atomot iránra!!!!!!!!!!!!!!!!meg gázára!!!!!!!!!
Sajnos nem tudok. Itthon leszek az asszonnyal (nem kamerázok), kettesben.
Az Akela szar?? Fiatalabb koromban, de sokat hallgattam. Főnökkel még közös képem is van valahol.
Fifike, nincs kedved elmesélni, hogy történt pontosan? Csöveztél pár napot, mire Vera befogadott? Meg volt beszélve előre, hogy költözöl, vagy egy nagy veszekedés után hirtelen felindulásból Verához menekültél ideiglenesen, és ott ragadtál 4 évre?
És van az a teória is, hogy valójában Id. Rocskai sneci apja.
Ez valahol régen megvolt teljes verzióban is, amiben Gammer a nevelt lánya pasiját osztogatja kifelé, hogy így meg lesz baszatva, úgy meg lesz veretve cigányokkal, stb. Az egész műsor parádés, de kurvára nem találom sehol. Esküszöm, egy hónapja még fent volt valahol, de ezeknél a retardoknál a csatornák jönnek-mennek.
előnyaló nem kellenne???????????))))))))))))))))
A vadállat módjára őrjöngő Endre miatt, aki ellen remélhetőleg megtették a feljelentést!
előző a másikra, én nem szeretem.régi gép, józsival.
Gmmer, kozma meg a többi ú retard szereti törölni/privátolni a videóit, amiben negatv szerepben tűnhet fel.
Akkor mindet?
Nothing's better than cheddar!
Utolsó Merénylet. Mindig szívesen hallgatom meg. Egy ősrégi eredeti kazettán van meg, amit rongyosra hallgattam már.
Ez ihlette a Trashvodot. Elfuthatsz, de el nem bújhatsz ugyebár.
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Urbánné hívta el ezzel kozmát. Nem tudom fent maradt e ez a lájv bárhol is. Múltheti. Ebben hangzik el, hogy Bandi valóban gazdag, de nem önerőből, hanem a nevelőszüleitől, akik örökbe fogadták. Ebben hangzik Bandi lányától, hogy verje kozma el az apját nagyon, mert közben bandi úton volt Pestre, ahol, mint később kiderült, a tranyóval találkozott és ahol sodrák is megjelent, amiből a pénszszórós trash szerda/csütörtök lett.
Micsoda apuka lehet az, akinek a saját lánya kívánja azt, hogy verjék el?
lnekem a bon scott emlékére jön be legjobban...
Csöves mobil ma még a Kaffkáékat is kioktatta mert mondta hogy néhány támogató tőle ment hozzájuk de ő nem akarta hogy ebben az életmódban támogassák őket. Mindezt olyan hanglejtésbe mintha az ő pénze vándorolt volna át Kaffkáékhoz.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Volt itt pár oldallal ezelőtt hogyvolt, linkekkel. Lapozgass vissza meg fogod találni.
Na tejhabosítás, csá.
trashvodon számozva vannak a videók, ki lehet következtetni.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
kérem táloccsák el képemet az oldalról. nszksz.
sodinak az a kedvence, amikor széthúzza a meztelen seggét a kamera előtt
le vagy tiltva, kurva anyád
hol megy a live?
Habár -a fairség kedvéért érdemes megemlíteni- Endrével ellentétben a töltőgáz mobilsz legalább önmagához képest fejlődött valamit előre, még ha nem is túl sokat. Illetve nem is buzi, mint a gyagyás, hiszen van neki egy nettó kétszáz kilós barátnője, Szabina. Persze ettől függetlenül Ádi ugyanaz az ostoba proli maradt, aki csak a saját elbaszott jutubus holdudvarával hajlandó kapcsolatot tartani, de havonta több donate-t kap a békéssámsoni putriból készült lájvokra, mint ASODI az egész 5 milliós szetápos jutubos karrierje alatt és ez bizony shiker!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Mondjuk Zabinát inkább haszon(talan)állatnak tekintem, de egyet értek. A fejlődés mértékén lehet vitatkozni, de at irányán szerintem nem.
Pont mint az elmebeteg impotens esetén.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
A recskásnál az tény, hogy jobb az élete. Pedig, nem keres havi 1 misit. Viszont nem egy magányos, alkoholista pedofil.
Álmodjatok Rémeket!
Valóban, ilyenkor fontos tudatosítanunk magunkban, hogy attól, hogy a Gyagyást porrá alázta egy retard, még nem kell azonnal piedesztálra emelni és pajzson hordozni, mert akkor is csak egy tolvaj cigány marad.
NSZKSZ a kijózanító gyűjtést, sajnos/szerencsére nem mindenki van tisztában ilyen mélységekben a trashvilág szereplőit illetően. Ezért is fontos, hogy a 'pédiába felkerüljön majd.
"Zabina", "töltőgáz mobil", és még azt hittem, hogy itthon teljesen egyedi a recskás millió gúnyneve :D
Azok egy legyet nem tudnak leütni…
Ma sztem más fogja megölni a májast. Tiltotta a csoportból az egyik exszerelmèt, mert nem engedte belógatni a 8 centis vadállatot.
Bocsánat, de akkor ez a professzor úr csaja?
yes, de akó a tied bende balázs)))))))))))))
illene tudni, eza zsiroshajue.
Eszmeralda?
egy szép szőke svéd 18 évest küldhetnél, báttya!!!!!!!!!!!!!!!
féltékeny leszek :)))))))))))))))))
broni ♥
Maradjunk annyiban hogy szerintem volt az 800k is .. az elszámoló videó elején nem volt véletlen hogy csak a két hetet számolta fel. Előtte azért már volt hepajkodás a faszpina becserkészés hadműveletben.
Arra lennék kíváncsi, hogy tibinek az első és a második linzi kiruccanása, mennyibe fájt a gyagyásnak. Arról nem nyilatkozik a recskás.
Álmodjatok Rémeket!
Úristen azt a dagadt hètszentsègit. Mi ez a fickó?
Kisebb disznót is láttam már levágva mint ez.
Aztán az is lehet hogy csak azért nem vette bele mert akkor idő arányosan nem látszana olyan soknak az egész.
Van is kemény 50 nézője XD
Ezeknél ha nincs balhé meg merci akkor néző sincs.
Gammer 10 alatti nézőszámokkal szokott élőzni...vicc
Csak így tudok egy pluszot küldeni, de nagyon egyetértek :)
Ahhoz nincs joga, hogy bárkit kioktasson, de egyelőre úgy néz ki egyenesbe jött. Teljesen mindegy milyen életet él, de józan, és ha neki megfelel, hogy egereket kerget a vályogházban, akkor ámen! :)
Sokkal nagyobb gáz a buziráns Sodi, aki milliós hiteltartozással, linzi szoba-konyha albérlettel, semmi tudással próbál olyannak tűnni, amilyen soha nem lesz! Undorító!
Csak feliratkozók” mód. A megjelenő üzeneteket olyan személyek írták, akiknek a csatornára való feliratkozásuk óta legalább 1 év eltelt.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
szóval nem jön be)))))))))sodinak lehet)))))))))))
A májusban létrehozott csatornára 1éves követő chatet állított be
Legközelebb inkább hozzon létre egy messenger beszélgetést LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
Csak mondom az öccse kijutott Angliába melózni és se nem iszik, se nem drogozik. Csak meleg lett.
Szal adamsz előtt is volt választás. Volt amikor évekig nem ivott, mégis lecsúszott megint mert gyenge jellem és büdös neki a meló.
Most is csak vmi alibi melója van ahol keres kb 80 ezret és folyton panaszkodik. Amikor rendes helyen dolgozott mindig otthagyta vagy kitettèk.
Nem tudom sajnálni.
Ez hatalmas szöveg!
Rendesen odarakja magát az évadzáróra.
Az előző csaja keszthelyi volt, normális körülmények közt a balaton mellett élhetett volna ez a balfasz. Az alkoholizálás, töltőgáz szívás(ha van gáz, nincs gáz... ugye?), munkakerülése, és a lájvozás ide tette, egy békéssámsoni putriba, az anyja mellé a kisszobába. Szóval miért is kéne emberségesnek, és empatikusnak lenni?
broni ♥
Hol videózik most Isti?
Az mennyire szürreális, hogy az idegbajos fogyatékos Pityuka szerint is lehúzták a korcsot :D
Érdemes lenne összeereszteni őket.
www.youtube.com/channel/UCZw43SR-kZPlMzwfRZlpWpg
Ez ety fosh!
Ezt a kis csajt egyébként kíméljétek csak legyezgessétek azért ez nem egy kategória a legalja trashekkel..
az oláh cigányok közül ki vagy tagadva, megjött az itélet hozatal.
nszksz
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Azért nem, mert a Sapkás fazon egy felnőtt férfi. Az ellen pedig esélye sem lenne és ezt még a saját autiködös világában is látja. Nem véletlen, hogy csak egy alkoholgőzös éjszakán mert kezet emelni egy amúgy is esélytelen egészségi állapotban lévő 60-as nőre.
Most azért ennyire kemény, mert azt hiszi, hogy egy tizenéves srácot majd jól megver. Bár nem tudom miből gondolja ezt, gondolom azért mert egy tizenéves srác még nem ütötte ki egy vagy két ütésből ezt a gyagyás faszt.
Fogsz te még engem rajongással szopni
D_Dezső
(
x29)
Dec 30, 2021 17:37:59
x29)
Na csak sikerült becsicskulni az új videóban :)
Mi lett a "pereket provokáló etyetemistából"?
Tini-trolloknak csicskuló vén buzi ! :)
Amúgy Gyagyás, lófaszt sem érdekel a te "feszült és stresszes helyzeted" magadnak csináltad az egész szart, senki le se szarja.
Meg amúgy is ki a faszom vagy te, hogy itt mindenkinek a te stresszes helyzetedhez kellene idomulnia? Térjél már magadhoz, hahó!
Takarodj el ebből az országból, neked itt nincs helyed! Csak megkárosítottad és idegesítetted az itt élőket. Nem hallottad a miniszter elnök urat? Ócska munkakerülő buzikra semmi szükségünk!
Mi lett a "pereket provokáló etyetemistából"?
Tini-trolloknak csicskuló vén buzi ! :)
Amúgy Gyagyás, lófaszt sem érdekel a te "feszült és stresszes helyzeted" magadnak csináltad az egész szart, senki le se szarja.
Meg amúgy is ki a faszom vagy te, hogy itt mindenkinek a te stresszes helyzetedhez kellene idomulnia? Térjél már magadhoz, hahó!
Takarodj el ebből az országból, neked itt nincs helyed! Csak megkárosítottad és idegesítetted az itt élőket. Nem hallottad a miniszter elnök urat? Ócska munkakerülő buzikra semmi szükségünk!
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 30, 2021 17:38:15
x8)
Impotens buzeráns, készül már a holnapra igert mindenről leplet lerántó, pedoflokk?
Tudod, a szilveszteri!
???
Tudod, a szilveszteri!
???
broni
(
x45)
Dec 30, 2021 17:39:38
x45)
hopp, befigyel egy közveszély okozás előkészület, BTK 322. § (4)
atomot iránra!!!!!!!!!!!!!!!!meg gázára!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Dec 30, 2021 17:41:11
x45)
véletlenül minusztalak, dávid(((((((((((((mea culpa!!!!!!!!!
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 30, 2021 17:41:52
x19)
Nagypofájú csicska sodi becsicskuo mindenkinek már megint XD
Gyáva szar vagy endre. Egy jellemtelen, zsidó, buzi, alkoholista, proli, kibukott, kirúgott, eladósodott, impotens, korcs. :)
Gyáva szar vagy endre. Egy jellemtelen, zsidó, buzi, alkoholista, proli, kibukott, kirúgott, eladósodott, impotens, korcs. :)
Kovi
(
x2)
Dec 30, 2021 17:42:37
x2)
rendező úr, holnap pesten valami metal buék lészen?????????
Sajnos nem tudok. Itthon leszek az asszonnyal (nem kamerázok), kettesben.
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 30, 2021 17:43:06
x8)
Nem láttam belinkelve ide, friss trashvod-os feltöltés
A videón Gammer valószínűleg megüti Vámpír Évát (aki leszámítva hogy néz ki meg hogy rikácsol jogosan nekem egyenlőre nem negatív karakter)
A téma az hogy Gammer gyanúsan simogatta Éva nagyobbik lányát aki nem tőle van. A Gresó akit említenek a lány barátja akire be van pöccenve hogy mit akar egy 14 éves lánytól.
Szóval Pedofilt a pedofil barátjáról megismerni:
trashvod.com/w/2S89kiGk9JxMjW55y2j28H
Korábban felmerült az gazdag öröklése Gammernak az örökbefogadó szüleitől, ezt valhol hallottam amikor Éva mesélte el valakinek, szóval valid. Így lehet hogy a flexelés egy része igaz.
Még akár az is igaz lehet hogy a helyi cigány haverjait mozgósította mert mi másért lettek volna annyira beszarva a meggyanusított gyerekék?
A videón Gammer valószínűleg megüti Vámpír Évát (aki leszámítva hogy néz ki meg hogy rikácsol jogosan nekem egyenlőre nem negatív karakter)
A téma az hogy Gammer gyanúsan simogatta Éva nagyobbik lányát aki nem tőle van. A Gresó akit említenek a lány barátja akire be van pöccenve hogy mit akar egy 14 éves lánytól.
Korábban felmerült az gazdag öröklése Gammernak az örökbefogadó szüleitől, ezt valhol hallottam amikor Éva mesélte el valakinek, szóval valid. Így lehet hogy a flexelés egy része igaz.
Még akár az is igaz lehet hogy a helyi cigány haverjait mozgósította mert mi másért lettek volna annyira beszarva a meggyanusított gyerekék?
Ásó27
(
x68)
Dec 30, 2021 17:43:32
x68)
Akkor Kozma és Gammer Hordája nem fogja elkapni a valódi tettest?????
Mifaaaaaaaaaaaan
Kovi
(
x2)
Dec 30, 2021 17:44:03
x2)
nagyszar zene.
Az Akela szar?? Fiatalabb koromban, de sokat hallgattam. Főnökkel még közös képem is van valahol.
kripli figyelő
(
x12)
Dec 30, 2021 17:46:16
x12)
Golda nyakonverte és jogászkodott a jogászok gyöngyével.Kár hogy ez teljesen mindegy a pocsánat kérés mellé egy szép kárpit is csatoljon gyagyás.
AndrewWK
(
x1)
Dec 30, 2021 17:47:01
x1)
Páyton
- hehe hehe, vicces elgépelésFifike, nincs kedved elmesélni, hogy történt pontosan? Csöveztél pár napot, mire Vera befogadott? Meg volt beszélve előre, hogy költözöl, vagy egy nagy veszekedés után hirtelen felindulásból Verához menekültél ideiglenesen, és ott ragadtál 4 évre?
És van az a teória is, hogy valójában Id. Rocskai sneci apja.
MaxPayne
(
x24)
Dec 30, 2021 17:47:29
x24)
Szilveszteri Púprobbantás!
Hozzávalók:
- 1db Sodi névre hallgató púpos pedofil
- 1db “Mega” nevű petárda
- 1 pár gumikesztyű
- 1 gyufásdoboz
Előkészületek:
- a púpos pedofil helyzetének meghatározása
- a petarda csomagolásának eltávolítása
Elkészítés:
- éjfél előtt pár perccel, be kell cserkészni a gyanútlan Sodi nevű pedofilt, majd egy hatarozott mozdulattal önkívüketi állapotba kell helyezni
- a gumikesztyű segítségével a petárdát, a gyújtórész átellenes oldalával előre, feltoljuk az ánuszába
- a gyufasdoboz foszforos részével begyujtjuk a petardát, majd pár métert hátrálunk
- gyönyörködünk a szilveszteri púprobbantás képeiben
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Hozzávalók:
- 1db Sodi névre hallgató púpos pedofil
- 1db “Mega” nevű petárda
- 1 pár gumikesztyű
- 1 gyufásdoboz
Előkészületek:
- a púpos pedofil helyzetének meghatározása
- a petarda csomagolásának eltávolítása
Elkészítés:
- éjfél előtt pár perccel, be kell cserkészni a gyanútlan Sodi nevű pedofilt, majd egy hatarozott mozdulattal önkívüketi állapotba kell helyezni
- a gumikesztyű segítségével a petárdát, a gyújtórész átellenes oldalával előre, feltoljuk az ánuszába
- a gyufasdoboz foszforos részével begyujtjuk a petardát, majd pár métert hátrálunk
- gyönyörködünk a szilveszteri púprobbantás képeiben
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 30, 2021 17:49:36
x37)
Ez valahol régen megvolt teljes verzióban is, amiben Gammer a nevelt lánya pasiját osztogatja kifelé, hogy így meg lesz baszatva, úgy meg lesz veretve cigányokkal, stb. Az egész műsor parádés, de kurvára nem találom sehol. Esküszöm, egy hónapja még fent volt valahol, de ezeknél a retardoknál a csatornák jönnek-mennek.
vladrl
(
x8)
Dec 30, 2021 17:50:58
x8)
trashvod.com/w/vDJvDD5H9rCfY7JoZyTSQz
Itt a másik pénzzel flexelő cipőnézegetős (ámde ugatós) elmebeteg, szociopata-pszichopata tress.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Itt a másik pénzzel flexelő cipőnézegetős (ámde ugatós) elmebeteg, szociopata-pszichopata tress.
D_Dezső
(
x29)
Dec 30, 2021 17:52:28
x29)
Rrossz hangulatú" beszélgetések mehetnek most Újszász környékén.
Főbb topicok:
"nyem is fatyok buzi" "Hova ment el két havi nyugdíj egy este?" "Mi az a 600 000?"
Főbb topicok:
"nyem is fatyok buzi" "Hova ment el két havi nyugdíj egy este?" "Mi az a 600 000?"
broni
(
x45)
Dec 30, 2021 17:53:00
x45)
előnyaló nem kellenne???????????))))))))))))))))
Fikás
Dec 30, 2021 17:53:12
A vadállat módjára őrjöngő Endre miatt, aki ellen remélhetőleg megtették a feljelentést!
Dec 30, 2021 17:53:12
broni
(
x45)
Dec 30, 2021 17:54:06
x45)
Kovi
(
x2)
Dec 30, 2021 17:54:51
x2)
Gmmer, kozma meg a többi ú retard szereti törölni/privátolni a videóit, amiben negatv szerepben tűnhet fel.
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 30, 2021 17:56:14
x2)
Akkor mindet?
Kovi
(
x2)
Dec 30, 2021 17:56:35
x2)
Utolsó Merénylet. Mindig szívesen hallgatom meg. Egy ősrégi eredeti kazettán van meg, amit rongyosra hallgattam már.
trashvod
(
x6)
Dec 30, 2021 17:58:40
x6)
Ez ihlette a Trashvodot. Elfuthatsz, de el nem bújhatsz ugyebár.
Kovi
(
x2)
Dec 30, 2021 18:04:53
x2)
Urbánné hívta el ezzel kozmát. Nem tudom fent maradt e ez a lájv bárhol is. Múltheti. Ebben hangzik el, hogy Bandi valóban gazdag, de nem önerőből, hanem a nevelőszüleitől, akik örökbe fogadták. Ebben hangzik Bandi lányától, hogy verje kozma el az apját nagyon, mert közben bandi úton volt Pestre, ahol, mint később kiderült, a tranyóval találkozott és ahol sodrák is megjelent, amiből a pénszszórós trash szerda/csütörtök lett.
Micsoda apuka lehet az, akinek a saját lánya kívánja azt, hogy verjék el?
broni
(
x45)
Dec 30, 2021 18:08:35
x45)
lnekem a bon scott emlékére jön be legjobban...
D_Dezső
(
x29)
Dec 30, 2021 18:09:15
x29)
Hallottad az öreg töltőgázszívó-Ádámot Sodáj?
Jajj nagyon nevetek ... Micsoda tervek voltak itt még 4-5 éve. Elindul a flokk, Motyorósi Csaba lesz, felfedezzük Berlint, utazások, szponzorok, a trollok eltűnnek a rengeteg rajongó között.
És most itt vagyunk 2021-ben. 200-300 ember a forumon egésznap. B kategóriás trash videósok röhögnek a zs-kategóriás Gagyás őrjöngésén. -20 millió forint, egy belvárosi garzon ára, full buksi.
Jajj nagyon nevetek ... Micsoda tervek voltak itt még 4-5 éve. Elindul a flokk, Motyorósi Csaba lesz, felfedezzük Berlint, utazások, szponzorok, a trollok eltűnnek a rengeteg rajongó között.
És most itt vagyunk 2021-ben. 200-300 ember a forumon egésznap. B kategóriás trash videósok röhögnek a zs-kategóriás Gagyás őrjöngésén. -20 millió forint, egy belvárosi garzon ára, full buksi.
nyeméjtem
Dec 30, 2021 18:09:37
gyagyás neked miért csak akkor nagy a pofád, amikor a rendőrök is ott vannak?
naczivadasz
Dec 30, 2021 18:09:37
Bejlin
(
x8)
Dec 30, 2021 18:12:13
x8)
Hallottad az öreg töltőgázszívó-Ádámot Sodáj?
Csöves mobil ma még a Kaffkáékat is kioktatta mert mondta hogy néhány támogató tőle ment hozzájuk de ő nem akarta hogy ebben az életmódban támogassák őket. Mindezt olyan hanglejtésbe mintha az ő pénze vándorolt volna át Kaffkáékhoz.
Ferde szemüveg
Dec 30, 2021 18:13:08
Trollégák a tegnapi műsor időrendi sorrendjéről van esetleg egy lista? Vagy a thrashwúd feltöltési sorrend jó kiindulási pont? Sajnos csak a fórumot tudtam követni az adásokat nem
Dec 30, 2021 18:13:08
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 30, 2021 18:14:40
x19)
Ádám mobilnak üzenget a púpfalon.
Aki nem ismernè adámot annak itt a kedvenc képem az alkesz büdösbogárról.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 30, 2021 18:15:34
x5)
Trollégák a tegnapi műsor időrendi sorrendjéről van esetleg egy lista? Vagy a thrashwúd feltöltési sorrend jó kiindulási pont? Sajnos csak a fórumot tudtam követni az adásokat nem
Volt itt pár oldallal ezelőtt hogyvolt, linkekkel. Lapozgass vissza meg fogod találni.
Fizetek mindent
(
x1)
Dec 30, 2021 18:17:30
x1)
trashvodon számozva vannak a videók, ki lehet következtetni.
broni
(
x45)
Dec 30, 2021 18:17:38
x45)
Fizetek mindent
(
x1)
Dec 30, 2021 18:23:35
x1)
Púp, anyád felkérdezett már a buziság, az impotencia, meg a 600 ezer forint elherdálása miatt?
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Dec 30, 2021 18:24:06
x7)
sodinak az a kedvence, amikor széthúzza a meztelen seggét a kamera előtt
-
Dec 30, 2021 18:24:40
Dec 30, 2021 18:24:40
Ferde szemüveg
Dec 30, 2021 18:25:55
Komolyan akármekkora sutyerák cigó a bammer gandi, de annyira fossá trollkodja a gyagyást hogy a könnyem csordul
Dec 30, 2021 18:25:55
trashvod
(
x6)
Dec 30, 2021 18:26:00
x6)
Písz, béke, töltőgáz
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
-
Dec 30, 2021 18:26:56
Komolyan akármekkora sutyerák cigó a bammer gandi, de annyira fossá trollkodja a gyagyást hogy a könnyem csordul
hol megy a live?
Dec 30, 2021 18:26:56
max5enutálnak
(
x47)
Dec 30, 2021 18:32:58
x47)
Alkossunk. Nem fatyok őrölt.
habos babafos
(
x3)
Dec 30, 2021 18:33:57
x3)
Kövezzetek meg de szerintem a töltőgáz mobil az egyetlen olyan trash akinél láttam az elmúlt években valamilyen jellem fejlődést. Sosem lesz belőle egy atomfizikus, de letette az alkoholt, dolgozgatni is eljár, van egy trash viszonylatban normálisnak mondható nője.
Ezt nyjem értyem
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 30, 2021 18:36:04
x13)
Písz, béke, töltőgáz
Habár -a fairség kedvéért érdemes megemlíteni- Endrével ellentétben a töltőgáz mobilsz legalább önmagához képest fejlődött valamit előre, még ha nem is túl sokat. Illetve nem is buzi, mint a gyagyás, hiszen van neki egy nettó kétszáz kilós barátnője, Szabina. Persze ettől függetlenül Ádi ugyanaz az ostoba proli maradt, aki csak a saját elbaszott jutubus holdudvarával hajlandó kapcsolatot tartani, de havonta több donate-t kap a békéssámsoni putriból készült lájvokra, mint ASODI az egész 5 milliós szetápos jutubos karrierje alatt és ez bizony shiker!
max5enutálnak
(
x47)
Dec 30, 2021 18:37:22
x47)
Kövezzetek meg de szerintem a töltőgáz mobil az egyetlen olyan trash akinél láttam az elmúlt években valamilyen jellem fejlődést. Sosem lesz belőle egy atomfizikus, de letette az alkoholt, dolgozgatni is eljár, van egy trash viszonylatban normálisnak mondható nője.
Mondjuk Zabinát inkább haszon(talan)állatnak tekintem, de egyet értek. A fejlődés mértékén lehet vitatkozni, de at irányán szerintem nem.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 30, 2021 18:38:11
x10)
A recskásnál az tény, hogy jobb az élete. Pedig, nem keres havi 1 misit. Viszont nem egy magányos, alkoholista pedofil.
Solaris Trollino
(
x1)
Dec 30, 2021 18:42:57
x1)
Gammer Bandi azaz Urbán András. Gyomaendrődi alkoholista, nézettséghajhász youtube trash videós. Nagyon szeret a neten keménykedni, vagánykodni. Magát milliomosnak tartja, közben csak egy hazug cigány, aki segédmunkából és felesége keresetéből él. Volt kint Németországban, az építőiparban dolgozott. Onnan haza kellett jönnie, mert az arcoskodását nem viselték jól és elverték meg kirúgták. Egyik beceneve a Szilótolvaj. Egy magyarországi munkahelyről azért rúgták ki, mert lopta a szilót. Aztán egy bebaszós lájvban feldobta a munkatársait, akik szintén loptak ezt azt a munkahelyről. Szóval, jó cigányhoz méltóan vammzer és tolvaj is. Emlékezetes még, amikor a felesége (Urbánné Vékony Éva) lájvban tört ki, hogy korábban simogatta a saját lányát. Szeret hazudni és nagyot mondani. Milliós óra gyűjteménye van. Persze sosem látta senki. Több ingatlan tulajdonosa is, közben az isten segglyukában, Gyomaendrődön lakik egy omladozó albérletben. A családsegítő többször járt már náluk.
Iron Channel nagy barátja. Valamint Benke Tibi, erkélylakó alkoholista kobold és Kozma vahúrral is jó viszonyt ápol.Bár velük két hetente összebalhéznak és hónapokig üzengetnek egymásnak, aztán nagy csókolózás a vége. Láthattuk múltor is micsoda táncot nyomtak a bolhással. Korábban unalmas gameplay szarokat tolt, de senkit sem érdekeltek a kamion szimulátoros szarjai, ezért véleményvideósként szeretett volna a Youtube megmondó embere lenni. Nem jött össze. Ő is söpredék trash lett.
Pár videó:
Gammer Bandi az emeltdjas csaló :https://www.youtube.com/watch?v=4AQ3ky1BP3k
Gammer Bandi vamzerkodik és büdös magyarozik: youtube.com/watch?v=G4rriQxxg28
Trutymó titánnak vagánykodik: youtube.com/watch?v=ZVrpMG1n89w
A pedoil lebukás és valószínűsíthető nőverés: youtube.com/shorts/OPZTK0n3N_w
Urbánné ezután a lájv után másnap írta, hogy ellökte és bántotta őt Bandi.
Hirtelen ennyi jutott eszembe erről a söpredékről. Van valahol egy lájv részlet, ahol a legkisebb lánya panaszkodik, hogy az apja állandóan iszik. Mivel ez a majom nagyon szeret tiltogatni és jelentgetni, így a kompromittáló dolgok nem igazán maradtak fent.
Sodi, nagyon szép, új barátaid vannak.
Iron Channel nagy barátja. Valamint Benke Tibi, erkélylakó alkoholista kobold és Kozma vahúrral is jó viszonyt ápol.Bár velük két hetente összebalhéznak és hónapokig üzengetnek egymásnak, aztán nagy csókolózás a vége. Láthattuk múltor is micsoda táncot nyomtak a bolhással. Korábban unalmas gameplay szarokat tolt, de senkit sem érdekeltek a kamion szimulátoros szarjai, ezért véleményvideósként szeretett volna a Youtube megmondó embere lenni. Nem jött össze. Ő is söpredék trash lett.
Pár videó:
Gammer Bandi az emeltdjas csaló :https://www.youtube.com/watch?v=4AQ3ky1BP3k
Gammer Bandi vamzerkodik és büdös magyarozik: youtube.com/watch?v=G4rriQxxg28
Trutymó titánnak vagánykodik: youtube.com/watch?v=ZVrpMG1n89w
A pedoil lebukás és valószínűsíthető nőverés: youtube.com/shorts/OPZTK0n3N_w
Urbánné ezután a lájv után másnap írta, hogy ellökte és bántotta őt Bandi.
Hirtelen ennyi jutott eszembe erről a söpredékről. Van valahol egy lájv részlet, ahol a legkisebb lánya panaszkodik, hogy az apja állandóan iszik. Mivel ez a majom nagyon szeret tiltogatni és jelentgetni, így a kompromittáló dolgok nem igazán maradtak fent.
Sodi, nagyon szép, új barátaid vannak.
Valóban, ilyenkor fontos tudatosítanunk magunkban, hogy attól, hogy a Gyagyást porrá alázta egy retard, még nem kell azonnal piedesztálra emelni és pajzson hordozni, mert akkor is csak egy tolvaj cigány marad.
NSZKSZ a kijózanító gyűjtést, sajnos/szerencsére nem mindenki van tisztában ilyen mélységekben a trashvilág szereplőit illetően. Ezért is fontos, hogy a 'pédiába felkerüljön majd.
Őstroll
Dec 30, 2021 18:43:09
"Zabina", "töltőgáz mobil", és még azt hittem, hogy itthon teljesen egyedi a recskás millió gúnyneve :D
Dec 30, 2021 18:43:09
púpostulok
(
x2)
Dec 30, 2021 18:43:12
x2)
Akkor Kozma és Gammer Hordája nem fogja elkapni a valódi tettest?????
Azok egy legyet nem tudnak leütni…
Ásó27
(
x68)
Dec 30, 2021 18:46:43
x68)
Futárgyerek be van már mérve? Liveol!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 30, 2021 18:52:36
x19)
Futárgyerek be van már mérve? Liveol!!!
Ma sztem más fogja megölni a májast. Tiltotta a csoportból az egyik exszerelmèt, mert nem engedte belógatni a 8 centis vadállatot.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 30, 2021 18:55:43
x19)
broni
(
x45)
Dec 30, 2021 18:56:55
x45)
Örebro
(
x17)
Dec 30, 2021 18:57:14
x17)
-
Dec 30, 2021 18:57:57
Eszmeralda?
Dec 30, 2021 18:57:57
broni
(
x45)
Dec 30, 2021 18:59:20
x45)
egy szép szőke svéd 18 évest küldhetnél, báttya!!!!!!!!!!!!!!!
JuDKa
(
x1)
Dec 30, 2021 18:59:42
x1)
féltékeny leszek :)))))))))))))))))
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 30, 2021 19:02:08
x8)
Púp, anyád felkérdezett már a buziság, az impotencia, meg a 600 ezer forint elherdálása miatt?
Maradjunk annyiban hogy szerintem volt az 800k is .. az elszámoló videó elején nem volt véletlen hogy csak a két hetet számolta fel. Előtte azért már volt hepajkodás a faszpina becserkészés hadműveletben.
nonsense
(
x1)
Dec 30, 2021 19:05:02
x1)
Ma lesz valami műsor Gyagya vagy elmehetek aludni?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 30, 2021 19:06:06
x10)
Arra lennék kíváncsi, hogy tibinek az első és a második linzi kiruccanása, mennyibe fájt a gyagyásnak. Arról nem nyilatkozik a recskás.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 30, 2021 19:07:52
x19)
Ásó27
(
x68)
Dec 30, 2021 19:08:25
x68)
Kozma live, egyedül van, chatet olvas és kibasz minden második embert * ásít *
Mifaaaaaaaaaaaan
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 30, 2021 19:08:35
x8)
Aztán az is lehet hogy csak azért nem vette bele mert akkor idő arányosan nem látszana olyan soknak az egész.
Krizsai Tibor Mercédesz
Dec 30, 2021 19:10:25
Szivem ha nem baj nem utaltam most vissza az 57.000-et mert megbeszéljük a dolgokat, de akkor a tízszeresét át tudnád dobni WU-n addig? Kinéztem egy nercbundát magamnak karácsonyra. Nem akarhatod hogy addig megfagyjak szemétégetőnél sétálva...
csók: Mercica
"Szeretném azt .. tízszeresét húszszorosát rádáldozni"
csók: Mercica
Dec 30, 2021 19:10:25
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 30, 2021 19:11:28
x19)
Van is kemény 50 nézője XD
Ezeknél ha nincs balhé meg merci akkor néző sincs.
Gammer 10 alatti nézőszámokkal szokott élőzni...vicc
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 30, 2021 19:12:49
x11)
Csak így tudok egy pluszot küldeni, de nagyon egyetértek :)
Ahhoz nincs joga, hogy bárkit kioktasson, de egyelőre úgy néz ki egyenesbe jött. Teljesen mindegy milyen életet él, de józan, és ha neki megfelel, hogy egereket kerget a vályogházban, akkor ámen! :)
Sokkal nagyobb gáz a buziráns Sodi, aki milliós hiteltartozással, linzi szoba-konyha albérlettel, semmi tudással próbál olyannak tűnni, amilyen soha nem lesz! Undorító!
Andi
(
x13)
Dec 30, 2021 19:13:37
x13)
Csak feliratkozók” mód. A megjelenő üzeneteket olyan személyek írták, akiknek a csatornára való feliratkozásuk óta legalább 1 év eltelt.
broni
(
x45)
Dec 30, 2021 19:13:57
x45)
szóval nem jön be)))))))))sodinak lehet)))))))))))
broni
(
x45)
Dec 30, 2021 19:15:06
x45)
index.hu/sport/2021/12/30/megvertek-a-ruszkikat-58-nyaran-majdnem-ujbol-kirobbantottak-a-forradalmat/
ruszkikat????????????ez elég sértő az egyik legnagyobb hírportáltól.. és nem tetszik, ha a románok bozgoroznak, mi????
ruszkikat????????????ez elég sértő az egyik legnagyobb hírportáltól.. és nem tetszik, ha a románok bozgoroznak, mi????
Sodihitele
Dec 30, 2021 19:15:10
A májusban létrehozott csatornára 1éves követő chatet állított be
Dec 30, 2021 19:15:10
trashfan911
Dec 30, 2021 19:15:34
Troll társarim,azért néha egy egy kis emberség és emáptia se árt..Áádm mobilt már gyerekkorában elhagyta az apja,az anyja alkesz volt verték is..Nem csoda hogy annyira lecsúszott,és töltő gáz már alkoholfüggőség lett a vége..Sok elvonót megjárt és azt hittem már menthetetlen,de megemelem a kalapom neki sikerült letennie..Egyszerű proli gyerek,de azért mindenfél-e szülői támogatás nélkül ott a világvégén Békés Sámsonon nehéz egyről a kettőre jutni..Lehet putrini ahol lakik meg prolizni,de ilyenkor azért gondoljatok bele milyen hendikeppel kellet indulnia az életbe...Szabina meg kora szülött volt azért tűnik ennyire debilnek mert tényleg fogyatékos..Zabálást azért befejezhetné mert a közmunka fizujuk fele arra megy el..
kovacs attila
Dec 30, 2021 19:15:34
Ásó27
(
x68)
Dec 30, 2021 19:18:20
x68)
Legközelebb inkább hozzon létre egy messenger beszélgetést LOL
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 30, 2021 19:18:39
x19)
Troll társarim,azért néha egy egy kis emberség és emáptia se árt..Áádm mobilt már gyerekkorában elhagyta az apja,az anyja alkesz volt verték is..Nem csoda hogy annyira lecsúszott,és töltő gáz már alkoholfüggőség lett a vége..Sok elvonót megjárt és azt hittem már menthetetlen,de megemelem a kalapom neki sikerült letennie..Egyszerű proli gyerek,de azért mindenfél-e szülői támogatás nélkül ott a világvégén Békés Sámsonon nehéz egyről a kettőre jutni..Lehet putrini ahol lakik meg prolizni,de ilyenkor azért gondoljatok bele milyen hendikeppel kellet indulnia az életbe...Szabina meg kora szülött volt azért tűnik ennyire debilnek mert tényleg fogyatékos..Zabálást azért befejezhetné mert a közmunka fizujuk fele arra megy el..
Csak mondom az öccse kijutott Angliába melózni és se nem iszik, se nem drogozik. Csak meleg lett.
Szal adamsz előtt is volt választás. Volt amikor évekig nem ivott, mégis lecsúszott megint mert gyenge jellem és büdös neki a meló.
Most is csak vmi alibi melója van ahol keres kb 80 ezret és folyton panaszkodik. Amikor rendes helyen dolgozott mindig otthagyta vagy kitettèk.
Nem tudom sajnálni.
trashvod
(
x6)
Dec 30, 2021 19:22:28
x6)
MC Isti is véleményt formált Sodiról ma: trashvod.com/w/9eoozsohwUnipMq8zrVm4u
Fikás
Dec 30, 2021 19:22:40
Alkossunk. Nem fatyok őrölt.
Ez hatalmas szöveg!
Rendesen odarakja magát az évadzáróra.
Dec 30, 2021 19:22:40
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 30, 2021 19:22:44
x19)
Sodi, utalt a kozma csaba?
Majomparádé
Dec 30, 2021 19:23:54
Mondj nemet az alkoholra!

- A Sodifórum felhívja a szülők és a fiatalok figyelmét az alkoholfogyasztás veszélyeire, és a felelősségteljes viselkedés fontosságára!
– Ne attól légy menő, hogy alkoholt iszol, válassz inkább józan társaságot – szól az első tanács az Sodifórumtól, hozzátéve, a fiatalok alkoholfogyasztás előtt, még józanul tűzzenek ki egy határt, amit ne lépjenek túl a társaság nyomására sem!
Tanácsok szülőknek !
- A Sodifórum a következőket tanácsolja a szülőknek: legyenek gyermekük példaképe! Mutassanak jó példát a gyereknek, mutassák meg, hogy nem kell ahhoz alkohol, hogy valaki jól érezze magát!
– Beszélgessenek gyermekükkel az alkohol negatív hatásairól! Építsék a gyerek önbizalmát, ezáltal lesz képes nemet mondani a kínálásra.
A szülők ismerjék meg gyermekük barátait és azok szüleit.
- Zárásként a Sodifórum azt tanácsolja: a szülők tanítsák meg, hogyan kezelje a stresszt és más negatív érzelmeket a gyermek tudatmódosító szerek nélkül!
Hogy kell azt érteni, ha azt mondják; Melegen ajánlom?

- A Sodifórum felhívja a szülők és a fiatalok figyelmét az alkoholfogyasztás veszélyeire, és a felelősségteljes viselkedés fontosságára!
– Ne attól légy menő, hogy alkoholt iszol, válassz inkább józan társaságot – szól az első tanács az Sodifórumtól, hozzátéve, a fiatalok alkoholfogyasztás előtt, még józanul tűzzenek ki egy határt, amit ne lépjenek túl a társaság nyomására sem!
Tanácsok szülőknek !
- A Sodifórum a következőket tanácsolja a szülőknek: legyenek gyermekük példaképe! Mutassanak jó példát a gyereknek, mutassák meg, hogy nem kell ahhoz alkohol, hogy valaki jól érezze magát!
– Beszélgessenek gyermekükkel az alkohol negatív hatásairól! Építsék a gyerek önbizalmát, ezáltal lesz képes nemet mondani a kínálásra.
A szülők ismerjék meg gyermekük barátait és azok szüleit.
- Zárásként a Sodifórum azt tanácsolja: a szülők tanítsák meg, hogyan kezelje a stresszt és más negatív érzelmeket a gyermek tudatmódosító szerek nélkül!
Dec 30, 2021 19:23:54
JuDKa
(
x1)
Dec 30, 2021 19:24:52
x1)
Az előző csaja keszthelyi volt, normális körülmények közt a balaton mellett élhetett volna ez a balfasz. Az alkoholizálás, töltőgáz szívás(ha van gáz, nincs gáz... ugye?), munkakerülése, és a lájvozás ide tette, egy békéssámsoni putriba, az anyja mellé a kisszobába. Szóval miért is kéne emberségesnek, és empatikusnak lenni?
Ásó27
(
x68)
Dec 30, 2021 19:25:54
x68)
Nyugalom, még nincs sok köze sodihoz, nem kell teliírni 1 oldalt róla!
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollok harca
(
x5)
Dec 30, 2021 19:26:24
x5)
Miskolci alvósejt
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 30, 2021 19:29:54
x10)
Álmodjatok Rémeket!
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 30, 2021 19:30:45
x2)
MC Isti is véleményt formált Sodiról ma: trashvod.com/w/9eoozsohwUnipMq8zrVm4u
Hol videózik most Isti?
Szteppen
(
x3)
Dec 30, 2021 19:33:11
x3)
Nem enged kommentelni ez a szar. TESZT
Ez ety fosh!
Szteppen
(
x3)
Dec 30, 2021 19:33:53
x3)
Hol videózik most Isti?
Az mennyire szürreális, hogy az idegbajos fogyatékos Pityuka szerint is lehúzták a korcsot :D
www.youtube.com/channel/UCZw43SR-kZPlMzwfRZlpWpg
Nemzet labanca
Dec 30, 2021 19:33:58
Viktorra küldött verőleány..
youtu.be/rAfKIBT6Yac
youtu.be/rAfKIBT6Yac
Ezt a kis csajt egyébként kíméljétek csak legyezgessétek azért ez nem egy kategória a legalja trashekkel..
Dec 30, 2021 19:33:58
Klohek
(
x12)
Dec 30, 2021 19:33:59
x12)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
trashvod
(
x6)
Dec 30, 2021 19:34:33
x6)
Sodi napiszaron... EZ SHIKER!
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 30, 2021 19:36:07
x19)
Nem enged kommentelni ez a szar. TESZT
az oláh cigányok közül ki vagy tagadva, megjött az itélet hozatal.
Gender agenda
Dec 30, 2021 19:37:35
Sodi, a tegnapi rohamod egyenes adásban nagyon szórakoztató volt. Az egy dolog, hogy kb 3 személlyiséged csatázott egymással, meg ,hogy totál elmebeteg módjára viselkedtél,de ennyit mint tegnap régen nem röhögtem. A tegnapi videóanyag, egy kincs. Szerintem te itthon,úgy sem akarsz soha munkát vállalni,mert ezt látva,nem lesz olyan komoly munkaadó aki felvenne téged. Minden esetre hatalmas performance volt.
Dec 30, 2021 19:37:35
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 30, 2021 19:40:13
x2)
youtube.com/channel/UCZw43SR-kZPlMzwfRZlpWpg
youtube.com/channel/UCZw43SR-kZPlMzwfRZlpWpg
nszksz
trashvod
(
x6)
Dec 30, 2021 19:46:43
x6)
Valaki kapcsolatba lépett a Lukács családdal rajtam kívül?
balek
(
x10)
Dec 30, 2021 19:51:06
x10)
max5enutálnak
(
x47)
Dec 30, 2021 19:52:41
x47)
Nem érsz rá impotens, mert a whiteboardon tervezed a leszámolásokat?
Olyan mesterterv lesz, mint a januári?
Te retardált vízipisztoly, te
Olyan mesterterv lesz, mint a januári?
Te retardált vízipisztoly, te
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Dec 30, 2021 19:53:27
x2)
Az isten basszon meg te pedofil faszverő gyökér! Ennyi kommentet ünnepek közt nem lehet követni! Az asszony már kajak azt hiszi h félrekúrok, vagy valami giga nagy aranyerem van mert min 30 percet ülök a klotyón h nagyjából képbe legyek, h épp hol megy a retard roncsderbi.
Hetyetye
Fizetek mindent
(
x1)
Dec 30, 2021 19:57:29
x1)
Érdekes ez amúgy, hogy nem akarsz a pedofilozásért perelni, Púp. Mitől tartasz? Hogy a végén bírósági papírod lesz róla, hogy pedofil vagy?
balek
(
x10)
Dec 30, 2021 19:57:37
x10)
Ha tényleg csak két hét múlva megy vissza a büdös pedofil, akkor kérem a linzi trollt, hogy ajándék reklamúnságokkal tömítse el a púpos postaládáját! Pár naponta a rendes leveleket amiket a postaládák mellé raknak, érdemes lehet biztonságba is helyezni a fórumos rajongóinak, mielőtt sodi ellenségei ellopják!!!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Fehér négyzetek
Dec 30, 2021 19:58:13
Olyan mennyiségben árasztja el szarral a netet a Gyagyás, hogy az valamilyen hihetetlen...
Brutális, hogy egyáltalán nincs saját érzelmi világa, innen-onnan összehordott viselkedésmintákat követ!
Most olyan, mint egy Kaufmann tanár úr - Judka hibrid...
Néha okoskodva, modorosan, tágra nyílt szemekkel hándál és matyaráz; később az utcán visít, őrjöng és verekedést provokál!
Gyagyás, a ,,konkrét számok''-os videóddal megint csak saját magadat égeted be!
Két, ekkora lumpen idióta alkoholista csövesre kibaszni ennyi pénzt minden, csak nem normális dolog!
(Az igazi összeg egyébként szerintem jóval egy milka felett van!)
Azt a kérdést pedig, hogy mit vettél anyádnak karácsonyra, folyamatosan ignorálod, nem válaszolsz!
Megkérdezted Gammer lányát, hogy ízlett-e neki a Tibcédesznek adott Merci csoki??? :)
Ennyi pénzből Thaiföldön nyaralhattál volna egy hosszú hétvégén, faszos nénik társaságában!
Szándékosan nem nőt írtam, mert ugye nem ,,Big tits MILF'' és ,,Hot ass Babe'' előzményekkel buksz le, hanem pl. ,,Young twink boy cum hard''-al...
TE ROSSZ RATYIII!!!
Egyébként először miért nem a sapkás fazont akarod elintézni, aki fejbe baszott?
Ciki, hogy Merga rajongója???
Juhhúúú!!!
Brutális, hogy egyáltalán nincs saját érzelmi világa, innen-onnan összehordott viselkedésmintákat követ!
Most olyan, mint egy Kaufmann tanár úr - Judka hibrid...
Néha okoskodva, modorosan, tágra nyílt szemekkel hándál és matyaráz; később az utcán visít, őrjöng és verekedést provokál!
Gyagyás, a ,,konkrét számok''-os videóddal megint csak saját magadat égeted be!
Két, ekkora lumpen idióta alkoholista csövesre kibaszni ennyi pénzt minden, csak nem normális dolog!
(Az igazi összeg egyébként szerintem jóval egy milka felett van!)
Azt a kérdést pedig, hogy mit vettél anyádnak karácsonyra, folyamatosan ignorálod, nem válaszolsz!
Megkérdezted Gammer lányát, hogy ízlett-e neki a Tibcédesznek adott Merci csoki??? :)
Ennyi pénzből Thaiföldön nyaralhattál volna egy hosszú hétvégén, faszos nénik társaságában!
Szándékosan nem nőt írtam, mert ugye nem ,,Big tits MILF'' és ,,Hot ass Babe'' előzményekkel buksz le, hanem pl. ,,Young twink boy cum hard''-al...
TE ROSSZ RATYIII!!!
Egyébként először miért nem a sapkás fazont akarod elintézni, aki fejbe baszott?
Dec 30, 2021 19:58:13
Ásó27
(
x68)
Dec 30, 2021 20:01:24
x68)
Kezdesz nagy szarban lenni gyagyás, inkább tölts be egy mentést!
Mifaaaaaaaaaaaan
Elsőéves
(
x3)
Dec 30, 2021 20:01:44
x3)
Azért nem, mert a Sapkás fazon egy felnőtt férfi. Az ellen pedig esélye sem lenne és ezt még a saját autiködös világában is látja. Nem véletlen, hogy csak egy alkoholgőzös éjszakán mert kezet emelni egy amúgy is esélytelen egészségi állapotban lévő 60-as nőre.
Most azért ennyire kemény, mert azt hiszi, hogy egy tizenéves srácot majd jól megver. Bár nem tudom miből gondolja ezt, gondolom azért mert egy tizenéves srác még nem ütötte ki egy vagy két ütésből ezt a gyagyás faszt.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 30, 2021 20:01:52
x19)
Amúgy nem lehet, hogy azért ég linzben a villany éjjel mert ez kapcsolgatja a telón, hogy úgy tűnjön van ott vki nehogy betörjenek?
Ugye van okoslámpája amit app-al vezèrel...
Csak kérdezem...
Ugye van okoslámpája amit app-al vezèrel...
Csak kérdezem...
echelon mérnök
Dec 30, 2021 20:04:25
Na, színpadra Gyagyás, a média birodalom alapja a rendszeres megjelenés. Elpártolnak így a rajongók.
Tök jó lenne egy összefoglaló lájv az évről, vagy mik a tervek a jövőre topic.
De személy szerint én nem zárkozok el egy trollok elleni hadjárat bemutatásától sem.
Nyomni kell a kontentet!
Tök jó lenne egy összefoglaló lájv az évről, vagy mik a tervek a jövőre topic.
De személy szerint én nem zárkozok el egy trollok elleni hadjárat bemutatásától sem.
Nyomni kell a kontentet!
Dec 30, 2021 20:04:25
trashvod
(
x6)
Dec 30, 2021 20:05:29
x6)
Kozma és Gammer közti reggeli telefon: trashvod.com/w/r8ueV6L3oERNUe9N5jsvsk
105 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

nagyszar zene.