Nyugi, retard. Én diktálom a tempót.
A sitten majd lesz időd lehiggadni. Zulu és a szloták biztosan ott lesznek veled.
Ahhoz mit szólsz, hogy egyikőtök megint felfedte magát nekem FB-n. Nyomoznom sem kell, jöSZtök magatoktól. Milyen érdekes, hogy ez is szegedi, és persze bölcsész...
Álzsír
🕎Endigame🕎
Ha az, akkor is igaz, hogy a szegedi bölcsész lányok imádják a kukit.
A trollok közül feltünően sokan vannak Szegedről. Nem csak bölcsész, informatikus is.
Igazából sokminden onnan indult.
Emlékeztetnélek, hogy ott van a Szegedi Szuperlézer. Amikor bekapcsolták, rengeteg rossz arc jött át a Pécs dimenzióból
🕎Endigame🕎
Közel van a déli határhoz. Ott szivárognak át az izraeli titkosügynökök. Szabadkán vesszük fel őket a piacon, aztán áthozzuk őket a vasúton.
Novemberben jön a következő cod, hátha megpróbálja megint a gyagyás
Mifaaaaaaaaaaaan
Soha nem fog már streamelni. Annyira szétitta az agyát, hogy az élő, vágatlan szereplés ki van zárva. És a technika sincs már meg hozzá. Könyörgöm, egy hét alatt nem tud kiizzadni 10 perc vlogot. Szerinted? Most is ganaj részegen fekszik a padlón a saját hányásában kb.
Kutyabaszó, arról mit gondolsz, hogy minden leleplezett trolllra jut ~20 másik, akit soha a büdös életben nem fog beazonosítani, de olyan faszerdőket telepítenek neked, hogy azt fogod kívánni, hogy bárcsak soha meg se születtél volna?
juszt is lesz stream!
A foglalkozásukat is az ip-ből állapítottam meg?
Pont annyi agyad van neked is, mint amennyi látszik.
Kérdezd a többieket, mit szólnak az elméletedhez.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Gondolom azt meg az asztrálsíkról kémkedtétek ki a démoncimbivel. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Azt, hogy kibaszottul megijedtem.
Nézem a rámírt troll adatlapját, ha már volt olya kedves és felfedte magát. Egyébként ő is pjogjamozó.Beírom, mit írtam neki.
Nézem a munkahelyi képeidet. Valamilyen szinten örülök neki, hogy nem lettem programozó...
XY tudja, mi a hobbid?
Egész nap rohadni egy olyan irodában...
És azt képzelni, ettől vagy te az élet császára...
Atyaég. Őriznék inkább birkákat a mezőn.
Én komolyan nem értem, mire akkora az arcotok azon a fórumon.
A gyár az legalább egy bazi nagy hely, és azt csinálok ott, amit akarok, és nem négy fal közt rohadok egy székben.
Te élet császára.
Kezdem érteni, hogy a programozók miért nem százasak. Azt én sem bírnám. Ráadásul még csak nem is magának hajtja a profitot, hanem másnak, vagyis csak egy "szalagmunkástól" kicsit jobban fizetett csicska.
Kutyabaszó geci, neked inkább a troll lebuktatást kéne csinálni mert ez igy már elég unalmas. Ha nem tudsz valami minőségi műsort csinálni akkor inkább menj vissza brainboostert zabálni és álmodozni zsidó producerek faszáról az asztrál sikon démoncimbivel
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
cope
Na lejart a kiosztott pisiszunet, irany vissza a szalaghoz!
A munka nem megoldás.
Iskolapéldája a sikertelenségmasnizó önátbaszásnak.
hehe
Hogyhogy mi lesz? Kisrühes sittre vág minden trollt. Mondjuk eddig az volt, hogy legyilkol mindenkit. Lehet eljut majd odáig, hogy minden trollra csúnyán fog nézni a gyerekszobájában?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
A dunaújvárosi Batmant is le fogod leplezni?
Nem feltétlenül nem.
Sofi az imádkozásból csak a letèrdelèst ismeri.
De reflexből mindig a falon egy lyuk elé térdel nyitott szájjal.
mikor pajor atyához megy.
ne sírjál, lett egyedi nyugdíjszámlája mindenkinek, mert megígéjtyék. ja nem.
tex????????????????????
Pajorparti
Olyan mint az f1ben mikor a pódiumon a pezsgőt spriccelik ki, sneci a bajnok pilóta szerepèben, pajor fasza meg a pezsgősüveg.
A gloryhole a melegkondiban, ugye?
〄
Roland, te meg ha gondolod, leveheted blogodról a Zulunak írt levelemet. Már nem érvényes az ajánlat.
Még Tajgi se olvassa a blogját, mert még mindig ott van a poszt.
Nothing's better than cheddar!
Kedves honfitársunk,
köszönjük a bejelentést!
Boros László, közismert nevén kisboros, már megfigyelés alatt áll az Ezékiel 7-es számú kémkakas által. Vészhelyzet esetén azonnal közbe lépünk.
Üdvözlettel,
Moszad
tony és ezékiel, a két zsidó kémkakas.
a légióba jelentkezett.csavarhúzosnak
Bátor vagy te is.
Csak azt feleljted el, hogy a zsír fejeddel belemásztál egyszer addabboy streamjébe.
Hozzád mikor menjenek a rendőrbácsik?
Abból amit láttam ott belőled, lejött, hogy egy nagy nulla vagy te is.
Ma ráérek, megoldható? :)))
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
És te beszélsz incelségről? Muhaha.
Elég sokan látták, mit műveltél te ott, és hová mentetek utána és ott mit csináltatok.
Hát öregem... ti valóban szó szerint trash vagytok.
Közben a troll is elkezdett hetyetyézni, aki rámírt tegnap.
Leírjam hogy néz ki?
A harmincas éveiben járhat. Szinte csak ősz hajszálai vannak. A testúlya alapján pedig jó eséllyel ő sem fogja megélni a százat.
Kb. úgy néz ki, mint te, csak több ősz hajszála van.
Erre vagytok ti büszkék?
Vagy mi a faszomra?
Nyomatékosan megkérjük a tiszafaszomi incel kutyabaszó kollégánkat hogy takarodjon vissza a szalag mellé különben az anyja megint dübbeni fog!
Csak rajta!
Szervezett zaklatási ügyetek legalább halmozódik egy kicsit.
Mondjuk már így is van elég anyag ahhoz, hogy a sitten végezzétek.
Potenciális incel ámokfutók jobban érdekelnek minket mint az hogy valaki csúnyát írt valakiről az interneten.
Ne ugass zsír, hanem segíts szerencsétlen anyádnak a házimunkában, hamár lassan negyvenévesen is otthon vered a faszod.
Ezt majd hetyetyézd anyámnak a bíróságon, akit éveken keresztül zaklattatok telefonon, mielőtt kapjátok a beutalót Sanyi bácsihoz urológiai vizsgálatra.
Ne pofázz, hanem vagy tedd meg a feljelentést vagy irány mosogatni!
Meleg zsíroldó nincs?
Tiszafaszomra!
Szerintem meg pont érdekessebbek. Sodi agya befixál valami faszságra és azt loopolja oldalakon keresztül. A jabil robot snecihez viszonyítva sokkal változatosabb és eredetibb tartalmat tol. Ha vlogolna én fix hogy nézném, sodival ellentétben.
Bori! Zaklatás elévülési ideje 3 év a BTK szerint. Ebből nem lesz semmilyen bírósági ügy, mivel 6-7 év telt el a telefonálgatások óta. Hamarabb kellett volna lépni.
Jövő héten végezzük a sitten? :))))
Hát nem tudom. Recskaboy mindig meg tudja lepni a nézőket valami akkora ökörséggel amire még a legelvetemültebb trollégák sem gondoltak volna. ZsírosLackónál meg 10 éve beakadt ugyanaz a lemez...
dik more
Melyik bíróságon? A kijevi központi kerületin? :)))
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 04, 2021 23:38:15
x38)
Akkor hol a blog? Hol a leleplezés? Mi a dübbenő kurva anyádért lazsálsz, szalagcsicska? M. László már tűkön ül!!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
zsír
Sep 04, 2021 23:41:31
Akkor hol a blog? Hol a leleplezés? Mi a dübbenő kurva anyádért lazsálsz, szalagcsicska? M. László már tűkön ül!!!
A sitten majd lesz időd lehiggadni. Zulu és a szloták biztosan ott lesznek veled.
Ahhoz mit szólsz, hogy egyikőtök megint felfedte magát nekem FB-n. Nyomoznom sem kell, jöSZtök magatoktól. Milyen érdekes, hogy ez is szegedi, és persze bölcsész...
Sep 04, 2021 23:41:31
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 04, 2021 23:44:48
x37)
Szegeden nagyon sok a bölcsész. Jártam egyszer egy csajjal onnét. Ő is bölcsész volt meg az összes barátja is, bizony. Az a jó a bölcsész lányokban, hogy gyakorlatilag mindenre kaphatóak, ha néha megnézel velük egy-egy lila művészfilmet, vagy elmész velük valami undergroung koncertre és nem vagy teljesen hülye az irodalomhoz. Ki kéne próbálnod, Bori.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 04, 2021 23:44:53
x38)
Milyen tempót diktálsz te, idióta? Annyi faszerdő indult el feléd, hogy nem győzöd majd elrántani a fejedet! Becsicskultál, leszedted a blogod! Szarból vagy, kisruszki? Itt kettőnk közül csak te fogsz sittre menni zaklatásért, jobb ha ezt az eszedbe vésed! Azt sem tudod, hogy ki vagyok, azt meg főleg nem tudod, hogy mit fogok veled csinálni! Anyád sírni fog, ennyit elárulhatok!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Penzmento
(
x6)
Sep 04, 2021 23:45:15
x6)
Álzsír
Ásó27
(
x68)
Sep 04, 2021 23:45:40
x68)
Zsír úgy harcol, hogy leteszi a fegyvert Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 04, 2021 23:45:52
x38)
Gyáva korcs vagy, még a blogod is leszedted. Ez a nagy kaszablokka?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 04, 2021 23:47:01
x37)
Álzsír
Ha az, akkor is igaz, hogy a szegedi bölcsész lányok imádják a kukit.
zsír
Sep 04, 2021 23:48:23
Szegeden nagyon sok a bölcsész. Jártam egyszer egy csajjal onnét. Ő is bölcsész volt meg az összes barátja is, bizony. Az a jó a bölcsész lányokban, hogy gyakorlatilag mindenre kaphatóak, ha néha megnézel velük egy-egy lila művészfilmet, vagy elmész velük valami undergroung koncertre és nem vagy teljesen hülye az irodalomhoz. Ki kéne próbálnod, Bori.
A trollok közül feltünően sokan vannak Szegedről. Nem csak bölcsész, informatikus is.
Sep 04, 2021 23:48:23
Penzmento
(
x6)
Sep 04, 2021 23:51:08
x6)
Emlékeztetnélek, hogy ott van a Szegedi Szuperlézer. Amikor bekapcsolták, rengeteg rossz arc jött át a Pécs dimenzióból
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 04, 2021 23:54:57
x37)
Közel van a déli határhoz. Ott szivárognak át az izraeli titkosügynökök. Szabadkán vesszük fel őket a piacon, aztán áthozzuk őket a vasúton.
Elsőéves
(
x3)
Sep 04, 2021 23:58:03
x3)
Nem lehet, hogy csak arról van szó, hogy valamelyik szolgáltatónak Szegeden van a transzparens proxyja és ezért "vannak nagyon sokan" Szegedről? :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
SyntaxError
(
x24)
Sep 05, 2021 00:00:44
x24)
Azért bevallom, ezt az összeszerelős live-ot nagyon várom. Ezek szoktak a legjobb műsorok lenni.
Kivéve azt a bizonyos maratoni hosszúságú bebaszos / gaming liveot. Az mindent vitt.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Kivéve azt a bizonyos maratoni hosszúságú bebaszos / gaming liveot. Az mindent vitt.
Ásó27
(
x68)
Sep 05, 2021 00:09:07
x68)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 05, 2021 00:10:58
x37)
Soha nem fog már streamelni. Annyira szétitta az agyát, hogy az élő, vágatlan szereplés ki van zárva. És a technika sincs már meg hozzá. Könyörgöm, egy hét alatt nem tud kiizzadni 10 perc vlogot. Szerinted? Most is ganaj részegen fekszik a padlón a saját hányásában kb.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 05, 2021 00:13:42
x1)
Kutyabaszó, arról mit gondolsz, hogy minden leleplezett trolllra jut ~20 másik, akit soha a büdös életben nem fog beazonosítani, de olyan faszerdőket telepítenek neked, hogy azt fogod kívánni, hogy bárcsak soha meg se születtél volna?
tyodika
Sep 05, 2021 00:25:07
juszt is lesz stream!
Sep 05, 2021 00:25:07
zsír
Sep 05, 2021 00:42:14
Nem lehet, hogy csak arról van szó, hogy valamelyik szolgáltatónak Szegeden van a transzparens proxyja és ezért "vannak nagyon sokan" Szegedről? :D
Sep 05, 2021 00:42:14
xray
(
x21)
Sep 05, 2021 00:48:10
x21)
az ágyneműtartóknak mi az ip-je? Pont annyi agyad van neked is, mint amennyi látszik.
Elsőéves
(
x3)
Sep 05, 2021 00:49:06
x3)
Gondolom azt meg az asztrálsíkról kémkedtétek ki a démoncimbivel. :D
zsír
Sep 05, 2021 00:49:48
Nézem a rámírt troll adatlapját, ha már volt olya kedves és felfedte magát. Egyébként ő is pjogjamozó.Beírom, mit írtam neki.
Nézem a munkahelyi képeidet. Valamilyen szinten örülök neki, hogy nem lettem programozó...
XY tudja, mi a hobbid?
A gyár az legalább egy bazi nagy hely, és azt csinálok ott, amit akarok, és nem négy fal közt rohadok egy székben.
Te élet császára.
Kezdem érteni, hogy a programozók miért nem százasak. Azt én sem bírnám. Ráadásul még csak nem is magának hajtja a profitot, hanem másnak, vagyis csak egy "szalagmunkástól" kicsit jobban fizetett csicska.
Sep 05, 2021 00:49:48
Púpszászi napelem
(
x13)
Sep 05, 2021 00:55:58
x13)
XY tudja, mi a hobbid?
Te élet császára.
XY tudja, mi a hobbid?
Te élet császára.
Kutyabaszó geci, neked inkább a troll lebuktatást kéne csinálni mert ez igy már elég unalmas. Ha nem tudsz valami minőségi műsort csinálni akkor inkább menj vissza brainboostert zabálni és álmodozni zsidó producerek faszáról az asztrál sikon démoncimbivel
xray
(
x21)
Sep 05, 2021 00:57:24
x21)
kisruszki, ki az a bolond, aki névvel rád ír? mindenki tudja, h flepnis vagy.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
miskolcigány
(
x5)
Sep 05, 2021 01:11:46
x5)
XY tudja, mi a hobbid?
Te élet császára.
XY tudja, mi a hobbid?
Te élet császára.
cope
Na lejart a kiosztott pisiszunet, irany vissza a szalaghoz!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 05, 2021 01:38:35
x38)
Idióta vagy. És paranoid skizofrén. Téged nem böribe fogunk tenni, hanem kényszergyógyszerezésre. Majd írj onnan!
kripli figyelő
(
x12)
Sep 05, 2021 02:08:08
x12)
Nem kell vonatjegy kisruszki,Leúsztatod magad a tiszán és már szegeden is vagy.
Jabil hangosbemondó
Sep 05, 2021 02:37:08
Kérjük az incel kutyabaszó ukrán munkatársunkat hogy hagyja abba az asztrálsikon a trollozást mert a következő késésénél már nem csak a kajárdából lesz kitiltva.
Sep 05, 2021 02:37:08
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 05, 2021 07:46:08
x7)
XY tudja, mi a hobbid?
Te élet császára.
XY tudja, mi a hobbid?
Te élet császára.
Iskolapéldája a sikertelenségmasnizó önátbaszásnak.
Hahó
(
x136)
Sep 05, 2021 08:08:50
x136)
A tálibok elkezdték irtani a keresztényeket
index.hu/kulfold/2021/09/04/afganisztan-kereszteny-magyarorszag-mentes-azbej-tristan/
Ezért támogatja ezeket a rohadékokat a keresztényellenes sneci.
index.hu/kulfold/2021/09/04/afganisztan-kereszteny-magyarorszag-mentes-azbej-tristan/
Ezért támogatja ezeket a rohadékokat a keresztényellenes sneci.
Hahó
(
x136)
Sep 05, 2021 08:41:03
x136)
"A gyár az legalább egy bazi nagy hely, és azt csinálok ott, amit akarok"
És leginkább a szalag mellett akarsz állni.
Van medence is a gyárban, ahol koktéloznak a melósok, de te nem szereted, ezért inkább a szalag mellett melózol.
És leginkább a szalag mellett akarsz állni.
Van medence is a gyárban, ahol koktéloznak a melósok, de te nem szereted, ezért inkább a szalag mellett melózol.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 05, 2021 08:43:53
x21)
Szia Boros, kedves édesanyád egészsége hogyan szolgál?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hahó
(
x136)
Sep 05, 2021 08:45:49
x136)
444.hu/2021/09/05/vasrudakkal-puskatussal-vertek-a-talibok-a-kabulban-tunteto-noket
Verik a nőket, ölik a keresztényeket, ezért szereti ezeket a tetveket a gonosz sneci. Csak azt sajnálja, hogy andi nénit nem verik meg.
Verik a nőket, ölik a keresztényeket, ezért szereti ezeket a tetveket a gonosz sneci. Csak azt sajnálja, hogy andi nénit nem verik meg.
Hahó
(
x136)
Sep 05, 2021 08:53:40
x136)
Sneci kivernéd a halott pitont arra ahogy a tálibok vasrudakkal verik andi nénit? Igaz előtte venned kell egy láda oral jellyt hogy felálljon de pénz nem számít.
seymour schwartz
(
x6)
Sep 05, 2021 08:58:05
x6)
Bori bazmeg! Mi a faszt akarsz? Orbán van hatalmon már jó ideje, elméletileg neked már több mint 10 éve itt a mennyország, erre még mindig itt vered magad és kaszablokkával fenyegetőzöl. Senki nem szólt hozzád. Inkább azon gondolkozz el, hogy több mint 10 év Orbán-regnálás után miért nem tudtál kimászni a saját magad ásta gödörből! És takarodj innen, legyél szíves!
Ingatkanügyek
Ásó27
(
x68)
Sep 05, 2021 09:18:59
x68)
A kicsi csúnya irodából is kirúgják a próbaidő végén az embert, hogy utána újra felvegyék????
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Sep 05, 2021 09:22:06
x68)
A lúzer trollok csak irigyek a szalagmelletti kajárdás sikereire.
Mifaaaaaaaaaaaan
Szófodáteláfászódáte
Sep 05, 2021 09:43:31
Zsír, állítsd már vissza a blogot és folytasd a skizofrén őrjöngést. Engem érdekel mi lesz M. Lászlóval és a többiekkel!
dik more
Sep 05, 2021 09:43:31
Hahó
(
x136)
Sep 05, 2021 09:55:03
x136)
Zsír, állítsd már vissza a blogot és folytasd a skizofrén őrjöngést. Engem érdekel mi lesz M. Lászlóval és a többiekkel!
Hogyhogy mi lesz? Kisrühes sittre vág minden trollt. Mondjuk eddig az volt, hogy legyilkol mindenkit. Lehet eljut majd odáig, hogy minden trollra csúnyán fog nézni a gyerekszobájában?
nemecsek
Sep 05, 2021 09:56:53
A dunaújvárosi Batmant is le fogod leplezni?
Sep 05, 2021 09:56:53
broni
(
x45)
Sep 05, 2021 10:02:30
x45)
imához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kutya pogány sódi.
Kisbuzi mindigis
Sep 05, 2021 10:12:53
ilyen volt
nagy őrjöngések, fenyegetések
rövidesen a fenyegetőzés letagadása
hazudozás arról, hogy nem ő volt
becsicskulás, könyörgés
a szócikk felváltva élete megrontója, minden rossz oka
másnap leszarik minket, mi semmit nem ártunk neki
harmadnap úgyis megkaszablokkol ésvagy lecsukat mindenkit
nagy őrjöngések, fenyegetések
rövidesen a fenyegetőzés letagadása
hazudozás arról, hogy nem ő volt
becsicskulás, könyörgés
a szócikk felváltva élete megrontója, minden rossz oka
másnap leszarik minket, mi semmit nem ártunk neki
harmadnap úgyis megkaszablokkol ésvagy lecsukat mindenkit
Sep 05, 2021 10:12:53
Zsírkréta
Sep 05, 2021 10:14:38
Dübbörög az anyámtól a föld
Dübbörög az anyámtól a ház
Agyadat vipera rázza fel
Szíveden úrrá lesz a frász
Balettcipőket fel
Tudod, hogy lassan neked is véged
Még egy perc és te is bevégzed
Csináld, amíg tudod
Te már az utolsó kört futod
A szíved vadul dobog
Mint egy gyorsvonat, úgy robog
De veled vagyunk mi is
Az asztrál retard klub - ááuu
Csavarhúzó, zene, ritmus, Michael Knight
Indulj be, pörögj fel
Ne a herbállal élj - gyere a zenével
A K.I.T.T. vezéreljen téged
Hidd el, jó lesz, ha ezt eléred
Az izmaid megfeszülnek
Mozdulataid megőrülnek
A kaszablokka vezéreljen téged
Dübbörög az anyámtól a ház
Agyadat vipera rázza fel
Szíveden úrrá lesz a frász
Balettcipőket fel
Tudod, hogy lassan neked is véged
Még egy perc és te is bevégzed
Csináld, amíg tudod
Te már az utolsó kört futod
A szíved vadul dobog
Mint egy gyorsvonat, úgy robog
De veled vagyunk mi is
Az asztrál retard klub - ááuu
Csavarhúzó, zene, ritmus, Michael Knight
Indulj be, pörögj fel
Ne a herbállal élj - gyere a zenével
A K.I.T.T. vezéreljen téged
Az izmaid megfeszülnek
Mozdulataid megőrülnek
A kaszablokka vezéreljen téged
Sep 05, 2021 10:14:38
Hahó
(
x136)
Sep 05, 2021 10:14:39
x136)
kivételesen még sneci is elismeri, hogy a szemkilövető alatt jobb volt. nem véletlenül kampányolt az mszp-nek a freeblogon.:))
Farkas Endre Kiss
9 ó
Orbán Viktor szerint az a veszély, hogy visszatérnek a 2010 előtti állapotok. Te elmebeteg geci, ezek a 2010 előtti állapotok:
- 25% volt az áfa a mostani 27% helyett!
- 9 hónapig járt az álláskeresési járadék a mostani 3 hónap helyett!
- 78% volt a GDP-arányos államadósság a mostani több mint 81% helyett!
- Nem kellett fizetős vizsgálat a tervezhető műtétek előtt a mostani 19 ezer forintos PCR teszt helyett!
- 270 forint volt az euró a mostani 350 forint helyett!
- 370 ezer felett volt a felsőoktatási hallgatók száma a mostani 285 ezer helyett
- Teljes hallgatói szabadság volt a mostani röghöz kötő hallgatói szerződések helyett!
Ezek a 2010-es állapotok a mostaniakhoz képest.
Farkas Endre Kiss
9 ó
Orbán Viktor szerint az a veszély, hogy visszatérnek a 2010 előtti állapotok. Te elmebeteg geci, ezek a 2010 előtti állapotok:
- Nem kellett fizetős vizsgálat a tervezhető műtétek előtt a mostani 19 ezer forintos PCR teszt helyett!
- 370 ezer felett volt a felsőoktatási hallgatók száma a mostani 285 ezer helyett
- Teljes hallgatói szabadság volt a mostani röghöz kötő hallgatói szerződések helyett!
Ásó27
(
x68)
Sep 05, 2021 10:16:17
x68)
Ennyit a nagy nemzeti hősről, a szemkilövetőt szopkodja
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Sep 05, 2021 10:17:02
kivételesen még sneci is elismeri, hogy a szemkilövető alatt jobb volt. nem véletlenül kampányolt az mszp-nek a freeblogon.:))
Farkas Endre Kiss
9 ó
Külön politizálás nélkül: durva hogy a magánnyugdíjpénztárak lenyúlását mindenki elfelejti, pedig azzal indult be igazán a fékevesztett lopás. Farkas Endre Kiss
9 ó
Sep 05, 2021 10:17:02
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 05, 2021 10:17:43
x19)
imához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kutya pogány sódi.
Ásó27
(
x68)
Sep 05, 2021 10:20:07
x68)
Ma mikor marad el a stream?
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 05, 2021 10:20:57
x37)
Endre, sorban jönnek a hírek, hogy a tálibok vascsővel verik a nőket, meg hogy elkezdték irtani a keresztényeket. Nem lenne itt az ideje egy magyarázó videónak? Többen kérdezik, mivel te vagy az egyetlen Magyarországon, aki a tálibokat védi. Te szar.
Hahó
(
x136)
Sep 05, 2021 10:23:19
x136)
sneci, amúgy 2006-2009 között 20 % volt az áfa. amikor az utcán könyörögtél a szemkilövetésért, akkor volt a legalacsonyabb.
vagy sneci is
Sep 05, 2021 10:23:52
meghibbant, felváltva köpködi és szopja a kolostormalacot
vagy tényleg hazakényszerült, mi másért érdekelné mennyi az euro?
eddig örült a magas árfolyamnak, annál több volt a forintfütyi
felhívom az inervencionista tagozatot, kezdjen manővereket a púpos kobold búvóhelyének lokalizálására leleplezésére
nattyonszépenköszönömszépen!!
vagy tényleg hazakényszerült, mi másért érdekelné mennyi az euro?
eddig örült a magas árfolyamnak, annál több volt a forintfütyi
felhívom az inervencionista tagozatot, kezdjen manővereket a púpos kobold búvóhelyének lokalizálására leleplezésére
nattyonszépenköszönömszépen!!
Sep 05, 2021 10:23:52
broni
(
x45)
Sep 05, 2021 10:24:03
x45)
Hahó
(
x136)
Sep 05, 2021 10:24:26
x136)
Külön politizálás nélkül: durva hogy a magánnyugdíjpénztárak lenyúlását mindenki elfelejti, pedig azzal indult be igazán a fékevesztett lopás.
ne sírjál, lett egyedi nyugdíjszámlája mindenkinek, mert megígéjtyék. ja nem.
Hahó
(
x136)
Sep 05, 2021 10:30:34
x136)
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 05, 2021 10:35:42
x9)
Én ceglédi vagyok!!!!!!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
broni
(
x45)
Sep 05, 2021 10:37:38
x45)
Én ceglédi vagyok!!!!!!
tex????????????????????
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 05, 2021 10:48:07
x19)
Pajorparti
Olyan mint az f1ben mikor a pódiumon a pezsgőt spriccelik ki, sneci a bajnok pilóta szerepèben, pajor fasza meg a pezsgősüveg.
picikli
Sep 05, 2021 10:49:38
A gloryhole a melegkondiban, ugye?
Sep 05, 2021 10:49:38
broni
(
x45)
Sep 05, 2021 10:54:31
x45)
óóóaarrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
broni
(
x45)
Sep 05, 2021 10:54:43
x45)
égetés
Hahó
(
x136)
Sep 05, 2021 10:59:09
x136)
ez nyitva maradt nálam mielőtt privátba tette kisrühes
M-nek
szeptember 02, 2021
Azért azt ne reméld, hogy a rendőrség majd idejön, elviszik a gépemet és találnak rajta valami troll-excelt. Ennyire hülye én sem vagyok. Minden lépésetekre fel vagyok készülve, ti viszont nem vagytok az enyéimre, ezért lesz a vége sakk-matt... nektek.
Egy dolgot nagyon nem vettetek figyelembe. Nektek köszönhetően nekem már nincs vesztenivalóm. Mindent tönkre tettetek az életemben. Akit lehetett, ellenem fordítottatok. A sakk volt az egyetlen dolog, ami még érdekelt, de azt is abbahagytam azok után, hogy zaklattátok a csapattársaimat. Volt olyan munkahely, ahová a szócikketek miatt nem vettek fel, mert előtte lecsekkoltak az interneten és nem akarták, hogy zűr legyen belőle. Nektek viszont van vesztenivalótok. Én semmit nem fogok veszíteni a végén, ti viszont mindent. Le lesz zárva a teljes történet a jövő évi választásokig bezárólag. Addigra minden kész lesz. Az én blogom akkor fog felfutni, nem most. Addigra készen lesznek a cikkek, a bejegyzések, a legutolsó bejegyzésben a nevetekkel és pofátokkal, addig meg hogy mi mindent tettetek velem az évek során, hogyan tettétek tönkre az életemet és másokét is, hogyan kínoztatok, zaklattatok a könyörgésem ellenére. Mindenki érteni fog mindent, és egy dologra mérget vehettek már most: azt a választást bukni fogjátok. Mert teszek róla. Addigra mindenki tudni fogja, kik vagytok.
Jó ha tudjátok, hogy ami ma vagyok, az 100%-ban a ti művetek. A ti kreálmányotok vagyok. Tízéves zaklatásaitok, kínzásaitok eredménye vagyok. Ugyanúgy, mint Sodika, akiről a troll, aki feldobott benneteket mesélte, hogy meggyőződésetek, hogy ti tettétek fogyatékossá, azért nem jut ő sem egyről a kettőre az életben. Apropó: szeretnétek a benneteket feldobó trollal váltott teljes chat logot? Ki lesz téve az is.
Itt egy részlet, de ez még nem screenshot, csak átirat:
troll: Ezt most azért írod mert nem érted a trollok lelki világát. Olvastál már az aztékokról? Hatalmas civilizáció voltak ahol mégis volt, hogy ad hoc módon kiválasztottak embereket és lefejezték őket, hogy mutassák hatalmukat. Sodi kvázi egy áldozati bárány akit azért kínoznak mert megtehetik és ez is növeli a hatalomérzetüket
én: Sejtem, hogy erről van szó, de abban mi a hatalomérzet, hogy egy retardálttal teszik ezt meg?
troll: Mondjuk az, hogy ők tették retardáltá. A Sodi valaha fényes karrier elé nézett, meg volt mindene ami a jó élethez kell, de a troljjai padlóra tették. Most már láthatod mi ennek a filozófiának az eredménye. Ha te nem taposol el mást, akkor a másik fog téged eltaposni, gondolok itt a trollokra.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Roland, te meg ha gondolod, leveheted blogodról a Zulunak írt levelemet. Már nem érvényes az ajánlat.
M-nek
szeptember 02, 2021
Azért azt ne reméld, hogy a rendőrség majd idejön, elviszik a gépemet és találnak rajta valami troll-excelt. Ennyire hülye én sem vagyok. Minden lépésetekre fel vagyok készülve, ti viszont nem vagytok az enyéimre, ezért lesz a vége sakk-matt... nektek.
Egy dolgot nagyon nem vettetek figyelembe. Nektek köszönhetően nekem már nincs vesztenivalóm. Mindent tönkre tettetek az életemben. Akit lehetett, ellenem fordítottatok. A sakk volt az egyetlen dolog, ami még érdekelt, de azt is abbahagytam azok után, hogy zaklattátok a csapattársaimat. Volt olyan munkahely, ahová a szócikketek miatt nem vettek fel, mert előtte lecsekkoltak az interneten és nem akarták, hogy zűr legyen belőle. Nektek viszont van vesztenivalótok. Én semmit nem fogok veszíteni a végén, ti viszont mindent. Le lesz zárva a teljes történet a jövő évi választásokig bezárólag. Addigra minden kész lesz. Az én blogom akkor fog felfutni, nem most. Addigra készen lesznek a cikkek, a bejegyzések, a legutolsó bejegyzésben a nevetekkel és pofátokkal, addig meg hogy mi mindent tettetek velem az évek során, hogyan tettétek tönkre az életemet és másokét is, hogyan kínoztatok, zaklattatok a könyörgésem ellenére. Mindenki érteni fog mindent, és egy dologra mérget vehettek már most: azt a választást bukni fogjátok. Mert teszek róla. Addigra mindenki tudni fogja, kik vagytok.
Jó ha tudjátok, hogy ami ma vagyok, az 100%-ban a ti művetek. A ti kreálmányotok vagyok. Tízéves zaklatásaitok, kínzásaitok eredménye vagyok. Ugyanúgy, mint Sodika, akiről a troll, aki feldobott benneteket mesélte, hogy meggyőződésetek, hogy ti tettétek fogyatékossá, azért nem jut ő sem egyről a kettőre az életben. Apropó: szeretnétek a benneteket feldobó trollal váltott teljes chat logot? Ki lesz téve az is.
Itt egy részlet, de ez még nem screenshot, csak átirat:
troll: Ezt most azért írod mert nem érted a trollok lelki világát. Olvastál már az aztékokról? Hatalmas civilizáció voltak ahol mégis volt, hogy ad hoc módon kiválasztottak embereket és lefejezték őket, hogy mutassák hatalmukat. Sodi kvázi egy áldozati bárány akit azért kínoznak mert megtehetik és ez is növeli a hatalomérzetüket
én: Sejtem, hogy erről van szó, de abban mi a hatalomérzet, hogy egy retardálttal teszik ezt meg?
troll: Mondjuk az, hogy ők tették retardáltá. A Sodi valaha fényes karrier elé nézett, meg volt mindene ami a jó élethez kell, de a troljjai padlóra tették. Most már láthatod mi ennek a filozófiának az eredménye. Ha te nem taposol el mást, akkor a másik fog téged eltaposni, gondolok itt a trollokra.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
rBali
(
x24)
Sep 05, 2021 11:02:29
x24)
Ez a Bori konkrétan egy potenciális Incel szarfaszú terrorista aki valami merényletre készül. Lehet rá kéne állítani a moszadot végre.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
CheddarGoblin
(
x2)
Sep 05, 2021 11:02:39
x2)
Még Tajgi se olvassa a blogját, mert még mindig ott van a poszt.
Moszad
Sep 05, 2021 11:05:36
Ez a Bori konkrétan egy potenciális Incel szarfaszú terrorista aki valami merényletre készül. Lehet rá kéne állítani a moszadot végre.
Kedves honfitársunk,
köszönjük a bejelentést!
Boros László, közismert nevén kisboros, már megfigyelés alatt áll az Ezékiel 7-es számú kémkakas által. Vészhelyzet esetén azonnal közbe lépünk.
Üdvözlettel,
Moszad
Sep 05, 2021 11:05:36
Ásó27
(
x68)
Sep 05, 2021 11:07:22
x68)
Kaszablokkából újabb cipőnézegetés lett
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Sep 05, 2021 11:09:47
x136)
Ezékiel 7-es számú kémkakas
tony és ezékiel, a két zsidó kémkakas.
Hahó
(
x136)
Sep 05, 2021 11:16:21
x136)
"Volt olyan munkahely, ahová a szócikketek miatt nem vettek fel, mert előtte lecsekkoltak az interneten és nem akarták, hogy zűr legyen belőle."
ez annyira hihető.:)))
nyilván megtalálták, mert annyira ritka neve van, és aztán rá is kérdeztek, hogy mi ez a kutyabaszás. és nyilván az is hihető, hogy másik munkahelyre akart menni, amikor már sok éve a jabilnál van, és nem is akar onnan eljönni.
ez annyira hihető.:)))
nyilván megtalálták, mert annyira ritka neve van, és aztán rá is kérdeztek, hogy mi ez a kutyabaszás. és nyilván az is hihető, hogy másik munkahelyre akart menni, amikor már sok éve a jabilnál van, és nem is akar onnan eljönni.
Ásó27
(
x68)
Sep 05, 2021 11:19:13
x68)
Lehet nem a szócikket nézték meg, hanem a facebook profilodat :))))
Najó, tudjuk, hogy nem jelentkeztél sehova, miért kell hazudozni??
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Sep 05, 2021 11:52:53
x45)
Lehet nem a szócikket nézték meg, hanem a facebook profilodat :))))
a légióba jelentkezett.csavarhúzosnak
broni
(
x45)
Sep 05, 2021 11:59:33
x45)
na, had éágjen a máglya, sok az eretnek!!!!!!!!!!!!!!!!!
zsír2
Sep 05, 2021 12:08:34
Bátor vagy te is.
Csak azt feleljted el, hogy a zsír fejeddel belemásztál egyszer addabboy streamjébe.
Sep 05, 2021 12:08:34
rBali
(
x24)
Sep 05, 2021 12:09:10
x24)
Bátor vagy te is.
zsír2
Sep 05, 2021 12:15:19
És te beszélsz incelségről? Muhaha.
Elég sokan látták, mit műveltél te ott, és hová mentetek utána és ott mit csináltatok.
Hát öregem... ti valóban szó szerint trash vagytok.
Sep 05, 2021 12:15:19
rBali
(
x24)
Sep 05, 2021 12:20:41
x24)
Hajrá Bori, hajrá! Küldjed már a rendőrbácsikat, csak aztán ügyesen, nehogy a végén meglepetés érjen :)
zsír2
Sep 05, 2021 12:22:21
Hajrá Bori, hajrá! Küldjed már a rendőrbácsikat, csak aztán ügyesen, nehogy a végén meglepetés érjen :)
Leírjam hogy néz ki?
A harmincas éveiben járhat. Szinte csak ősz hajszálai vannak. A testúlya alapján pedig jó eséllyel ő sem fogja megélni a százat.
Erre vagytok ti büszkék?
Vagy mi a faszomra?
Sep 05, 2021 12:22:21
rBali
(
x24)
Sep 05, 2021 12:23:51
x24)
Kikérem magamnak, ez erősen body shaming! Szólok is Gyurka bácsinak, hogy védjen meg!
Jabil hangosbemondó
Sep 05, 2021 12:25:37
Leírjam hogy néz ki?
Erre vagytok ti büszkék?
Vagy mi a faszomra?
Leírjam hogy néz ki?
Erre vagytok ti büszkék?
Vagy mi a faszomra?
Nyomatékosan megkérjük a tiszafaszomi incel kutyabaszó kollégánkat hogy takarodjon vissza a szalag mellé különben az anyja megint dübbeni fog!
Sep 05, 2021 12:25:37
zsír2
Sep 05, 2021 12:28:45
Csak rajta!
Sep 05, 2021 12:28:45
Rendőrség
Sep 05, 2021 12:32:31
Csak rajta!
Potenciális incel ámokfutók jobban érdekelnek minket mint az hogy valaki csúnyát írt valakiről az interneten.
Sep 05, 2021 12:32:31
Zsíroldó
Sep 05, 2021 12:37:28
Ne ugass zsír, hanem segíts szerencsétlen anyádnak a házimunkában, hamár lassan negyvenévesen is otthon vered a faszod.
Sep 05, 2021 12:37:28
zsír2
Sep 05, 2021 12:42:09
Ezt majd hetyetyézd anyámnak a bíróságon, akit éveken keresztül zaklattatok telefonon, mielőtt kapjátok a beutalót Sanyi bácsihoz urológiai vizsgálatra.
Sep 05, 2021 12:42:09
Zsírnak mehet
Sep 05, 2021 12:44:27
a faszerdő
Sep 05, 2021 12:44:27
Zsíroldó
Sep 05, 2021 12:45:38
Ne pofázz, hanem vagy tedd meg a feljelentést vagy irány mosogatni!
Sep 05, 2021 12:45:38
-
Sep 05, 2021 12:46:39
Csak rajta!
ha így lenne már régen a rendőrségen picsognál, te félkegyelmű. Szervezett zaklatási ügyetek legalább halmozódik egy kicsit.
Sep 05, 2021 12:46:39
Fülzsír
Sep 05, 2021 12:47:20
Kikérem magamnak, ez erősen body shaming! Szólok is Gyurka bácsinak, hogy védjen meg!
Miattad nem segítek anyámnak a házimunkábam 40 éve! Ezt sosem fogom neked megbocsátani, már nincs vesztenivalóm!!! Sep 05, 2021 12:47:20
-
Sep 05, 2021 12:48:59
Zsírnak mehet a mínusz, hogy pár óráig ne tudjon írni, őrjöngjön egymagában a kisszobában!
Sep 05, 2021 12:48:59
Jövőbelátó zsidó kémkakas
Sep 05, 2021 12:55:03
*rendőrségen*
- Feljelentést szeretnék tenni a libsi kampósorrú zsidók ellen akik a sodifórumra írogatnak rólam csúnyákat!
- Mégis mint irnak Önről?
- Azt hogy egy élettelen incel vagyok aki a kis szobában lakik az anyjánál és semmit sem tesz az életéért csak a jabilban robotol a románokkal. Ráadásul anyámat is felhivták és elmondták ezt neki!
- Ebből semmi nem igaz Önre?
- Hát, anyámnál lakok, utálom a nőket, anyámmal lakok és a jabilban dolgozok...
- Öhm... rendben. Van ötlete miért írjak ezeket Önről?
- Semmi. Sose tettem semmi rosszat. Néha random odamentem és fenyegetődztem hogy megölöm őket stb de semmi komoly.
- Rendben. Ez esetben vonuljon be a legközelebbi cellába Sittes Sándor mellé. Majd kiengedjük ha megjött az esze.
- Feljelentést szeretnék tenni a libsi kampósorrú zsidók ellen akik a sodifórumra írogatnak rólam csúnyákat!
- Mégis mint irnak Önről?
- Azt hogy egy élettelen incel vagyok aki a kis szobában lakik az anyjánál és semmit sem tesz az életéért csak a jabilban robotol a románokkal. Ráadásul anyámat is felhivták és elmondták ezt neki!
- Ebből semmi nem igaz Önre?
- Hát, anyámnál lakok, utálom a nőket, anyámmal lakok és a jabilban dolgozok...
- Öhm... rendben. Van ötlete miért írjak ezeket Önről?
- Semmi. Sose tettem semmi rosszat. Néha random odamentem és fenyegetődztem hogy megölöm őket stb de semmi komoly.
- Rendben. Ez esetben vonuljon be a legközelebbi cellába Sittes Sándor mellé. Majd kiengedjük ha megjött az esze.
Sep 05, 2021 12:55:03
CheddarGoblin
(
x2)
Sep 05, 2021 13:07:27
x2)
Kicsit hiányzik Sodi. Ezek a mellékretardok már unalmasak.
Nothing's better than cheddar!
linzi fapóleon
(
x8)
Sep 05, 2021 13:14:35
x8)
eNDRE!
Eladjátok a púpszászi házat, szólsz Márknak hogy pattintsa vissza a lóvét és a hitelkártyákból pont kipörgethetnéd ezt a szigetet magadnak. Gondold el, kopmplett nudista sziget lehetne ahova szedhetnéd a belépőt plusz mutogathatnád a girhes faszod. Átneveznéd Sodika Island Paradise-ra meg kitűznél valami piton motívumos zászlót
FOSCHNÁ!
www.dailymail.co.uk/news/article-9951523/Tiny-22-acre-island-Scotlands-Summer-Isles-goes-sale-bargain-price-50-000.html
Eladjátok a púpszászi házat, szólsz Márknak hogy pattintsa vissza a lóvét és a hitelkártyákból pont kipörgethetnéd ezt a szigetet magadnak. Gondold el, kopmplett nudista sziget lehetne ahova szedhetnéd a belépőt plusz mutogathatnád a girhes faszod. Átneveznéd Sodika Island Paradise-ra meg kitűznél valami piton motívumos zászlót
FOSCHNÁ!
www.dailymail.co.uk/news/article-9951523/Tiny-22-acre-island-Scotlands-Summer-Isles-goes-sale-bargain-price-50-000.html
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 05, 2021 13:14:53
x7)
Amióta a sodit bekorlátozzák zsíros a forum.
|__o__|
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 05, 2021 13:16:58
x19)
Amióta a sodit bekorlátozzák zsíros a forum.
Meleg zsíroldó nincs?
Galla Miki emulátor
Sep 05, 2021 13:18:36
Erre vagytok ti büszkék?
Vagy mi a faszomra?
Vagy mi a faszomra?
Tiszafaszomra!
Sep 05, 2021 13:18:36
Padlóra száradt ondó
Sep 05, 2021 13:20:29
Kicsit hiányzik Sodi. Ezek a mellékretardok már unalmasak.
Szerintem meg pont érdekessebbek. Sodi agya befixál valami faszságra és azt loopolja oldalakon keresztül. A jabil robot snecihez viszonyítva sokkal változatosabb és eredetibb tartalmat tol. Ha vlogolna én fix hogy nézném, sodival ellentétben.
Sep 05, 2021 13:20:29
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 05, 2021 13:40:07
x37)
Bori! Zaklatás elévülési ideje 3 év a BTK szerint. Ebből nem lesz semmilyen bírósági ügy, mivel 6-7 év telt el a telefonálgatások óta. Hamarabb kellett volna lépni.
Hahó
(
x136)
Sep 05, 2021 13:44:03
x136)
Csak rajta!
Jövő héten végezzük a sitten? :))))
Szófodáteláfászódáte
Sep 05, 2021 13:44:15
Hát nem tudom. Recskaboy mindig meg tudja lepni a nézőket valami akkora ökörséggel amire még a legelvetemültebb trollégák sem gondoltak volna. ZsírosLackónál meg 10 éve beakadt ugyanaz a lemez...
Sep 05, 2021 13:44:15
Hahó
(
x136)
Sep 05, 2021 13:44:57
x136)
Melyik bíróságon? A kijevi központi kerületin? :)))
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 05, 2021 13:45:03
x37)
"A Btk. alapján az elévülési idő bűncselekmény esetén a büntetési tétel felső határának megfelelő idő, de – ha e törvény másképp nem rendelkezik – legalább három eltelt év. Zaklatás vétsége esetén ez 3 év, mivel maga a zaklatás alapesete 1 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető."
És egy évvel is csak akkor, ha zaklatásnak minősítik. Ezt már én teszem hozzá. Ez az egyik legnehezebben bizonyítható tényállás, mivel 1-2 "eltévedt" telefonhívást még senki nem fog zaklatásnak ítélni, márpedig mivel sokan hívogattak titeket, egy trollra nem nagyon jutott pár hívásnál több valószínűleg. Ennyi év elteltével már csak azért sem bizonyítható semmi, mert a telefonszolgáltatók nem őrzik meg 6-7 évig a híváslistákat.
Inkább foglalkozz valami előremutató dologgal, tényleg. Menj fotózni.
És egy évvel is csak akkor, ha zaklatásnak minősítik. Ezt már én teszem hozzá. Ez az egyik legnehezebben bizonyítható tényállás, mivel 1-2 "eltévedt" telefonhívást még senki nem fog zaklatásnak ítélni, márpedig mivel sokan hívogattak titeket, egy trollra nem nagyon jutott pár hívásnál több valószínűleg. Ennyi év elteltével már csak azért sem bizonyítható semmi, mert a telefonszolgáltatók nem őrzik meg 6-7 évig a híváslistákat.
Inkább foglalkozz valami előremutató dologgal, tényleg. Menj fotózni.
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Recskás, te meg produkáld magad, lesz felfelé bukás?
Dehogy ennyi!
A folytatást majd megbeszéled Sanyival a sitten, miközben tágítja az ánuszodat.
De ne aggódj, nem egyedül mész be.