A kérelem helyett szerintem az igénylés, mint fordítás sokkal közelebb áll a nyugati gondolkodásmódhoz.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
nszksz.
Vagy nem adnak, mert nem teljesíted a követelményeket te gnóm.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
te mi a faszról hadoválsz, idióta? államigazgatási főiskolás, vagy hogy hívják ma, az első óra azzal kezdődik, hogy alá és fölérendeltségi szerkezete az eljárásnak. ha egyenrangúak lennének a felek, akkor az egyik nem rendbírságolhatná a másikat.
olyan buta vagy, hogy arra nincsenek szavak.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Van némi igazság abban amit mondasz: Te valóban a jogszabályok alapján kezdeményeztél egy eljárást, és elvárod, hogy a hivatali ügyintézők a jogszabályokat betartva, személytelenül intézzék az ügyedet.
Amit nem veszel figyelembe az három dolog:
- Bár az állam jogszabályok alapján meghatározza, hogy kinek jár segély, és kinek nem, ettől függetlenül ezt gyakorlatilag minden élő osztrák, az ügyintézőket is beleértve úgy közelíti meg, hogy te rászorultkén kérsz pénzt az államtól, azaz az osztrák adófizetők által összedobott pénzből akarsz elvenni. Különösen igaz ez, mivel migri vagy.
- Az ügyintézők is emberek, nem robotok, vannak érzéseik, hibáznak, stb.
- Az ügyedben szubjektív faktorok is vannak, például az életvitelközpont megállapítása, ilyesmiben pedig az ügyintézők szabályok alapján, de különösebb külső kontroll nélkül döntenek. Ha felbaszod őket, akkor nagyobb eséllyel a károdra.
Azt próbáld már meg felfogni, hogy nekik egyáltalán nem érdekük, hogy te ne haljál éhen, mert semmi haszonnal nem jár a létezésed számukra. Úgyhogy húzd meg magad szépen, ha jót akarsz, és ne irogassál nekik
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
|__o__|
Az ő érdekük az eljárás színvonalas lefolytatása.
(Ami az eljárás eredményétől mellesleg teljesen független tényező.)
Nyilván arra kapnak előléptetést, az azért.
Ennyi.
tudod håny ilyen magåt okosnak tarto fasszal van dolguk nap mint nap a sok somal, yemeni, török romån mind egyszinten van veled es ugy is kezelnek, ennyike!
Valószínűleg azért állt két hétig az ügy, mert lusták voltak nekem egy hiánypótlást megírni, és kiküldeni. Konkrétan az történt. Amit én hivatalos panasz nélkül elfogadok, de ezzel együtt engedtessék már észrevennem. :D
Az isten kurva faszáért vagy te ilyen gecihülye.
Jogalkalmazó a bíróság, buzika. A hatóság nem alkalmaz, a hatóság eljár.
Mivel ez közigazgatás és közjog, ezért alá-fölérendelt helyzetben vagytok. Uralmi helyzet, nem változtathatsz rajta.
Kétoldalúság a relatív szerkezetű diszpozitív kötelmekben van, nevezetesen a kétoldalú jogalanyiság. Itt eljáró szerv és ügyfél van.
De basszad meg már a narkós kurva anyádat, hogy az összes faszkalap retard vagy jogászkodik, vagy riporter vagy programozó. Szakadtál volna anyádba.
Nyugodjon meg Herr Kiss, hat hónapon belül válaszolunk Önnek. Valamit.
mi az, hogy "színvonalas", te debil? kiadja nekik a főnök a feladatot, ők meg teljesítik. meg tudják csinálni a ticket úgy, hogy működjön, és nem 3 hét alatt csinálnak egy 3 órás feladatot, mint tyodika, a rühes migri balfasz, akit mindenhonnan kirúgnak. :))
Ettől az még a szemléletem szerint nem alárendeltség.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
nagyon jól tetted, hogy észrevetted és pimaszkodtál velük. ők meg észreveszik, hogy a törvény szerint 6 hónap áll van az ügyed elbírálására. és hát hova kapkodnának? azért, mert egy rühes migri sürgeti őket, nem fognak sietni, hanem inkább kicsit kávéznak, beszélgetnek, pihennek.
Nem bírja elviselni a büszke programozó, hogy egy élősködő alárendelt senki, aki nem képes eltartani magát 39 évesen
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
elárulom: senkit nem érdekel a te szemléleted.
Rossz hangulatú felkérdezés incoming
ühüm, az... jó lesz
mondjuk írhattad volna azt is, hogy superb-je van.:)))
Hermán Peti vagy a Gaudi-Nagy Tamás nem ezt a szemléletet plántálták belém. :D
ki a fasz az a hermån peti? kb. az a kategoria mint a gonda aki a faszok hosszmetetet ellenörzi. az a nåci zugugyved meg mår reg a kukåban van.
Ejnye Endre, megint be vagy baszva.
ühüm, az... jó lesz
Mit szeretnél elérni azzal, hogy baszogatod a hatóságot?
Téged motiváltak a felkérdezős "mikor fogunk indulni sodi" telefonok-levelek?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A buziságot ki plántálta beléd?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Endre, ne jogászkodj, mert kibaszottul hülye vagy ehhez is. A jogban rengeteg ilyen kifejezés van, pl.: szolgáló-uralkodó telek (egyik sem szolgál és nincs a kezükben jogar), a kielégítési jog (követelhetőséget jelent), anyajog (nem a kurva anyád lehetősége hogy elpicsázzon, hanem fontos alapjog), szolgalom (nincs rabszolga, de tűrés igen), játék (nem legobusz, kütyü és fütyikézés, hanem szerencsejáték) és még lehetne folytatni ezeregy példával.
Az alá-fölérendeltségi viszony a te esetedben azt jelenti, hogy van az állam és vagy te. Az állam akkor is feletted áll, ha 2006ban gumibotot dugtak a valagadba a rendőrök. Persze létezik a népszuverenitás, de mint mondottam vala, ehhez méginkább hülye vagy, kár is belemenni. A lényeg az, hogy vagy kapsz segélyt, vagy nem.
Ezt a hatóság dönti el, NEM TE. Na ez az alá-fölérendeltség.
Ha bemész sörért és veszel mondjuk tízet, akkor az adásvételi szerződés, klasszik magánjog, akarattól és elvállalástól függő. Te tartozol az ellenszolgáltatással, q vételárral, a bolt meg a szolgáltatással, azaz a sörrel. Akarati autonómia érvényesül, mellerendeltek vagytok.
Mond, kit értettél meg ebből?
pedig megtanulhattad volna amikor a vádlottak padján ültél, hogy mi az az alárendeltség.
Ne panaszkodj, mert elkezd streamelni 4 órát :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A linzi cégnél is csak az elvárt minőséget kérték a fizetésért cserébe, te ott megbuktál, megint.
Akkor mit pampogsz?
Lehet valamelyik agyilag alultáplált távoli rokonod az ügyintéző akivel emailezgetsz.
Legyél megértő :)
Majd a kovetkezo ticketet jobban csinalja. A gyagyas ugye a gyakorlo feladat neki :)
teri néni (aki szegény berúgott), xv. ker-i tolószékes néni, jabbáék, ezek mind önkoris bérlők voltak, meg akire nem emlékszem. ahol lehetett villogni, és bécigány tudott pénzt akasztani a "védelemből" (aka lakásszétbaszás), ott megjelent a kappan.
nyelvészkedhetsz ahogy akarsz de a dolgok realitása az ha nem kapod meg a segélyt éhen döglesz, ők pedig döntenek arról, hogy megkapod e a segélyt. :) alárendelt sodi asodi
Igen tyodika, nyilván a rádiót meg a TV-t is olyan faszán érted, mint amilyen faszán elbeszélgettél a kollégáiddal.
hehe
Szegény Végh családot terrorizálja a szomszéd :(
Ez ety fosh!
vedd fel te pedofil geci
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Ez a hivatalos emailje kiamradt, amit legtöbb helyen használ:
[email protected]
Szép munka.
Egyébként meg most vettem észre az oldalon, hogy november 22-én lesz 20 éves a masztipartis komment. Meg kéne ünnepelni valamivel.
Helyes meglatas Endre! Nehogy mar holmi labancgecik ne adjak meg azt ami neked marpedig jar!
Ha nagyon nem valaszolnak, akkor irj nekik hogy 2006-os nemzeti hoskent az utcan harcoltal a zsido-bolshevik elnyomas ellen, es barmikor keszen allsz ujra felvenni a harcot. Onnantol biztos figyelnek majd rad :)
A munka nem megoldás.
NSZKSZ, javítva.
Erre semmi más adekvát válasz nem lehet, mint egy fórumtali az Alterego klubban. Én nem jártam sose oda, csak mesélték.
Épp ezt írtam én is pár oldallal korábban.
Sneci, szcientológus vagy tényleg?
Mifaaaaaaaaaaaan
Mennyire vagy mínuszban most?
Szandikát végül elhajtottad? Megijedtél a felnőtt pinától, te kis pedofil buzi?
Nekünk van 35000 euro tartozásunk vagy neked? :D :D :D
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
este kilencre streamet igértél, és te állitólag sose hazudsz. ugye? még van másfél órád megrángatni a döglött kigyót, aztán indulhat a pjofesszionális stream!
#50euro + kamatok
és hol érdekel téged az elnökválasztás? befolyásolja a kuporgatásod hogy egy másik kontinensen kinek az elnöksége alatt halsz éhen?
#50euro + kamatok
intertroll
Nov 03, 2020 15:44:21
jogod van hallgatni.
Nov 03, 2020 15:44:21
sodika
Nov 03, 2020 15:44:25
az államigazgatás alá-fölérendeltségre épül. ha nem így lenne, nem kérelem alapján indulna az eljárás
A kérelem helyett szerintem az igénylés, mint fordítás sokkal közelebb áll a nyugati gondolkodásmódhoz.
Nov 03, 2020 15:44:25
broni
(
x45)
Nov 03, 2020 15:44:59
x45)
egyrészt jobbulást kívánok, másrészt meg figyelj oda jobban mind a makró, mind a mikró tápanyagok bevitelére.
remélem gyorsan átvészeled Prof!
remélem gyorsan átvészeled Prof!
nszksz.
Streamer Koldus
(
x2)
Nov 03, 2020 15:45:52
x2)
SODI, rájöttél már, hogy a bébitápszertől nem fogsz izmosodni?
Púpszászi tyúkhúsleves
Nov 03, 2020 15:47:23
Mivel folyamatosan ignorálja a csibére vonatkozó kérdéseket, megszavaznék neki egy fórum bannolást amíg nem nyom egy élőt a csajjal.
Nov 03, 2020 15:47:23
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 03, 2020 15:47:33
x13)
Én az ilyesmit sosem úgy fogom fel, hogy én kérek valamit, ők meg adnak.
Vagy nem adnak, mert nem teljesíted a követelményeket te gnóm.
Hahó
(
x136)
Nov 03, 2020 15:47:59
x136)
te mi a faszról hadoválsz, idióta? államigazgatási főiskolás, vagy hogy hívják ma, az első óra azzal kezdődik, hogy alá és fölérendeltségi szerkezete az eljárásnak. ha egyenrangúak lennének a felek, akkor az egyik nem rendbírságolhatná a másikat.
olyan buta vagy, hogy arra nincsenek szavak.
-
Nov 03, 2020 15:50:01
Én az ilyesmit sosem úgy fogom fel, hogy én kérek valamit, ők meg adnak. Úgy fogom fel, hogy az ő munkájuk jogi eljárások lebonyolítása, az én feladatom pedig, hogy ezt szükség esetén segítsem. Az eljárás egy személytelen folyamat, amin ők és én a jogszabályok alapján kiosztott szerepek szerint közösen dolgozunk.
Én minden jogi eljárást így közelítek meg. Az egy önálló entitás, amin a hatóság meg az ügyfél közösen munkálkodik.
Máshogy felfogni sem tudnám. :D
Én minden jogi eljárást így közelítek meg. Az egy önálló entitás, amin a hatóság meg az ügyfél közösen munkálkodik.
Máshogy felfogni sem tudnám. :D
Van némi igazság abban amit mondasz: Te valóban a jogszabályok alapján kezdeményeztél egy eljárást, és elvárod, hogy a hivatali ügyintézők a jogszabályokat betartva, személytelenül intézzék az ügyedet.
Amit nem veszel figyelembe az három dolog:
- Bár az állam jogszabályok alapján meghatározza, hogy kinek jár segély, és kinek nem, ettől függetlenül ezt gyakorlatilag minden élő osztrák, az ügyintézőket is beleértve úgy közelíti meg, hogy te rászorultkén kérsz pénzt az államtól, azaz az osztrák adófizetők által összedobott pénzből akarsz elvenni. Különösen igaz ez, mivel migri vagy.
- Az ügyintézők is emberek, nem robotok, vannak érzéseik, hibáznak, stb.
- Az ügyedben szubjektív faktorok is vannak, például az életvitelközpont megállapítása, ilyesmiben pedig az ügyintézők szabályok alapján, de különösebb külső kontroll nélkül döntenek. Ha felbaszod őket, akkor nagyobb eséllyel a károdra.
Nov 03, 2020 15:50:01
-Néző 69
Nov 03, 2020 15:50:04
Sodi mit gondolsz a Kaleta ügyről? Ő is olyasmi képeket gyűjtött, mint amilyeneket te. Támogatod a hobbiját?
Nov 03, 2020 15:50:04
Nemfatyle
(
x7)
Nov 03, 2020 15:51:44
x7)
Azt próbáld már meg felfogni, hogy nekik egyáltalán nem érdekük, hogy te ne haljál éhen, mert semmi haszonnal nem jár a létezésed számukra. Úgyhogy húzd meg magad szépen, ha jót akarsz, és ne irogassál nekik
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 03, 2020 15:52:59
x7)
Nem én kezdtem, ők kérnek 16 napot.
Akkor játszadozzunk, labancgecik. :DDDDDD
Megkapják az igazolást holnap reggel, hogy elutaltam a pénzt az Eurós német számlámról, és érdeklődöm, milyen számolás alapján jött ki nekik, hogy az 500 euró fele az 266 euró. :)
Baszakodással baszakodással válaszolok.
AMS munkatárs: Játszadozzunk, szaunás geci :DDDDDD Akkor játszadozzunk, labancgecik. :DDDDDD
Megkapják az igazolást holnap reggel, hogy elutaltam a pénzt az Eurós német számlámról, és érdeklődöm, milyen számolás alapján jött ki nekik, hogy az 500 euró fele az 266 euró. :)
Baszakodással baszakodással válaszolok.
sodika
Nov 03, 2020 15:53:39
Azt próbáld már meg felfogni, hogy nekik egyáltalán nem érdekük
Ennyi.
Nov 03, 2020 15:53:39
Örebro
(
x17)
Nov 03, 2020 15:56:19
x17)
Ennyi.
Ennyi.
tudod håny ilyen magåt okosnak tarto fasszal van dolguk nap mint nap a sok somal, yemeni, török romån mind egyszinten van veled es ugy is kezelnek, ennyike!
stressznélküli nyugi
(
x2)
Nov 03, 2020 15:56:26
x2)
Sodika, ugye most az a helyzet, hogy ha valami véletlen folytán nem a te jogértelmezésed szerint működik az ams és nem kapsz segélyt, akkor a kintlévőségeid behajtásán múlik az egyetlen bevételed? Tehát a dőrpe, Márk és Becsületes Zoli kezében van kvázi az életed, rajtuk múlik hogy Targo nagyúr befagyasztja e a hitelkártyákat és akkor vége a dalnak. Mi ez, ha nem shiker?!
Kenyér és víz.
sodika
Nov 03, 2020 15:56:36
Ha felbaszod őket, akkor nagyobb eséllyel a károdra.
Valószínűleg azért állt két hétig az ügy, mert lusták voltak nekem egy hiánypótlást megírni, és kiküldeni. Konkrétan az történt. Amit én hivatalos panasz nélkül elfogadok, de ezzel együtt engedtessék már észrevennem. :D
Nov 03, 2020 15:56:36
Fuvolázó Kobold
Nov 03, 2020 15:58:07
A nagy büdös LÓFASZT!
Ezek jogalkalmazók, és a folyamatnak két szereplője van. Én, a kezdeményező, és ők, a lebonyolítók. Itt semmiféle alá-fölérendeltség nincs. Nekik az a munkájuk, hogy levezényeljék az eljárást, az én feladatom pedig az, hogy kérésükre ezt a hiányzó adatok rendelkezésre bocsátásával segítsem.
Itt tehát egy kétoldalú együttműködés van, amiben ők az indokoltnál kevésbé hatékonyak, ezt pedig teljes joggal kérem ki magamnak. Én nem "kuncsorgok" semmiért, csak a munkájuk elvárt minőségű végzésére kérem őket, maximális tisztelettel.
Ezek jogalkalmazók, és a folyamatnak két szereplője van. Én, a kezdeményező, és ők, a lebonyolítók. Itt semmiféle alá-fölérendeltség nincs. Nekik az a munkájuk, hogy levezényeljék az eljárást, az én feladatom pedig az, hogy kérésükre ezt a hiányzó adatok rendelkezésre bocsátásával segítsem.
Itt tehát egy kétoldalú együttműködés van, amiben ők az indokoltnál kevésbé hatékonyak, ezt pedig teljes joggal kérem ki magamnak. Én nem "kuncsorgok" semmiért, csak a munkájuk elvárt minőségű végzésére kérem őket, maximális tisztelettel.
Az isten kurva faszáért vagy te ilyen gecihülye.
Jogalkalmazó a bíróság, buzika. A hatóság nem alkalmaz, a hatóság eljár.
Mivel ez közigazgatás és közjog, ezért alá-fölérendelt helyzetben vagytok. Uralmi helyzet, nem változtathatsz rajta.
Kétoldalúság a relatív szerkezetű diszpozitív kötelmekben van, nevezetesen a kétoldalú jogalanyiság. Itt eljáró szerv és ügyfél van.
De basszad meg már a narkós kurva anyádat, hogy az összes faszkalap retard vagy jogászkodik, vagy riporter vagy programozó. Szakadtál volna anyádba.
Nov 03, 2020 15:58:07
AMS
Nov 03, 2020 15:58:55
Nyugodjon meg Herr Kiss, hat hónapon belül válaszolunk Önnek. Valamit.
Nov 03, 2020 15:58:55
AMS
Nov 03, 2020 15:58:58
nem engedjük. Nov 03, 2020 15:58:58
Hahó
(
x136)
Nov 03, 2020 15:59:32
x136)
Ennyi.
Ennyi.
mi az, hogy "színvonalas", te debil? kiadja nekik a főnök a feladatot, ők meg teljesítik. meg tudják csinálni a ticket úgy, hogy működjön, és nem 3 hét alatt csinálnak egy 3 órás feladatot, mint tyodika, a rühes migri balfasz, akit mindenhonnan kirúgnak. :))
sodika
Nov 03, 2020 16:00:31
Itt eljáró szerv és ügyfél van.
Nov 03, 2020 16:00:31
Szteppen
(
x3)
Nov 03, 2020 16:01:04
x3)
Linzben kommandósok parádéznak. Remeg a lábad gagyás?
Ez ety fosh!
xray
(
x21)
Nov 03, 2020 16:01:37
x21)
Nov 03, 2020 16:01:37
akkor utalj nekik pár száz eurót! Nov 03, 2020 16:01:37
Hahó
(
x136)
Nov 03, 2020 16:01:43
x136)
nagyon jól tetted, hogy észrevetted és pimaszkodtál velük. ők meg észreveszik, hogy a törvény szerint 6 hónap áll van az ügyed elbírálására. és hát hova kapkodnának? azért, mert egy rühes migri sürgeti őket, nem fognak sietni, hanem inkább kicsit kávéznak, beszélgetnek, pihennek.
-Néző 69
Nov 03, 2020 16:02:30
Sodi te vagy gecilusta dolgozni ez a baj...
Nov 03, 2020 16:02:30
Nemfatyle
(
x7)
Nov 03, 2020 16:02:54
x7)
Nem bírja elviselni a büszke programozó, hogy egy élősködő alárendelt senki, aki nem képes eltartani magát 39 évesen
Hahó
(
x136)
Nov 03, 2020 16:02:55
x136)
elárulom: senkit nem érdekel a te szemléleted.
Mitvisz
(
x1)
Nov 03, 2020 16:05:03
x1)
Ejnye SoDI!
img.sodika.dk/imgur.com/2AiZsOd.jpg
Hát megrongálod a Linzi magyarok autóját?? Ejnye bejnye! Nem baj, megadtam az elérhetőséged is, ugyenis a tulaj, már fel akarja jelenteni az elkövetőt. Örülj, hogy személyesen meg tudjátok ezt beszélni és nem a rendőrség kopogtat az ajtódon.
img.sodika.dk/imgur.com/E3Bmej2.jpg
img.sodika.dk/imgur.com/2AiZsOd.jpg
Hát megrongálod a Linzi magyarok autóját?? Ejnye bejnye! Nem baj, megadtam az elérhetőséged is, ugyenis a tulaj, már fel akarja jelenteni az elkövetőt. Örülj, hogy személyesen meg tudjátok ezt beszélni és nem a rendőrség kopogtat az ajtódon.
img.sodika.dk/imgur.com/E3Bmej2.jpg
Örebro
(
x17)
Nov 03, 2020 16:05:23
x17)
szar migråns, iskolåzatlanul kimenekul nyugatra, es azt hiszi pår eltöltött ev utån követelhet, håt nem követelhetsz semmit, te egy megturt gecimaradek vagy csak nyugaton, remelem erthetö.
Hahó
(
x136)
Nov 03, 2020 16:05:51
x136)
szerintem már röhögnek a labancgecik a hivatalban: "nézd már ennek milyen hülye neve van, kiss. hát akkor kiss my ass, majd vársz 6 hónapot, buta migri. :))) na nézzünk egy osztrák hazafi kérelmezőt."
trolllistás troll
Nov 03, 2020 16:06:04
Esetleg ha nem csak valami nyomorult geci szobajogász lennél utánaolvashatnál. EZ SZÜKSÉGSZERŰ! Ha a jogviszony egyik oldalán az állam áll az biztosan asszimetrikus lesz. Ezt kb 1. nagyon max 2. évben már megtanultuk jogászképzésen, nehogy már te itt megmagyarázd. Fordítgathatod akárhogyan, az eljárás "kérelemre" indul, ez a helyes szakszó rá ott is. Te KÉRSZ pénzt, ők meg vagy adnak vagy nem. Amúgy meg csak szólok hogy a hatékonyság habár közigazgatási alapelv de ettől függetlenül már láttam olyat hogy nem valósult meg a valóságban és remélem most se fog.
Olvass egy kis közigazgatási jogot vagy államelméletet sodi, az nem elég ha valami kókler haverodtól eltanulod az ilyen nonsense hülyeségeket. Te gondolom az a fajta jogértő vagy aki mikor leanyáznak valakit és az pofánveri másnap önbíráskodásnak minősíted. :DDD
Aztán még te akartál jogász lenni, szánalmas proli megmondópedofil. :DDD
Olvass egy kis közigazgatási jogot vagy államelméletet sodi, az nem elég ha valami kókler haverodtól eltanulod az ilyen nonsense hülyeségeket. Te gondolom az a fajta jogértő vagy aki mikor leanyáznak valakit és az pofánveri másnap önbíráskodásnak minősíted. :DDD
Aztán még te akartál jogász lenni, szánalmas proli megmondópedofil. :DDD
Nov 03, 2020 16:06:04
Winkowitch
Nov 03, 2020 16:07:18
Ejnye SoDI!
i.imgur.com/2AiZsOd.jpg
i.imgur.com/E3Bmej2.jpg
i.imgur.com/2AiZsOd.jpg
i.imgur.com/E3Bmej2.jpg
Rossz hangulatú felkérdezés incoming
Nov 03, 2020 16:07:18
Hahó
(
x136)
Nov 03, 2020 16:08:43
x136)
Ejnye SoDI!
i.imgur.com/2AiZsOd.jpg
i.imgur.com/E3Bmej2.jpg
i.imgur.com/2AiZsOd.jpg
i.imgur.com/E3Bmej2.jpg
mondjuk írhattad volna azt is, hogy superb-je van.:)))
sodika
Nov 03, 2020 16:08:45
Esetleg ha nem csak valami nyomorult geci szobajogász lennél utánaolvashatnál. EZ SZÜKSÉGSZERŰ! Ha a jogviszony egyik oldalán az állam áll az biztosan asszimetrikus lesz.
Nov 03, 2020 16:08:45
Örebro
(
x17)
Nov 03, 2020 16:11:16
x17)
ki a fasz az a hermån peti? kb. az a kategoria mint a gonda aki a faszok hosszmetetet ellenörzi. az a nåci zugugyved meg mår reg a kukåban van.
Nulladikos Snecológus
Nov 03, 2020 16:11:21
Aztaku Endre, te tudataban vagy az autitihamodnak? Nem, mert akkor szakemberhez fordulnal most.
Nov 03, 2020 16:11:21
Faszaság van
(
x2)
Nov 03, 2020 16:11:43
x2)
Az a baj, h túl könnyű rájönni h ennek a féregnek nemhogy passatja v superb-je nincs, de semmilyen autója sem. :)
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Winkowitch
Nov 03, 2020 16:15:16
Ejnye Endre, megint be vagy baszva.
Nov 03, 2020 16:15:16
bolgár jeti
(
x30)
Nov 03, 2020 16:15:47
x30)
Mit szeretnél elérni azzal, hogy baszogatod a hatóságot?
Téged motiváltak a felkérdezős "mikor fogunk indulni sodi" telefonok-levelek?
Hahó
(
x136)
Nov 03, 2020 16:16:04
x136)
sneci, ma is vettél fel hitelt? jelképest 150 eurót shikerült kialkudnod labancuzsorára?
Faszaság van
(
x2)
Nov 03, 2020 16:16:58
x2)
A buziságot ki plántálta beléd?
Fuvolázó Kobold
Nov 03, 2020 16:17:18
Endre, ne jogászkodj, mert kibaszottul hülye vagy ehhez is. A jogban rengeteg ilyen kifejezés van, pl.: szolgáló-uralkodó telek (egyik sem szolgál és nincs a kezükben jogar), a kielégítési jog (követelhetőséget jelent), anyajog (nem a kurva anyád lehetősége hogy elpicsázzon, hanem fontos alapjog), szolgalom (nincs rabszolga, de tűrés igen), játék (nem legobusz, kütyü és fütyikézés, hanem szerencsejáték) és még lehetne folytatni ezeregy példával.
Az alá-fölérendeltségi viszony a te esetedben azt jelenti, hogy van az állam és vagy te. Az állam akkor is feletted áll, ha 2006ban gumibotot dugtak a valagadba a rendőrök. Persze létezik a népszuverenitás, de mint mondottam vala, ehhez méginkább hülye vagy, kár is belemenni. A lényeg az, hogy vagy kapsz segélyt, vagy nem.
Ezt a hatóság dönti el, NEM TE. Na ez az alá-fölérendeltség.
Ha bemész sörért és veszel mondjuk tízet, akkor az adásvételi szerződés, klasszik magánjog, akarattól és elvállalástól függő. Te tartozol az ellenszolgáltatással, q vételárral, a bolt meg a szolgáltatással, azaz a sörrel. Akarati autonómia érvényesül, mellerendeltek vagytok.
Mond, kit értettél meg ebből?
Nov 03, 2020 16:17:18
Karib
(
x10)
Nov 03, 2020 16:18:33
x10)
Endre, ha a hivatalnak törvény szerint hat hónapja van válaszolni, miért sürgeted őket? Úgy csinálsz, mintha szabálytalan lenne az eljárás, pedig egyáltalán nem az. Itt piszony arról van szó, hogy egy segélyes mocskos élősködő lett belőled.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Hahó
(
x136)
Nov 03, 2020 16:20:13
x136)
pedig megtanulhattad volna amikor a vádlottak padján ültél, hogy mi az az alárendeltség.
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 03, 2020 16:21:11
x19)
Menjetek a picsába mind.
Én elég sokat járok ide olvasgatni, de már megint le vagyok maradva 3 oldallal...
Mi folyik itt?
Szerezz már munkát te gyagyás szar, hogy ne kelljen ennyit mindig visszaolvasni.
Dögölj meg.
Én elég sokat járok ide olvasgatni, de már megint le vagyok maradva 3 oldallal...
Mi folyik itt?
Szerezz már munkát te gyagyás szar, hogy ne kelljen ennyit mindig visszaolvasni.
Dögölj meg.
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 03, 2020 16:22:00
x19)
Ja sodi, megjött a fizim.
Mi újság a segélyeddel? XD
Mi újság a segélyeddel? XD
bolgár jeti
(
x30)
Nov 03, 2020 16:22:05
x30)
Menjetek a picsába mind.
Mi folyik itt?
Dögölj meg.
Mi folyik itt?
Dögölj meg.
Ne panaszkodj, mert elkezd streamelni 4 órát :)
Winkowitch
Nov 03, 2020 16:24:08
Snecigeci, mi lenne, ha német autista körmondatos chaser emailek helyett elmennél DOLGOZNI, és akkor nem kell segélyért könyörögni? Az megvan, hogy ajánlott MINIMUM 3, de inkább 6 hónap tartalék arra az esetre, ha elveszíted a munkád? És saját pénz, nem a bankoké, balfaszkám
ühüm, az... jó lesz
Nov 03, 2020 16:24:08
Hahó
(
x136)
Nov 03, 2020 16:26:18
x136)
elmagyarázom neked, hogy mi az az alárendeltség, amiben vagy a labanchivatallal szemben.
az, hogy nem mersz elutazni, mert ha nem válaszolsz időben a hivatal levelére, akkor nuku segílyke. az, hogy rettegsz, hogy nem kapod meg.
a labanchivatalnok szabadon jöhet-mehet, nem retteg.
érted már buta, rühes, migri?
az, hogy nem mersz elutazni, mert ha nem válaszolsz időben a hivatal levelére, akkor nuku segílyke. az, hogy rettegsz, hogy nem kapod meg.
a labanchivatalnok szabadon jöhet-mehet, nem retteg.
érted már buta, rühes, migri?
Hahó
(
x136)
Nov 03, 2020 16:28:46
x136)
444.hu/2020/11/03/rendori-segitseggel-lakoltatott-ki-egy-kozalkalmazottat-es-idos-edesanyjat-a-csepeli-onkormanyzat
és te hol voltál addig, bécigány? gurulgattál a kerekesszékedben?
és te hol voltál addig, bécigány? gurulgattál a kerekesszékedben?
trolllistás troll
Nov 03, 2020 16:29:47
Na látod félszerzet, van itt pár trolléga aki legalább felvilágosít.
Amúgy senkit nem érdekel a "szemlélet", mert attól hogy a jogtudósok elgondolkoztak valamin (pl. a monista-dualista szemlélet a nemzetközi jogban, azzal is múltkor ha emlékszem volt valami iszonyú kavarásod tehát nem meglepő módon ahhoz is hülye vagy) és több oldalról is megvizsgálták a helyzetet, a végén mind oldalt oldalt választottak, ez azért egy ország alaptörvényéből kitűnik.
Te meg vallhatod akármelyik szemléletet, ha az ország mást gondol róla, akkor az lesz. Nagy szerencséd mondjuk hogy te láthatóan a pedofíliát nem tartod büntetendő cselekménynek inkább mint hobbi éled meg, de az országok többségében büntetendő és képzeld van ahol halálbüntetés kiszabását rendelik ehhez a bűncselekményhez és te nem vagy diplomata hogy hazahoznak.
Szerintem inkább felejtsd el a jogot és kérlek helyette ne kezdj bele a pszichológiába mert ez a két leggyakoribb kóklerkedés amit látni szoktam. :D
Te csak ülj szépen otthon és várd a segélyt amiért büszkén megalázkodva folyamodtál, mert 20 év szakmai tapasztalattal nem érdekled a szakmát. Te egy helyen lennél primus inter pares, egy barátságos fotógyűjtemény versenyen egy nemzetközi pedofiltalálkozón.
Amúgy meg válaszolj a trollégáknak buzzancs: csaj? cintányércégek?
Amúgy senkit nem érdekel a "szemlélet", mert attól hogy a jogtudósok elgondolkoztak valamin (pl. a monista-dualista szemlélet a nemzetközi jogban, azzal is múltkor ha emlékszem volt valami iszonyú kavarásod tehát nem meglepő módon ahhoz is hülye vagy) és több oldalról is megvizsgálták a helyzetet, a végén mind oldalt oldalt választottak, ez azért egy ország alaptörvényéből kitűnik.
Te meg vallhatod akármelyik szemléletet, ha az ország mást gondol róla, akkor az lesz. Nagy szerencséd mondjuk hogy te láthatóan a pedofíliát nem tartod büntetendő cselekménynek inkább mint hobbi éled meg, de az országok többségében büntetendő és képzeld van ahol halálbüntetés kiszabását rendelik ehhez a bűncselekményhez és te nem vagy diplomata hogy hazahoznak.
Szerintem inkább felejtsd el a jogot és kérlek helyette ne kezdj bele a pszichológiába mert ez a két leggyakoribb kóklerkedés amit látni szoktam. :D
Te csak ülj szépen otthon és várd a segélyt amiért büszkén megalázkodva folyamodtál, mert 20 év szakmai tapasztalattal nem érdekled a szakmát. Te egy helyen lennél primus inter pares, egy barátságos fotógyűjtemény versenyen egy nemzetközi pedofiltalálkozón.
Amúgy meg válaszolj a trollégáknak buzzancs: csaj? cintányércégek?
Nov 03, 2020 16:29:47
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 03, 2020 16:32:36
x19)
A nagy büdös LÓFASZT!
A linzi cégnél is csak az elvárt minőséget kérték a fizetésért cserébe, te ott megbuktál, megint.
Akkor mit pampogsz?
Lehet valamelyik agyilag alultáplált távoli rokonod az ügyintéző akivel emailezgetsz.
Vonzas torvenye
Nov 03, 2020 16:39:05
Akkor mit pampogsz?
Akkor mit pampogsz?
Majd a kovetkezo ticketet jobban csinalja. A gyagyas ugye a gyakorlo feladat neki :)
Nov 03, 2020 16:39:05
Nyelvtani megoldás
Nov 03, 2020 16:39:21
A nemzőképes nők auti nyelven nénik + a SODI nyakára küldött prostituáltra csajként hivatkozik = valami pedofil haverja rá szeretné tukmálni szerencsétlen rabul ejtett kislányt, ezért nem nyilatkozik többet a témáról
Nov 03, 2020 16:39:21
intertroll
Nov 03, 2020 16:45:16
labanciában te csak alárendelt lehetsz..
Nov 03, 2020 16:45:16
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 03, 2020 16:45:29
x6)
Linzben is elkaptak vmi terroristát, rádió bemondta.
Sodi?
hát azért hetyetye
Sodi?
-Néző 69
Nov 03, 2020 17:05:37
Sodi inkább jönnél vissza Magyarországra te "Hazafi"
Nov 03, 2020 17:05:37
Hahó
(
x136)
Nov 03, 2020 17:12:06
x136)
Nem jöttél rá magadtól, hogy a devizahitleresek kilakoltatására jártak a koppányok, és csak ritkán önkormányzati kilakoltatásra . Fel volt osztva a kilakoltatási "piac", az AVM jár az önkormányzati kilakoltatásokra - Most a Molnár F. Árpád ÉLI és az AE vagy másnéven Népszuvenir MOzgalom vette át azt amit eddig a Koppányok védtek ,sajnos a klasszikus barikádos idők elmúltak.
teri néni (aki szegény berúgott), xv. ker-i tolószékes néni, jabbáék, ezek mind önkoris bérlők voltak, meg akire nem emlékszem. ahol lehetett villogni, és bécigány tudott pénzt akasztani a "védelemből" (aka lakásszétbaszás), ott megjelent a kappan.
-Néző 69
Nov 03, 2020 17:21:29
SOSDI TE HAZAÁRULÓ VAGY?
Nov 03, 2020 17:21:29
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 03, 2020 17:22:01
x38)
Megjött anyád nyugdíja Tajgi, vagy mi a faszt keresel itt már megint besárkányozva?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 03, 2020 17:22:20
x38)
Sneci, nem válaszoltál! Mennyi pénzed van? A zsidóbankokat kifizetted? HALLOD?!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Seggbekúrt Tajgi
Nov 03, 2020 17:28:28
Olvastam amit az Újpalotai csevegőre írtál a facen, a kutya sem kiváncsi rád. Mindenki kiröhögött ott is te impotens csicska! :-)))))
Nov 03, 2020 17:28:28
sodrák
Nov 03, 2020 17:30:53
nyelvészkedhetsz ahogy akarsz de a dolgok realitása az ha nem kapod meg a segélyt éhen döglesz, ők pedig döntenek arról, hogy megkapod e a segélyt. :) alárendelt sodi asodi
Nov 03, 2020 17:30:53
-Néző 69
Nov 03, 2020 17:35:01
Amúgy érdekes, hogy az Zsidóbankozik aki nomádcigányként élősködik különböző országokon, putrissá lelak házakat és áll tovább mikor már nincs segély... Nagy "Nemzeti Magyar Hazafi"
Világcsavargó hazaáruló...
Világcsavargó hazaáruló...
Nov 03, 2020 17:35:01
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 03, 2020 17:41:41
x19)
Shiker sodikám.
Trashben van egy szavazás, hogy melyik trash a volt a leghülyébb idén és magasan vezetsz.
Több mint dupla annyian szavaztak rád mint a 2. helyezettre.
Trashben van egy szavazás, hogy melyik trash a volt a leghülyébb idén és magasan vezetsz.
Több mint dupla annyian szavaztak rád mint a 2. helyezettre.
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 03, 2020 17:51:35
x7)
Most is bazmeg.
Leugrok itt Linzben sörért, és a boltban ez hallatszik zene helyett a rádióból (a tegnapi bécsi események kapcsán): "Mutassuk meg, hogy közös értékeink, mint az összetartás, az emberség, és a tolerancia erősebb a gyűlöletnél."
És még valaki még csodálkozik, hogy én sose hallgatok nyugati rádiót, vagy tévét. :D
Leugrok itt Linzben sörért, és a boltban ez hallatszik zene helyett a rádióból (a tegnapi bécsi események kapcsán): "Mutassuk meg, hogy közös értékeink, mint az összetartás, az emberség, és a tolerancia erősebb a gyűlöletnél."
És még valaki még csodálkozik, hogy én sose hallgatok nyugati rádiót, vagy tévét. :D
Igen tyodika, nyilván a rádiót meg a TV-t is olyan faszán érted, mint amilyen faszán elbeszélgettél a kollégáiddal.
-Néző 69
Nov 03, 2020 17:58:39
SODI!Empátia terén megbuktál... Emberek halnak meg, te meg szidod a "nugati rádiókat" Nem csoda, hogy egy hazátlan féreg vagy...
Nov 03, 2020 17:58:39
broni
(
x45)
Nov 03, 2020 18:04:27
x45)
na, nincs kurva??????????????????
sodi behemót álla
Nov 03, 2020 18:06:42
na, most olvastam végig az elmulasztott kommenteket, bőven volt mit bepótolni.
jól értem, hogy a gyagyás a gimnáziumot is beleszámítja a "szakmai tapasztalatba"? asodi gecire hülyébb, mint amennyire én el tudtam (eddig) képzelni...
A tudomány azt mondja, hogy a péntekenkénti böjtnek haszna van, annak igaza van."
jól értem, hogy a gyagyás a gimnáziumot is beleszámítja a "szakmai tapasztalatba"? asodi gecire hülyébb, mint amennyire én el tudtam (eddig) képzelni...
Nov 03, 2020 18:06:42
intertroll
Nov 03, 2020 18:10:12
21 óra stream?
Nov 03, 2020 18:10:12
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 03, 2020 18:10:55
x38)
ASODI szakmai tapasztalata:
Bunkibank
Fapoleon és Recskaboy videók
Aaron Cute, Twinkbf, Purenudist, Lubeyourtube, Gaytube oldalak részletes ismerete
Buziszauna
Nudista strandon kukkolás
Bunkibank
Fapoleon és Recskaboy videók
Aaron Cute, Twinkbf, Purenudist, Lubeyourtube, Gaytube oldalak részletes ismerete
Buziszauna
Nudista strandon kukkolás
technikai_proba
(
x1)
Nov 03, 2020 18:15:28
x1)
látom megint felmerült a fordos néni és a pszichológia kapcsolata. magam részéről egy korábbi feltevést látok valószínűnek, sodit behálózták a szcientológusok. ők elég agresszíven elvitatják a pszichológia és pszichiátria orvosi-állami jellegét és sérült embereket szoktak behálózni nagyon sokszor. pont olyanokat, mint a sodi. ha ez így van, akkor az egyik kitakart kiadás valóban a fordos néni, illetve az "egyház"
technikai_proba
(
x1)
Nov 03, 2020 18:19:07
x1)
a linzi csoportban nem tudom bent vagytok-e még, de beszélik, hogy a városban is elég aktívak a rendőrök, volt aki lövést is hallott. lehet, hogy a véres torkokon ugrálni szándékozó terrormigrihez is benéznek majd
Szteppen
(
x3)
Nov 03, 2020 18:20:18
x3)
a linzi csoportban nem tudom bent vagytok-e még, de beszélik, hogy a városban is elég aktívak a rendőrök, volt aki lövést is hallott. lehet, hogy a véres torkokon ugrálni szándékozó terrormigrihez is benéznek majd
Szegény Végh családot terrorizálja a szomszéd :(
Snecológia Tanszék
Nov 03, 2020 18:43:26
Sokan hiányolták, de itt most már egyben megvannak a gyagyás elérhetőségei:
sodipedia.sodika.org/index.php?title=SoDI
Az újabb twinkyboy lebukás is megért egy rövid kiegészítést:
sodipedia.sodika.org/index.php?title=SoDI_a_pedofil
Ezek pedig még a korábbi körből maradtak ki:
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Ima_Andihoz
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Ugass,_autista_kutya!
Nov 03, 2020 18:43:26
zsidókvagytok
Nov 03, 2020 19:05:26
vedd fel te pedofil geci
Nov 03, 2020 19:05:26
-
Nov 03, 2020 19:06:14
[email protected]
Nov 03, 2020 19:06:14
-
Nov 03, 2020 19:07:14
Szép munka.
Egyébként meg most vettem észre az oldalon, hogy november 22-én lesz 20 éves a masztipartis komment. Meg kéne ünnepelni valamivel.
Nov 03, 2020 19:07:14
osztrák állampolgár
Nov 03, 2020 19:07:19
* bejelentette a rendőrségen a terrorista-gyanús alakot *
Nov 03, 2020 19:07:19
miskolcigány
(
x5)
Nov 03, 2020 19:07:52
x5)
Helyes meglatas Endre! Nehogy mar holmi labancgecik ne adjak meg azt ami neked marpedig jar!
Ha nagyon nem valaszolnak, akkor irj nekik hogy 2006-os nemzeti hoskent az utcan harcoltal a zsido-bolshevik elnyomas ellen, es barmikor keszen allsz ujra felvenni a harcot. Onnantol biztos figyelnek majd rad :)
xray
(
x21)
Nov 03, 2020 19:09:53
x21)
Nov 03, 2020 19:09:53
látom megint felmerült a fordos néni és a pszichológia kapcsolata. magam részéről egy korábbi feltevést látok valószínűnek, sodit behálózták a szcientológusok. ők elég agresszíven elvitatják a pszichológia és pszichiátria orvosi-állami jellegét és sérült embereket szoktak behálózni nagyon sokszor. pont olyanokat, mint a sodi. ha ez így van, akkor az egyik kitakart kiadás valóban a fordos néni, illetve az "egyház"
sneci annak idején kacérkodott szcientológiával. már nem emlékszem ki volt az az ismerőse, akire hivatkozott, de valami ismertetőt kapott az ismerőstől. jobb memóriával rendelkezők majd kisegítenek. Nov 03, 2020 19:09:53
Snecológia Tanszék
Nov 03, 2020 19:14:16
[email protected]
[email protected]
NSZKSZ, javítva.
Nov 03, 2020 19:14:16
Laci
Nov 03, 2020 19:16:46
Szép munka.
Erre semmi más adekvát válasz nem lehet, mint egy fórumtali az Alterego klubban. Én nem jártam sose oda, csak mesélték.
Nov 03, 2020 19:16:46
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 03, 2020 19:18:46
x16)
sneci annak idején kacérkodott szcientológiával. már nem emlékszem ki volt az az ismerőse, akire hivatkozott, de valami ismertetőt kapott az ismerőstől. jobb memóriával rendelkezők majd kisegítenek.
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 03, 2020 19:19:05
x19)
Orbán Viktor most jelentette be egy fb videóban, hogy:
Kiss Endre Farkas egy buzi, pedofil, zsidó.
Köszönjük miniszterelnök úr.
Kiss Endre Farkas egy buzi, pedofil, zsidó.
Köszönjük miniszterelnök úr.
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 03, 2020 19:22:00
x19)
Tyúk vagy a tojás 2020 verzió.
Mi lesz előbb stream vagy a segély?
Mi lesz előbb stream vagy a segély?
sodika
Nov 03, 2020 19:25:46
Mindegy, hülyék vagytok.
Az a lényeg.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Az a lényeg.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Nov 03, 2020 19:25:46
Ásó27
(
x68)
Nov 03, 2020 19:26:16
x68)
Mindegy, hülyék vagytok.
Az a lényeg.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Az a lényeg.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Sneci, szcientológus vagy tényleg?
xray
(
x21)
Nov 03, 2020 19:27:06
x21)
Nov 03, 2020 19:27:06
bocs, valahogy kimaradt. Nov 03, 2020 19:27:06
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 03, 2020 19:27:18
x19)
Mindegy, hülyék vagytok.
Az a lényeg.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Az a lényeg.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Mennyire vagy mínuszban most?
intertroll
Nov 03, 2020 19:28:56
mindjárt stream juhú!
Nov 03, 2020 19:28:56
xray
(
x21)
Nov 03, 2020 19:29:17
x21)
Mindegy, hülyék vagytok.
Az a lényeg.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
persze, mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Az a lényeg.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
-
Nov 03, 2020 19:29:54
Mindegy, hülyék vagytok.
Az a lényeg.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Az a lényeg.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Szandikát végül elhajtottad? Megijedtél a felnőtt pinától, te kis pedofil buzi?
Nov 03, 2020 19:29:54
Tycoon
(
x2)
Nov 03, 2020 19:31:56
x2)
Mindegy, hülyék vagytok.
Az a lényeg.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Az a lényeg.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Nekünk van 35000 euro tartozásunk vagy neked? :D :D :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 03, 2020 19:32:09
x19)
Sodi, hogy állsz a no diploma november challenge-ben?
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 03, 2020 19:33:16
x5)
Mindegy, hülyék vagytok.
Az a lényeg.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Az a lényeg.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
este kilencre streamet igértél, és te állitólag sose hazudsz. ugye? még van másfél órád megrángatni a döglött kigyót, aztán indulhat a pjofesszionális stream!
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 03, 2020 19:33:43
x8)
Gyagyás,ha nagyon kellene pénz,holnap 14 ora magasságában be tudok ugrani a válvindekszért.
Aztán majd csak,ha vége a korlátozásoknak,utána megyek újra. Szóval gondold át,ha nem lesz segijj,akkor éhen fogsz dögleni.
Aztán majd csak,ha vége a korlátozásoknak,utána megyek újra. Szóval gondold át,ha nem lesz segijj,akkor éhen fogsz dögleni.
sodika
Nov 03, 2020 19:35:46
Ma elnökválasztás.
De holnaptól stream.
na csá
Soha többet nem írok ide
Most már tényleg nem.
De holnaptól stream.
na csá
Soha többet nem írok ide
Most már tényleg nem.
Nov 03, 2020 19:35:46
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 03, 2020 19:37:09
x5)
Ma elnökválasztás.
De holnaptól stream.
na csá
Soha többet nem írok ide
Most már tényleg nem.
De holnaptól stream.
na csá
Soha többet nem írok ide
Most már tényleg nem.
és hol érdekel téged az elnökválasztás? befolyásolja a kuporgatásod hogy egy másik kontinensen kinek az elnöksége alatt halsz éhen?
55 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

FREE HERO!!!!!!