Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Képaláírás: Endre átadja az ajándékot a családfőnek
A híres cigány szelídítő XD
3-4 ezer euro és már dorombol!
szutyok
Zsodihoz húsvétkor megyünk és keresztre feszítjük. Még a faszát is odaszögeljük.
Faszom
Ennek a képnek a feliratos változata is jó volt:
- Ezzel a kezemmel fojtogattam a csajt.
- Én meg ezzel verem a faszom
Faszom
na, ezen hangosan felröhögtem, anyám mán itt is van, melyik rokon halt meg.
Ha már új szuperhőssel / főgonosszal (?) bővült a Szupergonoszok Ligája, Kódrevjú Kornélnak eredettörténet is dukál.
Kódrevjú Kornél születése
Az év legsötétebb napján történt, amikor a leghosszabb az éjszaka és a legrövidebb a nappal. A decemberi félhomályban egy programozó ült az irodában, a villódzva sercegő lámpák alatt. Arcát lidércfényként világította meg a monitor. Nagy várakozással nyitotta meg a levelezőprogramját. Mostanra talán elküldte már az elkészült tesztfeladatot az az új gyerek, akit pont az ő tehermentesítése céljából vennének fel. Legfőbb ideje lenne, mert egy nagy ügyfél már jelzett, hogy elmegy a cégtől, ha nem tudnak pörgősen, határidőre megoldásokat adni.
Arca felragyogott, mert pittyent a levelezőprogram: megérkezett a várva várt email az endre.f.kiss email címről. Most a code review-nak van itt az ideje, hogy átnézze, mennyire felel meg az elvárásoknak ennek az Endrének a kódja, és ha alapvetően rendben van a tesztfeladat, végre meg lesz a várt tehermentesítő munkatárs. Bár a kapott link mellett pirosan virított a malware-gyanú felirata, egy pillanatnyi habozás után rákattintott. Nem lehet malware, hiszen tényleg arról a mail címről jött, ahonnan várta a levelet. Meg ezek a levelezők mostanában lépten-nyomon odarakják bármihez a malware feliratot. Jó lesz ez!
Ekkor a monitor hirtelen elsötétült. Nem értette, mi történik, de ezzel egyidőben borzongás futotta végig az egész testét. Majd a monitor újból világítani kezdett és zavaros algoritmusok kezdtek a szeme előtt kirajzolódni. De nem tudta értelmezni amit lát, az agyából elkezdtek egyre inkább eltünedezni az emberi gondolatok és azok helyett is algoritmusok, parancssorok kezdtek cikázni. IF kimegyek kávézni, ELSE fáradt maradok. Legyen a szomszéd szobában dolgozó kolléga 'kutya' paraméter, a cégvezető pedig 'cica'. Kutyának vagy cicának kéne szólni, hogy valami baj van!? Vajon lehúzta a beléptető kártyáját, amikor megérkezett az irodába? $_SESSION['bevanlépve'] = "1". Nem csak gondolta, hanem érezte ezeket az algoritmusokat. Szinte látta maga előtt, ahogy végigfutnak az agyában.
Elkezdett megrémülni saját magától. Mi ez!?? Mik ezek a változónevek? Magyar nyelvű változóneveket ő sose használna. Ékezeteseket meg pláne nem! Ilyet csak valami gyagyás csinálna. De itt valami nagyon nincs rendben!
Szeme elé emelte a kezeit, amik eddig az egéren és a billentyűzeten pihentek. Elhűlt a látványtól. Mindkét karja foszforeszkált, a parancssorok, adatok, programok fénylő ívet húzva özönlöttek végig az egész karján és eltűntek a vakítóan fénylő monitorban. Próbálta elhúzni a karjait, de nem lehetett. A parancssorok áradata már szinte összekötötte őt a monitorral, lassanként az egész teste fényleni kezdett és minden adat egyenesen a számítógépbe haladt tovább. Ott ült a számítógép előtt, és már nem csak látta - érezte is a számítógépet! Érzett minden algoritmust, minden változót, minden programot. Egyre inkább átérezte, hogy ezek az algoritmusok, változók, programok már nem kívül állók, hanem ez már ő maga. A saját lényéből fakadnak. Ez ő.
Saját magára nézett. Már nem látott emberi alakot. Sőt, már nem úgy látott, ahogy az emberek szoktak látni. Egy paraméterekből álló, fénylő entitásként látta saját magát, ami eggyéforrott a számítógéppel, ezáltal az internettel, ezáltal az interneten keresztül az összes számítógéppel a világon. Ahogy a szív lüktetését, úgy érzett magában minden egyes parancssort és minden egyes programkódot, amit a földkerekségen bárki is megír. Elképesztő hatalmat kezdett érezni magában. Hiszen most már ismer és felügyel minden kódot és programot a világon!
Régi énje viszont valahol mélyen mégis felülkerekedett benne. Ha már ekkora hatalommal bír, azzal akár élni is lehetne! Ha már ennyien gépelnek és kódolnak szerte a világon, mindenkire ráférne egy code review. Most betekinthet mindenki kódjába, és mivel gyakorlatilag szingularitásként egyesült az internettel és rajta minden egyes számítógéppel, akár visszajelzést is adhat róla.
Ismét magára nézett, a foszforeszkáló fénylényre, akiből még most is áramlanak a parancssorok a számítógépbe és most már felismerte saját entitását:
-Én.... Én..... Én vagyok..... Én vagyok Kódrevjú Kornél!
Az elhatározást pedig tett követte. Közelíteni kezdett a számítógéphez és a monitorhoz, végül egészen összeolvadt vele.
A világon ekkor sok email fiókba futott be új üzenet. Egy gyanús fehér foltokkal és ragacsos ételmaradékokkal dúsan borított linzi monitoron is felvillant egy új beérkező email:
"Hallo Endre,
vielen Dank für das entsprechende Umsetzen!
Auf Basis der zugesandten Unterlagen müssen wir dir leider mitteilen, dass du nicht in den weiteren Auswahlprozess kommst.
Mit deiner angegebenen Erfahrung und den Gehaltsvorstellungen passen die Erwartungen von uns an fachliches Knowhow und entsprechende Umsetzungen nicht zusammen....."
Holnap megyek is be a Marvel-be a jogdíjakért... Ha szeretnétek és lesz időm, később a többi Szupergonosznak (Kötbér Kapitány, Inkasszómanó, Behajtó Brumi, stb.) is költök valamilyen eredettörténetet.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Most a kameraképen többé-kevésbé vízszintes a válla. Csak a gamerszék rontja a perspektívát :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Egy kis terepmunka. Nem szabad eltunyulni.
Bár az ember így meg nézettséget ad neki.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
meg!!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))))))))
Gondolod sodi májkrémes weblapokat készít pritaminpaprikával és pirosarannyal?
kecivel.
RPG, tehát lehetne elosztani skillpontokat és szerintem van fegyver-fejlesztési meg kibernetikus implantátum rendszer is.
Endre a streamben próbálta elosztani a pontokat de nem tudott megbirkózni a kezelőfelülettel.
Nulla skillpontot osztott szét a ~28 órában amit játszott.
Ez egy fasz. Kivételesen pont ugyanott tartunk a játékban, csak én megcsináltam az összes szembejövő gig-et, mellékküldetést meg egy csomó világoskék szart a térképről, kb két zónát full kipucoltam. Hihetetlenül lassú ez a nyomorék púpos. Szinte semmit nem lát a játékból, de már azt is unja :D :D :D
Ez a gnóm vágja, hogy összesen kb 2 szereplőt lehet megfektetni, és az egyiket most nullázta ki? :D :D :D
De hát ő Keanu-ra hajt!
Gondoltam:-D
Ezért tart neki 2 tárból megölni valakit. Ezt a balfaszt:-D
Elképzeltem, ahogy az ezüstösen csillogó, selymes szálcsiszolt acéllal borított robotkezével megfeji a kókadt pitont, miközben gyendégen Endre fülébe súgja, hogy "wake up, samurai".
Pedig a skillek alig tesznek hozzá a harchoz. Sokkal többet számít, hogy folyamatosan a maximumra upgradeled-e a fegyvereket :D Widowmakert megtalálta már? Használja? Vagy simán csak azt is kikúrta félre? Beszélő pisztolyt (Skippy) megtalálta már?
Szereti a fém hidegségét.
coub.com/view/2mvet7
Nem talált meg semmit.
Én nem játszottam a CP2077-el de azt biztosan állítom hogy Sodi nem használja normálisan a fegyvereket.
Az inventoryt egyáltalán nem menedzseli és mindig azzal lő az ellenfélre amit kikap véletlenül az ellenség kezéből vagy feldob random az inventory.
Teljesen véletlenszerűek a fegyverváltásai.
Naná, scope-os puskával nyomja beltéren, shotgunnal távolra, nem érti, nem érdekli, csak túl akar lenni rajta, mint a foghúzáson.
Anno a Deus-ex et imádtam,ez is valami hasonló lehet.
Most dobálja ki random a fegyvereket. XD
hogyne tudná mi az a RP, RecskaParti.
De ez egy RPG, tehát Recska Party Gay, a homoszex pedig a másik fél beleegyezésével is KI VAN ZÁRVA!
Biztos, nem jár még a végén. 40 óra a főküldetés kb, ha tudod, mit csinálsz. Ő állandóan meghal, mindent 10x kell megpróbálnia. 65% körül lehet max, és semmilyen side contentet nem próbált meg.
Minden halál után elmondja ezt, aztán tovább játszik
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Utána folyton belegondol, hogy mi vár rá a játékon kívül: magány, stressz, variálás és nagyticket. Úgyhogy inkább mindig visszatér a játékhoz, ami az egyetlen menekülése.
Nem tudja, hogy olyat is lehet, mert nem mondta el a játék neki explicit módon (lásd még: skillpontok elosztása). Teljesen fogalmatlanul botladozik előre a sztoriban, map markertől map markerig. Azt sem tudja, mit csinál, miért csinál, kik a szereplők, miért kell és hova menni, stb. Ez egyszerre a játékkészítés dicsérete (inkluzivítás, buta emberek is el tudnak benne jutni sokáig) és csődje. Annyira sikerült egy modern RPG-t lebutítani, hogy szó szerint fogalmatlan, szobahőmérsékletű IQ-jú autista retardok is majdnem ki tudják pörgetni.
El lett nyomva, mint egy kis bogár, SZEVASZ TAJGI! :3
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Mondjuk azt hozzá kell tenni hogy kurva nagy szopás volt neki minden egyes küldetés még easy-n is.
A legtöbb akadályt úgy oldotta meg hogy vagy savescummolt vagy elfutott az ellenségek között a markerig, ami kb addig működik amíg nincs egy megkerülhetetlen akadály mint ez a boss.
vagy mint a Nagy Ügyfél előle :)
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Azért az kemény, hogy ebben a játékban a sztori 2/3-ánál van az első komolyabb szűrő.
Vajon Endre tudja, hogy lehet buziszexelni is benne?
Jaj mindjárt folytatjuk a játékot!
Azért még ott az olcsó sör, a twinkywebsite-ok és a kikockázott felnőttek a családos nudiképeken!
Egyrészt szerintem tudatos, mert így nem lehet visszakérni a pénzt steamen, másrészt pedig szinte biztos hogy a CDPR fejlesztői a tesztelési szakaszban nem gondoltak a poszt-lobotómiás gamerek demográfiájára.
Sodi ráadásul bebaszva játszik azon túl hogy alapból se egy agysebész.
Ez egy színtiszta véletlen hogy eddig eljutott különféle cheeselési módokkal, engedd el.
ennek biztosan utánanéz, lesz ott mentése , alig várja
Amikor meg lehet lőni, akkor meg mindig előveszi távoli célpontokra a sörétest :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Dec 17, 2020 19:55:30
x21)
Sneci ha jól ertelmezem a dolgaid akkor évről évre szerzel 1 nagy adóst magadnak.
1 éve a zoli
2 éve a Márk
A deficás meg 17 vége, 18 elején húzott le kurvára, előtte csak 1500 körülivel tartozott. Most meg vagy 5000el pedig hónapok óta törleszt elvileg.
Az idei legyen a bittner, aki halálával örökre lehúzott rólad 2 millió forintot.
21ben is lesz egy új haver? :)
nehéz az uzsorások élete. 1 éve a zoli
2 éve a Márk
A deficás meg 17 vége, 18 elején húzott le kurvára, előtte csak 1500 körülivel tartozott. Most meg vagy 5000el pedig hónapok óta törleszt elvileg.
Az idei legyen a bittner, aki halálával örökre lehúzott rólad 2 millió forintot.
p00p
(
x2)
Dec 17, 2020 19:56:20
x2)
Púp, megpróbálok intézni egy cikket rólad a 444-en: az ismert náci 40 éves korára megszelídült, elfojtott
homoszexualitását végre ki tudta élni új hazájában, a liberális Németországban. Korábban nyíltan romaellenes nézeteket vallott, tavaly karácsonykor 8000 euróval támogatott egy nélkülöző cigány családot Miskolcon.
A pedofíliát nem íratjuk bele, nyugi, az már sok lenne ide.
Kilóg a kanóc, bazmeg
homoszexualitását végre ki tudta élni új hazájában, a liberális Németországban. Korábban nyíltan romaellenes nézeteket vallott, tavaly karácsonykor 8000 euróval támogatott egy nélkülöző cigány családot Miskolcon.
A pedofíliát nem íratjuk bele, nyugi, az már sok lenne ide.
p00p
(
x2)
Dec 17, 2020 19:59:54
x2)
[img src=https://forum.sodika.org/sodi-images/750af54121d7179fb211fece850d4499.jpg]
Kilóg a kanóc, bazmeg
Okjs Snecologus
(
x1)
Dec 17, 2020 20:05:19
x1)
A híres cigány szelídítő XD
3-4 ezer euro és már dorombol!
kramalon
(
x8)
Dec 17, 2020 20:07:38
x8)
na, kihez menjek szentestén betlehemezni, a kurva isten bsbassza meg!!!!!!!!!!(sodi, hozzád nem)
Zsodihoz húsvétkor megyünk és keresztre feszítjük. Még a faszát is odaszögeljük.
kramalon
(
x8)
Dec 17, 2020 20:10:43
x8)
Ennek a képnek a feliratos változata is jó volt:
- Ezzel a kezemmel fojtogattam a csajt.
- Én meg ezzel verem a faszom
Okjs Snecologus
(
x1)
Dec 17, 2020 20:20:06
x1)
szutyok
broni
(
x45)
Dec 17, 2020 20:20:12
x45)
na, ezen hangosan felröhögtem, anyám mán itt is van, melyik rokon halt meg.
csicskasodi
(
x1)
Dec 17, 2020 20:30:26
x1)
Sodi én csak azt szeretném tudni ma mit csinálsz a mikrofonnal?
Múltkor még csak kacéran nézegetted, tegnap már cirógattad, ma mi lesz, be is kapod? Nagyon nem volt jó ötlet a mikrofon állvány, mert midig valami ott mered előtted és neked kényszered van valamit csinálni vele.
Múltkor még csak kacéran nézegetted, tegnap már cirógattad, ma mi lesz, be is kapod? Nagyon nem volt jó ötlet a mikrofon állvány, mert midig valami ott mered előtted és neked kényszered van valamit csinálni vele.
Újságíró troll
Dec 17, 2020 20:40:15
Megtörtént:
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Code_review
Egyszersmind a Szupergonoszok Ligája cikk is kibővült egy új, alantas ellenséggel: Kódrevjú Kornéllal (Code review)
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Code_review
Egyszersmind a Szupergonoszok Ligája cikk is kibővült egy új, alantas ellenséggel: Kódrevjú Kornéllal (Code review)
Ha már új szuperhőssel / főgonosszal (?) bővült a Szupergonoszok Ligája, Kódrevjú Kornélnak eredettörténet is dukál.
Kódrevjú Kornél születése
Az év legsötétebb napján történt, amikor a leghosszabb az éjszaka és a legrövidebb a nappal. A decemberi félhomályban egy programozó ült az irodában, a villódzva sercegő lámpák alatt. Arcát lidércfényként világította meg a monitor. Nagy várakozással nyitotta meg a levelezőprogramját. Mostanra talán elküldte már az elkészült tesztfeladatot az az új gyerek, akit pont az ő tehermentesítése céljából vennének fel. Legfőbb ideje lenne, mert egy nagy ügyfél már jelzett, hogy elmegy a cégtől, ha nem tudnak pörgősen, határidőre megoldásokat adni.
Arca felragyogott, mert pittyent a levelezőprogram: megérkezett a várva várt email az endre.f.kiss email címről. Most a code review-nak van itt az ideje, hogy átnézze, mennyire felel meg az elvárásoknak ennek az Endrének a kódja, és ha alapvetően rendben van a tesztfeladat, végre meg lesz a várt tehermentesítő munkatárs. Bár a kapott link mellett pirosan virított a malware-gyanú felirata, egy pillanatnyi habozás után rákattintott. Nem lehet malware, hiszen tényleg arról a mail címről jött, ahonnan várta a levelet. Meg ezek a levelezők mostanában lépten-nyomon odarakják bármihez a malware feliratot. Jó lesz ez!
Ekkor a monitor hirtelen elsötétült. Nem értette, mi történik, de ezzel egyidőben borzongás futotta végig az egész testét. Majd a monitor újból világítani kezdett és zavaros algoritmusok kezdtek a szeme előtt kirajzolódni. De nem tudta értelmezni amit lát, az agyából elkezdtek egyre inkább eltünedezni az emberi gondolatok és azok helyett is algoritmusok, parancssorok kezdtek cikázni. IF kimegyek kávézni, ELSE fáradt maradok. Legyen a szomszéd szobában dolgozó kolléga 'kutya' paraméter, a cégvezető pedig 'cica'. Kutyának vagy cicának kéne szólni, hogy valami baj van!? Vajon lehúzta a beléptető kártyáját, amikor megérkezett az irodába? $_SESSION['bevanlépve'] = "1". Nem csak gondolta, hanem érezte ezeket az algoritmusokat. Szinte látta maga előtt, ahogy végigfutnak az agyában.
Elkezdett megrémülni saját magától. Mi ez!?? Mik ezek a változónevek? Magyar nyelvű változóneveket ő sose használna. Ékezeteseket meg pláne nem! Ilyet csak valami gyagyás csinálna. De itt valami nagyon nincs rendben!
Szeme elé emelte a kezeit, amik eddig az egéren és a billentyűzeten pihentek. Elhűlt a látványtól. Mindkét karja foszforeszkált, a parancssorok, adatok, programok fénylő ívet húzva özönlöttek végig az egész karján és eltűntek a vakítóan fénylő monitorban. Próbálta elhúzni a karjait, de nem lehetett. A parancssorok áradata már szinte összekötötte őt a monitorral, lassanként az egész teste fényleni kezdett és minden adat egyenesen a számítógépbe haladt tovább. Ott ült a számítógép előtt, és már nem csak látta - érezte is a számítógépet! Érzett minden algoritmust, minden változót, minden programot. Egyre inkább átérezte, hogy ezek az algoritmusok, változók, programok már nem kívül állók, hanem ez már ő maga. A saját lényéből fakadnak. Ez ő.
Saját magára nézett. Már nem látott emberi alakot. Sőt, már nem úgy látott, ahogy az emberek szoktak látni. Egy paraméterekből álló, fénylő entitásként látta saját magát, ami eggyéforrott a számítógéppel, ezáltal az internettel, ezáltal az interneten keresztül az összes számítógéppel a világon. Ahogy a szív lüktetését, úgy érzett magában minden egyes parancssort és minden egyes programkódot, amit a földkerekségen bárki is megír. Elképesztő hatalmat kezdett érezni magában. Hiszen most már ismer és felügyel minden kódot és programot a világon!
Régi énje viszont valahol mélyen mégis felülkerekedett benne. Ha már ekkora hatalommal bír, azzal akár élni is lehetne! Ha már ennyien gépelnek és kódolnak szerte a világon, mindenkire ráférne egy code review. Most betekinthet mindenki kódjába, és mivel gyakorlatilag szingularitásként egyesült az internettel és rajta minden egyes számítógéppel, akár visszajelzést is adhat róla.
Ismét magára nézett, a foszforeszkáló fénylényre, akiből még most is áramlanak a parancssorok a számítógépbe és most már felismerte saját entitását:
-Én.... Én..... Én vagyok..... Én vagyok Kódrevjú Kornél!
Az elhatározást pedig tett követte. Közelíteni kezdett a számítógéphez és a monitorhoz, végül egészen összeolvadt vele.
A világon ekkor sok email fiókba futott be új üzenet. Egy gyanús fehér foltokkal és ragacsos ételmaradékokkal dúsan borított linzi monitoron is felvillant egy új beérkező email:
"Hallo Endre,
vielen Dank für das entsprechende Umsetzen!
Auf Basis der zugesandten Unterlagen müssen wir dir leider mitteilen, dass du nicht in den weiteren Auswahlprozess kommst.
Mit deiner angegebenen Erfahrung und den Gehaltsvorstellungen passen die Erwartungen von uns an fachliches Knowhow und entsprechende Umsetzungen nicht zusammen....."
Holnap megyek is be a Marvel-be a jogdíjakért... Ha szeretnétek és lesz időm, később a többi Szupergonosznak (Kötbér Kapitány, Inkasszómanó, Behajtó Brumi, stb.) is költök valamilyen eredettörténetet.
Dec 17, 2020 20:40:15
bolgár jeti
(
x30)
Dec 17, 2020 20:46:44
x30)
broni
(
x45)
Dec 17, 2020 20:51:03
x45)
sodi, egy jó live stream téma:feldugssz egy égő petárdát az ánuszodba!!!!!!!!!
mindjárt nem hülyéznének meg minden.
mindjárt nem hülyéznének meg minden.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 17, 2020 20:56:25
x30)
Ikonikus lesz ez a "távcsöves fotó", érzem :)
Ikertornyok:
Ikertornyok:
rBali
(
x24)
Dec 17, 2020 20:57:57
x24)
MIRROR ITT:
youtu.be/d_9wwQOUIew
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
youtu.be/d_9wwQOUIew
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 17, 2020 21:00:03
x5)
Már alapbol ferdén ül a minőségi gaymer székben
#50euro + kamatok
-
Dec 17, 2020 21:03:26
sodi púpja amúgy az utóbbi időben nőtt ekkorára? régen azért nem volt ennyire feltűnő, vagy igen?
Dec 17, 2020 21:03:26
bolgár jeti
(
x30)
Dec 17, 2020 21:04:24
x30)
Már alapbol ferdén ül a minőségi gaymer székben
Most a kameraképen többé-kevésbé vízszintes a válla. Csak a gamerszék rontja a perspektívát :)
bolgár jeti
(
x30)
Dec 17, 2020 21:05:42
x30)
Holnap Mario Kart!
Azt mások nem részegen a haverjaikkal hajnal háromkor játsszák? :)
Azt mások nem részegen a haverjaikkal hajnal háromkor játsszák? :)
Zsénó
(
x22)
Dec 17, 2020 21:07:10
x22)
Hétvégén mindig (!!!!) VR van. Szombat Half-Life, vasárnap Medal of Honor.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
broni
(
x45)
Dec 17, 2020 21:07:21
x45)
fejlődsz bazmeg?????????????ez igaz. a púpod, az fejlődik.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 17, 2020 21:07:32
x30)
Nagy ticket keddre van ígérve, szépen halad :D :D
Zsénó
(
x22)
Dec 17, 2020 21:07:47
x22)
"Nagy ticket keddre kész van. Jól haladok vele. Nem olyan egyszerű, de nagyon szépen haladok vele. Sorra oldom meg a problémákat"
Naty Tikett
Dec 17, 2020 21:08:14
Keddre készen leszek! Piszony! És ezzel még a Nagy Ütyfél is egyetért és meg is vár!
Dec 17, 2020 21:08:14
bolgár jeti
(
x30)
Dec 17, 2020 21:10:39
x30)
Najó, eddig bírtam, 5 percig szenvedett a kaktuszföldön egyenesen menni, de elég hülyebiztos a játék, úgyhogy megyek inkább játszom vele :) Légyszi legyen hogyvolt. NSZKSZ
Trolllistás Troll
Dec 17, 2020 21:15:40
Ez a nagy ticket lesz a "légkör statikus kisülése" a nagy ügyfeleket szállító hinderburg léghajónál. Kedden érkeznek Linz fölé. Egész Düsseldorf imádkozik.
Dec 17, 2020 21:15:40
csicskasodi
(
x1)
Dec 17, 2020 21:17:41
x1)
KANCSÓ MÓD ON.
broni
(
x45)
Dec 17, 2020 21:19:52
x45)
hejjj molnár kiki!!!!!!!!!!!!!!!!!abcúg sodi!!!!!!!!!!!!
Gólya
(
x2)
Dec 17, 2020 21:26:58
x2)
meghalt már a recskás gnóm?
2 napig csicskultam.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 17, 2020 21:27:10
x13)
Sorra kapja a felkérdezéseket a twitch kommentekben a pedofil. Újabb stresszmentes stream, ez shiker!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 17, 2020 21:28:50
x9)
Sorra kapja a felkérdezéseket a twitch kommentekben a pedofil. Újabb stresszmentes stream, ez shiker!
Egy kis terepmunka. Nem szabad eltunyulni.
Bár az ember így meg nézettséget ad neki.
broni
(
x45)
Dec 17, 2020 21:29:00
x45)
meghalt már a recskás gnóm?
meg!!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))))))))
broni
(
x45)
Dec 17, 2020 21:30:26
x45)
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 17, 2020 21:30:35
x9)
Rákérdezek hogy savescummingolni fog-e és "savecummingnak" olvasta reflexből :D
seymour schwartz
(
x6)
Dec 17, 2020 21:32:44
x6)
Azért ketves esz a Naty Ütyfél, hogy még Szenteste előtt 2 nappal is azzal van elfoglalva, hogy Sodi kódját nézegeti. Recskás, te ezzel a Naty Ütyfél főnökúrral megfogtad az Isten lábát, ha még tovább késel vele szerintem mindképp fizetésemelés meg előléptetés lesz a vége! Utána meg helyet cseréltek! Szóval hajrá, csak így tovább a felkészülésre való ráhangolódás előkészítésén!
Ingatkanügyek
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 17, 2020 21:40:57
x9)
Komolyan kb minden sikeres lépése után ment. Rejtély hogy miért ragaszkodik a Cyberpunkhoz ennyire amúgy.
broni
(
x45)
Dec 17, 2020 21:42:48
x45)
szerintem ez egyértelmű:nagy ügyfél:tex.
Zsénó
(
x22)
Dec 17, 2020 21:47:11
x22)
"minden játék unalmas"
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 17, 2020 21:48:24
x9)
"Inventory management rulez" alapon csekkolás nélkül szín és kinézet alapján dobálja ki a fegyvereket a hátizsákból ha a karaktere már nem bír többet cipelni.
-
Dec 17, 2020 21:50:48
szerintem ez egyértelmű:nagy ügyfél:tex.
Dec 17, 2020 21:50:48
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 17, 2020 21:51:09
x9)
"Most lehet hogy csak egy órát nyomjuk, mert alapvetően unom"
broni
(
x45)
Dec 17, 2020 21:51:48
x45)
kecivel.
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 17, 2020 21:58:24
x9)
Sodi szerint azért lehet több száz órát eltölteni a Cyberpunk2077 nevű RPG játékban mert mindenki folyton meghal és újra kell kezdenie egy szegmenst.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 17, 2020 21:59:19
x8)
Aki játszik ezzel a cyberpunkkal,itt nem lehet tápolni a karaktert, még a fgyvereket?
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 17, 2020 22:02:15
x9)
Aki játszik ezzel a cyberpunkkal,itt nem lehet tápolni a karaktert, még a fgyvereket?
RPG, tehát lehetne elosztani skillpontokat és szerintem van fegyver-fejlesztési meg kibernetikus implantátum rendszer is.
Endre a streamben próbálta elosztani a pontokat de nem tudott megbirkózni a kezelőfelülettel.
Karib
(
x10)
Dec 17, 2020 22:03:08
x10)
Nézhetetlenül unalmas.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 17, 2020 22:10:05
x37)
Ez egy fasz. Kivételesen pont ugyanott tartunk a játékban, csak én megcsináltam az összes szembejövő gig-et, mellékküldetést meg egy csomó világoskék szart a térképről, kb két zónát full kipucoltam. Hihetetlenül lassú ez a nyomorék púpos. Szinte semmit nem lát a játékból, de már azt is unja :D :D :D
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 17, 2020 22:10:48
x9)
Lol majdnem lefeküdt az egyik karakter a játékban a főszereplővel de a buzigyerek csípőből elutasította a mulatt lányt :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 17, 2020 22:12:22
x37)
Lol majdnem lefeküdt az egyik karakter a játékban a főszereplővel de a buzigyerek csípőből elutasította a mulatt lányt :D
Ez a gnóm vágja, hogy összesen kb 2 szereplőt lehet megfektetni, és az egyiket most nullázta ki? :D :D :D
csicskasodi
(
x1)
Dec 17, 2020 22:17:02
x1)
De hát ő Keanu-ra hajt!
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 17, 2020 22:19:24
x8)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 17, 2020 22:20:05
x37)
De hát ő Keanu-ra hajt!
Elképzeltem, ahogy az ezüstösen csillogó, selymes szálcsiszolt acéllal borított robotkezével megfeji a kókadt pitont, miközben gyendégen Endre fülébe súgja, hogy "wake up, samurai".
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 17, 2020 22:21:35
x37)
Pedig a skillek alig tesznek hozzá a harchoz. Sokkal többet számít, hogy folyamatosan a maximumra upgradeled-e a fegyvereket :D Widowmakert megtalálta már? Használja? Vagy simán csak azt is kikúrta félre? Beszélő pisztolyt (Skippy) megtalálta már?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 17, 2020 22:23:31
x37)
Úristen, belenéztem a streambe, és ez a retard nagyjából 60-as FOV-val játszik. Konkrétan elkezdtem émelyegni. Ezt a faszt.
csicskasodi
(
x1)
Dec 17, 2020 22:24:48
x1)
Szereti a fém hidegségét.
coub.com/view/2mvet7
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 17, 2020 22:26:08
x37)
15 attribute pointja és 24 skill pointja van felhasználatlanul, mert a játék nem rágta külön a szájába, hogy azokat el kell osztani :D :D :D :D :D :D ILYEN NINCS :D :D :D
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 17, 2020 22:35:56
x9)
Nem talált meg semmit.
Én nem játszottam a CP2077-el de azt biztosan állítom hogy Sodi nem használja normálisan a fegyvereket.
Az inventoryt egyáltalán nem menedzseli és mindig azzal lő az ellenfélre amit kikap véletlenül az ellenség kezéből vagy feldob random az inventory.
-
Dec 17, 2020 22:40:00
Nem talált meg semmit.
Naná, scope-os puskával nyomja beltéren, shotgunnal távolra, nem érti, nem érdekli, csak túl akar lenni rajta, mint a foghúzáson.
Dec 17, 2020 22:40:00
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 17, 2020 22:40:20
x8)
15 attribute pointja és 24 skill pointja van felhasználatlanul, mert a játék nem rágta külön a szájába, hogy azokat el kell osztani :D :D :D :D :D :D ILYEN NINCS :D :D :D
Anno a Deus-ex et imádtam,ez is valami hasonló lehet.
Most dobálja ki random a fegyvereket. XD
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 17, 2020 22:43:57
x9)
Aki játszott az mondja már meg hogy tényleg a végén jár-e vagy pedig csak magát hülyíti ezzel?
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 17, 2020 22:47:00
x19)
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 17, 2020 22:52:46
x9)
De ez egy RPG, tehát Recska Party Gay, a homoszex pedig a másik fél beleegyezésével is KI VAN ZÁRVA!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 17, 2020 22:58:37
x37)
Aki játszott az mondja már meg hogy tényleg a végén jár-e vagy pedig csak magát hülyíti ezzel?
Biztos, nem jár még a végén. 40 óra a főküldetés kb, ha tudod, mit csinálsz. Ő állandóan meghal, mindent 10x kell megpróbálnia. 65% körül lehet max, és semmilyen side contentet nem próbált meg.
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 17, 2020 23:00:02
x9)
Közelharcban sznajperpuskával megy neki az egyik bossnak.
Természetesen jófiúként használja a távcsövet is 2 méterre hogy extra-lassan lőjön, nem csípőből lő.
Természetesen jófiúként használja a távcsövet is 2 méterre hogy extra-lassan lőjön, nem csípőből lő.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 17, 2020 23:00:26
x37)
Na, akkor eddig lehetett eljutni. Bossfight van, Endre pedig távcsöves puskával próbálja közelről meglőni az ide-oda teleportáló, közelharci fegyverrel támadó Oda-t.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 17, 2020 23:01:14
x37)
"ez lehetetlen". Na, helyben is vagyunk :D
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 17, 2020 23:02:54
x9)
Nem tud megbirkózni az inventoryval a gyagyás.
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 17, 2020 23:03:18
x9)
Holnap folytatjuk, neki ehhez nincs kedve, ez egy hülyeség.
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 17, 2020 23:04:34
x9)
Na, sikerült beizzadnia a kezébe egy random közelharci fegyvert amit felvett. De biztos az a jó mert az egy katana.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 17, 2020 23:04:37
x37)
Nem tudja kézbevenni a katanát, nem engedi. Nem lehet. Ez van, eddig lehetett eljutni.
Egyébként a sztori 2/3-a körül lehet nagyjából a boss alapján.
Egyébként a sztori 2/3-a körül lehet nagyjából a boss alapján.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 17, 2020 23:05:29
x8)
Kész,kijátszotta a játékot:-DD
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 17, 2020 23:06:02
x37)
Ehhez most nincs kedvem, úgyhogy most elbúcsúzunk, holnap folytatjuk, nah szijaszto-...
Nemfatyle
(
x7)
Dec 17, 2020 23:07:45
x7)
Ehhez most nincs kedvem, úgyhogy most elbúcsúzunk, holnap folytatjuk, nah szijaszto-...
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 17, 2020 23:07:57
x37)
A CDPR-t dícséri, hogy még egy fogyatékos is el tudott jutni eddig a skill/gear check bossfightig. Mondjuk el is vérzik rajta. De kurva jó, hogy teljesen level 1 attribútumokkal és skillekkel eddig el tudod lavírozni.
Endre, mi lesz a következő? Soul level 1 Dark Souls 3 végigjátszás? :D
Endre, mi lesz a következő? Soul level 1 Dark Souls 3 végigjátszás? :D
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 17, 2020 23:08:05
x9)
Healelni amúgy miért nem healeli magát?
-
Dec 17, 2020 23:10:38
Utána folyton belegondol, hogy mi vár rá a játékon kívül: magány, stressz, variálás és nagyticket. Úgyhogy inkább mindig visszatér a játékhoz, ami az egyetlen menekülése.
Dec 17, 2020 23:10:38
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 17, 2020 23:11:43
x19)
menekül előle mint a magyar hitelek elől
-
Dec 17, 2020 23:13:46
Végül összeszedte magát, és rage quitelt.
Dec 17, 2020 23:13:46
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 17, 2020 23:13:54
x8)
Holnap megnézi videon, hogyan kell legyőzni. XDXD
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 17, 2020 23:15:38
x19)
kijátszotta, holnap mariokart, hétvégén vr meg elsodikázás, hétfőn ticket miatt elmarad a stream keddtől meg munkanélküli...
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 17, 2020 23:17:50
x37)
Healelni amúgy miért nem healeli magát?
Nem tudja, hogy olyat is lehet, mert nem mondta el a játék neki explicit módon (lásd még: skillpontok elosztása). Teljesen fogalmatlanul botladozik előre a sztoriban, map markertől map markerig. Azt sem tudja, mit csinál, miért csinál, kik a szereplők, miért kell és hova menni, stb. Ez egyszerre a játékkészítés dicsérete (inkluzivítás, buta emberek is el tudnak benne jutni sokáig) és csődje. Annyira sikerült egy modern RPG-t lebutítani, hogy szó szerint fogalmatlan, szobahőmérsékletű IQ-jú autista retardok is majdnem ki tudják pörgetni.
Ásó27
(
x68)
Dec 17, 2020 23:20:51
x68)
Seggbekúrt miért volt mirror chaten?
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Dec 17, 2020 23:22:10
x24)
Seggbekúrt miért volt mirror chaten?
El lett nyomva, mint egy kis bogár, SZEVASZ TAJGI! :3
kramalon
(
x8)
Dec 17, 2020 23:24:00
x8)
A Tanszék kutató-elemző laborja kiadta az bővített szupergonoszok listáját, így megismerkedhetünk a most jelentősebb gonoszokkal:
Hitel Hidra
Sokfejű szörny, aki a SoDI-ban ellenállhatatlan vágyat ébreszt arra, hogy mégtöbb pénzt szerezze. Azt sugallja neki tudat alatt, hogy megérdemel minden jót "Hisz Janka is megmondta: eleget éltem már szarul". Általában a lehetőségeihez méreten jelentősebb hitelek felvételére terelgeti a koboldot. Olykor veszett ügyeket is maga mellé tud állítani, lást hogyan csapott le a meg nem adott hitel helyett felajánlott 250 eurós gyorskölcsönre. Legnagyobb szövetségese Kölcsön Küklopsz, szimbiózisban élnek.
Kölcsön Küklopsz
Hitel Hidra akkor boldog, ha folyamatosan szivattyúzhatja a pénzt, ehhez pedig Küklopsz teremti meg a tökéletes áramlást. Gyakran bájol meg SoDI-hoz közel álló személyeket nagyobb és nagyobb kölcsönök kérésére. Mostanában sokat szolgálta a miskolciakat, de Hajdú Devizáshavert és Törpapát is sikeresen hálózta be. Sokan összekeverték Lehúzás Lidérccel, aki az Ogre szolgálatában állt. Céljuk bár hasonló, de a Lidérc egyáltalán nem sugallt visszafizetést, hanem cseppnyi nyugalomért cserébe szívta le a pénztárcát.
Segély Sárkány
Viszonylag új gonosz a színen, ám eddigi rövid bemutatkozása alatt igen mélyen felzaklatta a púpost. Különös képessége a hallgatás, amely szinte az őrületbe kerget. Olykor válaszol, de nem szereti ha okoskodnak vele, ilyenkor újra hallgatni kezd 3-6 hónapra.
Labanc Leviatán
Iszonyú kis geci, ott szopatja a púpost Ausztriában ahol tudja, közben szép és jól működő emlékek képeket idéz fel Németországból. Legnagyobb csatlósa jelenleg Határzár Hiéna és Albérlet Atka akik együttesen tartják fogva Linz, Ausztira környékén.
Faszom
Hitel Hidra
Sokfejű szörny, aki a SoDI-ban ellenállhatatlan vágyat ébreszt arra, hogy mégtöbb pénzt szerezze. Azt sugallja neki tudat alatt, hogy megérdemel minden jót "Hisz Janka is megmondta: eleget éltem már szarul". Általában a lehetőségeihez méreten jelentősebb hitelek felvételére terelgeti a koboldot. Olykor veszett ügyeket is maga mellé tud állítani, lást hogyan csapott le a meg nem adott hitel helyett felajánlott 250 eurós gyorskölcsönre. Legnagyobb szövetségese Kölcsön Küklopsz, szimbiózisban élnek.
Kölcsön Küklopsz
Hitel Hidra akkor boldog, ha folyamatosan szivattyúzhatja a pénzt, ehhez pedig Küklopsz teremti meg a tökéletes áramlást. Gyakran bájol meg SoDI-hoz közel álló személyeket nagyobb és nagyobb kölcsönök kérésére. Mostanában sokat szolgálta a miskolciakat, de Hajdú Devizáshavert és Törpapát is sikeresen hálózta be. Sokan összekeverték Lehúzás Lidérccel, aki az Ogre szolgálatában állt. Céljuk bár hasonló, de a Lidérc egyáltalán nem sugallt visszafizetést, hanem cseppnyi nyugalomért cserébe szívta le a pénztárcát.
Segély Sárkány
Viszonylag új gonosz a színen, ám eddigi rövid bemutatkozása alatt igen mélyen felzaklatta a púpost. Különös képessége a hallgatás, amely szinte az őrületbe kerget. Olykor válaszol, de nem szereti ha okoskodnak vele, ilyenkor újra hallgatni kezd 3-6 hónapra.
Labanc Leviatán
Iszonyú kis geci, ott szopatja a púpost Ausztriában ahol tudja, közben szép és jól működő emlékek képeket idéz fel Németországból. Legnagyobb csatlósa jelenleg Határzár Hiéna és Albérlet Atka akik együttesen tartják fogva Linz, Ausztira környékén.
csicskasodi
(
x1)
Dec 17, 2020 23:25:31
x1)
Hát ez kúrva unalmas volt, most már igazán jöhetne a beigért JUST DANCE.
Egyre hangulatosabb ez a Blaha.
coub.com/view/2mwsbz
Egyre hangulatosabb ez a Blaha.
coub.com/view/2mwsbz
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 17, 2020 23:33:46
x9)
Mondjuk azt hozzá kell tenni hogy kurva nagy szopás volt neki minden egyes küldetés még easy-n is.
A legtöbb akadályt úgy oldotta meg hogy vagy savescummolt vagy elfutott az ellenségek között a markerig, ami kb addig működik amíg nincs egy megkerülhetetlen akadály mint ez a boss.
Karib
(
x10)
Dec 17, 2020 23:36:22
x10)
menekül előle mint a magyar hitelek elől
vagy mint a Nagy Ügyfél előle :)
Ásó27
(
x68)
Dec 17, 2020 23:37:51
x68)
Keddi határidő? Azt hittem a határidő az csak részletkérdés :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 17, 2020 23:38:47
x37)
Azért az kemény, hogy ebben a játékban a sztori 2/3-ánál van az első komolyabb szűrő.
tyodika
Dec 17, 2020 23:39:57
Jaj mindjárt folytatjuk a játékot!
Dec 17, 2020 23:39:57
Löwenbräu Oktoberfestbier
Dec 17, 2020 23:51:46
Azért még ott az olcsó sör, a twinkywebsite-ok és a kikockázott felnőttek a családos nudiképeken!
Dec 17, 2020 23:51:46
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 17, 2020 23:57:33
x9)
Egyrészt szerintem tudatos, mert így nem lehet visszakérni a pénzt steamen, másrészt pedig szinte biztos hogy a CDPR fejlesztői a tesztelési szakaszban nem gondoltak a poszt-lobotómiás gamerek demográfiájára.
Sodi ráadásul bebaszva játszik azon túl hogy alapból se egy agysebész.
Ez egy színtiszta véletlen hogy eddig eljutott különféle cheeselési módokkal, engedd el.
A kombájn elüt
(
x1)
Dec 17, 2020 23:59:07
x1)
ennek biztosan utánanéz, lesz ott mentése , alig várja
-
Dec 18, 2020 00:00:08
Ez a kretén a szög egyszerű pubg-ben is 20 percig rohangált üres fegyverrel..
Dec 18, 2020 00:00:08
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 18, 2020 00:01:49
x38)
Keddig semmi sem lesz kész, csak a masni, és ezt ASODI is tudja nagyon jól. Ha bízna abban, hogy meg tudná oldani a Nagy Ticketet, akkor nem fütyizne meg játszana, hanem dolgozna éjjel-nappal. Így csak a hetyetye lesz, meg a masnizás, és utána pedig sajnos megint el fog menni a Nagy Ügyfél... Piszony!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ásó27
(
x68)
Dec 18, 2020 00:03:57
x68)
Ez a kretén a szög egyszerű pubg-ben is 20 percig rohangált üres fegyverrel..
Amikor meg lehet lőni, akkor meg mindig előveszi távoli célpontokra a sörétest :)))
Ásó27
(
x68)
Dec 18, 2020 00:27:46
x68)
Endre, szerinted Márai Sándor szavai vonatkoznak a te tartalmadra?
“Az igaz, a sötét, a reménytelen butaságot olyan érdeklődéssel kell szemlélni, mint valamilyen ősi és félelmetes természeti tüneményt, mint a kétfejű bornyút, mint a természet egy torz, érthetetlen ötletét,melynek - szó szerint - semmiféle értelme nincsen.”
Mifaaaaaaaaaaaan
“Az igaz, a sötét, a reménytelen butaságot olyan érdeklődéssel kell szemlélni, mint valamilyen ősi és félelmetes természeti tüneményt, mint a kétfejű bornyút, mint a természet egy torz, érthetetlen ötletét,melynek - szó szerint - semmiféle értelme nincsen.”
Löwenbräu Oktoberfestbier
Dec 18, 2020 01:28:17
Örömömre szolgál, amikor látom Baszó Kolléga írásait, mert ez eszünkbe juttatja, hogy miből marad ki a puhafaszú buzi, a Sodi! :D
Dec 18, 2020 01:28:17
147 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

1 éve a zoli
2 éve a Márk