Google translate:
With your stated experience and salary expectations, our expectations of professional know-how and corresponding implementation do not match
Magyarra lefordítva:
Egy juniornak is kevés kontár vagy, senior fizetési igénnyel. Komolyan felmerülhetett bennük, hogy hazudtál a tapasztalatodról, talán erre utalhat az angegebenen kifejezés.
Vagy ahogy, fentebb írták: a kurva anyádért masnizod a CV-d, te hazug korcs
Hát ez kiderült azok számára is, akik kiértékelték a feladatodat.
vagy inkább:
"ezért akarsz pénzt kérni? XD"
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
vannak hasonlóságok, de Az más volt, mert ott felügyelet alatt volt, és nem ivott.
akkor sem tudta, hogy hol van a helye szakmailag, és akkoriban a "stabilan 100 ezer a havi jövedelmem" című hazugságot nyomta (kárpi együtt sem volt annyi soha). gombokért gányolt, most meg durván túl van fizetve.
Speghetti kód, Endre, tudod egyáltalán, hogy mit jelent?
A Sodi spagetti kódot szeretne enni ebédre, de most sajnos csak ravioli van.
3 hét, sodi! 3 hét!
Akkor a cv-be miért írtad bele konkrétan hogy imádsz új dolgokat, technikát látni/tanulni meg hasonlókat? Csak nem...áh az lehetetlen...olyan nincs hogy HAZUDOTT A SODI!!
Ez idáig még fel sem tűnt!
Mifaaaaaaaaaaaan
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
"rendes a csávó, mert részletesen leírta, hogyan lehetne a cucc jobb"
A fickó azért írta le részletesen a dolgokat mert úgy felidegesítetted azzal a tákolt fossal amit elküldtél. Semmi másért. Persze autista hülye vagy akinek az agyáig nem jut el mit kommunikál.
Nyugiság, kapsz majd durvábbakat az első ticketed code reviewjában!
Faszaság van, minden rendben!
Az első ember, aki végre leírta neki az igazságot. És teljesen igazad van, azért írta le a földbe döngölve ezzel a korcsot, mert időt kellett vele töltenie. Magyarra fordítva pontosan annyi az egész, hogy "A kurva kókler anyádért jelentkeztél erre az állásra, ha nem értesz szarhoz sem, és még az én időmet is húzod, te gané geci, hazug fos!!!"
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Very minimalist styling
Errol kernenk egy kepet Endre!
A munka nem megoldás.
De már így nézi, Hahó!
"elmolyolgatok"
"amíg nem volt review"
"sajnos itt lesz ellenőrzés"
"nyugdíjas meló"
"három hónapig tudok tanulgatni"
A túlélés a morál előtt!
Pontosan beárazta magát, csak nekünk vetít itt teljesen fölöslegesen. Mi pontosan tudjuk, mekkora szardarab ASODI!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
mindezzel csak annyi a probléma hogy van 30-40 ezer € adóssága több különböző banknak így a spórolás oda menne.
Egyertelmuen ezt csinalna mar egy ideje, ezert irtam tegnap hogy con-artist, nem programozo.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
nem értek egyet, mert azt még nem ismerte be magának, hogy ő szakmailag zéró. az egója még tiltakozik, a szakmai önbecsülés illúziójában él.
igazi gátlástalan szélhámos akkor lesz, amikor beismeri, hogy ő alkalmatlan programozásra, és csak az átbaszással tud pénzt szerezni. és akkor sokkal hatékonyabb is lesz, mert eleve nem is fog próbálkozni azzal, hogy programozzon, csak a csalásra fog koncentrálni, és arra, hogy le ne bukjon.
Tyerintyem esz értyhetyő.
Eselytelen, akkoriban az elten (hasonlo idoben vegeztem) a tanarszakosok kb ugyanazt a matekot tanultak mint a nem-tanarszakosok, innen az elvegzetlen algebra 1 tizedik szemeszter utan sodonal.
Ezt csinálta eddig is. ösztönösen csicskult, sunnyogott, hazudott vagy vetette be a fő számát, a szánalomkeltést.
Csak annyira ostoba, hogy nem fogta fel, és ezért egyes döntéseket (pl. hitelfelvétel, Linzbe költözés, fizetési igény meghatározása, stb.) úgy hozott meg, hogy azt képzelte magáról, hogy ő egy értékes fejlesztő.
Az eredményét látjuk: Lassan fenntarthatatlanná váló adóssághegyek, jó úton az idei negyedik kirúgása és a hajléktalanná válása felé.
Sodi az élő példa arra, hogy ha valaki lusta, és tisztességtelen, az legalább hülye ne legyen.
hát ez az, hogy még csak tudat alatt. el kell jutnia a beismerésig. odaállni a tükör elé, és azt mondani: " én nem tudok programozni".
igen, még mindig azt képzeli magáról, hogy ő egy értékes fejlesztő. ezt kellene elengednie, és tudatosan ráállni a csalásokra. gyakorlatilag egy modern rablóhadjáratot kellene csinálnia.
ez még a nyűglődés, még birkózik az igazság elfogadásával.
Tehát nem fogsz lószart sem csinálni, mehet a púpfal és a pitonozás! Egérszar ott van még?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ma beszéltél a főnökúrral? Vagy bárkivel a cégből?
Egy nappal az első ticket előtt, több éves szakmai múlttal a hátad mögött úgy érzed, itt az idő, hogy megtanulj programozni?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
hát, ez volna a fejlődés. levetni az autipáncélt, beismerni az igazságot, és a meglévő képességekhez igazítani az életstratégiát.
1 heted volt felkészülni a melóra, ma délután kezdted el? XD
Ez nem fog mukodni, mert hianyoznak az alapok. BASICS! Kb mintha en kezdenek el paragrafusokat ertelmezni a masnapi targyalasra, hatha osszejon valami.
De segitsen neked a faszom, autista kutya, megint akkora lesz a pofad mint ide lachaza ha osszejon valamk, egymillio futyi. Meg hat felesleges, azt a keves agyad is elittad mar, game over, amit egy dolog miatt sajnalok, mert kb 850k komment korul legkesobb jon a blaha, es nem lesz egymillio futyikommentes forum.
Apád faszát, az előszobát is mutasd meg, mert tuti kisöpröd oda te ganyé. XD
Ha jól értem te csak másolgatod a részleteket, ezt szinte bárki meg tudja csinálni. Te annyira vagy programozó mint én, SEMENNYIRE. Csak az a különbség hogy én nem is adom ki magam annak.
Tej ott van még a pulton vagy az egércsalád felnyalta?
Mifaaaaaaaaaaaan
szerintem engedd el. a próbafeladat alapján teljesen fogalmatlan vagy ehhez a szakmához. csak az alibizésre koncentrálj.
például csináltasd meg a freelancer gyerekkel a munkát, és add elő a főnök úrnak, hogy azt te csináltad meg.
Végül is mióta vagy "programoszó"? Vagy 15 éve? Szóval éppen itt lenne az ideje, hogy elővegyél egy BASIC vagy Pascal könyvet. Mondjuk így is szopni fogsz, ugyanis NEM TUDSZ ANGOLUL!!!négy!! Még annyira sem mint németül. Anélkül pedig nem fog menni.
Ingatkanügyek
Erre az elbukott próbafeladatra mennyi időd is volt? :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
Most már csak hülyeségeket beszélsz a levegőbe.
Ma mit beszéltél a főnökúrral?
Tegnap még a szájeren röhögtél, de ő mekkorát fog röhögni rajtad mikor a blahán fogsz szopni ő meg a rózsadombi villájában bassza a fiatal twinkyboy-okat.
Innen kezdtem visszanézni a fórumot és hosszan elgondolkoztam, hogy ki a faszom az a Basics Endre. xD
ebédszünetben az ölembe ültettem a feleségem, és végignéztük a tegnapi kávégépes szerencsétlenkedésedet. Sírva röhögött rajtad, te balfasz! :D
Az egész életed arról szól, hogy mint valami elbaszott robot, megpróbálod lemásolni a dolgokat, anélkül, hogy tudnád, mi miért működik pont úgy, ahogy működik. Pszichopata vagy, de abból is a legbutább fajta.
link pls
en.wikipedia.org/wiki/Cargo_cult_programming
Belehánytál mindent egy fekete szemeteszsákba, Hahó! Ez nem rendrakás! Az egérszaros pultot letörölted?
Ebben igazad van. A csaláshoz már ért, de magáról még mindig elhiszi, hogy a tudása több, mint egy szaros pelenkába csavart gumikacsa. Ennek pedig a normális emberek az okai. Sajnos. Most kapott először életében igazi feedbacket, mindenhol máshol csak a masnit. Mivel ez volt az utolsó állása, még akkor se fogja elhinni, ha innen seprűvel kergetik ki, majd betudja valami olyannak, hogy a labancok hülyék. Még egy pár ilyen fasza próbafeladat kéne, hogy megkarcolja az autipáncélt valami, de Púpszászon már nem fog melót keresni, az is biztos.
Szerintem is az a járható út számára, ha tudatosan olyan melókra jelentkezik ahol dől a lé, amíg tud alibizik. Amikor érzi hogy rezeg a léc, néz másikat. Nem fogják feljelentei csalásért, holott az, de egész jól megélhetne belőle.
Arról, hogy a feleségem az ölemben röhög? :D
Sneci tegnapi műsora fent van a mirroron, hahó!
Ez zsidó varázslat.
Kód nem tud ilyet, hogy kattint majd megnyilik. Te is tudod a 20 év tapasztalatoddal.
Amennyire átlátom, lehetne akár az is, de éppen nézem. :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Érik a 4. kirúgásocska fél év alatt XD
Ez neked így nem fog menni. Ahhoz, hogy megértsd egy működő rendszer alapján, hogy működik egy technológia, olyan alapokra van szükség, ami neked nincs.
Ma akkor nem is hívott senki a melócsából?
Aha, csak a programozás éppenhogy nem ebből áll, hogy "odakattintok, oszt történik valami". Az az alapja. És mi van, ha kb 10000 felhasználó kattint oda? És mi van, ha a főnök azt kéri, hogy túl lassú, gyorsítsd fel? És mi van, ha az alkalmazás egy nagyon kicsi, de fontos részét kell éppen előbányászni valahonnan? Az igazság az, hogy nem csak te, hanem nagyon komoly szakemberek nincsenek felkészülve az informatikával kapcsolatos kihívásokra. Te sehol nem vagy.
Ingatkanügyek
github.com/amalono/graphql/blob/master/index.html
Itt a remekmű XD
Amikor először megnyitottam, azt hittem nem működik, de a faszt, csak iszonyú lassú XDDD
A jó portás csak baszik!
Te ennyire fogyatékos vagy Sneci?
Alap szinten meg tudom az autómat szerelni, a mikrót megjavítom, lakásomat magam újítottam fel (kivéve gázszerelés) , de nem tudok se autót se mikrót tervezni sem házatépíteni nem tudok.
Raksz ám a lófaszt. Itt lurkolsz 0-24 :) Meg twinkyboy, meg netflix, meg söröcske és esetleg még tényleg streamelsz is. Tanulás és meló biztos nem lesz.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
sodika
Dec 02, 2020 17:10:34
Általában nem szoktam törni magam a tanulással, de az ember mégis kénytelen.
Dec 02, 2020 17:10:34
A kombájn elüt
(
x1)
Dec 02, 2020 17:10:43
x1)
Ez a mondat is sokat mesél:
"Mit deiner angegebenen Erfahrung und den Gehaltsvorstellungen passen die Erwartungen von uns an fachliches Knowhow und entsprechende Umsetzungen nicht zusammen."
a google fordító szerint:
Megállapított tapasztalata és fizetési várakozása alapján a műszaki know-how-val és a megfelelő megvalósítással kapcsolatos elvárásaink nem egyeznek.
Magyarul: kibaszottul túlértékelted magad fiacskám XD
"Mit deiner angegebenen Erfahrung und den Gehaltsvorstellungen passen die Erwartungen von uns an fachliches Knowhow und entsprechende Umsetzungen nicht zusammen."
Megállapított tapasztalata és fizetési várakozása alapján a műszaki know-how-val és a megfelelő megvalósítással kapcsolatos elvárásaink nem egyeznek.
Baromarc
(
x1)
Dec 02, 2020 17:11:04
x1)
Doktorált kutatókat kérdezném nem rég csatlakozott doktoranduszként, hogy az eddigiek alapján mennyire hasonlít a mostani helyzet a Kolosy téri szafarihoz? Ott is ennyire hamar épült le egyedül, mennyire durva a mostani leépülés?
Hahó
(
x136)
Dec 02, 2020 17:12:50
x136)
nyelvtanilag.:))
sodika Nov 16, 2020 22:34:16
Nem tudom, mi az "értés".
Volt egy alaposan végigolvasott feladatkiírás, és annak nyelvtanilag megfelel a cucc. A benne írt technikákat használja, és a leírt dolgokat pont tudja.
sodika Nov 16, 2020 22:34:16
Nem tudom, mi az "értés".
Volt egy alaposan végigolvasott feladatkiírás, és annak nyelvtanilag megfelel a cucc. A benne írt technikákat használja, és a leírt dolgokat pont tudja.
Hahó
(
x136)
Dec 02, 2020 17:14:04
x136)
react hibája, nem a SoDIé.:))
sodika Nov 16, 2020 22:45:37
Nem tudom, mit jelent az, hogy nem így kell react alkalmazást írni. React, és tudja, amit kell. Ha szarul is lehet react alkalmazást írni, az a react hibája. :D
Nem a SoDIé.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
sodika Nov 16, 2020 22:45:37
Nem tudom, mit jelent az, hogy nem így kell react alkalmazást írni. React, és tudja, amit kell. Ha szarul is lehet react alkalmazást írni, az a react hibája. :D
Nem a SoDIé.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
-
Dec 02, 2020 17:14:30
Mit deiner angegebenen Erfahrung und den Gehaltsvorstellungen passen die Erwartungen von uns an fachliches Knowhow und entsprechende Umsetzungen nicht zusammen
Google translate:
With your stated experience and salary expectations, our expectations of professional know-how and corresponding implementation do not match
Magyarra lefordítva:
Egy juniornak is kevés kontár vagy, senior fizetési igénnyel. Komolyan felmerülhetett bennük, hogy hazudtál a tapasztalatodról, talán erre utalhat az angegebenen kifejezés.
Vagy ahogy, fentebb írták: a kurva anyádért masnizod a CV-d, te hazug korcs
Dec 02, 2020 17:14:30
Hahó
(
x136)
Dec 02, 2020 17:15:37
x136)
tudja amit kell.:))
sodika Nov 16, 2020 22:40:23
1) react
2) tudja, amit kell
Én így közelítem meg a feladatokat. :)
Használd a kért technikát, és tudja, amit kell.
sodika Nov 16, 2020 22:40:23
1) react
2) tudja, amit kell
Én így közelítem meg a feladatokat. :)
Használd a kért technikát, és tudja, amit kell.
-
Dec 02, 2020 17:16:37
Hát ez kiderült azok számára is, akik kiértékelték a feladatodat.
Dec 02, 2020 17:16:37
Hahó
(
x136)
Dec 02, 2020 17:16:51
x136)
nem vagy elveszve, ááá, dehogy vagy.:))
sodika Nov 16, 2020 21:45:17
Ezen dolgoztam a hétvégén, szombat este és vasárnap délután.
Úgy, hogy előtte nem is láttam ezeket a technikákat.
Tehát azért ANNYIRA talán mégsem vagyok elveszve, LOL. :)
sodika Nov 16, 2020 21:45:17
Ezen dolgoztam a hétvégén, szombat este és vasárnap délután.
Úgy, hogy előtte nem is láttam ezeket a technikákat.
Tehát azért ANNYIRA talán mégsem vagyok elveszve, LOL. :)
p00p
(
x2)
Dec 02, 2020 17:16:52
x2)
Egyszer már megvolt neki ez a fizetés, nem ereszti. Rögtön kirúgták, de megvolt neki.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Hahó
(
x136)
Dec 02, 2020 17:18:07
x136)
Ez a mondat is sokat mesél:
vagy inkább:
"ezért akarsz pénzt kérni? XD"
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 02, 2020 17:19:25
x38)
Sneci, ki fognak rúgni! És ezzel az npm is egyet ért!
IT Troll v5.12
Dec 02, 2020 17:19:53
Ez nagyon megalázó.
Te miért másoltad be ide? Ugye nem azért, mert nem értetted, és azt vártad, hogy majd mi elmagyarázzuk?
Ha igen, akkor mire mész vele, hogy most már tudod, hogy rosszul megpucolt, koszos, félig nyersen maradt, üres vízben megfőzött krumplit szolgáltál fel egy gourmet étterem próbafőzésén?
Te miért másoltad be ide? Ugye nem azért, mert nem értetted, és azt vártad, hogy majd mi elmagyarázzuk?
Ha igen, akkor mire mész vele, hogy most már tudod, hogy rosszul megpucolt, koszos, félig nyersen maradt, üres vízben megfőzött krumplit szolgáltál fel egy gourmet étterem próbafőzésén?
Dec 02, 2020 17:19:53
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 02, 2020 17:22:31
x38)
És ASODI most élesben dolgozik ezzel. Nagyon okos ASODI. Bizony.
Hahó
(
x136)
Dec 02, 2020 17:23:10
x136)
Doktorált kutatókat kérdezném nem rég csatlakozott doktoranduszként, hogy az eddigiek alapján mennyire hasonlít a mostani helyzet a Kolosy téri szafarihoz? Ott is ennyire hamar épült le egyedül, mennyire durva a mostani leépülés?
vannak hasonlóságok, de Az más volt, mert ott felügyelet alatt volt, és nem ivott.
akkor sem tudta, hogy hol van a helye szakmailag, és akkoriban a "stabilan 100 ezer a havi jövedelmem" című hazugságot nyomta (kárpi együtt sem volt annyi soha). gombokért gányolt, most meg durván túl van fizetve.
max5enutalnak
Dec 02, 2020 17:23:20
Pedo, milyen erzes, hogy mindig igazunk van? Mert nekunk baszott jo, te fasz :)))
Dec 02, 2020 17:23:20
IT Troll v5.12
Dec 02, 2020 17:23:46
Csak megemlítem, hogy egészen pontosan ugyanezt művelte a Reichlnél.
Írta, hogy 3 nap után kész volt, de hát pont egy olyan megoldással lett kész, mint amit itt is látunk.
Utána néhány naponként ránéztek, kapott egy olyan review-t, mint amit ide is bemásolt, de képtelen volt kijavítani, folyton új meg új hibákat követett el. Három hét után feladták, és kirúgták.
Írta, hogy 3 nap után kész volt, de hát pont egy olyan megoldással lett kész, mint amit itt is látunk.
Utána néhány naponként ránéztek, kapott egy olyan review-t, mint amit ide is bemásolt, de képtelen volt kijavítani, folyton új meg új hibákat követett el. Három hét után feladták, és kirúgták.
Dec 02, 2020 17:23:46
A kombájn elüt
(
x1)
Dec 02, 2020 17:24:14
x1)
Endre, azt ugye tudod , hogy most ott eddig állt a munka mert annyit röhögtek rajtad, hogy felváltva kellett írniuk a levelet , még az is lehet, hogy felvettek valami külsős freelancert mert így sem bírták szusszal.
Csak a baj van veled.
Csak a baj van veled.
3 hét
Dec 02, 2020 17:24:15
Speghetti kód, Endre, tudod egyáltalán, hogy mit jelent?
A Sodi spagetti kódot szeretne enni ebédre, de most sajnos csak ravioli van.
Dec 02, 2020 17:24:15
Örebro
(
x17)
Dec 02, 2020 17:24:34
x17)
te gyagyås fasz en nem ertek az IT-hez, max. felhaszåloi szinten ertek valamicsket, de azt låtom, hogy bår lehet jårt 1.347.890 felevet kulönfele egyetemekre, de lusta ållatkent nem tanultål, råadåsul mikor idöd lett volna potolni hiånyossågaidat, te kinevezted magad a nep hirmondojånak es arra basztad el az idöt, hogy forizs fele retårdokat filmeztel. itt az eredmeny, lassan 40 evesen egy kalap szart nem ersz!
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2020 17:24:51
x68)
Szerintem annyit jelent a levél, hogy az irány jó!
Gratulálok Endre! Most nyald le az egérszart légyszíves!
Mifaaaaaaaaaaaan
Gratulálok Endre! Most nyald le az egérszart légyszíves!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 02, 2020 17:26:01
x38)
Sneci, a Partner Bank meg fog baszni!
Sneci, a főbérlő cég meg fog baszni!
Sneci, a munkahelyedről ki fognak baszni!
Sneci, a zsidóbankok meg fognak baszni!
Szépen telibe leszel baszva minden oldalról karácsonyra! XDDDDDD
technikai_proba
(
x1)
Dec 02, 2020 17:26:03
x1)
a bemásolt levéllel az önégetés egy új, egészen magas szintjére lépő sodi lett a sodi
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2020 17:27:06
x68)
Na kezdődik a mai auticunami a púpfalon?
Mifaaaaaaaaaaaan
Trolllistás Troll
Dec 02, 2020 17:27:27
Akkor a cv-be miért írtad bele konkrétan hogy imádsz új dolgokat, technikát látni/tanulni meg hasonlókat? Csak nem...áh az lehetetlen...olyan nincs hogy HAZUDOTT A SODI!!
Dec 02, 2020 17:27:27
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2020 17:28:51
x68)
Ez idáig még fel sem tűnt!
Elsőéves
(
x3)
Dec 02, 2020 17:31:10
x3)
Sneci remélem, hogy a kapott levél után világossá vált számodra is, hogy csak segédmunkára vagy alkalmas. WC pucolónak, árufeltöltőnek, esetleg koszos tányérokat mosogatni.
Semmi másra nem, főleg nem informatikai feladatokra.
Ha most még mást gondolnál, akkor kurva gyorsan felejtsd el és keress azonnal egy fenti feladatkörökben foglalkoztató munkahelyet. Különben karácsonyra az éhendöglés szélén fogsz a mínusz fokokban bolyongani a Linzi utcákon.
Fogsz te még engem rajongással szopni
Ha most még mást gondolnál, akkor kurva gyorsan felejtsd el és keress azonnal egy fenti feladatkörökben foglalkoztató munkahelyet. Különben karácsonyra az éhendöglés szélén fogsz a mínusz fokokban bolyongani a Linzi utcákon.
xray
(
x21)
Dec 02, 2020 17:32:20
x21)
Sneci, a Partner Bank meg fog baszni!
mr garrison is halálra fogja baszni. ha valaki ismeri a south park ezen adását. :) Sneci, a főbérlő cég meg fog baszni!
xray
(
x21)
Dec 02, 2020 17:33:05
x21)
Sneci remélem, hogy a kapott levél után világossá vált számodra is, hogy csak segédmunkára vagy alkalmas. WC pucolónak, árufeltöltőnek, esetleg koszos tányérokat mosogatni.
nem bírja a háta. Semmi másra nem, főleg nem informatikai feladatokra.
Ernyedt Endre
Dec 02, 2020 17:34:32
Nagyon pörög a fórum, most akkor mi van?
A düsseldorfi helyről is kirúgták?
A düsseldorfi helyről is kirúgták?
Dec 02, 2020 17:34:32
.
Dec 02, 2020 17:36:37
Épp elég nekem, hogy ezt a projektet kezelni tudjam, és a benne használt technikákat, amik az előttem lévő projekt által érintettek.
A fickó azért írta le részletesen a dolgokat mert úgy felidegesítetted azzal a tákolt fossal amit elküldtél. Semmi másért. Persze autista hülye vagy akinek az agyáig nem jut el mit kommunikál.
Dec 02, 2020 17:36:37
MiKaufmannntroller
Dec 02, 2020 17:36:45
"If you put links in detail view, they should at least be clickable. They are not."
Mekkora flegma ez a "They are not", biztos örült aki ezt a reviewt írta, hogy még azt is el kell magyarázni hogy a linkek klikkelhetők legyenek :DDDD
Mekkora flegma ez a "They are not", biztos örült aki ezt a reviewt írta, hogy még azt is el kell magyarázni hogy a linkek klikkelhetők legyenek :DDDD
Dec 02, 2020 17:36:45
Hahó
(
x136)
Dec 02, 2020 17:40:01
x136)
amúgy igazságtalanok vagyunk puha slaggal, és elmondom miért. egy teljesen másik szemszögből kell nézni az ő történetét.
ő egy tehetségtelen, lusta, hátrányos kinézetű, szerencsétlen szardarab, aki kb. az élet minden területén folyamatos kudarcra van ítélve.
az infós pályára a lustasága miatt került, el akarta kerülni, hogy el kelljen neki menni dolgozni. az egyetemet elhúzta ameddig csak lehetett.
aztán elkezdett dolgozni, folyamatos kudarcok érték. de aztán összeszedte magát, és csodák csodájára shikerült egy viszonylag jól fizető német melócsához jutnia. gyakorlatilag a lottó ötöst nyerte meg.
és igaz, hogy mindenhonnan kirúgják, de most is nézzétek meg, 2 napja egy centit sem dolgozott, piált egész nap, és már zsebre vágott 2 napi bért. és ha ez egy gányolda, amire nagy esély van, akkor megint alibizhet akár évekig mint a seggpresztónál.
lusta, tehetségtelen, szerencsétlen szar, de mégis meg tud kapaszkodni annyira, hogy ne halljon éhen, ne legyen hajléktalan. át tudja baszni a gányoldákat, zéró teljesítményért egész jó pénzt kaszál.
ilyen szempontból shikeres. persze ahogy ő értékeli magát, az fényévekre van a valóságtól, és annak a képnek a szempontjából ő mindig is kudarcra lesz ítélve. ha viszont azt nézné, na megint shikerült átbasznom egy céget, talán pár hónapig nem veszik észre, és addig zsebre rakok egy csomó pénzt, akkor shikerember lehetne. ha kibékülne azzal, hogy ő csak egy gányoló szélhámos.
ő egy tehetségtelen, lusta, hátrányos kinézetű, szerencsétlen szardarab, aki kb. az élet minden területén folyamatos kudarcra van ítélve.
az infós pályára a lustasága miatt került, el akarta kerülni, hogy el kelljen neki menni dolgozni. az egyetemet elhúzta ameddig csak lehetett.
aztán elkezdett dolgozni, folyamatos kudarcok érték. de aztán összeszedte magát, és csodák csodájára shikerült egy viszonylag jól fizető német melócsához jutnia. gyakorlatilag a lottó ötöst nyerte meg.
és igaz, hogy mindenhonnan kirúgják, de most is nézzétek meg, 2 napja egy centit sem dolgozott, piált egész nap, és már zsebre vágott 2 napi bért. és ha ez egy gányolda, amire nagy esély van, akkor megint alibizhet akár évekig mint a seggpresztónál.
lusta, tehetségtelen, szerencsétlen szar, de mégis meg tud kapaszkodni annyira, hogy ne halljon éhen, ne legyen hajléktalan. át tudja baszni a gányoldákat, zéró teljesítményért egész jó pénzt kaszál.
ilyen szempontból shikeres. persze ahogy ő értékeli magát, az fényévekre van a valóságtól, és annak a képnek a szempontjából ő mindig is kudarcra lesz ítélve. ha viszont azt nézné, na megint shikerült átbasznom egy céget, talán pár hónapig nem veszik észre, és addig zsebre rakok egy csomó pénzt, akkor shikerember lehetne. ha kibékülne azzal, hogy ő csak egy gányoló szélhámos.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 02, 2020 17:40:59
x38)
Az első ember, aki végre leírta neki az igazságot. És teljesen igazad van, azért írta le a földbe döngölve ezzel a korcsot, mert időt kellett vele töltenie. Magyarra fordítva pontosan annyi az egész, hogy "A kurva kókler anyádért jelentkeztél erre az állásra, ha nem értesz szarhoz sem, és még az én időmet is húzod, te gané geci, hazug fos!!!"
miskolcigány
(
x5)
Dec 02, 2020 17:43:20
x5)
Very minimalist styling
Errol kernenk egy kepet Endre!
Hahó
(
x136)
Dec 02, 2020 17:46:34
x136)
puha slag, ha van egy cseppnyi eszed, akkor most átértékeled az életedet, felfogod, hogy te szart sem érsz az it-piacon, és tudatosan pályát módosítasz: munkaerőpiaci csaló leszel, akinek kizárólag az a célja, hogy átbassza a cégeket, és elhozzon tőlük legálisan egy csomó pénzt. kvázi bűnöző leszel, de nyelvtanilag ez még legális. a hosszú távú shikered azon múlik, hogy le tudod-e vinni a fogyasztásodat arra a szintre, hogy megtakarításokat képezzél a kicsalt pénzből.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 02, 2020 17:47:38
x38)
ha viszont azt nézné, na megint shikerült átbasznom egy céget, talán pár hónapig nem veszik észre, és addig zsebre rakok egy csomó pénzt, akkor shikerember lehetne. ha kibékülne azzal, hogy ő csak egy gányoló szélhámos.
De már így nézi, Hahó!
"elmolyolgatok"
"amíg nem volt review"
"nyugdíjas meló"
A túlélés a morál előtt!
Pontosan beárazta magát, csak nekünk vetít itt teljesen fölöslegesen. Mi pontosan tudjuk, mekkora szardarab ASODI!
hengerfej
Dec 02, 2020 17:49:57
puha slag, ha van egy cseppnyi eszed, akkor most átértékeled az életedet, felfogod, hogy te szart sem érsz az it-piacon, és tudatosan pályát módosítasz: munkaerőpiaci csaló leszel, akinek kizárólag az a célja, hogy átbassza a cégeket, és elhozzon tőlük legálisan egy csomó pénzt. kvázi bűnöző leszel, de nyelvtanilag ez még legális. a hosszú távú shikered azon múlik, hogy le tudod-e vinni a fogyasztásodat arra a szintre, hogy megtakarításokat képezzél a kicsalt pénzből.
mindezzel csak annyi a probléma hogy van 30-40 ezer € adóssága több különböző banknak így a spórolás oda menne.
Dec 02, 2020 17:49:57
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Dec 02, 2020 17:50:14
x1)
Egyertelmuen ezt csinalna mar egy ideje, ezert irtam tegnap hogy con-artist, nem programozo.
.
Dec 02, 2020 17:50:21
A google fordító nem jól fordít ...
"With your stated experience and salary expectations, our expectations of professional know-how and corresponding implementation do not match."
angegebenen ha szó szerint fordítod angolra akkor specified amivel már más lesz a fordítás:
"Meghatározott tapasztalata és fizetési elvárásai alapján a szakmai know-how-val és a megfelelő megvalósítással kapcsolatos elvárásaink nem egyeznek."
Nem "Megállapított tapasztalata" hanem amit ő adott meg magáról.
Kérem a sodipediába archiválni a levelet hogy mindig egy linkkel a pofájába lehessen nyomni.
A google fordító nem jól fordít ...
"With your stated experience and salary expectations, our expectations of professional know-how and corresponding implementation do not match."
angegebenen ha szó szerint fordítod angolra akkor specified amivel már más lesz a fordítás:
"Meghatározott tapasztalata és fizetési elvárásai alapján a szakmai know-how-val és a megfelelő megvalósítással kapcsolatos elvárásaink nem egyeznek."
Nem "Megállapított tapasztalata" hanem amit ő adott meg magáról.
Kérem a sodipediába archiválni a levelet hogy mindig egy linkkel a pofájába lehessen nyomni.
Dec 02, 2020 17:50:21
Koboldtartás
Dec 02, 2020 17:52:00
Nem IT-s trolléáknak elmagyarázom.
Visual flaws:
Page load of about 7 Seconds until you see more than a headline. The graphql request takes about 5-6 seconds of that but there is no loading indicator.
7 másodperc kell egyáltalán ahhoz, hogy a fejléc betöltődjön, tehát adott esetben kijöjjön a logó, urambocsá egy visszajelzést kapjon a rendszer, hogy valami töltődik
No cursor pointer or click indicator on list items.
Ha valamire ráviszi az egérmutatót az annak megfelelően viselkedjen, mint például a szövegdobozban. Ez még a Windows 3.11-ben is megvolt oldva.
Very minimalist styling
Ez még akár dicséret is lehetne, Púp esetében szimplán igénytelenségét mutatja meg. Gondolom ilyen blogger időkből származó dizájnnal próbálkozott, ami 2010 után már ciki.
No images in detail view (which were requested in the assignment!)
Képek nuku a nézőkében, a legszebb, hogy le volt írva a feladatban
If you put links in detail view, they should at least be clickable. They are not.
Gondolom nem kell magyarázni, hogy a linkekre minimum kattintani lehessen, vagy legalább az egérmutatónak kell változnia.
null and undefined printed in the detail view
Szimplán le sem programozta
Többi már összetettebb, de részletesen leírja, hogy minimum egy 3 hónapos Udemy tutorialt kéne csinálni Púpnak, hogy megnyalja ennek a szintnek az alját.
Sodi, ha megkérhetnélek copy-pasteld be a feladatot. Egy év múlva úgyis karriert szeretnék váltani.
Visual flaws:
Page load of about 7 Seconds until you see more than a headline. The graphql request takes about 5-6 seconds of that but there is no loading indicator.
7 másodperc kell egyáltalán ahhoz, hogy a fejléc betöltődjön, tehát adott esetben kijöjjön a logó, urambocsá egy visszajelzést kapjon a rendszer, hogy valami töltődik
No cursor pointer or click indicator on list items.
Ha valamire ráviszi az egérmutatót az annak megfelelően viselkedjen, mint például a szövegdobozban. Ez még a Windows 3.11-ben is megvolt oldva.
Very minimalist styling
Ez még akár dicséret is lehetne, Púp esetében szimplán igénytelenségét mutatja meg. Gondolom ilyen blogger időkből származó dizájnnal próbálkozott, ami 2010 után már ciki.
No images in detail view (which were requested in the assignment!)
Képek nuku a nézőkében, a legszebb, hogy le volt írva a feladatban
If you put links in detail view, they should at least be clickable. They are not.
Gondolom nem kell magyarázni, hogy a linkekre minimum kattintani lehessen, vagy legalább az egérmutatónak kell változnia.
null and undefined printed in the detail view
Szimplán le sem programozta
Többi már összetettebb, de részletesen leírja, hogy minimum egy 3 hónapos Udemy tutorialt kéne csinálni Púpnak, hogy megnyalja ennek a szintnek az alját.
Sodi, ha megkérhetnélek copy-pasteld be a feladatot. Egy év múlva úgyis karriert szeretnék váltani.
Dec 02, 2020 17:52:00
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Dec 02, 2020 17:52:15
x1)
*csinalja
Persze lehet nem tudatosan, azert nem erzi onegetesnek a bemasolt levelet mert fingja nincs mekkora a baj, meg mindig vedi az autipancel a ket evtizedes szakmai multtal.
De tudat alatt erzi o mi a helyzet, lasd amikor bevallotta hogy a rejsz und partnernel az volt a baj, hogy valaki olyan nezett ra a kodjara, aki ert is hozza.
Persze lehet nem tudatosan, azert nem erzi onegetesnek a bemasolt levelet mert fingja nincs mekkora a baj, meg mindig vedi az autipancel a ket evtizedes szakmai multtal.
De tudat alatt erzi o mi a helyzet, lasd amikor bevallotta hogy a rejsz und partnernel az volt a baj, hogy valaki olyan nezett ra a kodjara, aki ert is hozza.
Hahó
(
x136)
Dec 02, 2020 17:52:23
x136)
De már így nézi, Hahó!
"elmolyolgatok"
"amíg nem volt review"
"nyugdíjas meló"
A túlélés a morál előtt!
"elmolyolgatok"
"amíg nem volt review"
"nyugdíjas meló"
A túlélés a morál előtt!
nem értek egyet, mert azt még nem ismerte be magának, hogy ő szakmailag zéró. az egója még tiltakozik, a szakmai önbecsülés illúziójában él.
igazi gátlástalan szélhámos akkor lesz, amikor beismeri, hogy ő alkalmatlan programozásra, és csak az átbaszással tud pénzt szerezni. és akkor sokkal hatékonyabb is lesz, mert eleve nem is fog próbálkozni azzal, hogy programozzon, csak a csalásra fog koncentrálni, és arra, hogy le ne bukjon.
Sodianyu
Dec 02, 2020 17:52:59
Baj van kisfiam, itt a helyi kocsmáros 10 éves fia is olvasta a leveledet, és egyből levágta mi a helyzet, elmondta az apjának, na szóval az van, hogy a kocsmáros nem ad több vodkát hitelre mert azt mondta, hogy rosszul áll a szénád. Angyalkám, azt hittem a sarki bankknál melózol nem a mezőgazdaságban!
Remélem jól vagy, de mi lesz velem vodka nélkül, gondolj anyádra is. Sokat gondolok rád, de a vodkapénzt ne feledd. Puszi Édesem, és ne feledd, vodka! Esetleg még ma? WU?
Mónika segíts!Pedofil a fiam!
Remélem jól vagy, de mi lesz velem vodka nélkül, gondolj anyádra is. Sokat gondolok rád, de a vodkapénzt ne feledd. Puszi Édesem, és ne feledd, vodka! Esetleg még ma? WU?
Dec 02, 2020 17:52:59
sztárprogramozó
(
x2)
Dec 02, 2020 17:53:11
x2)
Sneci azzal járt volna a legjobban, ha még viszonylag aranykorában (már amennyiben ennek lehet nevezni) a matematikának fekszik neki és legalább egy általános vagy középiskolai matektanári állásra futotta volna, ami mellett akár korrepetálással lett volna plusz jövedelme. Bár ismerve a twitches fehérkockás streamet eléggé aggályos lett volna a tanári pályára jutása.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
4 etyetem 4 szak
Dec 02, 2020 17:55:47
Tyerintyem esz értyhetyő.
Dec 02, 2020 17:55:47
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Dec 02, 2020 17:56:46
x1)
Sneci azzal járt volna a legjobban, ha még viszonylag aranykorában (már amennyiben ennek lehet nevezni) a matematikának fekszik neki és legalább egy általános vagy középiskolai matektanári állásra futotta volna, ami mellett akár korrepetálással lett volna plusz jövedelme. Bár ismerve a twitches fehérkockás streamet eléggé aggályos lett volna a tanári pályára jutása.
Eselytelen, akkoriban az elten (hasonlo idoben vegeztem) a tanarszakosok kb ugyanazt a matekot tanultak mint a nem-tanarszakosok, innen az elvegzetlen algebra 1 tizedik szemeszter utan sodonal.
-
Dec 02, 2020 17:56:47
Ezt csinálta eddig is. ösztönösen csicskult, sunnyogott, hazudott vagy vetette be a fő számát, a szánalomkeltést.
Csak annyira ostoba, hogy nem fogta fel, és ezért egyes döntéseket (pl. hitelfelvétel, Linzbe költözés, fizetési igény meghatározása, stb.) úgy hozott meg, hogy azt képzelte magáról, hogy ő egy értékes fejlesztő.
Az eredményét látjuk: Lassan fenntarthatatlanná váló adóssághegyek, jó úton az idei negyedik kirúgása és a hajléktalanná válása felé.
Sodi az élő példa arra, hogy ha valaki lusta, és tisztességtelen, az legalább hülye ne legyen.
Dec 02, 2020 17:56:47
Hahó
(
x136)
Dec 02, 2020 17:57:03
x136)
*csinalja
hát ez az, hogy még csak tudat alatt. el kell jutnia a beismerésig. odaállni a tükör elé, és azt mondani: " én nem tudok programozni".
sodika
Dec 02, 2020 18:00:03
Nézd, én most éppen nézegetek egy kódot, és közben próbálgatom, és próbálok rájönni, hogyan működik.
Ha már vágom, akkor utána ennek alapján én is tudok ilyet írni. Ez a ma esti, meg a holnap délelőtti program.
Ha már vágom, akkor utána ennek alapján én is tudok ilyet írni. Ez a ma esti, meg a holnap délelőtti program.
Dec 02, 2020 18:00:03
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Dec 02, 2020 18:00:22
x1)
Oke, ezt adom. De az autipancel tul eros, szoval marad a bukdacsolas es a kirugasocskak.
Hahó
(
x136)
Dec 02, 2020 18:00:50
x136)
igen, még mindig azt képzeli magáról, hogy ő egy értékes fejlesztő. ezt kellene elengednie, és tudatosan ráállni a csalásokra. gyakorlatilag egy modern rablóhadjáratot kellene csinálnia.
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2020 18:00:51
x68)
Nézd, én most éppen nézegetek egy kódot, és közben próbálgatom, és próbálok rájönni, hogyan működik.
Tehát nem fogsz lószart sem csinálni, mehet a púpfal és a pitonozás! Egérszar ott van még?
sodika
Dec 02, 2020 18:02:28
Egyébként este óta rend lett. Majd 9-kor megmutatom.
Dec 02, 2020 18:02:28
-
Dec 02, 2020 18:02:36
Ma beszéltél a főnökúrral? Vagy bárkivel a cégből?
Dec 02, 2020 18:02:36
Karib
(
x10)
Dec 02, 2020 18:02:47
x10)
Egy nappal az első ticket előtt, több éves szakmai múlttal a hátad mögött úgy érzed, itt az idő, hogy megtanulj programozni?
Hahó
(
x136)
Dec 02, 2020 18:03:09
x136)
Oke, ezt adom. De az autipancel tul eros, szoval marad a bukdacsolas es a kirugasocskak.
hát, ez volna a fejlődés. levetni az autipáncélt, beismerni az igazságot, és a meglévő képességekhez igazítani az életstratégiát.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 02, 2020 18:03:17
x19)
1 heted volt felkészülni a melóra, ma délután kezdted el? XD
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Dec 02, 2020 18:03:29
x1)
Ez nem fog mukodni, mert hianyoznak az alapok. BASICS! Kb mintha en kezdenek el paragrafusokat ertelmezni a masnapi targyalasra, hatha osszejon valami.
De segitsen neked a faszom, autista kutya, megint akkora lesz a pofad mint ide lachaza ha osszejon valamk, egymillio futyi. Meg hat felesleges, azt a keves agyad is elittad mar, game over, amit egy dolog miatt sajnalok, mert kb 850k komment korul legkesobb jon a blaha, es nem lesz egymillio futyikommentes forum.
A kombájn elüt
(
x1)
Dec 02, 2020 18:06:06
x1)
Apád faszát, az előszobát is mutasd meg, mert tuti kisöpröd oda te ganyé. XD
seymour schwartz
(
x6)
Dec 02, 2020 18:06:11
x6)
Figyelj, Sneci. Az igazi kérdés az az, hogy elhiszed-e még mindig magadról, hogy programozó vagy? A németek etettek. A szó több értelmében. Neked ők pénzt meg referenciát adtak a semmire. Most pedig a te döntésed, hogy rájössz-e, hogy valójában azt az ingyenélő üzemmódot amit 5 évig folytattál dojcslandban azt csak ott lehet megcsinálni, máshol a világon nem. Ausztriában meg fogsz dögleni! A döntés a te kezedben van! Még mindig elhiszed, hogy programozó vagy?
Ingatkanügyek
csicskasodi
(
x1)
Dec 02, 2020 18:07:03
x1)
Ha jól értem te csak másolgatod a részleteket, ezt szinte bárki meg tudja csinálni. Te annyira vagy programozó mint én, SEMENNYIRE. Csak az a különbség hogy én nem is adom ki magam annak.
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2020 18:07:36
x68)
Tej ott van még a pulton vagy az egércsalád felnyalta?
Hahó
(
x136)
Dec 02, 2020 18:07:47
x136)
szerintem engedd el. a próbafeladat alapján teljesen fogalmatlan vagy ehhez a szakmához. csak az alibizésre koncentrálj.
például csináltasd meg a freelancer gyerekkel a munkát, és add elő a főnök úrnak, hogy azt te csináltad meg.
seymour schwartz
(
x6)
Dec 02, 2020 18:10:06
x6)
Végül is mióta vagy "programoszó"? Vagy 15 éve? Szóval éppen itt lenne az ideje, hogy elővegyél egy BASIC vagy Pascal könyvet. Mondjuk így is szopni fogsz, ugyanis NEM TUDSZ ANGOLUL!!!négy!! Még annyira sem mint németül. Anélkül pedig nem fog menni.
sodika
Dec 02, 2020 18:11:27
Két napig volt feladatom a kód nézegetése, kifejezetten azért, hogy vágjam. Megfigyelem, hogyan nyomják, és nyomom én is úgy. Ez most a koncepcióm.
Dec 02, 2020 18:11:27
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2020 18:12:27
x68)
Két napig volt feladatom a kód nézegetése, kifejezetten azért, hogy vágjam. Megfigyelem, hogyan nyomják, és nyomom én is úgy. Ez most a koncepcióm.
Erre az elbukott próbafeladatra mennyi időd is volt? :)))
A kombájn elüt
(
x1)
Dec 02, 2020 18:12:34
x1)
Keresd meg szájert, most pont ráér, lehet tudtok közösen zenélni, valami fúvós duót nyomhatnátok.
-
Dec 02, 2020 18:12:44
Most már csak hülyeségeket beszélsz a levegőbe.
Dec 02, 2020 18:12:44
-
Dec 02, 2020 18:13:31
Ma mit beszéltél a főnökúrral?
Dec 02, 2020 18:13:31
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 02, 2020 18:13:54
x19)
Tegnap még a szájeren röhögtél, de ő mekkorát fog röhögni rajtad mikor a blahán fogsz szopni ő meg a rózsadombi villájában bassza a fiatal twinkyboy-okat.
grosi
Dec 02, 2020 18:14:01
basics! endre basics! és ezeket SEM tudod.
Innen kezdtem visszanézni a fórumot és hosszan elgondolkoztam, hogy ki a faszom az a Basics Endre. xD
Dec 02, 2020 18:14:01
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 02, 2020 18:14:43
x37)
ebédszünetben az ölembe ültettem a feleségem, és végignéztük a tegnapi kávégépes szerencsétlenkedésedet. Sírva röhögött rajtad, te balfasz! :D
seymour schwartz
(
x6)
Dec 02, 2020 18:15:28
x6)
Azt mondjad meg Sneci, hogy mennyi hitelkereted van még, illetve hogy hány hónapot tervezel még Ausztriában, illetve merre fogsz menni azután?
Ingatkanügyek
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 02, 2020 18:15:58
x37)
Az egész életed arról szól, hogy mint valami elbaszott robot, megpróbálod lemásolni a dolgokat, anélkül, hogy tudnád, mi miért működik pont úgy, ahogy működik. Pszichopata vagy, de abból is a legbutább fajta.
-
Dec 02, 2020 18:16:54
link pls
Dec 02, 2020 18:16:54
-
Dec 02, 2020 18:17:41
en.wikipedia.org/wiki/Cargo_cult_programming
Dec 02, 2020 18:17:41
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 02, 2020 18:18:57
x38)
Belehánytál mindent egy fekete szemeteszsákba, Hahó! Ez nem rendrakás! Az egérszaros pultot letörölted?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 02, 2020 18:22:07
x38)
Ebben igazad van. A csaláshoz már ért, de magáról még mindig elhiszi, hogy a tudása több, mint egy szaros pelenkába csavart gumikacsa. Ennek pedig a normális emberek az okai. Sajnos. Most kapott először életében igazi feedbacket, mindenhol máshol csak a masnit. Mivel ez volt az utolsó állása, még akkor se fogja elhinni, ha innen seprűvel kergetik ki, majd betudja valami olyannak, hogy a labancok hülyék. Még egy pár ilyen fasza próbafeladat kéne, hogy megkarcolja az autipáncélt valami, de Púpszászon már nem fog melót keresni, az is biztos.
Biztatási kár
(
x10)
Dec 02, 2020 18:29:32
x10)
Szerintem is az a járható út számára, ha tudatosan olyan melókra jelentkezik ahol dől a lé, amíg tud alibizik. Amikor érzi hogy rezeg a léc, néz másikat. Nem fogják feljelentei csalásért, holott az, de egész jól megélhetne belőle.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 02, 2020 18:30:28
x37)
link pls
Arról, hogy a feleségem az ölemben röhög? :D
Sneci tegnapi műsora fent van a mirroron, hahó!
sodika
Dec 02, 2020 18:32:31
Figyelj, odakattinton egy adott menüpontra, és megjelenik egy lista. Ez van most. Én meg éppen azért bújom a kódot, hogy kiderítsem, miért, mi történik pontosan.
Ha ez megvan, akkor én is tudok ilyet készíteni.
Dec 02, 2020 18:32:31
Nulladikos Snecológus
Dec 02, 2020 18:34:52
Puha slag, mikyen volt a masodik napod?
Dec 02, 2020 18:34:52
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 02, 2020 18:37:46
x19)
Figyelj, odakattinton egy adott menüpontra, és megjelenik egy lista. Ez van most. Én meg éppen azért bújom a kódot, hogy kiderítsem, miért, mi történik pontosan.
Ez zsidó varázslat.
Kód nem tud ilyet, hogy kattint majd megnyilik. Te is tudod a 20 év tapasztalatoddal.
sodika
Dec 02, 2020 18:38:31
Délig pakoltam, hogy amíg melózok, nap közben tudjanak fel-alá járni a takarítórobotok. Ezért rakok rá most még melót este.
Dec 02, 2020 18:38:31
sodika
Dec 02, 2020 18:39:03
Ez zsidó varázslat.
Dec 02, 2020 18:39:03
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 02, 2020 18:41:58
x19)
Érik a 4. kirúgásocska fél év alatt XD
IT Troll v5.12
Dec 02, 2020 18:42:15
Ez neked így nem fog menni. Ahhoz, hogy megértsd egy működő rendszer alapján, hogy működik egy technológia, olyan alapokra van szükség, ami neked nincs.
Dec 02, 2020 18:42:15
-
Dec 02, 2020 18:42:21
Nem értem minek erőlteted ezt a programozást Endre.
Nem úgy volt, hogy berlini ügyvéd leszel?
Nem úgy volt, hogy berlini ügyvéd leszel?
Dec 02, 2020 18:42:21
-
Dec 02, 2020 18:42:34
Délig pakoltam, hogy amíg melózok, nap közben tudjanak fel-alá járni a takarítórobotok. Ezért rakok rá most még melót este.
Ma akkor nem is hívott senki a melócsából?
Dec 02, 2020 18:42:34
seymour schwartz
(
x6)
Dec 02, 2020 18:43:47
x6)
Add fel Sneci. Innen már nincs kiút. Mit magyarázol? Megtanulsz programozni? Mikor? Hogyan? Nézd meg azt a code review-t. Az egy alapvető kritika volt, menjél vissza az egyetemre, komolyabbat kapsz az első prog órán. Ideje szembenézned a tényekkel: amíg legalább egy egyetemet nem tudsz átvinni, SEHOL nem fogod megütni a piaci szintet. Ez nagyon szépen látszik. Most nem a tanárbácsi nézi a kódodat hanem a főnökbácsi, az eredmény viszont ugyanaz. Szóval mit akarsz?
Ingatkanügyek
Ásó27
(
x68)
Dec 02, 2020 18:44:27
x68)
Ablaktisztító robot van már csórókám?
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 18:44:52
x30)
300 új hozzászólás... Mi a faszom történt megint.
SoDI: bazmeg miért rakod ki, hogy valaki leírta azt amit mind tudunk? Hogy az is megértse mennyire béna vagy, aki nem hitte el az IT-s trolloknak akik már megszakértették a kódodat?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
SoDI: bazmeg miért rakod ki, hogy valaki leírta azt amit mind tudunk? Hogy az is megértse mennyire béna vagy, aki nem hitte el az IT-s trolloknak akik már megszakértették a kódodat?
Biztatási kár
(
x10)
Dec 02, 2020 18:48:56
x10)
Gyagyás az úgy tanul, fejlődik, hogy a mostani levélből átmásolja excelbe a hibákat és legközelebb erre is odafigyel.
Nem alapjaiban nézi át a hibákat és tanulja meg.
Nem alapjaiban nézi át a hibákat és tanulja meg.
seymour schwartz
(
x6)
Dec 02, 2020 18:49:35
x6)
Aha, csak a programozás éppenhogy nem ebből áll, hogy "odakattintok, oszt történik valami". Az az alapja. És mi van, ha kb 10000 felhasználó kattint oda? És mi van, ha a főnök azt kéri, hogy túl lassú, gyorsítsd fel? És mi van, ha az alkalmazás egy nagyon kicsi, de fontos részét kell éppen előbányászni valahonnan? Az igazság az, hogy nem csak te, hanem nagyon komoly szakemberek nincsenek felkészülve az informatikával kapcsolatos kihívásokra. Te sehol nem vagy.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Dec 02, 2020 18:49:39
x7)
Nem IT-s trolléáknak elmagyarázom.
......
......
github.com/amalono/graphql/blob/master/index.html
Itt a remekmű XD
Amikor először megnyitottam, azt hittem nem működik, de a faszt, csak iszonyú lassú XDDD
A kombájn elüt
(
x1)
Dec 02, 2020 18:52:51
x1)
Figyelj, odakattinton egy adott menüpontra, és megjelenik egy lista. Ez van most. Én meg éppen azért bújom a kódot, hogy kiderítsem, miért, mi történik pontosan.Ha ez megvan, akkor én is tudok ilyet készíteni.
Te ennyire fogyatékos vagy Sneci?
Alap szinten meg tudom az autómat szerelni, a mikrót megjavítom, lakásomat magam újítottam fel (kivéve gázszerelés) , de nem tudok se autót se mikrót tervezni sem házatépíteni nem tudok.
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 02, 2020 18:52:55
x7)
hehe
bolgár jeti
(
x30)
Dec 02, 2020 18:56:36
x30)
Raksz ám a lófaszt. Itt lurkolsz 0-24 :) Meg twinkyboy, meg netflix, meg söröcske és esetleg még tényleg streamelsz is. Tanulás és meló biztos nem lesz.
111 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

sodika Nov 16, 2020 21:40:32
A feladat az volt, hogy a GraphQL API segítségével 10-esével lapozható táblázatban kell megjeleníteni a SpaceX kilövéseket, és ha egyikre rákattintunk, akkor mellette írjuk ki az adott kilövés valamennyi adatát, beleérve az összes ship-et.
React és Material-UI segítségével kell csinálni.
És ezeket igenis tudja nyelvtanilag, ki lehet próbálni.