A jellegzetes (bojler) testalkat, pálcika karok és xxl-es zseb alapán könnyű felismerni, csak legyen valakinek gyomra végigböngészni ezeket az oldalakat.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Az ingatlanos cég: projektas.at/
Mifaaaaaaaaaaaan
Egy kisebbségi komplexusos látens homár faszszakértővel van dolgunk? xD
Zsír, neked ilyenkor nem a harmadik műszakban kéne tolni a túlórát a szalag mellett buzgó biorobotként?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Nézd a nicket :) Töppedtnél többet senki nem foglalkozik sodi faszával, ő a tanszéki szakértő.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Végzett magával asodi?
Ő mondta hogy csak emiatt a szar miatt nem csinálta még ki magát...
a máját texnek ígértem, extra luxus májkrémjük is lesz!!!!!!!!!!
Az autiSoDI mindig is szart a nézőire, ha végez is magával már nem fogja nekünk megmutatni. Ezt megvonja tőlünk nem úgy mint a fikusz zabálást meg a pecervillantást
Az más.
Összekeversz Dick Inspector Gondával.
amikor feltöltöd imgurra akkor ne a böngészősávból másold ki hanem magán a képen jobb klikk, képcim másolása majd pedig : [ img src=képnekacimepontjépégé]
#50euro + kamatok
meg korábban a másik zöldfülű:
oda van írva a komment doboz mellé, ennél debilebben nem értem hogy lehet elmagyarázni:
[ img src = img.sodika.dk/imgur.com/Ts6NFbF.jpg ]
tehát nem az album, hanem egyes képfájlok linkje, amit a view image/kép megjelenítése gombra kattintva értek el az album nézetből.
Értelemszerűen szóközök nélkül.
Valami közelebbi vagy menjen mindenkinek a nude?
Jó kérdés egyébként hogy attól még hogy egy eldobható svájci email címről küldesz emailt, küldheted e a nude képeket? Mert ugye az a probléma ezzel hogy gondolom a lakás kiadós ingatlanos cég ingatlanképviselőjének emailje céges és arra ott meg milyen jogon fogadna 18+os tartalmat?
A másik meg hogy a cenzurázatlan képpel csak ovatosan mindneki, mert attól még hogy a gyernőtt saját maga szállította a képeket, az mindenkinek világos hogy véletlenül, és itt jogilag van egy olyan helyzet hogy a közszereplő státusszal nem jár a nemiséget súlyosan ábrázoló képek cenzúra nélküli nyilvánosságra hozása.
Ha pedig a gyernőtt nem lenne közszereplő az még nagyobb baj, mert magánszemélyről 18+os képet küldeni a belegyezése nélkül bajos, de ha jól tudom saját maga állította át a facebook oldalát közszereplőre, szóval endre megint magadnak szállítottad a kötelet.
Ami most valószínű hogy a kicenzúrázott képeket, egy ütős, de valós leírással elküldöm a cégnek, ami teljesen szabályos ezekkel együtt:
-Parketta szétkarcolása
-Fém tárgyak (sörösdobozok) dobálása fa padlóra
- Szerelés közben a kés és egyéb karcolásra alkalmas doldog felelötlen tárolása
- Folyamatos beismert részegsége miatt és nem beszámíthatósága miatt veszélyes hogy a lakásban öntudatlan állapotában kárt okoz.
Eddig ennyi várom még az ötleteket holnapig.
איז אַלע מייַן,' און דער אַנדערער זאגט, 'עס איז אַלע מייַן,' דעם איינער מוזן שווערן אַז ער טוט נישט פאַרמאָג
Ohhh.... lehet, hogy épp a folyamatos faszveréstől puhapöcs a puhapöcs. Sőt, a szíve is a folyamatos pumpálástól hagy ki és zihál állandóan.
Nem akarok itt orvosi szakvéleményt adni, de több órán át maszturbálni, tartani az erekciót (pláne nagyobb méreteknél) az rengeteg vér és izomerő (szívizom is), ami hosszabbtávon durván kikezdi az ereket és a teljesítőképességet is.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Szerintem ne "menjen mindenkinek a nude" ész nélkül. Ez gyakorlatilag szexuális zaklatás.
Az ingatlanos cég valószínűleg jó irány, nem lebeszélni akarlak az intervencióról, de légyszíves
1. Gondold át, hogy milyen szöveggel, kinek, milyen célból küldöd el. Egy minimális empátiával sokkal többet lehet elérni, mint agyatlan "magyarázókártyák" kiküldésével.
2. Legyél tekintettel arra, hogy legtöbb ember nem akarja egy büdös, magamutogató görény pucér testét bámulni, és konkrét szexuális zaklatásként élheti meg. Legalább rakd link és figyelmeztető szöveg mellé, vagy ha muszáj beletolnod egy ügyintéző arcába, akkor legalább alaposan kockázd ki, és csak linkeld az eredeti, vagy ilyesmi.
Ez baromság. Hogy magának a pitonnak milyen mechanikai sérüléseket okozhat (és már okozott is) az egy dolog. De a keringésnek aztán nem árt vele. Ha ebből indulunk ki akkor minden testmozgás káros.
Nem az a baj, hogy veri a faszát, hanem, hogy gyerekekre izgul és mára annyira leépült, hogy képes meztelenül illegetni magát élőben, egy olyan platformon amit nagyon nem erre találtak ki.
Na azért legyünk észnél hogy ki melyik oldalán ül a lónak.
Nekem van kiadott lakásom amit ingatlanos cégen keresztül adtam ki, és ami ilyenkor a tulaj és az ingatlanos között létre jön szerződés az is elég kemény pontokat tartalmaz.
Nagy részletek nélkül, de a lényeg hogy amennyiben a sodi szétbassza a lakást, ott lesz öngyilkos, onnét streamel pedofil tartalmakat, a lakásba kötött interneten keresztül követ el több tízezer euróra tehető illegális tartalom le és feltöltést (torrent), szintén a hitelcsalásai és az ilyen luxemburgi ügyek miatt várható hogy rátörik az ajtót ez mind olyan amiért az ingatlanos cég valamilyen mértékben a tulaj felé is felelős, akár anyagilag is, tehát az ingatlanos cégnek kurvára érdeke ha bármi ilyen van ők tudjanak róla.
איז אַלע מייַן,' און דער אַנדערער זאגט, 'עס איז אַלע מייַן,' דעם איינער מוזן שווערן אַז ער טוט נישט פאַרמאָג
Ha ma este 9-ig nem kapunk tisztázó flokkot, akkor én is bannoltatni javaslom a flokkot. Hiszen akkor teljesen feleslegesen van, csak ballaszt.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Támogatom! Ha szükséges x számú yt fiókkal tudok segíteni!
szutyok
Ameddig lehetett ilyen accounton belüli teljesértékű accountot csinálni még 2013 körül van vagy 130 ilyen belső account amik már lassan 8 évesnek számítanak tehát reportnál is 8 éves accountról jövő reportnak számít nem most csináltnak.
Ha úgy van, én is támogatom akkor ezzel a reportokat.
És most rögtön meg is lett :DD

www.facebook.com/roman.hintersteiner
Mifaaaaaaaaaaaan
Vedel és bőg.
nszksz, jól tudom hogy a tanszékről valaki már korábban kapcsoaltba lépet vele? mi volt akkor az ügymenet és a reakció? csak hogy ahhoz igazítsam a dolgokat
Forumot többen olvassák már
Az ingatlanos visszaírt az egyik e-mailre, ami a szemétdombbal volt kapcsolatos, hogy mégis kicsodája a levélíró a sodinak. Erre visszaírt a troll, hogy egy aggódó néző vagy valami ilyesmi. Pontosítást kérek a tanszéktől!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ugyan... akkor legalább lenne két deka izom a kezén... döglött már az a cerka.
hehe
flokkban*, természetesen stream nincs
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nagyobb az mint feles. Spórol a SoDI
zsozé is az FB lájvok után lett gazdag, hahó
Nem az ivás a trash (nézz meg egy Winkler videót), a SoDI a trash.
akkor tényleg igaz hogy szerette az ogre apu társaságát XDDDDDDD
szutyok
kétdekás lesz az..
Na tejhabosítás, csá.
Még hogy sodi nem tiszteli a nézőit!
Mifaaaaaaaaaaaan
Azt már több mint egy éve beismerte.
Az anikós időben igaz ? Akkor azért maradt ki.
szutyok
Megelőztél.
Persze hogy nem. Szó szerint elmondta Márk, hogy ekkor még nem látott, vagy valami nagyon hasonló.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
A hajdani parabolára érdemes gondolni. Például.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
ekkorát még nem látott*
pedig másra ne számits. :D mert nyomorék autista kutya vagy
#50euro + kamatok
Neked már sosem lesz szponzorod, mi majd belinkelnénk neki úgyis a pedofil videót, a meztelenkedéseidet stb.
Mifaaaaaaaaaaaan
p00p
(
x2)
Feb 07, 2021 17:54:26
x2)
A pöcs irányába beállított "B" kameraállás okán azt gondolnám, hogy csak a pöcsét streameli valahol. Chaturbate, Jasmin, Omegle, Cam4, Chatroulette, stb. Az arcát nem mutatja, az biztos.
A jellegzetes (bojler) testalkat, pálcika karok és xxl-es zseb alapán könnyű felismerni, csak legyen valakinek gyomra végigböngészni ezeket az oldalakat.
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 17:55:08
x68)
Akitől a lakást bérli cég vagy magánszemély, valakinek bármilyen kontaktja van? Elküldenék pár dolgot
-
Feb 07, 2021 17:55:44
Soha nem volt 23-as a csodapiton. Fénykorában talán 20 centi lehetett, mostanában pedig már az is csoda lenne, ha 18-ra fel tudná fújni a szívbeteg módjára lihegő hikomat.
Feb 07, 2021 17:55:44
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 07, 2021 18:00:56
x13)
Zsír, neked ilyenkor nem a harmadik műszakban kéne tolni a túlórát a szalag mellett buzgó biorobotként?
bolgár jeti
(
x30)
Feb 07, 2021 18:01:03
x30)
Nézd a nicket :) Töppedtnél többet senki nem foglalkozik sodi faszával, ő a tanszéki szakértő.
Zsénó
(
x22)
Feb 07, 2021 18:04:28
x22)
6 órája néma a púpfal. Remélem valami nagyon ütős tisztázós flokk készül éppen.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
AndrewWK
(
x1)
Feb 07, 2021 18:08:00
x1)
6 órája néma a púpfal. Remélem valami nagyon ütős tisztázós flokk készül éppen.
Végzett magával asodi?
Ő mondta hogy csak emiatt a szar miatt nem csinálta még ki magát...
broni
(
x45)
Feb 07, 2021 18:08:04
x45)
Neked melyik szerve kéne?
A fasza nem működik, a veséjével 15 percenként rohangál wc-re, a mája nagyjából olyan állapotban lehet, mint a tied, a belei és a gyomra talán még rosszabban, az agyáról nem is beszélve.
A koponyáját talán lehetne levélnehezéknek használni, de fizetnél érte?
A fasza nem működik, a veséjével 15 percenként rohangál wc-re, a mája nagyjából olyan állapotban lehet, mint a tied, a belei és a gyomra talán még rosszabban, az agyáról nem is beszélve.
A koponyáját talán lehetne levélnehezéknek használni, de fizetnél érte?
a máját texnek ígértem, extra luxus májkrémjük is lesz!!!!!!!!!!
-
Feb 07, 2021 18:09:02
Ezt mondom én is! Jó szakértővé pedig az válik, aki szereti a szakértelme tárgyát :)
Feb 07, 2021 18:09:02
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 18:11:16
x68)
sodi, neked élőben kell öngyilkosnak lenned, ne tedd ezt velünk!!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
egyik_néző
Feb 07, 2021 18:15:27
Nem sikerült a képbeszúrás, de a zsery féle kép adatbázisba szeretnék bekerülni ezzel a pályázattal.
Ha valaki megtenné, hogy beszúrja, azt NSZKSZ.
imgur.com/a/Vqz5P5m
Próbálom megkeresni a retard és boomerálló kisokost, mert másoknak is volt ez problémája már és emlékszem az egyik prof türelmesen elmagyarázta.
-az etika legmagasabb fokán álló entitás-
imgur.com/a/Vqz5P5m
Próbálom megkeresni a retard és boomerálló kisokost, mert másoknak is volt ez problémája már és emlékszem az egyik prof türelmesen elmagyarázta.
Feb 07, 2021 18:15:27
SoDi Keretmentes Kártya
Feb 07, 2021 18:15:46
sodi, neked élőben kell öngyilkosnak lenned, ne tedd ezt velünk!!!!
Az autiSoDI mindig is szart a nézőire, ha végez is magával már nem fogja nekünk megmutatni. Ezt megvonja tőlünk nem úgy mint a fikusz zabálást meg a pecervillantást
Az más.
Feb 07, 2021 18:15:46
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 07, 2021 18:16:23
x37)
Összekeversz Dick Inspector Gondával.
Twiccs Chat
(
x5)
Feb 07, 2021 18:18:14
x5)
Nem sikerült a képbeszúrás, de a zsery féle kép adatbázisba szeretnék bekerülni ezzel a pályázattal.
imgur.com/a/Vqz5P5m
imgur.com/a/Vqz5P5m
amikor feltöltöd imgurra akkor ne a böngészősávból másold ki hanem magán a képen jobb klikk, képcim másolása majd pedig : [ img src=képnekacimepontjépégé]
AndrewWK
(
x1)
Feb 07, 2021 18:22:27
x1)
meg korábban a másik zöldfülű:
oda van írva a komment doboz mellé, ennél debilebben nem értem hogy lehet elmagyarázni:
[ img src = img.sodika.dk/imgur.com/Ts6NFbF.jpg ]
tehát nem az album, hanem egyes képfájlok linkje, amit a view image/kép megjelenítése gombra kattintva értek el az album nézetből.
Értelemszerűen szóközök nélkül.
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 18:33:09
Jó kérdés egyébként hogy attól még hogy egy eldobható svájci email címről küldesz emailt, küldheted e a nude képeket? Mert ugye az a probléma ezzel hogy gondolom a lakás kiadós ingatlanos cég ingatlanképviselőjének emailje céges és arra ott meg milyen jogon fogadna 18+os tartalmat?
A másik meg hogy a cenzurázatlan képpel csak ovatosan mindneki, mert attól még hogy a gyernőtt saját maga szállította a képeket, az mindenkinek világos hogy véletlenül, és itt jogilag van egy olyan helyzet hogy a közszereplő státusszal nem jár a nemiséget súlyosan ábrázoló képek cenzúra nélküli nyilvánosságra hozása.
Ha pedig a gyernőtt nem lenne közszereplő az még nagyobb baj, mert magánszemélyről 18+os képet küldeni a belegyezése nélkül bajos, de ha jól tudom saját maga állította át a facebook oldalát közszereplőre, szóval endre megint magadnak szállítottad a kötelet.
Ami most valószínű hogy a kicenzúrázott képeket, egy ütős, de valós leírással elküldöm a cégnek, ami teljesen szabályos ezekkel együtt:
-Parketta szétkarcolása
-Fém tárgyak (sörösdobozok) dobálása fa padlóra
- Szerelés közben a kés és egyéb karcolásra alkalmas doldog felelötlen tárolása
- Folyamatos beismert részegsége miatt és nem beszámíthatósága miatt veszélyes hogy a lakásban öntudatlan állapotában kárt okoz.
Eddig ennyi várom még az ötleteket holnapig.
Feb 07, 2021 18:33:09
SyntaxError
(
x24)
Feb 07, 2021 18:36:51
x24)
A pöcs irányába beállított "B" kameraállás okán azt gondolnám, hogy csak a pöcsét streameli valahol. Chaturbate, Jasmin, Omegle, Cam4, Chatroulette, stb. Az arcát nem mutatja, az biztos.
Ohhh.... lehet, hogy épp a folyamatos faszveréstől puhapöcs a puhapöcs. Sőt, a szíve is a folyamatos pumpálástól hagy ki és zihál állandóan.
Nem akarok itt orvosi szakvéleményt adni, de több órán át maszturbálni, tartani az erekciót (pláne nagyobb méreteknél) az rengeteg vér és izomerő (szívizom is), ami hosszabbtávon durván kikezdi az ereket és a teljesítőképességet is.
Achtung
Feb 07, 2021 18:38:39
Szerintem ne "menjen mindenkinek a nude" ész nélkül. Ez gyakorlatilag szexuális zaklatás.
Az ingatlanos cég valószínűleg jó irány, nem lebeszélni akarlak az intervencióról, de légyszíves
1. Gondold át, hogy milyen szöveggel, kinek, milyen célból küldöd el. Egy minimális empátiával sokkal többet lehet elérni, mint agyatlan "magyarázókártyák" kiküldésével.
2. Legyél tekintettel arra, hogy legtöbb ember nem akarja egy büdös, magamutogató görény pucér testét bámulni, és konkrét szexuális zaklatásként élheti meg. Legalább rakd link és figyelmeztető szöveg mellé, vagy ha muszáj beletolnod egy ügyintéző arcába, akkor legalább alaposan kockázd ki, és csak linkeld az eredeti, vagy ilyesmi.
Feb 07, 2021 18:38:39
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 07, 2021 18:39:16
x38)
Azok után, hogy a tviccs tiltotta, és élő adásban meztelenre vetkőzött, nincs az a kurva élet, hogy kimagyarázza magát. Egyszerűen tök részegen nudisztrímet akart csinálni. Ahogy az első platformról lebaszták, a másodikon szintet lépett. Angolnázhat egész nap, ez az igazság. ASODI élő adásban lengeti a faszát. A vlogján is volt meztelen úszás, meztelen fürdés, voltak a Recskaboy videók, szóval ASODI egy faszlógató közszereplő. Minden általa az internetre felkerült meztelen kép szabadon felhasználható!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aczél elvtárs
(
x3)
Feb 07, 2021 18:42:42
x3)
Ez baromság. Hogy magának a pitonnak milyen mechanikai sérüléseket okozhat (és már okozott is) az egy dolog. De a keringésnek aztán nem árt vele. Ha ebből indulunk ki akkor minden testmozgás káros.
Nem az a baj, hogy veri a faszát, hanem, hogy gyerekekre izgul és mára annyira leépült, hogy képes meztelenül illegetni magát élőben, egy olyan platformon amit nagyon nem erre találtak ki.
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 18:43:53
Na azért legyünk észnél hogy ki melyik oldalán ül a lónak.
Nekem van kiadott lakásom amit ingatlanos cégen keresztül adtam ki, és ami ilyenkor a tulaj és az ingatlanos között létre jön szerződés az is elég kemény pontokat tartalmaz.
Nagy részletek nélkül, de a lényeg hogy amennyiben a sodi szétbassza a lakást, ott lesz öngyilkos, onnét streamel pedofil tartalmakat, a lakásba kötött interneten keresztül követ el több tízezer euróra tehető illegális tartalom le és feltöltést (torrent), szintén a hitelcsalásai és az ilyen luxemburgi ügyek miatt várható hogy rátörik az ajtót ez mind olyan amiért az ingatlanos cég valamilyen mértékben a tulaj felé is felelős, akár anyagilag is, tehát az ingatlanos cégnek kurvára érdeke ha bármi ilyen van ők tudjanak róla.
Feb 07, 2021 18:43:53
Aczél elvtárs
(
x3)
Feb 07, 2021 18:48:57
x3)
Az a pocak viszont tényleg kórosan néz ki. Egy dolog, hogy össze-vissza van szabdalva és gusztustalan.
De, hogy köti ez be a cipőjét? Egyszer agyvérzés lesz a vége.
De, hogy köti ez be a cipőjét? Egyszer agyvérzés lesz a vége.
Hahó
(
x135)
Feb 07, 2021 18:49:58
x135)
Karbi kolléga nem akarja ismét töröltetni a flokkot, az is jó ha csak pár hétre mint legutóbb :D
Ha ma este 9-ig nem kapunk tisztázó flokkot, akkor én is bannoltatni javaslom a flokkot. Hiszen akkor teljesen feleslegesen van, csak ballaszt.
Aczél elvtárs
(
x3)
Feb 07, 2021 18:52:43
x3)
Érdeklődő
(
x6)
Feb 07, 2021 18:52:58
x6)
Endre, Márknak tetszett a műsor? :) Nem először látta a Puha Slagot, ugye?
Aczél elvtárs
(
x3)
Feb 07, 2021 18:53:32
x3)
Akcióegység. Autikorrekt. Mindegy.
Okjs Snecologus
(
x1)
Feb 07, 2021 18:59:12
x1)
SoDi Keretmentes Kártya
Feb 07, 2021 19:04:15
Nem kell ide a Sneci. Törölni kell az éterből
Feb 07, 2021 19:04:15
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 19:05:04
Ameddig lehetett ilyen accounton belüli teljesértékű accountot csinálni még 2013 körül van vagy 130 ilyen belső account amik már lassan 8 évesnek számítanak tehát reportnál is 8 éves accountról jövő reportnak számít nem most csináltnak.
Ha úgy van, én is támogatom akkor ezzel a reportokat.
Feb 07, 2021 19:05:04
Aczél elvtárs
(
x3)
Feb 07, 2021 19:05:14
x3)
A facebookját kellene megsemmisíteni. Nem is értem, hogy a picsába nem basztak még ki onnan. Szerintem napi szinten sokanjelentjük az idióta álhíreit meg egyéb gusztustalankodásait.
Én legalább 3 bejáratott profilról már rutinból végignyomom az összes bejegyzésére reggelente szarás közben.
Az nagyon fájna ha azt elvennénk tőle.
Én legalább 3 bejáratott profilról már rutinból végignyomom az összes bejegyzésére reggelente szarás közben.
Az nagyon fájna ha azt elvennénk tőle.
kirakottLegoBusz
(
x1)
Feb 07, 2021 19:06:43
x1)
Endre, véjpjofi programozó, Hahó!
Piaci rés: Nude FKK twitch. Csak lógó pitonnal, illetve csöcsökkel lehet megjelenni, ruha esetén figyelmeztetés majd ban! Szex, maszti kizárva, ban! Csak hogy a sodi ne érezze magát frusztráltan. asodi! Meg arra vannak már különbőző shaját megoldások.
Szerintem megtudnád valósítani, Endre! Lenne tesla, kertesház, medence. :)
Piaci rés: Nude FKK twitch. Csak lógó pitonnal, illetve csöcsökkel lehet megjelenni, ruha esetén figyelmeztetés majd ban! Szex, maszti kizárva, ban! Csak hogy a sodi ne érezze magát frusztráltan. asodi! Meg arra vannak már különbőző shaját megoldások.
Szerintem megtudnád valósítani, Endre! Lenne tesla, kertesház, medence. :)
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 19:09:40
x68)
Facebook posztoknál false news reportra nem reagálnak semmit, de ha más kategóriát választottam ki, akkor visszaírtak legalább.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 19:10:10
x68)
Amúgy szerintem be lett azonosítva a konkrét ingatlanos is, de hirtelen őt nem találtam meg a fórumon.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 19:11:49
x68)
Amúgy szerintem be lett azonosítva a konkrét ingatlanos is, de hirtelen őt nem találtam meg a fórumon.
És most rögtön meg is lett :DD

www.facebook.com/roman.hintersteiner
SoDi Keretmentes Kártya
Feb 07, 2021 19:15:13
Reportolt SoDI a SoDI
Feb 07, 2021 19:15:13
nud mappa
Feb 07, 2021 19:16:20
de hogy lapít a köcsög egész nap
Tye faty a petyofil
Feb 07, 2021 19:16:20
Aczél elvtárs
(
x3)
Feb 07, 2021 19:18:10
x3)
de hogy lapít a köcsög egész nap
Vedel és bőg.
Örebro
(
x17)
Feb 07, 2021 19:19:16
x17)
Többen kerdezik, hogy vegre feljötötted mår magad keci?
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 19:21:02
nszksz, jól tudom hogy a tanszékről valaki már korábban kapcsoaltba lépet vele? mi volt akkor az ügymenet és a reakció? csak hogy ahhoz igazítsam a dolgokat
Feb 07, 2021 19:21:02
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 07, 2021 19:22:26
x2)
napiszarra beküldte valaki?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 07, 2021 19:23:43
x13)
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
SoDi Keretmentes Kártya
Feb 07, 2021 19:23:50
Amúgy nincs meg valakinek a teljes adás az elejétől? Oké hogy van az össze foglaló, de attól még végig néztem volna mit szerencsétlenkedik össze vissza
Jövő héten
Jövő héten
Feb 07, 2021 19:23:50
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 19:23:54
napiszarra beküldte valaki?
Forumot többen olvassák már
Feb 07, 2021 19:23:54
Twiccs Chat
(
x5)
Feb 07, 2021 19:25:59
x5)
remélem mikor legközelebb látom ezt a korcsot akkor is ennyi kábel fog róla lógni csak azok adjanak ki olyan hangot hogy BIIIIIIIIIIIIIIIIP....
:D
#50euro + kamatok
:D
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 19:26:05
x68)
Az ingatlanos visszaírt az egyik e-mailre, ami a szemétdombbal volt kapcsolatos, hogy mégis kicsodája a levélíró a sodinak. Erre visszaírt a troll, hogy egy aggódó néző vagy valami ilyesmi. Pontosítást kérek a tanszéktől!
fg
Feb 07, 2021 19:26:59
Egybefüggő vlog ?
Tehát a szombat előtti vlokk még kész se volt ?!
KURVA ANYÁD SODI!
Tehát a szombat előtti vlokk még kész se volt ?!
KURVA ANYÁD SODI!
Feb 07, 2021 19:26:59
fg
Feb 07, 2021 19:27:28
Eszköztár:
Drón: Mavic Pro Platinum combo
Kamera 1: Huawei P30 Pro (telefon)
Kamera 2: Sony RX-100-II
Kamera 3: GoPro Session 5
Gamer szék: AKRacing Core SX
Gorilla tropodok: 500, 1K, 3K tripod +500 action tripod
Gamer monitor: PHILIPS Gaming Monitor E-Line 272E1GAJ/00, 27 Inch
Gamer PC: CAPTIVA Highend Gaming R50-885 (CPU: AMD Ryzen 7 3700X, VGA: AMD Radeon RX 5700 XT 8GB GDDR6, RAM: 32GB DDR4 Crucial, alaplap: Gigabyte GA-B450-AORUS-M, ház: AeroCool Cylon RGB Black, táp: Thermaltake SMART RGB 600W, SSD 480GB, HDD 1TB, hűtés: XILENCE Performance A+ Serie Fan Set RGB)
Gamer billentyűzet 1: CORSAIR Gaming Maus Glaive RGB Pro Aluminum
Gamer billentyűzet 2: Hama uRage Gaming-Starter-Set Keyboard
Gamer egér 1: CORSAIR Gaming Tastatur K68 LEDs RGB MX-Red
Gamer egér 2: RAZER Gaming Maus Viper
Gamer laptop, streamer gép: ASUS GL502VS-GZ223T (i7 7700HQ, 16 Gb RAM, 512 Gb SSD, 1 Gb HDD, 1070GTX)
Mobiltelefon stabilizátor: DJI Osmo Mobile 3
Asztali konzol: Playstation 4 Pro
Kézi konzol: Nintendo Switch
Nyomtató: HP DeskJet 3760
Zöld háttér: Elgato green screen (2 darab)
Softboxok: TecTake 3 sofbox-set (ebből kettőt használok)
PS4 egér-billentyűzet konverter: Hama Speedshot Ultimate
PS4 gamer egér és billentyűzet: Hori Tactical Assault Commander Pro
Joystick: Thrustmaster T-Flight Hotas 4
Sztereó mikrofon (vlogger): SONY ECM-XYST 1 M
Puskamikrofon (vlogger): Sony ECM-GZ1M
Vezeték nélküli mikrofon (vlogger): Sony ECM-W1M
Telefon puskamikrofon: Rode VideoMic Me
Felcsippenthető mikrofon: Rode smartLav, smartLav+,
Rode Lavalie
Vezeték nélküli mikrofon: Rode Wireless Go, Rode Rode Reporter Go
Diktavon Zoom h1n
Webkamera 1: Logitech Brio
Webkamera 2: Logitech G920
Webkamera 3: Logitech G922 (2 darab, egy mikrofonként használva)
PC mikrofon: USB Blue Yeti
Mikrofonállvány: Blue Compass
Konzolos VR sisak: Playstation VR
PC-s VR sisak: Valve Index
PC-s kontroller: Microsoft Xbox Wireless Controller
Mobilos VR szemüveg: Samsung Gear VR (2018)
PC és PS4 kormány: Thrustmaster T300RS GT
Váltó: Thrustmaster TH8A
Nintendo kormány: Mario Kart Racing Wheel Pro Deluxe
Tablet: Samsung S4 tab LTE
Tablet billentyűzet: Book Cover Keyboard EJ-FT830
Tablet egér: Microsoft Surface Mobile Mouse
Vízálló füles: JBL Endurance Dive
E-book olvasó: Kindle Paperwhite (8 Gb, Wifi)
LTE router: FRITZ!Box 6890
Stream pult: Elgato Streamdeck
Színes világítás: Philips Hue White and Color Ambiance Play Lightbar (3 darab) + Hue Smartplug (3 db) + Hue Tap Switch + LightStrips (2 + 1m) + E27 color okoskörte (3 db) + PHILIPS Hue Dimm Switch
Drón: Mavic Pro Platinum combo
Kamera 1: Huawei P30 Pro (telefon)
Kamera 2: Sony RX-100-II
Kamera 3: GoPro Session 5
Gamer szék: AKRacing Core SX
Gorilla tropodok: 500, 1K, 3K tripod +500 action tripod
Gamer monitor: PHILIPS Gaming Monitor E-Line 272E1GAJ/00, 27 Inch
Gamer PC: CAPTIVA Highend Gaming R50-885 (CPU: AMD Ryzen 7 3700X, VGA: AMD Radeon RX 5700 XT 8GB GDDR6, RAM: 32GB DDR4 Crucial, alaplap: Gigabyte GA-B450-AORUS-M, ház: AeroCool Cylon RGB Black, táp: Thermaltake SMART RGB 600W, SSD 480GB, HDD 1TB, hűtés: XILENCE Performance A+ Serie Fan Set RGB)
Gamer billentyűzet 1: CORSAIR Gaming Maus Glaive RGB Pro Aluminum
Gamer billentyűzet 2: Hama uRage Gaming-Starter-Set Keyboard
Gamer egér 1: CORSAIR Gaming Tastatur K68 LEDs RGB MX-Red
Gamer egér 2: RAZER Gaming Maus Viper
Gamer laptop, streamer gép: ASUS GL502VS-GZ223T (i7 7700HQ, 16 Gb RAM, 512 Gb SSD, 1 Gb HDD, 1070GTX)
Mobiltelefon stabilizátor: DJI Osmo Mobile 3
Asztali konzol: Playstation 4 Pro
Kézi konzol: Nintendo Switch
Nyomtató: HP DeskJet 3760
Zöld háttér: Elgato green screen (2 darab)
Softboxok: TecTake 3 sofbox-set (ebből kettőt használok)
PS4 egér-billentyűzet konverter: Hama Speedshot Ultimate
PS4 gamer egér és billentyűzet: Hori Tactical Assault Commander Pro
Joystick: Thrustmaster T-Flight Hotas 4
Sztereó mikrofon (vlogger): SONY ECM-XYST 1 M
Puskamikrofon (vlogger): Sony ECM-GZ1M
Vezeték nélküli mikrofon (vlogger): Sony ECM-W1M
Telefon puskamikrofon: Rode VideoMic Me
Felcsippenthető mikrofon: Rode smartLav, smartLav+,
Rode Lavalie
Vezeték nélküli mikrofon: Rode Wireless Go, Rode Rode Reporter Go
Diktavon Zoom h1n
Webkamera 1: Logitech Brio
Webkamera 2: Logitech G920
Webkamera 3: Logitech G922 (2 darab, egy mikrofonként használva)
PC mikrofon: USB Blue Yeti
Mikrofonállvány: Blue Compass
Konzolos VR sisak: Playstation VR
PC-s VR sisak: Valve Index
PC-s kontroller: Microsoft Xbox Wireless Controller
Mobilos VR szemüveg: Samsung Gear VR (2018)
PC és PS4 kormány: Thrustmaster T300RS GT
Váltó: Thrustmaster TH8A
Nintendo kormány: Mario Kart Racing Wheel Pro Deluxe
Tablet: Samsung S4 tab LTE
Tablet billentyűzet: Book Cover Keyboard EJ-FT830
Tablet egér: Microsoft Surface Mobile Mouse
Vízálló füles: JBL Endurance Dive
E-book olvasó: Kindle Paperwhite (8 Gb, Wifi)
LTE router: FRITZ!Box 6890
Stream pult: Elgato Streamdeck
Színes világítás: Philips Hue White and Color Ambiance Play Lightbar (3 darab) + Hue Smartplug (3 db) + Hue Tap Switch + LightStrips (2 + 1m) + E27 color okoskörte (3 db) + PHILIPS Hue Dimm Switch
Feb 07, 2021 19:27:28
Okjs Snecologus
(
x1)
Feb 07, 2021 19:28:20
x1)
Természetesen a sör ott figyel a képen XD
szutyok
-pátyi zsinat
Feb 07, 2021 19:29:17
meg a feles vodkesz
Feb 07, 2021 19:29:17
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 07, 2021 19:29:32
x7)
Ugyan... akkor legalább lenne két deka izom a kezén... döglött már az a cerka.
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 19:29:34
x68)
Nagyon vicces, hogy szinte az összes mikrofonja egy kalap szar :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Feb 07, 2021 19:29:58
x30)
Ó, benne vagyok a streamben :)
Egyébként a Zoom hangja messze a legjobb.
Egyébként a Zoom hangja messze a legjobb.
.
Feb 07, 2021 19:30:21
1:43 az egy feles vodka ?!
Feb 07, 2021 19:30:21
bolgár jeti
(
x30)
Feb 07, 2021 19:30:38
x30)
Ó, benne vagyok a streamben :)
flokkban*, természetesen stream nincs
bolgár jeti
(
x30)
Feb 07, 2021 19:31:12
x30)
1:43 az egy feles vodka ?!
Nagyobb az mint feles. Spórol a SoDI
seymour schwartz
(
x6)
Feb 07, 2021 19:31:39
x6)
Sodi! Ne lazsálj! Sztrímet a népnek! Más is van a világon, nem csak a Ticcs! Nézz új platform után és újult erővel indítsd a faszmutogatást játéksztrímet!
Ingatkanügyek
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 19:32:17
x68)
Amúgy vlogban inni is TRASH, gondoltam szólok!
Mifaaaaaaaaaaaan
.
Feb 07, 2021 19:32:22
a vezetős-részeg hasonlat miatt a kurva anyád, te pedofil féreg, remélem soha a büdös életben nem lesz jogosítványod
Feb 07, 2021 19:32:22
.
Feb 07, 2021 19:33:05
Sodi! Ne lazsálj! Sztrímet a népnek! Más is van a világon, nem csak a Ticcs! Nézz új platform után és újult erővel indítsd a faszmutogatást játéksztrímet!
zsozé is az FB lájvok után lett gazdag, hahó
Feb 07, 2021 19:33:05
.
Feb 07, 2021 19:34:30
MIKOR LESZ ÖSSZESZERELŐS LIVE ?!?!!??!!?!?!?
Feb 07, 2021 19:34:30
SoDi Keretmentes Kártya
Feb 07, 2021 19:34:40
Az összes Rode mikrofon egy kalap kaka :D De ebből vásárolt a SoDI vagy 8-at. Balfasz SoDI a SoDI.
Egyébként azt nem érti meg, hogy még ezeknek a szaroknak is lenne lehetőségük, hiszen nagyon alternatív meg tartalék cuccoknak jók lennének. De a szerény személye, és a hozzá nem értése, a beszédkészség hiánya, valamint az állandó alkoholizmusa miatt senki nem nézi őt. Csak mi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Egyébként azt nem érti meg, hogy még ezeknek a szaroknak is lenne lehetőségük, hiszen nagyon alternatív meg tartalék cuccoknak jók lennének. De a szerény személye, és a hozzá nem értése, a beszédkészség hiánya, valamint az állandó alkoholizmusa miatt senki nem nézi őt. Csak mi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Feb 07, 2021 19:34:40
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 19:34:52
x68)
"az a helyzet, hogy ez az egész videózás eddig csak veszteséget és kárt okozott nekem"
Mifaaaaaaaaaaaan
,
Feb 07, 2021 19:36:02
EZ A VIDEÓZÁS EDDIG CSAK VESZTESÉGET ÉS KÁRT OKOZOTT NEKEM LOL
BALEK
BALEK
Feb 07, 2021 19:36:02
Adsense Recherche
Feb 07, 2021 19:36:58
Vlog osszefoglalo: GYOZTEK A TROLLOK!
Feb 07, 2021 19:36:58
a
Feb 07, 2021 19:37:11
KIP KOPP
KI AZ ?!
DEPI DEZSŐŐŐŐŐŐ
KI AZ ?!
DEPI DEZSŐŐŐŐŐŐ
Feb 07, 2021 19:37:11
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 19:38:14
"Twitch ahol esélyesm se volt a növekedésre" péntek szombat este a legforgalmasabb időben top5 magyar streamer, de majdnem sikerült ez kamu mantra
Feb 07, 2021 19:38:14
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 19:38:58
x68)
Kínozza a magány a korcsot :((((((
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Feb 07, 2021 19:39:30
x30)
Amúgy vlogban inni is TRASH, gondoltam szólok!
Nem az ivás a trash (nézz meg egy Winkler videót), a SoDI a trash.
Okjs Snecologus
(
x1)
Feb 07, 2021 19:39:56
x1)
Kínozza a magány a korcsot :((((((
akkor tényleg igaz hogy szerette az ogre apu társaságát XDDDDDDD
A szauna szatírja
(
x1)
Feb 07, 2021 19:41:17
x1)
A flokkban 6:07-látszik a kőműves actimel!
Boldog Vekni
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Feb 07, 2021 19:41:47
x5)
A flokkban 6:07-látszik a kőműves actimel!
kétdekás lesz az..
kirakottLegoBusz
(
x1)
Feb 07, 2021 19:42:08
x1)
"vr janinak teslát hozott, nekem egy teslányi adóságot, nulla eredménnyel" :DDDDDDDDD
bolgár jeti
(
x30)
Feb 07, 2021 19:43:14
x30)
LEVETTE A DRÁGA PÉNZEN VETT TAKARÍTÓSZERT AZ ABLAKPÁRKÁNYRÓL!
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 19:43:55
x68)
LEVETTE A DRÁGA PÉNZEN VETT TAKARÍTÓSZERT AZ ABLAKPÁRKÁNYRÓL!
Még hogy sodi nem tiszteli a nézőit!
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 19:44:00
Endre annyira alkoholista hogy már ilyen szarokat iszik mint a borsodi munkás fiúk

+ Beismert minimum 40k euros adósság, és ugye ha jól figyelt az ember " év végéig komoly tartalom gyárrtásba kezdek, márciustól" tehát itt keményen további költések lesznek a vlog érdekében

+ Beismert minimum 40k euros adósság, és ugye ha jól figyelt az ember " év végéig komoly tartalom gyárrtásba kezdek, márciustól" tehát itt keményen további költések lesznek a vlog érdekében
Feb 07, 2021 19:44:00
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 19:44:58
Amúgy ahogy ül és az egész hangulatában teljesen megfelel egy péküljünki tvics videónak
Feb 07, 2021 19:44:58
Karib
(
x10)
Feb 07, 2021 19:45:54
x10)
S05E05 hotyfolt
- egyszerre négy eszközzel rögzíti a hangot
- a legutóbbi mikrofonvásárlást csak a jövő heti flokkba vágja bele (igazi profi)
- "valószínűleg örökre" kitiltották Twitchről
- azért volt köntösben, mert a hajvágás és a zuhanyzás után annyira sietett, hogy még felöltözni sem volt ideje (XDDD)
- nagyon ügyelt arra, hogy csukva legyen a köpenye, de egy leülésnél "nem sikerült"
- a fórumról idéz egy trolltól, de nem meri megnevezni
- megírta a Twitchnek, hogy egyetért a bannal de hetyetye, várhatóan egy hónap múlva kap választ
- lesz stream, ha lesz kedve
- eközben premier plánban figyelhetünk megy egy sörösdobozt a kamera előtt
- nem volt ideje rendszeresen streamelni, emiatt lehetett "zavartságot" látni rajta szerinte az élő adásokban
- irigykedik egy sort VR Jani új Teslájára, de azért bevallja, hogy neki esélye sincs ilyenre
- "ez az egész videózás eddig csak veszteséges és kárt okozott nekem"
- vett több influencerkedő könyvet, amiben az volt a nulladik lépés, hogy szerezz 1000 rajongót, neki saját bevallása szerint pár tucat van, amire több szát troll jut, de a rajongók száma nem gyarapodik mellé, ami baj
- "sokkal jobb helyzetben vagyok, mint bármikor korábban"
- háklisnak nevezi az ogrét
- már senki nem szorul a segítségére (akkor miért küldtél pénzt Márknak?)
- elismeri, hogy ebből az élethelyzetből többet ki kellene hozni
- 15-20 perc alatt zseniális videós ötletek jönnek ki a fejéből
- a VR-osokhoz kezdi hasonlítani magát, de két másodperc múlva inkább Molnár Fasz Árpádhoz lövi be a szintjén, de még őt is maga fölé helyezi
- "én még több mint 800 ezer forint célzott kifizetés után sem tudtam egy valakit rávenni, hogy a saját otthonában kezdje el streamelni a kutyáját"
- elismeri, hogy az általa gyártott tartalom nem érdemes a figyelemre és a támogatásra, ezen pedig változtatnia szükséges
- megpróbál olyan flokk tartalmakat gyártani, amit ő is szívesen nézne meg, megpróbálja kiélni a kreatív ötleteit
- azzal akarja kezdeni, hogy rendezi a körülötte lévő kuplerájt
- a még kiadatlan utazós flokkokat akarja kiadni először, de aztán jön a Nagy Változtatás márciustól (már most kezdi elsodikázni), ez minőségbeli ugrást fog jelenteni
- forgatókönyvet fog írni a flokkokhoz, a spontanitás nem hoz nézőket
- ebben az évben el akar érni rendszeres pár tízezres közönséget, vagy levonja azt a következtetést, hogy ez a videós műfaj nem megy neki
- azt mondja, hogy a Twitchen nem volt valódi esélye a növekedésre (érdekes, pedig egyszerre 800 nézője is volt már)
- "a VR Janinak ez egy Teslát hozott, nekem egy teslányi adósságot" (egészen újfajta értelmezése a tesla mértékegységnek XD), ez "nem optimális"
- nem törli a korábbi flokkokat
- szerinte a közönség igényein múlik majd, hogy a tervezett flokkoló stílus áttörés lesz, vagy marad trash
- holnap, hétfőn doboz-összeszerelős live
- egyszerre négy eszközzel rögzíti a hangot
- a legutóbbi mikrofonvásárlást csak a jövő heti flokkba vágja bele (igazi profi)
- "valószínűleg örökre" kitiltották Twitchről
- azért volt köntösben, mert a hajvágás és a zuhanyzás után annyira sietett, hogy még felöltözni sem volt ideje (XDDD)
- nagyon ügyelt arra, hogy csukva legyen a köpenye, de egy leülésnél "nem sikerült"
- a fórumról idéz egy trolltól, de nem meri megnevezni
- megírta a Twitchnek, hogy egyetért a bannal de hetyetye, várhatóan egy hónap múlva kap választ
- lesz stream, ha lesz kedve
- eközben premier plánban figyelhetünk megy egy sörösdobozt a kamera előtt
- nem volt ideje rendszeresen streamelni, emiatt lehetett "zavartságot" látni rajta szerinte az élő adásokban
- irigykedik egy sort VR Jani új Teslájára, de azért bevallja, hogy neki esélye sincs ilyenre
- "ez az egész videózás eddig csak veszteséges és kárt okozott nekem"
- vett több influencerkedő könyvet, amiben az volt a nulladik lépés, hogy szerezz 1000 rajongót, neki saját bevallása szerint pár tucat van, amire több szát troll jut, de a rajongók száma nem gyarapodik mellé, ami baj
- "sokkal jobb helyzetben vagyok, mint bármikor korábban"
- háklisnak nevezi az ogrét
- már senki nem szorul a segítségére (akkor miért küldtél pénzt Márknak?)
- elismeri, hogy ebből az élethelyzetből többet ki kellene hozni
- 15-20 perc alatt zseniális videós ötletek jönnek ki a fejéből
- a VR-osokhoz kezdi hasonlítani magát, de két másodperc múlva inkább Molnár Fasz Árpádhoz lövi be a szintjén, de még őt is maga fölé helyezi
- "én még több mint 800 ezer forint célzott kifizetés után sem tudtam egy valakit rávenni, hogy a saját otthonában kezdje el streamelni a kutyáját"
- elismeri, hogy az általa gyártott tartalom nem érdemes a figyelemre és a támogatásra, ezen pedig változtatnia szükséges
- megpróbál olyan flokk tartalmakat gyártani, amit ő is szívesen nézne meg, megpróbálja kiélni a kreatív ötleteit
- azzal akarja kezdeni, hogy rendezi a körülötte lévő kuplerájt
- a még kiadatlan utazós flokkokat akarja kiadni először, de aztán jön a Nagy Változtatás márciustól (már most kezdi elsodikázni), ez minőségbeli ugrást fog jelenteni
- forgatókönyvet fog írni a flokkokhoz, a spontanitás nem hoz nézőket
- ebben az évben el akar érni rendszeres pár tízezres közönséget, vagy levonja azt a következtetést, hogy ez a videós műfaj nem megy neki
- azt mondja, hogy a Twitchen nem volt valódi esélye a növekedésre (érdekes, pedig egyszerre 800 nézője is volt már)
- "a VR Janinak ez egy Teslát hozott, nekem egy teslányi adósságot" (egészen újfajta értelmezése a tesla mértékegységnek XD), ez "nem optimális"
- nem törli a korábbi flokkokat
- szerinte a közönség igényein múlik majd, hogy a tervezett flokkoló stílus áttörés lesz, vagy marad trash
- holnap, hétfőn doboz-összeszerelős live
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 19:46:04
x68)
Még mindig faszaság február van amúgy korcs?
Mifaaaaaaaaaaaan
Kotrodj már korcs
Feb 07, 2021 19:46:09
Jaaj azért a bélig benyalós pitizős masni azért ment a ticcsnek.
Fogd már fel te büdös korcs NEM vagy való a ticcsre mi a fasznak erőlteted annyira azt a platformot?
Már mondtam,hogy az ilyen büdös alkesz gecik a youtubera valók.
DrDissrispectet elsőre kibaszták onnan téged meg most 3x-ra majd biztos veled fognak itt szórakozni. Világosan megmondták,hogy az utolsó figyelmeztetést kaptad,TAKARODJ!
Fogd már fel te büdös korcs NEM vagy való a ticcsre mi a fasznak erőlteted annyira azt a platformot?
Már mondtam,hogy az ilyen büdös alkesz gecik a youtubera valók.
DrDissrispectet elsőre kibaszták onnan téged meg most 3x-ra majd biztos veled fognak itt szórakozni. Világosan megmondták,hogy az utolsó figyelmeztetést kaptad,TAKARODJ!
Feb 07, 2021 19:46:09
Twiccs Chat
(
x5)
Feb 07, 2021 19:46:21
x5)
a fórumról idéz 2p-től.. az autós példa XD gyáá ennyire nincsen már flokktéma korcs? :D legalább jelöld meg a forrásod hogy forum.sodika.org :D
#50euro + kamatok
bolgár jeti
(
x30)
Feb 07, 2021 19:46:28
x30)
Rendesen megzuhant a púpos. De sokkal jobb volt ez a flokk rész, mint bármelyik az elmúlt évekből.
habos babafos
(
x3)
Feb 07, 2021 19:47:01
x3)
Recskás bazdmeg hogy a kurvaanyádba lehet így ülni mint egy rossz buzi bazdmeg. Úgy alád rúgnék egyet ilyenkor.
Ezt nyjem értyem
Okjs Snecologus
(
x1)
Feb 07, 2021 19:47:28
x1)
hohó, teslás hasonlat valami zseniális :D
Jól haladsz sneci, már csak a pedofil-buzi hajlamaidat kell beismernek, de előbb kezd a masztipartis kommentel :D
szutyok
Jól haladsz sneci, már csak a pedofil-buzi hajlamaidat kell beismernek, de előbb kezd a masztipartis kommentel :D
Karib
(
x10)
Feb 07, 2021 19:47:45
x10)
Hát ez elég gyenge flokk lett amúgy.
bolgár jeti
(
x30)
Feb 07, 2021 19:48:17
x30)
hohó, teslás hasonlat valami zseniális :D
Okjs Snecologus
(
x1)
Feb 07, 2021 19:49:32
x1)
Az anikós időben igaz ? Akkor azért maradt ki.
Aczél elvtárs
(
x3)
Feb 07, 2021 19:49:33
x3)
Recskás bazdmeg hogy a kurvaanyádba lehet így ülni mint egy rossz buzi bazdmeg. Úgy alád rúgnék egyet ilyenkor.
Megelőztél.
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 19:50:08
x68)
Depi Dezső szerintem segített Endre, most teljesen nézhető volt a flokk. Bár lehet csak azért mondom, mert nagyon örülök a "sikereidnek".
Mifaaaaaaaaaaaan
.
Feb 07, 2021 19:50:20
HÉTFŐN ÖSSZESZERELŐS LIVE!
* ásít *
* ásít *
Feb 07, 2021 19:50:20
Twiccs Chat
(
x5)
Feb 07, 2021 19:50:58
x5)
hogy elcsuklik a hangja mikor azt mondja hogy "ott is azt hangsúlyozzák ki hogy szerezz 1000 valódi... rajongót..." csak nem vetted a feliratkozoidat youtubera? :D
#50euro + kamatok
Adsense Recherche
Feb 07, 2021 19:51:03
Jaaaj, mindjart sir a kisbaba, BRUHUHUHUHUUUU
Feb 07, 2021 19:51:03
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 19:51:16
x68)
Megint a "zseniális" videóötleteiről magyaráz, de itt mire kell gondolni? Első linzi hó az ablakból filmezve? Dörpapa rajzai?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Feb 07, 2021 19:51:28
Hiába van sok élő néző, ha röhögni jön.
Ebből szponzor nem lesz.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ebből szponzor nem lesz.
Feb 07, 2021 19:51:28
Karib
(
x10)
Feb 07, 2021 19:51:43
x10)
Endre, Márknak tetszett a műsor? :) Nem először látta a Puha Slagot, ugye?
Persze hogy nem. Szó szerint elmondta Márk, hogy ekkor még nem látott, vagy valami nagyon hasonló.
sodika
Feb 07, 2021 19:52:11
Megint a "zseniális" videóötleteiről magyaráz, de itt mire kell gondolni? Első linzi hó az ablakból filmezve? Dörpapa rajzai?
A hajdani parabolára érdemes gondolni. Például.
Feb 07, 2021 19:52:11
Karib
(
x10)
Feb 07, 2021 19:52:12
x10)
ekkorát még nem látott*
Twiccs Chat
(
x5)
Feb 07, 2021 19:52:35
x5)
Ebből szponzor nem lesz.
Ebből szponzor nem lesz.
pedig másra ne számits. :D mert nyomorék autista kutya vagy
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 19:53:02
x68)
Ebből szponzor nem lesz.
Ebből szponzor nem lesz.
Neked már sosem lesz szponzorod, mi majd belinkelnénk neki úgyis a pedofil videót, a meztelenkedéseidet stb.
152 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™