Élvezed a zavarosban halászást, utye? Szerencsére te nemzeti és konzervatív vagy, valamint jobboldali, és keresztény. De azért a rendszerek liberalizmusából fakadó kiskapukat keresed. Tudod minek nevezik ezt az embertípust? Féregnek!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Fun Fact: ezt úgy hívják, h csalás. Egy aljas bünöző sodi a sodi, piszony!
ahogy az adósaid is. szabály azaz a megállapodás szerint soha nincsenek egy fillér elmaradásban sem, csak kénytelen vagy mindig új megállapodásokat kötni, hogy ez így legyen.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Féreg vagy.
pedofilsodiasodi
Nem csalás, hanem szabadság.
Ez egy elv.
Senkinek semmi köze a fizikai tartózkodási helyemhez, mert unió van. Amerikában sem kérdezik meg sehol. Basszák meg. :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Miután három országban van érvényes lakcímem, dehogynem :)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
az jenes ősember nem dajcs tömpi????????
forum.sodika.org/index.php?page=login
Ezért kérek 1 friss Dörpe sztorit
Ez ety fosh!
milyen jövedelem? azt előbb meg kéne keresni, kisfiam.:)))
ÁMEN :D
Ahol tartózkodsz, annak az országnak a törvényei vonatkoznak rád többek között. (Nyilvánvalóan a magyar törvények is állampolgárságodból adódóan.)
Szégyen, hogy magyarnak vallod magad. Ha valaki megkérdezné veletlenül, mondd azt, hogy szlovák vagy román vagy.
Vagy szimplán dögölj meg keserves kínok között.
pedofilsodiasodi
Nem az érvényes lakcím számít te pedofil korcs. Hanem hogy hol követed el a cselekményt.
Ha érvényes lakcímem van az USA-ban, akkor tán Magyarországon is tarthatok lőfegyvert?? Nyomorék.
Anyád is ilyen zugjogász volt.
Inkább szoktasd magad a hideghez és járj egyet a friss levegőn. A Blahán elég hűvös lesz, te pedofil állat.
Jaja, se a munkáltatódnak, sem a hitelezőidnek, sem a munkahelyed országának, melyiknek adózni kéne, se a főbérlődnek, sem senkinek. :)
Mondták már, h szarház vagy?
Pl. most kell az osztrák boltban meg villamoson FFP2.
De minden olyan dologban, ami nem ilyen, az ember válogat.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ezt fejtsd már ki gyagyás. Kurvára össze vissza beszélsz. Nem válogathatod meg, melyik törvényeket tekinted magadra iranyadónak! Fel tudod fogni a gyernőtt agyaddal?
pedofilsodiasodi
Nem.tud hitelt felvenni.
Az évek alatt a mozgásterénél csak a pöcse lett kisebb.
Meg puhább.
Andi
Mindegy.
pedofilsodiasodi
köszönjük, hogy bevallottad, hogy egy hazátlan, szélsőliberális féreg vagy. de az a szerencse, hogy a magyaroktól már nem lopsz.
Van magyar útleveled? Abban ugyanis fel van tűntetve, hogy a magyar törvényeket független attól, hogy masnizod be kell tartanod a másik országéval együtt.Szóval teljesen mindegy hol vagy te fasz, magyar törvényt mindehogy sérteni fogsz ezzel az, ott lakom ahol éppen praktikusabb faszságoddal
Dehogynem. Netes dolgokban pl. erre van a VPN.
Adózás tekintetében meg a lakcím.
Majd most megpróbálok még ebben a hónapban, ezen a héten felvenni 7500 euró osztrákot, mert valahol éppen akció van, de szerintem nem fognak adni. Persze meglátjuk, de nagyon csodálkoznék, ha 2 hónap után adnának.
Igen. Adózás tekintetében adócsalásnak hívják ezt.
Állampolgárságodról mikor tervezel lemondani?
pedofilsodiasodi
El vagy tévedve, de a jogász agyad biztos sokkal jobban tudja, mint mi!
Amúgy ha egy lego buszt nem tudsz összerakni, akkor azt honnan tudod, hogy egy vpn hogy működik?
Próbálkoznod is kár. Szerinted nem tudnak a múltadról már? Kezd azzal majd, hogy ezek csak ártalmatlan trollok.
pedofilsodiasodi
na végre.:))
de miért ilyen keveset? talán csak nem vagy beteg?
Milyen 2 hónap? :)))
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Milyen múltamról? :D
Mi a fenéről beszélsz?
mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Vagy bocsánat: 2 hónap, és németet próbálok meg újat.
A lényeg, hogy december óra melózok, és ez csak két hónap.
Erre még szerintem nem fognak adni.
Újabb megtakarítás, ugye? :D
Mi a fasz szükséged van rá? Így is adósságspirálban vagy.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Szavakkal nem lehet összefoglalni. Az egész internet veled van tele. Tudják, hogy hitelspirálban vagy, uzsorázol, országhataron átívelő módon támogatsz szervezett cigány bűnözői csoportokat.
Egy kis masnizas. Tudod, ahogy te is szoktad.
pedofilsodiasodi
:D Persze persze. Megvolt a mai elszólás is
Mindenki tisztában van vele rajtad kívül, hogy egyenes úton haladsz a hajléktalanság felé.
Újabb hiteleket veszel fel amíg tudsz, hiszen egy élősködő ügyeskedő szarmagyar boomer proli vagy, mivel csak így tudod fenntartani a mértéktelen torkosságodat és terápiás célú vásárlási mániádat. De ugye ez nem mehet örökké és elképesztő módon rá fogsz baszni :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Nem úgy volt hogy nem írsz ide csak következő hónapban? Vagy most próbálsz terelni mert pakol a nagy ügyfél vagy közel a cég megfejtése, hogy nem is düsseldorfi a düsseldorfi cég?
#50euro + kamatok
Hogy adnának osztrák hitelt ha németbe dolgozol? :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Akkor már pakol, vagy el is pakolt az ügyfél?
Ebből egyik sem igaz.
Se Ausztriában, se Németországban nincs egyetlen cent ki nem fizetett számlám, vagy akár egy nappal elmaradt törlesztőrészletem.
Elírtam, merthogy itt lakom, de a lényeget érted.
Freud?
köszönjük, akkor tehát 5500-6000 euró a dispo és hitelkártya-hitel?
Tehát osztrák a cég, mert a sodi mindig pontosan fogalmaz nem?
#50euro + kamatok
Mairól nem tudok. De szerda ágyösszszerelő stream.
Ez tetszik Xd anyagi csőd szélén még mindig nem engedte el az auti ps5-4k tv álmait Xd
Csak igy tovább!
szutyok
nagyon röhögök a kurva anyád XD, te egy zseni vagy Endre!
A jó portás csak baszik!
De hát most is ide írtál, mert kirúg...
Már annyira bele vagy kavarodva a hazugságspirálodba, hogy te sem tudod követni, mit mondtál meg mit nem. Nem lenne egyszerűbb bevallani, hogy mi van aztán akkor nem rettegésben kéne élned mikor jönnek rá a trollok? Kezdjük ezzel, aztán akkor el lehet érni oda is, hogy végre bevallod, hogy buzi vagy.
Mindegyik igaz és azért nincs még, mert nem durrant ki a lufi. 1-2 hónap és jön a felszólítás: "Tisztelt.... Pf! Tegyen eleget polgári kötelezettségének!"
pedofilsodiasodi
* ásít *
felesleges hazudozni. mindenki tudja, hogy osztrák melód van.
Viszed az ágyat is? XD
#50euro + kamatok
És előre láthatólag mennyi hitelt kell majd felvenni a költözésre? Lehet számítani Márkék segítségére jelképes 800 euroért?
Akkor jól gondoltam, becsicskultál a labancoknak és behúzott farokkal felvetted az FFP2-őt :DDDDDDD
Ez már a polgári engedetlenség?
Mifaaaaaaaaaaaan
Szinte már kvázi német slag a puha slag
Ettől most félek is, ezért remélem, jól el fog húzódni a lockdown. A többségtől eltérően én most kimondottan abban vagyok érdekelt, hogy jó sokáig jó szar maradjon a koronahelyzet.
Ez a havi 1 kommented?
Mifaaaaaaaaaaaan
Kezdhetnéd azzal, hogy nem kúrsz el több száz eurót felesleges faszságokra, és máris nem kéne hitelt felvenned a költözésre. Ja várjál, neked az nem megy.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Akkor kvázi mától nem dolgozol?
Ebből is látszik, h egy rosszindulatú és élettelen szarházi vagy!
Akár évekig is elhúzódhatna, nem változtat a tényen, hogy képtelen vagy megtakarítani és abból megoldani a költözést. Ékes példája ennek ez is, hogy mások pénzén akarsz meglógni az országból.
Kibaszott féreg
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Kész szerencse, hogy tegnaptól még a szokásosnál is kevesebb információt osztasz meg a trollokkal gyagyás :)
Amúgy nagyon komoly összeveszés lehetett a miskolciakkal/többi hitelezőkkel, ha itt loopol a korcs egész nap :DD
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Kurva anyád!
szutyok
Ha egy HR-es beírja a neved a Google-be, már halott vagy. És ez csak a munka.
Akkor mi a fasznak fosod tele a púpfalat azzal, hogy legyen már vége? Magad alatt akarod vágnia fát te fasz? :D
Egyébként te az oltásellenes retadok archeotípusa vagy. Szarsz rá, h se konditerem, se koncertek, se rendezvények, se mozi, se színház, se utazás, se wellness, se múzeum, se étterem, se kávézó, se állatkert, se semmi.
Neked, meg magadfajta élettelen retardoknak elég az, ha otthon ülnek, maszturbálhatnak, zabálhatják az olcsó, fos kaját, vedelhetik az olcsó, fos sört, és a neten baromságokat írhatanak/mondhatnak, következmények nélkül. Remélem a következő világjárvány a ti fajtátokat fogja kiírtani.
Az univerzum gondoskodni fog róla hogy ne legyen szar a koronahelyzet. :)
Örebro
Jan 25, 2021 15:20:22
Gyagyås a kurva anyådat, uj ipadet vettem azon nem jön a kek nevem, elkuldened a bejelenkezes linket, mert igy ållandoan värnom kell.
Jan 25, 2021 15:20:22
Faszaság van
(
x2)
Jan 25, 2021 15:20:32
x2)
Mint ahogy egyébként minden más szabályban, pl. adózás, filmletöltés, vagy drónreptetés tekintetében is azt csinálom, hogy megnézem mindhárom ország szabályozását, és a három közül a legliberálisabbat tekintem magamra nézve érvényesnek mindhárom országban.
Bármiféle gondolkodás nélkül.
Élvezed a zavarosban halászást, utye? Szerencsére te nemzeti és konzervatív vagy, valamint jobboldali, és keresztény. De azért a rendszerek liberalizmusából fakadó kiskapukat keresed. Tudod minek nevezik ezt az embertípust? Féregnek!
sodika
Jan 25, 2021 15:21:11
Minden szabályt betartok, mindig. Az adott tekintetben a három ország legliberálisabb szabályoza tekintetében.
Ha bármi kérdés van: de hisz én ott lakom.
Ennyike.
Ennyike.
Jan 25, 2021 15:21:11
sodika
Jan 25, 2021 15:21:25
Az adott ügy tekintetében, na.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Jan 25, 2021 15:21:25
Faszaság van
(
x2)
Jan 25, 2021 15:23:07
x2)
Minden szabályt betartok, mindig. Az adott tekintetben a három ország legliberálisabb szabályoza tekintetében.
Ennyike.
Ennyike.
Fun Fact: ezt úgy hívják, h csalás. Egy aljas bünöző sodi a sodi, piszony!
-
Jan 25, 2021 15:24:07
Snecinél ez már a dupladancsó mód?
Jan 25, 2021 15:24:07
Hahó
(
x135)
Jan 25, 2021 15:24:09
x135)
Ennyike.
Ennyike.
ahogy az adósaid is. szabály azaz a megállapodás szerint soha nincsenek egy fillér elmaradásban sem, csak kénytelen vagy mindig új megállapodásokat kötni, hogy ez így legyen.
Nemzetközi hatóságok
Jan 25, 2021 15:24:18
Mert mi nem tudunk egymással kommunikálni és mindent elhiszunk, amit a gyanúsított mond
Jan 25, 2021 15:24:18
pedofilsodiasodi
(
x2)
Jan 25, 2021 15:24:24
x2)
Erre még utoljára: amióta a berlini magyar követségen ezzel szívóztak velem, elhatároztam, hogy életem végéig a lakhely kérdésére automatikusan a három ország közül az adott ügy szempontjából számomra legkedvezőbbet válaszolom. :D
Féreg vagy.
Jogász Jóska
Jan 25, 2021 15:24:35
Pedó! Nem válogathatsz a neked tetsző szabályozások között.
Amelyik országban tartózkodsz, annak az országnak a törvényei vonatkoznak rád. Balfasz.
“ Minden szabályt betartok, mindig.”
Lopott monitor felsír a háttérben.
Amelyik országban tartózkodsz, annak az országnak a törvényei vonatkoznak rád. Balfasz.
“ Minden szabályt betartok, mindig.”
Lopott monitor felsír a háttérben.
Jan 25, 2021 15:24:35
sodika
Jan 25, 2021 15:24:39
Fun Fact: ezt úgy hívják, h csalás.
Ez egy elv.
Senkinek semmi köze a fizikai tartózkodási helyemhez, mert unió van. Amerikában sem kérdezik meg sehol. Basszák meg. :D
Jan 25, 2021 15:24:39
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 25, 2021 15:24:50
x38)
Túlórázó, gombokért gányoló szardarab vagy ASODI! Az első tickettel mi van? Leadtad már? Átvették? Maradtak apróságok? Kaptál már második ticketet? Sajnos hiába számolgatsz, a héten ki leszel rúgva!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
sodika
Jan 25, 2021 15:25:18
Pedó! Nem válogathatsz a neked tetsző szabályozások között.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Jan 25, 2021 15:25:18
broni
(
x45)
Jan 25, 2021 15:26:08
x45)
az jenes ősember nem dajcs tömpi????????
Hahó
(
x135)
Jan 25, 2021 15:26:18
x135)
megint nagy a pofája, megint meg fogja leckéztetni az univerzum. * ásít *
Szteppen
(
x3)
Jan 25, 2021 15:27:00
x3)
Gyagyås a kurva anyådat, uj ipadet vettem azon nem jön a kek nevem, elkuldened a bejelenkezes linket, mert igy ållandoan värnom kell.
forum.sodika.org/index.php?page=login
Ezért kérek 1 friss Dörpe sztorit
sodika
Jan 25, 2021 15:27:15
Például eToro: Németországban a tőkejövedelem évi 800 euróig adómentes. Innntől, évi 800 euróig a magyar és az osztrák szabályozást pont szarom le. Beadok Berlinben róla egy bevallást, és szevsasz, máris van róla hivatalos papírom, hogy nem eltitkolt jövedelem.
Ennyike.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ennyike.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Jan 25, 2021 15:27:15
Hahó
(
x135)
Jan 25, 2021 15:28:23
x135)
Például eToro: Németországban a tőkejövedelem évi 800 euróig adómentes. Innntől, évi 800 euróig a magyar és az osztrák szabályozást pont szarom le. Beadok Berlinben róla egy bevallást, és szevsasz, máris van róla hivatalos papírom, hogy nem eltitkolt jövedelem.
Ennyike.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ennyike.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
sodika
Jan 25, 2021 15:28:48
ÁMEN :D
Jan 25, 2021 15:28:48
pedofilsodiasodi
(
x2)
Jan 25, 2021 15:29:00
x2)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ahol tartózkodsz, annak az országnak a törvényei vonatkoznak rád többek között. (Nyilvánvalóan a magyar törvények is állampolgárságodból adódóan.)
Szégyen, hogy magyarnak vallod magad. Ha valaki megkérdezné veletlenül, mondd azt, hogy szlovák vagy román vagy.
Vagy szimplán dögölj meg keserves kínok között.
Jogász Jóska
Jan 25, 2021 15:29:20
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nem az érvényes lakcím számít te pedofil korcs. Hanem hogy hol követed el a cselekményt.
Ha érvényes lakcímem van az USA-ban, akkor tán Magyarországon is tarthatok lőfegyvert?? Nyomorék.
Anyád is ilyen zugjogász volt.
Inkább szoktasd magad a hideghez és járj egyet a friss levegőn. A Blahán elég hűvös lesz, te pedofil állat.
Jan 25, 2021 15:29:20
Faszaság van
(
x2)
Jan 25, 2021 15:29:50
x2)
Ez egy elv.
Ez egy elv.
Jaja, se a munkáltatódnak, sem a hitelezőidnek, sem a munkahelyed országának, melyiknek adózni kéne, se a főbérlődnek, sem senkinek. :)
Mondták már, h szarház vagy?
sodika
Jan 25, 2021 15:30:00
Ahol tartózkodsz, annak az országnak a törvényei vonatkoznak rád többek között.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Jan 25, 2021 15:30:00
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 25, 2021 15:30:46
x38)
Mennyi áthidaló hitelt vettél fel, hogy ki tudd fizetni a német zsidóbankok felé az aktuális tartozásaidat?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
pedofilsodiasodi
(
x2)
Jan 25, 2021 15:31:42
x2)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ezt fejtsd már ki gyagyás. Kurvára össze vissza beszélsz. Nem válogathatod meg, melyik törvényeket tekinted magadra iranyadónak! Fel tudod fogni a gyernőtt agyaddal?
pedofilsodiasodi
(
x2)
Jan 25, 2021 15:32:39
x2)
Mennyi áthidaló hitelt vettél fel, hogy ki tudd fizetni a német zsidóbankok felé az aktuális tartozásaidat?
Nem.tud hitelt felvenni.
Az évek alatt a mozgásterénél csak a pöcse lett kisebb.
Meg puhább.
Andi
Mindegy.
Hahó
(
x135)
x135)
Ennyike.
Ennyike.
köszönjük, hogy bevallottad, hogy egy hazátlan, szélsőliberális féreg vagy. de az a szerencse, hogy a magyaroktól már nem lopsz.
Karib
(
x10)
Jan 25, 2021 15:33:05
x10)
A konzervatív recskás szabadságról, azaz liberalizmusról beszél. Ráadásul csak azért, mert egy hazug hitelbűnöző.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Baromarc
(
x1)
Jan 25, 2021 15:33:18
x1)
Mint ahogy egyébként minden más szabályban, pl. adózás, filmletöltés, vagy drónreptetés tekintetében is azt csinálom, hogy megnézem mindhárom ország szabályozását, és a három közül a legliberálisabbat tekintem magamra nézve érvényesnek mindhárom országban.
Van magyar útleveled? Abban ugyanis fel van tűntetve, hogy a magyar törvényeket független attól, hogy masnizod be kell tartanod a másik országéval együtt.Szóval teljesen mindegy hol vagy te fasz, magyar törvényt mindehogy sérteni fogsz ezzel az, ott lakom ahol éppen praktikusabb faszságoddal
sodika
Nem válogathatod meg, melyik törvényeket tekinted magadra iranyadónak!
sodika
Jan 25, 2021 15:34:10
Majd most megpróbálok még ebben a hónapban, ezen a héten felvenni 7500 euró osztrákot, mert valahol éppen akció van, de szerintem nem fognak adni. Persze meglátjuk, de nagyon csodálkoznék, ha 2 hónap után adnának.
Jan 25, 2021 15:34:10
pedofilsodiasodi
(
x2)
Jan 25, 2021 15:34:29
x2)
Igen. Adózás tekintetében adócsalásnak hívják ezt.
Állampolgárságodról mikor tervezel lemondani?
sodika
Jan 25, 2021 15:34:58
Mielőtt mindenki benyögné, hogy "lesz hitel, sneci": abból indulok ki, hogy nem fognak adni, csak kíváncsiságból próbálom meg, hátha.
Jan 25, 2021 15:34:58
sodika
Jan 25, 2021 15:35:06
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Jan 25, 2021 15:35:06
-
Jan 25, 2021 15:35:13
El vagy tévedve, de a jogász agyad biztos sokkal jobban tudja, mint mi!
Amúgy ha egy lego buszt nem tudsz összerakni, akkor azt honnan tudod, hogy egy vpn hogy működik?
Jan 25, 2021 15:35:13
pedofilsodiasodi
(
x2)
Jan 25, 2021 15:35:56
x2)
Próbálkoznod is kár. Szerinted nem tudnak a múltadról már? Kezd azzal majd, hogy ezek csak ártalmatlan trollok.
Hahó
(
x135)
Jan 25, 2021 15:36:06
x135)
na végre.:))
de miért ilyen keveset? talán csak nem vagy beteg?
csicskasodi
(
x1)
Jan 25, 2021 15:36:42
x1)
Ezt vehetjük úgy, hogy vagy már csak a héten van munkád, vagy már kirúgtak? Múltkor is csak addig tartott a STNÍI, míg ki nem rúg... elment az ügyfél, nagy ügyfél. Adózás tekintetében meg a lakcím.
Nemfatyle
(
x7)
Jan 25, 2021 15:36:59
x7)
sodika
Jan 25, 2021 15:37:04
Szerinted nem tudnak a múltadról már?
Mi a fenéről beszélsz?
mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Jan 25, 2021 15:37:04
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 25, 2021 15:37:59
x21)
Sodi, nem akarsz beruházni egy új fajta, ARM chipsettel rendelkező Macbook Air gépre? Azt olvastam különféle reviewokban, hogy nagyon fasza kis gép, az akkumulátora is bírja rendesen, szerintem használhatnád munkagépként. Az ára is egész baráti, 1400 euró körül mozog, a hiteledből biztos futná ez is.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hahó
(
x135)
Jan 25, 2021 15:38:07
x135)
puha slag szerint ha pl. linzben tartózkodva vpn segítségével hajt végre egy csalást a neten, akkor nem vonatkoznak rá az osztrák és a magyar törvények.
mesélj még!
mesélj még!
sodika
Jan 25, 2021 15:38:23
Jan 25, 2021 15:38:23
Faszaság van
(
x2)
Jan 25, 2021 15:38:26
x2)
Újabb megtakarítás, ugye? :D
sztárprogramozó
(
x2)
Jan 25, 2021 15:38:49
x2)
Mielőtt mindenki benyögné, hogy "lesz hitel, sneci": abból indulok ki, hogy nem fognak adni, csak kíváncsiságból próbálom meg, hátha.
Mi a fasz szükséged van rá? Így is adósságspirálban vagy.
Bank of Nigeria
Jan 25, 2021 15:38:50
Szerintem egyből 100.000 Eurot vegyél fel és fektesd kriptóba.
De én a helyedben pár kábelt és egy széket vennék. Aztán keresnék egy erős gerendát, kötnék egy hurkot (neten keress rá), a nyakamba dobnám és hopsz, ugrás a székről.
A másik út a Blaha. Most újítják fel. Tisztább lesz mint a recskaodu. Míg oda nem mászol Linzből.
A srácok már nagyon várnak. Pedofil köcsögük még nem volt. De azt tudják, hogy a fogatlan ember legalább jól szopik.
De én a helyedben pár kábelt és egy széket vennék. Aztán keresnék egy erős gerendát, kötnék egy hurkot (neten keress rá), a nyakamba dobnám és hopsz, ugrás a székről.
A másik út a Blaha. Most újítják fel. Tisztább lesz mint a recskaodu. Míg oda nem mászol Linzből.
A srácok már nagyon várnak. Pedofil köcsögük még nem volt. De azt tudják, hogy a fogatlan ember legalább jól szopik.
Jan 25, 2021 15:38:50
pedofilsodiasodi
(
x2)
Jan 25, 2021 15:39:01
x2)
Mi a fenéről beszélsz?
mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Mi a fenéről beszélsz?
mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Szavakkal nem lehet összefoglalni. Az egész internet veled van tele. Tudják, hogy hitelspirálban vagy, uzsorázol, országhataron átívelő módon támogatsz szervezett cigány bűnözői csoportokat.
Egy kis masnizas. Tudod, ahogy te is szoktad.
Nemfatyle
(
x7)
Jan 25, 2021 15:39:17
x7)
:D Persze persze. Megvolt a mai elszólás is
Okjs Snecologus
(
x1)
Jan 25, 2021 15:39:29
x1)
Ma lesz stream?!
szutyok
rBali
(
x24)
Jan 25, 2021 15:39:51
x24)
Mindenki tisztában van vele rajtad kívül, hogy egyenes úton haladsz a hajléktalanság felé.
Újabb hiteleket veszel fel amíg tudsz, hiszen egy élősködő ügyeskedő szarmagyar boomer proli vagy, mivel csak így tudod fenntartani a mértéktelen torkosságodat és terápiás célú vásárlási mániádat. De ugye ez nem mehet örökké és elképesztő módon rá fogsz baszni :D
Twiccs Chat
(
x5)
Jan 25, 2021 15:40:03
x5)
Nem úgy volt hogy nem írsz ide csak következő hónapban? Vagy most próbálsz terelni mert pakol a nagy ügyfél vagy közel a cég megfejtése, hogy nem is düsseldorfi a düsseldorfi cég?
sodika
Jan 25, 2021 15:40:14
Egyébként azért 7500-at, mert az pont picit annyira van az összes dispo és hitelkártya-hitelem felette, hogy még maradjon egy PS5, meg 4K TV-s tartalék felette.
Jan 25, 2021 15:40:14
Bejlin
(
x8)
Jan 25, 2021 15:40:29
x8)
csicskasodi
(
x1)
Jan 25, 2021 15:40:30
x1)
Akkor már pakol, vagy el is pakolt az ügyfél?
sodika
Jan 25, 2021 15:41:22
Tudják, hogy hitelspirálban vagy, uzsorázol, országhataron átívelő módon támogatsz szervezett cigány bűnözői csoportokat.
Ebből egyik sem igaz.
Se Ausztriában, se Németországban nincs egyetlen cent ki nem fizetett számlám, vagy akár egy nappal elmaradt törlesztőrészletem.
Jan 25, 2021 15:41:22
sodika
Jan 25, 2021 15:41:37
Jan 25, 2021 15:41:37
sodika
Jan 25, 2021 15:42:50
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Jan 25, 2021 15:42:50
csicskasodi
(
x1)
Jan 25, 2021 15:42:52
x1)
Freud?
Hahó
(
x135)
Jan 25, 2021 15:42:56
x135)
Egyébként azért 7500-at, mert az pont picit annyira van az összes dispo és hitelkártya-hitelem felette, hogy még maradjon egy PS5, meg 4K TV-s tartalék felette.
köszönjük, akkor tehát 5500-6000 euró a dispo és hitelkártya-hitel?
Twiccs Chat
(
x5)
x5)
Tehát osztrák a cég, mert a sodi mindig pontosan fogalmaz nem?
sztárprogramozó
(
x2)
Jan 25, 2021 15:43:04
x2)
Ma lesz stream?!
Mairól nem tudok. De szerda ágyösszszerelő stream.
Okjs Snecologus
(
x1)
Jan 25, 2021 15:43:06
x1)
Ez tetszik Xd anyagi csőd szélén még mindig nem engedte el az auti ps5-4k tv álmait Xd
Csak igy tovább!
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jan 25, 2021 15:43:23
x7)
nagyon röhögök a kurva anyád XD, te egy zseni vagy Endre!
csicskasodi
(
x1)
Jan 25, 2021 15:43:42
x1)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
De hát most is ide írtál, mert kirúg...
Baromarc
(
x1)
Jan 25, 2021 15:44:02
x1)
Már annyira bele vagy kavarodva a hazugságspirálodba, hogy te sem tudod követni, mit mondtál meg mit nem. Nem lenne egyszerűbb bevallani, hogy mi van aztán akkor nem rettegésben kéne élned mikor jönnek rá a trollok? Kezdjük ezzel, aztán akkor el lehet érni oda is, hogy végre bevallod, hogy buzi vagy.
Okjs Snecologus
(
x1)
Jan 25, 2021 15:44:20
x1)
Ha lúd, akkor legyen kövér!
RTX HAHÓÓÓ!
szutyok
RTX HAHÓÓÓ!
sodika
Jan 25, 2021 15:44:41
Düsseldorfi, és költöznem kell a lockdown végén.
Mindegy, ezen a héten megpróbálok két hónap után is felvenni 7500 további német hitelt, de most előre megmondom, hogy szerintem ennyi után még nemet fognak mondani.
Hétvégéig kiderül. :)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Mindegy, ezen a héten megpróbálok két hónap után is felvenni 7500 további német hitelt, de most előre megmondom, hogy szerintem ennyi után még nemet fognak mondani.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Jan 25, 2021 15:44:41
-
Jan 25, 2021 15:45:11
Ég a ház Recskás? Kimaxolod a jelenlegi lehetőségeidet a hitelre, mert érzed, hogy hamarosan távozni fog a nagy ügyfél?
Jan 25, 2021 15:45:11
pedofilsodiasodi
(
x2)
Jan 25, 2021 15:45:17
x2)
Ebből egyik sem igaz.
Mindegyik igaz és azért nincs még, mert nem durrant ki a lufi. 1-2 hónap és jön a felszólítás: "Tisztelt.... Pf! Tegyen eleget polgári kötelezettségének!"
Tanulási Görbe
Jan 25, 2021 15:45:19
Állíts már fel, Sodi, teljesen le vagyok konyulva.
El adó! Nem tudom hogy mennyit ér, 50-60 éves lehet. Belseje szalma és fa jó sujos.
Jan 25, 2021 15:45:19
Hahó
(
x135)
Jan 25, 2021 15:45:20
x135)
megint hitelre akar venni kütyüket 2000 euró értékben.:)))
ezt a debilt bazmeg.:)))
ameddig a hiteltakaró ér.:)))
ezt a debilt bazmeg.:)))
ameddig a hiteltakaró ér.:)))
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 25, 2021 15:45:42
x21)
Nagyon nagy szar lehet, ha itt loopol a fórumon. Csak nem lett elegük a copy paste ticketjeidből?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
csicskasodi
(
x1)
Jan 25, 2021 15:45:43
x1)
Tudjuk mire kellett a nyomtató!
coub.com/view/2o8zis
coub.com/view/2o8zis
Nemfatyle
(
x7)
Jan 25, 2021 15:45:47
x7)
* ásít *
Hahó
(
x135)
Jan 25, 2021 15:46:31
x135)
felesleges hazudozni. mindenki tudja, hogy osztrák melód van.
Twiccs Chat
(
x5)
Jan 25, 2021 15:46:45
x5)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Viszed az ágyat is? XD
Baromarc
(
x1)
Jan 25, 2021 15:46:53
x1)
És előre láthatólag mennyi hitelt kell majd felvenni a költözésre? Lehet számítani Márkék segítségére jelképes 800 euroért?
pedofilsodiasodi
(
x2)
Jan 25, 2021 15:47:25
x2)
Mibe fogadunk, hogy a sarki banknál fogsz próbálkozni?
Emailben keresd őket, a szagodat már a lépcsőfordulóból megismerik.
pedofilsodiasodi
Emailben keresd őket, a szagodat már a lépcsőfordulóból megismerik.
Ásó27
(
x68)
Jan 25, 2021 15:47:31
x68)
Akkor jól gondoltam, becsicskultál a labancoknak és behúzott farokkal felvetted az FFP2-őt :DDDDDDD
Ez már a polgári engedetlenség?
csicskasodi
(
x1)
Jan 25, 2021 15:48:26
x1)
Berlini vlog!
Düsseldorfi munka!
Düsseldorfi munka!
Ásó27
(
x68)
Jan 25, 2021 15:49:12
x68)
Düsseldorfi melócsában küldik az osztrák ajándékutalványokat a puha slagnak
Mifaaaaaaaaaaaan
Baromarc
(
x1)
Jan 25, 2021 15:49:23
x1)
Berlini vlog!
Düsseldorfi munka!
Düsseldorfi munka!
Szinte már kvázi német slag a puha slag
sodika
Jan 25, 2021 15:49:53
Ettől most félek is, ezért remélem, jól el fog húzódni a lockdown. A többségtől eltérően én most kimondottan abban vagyok érdekelt, hogy jó sokáig jó szar maradjon a koronahelyzet.
Jan 25, 2021 15:49:53
Ásó27
(
x68)
Jan 25, 2021 15:50:11
x68)
Pár órája van a fórumon a Dancsó, de már megint a hitelekről és az osztrák munkájáról oszt meg dolgokat
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Jan 25, 2021 15:50:34
x68)
Ez a havi 1 kommented?
aMARK CIGO KOLTOZTETO VÁL
Jan 25, 2021 15:50:58
Na, az a 7 jurofütyi pont fedezi a költözés!!!!!
Jan 25, 2021 15:50:58
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 25, 2021 15:51:16
x21)
Kezdhetnéd azzal, hogy nem kúrsz el több száz eurót felesleges faszságokra, és máris nem kéne hitelt felvenned a költözésre. Ja várjál, neked az nem megy.
csicskasodi
(
x1)
Jan 25, 2021 15:51:31
x1)
Akkor kvázi mától nem dolgozol?
Faszaság van
(
x2)
Jan 25, 2021 15:51:46
x2)
Ebből is látszik, h egy rosszindulatú és élettelen szarházi vagy!
rBali
(
x24)
Jan 25, 2021 15:51:53
x24)
Akár évekig is elhúzódhatna, nem változtat a tényen, hogy képtelen vagy megtakarítani és abból megoldani a költözést. Ékes példája ennek ez is, hogy mások pénzén akarsz meglógni az országból.
Kibaszott féreg
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 25, 2021 15:52:13
x13)
Kész szerencse, hogy tegnaptól még a szokásosnál is kevesebb információt osztasz meg a trollokkal gyagyás :)
Amúgy nagyon komoly összeveszés lehetett a miskolciakkal/többi hitelezőkkel, ha itt loopol a korcs egész nap :DD
Okjs Snecologus
(
x1)
Jan 25, 2021 15:52:25
x1)
Kurva anyád!
Winkowitch
Jan 25, 2021 15:53:28
Ebből egyik sem igaz.
Ha egy HR-es beírja a neved a Google-be, már halott vagy. És ez csak a munka.
Jan 25, 2021 15:53:28
Baromarc
(
x1)
Jan 25, 2021 15:54:30
x1)
Akkor mi a fasznak fosod tele a púpfalat azzal, hogy legyen már vége? Magad alatt akarod vágnia fát te fasz? :D
Faszaság van
(
x2)
Jan 25, 2021 15:54:44
x2)
Egyébként te az oltásellenes retadok archeotípusa vagy. Szarsz rá, h se konditerem, se koncertek, se rendezvények, se mozi, se színház, se utazás, se wellness, se múzeum, se étterem, se kávézó, se állatkert, se semmi.
Neked, meg magadfajta élettelen retardoknak elég az, ha otthon ülnek, maszturbálhatnak, zabálhatják az olcsó, fos kaját, vedelhetik az olcsó, fos sört, és a neten baromságokat írhatanak/mondhatnak, következmények nélkül. Remélem a következő világjárvány a ti fajtátokat fogja kiírtani.
broni
(
x45)
Jan 25, 2021 15:57:14
x45)
sodi, kásler újra akar temettetni, ha meghalná, vigyázz))))))))))
sztárprogramozó
(
x2)
Jan 25, 2021 15:57:33
x2)
Az univerzum gondoskodni fog róla hogy ne legyen szar a koronahelyzet. :)
-
Jan 25, 2021 15:58:10
Mi lesz a Linzi albérlettel Endrú? Hát nem 5 évre irtad alá? Csak nem fel akarod bontani a szerződést idő előtt?!
Jan 25, 2021 15:58:10
sodika
Jan 25, 2021 15:58:51
Nem tehetek róla.
Jelenleg anyailag is abban vagyok érdekelt, hogy a koronahelyzet súlyos, rossz, és hosszú legyen.
Jelenleg anyailag is abban vagyok érdekelt, hogy a koronahelyzet súlyos, rossz, és hosszú legyen.
Jan 25, 2021 15:58:51
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

pontosan ezt a variálást kapod vissza az adósaidtól is. ők is a számukra legliberálisabb szabályt tekintik érvényesnek.