Szerintem a vatikáni szektások közül is lenne jó pár...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Handó Tünde likes this!!!
Márkkal tuti volt vmi kis akció. Mondjuk nézhette ahogy bassza a brigit vagy vmi.
Lesz még a Márk borsodi proli/koszos cigány, akkor mindent megtudunk :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ja, igen, pont mint a szexnagyinál. Megy előtte az eksön, ő meg próbál életet lehelni a "23 centis csodába".
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Ha ott volt a kisgyerek valahol a környéken, akkor könnyebben ment neki (lásd még iparági standard nudista családi albumok)
'68 Prága
Meg Irak és Afganisztán (ez utóbbi véleményes
amugy meg a csetniknév ma is rettegés vált ki sok emberből.
a kegyetlenség miatt.nincs irgalom az elenségnek.
Nem kell olyan messze menni a kegyetlenkedésért...
Ennyike! Egyértelműen oda kellett mennünk megvédeni az araboktól :)
Dr. F. E. kicsit helyre teszi RGL-t (csak a lényeg)
www.youtube.com/watch?v=Drw6NHTJxjg
uncut version:
Dr. F. E. kicsit helyre teszi RGL-t (előzmények + a lényeg + utójáték)
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Valószínűleg a faptop munkaköri leírásába ez is beletartozott.
Brother v Xerox. Erre egyébként én egy használt lézert vennék. Mert a tintásokkal azért hetente egyszer nyomtatni kell.
A tudomány iránti olthatatlan vágya dicséretes trolléga, de tessék nagyobb felkészültséggel beülni az előadóba! Szolnoki az a hekker, nem miskolci, mint Sodi cigányai, az egy másik univerzum. Olyan mint a DC meg a Marvel. Vagy azt mondani, hogy Hitler ausztrál volt. Ezért szőrösebb szívű professzorok azonnali évismétlésre küldik.
Egyébként a TK-s cuccok a 3045. oldaltól kezdődnek a fórumon, onnantól lehet olvasgatni.
forum.sodika.org/index.php?pageNo=3045
nszksz! Soha többet nem írok ide
"egyébként kiszámoltam, ha nem kapok a labancoktól hitelt, akkor a megemelt fizetésemmel és a törlesztésekkel is kijövök szeptemberig, csak ésszel kell költekezni. de a setup már kész, legfeljebb három kamerát és havonta egy játékot veszek. szeptemberben megkapom az új hitelt, és majd akkor veszek 4k tévét. minden a terv szerint halad, faszaság van."
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
te írtad, hogy ölni szeretnél, menjél el linzbe))))))))))))
Kicsit későn kapcsolódtam be, de valaki definiálni tudná mi az a "nem átalányos átalány"? Ez olyan szókapcsolat mint a masztiparty ahol nincs semmi buzulás? :D Oral jellyt nem állja véletlen az osztrák tb? Egy csomót lehetne spórolni.
Az gáz, ha ezt a féreg hangján olvastam fel magamban?
Nem, ha makogtál is közben:-DD
Ha elmenne egy orvoshoz, szerintem állná.
De az a biztos ha a netről rendeled az indiai hamisítványt :)
Egyébként a TK-s cuccok a 3045. oldaltól kezdődnek a fórumon, onnantól lehet olvasgatni.
NSZKSZ, ezen visongva nevetek:
BUZI vagy Endre, és a faszod se áll fel, mit vagánykodtál 2014-ben, te senkiházi zsidóféreg XD
A jó portás csak baszik!
Miért, Ottawa nem Peruban van?
Linzi munkahely az nem Berlinben található, juszt is?
Újszász szerinted nem budai zöldövezet?
A snecológiai szakföldrajz nagyon kemény tantárgy, hahó!
hát azért hetyetye
nszksz
sodi nem szerepelt benne?
ő vót a terhes nő.
de császármetszés után!
hát azért hetyetye
Az El toroba betolt pénz meg tanulsággá változott.
Azt lehet tudni, hogy pontosan mire költött ElToron belül? Mert ahogy egy trolléga anno írta tényleg csak annyit kell tennie, hogy nézi az egyenlegét és amikor pluszba kerül, akkor megnyomja az "eladás" gombot.
Ingatkanügyek
ki is kéne mán herélni.
Nem is regisztrált szerintem. Majd jövő héten
Még azt se, mert ha copy tradert nyom, akkor az csinalja helyette.
🕎Endigame🕎
Mintha azt mondta volna hogy 2 havonta tol bele 500 eurot, de javítsatok ki ha tévednék. Meg amekkora balek az "okos néni" úgyis ráveszi a koboldot hogy rakjon be többet mert tuti shiker biznisz.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Márk már készül az új ötlettel amivel beeteti a homokost.
Kell a zsé, mert brigivel nyáron akarnak menni nászútra.
Jeméjem engem ish meghívnak
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ez a csávó legalább megtanult angolul, snecigeci még a saját anyanyelvén sem tud rendesen. Mondjuk jiddisül nem is hallottam még...
Szerintem csótány az anyanyelve, nem a magyar. *hangos remegő ciripelés*
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hát az tuti, hogy ha magyar remake készülne a Bogaras Joe-ból, abban sneci lehetne a főszereplő. Csak ebben a verzióban Joa, alias Jocó nem hetero, hanem full homoks lenne, aki nem a szomszéd csajra, hanem annak a gyerekére nyomul rá.
A pitonidomár indexzsidókat olvas?
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Az osztrák ügyintézőt még mindig PTSD-vel kezelhetik, miután megjelent a cigány és a fogyatékos "tolmácsa". Hozzájuk képest egy francia anyanyelvű fekete-afrikai németjét hallgatni maga a felüdülés... :D
Mondjuk ezek a csávók általában 100x intelligensebbek is sencinél. Dolgoztam pár, egykori francia gyarmatokról származó fickóval (kreolokkal, algériaiakkal,stb.), nekik tényleg ment gond nélkül a 3-4 nyelven való dumálás. recsító angoltudása meg csak annyi, h young twinky boy wank and cum hard, de a német sem sokkal több.
Talán... lehet... hogy nem is a bőrszín, meg a származási ország számít?
Mert én pl most is dolgozom együtt magyarokkal és egyik sem alkoholista pedofil
A kedvenc szava a "dik"
Mifaaaaaaaaaaaan
sú!!!!!!!!!!!!!!
NSZKSZ
Link pls
Mi a fene az, hogy IRL twitch?
Just chatting
Itt
Recska
Lesz
Na az ilyeneket tényleg linkeljétek. Jó lenne a tanszéknek is minél nagyobb számban képviseltetnie magát, terjeszteni az igét és tényfeltárni.
Akkor a SoDI biztos nézni fogja :)
Szegény öreg megvénült Endrének, halála napjáig, egészen 51 éves koráig a száműzetés keserű kenyerét kell ennie mert szülőföldjén kasztrálnák az elvbarátai. :)
Ez is egy a korcs sok önellentmondása közül. Évek óta lelépett "Gémeskútországból", külföldön él és dolgozik, mégis magyarul vlogol, magyar közönségnek, vergődik a magyar belpolitikával, a magyar közélettel, nincsenek kinti barátaid, a faszmutogatáson kívül nem vett részt semmilyen programban a lezárásokig... amikor a barátnőmnek először mutattam ezt a férget, pár perc után egyből rávágta, hogy látszik rajta, mennyire vágyik haza. Csak hát itthon várja Behajtó Brumi, Inkasszómanó, meg a többi szupergonosz.
Endre gyere, egy snecológiai felelet van folyamatban
Tye faty a petyofil
Ez melyik snecológus? :D
broni
Mifaaaaaaaaaaaan
van haja. én borotvált vok.
Úgy kommentel stream közben, hogy nem is gépel, nagyon ügyes csel!
Mifaaaaaaaaaaaan
Neki tanították az etyetemeny.
broni te vagy a téma a streamben!!!!
hogy metálos a faszod
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
azt, hogy van-e gyengéd kapcsolatod tex-szel.:))
mi az hogy!!!!!!!!!!!!!!!!!
az shiker!!!!!!!!!!!!
De ha tanították volna akkor sem tudná, mert be se járt és kb mindenből megbukott XD
Szerző:
Ásó27
(
x68)
Feb 19, 2021 09:03:49
Válasz
(13)
x68)
Válasz
(13)
Te mikor leszel ilyen boldog Endre? Mikor vallod már be végre magadnak is, hogy buzi vagy?
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Feb 19, 2021 09:13:04
x30)
általában... XD
kisjézust meg simán megbaszná
kisjézust meg simán megbaszná
Szerintem a vatikáni szektások közül is lenne jó pár...
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 19, 2021 09:28:05
x2)
Te mikor leszel ilyen boldog Endre? Mikor vallod már be végre magadnak is, hogy buzi vagy?
Handó Tünde likes this!!!
Faszaság van
(
x2)
Feb 19, 2021 09:35:30
x2)
Irigy Szájerre, neki bőven kijutott a masztipartyból, a féregnek meg maradt a lubeyourtube.
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 19, 2021 09:49:36
x19)
Irigy Szájerre, neki bőven kijutott a masztipartyból, a féregnek meg maradt a lubeyourtube.
Márkkal tuti volt vmi kis akció. Mondjuk nézhette ahogy bassza a brigit vagy vmi.
bolgár jeti
(
x30)
Feb 19, 2021 10:01:49
x30)
Lesz még a Márk borsodi proli/koszos cigány, akkor mindent megtudunk :)
broni
(
x45)
Feb 19, 2021 10:04:19
x45)
anyám meg apám is cigány, én lettem fehérember
Faszaság van
(
x2)
Feb 19, 2021 10:10:07
x2)
Ja, igen, pont mint a szexnagyinál. Megy előtte az eksön, ő meg próbál életet lehelni a "23 centis csodába".
bolgár jeti
(
x30)
Feb 19, 2021 10:17:18
x30)
Ha ott volt a kisgyerek valahol a környéken, akkor könnyebben ment neki (lásd még iparági standard nudista családi albumok)
bolgár jeti
(
x30)
Feb 19, 2021 10:34:49
x30)
az más. mit nyertünk meg, dik, 56-ot??????????
'68 Prága
Meg Irak és Afganisztán (ez utóbbi véleményes
amugy meg a csetniknév ma is rettegés vált ki sok emberből.
a kegyetlenség miatt.nincs irgalom az elenségnek.
Nem kell olyan messze menni a kegyetlenkedésért...
Néző
Feb 19, 2021 10:40:18
Két anyag érdekelne a tanszéki levéltárból:
- hangfelvétel mikor Fórizs szétpofozza a minicigót. "csak az basszon aki dolgozik"
- tovlajkergetők belső fórum (miskolci hacker mikor bedöntötte a kerítést)
Ha valakinek megvannak a források megköszönném
- hangfelvétel mikor Fórizs szétpofozza a minicigót. "csak az basszon aki dolgozik"
Feb 19, 2021 10:40:18
broni
(
x45)
Feb 19, 2021 10:42:53
x45)
irak ősi magyar főd!!!!!!!!!!!!!!
bolgár jeti
(
x30)
Feb 19, 2021 10:47:31
x30)
irak ősi magyar főd!!!!!!!!!!!!!!
Ennyike! Egyértelműen oda kellett mennünk megvédeni az araboktól :)
Zsénó
(
x22)
Feb 19, 2021 10:52:43
x22)
uncut version:
Faszaság van
(
x2)
Feb 19, 2021 10:53:30
x2)
Valószínűleg a faptop munkaköri leírásába ez is beletartozott.
Zsénó
(
x22)
Feb 19, 2021 10:54:08
x22)
javítva a link a vágott verzióhoz:
www.youtube.com/watch?v=kc4CpdvEI54
www.youtube.com/watch?v=kc4CpdvEI54
Faszaság van
(
x2)
Feb 19, 2021 11:05:58
x2)
féreg, a holnapi flokkban szó lesz arról, h nem feltétlenül nem faty nem homokos?
-
Feb 19, 2021 11:54:57
mondjuk baszatlan flódnis jól helyretette a minicigányt
Feb 19, 2021 11:54:57
Off topik
Feb 19, 2021 12:23:21
bőven off
amikor a gyagyás vette a nyomtatóját, mi volt amit ajánlottatok helyette? vásárlás előtt vagyok, otthoni nyomtató kellene wifi-vel, vagy usb csatlakozóval, jó ár/érték aránnyal, évi max 20 lap nyomtatására. sajnos a copy-shopok zárva vannak itt a nyugaton :(
előre is köszi!
amikor a gyagyás vette a nyomtatóját, mi volt amit ajánlottatok helyette? vásárlás előtt vagyok, otthoni nyomtató kellene wifi-vel, vagy usb csatlakozóval, jó ár/érték aránnyal, évi max 20 lap nyomtatására. sajnos a copy-shopok zárva vannak itt a nyugaton :(
előre is köszi!
Feb 19, 2021 12:23:21
bolgár jeti
(
x30)
Feb 19, 2021 12:32:39
x30)
bőven off
előre is köszi!
előre is köszi!
Brother v Xerox. Erre egyébként én egy használt lézert vennék. Mert a tintásokkal azért hetente egyszer nyomtatni kell.
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 19, 2021 12:36:19
x16)
A tudomány iránti olthatatlan vágya dicséretes trolléga, de tessék nagyobb felkészültséggel beülni az előadóba! Szolnoki az a hekker, nem miskolci, mint Sodi cigányai, az egy másik univerzum. Olyan mint a DC meg a Marvel. Vagy azt mondani, hogy Hitler ausztrál volt. Ezért szőrösebb szívű professzorok azonnali évismétlésre küldik.
Metélt gondolatjel
Feb 19, 2021 14:00:36
Várom már a következő auti-excel rohamot.
Feb 19, 2021 14:00:36
Off topik
Feb 19, 2021 14:10:35
nszksz! Soha többet nem írok ide
Feb 19, 2021 14:10:35
Hahó
(
x136)
Feb 19, 2021 14:21:22
x136)
"egyébként kiszámoltam, ha nem kapok a labancoktól hitelt, akkor a megemelt fizetésemmel és a törlesztésekkel is kijövök szeptemberig, csak ésszel kell költekezni. de a setup már kész, legfeljebb három kamerát és havonta egy játékot veszek. szeptemberben megkapom az új hitelt, és majd akkor veszek 4k tévét. minden a terv szerint halad, faszaság van."
broni
(
x45)
Feb 19, 2021 14:28:20
x45)
te írtad, hogy ölni szeretnél, menjél el linzbe))))))))))))
Trollistás Troll
Feb 19, 2021 14:28:43
A hatalmas különbség az, hogy a németeknél van évi 1000 euró általány, és a 1001-ik eurót tudod 1 euró értékben leírni.
Ami azért gáz, mert nagy lelkesen elkezdtem összeírni a jogvesztő határidő előtt a 2016-os tételeket, amikor Berlinben Hamburgba költöztem, és sokat utaztam oda-vissza, pl. egyszer Düsseldorf mellé is egy állásinterjúra, és az egész mindennel együtt 855 euróra jött ki. Összesen.
Ráadásul a számítógépek három évente írhatóak le Németországban. Egyik volt 1800, másik 1400, ez nagyjából az éves 1000 átalány. VISZONYT plusz költség a közlekedési bérlet, arra talán a gépekkel együtt visszajön valami, de alig pár szár euró csak.
Ezzel szemben az osztrákoknál nem átalányos átalány van, hanem tételenként van meghatározva egy-egy kisebb összeg. És a munka miatti költözés költségei teljes egészében elszámolhatóak, arra nincs külön átalány, mert nem olyan szokásos dolog, mint a munkaeszköz. (Úgy egyébként önmagában csak a monitorom az osztrák munkaeszköz-átalány felett van.)
Szóval a lényeg mi lényeg: az osztrák ingatlanosnak kifizetett pénz kb. teljes egészében leírható.
Bakker, itt Linzben még a Márk is kapott vissza ezer euró felett. Jó, ő az alacsony bevétele miatt, de a lényeg, hogy kapott.
Ami azért gáz, mert nagy lelkesen elkezdtem összeírni a jogvesztő határidő előtt a 2016-os tételeket, amikor Berlinben Hamburgba költöztem, és sokat utaztam oda-vissza, pl. egyszer Düsseldorf mellé is egy állásinterjúra, és az egész mindennel együtt 855 euróra jött ki. Összesen.
Ráadásul a számítógépek három évente írhatóak le Németországban. Egyik volt 1800, másik 1400, ez nagyjából az éves 1000 átalány. VISZONYT plusz költség a közlekedési bérlet, arra talán a gépekkel együtt visszajön valami, de alig pár szár euró csak.
Ezzel szemben az osztrákoknál nem átalányos átalány van, hanem tételenként van meghatározva egy-egy kisebb összeg. És a munka miatti költözés költségei teljes egészében elszámolhatóak, arra nincs külön átalány, mert nem olyan szokásos dolog, mint a munkaeszköz. (Úgy egyébként önmagában csak a monitorom az osztrák munkaeszköz-átalány felett van.)
Szóval a lényeg mi lényeg: az osztrák ingatlanosnak kifizetett pénz kb. teljes egészében leírható.
Bakker, itt Linzben még a Márk is kapott vissza ezer euró felett. Jó, ő az alacsony bevétele miatt, de a lényeg, hogy kapott.
Kicsit későn kapcsolódtam be, de valaki definiálni tudná mi az a "nem átalányos átalány"? Ez olyan szókapcsolat mint a masztiparty ahol nincs semmi buzulás? :D Oral jellyt nem állja véletlen az osztrák tb? Egy csomót lehetne spórolni.
Feb 19, 2021 14:28:43
Faszaság van
(
x2)
Feb 19, 2021 14:29:15
x2)
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Feb 19, 2021 14:47:34
x8)
Nem, ha makogtál is közben:-DD
bolgár jeti
(
x30)
Feb 19, 2021 14:59:41
x30)
Ha elmenne egy orvoshoz, szerintem állná.
De az a biztos ha a netről rendeled az indiai hamisítványt :)
egyik_néző
Feb 19, 2021 15:01:52
Profnak küldöm ezt, hátha érdekli.
Hungary vs Serbia 2021 | Military Power Comparison
www.youtube.com/watch?v=Bm9-xBlPCYw&ab_channel=MakumbaTV
-az etika legmagasabb fokán álló entitás-
www.youtube.com/watch?v=Bm9-xBlPCYw&ab_channel=MakumbaTV
Feb 19, 2021 15:01:52
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 19, 2021 15:09:49
x7)
NSZKSZ, ezen visongva nevetek:
pua szakértő:
A három nő közül, akikkel az elmúlt években együtt voltam, kettőnek diplomája volt. Oké, egyiküket sem a személyiségem vonzotta, de ez a következő lépcső :D
A három nő közül, akikkel az elmúlt években együtt voltam, kettőnek diplomája volt. Oké, egyiküket sem a személyiségem vonzotta, de ez a következő lépcső :D
BUZI vagy Endre, és a faszod se áll fel, mit vagánykodtál 2014-ben, te senkiházi zsidóféreg XD
Schwezoff Dávid
(
x6)
Feb 19, 2021 15:12:18
x6)
Vagy azt mondani, hogy Hitler ausztrál volt.
Miért, Ottawa nem Peruban van?
Linzi munkahely az nem Berlinben található, juszt is?
Újszász szerinted nem budai zöldövezet?
A snecológiai szakföldrajz nagyon kemény tantárgy, hahó!
broni
(
x45)
Feb 19, 2021 15:15:20
x45)
Profnak küldöm ezt, hátha érdekli.
youtube.com/watch?v=Bm9-xBlPCYw&ab_channel=MakumbaTV
youtube.com/watch?v=Bm9-xBlPCYw&ab_channel=MakumbaTV
nszksz
Bejlin
(
x8)
Feb 19, 2021 15:16:25
x8)
A következő részek tartalmából:
Mostantól értelmesen fogok költekezni, de azért felveszek még 7 ezer euró hitelt.
Csak áthidalásként küldtem Márknak még 1500 eurót. 2 héten belül visszafizeti. Faszság van, és nem vagyok egy lehúzott balek.
Minden adós rendesen fizet, 2062-re visszakapom az összes pénzem, és engem nem húzott le senki. Az El toroba betolt pénz meg tanulsággá változott.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Mostantól értelmesen fogok költekezni, de azért felveszek még 7 ezer euró hitelt.
Csak áthidalásként küldtem Márknak még 1500 eurót. 2 héten belül visszafizeti. Faszság van, és nem vagyok egy lehúzott balek.
Minden adós rendesen fizet, 2062-re visszakapom az összes pénzem, és engem nem húzott le senki. Az El toroba betolt pénz meg tanulsággá változott.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
broni
(
x45)
Feb 19, 2021 15:19:46
x45)
ez a kurva sodi nem akar meghalni????????????????
broni
(
x45)
Feb 19, 2021 15:21:45
x45)
vót egyszer egy terhespornóban, azt mondja csávó, nyeld a kecit, had hízzon a gyerek))))))))))))
Faszaság van
(
x2)
Feb 19, 2021 15:26:46
x2)
vót egyszer egy terhespornóban, azt mondja csávó, nyeld a kecit, had hízzon a gyerek))))))))))))
broni
(
x45)
Feb 19, 2021 15:28:46
x45)
ő vót a terhes nő.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Feb 19, 2021 15:32:20
x6)
ő vót a terhes nő.
de császármetszés után!
seymour schwartz
(
x6)
Feb 19, 2021 15:34:28
x6)
Az El toroba betolt pénz meg tanulsággá változott.
Azt lehet tudni, hogy pontosan mire költött ElToron belül? Mert ahogy egy trolléga anno írta tényleg csak annyit kell tennie, hogy nézi az egyenlegét és amikor pluszba kerül, akkor megnyomja az "eladás" gombot.
broni
(
x45)
Feb 19, 2021 15:49:09
x45)
de császármetszés után!
ki is kéne mán herélni.
bolgár jeti
(
x30)
Feb 19, 2021 15:53:32
x30)
Nem is regisztrált szerintem. Majd jövő héten
Penzmento
(
x6)
Feb 19, 2021 15:54:44
x6)
Azt lehet tudni, hogy pontosan mire költött ElToron belül? Mert ahogy egy trolléga anno írta tényleg csak annyit kell tennie, hogy nézi az egyenlegét és amikor pluszba kerül, akkor megnyomja az "eladás" gombot
.
.
Még azt se, mert ha copy tradert nyom, akkor az csinalja helyette.
Bejlin
(
x8)
Feb 19, 2021 16:05:42
x8)
Mintha azt mondta volna hogy 2 havonta tol bele 500 eurot, de javítsatok ki ha tévednék. Meg amekkora balek az "okos néni" úgyis ráveszi a koboldot hogy rakjon be többet mert tuti shiker biznisz.
Faszaság van
(
x2)
Feb 19, 2021 16:15:48
x2)
Nekem az lenne a legszebb születésnapi ajándék, ha tyodi megkapná a hitelt, az utolsó eurocentig befektetné valamibe, aztán egy az egybe elbukná. Hatalmas show lenne.
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 19, 2021 16:20:36
x19)
Nekem az lenne a legszebb születésnapi ajándék, ha tyodi megkapná a hitelt, az utolsó eurocentig befektetné valamibe, aztán egy az egybe elbukná. Hatalmas show lenne.
Tyodika
Feb 19, 2021 16:22:33
Jeméjem engem ish meghívnak
Feb 19, 2021 16:22:33
xray
(
x21)
Feb 19, 2021 16:22:58
x21)
viszik magukkal és az összes számlát sneci fizeti. Kell a zsé, mert brigivel nyáron akarnak menni nászútra.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 19, 2021 16:29:59
x21)
Endre, nem félsz attól hogy a bunkibankos áldozataid egyszer csak úgy döntenek, hogy felnyomnak a rendőrségen?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 19, 2021 16:31:01
x37)
Endre, betetted már az első 500 Eurót az Etoro virtuális borítékba? Fossa már a daytrading?
linzi fapóleon
Feb 19, 2021 16:44:10
Endre neked is ilyen kolduló videót kéne csinálni azzal hogy játékot fejlesztesz!
Kb egy agyi szinten vagytok, sikerülhetne!
leet.hu/2021/02/18/egy-japan-fejleszto-10-eve-nem-hagyta-el-a-lakasat-amibol-most-jatekot-csinal/
leet.hu/2021/02/18/egy-japan-fejleszto-10-eve-nem-hagyta-el-a-lakasat-amibol-most-jatekot-csinal/
Feb 19, 2021 16:44:10
Faszaság van
(
x2)
Feb 19, 2021 16:56:33
x2)
Endre neked is ilyen kolduló videót kéne csinálni azzal hogy játékot fejlesztesz!
Ez a csávó legalább megtanult angolul, snecigeci még a saját anyanyelvén sem tud rendesen. Mondjuk jiddisül nem is hallottam még...
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 19, 2021 16:57:39
x21)
Faszaság van
(
x2)
Feb 19, 2021 17:05:26
x2)
Hát az tuti, hogy ha magyar remake készülne a Bogaras Joe-ból, abban sneci lehetne a főszereplő. Csak ebben a verzióban Joa, alias Jocó nem hetero, hanem full homoks lenne, aki nem a szomszéd csajra, hanem annak a gyerekére nyomul rá.
sztárprogramozó
(
x2)
Feb 19, 2021 17:06:09
x2)
A pitonidomár indexzsidókat olvas?
Löwenbräu Oktoberfestbier
Feb 19, 2021 17:07:23
Az osztrák ügyintézőt még mindig PTSD-vel kezelhetik, miután megjelent a cigány és a fogyatékos "tolmácsa". Hozzájuk képest egy francia anyanyelvű fekete-afrikai németjét hallgatni maga a felüdülés... :D
Feb 19, 2021 17:07:23
Faszaság van
(
x2)
Feb 19, 2021 17:21:28
x2)
Mondjuk ezek a csávók általában 100x intelligensebbek is sencinél. Dolgoztam pár, egykori francia gyarmatokról származó fickóval (kreolokkal, algériaiakkal,stb.), nekik tényleg ment gond nélkül a 3-4 nyelven való dumálás. recsító angoltudása meg csak annyi, h young twinky boy wank and cum hard, de a német sem sokkal több.
bolgár jeti
(
x30)
Feb 19, 2021 17:52:28
x30)
Talán... lehet... hogy nem is a bőrszín, meg a származási ország számít?
Mert én pl most is dolgozom együtt magyarokkal és egyik sem alkoholista pedofil
broni
(
x45)
Feb 19, 2021 17:56:08
x45)
sodi, cigányul tudsz??????????????
Ásó27
(
x68)
Feb 19, 2021 17:57:37
x68)
sodi, cigányul tudsz??????????????
A kedvenc szava a "dik"
broni
(
x45)
Feb 19, 2021 18:03:30
x45)
A kedvenc szava a "dik"
sú!!!!!!!!!!!!!!
Néző
Feb 19, 2021 18:07:42
youtube.com/watch?v=Drw6NHTJxjg
uncut version:
uncut version:
NSZKSZ
Feb 19, 2021 18:07:42
egyik_néző
Feb 19, 2021 18:16:59
Endre, ha te már nem strealemsz, mit szólnál egy ma esti
kibeszélő livehoz?
Egyik haverom megunta a banánt és ma rendez IRL-just chatting tyeknyikai próbát Twitchen, mondtam neki, hogy van itt egy kis közösség aki lehet értékelne egy snecológiai estet.
Endre, ha minden igaz kivesézünk téged ma este!
kibeszélő livehoz?
Egyik haverom megunta a banánt és ma rendez IRL-just chatting tyeknyikai próbát Twitchen, mondtam neki, hogy van itt egy kis közösség aki lehet értékelne egy snecológiai estet.
Feb 19, 2021 18:16:59
sztárprogramozó
(
x2)
Feb 19, 2021 18:39:55
x2)
Endre, ha te már nem strealemsz, mit szólnál egy ma esti
kibeszélő livehoz?
kibeszélő livehoz?
Link pls
bolgár jeti
(
x30)
Feb 19, 2021 18:40:48
x30)
sztárprogramozó
(
x2)
Feb 19, 2021 18:46:44
x2)
Just chatting
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 19, 2021 18:48:46
x19)
Itt
Recska
Lesz
Ásó27
(
x68)
Feb 19, 2021 18:51:34
x68)
A Karak részvények hogy állnak Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
D_Dezső
(
x29)
Feb 19, 2021 18:52:17
x29)
Sodika! Pont most hallgattam egy riportot szellemi vezetőddel Toroczkai Lászlóval.
A jó Toró kémiai kasztrálást szorgalmaz a hozzádhasonló aberráltakon. Mit szólsz te ehhez?
Szegény öreg megvénült Endrének, halála napjáig, egészen 51 éves koráig a száműzetés keserű kenyerét kell ennie mert szülőföldjén kasztrálnák az elvbarátai. :)
A jó Toró kémiai kasztrálást szorgalmaz a hozzádhasonló aberráltakon. Mit szólsz te ehhez?
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 19, 2021 18:55:50
x16)
Link pls
Na az ilyeneket tényleg linkeljétek. Jó lenne a tanszéknek is minél nagyobb számban képviseltetnie magát, terjeszteni az igét és tényfeltárni.
egyik_néző
Feb 19, 2021 18:59:46
Feb 19, 2021 18:59:46
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 19, 2021 19:03:21
x16)
Sodmány barlangjait játszassatok végig vele.
bolgár jeti
(
x30)
Feb 19, 2021 19:04:11
x30)
Itt
Recska
Lesz
Recska
Lesz
Akkor a SoDI biztos nézni fogja :)
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 19, 2021 19:12:36
x16)
Vagy Sodipediát olvastassátok vele, a verseket vagy ilyesmi. Már most is röhögök, ahogy a törpés képen szörnyülködött :)
.
Feb 19, 2021 19:17:29
valaki írja már le sodi telefon számait :) nszksz
Feb 19, 2021 19:17:29
Faszaság van
(
x2)
Feb 19, 2021 19:23:16
x2)
Ez is egy a korcs sok önellentmondása közül. Évek óta lelépett "Gémeskútországból", külföldön él és dolgozik, mégis magyarul vlogol, magyar közönségnek, vergődik a magyar belpolitikával, a magyar közélettel, nincsenek kinti barátaid, a faszmutogatáson kívül nem vett részt semmilyen programban a lezárásokig... amikor a barátnőmnek először mutattam ezt a férget, pár perc után egyből rávágta, hogy látszik rajta, mennyire vágyik haza. Csak hát itthon várja Behajtó Brumi, Inkasszómanó, meg a többi szupergonosz.
nud mappa
Feb 19, 2021 19:24:58
www.twitch.tv/addabboy2209
Endre gyere, egy snecológiai felelet van folyamatban
Feb 19, 2021 19:24:58
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 19, 2021 19:25:00
x16)
Mindenki takarodjon a twitchre, mert ez nagyon vicces :))))
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 19, 2021 19:25:42
x2)
most akkor mennyit kersel Endre?
-
Feb 19, 2021 19:27:49
Endre Patuskára ugye a holnapi flokkban reagálsz. Jövőheti flokkban reagálsz addabboyra?
Feb 19, 2021 19:27:49
linzi fapóleon
Feb 19, 2021 19:30:13
Feb 19, 2021 19:30:13
nud mappa
Feb 19, 2021 19:30:29
Tye faty a petyofil
Feb 19, 2021 19:30:29
Ásó27
(
x68)
Feb 19, 2021 19:31:32
x68)
broni
bolgár jeti
(
x30)
Feb 19, 2021 19:35:36
x30)
Jó a hangja a srácnak :) Bebuzultam én is a fórumon?
bolgár jeti
(
x30)
Feb 19, 2021 19:52:15
x30)
Nagyon jó a stream, profi snecológussal van dolgunk. Ajánlom mindenkinek.
broni
(
x45)
Feb 19, 2021 19:57:39
x45)
broni
Ásó27
(
x68)
Feb 19, 2021 19:58:24
x68)
Úgy kommentel stream közben, hogy nem is gépel, nagyon ügyes csel!
Nemfatyle
(
x7)
Feb 19, 2021 20:02:36
x7)
Endre, hogy lehet, hogy az arc egy szál telefonnal mérföldekkel színvonalasabb műsort csinál, mint te a több milliós szetápoddal? Ezt hogy rakja össze az autista agyad?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
a tyodi
Feb 19, 2021 20:05:14
Endre, hogy lehet, hogy az arc egy szál telefonnal mérföldekkel színvonalasabb műsort csinál, mint te a több milliós szetápoddal? Ezt hogy rakja össze az autista agyad?
Feb 19, 2021 20:05:14
broni
(
x45)
Feb 19, 2021 20:07:58
x45)
sodi, kapd elő a dorongot, csinálj egy magyar faerok kiverése 2-őt
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Feb 19, 2021 20:09:14
x1)
Lencsefozeleks roadtrip, addaboy nagyon adja, nezzetek :)
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Hahó
(
x136)
Feb 19, 2021 20:10:42
x136)
sodi, kapd elő a dorongot, csinálj egy magyar faerok kiverése 2-őt
broni te vagy a téma a streamben!!!!
broni
(
x45)
Feb 19, 2021 20:15:21
x45)
mit mondottt?????????későn értem oda...........(((((((((((((
zsidókvagytok
Feb 19, 2021 20:16:21
hogy metálos a faszod
Feb 19, 2021 20:16:21
Hahó
(
x136)
Feb 19, 2021 20:16:57
x136)
broni
(
x45)
Feb 19, 2021 20:18:45
x45)
mi az hogy!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Feb 19, 2021 20:19:14
x45)
hogy metálos a faszod
az shiker!!!!!!!!!!!!
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 19, 2021 20:26:55
x19)
De ha tanították volna akkor sem tudná, mert be se járt és kb mindenből megbukott XD
Zsénó
(
x22)
Feb 19, 2021 20:31:03
x22)
Nagyon jól tolja a trolléga a műsort:
Látod Recskás, nem kell ide 5 milliós setup a minőségi stream-hez!
Látod Recskás, nem kell ide 5 milliós setup a minőségi stream-hez!
broni
(
x45)
Feb 19, 2021 20:35:29
x45)
csakhogy sodi gyengeelméjű.
74 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™