Milyen pinákat gyagyás? Nyugger vagy épp kislányokét? Hétköznap 9kor biztos sok osztrák helyeske jár a buziszaunádba. Hagyjuk már
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ezt már mondtad, ÁSÍT!
Takarodj már aludni, és álmodj kisfiúkról. Te buzi pedofil.
Erről nem beszélünk, mert minden embernek van.
Na csá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Igenis sok :)
jó éjt pedofil
Mifaaaaaaaaaaaan
hát azért hetyetye, egyik legundorítóbb dolog tibiben, hogy csak a gyengébbeket tudja terrorizálni (jutka, sodi) de mindenki más csicskítja őt, csak a szája nagy legtöbbször streamekben is
emlékszem amikor úgy indult felé valaki idegesen hogy "te élőztél te geci kurva?" akkor rekordsebességgel lőtte le a streamet
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Elárulok egy titkot: aki rendszeresen, megfelelő módon tisztálkodik, az nem büdös.
kikmakukk!?
Aki folyamatosan behugyozik bónuszban ...
Ezt csak a Jutka mondja.
Én meg nem nyilatkozom ilyenekről.
Jó forma pina, úgy értem.
Te fasz
takarodj már buzikám
Mifaaaaaaaaaaaan
Látod megint tévedsz. Neked biztos van szagod, amilyen undorító vagy, de nem minden ember hagyja ennyire el magát.
Igen, neked irdatlan szar szagod van Fifi.
broni ♥
Dehogynem: a Sodi egy perverz buzi, akinek olyan erős kisebbrendűségi érzése van, hogy csak akkor nem érzi magát kasztráltnak, ha egy kasztrált férfihez közeledhet.
De hiába lenne ott a tranyó, te irtózol az emberektől, egy kis cicabújás után sem tudnál továbbmenni és a kapcsolatotok instant átmenne jutkásba. Addig kalapálna, amíg olyan szobanövénnyé nem válnál, mint amilyennek Jutkát akartad látni.
Szívemből drukkolok, hogy megvalósuljon az álmod és újra csalódhass magadban. Akkor jönnek a legszórakoztatóbb autiködgeneátoros produkciók :D
Hiába vannak ott jó pinák, ha nem váltanak ki belőled semmit, mert a kisfiúkra buksz. Akkor meg minek?
Endre, minek erőlteted magadra? A mai társadalom már elfogadja a melegeket hahó!!!
Múltkor megerősítetted live-ban. Azóta ez Tibinek a fülébe is jutott véletlenül ...
Azt mondtad, "én nem láttam mert udvariasan nem néztem oda" közben meg debil fejjel mosolyogtál.
Szóval most már hagyjuk a hazudozást, be lett vallva, ennyike.
Nem nyilatkozol, de ha nem hugyozna be azt viszont fixen leírnád. Kívánod még mással is lebuktatni magad a mai nap?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
érdekes állítas az, hogy nem vagy időmilliomos, kurvára nem dolgozol, csak bejársz melegedni meg fórumozni, ha nem munkahelyen töltöd az időt, akkor meg twinkekre recskázol, buziszaunázol vagy néha streamelsz (vagy facebookon osztogatod a faszságokat, de az most nem opció)
Nem volt ilyen kimondottan nagyon zavaró tapasztalatom. Pont.
Szaunába csak hogy ne bolinduljak meg.
Még egy lockdown-t nem bírnék ki ép elmével. Ez a 4 nap is sok volt.
Hát persze, ezzel kivételesen nem basztatsz senkit, ugye? Körülötted is mindig öklendeznek a koboldpézsmádtól, hiába fürdesz kényszeresen. :D
CSak kicsit volt zavaró a tapasztalat te csúszómászó angolna-féreg? :)
Ott rikoltoztál, meg kamerába mutogattad a húgyos-szaros bugyikat a lájvban Endre, miután kidobattad a szép hölgyeket a rendőrökkel, mert annyira sem vagy férfi, hogy te magad rakj ki valakit a lakásodból!
'Jajj, háty mintyen tyiszta szar, meg vér! Hát szaros mintyen, jajj, jajj!'
Erre se emlékszel, tranyónyaló?
:))))))))) =
Anyád.
kurvára nem kérdeztelek a lockdownról, arról van szó hogy lenne időd párt vagy pinát találni, csak szimplán úgy döntesz, hogy nem
Szerinted neked ép elméd van? :)
Na jó kapcsoljuk ki mára a forumot, kiégtem :))))
Első haragos nyilatkozatok nem számítanak.
Se nála, se nálam. Szép
Szóva csak nem kimondottan nem nagyon zavaró határozottan kevésbé kellemetlen húgy- és szarszag.
kikmakukk!?
Az.
De törékeny.
Kell a fürcsi a megóvásához.
Na csá.
De attól még nem változik meg az, hogy húgyos-szaros volt
Mifaaaaaaaaaaaan
Azt már egy jó 10-20 éve buktad gyagyás
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ez az igazság, ha tetszik, ha nem. 2 hete másról sem loopolsz csak a befordított faszú Tibiről. Engedd el, nem kellesz neki, lehagyott, lépj tovább.
Egyébként minek írod le, hogy aludni mész, ha úgyse?
Neked már most sem ép az elméd. Egy betegagyú buzeráns vagy!
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Ilyet se mondtam.
És nem csak nem feltétlenül nem nem. :)
Na csá
Endre, ha neked ép elméd lenne, akkor nem szivárgott volna ki a jelszavad különböző fiókokhoz, nem buktattad volna le magad többször is élő adásban, hogy meleg vagy, stb. Soroljam még?
Nem vok.
Na csá
Mert lenyugodva már nem szaros a transzi bugyogója, Endre? Akkor már csokis, vagy mi?
Ne akard már bemesélni, hogy Tibi nem büdös, miután összeszarja, meg levedzi a bugyiját egész nap. Bár valószínűleg az odúdban olyan szag van, hogy ott már tényleg mindegy, és észe se lehet venni...
Sokszor megbántad már, hogy kihívtad a rendőröket igaz?
Haragszol magadra nagyon, hogy egy pipogya kis buzi voltál, aki nem tudott rendet vágni közöttük?
Tegnap voltak faszságok live-ban. Nézői kérdések.
Ezeket rendbe kellett tenni.
Persze amikor elmarad a beígért stream, azt nem kell rendbe tenni, csak a mercis témákat.
Mifaaaaaaaaaaaan
De törékeny.
Törékeny elméjű. Te tudod a legmegalázóbb beceneveket adni magadnak, trottel :D
Azért nem tudsz meglenni egyedül, mert folyton azon kattog az agyad, hogy miért dobattad ki őket, ugye? :D
Húzzál már aludni. De úgyse tudod itt hagyni a fórumot.
Nem úgy mint Joker Erika, ő karakánul rendet vágott köztük 2 napja.
Erikának ki is lett lefetyelve a "phicsája".
Sodika meg egyedül maszturbál a gyerekágyban. :)
Sietsz valahova gyagyás? Maradj még picit a haverokkal
Biztos vagyok benne, Endre, hogy sikerült mindent rendbe tenned. Mától senki sem fog egy gusztustalan, tranyónyaló, pedo szatírnak tartani! Száz szházalék!
kikmakukk!?
Hiába toporzékolsz Recskaboy, a fél magyar internet a világ idiótájának tart. Tudod, te vagy a Gyagyás, aki vadidegen cigányoknak küld milliókat, aki judaikai múzeumra utalja át az örökségét, aki felesleges kütyükre szórja a hitelpénzét 50 ezer eurós adóssággal a háta mögött, akit évente 4-5 helyről kirúgnak, aki kamerába veri a faszát stb. stb. stb.
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Lefordítom nektek ezt.
2-3 hétig nem szabad kivernie a faszát hogy legalább egy félárbócos merevedést ki tudjon csiholni belőle, mert a tesztoszteron szintje a béka segge alatt van.
Tényleg trolléga, a videó megtekintése után is fenntartja a linzi fapoleon-sejtést?
vagy csak simán buzi
Kattintani vágyó, straight trollégának, ismeretterjesztési céllal, Foxy Di, Jewelz Blu, vagy Nata Ocean videóit ajánlom.
Csak, hogy Endre gusztustalankodásai után, még ne menjen el teljesen az életkedvünk.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
NANÁ! Ez a videó mikori 2012?
Akkor fizikailag és egészségileg sokkal jobb állapotban volt mint most, mégis egy hitvány erejű szinte alig mennyiségű élvezés tellett tőle. Azóta már bevallott dolog a kamagra is. Láthatóan a napi(?) faszverésének az elengedhetetlen kelléke a meztelen szaunázás mert egyre komolyabb ingerek kellenek.
Igen, 2011.dec.-2012.jan.
És a méretre vonatkozóan? 23 locsolócső vagy csak egy 17 centis beállítás?
Hát nekem kurva gyanús, hogy ebben is hazudott, és meg photoshoppolta a képeket.
A videó csalóka lehet, mert ugye közvetlen a kamera előtt veri a fütykös, közben hátra van dőlve. Ez okozhat optikai csalódást. Arról nem is beszélve, hogy az izomsorvadásos testéhez képest néz ki nagy fasznak, egy átlag emberen nem lenne ennyire feltűnő.
Plusz, ugye az volt a nagy mondás, hogy "a saunában neki nyugvó állapotban is akkora mint az átlag állva."
Hát ez bebizonyosodott, hogy kurvára kamu. Láttuk, azt a töppedt szürke öregember faszt ami a bojler testén van.
Szóval én annyira nem vésném kőbe azt a 23-as méretet. :)
Fogod, leraksz egy vonalzót és megnézed mennyi 23 centi. Aztán rájössz hogy a herezacskója aljától mérte vagy ilyesmi.
Teljesen mindegy amúgy ha csak húgyozásra használja, nem ér annyit mint egy 12 centis fasz ami naponta dug mondjuk.
Az én teóriám az amúgy hogy azért van ennyire fasszal fixálva mert leszopta korábban magát rendszeresen. Lehet hogy tényleg hetero volt, de ez a buzidémon kísértgeti folyamatosan.
És egy ideje már nem is látja a terheshasától, tükre meg nincs. Néha álomba sírhatja magát a fapoleont bámulva.
Szerintem csak simán azért mert, ez az egyetlen dolog amire büszke tudott EDDIG lenni.
Mivel büszkélkedne meg arcoskodna a szerencsétlen?
- Kibukott az egyetemről.
- az a csoda ha valahonnan nem basszák ki próbaidő alatt
- még egy hajléktalan transzvesztita is lepattintja
- púpos, izomsorvadásos, fogatlan, kopaszodó kripli.
Csak a fütyivel tudott vagánykodni.
Azon sem lennék meglepődve, hogy a nyeszlett testéhez hasonló twink videókat keresett a masztipartis hirdetésekhez illusztrációként. Rálelt valami sáskatestű kuznyecki bérbuzi videóira, és azokkal hirdette magát.
🕎Endigame🕎
NSZKSZ, a kutatási jelentés iktatásra került. Ha jól sejtem, a sejtés hamarosan a kánon részévé válik.
Várjunk, eddig nem az volt a hetyetye, hogy élőben nem láttad meztelenül, csak a fórumra berakott képek alapján alkottál véleményt a faszpináról? :)
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
A lenti sodipedia oldal tétel pl. biztos hogy nem ő, mivel az illetőnek vannak has és mell izmai is. Korábban már jeleztem.
sodipedia.sodika.org/index.php?title=SoDI_szexhirdetései_kronológiai_sorrendben
2009. március 28.
Regisztrál a goldengate.hu-ra, és feltölti első videóját "asszem itt meg elélveztem" címmel.
A videó leírása a következő: "imádom verni a farkam"
goldengate.hu/video/91378-asszem-itt-meg-elelveztem
főleg ha megtudja, hogy transzként nehezebben fogja tudni kirúgni az épp aktuális főnöke. kapaszkodni kell a 800ezer fütyibe, pizony
Aki így beszél a nőkről, az 100%-ig szűz még és/vagy buzi.
"Én vagyok a laza-fasza muffmágus, ez meg itt a haverom, a feka pinainas!"
"Jól jegyezzétek meg ezt az arcot, mert ahol ez az arc van, ott van a csikló is!"
Sneci, te önmagad paródiájává váltál :D
Akkor csak kicsit hugyozott be ezek szerint? :D
Már a megfogalmazásból látni, hogy fogalma sincs, mit kéne mondani, csak azt tudja, hogy az igazat nem. Mint amikor "megmérte" az iq-ját.
Sodi, főszabály szerint mindig hazudik. Úgyhogy a trollégának igaza van.
trolléga
(
x30)
Nov 13, 2021 23:34:31
x30)
Nemvok buzi.
Ma is azért vagyok nyugodt, mert megint láthattam élőben szép pinákat.
Milyen pinákat gyagyás? Nyugger vagy épp kislányokét? Hétköznap 9kor biztos sok osztrák helyeske jár a buziszaunádba. Hagyjuk már
Streamer Koldus
(
x2)
Nov 13, 2021 23:34:37
x2)
Na alvás, csá
Ezt már mondtad, ÁSÍT!
Takarodj már aludni, és álmodj kisfiúkról. Te buzi pedofil.
sodika
Nov 13, 2021 23:35:27
De a szagát érezted, te majom, vagy nem?
Na csá.
Nov 13, 2021 23:35:27
D_Dezső
(
x29)
Nov 13, 2021 23:35:36
x29)
Nem-buzi Endre, nem-férfi szerelme :)

sodika
Nov 13, 2021 23:35:57
Nov 13, 2021 23:35:57
Ásó27
(
x68)
Nov 13, 2021 23:36:32
x68)
jó éjt pedofil
púpospúp
(
x2)
Nov 13, 2021 23:36:33
x2)
Csak az a baj, hogy míg merci beton kemény öklével embereket ver (judkalát és másokat is), sodi szopboxot és neon izzót ver rommá
hát azért hetyetye, egyik legundorítóbb dolog tibiben, hogy csak a gyengébbeket tudja terrorizálni (jutka, sodi) de mindenki más csicskítja őt, csak a szája nagy legtöbbször streamekben is
emlékszem amikor úgy indult felé valaki idegesen hogy "te élőztél te geci kurva?" akkor rekordsebességgel lőtte le a streamet
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Nov 13, 2021 23:36:53
x2)
Na csá.
Na csá.
Elárulok egy titkot: aki rendszeresen, megfelelő módon tisztálkodik, az nem büdös.
sodika
Nov 13, 2021 23:37:04
Ezt csak a Jutka mondja.
Nov 13, 2021 23:37:04
sodika
Nov 13, 2021 23:37:24
Na csá
Nov 13, 2021 23:37:24
sodika
Nov 13, 2021 23:38:01
jó éjt pedofil
Te fasz
Nov 13, 2021 23:38:01
Ásó27
(
x68)
Nov 13, 2021 23:38:21
x68)
Te fasz
Te fasz
takarodj már buzikám
Streamer Koldus
(
x2)
Nov 13, 2021 23:38:38
x2)
Na csá.
Na csá.
Látod megint tévedsz. Neked biztos van szagod, amilyen undorító vagy, de nem minden ember hagyja ennyire el magát.
JuDKa
(
x1)
Nov 13, 2021 23:39:04
x1)
Na csá.
Na csá.
Igen, neked irdatlan szar szagod van Fifi.
ascites
(
x57)
Nov 13, 2021 23:39:21
x57)
Videón geci undi.
Élőben meg kellemesen csalódsz.
Ennél pontosabban nem lehet fogalmazni.
Dehogynem: a Sodi egy perverz buzi, akinek olyan erős kisebbrendűségi érzése van, hogy csak akkor nem érzi magát kasztráltnak, ha egy kasztrált férfihez közeledhet.
De hiába lenne ott a tranyó, te irtózol az emberektől, egy kis cicabújás után sem tudnál továbbmenni és a kapcsolatotok instant átmenne jutkásba. Addig kalapálna, amíg olyan szobanövénnyé nem válnál, mint amilyennek Jutkát akartad látni.
Szívemből drukkolok, hogy megvalósuljon az álmod és újra csalódhass magadban. Akkor jönnek a legszórakoztatóbb autiködgeneátoros produkciók :D
Streamer Koldus
(
x2)
Nov 13, 2021 23:39:44
x2)
Te fasz
Te fasz
Hiába vannak ott jó pinák, ha nem váltanak ki belőled semmit, mert a kisfiúkra buksz. Akkor meg minek?
Endre, minek erőlteted magadra? A mai társadalom már elfogadja a melegeket hahó!!!
D_Dezső
(
x29)
Nov 13, 2021 23:39:56
x29)
Ezt csak a Jutka mondja.
Múltkor megerősítetted live-ban. Azóta ez Tibinek a fülébe is jutott véletlenül ...
Azt mondtad, "én nem láttam mert udvariasan nem néztem oda" közben meg debil fejjel mosolyogtál.
Szóval most már hagyjuk a hazudozást, be lett vallva, ennyike.
Bejlin
(
x8)
Nov 13, 2021 23:41:06
x8)
Ezt csak a Jutka mondja.
Nem nyilatkozol, de ha nem hugyozna be azt viszont fixen leírnád. Kívánod még mással is lebuktatni magad a mai nap?
Ásó27
(
x68)
Nov 13, 2021 23:41:35
x68)
Remélem nem kapja meg a tranyó, hogy szerinted videón geci undi :)))))
Mifaaaaaaaaaaaan
púpospúp
(
x2)
Nov 13, 2021 23:42:26
x2)
Mert ahhoz 2-3 hét kitartó ismerkedés kéne. Ennyire én most nem vok időmilliomos.
érdekes állítas az, hogy nem vagy időmilliomos, kurvára nem dolgozol, csak bejársz melegedni meg fórumozni, ha nem munkahelyen töltöd az időt, akkor meg twinkekre recskázol, buziszaunázol vagy néha streamelsz (vagy facebookon osztogatod a faszságokat, de az most nem opció)
Bejlin
(
x8)
Nov 13, 2021 23:42:30
x8)
Egyébként ha azt vesszük hogy Mercike pár hét alatt rávette a recskást az oltásra jövőre már lehet elmegy kasztráltatni is magát.
sodika
Nov 13, 2021 23:42:43
Nov 13, 2021 23:42:43
trolléga
(
x30)
Nov 13, 2021 23:43:53
x30)
Igazi szuperhetero fatászbika csak az lehet aki 2 hete egy befelé fordított faszpinásról álmodozik. Piszony
sodika
Nov 13, 2021 23:44:04
érdekes állítas az, hogy nem vagy időmilliomos, kurvára nem dolgozol, csak bejársz melegedni meg fórumozni
Nov 13, 2021 23:44:04
ascites
(
x57)
Nov 13, 2021 23:44:09
x57)
Hát persze, ezzel kivételesen nem basztatsz senkit, ugye? Körülötted is mindig öklendeznek a koboldpézsmádtól, hiába fürdesz kényszeresen. :D
sodika
Nov 13, 2021 23:44:14
Na csa
Nov 13, 2021 23:44:14
D_Dezső
(
x29)
Nov 13, 2021 23:44:33
x29)
CSak kicsit volt zavaró a tapasztalat te csúszómászó angolna-féreg? :)
Érdeklődő
(
x6)
Nov 13, 2021 23:44:59
x6)
Ott rikoltoztál, meg kamerába mutogattad a húgyos-szaros bugyikat a lájvban Endre, miután kidobattad a szép hölgyeket a rendőrökkel, mert annyira sem vagy férfi, hogy te magad rakj ki valakit a lakásodból!
'Jajj, háty mintyen tyiszta szar, meg vér! Hát szaros mintyen, jajj, jajj!'
Erre se emlékszel, tranyónyaló?
sodika
Nov 13, 2021 23:45:11
Igazi szuperhetero fatászbika csak az lehet aki 2 hete egy befelé fordított faszpinásról álmodozik. Piszony
Anyád.
Nov 13, 2021 23:45:11
púpospúp
(
x2)
Nov 13, 2021 23:45:23
x2)
kurvára nem kérdeztelek a lockdownról, arról van szó hogy lenne időd párt vagy pinát találni, csak szimplán úgy döntesz, hogy nem
D_Dezső
(
x29)
Nov 13, 2021 23:45:49
x29)
sodika
Nov 13, 2021 23:46:08
Ott rikoltoztál, meg kamerába mutogattad a húgyos-szaros bugyikat a lájvban Endre
Se nála, se nálam. Szép
Nov 13, 2021 23:46:08
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Nov 13, 2021 23:46:41
x2)
Szóva csak nem kimondottan nem nagyon zavaró határozottan kevésbé kellemetlen húgy- és szarszag.
sodika
Nov 13, 2021 23:46:51
Az.
De törékeny.
Na csá.
Nov 13, 2021 23:46:51
Ásó27
(
x68)
Nov 13, 2021 23:46:54
x68)
Se nála, se nálam. Szép
Se nála, se nálam. Szép
De attól még nem változik meg az, hogy húgyos-szaros volt
trolléga
(
x30)
Nov 13, 2021 23:46:57
x30)
Azt már egy jó 10-20 éve buktad gyagyás
Streamer Koldus
(
x2)
Nov 13, 2021 23:46:59
x2)
Anyád.
Anyád.
Ez az igazság, ha tetszik, ha nem. 2 hete másról sem loopolsz csak a befordított faszú Tibiről. Engedd el, nem kellesz neki, lehagyott, lépj tovább.
Egyébként minek írod le, hogy aludni mész, ha úgyse?
Recskás Endi
Nov 13, 2021 23:47:08
Nov 13, 2021 23:47:08
Ásó27
(
x68)
Nov 13, 2021 23:47:42
x68)
A mai live címe is Mercikéről szólt, és róluk beszéltél végig, nem megmondta, hogy szállj le róla?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Nov 13, 2021 23:48:06
Ilyet se mondtam.
És nem csak nem feltétlenül nem nem. :)
Na csá
Streamer Koldus
(
x2)
x2)
Az.
De törékeny.
Na csá.
De törékeny.
Na csá.
Endre, ha neked ép elméd lenne, akkor nem szivárgott volna ki a jelszavad különböző fiókokhoz, nem buktattad volna le magad többször is élő adásban, hogy meleg vagy, stb. Soroljam még?
sodika
Nov 13, 2021 23:48:28
Nem vok.
Na csá
Nov 13, 2021 23:48:28
Érdeklődő
(
x6)
Nov 13, 2021 23:48:32
x6)
Se nála, se nálam. Szép
Se nála, se nálam. Szép
Mert lenyugodva már nem szaros a transzi bugyogója, Endre? Akkor már csokis, vagy mi?
Ne akard már bemesélni, hogy Tibi nem büdös, miután összeszarja, meg levedzi a bugyiját egész nap. Bár valószínűleg az odúdban olyan szag van, hogy ott már tényleg mindegy, és észe se lehet venni...
ascites
(
x57)
Nov 13, 2021 23:48:38
x57)
Most miért szégyenlősködsz? Ismerd el, hogy bekerült a fekália meg a vizelet is a masztis repertoárodba, azért nem volt zavaró. A múltkor Bronit is professzoroztad, szerintem ez érthető.
D_Dezső
(
x29)
Nov 13, 2021 23:48:52
x29)
Se nála, se nálam. Szép
Se nála, se nálam. Szép
Sokszor megbántad már, hogy kihívtad a rendőröket igaz?
Haragszol magadra nagyon, hogy egy pipogya kis buzi voltál, aki nem tudott rendet vágni közöttük?
sodika
Nov 13, 2021 23:49:28
A mai live címe is Mercikéről szólt, és róluk beszéltél végig, nem megmondta, hogy szállj le róla?
Ásó27
(
x68)
x68)
Majdnem elsírta magát, nem tudta máshogy kezelni a helyzetet
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Nov 13, 2021 23:50:01
x68)
Persze amikor elmarad a beígért stream, azt nem kell rendbe tenni, csak a mercis témákat.
sodika
Nov 13, 2021 23:50:04
Na alvás, csá
Nov 13, 2021 23:50:04
ascites
(
x57)
Nov 13, 2021 23:50:43
x57)
De törékeny.
Törékeny elméjű. Te tudod a legmegalázóbb beceneveket adni magadnak, trottel :D
ascites
(
x57)
Nov 13, 2021 23:51:28
x57)
Na alvás, csá
Azért nem tudsz meglenni egyedül, mert folyton azon kattog az agyad, hogy miért dobattad ki őket, ugye? :D
Ásó27
(
x68)
Nov 13, 2021 23:51:40
x68)
Öleld át a párnádat a gyerekágyon, hogy le legyél olyan magányos.
Mifaaaaaaaaaaaan
Streamer Koldus
(
x2)
x2)
Na alvás, csá
Húzzál már aludni. De úgyse tudod itt hagyni a fórumot.
D_Dezső
(
x29)
Nov 13, 2021 23:51:56
x29)
Majdnem elsírta magát, nem tudta máshogy kezelni a helyzetet
Nem úgy mint Joker Erika, ő karakánul rendet vágott köztük 2 napja.
Erikának ki is lett lefetyelve a "phicsája".
Sodika meg egyedül maszturbál a gyerekágyban. :)
trolléga
(
x30)
Nov 13, 2021 23:52:29
x30)
Na alvás, csá
Sietsz valahova gyagyás? Maradj még picit a haverokkal
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Nov 13, 2021 23:52:47
x2)
Biztos vagyok benne, Endre, hogy sikerült mindent rendbe tenned. Mától senki sem fog egy gusztustalan, tranyónyaló, pedo szatírnak tartani! Száz szházalék!
Na alvás, csá
Nov 13, 2021 23:54:31
sodika
Nov 13, 2021 23:54:31
Recskás Endi
Nov 13, 2021 23:55:47
Nem vok.
Na csá
Na csá
Hiába toporzékolsz Recskaboy, a fél magyar internet a világ idiótájának tart. Tudod, te vagy a Gyagyás, aki vadidegen cigányoknak küld milliókat, aki judaikai múzeumra utalja át az örökségét, aki felesleges kütyükre szórja a hitelpénzét 50 ezer eurós adóssággal a háta mögött, akit évente 4-5 helyről kirúgnak, aki kamerába veri a faszát stb. stb. stb.
Nov 13, 2021 23:55:47
D_Dezső
(
x29)
Nov 13, 2021 23:56:00
x29)
Látod törékeny Endre, ha nem lennél egy gyáva gyöngécske buzi, akkor még mindig veled lenne a Tranyó.
Egy igazi super straight akiben van rendes mennyiségű tesztoszteron az tudta volna kezelni a helyzetet.
Szerintem add fel! Nem hozzád való a Tibi, ő egy életvidám, belevaló "csajszi", nem egy ilyen besavanyodott nyámnyila homokos mint te.
Egy igazi super straight akiben van rendes mennyiségű tesztoszteron az tudta volna kezelni a helyzetet.
Szerintem add fel! Nem hozzád való a Tibi, ő egy életvidám, belevaló "csajszi", nem egy ilyen besavanyodott nyámnyila homokos mint te.
Superstraigth maszkulin
Nov 13, 2021 23:56:22
Endre,
Vannak ismerős lányok kinn Bécsben, még talán Linzben is tudok egyet. Szépek, vékonyak. Ha gondolod befizetlek hozzájuk egy numerára. De ha nem áll fel, vagy mondjuk 30 percen belül nem élvezel el, akkor bevallod hogy homokos vagy, és enyém a valve index. Nna deal?
Vannak ismerős lányok kinn Bécsben, még talán Linzben is tudok egyet. Szépek, vékonyak. Ha gondolod befizetlek hozzájuk egy numerára. De ha nem áll fel, vagy mondjuk 30 percen belül nem élvezel el, akkor bevallod hogy homokos vagy, és enyém a valve index. Nna deal?
Nov 13, 2021 23:56:22
Bejlin
(
x8)
Nov 13, 2021 23:56:40
x8)
Egyszerű a történet. A Sodi szerette volna a Mercikébe helyezni a kéjlécét de aztán eszébe jutott hogy a Mercike piszony szokott élőzni és kikotyogná a dolgokat, és akkor lőttek a 20 éve építgetett mélyen vallásos keresztyény imázsnak. Na nem mintha az nem lenne köztudott hogy a 10 parancsolatból 9-et napi szinten megszeg de az mellékes.
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 13, 2021 23:56:59
x8)
Mert ahhoz 2-3 hét kitartó ismerkedés kéne. Ennyire én most nem vok időmilliomos.
Lefordítom nektek ezt.
2-3 hétig nem szabad kivernie a faszát hogy legalább egy félárbócos merevedést ki tudjon csiholni belőle, mert a tesztoszteron szintje a béka segge alatt van.
Snecológia folyóirat
Nov 13, 2021 23:59:45
Lefordítom nektek ezt.
Tényleg trolléga, a videó megtekintése után is fenntartja a linzi fapoleon-sejtést?
Nov 13, 2021 23:59:45
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 14, 2021 00:02:43
x8)
Na te super straight, ha azért nem basznád meg Tibit mert férfinak született, akkor azt aki ezzel a manussal van megbasznád mert nőnek született és teljesen perfekt puncija van?
(a többiek ne kattintsanak a videóra)
www.xvideos.com/video39327100/jackson_and_luke_bareback_in_richmond_on_jockpussy
www.xvideos.com/video39327100/jackson_and_luke_bareback_in_richmond_on_jockpussy
Bejlin
(
x8)
Nov 14, 2021 00:03:02
x8)
Egyébként rájöttem mi állhat még amögött hogy a sodi Jutkát is odahívta magához Mercike mellé. MIvel játkokból is mindig a deluxe verziót veszi meg az ő autista agyában Jutka egy Merci mellé járó DLC csomag volt.
SyntaxError
(
x24)
Nov 14, 2021 00:04:02
x24)
Maga 'fürcsi' szó is buzis, úgyhogy csak a jegyzőkönyv kedvéért, a jó öreg dakota mondás alapján:
Aki buzisan beszél, buzinak néz ki, az buzi.
Azaz Endre buzi. Ennyi. Ebben eddig lehetett eljutni.
Aki buzisan beszél, buzinak néz ki, az buzi.
Azaz Endre buzi. Ennyi. Ebben eddig lehetett eljutni.
púpospúp
(
x2)
Nov 14, 2021 00:05:25
x2)
Lefordítom nektek ezt.
vagy csak simán buzi
fogcsonkos angolna
(
x3)
Nov 14, 2021 00:06:33
x3)
Púpos
Lehetne egy olyan videó ami előtt legalább három napja józan vagy? Talán nem ignorálnál, angolnáznál meg hetyetyéznél minden releváns kérdésre
Te alkoholfüggő beteg fasz. Máshogy nem elviselhető már az életed? Bizonyítsd ha igen.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Lehetne egy olyan videó ami előtt legalább három napja józan vagy? Talán nem ignorálnál, angolnáznál meg hetyetyéznél minden releváns kérdésre
Te alkoholfüggő beteg fasz. Máshogy nem elviselhető már az életed? Bizonyítsd ha igen.
SyntaxError
(
x24)
Nov 14, 2021 00:08:24
x24)
Na te super straight, ha azért nem basznád meg Tibit mert férfinak született, akkor azt aki ezzel a manussal van megbasznád mert nőnek született és teljesen perfekt puncija van?
xvideos.com/video39327100/jackson_and_luke_bareback_in_richmond_on_jockpussy
xvideos.com/video39327100/jackson_and_luke_bareback_in_richmond_on_jockpussy
Kattintani vágyó, straight trollégának, ismeretterjesztési céllal, Foxy Di, Jewelz Blu, vagy Nata Ocean videóit ajánlom.
Csak, hogy Endre gusztustalankodásai után, még ne menjen el teljesen az életkedvünk.
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 14, 2021 00:09:57
x8)
Akkor fizikailag és egészségileg sokkal jobb állapotban volt mint most, mégis egy hitvány erejű szinte alig mennyiségű élvezés tellett tőle. Azóta már bevallott dolog a kamagra is. Láthatóan a napi(?) faszverésének az elengedhetetlen kelléke a meztelen szaunázás mert egyre komolyabb ingerek kellenek.
Yucus
Nov 14, 2021 00:10:17
Inkább azt kellene megmagyaráznia, hogy miért él egy szemétdombon. Egyszerűen felfoghatatlan. Nem vagyok egy rendmániás, de ez majdnem annyira durva, mint a fehér téglalapok nézegetése purenudist-on.
Nov 14, 2021 00:10:17
SyntaxError
(
x24)
Nov 14, 2021 00:12:51
x24)
Ez a nyomorult arról beszélt ma, hogy kutyákat és macskákat ölelgetett lefekvés előtt??? Mi fog még kiderülni? Animál pornó?
A valóság mindig durvább annál, mint amit a trollok el tudnak képzelni.
A valóság mindig durvább annál, mint amit a trollok el tudnak képzelni.
Snecológia folyóirat
Nov 14, 2021 00:13:55
Nov 14, 2021 00:13:55
D_Dezső
(
x29)
Nov 14, 2021 00:16:14
x29)
Hát nekem kurva gyanús, hogy ebben is hazudott, és meg photoshoppolta a képeket.
A videó csalóka lehet, mert ugye közvetlen a kamera előtt veri a fütykös, közben hátra van dőlve. Ez okozhat optikai csalódást. Arról nem is beszélve, hogy az izomsorvadásos testéhez képest néz ki nagy fasznak, egy átlag emberen nem lenne ennyire feltűnő.
Plusz, ugye az volt a nagy mondás, hogy "a saunában neki nyugvó állapotban is akkora mint az átlag állva."
Hát ez bebizonyosodott, hogy kurvára kamu. Láttuk, azt a töppedt szürke öregember faszt ami a bojler testén van.
D_Dezső
(
x29)
Nov 14, 2021 00:18:27
x29)
Mik derülnek ki még rólad idén Gyagyás?
Nem elég, hogy buzi vagy még a faszod se nagy?
Nem elég, hogy buzi vagy még a faszod se nagy?
doctor42
Nov 14, 2021 00:18:32
Sodinak mostanra már egyedül csak az autizmusa nagy.
a betont azt locsolni kell
Nov 14, 2021 00:18:32
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 14, 2021 00:18:33
x8)
Fogod, leraksz egy vonalzót és megnézed mennyi 23 centi. Aztán rájössz hogy a herezacskója aljától mérte vagy ilyesmi.
Teljesen mindegy amúgy ha csak húgyozásra használja, nem ér annyit mint egy 12 centis fasz ami naponta dug mondjuk.
Az én teóriám az amúgy hogy azért van ennyire fasszal fixálva mert leszopta korábban magát rendszeresen. Lehet hogy tényleg hetero volt, de ez a buzidémon kísértgeti folyamatosan.
ascites
(
x57)
Nov 14, 2021 00:21:30
x57)
Teljesen mindegy amúgy ha csak húgyozásra használja,
És egy ideje már nem is látja a terheshasától, tükre meg nincs. Néha álomba sírhatja magát a fapoleont bámulva.
D_Dezső
(
x29)
Nov 14, 2021 00:23:11
x29)
Az én teóriám az amúgy hogy azért van ennyire fasszal fixálva mert leszopta korábban magát rendszeresen.
Szerintem csak simán azért mert, ez az egyetlen dolog amire büszke tudott EDDIG lenni.
Mivel büszkélkedne meg arcoskodna a szerencsétlen?
- Kibukott az egyetemről.
- az a csoda ha valahonnan nem basszák ki próbaidő alatt
- még egy hajléktalan transzvesztita is lepattintja
- púpos, izomsorvadásos, fogatlan, kopaszodó kripli.
Csak a fütyivel tudott vagánykodni.
JuDKa
(
x1)
Nov 14, 2021 00:23:30
x1)
De ha 23 centis is, egyrészt punciba még nem járt, másrészt a vastagság is számít, ami háát, eléggé csúfos, továbbá, szerintem shenkit nem érdekel.
broni ♥
Kiss Endre Farka
Nov 14, 2021 00:23:40
Alszol már Sodika? Mit kellett magadhoz ölelned, hogy el tudjál aludni? Guminőt? Nem baj Endrus, 40 évesen majd csak fel tudsz szedni valami nőt. Vagy férfit.
"Vettem viagrát, de otthon hagytam! Kurvaélet!"
Nov 14, 2021 00:23:40
tyodika
Nov 14, 2021 00:24:46
Igenis bújjon hozzám a Mercike. Ha Judka megígéri egy 10 perces beszélgetésben, hogy nem áll a szerelmünk útjába, akkor jöhetnek bármikor.
Nov 14, 2021 00:24:46
Penzmento
(
x6)
Nov 14, 2021 00:25:32
x6)
Azon sem lennék meglepődve, hogy a nyeszlett testéhez hasonló twink videókat keresett a masztipartis hirdetésekhez illusztrációként. Rálelt valami sáskatestű kuznyecki bérbuzi videóira, és azokkal hirdette magát.
Snecológia folyóirat
Nov 14, 2021 00:27:05
NSZKSZ, a kutatási jelentés iktatásra került. Ha jól sejtem, a sejtés hamarosan a kánon részévé válik.
Nov 14, 2021 00:27:05
Nemfatyle
(
x7)
Nov 14, 2021 00:36:25
x7)
Videón geci undi.
Várjunk, eddig nem az volt a hetyetye, hogy élőben nem láttad meztelenül, csak a fórumra berakott képek alapján alkottál véleményt a faszpináról? :)
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 14, 2021 00:37:19
x8)
A lenti sodipedia oldal tétel pl. biztos hogy nem ő, mivel az illetőnek vannak has és mell izmai is. Korábban már jeleztem.
sodipedia.sodika.org/index.php?title=SoDI_szexhirdetései_kronológiai_sorrendben
2009. március 28.
Regisztrál a goldengate.hu-ra, és feltölti első videóját "asszem itt meg elélveztem" címmel.
A videó leírása a következő: "imádom verni a farkam"
goldengate.hu/video/91378-asszem-itt-meg-elelveztem
SyntaxError
(
x24)
Nov 14, 2021 00:38:48
x24)
A fedhetetlen múltú, példás erkölcsű Villámról jut eszembe: Villámról utcák vannak elnevezve, Sodiról, annyira jelentéktelen, hogy még az se. Mi ez ha nem shiker?

Budaházy Edda
Nov 14, 2021 00:42:05
Világra akarok hozni még egy magyart. De shenki nem akar felcsinálni, és azt az infót kaptam, hogy itt van egy 2006os nemzeti hős, akinek nagy fütyije van. Ki ő?
Nov 14, 2021 00:42:05
technikai_proba
(
x1)
Nov 14, 2021 00:49:24
x1)
Egyébként ha azt vesszük hogy Mercike pár hét alatt rávette a recskást az oltásra jövőre már lehet elmegy kasztráltatni is magát.
főleg ha megtudja, hogy transzként nehezebben fogja tudni kirúgni az épp aktuális főnöke. kapaszkodni kell a 800ezer fütyibe, pizony
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 14, 2021 00:54:13
x37)
Nemvok buzi.
Ez 2-3 napig kimarad, és nem éppen karácsony, vagy nyári nyaralás van, és én már megbolondulok.
Ez 2-3 napig kimarad, és nem éppen karácsony, vagy nyári nyaralás van, és én már megbolondulok.
balazs3
Nov 14, 2021 00:57:32
nem hallottam még olyanról aki melegszaunába jár pinát nézni
Nov 14, 2021 00:57:32
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 14, 2021 00:58:06
x37)
Nemvok buzi.
"Én vagyok a laza-fasza muffmágus, ez meg itt a haverom, a feka pinainas!"
"Jól jegyezzétek meg ezt az arcot, mert ahol ez az arc van, ott van a csikló is!"
Sneci, te önmagad paródiájává váltál :D
Szófodáteláfászódáte
Nov 14, 2021 01:00:24
Gyerekek ne viccelődjünk, én megnéztem ezt a videót (hánytam) és ha ez 23 centi akkor megeszem a kalapom. Ez max akkor 23 centi ha a prosztatájától mérte ez az idióta, ami őt ismerve egyáltalán nem lenne meglepő.
dik more
Nov 14, 2021 01:00:24
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 14, 2021 01:01:52
x37)
Akkor csak kicsit hugyozott be ezek szerint? :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 14, 2021 01:07:49
x37)
A másik témához:
Sneci testéhez képest a tökátlagos 17 centi is hatalmasnak tűnne. Ne felejtsük el, hogy a 170 centis testmagasságából 40-45 centi a fej. A válla valahol 130 centin van. Szerintem egy sima pissoire-nál lábujjhegyre kell állnia, hogy bele tudjon ívelni. Ehhez jön még a prepubertás testszerkezet, azaz vékony karok, keshedt mellkas, vékony lábak. Tehát Sneci testileg egy felnőtt faszával rendelkező gyerek. Nem csoda, ha el van tőle ájulva. Ha arányos lenne a testéhez, akkor max 12-13 centi lenne, az is állva.
Sneci testéhez képest a tökátlagos 17 centi is hatalmasnak tűnne. Ne felejtsük el, hogy a 170 centis testmagasságából 40-45 centi a fej. A válla valahol 130 centin van. Szerintem egy sima pissoire-nál lábujjhegyre kell állnia, hogy bele tudjon ívelni. Ehhez jön még a prepubertás testszerkezet, azaz vékony karok, keshedt mellkas, vékony lábak. Tehát Sneci testileg egy felnőtt faszával rendelkező gyerek. Nem csoda, ha el van tőle ájulva. Ha arányos lenne a testéhez, akkor max 12-13 centi lenne, az is állva.
xray
(
x21)
Nov 14, 2021 01:11:25
x21)
Hát kurva kemény loop volt. Pár napra való mennyiség, amit ki fogunk tárgyalni emberi időpontban.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
ascites
(
x57)
Nov 14, 2021 01:14:45
x57)
Már a megfogalmazásból látni, hogy fogalma sincs, mit kéne mondani, csak azt tudja, hogy az igazat nem. Mint amikor "megmérte" az iq-ját.
púpospúp
(
x2)
Nov 14, 2021 01:29:54
x2)
a púpos halott pitonjáról kár részletesen beszélni, még ha negatív is, snecinek ez komoly élvezet hogy ez a téma
nem hiába rakta ki a fapóleon videókat, jár buziszaunákba meg nudistrandokra, streamel alsógatya nélkül és történt meg a nagy köntösös incidens, a magamutogatás a mindene és ha a fütyijéről van itt szó attól nagyon felizgul a
nem hiába rakta ki a fapóleon videókat, jár buziszaunákba meg nudistrandokra, streamel alsógatya nélkül és történt meg a nagy köntösös incidens, a magamutogatás a mindene és ha a fütyijéről van itt szó attól nagyon felizgul a
SyntaxError
(
x24)
Nov 14, 2021 01:30:09
x24)
Sodi, főszabály szerint mindig hazudik. Úgyhogy a trollégának igaza van.
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Én meg nem ellenőriztem. :D
De a szagát érezted, te majom, vagy nem? Annyira tönkretetted aszaglásod a saját bűzöd, hogy nem érezted egy gennyes nyitott seb szagát? Na, az az ő PINÁJA. Tudod, amit úgy szeretsz. :)