Mindenben a jót látja meg, na :D
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Minden máshogy jó, ott lehetett spórolni.
De most már máshol vannak a preferenciák.
Soha többé társbérletet.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
ez mind lényegtelen. kuporgatsz, nyakig el vagy adósodva. 39 évesen lett először ágyad. ez mindent elmond a helyzetedről, te balfasz.:))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
de azért te megoldod majd ezt is úgy érzem :)
Soha nem mosod le magadról, hogy egy alávaló pedofil vagy!
XD
Neked épelméjű bank nem ad hitelt. Nem csak a tartozásaid miatt, hanem elég rád nézni, hogy evidens legyen, hogy elmebeteg vagy.
És akkor még nem is látták a jeti méretű internetes lábnyomod, amiben a faszveréstől a pedofílián át, az örjöngésekig minden van.
Te vagy a csengeri örökösnő linzi, elmebeteg verziója. Oda is fogsz kerülni, ahova ő.
Majd dőrpapának mondd ezt a hajlékonyszállón.
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Belegondoltam.
Szandi is jött volna, de megkértem, hogy ha tud menni máshova, inkább azt válassza. Jó dolog lett volna normáls helyzetben vele esténként szaunázgatni járni, de pont akkor jött volna, amikor azokat bezárták.
Úgy viszont, hogy esténként nem lehet menni sehova, ebben a 40 négyzetméteres lakásban megöltük volna egymást. Mérlegre raktam a dolgokat, és pár esetleges baszás nem érte meg azt az árat, amilyen surlódások lettek volna, miközben ebben az egy szobában kerülgetjük egymást a lockdown alatt. :D
Ez meg is látszott, hiszen olyan 34.000 euró adóssággal jöttél el Németországból, szerintem ez shikeres spórolás volt.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
na helyben vagyunk.
szóval nem lesz életmentő hitelke? pedig milyen szép terveid voltak, hogy már csak márciusig kell kibírni, és aztán minden jó lesz.
miért érzem úgy, hogy marad a havi 100 euró körüli zsidókamat, és az egyre növekvő hitelkártya tartozás?:))
max ő baszott volna a végh gyerekkel a szomszédban, te meg recskáztál volna az ikea matracon
Bakker, itt Linzben még a Márk is kapott vissza ezer euró felett. Jó, ő az alacsony bevétele miatt, de a lényeg, hogy kapott.
Szóval azt akarod mondani, hogy a Márk, az csóró Márk. Értjük XD.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Nem lett volna baszás, mivel buzi vagy. Helyette lett volna kínos lehajtott fejes döglött pitonos hetyetyézés plusz 12 söri/napos szintentartás.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Kétséges, mert pár dokumentumban egy egész éves tartózkodást kérnek a szívük szerint külföldiektől, de ezt azért sokszor egyénileg bírálják el.
Még Márk is lapott pl. egy 1500 eurós kerettel egy hitelkártyát az osztrák bankjától, mindössze pár hónap után, így ez az egy év önmagában nem kőbe vésett szabály, csak lehetséges nehézség.
Ahhoz, hogy bármire is jogosultak legyünk Németországban, min. 5 év munkaviszonynak meg kell lennie.
Ahhoz, hogy valaki a teljes német nyugdíjat kapja, összesen 45 évet kell ledolgoznia Németországban.
2000 eurós bruttóval számolva 5 év ledolgozott munkaviszony 100 eurós nyugdíjat jelent,10 év ledolgozott munkaviszony 200 eurós nyugdíjat jelent majd.
Trashfood-ra nem lesz elég az 5 év:-D
osztrák hitelkártya, évi 20 %-os kamattal? az tényleg jó megoldás lenne.
szóval nem lesz hitelkiváltó hitelke.:)))
Azt mindenképp kapok, de nem az a megoldás.
Elfér a tárcában, de nem vagyok vele előrébb.
Csak példaként hoztam fel.
tök ari, hogy azt hiszi, szandika magára engedte volna.
ez tényleg nem néz a tükörbe? de soha?:)
Csőbuzi pedofil vagy.
Értjük!
Meg neked is kínos lett volna meztelen gyerekekre recskázni.
most annyira szomcsi lettem, hogy nem lesz hitelke ünneplős stream, és marad a havi 100 eurós zsidókamat.:(((
2 ember esetén feleződik a kaja meg a rezsi... Hát te bazdmeg kibaszott idióta vagy XD
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Lehet, hogy lesz. :D
Meglássuk :)
Szandikának kb annyi kedve lenne a bolti melóhoz mint neked meglátogatni apádat. Az első ötlete az lenne hogy mivel neked ott a milliós streamer felszerelés egyből nekiállna streamelni a chaturbaten ameddig te a szaunában mutogatod a faszodat.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
aha, tehát megint szubjektíven jól állsz. ezt már ismerjük a rejsz und partner óta.
kiszámolta a matektanár slag, hogy 2 ember feleannyit eszik, mint egy.
De csak ha ő is dolgozik.
De itthon ülő csajt nem tartanék :)
Londonban is volt bolti eladó a Szandi, itt Linzben is lehetne. Nyelvtudása mindkettőhöz: angolhoz és némethez is megvan.
Ha kb. minimálbéres 1500-as keres, 250-et ad az albiba, 35-öt a rezsibe, és 250-et a kajába, akkor is marad még nagyjából egy ezrese magának.
Mondom, lockdown idején még a gondolat is agyrém.
Ez egyetlen nagy szoba. Párkapcsolatra alkalmatlan.
Áhá, és a puncidíj holmarad?
Excellben igy adta ki,tehát igy van.Piszony:-D
Na mêg 1x :)
de honnan tudod te ezt? soha nem volt párkapcsolatod. majd 40 évesen még nem volt nőd.:)))
Olyan nincs, a pöcök is viszket.
Az ilyen igény mindig kölcsönös.
olvastad a napi 20 újságcikkben? vagy honnan tudod milyen igényei vannak egy nőnek? a szocionista kurva anyád mondta? neki is viszket?
"Pöcök" végre nem hazdudsz, balfasz!
Az oral jellyt is kifizettetnéd vele?
És arra nem gondolsz te nyomorult balfék hogy nem csak veled baszhat hanem keres magának valakit akinek legalább feláll? :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
De te PEDOFIL vagy.
Ez szleng a csiklóra.
XDDDDDDddddddd
Még egy hajléktalan nőnek se elég pár hónap karantén, hogy rádfanyalodjon. Ha elfelejtetted volna, így nézel ki:
még élteti a remény.
* ásít *
Ugyanannyit kondizol mint a lockdown előtt
Szűz vagy oké,
De legalább Prágában anyád seggéhez hozzá dörzsölted a pöcködet?
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Előtte is hogy toltad!
Mifaaaaaaaaaaaan
óarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Kondiznál...? Egyrészt SOHA nem kondiztál, másrészt ki a faszomat érdekli a szaunára buzulásod folyamatosan?
Mire gyúrnál? Púpra?
Így van, fogak, hitelek, 45 perces edzés, törlesztések, ezekkel a témákkal gyere ide, ne a fizetéseddel puha slag!
Mifaaaaaaaaaaaan
Leírom helyette.
fogak: nincsenek
hitelek: kimaxolva
45 perces edzés: soha nem volt és nem is lesz
törlesztések: senki nem törleszt
Egyszóval, faszaság van.
Szóval ma este a buziságodat masnizod.
nemsoká megyek lopni!!!!!!!!!!!!!!!!!
A te egészségedet az a nap 4-6 liter sör rontja le amit a rothadó pofádba töltesz.
kvetiapin plussz pia...már évek óta nem írják fel, 2 levéltől , 8 sörtől orákik feküdtem a szőnyegen))))))))))))
az keményebbb, mint ilyen speeed.
A púpos féreg erre fogja kiverni. Újabb recskaboy kontent.
én jópár éve majdnem lelöttem egy részeg rendőrt a saját pisztolyával, részegek vótunk, elejtettte, sötétbe nem találtuk, le is lőtttem vona.civilbe vót, mi meg fradi meccs után.cegléden.
Kvetiapin? Az durva cucc, simán aludtam tőle 20 órát, közben még hugyozni sem ébredtem fel.
Legjobb tudomásom szerint, legalábbis.
SyntaxError
(
x24)
Feb 17, 2021 23:13:08
x24)
éveken át érvelt itt nekünk, hogy mennyire jó az ogrénál lakni, most meg ugyanúgy érvel, hogy mennyire jó egyedül, és milyen szar volt az ogrénál. ha majd púpszászra költözik, a linzi évek is szarrá válnak, és a macskaólban lesz a legjobb lakni.
olyan unalmas is kiszámítható vagy, puha slag.:(((
olyan unalmas is kiszámítható vagy, puha slag.:(((
sodika
Ha rákeres az ember, akkor rájön, hogy meglepő módon egy csomó dologban jobb az osztrák élet pénzügyileg.
KIVÉVE, ha el akarsz adósodni. Azt a németeknél könnyebb, ezek az osztrákok szigorúbban adnak csak hitelt, ahogy olvasom. :D
KIVÉVE, ha el akarsz adósodni. Azt a németeknél könnyebb, ezek az osztrákok szigorúbban adnak csak hitelt, ahogy olvasom. :D
Newton-Leibniz
(
x1)
Feb 17, 2021 23:13:58
x1)
hey endre
a bolond rgl is szerzett maganak egy baratnot, igaz, c-tipusut, de baratnot
gondolj bele
a hajlektalan digital nomad cigany baratodnak sikerult, te pedig meg mindig magadnak huzigalod a doglott pitont
gondolj bele
a hajlektalan digital nomad cigany baratodnak sikerult, te pedig meg mindig magadnak huzigalod a doglott pitont
sodika
Feb 17, 2021 23:14:00
Soha többé társbérletet.
Feb 17, 2021 23:14:00
Hahó
(
x135)
Feb 17, 2021 23:14:13
x135)
Egyrészt. Másrészt most itt osztrákban az albi díját is legalább egyharmad arányban le tudom írni a home office miatt.
ez mind lényegtelen. kuporgatsz, nyakig el vagy adósodva. 39 évesen lett először ágyad. ez mindent elmond a helyzetedről, te balfasz.:))
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 17, 2021 23:14:40
x19)
KIVÉVE, ha el akarsz adósodni
de azért te megoldod majd ezt is úgy érzem :)
Metélt gondolatjel
Feb 17, 2021 23:15:29
Soha többé társbérletet.
Soha többé társbérletet.
Soha nem mosod le magadról, hogy egy alávaló pedofil vagy!
Feb 17, 2021 23:15:29
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 17, 2021 23:15:36
x19)
XD
SyntaxError
(
x24)
Feb 17, 2021 23:15:55
x24)
Ha rákeres az ember, akkor rájön, hogy meglepő módon egy csomó dologban jobb az osztrák élet pénzügyileg.
Neked épelméjű bank nem ad hitelt. Nem csak a tartozásaid miatt, hanem elég rád nézni, hogy evidens legyen, hogy elmebeteg vagy.
És akkor még nem is látták a jeti méretű internetes lábnyomod, amiben a faszveréstől a pedofílián át, az örjöngésekig minden van.
Te vagy a csengeri örökösnő linzi, elmebeteg verziója. Oda is fogsz kerülni, ahova ő.
Faszaság van
(
x2)
Feb 17, 2021 23:16:22
x2)
Többé én már nem megyek vissza társbérletbe.
Ezt a fajta szabadságot azért megszerettem. :)
Ezt a fajta szabadságot azért megszerettem. :)
Majd dőrpapának mondd ezt a hajlékonyszállón.
sodika
Feb 17, 2021 23:16:23
hey endre
gondolj bele
gondolj bele
Belegondoltam.
Szandi is jött volna, de megkértem, hogy ha tud menni máshova, inkább azt válassza. Jó dolog lett volna normáls helyzetben vele esténként szaunázgatni járni, de pont akkor jött volna, amikor azokat bezárták.
Úgy viszont, hogy esténként nem lehet menni sehova, ebben a 40 négyzetméteres lakásban megöltük volna egymást. Mérlegre raktam a dolgokat, és pár esetleges baszás nem érte meg azt az árat, amilyen surlódások lettek volna, miközben ebben az egy szobában kerülgetjük egymást a lockdown alatt. :D
Feb 17, 2021 23:16:23
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 17, 2021 23:16:25
x13)
Ez meg is látszott, hiszen olyan 34.000 euró adóssággal jöttél el Németországból, szerintem ez shikeres spórolás volt.
Hahó
(
x135)
Feb 17, 2021 23:17:17
x135)
na helyben vagyunk.
szóval nem lesz életmentő hitelke? pedig milyen szép terveid voltak, hogy már csak márciusig kell kibírni, és aztán minden jó lesz.
miért érzem úgy, hogy marad a havi 100 euró körüli zsidókamat, és az egyre növekvő hitelkártya tartozás?:))
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 17, 2021 23:17:57
x19)
Belegondoltam.
max ő baszott volna a végh gyerekkel a szomszédban, te meg recskáztál volna az ikea matracon
Zsénó
(
x22)
Feb 17, 2021 23:18:07
x22)
Bakker, itt Linzben még a Márk is kapott vissza ezer euró felett. Jó, ő az alacsony bevétele miatt, de a lényeg, hogy kapott.
Szóval azt akarod mondani, hogy a Márk, az csóró Márk. Értjük XD.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 17, 2021 23:19:34
x13)
s pár esetleges baszás nem érte meg azt az árat, amilyen surlódások lettek volna, miközben ebben az egy szobában kerülgetjük egymást a lockdown alatt. :D
Nem lett volna baszás, mivel buzi vagy. Helyette lett volna kínos lehajtott fejes döglött pitonos hetyetyézés plusz 12 söri/napos szintentartás.
sodika
Feb 17, 2021 23:20:36
na helyben vagyunk.
szóval nem lesz életmentő hitelke?
szóval nem lesz életmentő hitelke?
Kétséges, mert pár dokumentumban egy egész éves tartózkodást kérnek a szívük szerint külföldiektől, de ezt azért sokszor egyénileg bírálják el.
Még Márk is lapott pl. egy 1500 eurós kerettel egy hitelkártyát az osztrák bankjától, mindössze pár hónap után, így ez az egy év önmagában nem kőbe vésett szabály, csak lehetséges nehézség.
Feb 17, 2021 23:20:36
broni
(
x45)
Feb 17, 2021 23:20:42
x45)
necrofila.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Feb 17, 2021 23:21:04
x8)
Csak ahhoz kell ám x mennyiségű ledolgozott év ám baszomalássan. Az nem úgy van, hogy te kimész barackot szedni 2 hétre és akkor onnantól jár a heti 20 cent nyugdíj majd :DD
UK-ban ez pl 10 év. Németet nem tudom, de majd beírja valamelyik magasan képzett troll.
UK-ban ez pl 10 év. Németet nem tudom, de majd beírja valamelyik magasan képzett troll.
Ahhoz, hogy bármire is jogosultak legyünk Németországban, min. 5 év munkaviszonynak meg kell lennie.
Ahhoz, hogy valaki a teljes német nyugdíjat kapja, összesen 45 évet kell ledolgoznia Németországban.
2000 eurós bruttóval számolva 5 év ledolgozott munkaviszony 100 eurós nyugdíjat jelent,10 év ledolgozott munkaviszony 200 eurós nyugdíjat jelent majd.
Trashfood-ra nem lesz elég az 5 év:-D
broni
(
x45)
Feb 17, 2021 23:21:29
x45)
66 látogató!!!!!!!!!!!!!!!!666!!!!!!!!!!!!!hejjj lucufer!!!!!!!!!!!!!!!
Hahó
(
x135)
Feb 17, 2021 23:22:12
x135)
kirakottLegoBusz
(
x1)
Feb 17, 2021 23:22:41
x1)
Ez már a Dancsó mód, Endre?
sodika
Feb 17, 2021 23:23:05
Nyitott szaunák mellett, meg ha nap közben eljárok melózni, azt mondtam volna, jöjjön a Szandi. Nap közben elvan mindenki a maga útján, este szaunázgatás, alvás / XY meg tök mindegy.
De lockdown alatt egy lakásban összezárva, zárt szaunák és kondi mellett megöltük volna egymást. :D
Ha újra kinyitnak a szaunák, majd írok neki, hogy ha gondolja, már jöhet. De amíg esti lockdown van, és nem lehet menni sehova, nem akarok összezárva lenni senkivel.
1-2 esetleges baszás nem ér meg annyit, amennyi idegeskedéssel az járna.
De lockdown alatt egy lakásban összezárva, zárt szaunák és kondi mellett megöltük volna egymást. :D
Ha újra kinyitnak a szaunák, majd írok neki, hogy ha gondolja, már jöhet. De amíg esti lockdown van, és nem lehet menni sehova, nem akarok összezárva lenni senkivel.
Feb 17, 2021 23:23:05
sodika
Feb 17, 2021 23:23:38
Feb 17, 2021 23:23:38
sodika
Feb 17, 2021 23:23:45
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Feb 17, 2021 23:23:45
Hahó
(
x135)
Feb 17, 2021 23:25:12
x135)
1-2 esetleges baszás
tök ari, hogy azt hiszi, szandika magára engedte volna.
ez tényleg nem néz a tükörbe? de soha?:)
sodika
Feb 17, 2021 23:25:31
Idejön, és legalább a kaja/albi/rezsi feleződik, mert elmegy valami boltba eladónak, és esténként tudunk szaunázni, az úgy oké.
De lockdown alatt egy szobában összezárva, hogy nem lehet menni sehova, nem oké. :D Pont így, pont akkor akart volna jönni. :D
De lockdown alatt egy szobában összezárva, hogy nem lehet menni sehova, nem oké. :D Pont így, pont akkor akart volna jönni. :D
Feb 17, 2021 23:25:31
kirakottLegoBusz
(
x1)
Feb 17, 2021 23:25:45
x1)
Nyitott szaunák mellett, meg ha nap közben eljárok melózni, azt mondtam volna, jöjjön a Szandi. Nap közben elvan mindenki a maga útján, este szaunázgatás, alvás / XY meg tök mindegy.
Csőbuzi pedofil vagy.
Értjük!
sodika
Feb 17, 2021 23:25:50
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Feb 17, 2021 23:25:50
fontos info
Feb 17, 2021 23:26:00
Endre egy dolgot elfelejtettel az autiexcelbol
probaido vegen ki leszel baszva
hahoooo
nem figyelsz
probaido vegen ki leszel baszva
hahoooo
nem figyelsz
Feb 17, 2021 23:26:00
Metélt gondolatjel
Feb 17, 2021 23:26:30
Idejön, és legalább a kaja/albi/rezsi feleződik, mert elmegy valami boltba eladónak, és esténként tudunk szaunázni, az úgy oké.
Meg neked is kínos lett volna meztelen gyerekekre recskázni.
Feb 17, 2021 23:26:30
kirakottLegoBusz
(
x1)
Feb 17, 2021 23:26:49
x1)
Autiloop.. 3.. 2.. 1..
Hahó
(
x135)
Feb 17, 2021 23:27:14
x135)
most annyira szomcsi lettem, hogy nem lesz hitelke ünneplős stream, és marad a havi 100 eurós zsidókamat.:(((
sodika
Feb 17, 2021 23:27:33
Meglátjuk, egyelőre jól állok a melóval szerintem.
Szóval semmi okuk sincs rá, hogy márciusban, amikor már sokkal magasabb fizu jár nekem az első három bevezető hónap után, ne tartsanak meg ugyanígy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Szóval semmi okuk sincs rá, hogy márciusban, amikor már sokkal magasabb fizu jár nekem az első három bevezető hónap után, ne tartsanak meg ugyanígy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Feb 17, 2021 23:27:33
Nemfatyle
(
x7)
Feb 17, 2021 23:27:41
x7)
2 ember esetén feleződik a kaja meg a rezsi... Hát te bazdmeg kibaszott idióta vagy XD
sodika
Feb 17, 2021 23:27:46
Lehet, hogy lesz. :D
Meglássuk :)
Feb 17, 2021 23:27:46
sodika
Feb 17, 2021 23:27:53
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Feb 17, 2021 23:27:53
Bejlin
(
x8)
Feb 17, 2021 23:28:16
x8)
Szandikának kb annyi kedve lenne a bolti melóhoz mint neked meglátogatni apádat. Az első ötlete az lenne hogy mivel neked ott a milliós streamer felszerelés egyből nekiállna streamelni a chaturbaten ameddig te a szaunában mutogatod a faszodat.
Hahó
(
x135)
Feb 17, 2021 23:28:52
x135)
Meglátjuk, egyelőre jól állok a melóval szerintem.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
aha, tehát megint szubjektíven jól állsz. ezt már ismerjük a rejsz und partner óta.
kirakottLegoBusz
(
x1)
Feb 17, 2021 23:30:00
x1)
Miért nem ment Szandika melléd? Mêg nem mondtad...
broni
(
x45)
Feb 17, 2021 23:30:15
x45)
szandi szarik szájba?????????????
Hahó
(
x135)
Feb 17, 2021 23:30:20
x135)
kiszámolta a matektanár slag, hogy 2 ember feleannyit eszik, mint egy.
sodika
Feb 17, 2021 23:30:25
Londonban is volt bolti eladó a Szandi, itt Linzben is lehetne. Nyelvtudása mindkettőhöz: angolhoz és némethez is megvan.
Ha kb. minimálbéres 1500-as keres, 250-et ad az albiba, 35-öt a rezsibe, és 250-et a kajába, akkor is marad még nagyjából egy ezrese magának.
Feb 17, 2021 23:30:25
sodika
Feb 17, 2021 23:31:10
Miért nem ment Szandika melléd? Mêg nem mondtad...
Feb 17, 2021 23:31:10
sodika
Feb 17, 2021 23:31:28
Legalábbis lockdown idején. Egyébként még elmegy.
Feb 17, 2021 23:31:28
sodika
Feb 17, 2021 23:31:36
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Feb 17, 2021 23:31:36
broni
(
x45)
Feb 17, 2021 23:31:40
x45)
kirakottLegoBusz
(
x1)
Feb 17, 2021 23:31:51
x1)
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Feb 17, 2021 23:32:26
x8)
Excellben igy adta ki,tehát igy van.Piszony:-D
kirakottLegoBusz
(
x1)
Feb 17, 2021 23:32:55
x1)
Na mêg 1x :)
Hahó
(
x135)
Feb 17, 2021 23:33:05
x135)
Párkapcsolatra alkalmatlan.
de honnan tudod te ezt? soha nem volt párkapcsolatod. majd 40 évesen még nem volt nőd.:)))
sodika
Feb 17, 2021 23:33:21
Feb 17, 2021 23:33:21
sodika
Feb 17, 2021 23:34:15
Nem akarja a hisztéria nevű betegséget, a csaj sem engedheti meg, hogy megvonja magától, így nem létezik puncidíj. :D
Feb 17, 2021 23:34:15
sodika
Feb 17, 2021 23:34:35
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Feb 17, 2021 23:34:35
Hahó
(
x135)
Feb 17, 2021 23:34:47
x135)
olvastad a napi 20 újságcikkben? vagy honnan tudod milyen igényei vannak egy nőnek? a szocionista kurva anyád mondta? neki is viszket?
kirakottLegoBusz
(
x1)
Feb 17, 2021 23:35:08
x1)
Ásó27
(
x68)
Feb 17, 2021 23:35:28
x68)
Örülök, hogy Hahó kolléga is bejelentkezett ma este, így legalább sodi pénzügyi tanácsadója is jelen van!
Sodi, ha kérdésed van az adósságaiddal vagy az adósaiddal kapcsolatban, bátran fordulj hozzá!
Mifaaaaaaaaaaaan
Sodi, ha kérdésed van az adósságaiddal vagy az adósaiddal kapcsolatban, bátran fordulj hozzá!
Nemfatyle
(
x7)
Feb 17, 2021 23:35:35
x7)
Az oral jellyt is kifizettetnéd vele?
Bejlin
(
x8)
Feb 17, 2021 23:36:11
x8)
Nem akarja a hisztéria nevű betegséget, a csaj sem engedheti meg, hogy megvonja magától, így nem létezik puncidíj. :D
És arra nem gondolsz te nyomorult balfék hogy nem csak veled baszhat hanem keres magának valakit akinek legalább feláll? :D
Ásó27
(
x68)
Feb 17, 2021 23:37:55
x68)
Ez a balfasz oda sem engedte volna állítólag Szandikát, de már kiszámolta, hogy mennyit adna a közösbe :DDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Metélt gondolatjel
Feb 17, 2021 23:38:56
De te PEDOFIL vagy.
Feb 17, 2021 23:38:56
sodika
Feb 17, 2021 23:39:40
Ez szleng a csiklóra.
Feb 17, 2021 23:39:40
sodika
Feb 17, 2021 23:39:49
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Feb 17, 2021 23:39:49
kirakottLegoBusz
(
x1)
Feb 17, 2021 23:40:26
x1)
Ez szleng a csiklóra.
XDDDDDDddddddd
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 17, 2021 23:44:58
x38)
Sneci, te ehhez sem értesz, sőt! Lehet, hogy programozásban van némi gyakorlatod, így junior kókler már lehetsz nevetséges fizetésért 40 évesen, de ha a nőkről vagy a baszásról van szó, akkor még a pályakezdő szakaszra rákészülésnél sem tartasz, amit normális heteró férfiak 16 évesen kezdtek. Ezek a tények, nem a BRAVO magazin (zsír, ne triggerelődj!) szex szerelem gyengédség rovata!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
kripli figyelő
(
x12)
Feb 17, 2021 23:45:50
x12)
Mikor lesz stream gyagyás?xd
Karib
(
x10)
Feb 17, 2021 23:46:22
x10)
Ejha, feltöltődött az autigenerátor, amíg STNÍI volt. Viszont az kiderült, hogy szinte biztosan nem lesz hitelke márciusban :))))
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Nemfatyle
(
x7)
Feb 17, 2021 23:48:21
x7)
Még egy hajléktalan nőnek se elég pár hónap karantén, hogy rádfanyalodjon. Ha elfelejtetted volna, így nézel ki:
Hahó
(
x135)
Feb 17, 2021 23:48:50
x135)
Ejha, feltöltődött az autigenerátor, amíg STNÍI volt. Viszont az kiderült, hogy szinte biztosan nem lesz hitelke márciusban :))))
még élteti a remény.
Ásó27
(
x68)
Feb 17, 2021 23:49:15
x68)
Szóval azért jöttél ide számolgatni, mert kiderült, hogy nem lesz hitel, mi? :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Feb 17, 2021 23:50:20
x45)
szüljél mámn, sodi!!!!!!!!!!!!!
Sodipatkány
(
x1)
Feb 17, 2021 23:52:13
x1)
Sneci! Nem unod, hogy az egész életed a kifogásokról szól?
- Nincs diplomám mert válság blablabla
- anyám nem engedte, hogy a jogot válasszam blablala
- apám csöves haverjai blalala
- Németországban nem lehet megtanulni németül blabala
- 30 felett az ember már nem tud idegen nyelvet megtanulni blaalala
Most meg nem akarsz nőt magadnak a lockdown-ra hivatkozva, szánalmas nyomorék vagy.
- Nincs diplomám mert válság blablabla
- anyám nem engedte, hogy a jogot válasszam blablala
- apám csöves haverjai blalala
- Németországban nem lehet megtanulni németül blabala
- 30 felett az ember már nem tud idegen nyelvet megtanulni blaalala
Most meg nem akarsz nőt magadnak a lockdown-ra hivatkozva, szánalmas nyomorék vagy.
kirakottLegoBusz
(
x1)
Feb 17, 2021 23:54:21
x1)
Hihetetlen mekkora szerencsétlen balpöcök vagy Endre! Normális férfiak, ha csak megérzik a punci szagát, már bolondulnak is meg. Neked meg beletolja a képedbe egy csaj a punciját erre Te elutasítod, hogy még véletlenül se veszítsd el a szüzességed. Miközben még trutymó titán is falja a nőket..
Na de hát Te nem vagy normális férfi, Te egy mocskos pedofil kukkoló vagy!
Na de hát Te nem vagy normális férfi, Te egy mocskos pedofil kukkoló vagy!
sodika
Feb 17, 2021 23:55:04
A járvány kétség kívül az én egészségemet is lerontja, mert minden este úsznék legalább pár hosszt, vagy kondiznék.
Feb 17, 2021 23:55:04
sodika
Feb 17, 2021 23:55:40
De ezzel sajnos sokan vannak így.
Az egész lezárásosdi többet árt mindenkinek, mint amennyi kárt a szabadon eresztett vírus okozna.
Az egész lezárásosdi többet árt mindenkinek, mint amennyi kárt a szabadon eresztett vírus okozna.
Feb 17, 2021 23:55:40
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 17, 2021 23:56:04
x16)
Óbazmeg, véget ért a STNÍI, ömlenek az excel-hegyek, auticunamik. Örülök....
Nemfatyle
(
x7)
Feb 17, 2021 23:56:06
x7)
A járvány kétség kívül az én egészségemet is lerontja, mert minden este úsznék legalább pár hosszt, vagy kondiznék.
* ásít *
Ugyanannyit kondizol mint a lockdown előtt
Sodipatkány
(
x1)
Feb 17, 2021 23:56:19
x1)
Szűz vagy oké,
Ásó27
(
x68)
Feb 17, 2021 23:56:36
x68)
Előtte is hogy toltad!
Ásó27
(
x68)
Feb 17, 2021 23:57:00
x68)
Napi 45 perc azért megvan? Azt lockdown közben tervezted.
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 17, 2021 23:58:29
x38)
Sneci, ha nem vagy anyagias, és a pénz nem is létezik, akkor hogy lehet az, hogy csak azért toltad ide a fogcsonkoktól bűzlő pofádat, hogy az autiexceleddel magyarázkodhass? Senkit sem érdekel a 40 éves junior fizetésed és a folyamatos bukásaid! Ha mindenáron számokat akarsz írogatni, akkor a hiteleidet írd ide, hadd röhögjünk, illetve masnizás nélkül azt az összeget, amit az adósaid ebben a hónapban visszafizettek. Ja, és dögölj meg! Pontosan tudom, hogy azért vergődsz az autiexcelben, mert egy héten belül ki fognak baszni, mielőtt lejárna a próbaidőd, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
broni
(
x45)
Feb 17, 2021 23:58:54
x45)
Szűz vagy oké,
óarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kripli figyelő
(
x12)
Feb 17, 2021 23:59:21
x12)
Mennyi alkohol van benned gyagyás.Kész vagy mint a gerely.
linzi fapóleon
Feb 17, 2021 23:59:39
Kondiznál...? Egyrészt SOHA nem kondiztál, másrészt ki a faszomat érdekli a szaunára buzulásod folyamatosan?
Feb 17, 2021 23:59:39
Sodipatkány
(
x1)
Feb 18, 2021 00:00:18
x1)
Mire gyúrnál? Púpra?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 18, 2021 00:09:46
x38)
Sneci, mesélj már a fogcsonk-eltávolításról, faszaság volt???
Ásó27
(
x68)
Feb 18, 2021 00:12:15
x68)
Sneci, mesélj már a fogcsonk-eltávolításról, faszaság volt???
Így van, fogak, hitelek, 45 perces edzés, törlesztések, ezekkel a témákkal gyere ide, ne a fizetéseddel puha slag!
SyntaxError
(
x24)
Feb 18, 2021 00:16:23
x24)
Leírom helyette.
fogak: nincsenek
hitelek: kimaxolva
45 perces edzés: soha nem volt és nem is lesz
törlesztések: senki nem törleszt
Egyszóval, faszaság van.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 18, 2021 00:26:18
x2)
úgy beszélsz a Szandirol mintha válogathatnál a nők közül. Rossz hírem van gyagyás, ez baszottul nem igyfan. Hozzad magad mellé azt a csálécsöcsűt aztán vedeljetek együtt. Ha szerencséd van megtanít narkózni, elég speedes szeme van!!! jó lesz ez gyagyás, jó lesz ez.
Löwenbräu Oktoberfestbier
Feb 18, 2021 00:26:34
Bazdmeg Sodi, félórája azon röhögök, hogy Szandika mint lidls pénztáros... :D
Feb 18, 2021 00:26:34
Faszaság van
(
x2)
Feb 18, 2021 00:28:11
x2)
Szóval ma este a buziságodat masnizod.
broni
(
x45)
Feb 18, 2021 00:33:13
x45)
Bazdmeg Sodi, félórája azon röhögök, hogy Szandika mint lidls pénztáros... :D
nemsoká megyek lopni!!!!!!!!!!!!!!!!!
max5enutálnak
(
x47)
Feb 18, 2021 00:33:38
x47)
A költözés során elégett 9000 euró meg tanulsággá vált, mi? Az nincs benne a táblázatban? Most meg ellőtted 2023-ig az összes havi kommented, te akaratgyenge, trollokhoz dörgölődző pedofil buzi. Szandikának meg azért mondtál nemet, mert egyszerűen félsz a nőktől. 40 évesen egy nyugdíjas néni megbaszásán kívül semmit nem tudsz felmutatni. Rettegsz a nőktől, mert azt sem tudod, hogyan nyúlj hozzájuk. Soha nem fogsz felnőtt, egészséges nőt kúrni. Kis buzi tini vagy :DDD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
-
Feb 18, 2021 00:35:37
Az gáz ha elképzeltem, hogy szandi meg sodi anyja leszbiznek?
Feb 18, 2021 00:35:37
Aczél elvtárs
(
x3)
Feb 18, 2021 00:36:45
x3)
A te egészségedet az a nap 4-6 liter sör rontja le amit a rothadó pofádba töltesz.
broni
(
x45)
Feb 18, 2021 00:37:16
x45)
úgy beszélsz a Szandirol mintha válogathatnál a nők közül. Rossz hírem van gyagyás, ez baszottul nem igyfan. Hozzad magad mellé azt a csálécsöcsűt aztán vedeljetek együtt. Ha szerencséd van megtanít narkózni, elég speedes szeme van!!! jó lesz ez gyagyás, jó lesz ez.
kvetiapin plussz pia...már évek óta nem írják fel, 2 levéltől , 8 sörtől orákik feküdtem a szőnyegen))))))))))))
Faszaság van
(
x2)
Feb 18, 2021 00:39:53
x2)
Az gáz ha elképzeltem, hogy szandi meg sodi anyja leszbiznek?
A púpos féreg erre fogja kiverni. Újabb recskaboy kontent.
broni
(
x45)
Feb 18, 2021 00:40:20
x45)
én jópár éve majdnem lelöttem egy részeg rendőrt a saját pisztolyával, részegek vótunk, elejtettte, sötétbe nem találtuk, le is lőtttem vona.civilbe vót, mi meg fradi meccs után.cegléden.
Aczél elvtárs
(
x3)
Feb 18, 2021 00:41:01
x3)
Kvetiapin? Az durva cucc, simán aludtam tőle 20 órát, közben még hugyozni sem ébredtem fel.
Legjobb tudomásom szerint, legalábbis.
147 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

nézd már meg, hogy a bukott egyetemei éveid után nem kapsz semmit a labancoktól?