Az befektetés a youtube flokker- meg a twitch streamer karrierbe, hát ennyit nem értesz? :)
SoDI-nál az a zseniális, hogy egy stabil kvázi-hajléktalan életszínvonalat sem tud fenntartani (önkontroll és egyáltalán igény-hiány miatt) annyi pénzből, amiből egy komplett középosztálybeli család él.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Addig nyújtózkodj, amíg a credit score-od ér: rábredtem, hogy ennyi az elégedett, békés nyugalom záloga. Pont.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ezek lemaradtak. Hahó
Ezt nyjem értyem
Az ki?
Te komolyan elhiszed amit mind? Nem gondolod, hogy ő az aki a pénz körül forog, mert ez az egyetlen dolog amivel kitűnhet (ideig-óráig). Csakis ezért haverkodtak vele a miskolciak, de amint elfogyott a pénz egyből koccoltak. Ezért van most besértődve a csicskasodi, mert rájött hogy nem ő kellett csak a pénze. Kicsit lassú a felfogása.
Persze hogy tudom ezeket, tudjuk azt is, hogy milyen képmutató Sodi a Sodi. Azonban akármennyire is az, van igazság abban, amit kiírt. Kérdés az, hogy mennyire gondolja azt teljesen komolyan, bár valószínűleg csak behisztizett rajta, hogy lekoptatták a Márkék.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
bazmeg te nem a number vagy? annakidején ő hozta ezt a szintet amikor magyarázgatta nekünk közhelyeken lovagolva, hogy a retardjobbnak amúgy igaza vaneg sodinak is csak a recskás elbassza a dolgokat
mostmeg ugyanaz a logika csak életmód témában. sneci összevissza autiloopol faszságokat a pillanatnyi elmeállapota szerint, felesleges igazat adni neki bármiben.
Azért nekem eszembe jut 23 másik dolog :)
De azzal már nem lehet, mert nem működik. :D
Vajon a jobbosoknak miért kell szétbaszni, devalválni mindent ami elé odateszik "nemzeti"-t? Nemértem
A tartozással önmagában semmi gond (nekem pl 10x annyi hitelem van), azzal van gond, hogy playstation játékot, meg a negyedik gorillapodot veszi belőle :)
Sok mindent megmagyarázna, az biztos.
Új nick kiadó!
Ja, és ez egy kurva jó kép, elrakom későbbi mémesítésre.
Hallom a képet basszus. "nyeeeeeeeeeeeeeeeee"
szemitaviszonyok
Szegény QAnon-sámán, ha tudná hogy kihez hasonlítgatjuk itt kitérne a hitéből.
Ingatkanügyek
kitérne a HITELéből???
Egy kicsit átkapcsolhatnál only read üzemmódba, illetve haladhatnál visszafelé a fórumon, mert úgy tűnik, hogy még nem nagyon jöttek át neked Endre mechanizmusai.
Amúgy meg egy normális ember egyszerűen elkerüli, ignorálja az ilyen alakokat, nem ápol velük kapcsolatot, de a sodiverzumban vagyunk, szóval az ilyen általános érvényű megállapításokat itt el kell felejteni. Sneci pénzért vásárol magának hatalmat lecsúszott lumpenek felett, kvázi kiváltja a dicsekedés, okoskodás jogát, mert amúgy a kutya sem kíváncsi rá, illetve indokokat gyárt a saját elbaszott döntéseinek stb...
Te honnan keveredtél ide amúgy?
hehe
Gyorsan összeszedte a 10 szavazatot, úgyhogy ha nem sérti meg a szabályzatot (ezesetben tajgi és a többi kell mellé rakni a banlistára), akkor erre a válaszra várnod kell kicsit :)
Ez jobban tetszik?
Nagyban támogatom!
Több ok miatt is tudnánk mit kezdeni egy ilyen képgalériával.
nye nye nye nye nye nye
coub.com/view/2ocflf
Én csak azért mert lusta vagyok, és egy igénytelen (tehát erőforrás-pazarló, de nyelvtanilag működő :) ) shellscriptet írtam rá 5 perc alatt.
Szerintem igazad van. Érdemes Endrének erre is figyelnie mostantól.
Andi
Mindegy
Nem tudom, hogy ez frissül-e, de van ilyen:
forum.sodika.org/files/sodi-kepek.html
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Fel is hívta a fordos nénit panaszkodni, azért megy az autifosás xDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nagyon nincs pénz. :)
Se 4k tv, se ps5, csak egy gagyi, olcsó ágy.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Meg ugye van eleve a fórumnak a képek szekciója.
forum.sodika.org/index.php?page=images
Csak ezek már régiek, újabbak már nem kerülnek ide sajnos. Elsőéveseknek viszont szórakoztató lehet böngészni.
Nem, ezek nem működnek 2021-ben elvárható szinten.
Vagy épp elkezdett pakolni a nagy ütyfél.
#50euro + kamatok
Bizony:
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Puha Slagnak még a google se segít. :D
#50euro + kamatok
És ez a kretén 15+ éve a neten él.
Mert nem ér rá, éppen:-D
óarggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
erre kiverem.
Palacsintasütés á lá Sneci:
1. Talán keverd ki az alapanyagot, ha sikerül.
2. Önts olajat a serpenyőbe.
3. Próbálj meg palacsintát sütni.
4. Ha felgyullad önts rá vizet.
5. Várd a tűzoltókat.
Ingatkanügyek
a múltkor is ez a fiú vót, csak akkor szivecskékkel.
Szerintem ez az ahogy ő saját magát (is) elképzeli. Egyébként gratulálok Sneci, így lassan fél év ausztriai tartózkodás és ki tudja hány év kanapékon meg földön való alvás után végre lesz egy normális ágyad. Ez shiker. Annyira irigy vagyok rád, hogy csak na. Persze ha menni kell, akkor az ágy marad, szóval jön megint a föld!
Ingatkanügyek
Kíváncsi leszek arra a nyílt forráskódú operációs rendszerre.. :D Csak nem egy Fideszesített Linux disztribúció? Vajon mennyi állami támogatást vehettek fel rá?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Kevesebbet, mint szerettünk volna.
300 fütyis ágyba nem fekszenek be a német csibék. Úgyhogy ez egy jó befektetés volt. A piton sem fog éles helyzetbe kerülni és Sodrák is folytathatja a kényelmes kézimunkát.
Folytatódik a stressznélküli nyugi.
Csak mellékes megjegyzésként, nem értem miért van úgy oda a németcsibékért. Annyira nem jó nők, legalább is annyira nem, hogy meg kelljen veszni értük. Kevesebben vannak és az elvárásaik is nagyobbak. Sneci, neked továbbra is K-Európai csibék kellenek, ha már sikerült elérned az átlagosnál nagyobb......fizetést. Van "shaját" lakáshod, oda simán vihetnél fel csajokat, és most nem Szandikára vagy ruszki kurvákra gondolok, hanem NORMÁLIS barátnőre. De mindannyian tudjuk, hogy valójában sosem nőkben gondolkodtál....
Ingatkanügyek
Itt a tökéletes pár Sodráknak:
www.youtube.com/watch?v=UlJds1bNLss
Nő is és fiú is egyben :D All in one :D
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Attól függetlenül ugyan úgy a földön fog aludni, mivel nem fogja tudni összerakni
1. már nagyon hasogat a púpja
2. megveszi, hogy elkussoltassa a trollokat (hisz tudja, hogy igazuk van)
3. a kettő együtt
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Valószínűleg Márk közölte vele, hogy nem hajlandó együtt aludni vele a gumimatracon.
Nem a fingás lesz a legveszélyesebb az ágyra. Azaz az ágyneműre. De mire Sodit onnan kihajítják azt az ágyneműt csak HAZMAT ruhában lehet majd megközelíteni, fertőtleníteni kell és csak UTÁNA lehet majd elégetni.
Süketelt valamint a múltkori szerelési kudarcocska után, hogy szakembert hív / vagy előre összerakatja a szarait.
Feltehetően erre most már odafigyel :D
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Púpszász réme
(
x1)
Jan 24, 2021 10:29:49
x1)
Azt a kurva milyen autiloopokat tol facebookra. Remélem lassan véglegesen bekattan :D
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Ásó27
(
x68)
Jan 24, 2021 10:37:31
x68)
Szóval bebaszva a cigány haverjait szidja, aztán Facebookon hosszú posztban magyarázkodik. Endre, igazi politikus veszett el benned!
Mifaaaaaaaaaaaan
p00p
(
x2)
Jan 24, 2021 10:56:36
x2)
fényviszonyok
Kilóg a kanóc, bazmeg
Ásó27
(
x68)
Jan 24, 2021 10:57:40
x68)
Sodi, ha elfelejtetted volna: nem áll fel a faszod már soha többé!
Mifaaaaaaaaaaaan
p00p
(
x2)
Jan 24, 2021 10:58:52
x2)
te leszel az őszfasz #2, vagy télapó #2?
Kilóg a kanóc, bazmeg
-
Jan 24, 2021 10:59:19
átlag feletti fütyi + igénytelen csöves frizura
Jan 24, 2021 10:59:19
broni
(
x45)
Jan 24, 2021 11:05:14
x45)
hiába van nagy fasza, csak csüng, mint a szamár füle.
broni
(
x45)
Jan 24, 2021 11:06:09
x45)
hejj, olyan installációt csináltam a templomba 2 , 18 éves apácával!!!!!!!!!!!
értem
Jan 24, 2021 11:15:26
Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér: rábredtem, hogy ennyi az elégedett, békés nyugalom záloga. Pont.
takaró = hitel
takaró = hitel
Jan 24, 2021 11:15:26
bolgár jeti
(
x30)
Jan 24, 2021 11:15:39
x30)
jaaaa, én azt hittem, hogy ezt két éve írta...
amúgy Endre addig nyújtózkodik, ameddig a takarója ér, csak neki a takaró vége a maximálisan elérhető hitelkeret, másnéven tartalék :D
amúgy Endre addig nyújtózkodik, ameddig a takarója ér, csak neki a takaró vége a maximálisan elérhető hitelkeret, másnéven tartalék :D
Az befektetés a youtube flokker- meg a twitch streamer karrierbe, hát ennyit nem értesz? :)
SoDI-nál az a zseniális, hogy egy stabil kvázi-hajléktalan életszínvonalat sem tud fenntartani (önkontroll és egyáltalán igény-hiány miatt) annyi pénzből, amiből egy komplett középosztálybeli család él.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 24, 2021 11:16:15
x30)
Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér: rábredtem, hogy ennyi az elégedett, békés nyugalom záloga. Pont.
takaró = hitel
takaró = hitel
Addig nyújtózkodj, amíg a credit score-od ér: rábredtem, hogy ennyi az elégedett, békés nyugalom záloga. Pont.
habos babafos
(
x3)
Jan 24, 2021 11:43:34
x3)
Farkas Endre Kiss
Egyébként nem egy emberről beszéltem a ma esti stream-ben, vagy kettőről, vagy háromról, vagy akár a személyes ismerőseim egy meghatározott csoportjáról, mert akkor az ember egyszerűen a többiek irányába koncentrálja a figyelmét, és meg van oldva a probléma.
A hangsúly a kivételek hiányán volt. Azon, hogy kivétel nélkül minden ismerősöm, akikkel az utóbbi években személyes kapcsolatban voltam, filléres gondokról panaszkodott folyton, éveken át: nem egy, nem kettő, nem három ember, hanem tényleg mindenki, ez pedig akkor, amikor te már több mint öt éve túl vagy ezen, minden szimpátiád, együttérzésed, és segítőkészséged ellenére is iszonyatosan megterhelő, és akármilyen gőgősen is hangzik (bár nem tudom, hogy egy őszinte, kínzó, és erős emberi érzés mégis miért hangozna akként): egyszerűen idővel kurvára unalmas is lett.
Nem azért dolgozik az ember, és lép túl rajta, hogy ilyen problémái legyenek, hogy aztán mások zúdítsák rá szünet nélkül, további éveken át ugyanezt, amit ő már távoli, lassan majdnem 6 évvel korábbi emlékeiből ismer csak.
És bár az összes érintett történet valahol egy szép happy end-del végződött mára, ami természetesen boldoggá tesz, mert embereken segíthettem, és értékes életeket menthettem meg, de eközben annyi tanulságot mégis kénytelen vagyok levonni, és magamat, valamint az események rám gyakorolt pszichés hatását ismerve tárgyilagosan megállapítani, hogy újabb ilyen kapcsolatok kialakítása, vagy szorosra fűzése már véglegesen felőrölne engem idegileg: konkrétan zárt osztályra juttatna, így egyszerű önvédelemből vagyok kénytelen ezeknek az elkerülésére törekedni.
Az a kurva nagy felismerésem egyébként, hogy itt közel sem holmi társadalmi "rangokról", vagy osztályokról van szó, és még csak nem is arról, hogy kinek mennyi pénze van. Az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, kinek mennyi a pénze, hanem csak a jó értelemben vett elégedettségről szól ez az egész.
Attól teljesen függetlenül, hogy ki mennyit keres: akár havi 150 ezret, akár 500 ezer forintot, akár havi 2 milliót: csak olyan emberekkel szabad közeli kapcsolatot teremteni, akik a saját aktuális jövedelmi helyzetükkel nagyjából olyan szinten elégedettek, mint te magad.
Ha valakinek sokkal magasabbak a jelenkori igényei (nem a reményei: AZ IGÉNYEI), mint a jövedelme, azzal csak akkor érdemes közeli kapcsolatot ápolni, ha éppen te magad is ebben a cipőben jársz.
Aki elégedett a tisztes szegénységével, az ugyanúgy nagyon értékes beszélgetőpartner lehet, mint egy a havi többmilliót kereső vállalkozó. Köztük az égvilágon semmi különbség nincs.
Az tehát, hogy nekem átlag feletti jövedelemmel is alacsonyak a személyes igényeim, bár nem feltétlenül optimális, mégis sokkal-sokkal jobb helyzet, mint amikor valaki úgy vetítget mindenkinek, vagy támaszt az élettel szemben azonnali igényeket, hogy közben konkrétan kilóg a segge a gatyából, és a nagy igényei köszönőviszonyban sincsenek a jövedelemszerző képességével. Az egyszerűen gáz.
Gáz. Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér: rábredtem, hogy ennyi az elégedett, békés nyugalom záloga. Pont.
Minden más élethelyzetben pedig, amennyiben az konstans állapot, nem pedig az életetedet szépen továbblendítő egy-hét hetes, vagy hónapos kihívás (ilyenek mindig adódnak: erről szól az élet), szimplán a kiegyensúlyozottság hiányáról, és negativitásról kell beszélnünk. Az önsegítő könyvek ezt nevezik energiav... mindegy. :)
Akinek az alaptalan igényei nagyon távol állnak a potenciális jövedelmszerző képességétől, az egyszerűen egy negatív ember.
Az életnek arról kéne szólnia, hogy békések, és pozitívak vagyunk. Igyekezni kell szorgalmasnak, és hasznosnak lenni, majd pedig ezután annyi van, amennyi van, és ennyivel kell boldognak lenni. Akármennyi is az. Én mindig igyekeztem így élni, és annyival megelégedni, amennyi éppen adatott. Amikor éppen egy buszjegynyi pénzem se volt, akkor is igyekeztem boldog és elégedett lenni.
És ha nyugodt akarsz lenni, ilyen emberek társaságát kell keresned.
Erről beszéltem csak ma este.
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Egyébként nem egy emberről beszéltem a ma esti stream-ben, vagy kettőről, vagy háromról, vagy akár a személyes ismerőseim egy meghatározott csoportjáról, mert akkor az ember egyszerűen a többiek irányába koncentrálja a figyelmét, és meg van oldva a probléma.
A hangsúly a kivételek hiányán volt. Azon, hogy kivétel nélkül minden ismerősöm, akikkel az utóbbi években személyes kapcsolatban voltam, filléres gondokról panaszkodott folyton, éveken át: nem egy, nem kettő, nem három ember, hanem tényleg mindenki, ez pedig akkor, amikor te már több mint öt éve túl vagy ezen, minden szimpátiád, együttérzésed, és segítőkészséged ellenére is iszonyatosan megterhelő, és akármilyen gőgősen is hangzik (bár nem tudom, hogy egy őszinte, kínzó, és erős emberi érzés mégis miért hangozna akként): egyszerűen idővel kurvára unalmas is lett.
Nem azért dolgozik az ember, és lép túl rajta, hogy ilyen problémái legyenek, hogy aztán mások zúdítsák rá szünet nélkül, további éveken át ugyanezt, amit ő már távoli, lassan majdnem 6 évvel korábbi emlékeiből ismer csak.
És bár az összes érintett történet valahol egy szép happy end-del végződött mára, ami természetesen boldoggá tesz, mert embereken segíthettem, és értékes életeket menthettem meg, de eközben annyi tanulságot mégis kénytelen vagyok levonni, és magamat, valamint az események rám gyakorolt pszichés hatását ismerve tárgyilagosan megállapítani, hogy újabb ilyen kapcsolatok kialakítása, vagy szorosra fűzése már véglegesen felőrölne engem idegileg: konkrétan zárt osztályra juttatna, így egyszerű önvédelemből vagyok kénytelen ezeknek az elkerülésére törekedni.
Az a kurva nagy felismerésem egyébként, hogy itt közel sem holmi társadalmi "rangokról", vagy osztályokról van szó, és még csak nem is arról, hogy kinek mennyi pénze van. Az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, kinek mennyi a pénze, hanem csak a jó értelemben vett elégedettségről szól ez az egész.
Attól teljesen függetlenül, hogy ki mennyit keres: akár havi 150 ezret, akár 500 ezer forintot, akár havi 2 milliót: csak olyan emberekkel szabad közeli kapcsolatot teremteni, akik a saját aktuális jövedelmi helyzetükkel nagyjából olyan szinten elégedettek, mint te magad.
Ha valakinek sokkal magasabbak a jelenkori igényei (nem a reményei: AZ IGÉNYEI), mint a jövedelme, azzal csak akkor érdemes közeli kapcsolatot ápolni, ha éppen te magad is ebben a cipőben jársz.
Aki elégedett a tisztes szegénységével, az ugyanúgy nagyon értékes beszélgetőpartner lehet, mint egy a havi többmilliót kereső vállalkozó. Köztük az égvilágon semmi különbség nincs.
Az tehát, hogy nekem átlag feletti jövedelemmel is alacsonyak a személyes igényeim, bár nem feltétlenül optimális, mégis sokkal-sokkal jobb helyzet, mint amikor valaki úgy vetítget mindenkinek, vagy támaszt az élettel szemben azonnali igényeket, hogy közben konkrétan kilóg a segge a gatyából, és a nagy igényei köszönőviszonyban sincsenek a jövedelemszerző képességével. Az egyszerűen gáz.
Gáz. Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér: rábredtem, hogy ennyi az elégedett, békés nyugalom záloga. Pont.
Minden más élethelyzetben pedig, amennyiben az konstans állapot, nem pedig az életetedet szépen továbblendítő egy-hét hetes, vagy hónapos kihívás (ilyenek mindig adódnak: erről szól az élet), szimplán a kiegyensúlyozottság hiányáról, és negativitásról kell beszélnünk. Az önsegítő könyvek ezt nevezik energiav... mindegy. :)
Akinek az alaptalan igényei nagyon távol állnak a potenciális jövedelmszerző képességétől, az egyszerűen egy negatív ember.
Az életnek arról kéne szólnia, hogy békések, és pozitívak vagyunk. Igyekezni kell szorgalmasnak, és hasznosnak lenni, majd pedig ezután annyi van, amennyi van, és ennyivel kell boldognak lenni. Akármennyi is az. Én mindig igyekeztem így élni, és annyival megelégedni, amennyi éppen adatott. Amikor éppen egy buszjegynyi pénzem se volt, akkor is igyekeztem boldog és elégedett lenni.
És ha nyugodt akarsz lenni, ilyen emberek társaságát kell keresned.
Erről beszéltem csak ma este.
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ezek lemaradtak. Hahó
habos babafos
(
x3)
Jan 24, 2021 11:44:17
x3)
Úgy látom valaki túl sok Szabó Pétert nézett a hétvégén.
Ezt nyjem értyem
IT troll
Jan 24, 2021 11:56:02
Úgy látom valaki túl sok Szabó Pétert nézett a hétvégén.
Az ki?
Jan 24, 2021 11:56:02
Zsénó
(
x22)
Jan 24, 2021 11:59:13
x22)
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 24, 2021 12:00:51
x21)
Amúgy lehet mínuszozni nagyba, de valamilyen szinten igaza van a Recskásnak. Nekem is volt olyan ismerősöm, aki anyagi gondokkal küszködött, és a beszélgetéseink során - direkt nem hoztam fel az anyagi dolgokat soha, mert tudtam hogy érzékenyen érinti - MINDIG kitért arra, hogy bezzeg XY-nak milyen könnyű, neki van egy nagyon szar állása, jaj mi lesz így vele, stb.
Tényleg lehangoló az ilyen emberek társasága, főleg úgy, hogy párszor már elmagyaráztad nekik, hogy mit / hogyan kéne változtatni az életén, kezdetnek például elmehetne levelezőn valamilyen normális képzésre.. De akkor jöttek a kifogások, hogy miért nem tudja így megcsinálni, de a panaszkodása az folyamatos volt.
Egyébként ha jól tudom, Endre is anyagi gondokkal küszködik, nem? Hiába keres havi 2800 eurót, ha amúgy van neki legalább 40,000 eurós tartozása, és folyamatosan bassza ki a pénzét az ablakon. Endrét hamar be fogja darálni a gépszíj, ha így folytatja.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Tényleg lehangoló az ilyen emberek társasága, főleg úgy, hogy párszor már elmagyaráztad nekik, hogy mit / hogyan kéne változtatni az életén, kezdetnek például elmehetne levelezőn valamilyen normális képzésre.. De akkor jöttek a kifogások, hogy miért nem tudja így megcsinálni, de a panaszkodása az folyamatos volt.
Egyébként ha jól tudom, Endre is anyagi gondokkal küszködik, nem? Hiába keres havi 2800 eurót, ha amúgy van neki legalább 40,000 eurós tartozása, és folyamatosan bassza ki a pénzét az ablakon. Endrét hamar be fogja darálni a gépszíj, ha így folytatja.
csicskasodi
(
x1)
Jan 24, 2021 12:06:28
x1)
Amúgy lehet mínuszozni nagyba, de valamilyen szinten igaza van a Recskásnak.
Te komolyan elhiszed amit mind? Nem gondolod, hogy ő az aki a pénz körül forog, mert ez az egyetlen dolog amivel kitűnhet (ideig-óráig). Csakis ezért haverkodtak vele a miskolciak, de amint elfogyott a pénz egyből koccoltak. Ezért van most besértődve a csicskasodi, mert rájött hogy nem ő kellett csak a pénze. Kicsit lassú a felfogása.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 24, 2021 12:08:48
x21)
Persze hogy tudom ezeket, tudjuk azt is, hogy milyen képmutató Sodi a Sodi. Azonban akármennyire is az, van igazság abban, amit kiírt. Kérdés az, hogy mennyire gondolja azt teljesen komolyan, bár valószínűleg csak behisztizett rajta, hogy lekoptatták a Márkék.
seymour schwartz
(
x6)
Jan 24, 2021 12:10:06
x6)
Jaj, hagyjuk már, Recsító csak hencegni akar, hogy neki most éppen a jövedelme is átlag feletti, mert még nem indult be nála a hitelspirál. Akkor fog nagyot szopni, amikor bedől a kártyavár, a Blahán landol, akkor viszont akiket most annyira lenéz, azok fogják csicskáztatni. Egyszer fent, örökre lent. Ilyen az életed Gyagyás!
Ingatkanügyek
csicskasodi
(
x1)
Jan 24, 2021 12:15:47
x1)
Jan 24, 2021 12:15:47
Ne idegesíts már! Ki a faszom váltja ez eurót forintra kényszeresen? Ez a nyomorult nem tud másba kapaszkodni csak az "átlagon felüli fizetésébe". Egy olyan emberrel nehéz nem a pénzről beszélni aki csak hencegni akar az újonnan vásárolt kacatjaival. Semmiben nincs igaza ennek a fasznak, csak hárítja a felelőséget megint. Jan 24, 2021 12:15:47
Brian
(
x2)
Jan 24, 2021 12:23:10
x2)
bazmeg te nem a number vagy? annakidején ő hozta ezt a szintet amikor magyarázgatta nekünk közhelyeken lovagolva, hogy a retardjobbnak amúgy igaza vaneg sodinak is csak a recskás elbassza a dolgokat
mostmeg ugyanaz a logika csak életmód témában. sneci összevissza autiloopol faszságokat a pillanatnyi elmeállapota szerint, felesleges igazat adni neki bármiben.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 24, 2021 12:37:25
x37)
Orbok azért még repkednek, ugye?
bolgár jeti
(
x30)
Jan 24, 2021 12:41:25
x30)
Ez a nyomorult nem tud másba kapaszkodni csak az "átlagon felüli fizetésébe".
csicskasodi
(
x1)
Jan 24, 2021 12:45:39
x1)
De azzal már nem lehet, mert nem működik. :D
bolgár jeti
(
x30)
Jan 24, 2021 12:46:35
x30)
bazmeg te nem a number vagy?
Vajon a jobbosoknak miért kell szétbaszni, devalválni mindent ami elé odateszik "nemzeti"-t? Nemértem
egérszar a konyhapulton
Jan 24, 2021 12:50:06
Addig nyújtózkodj amíg a takaród ér. Ezt hogy voltál képes leírni ~30k euró tartozással Sodi?
Jan 24, 2021 12:50:06
Ásó27
(
x68)
Jan 24, 2021 12:52:04
x68)
Nincs az a helyzet, amikor igazat kéne adni ennek a pedofil korcsnak.
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Jan 24, 2021 12:52:44
x30)
Addig nyújtózkodj amíg a takaród ér. Ezt hogy voltál képes leírni ~30k euró tartozással Sodi?
A tartozással önmagában semmi gond (nekem pl 10x annyi hitelem van), azzal van gond, hogy playstation játékot, meg a negyedik gorillapodot veszi belőle :)
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 24, 2021 12:52:54
bazmeg te nem a number vagy?
Sok mindent megmagyarázna, az biztos.
Jan 24, 2021 12:52:54
Korcs lifecoach
Jan 24, 2021 12:58:15
nem érdemes túlreagálni a korcs lájfkócsos dumáját.
kiemeltem belőle a lényeget, amiért azt az egész novellát kifosta facebookra.
Új nick kiadó!
Jan 24, 2021 12:58:15
bolgár jeti
(
x30)
Jan 24, 2021 13:08:01
x30)
Véletlenül nyomott egy restart mission-t a menüben:
-
Jan 24, 2021 13:10:19
fényviszonyok
szemitaviszonyok
Jan 24, 2021 13:10:19
bolgár jeti
(
x30)
Jan 24, 2021 13:13:37
x30)
seymour schwartz
(
x6)
Jan 24, 2021 13:15:59
x6)
-
Jan 24, 2021 13:17:15
kitérne a HITELéből???
Jan 24, 2021 13:17:15
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 24, 2021 13:18:48
x7)
Amúgy lehet mínuszozni nagyba, de valamilyen szinten igaza van a Recskásnak. Nekem is volt olyan ismerősöm, aki anyagi gondokkal küszködött, és a beszélgetéseink során - direkt nem hoztam fel az anyagi dolgokat soha, mert tudtam hogy érzékenyen érinti - MINDIG kitért arra, hogy bezzeg XY-nak milyen könnyű, neki van egy nagyon szar állása, jaj mi lesz így vele, stb.
Egy kicsit átkapcsolhatnál only read üzemmódba, illetve haladhatnál visszafelé a fórumon, mert úgy tűnik, hogy még nem nagyon jöttek át neked Endre mechanizmusai.
Amúgy meg egy normális ember egyszerűen elkerüli, ignorálja az ilyen alakokat, nem ápol velük kapcsolatot, de a sodiverzumban vagyunk, szóval az ilyen általános érvényű megállapításokat itt el kell felejteni. Sneci pénzért vásárol magának hatalmat lecsúszott lumpenek felett, kvázi kiváltja a dicsekedés, okoskodás jogát, mert amúgy a kutya sem kíváncsi rá, illetve indokokat gyárt a saját elbaszott döntéseinek stb...
bolgár jeti
(
x30)
Jan 24, 2021 13:23:27
x30)
Gyorsan összeszedte a 10 szavazatot, úgyhogy ha nem sérti meg a szabályzatot (ezesetben tajgi és a többi kell mellé rakni a banlistára), akkor erre a válaszra várnod kell kicsit :)
bolgár jeti
(
x30)
Jan 24, 2021 13:33:08
x30)
Ez jobban tetszik?
Okjs Snecologus
(
x1)
Jan 24, 2021 13:36:34
x1)
A következő flokkban milyen tartalmakra szamithatunk a dörpètől ?
Remélem a flokk nem hagyja szarban a saját gyermekèt, hahò!
szutyok
Remélem a flokk nem hagyja szarban a saját gyermekèt, hahò!
bolgár jeti
(
x30)
Jan 24, 2021 13:37:58
x30)
@Statisztikus Sanyi
feature request: ami képet feltöltenek ide a trollok, azt szépen lementeni, hogy biztos meg legyen később és egy webes galériába tenni, hogy könnyen kereshető legyen.
NSZKSZ
feature request: ami képet feltöltenek ide a trollok, azt szépen lementeni, hogy biztos meg legyen később és egy webes galériába tenni, hogy könnyen kereshető legyen.
NSZKSZ
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 24, 2021 13:44:20
x16)
@Statisztikus Sanyi
NSZKSZ
NSZKSZ
Nagyban támogatom!
csicskasodi
(
x1)
Jan 24, 2021 13:48:29
x1)
nye nye nye nye nye nye
coub.com/view/2ocflf
bolgár jeti
(
x30)
Jan 24, 2021 13:49:22
x30)
Nagyban támogatom!
Én csak azért mert lusta vagyok, és egy igénytelen (tehát erőforrás-pazarló, de nyelvtanilag működő :) ) shellscriptet írtam rá 5 perc alatt.
Snecimanó
Jan 24, 2021 13:50:15
Szerintem igazad van. Érdemes Endrének erre is figyelnie mostantól.
Jan 24, 2021 13:50:15
bolgár jeti
(
x30)
Jan 24, 2021 13:56:56
x30)
-
Jan 24, 2021 14:03:26
Púpos faszkalap, hatalmas vekni fejjel.
Jan 24, 2021 14:03:26
Hahó
(
x135)
Jan 24, 2021 14:20:34
x135)
Puha slag sorold fel mik azok a személyes dolgok amik triggerelnek.
Hahó
(
x135)
Jan 24, 2021 14:28:15
x135)
Tök ari ahogy retteg a trolloktól. "Ijesztgetés" :)))
Hahó
(
x135)
Jan 24, 2021 14:29:55
x135)
300 euróért vett ágyat. Az valami nagyon gagyi lesz.:)))
-
Jan 24, 2021 14:31:27
Puha slag sorold fel mik azok a személyes dolgok amik triggerelnek.
Andi
Mindegy
Jan 24, 2021 14:31:27
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 24, 2021 14:31:34
x38)
@Statisztikus Sanyi
NSZKSZ
NSZKSZ
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 24, 2021 14:31:54
x38)
Tök ari ahogy retteg a trolloktól. "Ijesztgetés" :)))
Fel is hívta a fordos nénit panaszkodni, azért megy az autifosás xDDD
csicskasodi
(
x1)
Jan 24, 2021 14:32:22
x1)
300 euróért vett ágyat. Az valami nagyon gagyi lesz.:)))
Hahó
(
x135)
Jan 24, 2021 14:34:54
x135)
Se 4k tv, se ps5, csak egy gagyi, olcsó ágy.
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 24, 2021 14:35:35
x16)
Meg ugye van eleve a fórumnak a képek szekciója.
forum.sodika.org/index.php?page=images
Csak ezek már régiek, újabbak már nem kerülnek ide sajnos. Elsőéveseknek viszont szórakoztató lehet böngészni.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 24, 2021 14:36:20
x30)
Nem, ezek nem működnek 2021-ben elvárható szinten.
Hahó
(
x135)
Jan 24, 2021 14:36:40
x135)
300 eurós ággyal fél évet várni? Ha csak ennyit szántál rá, azt megvehetted volna már szeptemberben. Idióta.
Német troll
Jan 24, 2021 14:36:50
csak egy gyári melós vagyok, de én vettem 1500ért ágyat xD
Jan 24, 2021 14:36:50
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 24, 2021 14:38:03
x37)
Ha a 300 Euróban a matrac is benne van, akkor ez elég gagyi lesz sajnos, Endre. Egy közepesen vállalható matrac 80 rugónál kezdődik. Neked ez különösen fontos lenne a spirálba tekeredő gerinced miatt, de hát nem világít RGB-vel, úgyhogy le lehet szarni, nem?
Hahó
(
x135)
Jan 24, 2021 14:38:36
x135)
Műpalacsintát eszik. :)))
Még télapó is beszólt neki.
-
Jan 24, 2021 14:42:48
Igy is 300 eurót fizettél? Hát hol a millió fütyi te koldus, amire vered magad? Full sztek junior balfasz. Kérdezd meg a kollégáid milyen ágyon alszanak :)))
Jan 24, 2021 14:42:48
Púp and Pocak
Jan 24, 2021 14:47:22
Endre, tényleg érdemes jó minőségű ágyat venni, különben gerincproblémádid lehetnek.
:)
:)
Jan 24, 2021 14:47:22
Bejlin
(
x8)
Jan 24, 2021 14:50:25
x8)
Mivel a Sodi kijelentette hogy az eddiginél is kevesebbet fog beszélni a melóhelyével kapcsolatban 1-2 napon belül várható lesz a lebukás. :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Twiccs Chat
(
x5)
Jan 24, 2021 14:51:33
x5)
Mivel a Sodi kijelentette hogy az eddiginél is kevesebbet fog beszélni a melóhelyével kapcsolatban 1-2 napon belül várható lesz a lebukás. :D
Vagy épp elkezdett pakolni a nagy ütyfél.
Szexológus Szilárd
Jan 24, 2021 15:00:27
Minek ágy, ha a piton nem áll fel, olyan gusztustalan vagy, hogy nő nem megy hozzád és úgysem baszol?
Újabb spórolás, hahó.
No woman, no cry.
Ilyen Sodi a Sodi.
Újabb spórolás, hahó.
No woman, no cry.
Ilyen Sodi a Sodi.
Jan 24, 2021 15:00:27
Zsénó
(
x22)
Jan 24, 2021 15:00:32
x22)
Műpalacsintát eszik. :)))
Bizony:
Etikus Hacker Elemér
Jan 24, 2021 15:04:32
Sodi, ezt telepítsd. Tuti nem törik fel az ártalmatlan trollok, csak a fél orosz és kínai hírszerzés járkál majd ki-be a gépeden, loggolja a pedo pornó oldal látogatásaid és használja az adataid.
index.hu/belfold/2021/01/24/itm_digitalis_jolet_szoftver_program_operacios_rendszer_letoltheto_alapcsomag_felhasznalo/
Akár még a hitelkártyáid is kiürítik. Ohhh..., wait.... :D
index.hu/belfold/2021/01/24/itm_digitalis_jolet_szoftver_program_operacios_rendszer_letoltheto_alapcsomag_felhasznalo/
Jan 24, 2021 15:04:32
Twiccs Chat
(
x5)
Jan 24, 2021 15:05:23
x5)
Bizony:
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jan 24, 2021 15:06:32
x8)
Bizony:
És ez a kretén 15+ éve a neten él.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jan 24, 2021 15:10:07
x8)
broni
(
x45)
Jan 24, 2021 15:12:51
x45)
óarggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
erre kiverem.
broni
(
x45)
Jan 24, 2021 15:15:46
x45)
fantörpikusak a fenti sodis képek, csak kratulálni tok!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jan 24, 2021 15:21:00
x45)
seymour schwartz
(
x6)
Jan 24, 2021 15:27:00
x6)
Bizony:
Palacsintasütés á lá Sneci:
1. Talán keverd ki az alapanyagot, ha sikerül.
2. Önts olajat a serpenyőbe.
3. Próbálj meg palacsintát sütni.
4. Ha felgyullad önts rá vizet.
5. Várd a tűzoltókat.
Ásó27
(
x68)
Jan 24, 2021 15:40:49
x68)
Azért azt ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy Endre az örömhírt egy kis vidám twinky boy képével osztotta meg :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Jan 24, 2021 15:43:37
x45)
Azért azt ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy Endre az örömhírt egy kis vidám twinky boy képével osztotta meg :))))
a múltkor is ez a fiú vót, csak akkor szivecskékkel.
seymour schwartz
(
x6)
Jan 24, 2021 15:47:21
x6)
Szerintem ez az ahogy ő saját magát (is) elképzeli. Egyébként gratulálok Sneci, így lassan fél év ausztriai tartózkodás és ki tudja hány év kanapékon meg földön való alvás után végre lesz egy normális ágyad. Ez shiker. Annyira irigy vagyok rád, hogy csak na. Persze ha menni kell, akkor az ágy marad, szóval jön megint a föld!
Karib
(
x10)
Jan 24, 2021 16:03:09
x10)
Az ágyra elverte a havi költőpénzét. Ez azt jelenti, hogy a januári kütyüzésre elköltött alsó hangon ~750 euró mind hitelkártyáról ment. És még van egy hét a hónapból. Ez már az újévi spórolás? Tedd ki az autiexcelt a púpfalra, sneci.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
csicskasodi
(
x1)
Jan 24, 2021 16:08:22
x1)
Hermán Péter "titkos" receptje
Végy egy tálat...pl 20 dkg lisztet....csipet só....egy kis cukor...egy db tojás......kb 2dl tejjel öntsd fel....kavard össze csomómentesre.....szükség szerint önts hozzá tejet...kevergesd....kb joghurt vagy folyékonyébb sűrüségre állítsd be.......sütheted....... A palacsinta sütőt melegítsd fel kellő hőmérsékletűre...kb teáskanálnyi oljat tégy a sütőbe....felmelegedés után egy merőkanálnyi masszát önts bele (ne a közepére terüljön szét) sütés....rájössz mikor kell megfordítani.....mikor készül el kb 30 mp. Ne legyen vastag,mert az már lángos.
Jó sütést!......ne zabálj távolkeleti sz@r keverékeket!
Ez is egy debil!
Ne legyen vastag, mert az már lángos.
Végy egy tálat...pl 20 dkg lisztet....csipet só....egy kis cukor...egy db tojás......kb 2dl tejjel öntsd fel....kavard össze csomómentesre.....szükség szerint önts hozzá tejet...kevergesd....kb joghurt vagy folyékonyébb sűrüségre állítsd be.......sütheted....... A palacsinta sütőt melegítsd fel kellő hőmérsékletűre...kb teáskanálnyi oljat tégy a sütőbe....felmelegedés után egy merőkanálnyi masszát önts bele (ne a közepére terüljön szét) sütés....rájössz mikor kell megfordítani.....mikor készül el kb 30 mp. Ne legyen vastag,mert az már lángos.
Jó sütést!......ne zabálj távolkeleti sz@r keverékeket!
Ez is egy debil!
Ne legyen vastag, mert az már lángos.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 24, 2021 16:09:30
x38)
Ez biztos, hogy újabb hitelből ment. Ebben a hónapban már bőven túlköltekezett a havi maradék krumplipénz-kereten.
broni
(
x45)
Jan 24, 2021 16:16:18
x45)
hát anyja lekvárja is bóti, ugy látom.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 24, 2021 16:23:15
x21)
Sodi, ezt telepítsd. Tuti nem törik fel az ártalmatlan trollok, csak a fél orosz és kínai hírszerzés járkál majd ki-be a gépeden, loggolja a pedo pornó oldal látogatásaid és használja az adataid.
Kíváncsi leszek arra a nyílt forráskódú operációs rendszerre.. :D Csak nem egy Fideszesített Linux disztribúció? Vajon mennyi állami támogatást vehettek fel rá?
O1G Szoftver Nyrt.
Jan 24, 2021 16:38:23
Vajon mennyi állami támogatást vehettek fel rá?
Kevesebbet, mint szerettünk volna.
Jan 24, 2021 16:38:23
SztájPjogjamozó
Jan 24, 2021 17:02:44
Bejlini, akarom mondani linzi sztáj pjogjamozó szívesen segíteni a magyaj nemzethy kojmány infojmatikai pjogjamjait!
Pedo Bear jelligére várom Mészáros úr jelentkezését.
Havi 1 millió fügyi a szájba!
Pedo Bear jelligére várom Mészáros úr jelentkezését.
Havi 1 millió fügyi a szájba!
Jan 24, 2021 17:02:44
Szexológus Szilárd
Jan 24, 2021 17:08:29
Az ágyra elverte a havi költőpénzét. Ez azt jelenti, hogy a januári kütyüzésre elköltött alsó hangon ~750 euró mind hitelkártyáról ment. És még van egy hét a hónapból. Ez már az újévi spórolás? Tedd ki az autiexcelt a púpfalra, sneci.
300 fütyis ágyba nem fekszenek be a német csibék. Úgyhogy ez egy jó befektetés volt. A piton sem fog éles helyzetbe kerülni és Sodrák is folytathatja a kényelmes kézimunkát.
Folytatódik a stressznélküli nyugi.
Jan 24, 2021 17:08:29
trobi
Jan 24, 2021 17:12:50
SoDi, láttam hogy kèszîtettèl palacsintát, nem gondoltàl arra hogy esetleg beszerezz par konyhai gèpet?
Pl: elektromos palacsinta sütő, kontaktgrill (ebben jò a csirkemell , profi rizs főzőt, turmix gèpet az edzés utalni shake elkészítésèhez.
Pl: elektromos palacsinta sütő, kontaktgrill (ebben jò a csirkemell , profi rizs főzőt, turmix gèpet az edzés utalni shake elkészítésèhez.
Jan 24, 2021 17:12:50
seymour schwartz
(
x6)
Jan 24, 2021 17:24:34
x6)
300 fütyis ágyba nem fekszenek be a német csibék.
Csak mellékes megjegyzésként, nem értem miért van úgy oda a németcsibékért. Annyira nem jó nők, legalább is annyira nem, hogy meg kelljen veszni értük. Kevesebben vannak és az elvárásaik is nagyobbak. Sneci, neked továbbra is K-Európai csibék kellenek, ha már sikerült elérned az átlagosnál nagyobb......fizetést. Van "shaját" lakáshod, oda simán vihetnél fel csajokat, és most nem Szandikára vagy ruszki kurvákra gondolok, hanem NORMÁLIS barátnőre. De mindannyian tudjuk, hogy valójában sosem nőkben gondolkodtál....
SyntaxError
(
x24)
Jan 24, 2021 17:35:34
x24)
Itt a tökéletes pár Sodráknak:
www.youtube.com/watch?v=UlJds1bNLss
Nő is és fiú is egyben :D All in one :D
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 24, 2021 17:53:34
x21)
Lesz ma valami Endre? Túljutunk végre a második pályán a Hitman 3-ban?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
sztárprogramozó
(
x2)
Jan 24, 2021 17:55:06
x2)
Mi a fasz történt, hogy sneci vesz egy ágyat?
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
egérszar a konyhapulton
Jan 24, 2021 17:56:38
Attól függetlenül ugyan úgy a földön fog aludni, mivel nem fogja tudni összerakni
Jan 24, 2021 17:56:38
Hahó
(
x135)
Jan 24, 2021 18:01:53
x135)
Ogrénál a szar használt kanapét vette 700 euróért, most meg egy új ágyat 300-ért. Ekkora balfaszt!
Karib
(
x10)
Jan 24, 2021 18:02:52
x10)
1. már nagyon hasogat a púpja
2. megveszi, hogy elkussoltassa a trollokat (hisz tudja, hogy igazuk van)
3. a kettő együtt
Hahó
(
x135)
Jan 24, 2021 18:05:34
x135)
A lényeg, hogy költekezik, és még jobban eladósodik.
broni
(
x45)
Jan 24, 2021 18:09:22
x45)
sodi, ne fingd szét az ujj ágyat 2 nap alatt!!!!!!!!!!
Érdeklődő
(
x6)
Jan 24, 2021 18:10:10
x6)
Valószínűleg Márk közölte vele, hogy nem hajlandó együtt aludni vele a gumimatracon.
fuckhotboys
Jan 24, 2021 18:11:42
sodi, ne fingd szét az ujj ágyat 2 nap alatt!!!!!!!!!!
Nem a fingás lesz a legveszélyesebb az ágyra. Azaz az ágyneműre. De mire Sodit onnan kihajítják azt az ágyneműt csak HAZMAT ruhában lehet majd megközelíteni, fertőtleníteni kell és csak UTÁNA lehet majd elégetni.
Jan 24, 2021 18:11:42
Púp and Pocak
Jan 24, 2021 18:12:56
szerintetek tudja mi a különbség ágykeret, ágyrács és matrac között? van egy tippem hogy ebből a 3 dologból meliyk lesz benne a 300 eurós bóvliban.
de legalaább van 5 féle tripod arra az esetre "ha kellene"
de legalaább van 5 féle tripod arra az esetre "ha kellene"
Jan 24, 2021 18:12:56
SyntaxError
(
x24)
Jan 24, 2021 18:13:20
x24)
Süketelt valamint a múltkori szerelési kudarcocska után, hogy szakembert hív / vagy előre összerakatja a szarait.
Feltehetően erre most már odafigyel :D
119 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

...
...