Ez valahonnan ismerős. :)

Vajon a mostani projekt vége is az lesz, hogy a nagy ügyfélnek lassú és fájdalmas halált kíván a sodi?
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
És a stream elején még próbált egyenesen ülni, de ahogy haladt az idő egyre jobban dőlt jobbra. :)
+ a mirror.
gameplay: 40 néző. szerelős live 190
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
a mirrort azért nem irtam oda mert az amint elkészül a lego busz el lesz pusztitva úgyhogy a napjai megvannak számlálva :D XD
#50euro + kamatok
Nem figyelsz. Az eddigi széken (szemből nézve) a jobb válla verdeste a bokáját, most meg a bal.
Nem volt rossz ötlet ez a gémer szék, csak valószínűleg el van kalibrálva, túlhajlik a másik irányba. Kéne egy újat venni, ami pont a kettő között van.
Jövő héten.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jó ez a szék, látszik hogy kényelmetlen neki, azért dől ki belőle mert nyomja a púpját.
Uram, csak nem egy Nagyon Jó Programozóval volt dolga???
Mifaaaaaaaaaaaan
Baszó a nagy ügyfél???
Nagy Ügyfél, Nagy Ticket!
Mifaaaaaaaaaaaan
csak nem ... elment a nagy ügyfél? :D
#50euro + kamatok
+1!
Goldával bebaszós live, q&a a fiatal Sodiról, később ahogy az este fejlődik, a 18+ közvetítés átmegy valamelyik bizarr platformra.
Donét!!
Ez gyors volt: 23100
Ez a lúzer zsodi, szenved a gányolással, állandóan kirúgják, holott 1 percet sem kellene dolgoznia és dőlne a pénz.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Dehát ő döntött úgy, hogy a cégbirodalomtól és a passzív jövedelemtől átpártola szürke egér bérrabszolgára akinek a fizetése a hitelei törlesztésére és a fogyasztására megy el.
Besokallt a shikerkönyvektől.
Én már csak azt nem értem, hogy hogyan nem borul ki a székből?
Persze aztán ez is pont fordítva alakult, mint a hogy a gyagyás eltervezte. Végül Zsery lett az, akivel azóta is rendszeresen együttműködik itt a fórumon, az ügyfél pedig, ha egy kicsit is szerencsés, teljesen kitörölte már az emlékezetéből, hogy valaha is beszélt a félszerzettel.
Biztosan NYELT a lottón!
A hobbitok kikérik maguknak, hogy a sodival legyenek egyszinten említve. A sodi még az orkok és trollok szintjét sem üti meg. A sodi csak egy troll trágyának felel meg.
Nyilván.
Egyrészt tudjuk mire képes másrész már számtalanszor elismételte, hogy saját maga szerint mit tud: létező megoldások másolására-némi módosítással.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
NSZKSZ a kiegészítést, frissítve a cikk.
Megtörtént:
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Code_review
Egyszersmind a Szupergonoszok Ligája cikk is kibővült egy új, alantas ellenséggel: Kódrevjú Kornéllal (Code review)
Múltkor meg is mutatta, hogy mit fog masnizni a cégnek, ha rákérdeznek mi a fasz van már :D
Szerintem úgy tervezi, hogy januárig csak kihúzza a kirúgást, abból felszed megint egy 2k eurót aztán úgyis jobb lesz már a helyzet a korona miatt és boldogan költözhet majd bejlinybe.
Ezek az elképzelések persze, a valóság meg majd az univerzum döntése lesz :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Istenem, hogy képes valakit ennyit mellébeszélni. Hallod féregpofa, ezért IS nagyon utállak!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Stresszmentes halál vár rá :)
Bocsi a késői válaszért, ez az adás volt volt az: www.youtube.com/watch?v=dEYqYX1ujzQ
De mivel ez egy összefoglaló, nem tudom, hogy belekerült-e. Egyébként az is ekkor volt, hogy Agropanda nevében bírósági fenyegetésekkel trollkodtam, és ez annyira felidegesítette a síkagyú recskást, hogy ragelve bevallotta, hogy valójában utál utazgatni, és legszívesebben otthon ülne a szobájában egész nap. Ennyit az utazós flokkok létjogosultságáról :)
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Inkább csinálhatna pár tisztázós lájvot, hogy nem egy pedofil buzi sodi a sodi. Vagy a lego busz is adná. Gyönyörű volt ahogy a szarul összerakott legot foggal tépte szét. Bár most lehet kellemetlenebb élmény lenne a szetrohadt fogaival.
Excelben nincs meg?
sajnos nincs. de felesleges autiexcelt vezetni erről, mert ez nem olyan lényeges mint az hogy tudjuk ki mennyi euróval húzta le a balekot és ki mennyi eurót NEM törleszt havonta. :D
#50euro + kamatok
Mintha ezer éve lett volna. Még van szine a hajának és teljesen más a fejszerkezete. 1 év alatt totál leépült a gnóm.
egy év alatt öregedett vagy tíz évet fizikailag
2015 körülre nézzetek vissza, amikor még berlinben kezdte a vlogolást. na az durva
Úg néz ki, mint egy huszonéves lány, akit felcsináltak.
🕎Endigame🕎
De elöl-hátul terhes!
Volt stream, ahol németül is kommentálta, hogy mit csinál, azt hiszem, a Prince of Persia volt vagy Tomb Raider. Nyilván egy gagyi szar volt az egész, néhány előre betárazott szóval, amit ismételgetett.
Nyilván, hisz most is amikor felment a gamer szék gyártójának vagy forgalmazójának honlapjára akkor nem, hogy nem tudta értelmezni a német utasításokat, de kiolvasni se tudta a német szöveget.
Erre mondta, hogy a szakmai németet nem érti XD
Szakmai német= nyomd meg kicsit erősen a görgőket XD
Hihetetlen, hogy ilyen kvalitásokkal eddig eljutott ez a patkány, de ha nem így történt volna, akkor nem szólna ekkorát a finálé.
Sokkal rosszabb szembenézni a lehetőségei elbaszásával, mintha eleve nem is lettek volna.
hehe
Napi 1 óra kondi heti 7 alkalommal volt a terv? Sneci, 4 év után konkrétan Men's Physique kategóriában versenyezhetnél :D Nyernéd a senior bordapúp divíziót simán.
Amúgy ez is jellemző az életképtelen Snecire: olyan tervet készít, ami betarthatatlan (7 kondi, minden héten flokk, soha többé nem írok ide, napi 1 sör), és belebukik. Soha nincs B-terv, egyből jön az "ezzel idáig lehetett eljutni, ez egy szar, hagyom a picsába".
Csak anyád szelleme kísért!
Mifaaaaaaaaaaaan
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
bingó, mióta bezártak a kocsmák, meg beteg vótam azóta vittem le a piát.
á, anyám él, dógozik a lidli mögött, a susnyásba.
Én ezt az egészet nem értem. Nyelvtudás és programozói tudás (nincs semmilyen portfóliója), hogyan lehet állást kapni.
Ugyanakkor amikor magamban végiggondoltam Sodi esetét, rájöttem egy megoldásra, ami feloldhatja ezt a dilemmát:
Ránéznek és látják ezt a nyomorult autista, beteg állatot, aki ráadásul bevándorló is.
Úgyhogy simán lehet, hogy a cég(ek) kapnak utána valami fejpénzt / adójóváírást, hogy szegény kis retardáltat alkalmazzák. Azaz nem is nekik kiadás, hanem az államnak.
a pedókomment keresőbe be kell írni, hogy cisco, amikor ezt emlegeti, akkor a képzettségeivel frenkizik (kár, hogy nem akkor, amikor a ticketet kell megcsinálni).
tessék, ezeket tudja felmutatni:
10 félév ELTÉT,
6 félév Corvinust,
3 OKJ végzettséget,
CISCO féléveket
Az ECDL vizsgáit bele sem számolja a vérprofi sztárprogramozó!
Gyerekként állítólag ügyvéd akart lenni (meg az is, hogy ezt csak utólag hazudja), de az anyja zseniális előrelátásról tett tanúbizonyságot, amikor az egyetlen terültre vezényelte a fiát, ahol fogyatékosként meg tud élni valamennyire.
Utána éveken át mindenféle infós egyetemre járt, de nem fejezte be őket. Ennél valamivel többet ért, hogy hobbiból és néhány balek megrendelésére gányolgatott egyszerű oldalakat (pl. ingatlantura 2007 környékén).
Ezután az anyja elzavarta dolgozni, akkor már magyar gányoldáknak dolgozott php-s munkákat. Volt, ahol végül ki se fizették, volt, ahol a trollok törték fel az oldalát, de Solymári Robi Groteszkjében (találó cégnév) éveken át elvolt. Otthonról dolgozott, feketén, havi 30-70 ezer forintokért, mondjuk nem napi 8 órát, az is tuti.
Utána kiment Németországba, innen már ismered a sztorit. Hogy hogy veszik fel folyton?
Hazudik. Beleírja a CV-jébe az iskoláit. Ott van, hogy diploma nem áll rendelkezésre, de közben meg arra utal a szöveg, hogy befejezte a képzést, és szemérmetlenül kiválasztja a leendő munkáltató formján, hogy a végzettsége Ba./Bsc.
Előadja, hogy micsoda komoly feladatai voltak a korábbi munkahelyein. Ha már csak szóba került, hogy egyszer dolgozni fog egy projecten, és ezért két hétig "tanulta"(=facebookozott munkaidőben, és szurkolt neki, hogy aznap se szóljon hozzá senki), akkor ő onnantól már azt állítja, hogy hónapokat dolgozott az adott technológiával.
A kudarcairól semmit nem mesél, és azt hazudja, hogy mindenhonnan a saját akaratából jött el. Ennek igazolására használja a "szupermenpapírokat is".
Természetesen ez se elég legtöbb helyen, ezért száz(!) helyre jelentkezik egy-egy alkalommal, amiből 15-20 interjú jön össze. 19 helyről elhajtják, a felénél ki is röhögik, de egy-egy helyen elég kétségbeesettek, vagy hülyék, vagy megsajnálják, és felveszik.
Utána taktikát vált, és megpróbál elbújni a sarokban. Ha megtalálják valamilyen projecttel, amit valóban el is kell készíteni valami épkézláb határidőre, vállalható (ellenőrzött) minőségben, akkor ott vége van, ezért tudjuk biztosan, hogy a mostani helyéről is hónapokon (de inkább heteken) belül repülni fog.
Amikor pedig kirúgják, két napot autiloopol itt, utána szemérmetlenül kezdi előlről az egészet, és minden szégyenérzet nélkül megy a tizedik interjúrára kilenc csúfos kudarc után azzal, és meséli a hatalmas sikereit az előző helyén.
Kilóg a kanóc, bazmeg

röhögni mi?
Holnap tudunk reggel indulni
röhögni mi?
Itt még fájlalta a seggét, azért pityergett. Azóta újra kemény csávó, Hahó!
Kilóg a kanóc, bazmeg
Szinvonalas osszefoglalo, mehetne a sodipediara szvsz, jol leirja a jelenseget.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
+ Nagyügyfél Nekromanta: minden munkahelyen jelen van ahol Sodi dolgozik, képes köddé válni, ezzel sodorva hősünket komoly egzisztenciális válságba.
Faszom
Nekem Jason Voorhees jut eszembe róla, főleg ezzel a beállással.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Isten óvjon minket!
Kilóg a kanóc, bazmeg
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Jó kis ANDI póló, mindegy
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Sodipédia:
Kiss Roland
Kiss Roland, aka. tartarossz, tajgetosz, tajgi, Baxi. Mamahotelben lakó, ideggyenge álbölcsész, a lakótelepi proli megtestesítője. Többszörösen büntetett előéletű, meggyőződéses kommunista. Merevedési problémákkal küzd. Egykori barátnőjét (Plajner Borbálát) több alkalommal bántalmazta, emiatt jelenleg börtönbüntetését tölti.
Az kemény, Őszfasz, így maszkon keresztül is látszik, hogy elbánik veled az élet.
Rend van, na!
Tajgi is azt a kamagrat szedheti, amit a lottyedtfaszu puposkorcs. Mindketten oregedtek vagy 15 evet par ev alatt
Amikor megláttam, azt hittem jelmezbál, és a nagyapjának öltözött be.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Az alsógatyáját húzta a pofájára, vagy mi az a maszk?
🕎Endigame🕎
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Dec 17, 2020 09:31:00
x2)
Pontosan:
"Elemeztem az adatszerkezetet, elemeztem a követelményrendszert, föltérképeztem, hogy milyen komponensek állnak ehhez rendelkezésre, és most már a konkrét kivitelezésben haladok nagyon erősen előre úgyhogy ezzel azt hiszem abszolút nem lesz semmi gond ez egy héten belül már abszolút kész lesz"
"Elemeztem az adatszerkezetet, elemeztem a követelményrendszert, föltérképeztem, hogy milyen komponensek állnak ehhez rendelkezésre, és most már a konkrét kivitelezésben haladok nagyon erősen előre úgyhogy ezzel azt hiszem abszolút nem lesz semmi gond ez egy héten belül már abszolút kész lesz"

Vajon a mostani projekt vége is az lesz, hogy a nagy ügyfélnek lassú és fájdalmas halált kíván a sodi?
egérszar a konyhapulton
Dec 17, 2020 09:32:10
Sziasztok!
A nagy ügyfél az előző héten azt mondta, hogy csak leugrik a boltba cigiért és mindjárt jön, de azóta se láttam. Ugye nincs baj?
A nagy ügyfél az előző héten azt mondta, hogy csak leugrik a boltba cigiért és mindjárt jön, de azóta se láttam. Ugye nincs baj?
Dec 17, 2020 09:32:10
csicskasodi
(
x1)
Dec 17, 2020 09:33:29
x1)
Olyan jó, hogy Endre egész eddig a konyhaszékre fogta, hogy ferdén ül és nem a púpja húzza le az összeszakadt testét:
És a stream elején még próbált egyenesen ülni, de ahogy haladt az idő egyre jobban dőlt jobbra. :)
-
Dec 17, 2020 09:38:16
Ahogy látom a régi 10-20 éves képeken, Sodinak nem volt kamaszkori növésből adódó gerincferdülése.
Ezt a púpot szépen az évek alatt szedte össze magának :D
Ehhez igazi művésznek kell lenni.
Ezt a púpot szépen az évek alatt szedte össze magának :D
Ehhez igazi művésznek kell lenni.
Dec 17, 2020 09:38:16
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 17, 2020 09:46:18
x5)
kis segitség sodinak ingyé mert kuporgató lehúzott balek a sodi:
dec 15: székszerelős/beszélgetős lájv
dec 16: Szájberpánk
(zöld: top nézőszám, kék: új követők, sötétkék/szürke: stream hossza)

még mindig nem látod puha slag hogy neked nem a játékok fele kellene elmenni hanem beszélgetős műsorokat kellene csinálnod?!
ha megfogadnád a kommenthaverok tanácsát és csak pofázos sörözgetős műsorokat csinálnál, mondjuk úgy hogy negyed képernyő te vagy grinszkrinnel a háttérben meg csak böngésznél, már rég meglenne a ticcs partnerség és dőlne a lővé a reklámokból. de te még ehhez is balfasz vagy
#50euro + kamatok

még mindig nem látod puha slag hogy neked nem a játékok fele kellene elmenni hanem beszélgetős műsorokat kellene csinálnod?!
ha megfogadnád a kommenthaverok tanácsát és csak pofázos sörözgetős műsorokat csinálnál, mondjuk úgy hogy negyed képernyő te vagy grinszkrinnel a háttérben meg csak böngésznél, már rég meglenne a ticcs partnerség és dőlne a lővé a reklámokból. de te még ehhez is balfasz vagy
bolgár jeti
(
x30)
Dec 17, 2020 09:48:36
x30)
+ a mirror.
Mitvisz
(
x1)
Dec 17, 2020 09:51:17
x1)
Bizony! sodi vegyél karácsonyra egy lego millenium falcont és rakosgasd össze stream-ben, de kötelezően úgy, hogy anyád feje is benne legyen!
Tényleg, ő mikor érkezik meg hozzád?
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 17, 2020 09:51:51
x5)
+ a mirror.
a mirrort azért nem irtam oda mert az amint elkészül a lego busz el lesz pusztitva úgyhogy a napjai megvannak számlálva :D XD
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 17, 2020 09:59:16
x16)
Olyan jó, hogy Endre egész eddig a konyhaszékre fogta, hogy ferdén ül és nem a púpja húzza le az összeszakadt testét:
Nem figyelsz. Az eddigi széken (szemből nézve) a jobb válla verdeste a bokáját, most meg a bal.
Nem volt rossz ötlet ez a gémer szék, csak valószínűleg el van kalibrálva, túlhajlik a másik irányba. Kéne egy újat venni, ami pont a kettő között van.
moshe dayan
(
x2)
Dec 17, 2020 09:59:44
x2)
"Na, örülhettek.
Legyetek boldogok."
in 3...2...1...
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Legyetek boldogok."
in 3...2...1...
Hahó
(
x136)
Dec 17, 2020 10:01:03
x136)
"Na, örülhettek.
Legyetek boldogok."
in 3...2...1...
Legyetek boldogok."
in 3...2...1...
Jövő héten.
csicskasodi
(
x1)
Dec 17, 2020 10:03:35
x1)
Jó ez a szék, látszik hogy kényelmetlen neki, azért dől ki belőle mert nyomja a púpját.
Nagy ügyfél
Dec 17, 2020 10:03:40
AHHHHHHHHHHHHh
Dec 17, 2020 10:03:40
Ásó27
(
x68)
Dec 17, 2020 10:04:35
x68)
Endre, vágj egy nagy lyukat a szék támlájába, hogy elférjen a púpod!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Dec 17, 2020 10:04:59
x68)
AHHHHHHHHHHHHh
Uram, csak nem egy Nagyon Jó Programozóval volt dolga???
Hahó
(
x136)
Dec 17, 2020 10:07:11
x136)
Azt mondta, hogy a nagy ügyfélnek csinálja a nagy ticketet, vagy csak én gondolom?
Hahó
(
x136)
Dec 17, 2020 10:07:43
x136)
AHHHHHHHHHHHHh
Baszó a nagy ügyfél???
Ásó27
(
x68)
Dec 17, 2020 10:09:13
x68)
Azt mondta, hogy a nagy ügyfélnek csinálja a nagy ticketet, vagy csak én gondolom?
Nagy Ügyfél, Nagy Ticket!
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 17, 2020 10:09:27
x5)
AHHHHHHHHHHHHh
csak nem ... elment a nagy ügyfél? :D
Eszton
Dec 17, 2020 10:11:55
Kap egy ticket pupszaszra. Menni fog. Karácsonyra otthon lesz a macskaolba.
Dec 17, 2020 10:11:55
-
Dec 17, 2020 10:20:21
Bizony! sodi vegyél karácsonyra egy lego millenium falcont és rakosgasd össze stream-ben, de kötelezően úgy, hogy anyád feje is benne legyen!
+1!
Goldával bebaszós live, q&a a fiatal Sodiról, később ahogy az este fejlődik, a 18+ közvetítés átmegy valamelyik bizarr platformra.
Donét!!
Dec 17, 2020 10:20:21
csicskasodi
(
x1)
Dec 17, 2020 10:32:45
x1)
Megérte a fogorvos.
coub.com/view/2mvrue
coub.com/view/2mvrue
p00p
(
x2)
Dec 17, 2020 10:34:44
x2)
Púp, szerinted eléri ma a 23 ezer dollárt a bitcoin? (22300-on áll))
Ez a lúzer zsodi, szenved a gányolással, állandóan kirúgják, holott 1 percet sem kellene dolgoznia és dőlne a pénz.
Hahó
(
x136)
Dec 17, 2020 10:40:42
x136)
Dehát ő döntött úgy, hogy a cégbirodalomtól és a passzív jövedelemtől átpártola szürke egér bérrabszolgára akinek a fizetése a hitelei törlesztésére és a fogyasztására megy el.
Besokallt a shikerkönyvektől.
Alpár Pál
Dec 17, 2020 10:44:25
Én már csak azt nem értem, hogy hogyan nem borul ki a székből?
Dec 17, 2020 10:44:25
.
Dec 17, 2020 10:44:45
Dec 17, 2020 10:44:45
Mortal Danger
Dec 17, 2020 10:46:54
Ma lesz a "személyes" találkozója a nagy ügyféllel.
Jövő héten ki is basszák a picsába.
Jövő héten ki is basszák a picsába.
Dec 17, 2020 10:46:54
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 17, 2020 10:47:39
x19)
Miért nem haverkodsz most velünk endre? Csak akkor vagyunk jók neked mikor a cigányok nem hallgatnak meg?
Hahó
(
x136)
Dec 17, 2020 10:51:57
x136)
Akkor szokta hanyagolni a kommenthaverokat amikor nincs mivel dicsekedni és közeleg a baj.
Alpár Pál
Dec 17, 2020 10:52:01
Persze aztán ez is pont fordítva alakult, mint a hogy a gyagyás eltervezte. Végül Zsery lett az, akivel azóta is rendszeresen együttműködik itt a fórumon, az ügyfél pedig, ha egy kicsit is szerencsés, teljesen kitörölte már az emlékezetéből, hogy valaha is beszélt a félszerzettel.
Dec 17, 2020 10:52:01
Hahó
(
x136)
Dec 17, 2020 10:54:38
x136)
Biztosra veszem, hogy gondok vannak a nagy tickettel. Lehet már fel is adta, és már csak a masnikon gondolkodik. Meg akarja magyarázni a kudarcot a főnök úrnak.
csicskasodi
(
x1)
Dec 17, 2020 10:56:03
x1)
Akkor szokta hanyagolni a kommenthaverokat amikor nincs mivel dicsekedni és közeleg a baj.
Biztosan NYELT a lottón!
raszberszky
Dec 17, 2020 10:58:53
A hobbitok kikérik maguknak, hogy a sodival legyenek egyszinten említve. A sodi még az orkok és trollok szintjét sem üti meg. A sodi csak egy troll trágyának felel meg.
Dec 17, 2020 10:58:53
bolgár jeti
(
x30)
Dec 17, 2020 10:59:15
x30)
Biztosra veszem, hogy gondok vannak a nagy tickettel. Lehet már fel is adta, és már csak a masnikon gondolkodik. Meg akarja magyarázni a kudarcot a főnök úrnak.
Nyilván.
Egyrészt tudjuk mire képes másrész már számtalanszor elismételte, hogy saját maga szerint mit tud: létező megoldások másolására-némi módosítással.
Snecológia Tanszék
Dec 17, 2020 10:59:36
Tisztelt Tanszék!
Annyival egészíteném még ki a szócikket, hogy a szó eredete a freeblogos időkre vezethető vissza, ahol a korai rohamok sok posztot úgynevezett posztcunamit váltott ki. Hasonlatosság, hogy a vizsgálat alanya megváltozott tudatállapotban szófosásba kezd, korábban ez kvázi tartalommal történt, mára leegyszerűsödött a fejében zajló fantasztikus hülyeséggel való takarózásba. Sodi világértelmezése máig súlyos döbbenetet vált ki mindenkiből. Amikor az autista (snecológiai terminus, nem deklaráltan autista, és más autista embereket sem akarunk Sodival egy kalap alá venni) agyán elkezd ugrani a lánc, akkor tovább egyszerűsödik a szitu és elkezd 2-3 téma között ugrálni, ami az autilook előrehaladtával leegyszerűsödik egyetlen témára, mondatra, amit az alany folyamatosan ismétel, átfogalmaz. Eleinte az olvasó meggyőzésére, aztán saját maga tudatának hasadékait és ellentmondásba keveredését kívánja elfedni vele.
NSZKSZ
Annyival egészíteném még ki a szócikket, hogy a szó eredete a freeblogos időkre vezethető vissza, ahol a korai rohamok sok posztot úgynevezett posztcunamit váltott ki. Hasonlatosság, hogy a vizsgálat alanya megváltozott tudatállapotban szófosásba kezd, korábban ez kvázi tartalommal történt, mára leegyszerűsödött a fejében zajló fantasztikus hülyeséggel való takarózásba. Sodi világértelmezése máig súlyos döbbenetet vált ki mindenkiből. Amikor az autista (snecológiai terminus, nem deklaráltan autista, és más autista embereket sem akarunk Sodival egy kalap alá venni) agyán elkezd ugrani a lánc, akkor tovább egyszerűsödik a szitu és elkezd 2-3 téma között ugrálni, ami az autilook előrehaladtával leegyszerűsödik egyetlen témára, mondatra, amit az alany folyamatosan ismétel, átfogalmaz. Eleinte az olvasó meggyőzésére, aztán saját maga tudatának hasadékait és ellentmondásba keveredését kívánja elfedni vele.
NSZKSZ
NSZKSZ a kiegészítést, frissítve a cikk.
Dec 17, 2020 10:59:36
Snecológia Tanszék
Dec 17, 2020 11:01:20
"Mit deiner angegebenen Erfahrung und den Gehaltsvorstellungen passen die Erwartungen von uns an fachliches Knowhow und entsprechende Umsetzungen nicht zusammen."
A google fordító nem jól fordít ...
"With your stated experience and salary expectations, our expectations of professional know-how and corresponding implementation do not match."
angegebenen ha szó szerint fordítod angolra akkor specified amivel már más lesz a fordítás:
"Meghatározott tapasztalata és fizetési elvárásai alapján a szakmai know-how-val és a megfelelő megvalósítással kapcsolatos elvárásaink nem egyeznek."
Nem "Megállapított tapasztalata" hanem amit ő adott meg magáról.
Kérem a sodipediába archiválni a levelet hogy mindig egy linkkel a pofájába lehessen nyomni.
A google fordító nem jól fordít ...
"With your stated experience and salary expectations, our expectations of professional know-how and corresponding implementation do not match."
angegebenen ha szó szerint fordítod angolra akkor specified amivel már más lesz a fordítás:
"Meghatározott tapasztalata és fizetési elvárásai alapján a szakmai know-how-val és a megfelelő megvalósítással kapcsolatos elvárásaink nem egyeznek."
Nem "Megállapított tapasztalata" hanem amit ő adott meg magáról.
Kérem a sodipediába archiválni a levelet hogy mindig egy linkkel a pofájába lehessen nyomni.
Megtörtént:
Egyszersmind a Szupergonoszok Ligája cikk is kibővült egy új, alantas ellenséggel: Kódrevjú Kornéllal (Code review)
Dec 17, 2020 11:01:20
rBali
(
x24)
Dec 17, 2020 11:02:34
x24)
Múltkor meg is mutatta, hogy mit fog masnizni a cégnek, ha rákérdeznek mi a fasz van már :D
Szerintem úgy tervezi, hogy januárig csak kihúzza a kirúgást, abból felszed megint egy 2k eurót aztán úgyis jobb lesz már a helyzet a korona miatt és boldogan költözhet majd bejlinybe.
Ezek az elképzelések persze, a valóság meg majd az univerzum döntése lesz :D
Faszaság van
(
x2)
Dec 17, 2020 11:07:27
x2)
Istenem, hogy képes valakit ennyit mellébeszélni. Hallod féregpofa, ezért IS nagyon utállak!
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 17, 2020 11:32:20
x19)
Stresszmentes halál vár rá :)
Mitvisz
(
x1)
Dec 17, 2020 11:51:22
x1)
Google keresőmotor optimalizálás
kiss endre farkas pädophile nudist endre kiss farkas pedophile masturbieren psychopath antisoziale persönlichkeitsstörung kreditspirale Er kann nicht gut programmieren farkas endre kiss sodi asodi twitch.tv/sodivlog fröhlich arbeitsvermeidung funktioniert nicht gut 1 monatskarte kann nicht programmieren psychisch krank kiss endre farkas pädophile nudist endre kiss farkas pedophile coub.com/recskaboy masturbieren psychopath antisoziale persönlichkeitsstörung farkas endre kiss sodi asodi twitch.tv/sodivlog fröhlich arbeitsvermeidung 1 monatskarte kann nicht programmieren kreditspirale www.youtube.com/channel/UCc1wHdf4w_ITAdoagR63Fqg psychisch krank Er kann nicht gut programmieren. gauner betrüger betrug funktioniert nicht gut
kiss endre farkas pädophile nudist endre kiss farkas pedophile masturbieren psychopath antisoziale persönlichkeitsstörung kreditspirale Er kann nicht gut programmieren farkas endre kiss sodi asodi twitch.tv/sodivlog fröhlich arbeitsvermeidung funktioniert nicht gut 1 monatskarte kann nicht programmieren psychisch krank kiss endre farkas pädophile nudist endre kiss farkas pedophile coub.com/recskaboy masturbieren psychopath antisoziale persönlichkeitsstörung farkas endre kiss sodi asodi twitch.tv/sodivlog fröhlich arbeitsvermeidung 1 monatskarte kann nicht programmieren kreditspirale www.youtube.com/channel/UCc1wHdf4w_ITAdoagR63Fqg psychisch krank Er kann nicht gut programmieren. gauner betrüger betrug funktioniert nicht gut
p00p
(
x2)
Dec 17, 2020 12:30:58
x2)
Örülünk, púpcent?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Karib
(
x10)
Dec 17, 2020 12:37:37
x10)
Ezt vissza lehet nézni valahol?
nszksz
nszksz
Bocsi a késői válaszért, ez az adás volt volt az: www.youtube.com/watch?v=dEYqYX1ujzQ
De mivel ez egy összefoglaló, nem tudom, hogy belekerült-e. Egyébként az is ekkor volt, hogy Agropanda nevében bírósági fenyegetésekkel trollkodtam, és ez annyira felidegesítette a síkagyú recskást, hogy ragelve bevallotta, hogy valójában utál utazgatni, és legszívesebben otthon ülne a szobájában egész nap. Ennyit az utazós flokkok létjogosultságáról :)
pizza
Dec 17, 2020 12:39:47
Inkább csinálhatna pár tisztázós lájvot, hogy nem egy pedofil buzi sodi a sodi. Vagy a lego busz is adná. Gyönyörű volt ahogy a szarul összerakott legot foggal tépte szét. Bár most lehet kellemetlenebb élmény lenne a szetrohadt fogaival.
Dec 17, 2020 12:39:47
tyodika
Dec 17, 2020 13:06:00
kis segitség...
Excelben nincs meg?
Dec 17, 2020 13:06:00
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 17, 2020 13:13:30
x5)
Excelben nincs meg?
sajnos nincs. de felesleges autiexcelt vezetni erről, mert ez nem olyan lényeges mint az hogy tudjuk ki mennyi euróval húzta le a balekot és ki mennyi eurót NEM törleszt havonta. :D
-
Dec 17, 2020 13:44:51
Bocsi a késői válaszért, ez az adás volt volt az: youtube.com/watch?v=dEYqYX1ujzQ
Mintha ezer éve lett volna. Még van szine a hajának és teljesen más a fejszerkezete. 1 év alatt totál leépült a gnóm.
Dec 17, 2020 13:44:51
again mine the refund
(
x6)
Dec 17, 2020 13:58:00
x6)
egy év alatt öregedett vagy tíz évet fizikailag
2015 körülre nézzetek vissza, amikor még berlinben kezdte a vlogolást. na az durva
bolgár jeti
(
x30)
Dec 17, 2020 14:48:41
x30)
"Elhatároztam, hogy decembertől napi 1 órát kondizni fogok. Veszek bérletet. Nem Schwarzenegger a cél, hanem hogy legyek legalább annyira izmos, mint egy átlag huszonéves lány (nem röhögni, ezek a maiak sportosak), és kapjak ettől legalább annyi magabiztosságot, hogy legalább szemkontaktust fel merjek venni. Na, ez a mai úszkálós-szaunázós nap tanulsága. Holnap meg elkészítem életem első német nyelvű videóját. Játék közben. Ezt is most határoztam el."
Így 4 év után, hogy állsz recskás? Szerinted úgy néznek ki a huszonéves lányok mint te? :)
A német nyelvű videó linkjét át tudná valaki küldeni?
Így 4 év után, hogy állsz recskás? Szerinted úgy néznek ki a huszonéves lányok mint te? :)
Penzmento
(
x6)
Dec 17, 2020 14:56:46
x6)
"Elhatároztam, hogy decembertől napi 1 órát kondizni fogok. Veszek bérletet. Nem Schwarzenegger a cél, hanem hogy legyek legalább annyira izmos, mint egy átlag huszonéves lány (nem röhögni, ezek a maiak sportosak), és kapjak ettől legalább annyi magabiztosságot, hogy legalább szemkontaktust fel merjek venni. Na, ez a mai úszkálós-szaunázós nap tanulsága. Holnap meg elkészítem életem első német nyelvű videóját. Játék közben. Ezt is most határoztam el."
Érdeklődő
(
x6)
Dec 17, 2020 15:15:09
x6)
De elöl-hátul terhes!
Mo réme
Dec 17, 2020 15:20:28
Volt stream, ahol németül is kommentálta, hogy mit csinál, azt hiszem, a Prince of Persia volt vagy Tomb Raider. Nyilván egy gagyi szar volt az egész, néhány előre betárazott szóval, amit ismételgetett.
Dec 17, 2020 15:20:28
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 17, 2020 15:36:42
x19)
Nyilván, hisz most is amikor felment a gamer szék gyártójának vagy forgalmazójának honlapjára akkor nem, hogy nem tudta értelmezni a német utasításokat, de kiolvasni se tudta a német szöveget.
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 17, 2020 15:53:03
x7)
Hihetetlen, hogy ilyen kvalitásokkal eddig eljutott ez a patkány, de ha nem így történt volna, akkor nem szólna ekkorát a finálé.
Sokkal rosszabb szembenézni a lehetőségei elbaszásával, mintha eleve nem is lettek volna.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 17, 2020 15:57:07
x37)
Napi 1 óra kondi heti 7 alkalommal volt a terv? Sneci, 4 év után konkrétan Men's Physique kategóriában versenyezhetnél :D Nyernéd a senior bordapúp divíziót simán.
Amúgy ez is jellemző az életképtelen Snecire: olyan tervet készít, ami betarthatatlan (7 kondi, minden héten flokk, soha többé nem írok ide, napi 1 sör), és belebukik. Soha nincs B-terv, egyből jön az "ezzel idáig lehetett eljutni, ez egy szar, hagyom a picsába".
broni
(
x45)
Dec 17, 2020 15:57:32
x45)
láttam egy csomó öregasszonyt, szemig felhúzott maszk, banyatank, isten basssza meg, mi történik itt??????!!!!!!!!!
Ásó27
(
x68)
Dec 17, 2020 15:58:46
x68)
láttam egy csomó öregasszonyt, szemig felhúzott maszk, banyatank, isten basssza meg, mi történik itt??????!!!!!!!!!
xray
(
x21)
Dec 17, 2020 16:02:22
x21)
Dec 17, 2020 16:02:22
eddig elég tudatmódosult állapotban lehettél, ha ezt csak most vetted észre. xd Dec 17, 2020 16:02:22
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 17, 2020 16:05:21
x7)
Endre, mi ez a kurva nagy kussolás? Mizujs a melóval? Remélem elég nagy szarban vagy.
hehe
broni
(
x45)
Dec 17, 2020 16:07:26
x45)
eddig elég tudatmódosult állapotban lehettél, ha ezt csak most vetted észre. xd
bingó, mióta bezártak a kocsmák, meg beteg vótam azóta vittem le a piát.
broni
(
x45)
Dec 17, 2020 16:08:23
x45)
á, anyám él, dógozik a lidli mögött, a susnyásba.
Kezdő snecológus
Dec 17, 2020 16:09:56
Olvasgattam a Sodipediát, de egy szócikk sem részletezi komolyabban, hogy hol és mikor kaparta össze a szerény programozói tudását.
Egy OKJ-s papírral és alapfokúnak sem nevezhető nyelvtudással már el tudott helyezkedni?
Egy OKJ-s papírral és alapfokúnak sem nevezhető nyelvtudással már el tudott helyezkedni?
Dec 17, 2020 16:09:56
Eresz Elek
Dec 17, 2020 16:13:21
Olvasgattam a Sodipediát, de egy szócikk sem részletezi komolyabban, hogy hol és mikor kaparta össze a szerény programozói tudását.
Én ezt az egészet nem értem. Nyelvtudás és programozói tudás (nincs semmilyen portfóliója), hogyan lehet állást kapni.
Ugyanakkor amikor magamban végiggondoltam Sodi esetét, rájöttem egy megoldásra, ami feloldhatja ezt a dilemmát:
Ránéznek és látják ezt a nyomorult autista, beteg állatot, aki ráadásul bevándorló is.
Úgyhogy simán lehet, hogy a cég(ek) kapnak utána valami fejpénzt / adójóváírást, hogy szegény kis retardáltat alkalmazzák. Azaz nem is nekik kiadás, hanem az államnak.
Dec 17, 2020 16:13:21
Faszaság van
(
x2)
Dec 17, 2020 16:13:25
x2)
féregnyúlvány, miért kussolsz? Szopás vagy a nagy tickettel, utye? Holnap péntek, jön a felkérdezésecske! Stresszescske befigyel? Kicsit fosol, utye? Semmi paj, holnap érkezik az atomnagy lebaszásocska! Munkanélküli tyodi jesz a tyodi, piszony!
Ja, és a kurva anyádat!
Ja, és a kurva anyádat!
Bejlin
(
x8)
Dec 17, 2020 16:14:57
x8)
Szerintem nem ártana állandó harckészültséget elrendelni legalább jövőhét péntekig. A nagy ügyfél valószínűleg visszavonul napokon belül, így felszabadul a hatalmas autista fegyverarzenál amit ellenünk fog bevetni a kobold. Az első napon mindent elpusztító autista pergőtűzre kell számítani amivel előkészíti a teljes frontvonal egyidejű lerohanását.
Javaslom az atomtöltet készenlétbe helyezését is ami a recskás letiltása a fórumról. Arra az esetre ha nagyon elszabadulna a pokol. Mérlegelhetnénk még a miskolci szabadcsapatok bevetését is hogy a frontvonal mögött végezzenek partizán tevékenységet amivel jelentős erőket vonnának el a recskás arcvonalától.
Már csak 1 ticket választ el minket a nagy offenzívától amiről mindenki tudja hogy egyszer befog következni.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Javaslom az atomtöltet készenlétbe helyezését is ami a recskás letiltása a fórumról. Arra az esetre ha nagyon elszabadulna a pokol. Mérlegelhetnénk még a miskolci szabadcsapatok bevetését is hogy a frontvonal mögött végezzenek partizán tevékenységet amivel jelentős erőket vonnának el a recskás arcvonalától.
Már csak 1 ticket választ el minket a nagy offenzívától amiről mindenki tudja hogy egyszer befog következni.
Puha Slag
(
x7)
Dec 17, 2020 16:18:36
x7)
Azzal hogy pont autiloop közben lenne letiltva a lógópöcsű sodi, azzal értékes részletinformációktól fosztanánk meg a közösséget.
Öntökönlövés.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Öntökönlövés.
Hahó
(
x136)
Dec 17, 2020 16:18:42
x136)
a pedókomment keresőbe be kell írni, hogy cisco, amikor ezt emlegeti, akkor a képzettségeivel frenkizik (kár, hogy nem akkor, amikor a ticketet kell megcsinálni).
10 félév ELTÉT,
6 félév Corvinust,
3 OKJ végzettséget,
CISCO féléveket
Faszaság van
(
x2)
Dec 17, 2020 16:31:26
x2)
10 félév ELTÉT,
6 félév Corvinust,
3 OKJ végzettséget,
CISCO féléveket
10 félév ELTÉT,
6 félév Corvinust,
3 OKJ végzettséget,
CISCO féléveket
Az ECDL vizsgáit bele sem számolja a vérprofi sztárprogramozó!
Segítő szándékú troll
Dec 17, 2020 16:49:23
Gyerekként állítólag ügyvéd akart lenni (meg az is, hogy ezt csak utólag hazudja), de az anyja zseniális előrelátásról tett tanúbizonyságot, amikor az egyetlen terültre vezényelte a fiát, ahol fogyatékosként meg tud élni valamennyire.
Utána éveken át mindenféle infós egyetemre járt, de nem fejezte be őket. Ennél valamivel többet ért, hogy hobbiból és néhány balek megrendelésére gányolgatott egyszerű oldalakat (pl. ingatlantura 2007 környékén).
Ezután az anyja elzavarta dolgozni, akkor már magyar gányoldáknak dolgozott php-s munkákat. Volt, ahol végül ki se fizették, volt, ahol a trollok törték fel az oldalát, de Solymári Robi Groteszkjében (találó cégnév) éveken át elvolt. Otthonról dolgozott, feketén, havi 30-70 ezer forintokért, mondjuk nem napi 8 órát, az is tuti.
Utána kiment Németországba, innen már ismered a sztorit. Hogy hogy veszik fel folyton?
Hazudik. Beleírja a CV-jébe az iskoláit. Ott van, hogy diploma nem áll rendelkezésre, de közben meg arra utal a szöveg, hogy befejezte a képzést, és szemérmetlenül kiválasztja a leendő munkáltató formján, hogy a végzettsége Ba./Bsc.
Előadja, hogy micsoda komoly feladatai voltak a korábbi munkahelyein. Ha már csak szóba került, hogy egyszer dolgozni fog egy projecten, és ezért két hétig "tanulta"(=facebookozott munkaidőben, és szurkolt neki, hogy aznap se szóljon hozzá senki), akkor ő onnantól már azt állítja, hogy hónapokat dolgozott az adott technológiával.
A kudarcairól semmit nem mesél, és azt hazudja, hogy mindenhonnan a saját akaratából jött el. Ennek igazolására használja a "szupermenpapírokat is".
Természetesen ez se elég legtöbb helyen, ezért száz(!) helyre jelentkezik egy-egy alkalommal, amiből 15-20 interjú jön össze. 19 helyről elhajtják, a felénél ki is röhögik, de egy-egy helyen elég kétségbeesettek, vagy hülyék, vagy megsajnálják, és felveszik.
Utána taktikát vált, és megpróbál elbújni a sarokban. Ha megtalálják valamilyen projecttel, amit valóban el is kell készíteni valami épkézláb határidőre, vállalható (ellenőrzött) minőségben, akkor ott vége van, ezért tudjuk biztosan, hogy a mostani helyéről is hónapokon (de inkább heteken) belül repülni fog.
Amikor pedig kirúgják, két napot autiloopol itt, utána szemérmetlenül kezdi előlről az egészet, és minden szégyenérzet nélkül megy a tizedik interjúrára kilenc csúfos kudarc után azzal, és meséli a hatalmas sikereit az előző helyén.
Dec 17, 2020 16:49:23
zsák
Dec 17, 2020 17:12:34
a vicc hogy seggpresztonal 2 ev alatt akár még meg is tanulhatott volna ganyolni legalább
Dec 17, 2020 17:12:34
Hahó
(
x136)
Dec 17, 2020 17:18:48
x136)
kérem az impotens, börtönben nővé tett tartalom törlését. nszksz.
p00p
(
x2)
Dec 17, 2020 17:22:11
x2)
regginsnarT
(
x1)
Dec 17, 2020 17:24:23
x1)

röhögni mi?
p00p
(
x2)
Dec 17, 2020 17:27:22
x2)
röhögni mi?
Itt még fájlalta a seggét, azért pityergett. Azóta újra kemény csávó, Hahó!
p00p
(
x2)
Dec 17, 2020 17:29:28
x2)
Bocs, keverem, itt az imei-ből szabadult és még be volt gyógyszerezve.
Kilóg a kanóc, bazmeg
bolgár jeti
(
x30)
Dec 17, 2020 17:31:01
x30)
Úez a dr Pelyhe Szilárd ez komoly? :) Csak mert megtaláltam a mailboxomban, hogy 15 éve váltottunk pár levelet, remélem jól vagy trolléga :D
-
Dec 17, 2020 17:33:46
Endre, ezt a bohóckodást a nagy jeggyel fejezd be már a hétre, szinte péntek este van.
Lesz ma trash!?
Lesz ma trash!?
Dec 17, 2020 17:33:46
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Dec 17, 2020 17:57:12
x1)
Szinvonalas osszefoglalo, mehetne a sodipediara szvsz, jol leirja a jelenseget.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 17, 2020 17:57:57
x37)
Tajgi, mindig felröhögök, ha meglátom a disznóvágó pulóveres képedet :D :D Molnáref aznap este megdugta mindkét kancsalcsöcsű kurvát, ugye? Te meg szipogva gyurmáztad a farkadat kint a konyhában, megittad a maradék bólét, aztán lehajtott fejjel kidülöngéltél az éjszakai buszhoz hajnali háromkor, igaz?
kramalon
(
x8)
Dec 17, 2020 18:02:35
x8)
Megtörtént:
+ Nagyügyfél Nekromanta: minden munkahelyen jelen van ahol Sodi dolgozik, képes köddé válni, ezzel sodorva hősünket komoly egzisztenciális válságba.
p00p
(
x2)
Dec 17, 2020 18:03:21
x2)
Tajgi, mindig felröhögök, ha meglátom a disznóvágó pulóveres képedet :D
Nekem Jason Voorhees jut eszembe róla, főleg ezzel a beállással.
Trolllistás Troll
Dec 17, 2020 18:07:44
Szerintem nem ártana állandó harckészültséget elrendelni legalább jövőhét péntekig. A nagy ügyfél valószínűleg visszavonul napokon belül, így felszabadul a hatalmas autista fegyverarzenál amit ellenünk fog bevetni a kobold. Az első napon mindent elpusztító autista pergőtűzre kell számítani amivel előkészíti a teljes frontvonal egyidejű lerohanását.
Isten óvjon minket!
Dec 17, 2020 18:07:44
p00p
(
x2)
Dec 17, 2020 18:27:28
x2)
Mitvisz
(
x1)
Dec 17, 2020 18:30:24
x1)
SoDI, te korcs! Mikor basznak már ki? Igazán nagyon szép lett volna, ha hanukkah alatt kirakják a szűrödet. Egy igazi sláhmónesz lett volna itt mindenkinek, de legfőképp a feletteseidnek!
Mitvisz
(
x1)
Dec 17, 2020 18:39:32
x1)
Zsénó
(
x22)
Dec 17, 2020 18:43:42
x22)
p00p
(
x2)
Dec 17, 2020 18:47:40
x2)
Ez ki a fasz, hermán tata?
Kilóg a kanóc, bazmeg
balek
(
x10)
Dec 17, 2020 18:48:38
x10)
Jó kis ANDI póló, mindegy
Zsénó
(
x22)
Dec 17, 2020 18:50:10
x22)
Ez ki a fasz, hermán tata?
Sodipédia:
Kiss Roland
Kiss Roland, aka. tartarossz, tajgetosz, tajgi, Baxi. Mamahotelben lakó, ideggyenge álbölcsész, a lakótelepi proli megtestesítője. Többszörösen büntetett előéletű, meggyőződéses kommunista. Merevedési problémákkal küzd. Egykori barátnőjét (Plajner Borbálát) több alkalommal bántalmazta, emiatt jelenleg börtönbüntetését tölti.
Zsénó
(
x22)
Dec 17, 2020 18:52:30
x22)
A hölgyúrral koslatnak valahol a halál faszán Újpalota határában:
www.facebook.com/eszter.forizs.5/videos/3588173981296855
www.facebook.com/eszter.forizs.5/videos/3588173981296855
broni
(
x45)
Dec 17, 2020 18:54:36
x45)
na, kihez menjek szentestén betlehemezni, a kurva isten bsbassza meg!!!!!!!!!!(sodi, hozzád nem)
-
Dec 17, 2020 18:55:44
Az kemény, Őszfasz, így maszkon keresztül is látszik, hogy elbánik veled az élet.
Rend van, na!
Dec 17, 2020 18:55:44
Andi
(
x13)
Dec 17, 2020 19:16:09
x13)
Sodi, egy karácsonyi jótanács. Tajgi papának ne adjál kölcsön, vagy csak nagyon rövid határidőre.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Ásó27
(
x68)
Dec 17, 2020 19:19:34
x68)
Ha sodi nem tud programozni, akkor miért mondják neki mindig, hogy ő nagyon jó programozó, csak elment egy nagy ügyfél???
Sakk-matt trollok
Mifaaaaaaaaaaaan
Sakk-matt trollok
p00p
(
x2)
Dec 17, 2020 19:19:55
x2)
Sneci, tavaly nagyon boldoggá tettél egy népes cigánycsaládot, volt sok ajándék, evés-ivás-mulatozás, remélem idén sem lesz ez másként. Fel kellene venned megint 8 ezer eurót, megoldható?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Vonzas torvenye
Dec 17, 2020 19:20:39
Sodi, egy karácsonyi jótanács. Tajgi papának ne adjál kölcsön, vagy csak nagyon rövid határidőre.
Tajgi is azt a kamagrat szedheti, amit a lottyedtfaszu puposkorcs. Mindketten oregedtek vagy 15 evet par ev alatt
Dec 17, 2020 19:20:39
Andi
(
x13)
Dec 17, 2020 19:22:32
x13)
Amikor megláttam, azt hittem jelmezbál, és a nagyapjának öltözött be.
Penzmento
(
x6)
Dec 17, 2020 19:24:46
x6)
Az alsógatyáját húzta a pofájára, vagy mi az a maszk?
111 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

BALEK!