A szupersztréjtbe belefér egy kis cicafütyibújás!
A te anyádnak meg a fia buzi.
Ingatkanügyek
Legbelül?!
Sodi Alabamai?
Szóval kell a társaság, mert rohadtul magányos vagy plusz szuperstraight is. Hogy is volt Szandikával? Nem volt ronda, költözött is volna, de te mégis inkább egy csöves tranyót vittél oda.
Szandikánál amivel kiangolnáztál, annak az ellentétével érveltél Tibi mellett.
NA ITT BUKIK AZ ÁLLÍTÁSOD HOGY NEM VAGY BUZI. DE AZ VAGY!
Jaja nem ér rá 2-3 heteket udvarolni!!
Mégis mi a búbánatos fasz elfoglaltsága van? Tanulni nem tanul, sportolni nem sportol, játszani nem játszik, barátai nincsenek és még sorolhatnám. Ja biztos azért mert facebookon KELL megosztani a retardságokat. Na az komoly misszió!
Tibi mellett nincs ideje mégegy kapcsolatra. Bőven elég neki egy született férfi.
A Gyagyás retteg a valódi nőktől, hiszen egy intim helyzetben bebizonyosodna, hogy buzgár, és nem gerjed be nőkre.
Végzetes csapás lenne számára, ha egy valódi személy bizonyítani tudná a nyilvánosság számára, és saját maga számára is, hogy buzi SoDi a SoDi.
Marad tehát a szaunázás, ahol elnézegetve a pinákat még magának is képes azt hazudni, hogy hetero.
És hogy a testi kapcsolatot miért kerüli kényszeresen a nőkkel, arra ott vannak a gyáva kifogások - nincs időm ismerkedni, nincs egzisztenciám ismerkedni, stb.
Neki kizárólag arra van igénye, hogy egy magából kivetkőzött, lealjasodott, a társadalom peremére sodrodott férfinő barátságát meg tudja venni, vele bizalmi viszonyba kerüljön, nem mellesleg kukkolhassa is. Bizony, ezért sikerült mindig olyan helyzeteket előidézni, ahol a sodi kukkolhatta a Mercit.
Természetesen a világban rend van, és Endrét még egy hajléktalan, idegbeteg alkoholista tranyó is lepattintja, még a donétjére se válaszol.
Az incel ratyi meg zaklatja, szokás szerint
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Bal szélen felülről a harmadikat jelölném meg, mert nő a haja.
ez tibi
Ez már a megújult minőségi tartalom.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Kivéve SoDI. Pedig lenne mit meggyónnia.
"Vettem viagrát, de otthon hagytam! Kurvaélet!"
Az egyedüli korrekt megközelítés, amivel valamelyest bele lehet látni a recskás szexualitásába (már ha ezt annak lehet nevezni), az a kukkolás.
Ezt különösebben ő maga sem tagadja, el is mondta videóban is, hogy ő az ilyen voyeur tartalmakat szereti. Ez tulajdonképpen egybecseng a nudistrandos rajongásával (ezt is ő maga vonta élőben párhuzamba), ezért keresgélt ő voyeur oldalakat a neten (amely kategória jelentős részben pont nudistrandos felvételekkel van tele), ezért jutott el a pjúrnudizm és más "családi" nudistrandos oldalakig.
A gond csak az, hogy a recskás torz gondolkodása még ezt is kiforgatja a helyéből. Amire állandóan hivatkozik is, az FKK kultúra (már ha ezt nevezhetjük kultúrának, különösen ha tényleg teljes családi nudizmusról beszélünk, kisgyerekekkel együtt, de ezt most tegyük félre), meg a németországi beágyazottsága a nudizmusnak akár igaz is lehetne, de pont ez az, hogy ez ROHADTUL nem arról szól, mint ahogy Endrének.
Pont hogy nem a kukkolásról, a leselkedésről, a szexuális vágykeltésről szól - ahogy a másik kifejezés, a naturaliumus is mondja, ezt amolyan magától értetődő dolognak tartják, minden vágy nélkül. Endre maga is ugyanerre szokott hivatkozni a pedofil képek elleni védekezésként, de ott bukik meg a logikája, hogy míg az FKK kultúra rajongói meg a "családi nudisták" (broáf bazmeg...) tényleg csak úgy natúrból ebben benne vannak, Endre maga is elmondja, hogy ő ellenben "puncikat nézni", kukkolni, leskelődni megy oda, meg persze lóbálni a pitont, illetve fasszal a kezében bújja az ilyen tartalmakat. Vagyis teljesen ellentétesen a saját maga által is hangoztatott felfogással.
Endrét a konkrét szexuális aktus különösebben nem érdekli, hanem csak maga a kukkolás. Ez már a régi szexhirdetéseiből is kibukott, amikor faszverő harmadiknak jelentkezett rendszeresen. Vagy remek példa a swingerklubos Natasa. Ha Endrének normális szexualitása lenne, lelkendezett volna ettől az élménytől - pláne egy olyan emberként, akinek minimum 5 év óta nem volt semmilyen szexuális jellegű kontaktusa - , ez meg pár óvatos mondattal letudta a dolgot, és azóta gyakorlatilag soha többet nem beszél erről.
Az meg a másik, hogy normál esetben az autiloop 3 napon át arról ment volna, hogy hahaha, beszoptatok trollok, nővel szexelt asodi, így hát nem lehet buzi. Azt mondtátok, hogy soha az életben nem fogok punci közelébe kerülni, de tessék itt van, még ha pénzért is.
Ami egyébként legyünk őszinték, tényleg jogos visszavágás lett volna a trolloknak, betalált volna nekünk.
Ehelyett hetyetyézett itt jobbra-balra az egészről, ellentmondásokba keveredve, aztán inkább letudta és nem is beszél róla azóta se.
Endrének nem a szexuális aktus élménye kell, őt az izgatja fel szexuálisan illetve ki is elégíti, csak hogy kukkolhat, megleshet, a titkos leselkedés, amiről a másik nem is tud, ezáltal a másik önkéntelen kiszolgáltatottsága neki, a lebukás feszültsége. Neki ez "A" szexuális, hogy ténylegesen összesimulni valakivel, csókolgatni, simogatni, nyalogatni, berakni a lompost ide vagy oda, az jó-jó, de ugorjunk...
Na ez! Ez igen! Megfejtettem a problémád! Te annyira buzi vagy, hogy önmagad előtt sem világos, de mázlid van, mert megint segítek neked:
Ezzel a beismeréseddel sikerült elárulnod, hogy egy biológiai férfitest számodra vonzóbb, mint a nők fele. Az a test kapott két gumicsöcsöt és kész. Mindene eredeti férfi. És neked ez a férfitest jobban bejön, mint egy nála kövérebb biológiai nő. Neked bizony bejönnek a férfiak, te buzi! :DDD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ez a másik kedvencem :D Megint olyanról beszélsz, amiről a világon semmit nem tudsz, soha nem udvaroltál egy lánynak sem (a sorozatos zaklatás ugye más kategória), soha nem randiztál, soha nem volt kapcsolatod (lánnyal). Honnan a faszból tudod, hogy mi kell ahhoz, hogy lefeküdj egy nővel? Filmekből? Sorozatokból? Nagyon vicces vagy :DDD
Köszi a részletes elemzést. Egy nagyon fontos infót fűznék hozzá. Tibi az egyik live-ban amikor vitatkoztak azt mondta Sodinak: "Sodi tudod hogy én csináltam valamit neked ami jó volt" vagy ilyesmit. Lehet hogy más a tanszékről be tudja lőni pontosan melyik live melyik veszekedése volt ez, de határozottan emlékszem rá. Tehát volt szívesség kérés ami nem publikus. Simán lehet hogy pont az volt a szívesség hogy megvizsgálhassa a gnóm a faszpinát, vagy hogy Tibinek végig kellett néznie ahogy kiveri előtte vagy ilyen más beteg dolog.
Az autiexcellben benne lenne ha pl. Sodi adott volna 500 eurót egy szopási kísérletért csak elszámolva a tisztítószereknél :D
Na igen, a női test. 100%-ra mondom hogy az igényes fadászpikának ebben a videóban lévő fincsi MILF az már a dagadt nő kategória lesz, mivel az ő sukár kigyúrt testéhez a barbibabák valóak az ő nézőpontja szerint.
NYUGODTAN KATTINTHATÓ MINDENKINEK!
www.xvideos.com/video3304531/mom_shower_sex_for_milf_with_young_lover

Ez is jól öregedett :D Annyiban változott, hogy most már egy férfi legyen gyengébb egy férfinál :D
Fú olyan segge van a nőnek!! Mint egy hatalmas harmatcseppes lila makk!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Elképzelem ahogy elkezdi motyogni a flokkban, hogy hát gyakorlatilag nincs kimondva, hogy honnan kell kezdeni mérni a fütyit.
Áhh teljesen mindegy! Úgyse áll fel, pötyhedt szamárfasszal meg nem lehet mit kezdeni.
Mondjuk ez azért kihívás, Sodinál gyengébbnek lenni :DDD
Tex milyen aktív volt
🕎Endigame🕎
Ha elhisszük az orosz csajos kamusztoriját, akkor 3 és fél évnél tart.
De nyilván nem hisszük el, ilyen átlátszó és röhejes kúrós kamusztorikat azok a gimis srácok találnak ki 15-16 évesen, akiknek a társaságában már van pár tag, akinek sikerült kúrnia, ezért elkezdik szégyellni a saját szüzességüket.
Ez előtt csak a szexnagyi volt, az meg már ~10 éve történt, vagy még régebben.
Persze kétségek itt is felmerülnek, hogy tényleg létezik-e szexnagyi, és ha igen, akkor tényleg megbaszta-e, vagy csak nézte és recskázott, ahogy a szexnagyit bassza a szexpapi.
Még az is lehet, sőt egészen életszerű, hogy 40 éve nem baszó SoDi a SoDi.
Ha már négyzetek, akkor inkább:

Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Mai topkomment :DDDDDD
Szándékosan basztátok szét a stream-et, aztán még pofázol?
Hogy a viharba ne? Golda személyesen.
HHHHHHHHHHHHH *süsü*
Gyönyörű ahogy a labancok becsicskították az oltásellenes retardot!
Szerintek direkt a trollokat akarták szórakoztatni.
Nem is tudok olyan elvet mondani az elmúlt 13 évből amit sneci ne adott volna fel anyagi/kényelmi okokból. Én még egy ilyen elvtelen megalkuvó szardarabot nem láttam az életben.
:))) mindig jókat röhögök ezeken a bevágásokon, de ez most valamiért különösen jó.
Endre, te pedig egy magányos, öreg, pedofil, buzi vagy!! Ráadásul a transzok az új gyengéid... borzasztó vagy, menthetetlen.
A jó portás csak baszik!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Kár hogy nem lett meg a youtube csatornája a jelszó leak során. Simán lehet hogy ott van pár unlisted péküljünkki videó Mercinek is.
szép munka, zsidó. az persze eddig is egyértelmű volt, hogy a normálistól eltérő jellegű az orientáltsága (twink boy c*ms, aaron cute, fehér négyzetek), de valószínűleg tényleg valami hasonló lehet a háttérben. ennek ezek a lopott pillanatok, meg a magamutogatás jelenti az élvezeteket...
aki esetleg gyakorlott szaunába járó, ne adj isten még osztrákba/németbe is volt szaunában nyilatkozhatna tényleg járnak-e helyeskék. persze, a német már egy eltérő kultúra a mienkétől de szaunázás az inkább északi népeknél divat, nem? vannak ~8 millióan sógorék, abból mennyi lehet aki van annyira exhibicionista, h nudiszaunába jár, meri mutatni magát, abból megint mennyi a nő, abból pedig mennyi a fiatalabb korú? szerintem nagyjából nullához közelít
amúgy ez a szöveg nagyon ilyen Shop stop 2 Elias "Nem, nem, a puncit szeretem". Egyébként meg arról volt szó hogy a buziszauna (fürcsi, az bazdmeg, egy öt éves beszél így) az elalváshoz kell, hogy lefárasszon. most akkor melyik az igazság sneci? megint magadat szarod szájba
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Bizony. Azt hazudta, hogy a lakásban nem látta meztelenül, mert elvonult a fürdőbe átöltözni, illetve hogy nem vitte el a buziszaunába. Az utóbbiról már kiderült, hogy kamu.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
ja mert nyelvtanilag nem buziszauna szerinte, de a rendes szaunát nem tagadták le. Amikor Tibi odament akkor kb az első útjuk oda vezetett együtt
uggse írtatnék, csak elkapott az ideg a hidegbe.
Snecinek mondjuk egyre puhább :)))
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
még nem.
Kifogástalan elemzés, sőt a Tanszék egészen jól kielemezte, hogy mi miért történik.
Engem az okok ejtettek gondolkodóba:
a gyermekkori zilált, bizonytalanságokkal teli családi környezet, és nyilván a kortársak gúnyolódása sem tettek jót Fifinek, önbizalomhiányt okozva.
Aztán amikor eljött a nagy csajozási időszak, Endre koszlott ruhákban járt, nem foglalkoztak a rossz tartásával, nulla sport, azaz egyszerűen nem volt partiképes, amivel tudat alatt tisztában volt.
Mivel a vele egyidősek teljesen más életet éltek, szépen elszakadt tőlük, és egyenesen a korosodó ütődöttek közé ment, ahol nem téma a szexualitás, nem téma az egzisztencia felépítése vagy a diplomák megszerzése. Köztük nem érezte, hogy az életben produkálni kéne.
A fentiek alapján fiatal éveiben a szexualitás számára tudatilag "neked nem jár!", igy ezt elnyomta. De most, a negyven felé érkezve egyfajta felismerés és lazadás kezd kitörni előtörni belőle, ez okozza az egyre deviánsabb műsort. Amolyan kapuzárási pánik lehet, hiszen az életvitele miatt ő már most öregedni kezdett.
Nem kizárt, hogy Tibor azért került a célkeresztbe, mert nála rendkívül alacsonyan van a léc az önbizalomhiányos Fifi számára.
Be is vallotta, hogy "szerelmes", de ez "whatAndi" esetében is így volt, azaz mindkét nem felé képes erre. Az érzést az váltotta ki, hogy tőlük emberi szót kapott.
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
A BunkiBankos incidens idején hány éves volt sneci?
hopp, ez jogos!
Úgy rémlik, hogy SF elmondása alapján 13-14 körül lehetett.
Korántsem vagyok azért ebben biztos - a pszichológia azért nem egy egzakt tudomány.
Én úgy vélem, hogy ha lehet testi elbaszottságokkal születni, (púp például :D ) úgy létezik olyan is, hogy valaki már eleve elbaszott elmével születik, aztán az életében vele történő dolgok terelhetik némileg pozitívabb vagy negatívabb irányba az állapotát.
Az mindenesetre biztos, hogy a Gyagyás életében bőven voltak negatív irányba ható körülmények. De szerintem semmilyen körülmények között nem lett volna belőle normális ember.
Szerző:
tyodika
Nov 14, 2021 01:54:55
Válasz
(6)
A Mercike pedig ölelje át a fütyimet.
Nov 14, 2021 01:54:55
tyodika2
Nov 14, 2021 02:23:28
A Mercike pedig ölelje át a fütyimet.
A szupersztréjtbe belefér egy kis cicafütyibújás!
Nov 14, 2021 02:23:28
Bújós, szexi Mercica
Nov 14, 2021 03:05:05
Nov 14, 2021 03:05:05
Azahelyescsajatörökkanna
Nov 14, 2021 05:54:44
Nem ismerkedik Endre lányokkal, mert nincs ideje.
A szaunában rengeteg időt eltölt, hogy ne kattanjon be otthon egyedül.
Most a régi hibába esek, és értelmes tanácsot adok neked, te púpos pedoféreg.
Ha együtt élnél a pároddal, akkor nem lenne üres a lakás, és ki lehetne bírni ép elmével otthon.
Egy még inkább megfogadhatatlan tanács pedig az lenne, hogy szedd rendbe a belsődet, ha már magányos vagy, békülj ki magaddal, a repedtseggű buddhista moderátorod biztos tudna ebben segíteni.
Ha együtt élnél a pároddal, akkor nem lenne üres a lakás, és ki lehetne bírni ép elmével otthon.
Egy még inkább megfogadhatatlan tanács pedig az lenne, hogy szedd rendbe a belsődet, ha már magányos vagy, békülj ki magaddal, a repedtseggű buddhista moderátorod biztos tudna ebben segíteni.
Nov 14, 2021 05:54:44
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 14, 2021 06:46:27
x19)
Sodi meddig tagadod még, hogy buzi vagy? Minek tagadod a nyilvánvalót? Hisz anyád is tudja már legbelül.
seymour schwartz
(
x6)
Nov 14, 2021 07:49:18
x6)
anyád a buzi
A te anyádnak meg a fia buzi.
Newton-Leibniz
(
x1)
Nov 14, 2021 07:58:41
x1)
Sodi meddig tagadod még, hogy buzi vagy? Minek tagadod a nyilvánvalót? Hisz anyád is tudja már legbelül.
Legbelül?!
Sodi Alabamai?
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Nov 14, 2021 08:45:23
x1)
Úgy látom, komoly kételyek merültek fel a superstraight identitásod és a faszméreted kapcsán, Gyagyás.
Ideje bizonyítékokat teríteni, hogy cáfold az alaptalan vádakat.
Linkeld néhány nőnek az fb profilját, akiket megdugtál, és csinálj a pitonról egy képet vonalzó mellett.
Ha nem teszed, akkor mindenki véglegesen elkönyvel egy kisfaszú csőbuzinak.
Ideje bizonyítékokat teríteni, hogy cáfold az alaptalan vádakat.
Linkeld néhány nőnek az fb profilját, akiket megdugtál, és csinálj a pitonról egy képet vonalzó mellett.
Ha nem teszed, akkor mindenki véglegesen elkönyvel egy kisfaszú csőbuzinak.
tyodika
Nov 14, 2021 08:54:05
Azért kell Merci, mert a magánynál még az üvöltözésük is jobb.
Azért nem tudok Merci helyett igazi lányokkal ismerkedni mert nincs időm.
Azért nincsen időm, mert az egész napomat a szauna viszi el, hogy ne bolonduljak meg.
Szandika pedig azért nem jöhetett ide, mert egy szobába összezárva megöltük volna egymást.
Szerintem ez érthető.
Azért nem tudok Merci helyett igazi lányokkal ismerkedni mert nincs időm.
Azért nincsen időm, mert az egész napomat a szauna viszi el, hogy ne bolonduljak meg.
Szandika pedig azért nem jöhetett ide, mert egy szobába összezárva megöltük volna egymást.
Szerintem ez érthető.
Nov 14, 2021 08:54:05
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 14, 2021 08:57:59
x8)
Szóval kell a társaság, mert rohadtul magányos vagy plusz szuperstraight is. Hogy is volt Szandikával? Nem volt ronda, költözött is volna, de te mégis inkább egy csöves tranyót vittél oda.
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 14, 2021 08:59:42
x8)
Nem ismerkedik Endre lányokkal, mert nincs ideje.
Mégis mi a búbánatos fasz elfoglaltsága van? Tanulni nem tanul, sportolni nem sportol, játszani nem játszik, barátai nincsenek és még sorolhatnám. Ja biztos azért mert facebookon KELL megosztani a retardságokat. Na az komoly misszió!
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 14, 2021 09:04:21
x19)
Tibi mellett nincs ideje mégegy kapcsolatra. Bőven elég neki egy született férfi.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Nov 14, 2021 09:04:33
x1)
A Gyagyás retteg a valódi nőktől, hiszen egy intim helyzetben bebizonyosodna, hogy buzgár, és nem gerjed be nőkre.
Végzetes csapás lenne számára, ha egy valódi személy bizonyítani tudná a nyilvánosság számára, és saját maga számára is, hogy buzi SoDi a SoDi.
Marad tehát a szaunázás, ahol elnézegetve a pinákat még magának is képes azt hazudni, hogy hetero.
És hogy a testi kapcsolatot miért kerüli kényszeresen a nőkkel, arra ott vannak a gyáva kifogások - nincs időm ismerkedni, nincs egzisztenciám ismerkedni, stb.
balek
(
x10)
Nov 14, 2021 09:05:25
x10)
Azt már meg se említsük, hogy egy igazi férfi számára már az ismerkedés, randizás is fontos, és nem teher, hanem izgalmas, ahogy megismeri a kiszemeltjét kívül-belül. Persze egy ilyen rothadó, szarszagú INCELnek, mint a sodi, igénye sincs erre.Mégis mi a búbánatos fasz elfoglaltsága van? Tanulni nem tanul, sportolni nem sportol, játszani nem játszik, barátai nincsenek és még sorolhatnám. Ja biztos azért mert facebookon KELL megosztani a retardságokat. Na az komoly misszió!
Neki kizárólag arra van igénye, hogy egy magából kivetkőzött, lealjasodott, a társadalom peremére sodrodott férfinő barátságát meg tudja venni, vele bizalmi viszonyba kerüljön, nem mellesleg kukkolhassa is. Bizony, ezért sikerült mindig olyan helyzeteket előidézni, ahol a sodi kukkolhatta a Mercit.
Természetesen a világban rend van, és Endrét még egy hajléktalan, idegbeteg alkoholista tranyó is lepattintja, még a donétjére se válaszol.
balek
(
x10)
Nov 14, 2021 09:07:49
x10)
Egyébként azt sem tartom kizártnak, hogy Endre már teljesen impotens, kamagrával is. Így ha összejönne Mercivel, lehetne az a kifogás, hogy csak azért nem áll fel, mert superstraight.
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 14, 2021 09:24:15
x8)
Zseniális kép a trash csoportból:
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 14, 2021 09:29:12
x16)
Bal szélen felülről a harmadikat jelölném meg, mert nő a haja.
Örebro
(
x17)
Nov 14, 2021 09:36:03
x17)
gyagyås ugye az fogott meg a caffkåban, hogy neki is csak az az egy terepszinu nadrågja van?
öklendező szerelő
(
x4)
Nov 14, 2021 09:46:37
x4)
endre bazdmeg, hogy lehetsz ennyire buta proli, hogy éjszaka üvöltözöl az utcán? vagy nappal vagy bármikor a lakásban? őszintén sajnálom a szomaszédaidat, és bosszant, hogy egy vagy a sok bunkó közül, akik így képviselik a magyarokat külföldön
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
broni
(
x45)
Nov 14, 2021 09:49:06
x45)
ez tibi
broni
(
x45)
Nov 14, 2021 09:49:23
x45)
sodi, misére pogány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
öklendező szerelő
(
x4)
Nov 14, 2021 09:58:19
x4)
undorító egy ember vagy. evés közben (tele pofával), részegen, nyilvános helyen üvöltözve streamelsz arról, hogy tranyó genitáliát nyalnál-e
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Hahó
(
x136)
Nov 14, 2021 10:02:11
x136)
undorító egy ember vagy. evés közben (tele pofával), részegen, nyilvános helyen üvöltözve streamelsz arról, hogy tranyó genitáliát nyalnál-e
Ez már a megújult minőségi tartalom.
broni
(
x45)
Nov 14, 2021 10:18:00
x45)
mindenki misén van.
Kiss Endre Farka
Nov 14, 2021 10:23:21
mindenki misén van.
Kivéve SoDI. Pedig lenne mit meggyónnia.
broni
(
x45)
x45)
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 14, 2021 10:35:18
x16)
Azt már meg se említsük, hogy egy igazi férfi számára már az ismerkedés, randizás is fontos, és nem teher, hanem izgalmas, ahogy megismeri a kiszemeltjét kívül-belül. Persze egy ilyen rothadó, szarszagú INCELnek, mint a sodi, igénye sincs erre.
Az egyedüli korrekt megközelítés, amivel valamelyest bele lehet látni a recskás szexualitásába (már ha ezt annak lehet nevezni), az a kukkolás.
Ezt különösebben ő maga sem tagadja, el is mondta videóban is, hogy ő az ilyen voyeur tartalmakat szereti. Ez tulajdonképpen egybecseng a nudistrandos rajongásával (ezt is ő maga vonta élőben párhuzamba), ezért keresgélt ő voyeur oldalakat a neten (amely kategória jelentős részben pont nudistrandos felvételekkel van tele), ezért jutott el a pjúrnudizm és más "családi" nudistrandos oldalakig.
A gond csak az, hogy a recskás torz gondolkodása még ezt is kiforgatja a helyéből. Amire állandóan hivatkozik is, az FKK kultúra (már ha ezt nevezhetjük kultúrának, különösen ha tényleg teljes családi nudizmusról beszélünk, kisgyerekekkel együtt, de ezt most tegyük félre), meg a németországi beágyazottsága a nudizmusnak akár igaz is lehetne, de pont ez az, hogy ez ROHADTUL nem arról szól, mint ahogy Endrének.
Pont hogy nem a kukkolásról, a leselkedésről, a szexuális vágykeltésről szól - ahogy a másik kifejezés, a naturaliumus is mondja, ezt amolyan magától értetődő dolognak tartják, minden vágy nélkül. Endre maga is ugyanerre szokott hivatkozni a pedofil képek elleni védekezésként, de ott bukik meg a logikája, hogy míg az FKK kultúra rajongói meg a "családi nudisták" (broáf bazmeg...) tényleg csak úgy natúrból ebben benne vannak, Endre maga is elmondja, hogy ő ellenben "puncikat nézni", kukkolni, leskelődni megy oda, meg persze lóbálni a pitont, illetve fasszal a kezében bújja az ilyen tartalmakat. Vagyis teljesen ellentétesen a saját maga által is hangoztatott felfogással.
Endrét a konkrét szexuális aktus különösebben nem érdekli, hanem csak maga a kukkolás. Ez már a régi szexhirdetéseiből is kibukott, amikor faszverő harmadiknak jelentkezett rendszeresen. Vagy remek példa a swingerklubos Natasa. Ha Endrének normális szexualitása lenne, lelkendezett volna ettől az élménytől - pláne egy olyan emberként, akinek minimum 5 év óta nem volt semmilyen szexuális jellegű kontaktusa - , ez meg pár óvatos mondattal letudta a dolgot, és azóta gyakorlatilag soha többet nem beszél erről.
Az meg a másik, hogy normál esetben az autiloop 3 napon át arról ment volna, hogy hahaha, beszoptatok trollok, nővel szexelt asodi, így hát nem lehet buzi. Azt mondtátok, hogy soha az életben nem fogok punci közelébe kerülni, de tessék itt van, még ha pénzért is.
Ami egyébként legyünk őszinték, tényleg jogos visszavágás lett volna a trolloknak, betalált volna nekünk.
Ehelyett hetyetyézett itt jobbra-balra az egészről, ellentmondásokba keveredve, aztán inkább letudta és nem is beszél róla azóta se.
Endrének nem a szexuális aktus élménye kell, őt az izgatja fel szexuálisan illetve ki is elégíti, csak hogy kukkolhat, megleshet, a titkos leselkedés, amiről a másik nem is tud, ezáltal a másik önkéntelen kiszolgáltatottsága neki, a lebukás feszültsége. Neki ez "A" szexuális, hogy ténylegesen összesimulni valakivel, csókolgatni, simogatni, nyalogatni, berakni a lompost ide vagy oda, az jó-jó, de ugorjunk...
broni
(
x45)
Nov 14, 2021 10:42:46
x45)
máglyára sodi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Nov 14, 2021 10:43:04
x45)
a perverzitás bűn!!!!!!!!!!!!!!!
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 14, 2021 10:43:19
x16)
És Tibi esetében ugyanerről van szó. Nem akar ő igazi szexuális kontaktust, faszverést, gennyedző rés nyalogatást (broáf bazmeg...), nem ez volt a cél, amiért oda akarta költöztetni Tibit. Hanem megint a kukkolás, a meglesés.
Vagyis hogy láthassa meztelenül, zuhanyzás után, átöltözés közben. Ez meg is történt, ezért tud véleményt formálni az undorító faszpináról.
Valamint ezen kívül még azzal is lebuktatta magát, amikor ment a felkérdezés Judkától meg a trolloktól, hogy volt-e valami Tibivel, képtelen volt egy kőegyszerű, egyértelmű NEMET odamondani.
Hetyetyézett itt is, felsorolta a fél világot, hogy mi nem volt. De ha megfigyelitek, a meztelenkedést, a meztelenül meglesést ügyesen kifelejtette a felsorolásból. Erről van tehát szó, és mivel tudja, hogy szegről-végről ez is szexualitással kapcsolatos, ezért nem képes egy egyszerű nemmel felelni, hanem ezért próbálja izzadva körülírni a kérdést.
Chaten majd erről faggassátok, presszionáljátok, látható lesz, mennyire nem fog tudni egyenes válaszokat adni, talán el is szólja magát.
Vagyis hogy láthassa meztelenül, zuhanyzás után, átöltözés közben. Ez meg is történt, ezért tud véleményt formálni az undorító faszpináról.
Valamint ezen kívül még azzal is lebuktatta magát, amikor ment a felkérdezés Judkától meg a trolloktól, hogy volt-e valami Tibivel, képtelen volt egy kőegyszerű, egyértelmű NEMET odamondani.
Hetyetyézett itt is, felsorolta a fél világot, hogy mi nem volt. De ha megfigyelitek, a meztelenkedést, a meztelenül meglesést ügyesen kifelejtette a felsorolásból. Erről van tehát szó, és mivel tudja, hogy szegről-végről ez is szexualitással kapcsolatos, ezért nem képes egy egyszerű nemmel felelni, hanem ezért próbálja izzadva körülírni a kérdést.
Chaten majd erről faggassátok, presszionáljátok, látható lesz, mennyire nem fog tudni egyenes válaszokat adni, talán el is szólja magát.
max5enutálnak
(
x47)
Nov 14, 2021 10:54:39
x47)
Az személyi igazolványában az van, hogy nő, és meztelenül is hozzá a nők erős átlagát: fele szebb, felé rondább nála.
Na ez! Ez igen! Megfejtettem a problémád! Te annyira buzi vagy, hogy önmagad előtt sem világos, de mázlid van, mert megint segítek neked:
Ezzel a beismeréseddel sikerült elárulnod, hogy egy biológiai férfitest számodra vonzóbb, mint a nők fele. Az a test kapott két gumicsöcsöt és kész. Mindene eredeti férfi. És neked ez a férfitest jobban bejön, mint egy nála kövérebb biológiai nő. Neked bizony bejönnek a férfiak, te buzi! :DDD
max5enutálnak
(
x47)
Nov 14, 2021 10:57:27
x47)
Mert ahhoz 2-3 hét kitartó ismerkedés kéne. Ennyire én most nem vok időmilliomos.
Ez a másik kedvencem :D Megint olyanról beszélsz, amiről a világon semmit nem tudsz, soha nem udvaroltál egy lánynak sem (a sorozatos zaklatás ugye más kategória), soha nem randiztál, soha nem volt kapcsolatod (lánnyal). Honnan a faszból tudod, hogy mi kell ahhoz, hogy lefeküdj egy nővel? Filmekből? Sorozatokból? Nagyon vicces vagy :DDD
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 14, 2021 11:00:01
x8)
És Tibi esetében ugyanerről van szó. Nem akar ő igazi szexuális kontaktust, faszverést, gennyedző rés nyalogatást (broáf bazmeg...), nem ez volt a cél, amiért oda akarta költöztetni Tibit. Hanem megint a kukkolás, a meglesés.
Köszi a részletes elemzést. Egy nagyon fontos infót fűznék hozzá. Tibi az egyik live-ban amikor vitatkoztak azt mondta Sodinak: "Sodi tudod hogy én csináltam valamit neked ami jó volt" vagy ilyesmit. Lehet hogy más a tanszékről be tudja lőni pontosan melyik live melyik veszekedése volt ez, de határozottan emlékszem rá. Tehát volt szívesség kérés ami nem publikus. Simán lehet hogy pont az volt a szívesség hogy megvizsgálhassa a gnóm a faszpinát, vagy hogy Tibinek végig kellett néznie ahogy kiveri előtte vagy ilyen más beteg dolog.
Az autiexcellben benne lenne ha pl. Sodi adott volna 500 eurót egy szopási kísérletért csak elszámolva a tisztítószereknél :D
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 14, 2021 11:02:03
x8)
Na igen, a női test. 100%-ra mondom hogy az igényes fadászpikának ebben a videóban lévő fincsi MILF az már a dagadt nő kategória lesz, mivel az ő sukár kigyúrt testéhez a barbibabák valóak az ő nézőpontja szerint.
NYUGODTAN KATTINTHATÓ MINDENKINEK!
www.xvideos.com/video3304531/mom_shower_sex_for_milf_with_young_lover
sodika szelleme
Nov 14, 2021 11:04:36
hú geci végre megszabadultam
Nov 14, 2021 11:04:36
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 14, 2021 11:13:21
x16)
mivel az ő sukár kigyúrt testéhez a barbibabák valóak az ő nézőpontja szerint.

Hülye vagy.
Ez fizikailag erősabb nálam.
Egy nő legyen gyengébb a férfinál.
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 14, 2021 11:22:41
x8)
Pedig Tibi is nagyon erős. Sokszor szárazon megbaszná a rendőröket.
Igaz amikor valóban odamegy egy akkor bocsánat loop van:
www.youtube.com/watch?v=Z54DK7kl4Fk
Azért a geci hogy mondja a rendőrnek Judkára hogy "őt megverheti ő a hibás".
Pont olyan alávaló aljas köcsög mint te eNDRE
Igaz amikor valóban odamegy egy akkor bocsánat loop van:
www.youtube.com/watch?v=Z54DK7kl4Fk
Azért a geci hogy mondja a rendőrnek Judkára hogy "őt megverheti ő a hibás".
Pont olyan alávaló aljas köcsög mint te eNDRE
max5enutálnak
(
x47)
Nov 14, 2021 11:33:15
x47)
Hülye vagy.
Ez is jól öregedett :D Annyiban változott, hogy most már egy férfi legyen gyengébb egy férfinál :D
LaCI
Nov 14, 2021 11:34:05
Fú olyan segge van a nőnek!! Mint egy hatalmas harmatcseppes lila makk!
Nov 14, 2021 11:34:05
kramalon
(
x8)
Nov 14, 2021 11:35:05
x8)
Parádés műsor volt itt az elmúlt néhány napban, minden elismerésem az aktív tagozatnak!!
Viszont!!
Légyszi ne provokáljuk már a gyagyást a faszméretével, hacsak nem akartok faszlemérő lájvot nézni!
NSZKSZ
Faszom
Viszont!!
Légyszi ne provokáljuk már a gyagyást a faszméretével, hacsak nem akartok faszlemérő lájvot nézni!
NSZKSZ
kramalon
(
x8)
Nov 14, 2021 11:36:05
x8)
Retro rovat, főleg az első komment. Már 2009-ben is létezett a linzi-sejtés.
Faszom
Ásó27
(
x68)
Nov 14, 2021 11:36:25
x68)
Nem merne faszlemérést csinálni, mindenki tudja, hogy még 20 cm sincs
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Nov 14, 2021 11:39:37
x21)
Parádés műsor volt itt az elmúlt néhány napban, minden elismerésem az aktív tagozatnak!!
Viszont!!
NSZKSZ
ne izgulj, nem fogja megcsinálni a beszari kis buzi. Viszont!!
NSZKSZ
Kovacs Márk Zoltán
Nov 14, 2021 11:46:41
Én mondtam sodinak, hogy havi párszáz euróért csajozási tippeket adok neki és egy egyszeri 1000 euróért fel is szedek a nevében egy csajt tinderen. Neki csak be kellene engednie a csajt a bunkerbe és megbaszni. De nem kért a segítségből.
Nov 14, 2021 11:46:41
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 14, 2021 11:53:40
x19)
Elképzelem ahogy elkezdi motyogni a flokkban, hogy hát gyakorlatilag nincs kimondva, hogy honnan kell kezdeni mérni a fütyit.
Hitelkártyavár
Nov 14, 2021 11:56:51
Áhh teljesen mindegy! Úgyse áll fel, pötyhedt szamárfasszal meg nem lehet mit kezdeni.
Hülye vagy.
Mondjuk ez azért kihívás, Sodinál gyengébbnek lenni :DDD
Nov 14, 2021 11:56:51
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 14, 2021 11:56:53
x19)
Ha tényleg 3 napos bant kapott akkor lassan kezdődik a púpfal cunami.
Zolika
Nov 14, 2021 11:58:31
Endre.
Fogyatékosként nem volt könnyű pinához jutnom, amikor azonban hozzájutottam, nem volt mellébeszéd, fullrészegen, hulla fáradtan is betettem a csajnak.
Na, nálad mi a helyzet? Nem jó a dőlésszöge? :DDDD
FULL BUZERÁNS VAGY ENDRE! Fogadd el, hidd el megkönnyebbülsz majd. :)
Fogyatékosként nem volt könnyű pinához jutnom, amikor azonban hozzájutottam, nem volt mellébeszéd, fullrészegen, hulla fáradtan is betettem a csajnak.
Na, nálad mi a helyzet? Nem jó a dőlésszöge? :DDDD
FULL BUZERÁNS VAGY ENDRE! Fogadd el, hidd el megkönnyebbülsz majd. :)
Nov 14, 2021 11:58:31
Hahó
(
x136)
Nov 14, 2021 12:02:42
x136)
Most mit mutat az excel? Hány évente baszó sodi asodi?
broni
(
x45)
Nov 14, 2021 12:08:29
x45)
égetés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szeretettel várunk mindenkit, lesz visítás meg kínhalál!!!!!!!!!!!!!!!!és puncivadászat
Penzmento
(
x6)
Nov 14, 2021 12:10:19
x6)
Retro rovat, főleg az első komment. Már 2009-ben is létezett a linzi-sejtés.
Tex milyen aktív volt
Hahó
(
x136)
Nov 14, 2021 12:10:28
x136)
3 és fél éve volt az állítólagos baszás az orosz prostituálttal. Tehát még van másfél év az 5 éves átlaghoz, te szuperheteró.:)))
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Nov 14, 2021 12:14:18
x1)
Most mit mutat az excel? Hány évente baszó sodi asodi?
Ha elhisszük az orosz csajos kamusztoriját, akkor 3 és fél évnél tart.
De nyilván nem hisszük el, ilyen átlátszó és röhejes kúrós kamusztorikat azok a gimis srácok találnak ki 15-16 évesen, akiknek a társaságában már van pár tag, akinek sikerült kúrnia, ezért elkezdik szégyellni a saját szüzességüket.
Ez előtt csak a szexnagyi volt, az meg már ~10 éve történt, vagy még régebben.
Persze kétségek itt is felmerülnek, hogy tényleg létezik-e szexnagyi, és ha igen, akkor tényleg megbaszta-e, vagy csak nézte és recskázott, ahogy a szexnagyit bassza a szexpapi.
Még az is lehet, sőt egészen életszerű, hogy 40 éve nem baszó SoDi a SoDi.
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 14, 2021 12:23:11
x8)
Hahó
(
x136)
Nov 14, 2021 12:28:29
x136)
Sneci itt már csak egy csajozós lájv segíthet. Induljon az osztrákcsibe vadászat.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Nov 14, 2021 12:33:39
x1)
Amúgy te gyári buzi vagy, Endre?
Vagy a félrekúrós, sodiaputól elválós ribanc anyád miatt érzett általános nőgyülölet vezetett a buzisághoz?
Előfordult valaha, hogy nőket ábrázoló erotikus tartalmakra recskáztál? Pl. Playboy?
(Greatest Cumshots nem ér)
Többen kérdezik.
Vagy a félrekúrós, sodiaputól elválós ribanc anyád miatt érzett általános nőgyülölet vezetett a buzisághoz?
Előfordult valaha, hogy nőket ábrázoló erotikus tartalmakra recskáztál? Pl. Playboy?
(Greatest Cumshots nem ér)
Többen kérdezik.
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Nov 14, 2021 12:33:47
x2)

tyodika
Nov 14, 2021 12:46:45
Hehe.. hehehe... Nincs gyerek hehe... HOL A GYEREK??? Nov 14, 2021 12:46:45
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Nov 14, 2021 13:07:12
x1)
Endre, tudsz említeni akár csak egyetlen nőt is, aki igazolni tudja, hogy volt veled szexuális kapcsolata? Vagy akár csak egy csók?
Nem? Hogy lehet ez, Endre?
Egy hetero férfi 40 éves korára már legalább 5 ilyet fel tud mutatni még akkor is, ha nagyon balfasz a csajozáshoz.
Nem? Hogy lehet ez, Endre?
Egy hetero férfi 40 éves korára már legalább 5 ilyet fel tud mutatni még akkor is, ha nagyon balfasz a csajozáshoz.
SyntaxError
(
x24)
Nov 14, 2021 13:10:23
x24)
Amit Sodi 2-3 hetes udvarlásnak hív, az az ő esetében 2-3 héten át tartó folyamatos zaklatást jelent. Amire a csaj jó eséllyel finom lekoptatással, majd végül rendőrséggel való fenyegetéssel reagál.
Ahogy amúgy mindenki szokott, akire egy ilyen elmebeteg rászívja magát.
Szerencsésebbek már az első randin kiszúrják, hogy ez egy hülye (lásd a bank, ahol 1 napos munkaviszonya volt), mások - hívjuk őket jóhiszemüeknek, vagy naívoknak - hetekig próbálják lerázni magukról.
Ez az ember képtelen egyedül lenni, társfüggő, ráadásul bárki a közelébe kerül arra olyan módon rászívja magát, hogy nem hagyja élni. Igazi pióca.
Minden normális ember lerúgja magáról az ilyet.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ahogy amúgy mindenki szokott, akire egy ilyen elmebeteg rászívja magát.
Szerencsésebbek már az első randin kiszúrják, hogy ez egy hülye (lásd a bank, ahol 1 napos munkaviszonya volt), mások - hívjuk őket jóhiszemüeknek, vagy naívoknak - hetekig próbálják lerázni magukról.
Ez az ember képtelen egyedül lenni, társfüggő, ráadásul bárki a közelébe kerül arra olyan módon rászívja magát, hogy nem hagyja élni. Igazi pióca.
Minden normális ember lerúgja magáról az ilyet.
sodi német CV-je
Nov 14, 2021 13:20:57
Mai topkomment :DDDDDD
Nov 14, 2021 13:20:57
Hetyetye
Nov 14, 2021 13:35:22
Endre, tudsz említeni akár csak egyetlen nőt is, aki igazolni tudja, hogy volt veled szexuális kapcsolata? Vagy akár csak egy csók?
Hogy a viharba ne? Golda személyesen.
Nov 14, 2021 13:35:22
max5enutálnak
(
x47)
Nov 14, 2021 13:46:39
x47)
Mesélj még melegendre, milyen típusú férfitestek jönnek be és a női testek hány százalékánál jobban?
Hahó
(
x136)
Nov 14, 2021 13:54:18
x136)
Sneci kit választanál inkább az esti cicabújáshoz?
1. Tranyó Tibi
2. Steiner Kristóf
3. Random fehér négyzet
1. Tranyó Tibi
2. Steiner Kristóf
3. Random fehér négyzet
sodifingszagúhálózsákja
Nov 14, 2021 13:55:16
Mennyire lehetnek szar állapotban a fogcsonkjai, hogy minden falatot csak háromszor vagy négyszer rág meg?
Biztos meghálálja majd az emésztőrendszere. Csak hajrá, így sincs elég szar állapotban az a "test".
Rosszul esett a csúfolódás a gyerekszemüveg miatt, ezért most megvetted a legszélesebbet, amit optikában kapni lehetett?
Biztos meghálálja majd az emésztőrendszere. Csak hajrá, így sincs elég szar állapotban az a "test".
Rosszul esett a csúfolódás a gyerekszemüveg miatt, ezért most megvetted a legszélesebbet, amit optikában kapni lehetett?
Nov 14, 2021 13:55:16
SyntaxError
(
x24)
Nov 14, 2021 14:03:32
x24)
Sodi! Miért kell már megint mutogatnod magad!!! Taka van a FIDESZ kongresszusról! Várd ki a sorod, ma ott más aberráltakat választanak meg!
Mars vissza Linzbe süsüzni!
Ásó27
(
x68)
Nov 14, 2021 14:10:32
x68)
Ha merci nálad lakna, akkor biztos segítene egy értelmes szemüvegkeret kiválasztásában
Mifaaaaaaaaaaaan
Vasárnapi webcam fütyizés
Nov 14, 2021 14:18:06
Endrusom tudunk indulni?
Nov 14, 2021 14:18:06
SyntaxError
(
x24)
Nov 14, 2021 14:21:34
x24)
Ezek szerint, ha nem veszi fel az oltást, akkor megint igazi life danger lett volna a linzi szörnyeteg számára:
hvg.hu/vilag/20211114_Kijarasi_tilalmat_vezetnek_be_az_oltatlanok_szamara_Ausztriaban
hvg.hu/vilag/20211114_Kijarasi_tilalmat_vezetnek_be_az_oltatlanok_szamara_Ausztriaban
Hahó
(
x136)
Nov 14, 2021 14:25:53
x136)
Ezek szerint, ha nem veszi fel az oltást, akkor megint igazi life danger lett volna a linzi szörnyeteg számára:
Gyönyörű ahogy a labancok becsicskították az oltásellenes retardot!
Szerintek direkt a trollokat akarták szórakoztatni.
Nem is tudok olyan elvet mondani az elmúlt 13 évből amit sneci ne adott volna fel anyagi/kényelmi okokból. Én még egy ilyen elvtelen megalkuvó szardarabot nem láttam az életben.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 14, 2021 14:26:54
x7)
Sodi! Miért kell már megint mutogatnod magad!!! Taka van a FIDESZ kongresszusról! Várd ki a sorod, ma ott más aberráltakat választanak meg!
:))) mindig jókat röhögök ezeken a bevágásokon, de ez most valamiért különösen jó.
Endre, te pedig egy magányos, öreg, pedofil, buzi vagy!! Ráadásul a transzok az új gyengéid... borzasztó vagy, menthetetlen.
balek
(
x10)
Nov 14, 2021 14:27:10
x10)
Mire meglesz a teljes védettsége, vissza is vonják a kijárási korlátozást. Mekkora baleknak kell ehhez lenni?
balek
(
x10)
Nov 14, 2021 14:28:12
x10)
Mennyire lehetnek szar állapotban a fogcsonkjai, hogy minden falatot csak háromszor vagy négyszer rág meg?
az a legjobb, hogy ez is gyerekszemüveg, nem ér el a füléig, de nem vekni, hanem cipófejre szabták :D Biztos meghálálja majd az emésztőrendszere. Csak hajrá, így sincs elég szar állapotban az a "test".
xray
(
x21)
Nov 14, 2021 14:31:48
x21)
aki endruskázik, annak nyomom mínuszt.
kérdések
Nov 14, 2021 14:35:59
Szerelmes Sodi a Sodi:)))
Az eddigi tapasztalat alapján ennek elég humoros végkimenetele lesz.
Andinál meddig is tartott a tagadási időszak?(mentor, barát, csak a mozgáskultúrája tetszik stb.)
Andinál meddig is tartott a tagadási időszak?(mentor, barát, csak a mozgáskultúrája tetszik stb.)
Nov 14, 2021 14:35:59
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 14, 2021 14:52:59
x8)
Szerelmes Sodi a Sodi:)))
Kár hogy nem lett meg a youtube csatornája a jelszó leak során. Simán lehet hogy ott van pár unlisted péküljünkki videó Mercinek is.
broni
(
x45)
Nov 14, 2021 14:58:50
x45)
88 látogató, lendítés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Nov 14, 2021 14:59:04
x45)
hejjjj pol-pot!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Nov 14, 2021 15:05:59
x45)
Varga Judit: Nem akarunk egy neomarxista birodalom létrehozásában részt venni
de lesz helyette fasza neo pol-potista, hitlerista, romanovista sátán földje!!!!!!!!!!!!!!!!!
de lesz helyette fasza neo pol-potista, hitlerista, romanovista sátán földje!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Nov 14, 2021 15:13:54
x45)
a sátán is katólikus lenne, hahó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hejjj inkvizició, hejjj gestapo!!!!!!!!!!!!
hejjj inkvizició, hejjj gestapo!!!!!!!!!!!!
trolléga
(
x30)
Nov 14, 2021 15:15:28
x30)
Az egyedüli korrekt megközelítés, amivel valamelyest bele lehet látni a recskás szexualitásába (már ha ezt annak lehet nevezni), az a kukkolás....
szép munka, zsidó. az persze eddig is egyértelmű volt, hogy a normálistól eltérő jellegű az orientáltsága (twink boy c*ms, aaron cute, fehér négyzetek), de valószínűleg tényleg valami hasonló lehet a háttérben. ennek ezek a lopott pillanatok, meg a magamutogatás jelenti az élvezeteket...
aki esetleg gyakorlott szaunába járó, ne adj isten még osztrákba/németbe is volt szaunában nyilatkozhatna tényleg járnak-e helyeskék. persze, a német már egy eltérő kultúra a mienkétől de szaunázás az inkább északi népeknél divat, nem? vannak ~8 millióan sógorék, abból mennyi lehet aki van annyira exhibicionista, h nudiszaunába jár, meri mutatni magát, abból megint mennyi a nő, abból pedig mennyi a fiatalabb korú? szerintem nagyjából nullához közelít
Nemvok buzi.
Ma is azért vagyok nyugodt, mert megint láthattam élőben szép pinákat.
Ma is azért vagyok nyugodt, mert megint láthattam élőben szép pinákat.
amúgy ez a szöveg nagyon ilyen Shop stop 2 Elias "Nem, nem, a puncit szeretem". Egyébként meg arról volt szó hogy a buziszauna (fürcsi, az bazdmeg, egy öt éves beszél így) az elalváshoz kell, hogy lefárasszon. most akkor melyik az igazság sneci? megint magadat szarod szájba
Karib
(
x10)
Nov 14, 2021 15:16:13
x10)
Várjunk, eddig nem az volt a hetyetye, hogy élőben nem láttad meztelenül, csak a fórumra berakott képek alapján alkottál véleményt a faszpináról? :)
Bizony. Azt hazudta, hogy a lakásban nem látta meztelenül, mert elvonult a fürdőbe átöltözni, illetve hogy nem vitte el a buziszaunába. Az utóbbiról már kiderült, hogy kamu.
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 14, 2021 15:21:22
x8)
ja mert nyelvtanilag nem buziszauna szerinte, de a rendes szaunát nem tagadták le. Amikor Tibi odament akkor kb az első útjuk oda vezetett együtt
broni
(
x45)
Nov 14, 2021 15:21:49
x45)
telex.hu/koronavirus/2021/11/14/ausztriaban-kijarasi-korlatozast-vezetnek-be-az-oltatlanoknak
ez gusztustalan. kiirtanék minden oltottat.
xray
(
x21)
Nov 14, 2021 15:23:42
x21)
telex.hu/koronavirus/2021/11/14/ausztriaban-kijarasi-korlatozast-vezetnek-be-az-oltatlanoknak
snecinek mond, örülne neki. ez gusztustalan. kiirtanék minden oltottat.
broni
(
x45)
Nov 14, 2021 15:36:24
x45)
snecinek mond, örülne neki.
xray
(
x21)
Nov 14, 2021 15:40:36
x21)
Nov 14, 2021 15:40:36
téged beoltották? Nov 14, 2021 15:40:36
Faszaság van
(
x2)
Nov 14, 2021 15:48:08
x2)
recsító, végigszenvedtem ezt a 40 perces sületlenséget. Igazából azt mutatja be, amit eddig is tudtunk. Nem vagy te sem értelmiségi, se tanult, se intellinges. Csak egy végtelenül ostoba és alpári bunkó tahó sutyerák.
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Karib
(
x10)
Nov 14, 2021 15:50:15
x10)
Snecinek mondjuk egyre puhább :)))
broni
(
x45)
Nov 14, 2021 15:50:21
x45)
téged beoltották?
még nem.
Kanos Aggastyán
Nov 14, 2021 15:59:17
... Vagyis hogy láthassa meztelenül, zuhanyzás után, átöltözés közben...
Kifogástalan elemzés, sőt a Tanszék egészen jól kielemezte, hogy mi miért történik.
a gyermekkori zilált, bizonytalanságokkal teli családi környezet, és nyilván a kortársak gúnyolódása sem tettek jót Fifinek, önbizalomhiányt okozva.
Aztán amikor eljött a nagy csajozási időszak, Endre koszlott ruhákban járt, nem foglalkoztak a rossz tartásával, nulla sport, azaz egyszerűen nem volt partiképes, amivel tudat alatt tisztában volt.
Mivel a vele egyidősek teljesen más életet éltek, szépen elszakadt tőlük, és egyenesen a korosodó ütődöttek közé ment, ahol nem téma a szexualitás, nem téma az egzisztencia felépítése vagy a diplomák megszerzése. Köztük nem érezte, hogy az életben produkálni kéne.
A fentiek alapján fiatal éveiben a szexualitás számára tudatilag "neked nem jár!", igy ezt elnyomta. De most, a negyven felé érkezve egyfajta felismerés és lazadás kezd kitörni előtörni belőle, ez okozza az egyre deviánsabb műsort. Amolyan kapuzárási pánik lehet, hiszen az életvitele miatt ő már most öregedni kezdett.
Nem kizárt, hogy Tibor azért került a célkeresztbe, mert nála rendkívül alacsonyan van a léc az önbizalomhiányos Fifi számára.
Be is vallotta, hogy "szerelmes", de ez "whatAndi" esetében is így volt, azaz mindkét nem felé képes erre. Az érzést az váltotta ki, hogy tőlük emberi szót kapott.
Nov 14, 2021 15:59:17
AndrewWK
(
x1)
Nov 14, 2021 16:02:54
x1)
Kanos Aggastyán
Nov 14, 2021 16:04:19
hopp, ez jogos!
Nov 14, 2021 16:04:19
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Nov 14, 2021 16:08:02
x1)
hopp, ez jogos!
Úgy rémlik, hogy SF elmondása alapján 13-14 körül lehetett.
Kanos Aggastyán
Nov 14, 2021 16:10:49
Annyi idősen már bőven megtapasztaltam, milyen érzés szerelmesnek lenni egy lányba, és bizony eletre szóló útravaló az érzés.
Ő meg kisfúkat abuzált ezalatt? :D
Ő meg kisfúkat abuzált ezalatt? :D
Nov 14, 2021 16:10:49
broni
(
x45)
Nov 14, 2021 16:11:50
x45)
vagy 16-17
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Nov 14, 2021 16:16:06
x1)
Érdekesek amúgy ezek a lélektani fejtegetések, jó lenne, ha egyszer pszichiátriai kezelés alá kerülne a Gyagyás, és lenne róla egy valódi szakvélemény.
Eszembe jutott a Halloween c. horrorfilm franchise-ból Michael Myers.
Az első két részben semmit nem lehet tudni a személyiségéről, a motivációiról, csak későbbi mindenféle rebootok/resetek próbálkoztak azzal, hogy gyerekkori traumákra vezessék vissza, hogy miért gyilkolt.
De végülis ott is Dr. Loomis magyarázata a legfrappánsabb az első két részben: Michael Myers egyszerűen maga a megtestesült gonoszság, nem is igazi ember, mert nincs benne semmi emberi, egyszerűen így született, oszt kész.
Lehet, hogy Endre is simán csak így született, hogy ő maga a gyávaság, rosszindulat, hazudozás és perverzió megtestesülése :D
Eszembe jutott a Halloween c. horrorfilm franchise-ból Michael Myers.
Az első két részben semmit nem lehet tudni a személyiségéről, a motivációiról, csak későbbi mindenféle rebootok/resetek próbálkoztak azzal, hogy gyerekkori traumákra vezessék vissza, hogy miért gyilkolt.
De végülis ott is Dr. Loomis magyarázata a legfrappánsabb az első két részben: Michael Myers egyszerűen maga a megtestesült gonoszság, nem is igazi ember, mert nincs benne semmi emberi, egyszerűen így született, oszt kész.
Lehet, hogy Endre is simán csak így született, hogy ő maga a gyávaság, rosszindulat, hazudozás és perverzió megtestesülése :D
Kanos Aggastyán
Nov 14, 2021 16:31:15
Okok biztosan vannak, és tutira gyemekkoriak.
A személyiség 5 éves korra nagyjából megszilárdul. Egy facsemetét is akkor lehet karóval a helyes irányba "nevelni", amikor még csak ujjnyi vastag a törzse.
Amit itt látunk, az az elmaradt karó miatti, immár szilárdan rögzült téves működés és annak következményei, melyek egymásra rétegződve egyre csak sokasodnak.
Az elme mindig "megvédi" (becsapja) önmagát a sokkoló szembenézés elkerülése végett. De itt az intelligenciának kellene működnie ilyenkor, mert igenis az ember tisztában lehet a saját lelki gyengeségeivel, ezáltal kontrollálni is képes őket.
A személyiség 5 éves korra nagyjából megszilárdul. Egy facsemetét is akkor lehet karóval a helyes irányba "nevelni", amikor még csak ujjnyi vastag a törzse.
Amit itt látunk, az az elmaradt karó miatti, immár szilárdan rögzült téves működés és annak következményei, melyek egymásra rétegződve egyre csak sokasodnak.
Az elme mindig "megvédi" (becsapja) önmagát a sokkoló szembenézés elkerülése végett. De itt az intelligenciának kellene működnie ilyenkor, mert igenis az ember tisztában lehet a saját lelki gyengeségeivel, ezáltal kontrollálni is képes őket.
Nov 14, 2021 16:31:15
Kanos Aggastyán
Nov 14, 2021 16:43:24
És aztán ájulásig írhatjuk Endrének az életvezetési tanácsokat, skipeli mindet.
Körülbelül az alábbi egyszerű dolgok kellenének:
1. Az internetes létezésének megszüntetése, ami kizárólag anyagi kárt és irtózatos presztízsveszteséget okozott neki.
2. Az összes lumpen söpredék eltakarítása az életéből.
3. Egészségügyi problámáinak rendezése, többek között a függőségek és rossz tartás mielőbbi szakszerű kezelése
4. Rendszeres sport, az adottságainak, állapotának megfelelően.
5. Rendezett, tiszta laktér és Endre
6. A kamerába gajdolás, az infantilis játékok és a mélyvidéki paraszt ismerősök helyett szakmai önképzés.
Kb ezekkel tudna emberré válni, hiszen a mostani műsort nem birja már sokáig.
Vajon mindez érdekli őt?
Megfogadja ezeket a tanácsokat?
Lófaszt!
Folytatja az önsorsrontó, önsanyargató TRASH életét, ezt fogja csinálni!
6.
Körülbelül az alábbi egyszerű dolgok kellenének:
1. Az internetes létezésének megszüntetése, ami kizárólag anyagi kárt és irtózatos presztízsveszteséget okozott neki.
2. Az összes lumpen söpredék eltakarítása az életéből.
3. Egészségügyi problámáinak rendezése, többek között a függőségek és rossz tartás mielőbbi szakszerű kezelése
4. Rendszeres sport, az adottságainak, állapotának megfelelően.
5. Rendezett, tiszta laktér és Endre
6. A kamerába gajdolás, az infantilis játékok és a mélyvidéki paraszt ismerősök helyett szakmai önképzés.
Kb ezekkel tudna emberré válni, hiszen a mostani műsort nem birja már sokáig.
Vajon mindez érdekli őt?
Megfogadja ezeket a tanácsokat?
Lófaszt!
Folytatja az önsorsrontó, önsanyargató TRASH életét, ezt fogja csinálni!
6.
Nov 14, 2021 16:43:24
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Nov 14, 2021 16:45:00
x1)
Okok biztosan vannak, és tutira gyemekkoriak.
Korántsem vagyok azért ebben biztos - a pszichológia azért nem egy egzakt tudomány.
Én úgy vélem, hogy ha lehet testi elbaszottságokkal születni, (púp például :D ) úgy létezik olyan is, hogy valaki már eleve elbaszott elmével születik, aztán az életében vele történő dolgok terelhetik némileg pozitívabb vagy negatívabb irányba az állapotát.
Az mindenesetre biztos, hogy a Gyagyás életében bőven voltak negatív irányba ható körülmények. De szerintem semmilyen körülmények között nem lett volna belőle normális ember.
141 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™