide végre? Napok óta kértük -sőt, követeltük- , hogy álljál le az állandó autista loopokkal, és takarodjál el végre a berregő macifaszára munkát keresni, mert életveszélyben vagy. Szartál rá? Szartál rá. Akkor meg miért mi vagyunk a gonoszok megint, te balfasz? MAGADNAK HOZTAD ÖSSZE EZT AZ EGÉSZ SZITUÁCIÓT, MI NEM CSINÁLTUNK SEMMIT!
Endre, hát nincsenek neked barátaid, akikkel meg tudnád beszélni az élet nagy dolgait? Sok pénzt fizettél azért, hogy meghallgassanak :D :D BALFASZ!
mert a cujka a legjobb barát!!!!!!!!!!!!!!
szerintem kíváncsiak rad a sok troll cv utan
Holnap reggeltől akkor szabad téged hívogatni? :)
ühüm, az... jó lesz
Túl sokat ittál, Hahó! Milyen velőt fogsz te ott találni? Ennek a pedofil korcsnak a fejében fűrészpor van!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
ma nem ittam, a szombati győzelem kicsit megterhelte a májam))))))))))amugy igazad van, sodi meg az agy!!!!!!!!!!
monitort lopni vajon nem aljassag?
buzigyogyito tuntetest szervezni (mikozben aaron cute-ra vered a faszod) nem aljassag?
Bandy Kata gyilkosat mosdatni nem aljassag?
A JO KURVA ANYADAT TE DEGENERALT GECI
Sodi, tisztálkodj mielőtt előjösz.
|__o__|
Hiénaverő
(
x17)
Oct 26, 2020 18:32:36
x17)
Sneci neked lőttek. Most már akárhogy kapálózol csak szarabb lesz, és az agóniádat nyújtod el (ami persze nem baj hahaha :D). Ott kúrtad el amikor az első hiteledet felvetted a Reichben. Emlékszem 2000 fütyike volt 2.5 évvel ezelőtt, azóta már 50+k EUR, ilyen spirált még nem láttam pedig volt szerencsém jópár elúszott prolihoz.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 26, 2020 18:37:41
Kibaszott Targo contact form.
www.targobank.de/de/kontakt/index.html?r=contact-homepage
Srácok ti is nyomjátok ..
A bal oldali legördülőből a : Produkteröffnung -öt kell választani, a jobb oldalinál a "Kredit-Antrag"
nyugodtan lehet szerintem magyarázatot írni hogy mivel munkanélküli lettél így még kellene egy kis hitel a meglévők mellé.
Itt a többi "jó bank" még:
Consors finanz
www.consorsfinanz.de/banking-service/kontakt/kreditfragen/index.html
Fidor
Email: [email protected]
Advanzia bank
[email protected]
www.targobank.de/de/kontakt/index.html?r=contact-homepage
Srácok ti is nyomjátok ..
A bal oldali legördülőből a : Produkteröffnung -öt kell választani, a jobb oldalinál a "Kredit-Antrag"
nyugodtan lehet szerintem magyarázatot írni hogy mivel munkanélküli lettél így még kellene egy kis hitel a meglévők mellé.
Itt a többi "jó bank" még:
Consors finanz
www.consorsfinanz.de/banking-service/kontakt/kreditfragen/index.html
Fidor
Advanzia bank
[email protected]
Oct 26, 2020 18:37:41
.
Oct 26, 2020 18:38:52
CSÜTÖRTÖKÖN LESZ WATCH DOGS LIVE ?
THE VR, OW ZOLY NYOMJA, ÉS SODIVAL MI LESZ ?
THE VR, OW ZOLY NYOMJA, ÉS SODIVAL MI LESZ ?
Oct 26, 2020 18:38:52
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 26, 2020 18:39:06
ja a targo-nál valami Sodi féle együgyü "senior" csinálta a form-ot, ha translate-et nyomsz már nem működik semmi
Oct 26, 2020 18:39:06
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 26, 2020 18:40:07
Sodrák, pár kérdés:
Belátod, hogy világ életedben alkalmatlan voltál az az anyagiak normális kezelésére?
Ha nem, akkor tudsz akár csak egyetlen példát mondani, amikor jól gazdálkodtál a rendelkezésre álló pénzzel?
Ha igen, akkor miért gondolod, hogy most majd képes leszel rá?
Belátod, hogy világ életedben alkalmatlan voltál az az anyagiak normális kezelésére?
Ha nem, akkor tudsz akár csak egyetlen példát mondani, amikor jól gazdálkodtál a rendelkezésre álló pénzzel?
Ha igen, akkor miért gondolod, hogy most majd képes leszel rá?
Oct 26, 2020 18:40:07
broni
(
x45)
Oct 26, 2020 18:42:30
x45)
részvétem!nszksz
de azért még szopik a lidli mögött?
de azért még szopik a lidli mögött?
mi az hogy, sőt, nagyon is!!!!!!!!!!!
seymour schwartz
(
x6)
Oct 26, 2020 18:42:43
x6)
Roomtour-t is akarunk! Sodrák! Ha legalább van egy lakásod, akkor mutasd meg a népnek! Hadd irigykedjen a sok troll, hogy a Sodinak mije van! Na? Mit veszíthetsz? Meg egyébként is: foshni foghjah!
bolgár jeti
(
x30)
Oct 26, 2020 18:42:59
x30)
Emlékszem 2000 fütyike volt 2.5 évvel ezelőtt, azóta már 50+k EUR, ilyen spirált még nem láttam pedig volt szerencsém jópár elúszott prolihoz.
2018 március 25-án már -8000 eurón állt! Akkor már stabilan nőtt havi 500 euróval a tartozása, ez mostanra 1000 körülire gyorsult (a szokásos 500 amivel többet költ plusz a - főleg - kamattörlesztés).
Egyébként meg whatspirál?

No meg a devizás és törpapa is törleszt végre :)
-
Oct 26, 2020 18:43:29
ja a targo-nál valami Sodi féle együgyü "senior" csinálta a form-ot, ha translate-et nyomsz már nem működik semmi
Lomb Katóban kell nyomni az ilyet. Ha muszáj, copy paste a google translate-be, de az esetek egy részében nemzetközi szavakból és egyéb vizuális infóból ki lehet silabizálni, hogy mi lehet a kérdés.
Oct 26, 2020 18:43:29
broni
(
x45)
Oct 26, 2020 18:45:18
x45)
Recskás!
Látom feladtad a programozói karriert és inkább a képességeidhez jobban passzoló állást keresel:
Látom feladtad a programozói karriert és inkább a képességeidhez jobban passzoló állást keresel:
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 26, 2020 18:45:39
A német ritka undorító nyelv. Mint Sodi.
Oct 26, 2020 18:45:39
Laci
Oct 26, 2020 18:46:02
Hitelkártyát elfogadsz?
Oct 26, 2020 18:46:02
sodika
Oct 26, 2020 18:46:06
miért gondolod, hogy most majd képes leszel rá?
Az egyetlen baj azzal volt, hogy túlságosan bíztam abban, hogy hozzám hasonlóan mások is azon munkálkodnak motiváltan, hogy rendes 8 órás melóból tudják a csodavárás helyett sínre tenni az életüket. Miközben akinek már a Provident sem ad, az már a helyzetéből fogva sem eléggé motivált a változáshoz, ez ma már tisztán látom.
A másik dolog meg a főbérlők esetén az volt egy hiba, hogy abból indultam ki, hogy ha anyagi dolgokra túlságosan könnyen engedek, amikor ők maguk vitára számítanak, akkor nem jófej ember leszek, hanem egy fejhető balek. Nem voltak korábban anyagi vitáim, így nem voltam felvértezve olyan helyzetekre, amikor a másik eleve vitára számít veled, és inkább megrökönyödik, hogy nulla a részedről az ellenállás.
Oct 26, 2020 18:46:06
-
Oct 26, 2020 18:46:54
Endre!
Monitorlopási tanácsot a cigány haverok adták vagy saját ötlet volt?
Esetleg a malacztól irigyelted el?
Utolsó szar alak vagy.
Monitorlopási tanácsot a cigány haverok adták vagy saját ötlet volt?
Esetleg a malacztól irigyelted el?
Utolsó szar alak vagy.
Oct 26, 2020 18:46:54
bolgár jeti
(
x30)
Oct 26, 2020 18:50:41
x30)
Továbbá whatspirál:

Még további whatspirál:
(De innentől majd odafigyel, észnél lesz, spórolni fog)

Illetve whatspirál, sodi mindent törleszt:
(Eddigre már visszatörlesztette a tévédíjat is :D :D :D)

Még további whatspirál:

jó lesz ez!
Oct 26, 2020 18:50:57
november közepe előtt tuti nem lesz stream
Oct 26, 2020 18:50:57
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 26, 2020 18:51:24
Az egyetlen baj azzal volt..
Igen, sejtettem, hogy ez lesz a válasz: te mindig, mindent jól csináltál.
Csak így tovább, gyagyás :D
Oct 26, 2020 18:51:24
nem fatyok balek
Oct 26, 2020 18:54:09
egy fejhető balek. Nem voltak korábban anyagi vitáim, így nem voltam felvértezve olyan helyzetekre, amikor a másik eleve vitára számít veled, és inkább megrökönyödik, hogy nulla a részedről az ellenállás.
kéne egy tisztázós flokk hogy mégsem faty palek.
Oct 26, 2020 18:54:09
gobesug
(
x30)
Oct 26, 2020 18:54:37
x30)
Továbbá whatspirál:
Még további whatspirál:
Még további whatspirál:
Edss faszom
sodika
Oct 26, 2020 18:55:20
Egyébként - nem találom - de pont ma délután írta ide valaki, hogy érdemes leállnom azzal, hogy minden apróságot megosztok arról, éppen mit csinálok, főleg itt, ahol igazából csak az irántam érzett utálat az alap hozzáállás.
Ebben igazatok is lehet, miután ez az egész a lelkiállapotomnak sem tesz jót. Amikor nagynehezen relaxált, inspirált, konstruktív, tenniakarással jellemezhető lelkiállapotba hozom magam, elég felnéznem ide, hogy valaki valami beszólással felbassza az agyam.
Nem hiányzik ez nekem, mert nem csak az energiáimat, de az időmet és a nyugalmamat is felőrli ez az egész.
Ezért ettől most egy jó időre tényleg legállok.
5 perc itt eltöltött idő után 2-3 órára van szükség ahhoz, hogy képes legyek újra lenyugodni annyira, hogy ismét képes legyen a saját dolgaimra koncentrálni.
Ez pedig kurvára nem hiányzik pont most az életembe.
Ebben igazatok is lehet, miután ez az egész a lelkiállapotomnak sem tesz jót. Amikor nagynehezen relaxált, inspirált, konstruktív, tenniakarással jellemezhető lelkiállapotba hozom magam, elég felnéznem ide, hogy valaki valami beszólással felbassza az agyam.
Nem hiányzik ez nekem, mert nem csak az energiáimat, de az időmet és a nyugalmamat is felőrli ez az egész.
Oct 26, 2020 18:55:20
-
Oct 26, 2020 18:56:38
Ha megölnéd magad, akkor pedig örökre lenyugodhatnál.
Oct 26, 2020 18:56:38
sodika
Oct 26, 2020 18:57:33
Csak azért, mert most történt egy törés, ami négy év bizonyosság után hirtelen bizonytalanságba taszított, és mert az ebből fakadó lelki feszültség diliházba juttatja az embert, ha nem írja ki magából, nektek semmi jogotok nincs erre ráépülve tovább terhelni az idegeimet.
Ezért ma este 7-től ezt a szart elvágtam, és basszátok meg.
Oct 26, 2020 18:57:33
Bejlin
(
x8)
Oct 26, 2020 18:57:34
x8)
Tőtőgáz
Oct 26, 2020 18:58:34
Egyébként - nem találom - de pont ma délután írta ide valaki, hogy érdemes leállnom azzal, hogy minden apróságot megosztok arról, éppen mit csinálok, főleg itt, ahol igazából csak az irántam érzett utálat az alap hozzáállás.
Arra nem gondoltál hogy az jobban segítene ha egykét ember tanácsát/észrevételét megfogadnád?
Oct 26, 2020 18:58:34
sodika
Oct 26, 2020 18:58:53
Kihasználjátok, és csúnyán visszaéltek vele, hogy a helyzetem magamból történő kiírása nélkül, ha mindez a szar bennem reked, akkor a megrekedt feszültség diliházba juttatna.
Oct 26, 2020 18:58:53
sodika
Oct 26, 2020 18:59:39
Szóval most este 7-től tényleg elvágtam az egészet, és ti pedig dögöljetek meg, ahol vagytok.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 26, 2020 18:59:39
Bejlin
(
x8)
Oct 26, 2020 18:59:59
x8)
Csak azért, mert most történt egy törés, ami négy év bizonyosság után hirtelen bizonytalanságba taszított, és mert az ebből fakadó lelki feszültség diliházba juttatja az embert, ha nem írja ki magából, nektek semmi jogotok nincs erre ráépülve tovább terhelni az idegeimet.
Megjött az elutasító határozat a segéllyel kapcsolatban? Mert akkor bontom a pezsgőt!
Okjs Snecologus
(
x1)
Oct 26, 2020 19:00:45
x1)
Szóval most este 7-től tényleg elvágtam az egészet, és ti pedig dögöljetek meg, ahol vagytok.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Nincs képcsere purenudiston ?
Vonzas torvenye
Oct 26, 2020 19:01:39
Na csá.
Soha többet nem írok ide
legyen ejfel recskas az olyan kerek szam. Na csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 26, 2020 19:01:39
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 26, 2020 19:01:53
x19)
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Márk sose fogja rendezni a tartozásait XD
medvezsidaj
Oct 26, 2020 19:02:45
Figyelj itt max 5 ember aki utál téged, azokkal ne foglalkozz a többi 100 kommenthaver, nekik lehet nyomni az infót!
Oct 26, 2020 19:02:45
A kombájn elüt
(
x1)
Oct 26, 2020 19:03:09
x1)
mert az ebből fakadó lelki feszültség diliházba juttatja az embert, ha nem írja ki magából, nektek semmi jogotok nincs erre ráépülve tovább terhelni az idegeimet.
Aljas vagy, nagyon sokan segítettek neked igazán jó tanácsokkal amelyekből te egyet sem fogadtál meg.
De mivel PEDOFIL vagy a saját bevallásod szerint sem azért jársz nuditóra mert ott "szabad vagy" hanem mert ott nő a faszod a gyerekek között, így ezért és sok más véleményedért semmi erkölcsi jogod rátolni másokra a hibás döntéseidet az elbaszott életedet és a ferde hajlamaid következményét.
Most ismét, úgy emberesen pofán basználak.
Fekete bikapata
Oct 26, 2020 19:03:48
Látom, jókor jöttem, bedurcizott a sodikutya!
Fifi, ne legyél már ilyen besavanyodott fasz!!!
Fifi, ne legyél már ilyen besavanyodott fasz!!!
Oct 26, 2020 19:03:48
Tőtőgáz
Oct 26, 2020 19:04:35
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Mi történt hogy ilyen mérges lettél? Talán nem lett meg a segély? Talán Márk végleg elhagyott?
Pedofil, erkölcstelen, az élethez is balfasz gyagyás vagy. Nehogy már mi legyünk az aljasok te féreg.
Oct 26, 2020 19:04:35
-
Oct 26, 2020 19:05:11
Apró helyesbítések:
1. Te soha nem vagy konstruktív lelkiállapotban, maximum olyanban, amikor épp jobban megy a hazudozás. Valódi munkát soha életedben nem végeztél.
2. Ez a fórum az egyetlen hely, ahol nálad okosabb, sikeresebb emberekkel érintkezhetsz. A fórumon kívül maradnak neked a munkanélküli szélhámos cigányok, és a manifeszt elmebetegek. Sőt, újabban már ezek sem. Egyedül vagy, mint a kisujjam. Kivéve a Fordos nénit, ő viszont gondolom óradíjat kér.
3. Téged nem a beszólások zavarnak, azok igazából éltetnek. Téged az zavar, hogy újra aktívan szopatnak téged a trollok. Ennek viszont kettő oka van: Egyrészt az undorító pedofíliád, ami miatt legtöbben itt egy kanál vízben meg tudnának folytani, másrészt pedig az, hogy kezd rogyadozni a hazugságokra épített légvárad, és ez újabb és újabb magas labdákat ad a trolloknak. Ha nem hitelek tartanának életben, vagy legalább nem rúgatod ki saját magadat a reichltől, akkor most hiába írnánk a bankoknak.
4. Úgysem bírod ki néhány napnál tovább, hogy ne írj ide, és addig is olvasni fogod. Ez helyes döntés is, hiszen itt értesülhetsz először az újonnan ültetett faszerdőkről.
5. Még mindig itt vagy? Takarodj már a faszomba!
Karib
Nem úgy volt recskás, hogy naplót írsz, meg privát vekni flokkot forgatsz? xD
Vajon fél óráig képes lesz tartani az STNÍI-t?
Vajon fél óráig képes lesz tartani az STNÍI-t?
kislány a sodi
Oct 26, 2020 19:05:57
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Na csá.
Soha többet nem írok ide
naty a paj??? xDDD hívd fel anyádat skypon és pityeregd el neki, hogy be kéne menni szolnokra a providenthez vagy inkább nyissa ki a gázt. kurva komoly hogy milyen hamar lealjasodtál és mennyi embernek okoz ez örömöt, nevess velünk pedofil szar lol
Oct 26, 2020 19:05:57
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 26, 2020 19:06:07
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Na csá.
Soha többet nem írok ide
És ezt most annyira komolyan gondolod, hogy legalább holnapig kibírod, hogy ne írj.
-
Ezek szerint akkor most irány a diliház?
kripli figyelő
(
x12)
Oct 26, 2020 19:07:30
x12)
Faszaság van minden a legnagyobb rendben.
Szteppen
(
x3)
Oct 26, 2020 19:08:34
x3)
Szerintem a bérbeadó cég szólt a tulajnak és bekopogott... :D
Ez ety fosh!
Ujszaszi AirBnB
Oct 26, 2020 19:09:00
ez a faszerdő nem egy hirtelen törés a négy ev bizonyosság után. ezen te keményen dolgoztál. faszt vertél, piáltál, cigányokat utaztattál, repcsiztél, költötted a pénzt devizásokra meg törpékre. nem tanultál nem fejlesztetted magad, NEM TETTEL FELRE PENZT.
most megiszod a levet. lefetyeld a gecit.
Oct 26, 2020 19:09:00
kripli figyelő
(
x12)
Oct 26, 2020 19:09:53
x12)
Szerintem kapott egy mailt valamelyik banktól hogy komolyan gondolja e a 100ezer eurós hitelkérelmet amit pár órája adott be xd
Jós János
Oct 26, 2020 19:10:22
Előre szólok, hogy ha sodika még jövő héten is tartja a fogadalmát, akkor nem Linzben van, hanem valami olyan helyen, ahol társasága van, pl. púpszász, miskolc, stb.
Ha viszont Linzben marad, akkor viszont látjuk maximum egy hét múlva, de talán még ma este.
Ha viszont Linzben marad, akkor viszont látjuk maximum egy hét múlva, de talán még ma este.
Oct 26, 2020 19:10:22
-
Oct 26, 2020 19:14:53
Gondolom azt mindenki vágja, hogy ez a bankos ötletelés miatt volt. Nem kéne annyiban hagyni.
Azt javaslom, hogy sodika nevében csak koordinálva, egy ember írjon, viszont feljelentés más nevében és hasonló bármennyi mehet.
Azt javaslom, hogy sodika nevében csak koordinálva, egy ember írjon, viszont feljelentés más nevében és hasonló bármennyi mehet.
Oct 26, 2020 19:14:53
montak folna nemet
Oct 26, 2020 19:15:56
senkit nem érdekel jobban a gonosz féreg vesszőparipája mint a trollokat és sneci egy figyelemkoldus a legtöbb hozzászólás az ővé itt, nincs hova mennie. gyakorlatilag ez az élete csak nem tudja. azért elmondthatnád hogy ki volt aki felbaszott ez itt nagy dicsőség
Oct 26, 2020 19:15:56
Púpszász réme
(
x1)
Oct 26, 2020 19:16:17
x1)
Lehet csak Depi Dezső összefogott a filléres sörrel.
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
bolgár jeti
(
x30)
Oct 26, 2020 19:18:39
x30)
Ajajajjajj :) Pityeregtél is közben, mint egy újpalotai cselfenomén? :)
Csúnya gonosz trollok, akiket olyan szívesen kivégeztél volna annyi módon felhívták a bankodat? :)
-
Oct 26, 2020 19:27:20
El tudom képzelni, ahogy fókanyögések közepette fél óra alatt lejutnak a könnyei a szakáll növesztésére tesztoszteron hiányában képtelen vekni végére, majd addig áztatják a retkes billentyűzetét, ameddig rövidzárlatos nem lesz :DDD
Világi csicska vagy, sodi. Mindig is csicska voltál, és csicska is maradsz, ameddig élsz. Egy született balfasz vagy. Jobb lesz, ha elfogadod, hogy neked ez a sorsod, hogy szopjál, ameddig élsz.
Világi csicska vagy, sodi. Mindig is csicska voltál, és csicska is maradsz, ameddig élsz. Egy született balfasz vagy. Jobb lesz, ha elfogadod, hogy neked ez a sorsod, hogy szopjál, ameddig élsz.
Oct 26, 2020 19:27:20
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 26, 2020 19:29:44
x38)
Sneci, inkább nevess együtt a trollokkal, ne legyél besavanyodott fasz!
Azért, mert nincs munkád, nincs pénzed még nem kell depizni!
Azért, mert nem lesz segélyed, és a bankok metélt faszra fognak húzni, még nem kell depizni!
Azért, mert anyádhoz kell púpszászra menekülnöd a szarjaidat hátrahagyva, még nem kell depizni!
Depizni azért kell, mert NEM LESZ PÉNZED SÖRRE!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Azért, mert nem lesz segélyed, és a bankok metélt faszra fognak húzni, még nem kell depizni!
Azért, mert anyádhoz kell púpszászra menekülnöd a szarjaidat hátrahagyva, még nem kell depizni!
sodika
Oct 26, 2020 19:30:04
Egyszerűen arról van szó, hogy múlt héten már elindultak, viszont ezen a héten már igazán felpörögnek az állásinterjúim.
1) reggel 9-kor egy webkamerás
2) 10-kor egy telefonos
3) délután 1-kor egy személyes
És nekem mindegyik egy kisebb stressz. Nyomom őket, de utálom, mint a szart. És ha közben minden olyan faszság miatt feldúlt vagyok, hogy igazságtalannak érzem a hazugságokat, amiket rólam irogatnak az interneten, az olyan állapotba juttat, ami az interjúoztatók megéreznek.
Éppen emiatt most van az a pont, amikor reggeltől estig a felkelés - fürdés - interjúk - válaszol emailekre - edzés - egy film - alvás napirendembe ti már többé nem fértek bele.
Mert nekem ezt az egészet nyugodtan kell csinálnom. Egyszerűen azért, mert mindegyik interjú egy külön stressz.
csá
Soha többet nem írok ide
2) 10-kor egy telefonos
És nekem mindegyik egy kisebb stressz. Nyomom őket, de utálom, mint a szart. És ha közben minden olyan faszság miatt feldúlt vagyok, hogy igazságtalannak érzem a hazugságokat, amiket rólam irogatnak az interneten, az olyan állapotba juttat, ami az interjúoztatók megéreznek.
Éppen emiatt most van az a pont, amikor reggeltől estig a felkelés - fürdés - interjúk - válaszol emailekre - edzés - egy film - alvás napirendembe ti már többé nem fértek bele.
csá
Soha többet nem írok ide
Oct 26, 2020 19:30:04
kramalon
(
x8)
Oct 26, 2020 19:30:16
x8)
Addig is, aki nem látta:
youtu.be/HANXJkU7NWA
youtu.be/HANXJkU7NWA
Ez vágott verzió?
Több rész is hiányzik belőle, pld, hogy
"nem haragszom a fiamra, csak hívjon fel szívesen látom"
"mindig vettem neki számítógépet"
bolgár jeti
(
x30)
Oct 26, 2020 19:30:45
x30)
Sneci, inkább nevess együtt a trollokkal, ne legyél besavanyodott fasz!
A cuccait nem adja el, de akkor mi lesz vele? Kihajigálja az utcára és utána ugrik az elsőről?
Nemfatyle
(
x7)
Oct 26, 2020 19:33:12
x7)
Ezaz, ismét fantasztikusan rájöttél a problémára! Egyszer majd arra is rájöhetnél, hogy ez az egyetlen hely, ahol értelmes tanácsokat kapsz, amik kihúznak a saját magad által teremtett szartengerből, vagy megakadályozzák, hogy beleess. Ja egyébként jó tudni, hogy a beszólások (értsd: az igazsággal való szembesítés) ennyire áthatolnak az erősnek mutatott autipáncélon. Esetleg el is gondolkodhatnál rajtuk, ahelyett, hogy megsértődsz és pityeregsz.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 26, 2020 19:34:14
x30)
Egyszerűen arról van szó, hogy múlt héten már elindultak, viszont ezen a héten már igazán felpörögnek az állásinterjúim.
2) 10-kor egy telefonos
csá
Soha többet nem írok ide
2) 10-kor egy telefonos
csá
Soha többet nem írok ide
31 perc. Azért az a 9hónapos hamburgi STNÍI meg a szokásos 1 perces közül utóbbihoz van közelebb. Kösz az infókat, sok sikert az interjúkhoz. Van ahol már túljutottál a HR-en?
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 26, 2020 19:34:48
x5)
2) 10-kor egy telefonos
csá
Soha többet nem írok ide
2) 10-kor egy telefonos
csá
Soha többet nem írok ide
azt a részt kiegésziteném, hogy ahogy korábban irtad, te osztottad meg mindennapjaidat itt a fórumon tehát Te árultad el azokat a "hazugságokat" is, tehát mindenért magadat kell okolnod. Sok sikert az állásinterjúkhoz és a további masnizásokhoz.
holnap ugyanekkor, ugyanitt? :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 26, 2020 19:36:53
x19)
Fog még ideirni ma.
19:30:04kor küldte el az üzit.
Az autista agya nem fogja tudni ezt feldolgozni
19:30:04kor küldte el az üzit.
Az autista agya nem fogja tudni ezt feldolgozni
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 26, 2020 19:39:03
És ha közben minden olyan faszság miatt feldúlt vagyok, hogy igazságtalannak érzem a hazugságokat, amiket rólam irogatnak az interneten, az olyan állapotba juttat, ami az interjúoztatók megéreznek.
1. Már egy oldallal ezelőtt is soha többé nem írtál ide
2. Az, hogy kvázi-pedofil oldalakat nézegetsz és ilyen képeket tárolsz a gépeden, nem hazugság
3. Az, hogy recskázó tinifiúkat nézegetsz, szintén nem hazugság
4. Az, hogy masnizol a CV-ben, nem hazugság
5. Az, hogy úszol az adósságokban, nem hazugság
6. Az, hogy lehúzott a miskolc fc egy rakat pénzzel, nem hazugság
7. Az, hogy reménykedtél, hogy egyszer eljutsz egy recskapartyra, nem hazugság
Soroljam még a tényszerű állításokat?
Kurva sokáig tartana.
Egyelőre elég, ha ennyit beismersz - mert amúgy mindenki tisztában van vele, hogy ezek a tények.
Oct 26, 2020 19:39:03
bolgár jeti
(
x30)
Oct 26, 2020 19:43:02
x30)
Az interjú azért stressz mert masnizol. De ha már egy interjú stresszes, akkor milyen stresszes egy munkanapod? Apádtól meg anyádtól egyetlen stresszkezelési módszert kaptál, tehát ennyit tudsz. Iszol.
Ide meg azért írsz, mert itt legalább őszintén kiváncsiak vagyunk mi van veled. Nincs más akit felhívj, hogy "hello nem beszéltünk 5 éve mi van veletek, képzeld én meg Németország után Ausztriában lettem senior java entwickler"
Senki mást nem érdekelsz.
Ide meg azért írsz, mert itt legalább őszintén kiváncsiak vagyunk mi van veled. Nincs más akit felhívj, hogy "hello nem beszéltünk 5 éve mi van veletek, képzeld én meg Németország után Ausztriában lettem senior java entwickler"
Senki mást nem érdekelsz.
kramalon
(
x8)
Oct 26, 2020 19:43:51
x8)
Ne próbáljunk meg ésszerű tanácsokat adni. NSZKSZ!
Ja, mert azokra eddig is mindig lecsapott és sikerrel alkalmazta ;)
kramalon
(
x8)
Oct 26, 2020 19:44:53
x8)
Sodi egyetlen dologgal tudna szinte AZONNAL pénzt szerezni:
- leül és iszik liveban, ennyi
Tehát sodi ezt az egyet nem fogja soha megtenni.
- leül és iszik liveban, ennyi
Tehát sodi ezt az egyet nem fogja soha megtenni.
De hát ezt a piacot már Molnár Krisztián leuralta! Ugyanakkor szerintem ha bekamerázná a lakást egy saját BigBrother show keretében, annak lenne nézettsége. Úgy is egész nap iszik.
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 26, 2020 19:45:07
x1)
Sodo az edzes helyett siman belefer irni a kommenthaveroknak, hiszen a kondiberlet mar megvan, gyakorlatilag mar gyursz, a terem nem kell ehhez!
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
medvezsidaj
Oct 26, 2020 19:45:47
Na lehet rendelni a délelőtti pizzákat
Oct 26, 2020 19:45:47
kramalon
(
x8)
Oct 26, 2020 19:47:28
x8)
anyám meghalt koronába, gyűjtést rendezek a temetésre, majd adok számlaszámot.
Bassza meg de elpuhult a prof, hát mi történt?! Temetés??! Akkor meg hogy a faszba' fogja a pénzespostásnak integetni az ablakból? Mindjárt linkelek valami fejlefűrészelőst, hogy visszarázzam a helyes irányba a profot.
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 26, 2020 19:48:13
Segíts te is Sodinak áthidaló pót hitelt kérni hogy tudja fizetni a hiteleit!
targobank.de/de/kontakt/index.html?r=contact-homepage
tt a többi "jó bank" még:
Consors finanz
consorsfinanz.de/banking-service/kontakt/kreditfragen/index.html
Fidor
Advanzia bank
[email protected]
targobank.de/de/kontakt/index.html?r=contact-homepage
tt a többi "jó bank" még:
Consors finanz
consorsfinanz.de/banking-service/kontakt/kreditfragen/index.html
Fidor
Advanzia bank
[email protected]
Oct 26, 2020 19:48:13
Sodipatkány
(
x1)
Oct 26, 2020 19:48:40
x1)
Sodi sportember, mert van kondibérlete.
Már csak PUA anyagokat kéne vásárolnia és akkor a csajozást is kipipálhatná.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Már csak PUA anyagokat kéne vásárolnia és akkor a csajozást is kipipálhatná.
kramalon
(
x8)
Oct 26, 2020 19:52:41
x8)
Előre szólok, hogy ha sodika még jövő héten is tartja a fogadalmát, akkor nem Linzben van, hanem valami olyan helyen, ahol társasága van, pl. púpszász, miskolc, stb.
Esetleg a helyi napilap halálozási rovatában látjuk viszont.
Bejlin
(
x8)
Oct 26, 2020 19:53:18
x8)
csá
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Majd jössz amikor kiengednek a diliházból!
csá
rBali
(
x24)
Oct 26, 2020 20:00:28
x24)
Megdöglöttél már Gyagyás? Ha nem akkor húzz bele, hamarosan fizetned kéne a bank pénzéből a lakhatásodat xDDDD
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 26, 2020 20:01:23
x38)
Sneci, te hazudozol folyamatosan, Hahó!
Elcsábítottak, mi? Te hazug féreg!
3 hetes projektmunka, mi? Te hazug féreg!
A nudista strandon nem kukkolsz, mi? Te hazug féreg!
Mi itt csak beleverjük a zsidó orrodat az igazságba, Hahó!
Az interjúkon meg ne stresszelj, úgysem vesznek fel sehová, te büdös kókler!
Ha pedig mégis, akkor ki fognak baszni 3 hét után, mert NEM ÉRTESZ SEMMIHEZ!
Stressznélküli nyugira vágysz??? Kotródj haza Púpszászra a kurva anyád szoknyája alá, és ott iszogasd a söröket a nyugdíjából!
Mi lesz a hitellel, hogy fizeted vissza?
Mi lesz a hazaköltözéssel, miből fizeted ki?
Mi lesz a sörrel, MIBŐL VESZED MEG??
HALLOD???
HALLOD!!!
HALLOD???
Elcsábítottak, mi? Te hazug féreg!
3 hetes projektmunka, mi? Te hazug féreg!
A nudista strandon nem kukkolsz, mi? Te hazug féreg!
Mi itt csak beleverjük a zsidó orrodat az igazságba, Hahó!
Az interjúkon meg ne stresszelj, úgysem vesznek fel sehová, te büdös kókler!
Ha pedig mégis, akkor ki fognak baszni 3 hét után, mert NEM ÉRTESZ SEMMIHEZ!
Stressznélküli nyugira vágysz??? Kotródj haza Púpszászra a kurva anyád szoknyája alá, és ott iszogasd a söröket a nyugdíjából!
Mi lesz a hitellel, hogy fizeted vissza?
Mi lesz a hazaköltözéssel, miből fizeted ki?
Mi lesz a sörrel, MIBŐL VESZED MEG??
HALLOD???
HALLOD!!!
HALLOD???
mindenkidogoljonmeg
Oct 26, 2020 20:02:18
sodi, a cyberpunk streamre meg se kell venned a jatekot mert mar kisorsoltad magadnak, emlekszel? SPOROLAS
kene meg egy elgato
Oct 26, 2020 20:02:18
símanó
(
x3)
Oct 26, 2020 20:03:15
x3)
mit idegeskedsz endre? hülye vagy? nyogodjál már le a picsába!
kramalon
(
x8)
Oct 26, 2020 20:03:46
x8)
Örömmel jelentjük, hogy a Retard TV adásai elérhetőek lesznek a Vodafone és Digi hálózatán is Jövő Héttől!
Fogható lesz:
RTV - a fő műsorcsatorna
RTV2 - egyelőre ez a csatorna takarékon üzemel, főként ismétléseket vetít
RTV3 - Mellékretart, a műsoridő 15.00-22.00 van. Ezen a programhelyen fogható továbbá délelőttönként, az
RTV Proli, valamint késő este az
RTV Perverz.
Egy kis ízelítő a jövő pénteki műsorainkból
Péntek:
RTV 1
15.58 Hírek 66 másodpercben
15.59 Atomóra - a visszaszámlálás
16.00 Közéleti Flokk (a műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!)
17.00 SoDI világa S13E284/3
18.30 Hírhatár, összefoglaló hírműsor
19.00 Fórum Komment, közéleti elemzőműsor
20.00 Best Of Komment, a kékszín nevettet
21.00 Joseph Hellboy: A 23-as csapdája, izraeli-magyar filmdráma, 135'
22.30 Jövő héten… ígérgetős kötetlen fogadalmak
23.00 Masztisarok 15'
23.15 Mostantól… erre is figyelek, 45'
0.00 Közéleti Flokk (ism)
1.00 Éjszakai szeminárium, beszélgetőtársak: Bronislaw professzor, 5g Rivotril és házipálinka
Közben: Ki kulázott a szekrénybe - játékos kvízműsor
4.00 Máglyahalál - csuhás égetős reality
4.30 ATOMOT… világpolitikai műsor
RTV 2
17.00 Tolvajkéregetők S01 (ism)
17.30 Súlyos testi Sertés, reality show
18.00 Disznóól, levelek egy börtönből - felolvassa, nazálja S. Zoltán
18.30 Bombagyár S01E03 (ism)
19.15 Poló S4E16 - a legolvasottabb közéleti blog magyarországon, "Kalandok a Szamárcsöcs kft-nél" (ism)
20.00 A montreáli Malac - Látogatás a buzinegyedben
20.30 Revenge on School, betelefonálós játék Dévényi Tibivel
20.45 Leheltér, kívánságműsor
20.30 Mire tarhálunk ma? Közhasznú adománygyűjtő tévéműsor
21.30 Droidzóna
20.45 Mindenki hülye, egyszemélyes megmondóműsor
21.55 Mindenkit beperelek a gecibe
22.30 Műsorzárás faszparasztok!
RTV 3
15.00 Molnár F. akták
16.00 Gyíkemberek támadása 13. epizód, kosztümös filmsorozat
16.45 Borbély József Apostoli magyar király élő adománygyűjtése
17.30 Félelem és dübbenés Tiszafaszomban S2E3 Az elveszett balettcipő
18.30 Őrjöngő, fekalofil beszélgetős műsor Migrén Mineral, Vigyázat Troll, Charles de Ronaldo, Baxi és Hamvas B. Laci részvételével (18+)
19.15 Burzsujfos vacsorára, gasztronómiai műsor
20.00 Káromkodás 15 nyelven, európai menedékkérő kritika RGL előadásában
20.30 Devizás haver és az állásinterjú (sci-fi)
RTV Proli
6.00 Tütüke & cigike- napindító beszélgetős műsor,
8.00 Művészsarok - válogatás Törpapa kiállított képeiből, online átverés
8.15 MA-szturbálók
8.30 TVShop Saturn, Otto
10.00 Hitelajánlatok a Targo bank támogatásával
11.00 Menő flokker kellékei, reklámműsor
11.30 PS4 áruház 120% áremeléses kedvezmény balekoknak
11.45 Spybike reklám önbíráskodóknak
12.00 Déli hitelkártyafejés
12.05 Drónok a javából
12.30 Legosarok kicsiknek, majmoknak és retardáltaknak
13.00 Hol a legolcsóbb a sör? Ismeretterjesztő tényfeltárás
13.15 TVShop (WU-t is elfogadunk)
14.00 Spórolási tippek
RTV Perverz (18+, esetenként 4+)
22.00 Faszkvíz, interaktív játékműsor
22.15 Aaron Cute 110. epizód - A bőrtanga
22.40 NUD mappa rejtelmei
23.00 Hot fuck boyz
23.20 A kollégám gépe
23.45 Hejj nyald a szőrös seggem te cigánylány
0.00 Román himnusz
0.05 Ooooaaaaaaaagggggrrrhhhh
0.10 BASZTAM
0.30 Bálnavadász 15. epizód - Oil fun with my SSBBW wife
1.00 Sittes Sándor és a palotai Herkules
1.30 Eszter bácsi fekete csúnyája
Faszom
Fogható lesz:
RTV - a fő műsorcsatorna
RTV2 - egyelőre ez a csatorna takarékon üzemel, főként ismétléseket vetít
RTV3 - Mellékretart, a műsoridő 15.00-22.00 van. Ezen a programhelyen fogható továbbá délelőttönként, az
RTV Proli, valamint késő este az
RTV Perverz.
Egy kis ízelítő a jövő pénteki műsorainkból
Péntek:
RTV 1
15.58 Hírek 66 másodpercben
15.59 Atomóra - a visszaszámlálás
16.00 Közéleti Flokk (a műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!)
17.00 SoDI világa S13E284/3
18.30 Hírhatár, összefoglaló hírműsor
19.00 Fórum Komment, közéleti elemzőműsor
20.00 Best Of Komment, a kékszín nevettet
21.00 Joseph Hellboy: A 23-as csapdája, izraeli-magyar filmdráma, 135'
22.30 Jövő héten… ígérgetős kötetlen fogadalmak
23.00 Masztisarok 15'
23.15 Mostantól… erre is figyelek, 45'
0.00 Közéleti Flokk (ism)
1.00 Éjszakai szeminárium, beszélgetőtársak: Bronislaw professzor, 5g Rivotril és házipálinka
Közben: Ki kulázott a szekrénybe - játékos kvízműsor
4.00 Máglyahalál - csuhás égetős reality
4.30 ATOMOT… világpolitikai műsor
RTV 2
17.00 Tolvajkéregetők S01 (ism)
17.30 Súlyos testi Sertés, reality show
18.00 Disznóól, levelek egy börtönből - felolvassa, nazálja S. Zoltán
18.30 Bombagyár S01E03 (ism)
19.15 Poló S4E16 - a legolvasottabb közéleti blog magyarországon, "Kalandok a Szamárcsöcs kft-nél" (ism)
20.00 A montreáli Malac - Látogatás a buzinegyedben
20.30 Revenge on School, betelefonálós játék Dévényi Tibivel
20.45 Leheltér, kívánságműsor
20.30 Mire tarhálunk ma? Közhasznú adománygyűjtő tévéműsor
21.30 Droidzóna
20.45 Mindenki hülye, egyszemélyes megmondóműsor
21.55 Mindenkit beperelek a gecibe
22.30 Műsorzárás faszparasztok!
RTV 3
15.00 Molnár F. akták
16.00 Gyíkemberek támadása 13. epizód, kosztümös filmsorozat
16.45 Borbély József Apostoli magyar király élő adománygyűjtése
17.30 Félelem és dübbenés Tiszafaszomban S2E3 Az elveszett balettcipő
18.30 Őrjöngő, fekalofil beszélgetős műsor Migrén Mineral, Vigyázat Troll, Charles de Ronaldo, Baxi és Hamvas B. Laci részvételével (18+)
19.15 Burzsujfos vacsorára, gasztronómiai műsor
20.00 Káromkodás 15 nyelven, európai menedékkérő kritika RGL előadásában
20.30 Devizás haver és az állásinterjú (sci-fi)
RTV Proli
6.00 Tütüke & cigike- napindító beszélgetős műsor,
8.00 Művészsarok - válogatás Törpapa kiállított képeiből, online átverés
8.15 MA-szturbálók
8.30 TVShop Saturn, Otto
10.00 Hitelajánlatok a Targo bank támogatásával
11.00 Menő flokker kellékei, reklámműsor
11.30 PS4 áruház 120% áremeléses kedvezmény balekoknak
11.45 Spybike reklám önbíráskodóknak
12.00 Déli hitelkártyafejés
12.05 Drónok a javából
12.30 Legosarok kicsiknek, majmoknak és retardáltaknak
13.00 Hol a legolcsóbb a sör? Ismeretterjesztő tényfeltárás
13.15 TVShop (WU-t is elfogadunk)
14.00 Spórolási tippek
22.15 Aaron Cute 110. epizód - A bőrtanga
22.40 NUD mappa rejtelmei
23.00 Hot fuck boyz
23.20 A kollégám gépe
23.45 Hejj nyald a szőrös seggem te cigánylány
0.00 Román himnusz
0.05 Ooooaaaaaaaagggggrrrhhhh
0.10 BASZTAM
0.30 Bálnavadász 15. epizód - Oil fun with my SSBBW wife
1.00 Sittes Sándor és a palotai Herkules
1.30 Eszter bácsi fekete csúnyája
rBali
(
x24)
Oct 26, 2020 20:04:39
x24)
Nézd Endre, neked lesz ilyened a megjelenés napján, meg Cyberpunkot is tudsz tolni RTX-el, Ray Tracinggel 4K-ban mint én?
TE LÚZER CSÖVES, KAJÁRA SEM LESZ PÉNZED HAMAROSAN :D

TE LÚZER CSÖVES, KAJÁRA SEM LESZ PÉNZED HAMAROSAN :D

xray
(
x21)
Oct 26, 2020 20:10:37
x21)
Oct 26, 2020 20:10:37
november közepe előtt tuti nem lesz stream
felejtsd el, soha többet nem lesz stream és soha többet nem ír ide. szóval lesz egy kis nyugi. Oct 26, 2020 20:10:37
max5enutalnak
Oct 26, 2020 20:13:35
:DDDDDD na mi van kislany, eltort a mecses? Bjuhuhuhuhuu... mezedes a sirasod! Ilyenkor remeny gyul a szivemben, hogy a vilag nem is olyan borzalmas hely. Mindenkinek koszonom a munkat, aki kicsivel is besegitett sneci idegrohamaiba! A trolloknak mindig igaza van, mindig gyoznek es artalmasak a pedofilokra!
Oct 26, 2020 20:13:35
jó lesz ez!
Oct 26, 2020 20:14:44
tehát senki nem áll veled szóba a trollokon kivül..de akkor meg abba bolondulsz bele hahó!
reggeli kamerás interjúdból meg úgyis tyeknikalyi bukta lesz ami után a telefonosba is csak hetyetyézni tudsz majd végül a személyesre már részegen állitasz oda igy jön össze a mesterhármas elutasitás.
reggeli kamerás interjúdból meg úgyis tyeknikalyi bukta lesz ami után a telefonosba is csak hetyetyézni tudsz majd végül a személyesre már részegen állitasz oda igy jön össze a mesterhármas elutasitás.
Oct 26, 2020 20:14:44
xray
(
x21)
Oct 26, 2020 20:17:03
x21)
gyagyás, mi történt? megkaptad az elutasítást a segílykéről? megaláztak a felvételi interjún?
oka van a hirtelen depressziónak.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
oka van a hirtelen depressziónak.
targo nagyur
Oct 26, 2020 20:18:47
jó lesz ez, relax van
Oct 26, 2020 20:18:47
bolgár jeti
(
x30)
Oct 26, 2020 20:20:39
x30)
Mindenkinek koszonom a munkat, aki kicsivel is besegitett sneci idegrohamaiba! A trolloknak mindig igaza van, mindig gyoznek es artalmasak a pedofilokra!
1. SoDI
2. Kovács Márk
3. Herr Gutsche
4. Herr Reichl
kramalon
(
x8)
Oct 26, 2020 20:21:40
x8)
1. SoDI
2. Kovács Márk
3. Herr Gutsche
4. Herr Reichl
1. SoDI
2. Kovács Márk
3. Herr Gutsche
4. Herr Reichl
5. A fránya gének
6. Etyetem
Biztatási kár
(
x10)
Oct 26, 2020 20:26:20
x10)
Örömmel jelentjük, hogy a Retard TV adásai elérhetőek lesznek a Vodafone és Digi hálózatán is Jövő Héttől!
Ez hatalmas, gratula az íráshoz trolléga!
Csak egy dolog zavart meg, az "5g Rivotril". Nem értettem, hogy az 5G hálózatnak mi köze van a Rivotrilhoz. De aztán leesett, de így is lett volna értelme. :)
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 26, 2020 20:27:32
A pedofil púpszörny legnagyobb trollja és nemezise saját maga.
Igazából mi itt csak nézők vagyunk, akik ugyan belekiabálnak a színházi előadásba, meg bedobnak 1-2 rohadt paradicsomot, de a forgatókönyv és a végkifejlet már meg van írva, érdemben nem befolyásuljuk.
Legalább háromszor annyi jótanácsot kapott már itt, mint szopatást, de saját jogon egy életképtelen, gonosz kis geci szarcsimbók, úgyhogy pont azt kapja, amit bevonz magának az Univerzumtól.
Titok c. könyv ugyebár.
Igazából mi itt csak nézők vagyunk, akik ugyan belekiabálnak a színházi előadásba, meg bedobnak 1-2 rohadt paradicsomot, de a forgatókönyv és a végkifejlet már meg van írva, érdemben nem befolyásuljuk.
Legalább háromszor annyi jótanácsot kapott már itt, mint szopatást, de saját jogon egy életképtelen, gonosz kis geci szarcsimbók, úgyhogy pont azt kapja, amit bevonz magának az Univerzumtól.
Titok c. könyv ugyebár.
Oct 26, 2020 20:27:32
broni
(
x45)
Oct 26, 2020 20:32:40
x45)
telex.hu/kulfold/2020/10/26/metilalkohol-mergezes-miatt-halt-meg-17-ember-romaniaban
nem is árt, én is behuztam pár üveget.minek iszik, aki nem bírja.álrománok.
rBali
(
x24)
Oct 26, 2020 20:33:33
x24)
telex.hu/kulfold/2020/10/26/metilalkohol-mergezes-miatt-halt-meg-17-ember-romaniaban
Minek iszik aki ROMÁN
Ujszaszi AirBnB
Oct 26, 2020 20:34:43
nyírd ki magad pedofil. minek neked ps5?
Oct 26, 2020 20:34:43
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 26, 2020 20:36:39
x37)
Tehát akkor ismét soha többé nem írsz ide végre? Napok óta kértük -sőt, követeltük- , hogy álljál le az állandó autista loopokkal, és takarodjál el végre a berregő macifaszára munkát keresni, mert életveszélyben vagy. Szartál rá? Szartál rá. Akkor meg miért mi vagyunk a gonoszok megint, te balfasz? MAGADNAK HOZTAD ÖSSZE EZT AZ EGÉSZ SZITUÁCIÓT, MI NEM CSINÁLTUNK SEMMIT!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 26, 2020 20:40:06
x37)
Endre, hát nincsenek neked barátaid, akikkel meg tudnád beszélni az élet nagy dolgait? Sok pénzt fizettél azért, hogy meghallgassanak :D :D BALFASZ!
broni
(
x45)
Oct 26, 2020 20:41:29
x45)
Minek iszik aki ROMÁN
mert a cujka a legjobb barát!!!!!!!!!!!!!!
Ujszaszi AirBnB
Oct 26, 2020 20:53:41
2) 10-kor egy telefonos
csá
Soha többet nem írok ide
2) 10-kor egy telefonos
csá
Soha többet nem írok ide
szerintem kíváncsiak rad a sok troll cv utan
Oct 26, 2020 20:53:41
Winkowitch
Oct 26, 2020 20:58:00
2) 10-kor egy telefonos
Soha többet nem írok ide
2) 10-kor egy telefonos
Soha többet nem írok ide
Holnap reggeltől akkor szabad téged hívogatni? :)
Oct 26, 2020 20:58:00
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 26, 2020 20:59:45
x38)
Sneci, senki más nem hallgat meg, csak mi!
Sneci, mindenki gyűlöl téged, nem csak mi!
Sneci, anyádon kívül csak mi adunk neked jó tanácsokat!
Sneci, mindenki a halálodat várja, egyedül a bankoknak éri meg, hogy még élsz, mert ők még naivan azt hiszik, hogy látják a pénzüket! Mi drukkolunk hogy megdögölj, anyád inkább elföldelne, mint, hogy megint rajta élősködj!
Sneci, egyetlen barátod sincs, csak néhány troll szánakozik rajtad nagy ritkán!
Sneci, EZT MIND MAGADNAK KÖSZÖNHETED!!!
Sneci, dögölj bele a depresszióba, még ma ugorj fejest a betonba!!
Sneci, mindenki gyűlöl téged, nem csak mi!
Sneci, anyádon kívül csak mi adunk neked jó tanácsokat!
Sneci, mindenki a halálodat várja, egyedül a bankoknak éri meg, hogy még élsz, mert ők még naivan azt hiszik, hogy látják a pénzüket! Mi drukkolunk hogy megdögölj, anyád inkább elföldelne, mint, hogy megint rajta élősködj!
Sneci, egyetlen barátod sincs, csak néhány troll szánakozik rajtad nagy ritkán!
Sneci, EZT MIND MAGADNAK KÖSZÖNHETED!!!
broni
(
x45)
Oct 26, 2020 21:06:04
x45)
lehet menni tunkolni kenyérrel!!!!!!!!!!!szeretem a velőt!!!!!!!!
broni
(
x45)
Oct 26, 2020 21:11:10
x45)
telex.hu/kulfold/2020/10/26/ukrajna-nagykovet-kijev-kulugy
ez a hüje szijjártó még kirrant valami háborút, akó, magyarország kb. luxemburg nagyságu lesz!!!!!!!!!!!!!!!!én ugyis átálok!!!!!!!!!!!
ez a hüje szijjártó még kirrant valami háborút, akó, magyarország kb. luxemburg nagyságu lesz!!!!!!!!!!!!!!!!én ugyis átálok!!!!!!!!!!!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 26, 2020 21:11:14
x38)
Túl sokat ittál, Hahó! Milyen velőt fogsz te ott találni? Ennek a pedofil korcsnak a fejében fűrészpor van!
broni
(
x45)
Oct 26, 2020 21:17:30
x45)
ma nem ittam, a szombati győzelem kicsit megterhelte a májam))))))))))amugy igazad van, sodi meg az agy!!!!!!!!!!
sneci szopato
Oct 26, 2020 21:17:44
monitort lopni vajon nem aljassag?
buzigyogyito tuntetest szervezni (mikozben aaron cute-ra vered a faszod) nem aljassag?
Bandy Kata gyilkosat mosdatni nem aljassag?
A JO KURVA ANYADAT TE DEGENERALT GECI
Oct 26, 2020 21:17:44
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 26, 2020 21:22:41
x7)
2) 10-kor egy telefonos
Linzi trollok! Gyakoroljuk a gyülekezéshez való jogunkat! Találkozó a Göthestrasse 7. előtt holnap 11:00 - 13:00 között.1) reggel 9-kor egy webkamerás
2) 10-kor egy telefonos
Sodi, tisztálkodj mielőtt előjösz.
broni
(
x45)
Oct 26, 2020 21:32:31
x45)
Oct 26, 2020 21:32:31