Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Dehogy pakolt. A SoDI nem olyan SoDI.
Max olvasta az egyik troll tanácsát, hogy tolja át a dzsuvát az egyik sarokba és kész. Most meg megmutatja a streamben, hogy rend van. A szag nem látszik, és a talpad se ragad oda, ha csak videót nézel :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nem nézegetsz te semmit, mert te is tudod, hogy esélytelen vagy. Helyette inkább ide irogatsz
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
A kaputelefon kódját nézegeti és nem érti, hogy ez mi.
Lehet azért, mert oda valami alkotni is kell? Az meg annyira nem fekszik a púposnak. Mondjuk be tudna másolni kódokat, de nem tudom azért ki adna pénzt...
Na tejhabosítás, csá.
Szerintem összedobná a fórum!
Már malacznak is van egy ideje, csak azért kérdeztem!
Mifaaaaaaaaaaaan
A kedvenc böngésződet javaslom.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Kimasolod a kódot, majd beilleszted egy notepadba, mentés másként indexponthtml legalábbis én így néztem meg.
#50euro + kamatok
Sneci, megpróbálom elmagyarázni.
Nem fog menni.
Pontosan ugyanazért nem, amiért eddig sem tudtad megérteni a modern JS frameworköket.
Mert máshogy kell hozzá gondolkozni, mint a PHP-ban.
És azt te nem tudsz. Évek alatt sem sikerült, "ma este és holnap délelőtt" sem lesz elég erre. A te agyadban a PHP-s spagettikód van begyakorolva, ez az egyetlen dolog, amit úgy-ahogy meg tudsz ugrani.
Amikor már nem spagettikód volt, hanem osztályok, mint pl. a Symfony-ban, már azzal sem boldogultál rendesen, még akkor sem, amikor már évek óta(!) dolgoztál vele, és még egy tanfolyamot is elvégeztél. Azért, mert annak a komplexitása már túl sok neked. Te ahhoz buta vagy. Ott még megúszod, mert ide-oda klikkelve kis szerencsével végig tudod követni a kódot, és, ha nem túl komplikált, akkor meg is érted. Na persze olyat írni te nem tudsz, ezen már csúsztál el. Erre nagyon jó példa, a try-catch, amit te csak azért copy pastelsz oda, hogy ne basszanak le. De nem érted a lényegét. Ezért is rúgtak ki az utolsó két melódból, emlékezz!
A modern JS frameworköknél nincs ilyen. Nem lehet csak úgy klikkelgetni, hogy kövesd a kódot, vannak eventek, vannak observablek, és még egy csomó dolog, ami miatt a begyakorolt lépéseid zsákutcába vezetnek. Egyszerűen túl bonyolultak neked ezek a minták, ezek a programozási gyakorlatok. És akkor még jön az npm, ami a világ legegyszerűbb dolga, de te arra is képtelen voltál, hogy azzal elboldogulj. Neked ez magas. Te ehhez buta vagy. Akármennyit fogsz rajta kotlani, nem fog belemenni a fejedbe. Azért nem, mert az elavult tudásod, ami már 20 éve is a legalapabb alap volt, nem fejlődött. Amit te fejlődésnek hívsz, az a begyakorlás. Amit már megcsináltál ezerszer, az menni fog utána ezeregyedszerre is. Ahogy újdonságot kéne tanulnod, leold az agyadban a biztosíték. Ráadásul a PHP nagyon elnéző nyelv, ott az általad vétett hibák nagy része elsikkad, mert megengedő a nyelv, és a warningokat úgyis leszarod. A React pl. nem ilyen. Ott már lebasznak, ha " helyett '-t használsz, ha nem jó a változó típusa, vagy ha rosszul raksz össze alapvető constructokat. Ezért teljesen fölösleges ezzel töltened az idődet.
Úgyis ki fognak rúgni. Szerintem a jövő héten, legkésőbb két hét múlva. Mert egyetlen sor használható kódot nem fogsz tudni produkálni. Mert egy buta kókler vagy. Soha nem fogod vágni, akármeddig próbálgatod.
De legalább szenvedsz, sírsz, és hamarosan éhen fogsz dögleni. És ez így lesz a legjobb mindenkinek. Rend van, na!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Evidenciákat.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Megpróbálom.
Kedd 9-kor megvolt a bemutatkozás, a gyagyás 15 percet késett, ugyanis technikai problémák merültek fel a zoom callban a kamerával-mikrofonnal. Közben egész nap ide írkált - egyébként ma is - a melóban semmi lényegit nem csinált, "dokumentációt olvas". Délután 4-kor írt a főnöke egy SMS-t, amit nem vett észre estig, aztán itt loopolt rajta néhány órát.
Este egy rövid, 15 perces stream a kávéfőző unboxing ürügyén, remek képek születtek az egérszaros, sosem takarított recskabarlangról. Kávéfőzővel persze kb. mindent elbaszott amit lehetett, leejtett, elrontott, elszakított, elhagyott, stb. Ja és mutatta az üdítőt amit ivott napközben (2%-os sör)
Ma már a reggeli standupra sem hívták a cégnél, újfent nem csinált semmit csak ide írogatott. Délután meg bemásolta a code review-ját a híres próbafeladatról (https://www.captiongenerator.com/2025612/SoDI-Linz). Szerinte jó fejek, hogy segítenek neki, hogy mire kell odaifgyelni, a valóságban a hibalista hosszabb mint a kód, ami igazából az arcbaköpés megfelelője sotfware development-ben :D
Ma 21:00-tól stream. (Esetleg késik, vagy technikai hibák. Leginkább mindkettő)
Ma már a reggeli standupra sem hívták a cégnél, újfent nem csinált semmit csak ide írogatott. Délután meg bemásolta a code review-ját a híres próbafeladatról (https://www.captiongenerator.com/2025612/SoDI-Linz). Szerinte jó fejek, hogy segítenek neki, h
Erről a videorol lemaradtam, nagyon szakadok, aztakurva. Hatalmas tisztelet annak aki csinálta.
Kösz :)
Egyébként kevertem, az még az előző próbafeladat volt, amire nem is adott le semmit
Fradi lesz!Megint jól időzített.
Ha nem írja be neki valaki, akkor úgysem tudná
Mifaaaaaaaaaaaan
az előszobát még nem mutatta , lehet oda van behányva XD
Ez is előrelépés
Székre gondolt, csak már nincs eszénél
Mifaaaaaaaaaaaan
a kádár rendszerben is sörrre épültek a lakótelepek, hahó!!!!!!!!!
Sokadszorra rontja el. Elvileg gamer-szék lenne ez, de ki tudja
Tudja hogy lapátra kerül, csak abban nem biztos hogy már most vagy még kihúzza egy kicsit.
Nem vagyunk gyerekek, NSZKSZ!
Mintha az előző stream-ben is pc-t mondott volna már
Igen
jaja, én is úgy emlékszem. furcsáltam is.
Leolvadt az agya a sok sörtől és az érthetetlen melócsától. Ennyike.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Elvileg a robotokat járatta végig a padlón, beszélt arról hogy a felmosóson kellett tartályt cserélni, gondolom akkor sikeresen kiborította az egész flakont.
aaaa köszönöm, nem volt világos
Hipo szag pfúj.
Bezzeg a jó kis penész, egérszar stb szag az oké.
Kurvára meg van törve.Csak vajon miért.
Fáj a foga :DDD
De nem megy orvoshoz, mert elmúlik magától szerinte.
Azt hiszi. De a valóságban még erre sem képes!
A SoDI semmire nem képes. Evidenciákat :D
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szóval innen se a trollok miatt fogják kirúgni, ahogy soha, egyetlen munkahelyéről nem a trollok miatt rúgták ki.
Sőt, szerintem a trollos basztatások miatt csakazértis tartotta meg az espresto ilyen sokáig.
:D
kevésbé ciki, mint a hirado.hu

Az bizony ott egy rakéta az üvegasztalon
Szerző:
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2020 19:01:37
Válasz
(2)
x68)
Válasz
(2)
És mi a faszomat fogsz streamelni gyagyás? Holnap jön a Fenyx Rising!!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
p00p
(
x2)
Dec 02, 2020 19:02:49
x2)
amalono 1 point ·
2 hours ago
It's a hungarian guy called "sodika". Imagine Chris-Chan, but even more gay.
Morganameow 1 point ·
8 minutes ago
mmm
Kilóg a kanóc, bazmeg
2 hours ago
It's a hungarian guy called "sodika". Imagine Chris-Chan, but even more gay.
Morganameow 1 point ·
8 minutes ago
mmm
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 02, 2020 19:03:11
x19)
Délig pakolta a 20nm-t...nagy kupi volt az tény, de normális ember 30 perc alatt osszepakol ott és még 30 amig portalanít, felsöpör, felmos stb. Mondjuk a konyhapult necces meg a fürdőszoba meg külön 1 óra lenne az fix.
Ez meg robotozik, meg ilyesmi XD
Púpos gecifejű erre is alkalmatlan vagy.
-
Dec 02, 2020 19:07:16
Figyelj, odakattinton egy adott menüpontra, és megjelenik egy lista. Ez van most. Én meg éppen azért bújom a kódot, hogy kiderítsem, miért, mi történik pontosan.
Ha ez megvan, akkor én is tudok ilyet készíteni.
szamitogep szakkor 7/b osztaly Ha ez megvan, akkor én is tudok ilyet készíteni.
Dec 02, 2020 19:07:16
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2020 19:08:51
x68)
Soha nem késő elkezdeni tanulni Endrus!
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Dec 02, 2020 19:09:52
x21)
Nézd, én most éppen nézegetek egy kódot, és közben próbálgatom, és próbálok rájönni, hogyan működik.
Ha már vágom, akkor utána ennek alapján én is tudok ilyet írni. Ez a ma esti, meg a holnap délelőtti program.
te inkább buzigyógyító tüntetéseket szervezz szájer otthona előtt. xd Ha már vágom, akkor utána ennek alapján én is tudok ilyet írni. Ez a ma esti, meg a holnap délelőtti program.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 19:10:26
x30)
Délig pakolta a 20nm-t...nagy kupi volt az tény, de normális ember 30 perc alatt osszepakol ott és még 30 amig portalanít, felsöpör, felmos stb. Mondjuk a konyhapult necces meg a fürdőszoba meg külön 1 óra lenne az fix.
Dehogy pakolt. A SoDI nem olyan SoDI.
Max olvasta az egyik troll tanácsát, hogy tolja át a dzsuvát az egyik sarokba és kész. Most meg megmutatja a streamben, hogy rend van. A szag nem látszik, és a talpad se ragad oda, ha csak videót nézel :)
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2020 19:14:41
x68)
Csak le kell takarni a koszt elgatóval, oszt kész!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemfatyle
(
x7)
Dec 02, 2020 19:24:27
x7)
Nézd, én most éppen nézegetek egy kódot, és közben próbálgatom, és próbálok rájönni, hogyan működik.
Ha már vágom, akkor utána ennek alapján én is tudok ilyet írni. Ez a ma esti, meg a holnap délelőtti program.
Nem nézegetsz te semmit, mert te is tudod, hogy esélytelen vagy. Helyette inkább ide irogatsz
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 02, 2020 19:28:28
x19)
A kaputelefon kódját nézegeti és nem érti, hogy ez mi.
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2020 19:35:37
x68)
Sodi, neked miért nincs Patreonod?
Mifaaaaaaaaaaaan
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 02, 2020 19:37:20
x5)
Sodi, neked miért nincs Patreonod?
Lehet azért, mert oda valami alkotni is kell? Az meg annyira nem fekszik a púposnak. Mondjuk be tudna másolni kódokat, de nem tudom azért ki adna pénzt...
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2020 19:40:57
x68)
Szerintem összedobná a fórum!
Már malacznak is van egy ideje, csak azért kérdeztem!
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 19:42:21
x30)
Nekem egyébként a code review-ból ez a személyes kedvencem:
Mixing of ' and " for strings in code - uniformity!
SoDI, hát ezt a szemetet is a netről ollóztad össze mindenféle fórumposztokból? :)
Mixing of ' and " for strings in code - uniformity!
SoDI, hát ezt a szemetet is a netről ollóztad össze mindenféle fórumposztokból? :)
nem it-s
Dec 02, 2020 19:48:29
a kódot mivel lehet futtatni? bocs a hülye kérdésért, de egyáltalán nem értek hozzá
Dec 02, 2020 19:48:29
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 19:49:39
x30)
a kódot mivel lehet futtatni? bocs a hülye kérdésért, de egyáltalán nem értek hozzá
A kedvenc böngésződet javaslom.
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 02, 2020 19:52:49
x5)
Kimasolod a kódot, majd beilleszted egy notepadba, mentés másként indexponthtml legalábbis én így néztem meg.
sittessanyi
Dec 02, 2020 20:01:00
két napja folyamatosan röhögök a másik, hipokrita buzi zsidó botrányán így teljesen lemaradtam a történetben.
egy trolléga össze tudná foglalni h mi törént az első munkanap óta?
nszksz.
nszksz.
Dec 02, 2020 20:01:00
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 02, 2020 20:12:53
x38)
Sneci, megpróbálom elmagyarázni.
Nem fog menni.
Pontosan ugyanazért nem, amiért eddig sem tudtad megérteni a modern JS frameworköket.
Mert máshogy kell hozzá gondolkozni, mint a PHP-ban.
És azt te nem tudsz. Évek alatt sem sikerült, "ma este és holnap délelőtt" sem lesz elég erre. A te agyadban a PHP-s spagettikód van begyakorolva, ez az egyetlen dolog, amit úgy-ahogy meg tudsz ugrani.
Amikor már nem spagettikód volt, hanem osztályok, mint pl. a Symfony-ban, már azzal sem boldogultál rendesen, még akkor sem, amikor már évek óta(!) dolgoztál vele, és még egy tanfolyamot is elvégeztél. Azért, mert annak a komplexitása már túl sok neked. Te ahhoz buta vagy. Ott még megúszod, mert ide-oda klikkelve kis szerencsével végig tudod követni a kódot, és, ha nem túl komplikált, akkor meg is érted. Na persze olyat írni te nem tudsz, ezen már csúsztál el. Erre nagyon jó példa, a try-catch, amit te csak azért copy pastelsz oda, hogy ne basszanak le. De nem érted a lényegét. Ezért is rúgtak ki az utolsó két melódból, emlékezz!
A modern JS frameworköknél nincs ilyen. Nem lehet csak úgy klikkelgetni, hogy kövesd a kódot, vannak eventek, vannak observablek, és még egy csomó dolog, ami miatt a begyakorolt lépéseid zsákutcába vezetnek. Egyszerűen túl bonyolultak neked ezek a minták, ezek a programozási gyakorlatok. És akkor még jön az npm, ami a világ legegyszerűbb dolga, de te arra is képtelen voltál, hogy azzal elboldogulj. Neked ez magas. Te ehhez buta vagy. Akármennyit fogsz rajta kotlani, nem fog belemenni a fejedbe. Azért nem, mert az elavult tudásod, ami már 20 éve is a legalapabb alap volt, nem fejlődött. Amit te fejlődésnek hívsz, az a begyakorlás. Amit már megcsináltál ezerszer, az menni fog utána ezeregyedszerre is. Ahogy újdonságot kéne tanulnod, leold az agyadban a biztosíték. Ráadásul a PHP nagyon elnéző nyelv, ott az általad vétett hibák nagy része elsikkad, mert megengedő a nyelv, és a warningokat úgyis leszarod. A React pl. nem ilyen. Ott már lebasznak, ha " helyett '-t használsz, ha nem jó a változó típusa, vagy ha rosszul raksz össze alapvető constructokat. Ezért teljesen fölösleges ezzel töltened az idődet.
Úgyis ki fognak rúgni. Szerintem a jövő héten, legkésőbb két hét múlva. Mert egyetlen sor használható kódot nem fogsz tudni produkálni. Mert egy buta kókler vagy. Soha nem fogod vágni, akármeddig próbálgatod.
De legalább szenvedsz, sírsz, és hamarosan éhen fogsz dögleni. És ez így lesz a legjobb mindenkinek. Rend van, na!
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 02, 2020 20:15:00
x19)
Sodi, szartál már a wc mellé az új kecóban?
sztárprogramozó
(
x2)
Dec 02, 2020 20:18:21
x2)
Sodi, szartál már a wc mellé az új kecóban?
Evidenciákat.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 20:18:58
x30)
két napja folyamatosan röhögök a másik, hipokrita buzi zsidó botrányán így teljesen lemaradtam a történetben.
nszksz.
nszksz.
Megpróbálom.
Kedd 9-kor megvolt a bemutatkozás, a gyagyás 15 percet késett, ugyanis technikai problémák merültek fel a zoom callban a kamerával-mikrofonnal. Közben egész nap ide írkált - egyébként ma is - a melóban semmi lényegit nem csinált, "dokumentációt olvas". Délután 4-kor írt a főnöke egy SMS-t, amit nem vett észre estig, aztán itt loopolt rajta néhány órát.
Este egy rövid, 15 perces stream a kávéfőző unboxing ürügyén, remek képek születtek az egérszaros, sosem takarított recskabarlangról. Kávéfőzővel persze kb. mindent elbaszott amit lehetett, leejtett, elrontott, elszakított, elhagyott, stb. Ja és mutatta az üdítőt amit ivott napközben (2%-os sör)
Ma már a reggeli standupra sem hívták a cégnél, újfent nem csinált semmit csak ide írogatott. Délután meg bemásolta a code review-ját a híres próbafeladatról (https://www.captiongenerator.com/2025612/SoDI-Linz). Szerinte jó fejek, hogy segítenek neki, hogy mire kell odaifgyelni, a valóságban a hibalista hosszabb mint a kód, ami igazából az arcbaköpés megfelelője sotfware development-ben :D
Ma 21:00-tól stream. (Esetleg késik, vagy technikai hibák. Leginkább mindkettő)
Vonzas torvenye
Dec 02, 2020 20:25:25
Sodi, megkaptad mar a kifugos smst? Tobben kerdezik.
Dec 02, 2020 20:25:25
-
Dec 02, 2020 20:30:25
Recskas te hulye kontar geci nem nezgetni kell azt a kodot hanem megcsinalni
Dec 02, 2020 20:30:25
Mitvisz
(
x1)
Dec 02, 2020 20:30:45
x1)
Ma már a reggeli standupra sem hívták a cégnél, újfent nem csinált semmit csak ide írogatott. Délután meg bemásolta a code review-ját a híres próbafeladatról (https://www.captiongenerator.com/2025612/SoDI-Linz). Szerinte jó fejek, hogy segítenek neki, h
Erről a videorol lemaradtam, nagyon szakadok, aztakurva. Hatalmas tisztelet annak aki csinálta.
broni
(
x45)
Dec 02, 2020 20:34:03
x45)
üsd a katallánt!!!!!!!!!!!!!!
Nemfatyle
(
x7)
Dec 02, 2020 20:43:06
x7)
Miért facebookozol Endre? Máris megértetted a kódot? A pénteki ticket ujjgyakorlat lesz ugye?
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2020 20:43:31
x68)
Azt ne felejtsük el, hogy az "egérszaros" jelző itt szó szerint értendő!
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 20:45:32
x30)
Kösz :)
Egyébként kevertem, az még az előző próbafeladat volt, amire nem is adott le semmit
pedofilsodiasodi
(
x2)
Dec 02, 2020 20:48:10
x2)
9-kor óraműpontossággal tudunk indulni tyodika?
pedofilsodiasodi
sztárprogramozó
(
x2)
Dec 02, 2020 20:55:13
x2)
Mirror lesz?
broni
(
x45)
Dec 02, 2020 20:56:50
x45)
ződ zászlók, ződ sasok, magasan szárnyaljatok!!!!!!!!!!!!!salut!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biztatási kár
(
x10)
Dec 02, 2020 20:58:14
x10)
Mirror lesz?
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2020 20:59:25
x68)
Ha nem írja be neki valaki, akkor úgysem tudná
rBali
(
x24)
Dec 02, 2020 21:00:56
x24)
Mirror itt, ha lesz egyáltalán púpos live:
youtu.be/dyYi5nsW220
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
youtu.be/dyYi5nsW220
sztárprogramozó
(
x2)
Dec 02, 2020 21:01:27
x2)
Remélem sodi nem pusztította el a mirrort...
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:02:00
x30)
LIVE
A kombájn elüt
(
x1)
Dec 02, 2020 21:02:18
x1)
már megy
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:03:02
x30)
Tényleg valamiféle rendet rakott. A stream akadozik persze
A kombájn elüt
(
x1)
Dec 02, 2020 21:03:36
x1)
Tényleg valamiféle rendet rakott. A stream akadozik persze
csicskasodi
(
x1)
Dec 02, 2020 21:03:42
x1)
Beszart az ingatlanostól?
CSICSKA SODI A CSICSKASODI?
Az.
CSICSKA SODI A CSICSKASODI?
Az.
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 02, 2020 21:03:51
x5)
Jajj de nagyon szomorú... Nagyon le van törve :(
#50euro + kamatok
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:04:20
x30)
Ez is előrelépés
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:05:11
x30)
Tök jól cuppog a papucsa, ahogy mászkál :) A felmosórobot még nem ment végig
broni
(
x45)
Dec 02, 2020 21:05:34
x45)
most gondolkoztam el, szájer nem gödény??????????
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2020 21:06:19
x68)
Dolgozni fog, de azért a sört már hozza :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:07:26
x30)
első sör
-
Dec 02, 2020 21:08:52
Lehet, hogy rendelni kéne neki sört vagy taxit.
Dec 02, 2020 21:08:52
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 02, 2020 21:08:59
x5)
Kinek akarsz bizonyítani puha slag? Nekünk? Nekünk nem kell, tudjuk jól hogy egy utolsó undorító féreg vagy. Vagy beszartál hogy megy az ingatlanos ellenőrizni?
#50euro + kamatok
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2020 21:09:36
x68)
Amúgy végre értelmes vagy Endre, fasznak kell ide gamer stream, ez kell, just chatting!
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Dec 02, 2020 21:09:38
x24)
Jól értem, vett egy új GAMER PC-t? Endre, laza 3000 eurócska megint elköltődött? :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 02, 2020 21:10:09
x5)
Csak nekem tűnik olyannak a hangja mint annak aki mindjárt elsírja magát?
#50euro + kamatok
rBali
(
x24)
Dec 02, 2020 21:10:54
x24)
Gyerekek, kizárt, hogy ő takarította ki a szemétdombot így.
Hány euróba került a takarító cég te csöves kutya?
Hány euróba került a takarító cég te csöves kutya?
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2020 21:10:59
x68)
Jól értem, vett egy új GAMER PC-t? Endre, laza 3000 eurócska megint elköltődött? :D
Székre gondolt, csak már nincs eszénél
broni
(
x45)
Dec 02, 2020 21:11:46
x45)
Dolgozni fog, de azért a sört már hozza :)))
a kádár rendszerben is sörrre épültek a lakótelepek, hahó!!!!!!!!!
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:12:24
x30)
csicskasodi
(
x1)
Dec 02, 2020 21:13:09
x1)
Csak nekem tűnik olyannak a hangja mint annak aki mindjárt elsírja magát?
Tudja hogy lapátra kerül, csak abban nem biztos hogy már most vagy még kihúzza egy kicsit.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:13:22
x30)
Gyerekek, kizárt, hogy ő takarította ki a szemétdombot így.
Nem vagyunk gyerekek, NSZKSZ!
Nemfatyle
(
x7)
Dec 02, 2020 21:13:32
x7)
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2020 21:14:54
x68)
Autilinkelte volna minden órában, ha jönne új gamer pc
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:16:00
x30)
Igen
kirakottLegoBusz
(
x1)
Dec 02, 2020 21:16:34
x1)
jaja, én is úgy emlékszem. furcsáltam is.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 02, 2020 21:16:52
x38)
Leolvadt az agya a sok sörtől és az érthetetlen melócsától. Ennyike.
broni
(
x45)
Dec 02, 2020 21:17:04
x45)
na, ezt már elkurtuk.
A kombájn elüt
(
x1)
Dec 02, 2020 21:18:44
x1)
"ha ez kifogjuk bontani" és a felmosót mutatja, akkor lehet hogy mégis külső cég volt? mert milyen hípo szagra panaszkodna?
Nemfatyle
(
x7)
Dec 02, 2020 21:18:48
x7)
Térélmény :D Na az a Blahán is meg lesz
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:19:22
x30)
"Nekem a térélmény a fontos. Itt van térélmény. Ez a szoba 32 négyzetméter"
Külsős Freelancer
Dec 02, 2020 21:21:42
"ha ez kifogjuk bontani" és a felmosót mutatja, akkor lehet hogy mégis külső cég volt? mert milyen hípo szagra panaszkodna?
Elvileg a robotokat járatta végig a padlón, beszélt arról hogy a felmosóson kellett tartályt cserélni, gondolom akkor sikeresen kiborította az egész flakont.
Dec 02, 2020 21:21:42
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:23:58
x30)
Rendesen meg van zuhanva a SoDI. Szerintem érzi a Blaha lehelletét.
A kombájn elüt
(
x1)
Dec 02, 2020 21:24:17
x1)
aaaa köszönöm, nem volt világos
csicskasodi
(
x1)
Dec 02, 2020 21:26:22
x1)
"Nem történt semmi rossz."
Közben akkorákat sóhajt, szinte érzem a leheletét.
GAME OVER!
Közben akkorákat sóhajt, szinte érzem a leheletét.
GAME OVER!
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 02, 2020 21:26:33
x19)
Hipo szag pfúj.
Bezzeg a jó kis penész, egérszar stb szag az oké.
Tech Galla Miki
Dec 02, 2020 21:27:16
a tejtúlcsordulás az milkoverflow? hahahahahaha.
Dec 02, 2020 21:27:16
-
Dec 02, 2020 21:28:09
Idegesen magyarázza, hogy szinte semmi probléma nincs a padlóval, ott se sérült meg, ahol azt hitte, hogy igen.
100%, hogy felkérdezte az ingatlanos cég, szép munka!
100%, hogy felkérdezte az ingatlanos cég, szép munka!
Dec 02, 2020 21:28:09
broni
(
x45)
Dec 02, 2020 21:28:52
x45)
most fujd le baszki, kapunk egy 10-est.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:29:24
x30)
"Nem állítanám, hogy profi lennék" :) Übermasni
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:31:23
x30)
Most elismerte, hogy azt tudja csinálni, hogy bővíteni a meglévő kódot a létező alapján.
Volt ilyen beosztottam. Hamar búcsúztunk.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:33:00
x30)
Borzasztó beletörődőtt-megtört SoDI a SoDI :) Egész őszinte
kovacsferi
Dec 02, 2020 21:33:30
Kurvára meg van törve.Csak vajon miért.
Dec 02, 2020 21:33:30
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:33:44
x30)
"otthon, újszászon"
-
Dec 02, 2020 21:35:31
Fáj a foga :DDD
De nem megy orvoshoz, mert elmúlik magától szerinte.
Dec 02, 2020 21:35:31
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 02, 2020 21:35:42
Fáj a foga. Lehet, hogy már holnap menni kell fogorvoshoz.
De reméli, majd elmúlik magától. :)
Dec 02, 2020 21:35:42
Vonzas torvenye
Dec 02, 2020 21:36:09
A fogcsonkok megfajdultak a pizzatol :( nem tud enni mar a sodi
Dec 02, 2020 21:36:09
kirakottLegoBusz
(
x1)
Dec 02, 2020 21:36:11
x1)
Odaégett pizza, fájó fog...
SoDI apja
Dec 02, 2020 21:36:47
Mi a mirror linkje? Rég láttam már a kisfiam.
Dec 02, 2020 21:36:47
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:37:08
x30)
Lopott monitor show-off megint. A KURVA ANYÁD TOLVAJ SODI!
fruzs1
(
x1)
Dec 02, 2020 21:37:37
x1)
Kérem a tisztelt snecológusokat, vizsgálják meg az elmúlt másodperc képsorait, valamit rejtegetett a sodi! :D
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 02, 2020 21:38:02
x38)
Most elismerte, hogy azt tudja csinálni, hogy bővíteni a meglévő kódot a létező alapján.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:38:07
x30)
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:40:01
x30)
Holnap, ha olyan kedve lesz, "just dance"-elünk. Stipi-stopi, hogy ez elmarad.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:41:08
x30)
A SoDI semmire nem képes. Evidenciákat :D
Mitvisz
(
x1)
Dec 02, 2020 21:41:20
x1)
Endre miért volt ilyen letört, kisírt veknid?
-
Dec 02, 2020 21:41:41
Nagyon fosik, hogy megtudjuk a munkahelyét valamilyen óvatlanul ott felejtett mappával, de nem értem miért, nyilvánvalóan nem számol vele hosszabb távon a cég, de ha valami csoda folytán számolna, akkor pedig a feladata lesz olyan, amihez nem ért.
Szóval innen se a trollok miatt fogják kirúgni, ahogy soha, egyetlen munkahelyéről nem a trollok miatt rúgták ki.
Dec 02, 2020 21:41:41
xray
(
x21)
Dec 02, 2020 21:42:48
x21)
Fáj a foga. Lehet, hogy már holnap menni kell fogorvoshoz.
a fogfájásra jellemző, h végleg elmúlik ....miután kihúzták. xd De reméli, majd elmúlik magától. :)
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2020 21:43:07
x68)
Úgy látom most csak egy "nud2" mappát láttunk:
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Dec 02, 2020 21:43:21
Nagyon szomorúnak látszott sodi, valamivel fel kéne vidítani.
Dec 02, 2020 21:43:21
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:43:32
x30)
Sőt, szerintem a trollos basztatások miatt csakazértis tartotta meg az espresto ilyen sokáig.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 21:44:21
x30)
Úgy látom most csak egy "nud2" mappát láttunk:
:D
kevésbé ciki, mint a hirado.hu
grosi
Dec 02, 2020 21:45:25

Az bizony ott egy rakéta az üvegasztalon
Dec 02, 2020 21:45:25
-
Dec 02, 2020 21:45:59
Recskas hagyd a picsaba ezt vergodest. Pakolj ossze es huzzal el Ujszaszra. Anyad nyugdijabol vigan ellesztek
Dec 02, 2020 21:45:59
71 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™