Ez nem énblog volt, hanem válaszoltam a retardsereg feltevéseire.
Azt is törlöd aki fikáz?
Mikor törlöd Zulu?
Jelenleg is több tucat kommnet van itt fent, ami konkrétan hazugság, vagy légbőlkapott hülyeség, illetve nettó kurvaanyázás-retardozás.
Ha nem keresel meg, akkor beszántom a játszóteredet.
-az etika legmagasabb fokán álló entitás-
Bannoltalak, ez itt marad, hogy lássa mindenki, hogy miért.
Na végre itt vagy újra, anyádnak vettél virágot?
Mifaaaaaaaaaaaan
Szevasz munkanélküli sodi. AMS-ben voltál már?
Pedofil vagy.
Az ajtón se találsz ki
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Minden nap van stream
Mifaaaaaaaaaaaan
ideig-óráig utána lebuksz, átlátnak rajtad, kirugatod magad, az idő nem neked hanem nekünk dolgozik, úgyhogy ne reménykedj :)
Már ki is pakoltál púpszászon?
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Igen, olyan nagy a gyakorlatod, hogy órákon át magyaráztál nőket verő arabokról részegen.
Mifaaaaaaaaaaaan
Na de ott nem is hazugságot akart cáfolni, hanem az igazságot
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
A kurva anyádat azt, hogy elsodikáztál megint mindent a múlt héten. Baszódj meg púpos!
Végülis már gilffel is voltál a hétvégén...
Ingyen ebed egesz delelottos retardkovetes es liheges utan fel korso kobanyai vilagossal egy megvalto eleterzes. Ugye Gyagyas?
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Hát ez nagyszerű, az egyik egy azóta törölt hozzászólásban azzal fenyegetőzik, hogy elárasztja illegális kontenttel a fórumot, és lekapcsoltatja, a másik meg veréssel fenyegetőzik.
Mindenki annyi reget csinál itt, amennyit akar. Az egyetlen dolog, amiért bannolás jár a sok regisztrálással összefüggésben, ha együttesen szavazgat a nickjeivel, de természetesen nem lehet elkerülni, hogy valaki kijátssza a rendszert.
Ettől függetlenül fogalmam sincs, hogy miért számít ez neked, és pláne, hogy miért fenyegetsz veréssel engem, vagy azokat, akik leszavazgatnak téged.
A foghegyről kommunikálást sem értem, hogy mit jelent, de biztosan nem olyan rossz, mint amikor verekedéssel fenyegetőzik azért mert lemínuszolták, vagy beszóltak neki egy fórumon.
(Nem ide tartozik, de természetesen nem írogatok senkinek emailben, nem hívogatok senkit, nem vagyok robothangú troll. egyszer kaptam tőled néhány fenyegetőző emailt, arra válaszoltam, amit flegmának minősítettél, és eltűntél. Se addával, se veled nem kommunikáltam semmilyen más nickről soha)
Ha nem tetszik a hely, akkor ne írj ide, örültünk a szerencsének, szevasz.
Végül pedig: rád is vonatkozik, hogy ha nem fejezed be, bannolva leszel, ez pedig itt marad, hogy mindenki lássa, hogy honnan indult.
+ előjött a 2006-os nemzeti hősös múltad?
igen, a egyetembe meg a programozásba kellett volna ekkora energiát fektetned, akkor nem basznának ki mindenhonnan :DDDD
Érdekes, nekünk nem kell ilyenekben gyakorlatot szereznünk, mert nem vagyunk beteges hazudozók, munkakerülő lústa kóklerek, és nem verjük a farkunkat gyerekekre.
hehe
Még nem értelek utol Gyagyás, de ami késik, nem múlik!
Legjobb példa erre a fehér négyzetes matyarázkodós flokk.
Kenyér és víz.
*lusta
elnézést, ez a saját szememet is kibaszta, elkaptam a Dőrppétől
hehe
10. Sör után visszamerészkedtél?
hát azért hetyetye
ezzel, hogy már készülsz a hetyetyézésre elismered, hogy tényleg ezeknek a cégeknek gányolsz zsenikém
Nem is értem minek pörög rajta. Szándékosan dobta be a Lica-t és szerencsétlen Hannes-t is, most meg mégis tagadja? De hogy a leglassabb felfogásúaknak is egyértelmű legyen, hogy kamuzni fog, előre bejelenti, hogy felkészült rá?
Bessenyei megirigyelhetné azokat a manővereket, amiket a gondolkodása járhat le, miközben ezeket kiötli.
|__o__|
Ez valószínűleg hasonló ahhoz, mint mikor szándékosan lebegtette be a faszát is élő adásban. Valami beteg perverzió lehet nála ez a jelenség, mikor egy olyan dolgot tesz, amit nem is gondolnánk, hogy szándékosan megtenne, de megteszi és utána vigyorogva magyarázza, hogy véletlen volt...A mostani melóhelyét is kinyöghette volna csak simán, vagy ami még logikusabb lett volna, teljesen ignorálni a kérdést, de nem, ehelyett ő szépen apránként vezette rá a trollokat, most meg élvezkedve tagadja az egészet, de közben biztosan erre húzogatja a kis faszát, hogy most mindenki az ő titkát próbálja megfejteni.
Putyputyputy HALLO
Nem írok neveket, mert így nyelftanyijag Zulu nem törölhet. :)
Csak annyit akarok mondani, hogy volt itt 1-2x rövid vitám arról egyesekkel (amit 1-2 komment után mindig igyekeztem elvágni, mert nem hiányzott hogy ez legyen a téma), hogy a drogozás az mennyire "alanyi jog" meg mennyire "kurva normális, szinte annyira normális, mint levegőt venni".
Nos, a mellékelt ábra alapján ne drogozzatok. Mindenki látja, mit tesz a drogozás egy "jobb sorsra érdemes fiatalemberrel".
Ennyikeh.
Ismerősömé egy nagy egyetemi meme oldal. Oda vett hirdetést revoluton keresztül.
1 hónap múlva 150k-t akartak levonni tőle egy ismeretlen weboldalra.
Nem hülye. Nem béna.. szóval elég nagy gond lehet a Facebook Business részén.
Tapasztalatból beszélek, mert melózok az ottani eszközökkel. (TROLL EXCEL ÁÁÁ)
Ez ety fosh!
bocs, de ez hülyeség. nem tudod bizonyítani az okozati összefüggést, hogy azért csinál ilyeneket, mert cuccozik. eleve, nem tudhatod, hogy mi van a cigijében, mikor és mennyi kábszit tesz bele, tesz-e bele egyáltalán.
ez inkább egoizmus. "majd én megmutatom, nekem több tisztelet jár, velem nem lehet ezt csinálni, majd akkor kaptok infót ha azt csináljátok amit mondok".
lehetne az ügynek alázatot mutatva tényfeltárni, ahogy ez hosszú éveken át zajlott. a trollok mindig elismerték aki értékes infókat hozott.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
A myDate() -t kódot tartalmazó file merre találhato? Szerintem elég sokat nyomna a lattba mert ha kint van publicban akkor azon nincs mivel vitatkozni.
ki ez a terminátor?????????????????
igen, ezt akartam javasolni, menjen ki minden melócsával kapcsolatos infó nyilvánosba, hogy a trollok elkezdhessék a tudományos munkát. inkább erről szóljon a fórum.
home.lica.at/js/app.bc4c8f4f.js
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
a leveleket kiteszed? ha úgy gondolod, hogy most már nem fognak válaszolni, és nem húzza keresztbe a tényfeltárást.
Lezárom itt a dolgot, mert tényleg nem akarom ezt tovább ragozni Sodi fórumán. Csak annyit, hogy amikor megszületett az a bizonyos legendás utolsó bejegyzése itt a fórumon, aminek hatására az "összefüggéstelen delirálás" kifejezés született meg a Sodipedián, onnantól nekem nincs kérdésem :)
Off vége.
Akkor lehet hogy én vaTYok béna de most se találom:
sodinak is
Köszi, nem vue-eztem csak ezer éve JS ment, azt hittem egyértelműbben beazonosítható. Akkor viszont tényleg csak átnézni lehet hogy mennyire ramaty a kód minőség.
Nekem is! :(((
A románok maradjanak csak egymás verésénél.:)))
Putyputyputy HALLO
Azokat a részeket keresd (bár ha nem értesz modern js cuccokhoz, akkor felejtős), mint amit a trolléga is talált, hogy fapados js-sel oldja meg ráadásul dom-ból azt, amit a vue natívan tudna, és egész máshogy kéne megcsinálni. Plusz ott van a tömb, amiben a védett url-ek vannak, és ASODI nem tette bele az új modulokat, ezért azok simán elérhetőek!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
pedig románul van!!!!
Igen, ez a baj hogy utoljára frontendet akkor csináltam amikor még követelmény volt az internet explorer 6 support is ! Bár vágom amit írsz.
Meghagyom azoknak az elemzést akik még ezzel foglalkoznak.
Endre te meg ne verd a faszodat a vitán, inkább takarodj ide:
én is hirdettem sokat az FB-n, nincs vele semmi gond, de az biztos, hogy ügyesen van kitalálva. Ha nem figyel az ember, akkor könnyen elugrik a lóvé :) A limitek beállítása a fontos, ha ezt valaki nem teszi meg, akkor a csillagos égig is elmehet a dolog.
hehe
Egyébként a vue komponensek forrásai is láthatóak dev tools-ban, ez a nyomorék gyagyás még a production source map generálást se volt képes kikapcsolni.
aki elmegy a rendőrségre, hogy felnyomja magát cuccozásért, annál igen nagy bajok vannak, mert ott nem ő ül a nyeregben, hanem az anyag :)
hehe
Szerintem Endre a múlt héten beindította az eToro-t és annyit keresett a hitelkártyák kimaxolásával bedobott lóvén hogy megveszi a fórumot és egyesével live-ban rúgatja ki az összes régi trollt megszégyenítve mindenkit.
Apropó Endre most hogy nincs munkád van időd eToro-zni. Most kell beszállni az Etherumba még!
2016. januárja óta dolgozik kint.
Andis korszakban okosan a magyar bevèteleiből élt kint XD
Kiment, hogy a havi 80 ezer forintjaiból èhezzen meg nyomorogjon :)
Akkor otthonra dolgozott alamizsnáért feketén, és nyelviskolába járt, de egy intervenció miatt kirúgták. Állítólag "megírta" az iskola vezetésének, hogy nem akkar feketékkel együtt tanulni, és amikor felkérdezték érte, csak röhögcsélt, hogy trollok így meg úgy, amit az iskola vezetése nem talált kielégítőnek, és kirúgták a púpját.
Utána(Andi miatt) teljesen befordult, pénz nélkül, depressziósan lefogyott, Andi betonba veréssel fenyegette a fejét, ő pedig sírós videót készített, majd minden idők egyik legdurvább ámokfutását produkálta a fórumon, mielőtt a Rocskai család hazamenekítette, de szép idők is voltak:)
2016 januárjában kezdett a Superreálnál, onnantól van munkaviszonya, amikor épp nincs kirúgva.
*javítva bocs
2016. januárja ótadolgozik kint.
Sodi esetében még így is értelmes a mondat, hogy nem túl értelmes. :)
Nem mindegy neked, úgyis mindjárt felszántja a fórumot.
Zulu elmondta mi lehet a következménye annak, ha valaki kimondja a nevét a bajszos úrnak, innentől kezdve szerintem mindenkinek legyen a maga felelőssége, hogy mit kezd ezzel az infóval. Felesleges egymást számon kérni, hogy ő miért mondhatja ki, más meg miért nem.
Putyputyputy HALLO
ja és peace, én szeretek mindenkit (kivéve a SoDi-t)
Putyputyputy HALLO
Kovi
(
x2)
Jun 07, 2021 12:25:39
x2)
Sodi, írd már ki a "rajongóidnak" azt az "Örülhettek, kirúgtak." kezdetű üzenetedet, amire mindenki vár és csillapodnának a kedélyek.
egyik_néző
Jun 07, 2021 12:25:42
Adda, rád is vonatkozik, nem kell ide az énblogot.
Azt is törlöm, aki fikáz, és azt is, aki megvéd.
Azt is törlöm, aki fikáz, és azt is, aki megvéd.
Azt is törlöd aki fikáz?
Mikor törlöd Zulu?
Jelenleg is több tucat kommnet van itt fent, ami konkrétan hazugság, vagy légbőlkapott hülyeség, illetve nettó kurvaanyázás-retardozás.
Jun 07, 2021 12:25:42
Zulu
(
x15)
Jun 07, 2021 12:26:17
x15)
Azt is törlöd aki fikáz?
Mikor törlöd Zulu?
Azt is törlöd aki fikáz?
Mikor törlöd Zulu?
Bannoltalak, ez itt marad, hogy lássa mindenki, hogy miért.
sodika
Jun 07, 2021 12:28:01
A hazugságok megnyugtató cáfolatában mára mindennél nagyobb gyakorlatra terrem szert, úgyhogy senki ne reménykedjen :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jun 07, 2021 12:28:01
Ásó27
(
x68)
Jun 07, 2021 12:28:24
x68)
A hazugságok megnyugtató cáfolatában mára mindennél nagyobb gyakorlatra terrem szert, úgyhogy senki ne reménykedjen :)
Na végre itt vagy újra, anyádnak vettél virágot?
Seggszőr von Balu
Jun 07, 2021 12:28:37
Gyagyás lesz ma flok/stream?
A soha ki nem mosott kávéscsésze rejtelmei
Jun 07, 2021 12:28:37
Zulu
(
x15)
Jun 07, 2021 12:28:52
x15)
Azt is törlöd aki fikáz?
Mikor törlöd Zulu?
Azt is törlöd aki fikáz?
Mikor törlöd Zulu?
Szevasz munkanélküli sodi. AMS-ben voltál már?
-
Jun 07, 2021 12:28:57
Pedofil vagy.
Jun 07, 2021 12:28:57
Púpszász réme
(
x1)
Jun 07, 2021 12:29:19
x1)
Az ajtón se találsz ki
Ásó27
(
x68)
Jun 07, 2021 12:29:33
x68)
Gyagyás lesz ma flok/stream?
Minden nap van stream
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 07, 2021 12:30:29
x19)
Olyan jól tudsz megnyugtatni bárkit, hogy a saját anyád is egy életképtelen baleknek lát és nincs arról se meggyőződve, hogy heteró vagy XD
A kombájn elüt
(
x1)
Jun 07, 2021 12:31:26
x1)
ideig-óráig utána lebuksz, átlátnak rajtad, kirugatod magad, az idő nem neked hanem nekünk dolgozik, úgyhogy ne reménykedj :)
Púpszász réme
(
x1)
Jun 07, 2021 12:32:16
x1)
Már ki is pakoltál púpszászon?
Ásó27
(
x68)
Jun 07, 2021 12:32:27
x68)
Igen, olyan nagy a gyakorlatod, hogy órákon át magyaráztál nőket verő arabokról részegen.
Seggszőr von Balu
Jun 07, 2021 12:33:50
Most hogy anyád elment vedeled a sört szorgosan?
Jun 07, 2021 12:33:50
Nemfatyle
(
x7)
Jun 07, 2021 12:34:02
x7)
Na de ott nem is hazugságot akart cáfolni, hanem az igazságot
A kombájn elüt
(
x1)
Jun 07, 2021 12:35:37
x1)
Endre, szeretném ha őszintén válaszolnál. Anyád cipelte haza a söröket amiket megvetettél vele amíg nálad volt?
Tehát igen. XD
Tehát igen. XD
Aczél elvtárs
(
x3)
Jun 07, 2021 12:35:54
x3)
A senki vadászik trollokra, senkit nem érdekel egyik életből felmentett gyökér valódi identitása sem.
Arról van szó, hogy létezik egy embertípus amelyik (még) soha nem kapott két tisztességés pofont és olyan dolgokhoz veszi a bátorságot emailben és más csatornákon, amikhez IRL kevés lenne mint a picsafüst.
Ezek a kisfiúk és kislányok trükköznek, fenyegetőznek, csinálnak ide úgy 500 reget, hogy azt a fórum üzemeltetője észre sem veszi mert igazából szarik az egészre.
Ti mindenkit olyan faszán be tudtok árazni, hogy lassan a Vatikánból fognak tanácsot kérni tőletek ha valakit a pápa boldoggá akar avatni.
Nincsen semmi gond itt a többséggel, az a hangos, erőszakos és közben fogalmatlan kisebbség meg úgy bassza szét az egész helyet, hogy a korcsmáros részegen alszik a söntés alatt és ahhoz sincs kedve, hogy legalább felhívja a KMB-s Józsit. Ja, mert lehet éppen ő is ott verekszik egy stokival a krimóban.
Erről ennyit. Akinek nem inge az nem veszi magára, aki meg önérzeteskedve "nem érti" az inkább hagyja a picsába az egészet.
Nekem egyébként lehet írogatni, fenyegetőzni és bátran mehet a kommunikáció foghegyről odabaszva. Aztán csak ügyesen!
Szevasztok!
Arról van szó, hogy létezik egy embertípus amelyik (még) soha nem kapott két tisztességés pofont és olyan dolgokhoz veszi a bátorságot emailben és más csatornákon, amikhez IRL kevés lenne mint a picsafüst.
Ezek a kisfiúk és kislányok trükköznek, fenyegetőznek, csinálnak ide úgy 500 reget, hogy azt a fórum üzemeltetője észre sem veszi mert igazából szarik az egészre.
Ti mindenkit olyan faszán be tudtok árazni, hogy lassan a Vatikánból fognak tanácsot kérni tőletek ha valakit a pápa boldoggá akar avatni.
Nincsen semmi gond itt a többséggel, az a hangos, erőszakos és közben fogalmatlan kisebbség meg úgy bassza szét az egész helyet, hogy a korcsmáros részegen alszik a söntés alatt és ahhoz sincs kedve, hogy legalább felhívja a KMB-s Józsit. Ja, mert lehet éppen ő is ott verekszik egy stokival a krimóban.
Erről ennyit. Akinek nem inge az nem veszi magára, aki meg önérzeteskedve "nem érti" az inkább hagyja a picsába az egészet.
Nekem egyébként lehet írogatni, fenyegetőzni és bátran mehet a kommunikáció foghegyről odabaszva. Aztán csak ügyesen!
Szevasztok!
xray
(
x21)
Jun 07, 2021 12:41:11
x21)
én nem értek semmit, inkább elmegyek ebédelni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Streamer Koldus
(
x2)
Jun 07, 2021 12:43:25
x2)
A kurva anyádat azt, hogy elsodikáztál megint mindent a múlt héten. Baszódj meg púpos!
bojlertestű piton
(
x1)
Jun 07, 2021 12:44:08
x1)
Végülis már gilffel is voltál a hétvégén...
vladrl
(
x8)
Jun 07, 2021 12:44:38
x8)
én nem értek semmit, inkább elmegyek ebédelni.
Ingyen ebed egesz delelottos retardkovetes es liheges utan fel korso kobanyai vilagossal egy megvalto eleterzes. Ugye Gyagyas?
Seggszőr von Balu
Jun 07, 2021 12:44:42
Endrus nem lesz igy semmiféle média birodalom hogy ha nem csinálsz kontentet
Jun 07, 2021 12:44:42
Zulu
(
x15)
Jun 07, 2021 12:45:28
x15)
Hát ez nagyszerű, az egyik egy azóta törölt hozzászólásban azzal fenyegetőzik, hogy elárasztja illegális kontenttel a fórumot, és lekapcsoltatja, a másik meg veréssel fenyegetőzik.
Mindenki annyi reget csinál itt, amennyit akar. Az egyetlen dolog, amiért bannolás jár a sok regisztrálással összefüggésben, ha együttesen szavazgat a nickjeivel, de természetesen nem lehet elkerülni, hogy valaki kijátssza a rendszert.
Ettől függetlenül fogalmam sincs, hogy miért számít ez neked, és pláne, hogy miért fenyegetsz veréssel engem, vagy azokat, akik leszavazgatnak téged.
A foghegyről kommunikálást sem értem, hogy mit jelent, de biztosan nem olyan rossz, mint amikor verekedéssel fenyegetőzik azért mert lemínuszolták, vagy beszóltak neki egy fórumon.
(Nem ide tartozik, de természetesen nem írogatok senkinek emailben, nem hívogatok senkit, nem vagyok robothangú troll. egyszer kaptam tőled néhány fenyegetőző emailt, arra válaszoltam, amit flegmának minősítettél, és eltűntél. Se addával, se veled nem kommunikáltam semmilyen más nickről soha)
Ha nem tetszik a hely, akkor ne írj ide, örültünk a szerencsének, szevasz.
Végül pedig: rád is vonatkozik, hogy ha nem fejezed be, bannolva leszel, ez pedig itt marad, hogy mindenki lássa, hogy honnan indult.
Nemfatyle
(
x7)
Jun 07, 2021 12:49:25
x7)
Jaj istenem :D És hol van ez a rettenthetetlen retardsereg, amelyik szétbassza a fórumot? Mi a módszerük, jó erősen megnyomják a minusz gombot? Nincs ez egy kicsit túldramatizálva? Ez egy kibaszott trollfórum könyörgöm, nem egy közösség, ami felelős a tagjai viselkedéséért
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
vladrl
(
x8)
Jun 07, 2021 12:50:24
x8)
Faszveres kozben sodinak arrebb szokott csuszni a pokujja, es veletlen le szokta minuszolni a hszeket.
mifaaan
(
x1)
Jun 07, 2021 12:53:09
x1)
Szóval? Megvolt a felkérdezés? Sokat hazudtak rólad a trollok? Mindent tisztáztál? Nagy ügyfél marad?
Ásó27
(
x68)
Jun 07, 2021 12:54:26
x68)
Miről fog szólni a mai flokk? Forgattál minden nap?
Mifaaaaaaaaaaaan
nemet mondtak
(
x4)
Jun 07, 2021 12:55:48
x4)
Szóval? Megvolt a felkérdezés? Sokat hazudtak rólad a trollok? Mindent tisztáztál? Nagy ügyfél marad?
+ előjött a 2006-os nemzeti hősös múltad?
Magyarország rémálma
(
x7)
x7)
igen, a egyetembe meg a programozásba kellett volna ekkora energiát fektetned, akkor nem basznának ki mindenhonnan :DDDD
Érdekes, nekünk nem kell ilyenekben gyakorlatot szereznünk, mert nem vagyunk beteges hazudozók, munkakerülő lústa kóklerek, és nem verjük a farkunkat gyerekekre.
Ahmed, a menedzser
Jun 07, 2021 12:56:58
Még nem értelek utol Gyagyás, de ami késik, nem múlik!
Jun 07, 2021 12:56:58
Ásó27
(
x68)
Jun 07, 2021 12:57:34
x68)
Annyira megnyugtattad a közvéleményt, hogy azóta is mindenki pedofilnak tart.
Mifaaaaaaaaaaaan
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jun 07, 2021 13:01:00
x2)
Legjobb példa erre a fehér négyzetes matyarázkodós flokk.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 07, 2021 13:01:02
x7)
*lusta
elnézést, ez a saját szememet is kibaszta, elkaptam a Dőrppétől
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jun 07, 2021 13:10:20
x6)
10. Sör után visszamerészkedtél?
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 13:11:14
x136)
"Ha nem keresel meg, akkor beszántom a játszóteredet."
bocs, hogy beleszólok, de ez itt mindannyiunk játszótere, ha önös érdekből beszántod, akkor nem zuluval baszol ki, hanem az összes trollal.
bocs, hogy beleszólok, de ez itt mindannyiunk játszótere, ha önös érdekből beszántod, akkor nem zuluval baszol ki, hanem az összes trollal.
tyodika
Jun 07, 2021 13:24:06
Ma élő adásban fogom bebizonyítotani, hogy nem fatyok pedofil. Az egyik linzi óvodához megyek meztelenül és minden kisgyerekes szülőtől megkérdezem, hogy félti-e a csemetét a félig ágaskodó faszomtól. Ezentúl pedig csak ezt az egy videót fogom linkelni mindenkinek a vádakra.
Jun 07, 2021 13:24:06
Jun 07, 2021 13:33:57
ezzel, hogy már készülsz a hetyetyézésre elismered, hogy tényleg ezeknek a cégeknek gányolsz zsenikém
Jun 07, 2021 13:33:57
-
Jun 07, 2021 13:38:30
Nem is értem minek pörög rajta. Szándékosan dobta be a Lica-t és szerencsétlen Hannes-t is, most meg mégis tagadja? De hogy a leglassabb felfogásúaknak is egyértelmű legyen, hogy kamuzni fog, előre bejelenti, hogy felkészült rá?
Bessenyei megirigyelhetné azokat a manővereket, amiket a gondolkodása járhat le, miközben ezeket kiötli.
Jun 07, 2021 13:38:30
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 07, 2021 13:40:36
x38)
Szisszent egy sört, aztán ideböfög valamit. Ennyire futja a többdiplomás kisegítőből szalajtott értelmiségi prolinak.
-
Jun 07, 2021 13:41:11
Akkor ma kondi, flokk es stream is lesz?
Jun 07, 2021 13:41:11
Karib
(
x10)
Jun 07, 2021 13:43:52
x10)
De miért akar kondiba menni? Ott van a felépített edzősarok a szobakonyhában.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 07, 2021 13:44:33
x38)
Addig is sneci, nézd ezt a videót:
www.youtube.com/watch?v=JKDtUzRIG6I
www.youtube.com/watch?v=JKDtUzRIG6I
púpostulok
(
x2)
Jun 07, 2021 13:45:31
x2)
A mai stream elmarad.
-
Jun 07, 2021 13:46:28
Ahogy 15+ évig sikerült megkímélnünk egymást az énblogoktól, meg egyéb seggfájásoktól, jó lenne szerintem ezt továbbvinni. Tök mindegy, hogy sodichuval szivarozol Bahreinben, vagy a hajléktalanszállóról írsz, csak ne légy retard, please.
Jun 07, 2021 13:46:28
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 07, 2021 13:47:14
x7)
Mire költi a nagy fizetését egy Kanadában unatkozó szuterrénlakó incel malacz?
Lehet, hogy fõàllàsú bohócot tart, aki az ő mondatait ismételgeti? Pl "beszàntom a forumodat"
|__o__|
Lehet, hogy fõàllàsú bohócot tart, aki az ő mondatait ismételgeti? Pl "beszàntom a forumodat"
sodifingszagúhálózsákja
Jun 07, 2021 13:48:28
Mennyire voltál ideges a hétvégén, hogy vajon milyen lehetetlen feladatot bíz majd rád a főnökúr vasárnap este?
Mennyit fogsz túlórázni a héten? Mit szól hozzá a főnökúr, hogy a legegyszerűbb feladatot is 1,5-2-szer annyi idő alatt végzed el, mint ami a normális lenne?
Nem zavar téged, hogy a napi 8 órán felül ingyen dolgozol?
Mikorra várod a hitelkártyavár bedőlését és a börtönbe vonulást?
Mennyit fogsz túlórázni a héten? Mit szól hozzá a főnökúr, hogy a legegyszerűbb feladatot is 1,5-2-szer annyi idő alatt végzed el, mint ami a normális lenne?
Nem zavar téged, hogy a napi 8 órán felül ingyen dolgozol?
Mikorra várod a hitelkártyavár bedőlését és a börtönbe vonulást?
Jun 07, 2021 13:48:28
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 13:51:13
x136)
ti is elcsodálkoztatok a következőkön?
1. megjelenik a tényfeltárás a melócsáról
2. a trollok elkezdenek trollkodni, még több tény derül ki
3. sneci reagál: kamuuuu, a streamer trollkodik velünk
4. még több tény derül ki, amik igazolják az első tényfeltárást
5. sneci belegabalyodik a védekezésbe, egyes dolgokat nem tud megmagyarázni
6. a steamer közli, hogy egy országgal odébb jár a tényfeltárás a valóságtól, ahogy "endrus fogalmazott"
én most már tényleg elkezdek hinni snecinek, mert olyan szavahihető.:)))
1. megjelenik a tényfeltárás a melócsáról
2. a trollok elkezdenek trollkodni, még több tény derül ki
3. sneci reagál: kamuuuu, a streamer trollkodik velünk
4. még több tény derül ki, amik igazolják az első tényfeltárást
5. sneci belegabalyodik a védekezésbe, egyes dolgokat nem tud megmagyarázni
6. a steamer közli, hogy egy országgal odébb jár a tényfeltárás a valóságtól, ahogy "endrus fogalmazott"
én most már tényleg elkezdek hinni snecinek, mert olyan szavahihető.:)))
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 07, 2021 13:52:15
x7)
Jun 07, 2021 13:52:15
Hát ez nagyszerű, az egyik egy azóta törölt hozzászólásban azzal fenyegetőzik, hogy elárasztja illegális kontenttel a fórumot, és lekapcsoltatja, ...
Putin tolvaj! United Russia! Jun 07, 2021 13:52:15
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Jun 07, 2021 13:57:10
x2)
Ez valószínűleg hasonló ahhoz, mint mikor szándékosan lebegtette be a faszát is élő adásban. Valami beteg perverzió lehet nála ez a jelenség, mikor egy olyan dolgot tesz, amit nem is gondolnánk, hogy szándékosan megtenne, de megteszi és utána vigyorogva magyarázza, hogy véletlen volt...A mostani melóhelyét is kinyöghette volna csak simán, vagy ami még logikusabb lett volna, teljesen ignorálni a kérdést, de nem, ehelyett ő szépen apránként vezette rá a trollokat, most meg élvezkedve tagadja az egészet, de közben biztosan erre húzogatja a kis faszát, hogy most mindenki az ő titkát próbálja megfejteni.
Ásó27
(
x68)
Jun 07, 2021 14:03:26
x68)
Ha szándékosan is dobta volna be a licat, honnan tudta volna, hogy miben gányolták, ha nem ő csinálta.
A számítógép alját is alig találta meg, nem hinném, hogy tudna ilyeneket csekkolni.
Mifaaaaaaaaaaaan
A számítógép alját is alig találta meg, nem hinném, hogy tudna ilyeneket csekkolni.
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 07, 2021 14:05:13
x16)
Figyelem, törlésre kerülnek az addabboyjal kapcsolatos kommentek.
A mai világban nagyon egyszerű saját fórumot létrehozni, tudom javasolni például a redditet, vagy a wordpress.com-ot, ha esetleg szerkesztett tartalom köré szerveznétek a közösséget.
Ez itt sodika fóruma, maradjunk ontopic, köszönöm.
A mai világban nagyon egyszerű saját fórumot létrehozni, tudom javasolni például a redditet, vagy a wordpress.com-ot, ha esetleg szerkesztett tartalom köré szerveznétek a közösséget.
Ez itt sodika fóruma, maradjunk ontopic, köszönöm.
Csak annyit akarok mondani, hogy volt itt 1-2x rövid vitám arról egyesekkel (amit 1-2 komment után mindig igyekeztem elvágni, mert nem hiányzott hogy ez legyen a téma), hogy a drogozás az mennyire "alanyi jog" meg mennyire "kurva normális, szinte annyira normális, mint levegőt venni".
Nos, a mellékelt ábra alapján ne drogozzatok. Mindenki látja, mit tesz a drogozás egy "jobb sorsra érdemes fiatalemberrel".
Ennyikeh.
Szteppen
(
x3)
Jun 07, 2021 14:05:33
x3)
Szerintem zsír elindított egy trollvadász reklámkampányt, és így próbál a maga gyernőtt módján fenyegetőzni. Elég sokat kell célirányosan klikkelgetni ahhoz, hogy a FB elkezdjen pénzt levonni, szóval én csak erre tudok tippelni. Ha tényleg ekkora idióta, hogy szívja le a pénzét a FB, és képtelen leállítani a kampányt, akkor viszont muhaha, így úsznak el a hollywoodi álmok xDD
Ismerősömé egy nagy egyetemi meme oldal. Oda vett hirdetést revoluton keresztül.
munkanélküli sodi a sodi
Jun 07, 2021 14:09:21
Lesz ma stream gyagyás? Vagy megint elsodikázod?
Jun 07, 2021 14:09:21
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 14:13:05
x136)
Ennyikeh.
Ennyikeh.
bocs, de ez hülyeség. nem tudod bizonyítani az okozati összefüggést, hogy azért csinál ilyeneket, mert cuccozik. eleve, nem tudhatod, hogy mi van a cigijében, mikor és mennyi kábszit tesz bele, tesz-e bele egyáltalán.
ez inkább egoizmus. "majd én megmutatom, nekem több tisztelet jár, velem nem lehet ezt csinálni, majd akkor kaptok infót ha azt csináljátok amit mondok".
lehetne az ügynek alázatot mutatva tényfeltárni, ahogy ez hosszú éveken át zajlott. a trollok mindig elismerték aki értékes infókat hozott.
linzi fapóleon
(
x8)
Jun 07, 2021 14:13:48
x8)
Szisszent egy sört, aztán ideböfög valamit. Ennyire futja a többdiplomás kisegítőből szalajtott értelmiségi prolinak.
A myDate() -t kódot tartalmazó file merre találhato? Szerintem elég sokat nyomna a lattba mert ha kint van publicban akkor azon nincs mivel vitatkozni.
broni
(
x45)
Jun 07, 2021 14:15:53
x45)
Szerintem jó befektetés lenne Endre ha fizetnél havonta valamennyit Mercinek, mivel Jutka kivágja otthonról hogy foglaljon neked is helyet a Blahán
ki ez a terminátor?????????????????
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 14:15:57
x136)
igen, ezt akartam javasolni, menjen ki minden melócsával kapcsolatos infó nyilvánosba, hogy a trollok elkezdhessék a tudományos munkát. inkább erről szóljon a fórum.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 07, 2021 14:16:17
x38)
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 07, 2021 14:17:02
x38)
De sok értelme nincs ide linkelni, mert aki ért hozzá, az egy klikkel megnyitja, aki meg nem, annak meg kínaiul van.
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 14:18:14
x136)
a leveleket kiteszed? ha úgy gondolod, hogy most már nem fognak válaszolni, és nem húzza keresztbe a tényfeltárást.
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 07, 2021 14:19:39
x16)
Lezárom itt a dolgot, mert tényleg nem akarom ezt tovább ragozni Sodi fórumán. Csak annyit, hogy amikor megszületett az a bizonyos legendás utolsó bejegyzése itt a fórumon, aminek hatására az "összefüggéstelen delirálás" kifejezés született meg a Sodipedián, onnantól nekem nincs kérdésem :)
Off vége.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
x38)
Csak annyit írtam, hogy tele van biztonsági réssel a frontend, tessék szépen code review-t csinálni, mert adatvédelmi és GDPR gondok lehetnek. Nem neveztem meg snecit, csak aggódó ügyfélként írtam nekik.
linzi fapóleon
(
x8)
Jun 07, 2021 14:21:55
x8)
Akkor lehet hogy én vaTYok béna de most se találom:
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 07, 2021 14:25:15
x38)
myDate az nem lesz benne, mert a változók neveit átírja a lefordított appban a vue. amit sneci írt, az az, hogy myDate = new Date(myDate), ez a lefordított kódban így fog kinézni: e=new Date(e)
meg a toDate-tel is balfaszkodott, ezt így találod meg: toDate:new Date
NSZKSZ, hogy segíthettem!
broni
(
x45)
Jun 07, 2021 14:27:36
x45)
sun dik, ez nekem kínai((((((((((((((((
símanó
(
x3)
Jun 07, 2021 14:28:57
x3)
sodinak is
linzi fapóleon
(
x8)
Jun 07, 2021 14:29:02
x8)
myDate az nem lesz benne, mert a változók neveit átírja a lefordított appban a vue. amit sneci írt, az az, hogy myDate = new Date(myDate), ez a lefordított kódban így fog kinézni: e=new Date(e)
Köszi, nem vue-eztem csak ezer éve JS ment, azt hittem egyértelműbben beazonosítható. Akkor viszont tényleg csak átnézni lehet hogy mennyire ramaty a kód minőség.
Tyodi
Jun 07, 2021 14:29:04
Nekem is! :(((
Jun 07, 2021 14:29:04
broni
(
x45)
Jun 07, 2021 14:29:31
x45)
telex.hu/kulfold/2021/06/07/negy-tinedzser-festhetett-magyar-szineket-a-romanok-elso-egyesitojenek-tartott-vitez-mihaly-szekelyfoldi-szobrara
na, ezeket jól megverik a román rendőrök, a kedves román zárkatársak, önszopatásból jeles.
na, ezeket jól megverik a román rendőrök, a kedves román zárkatársak, önszopatásból jeles.
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Jun 07, 2021 14:31:35
x2)
telex.hu/kulfold/2021/06/07/negy-tinedzser-festhetett-magyar-szineket-a-romanok-elso-egyesitojenek-tartott-vitez-mihaly-szekelyfoldi-szobrara
A románok maradjanak csak egymás verésénél.:)))
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 07, 2021 14:32:08
x38)
Azokat a részeket keresd (bár ha nem értesz modern js cuccokhoz, akkor felejtős), mint amit a trolléga is talált, hogy fapados js-sel oldja meg ráadásul dom-ból azt, amit a vue natívan tudna, és egész máshogy kéne megcsinálni. Plusz ott van a tömb, amiben a védett url-ek vannak, és ASODI nem tette bele az új modulokat, ezért azok simán elérhetőek!
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 14:32:46
x136)
pedig románul van!!!!
linzi fapóleon
(
x8)
Jun 07, 2021 14:36:41
x8)
Igen, ez a baj hogy utoljára frontendet akkor csináltam amikor még követelmény volt az internet explorer 6 support is ! Bár vágom amit írsz.
Meghagyom azoknak az elemzést akik még ezzel foglalkoznak.
Endre te meg ne verd a faszodat a vitán, inkább takarodj ide:
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 07, 2021 14:37:53
x7)
én is hirdettem sokat az FB-n, nincs vele semmi gond, de az biztos, hogy ügyesen van kitalálva. Ha nem figyel az ember, akkor könnyen elugrik a lóvé :) A limitek beállítása a fontos, ha ezt valaki nem teszi meg, akkor a csillagos égig is elmehet a dolog.
vladrl
(
x8)
Jun 07, 2021 14:39:48
x8)
TROLLEXCEL FÜSTÖL! FACEBOOKON HIRDETŐ TROLLOK MINDENHOL!
Ügyfélkapus troll
Jun 07, 2021 14:40:25
Egyébként a vue komponensek forrásai is láthatóak dev tools-ban, ez a nyomorék gyagyás még a production source map generálást se volt képes kikapcsolni.
Jun 07, 2021 14:40:25
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 07, 2021 14:42:01
x7)
Te semmit nem tudsz a jobbsorsra érdemes fiatalember drogozásáról, de azt már bebizonyítottad, hogy te vagy a fórum Jobbikos retardja.
aki elmegy a rendőrségre, hogy felnyomja magát cuccozásért, annál igen nagy bajok vannak, mert ott nem ő ül a nyeregben, hanem az anyag :)
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 14:47:28
x136)
frei tamás trolléga lesz a héten friderikusznál. remélem zulu bannolása lesz a vezértéma.:))
linzi fapóleon
(
x8)
Jun 07, 2021 14:51:50
x8)
frei tamás trolléga lesz a héten friderikusznál. remélem zulu bannolása lesz a vezértéma.:))
Szerintem Endre a múlt héten beindította az eToro-t és annyit keresett a hitelkártyák kimaxolásával bedobott lóvén hogy megveszi a fórumot és egyesével live-ban rúgatja ki az összes régi trollt megszégyenítve mindenkit.
Apropó Endre most hogy nincs munkád van időd eToro-zni. Most kell beszállni az Etherumba még!
Koboldtartás
Jun 07, 2021 14:52:02
Olyan kérdésem lenne kedves professzoroktól, hogy Púpos barátunk mióta dolgozik kint a nagy Nyugaton? Mert ugye 2014-ben volt egy expedició, de akkor volt munkaviszonya is?
Jun 07, 2021 14:52:02
-
Jun 07, 2021 14:55:41
Endre, mint nagy hitelszakerto, hogyan szamoljak az ausztriaban eltoltott idot?
Ha jol remlik masfel honapja voltal a bevandorlasnal, hogy bejelentkezz, de te azt mondod hogy oktoberben mar igenyled a szemelyi hitelt amit csak 1 ev utan adnak. Igazits mar ki hogyan is van ez.
Ha jol remlik masfel honapja voltal a bevandorlasnal, hogy bejelentkezz, de te azt mondod hogy oktoberben mar igenyled a szemelyi hitelt amit csak 1 ev utan adnak. Igazits mar ki hogyan is van ez.
Jun 07, 2021 14:55:41
Ásó27
(
x68)
Jun 07, 2021 14:56:12
x68)
Ma flokk után lesz stream, vagy előtte?
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 14:56:17
x136)
Olyan kérdésem lenne kedves professzoroktól, hogy Púpos barátunk mióta dolgozik kint a nagy Nyugaton? Mert ugye 2014-ben volt egy expedició, de akkor volt munkaviszonya is?
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 07, 2021 14:57:58
x19)
Andis korszakban okosan a magyar bevèteleiből élt kint XD
Kiment, hogy a havi 80 ezer forintjaiból èhezzen meg nyomorogjon :)
-
Jun 07, 2021 14:58:14
Akkor otthonra dolgozott alamizsnáért feketén, és nyelviskolába járt, de egy intervenció miatt kirúgták. Állítólag "megírta" az iskola vezetésének, hogy nem akkar feketékkel együtt tanulni, és amikor felkérdezték érte, csak röhögcsélt, hogy trollok így meg úgy, amit az iskola vezetése nem talált kielégítőnek, és kirúgták a púpját.
Utána(Andi miatt) teljesen befordult, pénz nélkül, depressziósan lefogyott, Andi betonba veréssel fenyegette a fejét, ő pedig sírós videót készített, majd minden idők egyik legdurvább ámokfutását produkálta a fórumon, mielőtt a Rocskai család hazamenekítette, de szép idők is voltak:)
2016 januárjában kezdett a Superreálnál, onnantól van munkaviszonya, amikor épp nincs kirúgva.
Jun 07, 2021 14:58:14
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 07, 2021 14:59:18
x37)
Az egész Addaboyos pörgésben az a legcsodálatosabb, hogy felületes szemlélő -értsd, például én, aki naponta 1-2 alkalommal nézek fel a fórumra csak- észre sem veszi, hogy van valami balhé. És akkor jön a bajszos, és elkezd vergődni, hogy így szétbasz mindent, meg úgy 500 beépült retard, stb. De hogy van akkor az, hogy mindebből SEMMI NEM LÁTSZIK? Van néhány mínuszozó majom, de ez már vagy két éve probléma, nem tegnap keletkezett. Zsír, Tajgi, Mecsekfaszomi retard épp nyugiban van, Sneci ég, mint a grillkolbász a rácson. Az élet szép. És akkor egyszer csak derült égből idejön egy kvázi (már) külsős, és megfenyegeti az egész fórumot, mert őt állítólag innen basztatja valaki.
Akkor vagy elmondod, pontosan mi bajod van, hogy a többség is értse, vagy megkeresed a téged baszogatókat privátban, és nekik loopolsz, mert ennek így semmi értelme konkrétan. Mondom ezt úgy, hogy naponta olvasom a fórumot, és időszakonként a bajszos streamjeibe is belenézek pár percre. De még így sem tudom követni, hogy mi a kékeres lóbroki a probléma éppen. Hétszámra meg se említi senki. Ez egy retard.
Akkor vagy elmondod, pontosan mi bajod van, hogy a többség is értse, vagy megkeresed a téged baszogatókat privátban, és nekik loopolsz, mert ennek így semmi értelme konkrétan. Mondom ezt úgy, hogy naponta olvasom a fórumot, és időszakonként a bajszos streamjeibe is belenézek pár percre. De még így sem tudom követni, hogy mi a kékeres lóbroki a probléma éppen. Hétszámra meg se említi senki. Ez egy retard.
A kombájn elüt
(
x1)
Jun 07, 2021 15:00:01
x1)
*javítva bocs
2016. januárja óta
Sodi esetében még így is értelmes a mondat, hogy nem túl értelmes. :)
Ásó27
(
x68)
Jun 07, 2021 15:05:17
x68)
Alig pörög a púpfal, nagy a baj???
Mifaaaaaaaaaaaan
csicskasodi
(
x1)
Jun 07, 2021 15:07:57
x1)
Jun 07, 2021 15:07:57
Az egész Addaboyos pörgésben az a legcsodálatosabb, hogy felületes szemlélő -értsd, például én, aki naponta 1-2 alkalommal nézek fel a fórumra csak- észre sem veszi, hogy van valami balhé.
Azért az is érdekes, hogy idejön valaki felemlegetni valakit akinek nem szabad leírni a nevét, mert törlik ez a hozzászólás mégis itt van. Jun 07, 2021 15:07:57
Zulu
(
x15)
Jun 07, 2021 15:14:17
x15)
Azért az is érdekes, hogy idejön valaki felemlegetni valakit akinek nem szabad leírni a nevét, mert törlik ez a hozzászólás mégis itt van.
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Jun 07, 2021 15:17:07
x2)
Azért az is érdekes, hogy idejön valaki felemlegetni valakit akinek nem szabad leírni a nevét, mert törlik ez a hozzászólás mégis itt van.
Zulu elmondta mi lehet a következménye annak, ha valaki kimondja a nevét a bajszos úrnak, innentől kezdve szerintem mindenkinek legyen a maga felelőssége, hogy mit kezd ezzel az infóval. Felesleges egymást számon kérni, hogy ő miért mondhatja ki, más meg miért nem.
csicskasodi
(
x1)
Jun 07, 2021 15:17:19
x1)
Jun 07, 2021 15:17:19
Bocsi de én csak kérdeztem és az is törölve lett, mindegy csak itt nem olyan egyoldalú a dolog mint ahogyan mindenki beállítja a saját oldaláról. Jun 07, 2021 15:17:19
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Jun 07, 2021 15:17:38
x2)
ja és peace, én szeretek mindenkit (kivéve a SoDi-t)
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 07, 2021 15:17:46
x38)
Elég már tényleg. Inkább levelezzetek a Cloudflight-tal és az Adliance-szal, ha ennyire szófosásotok van!
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2021 15:17:50
x136)
coming out:
legtöbbször plusszozok ha meglátom, hogy valakinek a kommentje mínusz egyben van, hátha shikerül megelőznöm a "miért mínusztoltok gecik?" őrjöngést. legfőképpen bronit.
ha lehetne, felajánlanám a csillagjaimat, hogy minden troll elégedett legyen a plusszozás miatt.
legtöbbször plusszozok ha meglátom, hogy valakinek a kommentje mínusz egyben van, hátha shikerül megelőznöm a "miért mínusztoltok gecik?" őrjöngést. legfőképpen bronit.
ha lehetne, felajánlanám a csillagjaimat, hogy minden troll elégedett legyen a plusszozás miatt.
csicskasodi
(
x1)
Jun 07, 2021 15:18:31
x1)
Jun 07, 2021 15:18:31
Köszi a felvilágosítást, eddig nem is tudtam értelmezni önállóan a szavakat. NSZKSZ! De én nem írtam le a nevét, én idéztem egy hozzászólást. Jun 07, 2021 15:18:31
151 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Továbbra is azt gondolom, hogy május 27-én kirúgták.