Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Hogy milyen tudata? Egy téves "nagy fütyim van" tudata.
Ez minden esetben így volt, amikor ide jöttek elmondani, hogy ők mennyire az élet császárai. Először mindig segítettünk nekik visszajutni a valóságba, majd egy-két segítőkészebb trolléga a gyakorlatba is könnyen átültethető tanácsokkal segítette őket, amit persze nem fogadtak meg soha.
Tulajdonképpen mindegyik azért tart részben ott ahol, mert ahelyett, hogy egy pillanatra is átgondolta volna, amit itt olvas örjöngeni, meg bosszút forralni kezdett. Persze nyilván aki ahhoz is hülye, hogy egy hétköznapját kivitelezze, annak nem nagyon működnek a bosszúhadjáratai sem. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Baccpapuccsal jól megpicsázta a részeg disznó Endré
〄
Engem ezzel most nem leptél meg, mivel évek óta hajtogatom, hogy azt vetítitek ki másra (énrám, sodira, k.rolandra stb.), ami rátok jellemző. De ne érezd magad egyedül, mert van rá egy ötösöm, nem csak neked van erről papírod az itteni haverjaid közül.
Az igazi kérdés szerintem az, hogy kik a fórumon a pedofilok?
A héten valamelyik nap elmegyek a postára, kutyabaszó, hogy feladjam anyádnak ajánlott levélben a kinyomtatott blogbejegyzéseidet.
Szerintem beszélj vele, és töredelmesen valld be, hogy miket művelsz a kisszobában, amikor nem látja, ne érje nagyon váratlanul, és dübbenés legyen megint.
Alig várom, hogy megjöjjön. Düb-düb.
De de reméld, hogy Sándor urológiai jellegű beavatkozását ettől meg fogod úszni. Mert nem fogod.
Már vagy 6 éve nyomod a nevetséges, üres fenyegetőzéseidet, ennyi idő alatt még odáig sem jutottál el, hogy akár csak egyetlen trollt doxxolj, nemhogy elmenj a rendőrségre.
Egy tehetetlen nyomorult senki vagy.
Figyelj te elmebeteg!
Nem szívesen kerülök miattatok börtönbe. Nem is fogok.
Viszont nekem is van tűréshatárom.
Ahogy a 10 éve tartó zaklatásaitokra, valamint a szócikkben összehordott hazugságaitokra reagálok, csak a hülye bomlott agyatokban elmebetegség.
Miközben ti vallottátok itt be tegnap egymás után, hogy nektek valóban van papírotok arról, hogy dilinyósok vagytok.
NEKEM NINCS! Érted bazdmeg?
Biztos van itt orvos troll is. Nemde, xray?! Mondjad neki, hogy nézzen utána.
Nem én vagyok elmebeteg, hanem ti vagytok azok.
És nem Sodi a pedofil, hanem azok is ti vagytok.
Az enyhe depresszió és a bizonytalanság az ember saját képességeiben és döntéseiben nem elmebetegség.
Az elmebetegség az az hogy 10 éve feljársz egy fórumra ahol nem látnak szívesen és többször megmondták ha nem jössz ide akkor őket nem is érdekli a tyúkszaros életed.
Blogot mikor rakod vissza?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Most aztán jól megmondtad...
Te meg menj a kurva anyádba!
Vidd magaddal Zulut is a Sodipédiájával és a rólam írt szócikkével együtt, és basszátok meg a kurva anyátokat!
Mi nem tetszik? Ez a te életed, kutyabaszó, ráadásul te magad alakítottad így.
A Sodipédia pedig marad, a rólad írt szócikk marad, és senki nem bassza meg a kurva anyját, téged kivéve.
Mert miféle beteges viszony fűz téged anyádhoz, hogy 40 évesen még mindig vele laksz?
Ugye amikor asztrálutazgatsz, és meguntad a trollozást, benézel anyád hálószobájába is?
Pár napja még volt bosszúálló blog is, ahol be lett ígérve a troll-excel.
Szerintem már ezt is letagadná.
Nem túl következetes a zsíroshajú kutyabaszó.
Ahogy a 10 éve tartó zaklatásaitokra, valamint a szócikkben összehordott hazugságaitokra reagálok, csak a hülye bomlott agyatokban elmebetegség.
De nem reagálsz kisrühes, beírtad szinte mindenre, hogy "erre nem is reagálok" és azt, hogy "majd jövő héten", utána meg törölted az egész blogot :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
A magát kurva okosnak gondoló sakkjátékos úgy építette fel a trollok elleni stratégiáját, hogy azt gondolta, a szar blogját nem fogjuk felhasználni ellene. Aztán rájött, hogy mégis, és privátba tette. Most démoncimbivel ketten olvasgatják a hazugságait.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Persze, pont akkor amikor a kaszablokka.
Hetyetye
hát miért nem ezzel kezdted? sodi a sodipedia moderátora (ha a névből nem lenne egyértelmű), neki írj az ilyen problémákkal, nem ez az első hogy "trollokra" próbálja kenni, mert befosott, tajgi is okkal neki szokott szólni és nem a "trollokat" basztatja
ez csak egy félreértés!
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Ő hozza lajcsiéktól a hígítót, marad!
De arra nem jött rá, hogy leprivátolni már felesleges lépés volt, mert archiválva van az egész.
akó érem.
Ja, nagyon durván kibaszott velünk. Ennyire kegyetlen bosszúra nem számítottunk.
Hát azért hetyetye... azért nekem sikerült elbaszni egy délután emiatt...
Na ez!
Nagyon röhögök!
Zsír még a retardok között is egy kirekesztett pária, egyik sem barátkozik vele, egyik sem találkozna vele, pláne egyik sem hívná meg az esküvőjére - ha véletlenül összefutnának, még ők is úgy tennének, mintha nem ismernék.
Ennél még tajgi is kevésbé szánalmas, ő legalább néha elmegy oltásellenes meg kilakoltatós bulikra, és fórizs meg boborján szóba áll vele.
Ez már a múlt, mert tajgi megint sitten van. Sittes Sándor urológiai jellegű beavatkozást végez rajta éppen.
Akkor végre hazatért :))
Mifaaaaaaaaaaaan
Köszi srácok!
Mi történt, elkapták a népligeti gloryholenál?
🕎Endigame🕎
Dehogynem vagy beteg. Aki 40 évesen is a gyerekszobában él úgy, hogy közben egy versenyképes egyetemi végzettsége van, az mindenképpen beteg ember, szakember segítségére szorul. Nyilván az ingerszegény életedben a trollozás jelenti az egyetlen izgalmat, ugyanis az itteni közösségen kívül senki sem foglalkozik veled, gondolom a munkatársaid is kiközösítenek, abban pedig biztos vagyok, hogy egyetlen igaz barátod sincsen.
Az alacsony önértékelésed kulcsfontosságú az egész életedben, és egyenesen következik belőle a nárcisztikus személyiségzavarod, ugyanis a kettő kéz a kézben jár. Másokkal ellentétben te meg sem próbáltál kirepülni a fészekből, mert mindig kevésnek érezted magad hozzá, a szüleid is ezt táplálták beléd, mert valószínűleg leszartak, így megtanultad, hogy úgy lehetsz fontos számukra, ha lelkeden viseled a sorsukat. Egyértelmű, hogy nem kaptál elég figyelmet, ezt mutatja a gyújtogatós próbálkozásod is, hogy végre foglalkozzanak veled. Te lettél anyád lelki férje apád helyett, aki lelépett. Önként vállaltad magadra a gondoskodó szerepet, miközben a saját lelki igényeid háttérbe szorultak, megrekedtél egy tinédzser sintjén, egy áldozatot csináltál magadból.
A bibi ott jön, hogy amikor lassan 40 felé közeledik a gyernőtt, akkor már nehezen tud takarózni anyuékkal, a valósággal szembenézni pedig ilyenkor már kurva kemény dolog, mert ha el kéne ismerned a saját felelősséged az életedben, akkor kb. fel is akasztanád magad. Nyilván kell egy főellenség, egy indok, amivel meg tudod magyarázni magadnak, hogy nem tehetsz semmiről, ezek lettek most a trollok. Szép kis ördögi kör ez, szakember nélkül nincs belőle kiút. Ha meg sem próbálod magad megmérettetni semmiben, abból nem lesz sikerélmény, anélkül pedig nincs önbizalom, nem fejlődik az önértékelés, csak a nárcizmusod.
Ez lettél te, László, egy önsajnáltató, beszari nyuszi, aki anyu szoknyája alól üvöltözik, és még véletlenül sem tud őszinte lenni magához, mert gyenge hozzá. Ez bizony így is fog már maradni, mert annyira éretlen vagy lelkileg, hogy képtelen vagy magadon segíteni, mástól pedig nem fogadod el.
hehe
Részleteket, Hahó!!!
A tékozló fiú hazatért :)
Hetyetye
Kisrühes meg kutyákat abúzál, ők is elmebetegek lesznek vajon?
Putyputyputy HALLO
mármint szukát :D
Putyputyputy HALLO
Lakatos Márk, lebuktál! Trollexcel akcióban!
hát azért hetyetye
"ebbe nehogy már senki beleszóljon" - írta a nyelvtanilag tűpontos vadászbika
hehe
bocsánat - "ebbe nehogy már belepofázzon senki"
így pontos az idézés
hehe
Azon a mai napig elkap a röhögés, h az autista kutya megvette a táskát előre, de a rollerre már nem futotta a csóró balfaszak.
Hetyetye
Mifaaaaaaaaaaaan
Bónusznak pedig ott volt a kis Lackó egyre egyértelműbb homoszexualitása, de legalábbis feminin megnyilvánulásai, és az is, hogy a kezdeti szívatásokra nagyon rosszul reagált. Nem értette a beavatási rituálét, ezért nagyon hamar az osztály páriája lett.
Megint nem figyelsz. Sodi kifejtette, hogy soha senkit nem szoktak kipécézni a (vélt) szexualitása miatt, csak ha provokál.
Tehát bárki aki lebuzizta Lackót, jól tette, mert a ratyi gesztikulálásaival is csak provokált az ukrán migri.
Ez nagyon szép ütés volt. A legjobb dolog a retardológiában amikor a retardokat egymás szövegeivel keresztbe szopatod.
Az csodaszép lenne bedától. Vennék neki érte másik lábat.
Laci = Boros Laci???
Jobb ma egy urna, mintha holnap Sittes Sanyi kúrna!
M. László = Boros Lackó?
Mert a sodi simán posztol pár sör után. Az alkoholista. A sodi.
Kenyér és víz.
Szerző:
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 05, 2021 21:48:51
Válasz
(2)
x38)
Válasz
(2)
Zsír zsebpénze is elmarad :((((
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
xray
(
x21)
Sep 05, 2021 21:52:47
x21)
Sep 05, 2021 21:52:47
Zsír zsebpénze is elmarad :((((
nem baj, milliós megtakarítása van. ő mondta régebben. :) Sep 05, 2021 21:52:47
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 05, 2021 22:47:37
x37)
Flokk majd úgy jövő péntek magasságában, gondolom. Nehogy véletlenül túl közel legyen egymáshoz két rész, mert hova jutnánk úgy?
Lusta szar vagy, Endre. Miért nem mondod ki inkább kerek perec, hogy a flokk halott?
Lusta szar vagy, Endre. Miért nem mondod ki inkább kerek perec, hogy a flokk halott?
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 05, 2021 23:03:03
x7)
Azt a kék ocsmány papucsot, honnan guberáltad? Többször kérdeztem már, de melyik cigány lábáról énekelted le? Az öltözködésednél már csak a fogaid, meg a puha slag állapota rosszabb.
Illetve, anno a KOPASZ kiszemelted skinhead girl volt?
A jó portás csak baszik!
Illetve, anno a KOPASZ kiszemelted skinhead girl volt?
linzi fapóleon
(
x8)
Sep 05, 2021 23:18:36
x8)
Milyen tudata van egyáltalán?
5 év egyetem alatt arra se jött rá, hogy tanulni kellene.
5 év egyetem alatt arra se jött rá, hogy tanulni kellene.
Hogy milyen tudata? Egy téves "nagy fütyim van" tudata.
linzi fapóleon
(
x8)
Sep 05, 2021 23:21:11
x8)
Most nagyon ég a pofám a fórumot olvasva, de nem a kontenttől hanem azért mert túl sok carolina reaper chili szószt kentem a melegszendvicsre. :DDDD
Amúgy basszák meg Bori, Tajgi meg ez az eNDRE is. Kicsit olvasgattam a 2014-es időszakból hogy pótoljam a hiányosságokat, akkor is ezek a faszok színtiszta ingyenes life coach-ingot kaptak. Ehhez képest itt tartanak ahol. Na Ez a szekunder szégyen számomra.
Amúgy basszák meg Bori, Tajgi meg ez az eNDRE is. Kicsit olvasgattam a 2014-es időszakból hogy pótoljam a hiányosságokat, akkor is ezek a faszok színtiszta ingyenes life coach-ingot kaptak. Ehhez képest itt tartanak ahol. Na Ez a szekunder szégyen számomra.
Elsőéves
(
x3)
Sep 06, 2021 00:13:18
x3)
... ezek a faszok színtiszta ingyenes life coach-ingot kaptak.
Ez minden esetben így volt, amikor ide jöttek elmondani, hogy ők mennyire az élet császárai. Először mindig segítettünk nekik visszajutni a valóságba, majd egy-két segítőkészebb trolléga a gyakorlatba is könnyen átültethető tanácsokkal segítette őket, amit persze nem fogadtak meg soha.
Tulajdonképpen mindegyik azért tart részben ott ahol, mert ahelyett, hogy egy pillanatra is átgondolta volna, amit itt olvas örjöngeni, meg bosszút forralni kezdett. Persze nyilván aki ahhoz is hülye, hogy egy hétköznapját kivitelezze, annak nem nagyon működnek a bosszúhadjáratai sem. :D
A szauna szatírja
(
x1)
Sep 06, 2021 03:45:34
x1)
Figyelem zsír elterelés! közel kerültünk a recska bunkerhez a nyomozás pontos ezért küldte ránk ezt a skizo barmot hogy a fórum nyomozati tematikáját elterelje.
Boldog Vekni
xray
(
x21)
Sep 06, 2021 07:06:46
x21)
golda rendesen kezébe vette a 40 éves gyernőtt irányítását. talán még a gondnoksággal is megfenyegette.
picikli
Sep 06, 2021 07:56:27
golda rendesen kezébe vette a 40 éves gyernőtt irányítását. talán még a gondnoksággal is megfenyegette.
Baccpapuccsal jól megpicsázta a részeg disznó Endré
Sep 06, 2021 07:56:27
zsír3
Sep 06, 2021 08:13:04
Kedves Boros László!
A snecológusok között is vannak komoly pszichés problémákkal küzdő emberek, de ez a hátrány nem feltétlenül jelenti azt, hogy az illető nem képes jó társaság lenni, vagy ne lenne képes értelmet adni a saját beteg életének.
Gyerekkoromban ki voltam téve egy Sodi féle pszichopata abúzusának, emiatt szinte állandó kényszeres gyilkolási vágytól szenvedek, a kezdeti bipoláris depresszióm mára kezd skizofréniába átcsapni.
Néha olyan gyógyszerezésem van, hogy amit egyszerre beadnak, az képes lenne egy kisebb roma települést is hetekre kiütni.
Mindezek ellenére nem panaszkodom, egyedül élek, dolgozom, nincsen 28 egyetemi félévem, helyette van egy technikusi végzettségem és jogosítványom, de inkább nem vezetek, mert tudom milyen veszélyes lenni másokra, ezért sem szeretnék családot.
A betegségem ellenére, igyekszem normális kiegyensúlyozott életet élni.
A snecológusok között is vannak komoly pszichés problémákkal küzdő emberek, de ez a hátrány nem feltétlenül jelenti azt, hogy az illető nem képes jó társaság lenni, vagy ne lenne képes értelmet adni a saját beteg életének.
Gyerekkoromban ki voltam téve egy Sodi féle pszichopata abúzusának, emiatt szinte állandó kényszeres gyilkolási vágytól szenvedek, a kezdeti bipoláris depresszióm mára kezd skizofréniába átcsapni.
Néha olyan gyógyszerezésem van, hogy amit egyszerre beadnak, az képes lenne egy kisebb roma települést is hetekre kiütni.
Mindezek ellenére nem panaszkodom, egyedül élek, dolgozom, nincsen 28 egyetemi félévem, helyette van egy technikusi végzettségem és jogosítványom, de inkább nem vezetek, mert tudom milyen veszélyes lenni másokra, ezért sem szeretnék családot.
A betegségem ellenére, igyekszem normális kiegyensúlyozott életet élni.
Engem ezzel most nem leptél meg, mivel évek óta hajtogatom, hogy azt vetítitek ki másra (énrám, sodira, k.rolandra stb.), ami rátok jellemző. De ne érezd magad egyedül, mert van rá egy ötösöm, nem csak neked van erről papírod az itteni haverjaid közül.
Sep 06, 2021 08:13:04
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 06, 2021 08:16:50
x1)
A héten valamelyik nap elmegyek a postára, kutyabaszó, hogy feladjam anyádnak ajánlott levélben a kinyomtatott blogbejegyzéseidet.
Szerintem beszélj vele, és töredelmesen valld be, hogy miket művelsz a kisszobában, amikor nem látja, ne érje nagyon váratlanul, és dübbenés legyen megint.
Hahó
(
x136)
Sep 06, 2021 08:17:55
x136)
Na itt a boldogtalan és depressziós kisrühes, aki másokat vádol a saját boldogtalanságáért, és ezért akar börtönbe juttatni másokat. De vajon van-e olyan bűncselekmény hogy boldogtalanság okozása?
zsír3
Sep 06, 2021 08:19:36
De de reméld, hogy Sándor urológiai jellegű beavatkozását ettől meg fogod úszni. Mert nem fogod.
Sep 06, 2021 08:19:36
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 06, 2021 08:22:26
x1)
Már vagy 6 éve nyomod a nevetséges, üres fenyegetőzéseidet, ennyi idő alatt még odáig sem jutottál el, hogy akár csak egyetlen trollt doxxolj, nemhogy elmenj a rendőrségre.
Hahó
(
x136)
Sep 06, 2021 08:26:22
x136)
Sándor urológiai jellegű beavatkozása természtesen jövő héten lesz, ahogy a kaszablokka és minden más véres bosszú amit beígértél már 6-7 éve folyamatosan. Nagyon unalmas, hogy sosem történik semmi. Te nem unod ezt kisrühes?
Hahó
(
x136)
Sep 06, 2021 08:28:20
x136)
Eszmeraldának is mindig azt mondtad, hogy jövő héten baszod meg? Nem csodálom, hogy megunta ezt, és jövő héten vett inggel szopatott.
zsír3
Sep 06, 2021 08:30:15
Figyelj te elmebeteg!
Miközben ti vallottátok itt be tegnap egymás után, hogy nektek valóban van papírotok arról, hogy dilinyósok vagytok.
Sep 06, 2021 08:30:15
Hahó
(
x136)
Sep 06, 2021 08:33:56
x136)
Idejött pimaszkodni és fenyegetőzni, most meg néz bután, hogy visszanyalt a fagyi. Rühes buta migri vagy. Piszony.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 06, 2021 08:36:20
x1)
Toppants egyet dühösen a lábikóddal, esetleg kapcsold be a Caps Lockot, és írj egy szétkaszablokkás kommentet, mást nem tehetsz úgysem.
Aztán ha ezzel kész vagy, kotródj a Jabilba a szalag mellé.
Aztán ha letoltad a műszakodat, és elfogyasztottad a süti nélküli ebédedet, mehetsz haza a kisszobába recskázni Michael Knight-ra, majd holnap, és holnapután, és életed végéig minden nap ismételheted ugyanezt.
Aztán ha letoltad a műszakodat, és elfogyasztottad a süti nélküli ebédedet, mehetsz haza a kisszobába recskázni Michael Knight-ra, majd holnap, és holnapután, és életed végéig minden nap ismételheted ugyanezt.
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 06, 2021 08:37:12
x9)
Figyelj te elmebeteg!
Az enyhe depresszió és a bizonytalanság az ember saját képességeiben és döntéseiben nem elmebetegség.
Az elmebetegség az az hogy 10 éve feljársz egy fórumra ahol nem látnak szívesen és többször megmondták ha nem jössz ide akkor őket nem is érdekli a tyúkszaros életed.
Blogot mikor rakod vissza?
zsír3
Sep 06, 2021 08:39:20
Toppants egyet dühösen a lábikóddal, esetleg kapcsold be a Caps Lockot, és írj egy szétkaszablokkás kommentet, mást nem tehetsz úgysem.
Vidd magaddal Zulut is a Sodipédiájával és a rólam írt szócikkével együtt, és basszátok meg a kurva anyátokat!
Sep 06, 2021 08:39:20
Hahó
(
x136)
Sep 06, 2021 08:43:21
x136)
Reggel 6 óta várom a rendőröket, de nem jönnek és nem visznek a sittre, hogy Sándor urológiai jellegű beavatkozást végezzen.
Mi történt kisrühes? Nem shikerült a nagy terv? Démoncimbi a hibás?
Mi történt kisrühes? Nem shikerült a nagy terv? Démoncimbi a hibás?
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 06, 2021 08:43:57
x1)
Mi nem tetszik? Ez a te életed, kutyabaszó, ráadásul te magad alakítottad így.
A Sodipédia pedig marad, a rólad írt szócikk marad, és senki nem bassza meg a kurva anyját, téged kivéve.
Mert miféle beteges viszony fűz téged anyádhoz, hogy 40 évesen még mindig vele laksz?
Ugye amikor asztrálutazgatsz, és meguntad a trollozást, benézel anyád hálószobájába is?
Hahó
(
x136)
Sep 06, 2021 08:47:27
x136)
Pár napja még azt bizonygattad, hogy évek óta nem írsz ide, mert bannolva vagy. Még ehhez az egyszerű hazugsághoz sem tudod magad tartani. Elképesztően buta vagy kisrühes.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 06, 2021 08:51:33
x1)
Pár napja még azt bizonygattad, hogy évek óta nem írsz ide, mert bannolva vagy. Még ehhez az egyszerű hazugsághoz sem tudod magad tartani. Elképesztően buta vagy kisrühes.
Pár napja még volt bosszúálló blog is, ahol be lett ígérve a troll-excel.
Szerintem már ezt is letagadná.
Nem túl következetes a zsíroshajú kutyabaszó.
seo friendly troll
Sep 06, 2021 08:54:24
Boros László Jabil incel zoofil elmebeteg terrorista
Na szalagmeló, csá.
Na szalagmeló, csá.
Sep 06, 2021 08:54:24
Hahó
(
x136)
Sep 06, 2021 08:59:51
x136)
Házhoz jött a fincsi trollfaszért, megkapta, most pedig megy be a gyárba gyarapítani a zsidók profitját. Mert ilyen rühes a kisrühes.
Ásó27
(
x68)
Sep 06, 2021 09:06:00
x68)
Amúgy a mellékretardok tényleg nem értik, hogy a sodi bevallottan kisgyerekes családokra veri a faszát?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Sep 06, 2021 09:08:43
x68)
De nem reagálsz kisrühes, beírtad szinte mindenre, hogy "erre nem is reagálok" és azt, hogy "majd jövő héten", utána meg törölted az egész blogot :DDD
kripli figyelő
(
x12)
Sep 06, 2021 09:11:40
x12)
Tavaly már minden mindegy volt neked kismolyhos,az egész zsindex szerkesztőséget ellenzékbe akartad vágni és démoncimbivel megcsavarhúzózni a trollokat.Ma már tűréshatárod van,meg nem szeretnél börtönbe menni.Pedig ugyanolyan kilátástalan mamhotellakó baszatlan incel vagy mint mindig.Csoportvezetői előléptetést is rebesgettél de ugye az is jövő hétre maradt,lehet nem kellett volna balettcipőt lopnod.Egyre tokásabb és zsírosabb vagy,már nyunyókának sem vagy elég jó.A szócikket pedig kőbe véssük és kiállítjuk tiszafaszom főterén,Szőke fogja ünnepélyesen átadni.
Hahó
(
x136)
Sep 06, 2021 09:40:41
x136)
A magát kurva okosnak gondoló sakkjátékos úgy építette fel a trollok elleni stratégiáját, hogy azt gondolta, a szar blogját nem fogjuk felhasználni ellene. Aztán rájött, hogy mégis, és privátba tette. Most démoncimbivel ketten olvasgatják a hazugságait.
Hahó
(
x136)
Sep 06, 2021 09:41:33
x136)
Na de félre az uncsi kisrühessel.
Lesz ma flokk?
Lesz ma flokk?
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Sep 06, 2021 09:44:18
x2)
Na de félre az uncsi kisrühessel.
Lesz ma flokk?
Lesz ma flokk?
Persze, pont akkor amikor a kaszablokka.
Ásó27
(
x68)
Sep 06, 2021 09:44:53
x68)
Flokkpremier alatt fog dumálni chaten a nézőkkel, utána meg egyből indul a live, mint a profiknál :)
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Sep 06, 2021 09:48:04
x136)
Mivel szombaton vagy vasárnap - már nem is emlékszem mikor - volt a szerelős stream, ezért őrültség lenne ilyen közel tenni a flokkot.
Ásó27
(
x68)
Sep 06, 2021 09:50:11
x68)
Csak egy dolog nem őrültség: percenként megosztani valami szart a púpfalon.
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Sep 06, 2021 09:52:29
x45)
mikó takariccsák már el gulyás marcit a 44-ről?????????????
púpospúp
(
x2)
Sep 06, 2021 10:14:14
x2)
Figyelj te elmebeteg!
hát miért nem ezzel kezdted? sodi a sodipedia moderátora (ha a névből nem lenne egyértelmű), neki írj az ilyen problémákkal, nem ez az első hogy "trollokra" próbálja kenni, mert befosott, tajgi is okkal neki szokott szólni és nem a "trollokat" basztatja
ez csak egy félreértés!
sodika
Sep 06, 2021 10:23:13
Uncsi vagy Laci! Nem, feltétlenül nem szedem le a szócikket mert rossz programozónak neveztél.
Sep 06, 2021 10:23:13
Ujj Péter
Sep 06, 2021 10:25:36
mikó takariccsák már el gulyás marcit a 44-ről?????????????
Sep 06, 2021 10:25:36
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 06, 2021 10:29:19
x1)
De arra nem jött rá, hogy leprivátolni már felesleges lépés volt, mert archiválva van az egész.
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 06, 2021 10:32:25
x9)
Az internet nem felejt XDDDDD
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Ásó27
(
x68)
Sep 06, 2021 10:35:22
x68)
Jó nagy csapás volt a trolloknak, hogy kiraktál családi fotókat :)))))
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Sep 06, 2021 10:35:52
x45)
akó érem.
broni
(
x45)
Sep 06, 2021 10:36:21
x45)
ásó szívat mindenkit))))))))))))))))))))))))))
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 06, 2021 10:36:24
x38)
Zsír, nem azt hazudgáltad, hogy évek óta nem írsz ide? Gyújtsd anyádra a házatokat, ahhoz legalább értesz!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 06, 2021 10:36:32
x1)
Ja, nagyon durván kibaszott velünk. Ennyire kegyetlen bosszúra nem számítottunk.
Tyodika
Sep 06, 2021 10:45:33
Hát azért hetyetye... azért nekem sikerült elbaszni egy délután emiatt...
Sep 06, 2021 10:45:33
ReMortal Danger
Sep 06, 2021 10:46:43
Na ez!
Nagyon röhögök!
Sep 06, 2021 10:46:43
xray
(
x21)
Sep 06, 2021 10:54:02
x21)
kisruszki, mintha a teljes tehetetlenség miatt elszakadt volna cérna és anyázol. ezen jókat röhögünk. Te meg menj a kurva anyádba!
kisrühes
Sep 06, 2021 10:55:40
te vagy az elmebeteg!!!!!
Sep 06, 2021 10:55:40
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Sep 06, 2021 11:33:38
x2)
Neked is jól telt a hvége zsír? Mi esküvőn voltunk, még mindig érzem h nem vagyok 100%-on akkora buli volt. Téged hívtak már meg valaha? Nem? Miért nem? Biztos lehet valami oka.....
Hetyetye
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 06, 2021 11:37:59
x1)
Neked is jól telt a hvége zsír? Mi esküvőn voltunk, még mindig érzem h nem vagyok 100%-on akkora buli volt. Téged hívtak már meg valaha? Nem? Miért nem? Biztos lehet valami oka.....
Zsír még a retardok között is egy kirekesztett pária, egyik sem barátkozik vele, egyik sem találkozna vele, pláne egyik sem hívná meg az esküvőjére - ha véletlenül összefutnának, még ők is úgy tennének, mintha nem ismernék.
Ennél még tajgi is kevésbé szánalmas, ő legalább néha elmegy oltásellenes meg kilakoltatós bulikra, és fórizs meg boborján szóba áll vele.
Hahó
(
x136)
Sep 06, 2021 11:41:25
x136)
Ez már a múlt, mert tajgi megint sitten van. Sittes Sándor urológiai jellegű beavatkozást végez rajta éppen.
Ásó27
(
x68)
Sep 06, 2021 11:43:50
x68)
Akkor végre hazatért :))
Sittes Sanyi
Sep 06, 2021 11:44:55
Köszi srácok!
Sep 06, 2021 11:44:55
Penzmento
(
x6)
Sep 06, 2021 11:47:31
x6)
Mi történt, elkapták a népligeti gloryholenál?
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 06, 2021 11:50:23
x7)
Figyelj te elmebeteg!
Dehogynem vagy beteg. Aki 40 évesen is a gyerekszobában él úgy, hogy közben egy versenyképes egyetemi végzettsége van, az mindenképpen beteg ember, szakember segítségére szorul. Nyilván az ingerszegény életedben a trollozás jelenti az egyetlen izgalmat, ugyanis az itteni közösségen kívül senki sem foglalkozik veled, gondolom a munkatársaid is kiközösítenek, abban pedig biztos vagyok, hogy egyetlen igaz barátod sincsen.
Az alacsony önértékelésed kulcsfontosságú az egész életedben, és egyenesen következik belőle a nárcisztikus személyiségzavarod, ugyanis a kettő kéz a kézben jár. Másokkal ellentétben te meg sem próbáltál kirepülni a fészekből, mert mindig kevésnek érezted magad hozzá, a szüleid is ezt táplálták beléd, mert valószínűleg leszartak, így megtanultad, hogy úgy lehetsz fontos számukra, ha lelkeden viseled a sorsukat. Egyértelmű, hogy nem kaptál elég figyelmet, ezt mutatja a gyújtogatós próbálkozásod is, hogy végre foglalkozzanak veled. Te lettél anyád lelki férje apád helyett, aki lelépett. Önként vállaltad magadra a gondoskodó szerepet, miközben a saját lelki igényeid háttérbe szorultak, megrekedtél egy tinédzser sintjén, egy áldozatot csináltál magadból.
A bibi ott jön, hogy amikor lassan 40 felé közeledik a gyernőtt, akkor már nehezen tud takarózni anyuékkal, a valósággal szembenézni pedig ilyenkor már kurva kemény dolog, mert ha el kéne ismerned a saját felelősséged az életedben, akkor kb. fel is akasztanád magad. Nyilván kell egy főellenség, egy indok, amivel meg tudod magyarázni magadnak, hogy nem tehetsz semmiről, ezek lettek most a trollok. Szép kis ördögi kör ez, szakember nélkül nincs belőle kiút. Ha meg sem próbálod magad megmérettetni semmiben, abból nem lesz sikerélmény, anélkül pedig nincs önbizalom, nem fejlődik az önértékelés, csak a nárcizmusod.
Ez lettél te, László, egy önsajnáltató, beszari nyuszi, aki anyu szoknyája alól üvöltözik, és még véletlenül sem tud őszinte lenni magához, mert gyenge hozzá. Ez bizony így is fog már maradni, mert annyira éretlen vagy lelkileg, hogy képtelen vagy magadon segíteni, mástól pedig nem fogadod el.
ReMortal Danger
Sep 06, 2021 11:56:38
Részleteket, Hahó!!!
Sep 06, 2021 11:56:38
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Sep 06, 2021 12:01:44
x2)
A tékozló fiú hazatért :)
Retró hírek
Sep 06, 2021 12:04:54
Kisboros azért lett elmebeteg, mert az apja kiskorában abúzálta, majd vádalku keretében Németországba menekült. Ezt kisboros is beismerte, a bizonyíték olvasható az (éppen privátra állított) személyes blogján.
Sep 06, 2021 12:04:54
broni
(
x45)
Sep 06, 2021 12:21:11
x45)
na, iskolai vallásoktatás.téma:eretnekégetés.
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Sep 06, 2021 12:22:51
x2)
Kisboros azért lett elmebeteg, mert az apja kiskorában abúzálta, majd vádalku keretében Németországba menekült. Ezt kisboros is beismerte, a bizonyíték olvasható az (éppen privátra állított) személyes blogján.
Kisrühes meg kutyákat abúzál, ők is elmebetegek lesznek vajon?
broni
(
x45)
x45)
friss melewg a travi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 06, 2021 12:36:05
x37)
Örülök neki, hogy pár sör után villanyrollerezel, Endre!
Ezzel gyakorlatilag beismerted, hogy annyira alkoholista vagy, hogy már akkor sem tudod megállni piálás nélkül, ha tudod, hogy járművet fogsz vezetni.
Nem baj, meglesz ennek is a böjtje. Egyszer fogsz csak balesetet szenvedni, és kórházba kerülni. Ott 36 óra után olyan rángógörcs fog rádjönni az alkoholelvonás miatt, hogy a csodájára fog járni minden orvos.
Ezzel gyakorlatilag beismerted, hogy annyira alkoholista vagy, hogy már akkor sem tudod megállni piálás nélkül, ha tudod, hogy járművet fogsz vezetni.
Nem baj, meglesz ennek is a böjtje. Egyszer fogsz csak balesetet szenvedni, és kórházba kerülni. Ott 36 óra után olyan rángógörcs fog rádjönni az alkoholelvonás miatt, hogy a csodájára fog járni minden orvos.
seymour schwartz
(
x6)
Sep 06, 2021 12:39:01
x6)
Sodi, ne feledd! Bukósisakot csak a lúzerek hordanak és nem is kötelező!
Ingatkanügyek
Zsénó
(
x22)
Sep 06, 2021 12:41:20
x22)
Csak nyugodtan, Endre:
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 06, 2021 12:41:55
x37)
Egyébként abban is biztos vagyok, hogy ha "pár sör" után véletlenül nekimész valakinek az elektromos rollerrel, és fellököd, akkor a segítségére sietők ha megérzik rajtad a piaszagot, úgy megruháznak ott a helyszínen, hogy megemlegeted. Jóérzésű emberek ugyanis így reagálnak a balesetet okozó alkoholista részeg szarokra. Majd kapálózhatsz a csápjaiddal meg hetyetyézhetsz, hogy csuldikunk pikkoló bier trinken only taot, akkor már késő lesz.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 06, 2021 12:43:14
x1)
Igazából mindegy is, mert csóró SoDi a SoDi, sose lesz pénze rollerre.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 06, 2021 12:44:13
x38)
Zsír, neked azért nincs papírod arról, hogy ketyós vagy, mert nem vagy hajlandó elmenni megvizsgálni a bomlott agyadat. De azért az, hogy 40 évesen perspektíva nélkül anyádon élősködsz, és árnyékboxolsz nem létező trollok ellen, asztrálsíkon utazol, kémkakast látsz mindenhol, őrjöngő dührohamaid vannak, az szerintem már egy laikus számára is azt mutatja, hogy nincs minden rendben odafönt. És pont az, hogy nem mész el felíratni magadnak egy marék színes bogyót, ami rendbe tenne, az gátol meg abban, hogy normális életet élj. Persze tudom, hogy nincs rá igényed, de ezek a tények, Lackó!
Trollok harca
(
x5)
Sep 06, 2021 12:48:24
x5)
anyád elment jöhet a flokk
Miskolci alvósejt
Faszaság van
(
x2)
Sep 06, 2021 13:07:14
x2)
Kisrühes, hány nőt basztál már meg? Ha tökös vagy, bevállalod?
Ja, hogy buzi vagy? Akkor meg azt vállad be, hogy melyik buzibár a kedvenced!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Ja, hogy buzi vagy? Akkor meg azt vállad be, hogy melyik buzibár a kedvenced!
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Sep 06, 2021 13:09:03
x2)
Kisrühes, hány nőt basztál már meg? Ha tökös vagy, bevállalod?
mármint szukát :D
Boros László
Sep 06, 2021 13:17:17
Kutyanők is számítanak?
Ha igen, akkor egyet.
Ha igen, akkor egyet.
Sep 06, 2021 13:17:17
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 06, 2021 13:24:26
x6)
Az egy mérettel lenyirt haj tapasztalatom szerint annak állhat jól vagy elégségesen, akinek nem az a tipikus kerek feje arca van korfüggetlenül. Kerek arccal vagy fejjel érdemes felül hosszabra meghagyni a hajat és hátul, oldalt rövidebb és átmenetes méretekre vágni. Jobban is néz ki, és mosás után is elég törölközővel szárítani meg esetleg még nedves állapotban félrefésülni. Az egyik leghasznosabb skill, ha az ember meg tudja magát nyírni olyan frizurára, amiért fodrászok pár ezer forintot simán elkérnek.
Lakatos Márk, lebuktál! Trollexcel akcióban!
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 06, 2021 13:31:31
x7)
Csak nyugodtan, Endre:
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 06, 2021 13:33:07
x7)
így pontos az idézés
Winkowitch
Sep 06, 2021 13:33:54
Sodi, basszam ki a szádat, te még biciklivel se vagy képes úgy közlekedni, hogy végül egy dühös német ne verje be az orrod, ami azóta is ferdén áll. Engedd el ezt a roller témát, és nézd szomorúan a hordtáskát...
ühüm, az... jó lesz
Sep 06, 2021 13:33:54
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Sep 06, 2021 13:35:54
x2)
Sodi, basszam ki a szádat, te még biciklivel se vagy képes úgy közlekedni, hogy végül egy dühös német ne verje be az orrod, ami azóta is ferdén áll. Engedd el ezt a roller témát, és nézd szomorúan a hordtáskát...
Azon a mai napig elkap a röhögés, h az autista kutya megvette a táskát előre, de a rollerre már nem futotta a csóró balfaszak.
trendbeli garázdaság
Sep 06, 2021 13:38:09
Igazából Bori szülei ott baszták el, hogy visszajöttek Németországból Tiszafaszomba. Jó kérdés, hogy miért döntöttek úgy, hogy apuci több száz kilométerre húzza az igát a családjától, anyuci meg boldoguljon a három gyerekkel, de igazából teljesen mindegy. Az viszont számomra felfoghatatlan, hogy miért egy szabolcsi kistelepülésre esett a választásuk.
Amikor a civilizált nyugaton szocializálódott, elkényeztetett Lackó bekerült a szabolcsi paraszt- és melósgyerekek közé, már eleve kódolva volt a konfliktus. Nyugati ruhái voltak, nyugati játékai, nyugati filmeket nézett. Magyarul ugyan tudott, de helyi szlenget nem ismerte. Egy sokkal erőszakosabb, szegényebb és emiatt irigyebb közegbe érkezett meg, ahol rögtön prédává vált.
Ezen a kiindulóhelyzeten rontott tovább a nem szokványos családmodell. Ukrán anya, három kisgyerekkel, évente párszor hazalátogató apa. Ha a gyerekek maguktól még nem szálltak rá eléggé, a felnőttek is elkezdtek összesúgni a család háta mögött.
Bónusznak pedig ott volt a kis Lackó egyre egyértelműbb homoszexualitása, de legalábbis feminin megnyilvánulásai, és az is, hogy a kezdeti szívatásokra nagyon rosszul reagált. Nem értette a beavatási rituálét, ezért nagyon hamar az osztály páriája lett.
Akkoriban pedig iskolapszichológusról Tiszafaszomban még hírből sem hallottak, magánterápiára pedig a helyi, elmaradott gondolkodás szerint csak dilinyósok jártak. Pedig ha valami, akkor ez segíthetett volna Lackón.
A nővére már elég nagy volt ahhoz, hogy megússza a keményebb oltásokat, az öccse meg elég kicsi, hogy gyorsan bele tudjon szocializálódni a helyi közegbe. Zsírt viszont pont a legrosszabb életkorban érte a szülei remek ötlete, hogy liberális világvárosból egy elmaradott, kelet-magyarországi porfészekbe telepítették.
Úgyhogy ha valakinek hálás lehet a sorsáért, az elsősorban az apja és az anyja.
Jobb ma egy urna, mintha holnap Sittes Sanyi kúrna!
Amikor a civilizált nyugaton szocializálódott, elkényeztetett Lackó bekerült a szabolcsi paraszt- és melósgyerekek közé, már eleve kódolva volt a konfliktus. Nyugati ruhái voltak, nyugati játékai, nyugati filmeket nézett. Magyarul ugyan tudott, de helyi szlenget nem ismerte. Egy sokkal erőszakosabb, szegényebb és emiatt irigyebb közegbe érkezett meg, ahol rögtön prédává vált.
Ezen a kiindulóhelyzeten rontott tovább a nem szokványos családmodell. Ukrán anya, három kisgyerekkel, évente párszor hazalátogató apa. Ha a gyerekek maguktól még nem szálltak rá eléggé, a felnőttek is elkezdtek összesúgni a család háta mögött.
Akkoriban pedig iskolapszichológusról Tiszafaszomban még hírből sem hallottak, magánterápiára pedig a helyi, elmaradott gondolkodás szerint csak dilinyósok jártak. Pedig ha valami, akkor ez segíthetett volna Lackón.
A nővére már elég nagy volt ahhoz, hogy megússza a keményebb oltásokat, az öccse meg elég kicsi, hogy gyorsan bele tudjon szocializálódni a helyi közegbe. Zsírt viszont pont a legrosszabb életkorban érte a szülei remek ötlete, hogy liberális világvárosból egy elmaradott, kelet-magyarországi porfészekbe telepítették.
Úgyhogy ha valakinek hálás lehet a sorsáért, az elsősorban az apja és az anyja.
Sep 06, 2021 13:38:09
A szauna szatírja
(
x1)
Sep 06, 2021 13:38:10
x1)
Búj bele a táskába azt cipzározd magadra te balfasz sodi.
Boldog Vekni
xray
(
x21)
Sep 06, 2021 13:40:52
x21)
Sep 06, 2021 13:40:52
megvette a gombot a kabáthoz. gombfocizni jó lesz. :) Sep 06, 2021 13:40:52
Ásó27
(
x68)
Sep 06, 2021 13:43:09
x68)
Úgyhogy ha valakinek hálás lehet a sorsáért, az elsősorban a trollok.
Faszszagdetektor
Sep 06, 2021 13:46:15
Kegyetlen faszszag csapdos.
Sep 06, 2021 13:46:15
tyodika
Sep 06, 2021 13:53:45
Igazából mindegy is, mert csóró SoDi a SoDi, sose lesz pénze rollerre.
Nem baj, akkor majd a púpomra vetve a rolleros táskámat, gyalogosan sietve lököm fel részegen a nyugdíjasokat. Sep 06, 2021 13:53:45
Helyesbítő Troll
Sep 06, 2021 14:00:45
Tehát bárki aki lebuzizta Lackót, jól tette, mert a ratyi gesztikulálásaival is csak provokált az ukrán migri.
Sep 06, 2021 14:00:45
technikai_proba
(
x1)
Sep 06, 2021 14:02:31
x1)
konteózás:
eszmeralda=mandy lane
eszmeralda=mandy lane
Hahó
(
x136)
Sep 06, 2021 14:04:07
x136)
Megint nem figyelsz. Sodi kifejtette, hogy soha senkit nem szoktak kipécézni a (vélt) szexualitása miatt, csak ha provokál.
Ez nagyon szép ütés volt. A legjobb dolog a retardológiában amikor a retardokat egymás szövegeivel keresztbe szopatod.
Hahó
(
x136)
Sep 06, 2021 14:05:16
x136)
konteózás:
eszmeralda=mandy lane
eszmeralda=mandy lane
Az csodaszép lenne bedától. Vennék neki érte másik lábat.
trendbeli garázdaság
Sep 06, 2021 14:06:37
konteózás:
eszmeralda=mandy lane
eszmeralda=mandy lane
Laci = Boros Laci???
Sep 06, 2021 14:06:37
Konteó a négyzeten
Sep 06, 2021 14:08:13
Laci = Boros Laci???
M. László = Boros Lackó?
Sep 06, 2021 14:08:13
Púpszászi napelem
(
x13)
Sep 06, 2021 14:08:26
x13)
Kisrühessel az a legnagyobb baj hogy teljesen életképtelen. Valószínűleg nem kapott normális nevelést és mindent az anyja rakott alá, lehet még ma is ő törli ki a seggét.
Megcsinált egy piacképes diplomát, MI-ben használt keresőalgoritmusokból írta a szakdolgozatát. Ezután egyből takarodott haza anyucihoz ahelyett hogy esetleg tovább vigye ezt a témát vagy hogy elmenjen dolgozni.
Ha ezt a témát komolyan vette volna és elkezd komolyabban kutatni, dolgozni a témában már 2008-ban akkor mára komoly cégeknél lenne tanácsadó óránként 50k forintért nem pedig a Jabilban lenne szalagmunkás.
Látod kutyabaszó, nem retardkodni kellett volna hanem kicsit elszakadni anyádtól és elmenni egy szakemberhez. Akkor nem trolloznál hanem twinkyboyokat baszhatnál kedvedre a penthouseodban.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Megcsinált egy piacképes diplomát, MI-ben használt keresőalgoritmusokból írta a szakdolgozatát. Ezután egyből takarodott haza anyucihoz ahelyett hogy esetleg tovább vigye ezt a témát vagy hogy elmenjen dolgozni.
Ha ezt a témát komolyan vette volna és elkezd komolyabban kutatni, dolgozni a témában már 2008-ban akkor mára komoly cégeknél lenne tanácsadó óránként 50k forintért nem pedig a Jabilban lenne szalagmunkás.
Látod kutyabaszó, nem retardkodni kellett volna hanem kicsit elszakadni anyádtól és elmenni egy szakemberhez. Akkor nem trolloznál hanem twinkyboyokat baszhatnál kedvedre a penthouseodban.
technikai_proba
(
x1)
Sep 06, 2021 14:09:15
x1)
attól azért kevesebb buzis dolog van, mint amikor valaki keresztbe tett lábakkal túlgesztikulálva selypeg arról, hogy miért nem balek, mert a cigányfaszszagtól megrészegülve kidobott az ablakon pár milliót
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Sep 06, 2021 14:10:32
x2)
Boros László = Kutyabaszó !?
Putyputyputy HALLO
technikai_proba
(
x1)
Sep 06, 2021 14:10:50
x1)
úgyhogy zsír ebben is max csak második lehet
stressznélküli nyugi
(
x2)
Sep 06, 2021 14:14:36
x2)
így pontos az idézés
így pontos az idézés
Mert a sodi simán posztol pár sör után. Az alkoholista. A sodi.
Ásó27
(
x68)
Sep 06, 2021 14:14:52
x68)
Közös project kell, asodi twitchen közvetíti 24/7, hogy a kisboros asztrálutazik és démoncimbizik.
Mifaaaaaaaaaaaan
159 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™