Azaz egy szál pitonban?
És a végére Szandi helswrt beköltözik Márk
Azt ma éjjel 0:07 perckor már bukta :)
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Örülni fog neki, hogy lesz mibe belekapaszkodni cummantás közben. Utána a leizzadt púpost megpörgeti a púpján és ha megálláskor a fasza Heineken sör felé mutat, akkor Szandi műfasszal recskázást imitál amit nézhet a gyagyás.
Faszom
Nem lesz pitonveretés Alexandrával?
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Esetleg tanulhatnál esténként
xD
Faszom
Helyes, remélem nyaltátok egymásról az izzadtságot. Gondolom a merülő medencéből is nagyokat kortyoltál?
Egy pinaszőrszál választ el attól, hogy valami visszafordíthatatlan rossz történjen veled.
Ezért kérdezem meg holnap reggel a AMS-ben, hogy tényleg előfordulhat-e olyan, hogy közel 5 év folyamatos járulékfizetés után biztosítás nélkül maradok, és akkor most fel tudom iratni az orvossal a fontos, életmenő gyógyszereimet, mert biztosított vagyok, vagy nem tudom, hiába 5 év folyamat járulékfizetés, és haljak meg?
Ha a válasz nem, vagy ha a válasz az, hogy azért igen, hogy azért igen, mert ez az öt év túlnyomórészt Németországban volt, kérem, hogy ezt adják írásba, és megnézzük, mit szólnak ehhez Brüsszelben az újságíró és képviselő barátaim.
De valamit mondjanak.
Tök mindegy, mit.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ja hát az tényleg sokat számít, hogy pár vén buzi mit pofázik a buziszaunában. De amúgy ne kamuzz, nem is értesz egy szót se az osztrák beszédből.
Húznád bele a faszodat ebbe az autista okoskodásba, te hikomat szar. Nálad sokkal keményebb fizikumú ismerőseim ugyan lábon hordták ki ezt a szart, de sokkal jobban hazavágta őket, mint egy sima nátha vagy influenza. Veled szerinted mit művelne?
Na mesélj csak, milyen fontos, életmentő gyógyszert szedsz?
Antidepi? Antipszichotikum?
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Vannak még ott kapcsolatok. A gyógyszer meg lehetne is akár.
Nem csá, meséld el szépen, hogy milyen gyógyszereket szedsz, te pedó szar!!
igen
Holnap tudunk reggel indulni
Azért mert leszoptad a pisilő kisfiút még nem lettek kapcsolataid :-DD.
Ne zavarjon hogy amerikaban, sot a vilagon is a szivroham a leggyakoribb oregkori halalok, es nem sok mindent lehet tenni ellene, mig a covid ellen igen. Az sem, hogy a covid fel even belul a harmadik helyre kuzdotte fel magat a halalokok szamaban rak es sziv/errendszeri megbetegedesek utan. Tovabba az sem, hogy a coviddal nem a halalozas a legnagyobb ok, hanem a hosszabbtavh hatasa azokon, akik tulelik. Idezem egy baratom:
"Unlikely to recover the lung capacity
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Na nézd má, a büdös munkanélküli segílyes migri még elő akarja írni a hivatalnak, hogy mi az elfogadható válasz.
Mi a kurva anyádat képzelsz te magadről, élősködő geci?
milyen ujsågiro meg kepviselö baråtaid? na menj a budös kurva anyådba, neked a törpapa a baråtod maximum!
Biztos Görény meg Lenkei árul pirulákat buziság ellen is.
Faszom
Szerintem nem, csak hazudni akar a hivatalnak.
5 évnyi német munkaviszonya sincsen, az is hazugság.
sörrel leöblítve! Hahó!
Igen, ez lehet a helyzet. Viszont így még jobb is talán.
Jaj, a budai Dandynek bezárt a buziszaunája, ezért kénytelen otthon tölteni a magányos estéket, ó jaj! Ne is izgasson a hurok, ami egyre szorosabb lesz a nyakad körül, élvezd csak az életet, nem kell sietni, az a 250 euró elég lesz jövő nyárig, de legalább is a karantén végéig!
Ingatkanügyek
Sodi, majd hagyj egy kulcsot a lábtörlő alatt arra az esetre, ha kicsinálnád magad. Fontos relikviákat szeretnénk begyűjteni az utókornak.
Faszom
Ki neked az újságíró barátod, te fos? :D
Tóta W. meg a Velvet-es brigád? :D
Amúgy nem fognak mondani semmit. Leterheltségre fognak hivatkozni, kérem jöjjön vissza a jövő héten, oszt feldughatod Brüsszelt a seggedbe.
Persze mehetsz a bíróságra, de mire ítélet születik, az kb 5 év lesz, addig meg muszáj leszel dőrpe törlesztéseiből kiskálázni a sörikét.
|__o__|
A kurva anyádat te púpos korcs! Ha minden szabályszerűen történt volna az életedben, te már rég nem élnél! Kezdjük ott, hogy egyetlen európai országban nem lehetne bankszámlád addig, amíg nem törleszted az adósságaidat Magyarországon!
Ingatkanügyek
Orvosi titoktartás kérdése, hogy mi életmenő, és milyen állapotban vagyok. A kérdés elvi.
Meghaljak-e, mert törvényi akadály van.
Esetleg magatartásbeli (elutasított állás, ilyesmi(.
Vagy minden rendben, mert probléma van.
na csá
Soha többet nem írok ide
Azt felejted el, hogy orvosi papirokkal kell igazolni az ilyesmit, nem csak benyögni...
xyz
Ez így működik.
Ez a törvény.
Ott vagy jogosult mindenre, ahol az utolsó melóhelyed volt.
Ez az EU-szerte érvényes szabály.
faszaszág fan. Tessék itt van 700 és felirom, hogy visszaadták ezejötöt!
A fizikai egyszerűbb és az ellátórendszert is kíméli
Faszom
mekkorát fognak röhögni rajtad meg a fenyegetéseiden XD
*Alapellátásra
xyz
Te retardált, az hogy haldokolsz nem esik a hivatalok számára titoktartás alá. Ha szifiliszed van, vagy ánusztágulásod az igen, de az egészségi állapotod szintje nem.
5 év folyamatos munkaimitálás után szerintem elvárható hogy éhen dögölj. Remélem karácsony környékén ez meg is fog történni. Milyen szép is lenne karácsony napján egy olyan bejegyzésre ébredni a fórumon tőled hogy: Na lehet örülni, felkötöm magam. Életem legszebb karácsonya lenne :))))))))
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Csak most ilyen kemény, túlhidratálta magát a buzigőzben. Holnap még egy állandó vendége érkezik, egy bizonyos Dezső.
De lehet már éjjel becsenget.
A kontrollálható krónikus betegság kurvára alalá esik.
Az vagy van, vagy nincs. Orvosi titok.
Ezek szerint ha egy Magyarországon dolgozó ember kimegy Ausztriába öt év munkaviszonnyal a háta mögött, és elmegy pár napra balfaszkodni egy céghez, ahonnan természetesen kirúgják, akkor neki is jár a segély, meg a brüsszeli újságírás? Ha megnyered a pert, komoly hőse leszel 2020-nak is, és azt a magyaráradatot, ami elindul, Sodi-féle kivándorlásnak fogják elnevezni.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
De színes izzósor mindenképpen legyen rátekerve!
Faszom
Most a twinkboy leak van terítéken!
xyz
Miért ne lenne?
Németben nincs, azt tudom.
De ez másik ország.
Aham, és az így megy bemondásra. Próbáld ki, garantált a siker.
Ne hülyülj meg te is....
Lockdown. Németül nem tudom, hogy mondják. Ha eddig nem jelezték, holnap sem fognak.
Nem fogsz kapni semmit, legfeljebb megmondják ha gondod van akkor húzzál haza.
Figyu sodi, mizu a csajjal?
megy hozzád, vagy nem?
2 napig csicskultam.
Hát nem, mert csak egy jogviszonyod lehet.
Ha igényed van munkanélkülire, semmi másra nem lehet.
Még szociálisra sem.
Ez a törvény.
Nem érdekel senkit az áljogász, álrafinált oksokodásod, mert hülye vagy, mint a segg.
Mit veszel a szüleidnek karácsonyra?
hehe
Kanda. Hivatkozz arra, hogy növekszik az antiszemitizmus Európában és Izraelt meg veszélyesnek tartod.
Biztos nem fognak egy pálcika karú, púpos zsidót visszautasítani.
Szerző:
p00p
(
x2)
Nov 01, 2020 18:40:44
Válasz
(2)
x2)
Válasz
(2)
Endre, Szandika mit fog szólni a sérvedhez? Meg mered neki mutatni, vagy csak a lompost kapod elő a slicceden keresztül?
Kilóg a kanóc, bazmeg
grosi
Nov 01, 2020 18:41:05
úgy megyek oda, hogy onnan rögtön a fürcsibe mehessek. :D
Azaz egy szál pitonban?
Nov 01, 2020 18:41:05
Kovi
(
x2)
Nov 01, 2020 18:42:45
x2)
Sodi, mától betartod a "Száraz novembert"?
Baromarc
(
x1)
Nov 01, 2020 18:46:20
x1)
Tuti az lesz a vége, hogy a púpus hazamenekül egy héten belül az anyjához, Szandika marad a lakásban, amit továbbra is recsi fizet majd otthonról.
És a végére Szandi helswrt beköltözik Márk
Baromarc
(
x1)
Nov 01, 2020 18:47:24
x1)
*helyett. Kurva autikorrekt.
Zsénó
(
x22)
Nov 01, 2020 18:48:58
x22)
Sodi, mától betartod a "Száraz novembert"?
Azt ma éjjel 0:07 perckor már bukta :)
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 01, 2020 19:10:00
x7)
Endre, az hogy lehet, hogy itt a fórumon vígan hallgatsz a Snecire, erre a tviccsen meg beteszed a blokkolt szavak közé? Most akkor csicska sodi a sodi? Ennyire nem áll vele szóba senki a trolljain kívül?
hehe
.
Nov 01, 2020 19:11:36
www.youtube.com/watch?v=SXyMhM4MQA8
Te mikor bontod ki a saját ps5 konzold sodmány ?!
faszom vr majdnem elélvezett tőle
ja és #5. A FELKAPOTTAK KÖZÖTT!!
PEDOFIL!
Te mikor bontod ki a saját ps5 konzold sodmány ?!
faszom vr majdnem elélvezett tőle
ja és #5. A FELKAPOTTAK KÖZÖTT!!
PEDOFIL!
Nov 01, 2020 19:11:36
xray
(
x21)
Nov 01, 2020 19:14:31
x21)
Nov 01, 2020 19:14:31
Elég kínos lehet egyedül szaunázni....
de nem apedosodinak. Nov 01, 2020 19:14:31
kramalon
(
x8)
Nov 01, 2020 19:17:41
x8)
Endre, Szandika mit fog szólni a sérvedhez? Meg mered neki mutatni, vagy csak a lompost kapod elő a slicceden keresztül?
Örülni fog neki, hogy lesz mibe belekapaszkodni cummantás közben. Utána a leizzadt púpost megpörgeti a púpján és ha megálláskor a fasza Heineken sör felé mutat, akkor Szandi műfasszal recskázást imitál amit nézhet a gyagyás.
sodika
Nov 01, 2020 19:17:42
Egyébként hogy az osztrákok mennyire nem elmebetegek, csak a vezetőik azok, ma vált előttem teljesen világossá. Az utolsó koedukált nap utolsó felöntésén azt beszélték meg mellettem az emberek egymás között, hogy az USA-ban az állítólagos pandémia alatt többen haltak meg szívinfarktusban, mint ebben a hülyeségben. :)
Holnap kihasználom az utolsó napot a nudista termélhoz, és utána vége. Nem lesz mit csinálnom esténként, úgyhogy stream lesz.
Holnap kihasználom az utolsó napot a nudista termélhoz, és utána vége. Nem lesz mit csinálnom esténként, úgyhogy stream lesz.
Nov 01, 2020 19:17:42
Egy szörnyeteg krónikája
Nov 01, 2020 19:18:53
Egyébként hogy az osztrákok mennyire nem elmebetegek, csak a vezetőik azok, ma vált előttem teljesen világossá. Az utolsó koedukált nap utolsó felöntésén azt beszélték meg mellettem az emberek egymás között, hogy az USA-ban az állítólagos pandémia alatt többen haltak meg szívinfarktusban, mint ebben a hülyeségben. :)
Nem lesz pitonveretés Alexandrával?
Nov 01, 2020 19:18:53
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 01, 2020 19:18:59
x3)
Endike, ez amibe most belenavigáltad magad az egy igen szélsőséges élethelyzet.
Tényleg a szaunák bezárásán stuffolod magad?
Lassan írom, hogy megértsd:
Egy pinaszőrszál választ el attól, hogy valami visszafordíthatatlan rossz történjen veled. Ha nem veszed komolyan a helyzeted annak persze mi itt sokan örülünk, mert akkora műsort produkálsz majd, hogy lehet novemberre én le is mondom a netflixet.(nem)
Figyelj, én egy igazi rohadék vagyok nem ilyen mintapolgár. kb. 20 éve olyan súlyos Balaton környéki arcoknak tartoztam, hogy családostól váltottam várost és bujkáltam Brumiék elől.
Egy tanácsot adhatok csak, amit már itt sokan leírtak;
cash out, ahonnan lehet, kütyüket eladni, netről leradírozni amit lehet és tipli.
Ezt most viccen kívül mondom.
Ha nem így cselekszik, akkor megdöglesz az utcán, a börtönben vagy ha kegyes hozzád a sors akkor simán kapsz egy infarktust.
Újszászt felejtsd el de a németeket is.
Irány a halőrképző! Amíg lehet pucolj ki te is Kanadába.
Tényleg a szaunák bezárásán stuffolod magad?
Lassan írom, hogy megértsd:
Egy pinaszőrszál választ el attól, hogy valami visszafordíthatatlan rossz történjen veled. Ha nem veszed komolyan a helyzeted annak persze mi itt sokan örülünk, mert akkora műsort produkálsz majd, hogy lehet novemberre én le is mondom a netflixet.(nem)
Figyelj, én egy igazi rohadék vagyok nem ilyen mintapolgár. kb. 20 éve olyan súlyos Balaton környéki arcoknak tartoztam, hogy családostól váltottam várost és bujkáltam Brumiék elől.
Egy tanácsot adhatok csak, amit már itt sokan leírtak;
cash out, ahonnan lehet, kütyüket eladni, netről leradírozni amit lehet és tipli.
Ezt most viccen kívül mondom.
Ha nem így cselekszik, akkor megdöglesz az utcán, a börtönben vagy ha kegyes hozzád a sors akkor simán kapsz egy infarktust.
Újszászt felejtsd el de a németeket is.
Irány a halőrképző! Amíg lehet pucolj ki te is Kanadába.
sodika
Nov 01, 2020 19:19:35
Ja, és egyébként, miután el volt az utolsó nap, kétszer annyi ember volt, mint általában szokott lenni. Ha nincsenek keddtől a lezárázok, és nem ez az utolsó alkalom, én se mentem volna, miután ez vasárnap.
Nov 01, 2020 19:19:35
Démonsátor
Nov 01, 2020 19:20:08
Szandi megérkezett már?
xyz
Nov 01, 2020 19:20:08
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 01, 2020 19:21:17
x3)
Most direkt itt provokálsz azzal, hogy "állítólagos" te hülyegyerek?
kramalon
(
x8)
Nov 01, 2020 19:21:32
x8)
Esetleg tanulhatnál esténként
xD
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 01, 2020 19:22:42
x3)
Ja, és egyébként, miután el volt az utolsó nap, kétszer annyi ember volt, mint általában szokott lenni. Ha nincsenek keddtől a lezárázok, és nem ez az utolsó alkalom, én se mentem volna, miután ez vasárnap.
Helyes, remélem nyaltátok egymásról az izzadtságot. Gondolom a merülő medencéből is nagyokat kortyoltál?
sodika
Nov 01, 2020 19:22:50
Egy pinaszőrszál választ el attól, hogy valami visszafordíthatatlan rossz történjen veled.
Ezért kérdezem meg holnap reggel a AMS-ben, hogy tényleg előfordulhat-e olyan, hogy közel 5 év folyamatos járulékfizetés után biztosítás nélkül maradok, és akkor most fel tudom iratni az orvossal a fontos, életmenő gyógyszereimet, mert biztosított vagyok, vagy nem tudom, hiába 5 év folyamat járulékfizetés, és haljak meg?
Ha a válasz nem, vagy ha a válasz az, hogy azért igen, hogy azért igen, mert ez az öt év túlnyomórészt Németországban volt, kérem, hogy ezt adják írásba, és megnézzük, mit szólnak ehhez Brüsszelben az újságíró és képviselő barátaim.
De valamit mondjanak.
Tök mindegy, mit.
Nov 01, 2020 19:22:50
Zsénó
(
x22)
Nov 01, 2020 19:24:21
x22)
Ja hát az tényleg sokat számít, hogy pár vén buzi mit pofázik a buziszaunában. De amúgy ne kamuzz, nem is értesz egy szót se az osztrák beszédből.
-Néző 69
Nov 01, 2020 19:25:00
Sodi hiába mész szaunázni, nem lesznek ott pucér gyerekek...
Nov 01, 2020 19:25:00
Zsénó
(
x22)
Nov 01, 2020 19:25:39
x22)
Jó a műsor:
...megnézzük, mit szólnak ehhez Brüsszelben az újságíró és képviselő barátaim.
intertroll
Nov 01, 2020 19:25:41
keddig nem lesz stream?
Nov 01, 2020 19:25:41
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 01, 2020 19:25:42
x37)
Ha is félsz ugyanettől, menj be a Lenkei vagy a Gödény boltjába, és vegyél vitaminokat. Vagy a sarki gyógyszertárba akár. Ne légy hülye.
Húznád bele a faszodat ebbe az autista okoskodásba, te hikomat szar. Nálad sokkal keményebb fizikumú ismerőseim ugyan lábon hordták ki ezt a szart, de sokkal jobban hazavágta őket, mint egy sima nátha vagy influenza. Veled szerinted mit művelne?
Egy szörnyeteg krónikája
Nov 01, 2020 19:26:16
De valamit mondjanak.
Tök mindegy, mit.
De valamit mondjanak.
Tök mindegy, mit.
Na mesélj csak, milyen fontos, életmentő gyógyszert szedsz?
Antidepi? Antipszichotikum?
Nov 01, 2020 19:26:16
sodika
Nov 01, 2020 19:26:42
Három válasz lehetséges.
Arra a kérdésre, hogy most biztosított vagyok-e, fel tudom-e irani az életmenő gyógyszereimet öt év folyamatos munka, és járulékfizetés után, vagy haljak meg, két elfogadhatü válasz van
a) nem, nem tudom, mert az öt év Németországban volt
b) igen
Minden más válasz elfogadhatatlan.
Ha az a gond, hogy az öt év Németországban volt, akkor adják írásba, hogy ez a gond, és megyek isten hírével. Emelt fővel tudomásul veszem.
Különben meg magyarázzák el nekem, hogy folyamatos öt év járulékfizetés után miként fordulhat elő ilyen.
Ennyi.
Arra a kérdésre, hogy most biztosított vagyok-e, fel tudom-e irani az életmenő gyógyszereimet öt év folyamatos munka, és járulékfizetés után, vagy haljak meg, két elfogadhatü válasz van
a) nem, nem tudom, mert az öt év Németországban volt
b) igen
Minden más válasz elfogadhatatlan.
Ha az a gond, hogy az öt év Németországban volt, akkor adják írásba, hogy ez a gond, és megyek isten hírével. Emelt fővel tudomásul veszem.
Különben meg magyarázzák el nekem, hogy folyamatos öt év járulékfizetés után miként fordulhat elő ilyen.
Ennyi.
Nov 01, 2020 19:26:42
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 01, 2020 19:26:54
x3)
Brüsszeli képviselő barátok? Keci XDDD
Életmentő gyógyszerek? Papírod van róla? Csak kiderül, hogy skizó vagy. Menten beszarok :-)
Életmentő gyógyszerek? Papírod van róla? Csak kiderül, hogy skizó vagy. Menten beszarok :-)
sodika
Nov 01, 2020 19:27:04
na csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Nov 01, 2020 19:27:04
sodika
Nov 01, 2020 19:27:43
Brüsszeli képviselő barátok? Keci XDDD
Nov 01, 2020 19:27:43
sodika
Nov 01, 2020 19:27:49
na csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Nov 01, 2020 19:27:49
Egy szörnyeteg krónikája
Nov 01, 2020 19:30:36
na csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Nem csá, meséld el szépen, hogy milyen gyógyszereket szedsz, te pedó szar!!
Nov 01, 2020 19:30:36
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 01, 2020 19:30:42
x3)
Ausztriában nagyon jó ötlet egy hivatalban fenyegetőzni. Ha nem röhögnek árokt köréd akkor viszont meg is van az első osztrák büntetőügyed. Te fasz, nagyon röhögök.
A szakadék segílykes köcsök a nemlétező befolyásos brüsszeli spanjaival fenyegetőzik. :-)
A szakadék segílykes köcsök a nemlétező befolyásos brüsszeli spanjaival fenyegetőzik. :-)
sodika
Nov 01, 2020 19:30:44
Ez egy egyszerű kérdés.
- biztosított vagyok (a kérvényem benyújtása után két héttel), mert teljesül minden előfeltétel
- nem vagyok biztosított, hogy nem teljesül az egyik fontos előfeltétel
A két elfogadható válasz.
Minden más elfogadhatatlan válasz.
Ennyi.
na csá
Soha többet nem írok ide
- biztosított vagyok (a kérvényem benyújtása után két héttel), mert teljesül minden előfeltétel
Ennyi.
na csá
Soha többet nem írok ide
Nov 01, 2020 19:30:44
regginsnarT
(
x1)
Nov 01, 2020 19:31:18
x1)
haljak meg?
igen
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 01, 2020 19:32:18
x3)
Azért mert leszoptad a pisilő kisfiút még nem lettek kapcsolataid :-DD.
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 01, 2020 19:33:03
x1)
Ne zavarjon hogy amerikaban, sot a vilagon is a szivroham a leggyakoribb oregkori halalok, es nem sok mindent lehet tenni ellene, mig a covid ellen igen. Az sem, hogy a covid fel even belul a harmadik helyre kuzdotte fel magat a halalokok szamaban rak es sziv/errendszeri megbetegedesek utan. Tovabba az sem, hogy a coviddal nem a halalozas a legnagyobb ok, hanem a hosszabbtavh hatasa azokon, akik tulelik. Idezem egy baratom:
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 01, 2020 19:33:33
x3)
Szuper, ma is elköpte magát. Gyógyszereket szed, rendszeresen. a vadaszbika.
Egy szörnyeteg krónikája
Nov 01, 2020 19:34:04
Ez egy egyszerű kérdés.
Ennyi.
na csá
Soha többet nem írok ide
Ennyi.
na csá
Soha többet nem írok ide
Na nézd má, a büdös munkanélküli segílyes migri még elő akarja írni a hivatalnak, hogy mi az elfogadható válasz.
Mi a kurva anyádat képzelsz te magadről, élősködő geci?
Nov 01, 2020 19:34:04
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 01, 2020 19:34:18
x1)
Hegeszd meg a forumot sodi, egy facebookos emoji taccsra vagja!
I can no longer climb any incline or stair without collapsing and gasping for air, I need two different inhalers and sleep about 40% more than I used to.
But I am a lucky one because I survived and didn’t end up in the ICU."
Szivbol remelem hogy elkapod, mindig az az igazi ikszde amikor egy ilyen covidiota szopoagra kerul.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
I can no longer climb any incline or stair without collapsing and gasping for air, I need two different inhalers and sleep about 40% more than I used to.
But I am a lucky one because I survived and didn’t end up in the ICU."
Szivbol remelem hogy elkapod, mindig az az igazi ikszde amikor egy ilyen covidiota szopoagra kerul.
Örebro
(
x17)
Nov 01, 2020 19:34:37
x17)
De valamit mondjanak.
Tök mindegy, mit.
fHa a válasz nem, vagy ha a válasz az, hogy azért igen, hogy azért igen, mert ez az öt év túlnyomórészt Németországban volt, kérem, hogy ezt adják írásba, és megnézzük, mit szólnak ehhez Brüsszelben az újságíró és képviselő barátaim.
De valamit mondjanak.
Tök mindegy, mit.
milyen ujsågiro meg kepviselö baråtaid? na menj a budös kurva anyådba, neked a törpapa a baråtod maximum!
kramalon
(
x8)
Nov 01, 2020 19:36:48
x8)
Biztos Görény meg Lenkei árul pirulákat buziság ellen is.
Andi
(
x13)
x13)
Mennyit kell belepótolnod Szandika taxizásába?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 01, 2020 19:37:57
x3)
Elképzelem ahogy a szakadt és túlméretes cuccaiban egy púpos káeurópai, alapból ellenszenves köcsög a befolyásos brüsszeli képviselő barátokkal fenyegetőzik.
Háá, kecci :-D
Endre, megcsináltad az estémet.
Háá, kecci :-D
Endre, megcsináltad az estémet.
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 01, 2020 19:38:18
Nov 01, 2020 19:38:18
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 01, 2020 19:38:58
x19)
képviselő barátok XD
borbély kint van brüsszelben? mit csinál ott? lángost árul? XD
borbély kint van brüsszelben? mit csinál ott? lángost árul? XD
kramalon
(
x8)
Nov 01, 2020 19:39:08
x8)
Amikor a Blahán a napi összekoldult pénzből felhívod anyád és tollba mondod neki a kommentjeid, hogy vissza fogod sírni ezt a mostani állapotot.
Faszom
sodika
Nov 01, 2020 19:39:39
:)
Ha gond van, adják írásba, ha öt év járulékfizetés után bármi probléma van, és ezért biztosítás, meg orvosi ellátás nélkül meg kell halnom, akkor tisztelettel elfogadom.
De tessék akkor azt elmondani.
Biztos kiállja majd Brüsszel meg az újságíró barátim próbáját is.
Ha gond van, adják írásba, ha öt év járulékfizetés után bármi probléma van, és ezért biztosítás, meg orvosi ellátás nélkül meg kell halnom, akkor tisztelettel elfogadom.
Nov 01, 2020 19:39:39
sodika
Nov 01, 2020 19:39:49
Ennyike.
na csá
Soha többet nem írok ide
na csá
Soha többet nem írok ide
Nov 01, 2020 19:39:49
kirakottLegoBusz
(
x1)
Nov 01, 2020 19:40:39
x1)
sörrel leöblítve! Hahó!
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 01, 2020 19:40:52
x3)
Igen, ez lehet a helyzet. Viszont így még jobb is talán.
seymour schwartz
(
x6)
Nov 01, 2020 19:40:58
x6)
Nem lesz mit csinálnom esténként, úgyhogy stream lesz.
Jaj, a budai Dandynek bezárt a buziszaunája, ezért kénytelen otthon tölteni a magányos estéket, ó jaj! Ne is izgasson a hurok, ami egyre szorosabb lesz a nyakad körül, élvezd csak az életet, nem kell sietni, az a 250 euró elég lesz jövő nyárig, de legalább is a karantén végéig!
kovács márk képviselő
Nov 01, 2020 19:42:17
nyugi sodi, már intézkedünk a zolival, csak kellene 500 euró illetékre.
Nov 01, 2020 19:42:17
kramalon
(
x8)
Nov 01, 2020 19:42:19
x8)
Sodi, majd hagyj egy kulcsot a lábtörlő alatt arra az esetre, ha kicsinálnád magad. Fontos relikviákat szeretnénk begyűjteni az utókornak.
Egy szörnyeteg krónikája
Nov 01, 2020 19:42:20
Ki neked az újságíró barátod, te fos? :D
Tóta W. meg a Velvet-es brigád? :D
Amúgy nem fognak mondani semmit. Leterheltségre fognak hivatkozni, kérem jöjjön vissza a jövő héten, oszt feldughatod Brüsszelt a seggedbe.
Persze mehetsz a bíróságra, de mire ítélet születik, az kb 5 év lesz, addig meg muszáj leszel dőrpe törlesztéseiből kiskálázni a sörikét.
Nov 01, 2020 19:42:20
sodika
Nov 01, 2020 19:42:25
Ha öt év folyamatos munka és járulékizetés van törvényi akadálya a túlélésemnek, akkor azt nyilván kénytelen vagyok tisztelettel elfogadni, ilyesmi ellen csak a züllött cigányok tiltakoznak, a kulturember emelt fővel fogadja el, hogy meg kell halnia.
Csak közöljék, hogy mi ennek a törvényi alapja. :)
Ennyike.
na csá
Soha többet nem írok ide
Csak közöljék, hogy mi ennek a törvényi alapja. :)
Ennyike.
na csá
Soha többet nem írok ide
Nov 01, 2020 19:42:25
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Nov 01, 2020 19:42:56
x2)
tehát akkor hazudni fogsz? életmentő gyógyszerek ugye...
intertroll
Nov 01, 2020 19:44:24
kémiai kasztrációt megkapod tb nélkül is nyugalom!
ja és hiába hozol kamucsajt hogy azzal cáfold buzeráns mivoltodat..
Nov 01, 2020 19:44:24
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 01, 2020 19:44:40
x7)
Nov 01, 2020 19:44:40
...hiába 5 év folyamat járulékfizetés, és haljak meg?...
Ha ez így működne, akkor minden lebetegedő ember gyorsan átköltözne oda, ahol jobb az egészségügy. Az osztrák rendszer úgy lett kialakítva, hogy kiszűrje a vérszívó migriket, ahogy a kuruc nevezi őket. Nov 01, 2020 19:44:40
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 01, 2020 19:44:57
x3)
Már csak újságíró? Az előbb még kèpviselőket is emlegettél.
Hány sört ittál ma, harcimókus?
Endre, figyelj csak:
Egy átlagos ember, legyen az magyar, osztrák vagy japán rád néz és egy ilyen duma után vagy feljelenti a hazug gecit vagy megfullad a röhögéstől.
Te egy gyenge szar vagy mind fizikailag, mind befolyás szempontjából.
Ezt a műsort is csak itt mered előadni egyébkét.
Hány sört ittál ma, harcimókus?
Endre, figyelj csak:
Egy átlagos ember, legyen az magyar, osztrák vagy japán rád néz és egy ilyen duma után vagy feljelenti a hazug gecit vagy megfullad a röhögéstől.
Te egy gyenge szar vagy mind fizikailag, mind befolyás szempontjából.
Ezt a műsort is csak itt mered előadni egyébkét.
seymour schwartz
(
x6)
Nov 01, 2020 19:45:09
x6)
Ha öt év folyamatos munka és járulékizetés
A kurva anyádat te púpos korcs! Ha minden szabályszerűen történt volna az életedben, te már rég nem élnél! Kezdjük ott, hogy egyetlen európai országban nem lehetne bankszámlád addig, amíg nem törleszted az adósságaidat Magyarországon!
Púpszász réme
(
x1)
Nov 01, 2020 19:45:11
x1)
Olcsó sörike nem számit életmentő gyógyszernek! Hahó!
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 01, 2020 19:45:25
x7)
Ahhoz mennyire kell romon lenni sneckó, hogy bebaszva is ilyen hisztis köcsög legyél? Én, ha piálok, akkor ellazulok, békés vagyok, faszán érzem magam, te meg őrjöngsz, mint egy eszelős félnótás, totál be vagy golyózva, azonnal szakemberre lenne szükséged. Minden apró akadálynál akkora nyűszítést levágsz, hogy beszarok. Te hogy gondolod, hogy ilyen idegrendszeri állapotban bárhol is képes vagy dolgozni, pláne pia nélkül? :DDD
Endre, a munkabírásod egy kibaszott nagy nulla lehet mostanra, valószínűleg 10 másodpercig nem bírsz koncentrálni egy helyre, bármilyen apró megterheléstől ledobod a láncot. Eddig is barom voltál, de most nagyon lent vagy.
hehe
Endre, a munkabírásod egy kibaszott nagy nulla lehet mostanra, valószínűleg 10 másodpercig nem bírsz koncentrálni egy helyre, bármilyen apró megterheléstől ledobod a láncot. Eddig is barom voltál, de most nagyon lent vagy.
sodika
Nov 01, 2020 19:45:30
tehát akkor hazudni fogsz? életmentő gyógyszerek ugye...
Orvosi titoktartás kérdése, hogy mi életmenő, és milyen állapotban vagyok. A kérdés elvi.
na csá
Soha többet nem írok ide
Nov 01, 2020 19:45:30
Becsületes G. Zoli
Nov 01, 2020 19:46:03
Sodikám, itt van nálam az összes tartozásom, csak sajnos beragadt a kesztyűtartó és nem bírom kinyitni. El kell vinni szervizbe, de az nem olcsó, mert tartozom nekik és előbb ki kell fizetnem őket. Szóval kéne úgy 2000-2200 euró, de cserébe visszaadom az 1500-at.
Nov 01, 2020 19:46:03
Démonsátor
Nov 01, 2020 19:46:15
na csá
Soha többet nem írok ide
na csá
Soha többet nem írok ide
Azt felejted el, hogy orvosi papirokkal kell igazolni az ilyesmit, nem csak benyögni...
Nov 01, 2020 19:46:15
sodika
Nov 01, 2020 19:46:21
Ha ez így működne, akkor minden lebetegedő ember gyorsan átköltözne oda, ahol jobb az egészségügy.
Ez így működik.
Ez a törvény.
Nov 01, 2020 19:46:21
tyodika
Nov 01, 2020 19:47:01
Sodikám, itt van nálam az összes tartozásom, csak sajnos beragadt a kesztyűtartó és nem bírom kinyitni. El kell vinni szervizbe, de az nem olcsó, mert tartozom nekik és előbb ki kell fizetnem őket. Szóval kéne úgy 2000-2200 euró, de cserébe visszaadom az 1500-at.
faszaszág fan. Tessék itt van 700 és felirom, hogy visszaadták ezejötöt!
Nov 01, 2020 19:47:01
kramalon
(
x8)
Nov 01, 2020 19:47:21
x8)
kémiai kasztrációt megkapod tb nélkül is nyugalom!
A fizikai egyszerűbb és az ellátórendszert is kíméli
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 01, 2020 19:47:22
x19)
na csá
Soha többet nem írok ide
na csá
Soha többet nem írok ide
Démonsátor
Nov 01, 2020 19:47:30
Ez így működik.
Ez a törvény.
Ez a törvény.
*Alapellátásra
Nov 01, 2020 19:47:30
Összezavart olvasó
Nov 01, 2020 19:48:23
Te retardált, az hogy haldokolsz nem esik a hivatalok számára titoktartás alá. Ha szifiliszed van, vagy ánusztágulásod az igen, de az egészségi állapotod szintje nem.
Nov 01, 2020 19:48:23
-Néző 69
Nov 01, 2020 19:48:27
Sodi Pedobalhéjával amúgy mi lett?
Aczél elvtárs
(
x3)
x3)
Endre, melyik orvos vállalja, hogy kiállít neked egy hamis igazolást? Ne nézzél már itt hülyének senkit pls.
Bejlin
(
x8)
Nov 01, 2020 19:50:08
x8)
Ha öt év folyamatos munka és járulékizetés van törvényi akadálya a túlélésemnek, akkor azt nyilván kénytelen vagyok tisztelettel elfogadni, ilyesmi ellen csak a züllött cigányok tiltakoznak, a kulturember emelt fővel fogadja el, hogy meg kell halnia.
5 év folyamatos munkaimitálás után szerintem elvárható hogy éhen dögölj. Remélem karácsony környékén ez meg is fog történni. Milyen szép is lenne karácsony napján egy olyan bejegyzésre ébredni a fórumon tőled hogy: Na lehet örülni, felkötöm magam. Életem legszebb karácsonya lenne :))))))))
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 01, 2020 19:50:24
x3)
Csak most ilyen kemény, túlhidratálta magát a buzigőzben. Holnap még egy állandó vendége érkezik, egy bizonyos Dezső.
De lehet már éjjel becsenget.
sodika
Nov 01, 2020 19:50:45
Nov 01, 2020 19:50:45
Andi
(
x13)
Nov 01, 2020 19:50:56
x13)
Ez így működik.
Ez a törvény.
Ez a törvény.
Ezek szerint ha egy Magyarországon dolgozó ember kimegy Ausztriába öt év munkaviszonnyal a háta mögött, és elmegy pár napra balfaszkodni egy céghez, ahonnan természetesen kirúgják, akkor neki is jár a segély, meg a brüsszeli újságírás? Ha megnyered a pert, komoly hőse leszel 2020-nak is, és azt a magyaráradatot, ami elindul, Sodi-féle kivándorlásnak fogják elnevezni.
kramalon
(
x8)
Nov 01, 2020 19:51:11
x8)
De színes izzósor mindenképpen legyen rátekerve!
Démonsátor
Sodi Pedobalhéjával amúgy mi lett?
Most a twinkboy leak van terítéken!
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 01, 2020 19:51:25
Kezdjük az alapvető kérdésekkel:
Van-e egyáltalán még ügyfélfogadás az AMS-nél?
Nov 01, 2020 19:51:25
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 01, 2020 19:51:38
x19)
sneci, nincs 5 év melód sehol, 4 év 9 hónapod van németben és 3 hét osztrákban.
itthon meg nulla hónapod van.
itthon meg nulla hónapod van.
sodika
Nov 01, 2020 19:53:00
Kezdjük az alapvető kérdésekkel:
Miért ne lenne?
De ez másik ország.
Nov 01, 2020 19:53:00
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 01, 2020 19:54:15
x3)
Aham, és az így megy bemondásra. Próbáld ki, garantált a siker.
Karib
(
x10)
Nov 01, 2020 19:56:32
x10)
Tényleg kijárna már neki egy ban, mert most két napig ezt az autiloopot fogja fosni itt.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
intertroll
Nov 01, 2020 19:56:50
TB intézhető a segélytől függetlenül is
Nov 01, 2020 19:56:50
sodika
Nov 01, 2020 19:57:08
na mindegy, csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Nov 01, 2020 19:57:08
-
Nov 01, 2020 19:57:15
Tényleg kijárna már neki egy ban, mert most két napig ezt az autiloopot fogja fosni itt.
Ne hülyülj meg te is....
Nov 01, 2020 19:57:15
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 01, 2020 19:57:41
x19)
jól belehet már baszva a púpos geci ha már képviselő haverokról hallucinál, mennyit ittál pedofil? látod még a faszod?
Andi
(
x13)
Nov 01, 2020 19:57:43
x13)
Felejtsünk el minden búbánatot, és legyen ma betelefonálós, nézői kérdezz-felelekes, Szandimegmutatós, miskolci betyár-leleplezős gasztrólájv.
Palacküzenet
Nov 01, 2020 19:58:02
- Nagyon jól megy a bólt teso veszek jövöhéten egy mercit jóóój
-Májk! Ne hajagudj, de szejinem nem fejtétjen nem céjszejű a
bevétejeid egy biszonyos jészét a megtakajításaidra fojdítanod, hogy jendben tudj töjleszteni.
- Ne aggódj sodi csak a fógalóra kel 500 aztán ha ki fizetnek dobom is visza
- Mennyi az idő?
- 11:10 van szóval 13ra jó lenne a számlámon
--------------------------------------------------
Egy balek naplójában:
- Egész délelőtt mások szarjaival kellet foglalkoznom, ezért nem tudtam a saját dolgaimat elintézni, mert mindenki 3 éves kislány, azt várják, hogy én oldjam meg a gondjaikat. Nem én tehetek róla, hogy csúszom lefelé a lejtőn.
-Májk! Ne hajagudj, de szejinem nem fejtétjen nem céjszejű a
bevétejeid egy biszonyos jészét a megtakajításaidra fojdítanod, hogy jendben tudj töjleszteni.
- Ne aggódj sodi csak a fógalóra kel 500 aztán ha ki fizetnek dobom is visza
- Mennyi az idő?
- 11:10 van szóval 13ra jó lenne a számlámon
--------------------------------------------------
Egy balek naplójában:
- Egész délelőtt mások szarjaival kellet foglalkoznom, ezért nem tudtam a saját dolgaimat elintézni, mert mindenki 3 éves kislány, azt várják, hogy én oldjam meg a gondjaikat. Nem én tehetek róla, hogy csúszom lefelé a lejtőn.
Nov 01, 2020 19:58:02
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 01, 2020 19:58:04
x3)
Miért ne lenne?
De ez másik ország.
De ez másik ország.
Lockdown. Németül nem tudom, hogy mondják. Ha eddig nem jelezték, holnap sem fognak.
Nem fogsz kapni semmit, legfeljebb megmondják ha gondod van akkor húzzál haza.
Gólya
(
x2)
Nov 01, 2020 19:58:11
x2)
na mindegy, csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Figyu sodi, mizu a csajjal?
megy hozzád, vagy nem?
sodika
Nov 01, 2020 19:58:13
TB intézhető a segélytől függetlenül is
Még szociálisra sem.
Ez a törvény.
Nov 01, 2020 19:58:13
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 01, 2020 20:00:27
x7)
Még szociálisra sem.
Ez a törvény.
Még szociálisra sem.
Ez a törvény.
Nem érdekel senkit az áljogász, álrafinált oksokodásod, mert hülye vagy, mint a segg.
Mit veszel a szüleidnek karácsonyra?
Bejlin
(
x8)
Nov 01, 2020 20:00:56
x8)
Indíts egy beszélgetős streamet 11-kor! Holnap miután közlik veled hogy nem vagy jogosult a segélyre lehet még Szandika is megérkezik a nyakadra. Használd ki a lehetőséget
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
max5enutalnak
Nov 01, 2020 20:01:05
Eloszor is, :DDDD
Masodsorban: pompas a kikezdhetetlen autista logikad, ami eleve ebbe az elethelyzetbe sodort. Tehat te egy teged leszaro osztrak hivatalt probalsz eloszor erzelmileg, majd nevetseges modon zsarolni, amitol penzt kunyeralsz. Bravo! Ezt bizonyosan imadni fogjak, foleg, hogy egy 3 hetet dolgozott, cigany migrans csinalja. Na most, ha valosnak feltelezzuk azt a nevetseges allitasod, miszerint vannak barataid, raadasul azok ujsagirok, meg brusszeli kepviselok (na ezt a sort 3 percig irtam a rohogestol), akkor azok mar remegve varjak, hogy a hazugsagon alapulo torteneteddel jarassag le magukat! Bravo! El kell ismerni, tevedhetetlen vagy, Tango :DDDD
Masodsorban: pompas a kikezdhetetlen autista logikad, ami eleve ebbe az elethelyzetbe sodort. Tehat te egy teged leszaro osztrak hivatalt probalsz eloszor erzelmileg, majd nevetseges modon zsarolni, amitol penzt kunyeralsz. Bravo! Ezt bizonyosan imadni fogjak, foleg, hogy egy 3 hetet dolgozott, cigany migrans csinalja. Na most, ha valosnak feltelezzuk azt a nevetseges allitasod, miszerint vannak barataid, raadasul azok ujsagirok, meg brusszeli kepviselok (na ezt a sort 3 percig irtam a rohogestol), akkor azok mar remegve varjak, hogy a hazugsagon alapulo torteneteddel jarassag le magukat! Bravo! El kell ismerni, tevedhetetlen vagy, Tango :DDDD
Nov 01, 2020 20:01:05
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 01, 2020 20:01:13
x3)
Még szociálisra sem.
Ez a törvény.
Még szociálisra sem.
Ez a törvény.
Kanda. Hivatkozz arra, hogy növekszik az antiszemitizmus Európában és Izraelt meg veszélyesnek tartod.
Biztos nem fognak egy pálcika karú, púpos zsidót visszautasítani.
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 01, 2020 20:01:24
x3)
Kanada*
broni
(
x45)
Nov 01, 2020 20:01:27
x45)
sodi egy hét múlva vonyítani fog a karanténba.
155 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™