Este hatkor volt tegnap, ennyit segítek.
Ennyi?:)))
Valami jobbat nyomjál, a rühes ukrán kurva anyádat már!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
óóó faszom, pedig eskü átpörgettem vagy kétszer. Köszi, akkor mindjárt jön az eredmény.
De még annyi töke sincs a kisbuzinak, hogy egy messenger profilt linkeljen a vélt trollról, akire ráírt :D
Bori, nem csak fotosoppoltad te ezt a képet? Nem nézem ki belőled, hogy tényleg rá mernél írni bárkire facebookon :D
Bakker, nem kell 3 napra visszamenni, csak konkrétan egyetlen oldalt visszalapozni :)
El vagy szokva tőle, hogy most stníi van, korábban akár 10 oldal is kitermelődött egyetlen nap :)
Ennyi??? Ne már! Én tényleg valami komolyabb tényfeltárást vártam. Ez most nagy csalódás. Kisdrogos, a híres-neves trollexcel is ilyen minőségű? Csak ilyen Sodivlog színvonalú minőségtelenségét tud kifosni magából az összes retard? Ez a retardság fő ismérve?
Endre: undorító vekni, 5 másodpercenkénti vágással irreleváns témákról és ostobaságokról, szar hanggal, szar képpel.
Kisboros: óriási leleplezések ígérgetése, a valóság meg egy kisatírozott facebook odaköszönés egy ismererlennek.
Tajgi: a nagy költő, poéta. A fórumra idefosott versei vérprimitív minőségtelen hulladékok, versnek is szégyen nevezni.
Krokkó: dadogó hetyetyézés igénytelen, koszlott ruhákban alkohol hegyekkel körülvéve, irreleváns témákban.
Fórizs: szar minőségű élő felvétel, boszorkányként rikácsolás ostoba, szekunder szégyen témákról, verbális és fizikai erőszak.
RGL: fos minőségű felvételek skizofrén elmebetegségekről.
Ez aztán az úri társaság!
:D:D:D:D
elképzelem, hogy az illető milyen arcot vágott a másik oldalon, hogy egy ismeretlen elmebeteg az időjárásról kérdezgeti
hehe
Ma vki nem kap vacsorát. Szerencsére zsíros kenyeret tud gyártani magának. Van alapanyag bőven.
Hja!
Amúgy a napokban ugrott be hogy jó lenne az autiméter mintájára egy púpfal aktivitás loggoló-mérő/logoló cucc is, mellékelve hogy hány like érkezett a postjaira mert az az igazán megalázó adat. Ráadásul ez összevethető lenne a vélt történések idejével is
Zseri???
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Még nem, de hasonlóan fantasztikus jövő áll előtte ha eleget látogatja a vattacukros kocsit! :D
sodi berakná neki.
boom
Én már alig várom a trollexcel publikálását, könnyesre fogjuk röhögni magunkat.
Szerintem vejmelkán, meg azon a pár emberen kívül, akik saját magukat doxxolták, egyetlen találat sem lesz benne.
Na jó, ezen már nem sportszerű röhögni sem. A kisbuzi teljesen megháborodott. Ráírt egy idegenre, aki nem ismerte, erre ő bocsánatot kért, de a végére tett egy szmájlit, jelezve, hogy nem gondolja komolyan. Mint amikor Púp szmájlizik hazudozáskor.
Még egy nyomorult kaszablokkát sem mert elengedni az ismeretlen felé a gyáva migri. Ez a blog szánalmasabb, mint a cselponthu, úgy a flokkvágó flokkal tenném egy szintre. Lackó, ennél az is jobb lenne, ha Knight Rider részeket kommentálnál. Komolyan.
Jobb ma egy urna, mintha holnap Sittes Sanyi kúrna!
Minél később kezd törleszteni, annál többet kell neki. Szerintem ez shiker.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ha az európai végrehajtás esetleg járható út mégis, akkor Sneci már régen hajléktalan csak még nem tud róla. :D Remélem olvasod ezt Recskagép és rettegsz már, nehogy elinduljon ellened az eljárás, de már késő. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Most meg énblogolásba kezdett.
A bejegyzés második része meg konteózás, de már kezdem érteni, mi lehet Boriska ágendája:
Ez retardált fasz tényleg komolyan azt képzeli, hogy a trollok többsége zsidó libsi újságíró, és ő majd jól kitereget róluk, és ezzel áll bosszút :DDDDDDD
Elképzelem, ahogy a trollexceljében ott van a hvg, 444, index teljes impresszuma, mellette meg a vélt fórumos nicknevek, hogy faszkiverő, meg töppedt buzigolyó, pedofilsodi, meg ilyenek :DDD
És azt várja, hogy majd a kormánymédiának elküldi, az meg felkapja a blogját :DDDDDDD
Szerintem a pestisrácoknál is szakadni fognak a röhögéstől :DDDDD
Na mindegy, nem akarom elrontani a bulidat, Bori, de az énblogolást fejezd be, senkit se érdekel, hogy miféle alvajáró, gyújtogató elmebeteg kis geci voltál 6 évesen, a trollexcelt virítsad.
Uncsi szar. Ebben eddig lehetett eljutni. Kisrühes még retardnak is utolsó, cvigánnyal van holtversenyben
Én nem tudom ki ez a srác, de van itt kurucinfo-s, meg pestisrácokos troll is.
Ha pedig valamiből ""hír"" lesz, akkor az az, hogy Sodit felhasználja a kormánymédia arra, hogy lám-lám meleg pedová tette a nemzethy hőst a nyugati fertő.
És bevágják Szájert kicsit sopánkodni, majd Sodi előadja, hogy kényszerítették, hogy fütyis képeket töltsön le, de már megbánta.
Még államtitkár is lehet belőle, ha hitelesen alakítja a "jobb sorsra érdemes fiatalember" image-t. Sőt, ettől a bűnöző bandától kitelik, hogy megkérnek egy FIDELITAS-os csajt, hogy "gyógyítsa meg", játsza el a barátnő szerepét...
A lejáratásig mehet a buli, utána maximum egy ducátot adunk a tanszéknek meg egy elhagyatott sikátort.
Az utóbbi 20 évben, hahó! A recskás a kegyelemkettesekkel abszolvált érettségi óta konkrétan semmit nem tett le az asztalra. Bori legalább egy bachelor diplomát kiizzadt magából, mondjuk a szalag mellé minek, az nem világos.
Egyébként eldobom az agyam, hogy Lackó, aki ha passzívan is, de tud németül, mert élt kint, az apja kint lakik most is, az infós papírjával simán mehetne ki melózni, és élhetne, mint Marci Hevesen.
Az anyja miatt oroszul is tud, ami világnyelv, rengeteg helyen el tudna helyezkedni csak a nyelvtudásával. Plusz tűrhető szinten fotózik is. Erre a szalag mellett robotol, mint a szétpiált agyú, képzetlen söpredék, és trollexceleket gyárt naphosszat. Hát kapjál már a fejedhez, öcsém!
Jobb ma egy urna, mintha holnap Sittes Sanyi kúrna!
Ez elsikkadt, de sodika nemrég elismerte, hogy megállapodott a diákhitel központtal. Nem mondta meg, hogy pontosan, hogy mennyi az adóssága, de de 3 vagy 5 millió forintot emlegetett, mint körülbelüli érték.
Havonta fizeti az anyja és a törlesztőt nagyjából fedezi a devizástól beeső pénz.
Ezen kívül más komoly adósságáról nem tudunk. A BKV-s valószínűleg elévült, a batali bt-ből pedig nem világos, hogy végül kapott-e adósságot. Elvileg kellett volna neki, mert nem fizette a járulékokat, de mintha a múltkor már a felszámolás végén csak a felszámoló pár százezres díja látszódott volna.
A lényeget nem írtam: Csak a lejárt, és bíróság által végrehajthatónak ítélt, nem törlesztett hitelek miatt indulhat végrehajtás. Ha a hitel nem járt le, vagy megállapodott az adós a hitelezővel valamilyen törlesztésről, akkor nem lehet végrehajtásról szó.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Mondjuk kit érdekel? Miről szól a flokk? Kitakart háttérrel valami ezerszer kitárgyalt, senkit nem érdeklő politikai faszságról. Így az egésznek nincs értelme, mert csatornapatkányként bujkál Asodi. A Sodi. A trollok pedig ártalmatlanok.
Ingatkanügyek
Pszichológiai hadviselést folytat.
Én például mindig is attól rettegtem, hogy egy pinaszájú, nyeszlett, skizofrén, emós mamahotellakó 40 éves szűzfaszú csóró szalagmunkás kiírja egy senkit sem érdeklő blogra, hogy csúnya vagyok.
Bori, én már most kapituláltam, a feltétel nélküli megadásomról a hivatalos jegyzéket még ma átadom, találkozzunk az asztrálsíkon 5kor a szökőkútnál.
"Milliókat fizettem, így elvárom hogy mindenki azt csinálja amit én mondok"
:DDDDDDDDDDDD
endre ahhoz is buta volt, más társaságát megvegye (nyilván barátot, pasit nem lehet venni). mondjuk a közös streamszereplésért fizetett volna pár eurót óránként nemmelegmárknak, de inkább előre kitömte százezrekkel, milliókkal
Az az affektálás, hát az priceless :DD
〄
Lol, asszem az én hívásommal kezdődik.
🕎Endigame🕎
Szerző:
linzi fapóleon
(
x8)
Aug 30, 2021 17:20:55
Válasz
(3)
x8)
Válasz
(3)
Csak kiváncsiságból kérdezem, tegnap Endre bepostolta a viccelődős képet Kárácsony fogsorával és utána volt pár post az ő csonkjaival. Kompletten nem találom ezeket, mi történt? A csonkos képeket akartam felhasználni másra de semmit nem találtam vagy három napra visszamenően
-
Aug 30, 2021 17:22:10
Csak kiváncsiságból kérdezem, tegnap Endre bepostolta a viccelődős képet Kárácsony fogsorával és utána volt pár post az ő csonkjaival. Kompletten nem találom ezeket, mi történt? A csonkos képeket akartam felhasználni másra de semmit nem találtam vagy három napra visszamenően
Aug 30, 2021 17:22:10
Hahó
(
x136)
Aug 30, 2021 17:35:46
x136)
kisboros-vs-soditrollok.blogspot.com/2021/08/facebookos-felkerdezesek.html
Bori, ez igen, ledobtad az atombombát, a trollok azonnal kapitulálnak.
A felkérdezős vlog ötletére kifejezetten bíztatlak, persze szigorúan élőben.
Óriási műsor lesz, ahogy betalálsz mindenféle random embereket a hülyeségeiddel, akik vagy pofánbasznak, vagy rádhívják a rendőröket, akik meg elvisznek az IMEI-be.
De inkább a troll-excelt rakjad kifele, ha tényleg durrantani akarsz.
Óriási műsor lesz, ahogy betalálsz mindenféle random embereket a hülyeségeiddel, akik vagy pofánbasznak, vagy rádhívják a rendőröket, akik meg elvisznek az IMEI-be.
Ennyi?:)))
Valami jobbat nyomjál, a rühes ukrán kurva anyádat már!
linzi fapóleon
(
x8)
Aug 30, 2021 17:43:10
x8)
óóó faszom, pedig eskü átpörgettem vagy kétszer. Köszi, akkor mindjárt jön az eredmény.
Nemfatyle
(
x7)
Aug 30, 2021 17:44:47
x7)
És itt frissítgeti a fórumot a nyomorék, hogy reagált-e valaki :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
linzi fapóleon
(
x8)
Aug 30, 2021 17:46:36
x8)
eNDRE öngól #55
Ásó27
(
x68)
Aug 30, 2021 17:46:58
x68)
Hát ettől felmentek az árak a kajárdában
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Aug 30, 2021 18:01:34
x136)
Most már jöhet eszmeralda és a meg nem vett ing története. Sírd el bánatod kisrühes, a trollok majd megvígasztalnak.:)
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Aug 30, 2021 18:07:57
x1)
Most már jöhet eszmeralda és a meg nem vett ing története. Sírd el bánatod kisrühes, a trollok majd megvígasztalnak.:)
De még annyi töke sincs a kisbuzinak, hogy egy messenger profilt linkeljen a vélt trollról, akire ráírt :D
Bori, nem csak fotosoppoltad te ezt a képet? Nem nézem ki belőled, hogy tényleg rá mernél írni bárkire facebookon :D
púpostulok
(
x2)
Aug 30, 2021 18:20:26
x2)
A mai flokk elmarad.
broni
(
x45)
Aug 30, 2021 18:24:14
x45)
sodi, lesz fog???????????????
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 30, 2021 18:26:57
x16)
Bakker, nem kell 3 napra visszamenni, csak konkrétan egyetlen oldalt visszalapozni :)
El vagy szokva tőle, hogy most stníi van, korábban akár 10 oldal is kitermelődött egyetlen nap :)
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 30, 2021 18:37:45
x16)
Ennyi??? Ne már! Én tényleg valami komolyabb tényfeltárást vártam. Ez most nagy csalódás. Kisdrogos, a híres-neves trollexcel is ilyen minőségű? Csak ilyen Sodivlog színvonalú minőségtelenségét tud kifosni magából az összes retard? Ez a retardság fő ismérve?
Endre: undorító vekni, 5 másodpercenkénti vágással irreleváns témákról és ostobaságokról, szar hanggal, szar képpel.
Kisboros: óriási leleplezések ígérgetése, a valóság meg egy kisatírozott facebook odaköszönés egy ismererlennek.
Tajgi: a nagy költő, poéta. A fórumra idefosott versei vérprimitív minőségtelen hulladékok, versnek is szégyen nevezni.
Krokkó: dadogó hetyetyézés igénytelen, koszlott ruhákban alkohol hegyekkel körülvéve, irreleváns témákban.
Fórizs: szar minőségű élő felvétel, boszorkányként rikácsolás ostoba, szekunder szégyen témákról, verbális és fizikai erőszak.
RGL: fos minőségű felvételek skizofrén elmebetegségekről.
Ez aztán az úri társaság!
Magyarország rémálma
(
x7)
Aug 30, 2021 18:54:23
x7)
:D:D:D:D
elképzelem, hogy az illető milyen arcot vágott a másik oldalon, hogy egy ismeretlen elmebeteg az időjárásról kérdezgeti
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 30, 2021 18:56:26
x38)
Lackó, ez nagyon gyenge. Ezért még az anyádat se hívom fel megint. Vagy produkáld magad, vagy maradj a döglött kutyák baszásánál. Hol a leleplezés? Lesz leleplezés? HALLOD?!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ásó27
(
x68)
Aug 30, 2021 19:00:15
x68)
Sodi nem kell flokk, kisboros izgalmasabb most, bár ő sem tudja még hozni az elvárt szintet, de hátha!
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 30, 2021 19:02:15
x19)
Zsír, ha elakarsz kapni egy trollt akkor keresd Máj Viktort. Trash csoport admin.
Twitchen gyakran lájvolja épp merre van.
Keresd meg aztán kés, torok oszt kész.
Twitchen gyakran lájvolja épp merre van.
Keresd meg aztán kés, torok oszt kész.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 30, 2021 19:06:11
x38)
B-né: Halló, Boros lakás!
NYF: Halló, X. Y. vagyok, mit szól hozzá, hogy László fia herbált árul gyerekeknek az interneten?
B-né: Őőőő, de nem is!
NYF: Dehogynem, ott vannak a hirdetések!
B-né: Aaaarról azt mondta, hogy mások tették fel a nevében!
NYF: Azokról beszél, akiket László folyamatosan zaklat az interneten?
B-né: A Fórumosok, azt mondta!
NYF: A Fórumosokat fenyegeti folyamatosan, pedig párszor már el lett mondva neki, hogy fejezze be! Nem tetszik tudni neki elmagyarázni, hogy abba kéne hagyni mások fenyegését?
B-né: Őőő, mondtam neki, hogy hagyja abba azt a Fórumozást!
NYF: És mit mondott? Mert ma is folyamatosan fenyegetőzött!!!
B-né: Nem tudom, én nem tudom...
NYF: Beszélhetek vele, talán rám hallgatni fog!
B-né: Őőő, szólok neki akkor. LAAACCCKKÓÓÓÓ, TELEFOOOON! TÉGED KERESNEK!!!
.
.
.
Csend
.
.
.
.
A háttérben kiabálás.
.
.
.
.
.
Letette.
NYF: Halló, X. Y. vagyok, mit szól hozzá, hogy László fia herbált árul gyerekeknek az interneten?
NYF: A Fórumosokat fenyegeti folyamatosan, pedig párszor már el lett mondva neki, hogy fejezze be! Nem tetszik tudni neki elmagyarázni, hogy abba kéne hagyni mások fenyegését?
.
.
.
Csend
.
.
.
.
A háttérben kiabálás.
.
.
.
.
.
Letette.
Andi
(
x13)
Aug 30, 2021 19:06:29
x13)
Ha jól értem, Lackó a trolloknak akarja elmesélni, hogy mit tettek vele a trollok. Nagy ötlet ez is, mint a Sodi flokktémái.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Leleplezés
Aug 30, 2021 19:07:48
Boros László, Tiszafaszvári: Te Merkell, mit irogatsz te buzigolyók néven rólam mindig a fórumra he?
Angela Merkel: Was?
Na még egy trollt lebuktattam
Angela Merkel: Was?
Na még egy trollt lebuktattam
Aug 30, 2021 19:07:48
Szófodáteláfászódáte
Aug 30, 2021 19:23:33
Asztakurva, Laca te nem szarozol azér baszdmeg. Azér’ ez felkérdezés volt édesapám nem gyengyén. Nem csoda hogy inukba szállt a bátorságuk!
dik more
Aug 30, 2021 19:23:33
Hahó
(
x136)
Aug 30, 2021 19:31:16
x136)
kisrühes, a te rühes ukrán pofádból elég viccesen hangzik a "neked csak a pofád nagy" kitétel, tekintve, hogy 6-7 éve időszakonként visszatérően a megölésünkkel fenyegetőzöl itt és a szánalmas trollvadsz retardoldalakon, és eddig még a kísérletig sem jutottál el. de még addig sem, hogy valakire, egy féltételezett vagy ismert trollra rákiabálj az utcán, vagy legalább fenyegetően nézzél.
jellemző a bátorságodra, hogy egy rendőrségi bejelentés meglebegtetésére az összes fenyegetőzésedet törlöd. az én személyem ebben a fonatkozásban lényegtelen, de talán nem leszek túl szerénytelen, ha azt mondom, hosszú évek óta hobbiból nagy hatékonysággal csicskítom a retardokat, és ebben te sem vagy kivétel. nem nagy pofa kell ehhez, hanem ész, amiből neked kevés van, ezért is vagy ideális alanya a trollkodásnak.
jellemző a bátorságodra, hogy egy rendőrségi bejelentés meglebegtetésére az összes fenyegetőzésedet törlöd. az én személyem ebben a fonatkozásban lényegtelen, de talán nem leszek túl szerénytelen, ha azt mondom, hosszú évek óta hobbiból nagy hatékonysággal csicskítom a retardokat, és ebben te sem vagy kivétel. nem nagy pofa kell ehhez, hanem ész, amiből neked kevés van, ezért is vagy ideális alanya a trollkodásnak.
Andi
(
x13)
Aug 30, 2021 19:37:10
x13)
Lackó, hogy érezted magad az idei prájdon?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 30, 2021 19:52:53
x19)
B-né: Halló, Boros lakás!
.
.
.
Csend
.
.
.
.
A háttérben kiabálás.
.
.
.
.
.
Letette.
.
.
.
Csend
.
.
.
.
A háttérben kiabálás.
.
.
.
.
.
Letette.
Ma vki nem kap vacsorát. Szerencsére zsíros kenyeret tud gyártani magának. Van alapanyag bőven.
linzi fapóleon
(
x8)
Aug 30, 2021 19:54:18
x8)
Hja!
Amúgy a napokban ugrott be hogy jó lenne az autiméter mintájára egy púpfal aktivitás loggoló-mérő/logoló cucc is, mellékelve hogy hány like érkezett a postjaira mert az az igazán megalázó adat. Ráadásul ez összevethető lenne a vélt történések idejével is
Zseri???
linzi fapóleon
(
x8)
Aug 30, 2021 19:57:41
x8)
Kisfosos kb ilyen szintű a bosszúd most mint ahogy ez a gyerek prank-ol. Érdemes megnézni a futást :D
youtu.be/t4pq4mIm-u0?t=87
youtu.be/t4pq4mIm-u0?t=87
broni
(
x45)
Aug 30, 2021 20:08:43
x45)
ez molnár krisztiání???????????????
Fakenguru
(
x5)
Aug 30, 2021 20:27:55
x5)
Engem alapvetően a mellekretardok hidegen hagynak (kivéve a TANÁRURAT), de a most induló Kisboros blogot betettem a feedrearembe. A vicces kategória alá. Annyi segítséget adok a trollvadaszathoz, hogy osztrák IP-m van. Igaz a NordVPN-tol, de hátha lekaszablokkaznal valakit valamelyik datacenterben Wien, Ausztria környékén.
Hát azért hetyetye.
xray
(
x21)
Aug 30, 2021 20:36:57
x21)
Aug 30, 2021 20:36:57
Engem alapvetően a mellekretardok hidegen hagynak (kivéve a TANÁRURAT), de a most induló Kisboros blogot betettem a feedrearembe. A vicces kategória alá. Annyi segítséget adok a trollvadaszathoz, hogy osztrák IP-m van. Igaz a NordVPN-tol, de hátha lekaszablokkaznal valakit valamelyik datacenterben Wien, Ausztria környékén.
a fővárosig nincs pénze utazni. xd Aug 30, 2021 20:36:57
broni
(
x45)
Aug 30, 2021 20:44:26
x45)
sodi, esssen le a faszod
linzi fapóleon
(
x8)
Aug 30, 2021 20:45:47
x8)
ez molnár krisztiání???????????????
Még nem, de hasonlóan fantasztikus jövő áll előtte ha eleget látogatja a vattacukros kocsit! :D
rBali
(
x24)
Aug 30, 2021 20:47:21
x24)
Endre, hamarosan te is sorra kerülsz, ne aggódj! :)

Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF

töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 30, 2021 20:50:17
x37)
Lesz akkor ma este vlog, ugye? Csak azért kérdezem, mert ugye múlt héten meg lett mondva, hogy a hétfő a tökéletes flokknap, és ma ugye hétfő van.
broni
(
x45)
Aug 30, 2021 20:50:52
x45)
sodi berakná neki.
broni
(
x45)
Aug 30, 2021 20:53:58
x45)
nagy kufferba jó pakolni.
linzi fapóleon
(
x8)
Aug 30, 2021 20:59:33
x8)
Sodi majd bohócnak maszkírozva fogja járni egy fagyis kocsival az újszászi általános iskolák környékét kisfiúkra vadászva
púpostulok
(
x2)
Aug 30, 2021 21:46:02
x2)
Sodi megint szerepel a szakállas csávónál, 1770 néző előtt.
Mr sodi fan
Aug 30, 2021 21:53:49
Sodi megint szerepel a szakállas csávónál, 1770 néző előtt.
Szegény TRCAug 30, 2021 21:53:49
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Aug 30, 2021 21:55:42
x1)
Én már alig várom a trollexcel publikálását, könnyesre fogjuk röhögni magunkat.
Szerintem vejmelkán, meg azon a pár emberen kívül, akik saját magukat doxxolták, egyetlen találat sem lesz benne.
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 30, 2021 22:11:02
x2)
Amúgy nem fér a fejembe, ha már Magyarországon ennyi adósságot halmozott fel, akkor miért is nem próbálják behajtani rajta?
e-justice.europa.eu/content_european_account_preservation_order-379-hu.do?init=true
Elvileg ha jól olvasom és értelmezem Sodit ezzel már régen seggbe is durranthatta volna a magyar államtól kezdve az összes hitelezője, aki csak megtudja "egészen véletlenül" hogy hol és merre bujkál Recskás. Parádés lenne egy fizetési letiltás Sodi külföldi fizetéséből is és egyben a várva várt igazságszolgáltatás az Univerzum részéről. :D Jogász trollégák vagy akik értenek ehhez, szerintetek van esély ezzel megfingatni Snecit?
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
e-justice.europa.eu/content_european_account_preservation_order-379-hu.do?init=true
Elvileg ha jól olvasom és értelmezem Sodit ezzel már régen seggbe is durranthatta volna a magyar államtól kezdve az összes hitelezője, aki csak megtudja "egészen véletlenül" hogy hol és merre bujkál Recskás. Parádés lenne egy fizetési letiltás Sodi külföldi fizetéséből is és egyben a várva várt igazságszolgáltatás az Univerzum részéről. :D Jogász trollégák vagy akik értenek ehhez, szerintetek van esély ezzel megfingatni Snecit?
trendbeli garázdaság
Aug 30, 2021 22:30:34
Na jó, ezen már nem sportszerű röhögni sem. A kisbuzi teljesen megháborodott. Ráírt egy idegenre, aki nem ismerte, erre ő bocsánatot kért, de a végére tett egy szmájlit, jelezve, hogy nem gondolja komolyan. Mint amikor Púp szmájlizik hazudozáskor.
Még egy nyomorult kaszablokkát sem mert elengedni az ismeretlen felé a gyáva migri. Ez a blog szánalmasabb, mint a cselponthu, úgy a flokkvágó flokkal tenném egy szintre. Lackó, ennél az is jobb lenne, ha Knight Rider részeket kommentálnál. Komolyan.
Aug 30, 2021 22:30:34
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 30, 2021 22:36:52
x9)
Posztold a kurva trollexcelt vagy takarodj a picsába.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
SyntaxError
(
x24)
Aug 30, 2021 22:56:23
x24)
Amúgy nem fér a fejembe, ha már Magyarországon ennyi adósságot halmozott fel, akkor miért is nem próbálják behajtani rajta?
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 30, 2021 22:57:25
x9)
Lol bori frissítette a blogot. Egész kis korrekt fogalmazás a gyerekkoráról aztán utolsó bekezdésben elkezd politizálni meg zsidózni.
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 30, 2021 22:59:11
x2)
Ha az európai végrehajtás esetleg járható út mégis, akkor Sneci már régen hajléktalan csak még nem tud róla. :D Remélem olvasod ezt Recskagép és rettegsz már, nehogy elinduljon ellened az eljárás, de már késő. :D
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Aug 30, 2021 23:00:39
x1)
Posztold a kurva trollexcelt vagy takarodj a picsába.
A bejegyzés második része meg konteózás, de már kezdem érteni, mi lehet Boriska ágendája:
Ez retardált fasz tényleg komolyan azt képzeli, hogy a trollok többsége zsidó libsi újságíró, és ő majd jól kitereget róluk, és ezzel áll bosszút :DDDDDDD
Elképzelem, ahogy a trollexceljében ott van a hvg, 444, index teljes impresszuma, mellette meg a vélt fórumos nicknevek, hogy faszkiverő, meg töppedt buzigolyó, pedofilsodi, meg ilyenek :DDD
És azt várja, hogy majd a kormánymédiának elküldi, az meg felkapja a blogját :DDDDDDD
Na mindegy, nem akarom elrontani a bulidat, Bori, de az énblogolást fejezd be, senkit se érdekel, hogy miféle alvajáró, gyújtogató elmebeteg kis geci voltál 6 évesen, a trollexcelt virítsad.
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 30, 2021 23:03:07
x9)
Én amúgy szoktam írni az egy kormánypárti oldalnak néha.
Nem kötelező liberális zsidónak lenni. Lehet az ember konzervatív zsidó is.
Nem kötelező liberális zsidónak lenni. Lehet az ember konzervatív zsidó is.
Hahó
(
x136)
Aug 30, 2021 23:03:23
x136)
Lol bori frissítette a blogot. Egész kis korrekt fogalmazás a gyerekkoráról aztán utolsó bekezdésben elkezd politizálni meg zsidózni.
Uncsi szar. Ebben eddig lehetett eljutni. Kisrühes még retardnak is utolsó, cvigánnyal van holtversenyben
Érdeklődő
(
x6)
Aug 30, 2021 23:03:27
x6)
Lackó, egyelőre ez csalódás, sajnálom. Egyetlen ember van, akit izgalomba hoztál az eddigi bejegyzéseiddel: Endre már háromszor kiverte a gyerekkori fotóidra. :)
Szily László
Aug 30, 2021 23:08:24
Najó, ennek már a fele se tréfa!
Aug 30, 2021 23:08:24
SyntaxError
(
x24)
Aug 30, 2021 23:09:50
x24)
Ha pedig valamiből ""hír"" lesz, akkor az az, hogy Sodit felhasználja a kormánymédia arra, hogy lám-lám meleg pedová tette a nemzethy hőst a nyugati fertő.
És bevágják Szájert kicsit sopánkodni, majd Sodi előadja, hogy kényszerítették, hogy fütyis képeket töltsön le, de már megbánta.
Még államtitkár is lehet belőle, ha hitelesen alakítja a "jobb sorsra érdemes fiatalember" image-t. Sőt, ettől a bűnöző bandától kitelik, hogy megkérnek egy FIDELITAS-os csajt, hogy "gyógyítsa meg", játsza el a barátnő szerepét...
Orbán Viktor
Aug 30, 2021 23:14:44
A lejáratásig mehet a buli, utána maximum egy ducátot adunk a tanszéknek meg egy elhagyatott sikátort.
Aug 30, 2021 23:14:44
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 30, 2021 23:58:38
x38)
"Egyszer majdnem leégettem a lakásunkat. Összepakoltam tesóm iskoláskönyveit az ágyra, meggyújtottam egy gyufával, aztán leültem nézni..."
Áh, Lackó, te tényleg nem vagy egy lelki sérült elmebeteg. xDDD
Nem mi fenyegetőztünk a házatok felgyújtásával, hanem TE MAGAD gyújtod rá a családodra! Anyád biztos eldugja a gyufát még most is! A döglött kutyákat is elégeted, miután rojtosra baszod a tetemeket? Erről is blogolj majd légyszi!
Nem mi fenyegetőztünk a házatok felgyújtásával, hanem TE MAGAD gyújtod rá a családodra! Anyád biztos eldugja a gyufát még most is! A döglött kutyákat is elégeted, miután rojtosra baszod a tetemeket? Erről is blogolj majd légyszi!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 31, 2021 00:06:18
x37)
"Persze voltak negatív dolgok is. Egyszer majdnem leégettem a lakásunkat. Összepakoltam tesóm iskoláskönyveit az ágyra, meggyújtottam egy gyufával, aztán leültem nézni..."
Az igazi kérdés valójában az, hogy hogy került a kezébe a gyufa? Hol voltak a szülők? Én is biztos sok minden felgyújtottam volna gyerekkoromban, de el volt zárva a csettegős gázgyújtón kívül minden tüzeskedős cucc, nem véletlenül.
Az igazi kérdés valójában az, hogy hogy került a kezébe a gyufa? Hol voltak a szülők? Én is biztos sok minden felgyújtottam volna gyerekkoromban, de el volt zárva a csettegős gázgyújtón kívül minden tüzeskedős cucc, nem véletlenül.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 31, 2021 00:14:22
x37)
"Kedvenc autóm a Lancia Delta HF Integrale volt, néztem a rally versenyeket."
Ha szereted a rallyt, akkor miért nem jársz ki fotózni versenyekre? Vannak Historic futamok régi Group B autókkal akár. Ezerszer minőségibb szórakozás lenne, mint trollozni.
Ha szereted a rallyt, akkor miért nem jársz ki fotózni versenyekre? Vannak Historic futamok régi Group B autókkal akár. Ezerszer minőségibb szórakozás lenne, mint trollozni.
Sodipatkány
(
x1)
Aug 31, 2021 00:16:24
x1)
Bori meg sneci 40 évesek lesznek jövőre, úgy, hogy egyikük sem haladt semennyit sem előre az életben az utóbbi 10 évben.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
trendbeli garázdaság
Aug 31, 2021 00:22:42
Bori meg sneci 40 évesek lesznek jövőre, úgy, hogy egyikük sem haladt semennyit sem előre az életben az utóbbi 10 évben.
Az utóbbi 20 évben, hahó! A recskás a kegyelemkettesekkel abszolvált érettségi óta konkrétan semmit nem tett le az asztalra. Bori legalább egy bachelor diplomát kiizzadt magából, mondjuk a szalag mellé minek, az nem világos.
Egyébként eldobom az agyam, hogy Lackó, aki ha passzívan is, de tud németül, mert élt kint, az apja kint lakik most is, az infós papírjával simán mehetne ki melózni, és élhetne, mint Marci Hevesen.
Az anyja miatt oroszul is tud, ami világnyelv, rengeteg helyen el tudna helyezkedni csak a nyelvtudásával. Plusz tűrhető szinten fotózik is. Erre a szalag mellett robotol, mint a szétpiált agyú, képzetlen söpredék, és trollexceleket gyárt naphosszat. Hát kapjál már a fejedhez, öcsém!
Aug 31, 2021 00:22:42
-
Aug 31, 2021 00:38:45
Ez elsikkadt, de sodika nemrég elismerte, hogy megállapodott a diákhitel központtal. Nem mondta meg, hogy pontosan, hogy mennyi az adóssága, de de 3 vagy 5 millió forintot emlegetett, mint körülbelüli érték.
Havonta fizeti az anyja és a törlesztőt nagyjából fedezi a devizástól beeső pénz.
Ezen kívül más komoly adósságáról nem tudunk. A BKV-s valószínűleg elévült, a batali bt-ből pedig nem világos, hogy végül kapott-e adósságot. Elvileg kellett volna neki, mert nem fizette a járulékokat, de mintha a múltkor már a felszámolás végén csak a felszámoló pár százezres díja látszódott volna.
Aug 31, 2021 00:38:45
-
Aug 31, 2021 00:41:35
A lényeget nem írtam: Csak a lejárt, és bíróság által végrehajthatónak ítélt, nem törlesztett hitelek miatt indulhat végrehajtás. Ha a hitel nem járt le, vagy megállapodott az adós a hitelezővel valamilyen törlesztésről, akkor nem lehet végrehajtásról szó.
Aug 31, 2021 00:41:35
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 31, 2021 00:58:17
x38)
Ásó27
(
x68)
Aug 31, 2021 01:26:22
x68)
Hát a flokk most sem sikerült, nem valami optimális ez a hétfői nap.
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Aug 31, 2021 05:53:48
x21)
"Egyszer majdnem leégettem a lakásunkat. Összepakoltam tesóm iskoláskönyveit az ágyra, meggyújtottam egy gyufával, aztán leültem nézni..."
nem csoda, ha az anyja megdübbent. Áh, Lackó, te tényleg nem vagy egy lelki sérült elmebeteg. xDDD
seymour schwartz
(
x6)
Aug 31, 2021 07:01:06
x6)
Hát a flokk most sem sikerült, nem valami optimális ez a hétfői nap.
Mondjuk kit érdekel? Miről szól a flokk? Kitakart háttérrel valami ezerszer kitárgyalt, senkit nem érdeklő politikai faszságról. Így az egésznek nincs értelme, mert csatornapatkányként bujkál Asodi. A Sodi. A trollok pedig ártalmatlanok.
Trollok harca
(
x5)
Aug 31, 2021 07:30:10
x5)
pedofilprájd lesz a téma
Miskolci alvósejt
Boros László Tiszavasvári
Aug 31, 2021 08:06:57
Éppen most tettem le a telefont a budapesti rendőrfőkapitánnyal. Természetesen tagadta, hogy bármi köze lenne a fórumhoz, de engem nem ver át. Meglátjuk a pentagonnál mit szólnak majd a vele kiegészített dossziéhoz.
Aug 31, 2021 08:06:57
Boros László Tiszavasvári
Aug 31, 2021 08:08:07
Az elmúlt öt évben nem próbáltam magunkra gyújtani a házat.
Aug 31, 2021 08:08:07
Hahó
(
x136)
Aug 31, 2021 08:32:52
x136)
"M. civilben egy tehetségtelen programozó. Igazi vesztes típus. Ebből, valamint baszatlan incelségéből fakadó frusztrációit levezetni jár a fórumra másokat zaklatni és mocskolni."
Kisrühes magáról beszél, nem a trollokról. Ez szóról szóra igaz rá. Nagyon nevetek.:))))
Kisrühes magáról beszél, nem a trollokról. Ez szóról szóra igaz rá. Nagyon nevetek.:))))
Hahó
(
x136)
Aug 31, 2021 08:37:45
x136)
A rühes ukrán frusztrimigri a tehetségtelensége és a baszatlan incelsége miatt jött ide mocskolni a trollokat.
Emiatt fordult érdeklődése a döglött kutyák felé is.
A mérgező herbált pedig azért árulja a magyar fiataloknaknak, mert gyűlöli a magyarságot.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Gyújtsd fel inkább a házatokat te undorító kutybaszó rühes migri.
Emiatt fordult érdeklődése a döglött kutyák felé is.
A mérgező herbált pedig azért árulja a magyar fiataloknaknak, mert gyűlöli a magyarságot.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Gyújtsd fel inkább a házatokat te undorító kutybaszó rühes migri.
Borivédő Troll
Aug 31, 2021 09:05:20
Ez nagyon aljas húzás volt trollok! Borit incelséggel vádolni. Bori nem incel. Gyerünk Kisboros, mutasd meg mindenkinek a barátnődet, ugye nem vagy incel?
Aug 31, 2021 09:05:20
Hahó
(
x136)
Aug 31, 2021 09:23:35
x136)
kisrühes mutasd meg ott a gyárban a szalag mellett, hogy te mekkora győztes vagy. Te élet császára, te!
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Aug 31, 2021 09:25:41
x1)
Boriska, te tehetségtelen, incel szalagmunkás, akinek süteményre se telik a kantinban, ez így kurva unalmas.
A troll-excelt rakjad kifele, leplezd le a világ előtt a gyíkemberzsidó újságíró-összeesküvést.
A troll-excelt rakjad kifele, leplezd le a világ előtt a gyíkemberzsidó újságíró-összeesküvést.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 31, 2021 09:39:17
x21)
Kisboros, rám mikor küldöd a Freikorps csapatokat? Egész éjszaka nem tudok aludni a stressz miatt. :(
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Púpszászi napelem
(
x13)
Aug 31, 2021 09:44:17
x13)
Ágynemű tartót vennék!
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Nemfatyle
(
x7)
Aug 31, 2021 09:49:29
x7)
Nem lesz kirakva a troll-excel, mert be van szarva, hogy feljelentik. Hát akkor ebben eddig lehetett eljutni, pedig én bíztam benne, hogy jó műsort csinálsz nekünk bori
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Hahó
(
x136)
Aug 31, 2021 09:49:53
x136)
hajnali 2:42-5:14 között folyamatos púpfal pörgetés, és most már megy a nappali műszak.
Tiszafaszomi Kutyabaszó
Aug 31, 2021 09:53:44
Hiába írtam Soros Gyurinak hogy tudom hogy ő áll a fórum mögött nem válaszolt. MEGVAGY GYURI! HÁZAD RÁDGYUJTOM!
Aug 31, 2021 09:53:44
Kovi
(
x2)
Aug 31, 2021 09:54:33
x2)
Kisborika, ismerek egy rendezőt, aki felfuttatná a színészi karrieredet. Tajginak is felajánlottam, de őt ugye Sittes Sanyi kisajátította. Rocco Siffredinek hívják az urat. Gondold át, elindulhatsz a színész(női) pályán. Szólj, ha érdekel.
broni
(
x45)
Aug 31, 2021 10:02:49
x45)
meghalt sodi???????????????????
Asztrálutazás, 5... 4...
Aug 31, 2021 10:05:02
15 tabletta és asztrálutazás
Aug 31, 2021 10:05:02
Alvajáró Gyújtogató
Aug 31, 2021 10:06:59
Miután publikáltam a troll-excelt, megindulok az asztrálsíkon felgyújtani a liberális újságírózsidókat.
Aug 31, 2021 10:06:59
Újságíró Troll
Aug 31, 2021 10:10:20
Idézett Boros Lászlótól:
apám gyerekkoromban megbaszott és ezután ment ki németbe vádalku keretében, én pedig megkattantam és most elmebeteg vagyok, ezért
Aug 31, 2021 10:10:20
M. László
Aug 31, 2021 10:14:06
*leveri a víz*
Aug 31, 2021 10:14:06
SyntaxError
(
x24)
Aug 31, 2021 10:25:22
x24)
Sodi, egyik távoli "rajongója" fallosz alakú répát lengetett be anyja élő interjúja közben.
444.hu/2021/08/31/elo-adasban-lengetett-fallosz-alaku-repat-az-uj-zelandi-miniszter-gyereke
Endre! Így kell falloszt mutogatni! Látod? Világhír lett belőle!
Neked meg eddig csak egyszer jött össze az Index címlap...
Mi ez ha nem shiker?
444.hu/2021/08/31/elo-adasban-lengetett-fallosz-alaku-repat-az-uj-zelandi-miniszter-gyereke
Endre! Így kell falloszt mutogatni! Látod? Világhír lett belőle!
Neked meg eddig csak egyszer jött össze az Index címlap...
Mi ez ha nem shiker?
Hahó
(
x136)
Aug 31, 2021 10:29:34
x136)
ennyi lesz a véres bosszú, kisrühes, hogy kiírod egy blogra: "csúnyák a trollok"?
Szófodáteláfászódáte
Aug 31, 2021 10:40:47
Kisborosnak 16 éves koráig pelenkát kellett hordania miután az apja 7 évesen véresre kúrta a seggét és szétrepedt a záróizma.
dik more
Aug 31, 2021 10:40:47
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Aug 31, 2021 10:44:49
x1)
ennyi lesz a véres bosszú, kisrühes, hogy kiírod egy blogra: "csúnyák a trollok"?
Pszichológiai hadviselést folytat.
Én például mindig is attól rettegtem, hogy egy pinaszájú, nyeszlett, skizofrén, emós mamahotellakó 40 éves szűzfaszú csóró szalagmunkás kiírja egy senkit sem érdeklő blogra, hogy csúnya vagyok.
Bori, én már most kapituláltam, a feltétel nélküli megadásomról a hivatalos jegyzéket még ma átadom, találkozzunk az asztrálsíkon 5kor a szökőkútnál.
-
Aug 31, 2021 10:56:15
Eddig még nem jutottunk el. Még csak fenyeget vele, hogy ki fogja írni!!!
Aug 31, 2021 10:56:15
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 31, 2021 10:59:10
x21)
youtu.be/QnXhe25gtEQ
Ezen még mindig jót röhögök Gyagyás. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
technikai_proba
(
x1)
Aug 31, 2021 11:00:04
x1)
zsír, ha annyira belekezdtél a trollvadászatba, miért tiltottál le a facebookon? csak nem félsz a trollszoktól?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 31, 2021 11:01:48
x38)
Jó, jó, de ki a faszom az az M. László?!
Piromán Ukrán, írjál teljes neveket, hogy meg tudjuk nézni, kiket zaklattál! xDDDD
Piromán Ukrán, írjál teljes neveket, hogy meg tudjuk nézni, kiket zaklattál! xDDDD
technikai_proba
(
x1)
Aug 31, 2021 11:06:20
x1)
endre ahhoz is buta volt, más társaságát megvegye (nyilván barátot, pasit nem lehet venni). mondjuk a közös streamszereplésért fizetett volna pár eurót óránként nemmelegmárknak, de inkább előre kitömte százezrekkel, milliókkal
technikai_proba
(
x1)
Aug 31, 2021 11:08:25
x1)
az a videó megvan valakinek, amiben önvagdosásról beszélt a nemzet emós krónikása? lemaradtam róla, mint az anyagos tajgizásáról
Magyarország rémálma
(
x7)
Aug 31, 2021 11:13:37
x7)
Én elolvastam Laci énblogolását, és számomra újdonság volt, hogy gyerekkorában Németországban élt, a nyelvet is elsajátította, amire nem sokaknak adatik lehetősége.
Tipikus besült fegyver a csávó, csőre lett töltve rendesen, aztán csak pukkant egyet.
hehe
Tipikus besült fegyver a csávó, csőre lett töltve rendesen, aztán csak pukkant egyet.
Elsőéves
(
x3)
Aug 31, 2021 11:14:22
x3)
Eskü kisboros csak szopat minket. Úgy várjuk a trollinfókat, mint a gyagyás berlini faszmonológjait anno. :D Aztán kiderül, hogy Szilyt meg TótaWét leplezte le az asztrálsíkról. :((
Fogsz te még engem rajongással szopni
xray
(
x21)
Aug 31, 2021 11:15:05
x21)
gyagyás, csinálj valamit, mert a trollok kénytelenek kisruszkival beérni, de ez kurvára kevés a szórakozáshoz.
picikli
Aug 31, 2021 11:19:02
youtu.be/QnXhe25gtEQ
Az az affektálás, hát az priceless :DD
Aug 31, 2021 11:19:02
Penzmento
(
x6)
Aug 31, 2021 11:44:08
x6)
youtu.be/QnXhe25gtEQ
Lol, asszem az én hívásommal kezdődik.
Ásó27
(
x68)
Aug 31, 2021 11:47:07
x68)
Szóval most asodi azon loopol, hogy Karácsony nem tud angolul, csúnya a foga, nem tudja leírni a nevét?
Hmmmmmm...
Mifaaaaaaaaaaaan
Hmmmmmm...
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 31, 2021 11:58:22
x37)
Engem inkább az Eszmeraldás sztori érdekel Borival kapcsolatban. Eddig csak nagyon kicsi részleteket ismertünk meg belőle itt a fórumon, de az biztos, hogy valami brutális dolog lehet, ha 10 évvel később is napi szinten foglalkozik vele. Sokkal közelebb vinne minket ahhoz, hogy megértsük Kisborost.
67 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™