Az év faszerdőre dijára a november decembert ajánlanám
Gecis hányós lavór
A mellékretardnál, a Tranyó meg Judka külön indul vagy mint duó? :)
Az év mellékretardjába belefér Merci?
Nothing's better than cheddar!
A temetésére. Vért levetted, sneci?
Mifaaaaaaaaaaaan
Én az év trollja díjat egy vitatott figurának a bajszosnak ajánlanám.
Az év trollja díjat valakinek, aki az évből 5 hónapon át több szakaszban háborút viselt a fórum ellen, amit fel akart szántani.
Sorba fenyegette a különböző emblematikus trollokat doxolással, feljelentéssel. Legalább egy fél tucat troll kapott tőle keményebbet, mint a recskás valaha (de tudom, csak jószívű, és a trollokkal szemben a nőverőket és pedofilokat folyton megsajnálja).
Egy igazi retard, amin nem változtat az, hogy páran szórakoztatónak taláják, és hogy az elmúlt pár hónapban nem növelte a bűnlajstromát.
Nem vagyok nagy híve Viktorsznak sem, de a "Megbasznám Mercit csak nem hoztam viagrát" snecológiatörténelmi vallomást mégis hogy lehet egy 25 másodperces "ejnye, hát a maga kisfia huncut"-szintű telefonbetyárkodással egy lapon említeni?
Sodi legnagyobb trollja ő maga :)
A szemüveges trollkodásból sem lett volna nagy hepaj, ha nem kezd el hisztériázni a kis buzi :)
Anyád.
Nem volt trollkodás.
Bebetonoztatok, gecik, faszaság van.
Visszahozta a szemüvegemet, úgyhogy valójában olyan határeset, hogy inkább a nem felé hajlik, hogy trollkodás volt, de azért előnytelen jelként már értelmezhető.
Szerintem ez nem is kérdés, szavazni se érdemes róla :D
Igen! Ez szerintem is így van, ennyire hülyének lenni már művészet. :)
Illetve ennek az évnek melyik pillanata volt a legnagyobb "kaland" számodra? Azaz szerinted mikor szoptál a legnagyobbat a saját hibádból?
Ingatkanügyek
Korrekt, annyi minden történt az idén, hogy Kalib akciója nagyon távolinak tűnik :D
Az év trollja címet szerintem minden aktív fórumozó megérdemli, szép faszerdő lett ültetve ebben az évben snecinek. :)
Várom, hogy bejelentkezzen a korcs. Lesz még itt tűzijáték, nyugimá!
Látjátok, ilyen az, amikor valaki tényleg ért a joghoz.
És ha csak nyitott tenyérrel felpofozom a gyagyást, abból lehet valami bajom?
Na tejhabosítás, csá.
Sajnos az tavaly ősszel volt, csak jóval később raktam ki a leveleket, úgyhogy ezért nekem nem jár szavazat.
Elég viccesek volt egyébként, a recskás nevében írtam nekik. Előszőr rendkívül ingerülten, utána elnézést kértem arra hivatkozva, hogy részeg voltam, majd bejelentettem, hogy itthagyom ezt a szaros ausztriát, és nem kell döbb segély tőlük.
Sajnos az igény törléséről kiértesítették a púpost, aki némi pánik után visszavonta a kérelmet, és átállt az elektronikus rendszerükre, ami után szerintem már nem fogadnak levélben újabb kérelmeket.
NSZKSZ a felvilágosításért.
Na tejhabosítás, csá.
Hú, bassza meg, tényleg, az még tavaly októberben volt, rosszul emlékeztem, csuldigung!
Akkoriban megpróbálta eltitkolni a púpos, de nem bírta visszafogni magát, úgyhogy ennyit azért elmondott:
Keziccsókolom, doktor úr!
Én írtam erről hosszasan tegnap, többször hangsúlyozva, hogy laikus vagyok, sosem volt dolgom a bírósággal, ezért kértem a szobafestők segítségét. Mivel gondolom a tekintetes úr már legalább két hete foglalkozik aktívan snecológiával, engedje meg, hogy elmagyarázzam: szobafestő = jogász.
Nekem az alapján, amit olvastam, erősen más a véleményem, szóbal ha nem bánja a méltóságos világoskék nickes jogászuraság, megvárnám azoknak a szakvéleményét is, akik már 20 éve is szopatták Endrét.
és FYI: ezzel a stílussal biztos tök sikeres leszel Árti videói alatt, vagy a kurucinfón, innen viszont nyugodtan eltakarodhatsz, mert veled is csak darabra vagyunk többen.
Annyiban egyet értek, hogy ne betonon basszátok pofán mert legtöbbször nem a pofontól válik súlyos testi sértéssé hanem attól, ahogy hátraesve beveri a fejét a betonba. Márpedig ennek a baromnak akkora vekni feje van, hogy a gravitációs erő is triplán hat rá.
Vigyétek előtte fűre, vagy mezőre, ott fetrenghet.
Egyre ritkábban van ilyen, de nekem is a berregő maci fasza ugrott be a stílusról.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Azt kellene megértetni a trashretardokkal Tibitől kezdve Kozmán át Gammerig, hogy ilyen kontentre biztos jönne a donét. Ha meg tüzijátékot is indítanának róla, akkor biztos lenne pár troll, aki állandó utalást is beállítana.
Értem én. Tessék szépen akkor a kiccsaláddal, meg a vagyonkával foglalkozni, nem kell ezen a fórumon basznod a rezet a továbbiakban sem.
Érdekes, hogy a friss, nagyarcú nickek már mind évtizedek óta figyelik a gyagyást. Én például már 1632-ben is aktív sneciszopató voltam!
Ez tényleg egy malac epigon.
Bárcsak a malac lennél személyesen, az lenne az igazi évadzáró :D
Már csak nem retard módjára idézni kéne megtanulni.
* Christoforo Colombo, indiai snecológus prof *
Weiss Fanni szerepében Kaffka Merci
Le a kalappal. Mintha az igazi malac írta volna, egyszerűen minden betűje tökéletes. A frusztráltság, a nárcisztikus személyiségzavar, a pogi távozása óta dinnyénnyire nőtt heregolyók feszítése, minden ott van ebben a kommentben, ami csak kell. Gratulálok.
Mínusz persze ment.
Én háthadöftem Púpusz Sneciusz Cezar-t.
Képzeljétek el, hog ahogyan ez a torz pálcika testű, póniló fejű 165 centis gnóm megindul felétek. Ilyenkor nem tudok másra gondolni sírva röhögve, mint erre a képre:

Más: szeretnék minden kedves Trollégának és a Tanszéknek Nagyon Boldog, Sikerekben és Sneciszopatásban gazdag Új Évet, köszönöm a vidám perceket, nagyszerű a társaság.
Trottel, neked pedig magánytól szenvedő, alkoholizmusban elsüllyedő, munkahelyet elvesztett új évet kívánok! És ezzel Tibcédesz is egyetért!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
igazán csinálhatnál egy kollab videót a linzi és a perui jogászistenekkel
Köszönjük a felvilágosítást, de ezért igazán kár volt regisztrálni egy accountot, tényleg.
Mondták már, hogy az okoskodó buzikat mindenütt utálják?
Tudomásom szerint a fagyi visszanyalóban van nála és igen, már mennek tárgyalások.
Milyenek mostanában a kézműves sajtok? És a bitcoinos szopatás megy még?
Ez csak is Topket lehet. A világ két emberből áll, Sodrákos és Tompi.
te nem ugyanaz a retard vagy, akit pár napja csúnyán lepontoztak? csak azért kérdezem, mert gyanúsan ugyanolyan retard módon először írjátok a választ és utána idézitek be a a kommentet amire válaszoltok :D
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Erre tuti megprobalja kicsapni.
Ugye púpos Gollam?!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
És a jelek szerint az utóbbi hozta magával a kancigányfasz kompatibilis segglukú retard gurulkáit.
olyan sok jó trollkodás volt, hogy inkább nem is választok, helyette inkább különdíjra jelölném azt, aki először rájött, hogy tök jól lehet baszogatni az xbox appban az értesítéseket a gyagyásnál, én azóta is nyomom amikor olyat streamel, örök hála az eredeti felfedezőnek
nem olyan nagy trollkodás, viszont amilyen sokáig kitart az már nevetséges, a mai napig nem jött rá hogyan lehet kikapcsolni, és azért elég sok szép pillanatot okozott, amikor pl. codban nem tudta melyik gomb a séta és akárhányszor alt tabolt az xbox app miatt, akkor addig sétált amíg meg nem halt, meg a rengeteg, 5 percenkénti süsüzés
a citromdíj pedig bajuszé
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Szerintem ugyanezt mondtuk már pár szilveszteren ezen a (hamarosan egyébként 10 éves fennállását ünneplő) fórumon, de Sodi mindig képes volt "megújuló és szórakoztató tartalmat" szállítani nekünk :) Most viszont én is azt érzem, hogy elértük a csúcspontot, ezt már tényleg nincs hova fokozni.
Mondjuk ugyanezt éreztem 2012-ben a recskaboy-videók kiszivárgása után is, szóval személy szerint engem még éltet a remény.
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Buék Zsery bácsi!
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Még csak most jön a java. Az alkoholizmus súlyos elhatalmasodása, a végleges hazamenekülés, stb.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Aláírom, de emlékezzünk arra is, hogy az év első fele mennyire unalmas volt snecológiai szempontból. Egészen szeptember elejéig szinte semmi nem történt az adliance-os kirúgáson (kirúgatáson) kívül, amit annak idején sokan nem hittek el, mert a kobold nem ismerte el, perdöntő bizonyíték pedig nem volt rá.
A snecológia ilyen. Több hónapos uborkaszezonok váltják egymást tartalmas, kiváló időszakokkal. Főszabályként mindig az év vége a legjobb, ami egyesekben olyan összeesküvés-elméleteket táplál, hogy sodika valójában nem is létezik, csak egy színész játssza el és profi forgatókönyvírók készítik hozzá a sztorikat.
Trollkodásokban gazdag új évet kívánok minden régi is új trollnak!
Azért a twicss villantás az jó volt februárban.
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
:D
Igaz, azt elfelejtettem.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Úgy szokták mondani, hogy egy dolog állandó, a változás.
Más volt a hangulata annak, amikor egy maroknyian szervezkedtünk a malac ellen az internet obskurus bugyraiban és csak mellékesen szopattuk a recskást. Más volt az is, amikor a tipikus szélsőjobboldali balfasz állatorvosi lovaként főretarddá lépett elő, és semmisült meg teljesen az általad is említett botrányban.
És más most is, amikor már több százan követjük a munkásságát, ő pedig az életének egészen nagy részéről tudósít, így olyan dolgokat is megtudhatunk róla, amikről régen fogalmunk sem volt.
Én nem hasonlítgatnám az időszakokat, hogy melyik ért többet és melyik kevesebbet. A maga nemében a mostani évadzáró is szintugrás volt a korábbiakhoz képest, én legalábbis nagyon sokat röhögtem és kíváncsian várom, hogy mit hoz a jövő év.
Shajnos az Anyagossal valóban elszaladt a ló, ő a tipikus jobb sorsra érdemes fiatalember, illetve kicsit megtévedt fiatalember archetípusa. Kétségtelen, hogy nagy tett volt, amit véghez vitt, de ezzel párhuzamosan nagy lett az a bizonyos bajszos arcz is, azt hitte, ő lesz majd itt a János, ő fogja majd fújni a passzátszelet, meg tematizálni heteken át a közbeszédet.
Hát nem úgy volt az, József.
És még ez sem lett volna feltétlenül probléma, de ezek a fórumfelszántási törekvései, doxbelebegtetései, közösségmegosztási kísérletei, nagyra törő hatalomrakerülési tervei viharsebesen tépázták meg túl gyorsan túl nagyra nőtt renoméját. Pedig jól indult, viccesen. Pajzsra lett emelve, még költemények is foglalták dalba ugye a munkásságát, tették ezáltal hallhatatlanná (https://youtu.be/CP1-4Y4iW0k).
A gyorsan jött hírnév viszont még egy stabil személyiségnek sem tesz jót, itt pedig a folyamatos szerhasználat is közrejátszhatott, hogy mindenféle rejtett számos retardfontoskodásokat, felkérdezéseket, összeesküvéseket vett készpénznek és ami fontosabb: reagált le rosszul (nattyon rosszul). Ez legyen intő jel minden újonc és régi tag számára, hogy vékony a jég, pillanatok alatt válhat ünnepelt hősből lesajnált retard.
Viszont a néhány hónapos ignore, illetve mellőzöttség megtette a hatását, sőt, kifejezetten terápiás hatással bírt számára. Rendkívüli volt Zulu és a tapasztaltabb tanszékvezetők bölcs éleslátása és gyors helyzetfelismerése a húsba vágó döntés meghozatalakor, innen is nszksz nekik a Salamoni ítéletért. Szerény mellékjvaslat: szerintem a vele kapcsolatos 'pédia szócikk lassankénti visszaállítása (természetesen a rerardságait nem kihagyva!) egy méltó módja lehetne a gyógyulási folyamat elismerésének. Esetleg valamiféle különdíj, amely jelezné, hogy a megtévedt bárányoknak is van visszaút a közösség akolmelegébe. De év trollja díj a sok botlás miatt imho nem esedékes.
Egyébiránt pedig minőségi szereket, egészséget, trollkodásban és shikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánunk neki!
Igazi ínyenc a csávó! :D
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 31, 2021 12:53:08
x2)
Hannesra szavazok
D_Dezső
(
x29)
Dec 31, 2021 12:54:36
x29)
Nem lebecsülve Viktorsz érdemeit, de már addig is nyílvánvaló volt, hogy full szerelmes de a piton nem áll fel.
Bár voltak "rossz hangulatú" írkálások, de azt hiszem olyan epic akciói voltak, hogy nem tehetjük meg, hogy ignoráljuk.
Az anyáknapi felköszöntés, a mostani Golda tényfeltárás, a tranyó bevonzásban is elég nagy szerepe volt tudtommal.
Mondjuk azért tényleg kitehetné már azt a Goldás tényfeltárást, így az év utolsó napjára Sas kabaré helyett ...
Bár voltak "rossz hangulatú" írkálások, de azt hiszem olyan epic akciói voltak, hogy nem tehetjük meg, hogy ignoráljuk.
Az anyáknapi felköszöntés, a mostani Golda tényfeltárás, a tranyó bevonzásban is elég nagy szerepe volt tudtommal.
Mondjuk azért tényleg kitehetné már azt a Goldás tényfeltárást, így az év utolsó napjára Sas kabaré helyett ...
kripli figyelő
(
x12)
Dec 31, 2021 12:59:48
x12)
Az idei évben lesz retardmálna díj kiosztás?Javítson ki aki emlékszik még erre de én ha jól emlékszem a kategóriák a következők voltak.Az év sodizmusa,az év mellékretardja,az év faszerdeje.
Sörike
(
x3)
Dec 31, 2021 13:01:25
x3)
Az idei évben lesz retardmálna díj kiosztás?Javítson ki aki emlékszik még erre de én ha jól emlékszem a kategóriák a következők voltak.Az év sodizmusa,az év mellékretardja,az év faszerdeje.
Az év faszerdőre dijára a november decembert ajánlanám
D_Dezső
(
x29)
Dec 31, 2021 13:02:05
x29)
A mellékretardnál, a Tranyó meg Judka külön indul vagy mint duó? :)
Fizetek mindent
(
x1)
Dec 31, 2021 13:02:06
x1)
Tényleg nem történt amúgy semmi érdemi a kozma lájvban, pár perc volt az egész - felhívta a Gyagyást, trollkodta kicsit, kérdezgette, hogy Gammer jól szopik-e - valami nő rikoltozását lehet hallani a háttérben, talán Gammer felesége, de akár Golda is lehetett, Gyagyás rövidre zárta azzal, hogy "majd visszahívlak titeket mert valamit csinálok".
Az elején is benyögött valamit, hogy valahol van épp, de nem érteni.
Ami esetleg érdekes lehet, hogy kék ingbe ki volt öltözve Gyagyás, lehet, hogy tényleg készül valami buliba.
Az elején is benyögött valamit, hogy valahol van épp, de nem érteni.
Ami esetleg érdekes lehet, hogy kék ingbe ki volt öltözve Gyagyás, lehet, hogy tényleg készül valami buliba.
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 31, 2021 13:02:45
x2)
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 31, 2021 13:03:39
x5)
Endre te meg csinálj egy troll halál-toplistát kit utálsz a legjobban!
Ásó27
(
x68)
Dec 31, 2021 13:05:04
x68)
A temetésére. Vért levetted, sneci?
-
Dec 31, 2021 13:05:59
Az év trollja díjat valakinek, aki az évből 5 hónapon át több szakaszban háborút viselt a fórum ellen, amit fel akart szántani.
Sorba fenyegette a különböző emblematikus trollokat doxolással, feljelentéssel. Legalább egy fél tucat troll kapott tőle keményebbet, mint a recskás valaha (de tudom, csak jószívű, és a trollokkal szemben a nőverőket és pedofilokat folyton megsajnálja).
Egy igazi retard, amin nem változtat az, hogy páran szórakoztatónak taláják, és hogy az elmúlt pár hónapban nem növelte a bűnlajstromát.
Nem vagyok nagy híve Viktorsznak sem, de a "Megbasznám Mercit csak nem hoztam viagrát" snecológiatörténelmi vallomást mégis hogy lehet egy 25 másodperces "ejnye, hát a maga kisfia huncut"-szintű telefonbetyárkodással egy lapon említeni?
Dec 31, 2021 13:05:59
Ásó27
(
x68)
Dec 31, 2021 13:07:58
x68)
Sodi, szerinted mi volt az év trollkodása veled szemben?
Mifaaaaaaaaaaaan
D_Dezső
(
x29)
Dec 31, 2021 13:10:09
x29)
Sodi legnagyobb trollja ő maga :)
A szemüveges trollkodásból sem lett volna nagy hepaj, ha nem kezd el hisztériázni a kis buzi :)
tyodika
Dec 31, 2021 13:12:42
Anyád.
Nem volt trollkodás.
Bebetonoztatok, gecik, faszaság van.
Visszahozta a szemüvegemet, úgyhogy valójában olyan határeset, hogy inkább a nem felé hajlik, hogy trollkodás volt, de azért előnytelen jelként már értelmezhető.
Dec 31, 2021 13:12:42
-
Dec 31, 2021 13:12:49
Szerintem ez nem is kérdés, szavazni se érdemes róla :D
Dec 31, 2021 13:12:49
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 31, 2021 13:13:07
x11)
Számomra a hosszú jelszók éjszakája volt a legemlékezetesebb, Hekker Henrikéknek adom a voksom. :-)
Igen! Ez szerintem is így van, ennyire hülyének lenni már művészet. :)
díjak
Dec 31, 2021 13:17:12
Szerintem minden aktív intervencionista trollnak kijár egy egyedi badge a csillag mellé (már aki igényli, mert a sapkás troll gondolom inkább csak azután rakná ki miután a gyagya börtönbe került vagy (magátòl) meghalt.
De én ebbe nem szòlok még bele, meg nem is szavazok hisz nem régóta vagyok itt. Csak ötletdobozba dobnám névtelenül
De én ebbe nem szòlok még bele, meg nem is szavazok hisz nem régóta vagyok itt. Csak ötletdobozba dobnám névtelenül
Dec 31, 2021 13:17:12
Andi
(
x13)
Dec 31, 2021 13:17:45
x13)
Endre, nagy volt a felhozatal, begyűjtöttél sok esélyes versenyzőt magad mellé, de az Év Degeneráltja díjat idén is fölényesen nyerted.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
vladrl
(
x8)
Dec 31, 2021 13:20:36
x8)
Szerintem a mező utcai trollkodás is jó volt ebben az évben :)
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Kiss Endre Farka
Dec 31, 2021 13:21:03
Bár nem régóta követem a snecológiai történéseket, (kb 1 éve) de szerintem ez volt az egyik a legtartalmasabb év. Ennyit egy ember nyomorán még nem nevettem és ez nektek köszönhető trollszok, emelem kipám! Remélem a 2022-es év még tartalmasabb lesz. Sikerekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek! Neked nem Gyagyás. Te dögölj meg, vagy ha nem is döglesz meg, szenvedj egész évben!
"Vettem viagrát, de otthon hagytam! Kurvaélet!"
Dec 31, 2021 13:21:03
ascites
(
x57)
Dec 31, 2021 13:22:14
x57)
Nagyon erős volt az idei mezőny. Az adlianceos ütött szerintem a legnagyobbat, de egyszerűen nem lenne fair díjazás nélkül hagyni:
- a sapkás trollt, amiért a fórum ökle volt. Pofonja a korcs lelkében ketyeg, ez nem kérdés.
- a szemüveges trollt, amiért felbecsülhetetlen kutatási anyaghoz juttatta a tanszéket a púpos pszichózisáról.
- a trollt, aki lemondta a korcs nevében az AMS-segélyt a nyáron.
- Karibot, amiért megmutatta minden retardnak, hogy így jár, aki a pedofillal közösködik.
És személyesen hálás vagyok a púpszászi trollnak is, aki szegény Katát is a gyagyás fejére olvasta.
- a sapkás trollt, amiért a fórum ökle volt. Pofonja a korcs lelkében ketyeg, ez nem kérdés.
- a szemüveges trollt, amiért felbecsülhetetlen kutatási anyaghoz juttatta a tanszéket a púpos pszichózisáról.
- a trollt, aki lemondta a korcs nevében az AMS-segélyt a nyáron.
- Karibot, amiért megmutatta minden retardnak, hogy így jár, aki a pedofillal közösködik.
És személyesen hálás vagyok a púpszászi trollnak is, aki szegény Katát is a gyagyás fejére olvasta.
seymour schwartz
(
x6)
Dec 31, 2021 13:23:19
x6)
Illetve ennek az évnek melyik pillanata volt a legnagyobb "kaland" számodra? Azaz szerinted mikor szoptál a legnagyobbat a saját hibádból?
Örebro
(
x17)
Dec 31, 2021 13:26:37
x17)
akkora volt a vålasztekiden, hogy pl. a mezö utcaiakkal szembeni trollkodåsokat mår el is felejtettetek. :-)
TwoGirlsOne23cm
Dec 31, 2021 13:31:42
akkora volt a vålasztekiden, hogy pl. a mezö utcaiakkal szembeni trollkodåsokat mår el is felejtettetek. :-)
Korrekt, annyi minden történt az idén, hogy Kalib akciója nagyon távolinak tűnik :D
Az év trollja címet szerintem minden aktív fórumozó megérdemli, szép faszerdő lett ültetve ebben az évben snecinek. :)
Dec 31, 2021 13:31:42
MaxPayne
(
x24)
Dec 31, 2021 13:37:40
x24)
BÚÉK a Trollégáknak es a Tanszék minden tagjának!
Sneciüldözésben sikeres évet kivanok mindenkinek!
ALKOSSUNK EGYÜTT!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Sneciüldözésben sikeres évet kivanok mindenkinek!
ALKOSSUNK EGYÜTT!
púpostulok
(
x2)
Dec 31, 2021 13:40:39
x2)
"- a trollt, aki lemondta a korcs nevében az AMS-segélyt a nyáron."
ezen most hangosan felnevettem :D ez valahogy kimaradt nekem.
sittessanyi
(
x7)
Dec 31, 2021 13:41:28
x7)
snecit már évek óta lehúzzák pénzzel a "barátai" és "videós kollégái", évek óta pénzügyi katasztrófában él, mi pedig évek óta, sorozatosan rúgatjuk ki a melócsából és szopatjuk egyéb módokon.
így számomra egyértelmű hogy a viktor által rögzített szerelmi vallomás az év csúcspontja. egyrészt az ledöntötte sneci autista világának egyik oszlopát (az h sodi egy hetero férfi) illetve először ütötte át az autiködöt a szerelem érzése nála.
a dobogó további fokaira én a blahán való részeg fetrengést illetve az irl fizikai trollkodásokat raknám (csicskalángos és a szemüveglopás)
így számomra egyértelmű hogy a viktor által rögzített szerelmi vallomás az év csúcspontja. egyrészt az ledöntötte sneci autista világának egyik oszlopát (az h sodi egy hetero férfi) illetve először ütötte át az autiködöt a szerelem érzése nála.
a dobogó további fokaira én a blahán való részeg fetrengést illetve az irl fizikai trollkodásokat raknám (csicskalángos és a szemüveglopás)
Nevem Gültem
Dec 31, 2021 13:42:30
Már miért ne lenne szabadlábon? Valaki azt írta, hogy például zaklatásért is fel lehet jelenteni, csak az magánvádas. Nos, nem. A zaklatás közvádas, viszont magánindítványra üldözendő. Magánvád – magánindítvány, kurvára nem ugyanaz. A zaklatás BTK definíciójában van egy olyan, hogy rendszeresen, tartósan kell háborgatni a sértettet. Na most ez nem azt jelenti, hogy egy hónap alatt hússzor hívom a sértettet, vagy ennyiszer becsengetek hozzá, hanem mondjuk egy hónap alatt hatszáz alkalommal. Ekkor már megállhat a rendszeres, tartós háborgatás, de még ebben az esetben sem biztos. Mert ha mondjuk interakció van a felek között, vagyis a feltételezett sértett a hatszáz üzenetből négyszázra válaszol, akkor már ez sem zaklatás. Volt olyan ügy a praxisomban, hogy szemtől-szembe feje szétverésével fenyegette meg valaki az általam képviselt személyt, és erről videófelvétel is volt. A rendőrség lezárta a nyomozást azzal, hogy az elkövető „nem gondolta komolyan”. Mert hogy ilyenekkel a zsaruk nem akarnak foglalkozni, leterheltek, sok a komolyabb ügy, úgy hiányzik egy ilyen nekik, mint egy púp(!) a hátukra. Kérdeztem az ügyfelet, hogy vigyük-e tovább, de jó esetben is csak a további nyomozás, tényfeltárás lesz fél év, azt mondta, hogy hagyjuk a picsába. Esetleg a második definíciója megállhat a zaklatásnak, de én igazából ezt sem gondolom.
Emberölés előkészületét is emlegette valamelyik jogtudós. Ezzel kapcsolatban is van egy rossz hírem. Az emberölés előkészületéhez olyan objektíve megítélhető cselekedeteknek kell megvalósulniuk, mint hogy komolyan és megfontoltan tervezte az emberölést, összebeszélt másokkal, kifigyelte az áldozatot, esetleg fegyvert vásárolt az elkövetéshez, stb. Gyagyás esetében világos, hogy egyik sem valósult meg. Ezt az ügyet is le fogják zárni azzal, hogy egy debil óbégatása volt egy élő Youtube közvetítésben. Magyarán egy ügyész sem fogja azt mondani, hogy ez az őrjöngés alkalmas volt arra, hogy előkészítsen egy emberölést.
A rágalmazás/becsületsértés, abból már lehet vádemelés, de ehhez a sértett(ek) tevékeny közreműködésére van szükség az eljárás során, és ha el is ítélik Púpot, büntetlen előéletűként legrosszabb esetben pénzbüntetést fog kapni, a legjobb esetben pedig vádemelés halasztást, esetleg ügyészi megrovást, valamint eltiltják a hasonló cselekedetek elkövetésétől a jövőt tekintve.
Összességében én úgy gondolom, hogy ennél több kell a Recskás leszereléséhez.
Emberölés előkészületét is emlegette valamelyik jogtudós. Ezzel kapcsolatban is van egy rossz hírem. Az emberölés előkészületéhez olyan objektíve megítélhető cselekedeteknek kell megvalósulniuk, mint hogy komolyan és megfontoltan tervezte az emberölést, összebeszélt másokkal, kifigyelte az áldozatot, esetleg fegyvert vásárolt az elkövetéshez, stb. Gyagyás esetében világos, hogy egyik sem valósult meg. Ezt az ügyet is le fogják zárni azzal, hogy egy debil óbégatása volt egy élő Youtube közvetítésben. Magyarán egy ügyész sem fogja azt mondani, hogy ez az őrjöngés alkalmas volt arra, hogy előkészítsen egy emberölést.
A rágalmazás/becsületsértés, abból már lehet vádemelés, de ehhez a sértett(ek) tevékeny közreműködésére van szükség az eljárás során, és ha el is ítélik Púpot, büntetlen előéletűként legrosszabb esetben pénzbüntetést fog kapni, a legjobb esetben pedig vádemelés halasztást, esetleg ügyészi megrovást, valamint eltiltják a hasonló cselekedetek elkövetésétől a jövőt tekintve.
Jó reggelt, Endre!
Szép napunk van, nem igaz?
Amúgy szabadlábon vagy még?
Beleférek még az évadzáróba, trollégák? ;)
Sneci, kezded vagy kezdjem én?
Szép napunk van, nem igaz?
Amúgy szabadlábon vagy még?
Beleférek még az évadzáróba, trollégák? ;)
Sneci, kezded vagy kezdjem én?
Dec 31, 2021 13:42:30
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 31, 2021 13:45:50
x16)
Már miért ne lenne szabadlábon?
Várom, hogy bejelentkezzen a korcs. Lesz még itt tűzijáték, nyugimá!
Andi
(
x13)
Dec 31, 2021 13:45:55
x13)
Milyen komoly nevek születtek a hősökről. Jövőre szeretnék gratulálni a térdkalácsos és az állkapcsos trollnak is, de persze szigorúan a törvényi keretek között roppanjanak a csontok. Mielőtt elfelejtem, a kavicsdobálás is király volt. Itt vidám perceket, ott félelmet és reszketést okozott.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 31, 2021 13:50:54
x5)
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 31, 2021 13:51:44
x3)
Mikor tudunk indulni Endre?
max5enutálnak
(
x47)
Dec 31, 2021 13:52:43
x47)
Annyira kurva jó, hogy ennek a gecinek ennyire szar a szilvesztere:DDD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Dec 31, 2021 13:53:18
x1)
Én Jutkának is gratulálok, bár lehet nem trollságból csinálta, de nagyon vices volt ahogy folyton felzúgtak a hangszálai és úgy üvöltött mintha nem lenne holnap.
Sőt, 22 óra után direkt még jobban nekikezdett. A sodi kapta az idegbajt és sok anyag zületett arról, ahogy ütötte és fojtogatta az endre.
Sőt, 22 óra után direkt még jobban nekikezdett. A sodi kapta az idegbajt és sok anyag zületett arról, ahogy ütötte és fojtogatta az endre.
AMS troll
Dec 31, 2021 13:58:35
"- a trollt, aki lemondta a korcs nevében az AMS-segélyt a nyáron."
Sajnos az tavaly ősszel volt, csak jóval később raktam ki a leveleket, úgyhogy ezért nekem nem jár szavazat.
Elég viccesek volt egyébként, a recskás nevében írtam nekik. Előszőr rendkívül ingerülten, utána elnézést kértem arra hivatkozva, hogy részeg voltam, majd bejelentettem, hogy itthagyom ezt a szaros ausztriát, és nem kell döbb segély tőlük.
Sajnos az igény törléséről kiértesítették a púpost, aki némi pánik után visszavonta a kérelmet, és átállt az elektronikus rendszerükre, ami után szerintem már nem fogadnak levélben újabb kérelmeket.
Dec 31, 2021 13:58:35
nonsense
(
x1)
Dec 31, 2021 13:59:03
x1)
Kurvára röhögnék ha este Sodi helyett a szekus csávó (aki meghívta szilveszterezni) jelentkezne be Sodi csatornájáról miközben Endre oda van kötözve a székhez és a pofája meg le van ragasztva xD
Attól meg méginkább röhögnék ha ezen sorok olvasása után Endre inkább úgy döntene, hogy otthonmarad kabarét nézni és csöndben sírdogálni.
Attól meg méginkább röhögnék ha ezen sorok olvasása után Endre inkább úgy döntene, hogy otthonmarad kabarét nézni és csöndben sírdogálni.
Nevem Gültem
Dec 31, 2021 14:01:39
Ha nincs látható, jegyzőkönyvezhető sérülés, akkor ez így tettleg becsületsértés, esetleg garázdaság. Előbbi magánvádas, utóbbi közvádas. Viszont ha mondjuk elesik, és beveri a fejét, nyolc napon túl gyógyul, akkor az már STS is lehet, ami már egy komolyabb kategória. Senkinek nem javaslom, hogy ilyet vigyen véghez, mert Gyagyás törvénysértő, vagy a törvénysértés határát súroló cselekedeteire nem lehet válasz egy törvénysértő, vagy annak határát súroló cselekedet. Törvényes keretek között kell a Púpost kivonni a forgalomból.
Dec 31, 2021 14:01:39
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Dec 31, 2021 14:03:21
x7)
Májsz "kalóz" hanganyaga nagyon bejövős volt. Andi 2.0 vagyis Caffka Faszpinás mellett se mennék el, szerintem 2022-re még sok jó percet fog okozni a trollbácsiknak, Endrének viszont nem. A többi trashretard szerintem kérész életű, Endre egyre csóróbb, nem fog mindenkinek jutni a hitelkártyákról. Nem szeretnék megfeledkezni a " névtelen" trollokról sem, akik IRL basztak oda a recskásnak, erről a vonatról sajnos lemaradtam, de szeretnék rá felülni a közeljövőben :)) Rbalinak meg külön pacsi jár az áldozatos és profi videóvágásokért, várjuk a végeredményt! :)
A jó portás csak baszik!
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 31, 2021 14:03:37
x5)
Törvényes keretek között kell a Púpost kivonni a forgalomból.
NSZKSZ a felvilágosításért.
ascites
(
x57)
Dec 31, 2021 14:04:42
x57)
Hú, bassza meg, tényleg, az még tavaly októberben volt, rosszul emlékeztem, csuldigung!
Akkoriban megpróbálta eltitkolni a púpos, de nem bírta visszafogni magát, úgyhogy ennyit azért elmondott:
Érdeklődő
(
x6)
Dec 31, 2021 14:06:57
x6)
Már miért ne lenne szabadlábon? {random Sherlock Porksstílusú blabla}
Én írtam erről hosszasan tegnap, többször hangsúlyozva, hogy laikus vagyok, sosem volt dolgom a bírósággal, ezért kértem a szobafestők segítségét. Mivel gondolom a tekintetes úr már legalább két hete foglalkozik aktívan snecológiával, engedje meg, hogy elmagyarázzam: szobafestő = jogász.
Nekem az alapján, amit olvastam, erősen más a véleményem, szóbal ha nem bánja a méltóságos világoskék nickes jogászuraság, megvárnám azoknak a szakvéleményét is, akik már 20 éve is szopatták Endrét.
és FYI: ezzel a stílussal biztos tök sikeres leszel Árti videói alatt, vagy a kurucinfón, innen viszont nyugodtan eltakarodhatsz, mert veled is csak darabra vagyunk többen.
nonsense
(
x1)
Dec 31, 2021 14:07:22
x1)
Ha nincs látható, jegyzőkönyvezhető sérülés, akkor ez így tettleg becsületsértés, esetleg garázdaság. Előbbi magánvádas, utóbbi közvádas. Viszont ha mondjuk elesik, és beveri a fejét, nyolc napon túl gyógyul, akkor az már STS is lehet, ami már egy komolyabb kategória. Senkinek nem javaslom, hogy ilyet vigyen véghez, mert Gyagyás törvénysértő, vagy a törvénysértés határát súroló cselekedeteire nem lehet válasz egy törvénysértő, vagy annak határát súroló cselekedet. Törvényes keretek között kell a Púpost kivonni a forgalomból.
Annyiban egyet értek, hogy ne betonon basszátok pofán mert legtöbbször nem a pofontól válik súlyos testi sértéssé hanem attól, ahogy hátraesve beveri a fejét a betonba. Márpedig ennek a baromnak akkora vekni feje van, hogy a gravitációs erő is triplán hat rá.
Vigyétek előtte fűre, vagy mezőre, ott fetrenghet.
halászlé
(
x24)
Dec 31, 2021 14:09:17
x24)
[quote=Nevem Gültem]
Kicsit OFF: Tegnap felmerült MC Isti neve, vele kapcsolatban kérdezném (amiket leírtál, onnen vetődött fel), hogy a feljelentései miért jutnak el tárgyalási szakaszba, ha ő maga is reagál provokációra?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Kicsit OFF: Tegnap felmerült MC Isti neve, vele kapcsolatban kérdezném (amiket leírtál, onnen vetődött fel), hogy a feljelentései miért jutnak el tárgyalási szakaszba, ha ő maga is reagál provokációra?
Andi
(
x13)
Dec 31, 2021 14:10:05
x13)
Egyre ritkábban van ilyen, de nekem is a berregő maci fasza ugrott be a stílusról.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 31, 2021 14:10:48
x3)
Minden trollégának Boldog új évet kívánok előre is!
Kívánom hogy a jövő év még sűrűbb faszerdőkkel teli legyen és hogy a púpos kimúljon végre! Köszönöm mindenkinek az egész éves kimerítő munkát amit a szabadidőtökből áldoztatok fel!
broni profnak lendítés!
rBalinak köszönet a fantasztikus videókért!
Tematikus Endrének úgyszintén!
Ügyfélkapus trollnak és a hekker trolloknak köszönet a jelszóleak során végzett kimerítő munkájukért!
Dezső troll haverjának köszönet az öklösért!
Köszönet a levelező tagozatos és németes trolloknak a munkahelyi faszerdők ültetéséért!
Köszönet Magyar Viktornak az év snecológiai lebuktatásáért!
Köszönet a trolloknak akik az Xbox GameBar basztatásával halálba idegesítették a rühest!
Köszönet az oknyomozó/detektív trolloknak, akik a sneci számítógépén lévő fájlokat kielemezték!
Köszönet a bécsi magyar konzullal beszélő trolloknak!
Köszönet a szemüveglevevős fiatalembernek Gyomáról!
Köszönet minden trollnak aki a magyar nyelvű sajtónak elküldte a snecis botrányanyagokat!
És végül köszönet mindenkinek akit kihagytam, vagy csak velünk szórakozott és okozott pár kellemes pillanatot egy-egy vicces kommentárral!
Boldog új évet az egész snecológiai közösségnek!
- Egy snecológus hallgató
Kívánom hogy a jövő év még sűrűbb faszerdőkkel teli legyen és hogy a púpos kimúljon végre! Köszönöm mindenkinek az egész éves kimerítő munkát amit a szabadidőtökből áldoztatok fel!
broni profnak lendítés!
rBalinak köszönet a fantasztikus videókért!
Tematikus Endrének úgyszintén!
Ügyfélkapus trollnak és a hekker trolloknak köszönet a jelszóleak során végzett kimerítő munkájukért!
Dezső troll haverjának köszönet az öklösért!
Köszönet a levelező tagozatos és németes trolloknak a munkahelyi faszerdők ültetéséért!
Köszönet Magyar Viktornak az év snecológiai lebuktatásáért!
Köszönet a trolloknak akik az Xbox GameBar basztatásával halálba idegesítették a rühest!
Köszönet az oknyomozó/detektív trolloknak, akik a sneci számítógépén lévő fájlokat kielemezték!
Köszönet a bécsi magyar konzullal beszélő trolloknak!
Köszönet a szemüveglevevős fiatalembernek Gyomáról!
Köszönet minden trollnak aki a magyar nyelvű sajtónak elküldte a snecis botrányanyagokat!
És végül köszönet mindenkinek akit kihagytam, vagy csak velünk szórakozott és okozott pár kellemes pillanatot egy-egy vicces kommentárral!
Boldog új évet az egész snecológiai közösségnek!
- Egy snecológus hallgató
-
Dec 31, 2021 14:11:12
Kurvára röhögnék ha este Sodi helyett a szekus csávó (aki meghívta szilveszterezni) jelentkezne be Sodi csatornájáról miközben Endre oda van kötözve a székhez és a pofája meg le van ragasztva xD
Azt kellene megértetni a trashretardokkal Tibitől kezdve Kozmán át Gammerig, hogy ilyen kontentre biztos jönne a donét. Ha meg tüzijátékot is indítanának róla, akkor biztos lenne pár troll, aki állandó utalást is beállítana.
Dec 31, 2021 14:11:12
Nevem Gültem
Dec 31, 2021 14:12:39
Ne legyél frusztrált és kisebbségi komplexusos, kérlek, nem én tehetek róla, hogy nem vitted semmire az életben, és hogy életed legnagyobb shikere az lesz, hogy van három csillagod, néhány ezer pontod és sötétkék neved egy troll-fórumon. De remélem azt tudod, hogy mindez nudli, semmi, értéktelen dolgok. Egyébként régóta figyelem a Gyagyást, talán régebb óta, mint te, mert 2002-ben már ismertem ezt az élőlényt. Csak tudod, nekem van életem, karrierem, családom, rendes hobbim, nem baszom a rezet sem ezen, sem más fórumokon az éjt nappallá téve. Érted? Dehogy érted...
Dec 31, 2021 14:12:39
Érdeklődő
(
x6)
Dec 31, 2021 14:15:48
x6)
{Árti-féle seggfájás}
Értem én. Tessék szépen akkor a kiccsaláddal, meg a vagyonkával foglalkozni, nem kell ezen a fórumon basznod a rezet a továbbiakban sem.
-
Dec 31, 2021 14:16:16
Egyébként régóta figyelem a Gyagyást, talán régebb óta, mint te, mert 2002-ben már ismertem ezt az élőlényt. Csak tudod, nekem van életem, karrierem, családom, rendes hobbim, nem baszom a rezet sem ezen, sem más fórumokon az éjt nappallá téve. Érted? Dehogy érted...
Érdekes, hogy a friss, nagyarcú nickek már mind évtizedek óta figyelik a gyagyást. Én például már 1632-ben is aktív sneciszopató voltam!
Dec 31, 2021 14:16:16
-
Dec 31, 2021 14:16:53
Ne legyél frusztrált és kisebbségi komplexusos, kérlek, nem én tehetek róla, hogy nem vitted semmire az életben, és hogy életed legnagyobb shikere az lesz, hogy van három csillagod, néhány ezer pontod és sötétkék neved egy troll-fórumon. De remélem azt tudod, hogy mindez nudli, semmi, értéktelen dolgok. Egyébként régóta figyelem a Gyagyást, talán régebb óta, mint te, mert 2002-ben már ismertem ezt az élőlényt. Csak tudod, nekem van életem, karrierem, családom, rendes hobbim, nem baszom a rezet sem ezen, sem más fórumokon az éjt nappallá téve. Érted? Dehogy érted...
Ez tényleg egy malac epigon.
Bárcsak a malac lennél személyesen, az lenne az igazi évadzáró :D
Dec 31, 2021 14:16:53
Schwezoff Dávid
(
x6)
Dec 31, 2021 14:17:40
x6)
telex.hu/belfold/2021/12/31/gazolt-a-metro-a-kossuth-teri-allomasnal
Ugye a sodi? Megkoronázná a karácsonyi szériát!
hát azért hetyetye
Ugye a sodi? Megkoronázná a karácsonyi szériát!
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 31, 2021 14:17:41
x2)
Már csak nem retard módjára idézni kéne megtanulni.
1492
Dec 31, 2021 14:19:07
Dec 31, 2021 14:19:07
Nevem Gültem
Dec 31, 2021 14:19:50
Ne aggódj, nem is fogom. Csak gondoltam helyre teszek néhány szakmunkásképzőt végzettet jogi kérdésekben. A fórum királya dicső címet meghagyom neked. Beírhatod majd az életrajzodba. Hátha elő is léptetnek miatta. Egyébként azt hisztek, amit akartok. Ettől az én életem nem lesz jobb. De rosszabb sem.
Dec 31, 2021 14:19:50
Andi
(
x13)
Dec 31, 2021 14:20:16
x13)
A trashvod létrehozása is valamilyen évdíjat érdemel. Nem csak azért, mert tutira nem maradok le semmiről, hanem jó nézni azokat a megrettent fejeket, amikor rádöbbennek, hogy ez már sajnos meg lett örökítve. Merci és Sodi között ez elég sok balhét okozott.
Gammer az egyetlen bohóc, aki ezt a fenyegetést sem érzékeli a külvilágból, olyan értelmetlen összefoglalókat gyárt, hogy öröm nézni.
Gammer az egyetlen bohóc, aki ezt a fenyegetést sem érzékeli a külvilágból, olyan értelmetlen összefoglalókat gyárt, hogy öröm nézni.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 31, 2021 14:21:11
x10)
Éjfélkor sodi mond egy beszédet, mint Áder.
Csak, nem lesz olyan pozitív a mondanivalója.
BÙÈK minden trollegànak!
Reméljük jövőre is ennyi faxerdőt látunk a gyagyàstól!
Álmodjatok Rémeket!
Csak, nem lesz olyan pozitív a mondanivalója.
BÙÈK minden trollegànak!
Reméljük jövőre is ennyi faxerdőt látunk a gyagyàstól!
CheddarGoblin
(
x2)
Dec 31, 2021 14:22:04
x2)
Éjfélkor sodi mond egy beszédet, mint Áder.
Weiss Fanni szerepében Kaffka Merci
-
Dec 31, 2021 14:22:28
Ne aggódj, nem is fogom. Csak gondoltam helyre teszek néhány szakmunkásképzőt végzettet jogi kérdésekben. A fórum királya dicső címet meghagyom neked. Beírhatod majd az életrajzodba. Hátha elő is léptetnek miatta. Egyébként azt hisztek, amit akartok. Ettől az én életem nem lesz jobb. De rosszabb sem.
Le a kalappal. Mintha az igazi malac írta volna, egyszerűen minden betűje tökéletes. A frusztráltság, a nárcisztikus személyiségzavar, a pogi távozása óta dinnyénnyire nőtt heregolyók feszítése, minden ott van ebben a kommentben, ami csak kell. Gratulálok.
Mínusz persze ment.
Dec 31, 2021 14:22:28
Marcus Trollus Brutus
Dec 31, 2021 14:27:46
Én háthadöftem Púpusz Sneciusz Cezar-t.
Dec 31, 2021 14:27:46
Biztatási kár
(
x10)
Dec 31, 2021 14:29:18
x10)
Tuti valamelyik új cigójával lesz, mert arra fog jönni a nézettség. De a legjobb az lenne, ha retard szilveszter lenne gammer, vahúr, tranyó, Jutka...stb. Mire eljönne az éjfél közös verekedésbe kezdenének :)
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 31, 2021 14:31:21
x13)
Ha tudtam volna, hogy nem a társaság része, nekimegyek.
Képzeljétek el, hog ahogyan ez a torz pálcika testű, póniló fejű 165 centis gnóm megindul felétek. Ilyenkor nem tudok másra gondolni sírva röhögve, mint erre a képre:

Más: szeretnék minden kedves Trollégának és a Tanszéknek Nagyon Boldog, Sikerekben és Sneciszopatásban gazdag Új Évet, köszönöm a vidám perceket, nagyszerű a társaság.
Trottel, neked pedig magánytól szenvedő, alkoholizmusban elsüllyedő, munkahelyet elvesztett új évet kívánok! És ezzel Tibcédesz is egyetért!
vladrl
(
x8)
Dec 31, 2021 14:31:47
x8)
az álomszilveszter egy össztressnépi linzi kalamajka lenne. villognának a buzifények, tyoproni gösszer hájnekken dobozokon lépkedés, bunyó, dráma, sírás, nevetés, leépülés, rendőrök, mentősök stb.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
sittessanyi
(
x7)
Dec 31, 2021 14:31:50
x7)
Ne aggódj, nem is fogom. Csak gondoltam helyre teszek néhány szakmunkásképzőt végzettet jogi kérdésekben.
igazán csinálhatnál egy kollab videót a linzi és a perui jogászistenekkel
D_Dezső
(
x29)
Dec 31, 2021 14:32:23
x29)
Szerintem egésznap Mercit stalkolta. Gyanús, hogy kifog találni valami indokot, hogy Pestre jöhessen.
Ezért is szeretném kérni a trollégák segítségét, hogy ha már a Gyagyás ennyire hisz a vonzás törvényében, vonzzuk be neki együtt egy felejthetetlen Szilveszteri műsort.
Mindenki erősen koncentráljon ezekre az inspirációt adó képekre, hogy az Univerzum tudja tenni a dolgát.
NSZKSZ

Ezért is szeretném kérni a trollégák segítségét, hogy ha már a Gyagyás ennyire hisz a vonzás törvényében, vonzzuk be neki együtt egy felejthetetlen Szilveszteri műsort.
Mindenki erősen koncentráljon ezekre az inspirációt adó képekre, hogy az Univerzum tudja tenni a dolgát.
NSZKSZ

Andi
(
x13)
Dec 31, 2021 14:34:54
x13)
Az év seggbebaszottja díjat sokadszorra is.. * ásít *
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 31, 2021 14:35:53
x37)
Már miért ne lenne szabadlábon? Valaki azt írta, hogy például zaklatásért is fel lehet jelenteni, csak az magánvádas. Nos, nem. A zaklatás közvádas, viszont magánindítványra üldözendő. Magánvád – magánindítvány, kurvára nem ugyanaz. A zaklatás BTK definíciójában van egy olyan, hogy rendszeresen, tartósan kell háborgatni a sértettet. Na most ez nem azt jelenti, hogy egy hónap alatt hússzor hívom a sértettet, vagy ennyiszer becsengetek hozzá, hanem mondjuk egy hónap alatt hatszáz alkalommal. Ekkor már megállhat a rendszeres, tartós háborgatás, de még ebben az esetben sem biztos. Mert ha mondjuk interakció van a felek között, vagyis a feltételezett sértett a hatszáz üzenetből négyszázra válaszol, akkor már ez sem zaklatás. Volt olyan ügy a praxisomban, hogy szemtől-szembe feje szétverésével fenyegette meg valaki az általam képviselt személyt, és erről videófelvétel is volt. A rendőrség lezárta a nyomozást azzal, hogy az elkövető „nem gondolta komolyan”. Mert hogy ilyenekkel a zsaruk nem akarnak foglalkozni, leterheltek, sok a komolyabb ügy, úgy hiányzik egy ilyen nekik, mint egy púp(!) a hátukra. Kérdeztem az ügyfelet, hogy vigyük-e tovább, de jó esetben is csak a további nyomozás, tényfeltárás lesz fél év, azt mondta, hogy hagyjuk a picsába. Esetleg a második definíciója megállhat a zaklatásnak, de én igazából ezt sem gondolom.
Köszönjük a felvilágosítást, de ezért igazán kár volt regisztrálni egy accountot, tényleg.
Mondták már, hogy az okoskodó buzikat mindenütt utálják?
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 31, 2021 14:37:39
x8)
[quote=Nevem Gültem]
Tudomásom szerint a fagyi visszanyalóban van nála és igen, már mennek tárgyalások.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 31, 2021 14:40:59
x37)
Milyenek mostanában a kézműves sajtok? És a bitcoinos szopatás megy még?
Ondófoltos linzi lakás
Dec 31, 2021 14:42:11
Szia árti! Hogy megy a kanadai élősködés te retard geci orbánszopó elmeháborodott fóliasisakos kurvafattya?
Dec 31, 2021 14:42:11
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 31, 2021 14:42:21
x8)
Az én részemről azt vallom hogy bár valóban voltak szenzációs akciók, a SHIKER mégis a tanszék össz munkájának az eredménye. Az ebcontos facebook balhét nem tudtam volna megcsinálni ha egy trollégának nem jut eszébe megnézni hogy lehet ott kommentelni, és ha a korábbi trollégák nem derítik ki a céget.
Én ezúton köszönöm mindenkinek a hozzadott értéket!
Viszont az év trolljára mégis lenne egy jelöltem aki igazi áttörést okozott a tevékenységével... és ha őt megválasztjuk a recskás agya el fog pattanni.. Ez pedig nem más
KAFFKA TIBOR
Habár tajgetoszra való, mégis ő okozta a pillangó hatást aminek az eredményét most látjuk.
Szóval köszönöm neked is Tibi, de azért dögölj meg mert megérdemled.
Én ezúton köszönöm mindenkinek a hozzadott értéket!
Viszont az év trolljára mégis lenne egy jelöltem aki igazi áttörést okozott a tevékenységével... és ha őt megválasztjuk a recskás agya el fog pattanni.. Ez pedig nem más
KAFFKA TIBOR
Habár tajgetoszra való, mégis ő okozta a pillangó hatást aminek az eredményét most látjuk.
Szóval köszönöm neked is Tibi, de azért dögölj meg mert megérdemled.
Torszülött
Dec 31, 2021 14:44:32
Szia árti! Hogy megy a kanadai élősködés te retard geci orbánszopó elmeháborodott fóliasisakos kurvafattya?
Dec 31, 2021 14:44:32
Fizetek mindent
(
x1)
Dec 31, 2021 14:56:04
x1)
púpospúp
(
x2)
Dec 31, 2021 14:57:19
x2)
te nem ugyanaz a retard vagy, akit pár napja csúnyán lepontoztak? csak azért kérdezem, mert gyanúsan ugyanolyan retard módon először írjátok a választ és utána idézitek be a a kommentet amire válaszoltok :D
MaxPayne
(
x24)
Dec 31, 2021 14:57:22
x24)
Gyagyás, 444en az új jövendőbelid!
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--cGhgHOtp--/7gnIX63PryBLPoHDs.jpeg
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--cGhgHOtp--/7gnIX63PryBLPoHDs.jpeg
Erre tuti megprobalja kicsapni.
Ugye púpos Gollam?!
Ondófoltos linzi lakás
Dec 31, 2021 14:58:22
És a jelek szerint az utóbbi hozta magával a kancigányfasz kompatibilis segglukú retard gurulkáit.
Dec 31, 2021 14:58:22
púpospúp
(
x2)
Dec 31, 2021 15:10:55
x2)
Írja be mindenki, hogy mi volt 2021-ben a kedvenc trollkodása! Sodi fonakozásában...
olyan sok jó trollkodás volt, hogy inkább nem is választok, helyette inkább különdíjra jelölném azt, aki először rájött, hogy tök jól lehet baszogatni az xbox appban az értesítéseket a gyagyásnál, én azóta is nyomom amikor olyat streamel, örök hála az eredeti felfedezőnek
nem olyan nagy trollkodás, viszont amilyen sokáig kitart az már nevetséges, a mai napig nem jött rá hogyan lehet kikapcsolni, és azért elég sok szép pillanatot okozott, amikor pl. codban nem tudta melyik gomb a séta és akárhányszor alt tabolt az xbox app miatt, akkor addig sétált amíg meg nem halt, meg a rengeteg, 5 percenkénti süsüzés
a citromdíj pedig bajuszé
Dráma újpalotán
Dec 31, 2021 15:11:57
Az ifjú Tajgit nagypapája időpontra viszi a gyermek-pszichiáterhez, de majdnem elkésnek!
www.youtube.com/watch?v=OaBrvgubXpk&t=44s
www.youtube.com/watch?v=OaBrvgubXpk&t=44s
Dec 31, 2021 15:11:57
ebcont_főmunkatárs
Dec 31, 2021 15:30:15
Szolnokra bejohetnel pupszaszra egy ujevi pofonert recskito
csak az ebcontnal irok ala
Dec 31, 2021 15:30:15
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Dec 31, 2021 15:33:35
x2)
Bár nem régóta követem a snecológiai történéseket, (kb 1 éve) de szerintem ez volt az egyik a legtartalmasabb év.
Szerintem ugyanezt mondtuk már pár szilveszteren ezen a (hamarosan egyébként 10 éves fennállását ünneplő) fórumon, de Sodi mindig képes volt "megújuló és szórakoztató tartalmat" szállítani nekünk :) Most viszont én is azt érzem, hogy elértük a csúcspontot, ezt már tényleg nincs hova fokozni.
Mondjuk ugyanezt éreztem 2012-ben a recskaboy-videók kiszivárgása után is, szóval személy szerint engem még éltet a remény.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 31, 2021 15:36:37
x3)
személy szerint engem még éltet a remény.
Buék Zsery bácsi!
Zsénó
(
x22)
Dec 31, 2021 15:41:30
x22)
bro
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Örebro
(
x17)
Dec 31, 2021 15:42:06
x17)
mondjuk azert zulu is megerdemel egy miniatur nobel szobrot, ha ö nincs, ki javitotta volna ki a szarfaszu åltal keszitett forumot.
púpostulok
(
x2)
Dec 31, 2021 15:44:31
x2)
Szilveszteri flokk elmarad!
FBn:
Farkas Endre Kiss
Csordás Zoltánné : Pihizek egy kkcsit
FBn:
Farkas Endre Kiss
Fizetek mindent
(
x1)
Dec 31, 2021 15:46:27
x1)
Még csak most jön a java. Az alkoholizmus súlyos elhatalmasodása, a végleges hazamenekülés, stb.
Örebro
(
x17)
Dec 31, 2021 15:47:41
x17)
en viszont elindulok a kikötöbe, BUEK troll URAK!
gyagyås te rohadj meg!
gyagyås te rohadj meg!
Régi troll
Dec 31, 2021 15:48:23
Bár nem régóta követem a snecológiai történéseket, (kb 1 éve) de szerintem ez volt az egyik a legtartalmasabb év. Ennyit egy ember nyomorán még nem nevettem és ez nektek köszönhető trollszok, emelem kipám!
Aláírom, de emlékezzünk arra is, hogy az év első fele mennyire unalmas volt snecológiai szempontból. Egészen szeptember elejéig szinte semmi nem történt az adliance-os kirúgáson (kirúgatáson) kívül, amit annak idején sokan nem hittek el, mert a kobold nem ismerte el, perdöntő bizonyíték pedig nem volt rá.
A snecológia ilyen. Több hónapos uborkaszezonok váltják egymást tartalmas, kiváló időszakokkal. Főszabályként mindig az év vége a legjobb, ami egyesekben olyan összeesküvés-elméleteket táplál, hogy sodika valójában nem is létezik, csak egy színész játssza el és profi forgatókönyvírók készítik hozzá a sztorikat.
Dec 31, 2021 15:48:23
gyakorlott gyagyás
Dec 31, 2021 15:50:28
Dec 31, 2021 15:50:28
Trollok harca
(
x5)
Dec 31, 2021 15:51:00
x5)
szobafogság
Miskolci alvósejt
Régi troll
Dec 31, 2021 15:55:40
:D
Igaz, azt elfelejtettem.
Dec 31, 2021 15:55:40
sittessanyi
(
x7)
Dec 31, 2021 15:56:48
x7)
azt azért ne feledjük hogy endre volt már index címlapon amikor lebukott a faszverős videóival és szexhírdetéseivel. és akkor még volt valami neve a retardjobbos körökben és nem volt ennyire trash. szóval az az országos botrány nagyon komoly ütés volt, ami után el is tűnt sokáig.
akármennyire jó volt a 2021-es zárás, ezt a szintet még nem ütötte meg, de elég sokszor volt hajszálnyira h országos botránya legyen megint.
hátha majd jövőre.
akármennyire jó volt a 2021-es zárás, ezt a szintet még nem ütötte meg, de elég sokszor volt hajszálnyira h országos botránya legyen megint.
hátha majd jövőre.
Dec 31, 2021 15:58:58
büdös és pedofil vagy sneci. és impotens.
Dec 31, 2021 15:58:58
Andi
(
x13)
Dec 31, 2021 16:00:52
x13)
A pocokarcút nem szilveszterkor akarta a döglött pitonra húzni?
tigris
(
x1)
Dec 31, 2021 16:01:53
x1)
egy hónapja a beígért tényfeltáró flokkra készülök. Ünneplőbe öltözött a család, mert recskaboy beígérte, hogy választ ad a kényes kérdésekre. Erre meg "pihizik"? faszt pihizel bajnok, a srácok már nyársra húzták tibikét, megy a bekokózott szex ezerrel, te meg pihengetsz? hát milyen férfi vagy te?
xray
(
x21)
Dec 31, 2021 16:01:56
x21)
Szilveszteri flokk elmarad!
FBn:
Farkas Endre Kiss
golda bekeményített xd FBn:
Farkas Endre Kiss
Régi troll
Dec 31, 2021 16:04:29
hátha majd jövőre.
hátha majd jövőre.
Úgy szokták mondani, hogy egy dolog állandó, a változás.
Más volt a hangulata annak, amikor egy maroknyian szervezkedtünk a malac ellen az internet obskurus bugyraiban és csak mellékesen szopattuk a recskást. Más volt az is, amikor a tipikus szélsőjobboldali balfasz állatorvosi lovaként főretarddá lépett elő, és semmisült meg teljesen az általad is említett botrányban.
És más most is, amikor már több százan követjük a munkásságát, ő pedig az életének egészen nagy részéről tudósít, így olyan dolgokat is megtudhatunk róla, amikről régen fogalmunk sem volt.
Én nem hasonlítgatnám az időszakokat, hogy melyik ért többet és melyik kevesebbet. A maga nemében a mostani évadzáró is szintugrás volt a korábbiakhoz képest, én legalábbis nagyon sokat röhögtem és kíváncsian várom, hogy mit hoz a jövő év.
Dec 31, 2021 16:04:29
Solaris Trollino
(
x1)
Dec 31, 2021 16:07:32
x1)
Shajnos az Anyagossal valóban elszaladt a ló, ő a tipikus jobb sorsra érdemes fiatalember, illetve kicsit megtévedt fiatalember archetípusa. Kétségtelen, hogy nagy tett volt, amit véghez vitt, de ezzel párhuzamosan nagy lett az a bizonyos bajszos arcz is, azt hitte, ő lesz majd itt a János, ő fogja majd fújni a passzátszelet, meg tematizálni heteken át a közbeszédet.
Hát nem úgy volt az, József.
És még ez sem lett volna feltétlenül probléma, de ezek a fórumfelszántási törekvései, doxbelebegtetései, közösségmegosztási kísérletei, nagyra törő hatalomrakerülési tervei viharsebesen tépázták meg túl gyorsan túl nagyra nőtt renoméját. Pedig jól indult, viccesen. Pajzsra lett emelve, még költemények is foglalták dalba ugye a munkásságát, tették ezáltal hallhatatlanná (https://youtu.be/CP1-4Y4iW0k).
A gyorsan jött hírnév viszont még egy stabil személyiségnek sem tesz jót, itt pedig a folyamatos szerhasználat is közrejátszhatott, hogy mindenféle rejtett számos retardfontoskodásokat, felkérdezéseket, összeesküvéseket vett készpénznek és ami fontosabb: reagált le rosszul (nattyon rosszul). Ez legyen intő jel minden újonc és régi tag számára, hogy vékony a jég, pillanatok alatt válhat ünnepelt hősből lesajnált retard.
Viszont a néhány hónapos ignore, illetve mellőzöttség megtette a hatását, sőt, kifejezetten terápiás hatással bírt számára. Rendkívüli volt Zulu és a tapasztaltabb tanszékvezetők bölcs éleslátása és gyors helyzetfelismerése a húsba vágó döntés meghozatalakor, innen is nszksz nekik a Salamoni ítéletért. Szerény mellékjvaslat: szerintem a vele kapcsolatos 'pédia szócikk lassankénti visszaállítása (természetesen a rerardságait nem kihagyva!) egy méltó módja lehetne a gyógyulási folyamat elismerésének. Esetleg valamiféle különdíj, amely jelezné, hogy a megtévedt bárányoknak is van visszaút a közösség akolmelegébe. De év trollja díj a sok botlás miatt imho nem esedékes.
Egyébiránt pedig minőségi szereket, egészséget, trollkodásban és shikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánunk neki!
-
Dec 31, 2021 16:07:36
Recsító, te amúgy hogy tervezed a szilvesztert? Nagyon nagy a hallgatás.
Ugye nem anyukád paprikás csirkéjét fogod habzsolni miközben félhangosan megy az RTL Klub szilveszteri műsora, anyád pedig dohog, hogy "nem az a baj kisfiam, hogy egy férfit akarsz megbaszni, hanem hogy átbaszott, te balek."
Ugye nem anyukád paprikás csirkéjét fogod habzsolni miközben félhangosan megy az RTL Klub szilveszteri műsora, anyád pedig dohog, hogy "nem az a baj kisfiam, hogy egy férfit akarsz megbaszni, hanem hogy átbaszott, te balek."
Dec 31, 2021 16:07:36
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 31, 2021 16:08:05
x3)
Bocsi, biztos megfogalmazódott már itt, de még hallgató vagyok csak.
Lukács anyuka vagy bármilyen normális ember biztos nem fog évekig pereskedni egy retardálttal egy-egy telefonhívás vagy fenyegetés miatt. Ilyenkor kurvajó lenne ha lenne egy Helsinki Bizottság-szerű szervezet a Púpos geci ellen, jogász végzettségű emberekkel akik ingyen, szabadidejükből elviszik ezeket az ügyeket.
Tudom hogy ez álom-kategória, de álmodni még szabad.
Lukács anyuka vagy bármilyen normális ember biztos nem fog évekig pereskedni egy retardálttal egy-egy telefonhívás vagy fenyegetés miatt. Ilyenkor kurvajó lenne ha lenne egy Helsinki Bizottság-szerű szervezet a Púpos geci ellen, jogász végzettségű emberekkel akik ingyen, szabadidejükből elviszik ezeket az ügyeket.
Tudom hogy ez álom-kategória, de álmodni még szabad.
Fizetek mindent
(
x1)
Dec 31, 2021 16:08:26
x1)
Hát az legújabb védelmeződ is igazi shikerember, Gyagyás.
www.youtube.com/watch?v=kJPQkHFMy7o
Konkrétan arra flexel a csávó, hogy szilveszterkor telt neki 20 deka teszkós sonkautánzatra, egy fél szem gombára meg 3 üveg olcsó pezsgőre :DDD
www.youtube.com/watch?v=kJPQkHFMy7o
Konkrétan arra flexel a csávó, hogy szilveszterkor telt neki 20 deka teszkós sonkautánzatra, egy fél szem gombára meg 3 üveg olcsó pezsgőre :DDD
púpostulok
(
x2)
Dec 31, 2021 16:10:03
x2)
Hát az legújabb védelmeződ is igazi shikerember, Gyagyás.
youtube.com/watch?v=kJPQkHFMy7o
youtube.com/watch?v=kJPQkHFMy7o
Igazi ínyenc a csávó! :D
147 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

www.youtube.com/watch?v=o6QoiNoO6F0
Akkor tessék.