ugyan, azt írta, hogy bajszos, bárki lehet :DD Ez itt Endre fóruma, amíg mindenki tűpontos nyelvtanilag, addig semmi gond nem lehet, elvileg... :D
Én sejtettem, hogy ez lesz. A híres streamer egója nem tudja lenyelni, hogy itt nélküle is zajlik az élet, és a keményvonalas snecológusoknak nincs szüksége a kutatáshoz az ő morzsáira, mert a tudomány így is halad. Nyilván bántó lehetett, hogy senki nem szaladt könyörögni azokért a hangfelvételekért, sőt, még jól is éreztük magunkat. :)
hehe
nem azt mondta zulu, hogy nem lehet megemlíteni, hanem, hogy ne segítsük elő az énblogolását.
egy trolléga tényszerűen beszámolt róla, hogy trollvadászat folyik a ticcsen, és tényleg ott egy ilyen videó ilyen alcímmel, ma bele is néztem.
remélem lesz trollexceles adás is, nézni fogom!!!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Engem csak a fórum érdekel, nem szoktam írni adda felületeire. Te, vagy ti jöttök ide folyton húsz nicken egymás faszát szopni, addát védeni, sodika accountját feltörni, illegális tartalommal, felszántással és veréssel fenyegetőzni.
Ahogy az ősi snecológus közmondás tartja, aki kaszablokkázik, ne csodálkozzon, ha bannolják.
jaj, igen, figyelmetlen voltam :O akkor viszlát töppedt trolléga! Nagyon örültem! :(
hehe
RIP, szerettem a zenéjét.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
de azt csak érted, ha valaki azt írja, hogy be lesz szántva a fórum ha nem jelentkezik nálam a fórum tulajdonosa, ugye?
mindegy, andi, már megvan a b terv ha Jövő héten be lesz zárva a fórum: megyünk vissza az atw-re. ha azt is beszántják, akkor a ning-re, ha azt is, akkor vissza az indexfórumra. és a kör bezárul.
Mivan? Könyörgöm, ne csináljátok itt a Barátok Köztöt :D. Foglalkozzunk Endrével. Sodi, mikor lesz stream és vlog? :D
pajor atya.
mindegy, adtam egy pluszt.
pontosan, meg kell ünnepelni a trollok megtollkodását egy vásárlással. 3000 eurós kosár ide kevés lesz, ilyen nagy ünnephez 4 ezres dukál. piszony!
mínusz egyben voltál, felplusszoztalak.
Ez az, Endre! Ha minden ilyen kurvára rendben van, akkor hol a 4K TV, PS5, meg a setup újdonságai?
hehe
Véletlenül nem egy fiatal, mindenre hajlandó cigányfiúnak tetszik lenni?
dehát szerintem senkinek sem volt baja azzal, ha valaki trash csopis, hanem csak azzal, ha debil.
kevés a 10 ezer ha kamerát és még 1-2 egyéb kütyüt is akar venni. a hónap végén már 9 ezer euró mínuszban lesz a kártyákon, így csak egy ezres maradna neki pluszban.
de azt mondta 3000 kell neki kütyüre a maradék meg menne búcsúküldésre
A soha ki nem mosott kávéscsésze rejtelmei
Ha jót akart magának, akkor eleve gázálarcban ment a kisfiához.
Mifaaaaaaaaaaaan
addaboy streamben volt egy hitelinterjú a mediamarktos kudarc után, akkor azt mondta, hogy egy tízezres személyi hitelbe beleférne egy kamera meg egy-két kisebb kütyü. de ahogy haladunk az időben, úgy növekszik a kártyatartozás, és egyre nagyobb hitel kell majd a kiváltásához.
a labancokból kinézem, hogy nem is adnak neki 10 ezret. lehet csak nyolcat.
ha a labancokon múlik hitelt sem kap
Próbálok beilleszkedni!
Már elindította a vásárlást, de kamera helyett kamagrát utött be rutinosan... szóval a kicsomagolós flokkban lesz meglepi
VAgy a premium Linkedin
Endréről van szó, nem hinném hogy a google forditós jelentkezéseket elfogadnák
Inkább takaritani és a vérző seggére kenőcsöt vihetett
A fő gond az volt, hogy egy random ismeretlen facebook oldal hirdetésre akart levonni 150kt :D
Ez ety fosh!
jesus fucking christ!!!!(((((((((((((((((
na, elolvasok egy keresztény, közéleti cikket.
Minden pedofil hazudik, miert lenne a gnom ezalol kivetel?
Ez a tranyó konkrétan izmosabb, mint Sneci. Szerintem ez shiker :D
On: Össze kellene hozni egy Tibcédesz - Sneci találkozót:D
Legalább a pina dőlésszöge jó lenne
dehát az egy férfi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fasznélküli
de a dőlésszög Sodinak kedvez
barbi szart!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
pont vacsoraidő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem adtam semmit nekik, be van állítva a hirdetési fiókban, hogy egy bizonyos összeg elérése esetén automatikusan megterhelik a kártyámat. Nem én állítottam be, automatikusan ilyen, gondolom nem véletlenül...
Az alábbi történt.
Nézegettem az OTP számlámat és láttam ott egy rekordot, miszerint a Facebook megterhelte, az összeg pedig 310 volt. Nem értettem, mivel egy éve nem hirdettem semmit, az a 310 sem tűnt nagy összegnek, de amikor rákattintottam a részletekre, volt egy ilyen sor: Konverzió után: 90.000 (kerekítve). Ekkor esett le, hogy az a 310 nem forint, hanem dollár.
Nem értettem, mi ez.
Beléptem Facebookra és nézegettem a hirdetéskezelőt, mivel ott volt valamikor megadva a kártyaszámom. Akkor láttam, hogy fut valami 'Konverzió hirdetés' június 1 óta napi 100 dolláros költségkerettel, amiről fogalmam sem volt, micsoda.
Ekkor ijedtem meg, mert nem találkoztam még ilyen jelenséggel és úgy voltam vele, hogy nincs a Facebooknak telefonos ügyfélszolgálata, e-maileket meg úgysem olvasnak, hogy érem el őket, hogy lesz ez megoldva.
Ekkor írtam a fórumra kétszer, mindkétszer törölte valaki a kommentet, pedig biztos lett volna talán 1 ember, aki segít. A törlés azt hiszem mindent elmond arról, aki tette, bár azok után, hogy a Tolvajkéregetők vs. tolvajok esetében is a tolvajok oldalára álltatok, nem lepődtem meg.
Ezután higgadtabb fejjel visszamentem a hirdetéskezelőbe és kikapcsoltam az aktív hirdetést, ami futott. Láttam, hogy admin felületen az adminokhoz hozzá van adva egy orosz nyelvű regisztráció, a hirdetés ami futott pedig valamilyen karcsúsító kenőcs volt a bani-nnov.ru/ weboldalról, ahol telefonszámot kell megadni és visszahívnak. Töröltem őt is a fiókból, aztán a bankkártyámat próbáltam kitörölni, de nem engedte, mert felhalmozott még 250 dollár hirdetési összeget és várta, hogy fizessem ki előtte.
Nézegettem a bejelentkezéseket és ott láttam, hogy június 1-én Észtországból valaki belépett a Facebookomra, ő indította a hirdetést.
Ez a másik, ami zavar. Belépnek a fiókomba egy másik országból, amiről nem kapok értesítést. Hozzáadnak a hirdetéskezelő adminjaihoz egy orosz fiókot, amiről szintén nem kapok értesítést, majd hirdetni kezdenek a korábbi hirdetéseimnél jóval magasabb költségkerettel és erről sem kapok semmilyen értesítést. Egy hete fut egy hirdetés, amiről nem tudok, és erről semmilyen értesítés nem jön, de még arról sem, milyen napi eredményekkel fut. A Facebook meg közben szívja le a kártyámról a pénzt.
Ezután keresgéltem a neten és láttam, hogy teljesen általános ez a jelenség, hogy kifosztják Facebook felhasználók hirdetési fiókjait ugyanezzel a módszerrel.
Találtam még egy cikket, miszerint 1-2 évvel ezelőtt kikerült valami 500 millió Facebook felhasználó adata a netre, valószínűleg abból az adatbázisból tudták a jelszavamat, de akkor sem kaptam értesítést, hogy történt ilyen, változtassam meg a jelszavam.
Érdekes, hogy a digitális valuta felé terelnék az embereket, közben mindent megtesznek azért, hogy megrendüljön ebben a bizalom.
Azt sem tartom kizártnak, hogy a Facebook magánakciója volt, hátha lesz olyan, aki nem reklamál, így a hirdetési pénzét lenyúlják. A NAV is ezt csinálja. Kamu számlákat küldözget, aztán aki reklamál,annak elnézést, aki nem, annak kösz a pénzt...
Játsszunk el a gondolattal, hogy valaki meghal és az ő hirdetési fiókjával csinálják ugyanezt. Ki fogja megreklamálni? Senki. Kihez vándorol a pénze? A Facebookhoz, aki nem értesít semmiről és úgy írta meg a hirdetéskezelőt, hogy mindezt lehetővé tegye. Meghal az illető, a Facebook pedig leszívja a bankkártyájáról az összes pénzét valami kamu hirdetéssel, és ha mégis utánamenne valami rokon a dolognak, aki ezt észreveszi, annyit mondanak csak: "bocs, feltörték".
feljelentelek rágalmazásért!
Végülis más okos embereket nem ismer...
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
én naponta többször jártam fórumra még a balhés időkben, bajszos streamekbe is belenéztem olykor, de így esélytelen összerakni hogy mi van, nem mintha más többet tudni, mert senki nem tud semmit csak az érintettek, de ez így egyre kellemetlenebb akárhányszor valamelyik fél felhozza
közös megegyezés hogy a két fél nem szereti egymást, erre mégis 1-2 hetente van egy ilyen fellángolás és kurvára nem értem miért
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Tisztában vagy vele hogy ezt egy olyan helyre raktad ki aminek célja egy gonosz pedofil korcs szivatása?
paranoiás bajszos kúrja aczélt
Aczél köcsögöli bajszost
sodika masztizik a sarokban
Fórum be lesz szántva
Lehet továbbhaladni, nincs itt semmi látnivaló
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 07, 2021 15:20:10
x7)
Azért az is érdekes, hogy idejön valaki felemlegetni valakit akinek nem szabad leírni a nevét, mert törlik ez a hozzászólás mégis itt van.
ugyan, azt írta, hogy bajszos, bárki lehet :DD Ez itt Endre fóruma, amíg mindenki tűpontos nyelvtanilag, addig semmi gond nem lehet, elvileg... :D
Én sejtettem, hogy ez lesz. A híres streamer egója nem tudja lenyelni, hogy itt nélküle is zajlik az élet, és a keményvonalas snecológusoknak nincs szüksége a kutatáshoz az ő morzsáira, mert a tudomány így is halad. Nyilván bántó lehetett, hogy senki nem szaladt könyörögni azokért a hangfelvételekért, sőt, még jól is éreztük magunkat. :)
csicskasodi
(
x1)
Jun 07, 2021 15:21:36
x1)
Első mondat harmadik szava! HAHÓ! :D De biztos csak én látok rémeket. Én sejtettem, hogy ez lesz. A híres streamer egója nem tudja lenyelni, hogy itt nélküle is zajlik az élet, és a keményvonalas snecológusoknak nincs szüksége a kutatáshoz az ő morzsáira, mert a tudomány így is halad. Nyilván bántó lehetett, hogy senki nem szaladt könyörögni azokért a hangfelvételekért, sőt, még jól is éreztük magunkat. :)
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 15:22:04
x136)
Zulu elmondta mi lehet a következménye annak, ha valaki kimondja a nevét a bajszos úrnak, innentől kezdve szerintem mindenkinek legyen a maga felelőssége, hogy mit kezd ezzel az infóval. Felesleges egymást számon kérni, hogy ő miért mondhatja ki, más meg miért nem.
nem azt mondta zulu, hogy nem lehet megemlíteni, hanem, hogy ne segítsük elő az énblogolását.
egy trolléga tényszerűen beszámolt róla, hogy trollvadászat folyik a ticcsen, és tényleg ott egy ilyen videó ilyen alcímmel, ma bele is néztem.
remélem lesz trollexceles adás is, nézni fogom!!!
Zulu
(
x15)
Jun 07, 2021 15:22:21
x15)
Bocsi de én csak kérdeztem és az is törölve lett, mindegy csak itt nem olyan egyoldalú a dolog mint ahogyan mindenki beállítja a saját oldaláról.
Engem csak a fórum érdekel, nem szoktam írni adda felületeire. Te, vagy ti jöttök ide folyton húsz nicken egymás faszát szopni, addát védeni, sodika accountját feltörni, illegális tartalommal, felszántással és veréssel fenyegetőzni.
Ahogy az ősi snecológus közmondás tartja, aki kaszablokkázik, ne csodálkozzon, ha bannolják.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 07, 2021 15:22:39
x7)
Első mondat harmadik szava! HAHÓ! :D De biztos csak én látok rémeket.
jaj, igen, figyelmetlen voltam :O akkor viszlát töppedt trolléga! Nagyon örültem! :(
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 07, 2021 15:23:55
x37)
RIP, szerettem a zenéjét.
Streamer Koldus
(
x2)
Jun 07, 2021 15:24:19
x2)
Emberek, min megy ennyire a sírás a fórumban? Azt látom, hogy többen egymásnak ugrottak, de most komolyan, minek kell ezt? Ahogy az előttem szóló is írta, mi laikusok ebből semmit sem észleltünk, szerintem kicsit túllihegik egyesek ezt a dolgot.
Az én véleményem az, hogy itt a fórumban a trolloknak egy a célja, mégpedig az, hogy Endre bukásán és szánalmas életén szórakozzanak, nevessenek (valaki a híd alatt is látni szeretné, kinek mi). Ne egymást baszogassátok, hanem inkább Endrét, mert a végcél mindenkinél ugyanaz: Sodit sírva, hánykolódva látni.
Az én véleményem az, hogy itt a fórumban a trolloknak egy a célja, mégpedig az, hogy Endre bukásán és szánalmas életén szórakozzanak, nevessenek (valaki a híd alatt is látni szeretné, kinek mi). Ne egymást baszogassátok, hanem inkább Endrét, mert a végcél mindenkinél ugyanaz: Sodit sírva, hánykolódva látni.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 07, 2021 15:27:15
x38)
Azért hozzá kell tenni, hogy tényleg elenyésző itt azoknak a száma, akik a hiriget generálják, és ők is rövid távon törölve lesznek, ha jól látom, szóval tényleg nincs értelme ezen rugózni. A fórum leszarja a tviccset (hacsak nem ASODI előzik), a tviccs meg leszarja a fórumot. 1-1 Tessék szépen kibékülni!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
xray
(
x21)
Jun 07, 2021 15:27:16
x21)
Emberek, min megy ennyire a sírás a fórumban? Azt látom, hogy többen egymásnak ugrottak, de most komolyan, minek kell ezt? Ahogy az előttem szóló is írta, mi laikusok ebből semmit sem észleltünk, szerintem kicsit túllihegik egyesek ezt a dolgot.
a békítőket mindig megverik, szóval úgy avatkozz bele. xd Az én véleményem az, hogy itt a fórumban a trolloknak egy a célja, mégpedig az, hogy Endre bukásán és szánalmas életén szórakozzanak, nevessenek (valaki a híd alatt is látni szeretné, kinek mi). Ne egymást baszogassátok, hanem inkább Endrét, mert a végcél mindenkinél ugyanaz: Sodit sírva, hánykolódva látni.
csicskasodi
(
x1)
Jun 07, 2021 15:27:21
x1)
Már ne haragudj, de nagyon tévúton jársz. Nekem ez az egy nickem van, mindenhol de köszi a gyanúsítgatást. Mindegy elengedem a témát mert partalan vita, úgy sem tudjuk egymást meggyőzni, nem is kell mindenki azt hisz amit akar. Ahogy az ősi snecológus közmondás tartja, aki kaszablokkázik, ne csodálkozzon, ha bannolják.
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 15:28:10
x136)
de azt csak érted, ha valaki azt írja, hogy be lesz szántva a fórum ha nem jelentkezik nálam a fórum tulajdonosa, ugye?
mindegy, andi, már megvan a b terv ha Jövő héten be lesz zárva a fórum: megyünk vissza az atw-re. ha azt is beszántják, akkor a ning-re, ha azt is, akkor vissza az indexfórumra. és a kör bezárul.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 07, 2021 15:29:55
x38)
Ezek a vicces fenyegetőzések pont olyanok, mint a tiszafaszomi herbálos cigi. Nagyobb a füstje, mint a lángja. Akinek seggfájása van, az borogassa, a többiek pedig hajszolják ASODI melócsáját, az a prioritás.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ásó27
(
x68)
Jun 07, 2021 15:30:32
x68)
Ide egy hídember kell
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 15:30:47
x136)
tajgi írta azt pár éve, hogy 2 héten belül fel fogja szántani a fórumot az anonymous. hát tessék, most telt le az a 2 hét.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 07, 2021 15:31:50
x38)
Tajginak a kakilóját szántotta fel Sittes Sanyi, szóval van itt precedens mindenre xDDD
Streamer Koldus
(
x2)
Jun 07, 2021 15:31:56
x2)
Mivan? Könyörgöm, ne csináljátok itt a Barátok Köztöt :D. Foglalkozzunk Endrével. Sodi, mikor lesz stream és vlog? :D
xray
(
x21)
Jun 07, 2021 15:32:28
x21)
sneci, tiltsd le a kommentelést!
xd
xd
Ásó27
(
x68)
Jun 07, 2021 15:33:18
x68)
Kéne valami produkció Endre
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 07, 2021 15:33:41
x38)
Sneci, most, hogy a trollokat megtrollkodták, és a lica/Adliance egy nagy kamuuuuuu, remélem megveszed végre a kamerát!!!
broni
(
x45)
Jun 07, 2021 15:33:52
x45)
én már nem értek semmit.
xray
(
x21)
Jun 07, 2021 15:34:15
x21)
Jun 07, 2021 15:34:15
Sneci, most, hogy a trollokat megtrollkodták, és a lica/Adliance egy nagy kamuuuuuu, remélem megveszed végre a kamerát!!!
meg a rollert. Jun 07, 2021 15:34:15
broni
(
x45)
Jun 07, 2021 15:34:20
x45)
Ide egy hídember kell
pajor atya.
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 15:35:34
x136)
én már nem értek semmit.
mindegy, adtam egy pluszt.
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 15:37:07
x136)
pontosan, meg kell ünnepelni a trollok megtollkodását egy vásárlással. 3000 eurós kosár ide kevés lesz, ilyen nagy ünnephez 4 ezres dukál. piszony!
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 15:37:43
x136)
mínusz egyben voltál, felplusszoztalak.
A kombájn elüt
(
x1)
Jun 07, 2021 15:38:58
x1)
Endre veszel végre szekrényeket és egy felnőtt ágyat? A gyerek ágyat meg remélem eltüzeled mert ha megtartod az további gyanúra ad okot.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 07, 2021 15:39:45
x7)
Ez az, Endre! Ha minden ilyen kurvára rendben van, akkor hol a 4K TV, PS5, meg a setup újdonságai?
-
Jun 07, 2021 15:40:33
Rácz Gábor László kakilóját szántotta fel Sittes Sanyi, szóval van itt precedens mindenre xDDD
Jun 07, 2021 15:40:33
broni
(
x45)
Jun 07, 2021 15:41:45
x45)
sodi, neked mitől vérzet a seggged?????????????koitusz?????????
Becsületes ember
Jun 07, 2021 15:42:12
Bocsánat, tudna valaki áthidalót adni?
Jun 07, 2021 15:42:12
Tyodika
Jun 07, 2021 15:44:47
Bocsánat, tudna valaki áthidalót adni?
Véletlenül nem egy fiatal, mindenre hajlandó cigányfiúnak tetszik lenni?
Jun 07, 2021 15:44:47
tigris
Jun 07, 2021 15:46:19
Azért egy kicsit öröm tölti el a szívem, hogy végre nem mi trash csoportosok vagyunk a fő emlegetni való itt a fórumon, hanem az adda.
Bár bent van ő is a trashben kamu accal, de nem őstag.
dehát szerintem senkinek sem volt baja azzal, ha valaki trash csopis, hanem csak azzal, ha debil.
Jun 07, 2021 15:46:19
Seggszőr von Balu
Jun 07, 2021 15:47:47
Sodi hogy áll a 10ezer eurós személyi hitel?
Jun 07, 2021 15:47:47
Kovi
(
x2)
Jun 07, 2021 15:48:25
x2)
www.youtube.com/watch?v=xbxzJi9k2pM
Sodi, ha esetleg Tibcédesszel mégsem jönne össze a dolog, akkor a tökéletes választás. Ugyanolyan veknifejed van, mint neki. Az emberek többsége ugyanúgy undorodik tőle, mint tőled. És ő is fogyatékos és baromira másképpen látja a világot és a valóságot. Kovi, párkeresési tanácsadását olvashatták!
Sodi, ha esetleg Tibcédesszel mégsem jönne össze a dolog, akkor a tökéletes választás. Ugyanolyan veknifejed van, mint neki. Az emberek többsége ugyanúgy undorodik tőle, mint tőled. És ő is fogyatékos és baromira másképpen látja a világot és a valóságot. Kovi, párkeresési tanácsadását olvashatták!
-
Jun 07, 2021 15:53:20
Gyagyás, Golda jól érezte magát a recskabarlangban? Fogadjunk meghatódott, hogy aludhatott a gyerekágyban, közben csak azért passzoltad át, mert amúgy is ki kellett húznod a púpod alól a pluszpárnát, a gumimatrac meg nem nyomja annyira.
Jun 07, 2021 15:53:20
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 15:54:29
x136)
Sodi hogy áll a 10ezer eurós személyi hitel?
kevés a 10 ezer ha kamerát és még 1-2 egyéb kütyüt is akar venni. a hónap végén már 9 ezer euró mínuszban lesz a kártyákon, így csak egy ezres maradna neki pluszban.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 07, 2021 15:54:51
x38)
Sneci anyja most csontkovácsnál van, hogy a csigolyáit rendbe tegyék a recskafészek padlóján való alvás után.
broni
(
x45)
Jun 07, 2021 15:56:45
x45)
fanika. a jó kurva anyád.
Seggszőr von Balu
Jun 07, 2021 15:57:17
Jun 07, 2021 15:57:17
kripli figyelő
(
x12)
Jun 07, 2021 16:01:45
x12)
Gyagyás,anyáddal viseltetted a maszkot amikor a halfejet sikálta a padlórol?
Ásó27
(
x68)
Jun 07, 2021 16:02:50
x68)
Gyagyás,anyáddal viseltetted a maszkot amikor a halfejet sikálta a padlórol?
Ha jót akart magának, akkor eleve gázálarcban ment a kisfiához.
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 16:03:24
x136)
addaboy streamben volt egy hitelinterjú a mediamarktos kudarc után, akkor azt mondta, hogy egy tízezres személyi hitelbe beleférne egy kamera meg egy-két kisebb kütyü. de ahogy haladunk az időben, úgy növekszik a kártyatartozás, és egyre nagyobb hitel kell majd a kiváltásához.
Seggszőr von Balu
Jun 07, 2021 16:04:44
Jun 07, 2021 16:04:44
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 16:05:50
x136)
szerintem a setup fejlesztése teljesen le fog állni, mert annyira csóró sodi asodi.
hol vagyunk már a nagy álmoktól? a háromezres kosártól, a 4k tv-től, a ps5-től, a 2 kamerától? ezeknek vége. örökre vége.
hol vagyunk már a nagy álmoktól? a háromezres kosártól, a 4k tv-től, a ps5-től, a 2 kamerától? ezeknek vége. örökre vége.
Seggszőr von Balu
Jun 07, 2021 16:07:19
ha sodinak lenne esze free effort less content lenne a gameplay
Jun 07, 2021 16:07:19
csicskasodi
(
x1)
Jun 07, 2021 16:08:30
x1)
+Próbálok beilleszkedni!
Seggszőr von Balu
Jun 07, 2021 16:09:41
Endrus nagyon csendbe lett csak nem ezerrel pörög a stackoverflow?
Jun 07, 2021 16:09:41
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 16:10:16
x136)
sneci, szoktál álmodni a rollerrel?
linzi fapóleon
(
x8)
Jun 07, 2021 16:12:03
x8)
Már elindította a vásárlást, de kamera helyett kamagrát utött be rutinosan... szóval a kicsomagolós flokkban lesz meglepi
-
Jun 07, 2021 16:12:24
Endrus nagyon csendbe lett csak nem ezerrel pörög a stackoverflow?
VAgy a premium Linkedin
Jun 07, 2021 16:12:24
Seggszőr von Balu
Jun 07, 2021 16:13:55
VAgy a premium Linkedin
Endréről van szó, nem hinném hogy a google forditós jelentkezéseket elfogadnák
Jun 07, 2021 16:13:55
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 16:14:24
x136)
az nem lehet, hogy golda amiatt ment ki, hogy az oraljelly utánpótlást vigye a puha slagnak?
broni
(
x45)
Jun 07, 2021 16:15:29
x45)
sodika, fanika vagy tibcédesz???????????????
Seggszőr von Balu
Jun 07, 2021 16:16:08
az nem lehet, hogy golda amiatt ment ki, hogy az oraljelly utánpótlást vigye a puha slagnak?
Inkább takaritani és a vérző seggére kenőcsöt vihetett
Jun 07, 2021 16:16:08
broni
(
x45)
Jun 07, 2021 16:23:18
x45)
szerintem inkább fanikát válaszd, legalább nem ugy néz ki, mint egy ketrecharcos.
Szteppen
(
x3)
Jun 07, 2021 16:51:04
x3)
én is hirdettem sokat az FB-n, nincs vele semmi gond, de az biztos, hogy ügyesen van kitalálva. Ha nem figyel az ember, akkor könnyen elugrik a lóvé :) A limitek beállítása a fontos, ha ezt valaki nem teszi meg, akkor a csillagos égig is elmehet a dolog.
A fő gond az volt, hogy egy random ismeretlen facebook oldal hirdetésre akart levonni 150kt :D
broni
(
x45)
Jun 07, 2021 17:07:17
x45)
tibi bácsi kijött máre a sittről???kit erőszakolt meg??????????????
Andi
(
x13)
Jun 07, 2021 17:10:03
x13)
Kiváló ügynökök voltak.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
SyntaxError
(
x24)
Jun 07, 2021 17:16:55
x24)
Június az pride hónap. És mikor tűnik el Sodrák napokra? Mikor jelenti be a púpfalon, hogy nem ér haza este? Júniusban!
Váletlen? Aligha...

Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Váletlen? Aligha...

broni
(
x45)
Jun 07, 2021 17:19:26
x45)
Június az pride hónap. És mikor tűnik el Sodrák napokra? Mikor jelenti be a púpfalon, hogy nem ér haza este? Júniusban!
Váletlen? Aligha...
Váletlen? Aligha...
jesus fucking christ!!!!(((((((((((((((((
na, elolvasok egy keresztény, közéleti cikket.
Ásó27
(
x68)
Jun 07, 2021 17:22:43
x68)
Ma stream és vlog is lesz.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Jun 07, 2021 17:24:38
x68)
Azóta egy darab stream sem volt, miért hazug geci a pedofil? :(((
Mifaaaaaaaaaaaan
Alufolia sisak
Jun 07, 2021 17:29:22
Azóta egy darab stream sem volt, miért hazug geci a pedofil? :(((
Minden pedofil hazudik, miert lenne a gnom ezalol kivetel?
Jun 07, 2021 17:29:22
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 07, 2021 17:56:26
x37)
www.youtube.com/watch?v=xbxzJi9k2pM
Ez a tranyó konkrétan izmosabb, mint Sneci. Szerintem ez shiker :D
Szteppen
(
x3)
Jun 07, 2021 18:06:02
x3)
Bárki bármint mond. Sodihoz VanillaMew illik. Közös érdeklődés és világszemlélet.
Ez ety fosh!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 07, 2021 18:16:13
x21)
(Off topic: Ez a fórum Sneciről szól, és az Ő szopatásáról valamint a szánalmas életén való röhögésről. Trollszok jönnek, trollszok mennek, emiatt pont leszarom, hogy ki szivatja a recskást, a lényeg a szivatáson van.)
On: Össze kellene hozni egy Tibcédesz - Sneci találkozót, mindketten ikonikus karakterei a Magyar Trashnek, és már volt egy ikonikus crossover a hétvégén. Tibédesz egy toxikus párkapcsolatban él 13/14 éve a Jutkával, emiatt nekünk tök jól jönne egy Endre - Tibcédesz crossover --> Egyrészt a tranyó Sodinál lenne, (Tibcédesz hónapokig egy összeokádott, tengerimalac szartól hemzsegő kettétört ágyon aludt, ezért szerintem neki egy normálisabb hálózsák vagy akár egy matrac is luxusnak számítana) ami már garantáltan magában hordozza a trash minőséget, gondoljunk csak arra hogy mindketten masszív alkoholisták, és Tibcédesz valszeg szarráverné Endrét a szobakonyhában. Van több ötletem is, de azokat később osztom meg, mivel tele van olyan intrikákkal, amikről nem szeretném ha tudna a Recskás. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
On: Össze kellene hozni egy Tibcédesz - Sneci találkozót, mindketten ikonikus karakterei a Magyar Trashnek, és már volt egy ikonikus crossover a hétvégén. Tibédesz egy toxikus párkapcsolatban él 13/14 éve a Jutkával, emiatt nekünk tök jól jönne egy Endre - Tibcédesz crossover --> Egyrészt a tranyó Sodinál lenne, (Tibcédesz hónapokig egy összeokádott, tengerimalac szartól hemzsegő kettétört ágyon aludt, ezért szerintem neki egy normálisabb hálózsák vagy akár egy matrac is luxusnak számítana) ami már garantáltan magában hordozza a trash minőséget, gondoljunk csak arra hogy mindketten masszív alkoholisták, és Tibcédesz valszeg szarráverné Endrét a szobakonyhában. Van több ötletem is, de azokat később osztom meg, mivel tele van olyan intrikákkal, amikről nem szeretném ha tudna a Recskás. :D
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 07, 2021 18:20:00
x38)
Sneci, mit szólsz? Meghívod magadhoz Tibcédeszt? Menne a koldus csík!
Seggszőr von Balu
Jun 07, 2021 18:20:33
On: Össze kellene hozni egy Tibcédesz - Sneci találkozót:D
Jun 07, 2021 18:20:33
broni
(
x45)
Jun 07, 2021 18:39:53
x45)
-
Jun 07, 2021 18:40:53
Fasznélküli
Jun 07, 2021 18:40:53
Andi
(
x13)
Jun 07, 2021 18:41:17
x13)
Endre, hogy vagytok megegyezve? Becsületes Zoli pontosan hányadikán nem szokott utalni?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Seggszőr von Balu
Jun 07, 2021 18:41:23
de a dőlésszög Sodinak kedvez
Jun 07, 2021 18:41:23
vladrl
(
x8)
Jun 07, 2021 18:41:46
x8)
barbi szart!
-
Jun 07, 2021 18:42:01
Kurva anyád, Endre.
Jun 07, 2021 18:42:01
broni
(
x45)
Jun 07, 2021 18:45:56
x45)
barbi szart!
pont vacsoraidő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zsír
Jun 07, 2021 18:47:06
de zsír most komolyan 200 ezret adott a facebooknak? vagy ez álzsír?
Nem adtam semmit nekik, be van állítva a hirdetési fiókban, hogy egy bizonyos összeg elérése esetén automatikusan megterhelik a kártyámat. Nem én állítottam be, automatikusan ilyen, gondolom nem véletlenül...
Az alábbi történt.
Nézegettem az OTP számlámat és láttam ott egy rekordot, miszerint a Facebook megterhelte, az összeg pedig 310 volt. Nem értettem, mivel egy éve nem hirdettem semmit, az a 310 sem tűnt nagy összegnek, de amikor rákattintottam a részletekre, volt egy ilyen sor: Konverzió után: 90.000 (kerekítve). Ekkor esett le, hogy az a 310 nem forint, hanem dollár.
Nem értettem, mi ez.
Beléptem Facebookra és nézegettem a hirdetéskezelőt, mivel ott volt valamikor megadva a kártyaszámom. Akkor láttam, hogy fut valami 'Konverzió hirdetés' június 1 óta napi 100 dolláros költségkerettel, amiről fogalmam sem volt, micsoda.
Ekkor ijedtem meg, mert nem találkoztam még ilyen jelenséggel és úgy voltam vele, hogy nincs a Facebooknak telefonos ügyfélszolgálata, e-maileket meg úgysem olvasnak, hogy érem el őket, hogy lesz ez megoldva.
Ekkor írtam a fórumra kétszer, mindkétszer törölte valaki a kommentet, pedig biztos lett volna talán 1 ember, aki segít. A törlés azt hiszem mindent elmond arról, aki tette, bár azok után, hogy a Tolvajkéregetők vs. tolvajok esetében is a tolvajok oldalára álltatok, nem lepődtem meg.
Ezután higgadtabb fejjel visszamentem a hirdetéskezelőbe és kikapcsoltam az aktív hirdetést, ami futott. Láttam, hogy admin felületen az adminokhoz hozzá van adva egy orosz nyelvű regisztráció, a hirdetés ami futott pedig valamilyen karcsúsító kenőcs volt a bani-nnov.ru/ weboldalról, ahol telefonszámot kell megadni és visszahívnak. Töröltem őt is a fiókból, aztán a bankkártyámat próbáltam kitörölni, de nem engedte, mert felhalmozott még 250 dollár hirdetési összeget és várta, hogy fizessem ki előtte.
Nézegettem a bejelentkezéseket és ott láttam, hogy június 1-én Észtországból valaki belépett a Facebookomra, ő indította a hirdetést.
Ez a másik, ami zavar. Belépnek a fiókomba egy másik országból, amiről nem kapok értesítést. Hozzáadnak a hirdetéskezelő adminjaihoz egy orosz fiókot, amiről szintén nem kapok értesítést, majd hirdetni kezdenek a korábbi hirdetéseimnél jóval magasabb költségkerettel és erről sem kapok semmilyen értesítést. Egy hete fut egy hirdetés, amiről nem tudok, és erről semmilyen értesítés nem jön, de még arról sem, milyen napi eredményekkel fut. A Facebook meg közben szívja le a kártyámról a pénzt.
Ezután keresgéltem a neten és láttam, hogy teljesen általános ez a jelenség, hogy kifosztják Facebook felhasználók hirdetési fiókjait ugyanezzel a módszerrel.
Találtam még egy cikket, miszerint 1-2 évvel ezelőtt kikerült valami 500 millió Facebook felhasználó adata a netre, valószínűleg abból az adatbázisból tudták a jelszavamat, de akkor sem kaptam értesítést, hogy történt ilyen, változtassam meg a jelszavam.
Érdekes, hogy a digitális valuta felé terelnék az embereket, közben mindent megtesznek azért, hogy megrendüljön ebben a bizalom.
Azt sem tartom kizártnak, hogy a Facebook magánakciója volt, hátha lesz olyan, aki nem reklamál, így a hirdetési pénzét lenyúlják. A NAV is ezt csinálja. Kamu számlákat küldözget, aztán aki reklamál,annak elnézést, aki nem, annak kösz a pénzt...
Játsszunk el a gondolattal, hogy valaki meghal és az ő hirdetési fiókjával csinálják ugyanezt. Ki fogja megreklamálni? Senki. Kihez vándorol a pénze? A Facebookhoz, aki nem értesít semmiről és úgy írta meg a hirdetéskezelőt, hogy mindezt lehetővé tegye. Meghal az illető, a Facebook pedig leszívja a bankkártyájáról az összes pénzét valami kamu hirdetéssel, és ha mégis utánamenne valami rokon a dolognak, aki ezt észreveszi, annyit mondanak csak: "bocs, feltörték".
Jun 07, 2021 18:47:06
vladrl
(
x8)
Jun 07, 2021 18:51:05
x8)
Sodi és zsírboros kéz a kézben járó balekok!
-
Jun 07, 2021 18:53:46
Takarodjál máshova panaszkodni Zsír.
Jun 07, 2021 18:53:46
Jabil kajárda
Jun 07, 2021 18:58:02
Őszintén sajnáljik. Méltányosságból egy évig 15% kedvezményt adunk a sütemény árából, ha bemondod a "kutyabaszó" jeligét a pénztárnál.
Jun 07, 2021 18:58:02
vladrl
(
x8)
Jun 07, 2021 19:01:13
x8)
kurva anyád
feljelentelek rágalmazásért!
Sörciccentő
Jun 07, 2021 19:01:59
Megint előbújt egy mellékretard, ahogy eltűnt a Sneci a fórumról. :(
És máris itt a shör!
Jun 07, 2021 19:01:59
-
Jun 07, 2021 19:07:24
Amúgy nekem az kicsit gyanús, hogy amikor a gyagyást komoly találat éri (mint ahogy a napokban is), eltűnik a fórumról és egyből előkerül valamelyik mellékretard. Most a melócsá felderítése miatt tűnt el, ez egyben megerősítése is a találatnak. Na de ilyenkor lehet az, hogy a találatról való terelés érdekében bukkant fel zsír? Esetleg sodi fizet neki ezért jelképes hú-hú-húsz eurot?
Jun 07, 2021 19:07:24
-
Jun 07, 2021 19:07:41
Bori, a többiekkel ellentétben én nem gyűlöllek.
Szóval minden rosszindulat nélkül írom neked, hogy takarodj innen a francba.
Mi nem vagyunk a barátaid. Keress más társaságot, mert szinte bármivel jobban jársz, mint egy trollfórummal, ahová korábban csavarhúzózni jártál.
Szóval minden rosszindulat nélkül írom neked, hogy takarodj innen a francba.
Mi nem vagyunk a barátaid. Keress más társaságot, mert szinte bármivel jobban jársz, mint egy trollfórummal, ahová korábban csavarhúzózni jártál.
Jun 07, 2021 19:07:41
Alufolia sisak
Jun 07, 2021 19:09:50
Ez komoly? Tenyleg ide jon zsir ezzel a rem kellemetlen tortenettel? Pont ide? Edes istenem...
Jun 07, 2021 19:09:50
Púpszász réme
(
x1)
Jun 07, 2021 19:14:24
x1)
Ez komoly? Tenyleg ide jon zsir ezzel a rem kellemetlen tortenettel? Pont ide? Edes istenem...
Végülis más okos embereket nem ismer...
becsületes észt troll
Jun 07, 2021 19:15:06
zsír én segítek visszaszerezni a pénzed kamatostul, csak küldjél western unionon 50 ezret kovács márknak, miskolc mező utca 18 címre. ahogy megkapja a kolléga a pénzt indul az utalás a számládra.
Jun 07, 2021 19:15:06
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Jun 07, 2021 19:16:51
x1)
Lemaradtam a nagy haborurol, de ezt a skizmat dokumentalni kene a sodipedian szvsz. A tudomany tortenetenek resze, teljesen partatlanul.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
bani-nnov.ru
Jun 07, 2021 19:28:33
* beszántós IP-csabda? *
Jun 07, 2021 19:28:33
púpospúp
(
x2)
Jun 07, 2021 19:30:25
x2)
például én, aki naponta 1-2 alkalommal nézek fel a fórumra csak- észre sem veszi, hogy van valami balhé. És akkor jön a bajszos, és elkezd vergődni, hogy így szétbasz mindent, meg úgy 500 beépült retard, stb.
Akkor vagy elmondod, pontosan mi bajod van, hogy a többség is értse, vagy megkeresed a téged baszogatókat privátban, és nekik loopolsz, mert ennek így semmi értelme konkrétan.
Akkor vagy elmondod, pontosan mi bajod van, hogy a többség is értse, vagy megkeresed a téged baszogatókat privátban, és nekik loopolsz, mert ennek így semmi értelme konkrétan.
én naponta többször jártam fórumra még a balhés időkben, bajszos streamekbe is belenéztem olykor, de így esélytelen összerakni hogy mi van, nem mintha más többet tudni, mert senki nem tud semmit csak az érintettek, de ez így egyre kellemetlenebb akárhányszor valamelyik fél felhozza
közös megegyezés hogy a két fél nem szereti egymást, erre mégis 1-2 hetente van egy ilyen fellángolás és kurvára nem értem miért
Seggszőr von Balu
Jun 07, 2021 19:34:37
valakinek kicsi és szereti itt fenni a gabona siklót arra, hogy vitát generál
Jun 07, 2021 19:34:37
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 07, 2021 19:42:44
x19)
Miután elment anyád hány percre rá kezdted el verni a kukid gyerekporeszre?
Vagy már búcsúzkodás közben ment a recska? :)
Vagy már búcsúzkodás közben ment a recska? :)
hengerfej
Jun 07, 2021 19:53:41
Az alábbi történt.
Nem értettem, mi ez.
Az alábbi történt.
Nem értettem, mi ez.
Tisztában vagy vele hogy ezt egy olyan helyre raktad ki aminek célja egy gonosz pedofil korcs szivatása?
Jun 07, 2021 19:53:41
Szteppen
(
x3)
Jun 07, 2021 20:06:22
x3)
Erre való a kétlépcsős azonosítás..
Fura nekem is kiszivárgott 1 régi jelszavam és email címem mégse tudnak belépni sehova.
Meg erre van az eldobható kártya...
Folytathatnám még, de hát retard aki nem tiltja le a kártyáját egyből egy ilyennél.
Ez ety fosh!
Fura nekem is kiszivárgott 1 régi jelszavam és email címem mégse tudnak belépni sehova.
Meg erre van az eldobható kártya...
Folytathatnám még, de hát retard aki nem tiltja le a kártyáját egyből egy ilyennél.
broni
(
x45)
Jun 07, 2021 20:10:23
x45)
hahó, andrjuska kijevben!!!!!!!!!!!!!
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 07, 2021 20:12:25
x19)
Zsír amúgy nem lehet, hogy az fb azért vonta le a pénzt, mert a Head & Shouldersnek rossz hírét keltetted a platformon és pereltek emiatt téged kártèrítèsre?
Híradó
Jun 07, 2021 20:17:22
paranoiás bajszos kúrja aczélt
Aczél köcsögöli bajszost
sodika masztizik a sarokban
Fórum be lesz szántva
Lehet továbbhaladni, nincs itt semmi látnivaló
Jun 07, 2021 20:17:22
broni
(
x45)
Jun 07, 2021 20:18:50
x45)
88 látogató. lendítés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gyakorlott gyagyás
Jun 07, 2021 20:21:23
Ma mikor indulunk Sodi?
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Jun 07, 2021 20:21:23
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™