nekem csak egy kérdésem van Puha Slag:
"Miért héthúszpé? Vááááááá"
#50euro + kamatok
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ezzel szemben 30hz (valójában már 24) fölött már folyamatos mozgásnak látod, az agyad kiegészíti a hiányokat. A televízió és a mozi egész konkrétan 24 vagy 30 hz, régiótól függően. Tehát pl egy eredendően nem HFR (high framerate) filmet hiába nézel 144-es képfrissítésű monitoron, nem fogsz több egyedi képkockát látni 30-nál, ha összeszarod magad, akkor sem. Az olyan játékok, amiket alapvetően konzolra fejlesztenek, nem fognak neked 60 képkockánál többet kitolni magukból, mivel nincs rá szükség a célhardveren és a fejlesztők nem hülyék, hogy plusz erőforrásokat áldozzanak erre a baromságra. Tehát marad neked az a pár játék, amit elsősorban PC-re fejlesztettek, mint pl a CS:GO. Ott ki tudod használni a 144 HZ-et, csak épp nincs rá szükséged, mert a reflexeid nem olyan gyorsak, hogy számítson bármit is a képfrissítés. Század-, ezredmásodpercekről beszélünk, te fogyatékos. Neked fénykorodban nem volt 4-5 TIZED alatt a reakcióidőd, ha nagyon koncentráltál, akkor sem.
Hát azért hetyetye. Amikor az ogre benyitott a SoDI fénysebességgel ugrott mindig :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Inkább butul.
coub.com/view/2m5m2e
De tesa én a Karak studioba montam hogy kel fejleszteni áthidalásal! Mer már fossa majnem! Lincbe nem kel!!!
Kb. itt tudod elhelyezni a skálán:
Az IQ értékei 51 és 70 között
Az egyének 51 és 70 IQ értékekkel megbírkóznak a kisegítő iskolával, ha valaki időt és erőt szán rájuk. Képesek saját magukkal törődni, megbírkóznak a mindennapi teendővel. Könnyű mentális retardációról(debilitás)van szó. A népességben 7% találhatjuk.
Na tejhabosítás, csá.
A kedvenc klippem segíthet a becslésben: www.twitch.tv/sodivlog/clip/AverageEmpathicOcelotTwitchRaid?filter=clips&range=all&sort=time
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Én szinte biztos vagyok abban, hogy Kovács Márk miskolci cigánybűnöző legkésőbb a hatodik neki adott millió után mondott ilyeneket asodinak.
Én ezzel vitatkoznék, nem tud fenntartani egy 20nm-es konyhát, amiben lakik. Múltkor konkrétan már majdnem belehalt a koszba :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Mondasz valamit.
Akkor ez a kategória?
Az IQ értékei 21 és 50 között
Közepes mentális retardációról (imbecilitás)van szó. Az egyének ezekkel az értékekkel nehezen taníthatók, de képesek saját magukkal törődni és egyedül élni. A népesség között 2% találhatunk ezekből az egyénekből.
Na tejhabosítás, csá.
Nem hinném, hogy autista lenne. Az autizmus jellemzően kommunikációs zavarokkal, bezártsággal, társadalmi kapcsolatok mellőzésével jár, ehhez képest sodi magamutogató, és nárcisztikus rohamai vannak.
Ezek alapján a srác inkább egyszerűen csak retardált, amire a súlyos mértékű alkoholizmusa rátesz egy lapáttal. Az értelmi fogyatékosságát alátámasztja, hogy gyakran alapvető logikai kihívásokkal sem képes megbirkózni. Véleményem szerint kezelhető lenne, de ehhez 180°-os fordulatot kellene vennie életvitel szempontjából. Ha az italt teljesen elhagyná, szabadidejét olvasással és tanulással töltené, elkezdene sportolni, akkor egészen emberi szintre tudná hozni magát.
Ez persze csak magánvélemény, és jórészt fikció.
Na tejhabosítás, csá.
Komoly IT cég nem veszi fel, szóval ez nem egy túl értelmes kérdés.
Egyébként már leírtam ezerszer. EKKORA A HIÁNY, van helye a kóklereknek
A jellemzők amik egymás ellentétei mind igaz rá mindegyik igaz rá ez a durva.
A masni levelek a kényszeres szinte már már beteges rá feszülés és koncentráció egy egy dologra az autizmusra utal.
Az autizmusnak több fokozata van Sodinál egy gyengébb fokozat megfigyelhető.
Itt kell,hogy legyen valami vagy több valami egyszerre.
Amit vita nélkül biztan állitani merek az a nárcisztikus szociópata személyiség zavar ehhez kétség sem fér. De ez is önmagában nagyon súlyos.
Akkor itt most gyakorlatilag az a kérdés, hogy retardáltabb-e, mint autista. Vagy autistább-e, mint retardált.
Na tejhabosítás, csá.
A Marfan-szindrómáját teljesen megoldani nem lehet, maximum a tüneteit enyhíteni. Ugyanez igaz a nárcisztikus személyiségzavarára is. Fel lehetne hozni egy átlagosnál kicsit butább és alig pofátlanabb szintre, de még akkor is lennének bőven bajai az életben. És már ehhez is évek kellenének terápián, gyógyszeren és kőkemény gyógytornán. Mindezt csak azért, hogy ne legyen önveszélyes? Akkor már inkább nyissuk ki a gázt.
Jó, ez mondjuk nettó hülyeség, 240Hz-es monitorom van. Azt nem állítom, hogy y 144Hz-es képest komoly előrelépés, de már a kurzoron, és a windows ablak-animáción is azonnal látszik a különbség a 60Hz-hez képest. A 25-30 kockás filmeken természetesen nem, de nem arra van.
Azt én is kétlem, hogy sodika látja a különbséget, de nem is erről szól a vásárlásmániája, csak dobálózik a számokkal, kurvára nem érdekli, hogy min és mit játszik, vagy hogy az hogy néz ki.
Valahogy rá kellene venni, hogy élőben töltse ki a mensás IQ tesztet úgy, hogy nem túl részeg, és tényleg próbálkozik.
Sajnos az, hogy kérleljük, vagy ígérünk neki érte valamit, nem fog működni, ahogy írták fentebb, direkt az ellenkezőjét csinálja annak, amit a nézői szeretnének, mert egyetlen öröme ha kibaszhat másokkal.
És képes voltam leírni CS-vel Latinovits-ot. Kicsit sok volt a sodi stream mostanában... :(
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Igyál még egy sört.
Na tejhabosítás, csá.
Felesleges kitöltenie az IQ-tesztet. Tudjuk hogy egy retardált fasz.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
pontosan. ezt iq teszt nélkül is tudjuk. #retardáltsodiasodi
#50euro + kamatok
Meg az egész hülyeség. A recskásnak nem az IQ-val van baja (legalábbis amíg nem itta el az agyát, pluszki tudja milyen gyógyszer...)
Neki a social skilljei vannak a béka segga alatt. Simán csak úgy viselkedik, mint egy gyerek, ezeket a dolgokat nem tudja kezelni.
Ha egy 4-5 éves gyereket egyedül hagynál egy lakásban úgy, hogy működik a számítógép és bármilyen kaját-kütyüt vehet, pont így viselkedne. Össze lenne fosva a wc, szét lenne dobálva minden, csak a legdurvább cukros-zsíros szemetet enné, stb.
Nézd meg a videót, amit Nemfatyle linkelt feljebb és mondd, hogy nem az IQ-val van gondja.
Megtettem. Mondom.
Ennél cifrábbakat is láttam részeg phd-knél :D
Úgyis el fogja hetyetyézni...
Na tejhabosítás, csá.
Minden játékot végigjátszott, mert ameddig el lehetett jutni, addig mindig eljutott XD
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
vót. még a bunki bankba.
Természetesen el. Tyeknyikaji pjóba lesz a monitor herr Zegésének eltűnése irányában. Fókaüvöltés. Sör.
Munkához, lol
Az tényleg egérszar?
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Lámpa?
Most hogy mondod. Kösz.
COVID idején aki még nem járt fogorvosnál, az nagyon rá fog csodálkozni :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 05, 2020 17:19:43
x37)
Endre, hétfőn tudunk indulni a tickettel? Szombat este van, te zsellér! Fogadok, hogy még hozzá sem kezdtél.
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 05, 2020 17:23:06
x5)
Még azt is mondtam, hogy ejha, talán érdemes költeni jó kártyára a következő fejlesztésnél, mert a 110-120 fps is szép, de még szebb lenne, ha stabil lenne a 140.
nekem csak egy kérdésem van Puha Slag:
"Miért héthúszpé? Vááááááá"
bolgár jeti
(
x30)
Dec 05, 2020 17:23:49
x30)
Hahaha, pontigy vagyok vele en is, es legjobb amikor a kisebbik puszival ebreszt fel, hogy megmutassa mi jot kreativkodott a legobol.
nem lesz ez így jó
Dec 05, 2020 17:28:29
just dance mikor indul?
Dec 05, 2020 17:28:29
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 05, 2020 17:29:25
x37)
Még azt is mondtam, hogy ejha, talán érdemes költeni jó kártyára a következő fejlesztésnél, mert a 110-120 fps is szép, de még szebb lenne, ha stabil lenne a 140.
Ezzel szemben 30hz (valójában már 24) fölött már folyamatos mozgásnak látod, az agyad kiegészíti a hiányokat. A televízió és a mozi egész konkrétan 24 vagy 30 hz, régiótól függően. Tehát pl egy eredendően nem HFR (high framerate) filmet hiába nézel 144-es képfrissítésű monitoron, nem fogsz több egyedi képkockát látni 30-nál, ha összeszarod magad, akkor sem. Az olyan játékok, amiket alapvetően konzolra fejlesztenek, nem fognak neked 60 képkockánál többet kitolni magukból, mivel nincs rá szükség a célhardveren és a fejlesztők nem hülyék, hogy plusz erőforrásokat áldozzanak erre a baromságra. Tehát marad neked az a pár játék, amit elsősorban PC-re fejlesztettek, mint pl a CS:GO. Ott ki tudod használni a 144 HZ-et, csak épp nincs rá szükséged, mert a reflexeid nem olyan gyorsak, hogy számítson bármit is a képfrissítés. Század-, ezredmásodpercekről beszélünk, te fogyatékos. Neked fénykorodban nem volt 4-5 TIZED alatt a reakcióidőd, ha nagyon koncentráltál, akkor sem.
Szteppen
(
x3)
Dec 05, 2020 17:39:28
x3)
Mit szeret a Gamer Sodi a Sörben?
A felbontást.
Ba Dum Tss
Ez ety fosh!
A felbontást.
Ba Dum Tss
bolgár jeti
(
x30)
Dec 05, 2020 17:42:20
x30)
a reflexeid nem olyan gyorsak, hogy számítson bármit is a képfrissítés. Század-, ezredmásodpercekről beszélünk, te fogyatékos. Neked fénykorodban nem volt 4-5 TIZED alatt a reakcióidőd, ha nagyon koncentráltál, akkor sem.
Hát azért hetyetye. Amikor az ogre benyitott a SoDI fénysebességgel ugrott mindig :D
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 05, 2020 17:42:52
x13)
Azt észrevettétek, hogy ahogy egyre jobban esik bele az alkoholizmusba, annál jobban dadog? Eddig is dadogott persze, de nem volt ennyire feltűnő.
Dadogós vén buzi sodi ASODI.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
csicskasodi
(
x1)
Dec 05, 2020 17:50:12
x1)
Azt észrevettétek, hogy ahogy egyre jobban esik bele az alkoholizmusba, annál jobban dadog? Eddig is dadogott persze, de nem volt ennyire feltűnő.
Inkább butul.
coub.com/view/2m5m2e
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 05, 2020 17:51:37
x19)
Kell a 140 fps mert cigánymárk tele beszélte afejét.
broni
(
x45)
Dec 05, 2020 17:53:55
x45)
én bevágnám karaknak livestream 200 ezer forintért!!!!!!!!!!!!!
Kovács Márk, CigóCEO
Dec 05, 2020 17:55:09
Dec 05, 2020 17:55:09
Kovács Márk, CigóCEO
Dec 05, 2020 17:56:13
De tesa én a Karak studioba montam hogy kel fejleszteni áthidalásal! Mer már fossa majnem! Lincbe nem kel!!!
Dec 05, 2020 17:56:13
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Dec 05, 2020 17:59:13
x2)
Gyagyas én csak azt szeretném kérdezni v valaki valaha mondta e már neked h szeret? Ez lehet anyád v bármelyik ismerős stb? Na ugye h nem
Hetyetye
-
Dec 05, 2020 17:59:45
Nagyon butul a sneci. Mekkora lehet az IQ-ja?
Dec 05, 2020 17:59:45
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 05, 2020 18:03:55
x5)
Az egyének 51 és 70 IQ értékekkel megbírkóznak a kisegítő iskolával, ha valaki időt és erőt szán rájuk. Képesek saját magukkal törődni, megbírkóznak a mindennapi teendővel. Könnyű mentális retardációról(debilitás)van szó. A népességben 7% találhatjuk.
Nemfatyle
(
x7)
Dec 05, 2020 18:07:44
x7)
A kedvenc klippem segíthet a becslésben: www.twitch.tv/sodivlog/clip/AverageEmpathicOcelotTwitchRaid?filter=clips&range=all&sort=time
Érdeklődő
(
x6)
Dec 05, 2020 18:08:23
x6)
Gyagyas én csak azt szeretném kérdezni v valaki valaha mondta e már neked h szeret? Ez lehet anyád v bármelyik ismerős stb? Na ugye h nem
Én szinte biztos vagyok abban, hogy Kovács Márk miskolci cigánybűnöző legkésőbb a hatodik neki adott millió után mondott ilyeneket asodinak.
rBali
(
x24)
Dec 05, 2020 18:08:57
x24)
Képesek saját magukkal törődni, megbírkóznak a mindennapi teendővel.
Képesek saját magukkal törődni, megbírkóznak a mindennapi teendővel.
Én ezzel vitatkoznék, nem tud fenntartani egy 20nm-es konyhát, amiben lakik. Múltkor konkrétan már majdnem belehalt a koszba :D
again mine the refund
(
x6)
Dec 05, 2020 18:21:03
x6)
lesz 760p stream hitelboi?
Gnóm Ölő
Dec 05, 2020 18:22:01
Engem egy kicsit felbasz,hogy egy ilyen geci alkesz tróger egy igazi balfasz aki épp,hogy be tud kapcsolni egy számitógépet és folyamatosan magát égeti nyilvánosan,hogy a faszomba vesz fel egy komoly IT cég? Most akkor még se annyira retard? Mert valahogy a probafeladatot is megcsinálta de közben meg annyira egy nyomorult gnómnak tünik ez teljesen fura...
Dec 05, 2020 18:22:01
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 05, 2020 18:25:23
x5)
Mondasz valamit.
Akkor ez a kategória?
Közepes mentális retardációról (imbecilitás)van szó. Az egyének ezekkel az értékekkel nehezen taníthatók, de képesek saját magukkal törődni és egyedül élni. A népesség között 2% találhatunk ezekből az egyénekből.
sittessanyi
Dec 05, 2020 18:32:22
mivel kényszeres hencegő a púp, és imád az általa lenézettek felett fölényeskedni (értelmiségi szülők, milliófütyi) így egészen biztosak lehetünk benne, hogy már csinált IQ-tesztet és ott nagyon durván ciki eredmény jöhetett ki számára. ezért is ignorálja az erre vonatkozó megjegyzéseket, kérdéseket, kéréseket. épp úgy mint az apjára vonatkozóakat.
Dec 05, 2020 18:32:22
Gnóm Ölő
Dec 05, 2020 18:33:47
Sodi nyilvánvalóan egy ösztön lény ha megnéztétek a szemétdombot rengeteg mikrós gyorsételes kaja volt össze vissza dobálva. Egyébként jól meg is hízott.
Néha vita tárgya szokott lenni,hogy vajon tényleg autista-e. Szerintem tényleg autista még ha nem is a súlyos fajtából de ezért túd több órát el tyetynikai probázni a legkisebb szarságokon is.
Néha vita tárgya szokott lenni,hogy vajon tényleg autista-e. Szerintem tényleg autista még ha nem is a súlyos fajtából de ezért túd több órát el tyetynikai probázni a legkisebb szarságokon is.
Dec 05, 2020 18:33:47
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 05, 2020 18:43:13
x5)
Sodi nyilvánvalóan egy ösztön lény ha megnéztétek a szemétdombot rengeteg mikrós gyorsételes kaja volt össze vissza dobálva. Egyébként jól meg is hízott.
Nem hinném, hogy autista lenne. Az autizmus jellemzően kommunikációs zavarokkal, bezártsággal, társadalmi kapcsolatok mellőzésével jár, ehhez képest sodi magamutogató, és nárcisztikus rohamai vannak.
Ezek alapján a srác inkább egyszerűen csak retardált, amire a súlyos mértékű alkoholizmusa rátesz egy lapáttal. Az értelmi fogyatékosságát alátámasztja, hogy gyakran alapvető logikai kihívásokkal sem képes megbirkózni. Véleményem szerint kezelhető lenne, de ehhez 180°-os fordulatot kellene vennie életvitel szempontjából. Ha az italt teljesen elhagyná, szabadidejét olvasással és tanulással töltené, elkezdene sportolni, akkor egészen emberi szintre tudná hozni magát.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 05, 2020 18:43:15
x30)
Engem egy kicsit felbasz,hogy egy ilyen geci alkesz tróger egy igazi balfasz aki épp,hogy be tud kapcsolni egy számitógépet és folyamatosan magát égeti nyilvánosan,hogy a faszomba vesz fel egy komoly IT cég?
Komoly IT cég nem veszi fel, szóval ez nem egy túl értelmes kérdés.
Egyébként már leírtam ezerszer. EKKORA A HIÁNY, van helye a kóklereknek
-
Dec 05, 2020 18:48:25
Sodit nem tantoritana el az IT palyatol ha valaki hosszabbtavon, jobb fizetesert helyezkedne el ezen a palyan ugy, hogy teljesen nullarol kezdi mig hosunk tul van 30 ilyen-olyan feleven?
Dec 05, 2020 18:48:25
Gnóm Ölő
Dec 05, 2020 18:53:16
A masni levelek a kényszeres szinte már már beteges rá feszülés és koncentráció egy egy dologra az autizmusra utal.
Amit vita nélkül biztan állitani merek az a nárcisztikus szociópata személyiség zavar ehhez kétség sem fér. De ez is önmagában nagyon súlyos.
Dec 05, 2020 18:53:16
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 05, 2020 18:56:03
x5)
Puha Slag! többen kérdezték a videoid alatt hogy lesz ma este a beigért juszt tánc?! mert ha nem akkor most nyitom a whisky-t. ha lesz akkor csak a streamed alatt :D
#50euro + kamatok
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 05, 2020 18:56:58
x5)
Akkor itt most gyakorlatilag az a kérdés, hogy retardáltabb-e, mint autista. Vagy autistább-e, mint retardált.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 05, 2020 19:05:07
x37)
A Marfan-szindrómáját teljesen megoldani nem lehet, maximum a tüneteit enyhíteni. Ugyanez igaz a nárcisztikus személyiségzavarára is. Fel lehetne hozni egy átlagosnál kicsit butább és alig pofátlanabb szintre, de még akkor is lennének bőven bajai az életben. És már ehhez is évek kellenének terápián, gyógyszeren és kőkemény gyógytornán. Mindezt csak azért, hogy ne legyen önveszélyes? Akkor már inkább nyissuk ki a gázt.
rBali
(
x24)
Dec 05, 2020 19:06:28
x24)
Sodi egy Homunculus, Latinovics is megmondta már az ötödik pecsétben. Hallgassátok csak, ahogy hörög meg nyög a háttérben!
youtu.be/SJ3O3aS-Kng
youtu.be/SJ3O3aS-Kng
-
Dec 05, 2020 19:06:30
Ezzel szemben 30hz (valójában már 24) fölött már folyamatos mozgásnak látod, az agyad kiegészíti a hiányokat. A televízió és a mozi egész konkrétan 24 vagy 30 hz, régiótól függően.
Jó, ez mondjuk nettó hülyeség, 240Hz-es monitorom van. Azt nem állítom, hogy y 144Hz-es képest komoly előrelépés, de már a kurzoron, és a windows ablak-animáción is azonnal látszik a különbség a 60Hz-hez képest. A 25-30 kockás filmeken természetesen nem, de nem arra van.
Azt én is kétlem, hogy sodika látja a különbséget, de nem is erről szól a vásárlásmániája, csak dobálózik a számokkal, kurvára nem érdekli, hogy min és mit játszik, vagy hogy az hogy néz ki.
Dec 05, 2020 19:06:30
-
Dec 05, 2020 19:08:34
Mondasz valamit.
Akkor ez a kategória?
Akkor ez a kategória?
Valahogy rá kellene venni, hogy élőben töltse ki a mensás IQ tesztet úgy, hogy nem túl részeg, és tényleg próbálkozik.
Sajnos az, hogy kérleljük, vagy ígérünk neki érte valamit, nem fog működni, ahogy írták fentebb, direkt az ellenkezőjét csinálja annak, amit a nézői szeretnének, mert egyetlen öröme ha kibaszhat másokkal.
Dec 05, 2020 19:08:34
rBali
(
x24)
Dec 05, 2020 19:09:13
x24)
Sodi egy Homunculus, Latinovics is megmondta már az ötödik pecsétben. Hallgassátok csak, ahogy hörög meg nyög a háttérben!
youtu.be/SJ3O3aS-Kng
youtu.be/SJ3O3aS-Kng
És képes voltam leírni CS-vel Latinovits-ot. Kicsit sok volt a sodi stream mostanában... :(
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 05, 2020 19:11:32
x5)
Igyál még egy sört.
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 05, 2020 19:22:49
x9)
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 05, 2020 19:24:06
x5)
pontosan. ezt iq teszt nélkül is tudjuk. #retardáltsodiasodi
bolgár jeti
(
x30)
Dec 05, 2020 19:27:58
x30)
Meg az egész hülyeség. A recskásnak nem az IQ-val van baja (legalábbis amíg nem itta el az agyát, pluszki tudja milyen gyógyszer...)
Neki a social skilljei vannak a béka segga alatt. Simán csak úgy viselkedik, mint egy gyerek, ezeket a dolgokat nem tudja kezelni.
Ha egy 4-5 éves gyereket egyedül hagynál egy lakásban úgy, hogy működik a számítógép és bármilyen kaját-kütyüt vehet, pont így viselkedne. Össze lenne fosva a wc, szét lenne dobálva minden, csak a legdurvább cukros-zsíros szemetet enné, stb.
lavor
Dec 05, 2020 19:32:12
Nézd meg a videót, amit Nemfatyle linkelt feljebb és mondd, hogy nem az IQ-val van gondja.
Dec 05, 2020 19:32:12
.
Dec 05, 2020 19:34:35
Kelta, Sodi, két jó barát.
Asztal alatt, verik egymás faszát!
Négyzetekből, elég mára, indulás az orgiára!
Hátizsákban elég cumó, nem kell ide elgátó!
Asztal alatt, verik egymás faszát!
Négyzetekből, elég mára, indulás az orgiára!
Hátizsákban elég cumó, nem kell ide elgátó!
Dec 05, 2020 19:34:35
bolgár jeti
(
x30)
Dec 05, 2020 19:34:46
x30)
Megtettem. Mondom.
Ennél cifrábbakat is láttam részeg phd-knél :D
Gnóm Ölő
Dec 05, 2020 19:36:18
Deee közben meg megy a púpfalon a Szájerezés a kurva istenit nem hiszem el.
Itt bukik le most már 3x egymás után, tegnap is lebukott valami buzi oldal gyűjtővel és akkor megy a Szájerezés a púpfalon. Aki bizonyíthatóan twink fiúk nézegetésével 3x egymás utn lebukik az bazdmeg Gnóm te még masztipartira is akartál menni csak mi bajod van féltékeny vagy Szájerre,hogy neki összejöt? Milyen kinzást érdemelnél ezért a képmutatásért?
Itt bukik le most már 3x egymás után, tegnap is lebukott valami buzi oldal gyűjtővel és akkor megy a Szájerezés a púpfalon. Aki bizonyíthatóan twink fiúk nézegetésével 3x egymás utn lebukik az bazdmeg Gnóm te még masztipartira is akartál menni csak mi bajod van féltékeny vagy Szájerre,hogy neki összejöt? Milyen kinzást érdemelnél ezért a képmutatásért?
Dec 05, 2020 19:36:18
.
Dec 05, 2020 19:39:38
Válaszolj már pedofil geci, lesz mára beígért justa dance live ?
Dec 05, 2020 19:39:38
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 05, 2020 19:41:15
x5)
Válaszolj már pedofil geci, lesz mára beígért justa dance live ?
Úgyis el fogja hetyetyézni...
nem lesz ez így jó
Dec 05, 2020 19:57:33
sztem ma is bepróbálja Herr Z. t a monitoron mert addig ugyse nyugszik a sodi
Dec 05, 2020 19:57:33
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 05, 2020 20:09:48
x19)
9kor pörögjön a stream fikaevő, ma ráérek.
broni
(
x45)
Dec 05, 2020 20:11:26
x45)
feloldották a kocsmazárat!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trutyko titansz
Dec 05, 2020 20:11:58
Volt olyan jatek amit kijatszott a veknifej ?
Dec 05, 2020 20:11:58
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 05, 2020 20:12:10
x38)
Sneci, mit hoz a Mikulás bácsi? Fizetési felszólítást a Targo Nagyúrtól? Feljelentést Partner Palkótól? Variálást a Barátaidtól? Kirúgásocskát a gányoldából?
Egy biztos: semmi jó dolog nem történhet veled, mert az Univerzum szopóágra rakott!! Dögölj meg! xDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Egy biztos: semmi jó dolog nem történhet veled, mert az Univerzum szopóágra rakott!! Dögölj meg! xDDDD
csicskasodi
(
x1)
Dec 05, 2020 20:13:26
x1)
Zsénó
(
x22)
Dec 05, 2020 20:15:01
x22)
Minden játékot végigjátszott, mert ameddig el lehetett jutni, addig mindig eljutott XD
broni
(
x45)
Dec 05, 2020 20:16:58
x45)
vót. még a bunki bankba.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 05, 2020 20:20:43
x30)
vót. még a bunki bankba.
broni
(
x45)
Dec 05, 2020 20:36:14
x45)
sodi, kiraktad már a büdös cipődet, hátha beleszar egy részeg szomszéd.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 05, 2020 20:40:58
x37)
Uraim, tegyék meg tétjeiket. Vajon el lesz-e sodikázva a ma 21:00-ra ígért Just Dance stream? Vagy esetleg Endre -ebben az évszázadban először- kivételesen hallgat a nézői könyörgésére, és azt csinálja, amit azok szeretnének?
again mine the refund
(
x6)
Dec 05, 2020 20:43:27
x6)
hitelboi, a következő streamben olvasd már fel hangosan, angolul ezt a cikket:
getpocket.com/explore/item/how-to-budget-when-you-re-broke?utm_source=pocket-newtab-global-en-GB
úgysem fogsz semmit megérteni belőle, de legalább again your the finance
ha lefordítod még talán donétot is kapsz
getpocket.com/explore/item/how-to-budget-when-you-re-broke?utm_source=pocket-newtab-global-en-GB
úgysem fogsz semmit megérteni belőle, de legalább again your the finance
ha lefordítod még talán donétot is kapsz
Hitelkártyavár
Dec 05, 2020 20:44:16
Uraim, tegyék meg tétjeiket. Vajon el lesz-e sodikázva a ma 21:00-ra ígért Just Dance stream? Vagy esetleg Endre -ebben az évszázadban először- kivételesen hallgat a nézői könyörgésére, és azt csinálja, amit azok szeretnének?
Természetesen el. Tyeknyikaji pjóba lesz a monitor herr Zegésének eltűnése irányában. Fókaüvöltés. Sör.
Dec 05, 2020 20:44:16
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Dec 05, 2020 20:45:19
x7)
Annó azt írta ide, hogy a munkához vette a 144hz monitort.
Talán azért, hogy scroll-ozás közben is olvasható legyen a kód?
|__o__|
broni
(
x45)
Dec 05, 2020 20:48:22
x45)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 05, 2020 20:48:52
x37)
Tegnap 51 percig tartott neki összelőnie azt a tyeknyikát, amit egyébként minden alkalommal kvázi változtatás nélkül használ a streameléshez. Nem veri ez a faszát semmilyen chatsexes oldalon, mert nincs az a birkatürelmű buzeráns, aki ennyi időt várna egy faszverésre.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 05, 2020 20:48:56
x30)
Annó azt írta ide, hogy a munkához vette a 144hz monitort.
Munkához, lol
bolgár jeti
(
x30)
Dec 05, 2020 20:50:31
x30)
Ha jól emlékszem a trash csoportos trolléga nagyon jó ebben, és már több drága holmit megvetetett vele :)
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Dec 05, 2020 20:51:00
x7)
|__o__|
D.Dezsö
Dec 05, 2020 20:51:22
Sodi! Többen kérdezték, hogy ...
...
Mé’ héthúsz pé?
Tudnál ebben segíteni? NSZKSZ
...
Mé’ héthúsz pé?
Tudnál ebben segíteni? NSZKSZ
Dec 05, 2020 20:51:22
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 05, 2020 20:53:42
x37)
Remélem, ma is lesz sakálrészeg vonyítás. Endre! Tudunk indulni 7 perc múlva, vagy még fütyizel? Igazán nem akarnálak ilyen fontos tevékenység közben megzavarni.
-
Dec 05, 2020 20:53:56
szep talalat kollega Az IQ értékei 51 és 70 között
Dec 05, 2020 20:53:56
rBali
(
x24)
Dec 05, 2020 20:59:11
x24)
bolgár jeti
(
x30)
Dec 05, 2020 20:59:48
x30)
Mirror link?
Hátha nem sodikázódik el... Szerintem erre van úgy 25% esély.
Just Dance 99.5% hogy nem lesz
Hátha nem sodikázódik el... Szerintem erre van úgy 25% esély.
Just Dance 99.5% hogy nem lesz
3 hét
Dec 05, 2020 20:59:58
Just dance gyagyás! Just dance!
3 hétig. Fél lábon!
3 hét, sodi! 3 hét!
3 hétig. Fél lábon!
Dec 05, 2020 20:59:58
A kombájn elüt
(
x1)
Dec 05, 2020 21:00:10
x1)
porondra kobold
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 05, 2020 21:02:56
x5)
Nah a retardált iq nélküli sodi vajon mi indokkal sodikazza el a just dancet amit két hete megígért?
#50euro + kamatok
Zsénó
(
x22)
Dec 05, 2020 21:04:02
x22)
Tökéletes kezdés:
"ó szarul raktam bele az ozmóba ezt a szart"
"ó szarul raktam bele az ozmóba ezt a szart"
zsidókvagytok
Dec 05, 2020 21:04:36
Megy
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Dec 05, 2020 21:04:36
bolgár jeti
(
x30)
Dec 05, 2020 21:04:41
x30)
LIVE SODI A LIVE.
Vásárlással kezdünk
Vásárlással kezdünk
A kombájn elüt
(
x1)
Dec 05, 2020 21:04:50
x1)
megy, a kobold a porondon
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 05, 2020 21:04:54
x8)
KFC, just dance!!!!!
Zsénó
(
x22)
Dec 05, 2020 21:05:11
x22)
Épp leárazások vannak a PlayStation Store-ban és vásárolni készül.
Okjs Snecologus
(
x1)
Dec 05, 2020 21:05:48
x1)
Justdance elsodikázva, de legalább lesz egykis vásárlás, hahó!
szutyok
sztárprogramozó
(
x2)
Dec 05, 2020 21:06:25
x2)
juszt densz?
bolgár jeti
(
x30)
Dec 05, 2020 21:06:31
x30)
Nem lesz just dance, fogfájós SoDI a SoDI
broni
(
x45)
Dec 05, 2020 21:06:38
x45)
buszszimulátor. az alkaanák való)))))))))))
Okjs Snecologus
(
x1)
Dec 05, 2020 21:06:42
x1)
fáj a foga xD
szutyok
Zsénó
(
x22)
Dec 05, 2020 21:06:51
x22)
Fogfájós sodi a sodi, úgyhogy nem lesz dzsásztdensz:
3 hét
Dec 05, 2020 21:07:56
Elsodikázta a just dance-t a sodipatkány!
3 hét, sodi! 3 hét!
Dec 05, 2020 21:07:56
Nulladikos Snecológus
Dec 05, 2020 21:09:18
Live a recskas!
Dec 05, 2020 21:09:18
sztárprogramozó
(
x2)
Dec 05, 2020 21:10:11
x2)
Sokkal jobbak voltak a just chatting jellegű streamjei, mint ezek a játékokkal balfaszkodás.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 05, 2020 21:10:50
x30)
Vajon hány játéka van amivel még egy percet sem játszott? 100? 200?
bolgár jeti
(
x30)
Dec 05, 2020 21:11:45
x30)
Vonatszimulátor "én ezt nem érteném" :)
Még nem részeg igazán
Még nem részeg igazán
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 05, 2020 21:12:04
x8)
A penészes, egérszaros ablak párkány, odabasz:-Dd
bolgár jeti
(
x30)
Dec 05, 2020 21:13:45
x30)
Busz-szimulátor megvétele 17.99 euróért. #eletveszely
Mászkálgatós-buszozós-beszélgetős stream lesz.
Mászkálgatós-buszozós-beszélgetős stream lesz.
sztárprogramozó
(
x2)
Dec 05, 2020 21:14:00
x2)
A penészes, egérszaros ablak párkány, odabasz:-Dd
Az tényleg egérszar?
Zsénó
(
x22)
Dec 05, 2020 21:14:04
x22)
Busz szimulátor megvéve:
A kombájn elüt
(
x1)
Dec 05, 2020 21:14:07
x1)
bolgár jeti
(
x30)
Dec 05, 2020 21:14:36
x30)
Félreértettem, holnap akar buszozni...
3 hét
Dec 05, 2020 21:14:59
De legalább k******** az ablakon megint 18 eurót. Úgyse fogja végigjátszani, de még másodjára sem fogja elővenni a marha
3 hét, sodi! 3 hét!
Dec 05, 2020 21:14:59
bolgár jeti
(
x30)
Dec 05, 2020 21:15:34
x30)
Mi az a folt a plafonon?
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 05, 2020 21:16:29
x8)
Mi az a folt a plafonon?
Lámpa?
bolgár jeti
(
x30)
Dec 05, 2020 21:17:37
x30)
Lámpa?
Most hogy mondod. Kösz.
COVID idején aki még nem járt fogorvosnál, az nagyon rá fog csodálkozni :D
137 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mit jelent az, hogy szép a magas FPS szám? Ezt nem tudom értelmezni. Attól, hogy több az FPS-ed még nem szebb a játék te balfasz :D