Szerintem a nagy költözés még hátra van, egyelőre csak a fontosabb és drágább szarokat buzigurtnizták. Az anyja szerint az előző költözés során is tűntek el cuccok, Golda most attól félhet, hogy Fifit megint lehúzzák, amikor kocsival szállítják a kacatjait.
Ha még nem tettek le a németországi folytatásról (egyszerűen nem veszi be az agyam, hogy a korcs akkora hülye, hogy már most végleg hazatér), akkor Golda tudja, hogy a gyagyás az első hónapban pótolgatná az ellopott lomokat, hát kinek hiányzik az? Ha már letettek róla és a fogyi itthon akar feketézni, akkor is fontos vigyázni az értékekre, mert egyszer ki lehet majd csavarni a kezéből, mondván itt az ideje, hogy fizessen vagy kotródjon a házból. Ha Goldának van egy kis üzleti érzéke, akkor lesz majd online aukció gyagyásrelikviákra. Nem mintha bárkinek lenne gusztusa egy gecifoltos, összeizzadt, félig szétvert vr-szemüveghez és társaihoz.
De amíg kapja a munkanélkülit, addig a segélybűnöző nem fogja felmondani az albérletet, talán még nyaraltatja is a lakásában Kovácsékat (ahhoz szintén össze kellett pakolni). Ő maga viszont spórol, mert most Golda főz rá, fizeti az áramot meg a melegvizet és nem hagyja vásárolni. Plusz valaki rákényszeríti, hogy néha vegyen fel tiszta ruhát és kipucolja utána a vécét is.
Dehogy, az is egy előfizetés és a setup része, ilyet meg nem mondunk fel!
Mondjuk ha az anyja rendbe tette a recskaólat linzben és utána költöztetett az azt jelzi hogy valami nagyon nagy szar van a palacsintában máskülönben miért rendezte volna el azt a putrit ? Most nem a takarításra gondolok hanem a "bútorokra"
Költségcsökkentésnek úgy van értelme, hogy feladja a linzi albérletet, és távmunkában gányol púpszászról vagy felveszi az osztrák segélyt.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Így van, a bútorok nem illenek a képbe. Vagy a rendrakás után jött a változás.
Felmondani az albit? Nem VKÁ ő!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Az egyszer sem használt kindle-t azért beszerezném!
Mifaaaaaaaaaaaan
Bukó, azt már Márk elcserélte herbálra. :)
Kaufmann nincs??????????????
Márk lett a Shrek 2, a második rész úgyis jobb!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Mondjuk ha Golda az első eset után otthon elgondolkodott volna és elintézné hogy gyámság alá kerüljön a gnóm akkor az is konzisztens lenne.
És mint általában kiderül,a valóság mindig durvább mint a trollok legmerészebb fantáziája
2 napig csicskultam.
Megerősítés. Ismét szállította a kötelet.
Akár azért ment haza, mert onnan fog továbbmenni vállalati parazitának Bécsbe, akár hazamenekült, és most várja a csodát és az OTP-s melót, a segély jár neki egy évig, azt pedig nem fogja lemondani.
A gyagyás egy kissé kényszeres, de annál eltökéltebb élősködő, tehát biztosan megtartja a címét egészen addig, amíg nincs munkája, vagy másik címe.
A segély azt hiszem az utolsó fizetése 60%-a (javítson ki egy labanctroll, ha tévedek), tehát 1750 euró körüli segélyre számíthat, ha jól számolok.
650 kb. az albérlet mindennel együtt, 650 a hiteltörlesztések (a bútoros áruhitelekkel együtt), 100 a hitelkártyakamatok, és 150-200 az előfizetések és szolgáltatások a konditerem nélkül, amiket elvileg szinte mind lemondhatna, de a gyakorlatban mindet tartogatni fogja, hátha jó lesz még valamire.
Ez együtt is 1600 euró alatt van, tehát teljesen fenntarthatónak ítélheti, hogy fizet mindent, esetleg otthon gányolásból hozzákeres valamit, és közben megpróbálja megszervezni a visszatérését tündérmeseországba.
Ettől függetlenül az teljesen sodikára vallana, ha be akarná költöztetni Márkot a saját nevén ketyegő albérletbe - úgy gondolhatná, hogy ezzel kapcsolatban maradhatnak, megvásárolhatja vele a jóindulatát/engedelmességét, és talán némi pénzt is viszontláthatna. Mármint ez teljesen irreális, de sodika pont így gondolkozhat.
Hát ezzel egy kis bibi van. Ott nem kell minden hónapban bemenni raportra annak akinek segélye van hogy beszámoljon éppen milyen melókat pályázott meg meg ilyesmik? Csak mert most covid lazítás van, nem hiszem hogy telefonon elintézik csak ezt. Ha ilyen remote segélyre pályázik ebből komoly szopás lesz. Utána megbasszák rendesen.
dede, minden honapban egy raportot kell kesziteni, ahol megnevezi a ceget a kontaktszemelyt, milyen ållåst pålyåzott. tovåbbå a munkaugyi iroda is szervezhet neki meghallgatåst es oda is el kell menni, tehåt ha nem jelenti be, nem utazhat kulföldre. pontosan ezert fosott nemetorszågban is, mert hazudott, de közben elutazott, de nem bukott le.
hahaha, és ez fog majd felkerülni a héten hétfőn, ugye? xddd
Mifaaaaaaaaaaaan
Putyputyputy HALLO
pld. lepukkant alkeszokat szopik.
Szabadságon lehet. Ha jól tippelem, miskolcra is megy. Mező utcai tényfeltárás kell majd.
A flokkerkedés a munkája, abból él meg. :DD
Putyputyputy HALLO
Kísérletezik a formátumokkal.
És válasz is érkezett arra, hogy mire megy vissza Linzbe.
Recskagnóm: Hamar. Jövő héten már dolgozom. Most csak egy kis utazós vlogot csinálok.
És ez még inkább magyarázná, hogy miért ment Golda másodszor: nem csak málhás szamárnak, hanem bedobozolni a gyagyáskacatokat és lecipelni a pincébe. Ha a recskás pakol, akkor csak 3 doboz fér be, a mamának meg mindent sikerült bezömítenie a tárolóba. Maradtak a bútorok, edények, hogy más használhassa a pecót :D Jaj ne, akkor Rocskai Gergő ruhái hosszabb időre a linzi pincében maradnak :(
A munkaügyivel majd levelezget, néha arra körutazik. Kinézem a sáskából, hogy úgy van vele, hogy ameddig jön az ingyen pénz, addig jön, ha vége, akkor vége. Ebben eddig lehetett eljutni.
Jó kérdés. Én biztos berendelném az AMS helyében a segélyre váró embereket hébe-hóba, hogy legalább a legpofátlanabb csalók kibukjanak, de nem tudom, hogy hogy intézik az osztrákok.
Az biztos, hogy emailben és valami elektronikus felületen is kommunikálnak, szóval nem kell mindenért bemenni.
Körutazásos vlogepizód = Golda nem tűri meg két napig sem Púpszászon. El kell mennie Miskolcra, onnan Budapestre gondolom Fórizshoz, vagy a devizás Hajdúhoz, onnan meg vissza Linzbe. Más jellegű utazásra semmi pénze nincs, talán 1 nap Balaton beleférhet a cigányokkal, de ennyi.
Nekem is nehezemre esik elhinni. Valami olyasmi is lehet, hogy Golda felé az a mondás, hogy a gyagyás pár hét alatt talál tündérmeseországban valamit. A labanc kalandja véget ért, nem talál új melót, és az az ország úgyis barátságtalan vele. Addig meg hadd csövezzen a mamahotelben, Márkék meg fizetik az albérletet addig is, micsoda spórolás. Lehet, hogy a fogyi még elhiszi, hogy lesz egy második felvonás német nyelvterületen (szerintem ez van), de az is lehet, hogy a háttérben már megy a játszmázás és végül nem jön össze semmi, de ő megpróbálta. Szóval definíció szerint ez nem egy végleges hazamenekülés, de még alakulhat úgy, hogy az lesz belőle.
Mérsékelten furcsa, hogy miért nem jelentette be az utat, ha csak egy hétre jött nyaralni. Annyira fosna Golda a trolloktól, hogy egy 4 napos vendégséget is titkolni kellene és annyira nagy dolog lenne, hogy előtte kiment volna takarítani?
Még az is lehet, amit korábban is írt valaki, hogy 2 hete veszi fel a linzi vágóképeket, hogy Púpszászról tolhassa ki az alibiflokkot, mintha Linzben henyélne, közben meg itthonról keresi vadul a következő német gazdatestcéget. És a titkolózás azért van, merttervei szerint 2-3 hétre érkezett. Abba pedig már időben is belefér egy újabb rendőrségi bejelentés stb. Nem csodálom, hogy fosik.
akkor eltüntetik a kecibe. megettatik disznókkal, vagy savba feloldják.
Pontosan. Sok különböző oka lehet a púpszászi megjelenésnek az örülhetteken kívül, de a nyugis, normális nyaralgatás ki van zárva, ahhoz túl eseménydús volt az elmúlt pár hét.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Gondolkodtam rajta, hogy betegyem e, ha hiba volt akkor sajnálom én még csak ilyen középhaladó troll lennék. Azért raktam fel ide, mert ha csak beböfögtem volna, hogy Púpszászon van annak bármiféle bizonyíték nélkül nem lett volna hitele, illetve ha mégis bekövetkezne a linzi exodus vagy bármi más a közeljövőben, ez ilyen támpont lesz az idővonalon az események későbbi rekonstruálásakor.
a fenét, ezóta a legjobb újszászi helyen hordják neki a fizetett piákat)))))))))))))))))))
Legalább így kiderült az is, hogy olvassa a fórumot. Szerintem már reggel óta azon gondolkozik, hogy mit hazudjon, kb szétszakadhat a feje most xdd
Nem feltétlenül nem szoktam lóbálni a 23 centis csodámat a nudiban a gyerekmedencénél
Most meg rohogsz, de ha majd jonnek a szponzorok ahogy mondta!
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
500 plusz cigányáfa
Pénzért lóg vele hahó.
igenis, uram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Plusz trollfelár
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Márk helyében rávennèm, hogy miskolcon dolgozzon és kiadnám neki a karakk ólat.
Perszer jó drágán :)
És minden házirend kihágásèrt is fizetnie kellene.
1 hét után már sodi tartozna márknak, nem forditva XD
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Én új vagyok, legalább már ezt is tudom köszi. Megmondom őszintén nem néztem volna ki belőle, hogy egész nap a trolljait olvassa, de hát nem is vagyok meglepődve.
Nem feltétlenül nem szoktam lóbálni a 23 centis csodámat a nudiban a gyerekmedencénél
Szerintem jó volt, hogy beraktad. Feldobta a napot, jól megdiskuráltuk, és a rém is jól befosott. Most parázik az appoktól, minden egyes kocsitól, ami elmegy a púpszászi hászienda előtt, a falusi rendőri jelenléttől és alapvetően mindenkitől az utcán, mert potenciális troll lehet. Szóval szép munka volt, zsidó!
Bárhol van tartósan, azt így is, úgyis elárulja előtt-utóbb, de most korai szakaszban tudjuk, hogy figyelni kell.
Ne bánkódj, ahol az Úr becsuk egy ajtót, ott kinyit egy ablakot! Főszabály szerint, asodi így vagy úgy, de mindig maga szállítja a kötelet az akasztásához!
dik more
Persze, hogy olvassa. Egyrészt nárcisztikus és itt róla, csakis róla beszélnek. Másrészt neki a fórum úgy egyben egy masszaszerű barát. Harmadrészt, ha éppen utálja a barátját, akkor is tudni akarja, hogy mit forralunk, mert ha a trollok unatkoznak, faszerdőt nevelnek. Bár ezt valószínűleg nem tanulta meg, de az első pont olyan csábító a számára, hogy nem is számít.
géjmer fürdőszoba
Ja így már világos. Meg hát a trollokon kívül senki nem nézi, úgyhogy itt tud a nézőivel kommunikálni. Lassan kezdek átlátni mindent, nagyon szórakoztató ez az egész jelenség.
Jha ez is egy törpe cigány.
Sodi lehet kb 170-175 cm között, a vlogos videókból kiindulva Márk kb 10 cm-el alacsonyabb. Szóval egy 165 cm-es street fighter-el van dolgunk :)
Sneci, mint fürdőszobarajangó a fürdőszobarajongónak, küldhetnél képeslapot a Mező utcaiknak, akárcsak annó az Ogrénak
🕎Endigame🕎
ascites
(
x57)
Jul 08, 2021 16:23:00
x57)
Nekem alapból több helyen bűzlik ez. A cuccait hogy tudná költöztetni egy nyugdíjas, aki vonattal megy ki hozzá? Max pár dolgot haza tud vinni és kész. Ugyanez igaz Snecire is, egy gurulós bőröndtől is megszakad kb.
Szerintem a nagy költözés még hátra van, egyelőre csak a fontosabb és drágább szarokat buzigurtnizták. Az anyja szerint az előző költözés során is tűntek el cuccok, Golda most attól félhet, hogy Fifit megint lehúzzák, amikor kocsival szállítják a kacatjait.
Ha még nem tettek le a németországi folytatásról (egyszerűen nem veszi be az agyam, hogy a korcs akkora hülye, hogy már most végleg hazatér), akkor Golda tudja, hogy a gyagyás az első hónapban pótolgatná az ellopott lomokat, hát kinek hiányzik az? Ha már letettek róla és a fogyi itthon akar feketézni, akkor is fontos vigyázni az értékekre, mert egyszer ki lehet majd csavarni a kezéből, mondván itt az ideje, hogy fizessen vagy kotródjon a házból. Ha Goldának van egy kis üzleti érzéke, akkor lesz majd online aukció gyagyásrelikviákra. Nem mintha bárkinek lenne gusztusa egy gecifoltos, összeizzadt, félig szétvert vr-szemüveghez és társaihoz.
De amíg kapja a munkanélkülit, addig a segélybűnöző nem fogja felmondani az albérletet, talán még nyaraltatja is a lakásában Kovácsékat (ahhoz szintén össze kellett pakolni). Ő maga viszont spórol, mert most Golda főz rá, fizeti az áramot meg a melegvizet és nem hagyja vásárolni. Plusz valaki rákényszeríti, hogy néha vegyen fel tiszta ruhát és kipucolja utána a vécét is.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 08, 2021 16:28:25
x38)
Szerintem ASODI most Púpszászról keres munkát, mert az úgy olcsóbb. Nem tudná máshogy fizetni a hiteleket. Lehet, hogy felmondta az albit, de lehet, hogy még azt is fizeti. Az biztos, hogy költségcsökkentésből kifolyólag költözött az anyjához "ideiglenesen". Ezt már egyszer eljátszotta Pátyon, annak a vége az lett, hogy el kellett adni a házat a sok tartozás miatt. ASODI nem fog munkát találni egyhamar, szóval ennek itt vége. Az anyja biztosan cipekedni ment ki hozzá különben minek ment volna oda 2 nappal azelőtt, hogy ASODI is hazajöjjön? Ennek shemmi értelme! Nagyon vicces évad jön most! xDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 08, 2021 16:28:28
x8)
Én csak egy dolgot remélek nagyon, azt hogy Fogyi megfogadta a tanácsunk, seggére csapott az összes hitelkártyának kivette a lóvét és etoro-ra áttette Wu-n keresztül. Aztán a crypto kereskedést röhögve eljátszva királyként eléldegél púpszászon. A profitból meg megveszi az emberek figyelmét, pl. meghív mindenkit egy körre a kocsmában aztán előadást tart az lmbtq-ról meg arról hogy kamu a vírus. Azok meg isszák a szavait söröket ingyen.
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 08, 2021 16:30:18
x8)
Lehet, hogy felmondta az albit, de lehet, hogy még azt is fizeti.
Mondjuk ha az anyja rendbe tette a recskaólat linzben és utána költöztetett az azt jelzi hogy valami nagyon nagy szar van a palacsintában máskülönben miért rendezte volna el azt a putrit ? Most nem a takarításra gondolok hanem a "bútorokra"
Hahó
(
x135)
Jul 08, 2021 16:31:03
x135)
Szerintem ASODI most Púpszászról keres munkát, mert az úgy olcsóbb. Nem tudná máshogy fizetni a hiteleket. Lehet, hogy felmondta az albit, de lehet, hogy még azt is fizeti. Az biztos, hogy költségcsökkentésből kifolyólag költözött az anyjához "ideiglenesen". Ezt már egyszer eljátszotta Pátyon, annak a vége az lett, hogy el kellett adni a házat a sok tartozás miatt. ASODI nem fog munkát találni egyhamar, szóval ennek itt vége. Az anyja biztosan cipekedni ment ki hozzá különben minek ment volna oda 2 nappal azelőtt, hogy ASODI is hazajöjjön? Ennek shemmi értelme! Nagyon vicces évad jön most! xDDDD
Költségcsökkentésnek úgy van értelme, hogy feladja a linzi albérletet, és távmunkában gányol púpszászról vagy felveszi az osztrák segélyt.
Hahó
(
x135)
Jul 08, 2021 16:33:03
x135)
Hahó
(
x135)
Jul 08, 2021 16:37:40
x135)
Púpszászi pizza és egyéb rendelések elindultak?
Ásó27
(
x68)
Jul 08, 2021 16:41:52
x68)
Lehet, hogy felmondta az albit, de lehet, hogy még azt is fizeti.
Felmondani az albit? Nem VKÁ ő!!!
Ásó27
(
x68)
Jul 08, 2021 16:42:30
x68)
Nem mintha bárkinek lenne gusztusa egy gecifoltos, összeizzadt, félig szétvert vr-szemüveghez és társaihoz.
Érdeklődő
(
x6)
Jul 08, 2021 16:45:52
x6)
mifaaan
(
x1)
Jul 08, 2021 16:46:41
x1)
Lehet, hogy az albit nem mondta fel, csak más bérlő lesz. Mondjuk a vicces színű úriember egyik üzlettársa veszi át, így ELMÉLETILEG asodinak nem kell majd fizetnie, így faszaság van. Persze, nekik nem lesz ott GOlda, hogy nagytakarítson és mikor 2 hónap után nem fizetik a bérleti díjat asodit fogják faszra húzni a labancok emiatt IS.
Az audista márk meg az új munkaeszközzel tud oda-vissza furikázni a teljesen legális import üzleti termékekkel.
Az audista márk meg az új munkaeszközzel tud oda-vissza furikázni a teljesen legális import üzleti termékekkel.
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 08, 2021 16:49:01
x8)
"Lehet, hogy az albit nem mondta fel, csak más bérlő lesz."
MUHAHA Az lenne az igazi ha Endre takarodna Púpszászra, tovább fizetné a linzi albérletet miközben Márk odaköltözne hogy "megkereshesse a pénzt a törlesztésre" :D :D :D :D ja meg hogy legyen aki a leveleket továbbküldi
MUHAHA Az lenne az igazi ha Endre takarodna Púpszászra, tovább fizetné a linzi albérletet miközben Márk odaköltözne hogy "megkereshesse a pénzt a törlesztésre" :D :D :D :D ja meg hogy legyen aki a leveleket továbbküldi
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 16:51:41
x45)
Kaufmann nincs??????????????
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 16:52:14
x45)
picsa átíró, na mindegy, amitől a ruszkik rohadnak))))))))))))))
Ásó27
(
x68)
Jul 08, 2021 16:52:16
x68)
Márk lett a Shrek 2, a második rész úgyis jobb!!
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 08, 2021 16:56:32
x8)
Mondjuk ha Golda az első eset után otthon elgondolkodott volna és elintézné hogy gyámság alá kerüljön a gnóm akkor az is konzisztens lenne.
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 16:59:30
x45)
kane, te szemét csaló angol keci, dögöljenek meg a kölkeid!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baromarc
(
x1)
Jul 08, 2021 17:02:28
x1)
Update a Gnómfigyelő appról. Nem tudom, hogy ezt fel lehet e fogni megerősítésnek (szerintem igen) de a történtek után a recskás eltűnt a térképről és azóta sem került vissza. Endre miért nem jössz tisztázni ezt a kérdést a fórumhaveroknak? Annyi minden lenne amiről mesélhetnél. Megírtad már az örülhettek kezdetű kommentet?
Gólya
(
x2)
Jul 08, 2021 17:05:13
x2)
És mint általában kiderül,a valóság mindig durvább mint a trollok legmerészebb fantáziája
Hahó
(
x135)
Jul 08, 2021 17:06:21
x135)
Update a Gnómfigyelő appról. Nem tudom, hogy ezt fel lehet e fogni megerősítésnek (szerintem igen) de a történtek után a recskás eltűnt a térképről és azóta sem került vissza. Endre miért nem jössz tisztázni ezt a kérdést a fórumhaveroknak? Annyi minden lenne amiről mesélhetnél. Megírtad már az örülhettek kezdetű kommentet?
Megerősítés. Ismét szállította a kötelet.
-
Jul 08, 2021 17:06:36
Akár azért ment haza, mert onnan fog továbbmenni vállalati parazitának Bécsbe, akár hazamenekült, és most várja a csodát és az OTP-s melót, a segély jár neki egy évig, azt pedig nem fogja lemondani.
A gyagyás egy kissé kényszeres, de annál eltökéltebb élősködő, tehát biztosan megtartja a címét egészen addig, amíg nincs munkája, vagy másik címe.
A segély azt hiszem az utolsó fizetése 60%-a (javítson ki egy labanctroll, ha tévedek), tehát 1750 euró körüli segélyre számíthat, ha jól számolok.
650 kb. az albérlet mindennel együtt, 650 a hiteltörlesztések (a bútoros áruhitelekkel együtt), 100 a hitelkártyakamatok, és 150-200 az előfizetések és szolgáltatások a konditerem nélkül, amiket elvileg szinte mind lemondhatna, de a gyakorlatban mindet tartogatni fogja, hátha jó lesz még valamire.
Ez együtt is 1600 euró alatt van, tehát teljesen fenntarthatónak ítélheti, hogy fizet mindent, esetleg otthon gányolásból hozzákeres valamit, és közben megpróbálja megszervezni a visszatérését tündérmeseországba.
Ettől függetlenül az teljesen sodikára vallana, ha be akarná költöztetni Márkot a saját nevén ketyegő albérletbe - úgy gondolhatná, hogy ezzel kapcsolatban maradhatnak, megvásárolhatja vele a jóindulatát/engedelmességét, és talán némi pénzt is viszontláthatna. Mármint ez teljesen irreális, de sodika pont így gondolkozhat.
Jul 08, 2021 17:06:36
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 17:08:01
x45)
edition.cnn.com/travel/article/laura-sara-australia-uk-twitter-romance/index.html
igazi ronda angol féreg ppicsák. még a seggem se nyalatnám velük.
igazi ronda angol féreg ppicsák. még a seggem se nyalatnám velük.
Hahó
(
x135)
Jul 08, 2021 17:10:18
x135)
Egy biztos: kurva nagy röhögés lesz amikor kiderül a teljes sztori. Bármi legyen is az igazság, az univerzum gondoskodik a trollok szórakoztatásáról.
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 08, 2021 17:15:33
x8)
Hát ezzel egy kis bibi van. Ott nem kell minden hónapban bemenni raportra annak akinek segélye van hogy beszámoljon éppen milyen melókat pályázott meg meg ilyesmik? Csak mert most covid lazítás van, nem hiszem hogy telefonon elintézik csak ezt. Ha ilyen remote segélyre pályázik ebből komoly szopás lesz. Utána megbasszák rendesen.
Baromarc
(
x1)
Jul 08, 2021 17:16:20
x1)
Újabb update! Arra a kérdésre, hogy Púpszászon van e még ez a válasz érkezett:
Már nem. Körutazásos vlogepizód készül :)
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 17:16:31
x45)
www.ujszasz.hu/images/stories/bemutatkozas/c35.jpg
szerintem sodi fog még közelebbbi kapcsoltba kerülni a sínekkel)))))))))))))))
szerintem sodi fog még közelebbbi kapcsoltba kerülni a sínekkel)))))))))))))))
Örebro
(
x17)
Jul 08, 2021 17:18:34
x17)
dede, minden honapban egy raportot kell kesziteni, ahol megnevezi a ceget a kontaktszemelyt, milyen ållåst pålyåzott. tovåbbå a munkaugyi iroda is szervezhet neki meghallgatåst es oda is el kell menni, tehåt ha nem jelenti be, nem utazhat kulföldre. pontosan ezert fosott nemetorszågban is, mert hazudott, de közben elutazott, de nem bukott le.
Ásó27
(
x68)
Jul 08, 2021 17:19:52
x68)
hahaha, és ez fog majd felkerülni a héten hétfőn, ugye? xddd
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Jul 08, 2021 17:20:44
x2)
Baromarc
(
x1)
Jul 08, 2021 17:20:53
x1)
Én nem tudom, de milyen munkát végezhet úgy a gnóm, hogyha van ideje hétköznap munkaidőben körutazásos vlogot forgatni?
Ásó27
(
x68)
Jul 08, 2021 17:22:37
x68)
Ne nevessétek ki, rájött, hogy a youtube népe egy linzi-púpszászi körutazásra éhezik!!
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 17:22:46
x45)
Én nem tudom, de milyen munkát végezhet úgy a gnóm, hogyha van ideje hétköznap munkaidőben körutazásos vlogot forgatni?
pld. lepukkant alkeszokat szopik.
Hahó
(
x135)
Jul 08, 2021 17:23:11
x135)
Szabadságon lehet. Ha jól tippelem, miskolcra is megy. Mező utcai tényfeltárás kell majd.
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Jul 08, 2021 17:23:25
x2)
Hahó
(
x135)
Jul 08, 2021 17:23:53
x135)
Ne nevessétek ki, rájött, hogy a youtube népe egy linzi-púpszászi körutazásra éhezik!!
Kísérletezik a formátumokkal.
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 17:25:10
x45)
a stupid polóban, a terhes hasával.nemsoká országos hírű lesz.
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 17:29:38
x45)
index.hu/sport/tenisz/2021/07/08/boris-becker-wimbledon-fucsovics-marton-bozsormenyi-anett/
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
enném a szarát, mint malac a darát, én azt mondtam volna boris helyében))))))))))))))))
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
enném a szarát, mint malac a darát, én azt mondtam volna boris helyében))))))))))))))))
Baromarc
(
x1)
Jul 08, 2021 17:31:54
x1)
És válasz is érkezett arra, hogy mire megy vissza Linzbe.
Recskagnóm: Hamar. Jövő héten már dolgozom. Most csak egy kis utazós vlogot csinálok.
ascites
(
x57)
Jul 08, 2021 17:33:25
x57)
Ettől függetlenül az teljesen sodikára vallana, ha be akarná költöztetni Márkot a saját nevén ketyegő albérletbe - úgy gondolhatná, hogy ezzel kapcsolatban maradhatnak, megvásárolhatja vele a jóindulatát/engedelmességét, és talán némi pénzt is viszontláthatna.
És ez még inkább magyarázná, hogy miért ment Golda másodszor: nem csak málhás szamárnak, hanem bedobozolni a gyagyáskacatokat és lecipelni a pincébe. Ha a recskás pakol, akkor csak 3 doboz fér be, a mamának meg mindent sikerült bezömítenie a tárolóba. Maradtak a bútorok, edények, hogy más használhassa a pecót :D Jaj ne, akkor Rocskai Gergő ruhái hosszabb időre a linzi pincében maradnak :(
A munkaügyivel majd levelezget, néha arra körutazik. Kinézem a sáskából, hogy úgy van vele, hogy ameddig jön az ingyen pénz, addig jön, ha vége, akkor vége. Ebben eddig lehetett eljutni.
-
Jul 08, 2021 17:34:01
Jó kérdés. Én biztos berendelném az AMS helyében a segélyre váró embereket hébe-hóba, hogy legalább a legpofátlanabb csalók kibukjanak, de nem tudom, hogy hogy intézik az osztrákok.
Az biztos, hogy emailben és valami elektronikus felületen is kommunikálnak, szóval nem kell mindenért bemenni.
Jul 08, 2021 17:34:01
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 17:35:36
x45)
marcikám, nem kell előnyaló???????????????????
balek
(
x10)
Jul 08, 2021 17:36:01
x10)
Sodi az otp-nél lesz architect fejlesztő.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 08, 2021 17:43:54
x37)
Szerintem Sodimama konkrétan azért ment ki pár nappal a hazaút előtt, mert máskülönben a szélütött balek Endre olyan mocsokban hagyta volna ott a lakást két hétig, amilyenben él. Eszébe nem jutott volna felporszívózni vagy akár csak kivinni a szemetet indulás előtt, úgyhogy borítékolható, hogy a szomszédok az első hét végén rátöretik az ajtót a rothadó maradékokra, és a ház előtt raknak máglyát a recskás merevre gecizett bűzlő ruhadarabjaiból.
Lehet népszerűtlen leszek, de én nem hiszem, hogy most konkrét hazamenekülés lenne. Golda azt semmiképp nem tűrné el, hogy Endre nála lakjon tartósan. Főleg azok után nem, hogy legutóbb 3 napig volt ott, de már jöttek a pizzák meg a rendőrök. 1-2 hétig TALÁN elviseli, teljes fórumeltiltás mellett, de a legnagyobb valószínűsége annak van, hogy pár nap után megint a cigányokhoz fog menekülni a púpos korcs.
Lehet népszerűtlen leszek, de én nem hiszem, hogy most konkrét hazamenekülés lenne. Golda azt semmiképp nem tűrné el, hogy Endre nála lakjon tartósan. Főleg azok után nem, hogy legutóbb 3 napig volt ott, de már jöttek a pizzák meg a rendőrök. 1-2 hétig TALÁN elviseli, teljes fórumeltiltás mellett, de a legnagyobb valószínűsége annak van, hogy pár nap után megint a cigányokhoz fog menekülni a púpos korcs.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 08, 2021 17:55:14
x37)
Körutazásos vlogepizód = Golda nem tűri meg két napig sem Púpszászon. El kell mennie Miskolcra, onnan Budapestre gondolom Fórizshoz, vagy a devizás Hajdúhoz, onnan meg vissza Linzbe. Más jellegű utazásra semmi pénze nincs, talán 1 nap Balaton beleférhet a cigányokkal, de ennyi.
Örebro
(
x17)
Jul 08, 2021 17:56:23
x17)
tevuton vagytok trollok! gyagyås a gazdag ficsur kirendelte goldåt bedobozolni az evek alatt összegyult ertekes tårgyakat. miutån a ven kurva hazament, rendelt egy költöztetö ceget, mely lehordta a kesz dobozokat es pår ezer euroert elszållitotta ujszåszra. egy it inzsinyörnek nem tetel egy ilyet megfinanszirozni.
Ásó27
(
x68)
Jul 08, 2021 18:04:46
x68)
Ez már a rolleres labancia körutazás???
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Jul 08, 2021 18:07:09
x135)
Az jó ha sneci utazgat, mert mindez hitelből megy.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 08, 2021 18:09:29
x38)
Egy lófaszt utazgat, esetleg Miskolcra megy a pénzéért könyörögni. Az anyja hazaköltöztetni volt nála, úgyhogy ez masni masni hátán!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ásó27
(
x68)
Jul 08, 2021 18:14:10
x68)
Rollertáskával Púpszászon, ez majdnem osztrák rollerezés
Mifaaaaaaaaaaaan
ascites
(
x57)
Jul 08, 2021 18:15:17
x57)
Lehet népszerűtlen leszek, de én nem hiszem, hogy most konkrét hazamenekülés lenne.
Nekem is nehezemre esik elhinni. Valami olyasmi is lehet, hogy Golda felé az a mondás, hogy a gyagyás pár hét alatt talál tündérmeseországban valamit. A labanc kalandja véget ért, nem talál új melót, és az az ország úgyis barátságtalan vele. Addig meg hadd csövezzen a mamahotelben, Márkék meg fizetik az albérletet addig is, micsoda spórolás. Lehet, hogy a fogyi még elhiszi, hogy lesz egy második felvonás német nyelvterületen (szerintem ez van), de az is lehet, hogy a háttérben már megy a játszmázás és végül nem jön össze semmi, de ő megpróbálta. Szóval definíció szerint ez nem egy végleges hazamenekülés, de még alakulhat úgy, hogy az lesz belőle.
Mérsékelten furcsa, hogy miért nem jelentette be az utat, ha csak egy hétre jött nyaralni. Annyira fosna Golda a trolloktól, hogy egy 4 napos vendégséget is titkolni kellene és annyira nagy dolog lenne, hogy előtte kiment volna takarítani?
Még az is lehet, amit korábban is írt valaki, hogy 2 hete veszi fel a linzi vágóképeket, hogy Púpszászról tolhassa ki az alibiflokkot, mintha Linzben henyélne, közben meg itthonról keresi vadul a következő német gazdatestcéget. És a titkolózás azért van, mert
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jul 08, 2021 18:17:53
x13)
Nem lehet megunni, ahogy a Márk le szellemifogyatékosozza a debil módon bebaszva heherésző korcsot:
youtu.be/L__rlftaj2Q?t=1451
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
youtu.be/L__rlftaj2Q?t=1451
Trollok harca
(
x5)
Jul 08, 2021 18:18:56
x5)
munka nélküliként ráérsz utazgatni..
Miskolci alvósejt
Magyarország rémálma
(
x7)
Jul 08, 2021 18:19:47
x7)
Az egészben csak az a gyanús, hogy Golda mi a faszért ment ki kétszer ilyen rövid időn belül? Ha tudta, hogy a recskás nyaralni jön, és ki akart takarítani nála, akkor elég lett volna egyszer kimenni, közvetlenül a mostani utazás előtt. Abból a csekély nyugdíjából minek ezt egy hónapon belül duplán megejteni?
hehe
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 18:24:31
x45)
Egy lófaszt utazgat, esetleg Miskolcra megy a pénzéért könyörögni. Az anyja hazaköltöztetni volt nála, úgyhogy ez masni masni hátán!
akkor eltüntetik a kecibe. megettatik disznókkal, vagy savba feloldják.
-
Jul 08, 2021 18:25:38
Az egészben csak az a gyanús, hogy Golda mi a faszért ment ki kétszer ilyen rövid időn belül? Ha tudta, hogy a recskás nyaralni jön, és ki akart takarítani nála, akkor elég lett volna egyszer kimenni, közvetlenül a mostani utazás előtt. Abból a csekély nyugdíjából minek ezt egy hónapon belül duplán megejteni?
Pontosan. Sok különböző oka lehet a púpszászi megjelenésnek az örülhetteken kívül, de a nyugis, normális nyaralgatás ki van zárva, ahhoz túl eseménydús volt az elmúlt pár hét.
Jul 08, 2021 18:25:38
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 08, 2021 18:42:15
x19)
Persze sodi, lifedangerben, majd utazgatsz az egész országban és nem vagy anyádnál XD
Te aki bevallottan untad az utazásokat és inkább recskáztál voona otthon :)
Ennyire gyáva szar vagy, hogy ilyeneket hazudsz? Jabocs, te tényleg egy gyáva szar vagy :)
Ennyire gyáva szar vagy, hogy ilyeneket hazudsz? Jabocs, te tényleg egy gyáva szar vagy :)
Hahó
(
x135)
Jul 08, 2021 18:45:51
x135)
Szerintem hazudik, púpszászon van. Ha márkkal akar kocsikázni, arra nincs pénze, 500 ft a benzin.
Hahó
(
x135)
Jul 08, 2021 18:47:23
x135)
Bármit állít, én fixre veszem, hogy hazudik.
xray
(
x21)
Jul 08, 2021 18:52:49
x21)
Jul 08, 2021 18:52:49
már ez az info is több, mint ami szükséges.
ilyen hiba csak gyagyást segíti, a screenshotra gondolok. már ki is kapcsolta a követést. Jul 08, 2021 18:52:49
Baromarc
(
x1)
Jul 08, 2021 19:15:04
x1)
ilyen hiba csak gyagyást segíti, a screenshotra gondolok. már ki is kapcsolta a követést.
Gondolkodtam rajta, hogy betegyem e, ha hiba volt akkor sajnálom én még csak ilyen középhaladó troll lennék. Azért raktam fel ide, mert ha csak beböfögtem volna, hogy Púpszászon van annak bármiféle bizonyíték nélkül nem lett volna hitele, illetve ha mégis bekövetkezne a linzi exodus vagy bármi más a közeljövőben, ez ilyen támpont lesz az idővonalon az események későbbi rekonstruálásakor.
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 19:15:22
x45)
telex.hu/belfold/2021/07/08/gyurcsany-ferenc-gyongyos
mi folyik itt gyöngyösön?????????????????)))))))))))))))))
mi folyik itt gyöngyösön?????????????????)))))))))))))))))
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 19:16:34
x45)
Persze sodi, lifedangerben, majd utazgatsz az egész országban és nem vagy anyádnál XD
a fenét, ezóta a legjobb újszászi helyen hordják neki a fizetett piákat)))))))))))))))))))
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 19:18:11
x45)
az ugribotot vitted púpszára?????????????????hát ba sok szar deluxe ps lemezt????))))))))))))))))))
Piton Szamuráj
Jul 08, 2021 19:18:12
Legalább így kiderült az is, hogy olvassa a fórumot. Szerintem már reggel óta azon gondolkozik, hogy mit hazudjon, kb szétszakadhat a feje most xdd
Jul 08, 2021 19:18:12
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Jul 08, 2021 19:19:24
x1)
Most meg rohogsz, de ha majd jonnek a szponzorok ahogy mondta!
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Jul 08, 2021 19:20:33
x1)
Bar eddig csak o szponzoralt, miskolcot.
Snecko, miskolc mellett van nudistrand?
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Snecko, miskolc mellett van nudistrand?
Kiss Epstein Farkas
Jul 08, 2021 19:27:20
Körutazás: linzi rendőrkapitányság, miskolci kutyaól, szolnoki törvényszék, baracska, újszászi sínek.
Jul 08, 2021 19:27:20
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 19:27:52
x45)
sodi, púpszászi sétálos live!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 19:28:39
x45)
újszászi sínek.
vótam vasutas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vótam vasutas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 08, 2021 19:29:46
x19)
Szerintem hazudik, púpszászon van. Ha márkkal akar kocsikázni, arra nincs pénze, 500 ft a benzin.
500 plusz cigányáfa
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 19:34:53
x45)
ja, majd márk pont a terhes-gyagyás sodival lóg, a családja helyett.
Hahó
(
x135)
Jul 08, 2021 19:35:48
x135)
ja, majd márk pont a terhes-gyagyás sodival lóg, a családja helyett.
Pénzért lóg vele hahó.
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 19:37:52
x45)
Pénzért lóg vele hahó.
igenis, uram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sztárprogramozó
(
x2)
Jul 08, 2021 19:40:23
x2)
500 plusz cigányáfa
Plusz trollfelár
Winkowitch
Jul 08, 2021 19:57:52
Amúgy szerintem az se zárható ki, hogy már aktívan keres albérletet Pesten. A gnóm már amiatt is nyüszített korában, hogy jajj mekkora sorscsapás lenne utazgatni munkahelyre. meg hát Újszászon nincs semmi, amit ő rekreációnak tart (=nudistrand és faszverés szaunában). Ilyen örömökért max Szolnokra tudna utazni, és biztos az is kényelmetlen lenne neki. Meg hát emlékezzünk micsoda depressziós arckifejezéssel tolta az AC Odyssey-t Púpszászon... szerintem Sneci tűrőképessége ott pár hét, addig meg az anyja bebaszik párszor aztán oltani fogja, hogy mi a faszt motyog magában a gép előtt. Ugyanakkor mindezen érveknek ellent mond, hogy Sneci visított azért, hogy magyarok voltak a linzi munkahelyein, tehát kínozza az, hogy magyarokkal dolgozzon együtt, nehogy azonnal meginduljon a tényfeltárás.
Fura egy szitu ez, na.
ühüm, az... jó lesz
Fura egy szitu ez, na.
Jul 08, 2021 19:57:52
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 08, 2021 20:07:55
x19)
Amúgy szerintem az se zárható ki, hogy már aktívan keres albérletet Pesten
Márk helyében rávennèm, hogy miskolcon dolgozzon és kiadnám neki a karakk ólat.
Perszer jó drágán :)
És minden házirend kihágásèrt is fizetnie kellene.
1 hét után már sodi tartozna márknak, nem forditva XD
xray
(
x21)
Jul 08, 2021 20:13:40
x21)
Jul 08, 2021 20:13:40
a fórumot állandóan olvassa. Jul 08, 2021 20:13:40
Piton Szamuráj
Jul 08, 2021 20:17:26
a fórumot állandóan olvassa.
Én új vagyok, legalább már ezt is tudom köszi. Megmondom őszintén nem néztem volna ki belőle, hogy egész nap a trolljait olvassa, de hát nem is vagyok meglepődve.
Jul 08, 2021 20:17:26
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 20:25:54
x45)
az a lényeg, hogy a gyertyalángon régen fennt van)))))))))))
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 20:27:12
x45)
sodi, andi vár berlinbe, előbb beszéltünk rádiótelefonon!!!!!!!!!!!!!!
ascites
(
x57)
Jul 08, 2021 20:29:10
x57)
Gondolkodtam rajta, hogy betegyem e, ha hiba volt akkor sajnálom én még csak ilyen középhaladó troll lennék.
Szerintem jó volt, hogy beraktad. Feldobta a napot, jól megdiskuráltuk, és a rém is jól befosott. Most parázik az appoktól, minden egyes kocsitól, ami elmegy a púpszászi hászienda előtt, a falusi rendőri jelenléttől és alapvetően mindenkitől az utcán, mert potenciális troll lehet. Szóval szép munka volt, zsidó!
Bárhol van tartósan, azt így is, úgyis elárulja előtt-utóbb, de most korai szakaszban tudjuk, hogy figyelni kell.
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 20:31:22
x45)
kovi rendező úr csak nem liliputi pornót rendz?????))))))))))))))
Szófodáteláfászódáte
Jul 08, 2021 20:36:20
Ne bánkódj, ahol az Úr becsuk egy ajtót, ott kinyit egy ablakot! Főszabály szerint, asodi így vagy úgy, de mindig maga szállítja a kötelet az akasztásához!
Jul 08, 2021 20:36:20
ascites
(
x57)
Jul 08, 2021 20:42:07
x57)
Megmondom őszintén nem néztem volna ki belőle, hogy egész nap a trolljait olvassa, de hát nem is vagyok meglepődve.
Persze, hogy olvassa. Egyrészt nárcisztikus és itt róla, csakis róla beszélnek. Másrészt neki a fórum úgy egyben egy masszaszerű barát. Harmadrészt, ha éppen utálja a barátját, akkor is tudni akarja, hogy mit forralunk, mert ha a trollok unatkoznak, faszerdőt nevelnek. Bár ezt valószínűleg nem tanulta meg, de az első pont olyan csábító a számára, hogy nem is számít.
Biztatási kár
(
x10)
Jul 08, 2021 20:44:43
x10)
Ha nemcigánymárk valóban most vette a cigánymercédeszt, akkor az pont annyiba került, mint a berlini költözés. Egybe is eshet a kettő, vagyis biztosít munkaeszközt a költözésért cserébe, plusz teljesen hihető, hogy elfoglalják a linzi pedolakot, mert a covidsegély miatt most a nemcigányéknak működtetni is kell a céget.
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 20:49:12
x45)
66 látogató!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!köszönöm, sátán úr)))))))))))))))))))))))))
-
Jul 08, 2021 20:54:10
Endre, ha olvasod a fórumot, akkor csak annyit szeretnék üzenni, hogy rettentően irritál, ahogy a félrecsücsörítő rigójancsi szád úgy mozog, akár egy nyálkás csigatalp! Kibaszott gusztustalan vagy!
Jul 08, 2021 20:54:10
ascites
(
x57)
Jul 08, 2021 20:56:45
x57)
Gyagyás, nem fáj, hogy hiába fizetted ki azt a rengeteg pénzt, andi2, a szerepmodelled, akinek az életét élve boldog lehetnél, az mással van ilyen bensőséges, bizalmas viszonyban? Ennyi pénzért, ha már a porban nem hajlandó kúszni-mászni előtted, legalább megengedhetné, hogy megborotváld a képét, tesó!
Hahó
(
x135)
Jul 08, 2021 20:58:51
x135)
Gyagyás, nem fáj, hogy hiába fizetted ki azt a rengeteg pénzt, andi2, a szerepmodelled, akinek az életét élve boldog lehetnél, az mással van ilyen bensőséges, bizalmas viszonyban? Ennyi pénzért, ha már a porban nem hajlandó kúszni-mászni előtted, legalább megengedhetné, hogy megborotváld a képét, tesó!
géjmer fürdőszoba
Érdeklődő
(
x6)
Jul 08, 2021 20:59:57
x6)
Baszki, ez a Márk egy igazi 40 kilós twinkyboy, nem csoda, hogy Endrének csorog a nyála utána :D
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 08, 2021 21:00:29
x38)
Én egy rendesen összerakott szekrényt látok! A Barna Barátaidnak hogyhogy sikerült, amikor a többgenerációs értelmiségi ASODI képtelen volt rá????
Piton Szamuráj
Jul 08, 2021 21:05:02
Ja így már világos. Meg hát a trollokon kívül senki nem nézi, úgyhogy itt tud a nézőivel kommunikálni. Lassan kezdek átlátni mindent, nagyon szórakoztató ez az egész jelenség.
Jul 08, 2021 21:05:02
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 08, 2021 21:07:19
x16)
D_Dezső
(
x29)
Jul 08, 2021 21:09:14
x29)
Baszki, ez a Márk egy igazi 40 kilós twinkyboy, nem csoda, hogy Endrének csorog a nyála utána :D
Jha ez is egy törpe cigány.
Sodi lehet kb 170-175 cm között, a vlogos videókból kiindulva Márk kb 10 cm-el alacsonyabb. Szóval egy 165 cm-es street fighter-el van dolgunk :)
Penzmento
(
x6)
Jul 08, 2021 21:11:50
x6)
Sneci, mint fürdőszobarajangó a fürdőszobarajongónak, küldhetnél képeslapot a Mező utcaiknak, akárcsak annó az Ogrénak
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 21:16:20
x45)
isten áldja a diósgyőrt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Penzmento
(
x6)
Jul 08, 2021 21:23:09
x6)
SziKszalagos flokkot csinálhatnál a vicces színűeknek…
🕎Endigame🕎
broni
(
x45)
Jul 08, 2021 21:27:30
x45)
tex ezóta felvette a májkrémszinű kommandós öltözetet.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jul 08, 2021 21:29:35
x7)
Bittneres ügyeket is kell intéznie. Lehet, hogy csak szabadságon van.
|__o__|
118 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

eddig lehetett eljutni)))))))))))))))))))))))))xd))))))))))))))