Nyugodj meg ennél permább ban nincs a twitchen, ha egy jól kereső csaj lenne akkor megúszta volna egy ejnye bejnyével, de mivel ő egy kopaszodó szatír egy feliratkozóval, nincs az az isten, hogy vissza engedjék.
SoDI, semmiképp se aggódj. Se Anikótól se a mirrortól nem kérjük vissza a donate-eket!
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Donétet hitelből visszafizetni :D komolyan elképesztő ez az ember
Endre, kiverted a kis törpire?
-az etika legmagasabb fokán álló entitás-
archive.org/details/teszt-stream
Mégegyszer köszönöm a segítségüket! Ilyen csodálatos EPOSZ-t még nem láttam. Tele fordulatokkal, mély érzelmekkel. Bár az Anakonda halála című rész egy kissé elszomorított. Szegény fogságban tartott élőlény nem ezt érdemelte. :(
új retard születik?
* ásít *
Asodinak nem a legdrágább dolog kell szerintem egy tesla tekerccsel is beéri.
Csak Tesla-nyi adóssága.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Sodinak már van Teslája, csak minuszban. :) Mi ez ha nem Shiker!?
Csak egyetérteni tudok, de megpróbálok rajta csavarni is egyet!
LEGYÉL TE AZ ELSŐ HAJLÉKTALAN AKI TESLÁBAN LAKIK, és tesla life vlogokat készít!
Van is ötletem az első flokkhoz: "Rácz Gábor barátom rákötötte a rezsót a Teslámra. 200 forintos ravioli a SZÁJBA! #TESLALIFE"
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Szorgosan tologatja a konyhappali hátsó sarkába az összes szemetet és dobálja a rohadás szagú sörösdobozokat, mint amikor a katasztrofális kávégépes incidenst követően bezsákolta az összes cuccát, amit később ugyanúgy kiszórt a szoba véletlenszerű pontjain.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Nekik is villantsd meg a puha pitont Endre!
Kenyér és víz.
Milyen kurva undorító, hogy még ott is a felsőbbrendűségét próbálja bizonygatni, mert egy szaros programozó. :D
KIT ÉRDEKEL SNECI? MINDEN VAGY CSAK NEM PROGRAMOZÓ!
Hmm azt írja, hogy "...és fejlesztői állásokra jelentkezem"
Ez itt nagyon jelen időnek néz ki :)
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Pszichopata állatokra jellemző ez, Gyagyás meg egy ketyegő bomba szerintem aki egyszer elkattan minden mindegy alapon, megkúr és megöl egy kisgyereket és képes lenne még másokat hibáztatni emiatt. Elég ránézni, végigkövettük, ahogy az alkohol csak ront a mentális betegségein...
Sodi sohasem fogalmaz helytelenül :)
Össze lehet rakni simán. Új nyomtató a jelentkezéseknek, ams-nek küldendő papíroknak, munkaidőben egész napokat képes percenkénti megosztásokkal pörögni a facebookon, elhintette többször, hogy a jelenlegi életének fenntartásáért kell most küzdenie, 1-2 hete borzasztó letörten motyogott napokig a liveokban. Szerintem is kibaszták már.
Hát hogyan lehetne szégyenérzete valakinek, aki azt videózta már évekkel ezelőtt is, hogy itt-ott húzogatja a lompost. Meg egy olyan embernek, akinek nincs baráti társasága is csak azért akart jelentkezni masztipartira, hogy legyen valami közös téma. Azt, hogy nem karizmatikus nem így jellemezném, szimplán csak nincs beszédkészsége, és nem is tud. Ő az, aki ha elmegy logopédushoz, 2 hét múlva már a szakember sem tud beszélni normálisan. Aki a streamjeiből Vlog videókat készít "Vlog néző gyerekek"nek majd meztelen pitonját kiteszi. Az sem nekünk szólt, hanem a streamnéző gyerekeknek. Arról nem beszélve, hogy annyira egyedül van, hogy az Ő kapcsolatait csak a sör meg a "kézfertőtlenítő" tarjta egyben. Egy olyan ember, aki fizet más embereknek a barátságért, ami annyit tesz, hogy az ne mondja el nyílvánosan a véleményét róla. Már ott tart, hogy a mérgelődő főbérlője hiányzik neki, mert más már nem tartja vele a kapcsolatot. A nők is azért hagyták mind ott, mert egy normálisan megfogalmazott mondatot nem tudott mondani soha, csak a HŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐHŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ megy neki perfektül, de azzal meg minket idegesít. Azért a TheVR Jani, meg STlacika22 nem dadog ennyire mint te, Snecigeci.
Az más.
Mifaaaaaaaaaaaan
De ény pjogjamozó fatyook!! Halljátok pjogjamozóóó mindenki felett állok. Natyon király sodi a sodi. Sok hülye proli linzi matyar halljátok fejlesztő fatyoook
Iften fatyok, sejintem is én fatyo az iften. Szutyika az Iften? Igen Szutyika az iften Sejintem is.
Elévülnének, ha nem folyó befizetési kötelezettségről lenne szó, hanem egyszeri múltbeli tartozásról. Minden hónapban hozzáíródik 8000 jó magyar Forint az egyenleghez, hahó, és félévente kiküldenek egy egyenlegközlőt, csak a púpos nem veszi át. Ez már elég az elévülés megszakításához.
beismered, hogy megint kirúgtak, korcs?
Kibasztak már végre? Azért jelentkezel pokramozói állásokra?
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Szégyelld magad te patkány, gyerekeknek mutogattad a csoffadt faszodat!
Mifaaaaaaaaaaaan
Az nem volt jó ötlet amikor apád anyádba spriccelt 1981-ben.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Ez konkrétan nem igaz.
Észre se vettem, ezért is lepett meg a ban. Csak utólag visszanézve vettem észre, hogy jogos volt. Addig, amíg nem láttam a saját szememmel, kizártnak tartottam.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Szándékosan vetted fel a köpenyt alsónadrág nélkül, alig vártad, hogy kikandikáljon a puha slagod. Hányszor verted ki a gondolatra, hogy kisgyerekek is láthatták??
Mifaaaaaaaaaaaan
Fejezd már be a kínos magyarázkodást, valld be, hogy egy elmeháborodott beteg pedofil állat vagy! Vár a darkweb sok szeretettel!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Még az elgondolást sem értem, hogy mehetsz ki egy szál faszba emberek elé. Ez nem baleset, mert ahányszor már elhúztad a sztrímjeidet, már most sem kellett volna úgy rohanni, hiszen a végén még egyszer megmutatod az egész testedet ÉLŐ adsában. Az nem csak egy villantás volt a köpeny alól, HÁT NEKIVETKŐZTÉL fogd már fel
Mikor láttad a VR-osokat fürdőköpenyben sztrímelni te igénytelen alkesz trash szar?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Persze veletlenul nem voltal kepes egy alsogatyat se felvenni te pupos gnom
Biztos a jutubos könyveiben olvasta
Mifaaaaaaaaaaaan
Vizes voltam, te fasz.
Pont ez a lényeg, hogy vizes voltam még.
Miért nem vártál akkor a streammel???
Mifaaaaaaaaaaaan
Hát ez konkrétan hazugság. Akkor borultam ki, és kezdtem el ruhákat keresni, amikor már azt hittem, offline vagyok.
Gecis voltál, te fasz, nem vizes.
Na hát ez egy hiba volt.
És a köntösödön miért nem volt öv? Vagy miért nem törölted meg csak az ágyékodat, húztál fel egy boxert?
Az azt megelőző sztrímekben is köpenyben voltál te hazug geci.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Legalább már nem voltál vizes
Mifaaaaaaaaaaaan
Takarodj már innen te torz testű korcs! Mikor ölöd meg magad?
1 hiba = -1 stream platform
Mifaaaaaaaaaaaan
Kompenzálsz a Twitchen, mert már nem bírtad tovább a késztetést, hogy ne mutogasd gyerekeknek a faszodat te büdös korcs. Hirtelen megjelensz megint, amikor a melócsáról volt szó, ez is milyen meglepő :))
Tekinthetjük súlyos hibának? :)
Éveken ét nincs azon öv már.
És tartottam a kezemmel végig a hasamnál, az is világosan látszik.
Csak nem elég jól, mert alul így is fellibbent.
Majd legközelebb figyelsz erre is.
Igen.
Kevés dolgot baszok el én az életben, szinte soha semmit, de ez a szabályt erősítő kivétel volt.
Nem elhinni kell, hanem megnézni.
Látszik, hogy nem volt az.
Ehhez kétség sem fér.
Kevés dolgot baszok el én az életben, szinte soha semmit
Ezt te sem gondolhatod komolyan.
Az egész életedet elbasztad már te barom :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
XD
Év kommentje
Egyetem, diploma Hahó!
Zöldvövezeti lakás, kurva anyád.
Na, ez meg a másik. Van 14 millió forintos set-upod, de rendes köntösöd nincs? Okos sodi a sodi, utye?
-40 ezer eurós adósság
-szétrohadt fogak
-súlyos gerincsérv
-impotencia
-alkoholizmus
-lehúzott balek
-legó kirakás
-igénytelen szeméttelep környezet
-3 kirúgás egy év alatt
-Andi
-Mindegy
Ezért van akkor mínuszban a paypalja XD
Egyetemen nem tanítottak meg megtörölközni te szar?
sodikutya
Hihetetlen, hogy képes vagy ennyire ostoba lenni és le mered ezt írni. Téged ki kéne lőni az űrbe a picsába, mert a társadalom szemében egy rákos sejt vagy. A gyerekek megrontója, rondább, mint a világháború!
Ezt majd még eldöntöm.
Ahogy érzem.
Mostantól akkor van stream, ha kedvem van hozzá éppen.
Miről beszélsz, te szerencsétlen? 200 néző elé ültél le kilógó fasszal műsort szolgáltatni! Ez pont olyan, mintha az utcán villantottál volna pöcsöt egy teli busznyi embernek, hahó! Az utcára sem mész ki meztelenül, igazam van? Akkor miért gondoltad azt, hogy a streambe ez belefér? Ennyire leépültél agyilag?
te púp, megint részeg vagy? ezzel még magadat is csak nehezen tudod átbaszni
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Tehát a megbánós flokkot képes voltál hazugsággal lezárni. Nem is vártunk tőled mást, te ostoba balek
Azt mondtad, hogy lesz és 24 órával előtte már tudod
Mifaaaaaaaaaaaan
Welcome to Snecology, I will be your guide.
Ezt szerintem lopom, megy a github főoldalára :)
Eddig tartott az ígéret, hogy 24 órával stream előtt már bejelented, hogy lesz v nem? XD
Az egy zárt köpeny volt, amit folyamatosan tartottam is a hasamnál. Ez világosan látszik.
Kotrodj már korcs
Feb 08, 2021 13:05:11
Azért lenne jó ha most tényleg örökös bant kapna mert most is
biztos,hogy a földön csúszva a lábukat csókolgatva meghunyászkodó pitiző stílusú masnit küldött, abban a reményben,hogy megsajnálják. És ha most örökre kibasszák akkor azzal végre demonstrálná valaki,hogy nem lehet mindent állandóan megúszni hazudozással és talpnyalással.
El kell húzni a cipőt és össze taposni a torz fejét!
biztos,hogy a földön csúszva a lábukat csókolgatva meghunyászkodó pitiző stílusú masnit küldött, abban a reményben,hogy megsajnálják. És ha most örökre kibasszák akkor azzal végre demonstrálná valaki,hogy nem lehet mindent állandóan megúszni hazudozással és talpnyalással.
Feb 08, 2021 13:05:11
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 08, 2021 13:10:46
x2)
Azért lenne jó ha most tényleg örökös bant kapna mert most is
Nyugodj meg ennél permább ban nincs a twitchen, ha egy jól kereső csaj lenne akkor megúszta volna egy ejnye bejnyével, de mivel ő egy kopaszodó szatír egy feliratkozóval, nincs az az isten, hogy vissza engedjék.
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2021 13:12:37
x68)
Remélem ma tényleg lesz KEDVE sodinak streamelni, hiszen azt mondta, hogy ezt 1 nappal előtte már tudni fogja!
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Feb 08, 2021 13:21:29
x24)
Aside filléreket hozott a Twitchnek (kivehettek belőle összesen kb 20 dollárt a futtatott hirdetések után), szó szerint egy senki hiába nézte a végén viszonylag sok troll. A donatek pedig a Streamlabson keresztül mentek neki, ami köztudottan nácikat pénzelő republikánus csoportok funding bázisa. Összesen pedig két feliratkozója volt, ha jól emlékszem a legutóbbit nekem giftelte valaki még januárban és az utolsó júniusi profi overlay-es adásokban is én virítottam ott, mint last sub, szóval ja. SHIKER.
Egy ilyen senkiért nem fognak ennyit szenvedni adminisztrációval, egyszerűen nem is látszódik a radaron az amazon-twitch szemében.
Apropó SHIKER:
Endre, azt csiripelik a madarak, hogy a donatek-et sorra vonják vissza tőled és hiába ajánlottál fel 0.1 eurós refundot a PayPal supporton keresztül a trolloknak, te rendre elveszíted a claim-eket. Valószínűnek tartom, hogy ezeket az összegeket már elittad és most nyúlhatsz a zsebedbe, hogy visszafizesd az embereknek a jogos igénylésüket :DDDD

Egy ilyen senkiért nem fognak ennyit szenvedni adminisztrációval, egyszerűen nem is látszódik a radaron az amazon-twitch szemében.
Apropó SHIKER:
Endre, azt csiripelik a madarak, hogy a donatek-et sorra vonják vissza tőled és hiába ajánlottál fel 0.1 eurós refundot a PayPal supporton keresztül a trolloknak, te rendre elveszíted a claim-eket. Valószínűnek tartom, hogy ezeket az összegeket már elittad és most nyúlhatsz a zsebedbe, hogy visszafizesd az embereknek a jogos igénylésüket :DDDD

Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2021 13:31:21
x68)
Mínuszba donételnek neked Endre, mi ez, ha nem siker?
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Feb 08, 2021 13:36:45
x30)
Mínuszba donételnek neked Endre, mi ez, ha nem siker?
SoDI, semmiképp se aggódj. Se Anikótól se a mirrortól nem kérjük vissza a donate-eket!
again mine the refund
(
x6)
Feb 08, 2021 13:38:58
x6)
Aside filléreket hozott a Twitchnek (kivehettek belőle összesen kb 20 dollárt a futtatott hirdetések után), szó szerint egy senki hiába nézte a végén viszonylag sok troll. A donatek pedig a Streamlabson keresztül mentek neki, ami köztudottan nácikat pénzelő republikánus csoportok funding bázisa. Összesen pedig két feliratkozója volt, ha jól emlékszem a legutóbbit nekem giftelte valaki még januárban és az utolsó júniusi profi overlay-es adásokban is én virítottam ott, mint last sub, szóval ja. SHIKER.
Apropó SHIKER:
Apropó SHIKER:
Donétet hitelből visszafizetni :D komolyan elképesztő ez az ember
egyik_néző
Feb 08, 2021 13:39:53
Találós kérdés: ki van a képen?
Endre, kiverted a kis törpire?
Feb 08, 2021 13:39:53
SoDi Keretmentes Kártya
Feb 08, 2021 13:43:13
Kedves Snecológusok!
Az lenne Önökhöz a kérdésem, hogy a 02.06. Stream teljes felvétele elérhető e Maguknál. Mindig is szerettem a Dokumentum filmeket, de a Médiabirodalom Bukása című epizód bizonyos tartalmak miatt nem került ki teljes valójában. Megoldható lenne az, hogy alternatív felületen leadják az adást azok számára, akik lemaradtak az eseményekről? Előre is köszönöm a Válaszukat, és további sikeres munkát kívánok Önöknek!
Üdvözlettel:
Egy lelkes rajongójuk
Az lenne Önökhöz a kérdésem, hogy a 02.06. Stream teljes felvétele elérhető e Maguknál. Mindig is szerettem a Dokumentum filmeket, de a Médiabirodalom Bukása című epizód bizonyos tartalmak miatt nem került ki teljes valójában. Megoldható lenne az, hogy alternatív felületen leadják az adást azok számára, akik lemaradtak az eseményekről? Előre is köszönöm a Válaszukat, és további sikeres munkát kívánok Önöknek!
Üdvözlettel:
Egy lelkes rajongójuk
Feb 08, 2021 13:43:13
fruzs1
(
x1)
Feb 08, 2021 13:45:01
x1)
Kedves Snecológusok!
Üdvözlettel:
Egy lelkes rajongójuk
Üdvözlettel:
Egy lelkes rajongójuk
SoDi Keretmentes Kártya
Feb 08, 2021 13:50:33
Mégegyszer köszönöm a segítségüket! Ilyen csodálatos EPOSZ-t még nem láttam. Tele fordulatokkal, mély érzelmekkel. Bár az Anakonda halála című rész egy kissé elszomorított. Szegény fogságban tartott élőlény nem ezt érdemelte. :(
Feb 08, 2021 13:50:33
Brian
(
x2)
Feb 08, 2021 14:15:21
x2)
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Jövő héten
Hahó!
Az más.
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Na meló, csá.
Jövő héten
Hahó!
Az más.
Soha többet nem írok ide
* ásít *
új retard születik?
* ásít *
-
Feb 08, 2021 14:17:01
Akkor sodinak nem lesz Teslája??
Feb 08, 2021 14:17:01
Nikola
Feb 08, 2021 14:19:19
Asodinak nem a legdrágább dolog kell szerintem egy tesla tekerccsel is beéri.
Feb 08, 2021 14:19:19
Zsénó
(
x22)
Feb 08, 2021 14:20:25
x22)
Csak Tesla-nyi adóssága.
SoDi Keretmentes Kártya
Feb 08, 2021 14:22:42
Még azt mondja Tesla, haver hát biciklivel nem tud közlekedni. Nem is tudom milyen elvárásai vannak :D
Feb 08, 2021 14:22:42
SoDi Keretmentes Kártya
Feb 08, 2021 14:29:28
Amúgy Sneci tudod hol rondtottad el? Nem Márknak meg dörpapának kellett volna pénzt adni, hanem azt a pénzt odaadni TheVR Janinak és STlacika22-nek. Látod, ők menőznek, de nézik őket, Te faszt villantasz és letiltanak. Pedig már régen sikeres csatornád lenne
Feb 08, 2021 14:29:28
Hitelkártyavár
Feb 08, 2021 14:29:36
Sodinak már van Teslája, csak minuszban. :) Mi ez ha nem Shiker!?
Feb 08, 2021 14:29:36
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 08, 2021 14:42:23
x16)
Trollok, akik szokták telefonon snecit hívogatni:
Küldhetnétek neki hajnalonként 3-4 fele motiváló sms-eket, mint "Wo ist der Ticket, Jude?", "Hast du mal fortschritten?" vagy hasonlók.
Mivel legutóbb akkorát őrjöngött, hogy 2021-ben miért sms-t írtak neki, és órákig észre sem vette, biztosan örülne ébersége fenntartásának.
Küldhetnétek neki hajnalonként 3-4 fele motiváló sms-eket, mint "Wo ist der Ticket, Jude?", "Hast du mal fortschritten?" vagy hasonlók.
Mivel legutóbb akkorát őrjöngött, hogy 2021-ben miért sms-t írtak neki, és órákig észre sem vette, biztosan örülne ébersége fenntartásának.
Pitonnyúzó Péntek
Feb 08, 2021 14:42:57
Sodi ne hagyd magad, mi az hogy VíárPistinek van teslája a streamelésből neked nincs?? MEGÉRDEMLED! Te sokkal professzionálisabban szívvel lélekkel nyomtad. VEDD MEG MAGADNAK! Ott van a üresen álló hitelkeret, használd fel rá, ennyi jár azok után amin keresztül mész.
nem mellesleg a tesla nagyon jó leszcsajoznipasizni és forgathatnál flokkot arról hogy milyen az élet egy elektromos autóval. HAndrást simán lenyomnád, látod neki nem tellik teslára se csak valami női renault zoéval nyomatja.
EZ AZ EGYETLEN LEHETŐSÉGED VÉGIG VINNI A STREAMER KARRIERED!
nem mellesleg a tesla nagyon jó lesz
Feb 08, 2021 14:42:57
stressznélküli nyugi
(
x2)
Feb 08, 2021 14:45:28
x2)
Kenyér és víz.
rBali
(
x24)
Feb 08, 2021 14:50:17
x24)
Sodi ne hagyd magad, mi az hogy VíárPistinek van teslája a streamelésből neked nincs?? MEGÉRDEMLED! Te sokkal professzionálisabban szívvel lélekkel nyomtad. VEDD MEG MAGADNAK! Ott van a üresen álló hitelkeret, használd fel rá, ennyi jár azok után amin keresztül mész.
Csak egyetérteni tudok, de megpróbálok rajta csavarni is egyet!
LEGYÉL TE AZ ELSŐ HAJLÉKTALAN AKI TESLÁBAN LAKIK, és tesla life vlogokat készít!
Van is ötletem az első flokkhoz: "Rácz Gábor barátom rákötötte a rezsót a Teslámra. 200 forintos ravioli a SZÁJBA! #TESLALIFE"
Örebro
(
x17)
Feb 08, 2021 15:04:35
x17)
Többen kerdezik, miert vagy ilyen csendben ma? Egy Isten nem hallgat!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 08, 2021 15:07:24
x38)
Felkérdezés és kirúgás lett ASODI sorsa a melócsában. Bizony!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2021 15:14:11
x68)
Endre, csak a munkádban, a hobbidban és a szociális életedben vagy egy katasztrófa, minden más megy!
Mifaaaaaaaaaaaan
Karib
(
x10)
Feb 08, 2021 15:15:34
x10)
A recskás hajnalban a linzi magyarok csoportban osztotta az észt:

Aki bent van, nyomhatna egy tényfeltárást a kommentje alá.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.

rBali
(
x24)
Feb 08, 2021 15:16:43
x24)
Többen kerdezik, miert vagy ilyen csendben ma? Egy Isten nem hallgat!
Szorgosan tologatja a konyhappali hátsó sarkába az összes szemetet és dobálja a rohadás szagú sörösdobozokat, mint amikor a katasztrofális kávégépes incidenst követően bezsákolta az összes cuccát, amit később ugyanúgy kiszórt a szoba véletlenszerű pontjain.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Feb 08, 2021 15:17:31
x2)
Nekik is villantsd meg a puha pitont Endre!
rBali
(
x24)
Feb 08, 2021 15:17:52
x24)
Milyen kurva undorító, hogy még ott is a felsőbbrendűségét próbálja bizonygatni, mert egy szaros programozó. :D
KIT ÉRDEKEL SNECI? MINDEN VAGY CSAK NEM PROGRAMOZÓ!
Zsénó
(
x22)
Feb 08, 2021 15:19:09
x22)
SoDi Keretmentes Kártya
Feb 08, 2021 15:21:41
Valaki igazán odarakhatná a meztelen testecskéjét, had ismerje meg a j9vendőbeli főnöke alaposan az új sztárdolgozóját :D
* ásít *
* ásít *
Feb 08, 2021 15:21:41
Kotrodj már korcs
Feb 08, 2021 15:23:15
Számomra az a legeslegdurvább,hogy az ember meztelen teste örökre fent marad a neten és ő egy hajszálnyi szégyenérzetet sem érez ez totálisan látszik rajta. Én ebben a helyezetben még örülnék is a twitch bannak mert igy tudnám mire fogni a lapitva elkullogást. Szóval ez a gátlástalanság ez a szégyenérzet totális hiánya ez nagyon durva.
Feb 08, 2021 15:23:15
rBali
(
x24)
Feb 08, 2021 15:28:58
x24)
Számomra az a legeslegdurvább,hogy az ember meztelen teste örökre fent marad a neten és ő egy hajszálnyi szégyenérzetet sem érez ez totálisan látszik rajta. Én ebben a helyezetben még örülnék is a twitch bannak mert igy tudnám mire fogni a lapitva elkullogást. Szóval ez a gátlástalanság ez a szégyenérzet totális hiánya ez nagyon durva.
Pszichopata állatokra jellemző ez, Gyagyás meg egy ketyegő bomba szerintem aki egyszer elkattan minden mindegy alapon, megkúr és megöl egy kisgyereket és képes lenne még másokat hibáztatni emiatt. Elég ránézni, végigkövettük, ahogy az alkohol csak ront a mentális betegségein...
Sodi sohasem fogalmaz helytelenül :)
Össze lehet rakni simán. Új nyomtató a jelentkezéseknek, ams-nek küldendő papíroknak, munkaidőben egész napokat képes percenkénti megosztásokkal pörögni a facebookon, elhintette többször, hogy a jelenlegi életének fenntartásáért kell most küzdenie, 1-2 hete borzasztó letörten motyogott napokig a liveokban. Szerintem is kibaszták már.
SoDi Keretmentes Kártya
Feb 08, 2021 15:32:57
Hát hogyan lehetne szégyenérzete valakinek, aki azt videózta már évekkel ezelőtt is, hogy itt-ott húzogatja a lompost. Meg egy olyan embernek, akinek nincs baráti társasága is csak azért akart jelentkezni masztipartira, hogy legyen valami közös téma. Azt, hogy nem karizmatikus nem így jellemezném, szimplán csak nincs beszédkészsége, és nem is tud. Ő az, aki ha elmegy logopédushoz, 2 hét múlva már a szakember sem tud beszélni normálisan. Aki a streamjeiből Vlog videókat készít "Vlog néző gyerekek"nek majd meztelen pitonját kiteszi. Az sem nekünk szólt, hanem a streamnéző gyerekeknek. Arról nem beszélve, hogy annyira egyedül van, hogy az Ő kapcsolatait csak a sör meg a "kézfertőtlenítő" tarjta egyben. Egy olyan ember, aki fizet más embereknek a barátságért, ami annyit tesz, hogy az ne mondja el nyílvánosan a véleményét róla. Már ott tart, hogy a mérgelődő főbérlője hiányzik neki, mert más már nem tartja vele a kapcsolatot. A nők is azért hagyták mind ott, mert egy normálisan megfogalmazott mondatot nem tudott mondani soha, csak a HŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐHŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ megy neki perfektül, de azzal meg minket idegesít. Azért a TheVR Jani, meg STlacika22 nem dadog ennyire mint te, Snecigeci.
Az más.
Feb 08, 2021 15:32:57
rBali
(
x24)
Feb 08, 2021 15:36:06
x24)
Endre, olyan könyvet is veszel majd amiben leírják, mit kell tenni ha kibasznak a Twitch-ről? Biztos készült ilyen is és akkor tudod az abban leírtakat szimulálni, mint egy gép. Hallod korcs?
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2021 15:36:57
x68)
AMS sodi
Feb 08, 2021 15:37:57
De ény pjogjamozó fatyook!! Halljátok pjogjamozóóó mindenki felett állok. Natyon király sodi a sodi. Sok hülye proli linzi matyar halljátok fejlesztő fatyoook
Feb 08, 2021 15:37:57
SoDi Keretmentes Kártya
Feb 08, 2021 15:42:49
Iften fatyok, sejintem is én fatyo az iften. Szutyika az Iften? Igen Szutyika az iften Sejintem is.
Feb 08, 2021 15:42:49
sodika
Feb 08, 2021 15:42:56
Történt egy fél másodperces baleset, utána meg már azt hittem, minden offline-ba ment. Nem vidám dolog, de a szégyenkezés olyan szinten indokolt csak, hogy az ember beismeri, hogy hibázott, részegen köntösben mászkálni nem volt jó ötlet.
Feb 08, 2021 15:42:56
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 08, 2021 15:43:48
x37)
na ebben felesleges reménykedni. Ezek a TB tartozások szépen elévülnek 5 év után sajnos.
Elévülnének, ha nem folyó befizetési kötelezettségről lenne szó, hanem egyszeri múltbeli tartozásról. Minden hónapban hozzáíródik 8000 jó magyar Forint az egyenleghez, hahó, és félévente kiküldenek egy egyenlegközlőt, csak a púpos nem veszi át. Ez már elég az elévülés megszakításához.
-
Feb 08, 2021 15:43:56
Történt egy fél másodperces baleset, utána meg már azt hittem, minden offline-ba ment. Nem vidám dolog, de a szégyenkezés olyan szinten indokolt csak, hogy az ember beismeri, hogy hibázott, részegen köntösben mászkálni nem volt jó ötlet.
beismered, hogy megint kirúgtak, korcs?
Feb 08, 2021 15:43:56
Púpszász réme
(
x1)
Feb 08, 2021 15:44:03
x1)
Kibasztak már végre? Azért jelentkezel pokramozói állásokra?
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2021 15:45:00
x68)
sodika
Feb 08, 2021 15:45:22
Valamit benéztetek, az több mint 2 hónapos komment.
Feb 08, 2021 15:45:22
Sodipatkány
(
x1)
Feb 08, 2021 15:45:45
x1)
Az nem volt jó ötlet amikor apád anyádba spriccelt 1981-ben.
sodika
Feb 08, 2021 15:46:25
Ez konkrétan nem igaz.
Észre se vettem, ezért is lepett meg a ban. Csak utólag visszanézve vettem észre, hogy jogos volt. Addig, amíg nem láttam a saját szememmel, kizártnak tartottam.
Feb 08, 2021 15:46:25
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2021 15:47:08
x68)
Ez konkrétan nem igaz.
Szándékosan vetted fel a köpenyt alsónadrág nélkül, alig vártad, hogy kikandikáljon a puha slagod. Hányszor verted ki a gondolatra, hogy kisgyerekek is láthatták??
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Feb 08, 2021 15:48:22
x7)
Jó érzés lehet megnyitni a buzioldalakat vagy más szennyoldalakat úgy, hogy nem tudhatod, mikor látod meg a saját szemeddel a saját pitonod.
|__o__|
Faszaság van
(
x2)
Feb 08, 2021 15:49:25
x2)
Fejezd már be a kínos magyarázkodást, valld be, hogy egy elmeháborodott beteg pedofil állat vagy! Vár a darkweb sok szeretettel!
SoDi Keretmentes Kártya
Feb 08, 2021 15:49:29
Ez konkrétan nem igaz.
Még az elgondolást sem értem, hogy mehetsz ki egy szál faszba emberek elé. Ez nem baleset, mert ahányszor már elhúztad a sztrímjeidet, már most sem kellett volna úgy rohanni, hiszen a végén még egyszer megmutatod az egész testedet ÉLŐ adsában. Az nem csak egy villantás volt a köpeny alól, HÁT NEKIVETKŐZTÉL fogd már fel
Feb 08, 2021 15:49:29
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 08, 2021 15:49:34
x13)
Ez konkrétan nem igaz.
Mikor láttad a VR-osokat fürdőköpenyben sztrímelni te igénytelen alkesz trash szar?
bunkibankos kisfiu
Feb 08, 2021 15:49:38
Ez konkrétan nem igaz.
Feb 08, 2021 15:49:38
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2021 15:50:40
x68)
Biztos a jutubos könyveiben olvasta
sodika
Feb 08, 2021 15:51:08
Vizes voltam, te fasz.
Feb 08, 2021 15:51:08
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2021 15:51:40
x68)
Vizes voltam, te fasz.
sodika
Feb 08, 2021 15:52:13
HÁT NEKIVETKŐZTÉL fogd már fel
Hát ez konkrétan hazugság. Akkor borultam ki, és kezdtem el ruhákat keresni, amikor már azt hittem, offline vagyok.
Feb 08, 2021 15:52:13
Sodipatkány
(
x1)
Feb 08, 2021 15:52:16
x1)
Vizes voltam, te fasz.
Gecis voltál, te fasz, nem vizes.
sodika
Feb 08, 2021 15:52:25
Na hát ez egy hiba volt.
Feb 08, 2021 15:52:25
Faszaság van
(
x2)
Feb 08, 2021 15:52:28
x2)
Vizes voltam, te fasz.
És a köntösödön miért nem volt öv? Vagy miért nem törölted meg csak az ágyékodat, húztál fel egy boxert?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 08, 2021 15:52:29
x13)
Vizes voltam, te fasz.
Az azt megelőző sztrímekben is köpenyben voltál te hazug geci.
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2021 15:52:43
x68)
Legalább már nem voltál vizes
Minuszoló
Feb 08, 2021 15:52:51
Vizes voltam, te fasz.
Takarodj már innen te torz testű korcs! Mikor ölöd meg magad?
Feb 08, 2021 15:52:51
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2021 15:53:21
x68)
Na hát ez egy hiba volt.
1 hiba = -1 stream platform
rBali
(
x24)
Feb 08, 2021 15:53:29
x24)
Vizes voltam, te fasz.
Kompenzálsz a Twitchen, mert már nem bírtad tovább a késztetést, hogy ne mutogasd gyerekeknek a faszodat te büdös korcs. Hirtelen megjelensz megint, amikor a melócsáról volt szó, ez is milyen meglepő :))
-
Feb 08, 2021 15:54:23
Na hát ez egy hiba volt.
Feb 08, 2021 15:54:23
sodika
Feb 08, 2021 15:54:34
Feb 08, 2021 15:54:34
Sodipatkány
(
x1)
Feb 08, 2021 15:54:49
x1)
Na hát ez egy hiba volt.
Majd legközelebb figyelsz erre is.
Elsőéves
Feb 08, 2021 15:54:54
A pitont már annyira benőtte a háj, hogy csak kereste az utat kicsit a levegőre, ez igazán nem a recskás hibája. :D
Feb 08, 2021 15:54:54
sodika
Feb 08, 2021 15:55:10
Igen.
Kevés dolgot baszok el én az életben, szinte soha semmit, de ez a szabályt erősítő kivétel volt.
Feb 08, 2021 15:55:10
Faszaság van
(
x2)
Feb 08, 2021 15:55:47
x2)
tyodi, te a szaunákban is napszemüvegben meg szar kínai papucsban mutogatod a petyhüdt 15 centis faszodat?
rBali
(
x24)
Feb 08, 2021 15:55:53
x24)
Persze, higgye is el bárki, hogy nem volt szándékos azok után, hogy képes vagy 4 órákat késni gond nélkül az előre beígért időponthoz képest. Amit kérdezel is hazugság.
sodika
Feb 08, 2021 15:56:01
A szégyenérzet kérdésére válaszoltam.
Volt egy nagy hiba, de az élet akkor is megy tovább.
Ennyi.
Volt egy nagy hiba, de az élet akkor is megy tovább.
Ennyi.
Feb 08, 2021 15:56:01
sodika
Feb 08, 2021 15:56:32
Persze, higgye is el bárki, hogy nem volt szándékos azok után, hogy képes vagy 4 órákat késni gond nélkül az előre beígért időponthoz képest.
Nem elhinni kell, hanem megnézni.
Látszik, hogy nem volt az.
Ehhez kétség sem fér.
Feb 08, 2021 15:56:32
Faszaság van
(
x2)
Feb 08, 2021 15:56:34
x2)
Kevés dolgot baszok el én az életben, szinte soha semmit
Ezt te sem gondolhatod komolyan.
sodika
Feb 08, 2021 15:56:44
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Feb 08, 2021 15:56:44
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2021 15:56:54
x68)
Igen.
Az egész életedet elbasztad már te barom :DDD
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 08, 2021 15:57:30
x19)
Igen.
XD
Év kommentje
Sodipatkány
(
x1)
Feb 08, 2021 15:57:40
x1)
Igen.
Egyetem, diploma Hahó!
Zöldvövezeti lakás, kurva anyád.
Faszaság van
(
x2)
Feb 08, 2021 15:57:51
x2)
Na, ez meg a másik. Van 14 millió forintos set-upod, de rendes köntösöd nincs? Okos sodi a sodi, utye?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 08, 2021 15:58:37
x13)
Igen.
-40 ezer eurós adósság
-szétrohadt fogak
-súlyos gerincsérv
-impotencia
-alkoholizmus
-lehúzott balek
-legó kirakás
-igénytelen szeméttelep környezet
-3 kirúgás egy év alatt
-Andi
-Mindegy
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 08, 2021 15:58:41
x19)
Apropó SHIKER:
Apropó SHIKER:
Ezért van akkor mínuszban a paypalja XD
Végső megoldás
Feb 08, 2021 15:59:01
Vizes voltam, te fasz.
Egyetemen nem tanítottak meg megtörölközni te szar?
Feb 08, 2021 15:59:01
technikai_proba
(
x1)
Feb 08, 2021 15:59:04
x1)
sodi, ha nem vagy tress, miért lóbálod bele a pitont a kamerába. erre válaszolj, hahó!
rBali
(
x24)
Feb 08, 2021 16:00:07
x24)
Igen.
Hihetetlen, hogy képes vagy ennyire ostoba lenni és le mered ezt írni. Téged ki kéne lőni az űrbe a picsába, mert a társadalom szemében egy rákos sejt vagy. A gyerekek megrontója, rondább, mint a világháború!
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2021 16:03:07
x68)
Ma ugye lesz összeszerelős live?
Mifaaaaaaaaaaaan
Mitvisz
(
x1)
Feb 08, 2021 16:03:29
x1)
Az okok melyek miatt már kibaszhatták:
- folyamatosan facen meg itt lurkol
- asztalon sodikacv.pdf
- nem tud aludni, kb egy hete folyamatosan hajnalban pörgeti a púpfalat, tehát leghamarabb 10-11kor kel.
- estére sem tervezhette a munkát, hisz megígérte, hogy minden este streamel
- vett egy nyomtatót "ügyintézéshez"
- AMS-ről hetyetyézik hajnalban
- mondta, hogy kell minimum 20 ezer euro elkölthető hitelkeret ahhoz, hogy biztonságban érezze magát
- ha munkáról vagy fizetéséről van szó egyből itt terem és elkezd terelni vagy hazudozni olyanokról, hogy szövegként értelmezett valamit a javascript de ő milyen faszán megoldotta
- az anyja is lebeszélte a 4k tv-ről
- streamekben sakáll részeg
- megint feltűntek az asztalon a tüskék, melyeket legutóbb akkor láttunk mikor munkanélküli volt.
Endre valld már be, hogy ki vagy baszva!
- folyamatosan facen meg itt lurkol
- asztalon sodikacv.pdf
- nem tud aludni, kb egy hete folyamatosan hajnalban pörgeti a púpfalat, tehát leghamarabb 10-11kor kel.
- estére sem tervezhette a munkát, hisz megígérte, hogy minden este streamel
- vett egy nyomtatót "ügyintézéshez"
- AMS-ről hetyetyézik hajnalban
- mondta, hogy kell minimum 20 ezer euro elkölthető hitelkeret ahhoz, hogy biztonságban érezze magát
- ha munkáról vagy fizetéséről van szó egyből itt terem és elkezd terelni vagy hazudozni olyanokról, hogy szövegként értelmezett valamit a javascript de ő milyen faszán megoldotta
- az anyja is lebeszélte a 4k tv-ről
- streamekben sakáll részeg
- megint feltűntek az asztalon a tüskék, melyeket legutóbb akkor láttunk mikor munkanélküli volt.
Endre valld már be, hogy ki vagy baszva!
sodika
Feb 08, 2021 16:03:49
Ma ugye lesz összeszerelős live?
Ezt majd még eldöntöm.
Ahogy érzem.
Feb 08, 2021 16:03:49
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 08, 2021 16:03:57
x37)
Miről beszélsz, te szerencsétlen? 200 néző elé ültél le kilógó fasszal műsort szolgáltatni! Ez pont olyan, mintha az utcán villantottál volna pöcsöt egy teli busznyi embernek, hahó! Az utcára sem mész ki meztelenül, igazam van? Akkor miért gondoltad azt, hogy a streambe ez belefér? Ennyire leépültél agyilag?
púpospúp
(
x2)
Feb 08, 2021 16:04:31
x2)
Igen.
te púp, megint részeg vagy? ezzel még magadat is csak nehezen tudod átbaszni
rBali
(
x24)
Feb 08, 2021 16:04:33
x24)
Ezt majd még eldöntöm.
Ahogy érzem.
Ahogy érzem.
Tehát a megbánós flokkot képes voltál hazugsággal lezárni. Nem is vártunk tőled mást, te ostoba balek
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2021 16:05:04
x68)
Ezt majd még eldöntöm.
Ahogy érzem.
Ahogy érzem.
Azt mondtad, hogy lesz és 24 órával előtte már tudod
rBali
(
x24)
Feb 08, 2021 16:07:22
x24)
Nézd a jó oldalát BALFASZ! Most már teljességgel rászolgáltál a rangodra!
-
Feb 08, 2021 16:07:36
Endre!
Ugye nem akarod hergelni Herr Gazdag Zsidót?
Te is láthattad a tegnapi kommentjeit. Ha nem akarsz bajt, akkor ma pörög az összeszerelős live!
Ugye nem akarod hergelni Herr Gazdag Zsidót?
Te is láthattad a tegnapi kommentjeit. Ha nem akarsz bajt, akkor ma pörög az összeszerelős live!
Feb 08, 2021 16:07:36
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 08, 2021 16:08:11
x16)
Welcome to Snecology, I will be your guide.
Ezt szerintem lopom, megy a github főoldalára :)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 08, 2021 16:08:54
x37)
Elképzelhető, hogy már annyira demens az alkoholtól ez a szerencsétlen, hogy tényleg azt hitte, megfelelő öltözék a kézzel összefogott, kitérdelt fürdőköntös meg a combközépig lógó szamárfasz? El tudjátok képzelni, hogy a szemközti lakók miket élhetnek át, ha véletlenül átnéznek az utca túloldalára? :D :D :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 08, 2021 16:09:33
x19)
Ezt majd még eldöntöm.
Ahogy érzem.
Ahogy érzem.
Eddig tartott az ígéret, hogy 24 órával stream előtt már bejelented, hogy lesz v nem? XD
sodika
Feb 08, 2021 16:09:48
Miről beszélsz, te szerencsétlen? 200 néző elé ültél le kilógó fasszal műsort szolgáltatni!
Az egy zárt köpeny volt, amit folyamatosan tartottam is a hasamnál. Ez világosan látszik.
Feb 08, 2021 16:09:48
sodika
Feb 08, 2021 16:09:53
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Feb 08, 2021 16:09:53
134 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Kicsit előre hozta a nagy youtube ban évfordulóját