Jó estét Prof! Hol a random 444 cikk és a teljesen irreleváns kontent?
Ivott ma eleget?
No shit sherlock.
Jobbat mondok: Ha hirtelen elkezdenél igényes tartalmat gyártani (paródiarovat), ami valami csoda folytán túlmutatna az egymillió hasonló, nulla és tíznézős dögunalmas, de igényes, beszélni, felöltözni és kamerázni képes wannabe influencer tartalmainál (extra paródiarovat), és lenne egy csomó valódi néződ, aki nem röhög rajta (PARÓDIAROVAT, PARÓDIAROVAT, PARÓDIAROVAT!) neked akkor sem lehetne szponzorod.
Az ugyanis, hogy vállalhatatlan tartalmat szállítasz, csak az egyik ok, ami miatt neked soha nem lesz szponzorod.
A másik, hogy náci voltál (még mindig az vagy, de ezt talán le tudod tagadni). Mivel magyarokat célzol, magyar szponzoraid lennének, ők pedig biztosan megtalálnák (vagy megkapnák) a 168 órás cikket.
A harmadik, hogy nyilvános faszmutogató vagy. Ehhez ugye ott a velvet cikk, vagy akár a tegnapi kettős pitontámadásod.
A negyedik, hogy pedofil vagy: ezt ugyan megpróbálhatod letagadni, de a videó, ami miatt kiment hozzád a rendőrség, még mindig elérhető. Attól, hogy valami gyökér rendőr végül elengedett, még nem biztos, hogy egy szponzor is szívesen együtt dolgozna veled.
Ezen kívül van egy rakás trollod, akik nem fognak leszállni rólad, és tesznek róla, hogy soha ne élhess meg influencerkedésből - nem mintha rajtuk múlna, ez már csak a hipotetikus szempontból számít.
Neked SOHA nem lesz érdemi bevételed vlogolásból. Óriási szerencsével, és magadhoz képes kemény munkával a maximum évente 50-100 euró donate, és reklámbevétel a teteje, amivel számolhatsz, így kalkuláld a megtérülést is, te közgazdász.
Nem akarom összetörni az álmaidat, de te ilyet nem tudsz.
Viszont a trash műfaj rohadt jól megy neked, ez vitathatatlan. Itt sírsz ahelyett, hogy indítanál egy youtube liveot és kiraknál egy donate csíkot, pl 20 euró donate után fél liter vodka lehúzása, macskakinyalás, stb, tudod, elmebeteg dolgok, amiket a magadfajta trash szereplőm csinálnak. Na ez fhosná!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Egy este összeszedhetne annyit, ha nem hazudozna egy live bebaszós q&a alatt.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Pedig akkor még csak felöltözve látták.
איז אַלע מייַן,' און דער אַנדערער זאגט, 'עס איז אַלע מייַן,' דעם איינער מוזן שווערן אַז ער טוט נישט פאַרמאָג
Tévedés, már márciusban tudta hogy kirúgják. Nem részmunkaidőre tették, a felmondását töltötte.
cinkci van, uncsi. kis komló))))))))))))))))
Egs! Mi a tudományos véleményed Sodi faszáról? Neked van akkora bendőd a sok sertől?
Nem a felmondását töltötte, Kurzarbaiton volt.
Viszont az igaz, hogy ez csak technikai kérdés, teljesen egyértelmű volt a viselkedéséből és az utólagos kommunikációjából is, hogy tudta, hogy rövid úton ki fogják baszni.
Azt is mondta, hogy valami bringmeister nevű cég azért hagyta ott az espreto-t, komoly pénzügyi problémát okozva, mert ránézettek egy külsőssel a fos, szarul működő, sodika által gányolt oldalukra, aki kerek perec megírta, hogy a drága pénzen vett weboldalukat pánikszerű gyorsasággal kellene a nulláról újraírni egy globális válság kezdetén. Nyilván ezután már a fogyatékos sodika is értett a célzásokból, hogy nem fog igazán sokáig maradni.
Ez melyik flokkban volt?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
faszról nem beszélek, nem vok homár, én csinos vok, és szép.
Itt írta:
De máshol pedig azt írja, hogy jóval a járvány előtt elment már, szóval rosszul emlékeztem.
Szatírok egymás közt
[img src= src="https://i.ibb.co/WVrxYDW/1439214-A-3833-4-FAF-8-A27-8-AA526-A10-B01.jpg]
🕎Endigame🕎
és a mai nap a cégjegyzékben még mindig, felszámolás alatt van, csak nem azért mert tevoltál a beltag, és a folyamatosan megújitott eljárás amit a tartozásaid miatt nem tudnak lezárni tartja fenn?
n
PS: A párnapja kiderült TB tartozásod egyébként pont alkalmas erre tehát akkor helyben is vagyunk
איז אַלע מייַן,' און דער אַנדערער זאגט, 'עס איז אַלע מייַן,' דעם איינער מוזן שווערן אַז ער טוט נישט פאַרמאָג
🕎Endigame🕎
Sodi szerint.
10 ezer eurós hitelt vett fel és kivette minden szabiját pár nappal azelőtt, hogy állítása szerint hivatalosan kirakták
Szvsz tudta, hogy ez lesz, közölték vele előre.
Mondták neki, hogy június elején elküldik és azért menekült el, hogy ne kaphassa kézhez a felmondást.
Ha ez így van akkor irány a Duna, Sodika.
Mert bizony neked Ausztriában már nem sok babér terem, meg sehol külföldön.
Rád fog szakadni a sok hitel ès ez a céges önszopatás is ha hazatolod a púpodat.
De ha nem akkor is.

a nagy ugrás a dunába legyen
A jó öreg pátyi Mélytorok utca. De szerettem azt az időszakát. Amikor bevitte a cica a koszt és kelés nőtt a fejére. :)
az egész feje egy kelés))))))))))))))))))
OK. Ez igy egész más.
Én is úgy emlékszem, hogy érezte, hogy rezeg a léc. De a legnagyobb trigger biztos az volt, hogy titokban bement az irodába.
Az olyan egyértelmű kirúgás kell legyen, mint amikor lop valaki.

KFC milyen érzés hogy 6 év után jobban hasonlítasz a falon lévő csecsemőhulla képére mint magadra?
Szerintem is tudta. Csak nem volt még írásban felmondva, sőt, talán a dátum se volt meg, hogy mikor fogják kibaszni. De az szinte 100%, hogy legkésőbb amikor elutazott linzbe, már tudta Ahmed hívása előtt is, hogy ennek vége - erre utal többek között az is, hogy egész héten nem dolgozott semmit, csak márkékat kísérgette, meg hajnalig ivott, és streamelt.
Még a cím is tökéletes ehhez a céghez -mélyárok-
#50euro + kamatok
pedig locsoltam rá a petrót rendesen!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor szabadságon volt, szóval ez nem jelent semmit.
De valamit sejtett (vagy tudott?), mert olyan nincs, hogy valaki tévével együtt induljon el egy pár hetes nyaralásra.
A gyerekekre történő faszverésről mit mondott anyu?
hehe
Nem volt, az első héten nem volt szabadságon egyáltalán, sőt, azt, hogy nem dolgozott egész héten, utólag is úgy értékelte, hogy hozzájárult a kirúgásához.
Az utolsó kirúgás előtti streamben hajnal háromkor sakálrészegen magyarázta, hogy reggel kilencre meg kell lennie valamivel, de inkább alszik előtte egyet, és felkel korábban, és úgy csinálja majd meg.
Na ezt most ki kérdezte? :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
valamiért a begépelt cucc nem jutott át...
mindegy, egy fasz vagy Endre
hehe
Nem úgy volt, hogy soha többet nem írsz ide?
Takarodj innen, vagy úgy fogunk bannolni, ahogy a twitch moderátorok!
totál bekattant
hehe
Tényleg gyernőtt? És anyukád mit ír még?
40 Évesen anyád valami kőkorszaki TV-t akar rádsózni csak hogy ne vegyél már fel több hitelt, HAHÓ EZ SIKER
Anyukám, anyucikám! Hiányzik a mama ezekben a nehéz órákban, ugye?
Bár utáljátok egymást de ilyenkor jó lenne odabújni hozzá, igaz? Bőgni kicsit ès panaszkodni, hogy mennyit bánt az élet pedig te olyan jó vagy.
Csak ahogy szoktak, bebasznának együtt aztán elővenné a halott pitont a szexinagyinak
Te Sneci, hogy nem lehet egy TV elég jó? ha nincs rá pénzed akkor ne költsd már a semmit, hanem keresel egy olcsót, majd veszel akkor ha telik rá. Még csak munkád sincsen. hogy lennének neked bármilyen céljaid, ha megfogod és minuszba vered magad ?
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Golda adna neki egy nyugtató legyúrást.
Beteg állatok ezek mind egy szálig.

Ezt pofázzuk neked 4 éve, Endre. A trash legaljára sikerült küzdened magad, miközben meg voltál arról győződve, hogy az átütő shiker kapujában állsz, és már csak egy újabb kütyü hiányzik. Balfasz.
Ebbol ha lesz rendelheto matrica vagy polo, szeretnek rendelni. Vagy ha kikerul a psd csinaltatok emlekbe.
na azt rohadt kis buzit kéne még felgyuttani.
Én itthon vagyok Újszászon, várlak Hercegem!!!
csak telegram stickerbe kellett, onnan csórtam :D
Azt bármikor szívesen agyoverném én is.
Egyik élő adásban szerintem mutogatta is a jutubos könyvet, a marha.
Mifaaaaaaaaaaaan
Bevallod végre, hogy egy utolsó trash vagy akin csak nevetnek?
óóaarrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nem lepődtem meg.
Endike, anyukád azt még nem mondta, hogy ne lóbáld a fütyid az interneten?
hehe
Szabadna kérnem, hogy arra ne biztassuk a gnómot? Amikor rászabadultak a botok, amiket külföldi nézőknek hitt, akkor kezdett el idegen nyelveken karattyolni, de az kibírhatatlan volt. Azt ne!
Ingatkanügyek
Szerintem nagyon jó volt :D
Anyád szocionista zsidó, ne higyj neki!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Inkább csak az van, hogy Endre pityeregve integet a pénze után, közben pedig próbál minél több masnit kötni rá.
A legújabb a troll felár :D:D Ez szép masni, nem mondom. Definiál egy olyan dolgot, amit gyakorlatilag lehetetlen beárazni, mert bármennyi lehet, így pedig végtelen érvényt szerez a balekságának, mert sosem ismerné be, hogy csak simán le lett húzva.
Nyilván a trollok miatt van, nem azért, mert a Sodi egy balek, és nem is azért mert a borsodi cigány egy szélhámos.
hehe
De a melóhely nem düsseldorfi a tudomány jelenlegi állása szerint, hanem osztrák
Amikor bebaszva a kirugás után ment péküljünk ki düsseldorf, akkor annyira depressziós és részeg volt hogy 100% hogy igazat mondott
Legalább százszor elszólta magát (Karácsonyi utalványok, 14. havi fizu, stb), és kínkeservesen ragaszkodik ahhoz, hogy düsseldorfi a cég.
Ráadásul osztrák hitelt akar felvenni 3 hónap munkaviszony után, meg pl nem dolgozott egy olyan ünnepen, ami csak osztákban van, Németországban munkanap lenne. Teljesen biztos, hogy osztrák a cég
Hát sajnos én ennyit tudtam, viszont most elköszönök tőletek kedves trollégák, mert már nem fogom erre a recskarémre pazarolni az időmet.
A saját munkámat nem akarom felértékelni, de a karácsony óta tartó STNÍI időszak pont akkor tört meg amikor előszor posztoltam a cégemail listát , és utána még párszor volt olyan hogy a loopok közepette a kiblurozott logók adták a pofont.
Ha a snecológus kollégák azt az utat érzik hogy ez egy ausztriai cég akkor excelből kiszedtem a csak ausztriai gányoldák email címét:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected].
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Ez nem olyan sok ahhoz képest hogy a német több szász volt, ha osztrák a melóhely ebben 90% hogy benn van.
Visszatérve az én munkámra, ha a fentieket nézzük, és ezek miatt csak 1%ban fogyasztott több sört vagy stresselt többet, ami a pitonvillantáshoz vezetett megérte a jelenlétem.
Paranoias próbáltatok tippelni hogy egy régi nick lennék, a forumot 2014 őszén amikor max 5x látogattam és párszor posztoltam majd 2021 elején jártam itt újra.
Szóval mea culpa ha a fenti melóhelyek nem jönnének, be, de az ismerek szerint, ez volt a legvalószínűbb, szevasztok trollok, nefeledjétek tegnap hatalmas shikert arattunk.
Itt van minden, ami kell: bit.ly/2LxALqK
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Feb 07, 2021 20:29:33
x45)
sodi ugyanugy tolja a baromságait.titán, egy 2 osztályú szuratás rendel!!!!!!!!!!
Kotrodj már korcs
Feb 07, 2021 20:30:12
Másold be ide a teljes könyörgést amivel benyaltál a libsi twitchnek!
Ha nem felcsavarható plüssmajmok ülnek a twitchnél akkor téged oda többet nem engednek vissza ennyi figyelmeztetés után. Ennek a ban-nak most végérvényesnek kell lennie!
Ha Disrispectet elsőre kibaszták akkor téged mint egy alkoholista geci faszverő majmot 2 figyelmeztetés után tuti,hogy nem engednek többet vissza akármennyire is könyörögtél.
Ha nem felcsavarható plüssmajmok ülnek a twitchnél akkor téged oda többet nem engednek vissza ennyi figyelmeztetés után. Ennek a ban-nak most végérvényesnek kell lennie!
Ha Disrispectet elsőre kibaszták akkor téged mint egy alkoholista geci faszverő majmot 2 figyelmeztetés után tuti,hogy nem engednek többet vissza akármennyire is könyörögtél.
Feb 07, 2021 20:30:12
Aczél elvtárs
(
x3)
Feb 07, 2021 20:30:53
x3)
sodi ugyanugy tolja a baromságait.titán, egy 2 osztályú szuratás rendel!!!!!!!!!!
Ivott ma eleget?
-
Feb 07, 2021 20:30:59
Hiába van sok élő néző, ha röhögni jön.
Ebből szponzor nem lesz.
Ebből szponzor nem lesz.
No shit sherlock.
Jobbat mondok: Ha hirtelen elkezdenél igényes tartalmat gyártani (paródiarovat), ami valami csoda folytán túlmutatna az egymillió hasonló, nulla és tíznézős dögunalmas, de igényes, beszélni, felöltözni és kamerázni képes wannabe influencer tartalmainál (extra paródiarovat), és lenne egy csomó valódi néződ, aki nem röhög rajta (PARÓDIAROVAT, PARÓDIAROVAT, PARÓDIAROVAT!) neked akkor sem lehetne szponzorod.
Az ugyanis, hogy vállalhatatlan tartalmat szállítasz, csak az egyik ok, ami miatt neked soha nem lesz szponzorod.
A másik, hogy náci voltál (még mindig az vagy, de ezt talán le tudod tagadni). Mivel magyarokat célzol, magyar szponzoraid lennének, ők pedig biztosan megtalálnák (vagy megkapnák) a 168 órás cikket.
A harmadik, hogy nyilvános faszmutogató vagy. Ehhez ugye ott a velvet cikk, vagy akár a tegnapi kettős pitontámadásod.
A negyedik, hogy pedofil vagy: ezt ugyan megpróbálhatod letagadni, de a videó, ami miatt kiment hozzád a rendőrség, még mindig elérhető. Attól, hogy valami gyökér rendőr végül elengedett, még nem biztos, hogy egy szponzor is szívesen együtt dolgozna veled.
Ezen kívül van egy rakás trollod, akik nem fognak leszállni rólad, és tesznek róla, hogy soha ne élhess meg influencerkedésből - nem mintha rajtuk múlna, ez már csak a hipotetikus szempontból számít.
Neked SOHA nem lesz érdemi bevételed vlogolásból. Óriási szerencsével, és magadhoz képes kemény munkával a maximum évente 50-100 euró donate, és reklámbevétel a teteje, amivel számolhatsz, így kalkuláld a megtérülést is, te közgazdász.
Feb 07, 2021 20:30:59
Nemfatyle
(
x7)
Feb 07, 2021 20:31:49
x7)
Amúgy az összefoglaló videó a mirroron több megtekintést ért el 7 óra alatt, mint bármelyik vlogod idén
seymour schwartz
(
x6)
Feb 07, 2021 20:32:03
x6)
Csá Sodrák! Na, akkor nézzünk már valamit: NEM fogom végignézni a hülye hetyetyézésedet, mert NEM fogok 15 percet az életemből csak rád szánni. Mégis ki a fasznak képzeled magad, valami TV bemondónak, hogy csak rád figyeljenek? Neked az a dolgod, hogy szórakoztató légy, hogy amikor az embernek kedve van, akkor bekapcsoljon, után amikor már nagyon megunt, akkor ki. Olyan vagy mint egy talkshow, nem mint egy film. Háttérzaj vagy, amire néha odafigyel az ember, ha valami érdemleges történik.
Ami tegnap történt az várható volt, csak nem gondoltam, hogy ilyen hamar "eldobod" a törölközőt. Igen, már az elején mindenki azon filózott, hogy látni fogjuk-e a faszodat, és nem is csalódtunk, bár jobb lett volna, ha igen. Mindegy, ami történt, megtörtént.
Amit most tenned kell: fel kell vállalnod, hogybuzi trash vagy, keresned kell egy másik csatornát és folytatnod kell, ahol abbahagytad. Ugyanúgy mehet a bénázás, a sörikézés, a "játék", az összeszerelés, egyedül a faszlóbálást kell hanyagolnod és akkor talán még a ticcsre is visszaengednek. Ennyike. Ha már megvetted "drága pénzen" azt a rengeteg felszerelést, akkor legalább addig használd amíg tudod, amíg Linzben vagy és nem a Blahán. Nem mindegy? A vég így is-úgy is közeleg, legalább a köztes időt töltsd el "kellemesen".
Ingatkanügyek
Ami tegnap történt az várható volt, csak nem gondoltam, hogy ilyen hamar "eldobod" a törölközőt. Igen, már az elején mindenki azon filózott, hogy látni fogjuk-e a faszodat, és nem is csalódtunk, bár jobb lett volna, ha igen. Mindegy, ami történt, megtörtént.
Amit most tenned kell: fel kell vállalnod, hogy
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 07, 2021 20:33:21
x13)
...olyan videókra, amik egyre növekvő közönséget hoznak, és amit én is szívesen néznék, ha más csinálná
Nem akarom összetörni az álmaidat, de te ilyet nem tudsz.
Viszont a trash műfaj rohadt jól megy neked, ez vitathatatlan. Itt sírsz ahelyett, hogy indítanál egy youtube liveot és kiraknál egy donate csíkot, pl 20 euró donate után fél liter vodka lehúzása, macskakinyalás, stb, tudod, elmebeteg dolgok, amiket a magadfajta trash szereplőm csinálnak. Na ez fhosná!
bolgár jeti
(
x30)
Feb 07, 2021 20:34:26
x30)
Egy este összeszedhetne annyit, ha nem hazudozna egy live bebaszós q&a alatt.
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 07, 2021 20:35:28
Sodit megszavazták a legcsúnyább trashnek, mi az, hogy nem ért el semmit?
Pedig akkor még csak felöltözve látták.
Feb 07, 2021 20:35:28
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 20:36:00
x68)
Így van Endre, ha indítasz jutubon egy őszinte, bebaszós liveot, akkor esküszöm, hogy donételek!
Mifaaaaaaaaaaaan
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 20:36:50
Feb 07, 2021 20:36:50
csicskasodi
(
x1)
Feb 07, 2021 20:37:56
x1)
és akkor azt mondja a flokkban, hogy most sokkal jobb helyzetben van, mint eddig bármikor...
ha ez a balek akkor elmegy egy saját lakást bérelni, amikor a trollok azt javasolták neki, még Berlinben, akkor talán ma is a Seggpresztónál gányolna, mert nem húzta volna ki a gyufát azzal, hogy nem húz haza home office-ba....
ha ez a balek akkor elmegy egy saját lakást bérelni, amikor a trollok azt javasolták neki, még Berlinben, akkor talán ma is a Seggpresztónál gányolna, mert nem húzta volna ki a gyufát azzal, hogy nem húz haza home office-ba....
Tévedés, már márciusban tudta hogy kirúgják. Nem részmunkaidőre tették, a felmondását töltötte.
broni
(
x45)
Feb 07, 2021 20:39:21
x45)
Ivott ma eleget?
Ivott ma eleget?
Aczél elvtárs
(
x3)
Feb 07, 2021 20:42:33
x3)
Egs! Mi a tudományos véleményed Sodi faszáról? Neked van akkora bendőd a sok sertől?
Aczél elvtárs
(
x3)
Feb 07, 2021 20:43:43
x3)
Ez a Márk egyébként úgy néz ki a kis szakállával mint valami manó. :-D
-
Feb 07, 2021 20:43:54
Viszont az igaz, hogy ez csak technikai kérdés, teljesen egyértelmű volt a viselkedéséből és az utólagos kommunikációjából is, hogy tudta, hogy rövid úton ki fogják baszni.
Azt is mondta, hogy valami bringmeister nevű cég azért hagyta ott az espreto-t, komoly pénzügyi problémát okozva, mert ránézettek egy külsőssel a fos, szarul működő, sodika által gányolt oldalukra, aki kerek perec megírta, hogy a drága pénzen vett weboldalukat pánikszerű gyorsasággal kellene a nulláról újraírni egy globális válság kezdetén. Nyilván ezután már a fogyatékos sodika is értett a célzásokból, hogy nem fog igazán sokáig maradni.
Feb 07, 2021 20:43:54
bolgár jeti
(
x30)
Feb 07, 2021 20:46:26
x30)
, mert ránézettek egy külsőssel a fos, szarul működő, sodika által gányolt oldalukra, aki kerek perec megírta, hogy a drága pénzen vett weboldalukat pánikszerű gyorsasággal kellene a nulláról újraírni
Ez melyik flokkban volt?
csicskasodi
(
x1)
Feb 07, 2021 20:46:55
x1)
Miután leírtam, rájöttem semmi értelme. A lényeg hogy kamu amit állít a váratlan kirúgásról. Legkésőbb márciusban tudta hogy lapát, azért készült a "nagy nyaralásra" minden cuccával. Viszont az igaz, hogy ez csak technikai kérdés, teljesen egyértelmű volt a viselkedéséből és az utólagos kommunikációjából is, hogy tudta, hogy rövid úton ki fogják baszni.
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 20:48:25
Te recskarém, akinek a saját anyja lájkolja egyedül a péküljünk ki twicc vlogját, mi a helyzet a BT-vel?
itt a 2015-ös eljárás

és a mai nap a cégjegyzékben még mindig, felszámolás alatt van, csak nem azért mert tevoltál a beltag, és a folyamatosan megújitott eljárás amit a tartozásaid miatt nem tudnak lezárni tartja fenn?
Az azért lenne kinos mert akkor ennek az 5 éve menő eljárásnak, és maga ami miatt nem zárul le, már olyan perköltsége, és kamatai vannak 3 az alap tartozás, hogy a második teslád is megvan minuszban
itt a 2015-ös eljárás

Az azért lenne kinos mert akkor ennek az 5 éve menő eljárásnak, és maga ami miatt nem zárul le, már olyan perköltsége, és kamatai vannak 3 az alap tartozás, hogy a második teslád is megvan minuszban
Feb 07, 2021 20:48:25
SoDi Keretmentes Kártya
Feb 07, 2021 20:48:27
Az más.
Feb 07, 2021 20:48:27
broni
(
x45)
Feb 07, 2021 20:48:57
x45)
faszról nem beszélek, nem vok homár, én csinos vok, és szép.
-
Feb 07, 2021 20:50:37
Ez melyik flokkban volt?
Itt írta:
Ennek így azért nem örülök, mert a Bringmeister is akkor ment el, amikor bevont a projektbe külsősöket, akik utána évekig működő dolgokba is belekötöttek, meg az élő fába.
Az elhangzottak alapján ez az egész pedig kurvasok potenciális review-elő kollégát jelent az életemben a közeljövőben.
Nem örömteli, de azért felkötöm a gatyát. :D
Az elhangzottak alapján ez az egész pedig kurvasok potenciális review-elő kollégát jelent az életemben a közeljövőben.
Nem örömteli, de azért felkötöm a gatyát. :D
De máshol pedig azt írja, hogy jóval a járvány előtt elment már, szóval rosszul emlékeztem.
Feb 07, 2021 20:50:37
Penzmento
(
x6)
Feb 07, 2021 20:51:07
x6)
Ez a Márk egyébként úgy néz ki a kis szakállával mint valami manó. :-D
Szatírok egymás közt
[img src= src="https://i.ibb.co/WVrxYDW/1439214-A-3833-4-FAF-8-A27-8-AA526-A10-B01.jpg]
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 20:51:22
n
PS: A párnapja kiderült TB tartozásod egyébként pont alkalmas erre tehát akkor helyben is vagyunk
Feb 07, 2021 20:51:22
Penzmento
(
x6)
Feb 07, 2021 20:51:54
x6)
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 07, 2021 20:53:06
x19)
Sodi szerint.
10 ezer eurós hitelt vett fel és kivette minden szabiját pár nappal azelőtt, hogy állítása szerint hivatalosan kirakták
Mondták neki, hogy június elején elküldik és azért menekült el, hogy ne kaphassa kézhez a felmondást.
Adsense Recherche
Feb 07, 2021 20:53:21
Ertitek, a trollok artalmatlanok = troll felar :D
Tehat egy elore kalkulalt, allandosult penzugyi kar vagyunk a pedofilnak! LOL :DDD
Tehat egy elore kalkulalt, allandosult penzugyi kar vagyunk a pedofilnak! LOL :DDD
Feb 07, 2021 20:53:21
Aczél elvtárs
(
x3)
Feb 07, 2021 20:53:22
x3)
Te recskarém, akinek a saját anyja lájkolja egyedül a péküljünk ki twicc vlogját, mi a helyzet a BT-vel?
itt a 2015-ös eljárás
itt a 2015-ös eljárás
Ha ez így van akkor irány a Duna, Sodika.
Mert bizony neked Ausztriában már nem sok babér terem, meg sehol külföldön.
Rád fog szakadni a sok hitel ès ez a céges önszopatás is ha hazatolod a púpodat.
De ha nem akkor is.
broni
(
x45)
Feb 07, 2021 20:55:57
x45)
saját anyja lájkolja
nyomnám neki, mint süket a csengőt.
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 20:56:03

Feb 07, 2021 20:56:03
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 07, 2021 20:57:24
x38)
Lehetne kérni a cég átnevezését Batalinz-re? NSZKSZ, kegyelmes uram!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aczél elvtárs
(
x3)
Feb 07, 2021 20:57:34
x3)
A jó öreg pátyi Mélytorok utca. De szerettem azt az időszakát. Amikor bevitte a cica a koszt és kelés nőtt a fejére. :)
broni
(
x45)
Feb 07, 2021 21:00:15
x45)
az egész feje egy kelés))))))))))))))))))
Púpszász réme
(
x1)
Feb 07, 2021 21:03:14
x1)
Márkék jelképes pár ezer euróért szívesen ásnának egy mély árkot a mélyárok utcába, amibe aztán elássák a púpost
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
bolgár jeti
(
x30)
Feb 07, 2021 21:03:42
x30)
OK. Ez igy egész más.
Én is úgy emlékszem, hogy érezte, hogy rezeg a léc. De a legnagyobb trigger biztos az volt, hogy titokban bement az irodába.
Az olyan egyértelmű kirúgás kell legyen, mint amikor lop valaki.
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 21:04:41

KFC milyen érzés hogy 6 év után jobban hasonlítasz a falon lévő csecsemőhulla képére mint magadra?
Feb 07, 2021 21:04:41
SoDi Keretmentes Kártya
Feb 07, 2021 21:05:12
Havi 1500 Euró összegben szívesen leszek lelkes rajongód :)
* ásít *
* ásít *
Feb 07, 2021 21:05:12
Puha Slag
(
x7)
Feb 07, 2021 21:06:18
x7)
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
echelon mérnök
Feb 07, 2021 21:07:29
Endre,
Kezdj el unboxing videókat nyomni mobilokról. A legjobb szerencsétlenkedős videós lehetnél a magyar neten.
Havi egy teló belefér a sok millió fütyis fizuból, vagy visszaviszed a Saturnba, hogy bocs de kiderült, hogy neked nem ez kell....
Kezdj el unboxing videókat nyomni mobilokról. A legjobb szerencsétlenkedős videós lehetnél a magyar neten.
Havi egy teló belefér a sok millió fütyis fizuból, vagy visszaviszed a Saturnba, hogy bocs de kiderült, hogy neked nem ez kell....
Feb 07, 2021 21:07:29
-
Feb 07, 2021 21:09:40
Sodi szerint.
Szerintem is tudta. Csak nem volt még írásban felmondva, sőt, talán a dátum se volt meg, hogy mikor fogják kibaszni. De az szinte 100%, hogy legkésőbb amikor elutazott linzbe, már tudta Ahmed hívása előtt is, hogy ennek vége - erre utal többek között az is, hogy egész héten nem dolgozott semmit, csak márkékat kísérgette, meg hajnalig ivott, és streamelt.
Feb 07, 2021 21:09:40
Twiccs Chat
(
x5)
Feb 07, 2021 21:10:48
x5)
Még a cím is tökéletes ehhez a céghez -mélyárok-
broni
(
x45)
Feb 07, 2021 21:11:03
x45)
Broni?
index.hu/belfold/2021/02/07/esztergom-tuz-segitseg-rendorseg/
index.hu/belfold/2021/02/07/esztergom-tuz-segitseg-rendorseg/
pedig locsoltam rá a petrót rendesen!!!!!!!!!!!!!!!!
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 21:12:00
13 évvel ezelött még nem is sejtetted hogy amivel kezdted ez lesz a végzeted

A bemutatkozás "kiverem mindenhol" , ez volt a baj a twtichen is endy

Feb 07, 2021 21:12:00
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 07, 2021 21:19:15
... erre utal többek között az is, hogy egész héten nem dolgozott semmit, csak márkékat kísérgette, meg hajnalig ivott, és streamelt.
De valamit sejtett (vagy tudott?), mert olyan nincs, hogy valaki tévével együtt induljon el egy pár hetes nyaralásra.
Feb 07, 2021 21:19:15
broni
(
x45)
Feb 07, 2021 21:24:12
x45)
sodi, te nem kaleta vagy.majd rájösssz.
sodika
Feb 07, 2021 21:24:31
Anyukám is azt irogatja, hogy ne vegyek új tévét, vigyel el, amit otthagytam. De azt azért adtam neki, mert nekem már nem elég jó.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Feb 07, 2021 21:24:31
-
Feb 07, 2021 21:25:23
Anyukám is azt irogatja, hogy ne vegyek új tévét, vigyel el, amit otthagytam. De azt azért adtam neki, mert nekem már nem elég jó.
A gyerekekre történő faszverésről mit mondott anyu?
Feb 07, 2021 21:25:23
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 07, 2021 21:25:37
x7)
13 évvel ezelött még nem is sejtetted hogy amivel kezdted ez lesz a végzeted
Endre! Mióta mondják a trolljaid, hogy így is kell folytatnod? Nézd meg milyen sikeres voltál! Oldalt pörögtek a kommentek, még szavazást is indítottál, hogy legközelebb hol vagy milyen módon rázd ki a faszod, teljesen minőségi kontent.
Endre! Mióta mondják a trolljaid, hogy így is kell folytatnod? Nézd meg milyen sikeres voltál! Oldalt pörögtek a kommentek, még szavazást is indítottál, hogy legközelebb hol vagy milyen módon rázd ki a faszod, teljesen minőségi kontent.
-
Feb 07, 2021 21:25:53
Nem volt, az első héten nem volt szabadságon egyáltalán, sőt, azt, hogy nem dolgozott egész héten, utólag is úgy értékelte, hogy hozzájárult a kirúgásához.
Az utolsó kirúgás előtti streamben hajnal háromkor sakálrészegen magyarázta, hogy reggel kilencre meg kell lennie valamivel, de inkább alszik előtte egyet, és felkel korábban, és úgy csinálja majd meg.
Feb 07, 2021 21:25:53
Nemfatyle
(
x7)
Feb 07, 2021 21:26:14
x7)
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 07, 2021 21:26:50
x7)
valamiért a begépelt cucc nem jutott át...
mindegy, egy fasz vagy Endre
-
Feb 07, 2021 21:27:02
Nem úgy volt, hogy soha többet nem írsz ide?
Takarodj innen, vagy úgy fogunk bannolni, ahogy a twitch moderátorok!
Feb 07, 2021 21:27:02
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 07, 2021 21:27:23
x7)
totál bekattant
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 21:33:33
Anyukám is azt irogatja, hogy ne vegyek új tévét
Tényleg gyernőtt? És anyukád mit ír még?
40 Évesen anyád valami kőkorszaki TV-t akar rádsózni csak hogy ne vegyél már fel több hitelt, HAHÓ EZ SIKER
Feb 07, 2021 21:33:33
Aczél elvtárs
(
x3)
Feb 07, 2021 21:34:13
x3)
Bár utáljátok egymást de ilyenkor jó lenne odabújni hozzá, igaz? Bőgni kicsit ès panaszkodni, hogy mennyit bánt az élet pedig te olyan jó vagy.
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 21:34:18
Vagy esetleg anyád rájött hogyha gyámság alá kerülsz akkor megnyeri a minusz teslát?
Feb 07, 2021 21:34:18
broni
(
x45)
Feb 07, 2021 21:34:34
x45)
poszttraumatikus stresssz szindróma.
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 21:35:42
Csak ahogy szoktak, bebasznának együtt aztán elővenné a halott pitont a szexinagyinak
Feb 07, 2021 21:35:42
SoDi Keretmentes Kártya
Feb 07, 2021 21:36:32
Te Sneci, hogy nem lehet egy TV elég jó? ha nincs rá pénzed akkor ne költsd már a semmit, hanem keresel egy olcsót, majd veszel akkor ha telik rá. Még csak munkád sincsen. hogy lennének neked bármilyen céljaid, ha megfogod és minuszba vered magad ?
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Feb 07, 2021 21:36:32
Aczél elvtárs
(
x3)
Feb 07, 2021 21:36:51
x3)
Golda adna neki egy nyugtató legyúrást.
Beteg állatok ezek mind egy szálig.
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 21:37:14
Mennyit hiztál, nézz magadra te torz gyernőtt
Feb 07, 2021 21:37:14
Aczél elvtárs
(
x3)
Feb 07, 2021 21:39:15
x3)
Mannin mindeközben meg már véresre verte már a faszát a tegnapi képekre, videókra. Ül egy hatalmas műfaszban ès csak veri a szerelmére.
gobesug
(
x30)
Feb 07, 2021 21:40:32
x30)

töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 07, 2021 21:41:58
x37)
Ebből szponzor nem lesz.
Ebből szponzor nem lesz.
Ezt pofázzuk neked 4 éve, Endre. A trash legaljára sikerült küzdened magad, miközben meg voltál arról győződve, hogy az átütő shiker kapujában állsz, és már csak egy újabb kütyü hiányzik. Balfasz.
Vonzas torvenye
Feb 07, 2021 21:44:01
Ebbol ha lesz rendelheto matrica vagy polo, szeretnek rendelni. Vagy ha kikerul a psd csinaltatok emlekbe.
Feb 07, 2021 21:44:01
broni
(
x45)
Feb 07, 2021 21:45:01
x45)
Mannin mindeközben meg már véresre verte már a faszát a tegnapi képekre, videókra. Ül egy hatalmas műfaszban ès csak veri a szerelmére.
Sodimama
Feb 07, 2021 21:45:07
saját anyja lájkolja
Feb 07, 2021 21:45:07
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 21:45:10
x68)
Kiegészítettem a "look"-ot!
Mifaaaaaaaaaaaan
SoDi Keretmentes Kártya
Feb 07, 2021 21:47:30
Csipázom az olyan embereket, akik mindig a hülyeséget csinálják. Te jószándékkal mondod neki hogy hülye vagy fiam. Ő erre elnevez minden trollnak, szemétnek, mocsoknak, míg más embereknek akik azt mondják ez fasza ötlet fizet még a barátságért is kell.
Tessék SoDI, remélem azok az emberek akik végig kitartanak melletted, és lehúzták a pénztárcádat, fejlesztettek és segítették a munkád, hogy olyan sikeres legyél, mint most.
Hiába mondod hogy a trollok, meg belekalkulálod a Troll-felárat. Ha a trollokra hallgatsz, nem itt tartanál. Már nekik kéne fizetned, és mostmár végre kimondani: "Igazatok van mindenben, valóban így csináltam és rosszul éltem. Sajnos hülye vagyok az élethez, és szorul a nyakam körül a hurok. Elbasztam, erre nincsennek szép szavak, és amit csináltam műr nem fogom tudni helyre hozni."
Tessék SoDI, remélem azok az emberek akik végig kitartanak melletted, és lehúzták a pénztárcádat, fejlesztettek és segítették a munkád, hogy olyan sikeres legyél, mint most.
Hiába mondod hogy a trollok, meg belekalkulálod a Troll-felárat. Ha a trollokra hallgatsz, nem itt tartanál. Már nekik kéne fizetned, és mostmár végre kimondani: "Igazatok van mindenben, valóban így csináltam és rosszul éltem. Sajnos hülye vagyok az élethez, és szorul a nyakam körül a hurok. Elbasztam, erre nincsennek szép szavak, és amit csináltam műr nem fogom tudni helyre hozni."
Feb 07, 2021 21:47:30
gobesug
(
x30)
Feb 07, 2021 21:47:43
x30)
csak telegram stickerbe kellett, onnan csórtam :D
Aczél elvtárs
(
x3)
Feb 07, 2021 21:48:18
x3)
Elsiklottunk a youtube tankönyvek felett.
Ez az elmebajos fasz tényleg mindent szart megvesz. Pont olyan mint régebben a Schillingó pdf-ek meg a Blájen Trészi szarságok.
Te nyomorék geci, hát nem fogad fel, hogy nincs olyan könyv amiben majd pontosan leírják neked a tutit és neked semmi más dolgod nincs csak elolvasni? Az élethez nincs használati utasítás te nyomorult balek.
Ez az elmebajos fasz tényleg mindent szart megvesz. Pont olyan mint régebben a Schillingó pdf-ek meg a Blájen Trészi szarságok.
Te nyomorék geci, hát nem fogad fel, hogy nincs olyan könyv amiben majd pontosan leírják neked a tutit és neked semmi más dolgod nincs csak elolvasni? Az élethez nincs használati utasítás te nyomorult balek.
Aczél elvtárs
(
x3)
Feb 07, 2021 21:49:28
x3)
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 21:51:25
x68)
Elsiklottunk a youtube tankönyvek felett.
Egyik élő adásban szerintem mutogatta is a jutubos könyvet, a marha.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 07, 2021 21:52:55
x2)
Ebből szponzor nem lesz.
Ebből szponzor nem lesz.
Bevallod végre, hogy egy utolsó trash vagy akin csak nevetnek?
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 21:53:27
x68)
Nyem éjtem, most akkor azért nincs Karak, mert Márknak dolga van, vagy azért nincs Karak, mert a troll felár miatt már túl drága lett volna???
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Feb 07, 2021 21:54:30
x45)
óóaarrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
broni
(
x45)
Feb 07, 2021 21:54:59
x45)
nem lepődtem meg.
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 07, 2021 21:55:19
x7)
Endike, anyukád azt még nem mondta, hogy ne lóbáld a fütyid az interneten?
seymour schwartz
(
x6)
Feb 07, 2021 21:56:33
x6)
Keressél már egy új platformot, oszt indítsad a lájvot! Úgy is csak trollok néznek, új nézőket meg bárhol tudsz bevonzani!
Ingatkanügyek
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 21:57:58
x68)
Csak egy módon szerezhetsz új nézőket, elkezdesz angolul vagy németül streamelni/videózni!
Mifaaaaaaaaaaaan
seymour schwartz
(
x6)
Feb 07, 2021 22:00:33
x6)
Csak egy módon szerezhetsz új nézőket, elkezdesz angolul vagy németül streamelni/videózni!
Szabadna kérnem, hogy arra ne biztassuk a gnómot? Amikor rászabadultak a botok, amiket külföldi nézőknek hitt, akkor kezdett el idegen nyelveken karattyolni, de az kibírhatatlan volt. Azt ne!
Nemfatyle
(
x7)
Feb 07, 2021 22:01:56
x7)
Szerintem nagyon jó volt :D
Hahó
(
x136)
Feb 07, 2021 22:04:22
x136)
Anyád szocionista zsidó, ne higyj neki!
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 22:04:30
A kurva anyád te szatír, itt vannak a melócsák, mindkettő düsseldorfi, a tegnap kiderült windows környezetet használja, szigorúan beleírták a hirdetésbe hogy homeoffice csak a lockdowning (érdekes de ez alig volt benn a többi 700 hirdetésben), van olyan partnercég aki miatt a mexikói homokmajom simán lehet kollega, és mindkettő fejleszt olyan dragndrop rendszereket amikkel indulhat weboldal

Holnap pedig szerelsz mint egy kutya megértetted?
De ha közben kirugtak, amit a CV és a sokszoros D.dezső miatti elmaradt stream és alkohol, meg amúgy nem tudom ki vette észre, de a munkanélküli hivatalnak írt levelet, itt előadta, hogy a kalkulációs hiba miatt, de simán lehet hogy megint bejelentkezett, csak nembírta magában tartani.
Na csá

De ha közben kirugtak, amit a CV és a sokszoros D.dezső miatti elmaradt stream és alkohol, meg amúgy nem tudom ki vette észre, de a munkanélküli hivatalnak írt levelet, itt előadta, hogy a kalkulációs hiba miatt, de simán lehet hogy megint bejelentkezett, csak nembírta magában tartani.
Na csá
Feb 07, 2021 22:04:30
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 07, 2021 22:06:09
x7)
Nyem éjtem, most akkor azért nincs Karak, mert Márknak dolga van, vagy azért nincs Karak, mert a troll felár miatt már túl drága lett volna???
Inkább csak az van, hogy Endre pityeregve integet a pénze után, közben pedig próbál minél több masnit kötni rá.
A legújabb a troll felár :D:D Ez szép masni, nem mondom. Definiál egy olyan dolgot, amit gyakorlatilag lehetetlen beárazni, mert bármennyi lehet, így pedig végtelen érvényt szerez a balekságának, mert sosem ismerné be, hogy csak simán le lett húzva.
Nyilván a trollok miatt van, nem azért, mert a Sodi egy balek, és nem is azért mert a borsodi cigány egy szélhámos.
Nemfatyle
(
x7)
Feb 07, 2021 22:06:46
x7)
A kurva anyád te szatír, itt vannak a melócsák, mindkettő düsseldorfi, a tegnap kiderült windows környezetet használja, szigorúan beleírták a hirdetésbe hogy homeoffice csak a lockdowning (érdekes de ez alig volt benn a többi 700 hirdetésben), van olyan partnercég aki miatt a mexikói homokmajom simán lehet kollega, és mindkettő fejleszt olyan dragndrop rendszereket amikkel indulhat weboldal
Na csá
Na csá
De a melóhely nem düsseldorfi a tudomány jelenlegi állása szerint, hanem osztrák
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 22:07:44
Amikor bebaszva a kirugás után ment péküljünk ki düsseldorf, akkor annyira depressziós és részeg volt hogy 100% hogy igazat mondott
Feb 07, 2021 22:07:44
Karib
(
x10)
Feb 07, 2021 22:08:33
x10)
Régi szép idők , amikor Endre még nem tárta a nézők elé , hogy full alkoholista... aztán jött az egyre több sörike, aztán a vodkázások, aztán a hullarészeg streamek... végül pedig a részegség miatti pitonvillantás...

Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.

Nemfatyle
(
x7)
Feb 07, 2021 22:09:50
x7)
Legalább százszor elszólta magát (Karácsonyi utalványok, 14. havi fizu, stb), és kínkeservesen ragaszkodik ahhoz, hogy düsseldorfi a cég.
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 22:11:23
x68)
Endre, lőjj már egy közeli képet a "fertőtlenítőről"
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Feb 07, 2021 22:11:33
x136)
Düsseldorf zsákutca.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Kotrodj már korcs
Feb 07, 2021 22:15:26
Még mindig nem másoltad be a könyörgő levelet amit a ticcsnek nyűszitettél. Mitől félsz a faszvillantásnál már nem követhetsz el kinósabb dolgot ki maxoltad.
Feb 07, 2021 22:15:26
Nemfatyle
(
x7)
Feb 07, 2021 22:18:37
x7)
Ráadásul osztrák hitelt akar felvenni 3 hónap munkaviszony után, meg pl nem dolgozott egy olyan ünnepen, ami csak osztákban van, Németországban munkanap lenne. Teljesen biztos, hogy osztrák a cég
broni
(
x45)
Feb 07, 2021 22:19:16
x45)
Düsseldorfi rém is vót, a 30-as évekbe.
Vadiúj wc kefe
Feb 07, 2021 22:20:28
Trollégák, a legutóbbi flokkban 12:02 körül van egy kameraállás váltás és az asztalon látszódik egy kék kupakos üveg.
Az valami rövid? Tudjuk mit iszik a púpos? Vodka?
nszksz
Az valami rövid? Tudjuk mit iszik a púpos? Vodka?
nszksz
Feb 07, 2021 22:20:28
Gazdag Zsidó
Feb 07, 2021 22:21:32
Hát sajnos én ennyit tudtam, viszont most elköszönök tőletek kedves trollégák, mert már nem fogom erre a recskarémre pazarolni az időmet.
A saját munkámat nem akarom felértékelni, de a karácsony óta tartó STNÍI időszak pont akkor tört meg amikor előszor posztoltam a cégemail listát , és utána még párszor volt olyan hogy a loopok közepette a kiblurozott logók adták a pofont.
Ha a snecológus kollégák azt az utat érzik hogy ez egy ausztriai cég akkor excelből kiszedtem a csak ausztriai gányoldák email címét:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected].
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Ez nem olyan sok ahhoz képest hogy a német több szász volt, ha osztrák a melóhely ebben 90% hogy benn van.
Visszatérve az én munkámra, ha a fentieket nézzük, és ezek miatt csak 1%ban fogyasztott több sört vagy stresselt többet, ami a pitonvillantáshoz vezetett megérte a jelenlétem.
Paranoias próbáltatok tippelni hogy egy régi nick lennék, a forumot 2014 őszén amikor max 5x látogattam és párszor posztoltam majd 2021 elején jártam itt újra.
Szóval mea culpa ha a fenti melóhelyek nem jönnének, be, de az ismerek szerint, ez volt a legvalószínűbb, szevasztok trollok, nefeledjétek tegnap hatalmas shikert arattunk.
Feb 07, 2021 22:21:32
pedofilsodiasodi
(
x2)
Feb 07, 2021 22:24:38
x2)
Valaki Sodi CV-t küldje már el. Plusz telefonszámait és címét.
NSZKSZ
pedofilsodiasodi
NSZKSZ
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 22:34:54
x68)
Köszönjünk a munkáját Gazdag Zsidó úr!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2021 22:36:01
x68)
Valaki Sodi CV-t küldje már el. Plusz telefonszámait és címét.
NSZKSZ
NSZKSZ
Itt van minden, ami kell: bit.ly/2LxALqK
70 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Még hó végéig.
Miről beszélsz te fasz? Nem úgy volt, hogy minden munkanapon edzeni fogsz otthon? Még edzős vlogot is ígértél