Hát új hitelből :) Ausztriában még csak 500 eurónál jár, hahó!
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Az nem hitel, hanem megtakarítás, hahó
Inkább a Palvin Barbi töki.. hidd el nekem.
Na tejhabosítás, csá.
Minden forintot megért az a hal. Igaz, hogy 5k-ból mert lehet egy olyan pizzát rendelni, amiből 2 ember lazán jól lakik, dehát ilyen Sodi a Sodi. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A maszoposokat én is felrobbantanám a gecibe, amugy.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
De geci idegesítő módon kérdez fel, istenem. Nem tudom megmondani nektek, hogy miért, de olyan geci idegesítő hangja van neki, mint a G. Fodor Gábornak.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Dehogy, a legutóbbi Pride elleni tüntetésen is ott volt a feleségével.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Na eszembe jutott egy még jobb óckúl' interjú:
youtu.be/xvg5-6aDCxw
Sodi az ucca'hangja púpos riportere :)
Azért az a majomfogás nagyon kemény. Vajon a kanalat is így fogja?
Igazi debil.
A legjobb, hogy a videó 15 percénél már alig bírja tartani a pár dekás fényképezőt. Remeg a keze, próbál másik kézzel alátartani, majdnem beledöglik. És azóta csak leépült.
Amúgy honnan jött neki anno, hogy ő ilyen sztárfirkász lesz? Vagyis úgy kérdezném inkább mi volt előbb, a blogok és aztán jöttek ezek a próbálkozásai vagy a videók miatt csinálta meg a blogjait, hogy legyen platformja?
Kár, hogy ezt is el fogja sodikázni pedig, úgy meghallgatnám.
- Halló tessék, Debreceni Egyetem Klinikai Központ, miben segíthetek?
- Hát ööö ... Szép jó nyapot! Kis Endre Farkas vatyok a Sodiflokktól és jenne páj kéjtyésem.
- Elnézést, Uram mhh ... hölgyem nem teljesen értem amit mond!
-Háty szeretynék kéjdeznyi, mej öhhh ... nyha szóval annak fonatkozásában hoty van egy fécbúkk poszt ész ...
- Elnézést, de ha jól sejtem ön a logopédiát keresi?!
- De nyem mosty nyeeem, nekem nintyen peszédhipám! tyak a fogaim, azok élesek ... merty na ... hoty ...
- Kérem mondja el akkor miben tudok segíreni mert nincs erre időm, rengeteg beteg vár!
- Annyak fontakozásában, hoty a fécbúkkon láttam merty én Lincben élek, hoty az oltyás miatt hírzájlat fan és mosty megkérdenyém, hoty ...
- Na jó kérem fejezzük be ezt most, a Pszichiátriai osztály mindennap 8-tól rendel, mivel úgy hallom gondnokság alatt van kérem kisérje el önt a hivatalos törvényes képviselője. Viszonthallásra!
- Akkor tököjj meg ...minydety ...
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Én azon röhögtem, hogy kb. egymás után mondja a spórolást, meg hogy nem baj, ha elveszít 10%-nyi fizetést az okosnénis befektetésen. Már előre masnizza. XD
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
A korábban műtétileg kezelt lágyéksérvet (hernia inguinalis) kihagytad, hahó!
flokkban mondta hogy van valami fülgyulladása is, Hahó!
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Rövid orvosi szakvéleményt adva, Farkas "úr" bizony Auschwitz-pozitív és Zyklon B kúra javasolt, bár ő egy nagyon jó programozó.
Mit freundlichen Grüßen,
Dr. Mengele
Javítva! Azt hittem, a Kiss a nem funkcionáló aprócska farkára vonatkozik! Sodi, a zsidó kurva anyád, amiért ilyen bonyolult neved van!
-Feltételezhető máj és emésztőrendszeri problémák
Húskombinátomba fejlesztőket keresek. Nyelvvizsga hiánya nem akadály!
szóval különféle alsó polcos curry-ket vett. vicces, mert jó fűszeresek, pajeet-nak meg sem kottyan, hiszen curry-n nőtt fel, de a nem szarból lévő sodibodi emésztőrendszerét ki fogja készíteni. a mirelitpizzán és sörikén növesztett pocakon túl most majd rendszeres lesz a gyomorgörcsöcske, de nem csak a kirúgások miatt
Ráadásul leárazott kész kaját vesz a Sodi, mert a milliófütyis programozócsászárnak kb. 30 centen is spórolnia kell... :D
most látom, rá van ragasztva a 25% engedmény az egyikre. az jó, mert valószínűleg lejáratközeli, cifrafosás garantált. endre, tudsz élni! minden troll irigy lehet rád :)
Csak a szokásos, lusta volt, se tanulni, se dolgozni nem akart, de lóvé az kellett volna, folytatni a pazarló életvitelt, a család pénze meg elfogyott. 2006 körül a kurucinfós fröcsögésben látta a megoldást, 2018 körül meg az influenszerkedésben. Ja, hogy mindkettőhöz balfasz? Őt ez mióta érdekli?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Magadból indulsz ki. Endre egy pszichopata elmebeteg korcs, nem lehet ésszerűen levezetni a cselekedeteit, érzéseit.
Lehet, de említette már a korcs néhányszor, hogy csak ezért meg ezért nem ugrott még le, ebből pedig azt gondolom, hogy neki is számtalanszor megfordult a fejében, igazán megtehette volna.
hehe
Ja de nem azok miatt, amiket leírtál. Gyerekkora óta balfasznak tartják. Ehhez hozzászokott.
Akkor fordul meg a fejében, hogy kinyírja magát, mikor nagyon megsérül az egója.
Ilyen események pl a 2014-es Andis karácsony és a tavalyi kirugócsák sorozata...
Így van. Sőt, a púpfalon se kell reagálni rá, egyetlen like-kal vagy kommenttel sem. Néhány troll ír oda olykor, de azt se szabad. A teljes jéghideg csend kell hogy körbevegye a púpfalon, a szexnagyik se like-olnak már ott semmit. Max Fórizs fenyíti 1-2x.
Őt tényleg kizárólag az élteti, hogy másokat megbotránkoztasson, reagáljanak rá. Ha ez nem történik meg, létének ez a kicsi értelme is elveszik. Valószínűleg így hamarabb visszatér a fórumra is (kérdés, jó-e az nekünk...)
márkkal most jóban vannak ez fix, nem véletlen nem beszélget már szteppenékkel sem. Visszatért sodihoz segget nyalni, mert nem tud és nem is akar fizetni neki a hónapban és most hülyíti vmi cigány dumával a púpost.
szvsz új bizniszbe kezdenek.
nem lepne meg ha a befektetés dolgot is ő javasolta volna a sodinak.
lehet ez az új karakk stúdió :)
Remélem kurva sok pénzt fog elbukni.
Ezt fogjuk utoljára látni, mielőtt meghalunk :(((
Mifaaaaaaaaaaaan
Ha jól látom, az egy Danuvia 39M a kezében? Lengeti, mint a lófaszt. A tulaj helyében egy csicskalángos kíséretében kitéptem volna a markából, mert fegyvert még töltetlen állapotban sem fogunk senkire. Persze mire számítson az ember ilyen náczi meg turbómagyar körökben.
Már leirta ezt korábban, hahó!
"Még nem öltem meg az összes trollt" vagy valami hasonló
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
és amihez a 9 mm Mauser Export lőszer full kihaltnak tekinthető. Sodi itt megint bemutatta, hogy bármi fegyvert vesz kézbe: IMPOTENS!
na, és sikerült?
Márk azt mondta a 3d nyomtató nagyon menő dolog és a borsodi cigányok már többször mondták is, hogy bárcsak a joisten megáldaná őket eggyel, mert sajnos ez nekik luxus cikk, nem engedhetik meg maguknak.
200 euró egy ender 3 vagy hasonló. Nemlehet vele nagyzolni. De 500 eurót elbaszni villogó lila okoskörtékre, hogy jobb legyen a stream...
Vagy ugyanennyiért rajztáblát, meg szoláriumot venni az ogrénak (btw, erről azt mondta az övé marad ha elköltözik, biztos be tudná mutatni egy streamben, hogy megvan még :D) az sokkal nagyobb flex.
A múltkor egy kavicsfelverődés miatt 600 eurót számlázott a szerviz, de ugyanennyit villogó buzifényekre kiadna 10x jobban fájna
Jelen! Azon kívül gazdám anyukája is azt mondta, hogy ne törődjön a sok irigy trollal, akik féltékenyek a shikereire. A gazdám anyukája szerint Sodi egy nagyon okos kisfiú, így 40 évesen. Ezért játszik olyan sok számítógépes játékkal, mert megérdemli, illetve most már végre van rá pénze is. A kisgazdám nem vette észre, hogy eltelt 40 év az életéből és már fele ennyi idős korban is más dolgok szokták érdekelni az embert. Ő megmarad gyereknek, hiszen az idő relatív (és talán, mint a pénz, nem is létezik), és én mindig itt vagyok neki, hogy megvédjem. Szerintem ez érthető.
groppenbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szerintem travi.
Ebben benne van a lényeg. www.youtube.com/watch?v=GkEItdSK2dk&t=296s
Én visszaolvastam, és sokkal több- ma már megvetett- prolihergelés volt itt. Meg persze folyamatosan beküldözgették Andi és a csávója képeit ide, amivel a kést forgatták az akkor lelkileg haldokló korcsban.
Az autiloop pedig az volt, hogy soha töbet nem ír az Andinak, mert ő egy boszorkány.
a dörppe is faszpista trumpista???????????nem lep meg, de azért fasza lett vóna videnyón látni live, ahogy ő tőr be elsőként a capitoliumba.bár ugyis halálra röhögtem vóna magam)))))))))))
A kis autista endre elirigyelte a negyvenes hippi eletet bejlintundejmeseorszagbol. Ket hetig gyujtotte a gecijet, majd meglepte a tavalyi vendeglatot, aki szinten meglepte, mert pasija volt - akivel most utazgat. Endre megprobalta leutanozni andimindegy viselkedeset, eletet,aki erre ertheto modon nem volt vevo. Sodika nagyon komolyan stalkolta es boldozott levelekkel bombazta, szamonkerve az eszaki boszorkat, miert nem mutatja be embereknek, stb. Az andinak irt megoldas egy rakas szart volt, andineninek ujra kellett iratbia massal. Az egyetlen mukodo funkcio az volt, amivel sodika stalkolni tudta minden egyes kattintasat. Decemberre teljesen megromlott a viszonyuk, andinak elege lett a hisztizo kis autista fiubol, aki eleteben nem volt meg onallo es impotens is. Kizarta a projektbol, nem vette at a telikabatot, amit veranenivel kuldetett andi cimere, hogy igy eroszakoljon ki egy talalkozot. Minden kapcsolatot megszakitott a pupos pedofillal, aki teljesen osszeomlott. Ennek a folyamatnak a vegen keszult a video, amin sirva konyorog sodi. Erdemes visszaolvasni, nagyon durva es mely latlelet egy pszichopata, erzelmek nelkul elo gyefnott halott lelkerol es kifacsart autista gondolkodasmodjarol.
Az akkori autiloop a GÉB volt (Gonosz Északi Boszorkány). Érdemes rákeresni a sodikomment keresőben.
Amúgy meg ha valakinek kérdése van, fellapozhatja az akkori dátumú oldalakat, és ott el tud olvasni mindent.
Most nem tudom, hogy szánalommal tekintsek a Recskásra, vagy röhögjek az autista körmondatain.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Kiss Roland peldaja motivalja :DDDDDDDDDD a sittes novero mamahotellako impotens sarkanyvedelo elhizott ven kommer :DDDDD micsoda peldakepek sodi, nem is csoda, hogy ekkora shikerember vagy :DDDDDD
Kiss Roland, mint ellenpélda. 40 évesen még a gyerekszobában, az autós ágyában alvó, az anyja nyugdíjából tengődő semmirekellő lúzer.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Minden egy folyamat. Az impotenciát már sikerült bevonzania. A sittet még nem, de a fehér négyzetes képek további gyűjtögetésével hamarosan eljön az is. Az őszüléssel is elég jól áll már.
basszameg, ez mengelézik????a doktor úr elkísérletezettt vóna vele egy edeig.
Erre gondolt a pedofil: www.etoro.com/copytrader/how-it-works/
A honlapon az üdvözlő szöveg azért tetszik, hátha bejön a gyagyásnak is: "71% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider"
Persze nem lesz erre sem pénze, szóval mindegy is!
Mifaaaaaaaaaaaan
Dehogy is, ezt csak Te szerkesztetted oda, látszódik a képen a Photoshopos utómunka. Endre, nehogy bedőlj az ilyen trolloknak.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Volt már medencés iroda SuperB-vel, aztán közösen vett Tesla Márkkal. Sodi, most mi a cél a tőzsdézéssel? Marsi nászút a cigány szerelmeddel? :D
Nszksz ezt kerestem par napja
🕎Endigame🕎
Ez tuti 2013as felvétel ?
A környezet, dobozmonitor (kb 2006-ban volt ilyenem utoljára) csöves ruházat...szürreális :D
A végén már a törpe fején is látszott a valóság...
Akkoriban borozni szeretett a recskás ?
Szerző:
Löwenbräu Oktoberfestbier
Jan 09, 2021 22:28:36
Válasz
(2)
Sodi, arra még nem gondoltál, hogy gémerszék és okoslámpa után vehetnél már egy heteró baszósfütyit is? Tudod, olyan fütyi ami keményen áll és néniket lehet vele dugni. Na? Vaaaagy...csak nem buzi ASODI? :D
Jan 09, 2021 22:28:36
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 09, 2021 22:39:11
x13)
De mi a faszból fog a recskás fütyicoinba fektetni úgy, hogy még az eddig felhalmozott hitelkártya és folyószámla hitelt sem fizette vissza, de ráadásul elköltött egy csomó pénzt buzifényekre, fos gaymer székre és kávéfőzőre?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
bolgár jeti
(
x30)
Jan 09, 2021 22:49:47
x30)
De mi a faszból fog a recskás fütyicoinba fektetni úgy, hogy még az eddig felhalmozott hitelkártya és folyószámla hitelt sem fizette vissza, de ráadásul elköltött egy csomó pénzt buzifényekre, fos gaymer székre és kávéfőzőre?
Hát új hitelből :) Ausztriában még csak 500 eurónál jár, hahó!
egérszar a konyhapulton
Jan 09, 2021 22:54:25
Az nem hitel, hanem megtakarítás, hahó
Jan 09, 2021 22:54:25
pedofilsodiasodi
(
x2)
Jan 09, 2021 23:12:23
x2)
Korcs. Hallottál már arról, hogy judeobolsevizmus?
Nagyanyád nem mesélt erről?
pedofilsodiasodi
Nagyanyád nem mesélt erről?
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jan 09, 2021 23:17:24
x5)
én pirikére hajtok.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jan 09, 2021 23:38:37
x7)
A fejlécen lévő hal, azaz "50 ezer forintos hal a szájba" hal?
A jó portás csak baszik!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 23:41:30
x21)
A fejlécen lévő hal, azaz "50 ezer forintos hal a szájba" hal?
Minden forintot megért az a hal. Igaz, hogy 5k-ból mert lehet egy olyan pizzát rendelni, amiből 2 ember lazán jól lakik, dehát ilyen Sodi a Sodi. :D
D_Dezső
(
x29)
Jan 09, 2021 23:44:40
x29)
Sodi "újságírói" minőségéről jutott eszembe ez a hangfelvétel, ahol a Budaházyékat feldobó Benkő Györgyel csinált "interjút".
Fiataloknak kis háttér story: Budaházy György (a bolond "szülős videós" nő, Eddának a bátyja) kistérségi terror szervezetet alapított, és light-os bombácskákat rakott MSZP-s képviselők házához.
A hivatalos story szerint az egyik tag Benkő György besétált a rendőrségre és feldobta az egész kompániát mielőőt bármi súlyosat elkövettek volna. A Benkő persze ezek után közellenség lett az akkoriban fénykorát élő Nyemzetyi' oldalon.
Sokat elmond a Nyemzetyi' oldal erejéről és a Sodi féle nemzeti hősök hatásáról, hogy a Benkő nyemzetyi-közellenségként járt-kelt és adott interjúkat, teljes békességben.
Szóval a Gyagyás is csinált vele egy beszélgetést, ahol olyan "újságírói" kérdések hangzanak el, mint "Tetszett látyni azt a filmet?" "Pombára tetszik gondolni?"
Aza akkori Púpos még azért jóval összeszedettem volt mint most, eleinte próbált a maga elbaszott kappan módján keménykedni, és a mostani Origós újságírókat megszégyenítve elfogult lenni. Persze az Origósok ezért pénzt kapnak, Sodi meg ingyen kurva volt :) Szóval a kezdeti keménykedés gyorsan becsicskulásba megy át, amikor kiderült, hogy full hülye az egész ügyhöz :)
vimeo.com/9813847
Fiataloknak kis háttér story: Budaházy György (a bolond "szülős videós" nő, Eddának a bátyja) kistérségi terror szervezetet alapított, és light-os bombácskákat rakott MSZP-s képviselők házához.
A hivatalos story szerint az egyik tag Benkő György besétált a rendőrségre és feldobta az egész kompániát mielőőt bármi súlyosat elkövettek volna. A Benkő persze ezek után közellenség lett az akkoriban fénykorát élő Nyemzetyi' oldalon.
Sokat elmond a Nyemzetyi' oldal erejéről és a Sodi féle nemzeti hősök hatásáról, hogy a Benkő nyemzetyi-közellenségként járt-kelt és adott interjúkat, teljes békességben.
Szóval a Gyagyás is csinált vele egy beszélgetést, ahol olyan "újságírói" kérdések hangzanak el, mint "Tetszett látyni azt a filmet?" "Pombára tetszik gondolni?"
Aza akkori Púpos még azért jóval összeszedettem volt mint most, eleinte próbált a maga elbaszott kappan módján keménykedni, és a mostani Origós újságírókat megszégyenítve elfogult lenni. Persze az Origósok ezért pénzt kapnak, Sodi meg ingyen kurva volt :) Szóval a kezdeti keménykedés gyorsan becsicskulásba megy át, amikor kiderült, hogy full hülye az egész ügyhöz :)
vimeo.com/9813847
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 23:47:58
x21)
Sodi "újságírói" minőségéről jutott eszembe ez a hangfelvétel, ahol a Budaházyékat feldobó Benkő Györgyel csinált "interjút".
vimeo.com/9813847
vimeo.com/9813847
A maszoposokat én is felrobbantanám a gecibe, amugy.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 23:50:33
x21)
vimeo.com/9813847
vimeo.com/9813847
De geci idegesítő módon kérdez fel, istenem. Nem tudom megmondani nektek, hogy miért, de olyan geci idegesítő hangja van neki, mint a G. Fodor Gábornak.
Bejlin
(
x8)
Jan 09, 2021 23:53:28
x8)
Az a retardált Budaházy börtönben van még? Vagy már kiszabadult?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 09, 2021 23:53:59
x21)
Az a retardált Budaházy börtönben van még? Vagy már kiszabadult?
D_Dezső
(
x29)
Jan 09, 2021 23:54:37
x29)
Sodi "újságírói" minőségéről jutott eszembe
youtu.be/xvg5-6aDCxw
csicskasodi
(
x1)
Jan 09, 2021 23:57:22
x1)
Michael Moore csinálta a Super Size Me-t?
Sodi mindig is egy műveletlen, lusta fasz volt.
"Interjút" csinál utánalovasás és mindenféle felkészülés nélkül.
Sodipatkány
(
x1)
Jan 10, 2021 00:05:01
x1)
Az állandó tetszikezés is egy kattanás nála.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
csicskasodi
(
x1)
Jan 10, 2021 00:08:28
x1)
youtu.be/xvg5-6aDCxw
youtu.be/xvg5-6aDCxw
Igazi debil.
csicskasodi
(
x1)
Jan 10, 2021 00:15:26
x1)
Igazi debil.
Igazi debil.
A legjobb, hogy a videó 15 percénél már alig bírja tartani a pár dekás fényképezőt. Remeg a keze, próbál másik kézzel alátartani, majdnem beledöglik. És azóta csak leépült.
Baromarc
(
x1)
Jan 10, 2021 00:17:47
x1)
Michael Moore csinálta a Super Size Me-t?
Amúgy honnan jött neki anno, hogy ő ilyen sztárfirkász lesz? Vagyis úgy kérdezném inkább mi volt előbb, a blogok és aztán jöttek ezek a próbálkozásai vagy a videók miatt csinálta meg a blogjait, hogy legyen platformja?
D_Dezső
(
x29)
Jan 10, 2021 00:20:29
x29)
Úgy látom, estére újságíróvá itta magát:
Remélem legalább olyan profi kérdéseket fogsz feltenni, mint amiket Szanyi kapitánynak tettél fel, te újságíró! :DDD
Recskás: Mi a véleménye?
Szanyi: Miről?
Recskás: Bármiről!
Remélem legalább olyan profi kérdéseket fogsz feltenni, mint amiket Szanyi kapitánynak tettél fel, te újságíró! :DDD
Recskás: Mi a véleménye?
Szanyi: Miről?
Recskás: Bármiről!
Kár, hogy ezt is el fogja sodikázni pedig, úgy meghallgatnám.
- Halló tessék, Debreceni Egyetem Klinikai Központ, miben segíthetek?
- Hát ööö ... Szép jó nyapot! Kis Endre Farkas vatyok a Sodiflokktól és jenne páj kéjtyésem.
- Elnézést, Uram mhh ... hölgyem nem teljesen értem amit mond!
-Háty szeretynék kéjdeznyi, mej öhhh ... nyha szóval annak fonatkozásában hoty van egy fécbúkk poszt ész ...
- Elnézést, de ha jól sejtem ön a logopédiát keresi?!
- De nyem mosty nyeeem, nekem nintyen peszédhipám! tyak a fogaim, azok élesek ... merty na ... hoty ...
- Kérem mondja el akkor miben tudok segíreni mert nincs erre időm, rengeteg beteg vár!
- Annyak fontakozásában, hoty a fécbúkkon láttam merty én Lincben élek, hoty az oltyás miatt hírzájlat fan és mosty megkérdenyém, hoty ...
- Na jó kérem fejezzük be ezt most, a Pszichiátriai osztály mindennap 8-tól rendel, mivel úgy hallom gondnokság alatt van kérem kisérje el önt a hivatalos törvényes képviselője. Viszonthallásra!
- Akkor tököjj meg ...minydety ...
xray
(
x21)
Jan 10, 2021 00:27:16
x21)
gyagyás, tudod mit szeretnénk hallani tőled? ha a mostani állapotodban megismételnéd a fekete bikapata nyelvtörő felvételt, ezzel bizonyítva, h mennyit fejlődtél azóta, illetve nincs beszédhibád. olvashatod is, nem kéne fejből elmondanod.
xray
(
x21)
Jan 10, 2021 00:32:29
x21)
Jan 10, 2021 00:32:29
gyagyás, tudod mit szeretnénk hallani tőled? ha a mostani állapotodban megismételnéd a fekete bikapata nyelvtörő felvételt, ezzel bizonyítva, h mennyit fejlődtél azóta, illetve nincs beszédhibád. olvashatod is, nem kéne fejből elmondanod.
még annyit, h szavanként is összevághatod a felvételt, abban profi vagy. xd Jan 10, 2021 00:32:29
Karib
(
x10)
Jan 10, 2021 00:38:54
x10)
Én azon röhögtem, hogy kb. egymás után mondja a spórolást, meg hogy nem baj, ha elveszít 10%-nyi fizetést az okosnénis befektetésen. Már előre masnizza. XD
Egészségügyi adatlap
Jan 10, 2021 00:55:04
SODI egészségügyi problémái is megérnének egy külön bejegyzést. Hogy amikor valamelyik végzetes lesz, a halottkém dolga is könnyebb legyen.
*A latin kifejezések nem biztos hogy pontosak, de azért igyekeztem.
-Púp (kyphosis)
-Fogszuvasodás (caries dentium)
-Alkoholizmus
-Autizmus
-Figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar
-Motoros képességek sérülése
-Púp (kyphosis)
-Alkoholizmus
-Autizmus
Jan 10, 2021 00:55:04
Arthur Philip Dent
Jan 10, 2021 00:59:12
SODI egészségügyi problémái is megérnének egy külön bejegyzést. Hogy amikor valamelyik végzetes lesz, a halottkém dolga is könnyebb legyen.
-Púp (kyphosis)
-Alkoholizmus
-Autizmus
-Púp (kyphosis)
-Alkoholizmus
-Autizmus
A korábban műtétileg kezelt lágyéksérvet (hernia inguinalis) kihagytad, hahó!
Jan 10, 2021 00:59:12
Púpszász réme
(
x1)
Jan 10, 2021 00:59:46
x1)
-Púp (kyphosis)
-Alkoholizmus
-Autizmus
-Púp (kyphosis)
-Alkoholizmus
-Autizmus
xray
(
x21)
Jan 10, 2021 01:18:10
x21)
Jan 10, 2021 01:18:10
és beszédhiba. Jan 10, 2021 01:18:10
Dr Josef R. Mengele
Jan 10, 2021 01:47:30
-Púp (kyphosis)
-Alkoholizmus
-Autizmus
-Púp (kyphosis)
-Alkoholizmus
-Autizmus
Rövid orvosi szakvéleményt adva, Farkas "úr" bizony Auschwitz-pozitív és Zyklon B kúra javasolt, bár ő egy nagyon jó programozó.
Mit freundlichen Grüßen,
Dr. Mengele
Jan 10, 2021 01:47:30
Dr Josef R. Mengele
Jan 10, 2021 02:01:12
Rövid orvosi szakvéleményt adva, Farkas Kiss "úr" bizony Auschwitz-pozitív és Zyklon B kúra javasolt, bár ő egy nagyon jó programozó.
Mit freundlichen Grüßen,
Dr. Mengele
Mit freundlichen Grüßen,
Dr. Mengele
Javítva! Azt hittem, a Kiss a nem funkcionáló aprócska farkára vonatkozik! Sodi, a zsidó kurva anyád, amiért ilyen bonyolult neved van!
Jan 10, 2021 02:01:12
Puro a miskolci a boxos
Jan 10, 2021 02:09:37
Nagyon jó mennek mostan a dolgok miota kinnt voltak a dzsenáro meg a Armando megmondtak neki még1szer ide ír ujjait pokujjait levágják egyenként és megetetik vele hátha akkor megért!! Csináljon hangulat vilagitast meg szerezen be ágyat mert lányt kuldok dolgozni és márktól megvettem a mosogépet ugy hogy mostantol az enyé. fizetni kell a használatért vagy megint ki mennek a pujárok aszitte mert zárva a hattár nem jutunk átsimán?? Most rábaszott kakuk bumm bumm
Jan 10, 2021 02:09:37
Tex
Jan 10, 2021 02:15:28
Húskombinátomba fejlesztőket keresek. Nyelvvizsga hiánya nem akadály!
Jan 10, 2021 02:15:28
Puro a miskolci a boxos
Jan 10, 2021 02:16:58
Azért se irhat ide mert elkell szakitani a kulvilagtol eladjuk csicskának borsodba szépen fokozatosan szigeteljük el ne tűnjön föl senkinek
Jan 10, 2021 02:16:58
A Miskolci Puró a boxos
Jan 10, 2021 02:22:22
A törpéjét visszük is amint megírta a papírt h miénk az adossag atválaljuk leviszükk ledolgozni kap szállást... megkótjük 3napig se kaja se víz hadd nevelögyön tanyasi csicska!
Jan 10, 2021 02:22:22
Donald Trump
Jan 10, 2021 02:28:11
szkennelni be katolikus keresztlevel az uj hp all-in-one legkissebb nyomtato. kelleni az amerikai utlevelhez. dr bata utan kuldeni air force one hogy hozzak ide. Qanon itt van. oltani be pfizer/biontech vakcina, meg mielott bekapcsoljuk az 5g-t. bill gates rejteni el gitarpedal. hozni dron meg buzifenyek mert azok kelleni fognak.
thanks,
Don
thanks,
Don
Jan 10, 2021 02:28:11
technikai_proba
(
x1)
Jan 10, 2021 02:32:30
x1)
Na most legalább megtudtuk, hogy mik azok a Billában kapható remek mikrózható kaják, amiket folyton emlegetett, hogy miattuk kell mikrót vennie:
szóval különféle alsó polcos curry-ket vett. vicces, mert jó fűszeresek, pajeet-nak meg sem kottyan, hiszen curry-n nőtt fel, de a nem szarból lévő sodibodi emésztőrendszerét ki fogja készíteni. a mirelitpizzán és sörikén növesztett pocakon túl most majd rendszeres lesz a gyomorgörcsöcske, de nem csak a kirúgások miatt
Jan 10, 2021 02:47:08
Ráadásul leárazott kész kaját vesz a Sodi, mert a milliófütyis programozócsászárnak kb. 30 centen is spórolnia kell... :D
Jan 10, 2021 02:47:08
technikai_proba
(
x1)
Jan 10, 2021 03:10:24
x1)
most látom, rá van ragasztva a 25% engedmény az egyikre. az jó, mert valószínűleg lejáratközeli, cifrafosás garantált. endre, tudsz élni! minden troll irigy lehet rád :)
technikai_proba
(
x1)
Jan 10, 2021 03:13:08
x1)
és bingó, az akciósnak lejárt a szavatossága, 09/01/21
Kovacs Mark
Jan 10, 2021 07:12:07
Szia sodi,
Ín meg zolika, dutod a becsületes aki törleszt, bérlünk egy kriptát itt Miskolcon. A Meszaros lorinc felvasarolta szinte az orszag osszes kriptajat. De en meg zolika szereztunk egyet. Kiuritettuk es mar el is kesztunk banyaszni a kriptaba. Nem kell ide videokartya mert karakk felturja az egesz kriptat. hallottuk zolikaval hogy diverzifikalni akarod a portfoliodat es kopitradingelni fogod a fizud 10%. Meg van hely a kriptaba ha be akarsz szallni. Kuldjed a WU-n a penzt, mert ha nem akkor elvisszuk a mosogepunket.
Baratod,
Kovacs MArk Zoltan
Ín meg zolika, dutod a becsületes aki törleszt, bérlünk egy kriptát itt Miskolcon. A Meszaros lorinc felvasarolta szinte az orszag osszes kriptajat. De en meg zolika szereztunk egyet. Kiuritettuk es mar el is kesztunk banyaszni a kriptaba. Nem kell ide videokartya mert karakk felturja az egesz kriptat. hallottuk zolikaval hogy diverzifikalni akarod a portfoliodat es kopitradingelni fogod a fizud 10%. Meg van hely a kriptaba ha be akarsz szallni. Kuldjed a WU-n a penzt, mert ha nem akkor elvisszuk a mosogepunket.
Baratod,
Kovacs MArk Zoltan
Jan 10, 2021 07:12:07
Faszaság van
(
x2)
Jan 10, 2021 07:49:45
x2)
Csak a szokásos, lusta volt, se tanulni, se dolgozni nem akart, de lóvé az kellett volna, folytatni a pazarló életvitelt, a család pénze meg elfogyott. 2006 körül a kurucinfós fröcsögésben látta a megoldást, 2018 körül meg az influenszerkedésben. Ja, hogy mindkettőhöz balfasz? Őt ez mióta érdekli?
Faszaság van
(
x2)
Jan 10, 2021 07:51:38
x2)
Btw, sodi, engem csak az érdekel, h a 28 félév alatt hány kredit jött össze? Illetve hányszor volt olyan, h tanultál egy vizsgára, mondjuk minimum egy délutánt/estét?
xray
(
x21)
Jan 10, 2021 08:14:14
x21)
Jan 10, 2021 08:14:14
Btw, sodi, engem csak az érdekel, h a 28 félév alatt hány kredit jött össze? Illetve hányszor volt olyan, h tanultál egy vizsgára, mondjuk minimum egy délutánt/estét?
ez az adat is dancsó módban van, sosem kapsz rá választ, főleg nem igazat. Jan 10, 2021 08:14:14
Pszichopata Endre
Jan 10, 2021 09:55:06
Ne reagáljatok Endre vakcinás vagy mihazánkos púpfalos megosztására! Miért?
Endrét gyerekkorától az éltette, hogy mindig az ellenkezőjét csinálja annak amit elvárnak tőle. A nagyanyja pl. betegesen féltette és a korcs gyerek direkt mondta neki, hogy lemegy a Dunához játszani, amikor nem tud úszni. Síneknél, autóutak mellett játszott, direkt, hogy idegesítse a nagymamáját.
Ugyan ez a helyzet akkor, mikor valami nácival, bayerrel, oltásellenessel vagy vírustagadóval ért egyet és ezt ossza meg. Imádja látni, mikor megoszt valami vírustagadó kontentet itt néhányan meg elkezdik taglalni, hogy "dehát nekem xy elkapta valaki meg is halt". SoDI ilyenkor röhög mint az állat rajtatok, hogy felbaszhatott titeket.
Ne dőljetek be.
Endrét gyerekkorától az éltette, hogy mindig az ellenkezőjét csinálja annak amit elvárnak tőle. A nagyanyja pl. betegesen féltette és a korcs gyerek direkt mondta neki, hogy lemegy a Dunához játszani, amikor nem tud úszni. Síneknél, autóutak mellett játszott, direkt, hogy idegesítse a nagymamáját.
Ugyan ez a helyzet akkor, mikor valami nácival, bayerrel, oltásellenessel vagy vírustagadóval ért egyet és ezt ossza meg. Imádja látni, mikor megoszt valami vírustagadó kontentet itt néhányan meg elkezdik taglalni, hogy "dehát nekem xy elkapta valaki meg is halt". SoDI ilyenkor röhög mint az állat rajtatok, hogy felbaszhatott titeket.
Ne dőljetek be.
Jan 10, 2021 09:55:06
Mitvisz
(
x1)
Jan 10, 2021 10:01:03
x1)
kiss retro
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 10, 2021 10:04:01
x7)
Sneci, téged mi tart vissza attól, hogy végezz magaddal? Azon gondolkoztam, hogy a helyedben biztosan megtettem volna már rég. Maga a földi pokol lehet leélni így egy életet, és itt nem a pénzre meg a melóra gondolok, hanem arra, hogy ilyen szinten egy kiközösített fasz vagy gyerekkorod óta, egyszerűen semmilyen szociális sikerélményed nincs, sőt, mindenki egy kibaszott nagy balfasznak tart, még a retardok is. Még a hajléktalanokhoz is több jó szót szólnak, mint hozzád. Remélem, mielőtt véget ér a vírushelyzet, azért te még beszopod, aztán nyekk.
hehe
Mitvisz
(
x1)
Jan 10, 2021 10:07:15
x1)
Sneci, téged mi tart vissza attól, hogy végezz magaddal? Azon gondolkoztam, hogy a helyedben biztosan megtettem volna már rég.
Magadból indulsz ki. Endre egy pszichopata elmebeteg korcs, nem lehet ésszerűen levezetni a cselekedeteit, érzéseit.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 10, 2021 10:17:40
x7)
Lehet, de említette már a korcs néhányszor, hogy csak ezért meg ezért nem ugrott még le, ebből pedig azt gondolom, hogy neki is számtalanszor megfordult a fejében, igazán megtehette volna.
Mitvisz
(
x1)
Jan 10, 2021 10:31:19
x1)
Ja de nem azok miatt, amiket leírtál. Gyerekkora óta balfasznak tartják. Ehhez hozzászokott.
Akkor fordul meg a fejében, hogy kinyírja magát, mikor nagyon megsérül az egója.
Ilyen események pl a 2014-es Andis karácsony és a tavalyi kirugócsák sorozata...
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 10, 2021 10:44:14
x16)
Ne reagáljatok Endre vakcinás vagy mihazánkos púpfalos megosztására! Miért?
Ne dőljetek be.
Ne dőljetek be.
Így van. Sőt, a púpfalon se kell reagálni rá, egyetlen like-kal vagy kommenttel sem. Néhány troll ír oda olykor, de azt se szabad. A teljes jéghideg csend kell hogy körbevegye a púpfalon, a szexnagyik se like-olnak már ott semmit. Max Fórizs fenyíti 1-2x.
Őt tényleg kizárólag az élteti, hogy másokat megbotránkoztasson, reagáljanak rá. Ha ez nem történik meg, létének ez a kicsi értelme is elveszik. Valószínűleg így hamarabb visszatér a fórumra is (kérdés, jó-e az nekünk...)
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 10, 2021 10:48:35
x19)
Valószínűleg így hamarabb visszatér a fórumra is (kérdés, jó-e az nekünk...)
márkkal most jóban vannak ez fix, nem véletlen nem beszélget már szteppenékkel sem. Visszatért sodihoz segget nyalni, mert nem tud és nem is akar fizetni neki a hónapban és most hülyíti vmi cigány dumával a púpost.
Mitvisz
(
x1)
Jan 10, 2021 10:55:16
x1)
Faszaság van
(
x2)
Jan 10, 2021 10:56:22
x2)
Remélem kurva sok pénzt fog elbukni.
Ásó27
(
x68)
Jan 10, 2021 11:06:45
x68)
Ezt fogjuk utoljára látni, mielőtt meghalunk :(((
Faszaság van
(
x2)
Jan 10, 2021 11:59:01
x2)
Dőrppe és a sztressznélküli nyugi:
Ezek most akatnak ki baszni az utcarra.
Nem varnak a hetfoi
Penz erkezesig.
Mit csinaljai?
Ezek most akatnak ki baszni az utcarra.
Nem varnak a hetfoi
Penz erkezesig.
Mit csinaljai?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 10, 2021 12:00:03
x37)
Ha jól látom, az egy Danuvia 39M a kezében? Lengeti, mint a lófaszt. A tulaj helyében egy csicskalángos kíséretében kitéptem volna a markából, mert fegyvert még töltetlen állapotban sem fogunk senkire. Persze mire számítson az ember ilyen náczi meg turbómagyar körökben.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 10, 2021 12:00:14
x30)
Sneci, téged mi tart vissza attól, hogy végezz magaddal? Azon gondolkoztam, hogy a helyedben biztosan megtettem
Már leirta ezt korábban, hahó!
"Még nem öltem meg az összes trollt" vagy valami hasonló
Zsénó
(
x22)
Jan 10, 2021 12:00:29
x22)
Ha már Recskás soha többé nem ír ide, akkor jöjjön egy kis konzervvér:
www.youtube.com/watch?v=G8HXgRXaSeQ

Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
www.youtube.com/watch?v=G8HXgRXaSeQ

kiber valuta tanacsado
Jan 10, 2021 12:05:13
sodi, szerintem az lesz a legjobb ha kimaxolod az osszes hitelkartyad es belerakod a penzt mindenfele okosnak tuno nenik szerint jo befektetesnek bizonyulo altcoinokba
Jan 10, 2021 12:05:13
fegyverbuzi troll
Jan 10, 2021 12:13:13
és amihez a 9 mm Mauser Export lőszer full kihaltnak tekinthető. Sodi itt megint bemutatta, hogy bármi fegyvert vesz kézbe: IMPOTENS!
Jan 10, 2021 12:13:13
lavor
Jan 10, 2021 12:38:13
Jól is teszed Sodi, hogy nem hallgatsz a trollokra! Milyen rossz lett volna akkor megfogadni a crypto befektetési tanácsot, amikor sokadjára felhozták itt és azóta legalább megdupláztad volna a pénzedet. Nem olyan Sodi a Sodi, inkább megvárja, hogy a lufi a kipukkadás szélén álljon, na majd akkor teszi bele a pénzét, hogy igazán nagy esély legyen az óriási buktára.
Jan 10, 2021 12:38:13
bolgár jeti
(
x30)
Jan 10, 2021 12:39:55
x30)
3 éve:

Kitaláltátok, mostantól odafigyel erre is

Kósa Lajos
Jan 10, 2021 12:42:57
3 éve:
na, és sikerült?
Jan 10, 2021 12:42:57
bolgár jeti
(
x30)
Jan 10, 2021 12:44:54
x30)
6 éve még utcára se ment volna benne, ma már részegen a bankba munkaszerődést aláirni is simán.
Free SoDI a SoDI. Piszony
Free SoDI a SoDI. Piszony
Ásó27
(
x68)
Jan 10, 2021 12:45:26
x68)
Endre, mi a kurva anyádért nem veszel már egy 3D nyomtatót?
Na azzal lehetne nagyzolni, nem faszom sima nyomtatóval vagy buziégőkkel!
Mifaaaaaaaaaaaan
egérszar a konyhapulton
Jan 10, 2021 12:49:11
Márk azt mondta a 3d nyomtató nagyon menő dolog és a borsodi cigányok már többször mondták is, hogy bárcsak a joisten megáldaná őket eggyel, mert sajnos ez nekik luxus cikk, nem engedhetik meg maguknak.
Jan 10, 2021 12:49:11
bolgár jeti
(
x30)
Jan 10, 2021 12:51:10
x30)
200 euró egy ender 3 vagy hasonló. Nemlehet vele nagyzolni. De 500 eurót elbaszni villogó lila okoskörtékre, hogy jobb legyen a stream...
Vagy ugyanennyiért rajztáblát, meg szoláriumot venni az ogrénak (btw, erről azt mondta az övé marad ha elköltözik, biztos be tudná mutatni egy streamben, hogy megvan még :D) az sokkal nagyobb flex.
A múltkor egy kavicsfelverődés miatt 600 eurót számlázott a szerviz, de ugyanennyit villogó buzifényekre kiadna 10x jobban fájna
Ásó27
(
x68)
Jan 10, 2021 12:59:03
x68)
Tényleg, a kütyütárban ott van a kedvencem: E-book olvasó: Kindle Paperwhite (8 Gb, Wifi)
Korcs, elolvastál rajta valaha is egy darab könyvet legalább?
Mifaaaaaaaaaaaan
Korcs, elolvastál rajta valaha is egy darab könyvet legalább?
Autipáncél
Jan 10, 2021 13:01:31
Sneci, téged mi tart vissza attól, hogy végezz magaddal?
Jelen! Azon kívül gazdám anyukája is azt mondta, hogy ne törődjön a sok irigy trollal, akik féltékenyek a shikereire. A gazdám anyukája szerint Sodi egy nagyon okos kisfiú, így 40 évesen. Ezért játszik olyan sok számítógépes játékkal, mert megérdemli, illetve most már végre van rá pénze is. A kisgazdám nem vette észre, hogy eltelt 40 év az életéből és már fele ennyi idős korban is más dolgok szokták érdekelni az embert. Ő megmarad gyereknek, hiszen az idő relatív (és talán, mint a pénz, nem is létezik), és én mindig itt vagyok neki, hogy megvédjem. Szerintem ez érthető.
Jan 10, 2021 13:01:31
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 10, 2021 13:05:18
x16)
Sneci, most láttam egy hirdetőtáblán, hogy a Metropol újság hirdeti magát "az utca hangja" néven. Ez a név nem levédett, mint befolyásos médiabirodalom, ahol Szanyi Tibort is zavarba hozó, zseniális újságírók dolgoznak. Izzítsd Goldát vagy Czenki mamát, itt pizony pherelni kell!
broni
(
x45)
Jan 10, 2021 13:56:52
x45)
groppenbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pedofilsodiasodi
(
x2)
Jan 10, 2021 13:57:33
x2)
Valaki tudna a 2014-es Andis Karácsonyról egy hogyvoltot írni nagy vonalakban?
Mi volt a fórumon akkor? Mi volt az akkori autiloop?
pedofilsodiasodi
broni
(
x45)
Jan 10, 2021 14:02:52
x45)
szerintem travi.
Mitvisz
(
x1)
Jan 10, 2021 14:04:01
x1)
Ebben benne van a lényeg. www.youtube.com/watch?v=GkEItdSK2dk&t=296s
Én visszaolvastam, és sokkal több- ma már megvetett- prolihergelés volt itt. Meg persze folyamatosan beküldözgették Andi és a csávója képeit ide, amivel a kést forgatták az akkor lelkileg haldokló korcsban.
Az autiloop pedig az volt, hogy soha töbet nem ír az Andinak, mert ő egy boszorkány.
Faszaság van
(
x2)
Jan 10, 2021 14:07:05
x2)
Dörpe Obamáról:
A tömeg gyilkos neger tetü. Ibkabb halgasson.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 10, 2021 14:15:41
x7)
Azért az is milyen, amikor nyilvános faszkiverő vagy és megszólítod az egyik kommenthaverod ezen a néven.
hehe
broni
(
x45)
Jan 10, 2021 14:23:39
x45)
Dörpe Obamáról:
a dörppe is faszpista trumpista???????????nem lep meg, de azért fasza lett vóna videnyón látni live, ahogy ő tőr be elsőként a capitoliumba.bár ugyis halálra röhögtem vóna magam)))))))))))
Twiccs Chat
(
x5)
Jan 10, 2021 14:28:22
x5)
nah most sikerült végignéznem a flokkot...
"nem adok senkinek se kölcsön.. csak ha életveszély van"
jah és belemegy szépen egy piramis játékba a kripa valutákkal való befektetés XD
"...az egyik okosnak tűnő nénire rácsatlakozni..."
vagy pedig úgy értette hogy valaki másolni fog? és 24/7 figyeli a részvényeket mikor kell eladni meg venni? :D
gratulálok Puha Slag! csak igy tovább! nem leszel idén se lehúzva te BALEK.
#50euro + kamatok
"nem adok senkinek se kölcsön.. csak ha életveszély van"
jah és belemegy szépen egy piramis játékba a kripa valutákkal való befektetés XD
vagy pedig úgy értette hogy valaki másolni fog? és 24/7 figyeli a részvényeket mikor kell eladni meg venni? :D
gratulálok Puha Slag! csak igy tovább! nem leszel idén se lehúzva te BALEK.
Mitvisz
(
x1)
Jan 10, 2021 14:28:52
x1)
törpapa mikor megtudta, hogy lehúzta a balekot
Vonzas torvenye
Jan 10, 2021 14:34:50
A kis autista endre elirigyelte a negyvenes hippi eletet bejlintundejmeseorszagbol. Ket hetig gyujtotte a gecijet, majd meglepte a tavalyi vendeglatot, aki szinten meglepte, mert pasija volt - akivel most utazgat. Endre megprobalta leutanozni andimindegy viselkedeset, eletet,aki erre ertheto modon nem volt vevo. Sodika nagyon komolyan stalkolta es boldozott levelekkel bombazta, szamonkerve az eszaki boszorkat, miert nem mutatja be embereknek, stb. Az andinak irt megoldas egy rakas szart volt, andineninek ujra kellett iratbia massal. Az egyetlen mukodo funkcio az volt, amivel sodika stalkolni tudta minden egyes kattintasat. Decemberre teljesen megromlott a viszonyuk, andinak elege lett a hisztizo kis autista fiubol, aki eleteben nem volt meg onallo es impotens is. Kizarta a projektbol, nem vette at a telikabatot, amit veranenivel kuldetett andi cimere, hogy igy eroszakoljon ki egy talalkozot. Minden kapcsolatot megszakitott a pupos pedofillal, aki teljesen osszeomlott. Ennek a folyamatnak a vegen keszult a video, amin sirva konyorog sodi. Erdemes visszaolvasni, nagyon durva es mely latlelet egy pszichopata, erzelmek nelkul elo gyefnott halott lelkerol es kifacsart autista gondolkodasmodjarol.
Jan 10, 2021 14:34:50
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 10, 2021 14:39:41
x16)
Az akkori autiloop a GÉB volt (Gonosz Északi Boszorkány). Érdemes rákeresni a sodikomment keresőben.
Amúgy meg ha valakinek kérdése van, fellapozhatja az akkori dátumú oldalakat, és ott el tud olvasni mindent.
Mitvisz
(
x1)
Jan 10, 2021 14:58:39
x1)
Az igaz Endre, hogy így csicskultál be a miskolci romáknak?
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 10, 2021 15:01:38
x7)
Még az Andis újévkor meghívták Snecit egy házibuliba, esetleg valakinek megvan az a videó, amit erről feltöltött, vagy egy kép, hogy milyen állapotban ment oda?
hehe
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 10, 2021 15:07:41
x38)
Sneci, a teficás már könyörög az életéért, rárúgták már a behajtók a lengőajtót? Vagy csak sörözöl és sírsz, mert holnap megkapod a felmondóleveledet?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 10, 2021 15:11:18
x21)
A Golda által vezetett Freikorps szépen sorban rárugdossa a mocskos kommunista adósokra az ajtót, ugye Endre? Te a Koppány-csoportban nem ezek ellen a behajtások ellen harcoltál? [b]Csak nem képmutató álszent Sodi a Sodi?[b/]
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 10, 2021 15:13:13
x7)
szeretem ezt a levelet, pláne, ha a jelenre gondolok
hehe
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 10, 2021 15:15:13
x21)
Most nem tudom, hogy szánalommal tekintsek a Recskásra, vagy röhögjek az autista körmondatain.
Vonzas torvenye
Jan 10, 2021 15:18:15
Kiss Roland peldaja motivalja :DDDDDDDDDD a sittes novero mamahotellako impotens sarkanyvedelo elhizott ven kommer :DDDDD micsoda peldakepek sodi, nem is csoda, hogy ekkora shikerember vagy :DDDDDD
Jan 10, 2021 15:18:15
p00p
(
x2)
Jan 10, 2021 15:21:58
x2)
Kiss Roland, mint ellenpélda. 40 évesen még a gyerekszobában, az autós ágyában alvó, az anyja nyugdíjából tengődő semmirekellő lúzer.
mama urnája
Jan 10, 2021 15:23:50
Minden egy folyamat. Az impotenciát már sikerült bevonzania. A sittet még nem, de a fehér négyzetes képek további gyűjtögetésével hamarosan eljön az is. Az őszüléssel is elég jól áll már.
Jan 10, 2021 15:23:50
broni
(
x45)
Jan 10, 2021 15:28:33
x45)
törpapa mikor megtudta, hogy lehúzta a balekot
basszameg, ez mengelézik????a doktor úr elkísérletezettt vóna vele egy edeig.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Jan 10, 2021 15:29:20
x2)
"A játékközvetítéseken kívüli, saját ormótlan, élére állított kilós kenyér alkatú fejét nagytotálban mutató magyarázós vlogok (ún. vekni-flokk) közben sem maradhat ki az alkoholizálás."
Nem tudom ki írta le ezt annó a sodipédiára, de fenomenális.
pedofilsodiasodi
Nem tudom ki írta le ezt annó a sodipédiára, de fenomenális.
broni
(
x45)
Jan 10, 2021 15:33:58
x45)
én azt nem értem, hogy tök ismeretlenek vajon miért röhögik ki az uccán?????????ez fenomenális!!!!!!!!!!!!
Ásó27
(
x68)
Jan 10, 2021 15:38:01
x68)
Erre gondolt a pedofil: www.etoro.com/copytrader/how-it-works/
A honlapon az üdvözlő szöveg azért tetszik, hátha bejön a gyagyásnak is: "71% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider"
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 10, 2021 15:40:56
x21)
Erre gondolt a pedofil: etoro.com/copytrader/how-it-works/
Dehogy is, ezt csak Te szerkesztetted oda, látszódik a képen a Photoshopos utómunka. Endre, nehogy bedőlj az ilyen trolloknak.
Jan 10, 2021 15:44:41
Erre gondolt a pedofil: etoro.com/copytrader/how-it-works/
Volt már medencés iroda SuperB-vel, aztán közösen vett Tesla Márkkal. Sodi, most mi a cél a tőzsdézéssel? Marsi nászút a cigány szerelmeddel? :D
Jan 10, 2021 15:44:41
Penzmento
(
x6)
Jan 10, 2021 15:45:20
x6)
Ha már Recskás soha többé nem ír ide, akkor jöjjön egy kis konzervvér:
youtube.com/watch?v=G8HXgRXaSeQ
youtube.com/watch?v=G8HXgRXaSeQ
.
Jan 10, 2021 15:51:39
Ez tuti 2013as felvétel ?
A környezet, dobozmonitor (kb 2006-ban volt ilyenem utoljára) csöves ruházat...szürreális :D
A végén már a törpe fején is látszott a valóság...
Akkoriban borozni szeretett a recskás ?
Jan 10, 2021 15:51:39
broni
(
x45)
Jan 10, 2021 15:57:59
x45)
index.hu/belfold/2021/01/10/fot_gyilkossag_idos_ferfi/
kedves sitttes sanyi, az grannny papi korosuztály bejön?????????????
kedves sitttes sanyi, az grannny papi korosuztály bejön?????????????
Fakenguru
(
x5)
Jan 10, 2021 16:03:53
x5)
Osztrák IP-rol orrba szájba nyomja a youtube az eToro reklámját.
Ugye senki nem gondolta komolyan hogy adódó ennek utánament? Látta a reklámokat és beleugrott, csak a szokasos
Hát azért hetyetye.
Ugye senki nem gondolta komolyan hogy adódó ennek utánament? Látta a reklámokat és beleugrott, csak a szokasos
69 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™