Most aztán olyan találatot vittél be az osztrák államigazgatásnak, hogy az hihetetlen.
Nem lennék a helyükben!
Lassan nyugdíjba mehetnek az intervencionista professzorok,
saját magát szopatja halálra a recskás.
Hát azért hetyetyetyetye
napi húsz újságcikkben ilyen nem volt ugye? azért nem érted. ahogy azt se hogy munkanélküli segélyre vársz migránsként, és kötekedsz egy olyan ország ügyintézésében akiket most ért egy terrortámadás.. sok szerencsét, remélem a 250 euro gyorshitel még megvan, és buziszauna bérletre, seed server bérlésre, német tv dijra, stb-re adnak ki kenyeret a boltban.
#50euro + kamatok
A csibét mikor mutatod be a kommenthaveroknak a kurva anyádat?
A jó portás csak baszik!
lehet h most jobban harapnának az infóra a szervek mint amikor egy két hete elhangzott ugye. minden rosszindulat nélkül mondom.
Annak sincs értelme, hogy te megölsz 20 embert a saját balfaszságod miatt, mégis ezzel fenyegetőzöl
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
nem feltétlenül nem volt célzás a kommentem amire válaszolt a kedves kolléga ;)
#50euro + kamatok
Mert annak van, amikor lelőnek egy francia fodrászt vagy bármit százéves sérelmek miatt, igaz?
Ostoba vagy, de ami ennél is szomorúbb, hogy te most valójában nem értetlenkedsz, hanem boldogan viháncolsz, mert az egyetlen dolog, ami a fütyizésen kívül örömet okoz neked az mások kára.
Örülsz, hogy emberek haltak meg, örülsz, hogy történik valami.
Mi pedig akkor fogunk örülni, amikor vert seregként kullogsz haza Bécsből, és műsírást próbálgatod a vonaton, hogy anyád beengedjen a kapun.
Figyelj vihogó barom, én azt nyem éjtyem, ha heteró Sodi asodi, meg buzigyógyító is, akkor miért van ott a könyvjelzőben a twink oldal? :DDD
Hát azért hetyetyetyetye
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Szandika_elkérése
Hát azért hetyetyetyetye
Köszönöm a választ, trolléga.
Most Szandika véglegesen felmegy drága Endréhez? Endre fogja futtatni?
Nagy farkam van és kemény. :)
Legyen szíves átolvasni az utolsó pár oldalt a fórumon. Kutatni keresgetni a kérdésekre a választ.
Nagy valószínűséggel igen, de baszik válaszolni a Gyagyás, úgyhogy még ez ügyben is fel kell kérdezni újra és újra.
Hát azért hetyetyetyetye
Szandika vagy eleve nem komoly tervként dobta be az egészet (és felejtette el azóta), vagy utánakérdezett sodika lakhatási körülményeinek, és ezután került az utolsó utáni helyre.
Lényeg, hogy csak a konkrét hajléktalanság elől menne a gyagyáshoz.
Mivel hétfőn kellett volna érkeznie, és még nincs ott, ezért valószínűleg most meg tudta oldani a lakhatását máshogy.
A slagfaszú gyagyásnak így is komoly stressz volt ez: Az ő fejében Szandi egy könnyűvérű hölgy, aki nyilván szexszel fizetett volna a lakhatásért, amivel az a probléma, hogy ha visszautasítaná, akkor buzinak tűnne, megdugni meg nem akarja, mert buzi.
Four Lions (2010)!
Mifaaaaaaaaaaaan
De akkor senkinek sem lenne szabad arra az auti nyöszörgésekre reagálni, amiket ő tol, mert akkor azokat fogja továbbra is nyomatni a releváns kérdések megválaszolása helyett.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
a 23-as csapdája :D
Hát azért hetyetyetyetye
*elfüstölt az agyuk az autista körmondatoktól*
Írtam egy gyors matyarázó kártyát, ha van még plusz infó, egészítsétek ki ti is.
Szandika:
Kucsai Alexandra aka. Szandika, 30 év körüli Bécsi prostituált. Elősször RGL videóiban tűnik fel, egy fekete burkával a fején beszél akkori életéről. 20 éves kora körül ment ki Angilába és házasodott össze egy arab férfivel. Szandika beköltözött a férfi családjához és évekig élt ott. A videóban elmondja, hogy a férje "elvileg" megerőszakolta többször és, hogy el akar szökni tőle.
RGL mentőakciót is próbál szervezni de az elbukik mivel Fórizs Eszter nem szponzorálja a Londoni expedíciót.
Később Sodival is forgatott közös skype videót, ott is ezeket a story-kat adja elő. A videókből kiderül, hogy Szandi valahonnan Észak-Magyarországról származik, mélyen aluledukált és iszonyatosan ostoba.
Sodi elmondása szerint Szandika többször szeretett már volna hozzáköltözni így megoldva lakhatási problémáit. Anno mikor a Recska-irodában lakott ez nem volt lehetséges, majd az Ogre állt ennek útjában, nem mintha Sodi bármikor is hajlandóságot mutatott volna az ingyen puntyi' irányába.
Szandika az elmúlt években Németországot és Ausztriát járta low budget prostituáltként. A facebook-os képei tanúlsága szerint nem egy esztétikus teremtés de még így is felsőbb ligás mint a kopaszodó púpos nyomorult.
2019 Novemberében Sodi felvetette, hogy lehet meglátogatja az akkor éppen Bácsben kurválkodó Szandit, ennek kapcsán írodott a "Szandika elkérése" című fantasy írás. sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Szandika_elk%C3%A9r%C3%A9se
2020 elején feltűnik a live-okban is, borzasztóan sötét szegény de még így is sokszor kineveti a Sodi bénaságát.
Sodi elmondása szerint, Szandi többször felajánlotta neki a webcam sexet, de ilyenkor mindig valami fontosabb dolga volt a "nem feltétlenül nem" tinifiúkra recskázó fadászbikának'.
ha mindent jól csinálsz akkor: miért van 40k banki tartozásod, miért vered twinkboyokra és mért nem egy feleség/barátnő elégiti ki mindennapi vágyaid, miért kuporgatsz egyedül egy konyhában a sok szemét között segélyre várva?
#50euro + kamatok
Tokmindeg mit fricskazol kobold. Nekik van munkajuk neked meg nem.
Az ügyintézőnek ma vagy holnap érkezik meg a fizetése. A tied hol marad?
* paródiarovat *
Mikor állt fel utoljára madzag nélkül a faszod pedofil?
Mifaaaaaaaaaaaan
segíjre vársz felhőmérnök, milyen fricskáról beszélsz? lesz beköltözés a kotorékba?
Endre, nagyon szép tőled, hogy végre felvállalod a családodat és jó kommunistaként viselkedsz. Te most tulajdonképpen egy csendes forradalmat robbantottál ki az Európai Unió kizsákmányoló kapitalista rendszere ellen.
Mondanám, hogy olyan vagy mint Che Guevara csak hát neki volt diplomája és jogosítványa, jóképű volt és imádták a nők, egyes helyeken még ma is szentként tisztelik. Azt sajnos nem tudom, hogy a fütyije mekkora lehetett.
Mennyire elhitte hogy most jól odamondott :D
nszksz
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Nem mindent, mert még nem akasztottad fel magad. :DD
Na meló, csá.
sneci, áruld már el végre, h mi a fizetsége a fordos néninek, mert ezt az folyamatos zaklatást nincs olyan szent, aki jutalom nélkül bírná. és ki fizeti a révészt?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Lehet az egyik kitakart kiadása Fordos néninek megy
Mifaaaaaaaaaaaan
Sie konnten mich darüber vor zwei Wochen sehr schnell informieren, dass Sie noch meinen Meldezettel brauchten, deshalb ich verstehe garnicht, warum haben Sie mich über dieses zweite Problem nicht selbst, ohne Fragen informiert.
Számonkéred a hivatalt, te büdös migri? Ezzel megint kitoltad a határidőt.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Félregépelted a májust!
Mifaaaaaaaaaaaan
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ők kérték tegnap.
Tessék parancsolni. :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Igen mi csinálunk mindent szarul. Nekünk nincs 50 ezer euro adósságunk, és nem tudjuk milyen lehet az hogy nincs pénz kajára, és nem várjuk a segélyt mint a messiást. Mi ezekből mind kimaradunk. Te tényleg mindent jól csinálsz.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Nem akarom a sokkal sötétebb teóriákat sem elhessegetni, de tippre a Fordos néni egy botcsinálta pszichológus.
Sodika pedig hetente egyszer vagy kétszer fix időben, és fix díjért konzultál vele egy-egy órát. Elsírja a baját, a fordos néni pedig megmondja neki, hogy "ne engedd, hogy teret nyerjenek a negatív gondolatok" de konkrét tanácsokat is ad neki ügyintézés, élősködés, stb. területén.
Lehet, hogy még mindig nyelvórának hívják, de az is lehet, hogy már rég elfogadta a gyagyás, hogy neki pszichológusra van szüksége.
Ma eddig hány sör csúszott le, Endike? :-)
ugye az megvan gyagyås, hogy az ugyedben volt pår bejelentes? nem veletlen irtam, hogy tavasz elött nincs segiiiijke. xd
Én tartozom ennyivel a banknak, viszont fel tudok mutatni egy budai lakást belőle xD
Kilóg a kanóc, bazmeg
Az alkoholizmust
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
és válvindekszed van? meg médijabijodalmad? XD
#50euro + kamatok
ha a fordos néni előkerül akkor mindig bukta van. nyugi sneci minden egyre szarabb lesz. bankos néni nem hívott még?
Ebben az esetben az is lehet, hogy nem a cigányok tiltották el a fórumtól és a streamingtől, hanem a fordos néni próbálja hasztalan regulázni snecimanót.
ühüm, az... jó lesz
100%, hogy kókler, egyrészt nagy eséllyel nincs releváns végzettsége (bár ezt teljesen nem zárnám ki, mivel ha lenne, sodika biztos eltitkolná), másrészt a jelek szerint sodika simán meg tudja vezetni.
Minek pazarolni a vizet életveszélyben? Ráhugyozik, azzal lemossa az előző hugyot + a kikent szart a csészéről.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Az osztrákok nem öltek sosem marokkóiakat, ezért nem értem.
Ennyit tudok elmondani a témáról.
Kérem, kapcsolja ki. :D
nyugodtan csinálj ugy mintha kocognál, max lelőnek hogy futásnak eredsz rendőr láttán. :D
#50euro + kamatok
Gondolom úgy voltak vele a terroristák, mint te: rómában mint a rómaiak.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Olyan hülye kecskebaszó nincs, amelyik egy kisebb ipari kisvárost szemel ki. :D
Jó, de miért kerestek maguknak ezek is egy francia kisváros. Ez, amit Bécsben műveltek, arrafele divat. Meg Londonban.
Megáll az eszem, másfél órával azután, hogy halottakkal provokálsz, most megint azon fantáziálsz, hogy hogyan vághatnád ki magad hazugsággal valamiből.
Még csak el se akarsz követni semmit valójában pusztán azért fantáziálsz, mert ennyire szeretsz hazudni.
Na látod, erről kéne Just Chatting, nem egy szar játékot kéne tolni
Mifaaaaaaaaaaaan
azt se gondolta volna senki hogy Bécs kiszemelt lesz, úgyhogy logikád az nem helytálló
#50euro + kamatok
segíj megjött autista kutya? arról ugassál mer szétbaszom a szádat
Az a zavaró a tegnapiakban, hogy nincs közlemény. Hogy miért.
A korábbi nagyobb akciók után mindig kiadott az ISIS valami sajtóközleményt.
Olyan hülye sincs aki kóklerként egy kisebb ipari városba megy ahol ha egy helyen nem teljesit többet nem kap melót.
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Ezt vehetjük annak hogy szimpatizáns vagy velük azért követed az ő "sajtójukat" ?
#50euro + kamatok
Hány állásinterjúd volt ma? Ha egy se, miért nem streamelsz?
Ez egy jó taktika. Kezdjél csak el futni amint meglátsz egy rendőrt.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 03, 2020 11:00:24
x7)
Bizony csóró csöves migiri a sodi
A jó portás csak baszik!
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 03, 2020 11:00:50
x3)
Ez a hivatali nyelven a faszárt nem. Udvarias szófordulatok, de a lényeg a faszért nem. :DDDD
Most aztán olyan találatot vittél be az osztrák államigazgatásnak, hogy az hihetetlen.
Nem lennék a helyükben!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 03, 2020 11:05:06
x13)
Imádják a rendszerető osztrák hivatalnokok a fölényeskedő bunkó segg migriket, akik 3 hét munka után próbálnak élősködni a rendszeren.
Recskás, szerintem előre fog kerülni a queue-ban a kérvényed!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Recskás, szerintem előre fog kerülni a queue-ban a kérvényed!
Vadászbika
Nov 03, 2020 11:07:44
A fordos néni azt mondja, hogy nyugaton kurvára nem szeretik, ha beszólsz nekik, de nem bírtam ki, mert én vagyok a SoDI, ezért a végére azért még odaírtam, hogy EGYÉBKÉNT MEG A FASZÉRT NEM SZÓLTATOK, HEEEEE.˛ :DDDDDDD
Lassan nyugdíjba mehetnek az intervencionista professzorok,
saját magát szopatja halálra a recskás.
Nov 03, 2020 11:07:44
Örebro
Nov 03, 2020 11:08:10
Gyagyåsa kurva anyådt mehetsz ingyen csövezni
index.hu/kulfold/2020/11/03/becs_terror_merenylet_opendoors_menekules/
index.hu/kulfold/2020/11/03/becs_terror_merenylet_opendoors_menekules/
Nov 03, 2020 11:08:10
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 03, 2020 11:08:57
x5)
hallod korcs, te inkább törődj a segélyke megszerzésével minthogy ilyen hatalmas eszmefuttatásokat végezz. Bár ez is kurvára csak provokáció és terelés szagú.
jah és amúgy a kurva anyád.
egyébként nem te fenyegetőztél azzal hogy mielött meghalsz 20 embert elötte megölsz? szerinted kell félned attól hogy esetleg a EKO Cobra vagy csak a sima polizei rádbassza az ajtót?
#50euro + kamatok
egyébként nem te fenyegetőztél azzal hogy mielött meghalsz 20 embert elötte megölsz? szerinted kell félned attól hogy esetleg a EKO Cobra vagy csak a sima polizei rádbassza az ajtót?
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 03, 2020 11:09:40
x3)
Baszki Endre, én nem tudom miért küldesz iszlámista fenyegetéseket az élhetetlen Ausztria miatt mindenfelé, nem elég itt kisírni magad a kommenthaveroknak?
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 03, 2020 11:11:31
x7)
Endre, Nógrádi György a tanítómestered?
A jó portás csak baszik!
sodika
Nov 03, 2020 11:11:42
:D
Nem, ez tényleg nem értem.
Macron megszólal valamit a Twitteren, és rögtön jön azzal a sok kecskebaszó, hogy a franciák micsoda holokausztot csináltak anno Marokkóban. Oké.
DE AZ OSZTRÁKOK MEG NEM :DDD
Ennek így semmi értelme.
Macron megszólal valamit a Twitteren, és rögtön jön azzal a sok kecskebaszó, hogy a franciák micsoda holokausztot csináltak anno Marokkóban. Oké.
Ennek így semmi értelme.
Nov 03, 2020 11:11:42
Örebro
(
x17)
Nov 03, 2020 11:13:36
x17)
pedofil fasz, holnap ismet egy szerda, remelem ehenhalsz.
tigris
Nov 03, 2020 11:14:27
sodi ahhoz mit szólsz, hogy orbán csoffadtra szopta erdogan faszát, aki a radikális európai iszlám legnagyobb támogatója lett?
Nov 03, 2020 11:14:27
Hahó
(
x136)
Nov 03, 2020 11:14:28
x136)
sneci, te baribaszó vagy, ezt ne felejtsük el. szóval nem kéne kecskebaszóznod. főleg, hogy egy muszlim csávó baszott ki a nyáron.:)))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 03, 2020 11:14:54
x5)
Ennek így semmi értelme.
Ennek így semmi értelme.
napi húsz újságcikkben ilyen nem volt ugye? azért nem érted. ahogy azt se hogy munkanélküli segélyre vársz migránsként, és kötekedsz egy olyan ország ügyintézésében akiket most ért egy terrortámadás.. sok szerencsét, remélem a 250 euro gyorshitel még megvan, és buziszauna bérletre, seed server bérlésre, német tv dijra, stb-re adnak ki kenyeret a boltban.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 03, 2020 11:15:14
x7)
Ennek így semmi értelme.
Ennek így semmi értelme.
A csibét mikor mutatod be a kommenthaveroknak a kurva anyádat?
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Nov 03, 2020 11:15:22
x2)
hallod korcs, te inkább törődj a segélyke megszerzésével minthogy ilyen hatalmas eszmefuttatásokat végezz. Bár ez is kurvára csak provokáció és terelés szagú.
lehet h most jobban harapnának az infóra a szervek mint amikor egy két hete elhangzott ugye. minden rosszindulat nélkül mondom.
Nemfatyle
(
x7)
Nov 03, 2020 11:15:43
x7)
Ennek így semmi értelme.
Ennek így semmi értelme.
Annak sincs értelme, hogy te megölsz 20 embert a saját balfaszságod miatt, mégis ezzel fenyegetőzöl
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 03, 2020 11:16:26
x3)
[quote=sodika]:D
Ennek így semmi értelme.[/quote0]
Te most kit akarsz provokálni, részeg munkanélkülikènt a dzsuvás bérleményedből?
Mit szmájlizol? Az ország amelyik egyelőre megtűri, hogy ott rontás a levegőt gyászban van te meg röhögsz?
Ami pedig a politikát, történelmet illeti, persze, hogy nem érted mivel egy nagyon buta és műveletlen ember vagy.
Egyébként a gázai piramisok osztrák gyarmat alatt voltak.
Ennek így semmi értelme.[/quote0]
Te most kit akarsz provokálni, részeg munkanélkülikènt a dzsuvás bérleményedből?
Mit szmájlizol? Az ország amelyik egyelőre megtűri, hogy ott rontás a levegőt gyászban van te meg röhögsz?
Ami pedig a politikát, történelmet illeti, persze, hogy nem érted mivel egy nagyon buta és műveletlen ember vagy.
Egyébként a gázai piramisok osztrák gyarmat alatt voltak.
intertroll
Nov 03, 2020 11:17:06
igazad van a habsburgoknál csak neked mint magyar nemzeti hősnek van jogod merényletet elkövetni a múlt gyarmati sorsért szóval ne fogd vissza magad úgy szeretnénk már a kékfényben viszontlátni!
Nov 03, 2020 11:17:06
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 03, 2020 11:17:08
x5)
nem feltétlenül nem volt célzás a kommentem amire válaszolt a kedves kolléga ;)
-
Nov 03, 2020 11:19:37
Ennek így semmi értelme.
Ennek így semmi értelme.
Mert annak van, amikor lelőnek egy francia fodrászt vagy bármit százéves sérelmek miatt, igaz?
Ostoba vagy, de ami ennél is szomorúbb, hogy te most valójában nem értetlenkedsz, hanem boldogan viháncolsz, mert az egyetlen dolog, ami a fütyizésen kívül örömet okoz neked az mások kára.
Örülsz, hogy emberek haltak meg, örülsz, hogy történik valami.
Mi pedig akkor fogunk örülni, amikor vert seregként kullogsz haza Bécsből, és műsírást próbálgatod a vonaton, hogy anyád beengedjen a kapun.
Nov 03, 2020 11:19:37
botibb
Nov 03, 2020 11:22:43
Kezdő hallgató vagyok!
Ki ez a Szandika, miért fog a Sodihoz menni a gecilakba és nincs esetleg wikipédia cikk a hölgyről?
Köszönöm előre is a válaszokat
Sneci, te meg baszódj meg!
Nagy farkam van és kemény. :)
Ki ez a Szandika, miért fog a Sodihoz menni a gecilakba és nincs esetleg wikipédia cikk a hölgyről?
Nov 03, 2020 11:22:43
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 03, 2020 11:23:40
x3)
Sodika szmájlizós gusztustalankodásait ajánlom minden olyan olvasó figyelmébe, akik időnként megsajnálják szegény, jobb sorsra érdemes fiatalembert.
Ez egy sötét lelkű, gonosz szardarab aki minden rosszat megérdemel.
Ez egy sötét lelkű, gonosz szardarab aki minden rosszat megérdemel.
Vadászbika
Nov 03, 2020 11:24:26
Ennek így semmi értelme.
Ennek így semmi értelme.
Figyelj vihogó barom, én azt nyem éjtyem, ha heteró Sodi asodi, meg buzigyógyító is, akkor miért van ott a könyvjelzőben a twink oldal? :DDD
Nov 03, 2020 11:24:26
-
Nov 03, 2020 11:24:38
Van amúgy egy teóriám Endre szexualitásáról.
Annak idején, amikor lebuktak a bunkibankban, sf és Sodi is megerősített, hogy óriási balhé volt, szülők hisztiztek stb.
Én azt hiszem, hogy a kis Endrét ekkor valami bitang piszkos módon megbüntethették, vagy leszidhatták komolyabban és ez bizony elősegítette a pináktól való félelem kialakulását és a további tisztes távolság megtartását.
Ezentúl a kicsi Endre rettegte a pinát, emlékezetében ivódott a kép, a nagymama vészterhes tekintete és az a dühös kurjantás amint mama a magasba emeli a moslékoslapátot és lesújt Endre védtelen kis púpjára.
De a Bunkibank igazgatótanács tagjainak kőkemény büntetése is hiábavalónak és egyúttal kontraproduktivnak bizonyult, hiszen a fiatal Endre már akkor is ravasz volt mint a róka.
Úgy spekulált, hogy a fütyizésről márpedig senki nem tiltotta le, nyelvtanilag csak kislányokat és nunikákat emlegettek azok a csúnya dühös bácsik és nénik.
Ettől kezdve az ifjú Endre iszonyatos bosszúhadjáratba kezdett és tinédzser évei nagyrészében hajszolta a fütyik, faszok és apukapéniszek látványát.
A két évtizedes mélyreható és részletekbe kiterjedő kutatásaiból sajnos csak ritkán és töredékesen publikál, de aki igazán érdeklődik és őszintén be akarja fogadni a férfipéniszekről zajló páratlan eszmecserét, emellett még Endre hímtagjának méretéről, Endre testének alacsony vérellátottságáról és az alkoholizmusa miatt egyre inkább elhatalmasodó impotenciájáról is szeretne részleteket megtudni, mindamellett hogy hasznos tanácsokat kap szaunabeli kukkolásokra, és orosz konzumlányok pinájának swingerklubbeli kilefetyelésére, ráadásul mindezt első kézből, azoknak mindenképpen a Berlini faszmonológok nagytrilógiát ajánljuk.
Kisgyermekes családok kikockázva is megrendelhetik DVD-n, oktatási intézményeknek és könyvtárának pedig a Köcsesz&Jagri befektetőház futárjai szállítják ki elsőbbségi fizetéssel, megbízhatósági igazolással amit a Gallo und Herbal GmbH biztosít a győri polgármester által ajánlva.
Annak idején, amikor lebuktak a bunkibankban, sf és Sodi is megerősített, hogy óriási balhé volt, szülők hisztiztek stb.
Én azt hiszem, hogy a kis Endrét ekkor valami bitang piszkos módon megbüntethették, vagy leszidhatták komolyabban és ez bizony elősegítette a pináktól való félelem kialakulását és a további tisztes távolság megtartását.
Ezentúl a kicsi Endre rettegte a pinát, emlékezetében ivódott a kép, a nagymama vészterhes tekintete és az a dühös kurjantás amint mama a magasba emeli a moslékoslapátot és lesújt Endre védtelen kis púpjára.
De a Bunkibank igazgatótanács tagjainak kőkemény büntetése is hiábavalónak és egyúttal kontraproduktivnak bizonyult, hiszen a fiatal Endre már akkor is ravasz volt mint a róka.
Úgy spekulált, hogy a fütyizésről márpedig senki nem tiltotta le, nyelvtanilag csak kislányokat és nunikákat emlegettek azok a csúnya dühös bácsik és nénik.
Ettől kezdve az ifjú Endre iszonyatos bosszúhadjáratba kezdett és tinédzser évei nagyrészében hajszolta a fütyik, faszok és apukapéniszek látványát.
A két évtizedes mélyreható és részletekbe kiterjedő kutatásaiból sajnos csak ritkán és töredékesen publikál, de aki igazán érdeklődik és őszintén be akarja fogadni a férfipéniszekről zajló páratlan eszmecserét, emellett még Endre hímtagjának méretéről, Endre testének alacsony vérellátottságáról és az alkoholizmusa miatt egyre inkább elhatalmasodó impotenciájáról is szeretne részleteket megtudni, mindamellett hogy hasznos tanácsokat kap szaunabeli kukkolásokra, és orosz konzumlányok pinájának swingerklubbeli kilefetyelésére, ráadásul mindezt első kézből, azoknak mindenképpen a Berlini faszmonológok nagytrilógiát ajánljuk.
Kisgyermekes családok kikockázva is megrendelhetik DVD-n, oktatási intézményeknek és könyvtárának pedig a Köcsesz&Jagri befektetőház futárjai szállítják ki elsőbbségi fizetéssel, megbízhatósági igazolással amit a Gallo und Herbal GmbH biztosít a győri polgármester által ajánlva.
Nov 03, 2020 11:24:38
Vadászbika
Nov 03, 2020 11:25:33
Kezdő hallgató vagyok!
Nov 03, 2020 11:25:33
botibb
Nov 03, 2020 11:29:35
Nov 03, 2020 11:29:35
sztárprogramozó
(
x2)
Nov 03, 2020 11:31:48
x2)
A nagy java és php programozóból erőskezű strici lesz?
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Nov 03, 2020 11:32:16
x2)
Legyen szíves átolvasni az utolsó pár oldalt a fórumon. Kutatni keresgetni a kérdésekre a választ.
-
Nov 03, 2020 11:34:40
Egyébként milyen szép lezárása lenne a történetnek, ha sneci a kilátástalansága következményeképp végül áttérne az iszlámra, és öngyilkos merényletet hajtana végre a sógoroknál, amiben persze rajta kívül senki nem halna meg, mert túl retardált és nyüzüge ahhoz, hogy bárkinek is ártson.
Nov 03, 2020 11:34:40
Vadászbika
Nov 03, 2020 11:35:08
Nagy valószínűséggel igen, de baszik válaszolni a Gyagyás, úgyhogy még ez ügyben is fel kell kérdezni újra és újra.
Nov 03, 2020 11:35:08
-
Nov 03, 2020 11:36:10
Szandika vagy eleve nem komoly tervként dobta be az egészet (és felejtette el azóta), vagy utánakérdezett sodika lakhatási körülményeinek, és ezután került az utolsó utáni helyre.
Lényeg, hogy csak a konkrét hajléktalanság elől menne a gyagyáshoz.
Mivel hétfőn kellett volna érkeznie, és még nincs ott, ezért valószínűleg most meg tudta oldani a lakhatását máshogy.
A slagfaszú gyagyásnak így is komoly stressz volt ez: Az ő fejében Szandi egy könnyűvérű hölgy, aki nyilván szexszel fizetett volna a lakhatásért, amivel az a probléma, hogy ha visszautasítaná, akkor buzinak tűnne, megdugni meg nem akarja, mert buzi.
Nov 03, 2020 11:36:10
Ásó27
(
x68)
Nov 03, 2020 11:36:40
x68)
Egyébként milyen szép lezárása lenne a történetnek, ha sneci a kilátástalansága következményeképp végül áttérne az iszlámra, és öngyilkos merényletet hajtana végre a sógoroknál, amiben persze rajta kívül senki nem halna meg, mert túl retardált és nyüzüge ahhoz, hogy bárkinek is ártson.
Four Lions (2010)!
sztárprogramozó
(
x2)
Nov 03, 2020 11:37:58
x2)
De akkor senkinek sem lenne szabad arra az auti nyöszörgésekre reagálni, amiket ő tol, mert akkor azokat fogja továbbra is nyomatni a releváns kérdések megválaszolása helyett.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 03, 2020 11:38:07
x38)
Sneci, mennyi pénzed maradt? A zsidóbankokat kitrükközted, vagy jön Brumi?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 03, 2020 11:45:38
x5)
hova tüntél SneciGeci? nincsenek nyitva se a buziszaunák se a "kondi"termek, mit csinálsz? tervezed a viperázást meg véres torkokon való ugrálást mert nem kaptad meg migráncsként 3 hét után a segilykét?
#50euro + kamatok
Vadászbika
Nov 03, 2020 11:51:23
az a probléma, hogy ha visszautasítaná, akkor buzinak tűnne, megdugni meg nem akarja, mert buzi.
a 23-as csapdája :D
Nov 03, 2020 11:51:23
osztrák hivatalnokok
Nov 03, 2020 11:54:56
A fordos néni azt mondja, hogy nyugaton kurvára nem szeretik, ha beszólsz nekik, de nem bírtam ki, mert én vagyok a SoDI, ezért a végére azért még odaírtam, hogy EGYÉBKÉNT MEG A FASZÉRT NEM SZÓLTATOK, HEEEEE.˛ :DDDDDDD
"Ich möchte das Arbeitsmarktservice hochachtungsvoll darum bitten, ab jetzt, falls irgendwelches Problem noch stattfindet, mich darüber frühestmöglich zu Informieren. Wenn ich gestern nach zwei Wochen Wartezustand es nicht gefragt hätte, wüsste ich das heute gar nicht, dass Sie noch Informationen bezüglich meines Dienstverhältnisses brauchen. Es erschwert äußerst die Zusammenarbeit bezüglich dieses Verfahrens mit Ihrem Behörde.
Sie konnten mich darüber vor zwei Wochen sehr schnell informieren, dass Sie noch meinen Meldezettel brauchten, deshalb ich verstehe garnicht, warum haben Sie mich über dieses zweite Problem nicht selbst, ohne Fragen informiert."
"Ich möchte das Arbeitsmarktservice hochachtungsvoll darum bitten, ab jetzt, falls irgendwelches Problem noch stattfindet, mich darüber frühestmöglich zu Informieren. Wenn ich gestern nach zwei Wochen Wartezustand es nicht gefragt hätte, wüsste ich das heute gar nicht, dass Sie noch Informationen bezüglich meines Dienstverhältnisses brauchen. Es erschwert äußerst die Zusammenarbeit bezüglich dieses Verfahrens mit Ihrem Behörde.
Sie konnten mich darüber vor zwei Wochen sehr schnell informieren, dass Sie noch meinen Meldezettel brauchten, deshalb ich verstehe garnicht, warum haben Sie mich über dieses zweite Problem nicht selbst, ohne Fragen informiert."
*elfüstölt az agyuk az autista körmondatoktól*
Nov 03, 2020 11:54:56
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 03, 2020 12:06:31
x38)
Sneci, most nem pereket provokálsz, hanem elutasító hivatali leveleket? Ez az új Shaját Megoldásh?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
sodika
Nov 03, 2020 12:09:37
Itt a legnagyobb fricska szerintem a Zusammenarbeit szó.
Én mindent jól csinálok, ti meg nem. :D
LOL
LOL
Nov 03, 2020 12:09:37
D_Dezső
(
x29)
Nov 03, 2020 12:09:58
x29)
Írtam egy gyors matyarázó kártyát, ha van még plusz infó, egészítsétek ki ti is.
Szandika:
Kucsai Alexandra aka. Szandika, 30 év körüli Bécsi prostituált. Elősször RGL videóiban tűnik fel, egy fekete burkával a fején beszél akkori életéről. 20 éves kora körül ment ki Angilába és házasodott össze egy arab férfivel. Szandika beköltözött a férfi családjához és évekig élt ott. A videóban elmondja, hogy a férje "elvileg" megerőszakolta többször és, hogy el akar szökni tőle.
RGL mentőakciót is próbál szervezni de az elbukik mivel Fórizs Eszter nem szponzorálja a Londoni expedíciót.
Később Sodival is forgatott közös skype videót, ott is ezeket a story-kat adja elő. A videókből kiderül, hogy Szandi valahonnan Észak-Magyarországról származik, mélyen aluledukált és iszonyatosan ostoba.
Sodi elmondása szerint Szandika többször szeretett már volna hozzáköltözni így megoldva lakhatási problémáit. Anno mikor a Recska-irodában lakott ez nem volt lehetséges, majd az Ogre állt ennek útjában, nem mintha Sodi bármikor is hajlandóságot mutatott volna az ingyen puntyi' irányába.
Szandika az elmúlt években Németországot és Ausztriát járta low budget prostituáltként. A facebook-os képei tanúlsága szerint nem egy esztétikus teremtés de még így is felsőbb ligás mint a kopaszodó púpos nyomorult.
2019 Novemberében Sodi felvetette, hogy lehet meglátogatja az akkor éppen Bácsben kurválkodó Szandit, ennek kapcsán írodott a "Szandika elkérése" című fantasy írás. sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Szandika_elk%C3%A9r%C3%A9se
2020 elején feltűnik a live-okban is, borzasztóan sötét szegény de még így is sokszor kineveti a Sodi bénaságát.
Sodi elmondása szerint, Szandi többször felajánlotta neki a webcam sexet, de ilyenkor mindig valami fontosabb dolga volt a "nem feltétlenül nem" tinifiúkra recskázó fadászbikának'.
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 03, 2020 12:11:46
x5)
LOL
LOL
ha mindent jól csinálsz akkor: miért van 40k banki tartozásod, miért vered twinkboyokra és mért nem egy feleség/barátnő elégiti ki mindennapi vágyaid, miért kuporgatsz egyedül egy konyhában a sok szemét között segélyre várva?
Vonzas torvenye
Nov 03, 2020 12:14:17
LOL
LOL
Tokmindeg mit fricskazol kobold. Nekik van munkajuk neked meg nem.
Nov 03, 2020 12:14:17
-
Nov 03, 2020 12:14:42
LOL
LOL
Az ügyintézőnek ma vagy holnap érkezik meg a fizetése. A tied hol marad?
* paródiarovat *
Nov 03, 2020 12:14:42
Ásó27
(
x68)
Nov 03, 2020 12:17:57
x68)
LOL
LOL
Mikor állt fel utoljára madzag nélkül a faszod pedofil?
montak folna nemet
Nov 03, 2020 12:18:08
LOL
LOL
segíjre vársz felhőmérnök, milyen fricskáról beszélsz? lesz beköltözés a kotorékba?
Nov 03, 2020 12:18:08
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 03, 2020 12:18:21
x3)
LOL
LOL
Endre, nagyon szép tőled, hogy végre felvállalod a családodat és jó kommunistaként viselkedsz. Te most tulajdonképpen egy csendes forradalmat robbantottál ki az Európai Unió kizsákmányoló kapitalista rendszere ellen.
Mondanám, hogy olyan vagy mint Che Guevara csak hát neki volt diplomája és jogosítványa, jóképű volt és imádták a nők, egyes helyeken még ma is szentként tisztelik. Azt sajnos nem tudom, hogy a fütyije mekkora lehetett.
Ásó27
(
x68)
Nov 03, 2020 12:18:59
x68)
Ha lenyomom a té betűt, akkor a Google Translate és a Twitch jön elő, nálad mi, korcs?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemfatyle
(
x7)
Nov 03, 2020 12:19:58
x7)
LOL
LOL
Mennyire elhitte hogy most jól odamondott :D
Faszaság van
(
x2)
Nov 03, 2020 12:21:10
x2)
nszksz
fosfej
Nov 03, 2020 12:21:36
Nem mindent, mert még nem akasztottad fel magad. :DD
Na meló, csá.
Nov 03, 2020 12:21:36
xray
(
x21)
Nov 03, 2020 12:24:11
x21)
...
...
sneci, áruld már el végre, h mi a fizetsége a fordos néninek, mert ezt az folyamatos zaklatást nincs olyan szent, aki jutalom nélkül bírná. és ki fizeti a révészt?
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 03, 2020 12:24:38
x3)
Majd lesz mèh olyan is amikor te leszel befogva RGL hálókocsiját húzni, hogy zusammenobdachlos.
Ásó27
(
x68)
Nov 03, 2020 12:26:02
x68)
intertroll
Nov 03, 2020 12:26:26
januárban milyen jól jön majd a 2 és fél hónap segély!
Nov 03, 2020 12:26:26
p00p
(
x2)
Nov 03, 2020 12:27:52
x2)
Sie konnten mich darüber vor zwei Wochen sehr schnell informieren, dass Sie noch meinen Meldezettel brauchten, deshalb ich verstehe garnicht, warum haben Sie mich über dieses zweite Problem nicht selbst, ohne Fragen informiert.
Számonkéred a hivatalt, te büdös migri? Ezzel megint kitoltad a határidőt.
Ásó27
(
x68)
Nov 03, 2020 12:27:59
x68)
januárban milyen jól jön majd a 2 és fél hónap segély!
Félregépelted a májust!
xray
(
x21)
Nov 03, 2020 12:28:43
x21)
Nov 03, 2020 12:28:43
sötét ügy ez. Nov 03, 2020 12:28:43
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 03, 2020 12:30:27
x3)
Pupi, azt vágod, hogy amikor küldesz egy újabb levelet akkor az ügyed ismét a sor végére kerül?
Tudod miért van ez? Nevelési célzattal csinálják, hogy az ilyen grafomán okoskodó buzik megtanulják, hogyan kell várakozni.
Tudod miért van ez? Nevelési célzattal csinálják, hogy az ilyen grafomán okoskodó buzik megtanulják, hogyan kell várakozni.
sodika
Nov 03, 2020 12:31:49
Pupi, azt vágod, hogy amikor küldesz egy újabb levelet akkor az ügyed ismét a sor végére kerül?
Ők kérték tegnap.
Nov 03, 2020 12:31:49
-
Nov 03, 2020 12:33:16
A félhomályos és hideg konyhaszobában valami mozdult a felhalmozott tárgyak között.
Sörösüvegek csörömpölése hallatszik és a kuszán szertedobált tárgyak között egy furcsa kis alak rezzen össze álmában.
Nyöszörögve és sóhajtozva fészkelődik, fekhelye ócska gumiágy, amely hetek óta ragad az emberi spermától, recseg-ropog ahogy a piciny alak megmozdul.
Az alkoholmámortól katatón félálomba zuhant homályos rémalak pálcikalábai közül elnyújtott bugyborékoló hang tör fel, az alak mintha motyogna valamit, édesistenem taot, majd a szoba újra csendbe borul csak a monoton szuszogás hallatszik.
A felfujható gumimatracot fekhelyéül választó apró öreg most álmot lát:
Egy messzi várost lát közepén nagy toronnyal.
A torony tetején egy iszonyatos rémalak Targó nagyúr evilági rezidenciája.
A piciny öreg rémalak, meglepően hosszú, de teljesen élettelen péniszét markolászva botorkál a Consors Finanz épülete felé, ahol a bejáratnál már várják őt az androgén típusú de bohókás mosolyú 18+ tinédzserügyintéző srácok, akik a legujabb hiteleket és kölcsönöket ajánlják és a mosolyuk kimondott szavak nélkül is arról biztosít, hogy örökké élünk.
De jaj hiába minden, a lihegő kis alak útját a semmiből előtermett tüskésfaszú démonok állják el.
-Targó nagyúr látni akar apró zsidó, innen nem menekülsz. zengi a kisebbik rücskösfaszú, majd a másik démonra mutat, aki hősünket emlékezteti Dr Fórizs Eszter úrra, de mire a kis alak felfogná, a nagyobbik rücskösfaszú ekkorra már lendületből pofozza a gnómot.
Hősünk ekkor magához tér, álmában legurult a gumimatracról és a púpját ért ütéstől életbeléptek az életmentő ösztönök.
Sörösüvegek csörömpölése hallatszik és a kuszán szertedobált tárgyak között egy furcsa kis alak rezzen össze álmában.
Nyöszörögve és sóhajtozva fészkelődik, fekhelye ócska gumiágy, amely hetek óta ragad az emberi spermától, recseg-ropog ahogy a piciny alak megmozdul.
Az alkoholmámortól katatón félálomba zuhant homályos rémalak pálcikalábai közül elnyújtott bugyborékoló hang tör fel, az alak mintha motyogna valamit, édesistenem taot, majd a szoba újra csendbe borul csak a monoton szuszogás hallatszik.
A felfujható gumimatracot fekhelyéül választó apró öreg most álmot lát:
Egy messzi várost lát közepén nagy toronnyal.
A torony tetején egy iszonyatos rémalak Targó nagyúr evilági rezidenciája.
A piciny öreg rémalak, meglepően hosszú, de teljesen élettelen péniszét markolászva botorkál a Consors Finanz épülete felé, ahol a bejáratnál már várják őt az androgén típusú de bohókás mosolyú 18+ tinédzserügyintéző srácok, akik a legujabb hiteleket és kölcsönöket ajánlják és a mosolyuk kimondott szavak nélkül is arról biztosít, hogy örökké élünk.
De jaj hiába minden, a lihegő kis alak útját a semmiből előtermett tüskésfaszú démonok állják el.
-Targó nagyúr látni akar apró zsidó, innen nem menekülsz. zengi a kisebbik rücskösfaszú, majd a másik démonra mutat, aki hősünket emlékezteti Dr Fórizs Eszter úrra, de mire a kis alak felfogná, a nagyobbik rücskösfaszú ekkorra már lendületből pofozza a gnómot.
Hősünk ekkor magához tér, álmában legurult a gumimatracról és a púpját ért ütéstől életbeléptek az életmentő ösztönök.
Nov 03, 2020 12:33:16
Bejlin
(
x8)
Nov 03, 2020 12:33:47
x8)
LOL
LOL
Igen mi csinálunk mindent szarul. Nekünk nincs 50 ezer euro adósságunk, és nem tudjuk milyen lehet az hogy nincs pénz kajára, és nem várjuk a segélyt mint a messiást. Mi ezekből mind kimaradunk. Te tényleg mindent jól csinálsz.
-
Nov 03, 2020 12:35:13
Nem akarom a sokkal sötétebb teóriákat sem elhessegetni, de tippre a Fordos néni egy botcsinálta pszichológus.
Sodika pedig hetente egyszer vagy kétszer fix időben, és fix díjért konzultál vele egy-egy órát. Elsírja a baját, a fordos néni pedig megmondja neki, hogy "ne engedd, hogy teret nyerjenek a negatív gondolatok" de konkrét tanácsokat is ad neki ügyintézés, élősködés, stb. területén.
Lehet, hogy még mindig nyelvórának hívják, de az is lehet, hogy már rég elfogadta a gyagyás, hogy neki pszichológusra van szüksége.
Nov 03, 2020 12:35:13
Aczél elvtárs
(
x3)
Nov 03, 2020 12:35:30
x3)
Ők kérték tegnap.
Ma eddig hány sör csúszott le, Endike? :-)
Schalk Mátyás
Nov 03, 2020 12:36:56
Sneci szereted a magyaros vajkremet ?
Nov 03, 2020 12:36:56
Ásó27
(
x68)
Nov 03, 2020 12:37:42
x68)
Endre emlékeztetnélek, hogy most nem tudod kiizzadni a sörikéket a szaunában! Minden egyes darab számít!
Mifaaaaaaaaaaaan
Örebro
(
x17)
Nov 03, 2020 12:37:49
x17)
Ők kérték tegnap.
ugye az megvan gyagyås, hogy az ugyedben volt pår bejelentes? nem veletlen irtam, hogy tavasz elött nincs segiiiijke. xd
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 03, 2020 12:38:12
x38)
Sneci, te tényleg mindent jól csinálsz.
- Adósságcsapdába lökted magad
- Munkanélküli vagy
- Nincsenek barátaid
- Tízezer eurókat adtál "kölcsön", amiket soha sem fogsz látni
- Nincs egyetlen ember sem a világon, aki szeretne téged
- Kisfiúkra vered a faszodat
Kihagytam valamit, sneci? xDDDDD
- Munkanélküli vagy
- Nincsenek barátaid
p00p
(
x2)
Nov 03, 2020 12:38:38
x2)
Igen mi csinálunk mindent szarul. Nekünk nincs 50 ezer euro adósságunk
Én tartozom ennyivel a banknak, viszont fel tudok mutatni egy budai lakást belőle xD
bolgár jeti
(
x30)
Nov 03, 2020 12:39:37
x30)
Sneci, te tényleg mindent jól csinálsz.
- Munkanélküli vagy
- Nincsenek barátaid
- Munkanélküli vagy
- Nincsenek barátaid
Az alkoholizmust
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 03, 2020 12:39:40
x5)
és válvindekszed van? meg médijabijodalmad? XD
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 03, 2020 12:40:27
x38)
Azt tényleg kihagytam, NSZKSZ.
Szóval még alkoholista is vagy sneci! Ezt is jól csinálod, mert én nem vagyok az :(
Szóval még alkoholista is vagy sneci! Ezt is jól csinálod, mert én nem vagyok az :(
max5enutálnak
(
x47)
Nov 03, 2020 12:41:02
x47)
Iszlamista terrorcselekmények motivációját akarod megérteni, miközben tényszerűen nem tudsz megkötni egy hurkot? Csillagom, a te érdekedben, haladjunk kisebb léptekkel, mondjuk egy színezővel és ha az sikerül elsőre, akkor esetleg jöhet egy legobusz!
Na most menjél szépen vissza pénzt kunyerálni idegen emberektől. Hess-hess!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Na most menjél szépen vissza pénzt kunyerálni idegen emberektől. Hess-hess!
Nov 03, 2020 12:41:59
ha a fordos néni előkerül akkor mindig bukta van. nyugi sneci minden egyre szarabb lesz. bankos néni nem hívott még?
Nov 03, 2020 12:41:59
Winkowitch
Nov 03, 2020 12:44:42
Ebben az esetben az is lehet, hogy nem a cigányok tiltották el a fórumtól és a streamingtől, hanem a fordos néni próbálja hasztalan regulázni snecimanót.
Nov 03, 2020 12:44:42
Ásó27
(
x68)
Nov 03, 2020 12:46:53
x68)
Az biztos, hogy a fordos néni kókler, hiszen sodi ezekhez vonzódik (gődény, lenkei)
Mifaaaaaaaaaaaan
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 03, 2020 12:47:13
x5)
sneci ajánlom hogy amiatt hogy a Zsinagógákat bezárták te nem fogod elhalasztani a beigért streamet. tarthatnál kibeszélő műsort, ahol elmagyarázod az embereknek hogy müködik a világ.
#50euro + kamatok
linzicsibe
(
x2)
Nov 03, 2020 12:48:18
x2)
Remélem ezekkel a beugatásokkal eléri, hogy ne kapjon semmit, hanem elküldik inkább a jó kurba anykjába a rühes migrit. Már várom, hogy úgy a púpjára basszák, hogy napokig csak autinyögések, hetyetyézés meg "nyeméjtyemezegyfhos" jön ki csak a száján a döbbenettől. Ilyen nem történhet, igaz sodi? Vagy olvastál már ilyet a napi 20 cikk között? :D
Épp a trolloknak panaszkodtam.
max5enutálnak
(
x47)
Nov 03, 2020 12:49:21
x47)
Csak a két avatart akartam egymás alatt látni
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
-
Nov 03, 2020 12:50:54
Az biztos, hogy a fordos néni kókler, hiszen sodi ezekhez vonzódik (gődény, lenkei)
100%, hogy kókler, egyrészt nagy eséllyel nincs releváns végzettsége (bár ezt teljesen nem zárnám ki, mivel ha lenne, sodika biztos eltitkolná), másrészt a jelek szerint sodika simán meg tudja vezetni.
Nov 03, 2020 12:50:54
pedofilsodiasodi
(
x2)
Nov 03, 2020 12:52:11
x2)
Endi
mikor húztad le utoljára a wc-t? streamek alatt egyszer sem!!!
roomtourt az egész "lakásról", részletesen!!!
pedofilsodiasodi
roomtourt az egész "lakásról", részletesen!!!
p00p
(
x2)
Nov 03, 2020 12:53:57
x2)
Endi
Minek pazarolni a vizet életveszélyben? Ráhugyozik, azzal lemossa az előző hugyot + a kikent szart a csészéről.
palotai poloskaidomár
Nov 03, 2020 12:57:13
milyen a karantén sneci? tudod, hogy a trollok feljelentenek, ha kimész az utcára bármiért? sőt már most figyelmeztették a linzi policájt, hogy egy potenciális terrorista bóklászik a linzi utcákon. púpja van és egy söröstálcát egyensúlyoz rajta
Nov 03, 2020 12:57:13
Ásó27
(
x68)
Nov 03, 2020 12:58:52
x68)
Sodi egy stream keretein belül beszélhetnél a terrorizmusról
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Nov 03, 2020 13:00:32
Tudod, hogy van ez?
Ha este 8 után rendőrt látsz, akkor sportosan kell mozogni, mert éppen kocogni jöttél le. :D
Tavasszal is ez volt mindhárom országban (német, osztrák, magyar). Ott is biciklivel indultam el, mert az sportolás eleve, abba nem köthetnek bele. :)))))
Ha este 8 után rendőrt látsz, akkor sportosan kell mozogni, mert éppen kocogni jöttél le. :D
Tavasszal is ez volt mindhárom országban (német, osztrák, magyar). Ott is biciklivel indultam el, mert az sportolás eleve, abba nem köthetnek bele. :)))))
Nov 03, 2020 13:00:32
sodika
Nov 03, 2020 13:01:22
Sodi egy stream keretein belül beszélhetnél a terrorizmusról
Nov 03, 2020 13:01:22
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 03, 2020 13:02:12
x5)
Tudod, hogy van ez?
nyugodtan csinálj ugy mintha kocognál, max lelőnek hogy futásnak eredsz rendőr láttán. :D
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 03, 2020 13:03:13
x13)
sodika
Nov 03, 2020 13:03:45
Nov 03, 2020 13:03:45
sodika
Nov 03, 2020 13:04:50
Jó, de miért kerestek maguknak ezek is egy francia kisváros. Ez, amit Bécsben műveltek, arrafele divat. Meg Londonban.
Nov 03, 2020 13:04:50
-
Nov 03, 2020 13:05:03
Tudod, hogy van ez?
Megáll az eszem, másfél órával azután, hogy halottakkal provokálsz, most megint azon fantáziálsz, hogy hogyan vághatnád ki magad hazugsággal valamiből.
Még csak el se akarsz követni semmit valójában pusztán azért fantáziálsz, mert ennyire szeretsz hazudni.
Nov 03, 2020 13:05:03
Ásó27
(
x68)
Nov 03, 2020 13:05:29
x68)
Na látod, erről kéne Just Chatting, nem egy szar játékot kéne tolni
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 03, 2020 13:06:18
x5)
azt se gondolta volna senki hogy Bécs kiszemelt lesz, úgyhogy logikád az nem helytálló
nemcigány márk
Nov 03, 2020 13:09:30
Tudod, hogy van ez?
segíj megjött autista kutya? arról ugassál mer szétbaszom a szádat
Nov 03, 2020 13:09:30
sodika
Nov 03, 2020 13:09:53
Megáll az eszem, másfél órával azután, hogy halottakkal provokálsz
Nov 03, 2020 13:09:53
Púpszász réme
(
x1)
Nov 03, 2020 13:10:18
x1)
Olyan hülye sincs aki kóklerként egy kisebb ipari városba megy ahol ha egy helyen nem teljesit többet nem kap melót.
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 03, 2020 13:11:15
x5)
Ezt vehetjük annak hogy szimpatizáns vagy velük azért követed az ő "sajtójukat" ?
-
Nov 03, 2020 13:11:32
Kinek szurkolsz az amerikai választásokban, ó júdea gyermeke? Lesz választásos stream? Szakértelmed ahhoz hogy legalább valami értelmes kommentárt is tudjál fűzni hozzá megvan, ugye?
Nov 03, 2020 13:11:32
Nemfatyle
(
x7)
Nov 03, 2020 13:12:10
x7)
Hány állásinterjúd volt ma? Ha egy se, miért nem streamelsz?
Bejlin
(
x8)
Nov 03, 2020 13:15:25
x8)
Tudod, hogy van ez?
Ez egy jó taktika. Kezdjél csak el futni amint meglátsz egy rendőrt.
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

google translate szerint ezt irta a korcs.
"I would sincerely like to ask the Public Employment Service to inform me as soon as possible from now on, if any problem still occurs. If I hadn't asked yesterday after waiting for two weeks, I wouldn't have known that you still need information about my employment. It makes it extremely difficult to work with your authority on this procedure.
Two weeks ago you were able to inform me very quickly that you still needed my registration form, so I don't understand why you didn't inform me about this second problem yourself without asking."