Igaz, szegény legyengült szervezetű betegek bele is halhatnak a közelségedbe
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Akkor te miért sértődsz meg balek létedre, ha balek nak hívunk. Így érthetőbb?
Ha asodi egy balek sodi, akkor mi a faszom a sértő abban, hogy balekként kezeljük?
Kibaszottul felfoghatatlan, hogy mi a sértő ezen.
Te csicska balek, te. :)
Na és mi a valószínűsége annak, hogy a 15-20 ezer emberből annak az egynek aki koronás pont fogászati kezelésre van szüksége Linzben lakik és el is megy a rendelésre? Erre válaszolj te autista szardarabb
Mi a faszomért van nekik idősávjuk?
Ennyien vannak, hogy komolyan felmerül a probléma, hogy koronás betegeknek naponta van sürgősségi fogászati problémájuk, mi mégis mi a faszom ez?
Hogy merül egyáltalán fel a kérdés? :DDDDD
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Amúgy a helyedben én nem mennék, amilyen jól tudsz németül, azt az egy fogadat hagyják meg ami fáj a többit meg kihúzzák.
Nagy a kockázat, túl debil vagy. Ne sértődj meg, ez csak az igazság.
Jaja. Filmet néz, játszik, olvas. Endre, én idén az IMDB top 250-ből megnéztem kis híján az összes 1975 előtti filmet, elolvastam -a mai napig- 34 könyvet, összesen 14860 oldalt, és kipörgettem kb 10-12 nagyobb lélegzetű játékot. Az új Hitman 1-2-őt, Total War: Warhammer 2-őt, Witcher 3-at, hogy csak pár olyat említsek, amivel el lehetett szórakozni 100-200 órát. Mindezt heti 6x6-8 óra tisztességes munka és napi 1 óra edzés mellett.
Te meg kisfiúkra meg kislányokra verted a faszod és sakál részegen vonyítottál Twitchen. Na ez a különbség egy átlagember és közötted.
Tudod van egy "méltóság"-nak nevezett dolog, amit a betegek, akik totálisan ki vannak szolgáltatva a kezelőorvosuknak szeretnek megőrizni.
Esetedben érthető a meglepődés, mivel nem tudok elképzelni kontextust, ahol veled kapcsolatban használni lehetne a kifejezést.
Londonban egyik kollégám a Sanger Intézetben mesélt a vírusról. Tudtad, hogy egy fertőzött átlagosan 3 embert fertőz meg? Ez azt jelenti, hogy 10 ciklus után több mint 59.000 fertőzötted van. És tudod mi a legmókásabb? Hogy a legtöbben nem is tudnak róla, de nagyon fertőzőek.
Férfiak sokkal nagyobb eséllyel kerülnek életveszélybe, ugyanis a vírus az ACE2 receptoron keresztül jut be a sejtekbe, de előtte a tüskéket kezelnie kell a szintén a gazdasejten jelenlévő TMPRSS2 fehérje által, ami bizony androgének irányítása alatt áll.
Mit jelent ez rád nézve? Férfi vagy? Igen. Alkohollal szétbasztad már az immunrendszeredet, és az érrendszeredet? Minden jel arra mutat.
Biztos vagyok benne, hogy nálad garantált lesz a tüdőfunkció tartós csökkenése. Eleve nem vagy egy atléta, így jó ha egy 8 dl-es vitálkapacitásod marad a végén.
Sok sikert! Fájni fog, nagyon.
Lehúzott balek.
És a hátán viszi a felszerelését?
Láttál már fogorvosi rendelőt?
IDIÓTA!
És te faszozol másokat.
Szerintem meg a kurva anyád!
Mi a baj te leprás geci? Csak nem ébren tart a fájdalom?
Te ostoba balek.
A sodi évad igazi vége az lesz hogy koronás lesz a fogászati váró teremben aztán pedig lassan és fájdalmak között kiszenved és megdöglik. Remélem mihamarabb jön az éved és a sorozat záró epizód.
Már vár téged Bittner a pokolban te gyagyás balek fasz.
Eddig nemlétező vírus, billgécc, görény fasz szopkodás, 5g okozza, csak nátha, mesterséges pánik, miértkellhomofisz...stb..
Mostmeg jujj leprások szegények akik pozitívok, internálni, száműzni, ürruha, mi lesz ha elkapja ASODI AVÌRUST A LEPRÁT???
Te baromállat, ha a fogorvos beöltözik és rendszeresen teszteli magát, talán elkapja, de nem fertőz tovább.
Látva, mennyire pörögnek a számok, a lezárás ellenére is terjed a kór, befostál, mi? Kurva sokan elkapják, a szomszédasszony tesztje 5 napja lett pozitiv...ha te elkapod, és eddig nem koronás voltál, ...reméld igen, attól köhögtél hónapokat...de ha nem...garantáltan mész a gépre. Minimum. Szétbaszódott tüdőcske juhuhuhú, mert ilyen sodi ez ASODI!!!!!!!!!!
Nem kötelező fogászhoz menned, segélyes. Maradhatsz otthon is, fájó pofával. Örülj neki, hogy kint legalább ellátnak a szétrohadt pofáddal. Itthon belenézne a doki a szádba, és azt mondaná, hogy itt az antibiotikum, igyál sok folyadékot, és gyere vissza jövő márciusban, mert ő nem fog most nekiállni kihúzkodni 8-10 fogat. Az egy fél munkanap. Annyi idő alatt ellát másik 10 beteget.
Inkább gyere haza és csináltasd meg TB alapon!
XD
Fog, és mire a tablettától elmúlt, már nem tudok visszaaludni, pont most, amikor a meló miatt normális bioritmusra kellene visszaszoknom.
A maszk mellé még felveszel egy alusatyekot is.
Problem?
Egyébként az alkoholizmus okozta szellemi és fizikai leépüléstől nem félsz, csak a koronától?
Szívesen megoldja neked bárki egy pörölykalapáccsal.
Megint trollozol, ticketnek annyi.
A következõ hét végére megint ki fogják baszni a púpodat.
Addig a három-négy hétig meg öblögeted vodkával, igaz?
Jó lesz ez.
Ne is menj a surgossegire raersz majd januarban fizetos maganorvoshoz menni, ott biztos nem kapsz covidot!
Endre, Ausztriában az aktív fertőzöttek szám kb. 50 ezer fő egy 9 milliós országban.Ez 0,5 % igazolt (!] aktív fertőzött a lakosságban, de mindenki tudja, hogy a valóságban magasabb 2-3 % is lehet.
Úgyhogy nem 15-20 ezer emberrel kell találkoznod, hogy legyen köztük koronás, hanem elég 33-50-nel.
Neked a Kurz bácsi konkrétan az életed mentette meg, amikor bezáratta a buziszaunákat.
Ne legyél már hülye, ne fizess vagyonokat a zsidó fogorvosoknak, Hahó! Töményebb alkohollal (tisztasága miatt a vodkát javaslom) kell fogat mosni, öblögetni, és akkor nem fog elfertőződni! A fájdalomra szedett gyógyszer mellé tökéletes kísérő az alkohol, jobb lesz a kedved tőle, mintha csak söröznél.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Ez egy 2018. áprilisi bejegyzés, amiben a 2007. decemberi fogorvosi látogatására utal.
Akkor a sürgősségi kezelés keretében 5-6 fogát akarta kihúzni a fogorvos (azon felül, amit kihúzott, mert annyira fájt neki, hogy egy hét marékszámra szedett fájdalomcsillapító után végül elment az ügyeletre).
Kérem tegyék meg tétjeiket!
Mára mennyire romlott a helyzet, ma hány fog kihúzását fogja felvetni a fogorvos?
Én 8-ra szavazok.
Én 8-ra szavazok.
Csak 8 foga van?
img src=https://img.sodika.dk/imgur.com/F5rf5qS.jpg
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.

Mi van pedofil, elfelejtetted beszedni a C-vitamint ami megvéd a fertőzéstől?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
azt a kurva eget ezzel mégis hogy rág? vagy ez fotóbolt?
Van egy csomó videó arról, ahogy eszik. Kezdő snecológusoknak nem ajánlom, de megnézheted, majdnem olyan vicces mint ahogy iszik.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ez 100% eredeti.
A másik oldalon szokott rágni. Gondolom ott kicsit jobb a helyzet.
Bátor gyerek ez a kacseszka. Én Márk helyében nem tettem volna be ide a faszomat.
Fú bazdmeg, ez kibaszottul gusztustalan. Megyek hányni.
Na tejhabosítás, csá.
Gondolom még nem hallottál a 6 Handshakes rule-ról (Hat lépés távolság) te tanulatlan szar, pedig a 4 etyetemi szakod alatt valamelyiken biztosan kellett volna :) Ha ennyire buta vagy, legalább ne hangoztatnád...
sodikutya
biztos a 26. újságcikkben volt, és ő csak 25-t olvas naponta, ezért nem hallott még ilyenről :D
#50euro + kamatok
Ne már, Elegánsodi!! Hiszen múltkor meg is mutattad a vasalógépedet. Tudod, amikor meséltél arról is, hogy kirúg...
Akkor most megint hazudsz? Vagy akkor hazudtál?
Te szerencsétlen BALEK, teeee!!!
A szél fúj, a Nap süt, a SoDI hazudik. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Ha nem hazudna, akkor ma este 9-kor lenne Just Dance stream is :)
szerintem azért sodikázza el a just dance streameket, mert vagy nincsen meg a pléjstésünhöz a kamera meg az move joystick, vagy fél hogy mivel egy lyuk felett van a konyha amiben lakik ezért nincs alulról normálisan kitámasztva nehogy leszakadjon :D
#50euro + kamatok
Pedig most már tanítják egyetemen egy kötelező alapozótárgy keretein belül :)
Csak asodi vén sodi.
Mondta, hogy hétvégén foglalkozni fog a tickettel, szóval nem kizárt, hogy vasárnap este 9kor 9 sör után részegen pánikban rápróbál majd, belép a céges rendszerbe és kiad nehány parancsot a google keresések után mielőtt feladja az egészet.
Te magad mondtad, hogy az álláskeresés keményebb, mint maga a meló. Akkor miért adidas melegítőben csináltad?
Még mindig nyeméjtyem... Ha "soha nem öltözöm ki, senki kedvéért", akkor a melóba hogyhogy?
Az más?
Te ezért a fizetésért költöztél el egy másik országból. Neked sem fizetnek lakást.
Ez már variálás!
Téged bizony lehúztak!
Balek vagy.
Most akkor megkérdezted őket, ahogy ígérted, vagy megint kitalálod, hogy mi lenne a válaszuk?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Egy az egyben olyan retardált vagy mint a skizofrén törpe cigány haverod. Az is folyamatosan “tömeggyilkosozza” az orvosokat aztán amikor már kóldulni is lusta és az éhségtől lemegy a vércukra már hívatja is a mentőt, hogy a kórházban hédereljen az osztrák adófizetők pénzén.
Te is leprásozol meg juszt sem megyek orvoshoz aztán amikor már vonyítasz a fájdalomtól szaladsz a sürgősségire.
Ne a sürgősségére menj Gyagyás, szépen jelentkezz be egy fogorvoshoz készítsd szépen elő neki az 500 eurót és süsd le a buta malac szemeid a szégyentől, hogy akkor igénytelen fasz vagy, hogy 800 ezer fütyi mellett annyi fogad van mint egy 50 éves közmunkás cigánynak Ózdon.
A koronavírussal szemben a lepra (Hansen-betegség) alig fertőz. Úgyhogy ezt is elbasztad, te tanulatlan, műveletlen, sötét paraszt. Leprás gecizzed le nyugodtan azokat, akik mondjuk tanárként, tűzoltóként vagy orvosként kapták el a koronát, miközben a magadfajta maszkellenes, vírustagadó szarokat mentették/tanították/látták el.
Kapd be a faszomat, te rohadó pofájú balek szar.
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Dec 06, 2020 00:50:03
x2)
Tényleg, pont ma 6 éve volt a Mikulás bácsi, ezt beszéljük csak meg.
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Nemfatyle
(
x7)
Dec 06, 2020 00:50:41
x7)
A normál életben több ezer emberrel kell találkoznod, hogy valaki koronás legyen. 15-20 ezer emberrel. Annyivel nem találkozol úgyse. Ezért faszság az összes lezárás.
De tesztelt betegek közelsége már más tészta.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Igaz, szegény legyengült szervezetű betegek bele is halhatnak a közelségedbe
sodika
Dec 06, 2020 00:52:30
Ha ez egy halálos vírus, aki mi a faszom sértő azon, hogy a leprásokat leprásokként kell kezelni?
Kibaszottul felfoghatatlan, hogy mi a sértő ezen. :DDD
Dec 06, 2020 00:52:30
sodika
Dec 06, 2020 00:52:43
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Dec 06, 2020 00:52:43
csicskasodi
(
x1)
Dec 06, 2020 00:54:13
x1)
Ha ez egy halálos vírus, aki mi a faszom sértő azon, hogy a leprásokat leprásokként kell kezelni?
Akkor te miért sértődsz meg balek létedre, ha balek nak hívunk. Így érthetőbb?
Érdeklődő
(
x6)
Dec 06, 2020 00:54:16
x6)
Ha asodi egy balek sodi, akkor mi a faszom a sértő abban, hogy balekként kezeljük?
Kibaszottul felfoghatatlan, hogy mi a sértő ezen.
Te csicska balek, te. :)
Andi
(
x13)
Dec 06, 2020 00:54:39
x13)
Endre, 292 lett a sarad. Utalj át január elsején háromszáz eurót, és onnantól Zsery tartozik neked nyolccal, azt meg szépen meguzsoráztatod.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Shiker
Dec 06, 2020 00:55:17
A normál életben több ezer emberrel kell találkoznod, hogy valaki koronás legyen. 15-20 ezer emberrel. Annyivel nem találkozol úgyse. Ezért faszság az összes lezárás.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na és mi a valószínűsége annak, hogy a 15-20 ezer emberből annak az egynek aki koronás pont fogászati kezelésre van szüksége Linzben lakik és el is megy a rendelésre? Erre válaszolj te autista szardarabb
Dec 06, 2020 00:55:17
sodika
Dec 06, 2020 00:58:27
Ennyien vannak, hogy komolyan felmerül a probléma, hogy koronás betegeknek naponta van sürgősségi fogászati problémájuk, mi mégis mi a faszom ez?
Dec 06, 2020 00:58:27
sodika
Dec 06, 2020 00:59:31
Épp INDULTAM VOLNA oda, mert nem bírtam a fájdalmat.
Erre olvasom a weboldalon a piros betűs részt.
www.notdienstzentrum.at/
És mondom, hogy hát akkor nem...
Ilyen helyrem ahol leprásokat is fogadnak, soha.
Erre olvasom a weboldalon a piros betűs részt.
www.notdienstzentrum.at/
És mondom, hogy hát akkor nem...
Ilyen helyrem ahol leprásokat is fogadnak, soha.
Dec 06, 2020 00:59:31
sodika
Dec 06, 2020 01:00:25
Épp indulnék, vagy időpontot egyeztetnék, erre olvasom a piros részt, és akkor inkább nem, mert ez mi a fasz. :D
Ez volt reggel.
Ez volt reggel.
Dec 06, 2020 01:00:25
sodika
Dec 06, 2020 01:00:34
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Dec 06, 2020 01:00:34
csicskasodi
(
x1)
Dec 06, 2020 01:01:05
x1)
Amúgy a helyedben én nem mennék, amilyen jól tudsz németül, azt az egy fogadat hagyják meg ami fáj a többit meg kihúzzák.
Nagy a kockázat, túl debil vagy. Ne sértődj meg, ez csak az igazság.
Andi
(
x13)
Dec 06, 2020 01:01:15
x13)
Az nyugdíjas idősávról jut eszembe. A fordos nénit tényleg pénzért kamatyoltad?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
sittessanyi
Dec 06, 2020 01:01:51
én a jézuskától ezt a forgatókönyvet kérem:
1) sneci még szenved egy hetet a fogával és itt autiloopol a leprásokról
2) amikor mégis elmegy dokihoz akkor kurva drága pénzen megkínozzák
3) a kezelés során elkapja a koronát
4) lebetegszik és nem tud dolgozni, ezért kirúgják
5) nem megy be a kórházba kezeltetni magá just se és ezért beledöglik a koronába
6) a trollok zoom meetingen keresztül pezsgővel koccintanak
1) sneci még szenved egy hetet a fogával és itt autiloopol a leprásokról
2) amikor mégis elmegy dokihoz akkor kurva drága pénzen megkínozzák
3) a kezelés során elkapja a koronát
4) lebetegszik és nem tud dolgozni, ezért kirúgják
5) nem megy be a kórházba kezeltetni magá just se és ezért beledöglik a koronába
6) a trollok zoom meetingen keresztül pezsgővel koccintanak
Dec 06, 2020 01:01:51
sodika
Dec 06, 2020 01:02:21
"Usere Öffnungszeiten für COVID-19 Parienten"...
MI A FASZOM EZ?
Miért fogadják azokat?
Miért nem a fogorvos megy hozzájuk a lepraosztályra szkafanderben?
mi folyik itt? :DDDD
MI A FASZOM EZ?
Miért fogadják azokat?
Dec 06, 2020 01:02:21
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 06, 2020 01:03:16
x37)
Karantént idején mi a faszt az ember csinálni? Filmeket néz, és játszik, meg közben sörözget. Ez az év nem a kulturáltabb és minőségibb szórakozás éve.
Jaja. Filmet néz, játszik, olvas. Endre, én idén az IMDB top 250-ből megnéztem kis híján az összes 1975 előtti filmet, elolvastam -a mai napig- 34 könyvet, összesen 14860 oldalt, és kipörgettem kb 10-12 nagyobb lélegzetű játékot. Az új Hitman 1-2-őt, Total War: Warhammer 2-őt, Witcher 3-at, hogy csak pár olyat említsek, amivel el lehetett szórakozni 100-200 órát. Mindezt heti 6x6-8 óra tisztességes munka és napi 1 óra edzés mellett.
Te meg kisfiúkra meg kislányokra verted a faszod és sakál részegen vonyítottál Twitchen. Na ez a különbség egy átlagember és közötted.
sodika
Dec 06, 2020 01:03:34
Na mindegy.
Holnap kifaggatom őket, de ez KIBASZOTTUL ÚGY HANGZIK, hogy ugyanott kezelik a koronásokat is, ahova nekem kéne mennem két perccel később.
Az pedig világbotrány lenne.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Holnap kifaggatom őket, de ez KIBASZOTTUL ÚGY HANGZIK, hogy ugyanott kezelik a koronásokat is, ahova nekem kéne mennem két perccel később.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Dec 06, 2020 01:03:34
-
Dec 06, 2020 01:03:43
Tudod van egy "méltóság"-nak nevezett dolog, amit a betegek, akik totálisan ki vannak szolgáltatva a kezelőorvosuknak szeretnek megőrizni.
Esetedben érthető a meglepődés, mivel nem tudok elképzelni kontextust, ahol veled kapcsolatban használni lehetne a kifejezést.
Londonban egyik kollégám a Sanger Intézetben mesélt a vírusról. Tudtad, hogy egy fertőzött átlagosan 3 embert fertőz meg? Ez azt jelenti, hogy 10 ciklus után több mint 59.000 fertőzötted van. És tudod mi a legmókásabb? Hogy a legtöbben nem is tudnak róla, de nagyon fertőzőek.
Férfiak sokkal nagyobb eséllyel kerülnek életveszélybe, ugyanis a vírus az ACE2 receptoron keresztül jut be a sejtekbe, de előtte a tüskéket kezelnie kell a szintén a gazdasejten jelenlévő TMPRSS2 fehérje által, ami bizony androgének irányítása alatt áll.
Mit jelent ez rád nézve? Férfi vagy? Igen. Alkohollal szétbasztad már az immunrendszeredet, és az érrendszeredet? Minden jel arra mutat.
Biztos vagyok benne, hogy nálad garantált lesz a tüdőfunkció tartós csökkenése. Eleve nem vagy egy atléta, így jó ha egy 8 dl-es vitálkapacitásod marad a végén.
Sok sikert! Fájni fog, nagyon.
Lehúzott balek.
Dec 06, 2020 01:03:43
csicskasodi
(
x1)
Dec 06, 2020 01:04:04
x1)
"Usere Öffnungszeiten für COVID-19 Parienten"...
MI A FASZOM EZ?
Miért fogadják azokat?
MI A FASZOM EZ?
Miért fogadják azokat?
És a hátán viszi a felszerelését?
Láttál már fogorvosi rendelőt?
IDIÓTA!
És te faszozol másokat.
sodika
Dec 06, 2020 01:05:15
Mindegy. Kifaggatom őket, biztos félreértem.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Dec 06, 2020 01:05:15
kirakottLegoBusz
(
x1)
Dec 06, 2020 01:19:27
x1)
Na mindegy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Szerintem meg a kurva anyád!
NeoX
Dec 06, 2020 01:24:37
Mindegy. Kifaggatom őket, biztos félreértem.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Mi a baj te leprás geci? Csak nem ébren tart a fájdalom?
Te ostoba balek.
A sodi évad igazi vége az lesz hogy koronás lesz a fogászati váró teremben aztán pedig lassan és fájdalmak között kiszenved és megdöglik. Remélem mihamarabb jön az éved és a sorozat záró epizód.
Már vár téged Bittner a pokolban te gyagyás balek fasz.
Dec 06, 2020 01:24:37
Te mocskos pedofil faszfe
Dec 06, 2020 01:27:36
Eddig nemlétező vírus, billgécc, görény fasz szopkodás, 5g okozza, csak nátha, mesterséges pánik, miértkellhomofisz...stb..
Mostmeg jujj leprások szegények akik pozitívok, internálni, száműzni, ürruha, mi lesz ha elkapja ASODI AVÌRUST A LEPRÁT???
Te baromállat, ha a fogorvos beöltözik és rendszeresen teszteli magát, talán elkapja, de nem fertőz tovább.
Látva, mennyire pörögnek a számok, a lezárás ellenére is terjed a kór, befostál, mi? Kurva sokan elkapják, a szomszédasszony tesztje 5 napja lett pozitiv...ha te elkapod, és eddig nem koronás voltál, ...reméld igen, attól köhögtél hónapokat...de ha nem...garantáltan mész a gépre. Minimum. Szétbaszódott tüdőcske juhuhuhú, mert ilyen sodi ez ASODI!!!!!!!!!!
Dec 06, 2020 01:27:36
Dr. Görény
Dec 06, 2020 01:41:49
Holnap ne gyere.
Dec 06, 2020 01:41:49
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Dec 06, 2020 01:49:32
x1)
Szoval becsuletes zoli nem hogy nem adta meg a penzt egy ev alatt sem hanem meg lepumpolt egy adagot a puposrol :D
Kibaszott balek.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Kibaszott balek.
NeoX
Dec 06, 2020 02:13:57
Hé balek pedoSodi.
Szóval Márk vagy becsületes Zoli azzal kezdett el szédíteni hogy nem havonta ad pénzt hanem pár év múlva egyben odaadja?
Gondolom hamarosan benne leszel ebben a szuper kedvező alkuban, igaz?
Hisz neked annyi akaraterőd és érdekérvényesítő képességed sincs mint egy downkórosnak.
Lesz egyben fizetés PedoSodi? Hisz Márk és becsületes Zoltán Nagyon megbízható emberek és teljesen becsületes emberek. Adnod kellene nekik egy esélyt hogy egyben adják vissza a pénzedet.
PedoSodi, ha nem hagyod hogy Márk vagy becsületes Zoltán egyben adja vissza a(bank pénzét) pénzedet akkor azzal elismered hogy ők mégse olyan becsületesek mint azt hangoztatod ergo ezzel becsmérled és szidod őket.
Szóval Márk vagy becsületes Zoli azzal kezdett el szédíteni hogy nem havonta ad pénzt hanem pár év múlva egyben odaadja?
Gondolom hamarosan benne leszel ebben a szuper kedvező alkuban, igaz?
Hisz neked annyi akaraterőd és érdekérvényesítő képességed sincs mint egy downkórosnak.
Lesz egyben fizetés PedoSodi? Hisz Márk és becsületes Zoltán Nagyon megbízható emberek és teljesen becsületes emberek. Adnod kellene nekik egy esélyt hogy egyben adják vissza a pénzedet.
PedoSodi, ha nem hagyod hogy Márk vagy becsületes Zoltán egyben adja vissza a(bank pénzét) pénzedet akkor azzal elismered hogy ők mégse olyan becsületesek mint azt hangoztatod ergo ezzel becsmérled és szidod őket.
Dec 06, 2020 02:13:57
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 06, 2020 02:33:23
x37)
Na mindegy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nem kötelező fogászhoz menned, segélyes. Maradhatsz otthon is, fájó pofával. Örülj neki, hogy kint legalább ellátnak a szétrohadt pofáddal. Itthon belenézne a doki a szádba, és azt mondaná, hogy itt az antibiotikum, igyál sok folyadékot, és gyere vissza jövő márciusban, mert ő nem fog most nekiállni kihúzkodni 8-10 fogat. Az egy fél munkanap. Annyi idő alatt ellát másik 10 beteget.
kripli figyelő
(
x12)
Dec 06, 2020 02:36:04
x12)
Minek mennél fogorvoshoz gnóm.Majd meggyógyítod magad.Lehet épp egy rózsahimlős gyerek fetrengett abban a fogorvosi székben.Nem kell neked az a fogorvos,inkább igyál egy kis fájdalomcsillapító töményet.Különben is azt írták a konteó.infón hogy az árja labancok így terjesztik a vírust mert a hegyek között nem terjed úgy az 5gé.Fájjon csak az a fog,azt jelenti hogy gyógyul.
Ásó27
(
x68)
Dec 06, 2020 02:42:10
x68)
Fent vagy még lehúzott barom? Fáj a fogad, autista kutya?
Mifaaaaaaaaaaaan
Roshi
Dec 06, 2020 04:05:42
Arról van valami infó hogy miért rohadt ki a szája? Elfelejtett pár évig fogat mosni vagy miafasz? Betegség?
Dec 06, 2020 04:05:42
-
Dec 06, 2020 04:23:13
Na mindegy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Inkább gyere haza és csináltasd meg TB alapon!
XD
Dec 06, 2020 04:23:13
sodika
Dec 06, 2020 05:07:47
Azért az igenis releváns kérdés, hogy például arra vagyok-e kényszerítve, hogy olyan várótermet használjak, amelyikbe igazoltan polzitív koronásokat is odairányítanak.
Ha félreértem, akkor nincs gond, de ha ez az igazság, akkor mélyebben vannak ezek az osztrákok, mint Banglades, és nem csak a netes inftrastruktúrájuk szarabb, de még az egészségügyük is a magyarnál.
Ha félreértem, akkor nincs gond, de ha ez az igazság, akkor mélyebben vannak ezek az osztrákok, mint Banglades, és nem csak a netes inftrastruktúrájuk szarabb, de még az egészségügyük is a magyarnál.
Dec 06, 2020 05:07:47
Karib
(
x10)
Dec 06, 2020 05:11:25
x10)
Ma is sokat aludtál, recskás.
Egy németes troll közben bejelentkezhetne a fogászaton egy barátságos hangulatú levéllel:)
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Egy németes troll közben bejelentkezhetne a fogászaton egy barátságos hangulatú levéllel:)
sodika
Dec 06, 2020 05:15:29
Ma is sokat aludtál.
Fog, és mire a tablettától elmúlt, már nem tudok visszaaludni, pont most, amikor a meló miatt normális bioritmusra kellene visszaszoknom.
Dec 06, 2020 05:15:29
Metélt gondolatjel
Dec 06, 2020 05:18:03
Azért az igenis releváns kérdés, hogy például arra vagyok-e kényszerítve, hogy olyan várótermet használjak, amelyikbe igazoltan polzitív koronásokat is odairányítanak.
A maszk mellé még felveszel egy alusatyekot is.
Problem?
Dec 06, 2020 05:18:03
sodika
Dec 06, 2020 05:19:40
Asszem az lesz a megoldás, hogy nem sürgősségire megyek, hanem egy rendes fogászatra rendes időben, időpontegyeztetéssel.
Ezzel a koronás idősávval sikerült a sürgősségtől elriasztaniuk.
Dec 06, 2020 05:19:40
Metélt gondolatjel
Dec 06, 2020 05:29:27
Asszem az lesz a megoldás, hogy nem sürgősségire megyek, hanem egy rendes fogászatra rendes időben, időpontegyeztetéssel.
Egyébként az alkoholizmus okozta szellemi és fizikai leépüléstől nem félsz, csak a koronától?
Dec 06, 2020 05:29:27
-
Dec 06, 2020 05:34:23
Szívesen megoldja neked bárki egy pörölykalapáccsal.
Dec 06, 2020 05:34:23
again mine the refund
(
x6)
Dec 06, 2020 05:36:46
x6)
Megint trollozol, ticketnek annyi.
A következõ hét végére megint ki fogják baszni a púpodat.
kripli figyelő
(
x12)
Dec 06, 2020 05:40:59
x12)
Ticket kész van már?Ketyeg a határidő,haladni kéne. Ezzel a koronás idősávval sikerült a sürgősségtől elriasztaniuk.
-
Dec 06, 2020 05:45:51
Addig a három-négy hétig meg öblögeted vodkával, igaz?
Jó lesz ez.
Dec 06, 2020 05:45:51
Fogász F Árpád
Dec 06, 2020 05:52:30
EGY GYEREK EGY FOG!
Dec 06, 2020 05:52:30
Hahó
(
x136)
Dec 06, 2020 05:53:05
x136)
Most már az van, hogy a reisztől a trollkodások miatt rúgták ki.:)))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Hahó
(
x136)
Dec 06, 2020 05:55:40
x136)
Lolbazmeg mégis csak te fizeted vissza a 250 eurós hitelt?
Hogy is volt a nagy fenyegetőzés, hogy ha az osztrák mikrohitelt neked kell visszafizetni, akkor mi is lesz?
Ezt hívod becsületes nem terhelődésnek?
Hogy is volt a nagy fenyegetőzés, hogy ha az osztrák mikrohitelt neked kell visszafizetni, akkor mi is lesz?
Ezt hívod becsületes nem terhelődésnek?
Hahó
(
x136)
Dec 06, 2020 05:56:26
x136)
De nincs variálás. Variálás az nuku.
Hahó
(
x136)
Dec 06, 2020 05:59:19
x136)
A Karácsony előtti 8000 eurós visszafizetésből lett heti 25 eurós törlesztés.:)))
Ami nyáron még heti 150 volt. Lesz még ebből heti 5 euró is.
Ami nyáron még heti 150 volt. Lesz még ebből heti 5 euró is.
Roshi
Dec 06, 2020 06:39:50
Hitelre húzod a fogakat?
Dec 06, 2020 06:39:50
Roshi
Dec 06, 2020 07:02:40
Mossad a csonkokat basszammeg anyádat.
Dec 06, 2020 07:02:40
egérszar a konyhapulton
Dec 06, 2020 07:22:40
Kellemes lesz a fogászati kezelés, ha ennyire be van már gyulladva az a fog, az érzéstelenítő nem igazán fog használni :)
Dec 06, 2020 07:22:40
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 06, 2020 07:55:25
x19)
Retteg a vírustól, de most is olyan meme-t osztott meg, hogy mennyire veszélytelen a korona...
Elmebeteg vagy fikaevő.
Elmebeteg vagy fikaevő.
sehr guter Programmierer
Dec 06, 2020 07:56:24
Ne is menj a surgossegire raersz majd januarban fizetos maganorvoshoz menni, ott biztos nem kapsz covidot!
Dec 06, 2020 07:56:24
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 06, 2020 07:56:54
Endre, Ausztriában az aktív fertőzöttek szám kb. 50 ezer fő egy 9 milliós országban.Ez 0,5 % igazolt (!] aktív fertőzött a lakosságban, de mindenki tudja, hogy a valóságban magasabb 2-3 % is lehet.
Úgyhogy nem 15-20 ezer emberrel kell találkoznod, hogy legyen köztük koronás, hanem elég 33-50-nel.
Neked a Kurz bácsi konkrétan az életed mentette meg, amikor bezáratta a buziszaunákat.
Dec 06, 2020 07:56:54
Metélt gondolatjel
Dec 06, 2020 08:15:34
Érdekes, az első hullám idején még az Ogrétól félt jobban.
Azért is baszták ki, mert ő volt az egyszem idióta, aki bejárt dolgozni.
Azért is baszták ki, mert ő volt az egyszem idióta, aki bejárt dolgozni.
Dec 06, 2020 08:15:34
-
Dec 06, 2020 08:19:23
Újabb tél, újabb fogászati vészhelyzet. Sodi, megvannak még a bölcsességfogaid? Imádkozzál, hogy azok ne durranjanak be!
Dec 06, 2020 08:19:23
Karib
(
x10)
Dec 06, 2020 08:24:22
x10)
Ne legyél már hülye, ne fizess vagyonokat a zsidó fogorvosoknak, Hahó! Töményebb alkohollal (tisztasága miatt a vodkát javaslom) kell fogat mosni, öblögetni, és akkor nem fog elfertőződni! A fájdalomra szedett gyógyszer mellé tökéletes kísérő az alkohol, jobb lesz a kedved tőle, mintha csak söröznél.
Roshi
Dec 06, 2020 08:26:56
Szuvas slag.
Dec 06, 2020 08:26:56
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 06, 2020 08:35:52
Jó, jó, jó, jó, jó.
Majd elgondolkodom a fogorvoson is. Amikor egyiket huzatni voltam, elmondta a röntgen alapján, mivel kezdenék. Nagyjából 5-6 fog lenne kapásból kihúzva hátulról, amivel most még rendszeresen rágok. Én azért még eszem gondolkodás nélkül mindent. Ha kihúzza valaki azt a sok fogat, amit menthetetlennek ítél a doktoknéni, akkor utána mégis mi a fasszal rágnék? Egyek utána bébiételt, vagy mégis mi a fasz?
Majd elgondolkodom a fogorvoson is. Amikor egyiket huzatni voltam, elmondta a röntgen alapján, mivel kezdenék. Nagyjából 5-6 fog lenne kapásból kihúzva hátulról, amivel most még rendszeresen rágok. Én azért még eszem gondolkodás nélkül mindent. Ha kihúzza valaki azt a sok fogat, amit menthetetlennek ítél a doktoknéni, akkor utána mégis mi a fasszal rágnék? Egyek utána bébiételt, vagy mégis mi a fasz?
Ez egy 2018. áprilisi bejegyzés, amiben a 2007. decemberi fogorvosi látogatására utal.
Akkor a sürgősségi kezelés keretében 5-6 fogát akarta kihúzni a fogorvos (azon felül, amit kihúzott, mert annyira fájt neki, hogy egy hét marékszámra szedett fájdalomcsillapító után végül elment az ügyeletre).
Kérem tegyék meg tétjeiket!
Mára mennyire romlott a helyzet, ma hány fog kihúzását fogja felvetni a fogorvos?
Én 8-ra szavazok.
Dec 06, 2020 08:35:52
sehr guter Programmierer
Dec 06, 2020 08:47:20
Én 8-ra szavazok.
Csak 8 foga van?
Dec 06, 2020 08:47:20
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 06, 2020 08:51:30
Javítás: 2017decemberében volt utoljára fogorvosnál, nem 2007-ben.
Különben Sodi helyében én is rettegnék a koronától. Még ha enyhe lefolyással meg is úszná, akkor is óriási szívás lenne neki.
Még csak meg se tud kérni valakit, hogy lemenjen vásárolni, ha bevágják karanténba. Még csak egy ágya sincsen, amibe befeküdve kikúrálhatná magát.
Különben Sodi helyében én is rettegnék a koronától. Még ha enyhe lefolyással meg is úszná, akkor is óriási szívás lenne neki.
Még csak meg se tud kérni valakit, hogy lemenjen vásárolni, ha bevágják karanténba. Még csak egy ágya sincsen, amibe befeküdve kikúrálhatná magát.
Dec 06, 2020 08:51:30
Okjs Snecologus
(
x1)
Dec 06, 2020 08:52:19
x1)
Hány letört csonk tengődik a pofádban ?
szutyok
xray
(
x21)
Dec 06, 2020 09:12:43
x21)
Hány letört csonk tengődik a pofádban ?
saccoljimg src=https://img.sodika.dk/imgur.com/F5rf5qS.jpg
xray
(
x21)
Dec 06, 2020 09:13:03
x21)
[https://img.sodika.dk/imgur.com/F5rf5qS.jpg]
xray
(
x21)
Dec 06, 2020 09:14:30
x21)

bolgár jeti
(
x30)
Dec 06, 2020 09:18:03
x30)
Mi van pedofil, elfelejtetted beszedni a C-vitamint ami megvéd a fertőzéstől?
sodrák
Dec 06, 2020 09:18:19
Dec 06, 2020 09:18:19
bolgár jeti
(
x30)
Dec 06, 2020 09:21:27
x30)
Van egy csomó videó arról, ahogy eszik. Kezdő snecológusoknak nem ajánlom, de megnézheted, majdnem olyan vicces mint ahogy iszik.
tigris
Dec 06, 2020 09:26:48
Sodi, dr gödény megmondta, hogy nincs vírus, és csak tápkieget kell enni. nem figyelsz?
Dec 06, 2020 09:26:48
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 06, 2020 09:55:30
Ez 100% eredeti.
A másik oldalon szokott rágni. Gondolom ott kicsit jobb a helyzet.
Dec 06, 2020 09:55:30
Kétujjas sasfogás
Dec 06, 2020 09:58:59
Nagyon durva. Vajon hányféle baktériumtörzs tanyázhat az odvas pofájában, a szétrothadt fekete csonkok között?
Dec 06, 2020 09:58:59
Roshi
Dec 06, 2020 09:59:08
Bátor gyerek ez a kacseszka. Én Márk helyében nem tettem volna be ide a faszomat.
Dec 06, 2020 09:59:08
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 06, 2020 10:05:08
x5)
Fú bazdmeg, ez kibaszottul gusztustalan. Megyek hányni.
Végső megoldás
Dec 06, 2020 10:22:23
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Gondolom még nem hallottál a 6 Handshakes rule-ról (Hat lépés távolság) te tanulatlan szar, pedig a 4 etyetemi szakod alatt valamelyiken biztosan kellett volna :) Ha ennyire buta vagy, legalább ne hangoztatnád...
Dec 06, 2020 10:22:23
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 06, 2020 10:34:08
x5)
biztos a 26. újságcikkben volt, és ő csak 25-t olvas naponta, ezért nem hallott még ilyenről :D
nemet mondtak
(
x4)
Dec 06, 2020 10:49:05
x4)
Mindegyik állásinterjúra laza Adidas-os pólóban mentem, még online interjúkra is így ültem le. Mögöttem meg nem takartam ki semmit, a szoba látszódott. Én nem takargatok semmit, és soha nem öltözöm ki, senki kedvéért.
Ne már, Elegánsodi!! Hiszen múltkor meg is mutattad a vasalógépedet. Tudod, amikor meséltél arról is, hogy kirúg...
bolgár jeti
(
x30)
Dec 06, 2020 10:53:17
x30)
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 06, 2020 10:54:48
x5)
szerintem azért sodikázza el a just dance streameket, mert vagy nincsen meg a pléjstésünhöz a kamera meg az move joystick, vagy fél hogy mivel egy lyuk felett van a konyha amiben lakik ezért nincs alulról normálisan kitámasztva nehogy leszakadjon :D
nem lesz ez így jó
Dec 06, 2020 10:57:31
átalussza a napot aztán sorban csődölnek a tickettek
Dec 06, 2020 10:57:31
-
Dec 06, 2020 11:02:28
Pedig most már tanítják egyetemen egy kötelező alapozótárgy keretein belül :)
Csak asodi vén sodi.
Dec 06, 2020 11:02:28
bolgár jeti
(
x30)
Dec 06, 2020 11:02:49
x30)
átalussza a napot aztán sorban csődölnek a tickettek
Mondta, hogy hétvégén foglalkozni fog a tickettel, szóval nem kizárt, hogy vasárnap este 9kor 9 sör után részegen pánikban rápróbál majd, belép a céges rendszerbe és kiad nehány parancsot a google keresések után mielőtt feladja az egészet.
sodika
Dec 06, 2020 11:03:12
A vasalógépet melóba vettem.
Dec 06, 2020 11:03:12
bolgár jeti
(
x30)
Dec 06, 2020 11:04:43
x30)
Te magad mondtad, hogy az álláskeresés keményebb, mint maga a meló. Akkor miért adidas melegítőben csináltad?
Ásó27
(
x68)
Dec 06, 2020 11:09:40
x68)
Fogad hogy van Endrus?
Mifaaaaaaaaaaaan
.
Dec 06, 2020 11:12:20
ESTE JUST DANCE!!!!!!!!!!!!!!!
Dec 06, 2020 11:12:20
nemet mondtak
(
x4)
Dec 06, 2020 11:13:01
x4)
Még mindig nyeméjtyem... Ha "soha nem öltözöm ki, senki kedvéért", akkor a melóba hogyhogy?
Az más?
Ásó27
(
x68)
Dec 06, 2020 11:24:35
x68)
Gondolom a ticket fogfájás mellett nem halad :(((
Mifaaaaaaaaaaaan
Az eljövendő karácsony ok
Dec 06, 2020 11:27:00
Kedves sodika, te torzszülött!
A közelgő ünnepi hangulat és az advent biztosan ismeretlen számodra. Ez normális, a társadalmi normák alapvető szintjét megugró és szociálisan, érzelmileg, szellemileg egészséges emberek számára egy szívet melengető időszak, amit az egész éves komoly és hasznos munka lezárásaként a családjukkal, barátaikkal töltenek.
Számot vetnek ilyenkor az egész éves nehézségekről, örömökről, sikerekről. Osztoznak az emelkedett ünnepi hangulatban és ajándékkal hálálják meg egymás szeretetét.
Te nem csak idén, de hosszú évek óta egy kapzsi, aljas, arrogáns semmirekellő vagy, aki mellett senki nem fér meg. Nincs családod, mert elmartad magad mellől őket, megvetnek, szégyenkeznek miattad. A “barátaid” egy a társadalom által kivetett csőcselék gyülekezete, egytől egyik mind hibás áru, szociopaták, pszichopaták, hajléktalanok és bűnözők. De hát ugye madarat tolláról...
Önző és aljas vagy, semmit nem tudsz felmutatni így év végén -ismét-, egy ólban laksz a szétdobált fölösleges kacatjaiddal, amiket bármikor elcserélnél egy forró teára egy baráti beszélgetés és pár jó szó reményében.
Senki nem keres, senkit nem érdekelsz, senkinek nem vagy kedves rokona, barátja. Romokban az egészséged testi és mentális szinten is. Azt hiszed jobb vagy mindenkinél a béna munkahelyeddel, ahol csak szenvedsz. Azt hiszed kíváncsi rád bárki, pedig már a trillió is csak mint szórakoztatóipari termék tekintenek rád.
Nincs és már nem is lesz soha kedvesed, családod, szép nappalid és karácsonyfád, ahol a rokonokkal sörözhetsz és PS-ezhetsz a finom ebéd után, amit a párod főzött. Vásárolhatsz bármennyi vackot, ha nem osztod meg senkivel, akkor fagarasként koppannak a retkes padlódon.
Depriváltad magad a boldogságtól mindörökre, közben arról szövegelsz, milyen sokat keresel és mekkora király vagy. A nyomába sem ér az életed egy boldog magyar szakmunkás család életének sem, ahogy idén decemberben nettó 300 ból gyöngyöző húsleves és sült lesz a vacsora, aztán együtt nézik az örömöt a gyerekek arcán, akikkel aztán együtt játszanak egész szent este, még ha csak 56 négyzetméteren is.
Boldog karácsonyt SoDI, remélem ez lesz számodra az utolsó!
A közelgő ünnepi hangulat és az advent biztosan ismeretlen számodra. Ez normális, a társadalmi normák alapvető szintjét megugró és szociálisan, érzelmileg, szellemileg egészséges emberek számára egy szívet melengető időszak, amit az egész éves komoly és hasznos munka lezárásaként a családjukkal, barátaikkal töltenek.
Számot vetnek ilyenkor az egész éves nehézségekről, örömökről, sikerekről. Osztoznak az emelkedett ünnepi hangulatban és ajándékkal hálálják meg egymás szeretetét.
Te nem csak idén, de hosszú évek óta egy kapzsi, aljas, arrogáns semmirekellő vagy, aki mellett senki nem fér meg. Nincs családod, mert elmartad magad mellől őket, megvetnek, szégyenkeznek miattad. A “barátaid” egy a társadalom által kivetett csőcselék gyülekezete, egytől egyik mind hibás áru, szociopaták, pszichopaták, hajléktalanok és bűnözők. De hát ugye madarat tolláról...
Önző és aljas vagy, semmit nem tudsz felmutatni így év végén -ismét-, egy ólban laksz a szétdobált fölösleges kacatjaiddal, amiket bármikor elcserélnél egy forró teára egy baráti beszélgetés és pár jó szó reményében.
Senki nem keres, senkit nem érdekelsz, senkinek nem vagy kedves rokona, barátja. Romokban az egészséged testi és mentális szinten is. Azt hiszed jobb vagy mindenkinél a béna munkahelyeddel, ahol csak szenvedsz. Azt hiszed kíváncsi rád bárki, pedig már a trillió is csak mint szórakoztatóipari termék tekintenek rád.
Nincs és már nem is lesz soha kedvesed, családod, szép nappalid és karácsonyfád, ahol a rokonokkal sörözhetsz és PS-ezhetsz a finom ebéd után, amit a párod főzött. Vásárolhatsz bármennyi vackot, ha nem osztod meg senkivel, akkor fagarasként koppannak a retkes padlódon.
Depriváltad magad a boldogságtól mindörökre, közben arról szövegelsz, milyen sokat keresel és mekkora király vagy. A nyomába sem ér az életed egy boldog magyar szakmunkás család életének sem, ahogy idén decemberben nettó 300 ból gyöngyöző húsleves és sült lesz a vacsora, aztán együtt nézik az örömöt a gyerekek arcán, akikkel aztán együtt játszanak egész szent este, még ha csak 56 négyzetméteren is.
Boldog karácsonyt SoDI, remélem ez lesz számodra az utolsó!
Dec 06, 2020 11:27:00
lavor
Dec 06, 2020 11:33:31
Olyan ajánlatokkal szivatják szerencsétlent, mint Linzi meló annyiért, mint az én fizetésem most kezdésnek, de lakást nem fizetnek, és 300 km-re lakik innen.
Te ezért a fizetésért költöztél el egy másik országból. Neked sem fizetnek lakást.
Ez már variálás!
Téged bizony lehúztak!
Balek vagy.
Dec 06, 2020 11:33:31
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 06, 2020 11:34:09
x19)
Boss: Endrú, miért rongyos az inged mindig?
KCF: Te hüe, nyekem 150 eujós fasajóm van. Tsak nyincs idő fasalnyi.
KCF: Te hüe, nyekem 150 eujós fasajóm van. Tsak nyincs idő fasalnyi.
mifaaan
(
x1)
Dec 06, 2020 11:41:20
x1)
A kedvencem amikor veri a mellét a 4k körüli fizura labancországban állítólagos 5+ év programozó tapasztalattal. Értem én, hogy a púpszászi parasztoknak ez elképzelhetetlen pénz, de a szakmában körbe röhögik.
Van egy réteg, akinek tud flexelni, ez tény, és szomorú, ha elhiszi, hogy ez a reteg nézi a streameket nem pedig a trollok.
Az meg szánalom, hogy az utazó flokkot tényleg komoly, minőségi tartalomként tartja számon. Szeretném, ha felkerülne ujepiszód, mert ennyira pipa vagyok, hogy azt képkockánként szedném sarabokra!!
Hallod gyagya pénteken atompontosan 4kor induljon már újra a médiapirotalom!! A gémerpécé renderel, a sodi közben tud tiketelni
Van egy réteg, akinek tud flexelni, ez tény, és szomorú, ha elhiszi, hogy ez a reteg nézi a streameket nem pedig a trollok.
Az meg szánalom, hogy az utazó flokkot tényleg komoly, minőségi tartalomként tartja számon. Szeretném, ha felkerülne ujepiszód, mert ennyira pipa vagyok, hogy azt képkockánként szedném sarabokra!!
Hallod gyagya pénteken atompontosan 4kor induljon már újra a médiapirotalom!! A gémerpécé renderel, a sodi közben tud tiketelni
Nemfatyle
(
x7)
Dec 06, 2020 11:44:06
x7)
Most akkor megkérdezted őket, ahogy ígérted, vagy megint kitalálod, hogy mi lenne a válaszuk?
D.Dezsö
Dec 06, 2020 11:44:29
Épp INDULTAM VOLNA oda, mert nem bírtam a fájdalmat
Egy az egyben olyan retardált vagy mint a skizofrén törpe cigány haverod. Az is folyamatosan “tömeggyilkosozza” az orvosokat aztán amikor már kóldulni is lusta és az éhségtől lemegy a vércukra már hívatja is a mentőt, hogy a kórházban hédereljen az osztrák adófizetők pénzén.
Te is leprásozol meg juszt sem megyek orvoshoz aztán amikor már vonyítasz a fájdalomtól szaladsz a sürgősségire.
Ne a sürgősségére menj Gyagyás, szépen jelentkezz be egy fogorvoshoz készítsd szépen elő neki az 500 eurót és süsd le a buta malac szemeid a szégyentől, hogy akkor igénytelen fasz vagy, hogy 800 ezer fütyi mellett annyi fogad van mint egy 50 éves közmunkás cigánynak Ózdon.
Dec 06, 2020 11:44:29
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 06, 2020 11:46:22
x37)
Egyébként ezért a leprás gecizés miatt valami magyar polgármester is be lett támadva, de nem értem, hogy miért. Kurvára igaza van...
A koronavírussal szemben a lepra (Hansen-betegség) alig fertőz. Úgyhogy ezt is elbasztad, te tanulatlan, műveletlen, sötét paraszt. Leprás gecizzed le nyugodtan azokat, akik mondjuk tanárként, tűzoltóként vagy orvosként kapták el a koronát, miközben a magadfajta maszkellenes, vírustagadó szarokat mentették/tanították/látták el.
Kapd be a faszomat, te rohadó pofájú balek szar.
kripli figyelő
(
x12)
Dec 06, 2020 11:52:49
x12)
Gnóm,hallod már a fejedben a fúró süvítő hangját ahogy darálja a csonkjaidat?Ha szerencséd van akkor magyar doki fogja csináni aki tagja a linzi csoportnak,ha nincs akkor valami ukrán kőműves akinek remek masnin cv-je van.
Örebro
(
x17)
Dec 06, 2020 11:54:02
x17)
gyagyås ha azt kivånom, hogy lassu es nagyon kinokkal teli halålod legyen akkor ertesz miert?
Hahó
(
x136)
Dec 06, 2020 11:55:03
x136)
Hogy van a fogfájásocska?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 06, 2020 11:57:26
x13)
Nyugi recskás, ha magánkezeléssel fogod megcsináltatni az üszkös rohadó fogaidat, akkor húzással/implantátummal miegymással megleszel úgy kb 2-3 millióból. De mi az neked, te programozó Krőzus. Vagy bébitáp, de az meg azért jó, mert izmosodsz is tőle!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ásó27
(
x68)
Dec 06, 2020 11:58:30
x68)
Gyagyás a fogorvosnál
Mifaaaaaaaaaaaan
136 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide