KFC nem szögletesebben ír?
Nomeg a KEF-et is alig tudta leírni móltkor remegés nélkül, azóta meg csak romlott az állapota. Nem vagyok grafológus, de szerintem Golda asszonyság keze munkáját dícséri a Gyöngy(i) betűkkel leírt névpáros.
Valószínűleg Endre kérte meg érkezése előtt, hogy tegye ki, mert nagyon fontos levelet vár. Lehet nem is a postástól, hanem valami futártól. Talán a magyarországi szerződése az új melócsában? Vagy a miskolciakkal üzletel valamit, ami inkább valószínűbb.
- Endre bejelentett Gémeskúti lakcíme a púpszászi kádárkocka, ez valószínűleg azonban már korábban is így volt, gondoljunk csak arra, amikor Golda mama felhívta Snecót, hogy kapott egy levelet a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól, és így ment haza. A kérdés az, hogy most miért kell ezt kihangsúlyozni ennyire, hogy a postás / akárki számára teljesen evidens legyen, amikor hivatalosan Púpszászra van bejelentve?
Nekem valami nagyon bűzlik ezzel kapcsolatban.
De nem Púpszászra van bejelentve. Egészen biztos vagyok benne, hogy eddig tudományos konszenzus volt arról, hogy Magyarországon a Nándorfejérvár közben van még mindig címe hivatalosan. Leveleket úgysem vár, csak az adóügyi trükközések miatt kell neki a cím. Nekem ez a rendőrségi leveles dolog sem rémlik. De lehet én tévedek. Ha viszont nem (és ezt erősíti, hogy a közelmúltban lett kirakva a két cetli), akkor
1. Sneci átjelentkezett Púpszászra, mert levelet vár valamilyen hatóságtól
2. Végleg hazaköltözött
3. A kettő együtt
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Ez megmagyarázná, hogy minek kellett Endrének a cetli. Arról az ingatlanról van valamilyen infónk?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
és még az is lehet hogy sikeres eToro trader! :D
Amúgy nem tudom, hogy mostanában került-e oda, de volt ott diszperzites vödör, zsákos valamiféle építőanyag legalább 2 darab (nem tudtam kivenni ilyen távolról, talán csemperagasztó vagy ilyesmi?) szóval elképzelhető, hogy valamiféle munkálatok zajlanak ott.

Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Teljesen igazad van. De Sneci ugyan mit kapna, ha nem hivatalos papírokat? Számlák nem jönnek a nevére Púpszászon. Az sem valószínű, hogy rendelt valamit, mert nincs pénze. Képeslapot, írott levelet nem kap senkitől. Nekem eléggé adja magát, hogy valamilyen hivatalos ügyet kell intéznie (talán a feltelezett kirúgása miatt, talán nem), és azért jött váratlanul haza. Nagyon gyanús, hogy frissen került ki a cetli. Ha az ember elmegy valahova egy-két hétre, nem ragasztja ki a nevét a postaládára.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
De a sodi-zsery "kapcsolatban" a sodi a cigány, szal nem kell visszaadnia semmit. Pont ahogy márk teszi :)
Nem lesz flokk. A flokk halott.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Bár most jut eszembe, hogy ha sodi hazamenekül akkor zseryè lehetne az amit linzben hagy. Hisz úgyis Bécsbe akart költözni. Megkaphatod a miskolci 150 ezres mosógépet, az angol királynőtől kapott étkészletet, az ikea kisgyerek ágyat meg a halfejet a sütőben.
egy csapat sodi szintű embert mondjuk megnéznék ahogy anyáznak a myDate miatt
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
alakítják a gyagyásnak az ólat
Amiben aztán ugathat az autista kutya.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
a kádárkocka ingyen van, asodi meg zsidó
Jöjjön csak, inkasszó manó várja sok szeretettel. Behajtó brumi is értesítve.
Valószínűleg a munkafolyamat a "jó van az úgy ott bassza meg a kurvaannya" megállapítással záródott.
Faszom
Off: Lolita végére értem, zseniális ez a Nabokov.
@Sodi ez nem neked való olvasmány, nincs benne semmi nyílt erotika, inkább egy elbaszott szerelmi dráma.
Prof úr mit ajánlana még szépirodalomból?
On:
Sodi, rohaggyál meg!!
Faszom
Persze az is lehet, hogy ez már az RGL féle ingyen energia berendezés egy része.
Faszom
Nem egy nagy megfejtés szerintem. Minél kevesebbet tudsz a világról annál könnyebb elhinni, hogy te fingod a passzátszelet.
Egy sima névtelen, szomszéd nevében írt bejelentés a helyi jegyzőnek a dzsumbujról is mehet. Ilyenkor kimennek megnézni, felazólítják őket levélben, hogy vágják le, aztán ha akkor sem, kimegy Kényszerkaszáló Kelemen motoros fűkaszával, Behajtó Brumi pedig küldi a cehhet.
🕎Endigame🕎
Közeli állatvédőknek is mehetne levél, hogy kutyasètáltatás közben a kerítésük tövében olyan húst találtatok amiben szögek voltak.
Vagy vmi hasonló.
Érezze a törődést a golda mama.
Kamuuuuuu! Az autista korcs képtelen bármilyen emberi érzelem kimutatására.
dik more
Hát igen, már önmagában a hasvízkórja is kicsinálhatja, arról nem is beszélve, ami okozza. Melyik hangzik jobban: máj (ez az ascites leggyakoribb kiváltója), szív, hashártya, hasnyálmirigy, vese, nyirokrendszer? Faszaság lesz, amikor ezzel a magyar ellátórendszerhez kell fordulnia.

Az USB-C nem a gazban terem, minek menjen kaszálni?
Faszom
De főleg a kiskölyköt, ugye gnóm?
Putyputyputy HALLO
bazmeg, ez kukidoki.
Nem, 'E' kategóriásnak minősítették, az a legalja.
Vagy testi, vagy szellemi fogyatékosnak tekintették.
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-05-31 18:08)forrás link (20)
k0zi: Nem, én E kategória voltam.
Az még polgári szolgálatra is alkalmatlan
Faszom
Mi az, hogy "vagy"? xd
Putyputyputy HALLO
A flokk készítésére is alkalmatlan.
Nem volt, de moszad ügynökként zsidókat ölt az 100%. "bépishárk" néven volt közismerté, mert minden gyilkosság előtt azt énekelte: bébi shárk düdüdűűű bébi shárk düdü..dűűű
Ez volt a "haláldal". Aki ezt meghallotta, tudta, hogy vége! Ő addig tudott eljutni!
A haláltusákat pedig makk-masszírozás közepette nézte végig.
:DDDDDD ez valami vicc? :D
hehe
Azért még az ilyen ótvaroknak is van egy bizonyos szint, ami alá nem mennek. Snecinek semmi esélye nincs, esetleg egy nyugdíjas ótvart tudna bevonzani, de az meg már nem szaporodóképes. ASODI génjei nem fognak továbböröklődni. Rend van, na!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Majd márk intéz neki feleséget 10 ezer euróért.
dr gödény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szül.
Az ELTE snecológia tanszék a BTK titkos alagsor alatti legsötétebb pincében működik ...
...sneci előbb lesz berlini ügyvéd vagy űrhajós, mint az ELTEn tanár.
Sehogy. A trollok legyőzték asodit.
Ezt Kovács Márk írta, miután hazafuvarozta sodi cuccait!!!
🕎Endigame🕎
sodi és az anyukája
Mifaaaaaaaaaaaan
incesztus.
Karakkal. De hol lehet nézni a streamet?
Ásó27
(
x68)
Jul 12, 2021 22:37:44
x68)
fossa már az etoro?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem grafológus
Jul 12, 2021 22:54:10
A világpolgárnak 3 országban van postaládája...
KFC nem szögletesebben ír?
Nomeg a KEF-et is alig tudta leírni móltkor remegés nélkül, azóta meg csak romlott az állapota. Nem vagyok grafológus, de szerintem Golda asszonyság keze munkáját dícséri a Gyöngy(i) betűkkel leírt névpáros.
Valószínűleg Endre kérte meg érkezése előtt, hogy tegye ki, mert nagyon fontos levelet vár. Lehet nem is a postástól, hanem valami futártól. Talán a magyarországi szerződése az új melócsában? Vagy a miskolciakkal üzletel valamit, ami inkább valószínűbb.
Jul 12, 2021 22:54:10
Karib
(
x10)
Jul 12, 2021 22:55:58
x10)
- Endre bejelentett Gémeskúti lakcíme a púpszászi kádárkocka, ez valószínűleg azonban már korábban is így volt, gondoljunk csak arra, amikor Golda mama felhívta Snecót, hogy kapott egy levelet a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól, és így ment haza. A kérdés az, hogy most miért kell ezt kihangsúlyozni ennyire, hogy a postás / akárki számára teljesen evidens legyen, amikor hivatalosan Púpszászra van bejelentve?
Nekem valami nagyon bűzlik ezzel kapcsolatban.
De nem Púpszászra van bejelentve. Egészen biztos vagyok benne, hogy eddig tudományos konszenzus volt arról, hogy Magyarországon a Nándorfejérvár közben van még mindig címe hivatalosan. Leveleket úgysem vár, csak az adóügyi trükközések miatt kell neki a cím. Nekem ez a rendőrségi leveles dolog sem rémlik. De lehet én tévedek. Ha viszont nem (és ezt erősíti, hogy a közelmúltban lett kirakva a két cetli), akkor
2. Végleg hazaköltözött
3. A kettő együtt
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 12, 2021 22:59:05
x21)
2. Végleg hazaköltözött
3. A kettő együtt
2. Végleg hazaköltözött
3. A kettő együtt
Ez megmagyarázná, hogy minek kellett Endrének a cetli. Arról az ingatlanról van valamilyen infónk?
xray
(
x21)
Jul 12, 2021 23:00:18
x21)
Jul 12, 2021 23:00:18
Ez az okos néni vagy a szép néni?
mindkettő. és ő nem egy beszédhibás makogó félszerzet. Jul 12, 2021 23:00:18
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 12, 2021 23:03:30
x8)
mindkettő. és ő nem egy beszédhibás makogó félszerzet.
és még az is lehet hogy sikeres eToro trader! :D
-
Jul 12, 2021 23:05:28
A linzi troll megnézhetné, hogy égnek-e a buzi vagy egyéb fények a recskaodúban, hátha valaki már befészkelte magát ideiglenesen vagy végérvényesen.
Jul 12, 2021 23:05:28
C64korszak
(
x2)
Jul 12, 2021 23:13:20
x2)
Valahol az anyja címét használja, így mehet neki ide is levél.
Ez a hivatalos lakcímtől független, ott csak hatóság keres, apeh, bíróság, rendőr, stb.
De létezik tartózkodási hely, és egyebek is.
Százezerek élnek ma magyarországon úgy, hogy olyan fekete albérletekben vannak, ahova sehogyan nem jelentkezhetnek be.
Ettől még oda számlákat, papírokat, értesítéseket, csomagokat, rendelt áru küldeményeket,stb,stb kapnak.
Ez nem KFC írása, ha az adóbevallása így volt írva, azt az anyja írta, ami tripla-köb-hiper-szánalmas,..
... az informatikus millió fütyis negyvenes nyugaton dolgozó """infós-programozónak""" a mutterja írja, kézzel(!!) az adóbevallást..LOLL.
Ez a hivatalos lakcímtől független, ott csak hatóság keres, apeh, bíróság, rendőr, stb.
Százezerek élnek ma magyarországon úgy, hogy olyan fekete albérletekben vannak, ahova sehogyan nem jelentkezhetnek be.
Ettől még oda számlákat, papírokat, értesítéseket, csomagokat, rendelt áru küldeményeket,stb,stb kapnak.
Ez nem KFC írása, ha az adóbevallása így volt írva, azt az anyja írta, ami tripla-köb-hiper-szánalmas,..
... az informatikus millió fütyis negyvenes nyugaton dolgozó """infós-programozónak""" a mutterja írja, kézzel(!!) az adóbevallást..LOLL.
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jul 12, 2021 23:30:54
x2)
Hogy áll a macskaól téliesítése, Gyagya? Golda beállított már oda egy sparheltot hogy meg ne fagyj télen, vagy az ő lakrészéből fognak menni a részegen vonyítós sztrímek?
Amúgy nem tudom, hogy mostanában került-e oda, de volt ott diszperzites vödör, zsákos valamiféle építőanyag legalább 2 darab (nem tudtam kivenni ilyen távolról, talán csemperagasztó vagy ilyesmi?) szóval elképzelhető, hogy valamiféle munkálatok zajlanak ott.

nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 12, 2021 23:37:19
x38)
Sneci, adj életjelet, vagy küldjük a kékeket Miskolcra!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
Jul 12, 2021 23:42:40
Amúgy állítólag nem működik a csengő.
Van a kertben egy szimpatikus fóliaház is a komposztáló mellett. Ideális hely a bűzös púposnak, remélem abba sírta be magát. Mivel csak a paradicsomszezon végeztével költözhető, addig behajtókörútra indult. Ha itt is megsimogatják kicsit, ott is, akkor vajon hány törött csont lesz a jussa?
Van a kertben egy szimpatikus fóliaház is a komposztáló mellett. Ideális hely a bűzös púposnak, remélem abba sírta be magát. Mivel csak a paradicsomszezon végeztével költözhető, addig behajtókörútra indult. Ha itt is megsimogatják kicsit, ott is, akkor vajon hány törött csont lesz a jussa?
Jul 12, 2021 23:42:40
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 13, 2021 00:10:31
x2)
Sodi! Új szintre emelted te és anyád az igénytelenséget. Már nem csak a házon belül van rumli, hanem a kertben és a kerítés előtt is gyom és gaz és kurva sok fölösleges szemét meg lom.
A Nem Cigány Márkéknál a Mező utcában nincs ekkora felfordulás, pedig képzelheted az is mekkora egy putri lehet. Külön a sors fintora, hogy az ő ingatlanában is vastagon áll a te pénzed. :D
Egy új lapozgatós online kalandjátékra simán ihlet lehetne a mai Zsery-féle látogatás. Valami ilyesmi címmel, hogy Leszámolás Púpszászon, csak itt a kaland nem végig a házban játszódna, hanem Púpszász település táblájától egészen a Sodi személyes putrija és szarfészkéig.
Méltó lezárása lehetne ez a Sodi-féle életműnek, tekintve hogy sem egészségi állapotban, sem karrierben, sem pedig egzisztenciában nem húzza már sokáig Recskaboy. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
A Nem Cigány Márkéknál a Mező utcában nincs ekkora felfordulás, pedig képzelheted az is mekkora egy putri lehet. Külön a sors fintora, hogy az ő ingatlanában is vastagon áll a te pénzed. :D
Egy új lapozgatós online kalandjátékra simán ihlet lehetne a mai Zsery-féle látogatás. Valami ilyesmi címmel, hogy Leszámolás Púpszászon, csak itt a kaland nem végig a házban játszódna, hanem Púpszász település táblájától egészen a Sodi személyes putrija és szarfészkéig.
Méltó lezárása lehetne ez a Sodi-féle életműnek, tekintve hogy sem egészségi állapotban, sem karrierben, sem pedig egzisztenciában nem húzza már sokáig Recskaboy. :D
sodi, az impotens
Jul 13, 2021 00:31:27
Impotencia 40 éves kor előtt: nagyon szerencsés genetikájú sodi a sodi
Jul 13, 2021 00:31:27
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 13, 2021 00:34:19
x2)
Nem akarok jóslásokba bocsátkozni, de Sodinak kb 5-10 éve lehet hátra. Ha keményen piál és max fokozaton önpusztítja magát akkor májzsugor vagy valami szívroham viszi el 5 év múlva kb.
10 éve akkor lehet hátra, ha visszavesz a piából és a junkfoodból és elkezdi kezeltetni a feltehetően már meglévő cukorbetegségét. Kizártnak tartom, hogy ez az ember a jelenlegi akarat ereje és erőfeszítési szintje mellett túlélje az 50. életévét.
Nagy karrier vagy Recskaboy! Addig sem fogsz élni mint a faterod. :D
10 éve akkor lehet hátra, ha visszavesz a piából és a junkfoodból és elkezdi kezeltetni a feltehetően már meglévő cukorbetegségét. Kizártnak tartom, hogy ez az ember a jelenlegi akarat ereje és erőfeszítési szintje mellett túlélje az 50. életévét.
Nagy karrier vagy Recskaboy! Addig sem fogsz élni mint a faterod. :D
Nudista Alkoholista
Jul 13, 2021 00:34:22
biztos megkapta az otp-s állást.
bankos sodi a sodi.
meghekkeli a bankot es lenullaza a tartozását.
bankos sodi a sodi.
meghekkeli a bankot es lenullaza a tartozását.
Jul 13, 2021 00:34:22
Karib
(
x10)
Jul 13, 2021 00:58:47
x10)
Valahol az anyja címét használja, így mehet neki ide is levél.
Teljesen igazad van. De Sneci ugyan mit kapna, ha nem hivatalos papírokat? Számlák nem jönnek a nevére Púpszászon. Az sem valószínű, hogy rendelt valamit, mert nincs pénze. Képeslapot, írott levelet nem kap senkitől. Nekem eléggé adja magát, hogy valamilyen hivatalos ügyet kell intéznie (talán a feltelezett kirúgása miatt, talán nem), és azért jött váratlanul haza. Nagyon gyanús, hogy frissen került ki a cetli. Ha az ember elmegy valahova egy-két hétre, nem ragasztja ki a nevét a postaládára.
xray
(
x21)
Jul 13, 2021 06:48:32
x21)
sneci, anyád végül befogadott a púpszászi menedékházba?
bujkálsz, mint egy csatornapatkány, pedig ezt a szerepet az északi boszorkánynak szántad, aki most röhög rajtad.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
bujkálsz, mint egy csatornapatkány, pedig ezt a szerepet az északi boszorkánynak szántad, aki most röhög rajtad.
sztárprogramozó
(
x2)
Jul 13, 2021 07:06:20
x2)
Gerynek igazán megadhatta volna azt a pár száz eurót ha már cigányokat pénzel ezer eurós nagyságrendben.
Trollok harca
(
x5)
Jul 13, 2021 07:14:59
x5)
egyre több a hasonlóság sodika és Rustin Parr között..
Miskolci alvósejt
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 13, 2021 07:15:02
x19)
Gerynek igazán megadhatta volna azt a pár száz eurót ha már cigányokat pénzel ezer eurós nagyságrendben.
De a sodi-zsery "kapcsolatban" a sodi a cigány, szal nem kell visszaadnia semmit. Pont ahogy márk teszi :)
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2021 07:31:48
x136)
Két heti flokk maradt el, szerintem most már sneci is belátta, hogy a médiabirodalom elbukott.
A flokk halott. A stream halott. A setup halott.
A trollok győztek.
A flokk halott. A stream halott. A setup halott.
A trollok győztek.
Sodika angolnázása
Jul 13, 2021 07:36:18
Úgy látszik az idei évadzárót kiváló eseménysorozat előzi meg. :D
Plasztik+ingatlan rendelkezésre áll
Jul 13, 2021 07:36:18
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 13, 2021 07:50:53
x19)
Jó hagyomány lehetne ebből a nyári lifedanger dologból. Tavaly is kuss volt nyáron és ősszel mekkorákat röhögtünk akkor mikor minden kiderült XD
Várom már azt amikor kitálal a pedofil, hogy faszaság van :)
Várom már azt amikor kitálal a pedofil, hogy faszaság van :)
púpospúp
(
x2)
Jul 13, 2021 07:53:40
x2)
engem már csak az érdekel hogy lesz a flokk? sokáig nem fogja tudni titkolni a költözést, hacsak nem vett fel előre több részt, hogy azt kamuzhassa, hogy még linzben van, az kurva vicces lenne
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2021 08:03:20
x136)
engem már csak az érdekel hogy lesz a flokk? sokáig nem fogja tudni titkolni a költözést, hacsak nem vett fel előre több részt, hogy azt kamuzhassa, hogy még linzben van, az kurva vicces lenne
Nem lesz flokk. A flokk halott.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 13, 2021 08:05:17
x19)
Bár most jut eszembe, hogy ha sodi hazamenekül akkor zseryè lehetne az amit linzben hagy. Hisz úgyis Bécsbe akart költözni. Megkaphatod a miskolci 150 ezres mosógépet, az angol királynőtől kapott étkészletet, az ikea kisgyerek ágyat meg a halfejet a sütőben.
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2021 08:10:51
x136)
Golda azért nem volt otthon tegnap, mert linzbe ment költöztetni snecit.
Nudista Alkoholista
Jul 13, 2021 08:11:02
Audis Mark felszerelte neki a napelemet.
Jul 13, 2021 08:11:02
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2021 08:26:29
x136)
Hogy haladsz a tickettel sneci? :)))
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2021 08:27:45
x136)
Mikor lesz adliance torokra lépős flokk?
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jul 13, 2021 08:32:51
x8)
Gyagyás az edzés azért nem marad el, mert kirugtak, ugye??
Ásó27
(
x68)
Jul 13, 2021 08:33:43
x68)
Jól megy a sprint?
Mifaaaaaaaaaaaan
kramalon
(
x8)
Jul 13, 2021 08:41:04
x8)
Hagyjátok Sodit, annyira be van betonozva, hogy saját teamet kapott és most együtt keresik az apply gombot.
Faszom
púpospúp
(
x2)
Jul 13, 2021 08:42:42
x2)
Hagyjátok Sodit, annyira be van betonozva, hogy saját teamet kapott és most együtt keresik az apply gombot.
egy csapat sodi szintű embert mondjuk megnéznék ahogy anyáznak a myDate miatt
Nudista Alkoholista
Jul 13, 2021 08:47:45
fel van lokve a napelem a tetore mint valter white csaladi pizzaja.
Jul 13, 2021 08:47:45
sztárprogramozó
(
x2)
Jul 13, 2021 08:57:04
x2)
Gyagyás gyere mesélni a kommenthaveroknak miffaan a melócsával! Vagy most a cigányok fasza van a szádban?
Nudista Alkoholista
Jul 13, 2021 09:11:12
100% hogy pupszaszon bujkal.
amikor a facebookon rakerdeztek azt valaszolta "mar nem".
ott van mert, zsery sikertelen szafarija utana mart irt volna ide hogy hat o nincs is otthol, es hogy o nem erti mit keres zsery ott.
amikor a facebookon rakerdeztek azt valaszolta "mar nem".
ott van mert, zsery sikertelen szafarija utana mart irt volna ide hogy hat o nincs is otthol, es hogy o nem erti mit keres zsery ott.
Jul 13, 2021 09:11:12
broni
(
x45)
Jul 13, 2021 09:45:27
x45)
lehet meghalt sodi.
gobesug
(
x30)
Jul 13, 2021 09:47:27
x30)
sztárprogramozó
(
x2)
Jul 13, 2021 09:50:06
x2)
Amiben aztán ugathat az autista kutya.
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 13, 2021 10:01:26
x2)
Amúgy nem fér a fejembe, hogy Sneci miért pont Magyarországra menekül vissza, amikor nyugaton gyakorlatilag jobban fizető melókat kaphat bármilyen munkakörben.
Ahhoz már túlságosan el van adósodva, hogy itthon bármilyen munkát is tudjon vállalni inkasszó veszélye miatt. Látszik is hogy sosem volt a legélesebb kés a fiókban.
Ahhoz már túlságosan el van adósodva, hogy itthon bármilyen munkát is tudjon vállalni inkasszó veszélye miatt. Látszik is hogy sosem volt a legélesebb kés a fiókban.
púpospúp
(
x2)
Jul 13, 2021 10:09:24
x2)
Amúgy nem fér a fejembe, hogy Sneci miért pont Magyarországra menekül vissza, amikor nyugaton gyakorlatilag jobban fizető melókat kaphat bármilyen munkakörben.
a kádárkocka ingyen van, asodi meg zsidó
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Jul 13, 2021 10:13:54
x2)
Jöjjön csak, inkasszó manó várja sok szeretettel. Behajtó brumi is értesítve.
Szögletes zárójel
Jul 13, 2021 10:19:22
Mehet a tényfeltárás:
- Az Újszászi polgármesternek, (Endre kvázi közszereplő, így a COVID-19 tagadó, gyerekpornós dolgai szerintem eléggé kicsapják a biztosítékot egy normális honpolgárnál,)
- Plakátkampány a városban, (Vadász Gyula ellen is indult egy egészen poénos plakátkampány Nagyrábéban, sikerrel.)
- Az Újszászi polgármesternek, (Endre kvázi közszereplő, így a COVID-19 tagadó, gyerekpornós dolgai szerintem eléggé kicsapják a biztosítékot egy normális honpolgárnál,)
- Plakátkampány a városban, (Vadász Gyula ellen is indult egy egészen poénos plakátkampány Nagyrábéban, sikerrel.)
Jul 13, 2021 10:19:22
-
Jul 13, 2021 10:20:53
Megtanulhattuk az idők folyamán, hogy a Púpos nagyon is szereti, ha az Ő személyét támadjuk, mert valami perverz okból kifolyólag azt érzi, hogy vele foglalkoznak. Viszont ha a közvetlen környezetét kezdjük el felvilágosítani a dolgairól, olyankor mindig kiakad az autiméter. (Lásd: Márk)
Jul 13, 2021 10:20:53
kramalon
(
x8)
Jul 13, 2021 10:30:42
x8)
Valószínűleg a munkafolyamat a "jó van az úgy ott bassza meg a kurvaannya" megállapítással záródott.
tyodika
Jul 13, 2021 10:34:08
whatkádárkocka
Jul 13, 2021 10:34:08
kramalon
(
x8)
Jul 13, 2021 10:34:51
x8)
lehet meghalt sodi.
Off: Lolita végére értem, zseniális ez a Nabokov.
@Sodi ez nem neked való olvasmány, nincs benne semmi nyílt erotika, inkább egy elbaszott szerelmi dráma.
Prof úr mit ajánlana még szépirodalomból?
On:
Sodi, rohaggyál meg!!
kramalon
(
x8)
Jul 13, 2021 10:35:50
x8)
Persze az is lehet, hogy ez már az RGL féle ingyen energia berendezés egy része.
kramalon
(
x8)
Jul 13, 2021 10:37:15
x8)
Azért van egy diszkrét bája, hogy szinte mindig a tanulatlan, dologtalan lumpenek találják fel a világot megváltó dolgokat, sosem a szakmai elit. Gondolom a zsidók meg a szabadkőművesek miatt.
Faszom
D_Dezső
(
x29)
Jul 13, 2021 11:28:13
x29)
Azért van egy diszkrét bája, hogy szinte mindig a tanulatlan, dologtalan lumpenek találják fel a világot megváltó dolgokat, sosem a szakmai elit. Gondolom a zsidók meg a szabadkőművesek miatt.
Nem egy nagy megfejtés szerintem. Minél kevesebbet tudsz a világról annál könnyebb elhinni, hogy te fingod a passzátszelet.
Penzmento
(
x6)
Jul 13, 2021 11:32:38
x6)
Mehet a tényfeltárás:
Egy sima névtelen, szomszéd nevében írt bejelentés a helyi jegyzőnek a dzsumbujról is mehet. Ilyenkor kimennek megnézni, felazólítják őket levélben, hogy vágják le, aztán ha akkor sem, kimegy Kényszerkaszáló Kelemen motoros fűkaszával, Behajtó Brumi pedig küldi a cehhet.
VGA-kábel kérő
Jul 13, 2021 11:33:09
Nincs valakinek egy felesleges VGA-kábele?
Jul 13, 2021 11:33:09
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 13, 2021 11:35:57
x19)
Közeli állatvédőknek is mehetne levél, hogy kutyasètáltatás közben a kerítésük tövében olyan húst találtatok amiben szögek voltak.
Vagy vmi hasonló.
Érezze a törődést a golda mama.
D_Dezső
(
x29)
Jul 13, 2021 11:38:11
x29)
Szófodáteláfászódáte
Jul 13, 2021 11:39:53
Kamuuuuuu! Az autista korcs képtelen bármilyen emberi érzelem kimutatására.
Jul 13, 2021 11:39:53
Púpszászi Kémkakas
Jul 13, 2021 11:43:16
Sneci az anyjánál hagyta a faptopot, és elment "körutazásra", ami azt jelenti, hogy még egy-két Linzi kör kell neki, hogy a maradék cuccát is bepakolja a macskaólba. Lehet, hogy Miskolcon is járt, de sajnos hiába.
Jul 13, 2021 11:43:16
kramalon
(
x8)
Jul 13, 2021 11:47:30
x8)
Úgy hallottam, hogy a MÁV appban SNECOLOGIA23 kuponkóddal fél árú jegy váltható Bp-Újszász viszonylaton!!
Faszom
D_Dezső
(
x29)
Jul 13, 2021 11:50:38
x29)
Sodáj, nem szégyenled magad bazdmeg?
Csóró anyádat benövi a gaz bazdmeg te meg már megint az analfabéta haverjaidnak szponzorálod a cigi-benzint.
Vegyél már legalább egy szaros 20 ezer forintos szegélyvágót annak az asszonynak. De ha egy kicsit is férfi lennél te vágnád le a gazt.
Ne körutazgassál bazdmeg hanem segítsél anyádnak rendbe rakni azt a házat!
Abból a pénzből amit lehúztak rólad Márkék meg a Hajdú normális családi házat vehettél volna anyádnak. Mekkora egy nyomorék vagy bazdmeg.
Csóró anyádat benövi a gaz bazdmeg te meg már megint az analfabéta haverjaidnak szponzorálod a cigi-benzint.
Vegyél már legalább egy szaros 20 ezer forintos szegélyvágót annak az asszonynak. De ha egy kicsit is férfi lennél te vágnád le a gazt.
Abból a pénzből amit lehúztak rólad Márkék meg a Hajdú normális családi házat vehettél volna anyádnak. Mekkora egy nyomorék vagy bazdmeg.
ascites
(
x57)
Jul 13, 2021 11:50:45
x57)
Nem akarok jóslásokba bocsátkozni, de Sodinak kb 5-10 éve lehet hátra.
Hát igen, már önmagában a hasvízkórja is kicsinálhatja, arról nem is beszélve, ami okozza. Melyik hangzik jobban: máj (ez az ascites leggyakoribb kiváltója), szív, hashártya, hasnyálmirigy, vese, nyirokrendszer? Faszaság lesz, amikor ezzel a magyar ellátórendszerhez kell fordulnia.

kramalon
(
x8)
Jul 13, 2021 11:51:25
x8)
További kuponok:
MAJKREM Bp-Cegléd
BARBISZAR Szeged-Pécs
KARAKKFOS Újszász-Miskolc
LOKUPEC Bp-Dunakanyar bármely állomása
Faszom
MAJKREM Bp-Cegléd
BARBISZAR Szeged-Pécs
KARAKKFOS Újszász-Miskolc
LOKUPEC Bp-Dunakanyar bármely állomása
kramalon
(
x8)
Jul 13, 2021 11:52:34
x8)
Sodáj, nem szégyenled magad bazdmeg?
Az USB-C nem a gazban terem, minek menjen kaszálni?
KFC
Jul 13, 2021 11:58:16
Na gyomlálás, csá
Jul 13, 2021 11:58:16
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 13, 2021 12:08:42
x2)
Ha ne adj Isten hirtelen Sneci feldobná a pacskert, lenne olyan fórum, közösség vagy videós aki kolduscsíkot tenne fel és donést adna Sodi temetési költségei fedezésére? :D
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2021 12:13:28
x136)
telex.hu/belfold/2021/07/13/meztelen-eltunt-gyerek-dunakeszi-bolcsode
dunakeszin látták ólálkodni asodit.
dunakeszin látták ólálkodni asodit.
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Jul 13, 2021 12:29:07
x2)
De főleg a kiskölyköt, ugye gnóm?
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Jul 13, 2021 12:45:30
x1)
Mondom magamnak: vajon hogyan festene Dr Görény meg a SODI közös gyereke (ha megtermékenyítenék egymást és SODI lenne a NŐ), erre megszületett Szájer!

Hahó
(
x136)
Jul 13, 2021 12:46:24
x136)
Mondom magamnak: vajon hogyan festene Dr Görény meg a SODI közös gyereke (ha megtermékenyítenék egymást és SODI lenne a NŐ), erre megszületett Szájer!
bazmeg, ez kukidoki.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 13, 2021 13:26:20
x21)
Endre volt sorkatona?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Érdeklődő
(
x6)
Jul 13, 2021 13:27:41
x6)
Endre volt sorkatona?
sztárprogramozó
(
x2)
Jul 13, 2021 13:28:19
x2)
kramalon
(
x8)
Jul 13, 2021 13:34:34
x8)
Endre volt sorkatona?
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Jul 13, 2021 13:34:56
x2)
Mi az, hogy "vagy"? xd
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2021 13:37:24
x136)
A flokk készítésére is alkalmatlan.
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2021 13:54:20
x136)
Mégis shikerült legyőznünk. Eltakarítottuk a netről asodit.
sodika
-Sodi, arról mesélj, hogy miért nem érzed úgy, hogy teljesen el kéne takarodnod a netről
Ó, csak erősíteni fogom a netes jelenlétemet.
Engem nem lehet legyőzni.
Jan 25, 2021 12:47:54
sodika
-Sodi, arról mesélj, hogy miért nem érzed úgy, hogy teljesen el kéne takarodnod a netről
Ó, csak erősíteni fogom a netes jelenlétemet.
Engem nem lehet legyőzni.
Jan 25, 2021 12:47:54
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Jul 13, 2021 13:56:27
x1)
Endre volt sorkatona?
Nem volt, de moszad ügynökként zsidókat ölt az 100%. "bépishárk" néven volt közismerté, mert minden gyilkosság előtt azt énekelte: bébi shárk düdüdűűű bébi shárk düdü..dűűű
Ez volt a "haláldal". Aki ezt meghallotta, tudta, hogy vége! Ő addig tudott eljutni!
A haláltusákat pedig makk-masszírozás közepette nézte végig.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jul 13, 2021 14:03:18
x7)
:DDDDDD ez valami vicc? :D
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 13, 2021 14:33:50
x21)
Annyit azért el kell ismernünk Endrének, hogy legalább nem állt össze valami ótvar, 10/2-es fogatlan alkoholista / drogos nővel.
Elég Endre genetikai állományából egy, nem kell több selejt a világra, főleg nem Kelet-Magyarországra.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Elég Endre genetikai állományából egy, nem kell több selejt a világra, főleg nem Kelet-Magyarországra.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 13, 2021 14:39:22
x38)
Annyit azért el kell ismernünk Endrének, hogy legalább nem állt össze valami ótvar, 10/2-es fogatlan alkoholista / drogos nővel.
Azért még az ilyen ótvaroknak is van egy bizonyos szint, ami alá nem mennek. Snecinek semmi esélye nincs, esetleg egy nyugdíjas ótvart tudna bevonzani, de az meg már nem szaporodóképes. ASODI génjei nem fognak továbböröklődni. Rend van, na!
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2021 14:45:26
x136)
Majd márk intéz neki feleséget 10 ezer euróért.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 13, 2021 15:02:25
x21)
Ha lebutítják a tanárképzést egy OKJ szintre és Sneci esetleg be akarné fejezni a képzését, mehet a fehérnégyzetes felvilágosítás az etyetmnek.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
broni
(
x45)
Jul 13, 2021 15:14:20
x45)
dr gödény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jul 13, 2021 15:24:17
x45)
bűzlök mint egy disznó, azt szeretik a tini csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jól benyalnak a szőrös seggembe!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Göngyi mama
Jul 13, 2021 15:26:41
Most ne zargassátok Endrét! Épp a Jászberényi kórházban csapolják le a vizet a hasüregéből szegénykémnek!
Jul 13, 2021 15:26:41
broni
(
x45)
Jul 13, 2021 15:27:57
x45)
Most ne zargassátok Endrét! Épp a Jászberényi kórházban csapolják le a vizet a hasüregéből szegénykémnek!
szül.
sztárprogramozó
(
x2)
Jul 13, 2021 15:28:04
x2)
Asodi hogy fogja a netes jelenlétét erősíteni zéró flokkal és streammel? Mert a púpfalon pár haha reacton kívül nagyobb shikert nem arat.
-----
Jul 13, 2021 15:29:05
Ha lebutítják a tanárképzést egy OKJ szintre és Sneci esetleg be akarné fejezni a képzését, mehet a fehérnégyzetes felvilágosítás az etyetmnek.
Az ELTE snecológia tanszék a BTK titkos alagsor alatti legsötétebb pincében működik ...
...sneci előbb lesz berlini ügyvéd vagy űrhajós, mint az ELTEn tanár.
Jul 13, 2021 15:29:05
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2021 15:34:13
x136)
Asodi hogy fogja a netes jelenlétét erősíteni zéró flokkal és streammel? Mert a púpfalon pár haha reacton kívül nagyobb shikert nem arat.
Sehogy. A trollok legyőzték asodit.
Jászberény sebészdoki
Jul 13, 2021 15:37:00
*műhibát vét*
*szike megszalad*
*piton tőből eltávolítva*
*szike megszalad*
*piton tőből eltávolítva*
Jul 13, 2021 15:37:00
broni
(
x45)
Jul 13, 2021 15:37:11
x45)
baszik valaki ilyen melegbe?????????????????????
broni
(
x45)
Jul 13, 2021 15:41:16
x45)
krisztus rothad a kereszten
a csaj szájába eresztem
nyeli a sárga hugyott
a ribancnak ennyi jutott!!!!!!!!!!!!!!
a csaj szájába eresztem
nyeli a sárga hugyott
a ribancnak ennyi jutott!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jul 13, 2021 15:43:29
x45)
youtu.be/nM9KPb9F1XE
ez a zene, pajtások!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Betöltöttem a pestis szekeremet
halott emberekkel
, a mezőre kell hajtanom őket ,
mert már büdösek
Dob, egész életemben meghívom a
pestis áldozatait az
autómra Hüh, penész Hühahüh
Hüh, penész Hüh
A kivégzés helyén a hóhérhoz kell menni
A szegény bűnös
bozontos részei miatt Még a gyerekek is boldogok
Dob, egész életemben meghívom
madarakat az
Hüh, penész Hüh
Teljesen megrakom a kocsimat,
tele gyönyörű lányokkal.
Amikor a bordélyhoz értek,
kurvák végig a városon
Dob hívlak egész életemben nap
csak szép lányok az én „autó
Huh, rabszolga Hühahüh
huh, huh rabszolga
halott emberekkel
mert már büdösek
pestis áldozatait az
autómra Hüh, rabszolgák Hühahüh
Hüh, rabszolgák Hüh
halott emberekkel
mert már büdösek
pestis áldozatait az
Hüh, penész Hüh
A kivégzés helyén a hóhérhoz kell menni
A szegény bűnös
bozontos részei miatt Még a gyerekek is boldogok
Dob, egész életemben meghívom
madarakat az
Hüh, penész Hüh
tele gyönyörű lányokkal.
kurvák végig a városon
Dob hívlak egész életemben nap
csak szép lányok az én „autó
Huh, rabszolga Hühahüh
huh, huh rabszolga
halott emberekkel
mert már büdösek
pestis áldozatait az
autómra Hüh, rabszolgák Hühahüh
Hüh, rabszolgák Hüh
Penzmento
(
x6)
Jul 13, 2021 15:44:58
x6)
youtu.be/nM9KPb9F1XE
Hüh, penész Hüh
tele gyönyörű lányokkal.
kurvák végig a városon
Hüh, penész Hüh
tele gyönyörű lányokkal.
kurvák végig a városon
Ezt Kovács Márk írta, miután hazafuvarozta sodi cuccait!!!
Ásó27
(
x68)
Jul 13, 2021 15:45:05
x68)
baszik valaki ilyen melegbe?????????????????????
sodi és az anyukája
broni
(
x45)
Jul 13, 2021 15:51:02
x45)
sodi és az anyukája
incesztus.
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2021 15:52:42
x136)
sodi és az anyukája
Karakkal. De hol lehet nézni a streamet?
Szófodáteláfászódáte
Jul 13, 2021 15:54:03
Sodi anyja most vett egy négyzetméter P100-as csiszolópapírt az esti makkdörzsöléshez.
dik more
Jul 13, 2021 15:54:03
balek
(
x10)
Jul 13, 2021 16:16:01
x10)
A sodi nem is akar szaporodni, hiszen saját elmondása szerint is incel. Ha akarná se állna szóba vele egy nő sem, de mivel buzi, ezért igénye sincs rá.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
broni
(
x45)
Jul 13, 2021 16:35:17
x45)
sodi, buzi vagy???????????????
149 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

youtube.com/watch?v=Xm4BObh4MhI
Ja és lehet hogy ért is a dologhoz szemben veled.
Ez az okos néni vagy a szép néni?