pfhuu, és a fizikuma mellé még retardált is. Mondjuk, ha Endre egy adonisz lenne, akkor is baszhatná az egészet, amekkora autista, de talán nem lenne szűz.
hehe
ez volt a fenykora? te szent eg
"Jó genetikát örököltem. Apám korábban távugró-versenyeket nyert, meg futóversenyeket egyetemistaként."
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
9-est, mert nagy a fütyid
Igazából 2017es kép, már a kenguruzseb-plasztika után.
Huszonpár évesen egy paraszthajszálnyival jobban nézett ki.
Ma viszont mérföldekkel szarabbul.
A legdurvább amúgy nem is a tyúkmellű, pókhasú, idomtalan teste és hozzá a spagetti végtagjai, hanem a feje.
Legalább 20%-al nagyobb az indokoltnál, amivel egészen groteszk benyomást kelt.
Egyértelműen a fantasy világok torz, gonosz, ugyanakkor gyenge kis szerencsétlen alávetett teremtményeinek a hasonmása.
Persze azoknak a ravaszsága nélkül, mert még hülye is, mint a fasz.
Ha nem 35% lenne a testzsírja, akkor közel sem nézne ki ennyire durván a kenguruzseb. Az egy dolog, hogy elvágták a hasizmot, de azt össze is varrták. Viszont a zsír a hegszövet alá nem tudott visszaépülni, mert az hozzánőtt a hasfalhoz, ezért lett ott gyakorlatilag egy 30 centis kráter. Ha kockás lenne Endre hasa, 12-14% testzsírral, akkor max egy hosszúkás benyomódást lehetne látni. Ez nem feltétlenül nem a recskás hibája megint.
Lónak a péniszét. A trollok éveken keresztül mondták neki, hogy menjen el orvoshoz, műttesse meg a pociját. Endre viszont kitalálta, hogy ő hasizomgyakorlatokkal fogja visszapattintani a sérvét. :D :D :D
Fordított pszichológia volt
Mifaaaaaaaaaaaan
Nagyapámnak nyolcvanegy-két évesen volt sérvműtéte, miután rosszul emelte meg a saját maga által összerakott, ~40 kilós őskori hegesztő trafóját.
(Pedig már kapott addigra egy fasza, pehelykönnyű hegesztő invertert, dehát nagyon maradi parasztember volt, egyszer se használta)
Hát mit mondjak, a kórházi és az otthoni sok hetes inaktív lábadozás után, ahogy láttam félmeztelenül kapálni a kertben nyáron, így visszaemlékezve még mindig ezerszer délcegebb alkatú ember volt, mint Púp valaha is.
Mondjuk Endre még a valaha volt legfittebb állapotában sem bírt volna megemelni 20 kilót sem.
Nehogy már, szopja csak végig, amit bevonzott a Titok című könyvvel.
Ki találta ki ezt a hülye sugdolózós faszságot? Ez most valami új trend? Olyan hangokat hallok a fülesben, mintha a nő egy nedves picsán csámcsogna, közben pedig kegyetlenül nyáladzik. Fúj bazmeg.
Ezt a műfajt úgy hívják, hogy ASMR :D
Amúgy kurva nagy faszság szvsz, de a csajom pl. odavan ezekért a suttogós, dörzsölgetős, matatós faszkodásokért, ezekre szokott elaludni, őt lenyugtatja, ellazítja.
Nálam meg pont az ellenkező a hatás, úgy felbassza az agyamat néhány másodperc is ebből a hülyeségből, hogy utána képtelen vagyok aludni.
Én viszont túlságosan is gyakran. Sőt, sajnos még ez sem igaz, mert a kutyák legalább aranyosak.
Ez kb egy fél évtizede van. A suttogós kurválkodás az csak egy alváltozata, van olyan is ahol pusztán tárgyak hangzásával dolgoznak.
Van akinek bejön, van akinek nem.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Megvagy, Metz Ádám!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Jövő héten. Ma az ügyfélkapus trollt baszom meg. Minden egy folyamat.
Ma KIVÉTELESEN nem lesz troll megbaszás, mert sok a dolga.
Délelőtt ps5 vásárlás, du. 4-kor pedig jön a flokk.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Csak az a baj, hogy penzért adják oda.
A fogyipapirért nem.:-DD
Volt még tavaly decemberben / januárban egy rövid stream, aminek a végén elkezdett suttogni a mikrofonba, azóta is ráz tőle a hideg. "Megbirizgálom a felületed, pezony"
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
óóarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
már halott

Ez kimondottan rosszul öregedett, igaz, Hannes? :D
Bármit csak azt ne. Alapból egy gusztustalan szutyok a gnóm aki nonstop szuszog-prüszköl-fingik-böfög.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Szeremley huba lecsúszása akkor kezdődött amikor snecit megbízta az infós feladatok ellátásával, vegül elszegényedve halt meg. Nacigy adjon munkát bárki is snecinek. És ezzel még hannes is egyetért.
én leírnám, de anyám dübbent, jön a tepsis kocsi.
Ezzel szemben az igazság az, hogy Boros Lászlónét a herbáldíler Lackó hívogatta a kisszobából: ha anyja kipurcan, megörökli a ház harmadát, és mehet Los Angelesbe dagadt zsidó filmproducerek játékszerének. Az egyik ilyen hívása után, állítása szerintem az anyja "megdübbent" a konyhában és ezt sosem fogja megbocsátani a trolloknak.
Ezért piszony kaszablokka jár.
Eladó a hullája? Nem azért akarom megvenni amire gondolnál. XD
minden eladó.
Várd ki 22' tavaszt, majd jól elintézi a sakkfenomén lángelme, hogy elbukjuk a választásokat.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
az a szemüveges csaj nem rossz.
KORRIGÁLTAM, Ytong Márk etnikumának megfelelően.
hát azért hetyetye
Az a Kunhalmi Ágnes mikor még nem kontaktlencsèt használt.
Ez rágalom! A Professzor Úr sosem hord citromsárga láthatósági mellényt!
hát azért hetyetye
azt mondta, 60 éves.
Az más.
csak szarszínűt
és nem mellény
hát azért hetyetye
Laci amúgy miért szólja le Snecit, amikor Endre hozzá képest diploma nélkül is többre jutott? Félreértés ne essék, nem akarom felmagasztalni a gyagyást, de a korábban leírtak alapján ennek a zsíroshajú gyereknek azért bőven magasabbra kellett volna kilőnie magát. Elvégezte az egyetemet is, nem?
hehe
Ezt így, ahogy van, bele kell majd tenni a Kisboros-ultimátum történetét feldolgozó majdani szócikkbe.
Egészen jó sakkozó volt és informatikát is tanult, simán vihette volna valamire, minden esélye megvolt minimum egy tisztes középosztálybeli élethez.
A helyzet viszont az, hogy ebből nem lett semmi. Nem a trollok miatt természetesen, erről vitázni sem érdemes, hanem azért, mert bori a szó klinikai értelmében beteg. Lehetne rákos, vagy szenvedhetne izomsorvadásban, akkor mindenki megértené, hogy miért csak ott tart, ahol, de neki a fejével vannak gondok.
Ne keverjük össze a helyzetét a gyenge képességekkel, vagy a személyiségzavarokkal, amik oly gyakoriak a retardoknál. Bori nem hazudós, lusta, agresszív vagy buta, mint sodika vagy a malac, hanem képzeleg, paranoiás rohamai vannak és képtelen okszerűen gondolkodni.
Ezért egyébként a totális ignorálását tartom etikailag és praktikus okokból is a legjobb megoldásnak.
(A szócikk is irreleváns, le lehetne venni, de ha rájön a roham, pontosan ugyanúgy verné a nyálát itt, mint előtte).
De ő a sikert az abuzált kutyatetemek számában méri.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Lackó a Debreceni Egyetemen szerzett infós bachelor diplomát 2008-ban. Itt elolvasható a szakdolgozata:
docplayer.hu/37132948-Szakdolgozat-boros-laszlo.html
Azon persze lehet vitatkozni, hogy 26 évesen ez mekkora shiker, de egy egészen jó egyetemről van egy piacképes szakmai papírja.
Ha jól olvasom vissza a dolgokat, akkor 2014-ben jelent meg Sodi fórumán fenyegetőzni és trollvadászosat játszani. Ami azt jelenti, hogy akkor már hat éve dolgozhatott volna jó állásban bárhol, ezzel szemben évi 6-8 hónapot majomkodott a szalag mellett, miközben az anyja főzött, mosott, takarított rá.
Kisbuzinak lett volna hat éve a trollok előtt arra, hogy shikeres IT szakember váljon belőle, és kirepüljön a mamahotelből. Azóta eltelt még nyolc. De persze a csúnya trollbácsik és trollnénik a hibásak, nem a here Lackó, akinek nagyon kényelmes a mostani parazita életforma.
Most vagy tényleg flepnis, vagy milyen más oka lehet annak, hogy inkább a Jabilban droidkodik, ahol még a sütemény is drága a kajárdában? LOOOOLLLLLLLLLLLLLL
Jobb ma egy urna, mintha holnap Sittes Sanyi kúrna!
NSZKSZ, viszont én azt nem értem, hogy az az ember, aki képes bemenni egy gyárba minden nap robotolni, miközben ott van a kezében egy versenyképes szakma, nem is hülye hozzá elvileg, akkor miért nem próbálta meg ezt a vonalat?
Élhetne ugyanígy, képzeleghetne, de legalább nem ott szopna abban a negatív szellemi fertőben.
Nem jöttek neki össze az interjúk? Nem is jelentkezett? Nem akar otthonról elköltözni?
hehe
Elvileg az édesanyját ápolja, ha jól emlékszem. Mindenki más elköltözött, ô maradt vele otthon. Ettôl még persze távmunkában programozhatna nyugodtan.
Egy olyan emberről beszélünk, aki őszintén elhitte, hogy zuhanyrózsán és a szomszéd kakasán keresztül kémkednek utána a trollok.
Ha esetleg képes lenne hosszabb távon olyan fokú koncentrációra és munkafegyelemre amit egy komolyabb hozzáadott értéket termelő, értelmiségieket foglalkoztató irodai munka igényel (amit erősen kétlek) akkor is megjelenhetett a fejében valami, ami miatt erővel eltávolította magát ettől a szakmától. Most csak példálózok, ilyeneket soha nem írt, de hiheti azt, hogy az informatikusok mind gonosz zsidók, hogy ő soha nem kapna ilyen állást, mert magas helyen már közbejártak ellene, vagy akár azt, hogy a programozás közben az agya sérülékenyebb a szúratóműholddal szemben. De leginkább minden héten mást.
Nem kell túlbonyolítani a dolgokat. Bori egy elkényeztetett, motiválatlan lófaszjóska, akinek egyetlen célja van az életben, a kisszobában asztrálutazgatni a saját 80's retrovilágában, arról álmodozni, hogy ő michael knight, aki bedajerolt hajjal lekaratéjozza a gonosz bűnözőket, és megdugja a szép nőket.
Lefogadom, hogy csakis a szülei nyomására csinálta végig az etyetyemet, de valójában soha sem érdekelte ez a szakma, és csakis a szülei nyomására hajlandó elmenni néha a dolgozni.
Winkowitch
Sep 02, 2021 21:29:30
Fúj bazdmeg, ha ilyen kenguruzseb lenne a hasamon, összeraknám a pénzt, aztán befizetnék valami plasztikai műtétre. De azt se hiszem el, hogy nem lehetett volna az eredeti kórházban utólag valami megoldást találni erre, csak biztos a doktor bácsi hetyetyézett valamit a kutyaugatásos német nyelven, a Sodi meg már meghaladta azt a kort, hogy németül megtanuljon, így elment mellette a lehetőség. Magára vessen a doktor bácsi, miért nem tanult meg magyarul?!
Hallod púpos! Úgy nézel ki azon a fotón bazdmeg mint egy terhes nő!
ühüm, az... jó lesz
Sep 02, 2021 21:29:30
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 02, 2021 21:29:59
x7)
A fatászpika fénykorában.
Egészen hihetetlen, hogy az utóbbi ~másfél év alatt még ehhez képest is látványos leépülést sikerült produkálnod, Púp. Pedig nehéz elképzelni ennél hitványabb testet, egy naiv ember azt hihetné, hogy ennél nincs lejjebb.
De neked összejött ez is, működött a Titok könyv, bevonzottad. Shiker.
Egészen hihetetlen, hogy az utóbbi ~másfél év alatt még ehhez képest is látványos leépülést sikerült produkálnod, Púp. Pedig nehéz elképzelni ennél hitványabb testet, egy naiv ember azt hihetné, hogy ennél nincs lejjebb.
pfhuu, és a fizikuma mellé még retardált is. Mondjuk, ha Endre egy adonisz lenne, akkor is baszhatná az egészet, amekkora autista, de talán nem lenne szűz.
Örebro
(
x17)
Sep 02, 2021 21:36:17
x17)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 02, 2021 21:39:41
x21)
Nézzük csak:
- Endre enyhén szólva sem mondható külsőleg vonzónak, maximum valami 20-30 éve masszív alkoholista nőnél (Jutka) lenne ezzel a külsővel esélye, de akkor is csak akkor, ha venne neki vodkát.
- Endre szellemileg / financiálisan sincsen a toppon, (soha nem is volt) így az az opció sem reális, hogy a full stack programozói fizetéséből vesz pár sugargirlt, akiket kitartana, cserébe ők lefekszenek vele.
- Endre enyhén szólva sem mondható külsőleg vonzónak, maximum valami 20-30 éve masszív alkoholista nőnél (Jutka) lenne ezzel a külsővel esélye, de akkor is csak akkor, ha venne neki vodkát.
- Endre szellemileg / financiálisan sincsen a toppon, (soha nem is volt) így az az opció sem reális, hogy a full stack programozói fizetéséből vesz pár sugargirlt, akiket kitartana, cserébe ők lefekszenek vele.
tyodika
Sep 02, 2021 21:41:31
Kicsit kondizok és jó lesz ez. Most csak átlagos a kinézet (5/10), de mivel nem vagyok cigány, ezért 6-ost adok magamnak. Na melókeresés, csá
Sep 02, 2021 21:41:31
Sodipatkány
(
x1)
Sep 02, 2021 21:42:27
x1)
"Jó genetikát örököltem. Apám korábban távugró-versenyeket nyert, meg futóversenyeket egyetemistaként."
Sodipatkány
(
x1)
Sep 02, 2021 21:43:01
x1)
Kicsit kondizok és jó lesz ez. Most csak átlagos a kinézet (5/10), de mivel nem vagyok cigány, ezért 6-ost adok magamnak. Na melókeresés, csá
9-est, mert nagy a fütyid
tyodika
Sep 02, 2021 21:43:33
A rokonok elmondása szerint most is lejt néhány bukfencet a kocsmából hazafelé az árokban. Mondjuk évek óta nem hallottam felőle. Sep 02, 2021 21:43:33
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 02, 2021 21:49:40
x1)
Igazából 2017es kép, már a kenguruzseb-plasztika után.
Huszonpár évesen egy paraszthajszálnyival jobban nézett ki.
Ma viszont mérföldekkel szarabbul.
Ásó27
(
x68)
Sep 02, 2021 21:55:08
x68)
Fiatalon is szép volt
Mifaaaaaaaaaaaan
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 02, 2021 21:57:11
x1)
A legdurvább amúgy nem is a tyúkmellű, pókhasú, idomtalan teste és hozzá a spagetti végtagjai, hanem a feje.
Legalább 20%-al nagyobb az indokoltnál, amivel egészen groteszk benyomást kelt.
Egyértelműen a fantasy világok torz, gonosz, ugyanakkor gyenge kis szerencsétlen alávetett teremtményeinek a hasonmása.
Persze azoknak a ravaszsága nélkül, mert még hülye is, mint a fasz.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 02, 2021 21:57:37
x37)
Fúj bazdmeg, ha ilyen kenguruzseb lenne a hasamon, összeraknám a pénzt, aztán befizetnék valami plasztikai műtétre. De azt se hiszem el, hogy nem lehetett volna az eredeti kórházban utólag valami megoldást találni erre, csak biztos a doktor bácsi hetyetyézett valamit a kutyaugatásos német nyelven, a Sodi meg már meghaladta azt a kort, hogy németül megtanuljon, így elment mellette a lehetőség. Magára vessen a doktor bácsi, miért nem tanult meg magyarul?!
Ha nem 35% lenne a testzsírja, akkor közel sem nézne ki ennyire durván a kenguruzseb. Az egy dolog, hogy elvágták a hasizmot, de azt össze is varrták. Viszont a zsír a hegszövet alá nem tudott visszaépülni, mert az hozzánőtt a hasfalhoz, ezért lett ott gyakorlatilag egy 30 centis kráter. Ha kockás lenne Endre hasa, 12-14% testzsírral, akkor max egy hosszúkás benyomódást lehetne látni. Ez nem feltétlenül nem a recskás hibája megint.
Ásó27
(
x68)
Sep 02, 2021 21:58:51
x68)
A trollok tették tönkre a hasát.
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 02, 2021 22:01:12
x37)
Az a durva, hogy ha most elkezdene fogyókúrázni, akkor már valószínűleg lógna a kinyúlt bőre, mivel nagyon hirtelen szedett fel vagy 30 kilót. Olyan kötényhasa lenne, mint néhány szerencsétlenebb genetikájú nőnek egy ikerterhesség után. Tehát számára az egyetlen járható út, ha közel ugyanakkora tömegben pakol fel izmot, mint amennyit lead. Gondolom mondanom sem kell, hogy ennek mennyi az esélye az ő esetében.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 02, 2021 22:03:06
x37)
A trollok tették tönkre a hasát.
Lónak a péniszét. A trollok éveken keresztül mondták neki, hogy menjen el orvoshoz, műttesse meg a pociját. Endre viszont kitalálta, hogy ő hasizomgyakorlatokkal fogja visszapattintani a sérvét. :D :D :D
Ásó27
(
x68)
Sep 02, 2021 22:12:08
x68)
Lónak a péniszét. A trollok éveken keresztül mondták neki, hogy menjen el orvoshoz, műttesse meg a pociját.
Fordított pszichológia volt
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 02, 2021 22:13:05
x1)
Nagyapámnak nyolcvanegy-két évesen volt sérvműtéte, miután rosszul emelte meg a saját maga által összerakott, ~40 kilós őskori hegesztő trafóját.
(Pedig már kapott addigra egy fasza, pehelykönnyű hegesztő invertert, dehát nagyon maradi parasztember volt, egyszer se használta)
Hát mit mondjak, a kórházi és az otthoni sok hetes inaktív lábadozás után, ahogy láttam félmeztelenül kapálni a kertben nyáron, így visszaemlékezve még mindig ezerszer délcegebb alkatú ember volt, mint Púp valaha is.
Mondjuk Endre még a valaha volt legfittebb állapotában sem bírt volna megemelni 20 kilót sem.
Sodipatkány
(
x1)
Sep 02, 2021 22:13:47
x1)
Nem megy neked ez az élet dolog sneci, szerintem engedd el.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 02, 2021 22:17:01
x1)
Nehogy már, szopja csak végig, amit bevonzott a Titok című könyvvel.
tyodika
Sep 02, 2021 22:40:45
Zsidó vagy, a tálibok pedig jó emberek. Ja és te faty a pedofil. Sep 02, 2021 22:40:45
Hüllőfigyelő
Sep 02, 2021 23:03:48
Vigyázat, retard Index-címlap!
index.hu/belfold/2021/09/02/szja-visszaterites-csaladtamogatas-elvalt-szulok-gyerekneveles/
index.hu/belfold/2021/09/02/szja-visszaterites-csaladtamogatas-elvalt-szulok-gyerekneveles/
Sep 02, 2021 23:03:48
linzi fapóleon
(
x8)
Sep 03, 2021 00:25:31
x8)
Üdvözlöm eNDRE, örömmel értesíthetem Önt, hogy adományt kapott vállalkozásának bővítésére és költségeinek fedezésére. 1.900.000 euró adományt adunk Önnek, ha érdekli, válaszoljon most a további részletekért
ticcsfigyelő
Sep 03, 2021 00:27:08
Legjobb ticcs sztrímer, persze csak a bajszos herbálbatman, és méltatlanul sokszor mellőzött fogyatékos sidekickje, májpiktor után!
www.twitch.tv/leynainu
www.twitch.tv/leynainu
Sep 03, 2021 00:27:08
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 03, 2021 00:55:49
x37)
Legjobb ticcs sztrímer, persze csak a bajszos herbálbatman, és méltatlanul sokszor mellőzött fogyatékos sidekickje, májpiktor után!
twitch.tv/leynainu
twitch.tv/leynainu
Ki találta ki ezt a hülye sugdolózós faszságot? Ez most valami új trend? Olyan hangokat hallok a fülesben, mintha a nő egy nedves picsán csámcsogna, közben pedig kegyetlenül nyáladzik. Fúj bazmeg.
ticcsfigyelő
Sep 03, 2021 01:14:13
Ezt a műfajt úgy hívják, hogy ASMR :D
Amúgy kurva nagy faszság szvsz, de a csajom pl. odavan ezekért a suttogós, dörzsölgetős, matatós faszkodásokért, ezekre szokott elaludni, őt lenyugtatja, ellazítja.
Nálam meg pont az ellenkező a hatás, úgy felbassza az agyamat néhány másodperc is ebből a hülyeségből, hogy utána képtelen vagyok aludni.
Sep 03, 2021 01:14:13
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 03, 2021 01:46:54
x37)
És ehhez a szarhoz lehet speciálisan fül alakú mikrofont venni, hogy autentikusan csicsogjon benne a nyál? Nem gyakran szoktam ilyet mondani, de ez a világ a kutyáké lett.
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 03, 2021 06:47:04
x16)
Nem gyakran szoktam ilyet mondani, de ez a világ a kutyáké lett.
Én viszont túlságosan is gyakran. Sőt, sajnos még ez sem igaz, mert a kutyák legalább aranyosak.
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 03, 2021 07:48:25
x9)
Ez kb egy fél évtizede van. A suttogós kurválkodás az csak egy alváltozata, van olyan is ahol pusztán tárgyak hangzásával dolgoznak.
Van akinek bejön, van akinek nem.
Zsíros trollvadász
Sep 03, 2021 07:54:51
Sőt, sajnos még ez sem igaz, mert a kutyák legalább aranyosak.
Megvagy, Metz Ádám!
Sep 03, 2021 07:54:51
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 08:03:40
x136)
Sneci mikor indulsz megvenni?
www.mediamarkt.at/de/product/_sony-playstation%C2%AE5-marvel-s-spider-man-miles-morales-ultimate-edition-1821627.html
www.mediamarkt.at/de/product/_sony-playstation%C2%AE5-marvel-s-spider-man-miles-morales-ultimate-edition-1821627.html
xray
(
x21)
Sep 03, 2021 08:14:41
x21)
mediamarkt.at/de/product/_sony-playstation%C2%AE5-marvel-s-spider-man-miles-morales-ultimate-edition-1821627.html
a hitelkártyák is kiürültek, csóró sodi asodi. mediamarkt.at/de/product/_sony-playstation%C2%AE5-marvel-s-spider-man-miles-morales-ultimate-edition-1821627.html
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 08:15:19
x136)
sodika
Banki Tanácsadó Segítséget kérek. Akkor ezek szerint azért nincs meg a PS5
mediamarkt.at
Lint, belváros
Amint itt lesz raktáron, aznap költök el rá 750 eurót.
Aznap.
Banki Tanácsadó Segítséget kérek. Akkor ezek szerint azért nincs meg a PS5
mediamarkt.at
Lint, belváros
Amint itt lesz raktáron, aznap költök el rá 750 eurót.
Aznap.
Szeptemberi felpörgés
Sep 03, 2021 08:16:02
Sep 03, 2021 08:16:02
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 08:17:01
x136)
Sneci van raktáron ps5 linz belvárosában a mediamarktban.
Indítsd a ps5 vásárlós streamet.
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 08:19:13
x136)
Ma KIVÉTELESEN nem lesz troll megbaszás, mert sok a dolga.
Délelőtt ps5 vásárlás, du. 4-kor pedig jön a flokk.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 03, 2021 08:20:40
x8)
Sneci van raktáron ps5 linz belvárosában a mediamarktban.
Csak az a baj, hogy penzért adják oda.
A fogyipapirért nem.:-DD
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 08:21:51
x136)
"Amint itt lesz raktáron, aznap költök el rá 750 eurót.
Aznap."
Sneci AZNAP van hahó!
Vedd elő a 750 euródat is irány a mediamarkt.
Aznap."
Sneci AZNAP van hahó!
Vedd elő a 750 euródat is irány a mediamarkt.
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 08:29:46
x136)
sodika
PS5 akkor lesz, ha raktáron lesz.
4K TV csak másfél hónap múlva.
Új kamera meg csak nyáron.
Feb 04, 2021 14:58:12
PS5 akkor lesz, ha raktáron lesz.
4K TV csak másfél hónap múlva.
Új kamera meg csak nyáron.
Feb 04, 2021 14:58:12
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 08:32:46
x136)
Szép tervek voltak sneci. Ps5, 4k tv, új kamera. De ugye csóró vagy, nem lesz egyik sem.:)
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 08:34:09
x136)
"Engem nem vesz meg asodi brühühü"- így sír a ps5 a linzi mediamarkt raktárában.
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 08:36:42
x136)
Kisrühes bosszantsd fel a trollokat, adjál pénzt snecinek ps5-re. Búcsúküldés wu-n most!
Szófodáteláfászódáte
Sep 03, 2021 08:46:54
Endre! Megvan a tuti ötlet ami foshni fogja: legyél ASMR streamer! A rohadó fogcsonkok közt szörcsögő nyál hangjára özönleni fognak a nézők!!!
dik more
Sep 03, 2021 08:46:54
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 03, 2021 09:54:42
x21)
Endre! Megvan a tuti ötlet ami foshni fogja: legyél ASMR streamer! A rohadó fogcsonkok közt szörcsögő nyál hangjára özönleni fognak a nézők!!!
Volt még tavaly decemberben / januárban egy rövid stream, aminek a végén elkezdett suttogni a mikrofonba, azóta is ráz tőle a hideg. "Megbirizgálom a felületed, pezony"
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 10:07:43
x45)
Fiatalon is szép volt
óóarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
már halott
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 10:14:00
x45)
6-3, nyasgem télen nyáron puskás keci.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 03, 2021 10:17:00
x21)
gobesug
(
x30)
Sep 03, 2021 10:17:17
x30)

gobesug
(
x30)
Sep 03, 2021 10:18:26
x30)
Üdvözlöm. A nevem Kiss Endre Farkas.
Hogy van?
Én remekül, és nagyon remélem, hogy sokak után Önnek is a segítségére tudok lenni. Ezen az oldalon betekintést engedek az elmúlt évtizedet átölelő szakmai múltamba.
Ha megenged egy tanácsot, az Ön helyében olyan emberre bíznám az informatikai feladataimat, aki az üzleti élet sok ismert szereplőjének elismerését vívta már ki. Ezek az üzletemberek pontosan tisztában vannak vele, hogy a megfelelő szakértő kiválasztásán súlyos milliók múlhatnak. Talán a 100 leggazdagabb magyar között lévő Szeremley Huba, és mások elégedett választását követve Ön sem tévedhet túl nagyot.
Hogy van?
Én remekül, és nagyon remélem, hogy sokak után Önnek is a segítségére tudok lenni. Ezen az oldalon betekintést engedek az elmúlt évtizedet átölelő szakmai múltamba.
Ha megenged egy tanácsot, az Ön helyében olyan emberre bíznám az informatikai feladataimat, aki az üzleti élet sok ismert szereplőjének elismerését vívta már ki. Ezek az üzletemberek pontosan tisztában vannak vele, hogy a megfelelő szakértő kiválasztásán súlyos milliók múlhatnak. Talán a 100 leggazdagabb magyar között lévő Szeremley Huba, és mások elégedett választását követve Ön sem tévedhet túl nagyot.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 03, 2021 10:20:38
x37)
Hogy van?
Hogy van?
Ez kimondottan rosszul öregedett, igaz, Hannes? :D
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 03, 2021 10:20:48
x9)
Bármit csak azt ne. Alapból egy gusztustalan szutyok a gnóm aki nonstop szuszog-prüszköl-fingik-böfög.
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 10:29:01
x136)
Kisrühes, a dübbenő ukrán kurva anyádat, hol a mai frissítés?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 03, 2021 10:32:23
x38)
Bizony, zsíros hajú incel korcs, M. László nagyon ideges, hogy nem tudott még ma nevetni rajtad! Dolgozz, csicska!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 10:37:05
x136)
Hogy van?
Hogy van?
Szeremley huba lecsúszása akkor kezdődött amikor snecit megbízta az infós feladatok ellátásával, vegül elszegényedve halt meg. Nacigy adjon munkát bárki is snecinek. És ezzel még hannes is egyetért.
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 10:42:34
x45)
huba, nem lesz többet kuba.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Sep 03, 2021 10:46:30
x4)
Valaki leírná nekem kisfosos "dübben" kifejezésének kontextusát? Hogy került elő és mit akar jelenteni?
A hangulat jóindulatú és tréfás
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 10:55:37
x45)
Valaki leírná nekem kisfosos "dübben" kifejezésének kontextusát? Hogy került elő és mit akar jelenteni?
Zsírológus
Sep 03, 2021 11:00:06
Állítása szerint anyját a trollok folyamatosan zaklatták telefonon.Ezzel szemben az igazság az, hogy Boros Lászlónét a herbáldíler Lackó hívogatta a kisszobából: ha anyja kipurcan, megörökli a ház harmadát, és mehet Los Angelesbe dagadt zsidó filmproducerek játékszerének. Az egyik ilyen hívása után, állítása szerintem az anyja "megdübbent" a konyhában és ezt sosem fogja megbocsátani a trolloknak.
Sep 03, 2021 11:00:06
Zsirológus
Sep 03, 2021 11:06:38
Dübben, megdübben (ige)
1: valamire rácsodálkozni. Lackó dübbent, mert megint emelték a sütemények árát a trollok a jabil kajárdában.
2: szívhűdést kap
Lackó anyja majdnem megdübbent, amikor 17 doboz brain boostert talált autista fiának szobájában.
1: valamire rácsodálkozni. Lackó dübbent, mert megint emelték a sütemények árát a trollok a jabil kajárdában.
2: szívhűdést kap
Lackó anyja majdnem megdübbent, amikor 17 doboz brain boostert talált autista fiának szobájában.
Sep 03, 2021 11:06:38
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 11:06:54
x45)
én ugy utáltam azt a beszélő kocsis szar gatyi sorozatot.
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 11:08:27
x136)
én ugy utáltam azt a beszélő kocsis szar gatyi sorozatot.
Ezért piszony kaszablokka jár.
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 11:10:17
x136)
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 11:12:14
x45)
minden eladó.
Zsirológus
Sep 03, 2021 11:19:38
Nem fogom "hagyni a faszba" azt a szócikket, ahogy ő mondja, mert ha hagynám, azzal azt üzenném, hogy velem bármit meg lehet tenni, engem bárhogy el lehet taposni, engem bárhogy meg lehet alázni, mert úgyis tűröm. Nem fogom!
Ceterum censeo: Az augusztusi felpörgés elmaradása miatt kijelenthető, hogy kisboros egy csicska, akivel bármit meg lehet tenni. Sep 03, 2021 11:19:38
Ásó27
(
x68)
Sep 03, 2021 11:23:42
x68)
Ha nem lesz a nap végén fotó az új PS5-ről a kezedben Endre, akkor megint győzni fognak a trollok. Mint mindig.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 03, 2021 11:27:12
x1)
Ceterum censeo: Az augusztusi felpörgés elmaradása miatt kijelenthető, hogy kisboros egy csicska, akivel bármit meg lehet tenni.
Várd ki 22' tavaszt, majd jól elintézi a sakkfenomén lángelme, hogy elbukjuk a választásokat.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 03, 2021 11:32:56
x1)
Én már meg is gondoltam magam, mégsem indulok a tiszavasvári képviselői posztért.
Teljesen esélytelen, Bori minden lépésemre fel van készülve.
Sakk-matt.
Teljesen esélytelen, Bori minden lépésemre fel van készülve.
Sakk-matt.
tyodika
Sep 03, 2021 11:38:08
Lehet azért nem veszem meg a PS5-öt, mert olyan jól állok anyagilag.
Sep 03, 2021 11:38:08
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 03, 2021 11:49:05
x37)
Endre, téged miért érdekel, mennyi a magyar átlagfizetés? Mikor itthon voltál, soha nem tudtál annyit kiskálázni.
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 12:12:55
x45)
ps7 kell asodinak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!az 5 kommmersz.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Sep 03, 2021 12:14:19
x5)
Azért megnéznék egy olyan vádemelést amibe olyanok vannak írva hogy pl:
Nyilvános faszkiverő nevű vádlott 9673 rendbeli becsületsértés,
Töppedt buzigolyók nevű vádlott 9650 rendbeli becsületsértés stb.. mennyi vádpont jöhetett össze ennyi év alatt ?:)))) Endre meg menne egy ducato-nyi papírral kiszínezett bekarikázott screenshootokkal :)))
Nyilvános faszkiverő nevű vádlott 9673 rendbeli becsületsértés,
Töppedt buzigolyók nevű vádlott 9650 rendbeli becsületsértés stb.. mennyi vádpont jöhetett össze ennyi év alatt ?:)))) Endre meg menne egy ducato-nyi papírral kiszínezett bekarikázott screenshootokkal :)))
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 03, 2021 12:18:06
x38)
Felsírok, annyira rossz itt az ágyneműtartóban. Zsír, te az a gyalog vagy, akit en passant ütök le. Nem is érted, hogy mi történik, nagy pofával lépsz előre kettőt, nincs előtted senki, de mégis beszopod!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ásó27
(
x68)
Sep 03, 2021 12:19:58
x68)
Azt hazudta Endre a púpfalon, hogy nincs a linzi media marktban PS5.
Mifaaaaaaaaaaaan
Puha Slag
(
x7)
Sep 03, 2021 12:23:42
x7)
Fiatalon is szép volt
Puha Slag
(
x7)
Sep 03, 2021 12:24:13
x7)
Micsoda tartása volt már anno is
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Ásó27
(
x68)
Sep 03, 2021 12:30:12
x68)
Nem kell az a PS5 Endre, mindenki tudta, hogy hazudtál arról, hogy megveszed valaha is. Maximum majd beszámítod 3000 euróért Márknak, ha odabasz eléd egy használt szart.
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 12:34:33
x45)
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 03, 2021 12:35:42
x6)
Nem kell az a PS5 Endre, mindenki tudta, hogy hazudtál arról, hogy megveszed valaha is. Maximum majd beszámítod 3000 euróért Márknak, ha odabasz eléd egy használt LOPOTT szart.
KORRIGÁLTAM, Ytong Márk etnikumának megfelelően.
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 03, 2021 12:54:43
x19)
Az a Kunhalmi Ágnes mikor még nem kontaktlencsèt használt.
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 12:55:35
x136)
Broni mesélj mi volt a jáccin!!!!
444.hu/2021/09/03/13-eves-lanyt-probalt-megeroszakolni-egy-33-eves-roman-ferfi
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 03, 2021 13:03:38
x6)
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 13:04:58
x45)
azt mondta, 60 éves.
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 13:05:35
x136)
azt mondta, 60 éves.
Az más.
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 13:06:01
x45)
csak szarszínűt
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 13:17:54
x136)
trendbeli garázdaság
Sep 03, 2021 13:18:27
Pár szót a trollok által tönkretett életekről.
Proland már bőven azelőtt, hogy a fórumra talált volna, saját bevallása szerint is impotens volt. Már volt előzetesben Babika bántalmazása miatt, felfüggővel jött ide arcoskodni. A vidéki, vallástörténeti büfészakról már rég kibukott, munkanélküli alkoholistaként tengette az életét a gyerekszobában.
Mielőtt a legelső bejegyzését leírta volna a blogján, Sodikának már régen púpja nőtt az ellógott gyógytesitől és a mozgásszegény, gép előtt arcoskodó életmódtól. Már túl volt a diákhitel felvételén, amit kütyükre tapsolt el, és a BKV-s tartozásokat sem a trollok intézték neki. Ekkorra már eljátszotta a hárommilliós nagyanyai örökségét Sas tanárúrral. Emiatt zsidó létére elkezdett rokonszenvezni az antiszemita, náci söpredékkel. Már bőven bukdácsolt az egyetem alatt, ezen kívül már akkoriban is egy nárcisztikus, szociopata idióta volt, aki masztipartys kommentet írt, és faszverő videókat töltött fel a netre, és náci, gyűlölködő kontetettel szemetelte tele azt. A Szetey-montázs után az egész ország megismerhette a torz, fasiszta hülyegyereket, és ekkor a fórum még a kanyarban sem volt.
Korokkó útját már régen kiadta Melcsike, tartósan munkanélküli és impotens volt hosszú évek óta, felvette a banánozós videót, japán lolitapornót tartott a lakásában, ahova a kisgyereke járt, a rendőrség már pedofília gyanújával egyszer lefoglalta a számítógépét, és súlyos, rágalmazó, náci, gyűlölködő kontentet töltött fel a netre. Az első felesége eltüntetéséről pedig ne is beszéljünk.
Flódnis nem tett szakorvosi vizsgát, ezért gyógyszerügynökként kénytelen dolgozni, amire biztosan nem a trollok beszélték rá. Ahogy nem a trollok miatt szakadt meg a kapcsolata a családjával és a gyerekeivel sem, akik szóba sem állnak vele, és hallani sem akarnak róla. Az is biztos, hogy nem a snecológus professzorok suttogták a fülébe, hogy cigányfasz reményében mocskolja be a brutálisan meggyilkolt Bándy Kata emlékét. Ahogy biztosan nem a trollok kérték meg rá, hogy minden oltásellenes, konteós, náci baromsághoz adja az arcát.
A röfit sem a trollok hergelték bele abba, hogy monitort lopjon a demo partyról, gyerekekkel szemben önbíráskodjon, és súlyos adócsalásba keveredjen, amiért csúnyán megbaszta a mai NAV elődje, az APEH. A nárcisztikus személyiségzavara és hiperagresszív, komplexusos énje miatt került több köztörvényes ügy közepébe, ismerte őt meg az ország náci hulladékként, aki végül még a szélsőjobbnál is elásta magát. Ehhez mind semmi köze a trolloknak, ahogy ahhoz sem, hogy köztörvényes bűnözőként elmenekült az országból, mint a zámolyi cigányok. Sőt, nem mi kértük meg arra sem, hogy munka és szakmai fejlődős helyett tarhálás, lopás, csalás és garázdaság legyen a programja.
És végül Lackó. Mielőtt a nyolcvanas-kilencvenes évek VHS-korszakában megragadt gyernőtt a Gyerekjáték filmek gyilkos babája után Chuckynak és Mörderpuppénak elnevezve magát elkezdett itt arcoskodni, már legalább egy évtizede gyerekszobalakó szalagdroidként szívta a családja vérét. Hiába taníttatták, hiába szerzett infós diplomát, odáig nem jutott el, hogy eltakarodjon a szakmájában dolgozni, és albérletbe költözzön. Ehelyett harminc pluszos incelként elkezdett számára ismeretlen emberekkel arcoskodni. Az a Lackó, akit Tiszafaszomban már eleve páriaként kezeltek, miután az élő fába is belekötött, de mivel idióta, mindig le is bukott, aztán nem győzte a családja bevédeni. A srác már teljesen lenullázta az életét, mielőtt egyáltalán a sencológusok megtudták volna, hogy létezik. Sehol nem volt még a szócikk, amikorra neki már saját trolljai voltak Eszmeralda és Szabó Judit képében. Akik persze lehet, hogy ugyanaz a személy, sőt, az is lehet, hogy csak Lackó bomlott elméjének szüleményei.
Lehetne még folytatni a sort a többszörösen elítélt bűnöző Balogh Bélával, a munkaundoros, diagnosztizált elmebeteg RGL-lel, a kitartott, buta, náci prosti Takács Rózsával, de igazából minden retardról le lehet írni, hogy saját magának ásta a gödröt. Jó tanácsot egyik sem fogad meg, csak arcoskodik és kaffog a világra, mert természetesen csak a körülmények áldozatai, ők sosem tehetnek semmiről.
Jobb ma egy urna, mintha holnap Sittes Sanyi kúrna!
Proland már bőven azelőtt, hogy a fórumra talált volna, saját bevallása szerint is impotens volt. Már volt előzetesben Babika bántalmazása miatt, felfüggővel jött ide arcoskodni. A vidéki, vallástörténeti büfészakról már rég kibukott, munkanélküli alkoholistaként tengette az életét a gyerekszobában.
Mielőtt a legelső bejegyzését leírta volna a blogján, Sodikának már régen púpja nőtt az ellógott gyógytesitől és a mozgásszegény, gép előtt arcoskodó életmódtól. Már túl volt a diákhitel felvételén, amit kütyükre tapsolt el, és a BKV-s tartozásokat sem a trollok intézték neki. Ekkorra már eljátszotta a hárommilliós nagyanyai örökségét Sas tanárúrral. Emiatt zsidó létére elkezdett rokonszenvezni az antiszemita, náci söpredékkel. Már bőven bukdácsolt az egyetem alatt, ezen kívül már akkoriban is egy nárcisztikus, szociopata idióta volt, aki masztipartys kommentet írt, és faszverő videókat töltött fel a netre, és náci, gyűlölködő kontetettel szemetelte tele azt. A Szetey-montázs után az egész ország megismerhette a torz, fasiszta hülyegyereket, és ekkor a fórum még a kanyarban sem volt.
Korokkó útját már régen kiadta Melcsike, tartósan munkanélküli és impotens volt hosszú évek óta, felvette a banánozós videót, japán lolitapornót tartott a lakásában, ahova a kisgyereke járt, a rendőrség már pedofília gyanújával egyszer lefoglalta a számítógépét, és súlyos, rágalmazó, náci, gyűlölködő kontentet töltött fel a netre. Az első felesége eltüntetéséről pedig ne is beszéljünk.
Flódnis nem tett szakorvosi vizsgát, ezért gyógyszerügynökként kénytelen dolgozni, amire biztosan nem a trollok beszélték rá. Ahogy nem a trollok miatt szakadt meg a kapcsolata a családjával és a gyerekeivel sem, akik szóba sem állnak vele, és hallani sem akarnak róla. Az is biztos, hogy nem a snecológus professzorok suttogták a fülébe, hogy cigányfasz reményében mocskolja be a brutálisan meggyilkolt Bándy Kata emlékét. Ahogy biztosan nem a trollok kérték meg rá, hogy minden oltásellenes, konteós, náci baromsághoz adja az arcát.
A röfit sem a trollok hergelték bele abba, hogy monitort lopjon a demo partyról, gyerekekkel szemben önbíráskodjon, és súlyos adócsalásba keveredjen, amiért csúnyán megbaszta a mai NAV elődje, az APEH. A nárcisztikus személyiségzavara és hiperagresszív, komplexusos énje miatt került több köztörvényes ügy közepébe, ismerte őt meg az ország náci hulladékként, aki végül még a szélsőjobbnál is elásta magát. Ehhez mind semmi köze a trolloknak, ahogy ahhoz sem, hogy köztörvényes bűnözőként elmenekült az országból, mint a zámolyi cigányok. Sőt, nem mi kértük meg arra sem, hogy munka és szakmai fejlődős helyett tarhálás, lopás, csalás és garázdaság legyen a programja.
És végül Lackó. Mielőtt a nyolcvanas-kilencvenes évek VHS-korszakában megragadt gyernőtt a Gyerekjáték filmek gyilkos babája után Chuckynak és Mörderpuppénak elnevezve magát elkezdett itt arcoskodni, már legalább egy évtizede gyerekszobalakó szalagdroidként szívta a családja vérét. Hiába taníttatták, hiába szerzett infós diplomát, odáig nem jutott el, hogy eltakarodjon a szakmájában dolgozni, és albérletbe költözzön. Ehelyett harminc pluszos incelként elkezdett számára ismeretlen emberekkel arcoskodni. Az a Lackó, akit Tiszafaszomban már eleve páriaként kezeltek, miután az élő fába is belekötött, de mivel idióta, mindig le is bukott, aztán nem győzte a családja bevédeni. A srác már teljesen lenullázta az életét, mielőtt egyáltalán a sencológusok megtudták volna, hogy létezik. Sehol nem volt még a szócikk, amikorra neki már saját trolljai voltak Eszmeralda és Szabó Judit képében. Akik persze lehet, hogy ugyanaz a személy, sőt, az is lehet, hogy csak Lackó bomlott elméjének szüleményei.
Lehetne még folytatni a sort a többszörösen elítélt bűnöző Balogh Bélával, a munkaundoros, diagnosztizált elmebeteg RGL-lel, a kitartott, buta, náci prosti Takács Rózsával, de igazából minden retardról le lehet írni, hogy saját magának ásta a gödröt. Jó tanácsot egyik sem fogad meg, csak arcoskodik és kaffog a világra, mert természetesen csak a körülmények áldozatai, ők sosem tehetnek semmiről.
Sep 03, 2021 13:18:27
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 03, 2021 13:18:51
x6)
csak szarszínűt
és nem mellény
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 03, 2021 13:23:04
x21)
Fórizs amúgy köszöni szépen, egész jól megél a nála nagyobb retardokból / konteósokból. Endre hozzá képest még a kanyarban sincs.
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 03, 2021 13:26:58
x7)
Laci amúgy miért szólja le Snecit, amikor Endre hozzá képest diploma nélkül is többre jutott? Félreértés ne essék, nem akarom felmagasztalni a gyagyást, de a korábban leírtak alapján ennek a zsíroshajú gyereknek azért bőven magasabbra kellett volna kilőnie magát. Elvégezte az egyetemet is, nem?
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 03, 2021 13:32:20
x1)
Pár szót a trollok által tönkretett életekről.
Ezt így, ahogy van, bele kell majd tenni a Kisboros-ultimátum történetét feldolgozó majdani szócikkbe.
Dr. Csernus
Sep 03, 2021 13:38:12
Egészen jó sakkozó volt és informatikát is tanult, simán vihette volna valamire, minden esélye megvolt minimum egy tisztes középosztálybeli élethez.
A helyzet viszont az, hogy ebből nem lett semmi. Nem a trollok miatt természetesen, erről vitázni sem érdemes, hanem azért, mert bori a szó klinikai értelmében beteg. Lehetne rákos, vagy szenvedhetne izomsorvadásban, akkor mindenki megértené, hogy miért csak ott tart, ahol, de neki a fejével vannak gondok.
Ne keverjük össze a helyzetét a gyenge képességekkel, vagy a személyiségzavarokkal, amik oly gyakoriak a retardoknál. Bori nem hazudós, lusta, agresszív vagy buta, mint sodika vagy a malac, hanem képzeleg, paranoiás rohamai vannak és képtelen okszerűen gondolkodni.
Ezért egyébként a totális ignorálását tartom etikailag és praktikus okokból is a legjobb megoldásnak.
(A szócikk is irreleváns, le lehetne venni, de ha rájön a roham, pontosan ugyanúgy verné a nyálát itt, mint előtte).
Sep 03, 2021 13:38:12
Sodipatkány
(
x1)
Sep 03, 2021 13:38:29
x1)
De ő a sikert az abuzált kutyatetemek számában méri.
xray
(
x21)
Sep 03, 2021 13:44:31
x21)
pont az utolsó mondatod miatt a szócikk maradására voksolok. kétszer le lett szedve, ugyanazt folytatta. A helyzet viszont az, hogy ebből nem lett semmi. Nem a trollok miatt természetesen, erről vitázni sem érdemes, hanem azért, mert bori a szó klinikai értelmében beteg. Lehetne rákos, vagy szenvedhetne izomsorvadásban, akkor mindenki megértené, hogy miért csak ott tart, ahol, de neki a fejével vannak gondok.
trendbeli garázdaság
Sep 03, 2021 13:44:40
Lackó a Debreceni Egyetemen szerzett infós bachelor diplomát 2008-ban. Itt elolvasható a szakdolgozata:
docplayer.hu/37132948-Szakdolgozat-boros-laszlo.html
Azon persze lehet vitatkozni, hogy 26 évesen ez mekkora shiker, de egy egészen jó egyetemről van egy piacképes szakmai papírja.
Ha jól olvasom vissza a dolgokat, akkor 2014-ben jelent meg Sodi fórumán fenyegetőzni és trollvadászosat játszani. Ami azt jelenti, hogy akkor már hat éve dolgozhatott volna jó állásban bárhol, ezzel szemben évi 6-8 hónapot majomkodott a szalag mellett, miközben az anyja főzött, mosott, takarított rá.
Kisbuzinak lett volna hat éve a trollok előtt arra, hogy shikeres IT szakember váljon belőle, és kirepüljön a mamahotelből. Azóta eltelt még nyolc. De persze a csúnya trollbácsik és trollnénik a hibásak, nem a here Lackó, akinek nagyon kényelmes a mostani parazita életforma.
Most vagy tényleg flepnis, vagy milyen más oka lehet annak, hogy inkább a Jabilban droidkodik, ahol még a sütemény is drága a kajárdában? LOOOOLLLLLLLLLLLLLL
Sep 03, 2021 13:44:40
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 03, 2021 13:44:58
x7)
NSZKSZ, viszont én azt nem értem, hogy az az ember, aki képes bemenni egy gyárba minden nap robotolni, miközben ott van a kezében egy versenyképes szakma, nem is hülye hozzá elvileg, akkor miért nem próbálta meg ezt a vonalat?
Élhetne ugyanígy, képzeleghetne, de legalább nem ott szopna abban a negatív szellemi fertőben.
Nem jöttek neki össze az interjúk? Nem is jelentkezett? Nem akar otthonról elköltözni?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 03, 2021 13:53:09
x37)
Elvileg az édesanyját ápolja, ha jól emlékszem. Mindenki más elköltözött, ô maradt vele otthon. Ettôl még persze távmunkában programozhatna nyugodtan.
Dr. Csernus
Sep 03, 2021 13:54:47
Egy olyan emberről beszélünk, aki őszintén elhitte, hogy zuhanyrózsán és a szomszéd kakasán keresztül kémkednek utána a trollok.
Ha esetleg képes lenne hosszabb távon olyan fokú koncentrációra és munkafegyelemre amit egy komolyabb hozzáadott értéket termelő, értelmiségieket foglalkoztató irodai munka igényel (amit erősen kétlek) akkor is megjelenhetett a fejében valami, ami miatt erővel eltávolította magát ettől a szakmától. Most csak példálózok, ilyeneket soha nem írt, de hiheti azt, hogy az informatikusok mind gonosz zsidók, hogy ő soha nem kapna ilyen állást, mert magas helyen már közbejártak ellene, vagy akár azt, hogy a programozás közben az agya sérülékenyebb a szúratóműholddal szemben. De leginkább minden héten mást.
Sep 03, 2021 13:54:47
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 03, 2021 13:54:58
x1)
Nem kell túlbonyolítani a dolgokat. Bori egy elkényeztetett, motiválatlan lófaszjóska, akinek egyetlen célja van az életben, a kisszobában asztrálutazgatni a saját 80's retrovilágában, arról álmodozni, hogy ő michael knight, aki bedajerolt hajjal lekaratéjozza a gonosz bűnözőket, és megdugja a szép nőket.
Lefogadom, hogy csakis a szülei nyomására csinálta végig az etyetyemet, de valójában soha sem érdekelte ez a szakma, és csakis a szülei nyomására hajlandó elmenni néha a dolgozni.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 03, 2021 13:57:01
x38)
Amíg az anyja tömi tejbegrízzel, addig nem akar változtatni az életén. Nincs rá igénye. Ezért sem ment el informatikusnak, mert akkor el kellett volna költöznie egy nagyobb városba albérletbe. Inkább a szalag mellett robotol, hogy otthon maradhasson. A nagy kaland az volt, hogy villamosra ült!!! Sok pénzt tennék arra is, hogy az etyetemet is csak azért végezte el, mert a szülei baszogatták vele. A háta közepére kívánta a bejárást, a szocializálódást, és azt a konstans félelmet, hogy ahogy diplomája lesz, el fogják tőle várni, hogy végezzen értelmes munkát és álljon a saját lábára. Ezért alakította ki a környezetében a "félbolond Lackó" képet magáról, hogy ezek az elvárások eltűnjenek. Az apja nem volt otthon, hogy helyrepofozza, az anyja pedig valószínűleg egy sodrófához mérhető intelligenciával rendelkezik. Így úszta meg Lackó a felnőtté válást. Azóta eltelt 20 év, és a lehetősége is elúszott ennek. Amíg meleg a tejbegríz, addig nem is lesz semmilyen változás. Helyette van időpocsékoló pótcselekvésnek a trollozás, ami azért jó, mert így már ránk is lehet fogni az egészet, a tulok anyja meg el is hiszi neki. Az apja már rég lemondott róla, különben nem ez lenne a helyzet. A valóság akkor fog beütni, amikor az anyját elviszi egy dübbenés, és ki lesz baszva a házból. Azt ne gondolja senki komolyan, hogy majd az apja fogja istápolni, szerintem a nyugdíjas éveit is Németországban fogja tölteni, eladja a házat, elosztja a pénzt a gyerekek között, aztán mindenki oldja meg az életét. Jó buli lesz ez, Lackó!
Ez a kifogás, hogy az anyját ápolja egy vicc. Mit ápol rajta? Az anyja vezeti a háztartást, ő vásárol be, ő főz, ő takarít, ő törli ki a kis Lackómackó valagát is. Ha nem élősködne rajta ez a korcs fattya, sokkal jobb élete lenne. Ezt az egészet zsír találta ki, egy újabb kifogás. Az pedig, hogy nem teljesen százas, egy marék bogyóval megoldható lenne. Ja, és ha dolgozna, akkor nem lenne ideje az asztrálutazásokra sem. Egy marék bogyó, önellátó életmód, munkahely. Ez a gyógyír a zsírproblémára. Vagy a dögkút.
Ez a kifogás, hogy az anyját ápolja egy vicc. Mit ápol rajta? Az anyja vezeti a háztartást, ő vásárol be, ő főz, ő takarít, ő törli ki a kis Lackómackó valagát is. Ha nem élősködne rajta ez a korcs fattya, sokkal jobb élete lenne. Ezt az egészet zsír találta ki, egy újabb kifogás. Az pedig, hogy nem teljesen százas, egy marék bogyóval megoldható lenne. Ja, és ha dolgozna, akkor nem lenne ideje az asztrálutazásokra sem. Egy marék bogyó, önellátó életmód, munkahely. Ez a gyógyír a zsírproblémára. Vagy a dögkút.
86 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Loptam