jó oké, legközelebb figyel erre is.
nem gyárccsunk konspirácios elméleteket , mert a capitolium issza meg a levét,kamarád!!!!!!
ugy bizony.
Látom megint jó, hogy nem voltam itt.
Kis buzik. 2006-ban mindenki aki kapott az megérdemelte.Nincs kivétél.
Én speciel élessel lövettem volna az egész koszos fideszes-jobbikos-szarmatyar csürhére. Piszony. Most is ezt tenném és ha egyszer a Jósisten megadja nekem azt, hogy megéljem ennek a tetves geci bandának a bukását akkor azért nagyon hálás leszek.
Leminuszoljátok azokat akik nélkül anno a Gyagyás topic sem létezett volna, így ez a fórum sem, hát elmentek ti a jó kurva anyátokba.
Nyugi kis köcsögök, semmi nem tart örökké. Basszátok szájba anyátokat amíg lehet.
Boldog új évet!
Gólyáknak:
Pár hónapja, mikor le lett minuszolva aczél-úr, utána megvallotta, hogy ez csak proli-hergelés és elkeseredettségét fejezte ki avégett, hogy a fórum már nem olyan mint régen. (Mivel régen itt karakterek voltak, mint az én Revenge című játékomban...)
Akárhogy is legyen, ha akkora a pofád gyere ki kanadába és vegyük ezt át mégegyszer:)
még a dobozán is kislányok vannnak.
Szép próbálkozás álSherlock Porks
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Jól megmondtad nekik!
Más téma: igaz, hogy kanadában nincsenek képzett harcművészek az ellenőrök között?
ezóta nyomtatja a pucár kölköket, nincs ideje streamelni!!!!!!
De ő máshogy számolja. Ez azt jelenti, hogy hétfő -kedd magasságában várható, 10-11 felé 3-4 üveg sör után.
Arról volt szó, hogy ha szombat, akkor VR sztrím. Megígérte, úgyhogy biztos lesz XD.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Ugye a HAZUG sodi sosem hazudik?
Még tavasszal megtettem, visszaírtak, hogy ejtették a feljelentést, mert saját véleményt fogalmazott meg, a megosztott cikkeket pedig nem ő írta.
De ettől még jó hír, hogy foglalkoztak a feljelentéssel, szóval a recept:
1. Random email cím, freemail például enged tor-ról regelni, szóval tudom ajánlani.
2. A levél mehet az NNI-nek(náluk van a kiberbűnözés elleni részleg), pl [email protected], én - ha jól emlékszem - ide küldtem, de lehet, hogy van jobb cím is.
3. Ez a legfontosabb: Linkekkel, és alapos indoklással, jogszabályi hivatkozással érkezzen a feljelentés, de ne felejtsük el, hogy rendőröknek írunk, tehát egyben legyen rövid, tömör, és könnyen érthető is. Kicsit ellentmondó szempontok, de hát nem könnyű szakma a mienk.
Mifaaaaaaaaaaaan
Folyamatosan olvas, szóval nyugodtan lehet neki üzengetni. Nem fogja tudni megvédeni magát, mert Soha többet nem ír ide, de olvas.
Kilóg a kanóc, bazmeg
II. pátyi zsinat incoming
Mifaaaaaaaaaaaan
Rudy Giuliany feat Gyöngyi? Igazi verhetetlen ügyvéd team, a demokraták vért fognak pisilni Elnököm!
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Kávézókritikák után hajléktalanszálló-kritikák jönnek idén.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Nana, Czenki mama fogja védeni a vén demens Bident!
Mifaaaaaaaaaaaan
ez a piros nyíl mit bizonyít, hogy nem él????????????nem értem.
Boldog Vekni
Amikor még a Maszopos poszt kommunisták is pofán röhögnek.. Endre drágám, vár Púpszász.
*Blaha!
vérprofi!
klasszikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
1. Random email cím, freemail például enged tor-ról regelni, szóval tudom ajánlani.
ez azért vicces, mert a púpos már dörzsölte a markát, hogy elkapják a házkutatást elintéző freemailes trollt.
gyagyás, 15 év után sem fogtad fel, hogy itt nálad sokkal okosabb emberek szopatnak?
Első blikkre teljesen igazad van, pont úgy nyomja a tartalmat, mintha a célja az lenne, hogy minél több energiát rakhasson bele valamibe, amit minél több troll néz, de ne álljon fent a veszélye annak, hogy bármilyen igazi sikert elér.
Ha viszont jobban ismerjük sodika jellemét, rájövünk, hogy sodikának soha nem volt a siker a célja.
Egy időben - évekkel ezelőtt, még az ogrelukban - eljátszott a gondolattal, hogy majd streamelésből fog megélni, de ez is inkább álmodozás volt, na meg persze lázadás ogreapu ellen, aki közismerten nem örült a kirúghatatlan bérlője influencer-karrierjének.
Most viszont semmi más célja nincs, mint hogy elsírhassa a sikereit és bánatát valakinek. Ez a helyzet ismerős lehet legtöbbünknek, az ember társas lény, igényli a kommunikációt. Amiben viszont sodika más, az az, hogy ő csak elmondani akarja a baját, de nem érdekli, hogy ki nézi, mit gondol róla, vagy hogy nézi-e egyáltalán valaki.
Ha esetleg valaki a szexuális életével vél felfedezni hasonlóságot - a koboldot nem érdekli a szex, csak azt akarja, hogy mások nézzék, ahogy kiveri a faszát - az jó nyomon jár.
Fújbazmeg, de ez bizony a szexnagyi.
Nyilván a gyagyás töltötte fel valamikor, de vajon mikor? Nem is rémlik, pedig tisztán emlékszem a dicsekvős képeire.
BTW, ez nem egy 39 éves nő keze - a kobold ugye azt állította, hogy a szexnagyi még nincs negyven éves.
Ez prolihergelésrovat, hahó!
Nyilván a gyagyás töltötte fel valamikor, de vajon mikor? Nem is rémlik, pedig tisztán emlékszem a dicsekvős képeire.
Időben mikor lehetett? Bőven a fórum előtt, mert a hatodik oldalon már ugyanazt mondja valaki mint te (vagy bárki aki látott már emberi kezet esetleg tudja, hogy sodi sose hazudik)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ez gennyes nője és gennyes, vagy legalábbis ezt állította a kommentben, nem pedig a gyagyás. Olvasd el a szöveget hozzá.
cuki áron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ah, kösz, valóban így több értelme van :) Akkor ez egy másik idősebb csak. Szóval SoDI 39 éves szexnagyijáról nincs közvetlen fotó csak a láb+xxl atlétatrikós?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Hányingerem lett. Mekkora vekni feje volt már akkor is. Mi ez a late 1980 stílus amúgy?
Teljesen mindegy mi történik SoDI a nyertes, ebben biztos vagyok :)
Vö: egy csaj azt mondja, hogy olvasta a sodifórumot vagy hogy dugott a sodival vagy valakivel úgy, hogy a sodi a sarokban verte a faszát
Fórizs Esztert kihagytad.
Ez a dicsekves volt, nem a cikizes. Lol
Mi ez a Paraszt Elvis stílus?
"The warden threw a party in the county jail
The prison band was there, and they began to wail"
JAILHOUSE ROCK, készül a börtön élményeire. Pedofíliáért itthon hány évet kapna Recskás, ha lebukna?
meg akarom kímélni a sámánt a látványától.
Én 2 feles után bevállalnám Fórizsot szerintem. Baranyi Krisztinához nem tudom mennyit kéne innom.
Akkor inkább a halálbüntetés!
én pirikére hajtok.
Kibaszási is ON.
Gyönyörű példája a prolihergeles rovatnak ami mostanában sajnos alulértékelt itt
Hát azért hetyetye.
Így próbálod leplezni azt, hogy nem vagy pedofil, ugye Sodi? Mert heteró nem-pedofil Sodi a Sodi. :DDD
Csak úgy akármelyikből, vagy amiben az arany bikinis Leia hercegnőre fröcskölt volna?
:D:D:D
Sodi fizetne érte
hehe
akármelyik.
lehet már kóstolta is
Az Ogréét nem feltétlenül nem. De a sajátját tuti, azon se lepödnék meg, ha belerakta volna a tejhabosítóba
HA eddig nem jutott eszébe, ma bizts ezt fogja csinálni
Vonzas torvenye
Jan 09, 2021 17:49:58
Nem ertettel felre valami tech cikket pedofil? 2021ben a 3d nyomtato a meno. Konyvelo vagy vagy kinyomtatod mark messenger uzeneteit a feljelenteshez? Vegxel egy 3d nyomtatot, nyomtasd ki a pitont es ulj bele a rozsaszin buzifenyben.
Jan 09, 2021 17:49:58
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 09, 2021 17:52:52
x19)
Ez jó vétel volt, Sneci! 80-100 euróért vettél egy gagyi szar printert, amibe 25 euró egy patron, amivel 350 oldalt lehet kinyomtatni. 8 centért nyomtatsz egy oldalt, te idióta!
Ennyiért vehettél volna egy fekete-fehér all-in-one lézernyomtatót (ugyanúgy wifis!), vagy dupla ennyiért egy színeset. A toner ugyanannyi, csak dupla annyi oldalt nyomtat ki, jobb minőségben. És be se szárad soha, még akkor sem, ha 3 havonta csak egy oldalt nyomtatsz ki vele.
KONZUMIDIÓTA BALEK!!! XDDDD
Ennyiért vehettél volna egy fekete-fehér all-in-one lézernyomtatót (ugyanúgy wifis!), vagy dupla ennyiért egy színeset. A toner ugyanannyi, csak dupla annyi oldalt nyomtat ki, jobb minőségben. És be se szárad soha, még akkor sem, ha 3 havonta csak egy oldalt nyomtatsz ki vele.
KONZUMIDIÓTA BALEK!!! XDDDD
jó oké, legközelebb figyel erre is.
broni
(
x45)
Jan 09, 2021 17:56:11
x45)
fórmában, mi? :)
nem gyárccsunk konspirácios elméleteket , mert a capitolium issza meg a levét,kamarád!!!!!!
broni
(
x45)
Jan 09, 2021 18:12:11
x45)
Én speciel élessel lövettem volna az egész koszos fideszes-jobbikos-szarmatyar csürhére. Piszony. Most is ezt tenném és ha egyszer a Jósisten megadja nekem azt, hogy megéljem ennek a tetves geci bandának a bukását akkor azért nagyon hálás leszek.
Leminuszoljátok azokat akik nélkül anno a Gyagyás topic sem létezett volna, így ez a fórum sem, hát elmentek ti a jó kurva anyátokba.
Nyugi kis köcsögök, semmi nem tart örökké. Basszátok szájba anyátokat amíg lehet.
Boldog új évet!
Boldog új évet!
ugy bizony.
T0mcatMWI
Jan 09, 2021 18:30:17
Boldog új évet!
Gólyáknak:
Pár hónapja, mikor le lett minuszolva aczél-úr, utána megvallotta, hogy ez csak proli-hergelés és elkeseredettségét fejezte ki avégett, hogy a fórum már nem olyan mint régen. (Mivel régen itt karakterek voltak, mint az én Revenge című játékomban...)
Akárhogy is legyen, ha akkora a pofád gyere ki kanadába és vegyük ezt át mégegyszer:)
Jan 09, 2021 18:30:17
broni
(
x45)
Jan 09, 2021 18:32:39
x45)
Spórolás!
még a dobozán is kislányok vannnak.
Púpszász réme
(
x1)
Jan 09, 2021 18:35:18
x1)
Gólyáknak:
Szép próbálkozás álSherlock Porks
Főnix
Jan 09, 2021 18:37:30
Gólyáknak:
Jól megmondtad nekik!
Más téma: igaz, hogy kanadában nincsenek képzett harcművészek az ellenőrök között?
Jan 09, 2021 18:37:30
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 18:39:28
x21)
Mikor lesz stream, pedofil? Azt mondtad szombaton (azaz ma) lesz. Várjuk. :D
Metálfigyelő
Jan 09, 2021 18:40:25
Broni, ismered ezt az igazi pogány bandát Varg Vikernes hazájából? www.youtube.com/watch?v=JyY5kU-RRms
Sajnos norvégul egy kukkot se tudok, pedig biztos viccesek is.
Sajnos norvégul egy kukkot se tudok, pedig biztos viccesek is.
Jan 09, 2021 18:40:25
broni
(
x45)
Jan 09, 2021 18:41:30
x45)
ezóta nyomtatja a pucár kölköket, nincs ideje streamelni!!!!!!
broni
(
x45)
Jan 09, 2021 18:44:55
x45)
Az eretnek az áram ellen
Trollfest dal
Dalszövegek
Szia és komló!
Régen, nagyon régen volt, a naptól keletre és a holdtól nyugatra,
messze az erdőben egy folyó mellett, akkor itt valami ilyesmi történt
Az eretnek leült a kövére.
Nem, látta-e, mit csinál a fiatal?
Ki gondolta volna, hogy a keresztény az lesz
Láttad őket? Kereszttel a nyakukon lépkednek, és a leglazább levegőbe is imádkoznak, farr!
Az eretnek ül, és a körmök egy gallyat, azt hiszi, a jövő
ez jön sétálni az biztos, és biztos, hogy nem akar a keresztények azt Te
szégyen mindent, ami szórakoztató és szórakoztató, nem akar látni ilyen áram Ön
repülni ősi ruhával spray és váza , igen fizikailag engem nem szeret
Áramlatok, gyűlöli az
áramlatokat, gyűlöli az
áramlatokat, gyűlöli az
Ő utálja a keresztény áramlatokat
Az eretnek feláll, hogy körülnézzen, érzi a keresztény szagot.
Forr az agyban és buborékok forognak a csontokban, és a kéz vérszegény lesz
Dühös, mint egy bika, a földre nyomja a bélyeget, és egy vadász üvöltését rágja.
Aztán elcsendesedik, lesurran és szimatol. keresztény vér után
Egymás után levadássza a keresztényeket, az éhség nem hervadhat
el egyesével, el fogja fojtani a patakot, összetörni Isten álmát, megfékezni ezeket
Áramlatok, gyűlöli az
áramlatokat, gyűlöli az
áramlatokat, gyűlöli az
Hi TJO és hoppsann eretnek unja
a legrosszabb, amit tud, amikor a keresztények az úton
Hi TJO és hoppsann eretnek mérges
A legrosszabb, amit tud, amikor a keresztények turnén
a legrosszabb tudja az, amikor a keresztények vannak vei
Szia tjo és hoppsann az eretnek mérges.
A legrosszabb, amit tud, amikor a keresztények kirándulnak
Igen, de vajon kibaszik-e nekem egy véget, kiveszem az
eretnek ordítását, mert nem boldog
Kúszik minden oldalról át minden kis repedés a
eretnek leletek a baltát, és lapátot akar a keresztényeknek el
, de a jelenlegi erős és nem ér véget kezdte kétségbeesés
Szerencsére ő kap egy csillogó ötlet, és kezdjék építeni a gátat
Áramlatok, gyűlöli az
áramlatokat, gyűlöli az
áramlatokat, gyűlöli az
hallottam már őketde másik dalt.
szórakoztató)))))))))))))
Trollfest dal
Dalszövegek
Szia és komló!
Régen, nagyon régen volt, a naptól keletre és a holdtól nyugatra,
messze az erdőben egy folyó mellett, akkor itt valami ilyesmi történt
Az eretnek leült a kövére.
Nem, látta-e, mit csinál a fiatal?
Ki gondolta volna, hogy a keresztény az lesz
Láttad őket? Kereszttel a nyakukon lépkednek, és a leglazább levegőbe is imádkoznak, farr!
Az eretnek ül, és a körmök egy gallyat, azt hiszi, a jövő
ez jön sétálni az biztos, és biztos, hogy nem akar a keresztények azt Te
szégyen mindent, ami szórakoztató és szórakoztató, nem akar látni ilyen áram Ön
repülni ősi ruhával spray és váza , igen fizikailag engem nem szeret
Áramlatok, gyűlöli az
áramlatokat, gyűlöli az
áramlatokat, gyűlöli az
Az eretnek feláll, hogy körülnézzen, érzi a keresztény szagot.
Forr az agyban és buborékok forognak a csontokban, és a kéz vérszegény lesz
Dühös, mint egy bika, a földre nyomja a bélyeget, és egy vadász üvöltését rágja.
Aztán elcsendesedik, lesurran és szimatol. keresztény vér után
Egymás után levadássza a keresztényeket, az éhség nem hervadhat
el egyesével, el fogja fojtani a patakot, összetörni Isten álmát, megfékezni ezeket
Áramlatok, gyűlöli az
áramlatokat, gyűlöli az
áramlatokat, gyűlöli az
a legrosszabb, amit tud, amikor a keresztények az úton
Hi TJO és hoppsann eretnek mérges
A legrosszabb, amit tud, amikor a keresztények turnén
a legrosszabb tudja az, amikor a keresztények vannak vei
Szia tjo és hoppsann az eretnek mérges.
A legrosszabb, amit tud, amikor a keresztények kirándulnak
Igen, de vajon kibaszik-e nekem egy véget, kiveszem az
eretnek ordítását, mert nem boldog
Kúszik minden oldalról át minden kis repedés a
eretnek leletek a baltát, és lapátot akar a keresztényeknek el
, de a jelenlegi erős és nem ér véget kezdte kétségbeesés
Szerencsére ő kap egy csillogó ötlet, és kezdjék építeni a gátat
Áramlatok, gyűlöli az
áramlatokat, gyűlöli az
áramlatokat, gyűlöli az
hallottam már őketde másik dalt.
szórakoztató)))))))))))))
egérszar a konyhapulton
Jan 09, 2021 18:48:37
De ő máshogy számolja. Ez azt jelenti, hogy hétfő -kedd magasságában várható, 10-11 felé 3-4 üveg sör után.
Jan 09, 2021 18:48:37
Zsénó
(
x22)
Jan 09, 2021 18:53:59
x22)
Arról volt szó, hogy ha szombat, akkor VR sztrím. Megígérte, úgyhogy biztos lesz XD.
Lehuzott Sodi
Jan 09, 2021 18:57:56
En eszt nemejtem
Jan 09, 2021 18:57:56
Zsénó
(
x22)
Jan 09, 2021 18:58:09
x22)
Úgy látom, estére újságíróvá itta magát:

Remélem legalább olyan profi kérdéseket fogsz feltenni, mint amiket Szanyi kapitánynak tettél fel, te újságíró! :DDD
Recskás: Mi a véleménye?
Szanyi: Miről?
Recskás: Bármiről!

Remélem legalább olyan profi kérdéseket fogsz feltenni, mint amiket Szanyi kapitánynak tettél fel, te újságíró! :DDD
Recskás: Mi a véleménye?
Szanyi: Miről?
Recskás: Bármiről!
csicskasodi
(
x1)
Jan 09, 2021 18:58:46
x1)
Ugye a HAZUG sodi sosem hazudik?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 18:59:37
x21)
Recskás egy igazi Larry King egyébként, csak jól titkolja, nehogy az Orbán mafia levadássza Linzben. Nála vannak Orbán papírjai, amit Gyurcsány elvesztett. Pezony.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 19:01:17
x21)
Lehet reportolni a posztját egyébként, de ne a Facebook felé, hanem emailben pl a Nemzeti Kiber Intézetnek.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 19:10:16
x21)
Kovács Márk
Jan 09, 2021 19:15:27
Lehet reportolni a posztját egyébként, de ne a Facebook felé, hanem emailben pl a Nemzeti Kiber Intézetnek.
Még tavasszal megtettem, visszaírtak, hogy ejtették a feljelentést, mert saját véleményt fogalmazott meg, a megosztott cikkeket pedig nem ő írta.
De ettől még jó hír, hogy foglalkoztak a feljelentéssel, szóval a recept:
2. A levél mehet az NNI-nek(náluk van a kiberbűnözés elleni részleg), pl [email protected], én - ha jól emlékszem - ide küldtem, de lehet, hogy van jobb cím is.
3. Ez a legfontosabb: Linkekkel, és alapos indoklással, jogszabályi hivatkozással érkezzen a feljelentés, de ne felejtsük el, hogy rendőröknek írunk, tehát egyben legyen rövid, tömör, és könnyen érthető is. Kicsit ellentmondó szempontok, de hát nem könnyű szakma a mienk.
Jan 09, 2021 19:15:27
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 19:17:23
x21)
Ez vicces lesz. Ha sokan írunk nekik, biztos hogy jobban a körmére fognak nézni a Recskásnak, és akkor lehet kiderülnek a durvább, általunk MÉG nem ismert gyerekpornós dolgai.
NSZKSZ
NSZKSZ
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 19:31:25
x21)
Törölte a Korcs a posztot :DDDDDDDD SZEVASZ SODI MÉGIS OLVASOD A FÓRUMOT A JÓ BÜDÖS KURVA ANYÁDAT? :D
Púpszász réme
(
x1)
Jan 09, 2021 19:32:30
x1)
Mivan korcs, csak nem félsz hogy a hatóságok most komolyan vennék a családi képeket? Te pedofil féreg
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Nemfatyle
(
x7)
Jan 09, 2021 19:34:00
x7)
Teljes elmebaj
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Fekete bikapata
Jan 09, 2021 19:34:54
Egy mondaton belül 5-6 vágás, gratulálok, Gyagyás!
Jan 09, 2021 19:34:54
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 19:35:11
x21)
Mennyit ittál ma délután, Endre? Csak úgy okádod ki a faszságokat a Púpfalra.
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2021 19:44:15
x68)
p00p
(
x2)
Jan 09, 2021 19:44:28
x2)
Törölte a Korcs a posztot :DDDDDDDD SZEVASZ SODI MÉGIS OLVASOD A FÓRUMOT A JÓ BÜDÖS KURVA ANYÁDAT? :D
Folyamatosan olvas, szóval nyugodtan lehet neki üzengetni. Nem fogja tudni megvédeni magát, mert Soha többet nem ír ide, de olvas.
p00p
(
x2)
Jan 09, 2021 19:45:22
x2)
Sneci, hétfőn el kell kezdened az edzést és a napi fél órás takarítást. Remélem nem felejtetted el.
Kilóg a kanóc, bazmeg
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 09, 2021 19:48:37
444.hu/2021/01/09/ferenc-papa-erkolcsi-kotelesseg-a-vedooltas
"Erkölcsi kötelességnek nevezte a Covid-19 elleni védőoltást Ferenc pápa egy tévéinterjúban, aminek egyes részleteit már nyilvánosságra hozták."
Hithű és gyakorló katolikusként gondolom most már akkor Endre sem fog lázítani az oltás ellen.
"Erkölcsi kötelességnek nevezte a Covid-19 elleni védőoltást Ferenc pápa egy tévéinterjúban, aminek egyes részleteit már nyilvánosságra hozták."
Hithű és gyakorló katolikusként gondolom most már akkor Endre sem fog lázítani az oltás ellen.
Jan 09, 2021 19:48:37
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2021 19:50:51
x68)
II. pátyi zsinat incoming
p00p
(
x2)
Jan 09, 2021 19:53:42
x2)
Előbb-utóbb neki is be kell oltatnia magát. Bill Gates mindenkit chipeltetni fog. Reméljük púp chipjén windows fut és a kékhalált szenved.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2021 19:56:04
x68)
Korcs, hiányolom a Hihetetlen Magazin megosztásokat a faladon!
Mifaaaaaaaaaaaan
Donald Trump
Jan 09, 2021 19:56:33
Hello sodi,
kerlek nyomtatni ki a tweetjeim az uj hp all-in-one legkissebb nyomtaton. megyunk perelni almos bident. Gyongyinek mar uzentem. eggyutt lesz a team.
thanks,
Donald
kerlek nyomtatni ki a tweetjeim az uj hp all-in-one legkissebb nyomtaton. megyunk perelni almos bident. Gyongyinek mar uzentem. eggyutt lesz a team.
thanks,
Donald
Jan 09, 2021 19:56:33
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 20:00:23
x21)
Hello sodi,
thanks,
Donald
thanks,
Donald
Rudy Giuliany feat Gyöngyi? Igazi verhetetlen ügyvéd team, a demokraták vért fognak pisilni Elnököm!
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2021 20:00:40
x68)
Amúgy a RENGETEG jó vlogos ötletedhez számoltad a dörpés ágyi poloskás flokkját is? :DDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
p00p
(
x2)
Jan 09, 2021 20:01:54
x2)
Amúgy a RENGETEG jó vlogos ötletedhez számoltad a dörpés ágyi poloskás flokkját is? :DDDDD
Kávézókritikák után hajléktalanszálló-kritikák jönnek idén.
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2021 20:02:04
x68)
Nana, Czenki mama fogja védeni a vén demens Bident!
broni
(
x45)
Jan 09, 2021 20:06:51
x45)
Teljes elmebaj
ez a piros nyíl mit bizonyít, hogy nem él????????????nem értem.
A szauna szatírja
(
x1)
Jan 09, 2021 20:07:07
x1)
Jan 09, 2021 20:07:07
Nem ertettel felre valami tech cikket pedofil? 2021ben a 3d nyomtato a meno. Konyvelo vagy vagy kinyomtatod mark messenger uzeneteit a feljelenteshez? Vegxel egy 3d nyomtatot, nyomtasd ki a pitont es ulj bele a rozsaszin buzifenyben.
Kinyomtatja 3D-be a gyerekeket! Jan 09, 2021 20:07:07
Mitvisz
(
x1)
Jan 09, 2021 20:08:24
x1)
Elte gólyatábor 2003.08.25. 10:37
p00p
(
x2)
Jan 09, 2021 20:11:34
x2)
Kilóg a kanóc, bazmeg
broni
(
x45)
Jan 09, 2021 20:11:42
x45)
telex.hu/szorakozas/2021/01/09/az-ifjabb-donald-trump-kegyetlenul-kiakadt-amiert-egyre-tobb-helyrol-kitiltjak-az-apjat
szopd le a debil apád, te kis buzi.
szopd le a debil apád, te kis buzi.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 20:12:28
x21)
Amikor még a Maszopos poszt kommunisták is pofán röhögnek.. Endre drágám, vár Púpszász.
p00p
(
x2)
Jan 09, 2021 20:13:23
x2)
- Na, mi a kérdés
- Bármi...
Kilóg a kanóc, bazmeg
- Bármi...
kirakottLegoBusz
(
x1)
Jan 09, 2021 20:14:16
x1)
*Blaha!
Zsénó
(
x22)
Jan 09, 2021 20:17:20
x22)
- Na, mi a kérdés
- Bármi...
- Bármi...
vérprofi!
p00p
(
x2)
Jan 09, 2021 20:18:27
x2)
Kilóg a kanóc, bazmeg
broni
(
x45)
Jan 09, 2021 20:21:58
x45)
klasszikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Jan 09, 2021 20:23:27
3-4 hónapja még viszonylag rendszeresen streamelt a gyagyás, akkor még beírhatott bárki a csetfaltra.
Voltak lézengő új nézők, néha még próbáltak kérdezni is, 1-2 szerintem azóta snecológus lett :D
A lényeg: azóta 3 hónapja követni kell a gyagyást, hogy tudj kommenteni, rendszeresen elsodikázódik a stream.
Eddig 99% trollok nézték, mára már fixen 100%.
Ezt nagyon elbasztad SoDI, igaz hogy retard-pedi-auti nyomorék vagy, de legalább twitch partnerség összejöhetett volna, LOL.
Voltak lézengő új nézők, néha még próbáltak kérdezni is, 1-2 szerintem azóta snecológus lett :D
A lényeg: azóta 3 hónapja követni kell a gyagyást, hogy tudj kommenteni, rendszeresen elsodikázódik a stream.
Ezt nagyon elbasztad SoDI, igaz hogy retard-pedi-auti nyomorék vagy, de legalább twitch partnerség összejöhetett volna, LOL.
Jan 09, 2021 20:23:27
xray
(
x21)
Jan 09, 2021 20:25:49
x21)
Jan 09, 2021 20:25:49
remélem azért a 8000 euróért legalább megmutatta 10000% Nemcigánymárk, hogyan működik a centrifuga a mosógépen.
a dobba kell a pénzt előre bedobálni, azzal együtt mosni a ruhát, akkor a végén a gép végigmegy a programon. xd Jan 09, 2021 20:25:49
sittessanyi
Jan 09, 2021 20:27:09
ez azért vicces, mert a púpos már dörzsölte a markát, hogy elkapják a házkutatást elintéző freemailes trollt.
gyagyás, 15 év után sem fogtad fel, hogy itt nálad sokkal okosabb emberek szopatnak?
Jan 09, 2021 20:27:09
-
Jan 09, 2021 20:34:45
3-4 hónapja még viszonylag rendszeresen streamelt a gyagyás, akkor még beírhatott bárki a csetfaltra.
Első blikkre teljesen igazad van, pont úgy nyomja a tartalmat, mintha a célja az lenne, hogy minél több energiát rakhasson bele valamibe, amit minél több troll néz, de ne álljon fent a veszélye annak, hogy bármilyen igazi sikert elér.
Ha viszont jobban ismerjük sodika jellemét, rájövünk, hogy sodikának soha nem volt a siker a célja.
Egy időben - évekkel ezelőtt, még az ogrelukban - eljátszott a gondolattal, hogy majd streamelésből fog megélni, de ez is inkább álmodozás volt, na meg persze lázadás ogreapu ellen, aki közismerten nem örült a kirúghatatlan bérlője influencer-karrierjének.
Most viszont semmi más célja nincs, mint hogy elsírhassa a sikereit és bánatát valakinek. Ez a helyzet ismerős lehet legtöbbünknek, az ember társas lény, igényli a kommunikációt. Amiben viszont sodika más, az az, hogy ő csak elmondani akarja a baját, de nem érdekli, hogy ki nézi, mit gondol róla, vagy hogy nézi-e egyáltalán valaki.
Ha esetleg valaki a szexuális életével vél felfedezni hasonlóságot - a koboldot nem érdekli a szex, csak azt akarja, hogy mások nézzék, ahogy kiveri a faszát - az jó nyomon jár.
Jan 09, 2021 20:34:45
bolgár jeti
(
x30)
Jan 09, 2021 20:34:50
x30)
Ez a kép ez hogy került elő?

SoDI csalogató
Jan 09, 2021 20:37:16
Jan 09, 2021 20:37:16
-
Jan 09, 2021 20:37:23
Fújbazmeg, de ez bizony a szexnagyi.
BTW, ez nem egy 39 éves nő keze - a kobold ugye azt állította, hogy a szexnagyi még nincs negyven éves.
Jan 09, 2021 20:37:23
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 20:37:38
x21)
Hahó, Endrének erre nem áll fel, csak kisgyerekekre.
broni
(
x45)
Jan 09, 2021 20:38:08
x45)
sodi, buzultál az kiránduláson??????????????
-
Jan 09, 2021 20:42:04
Jan 09, 2021 20:42:04
bolgár jeti
(
x30)
Jan 09, 2021 20:45:29
x30)
Időben mikor lehetett? Bőven a fórum előtt, mert a hatodik oldalon már ugyanazt mondja valaki mint te (vagy bárki aki látott már emberi kezet esetleg tudja, hogy sodi sose hazudik)
-
Jan 09, 2021 20:46:48
Ez gennyes nője és gennyes, vagy legalábbis ezt állította a kommentben, nem pedig a gyagyás. Olvasd el a szöveget hozzá.
Jan 09, 2021 20:46:48
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 09, 2021 20:48:48
Ez gennyes két nője.
Prolihergelés rovat volt, visszautalva Endre szexnagyis fotójára.
Prolihergelés rovat volt, visszautalva Endre szexnagyis fotójára.
Jan 09, 2021 20:48:48
broni
(
x45)
Jan 09, 2021 20:49:43
x45)
cuki áron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bolgár jeti
(
x30)
Jan 09, 2021 20:51:23
x30)
Ah, kösz, valóban így több értelme van :) Akkor ez egy másik idősebb csak. Szóval SoDI 39 éves szexnagyijáról nincs közvetlen fotó csak a láb+xxl atlétatrikós?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 20:52:44
x21)
Sodi szexnagyis kalandja = Papper lekúrja a nőt, SoDi pedig erre veri a háttérben.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 09, 2021 20:53:21
x30)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 20:54:27
x21)
Hányingerem lett. Mekkora vekni feje volt már akkor is. Mi ez a late 1980 stílus amúgy?
bolgár jeti
(
x30)
Jan 09, 2021 20:55:19
x30)
Sodi szexnagyis kalandja = Papper lekúrja a nőt, SoDi pedig erre veri a háttérben.
Teljesen mindegy mi történik SoDI a nyertes, ebben biztos vagyok :)
Vö: egy csaj azt mondja, hogy olvasta a sodifórumot vagy hogy dugott a sodival vagy valakivel úgy, hogy a sodi a sarokban verte a faszát
broni
(
x45)
Jan 09, 2021 21:00:44
x45)
444.hu/2021/01/09/letartoztattak-a-qanon-samant
sodi, menjetek titánnnal szabadító akcióra!!!!!!!!!!!!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 21:01:49
x21)
444.hu/2021/01/09/letartoztattak-a-qanon-samant
IT troll
Jan 09, 2021 21:02:22
Ez a dicsekves volt, nem a cikizes. Lol
Jan 09, 2021 21:02:22
csicskasodi
(
x1)
Jan 09, 2021 21:08:49
x1)
™
Jan 09, 2021 21:14:09
nem ér rá streamelni mert sztrimet néz!
Jan 09, 2021 21:14:09
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 21:14:53
x21)
"The warden threw a party in the county jail
The prison band was there, and they began to wail"
JAILHOUSE ROCK, készül a börtön élményeire. Pedofíliáért itthon hány évet kapna Recskás, ha lebukna?
broni
(
x45)
Jan 09, 2021 21:17:34
x45)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 21:24:57
x21)
Én 2 feles után bevállalnám Fórizsot szerintem. Baranyi Krisztinához nem tudom mennyit kéne innom.
-
Jan 09, 2021 21:28:47
Jan 09, 2021 21:28:47
QAnon Sámán
Jan 09, 2021 21:33:54
Akkor inkább a halálbüntetés!
Jan 09, 2021 21:33:54
broni
(
x45)
Jan 09, 2021 21:34:01
x45)
én pirikére hajtok.
Zsénó
(
x22)
Jan 09, 2021 21:36:08
x22)
Elmúlt 8 órában 57 megosztás.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 21:36:44
x21)
Elmúlt 8 órában 57 megosztás.
Kibaszási is ON.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 09, 2021 21:39:29
x19)
vajon a tyodi recskázást is sodikázott már el?
Fakenguru
(
x5)
Jan 09, 2021 21:42:09
x5)
Gyönyörű példája a prolihergeles rovatnak ami mostanában sajnos alulértékelt itt
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 21:43:02
x21)
SoDi, te is QAnon hívő vagy?
broni
(
x45)
Jan 09, 2021 21:43:50
x45)
mennyiért innátok jabbba orgazmusspicccéből??????????
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 21:45:06
x21)
SoDi, te is QAnon hívő vagy?
Így próbálod leplezni azt, hogy nem vagy pedofil, ugye Sodi? Mert heteró nem-pedofil Sodi a Sodi. :DDD
bolgár jeti
(
x30)
Jan 09, 2021 21:47:01
x30)
Csak úgy akármelyikből, vagy amiben az arany bikinis Leia hercegnőre fröcskölt volna?
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 09, 2021 21:48:17
x7)
Sodi fizetne érte
broni
(
x45)
Jan 09, 2021 21:51:35
x45)
akármelyik.
broni
(
x45)
Jan 09, 2021 21:52:20
x45)
Sodi fizetne érte
Sodi fizetne érte
lehet már kóstolta is
-
Jan 09, 2021 22:03:11
lehet már kóstolta is
Az Ogréét nem feltétlenül nem. De a sajátját tuti, azon se lepödnék meg, ha belerakta volna a tejhabosítóba
Jan 09, 2021 22:03:11
bolgár jeti
(
x30)
Jan 09, 2021 22:14:16
x30)
HA eddig nem jutott eszébe, ma bizts ezt fogja csinálni
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2021 22:17:30
x68)
Endre, te már beleverted a faszodat más kávéjába?
Mifaaaaaaaaaaaan
A szauna szatírja
(
x1)
Jan 09, 2021 22:18:13
x1)
Egyszer volt szó arról hogy márk elküldi havi egyszer a gecijét higy a gyagyás belefetyelje de olyan részeg volt hogy véletlen a dörpének írta az emailt aki komolyan is vette a dolgot!
Boldog Vekni
Andi
(
x13)
Jan 09, 2021 22:19:02
x13)
Endre, megnéztem a flokkot, és a látottak alapján könnyen egy kis mellékeshez tudnál jutni.
Szerintem pereld be a konditermet, mert amúgy is gyászos volt mindig, de neked visszafelé fejlődött a felsőtested.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Szerintem pereld be a konditermet, mert amúgy is gyászos volt mindig, de neked visszafelé fejlődött a felsőtested.
Ásó27
(
x68)
Jan 09, 2021 22:21:13
x68)
A kurva anyád korcs!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 22:23:07
x21)
Recskás szerint a kommunisták elleni, országos szintű forradalom = QAnon hívők általi rendbontás a Capitóliumban.
:DD
:DD
127 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A régivágású pedofilok előszeretettel tárolják fizikai formában a gyűjteményüket. Fehér négyzet nélkül kicsit sokba lesz a nyomtatási költség,de hát nem mehet be vele bárhova.