« 8407 8408 8409 8410 8411 8412 8413 8414 8415 8416 »
1733213 komment.

Szerző: Solaris Trollino (Snecológus-pontszám: 2914x1) Jan 02, 2022 23:53:29
Válasz
(17)
Komolyan nyem éjtyem, mire fel most ez a hiszti. Én valakivel ellentétben KEMÉNYEN DOLGOZTAM, nem hetyetyéztem a vakvilágba. Monoton, aprólékos munkát végeztem a kis kreatív alkotóműhelyemben. Tudod milyen kurva szar volt órákon át ezt a sok labanczhtml-t bújni? Mindegyiken a kibaszott cookie warning popup a GDPR miatt, mert a szabálytisztelő fritz fosik ám a bírságtól.

Jojózott a szemem már a végén, erre családkiirtásokkal fenyegetsz már a fórumon is? Elmész te a jó kurva anyádba!

Ráment a fél délutánom erre a melócsára, és ma még a csajomat sem basztam meg, nem érti, mi volt olyan kurvafontos újév másnapján, vasárnap délután. Úgyhogy lassan el is köszönök. Mindegy.

Na csá.
Jan 02, 2022 23:53:29

Szerző: seo troll Jan 02, 2022 23:55:28
Válasz
(13)
Kiss Farkas Farkas Kiss Pädophiler Pädophilie Informatiker PHP Java Endre Kiss Kiss Endre Kiss Endre Farkas Farkas Endre Kiss Pädophiler Pädophilie Nazi Nationalsozialistisch Nationalsozialismus Linz Austria Österreich AU Berlin Deutschland EsPresto AG Ebcont Adliance Hannes Kiss Farkas Farkas Kiss Pädophiler Pädophilie Informatiker PHP Java Endre Kiss Kiss Endre Kiss Endre Farkas Farkas Endre Kiss Pädophiler Pädophilie Nazi Nationalsozialistisch Nationalsozialismus Linz Austria Österreich AU Berlin Deutschland EsPresto AG Ebcont Adliance Hannes Kiss Farkas Farkas Kiss Pädophiler Pädophilie Informatiker PHP Java Endre Kiss Kiss Endre Kiss Endre Farkas Farkas Endre Kiss Pädophiler Pädophilie Nazi Nationalsozialistisch Nationalsozialismus Linz Austria Österreich AU Berlin Deutschland EsPresto AG Ebcont Adliance Hannes
Jan 02, 2022 23:55:28

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Jan 03, 2022 00:00:39
Válasz
(0)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
Baszki, a csóka 53 éves volt, olyan 38 körülinek tippeltem.
Egy kicsit jobban nézett ki nálad Endre! Ő rendesen felvállalta! Egész szilveszterkor baszott valszeg a haverjaival, de ilyen a szép halál!

46 volt, de a többi stimmel. Sodi alig néz ki 50-nek. Hiába a sok szex alkohol öregít...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Jan 03, 2022 00:00:39

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42514x21) Jan 03, 2022 00:03:05
Válasz
(0)
Endre, nyomassál már valami old school gaminget, megnézném hogyan szenvedsz az eredeti Resident Evil 2-vel. :DD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Jan 03, 2022 00:03:05

Szerző: 88 CV Jan 03, 2022 00:17:43
Válasz
(19)
MaxPayne
A heten igyekszem ezen cegeknek egy kis Sodi osszefoglalot kuldeni. A targy mezobe majd azt irom: Pedofil szatir, kamu informatikai cv-vel allast keres Linz kornyeken es vigyazzanak vele!

Meg szerencse, hogy a beszelo szarral ellentetben en tenyleg tudok nemetul. :)

Nem rossz. Az első 30-ból mindössze 7 van a listámon, akiknek kiment a 88 CV, ami mutatja, hogy miért kap melócsákat a recskás még mindig: Végtelen sok cég van Linzben és mindig van egy, amelyik elhiszi a masniCV hazugságait.

Mindenesetre ha írtok nekik, érdemes alaposan átgondolni. Az első cél az, hogy egyáltalán szánjon 2-3 percet az olvasója, a második pedig az, hogy a korcs arca és neve rögzüljön be az olvasóba. Ideális esetben úgy, mint egy idióta bűnöző, akit soha nem szabad felvenni, de mivel sodika mindig a megúszásra játszik, elég lehet az is, ha csak gyanakvással fogják kezelni.

Ez triviálisnak tűnik, de nem az. Egy levél egy ismeretlen feladótól, aminek a tárgyában a "pedofil" szó van, a törzsében pedig egy wall of text (akár kiváló németséggel) sajnos sok esetben olvasatlanul a kukában fogja végezni (bár aki rászánja az időt, és elolvassa, az tuti nem alkalmazza utána)

Szóval ehhez kell figyelemfelkeltő tárgy (egy olyan világban, ahol naponta két tucat spamot kapnak a cégek tudományos módszerekkel kimért tárgyakkal és szerkezettel). Ha kattintott, utána valamiért kell, hogy érezze, hogy ezt a levelet végig kell olvasnia, és meg kell értenie. Nem csak a tartalmát, hanem azt is, hogy ki és milyen okból küldte (különben gyanakvó lesz, és nem hiszi el az infót).

Az őszinte cv-k azért mentek ki, mert egyelőre nem tudok jobb megfejtést a fentiekre (bár biztos van, ez csak az én kreativitásomról szól!). Az őszinte cv-t megnyitják, és legalább egy percet rászánnak, hisz embert keresnek, ráadásul pont azok fognak foglalkozni vele, akik a masni-cv-ről is döntenek majd. Kis szerencsével el is tárolják. Legtöbben simán bolondnak fogják gondolni a recskást, de azok közül, akik trollkodásra gyanakodnak, páran azért bizalmatlanok mardhatnak a recskással kapcsolatban is. Márpedig egyetlen telefon egy korábbi munkahelyére, és sodikát garantáltan nem veszik fel.

Szóval én azt mondom, hogy szállj be te is a CV-iparba, ha van kedved, de érdemes bécsi cégeket is bombázni. A CV minél hitelesebb legyen - egy jó őszinte CV amelett, hogy őszinte, teljesen hihető. Mármint az, hogy ezt egy valódi idióta küldte, nem pedig egy troll kibaszásból. Persze ha túl közel áll a masniCV-hez, és túl sok cég behívná vele, az se jó, de inkább ebbe az irányba jobb hibázni, nem abba, hogy túlságosan abszurd lett. Érdemes emelett linkelni rajta olyan tartalmakat, amiket sodika nem tud letagadni, pl. videós bizonyítékok a bántalmazásokról - aki ezekre kattint, annak már hiába magyarázza a korcs, hogy ez egy trollcv. Hogy mit keres egy nőveréstől szóló videó a CV-n? Hát erre van a Hobbi fül:

Endre Farkas Kiss.
Hobbies: Nudist, influencer. Follow me on trashvod: trashvod.com/w/j7i3urFobSPyHdZiVrQNRo?start=3m26s (timestamp fontos, ha 5 mp-t adnak neki, már látják, hogy mit művelt).

A recskás korábbi munkahelyei:
Groteszk, lundart, intec, meg más magyar cégek: fasz tudja mikortól 2015 végéig, én kihagytam őket.

2016 január (asszem) 11-től 2016 augusztusig Hamburg, SuperReal Gmbh (de sodika októbert vagy novembert hazudik, mert állományban tartották még 2 hónapig a kirúgás után)

Valami php-s meló volt, símfony2, twig, ilyeneket csinált (de inkább nem csinált)

2016 november - 2017 November: Berlin, DefShop

Szintén PHP-s, itt foglalkozott Elasticsearch-csel REST API-kkal, stb.

2018 január - 2020 június/július Berlin, Esprestó AG

Itt először felvették PHP-s gánymesternek, de a bringmeister (lehet rosszul írom a nevét) nagyügyfél otthagyta. Őt viszont nem rúgták ki, hanem minifeladatokon dolgozott és Angular js-t tanult egészen 2019 augusztusig, amikor rárakták java tanulásra. Utána 2019 végétől egy Spirit nevű Java frameworkben gányolt többek közt a Roland Berger nevű nagyügyfélhez, de az a koronavírus miatt elment, sodika pedig addigra összeveszett a cég vezetésével, elbaszott valami mást is, amit azóta se mondott el mi volt, és parádés körülmények közt kirúgták.

2020 szeptember 15-október 8 Linz Reichl und Partner

Állítólag papírja van róla, hogy projektmunka volt, de attól még nem volt az, csak tartsuk észben. Itt valami PHP-s frameworkot sóztak a nyakába, talán Typo3-at? Nem tudom, de pár nap alatt kiderült, hogy nem megy, és kirúgták.

2020 december - 2021 június/július Linz Screencode.at
Változatos PHP-s és főleg frontendes feladatai voltak, Reactben és talán Angularban is. A kirúgásának körülményei máig tárgyaltak.

2021 augusztus - november/december Linz Ebcont. Java, Marklogic, XQuery. Kirúgták, mert 3 hét alatt nem tudta felrakni a fejlesztői környezetet és mert Jutkát ütötte lájvban.

Remélem segítettem, ha további kérdés van, igyekszem válaszolni.
Jan 03, 2022 00:17:43

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Jan 03, 2022 00:26:39
Válasz
(8)
88 CV
Remélem segítettem

Nem is keveset!
NSZKSZ!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Jan 03, 2022 00:26:39

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jan 03, 2022 00:30:51
Válasz
(3)
Elsőéves
Na ezért a mostani "én fizetem a vonatjaitokat" hetyetyézésért azért úgy szájon vágnám. Proli alkoholista kurva anyját.
mire való a tűsarkú cipő, azt kell a fejébe állítani. xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Jan 03, 2022 00:30:51

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jan 03, 2022 00:32:26
Válasz
(3)
rendesen felkúrta mindenki agyát ez a patkány, de ez volt célja.
Jan 03, 2022 00:32:26

Szerző: sodika halálvágya (Snecológus-pontszám: 22894x11) Jan 03, 2022 00:33:46
Válasz
(1)
xray

Azért visszafele is működött az a felkúrás sztem Mr. Boldnál.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Jan 03, 2022 00:33:46

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jan 03, 2022 00:35:30
Válasz
(8)
sodika halálvágya
Azért visszafele is működött az a felkúrás sztem Mr. Boldnál.
a céglista érzékeny pontja, rögtön anyázott.
Jan 03, 2022 00:35:30

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Jan 03, 2022 00:36:39
Válasz
(3)
xray

Nincs veszelyerzete, es vagy meg akar halni. Am legyen, ahol tudok neki ebben segiteni….
Jan 03, 2022 00:36:39

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jan 03, 2022 00:40:10
Válasz
(3)
MaxPayne
Nincs veszelyerzete, es vagy meg akar halni. Am legyen, ahol tudok neki ebben segiteni….
régen ismert fogyatéka, villámot is egy perc alatt vitte volna a recskafészekbe, a faszpinás teljesen kiakadt.
Jan 03, 2022 00:40:10

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42514x21) Jan 03, 2022 00:40:16
Válasz
(5)
"Endre azért csinálja ezt, mert már halálvágya van. Erre nincsen más logikus magyarázat. Az csinál folyamatosan élő adásokat akit ennyien utálnak, aki meg akar halni."

"Szerintem Endre már nem fogja megélni a következő karácsonyt, ha ilyen tempóban romlik az állapota."
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Jan 03, 2022 00:40:16

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 03, 2022 00:40:51
Válasz
(4)
"Ápolói igazolvány"

youtu.be/3t8RU7dwIn4?t=2148
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Jan 03, 2022 00:40:51

Szerző: Solaris Trollino (Snecológus-pontszám: 2914x1) Jan 03, 2022 00:51:40
Válasz
(3)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
Baszki, a csóka 53 éves volt, olyan 38 körülinek tippeltem.
Egy kicsit jobban nézett ki nálad Endre! Ő rendesen felvállalta! Egész szilveszterkor baszott valszeg a haverjaival, de ilyen a szép halál!

46 volt, de tényleg fiatalabbnak nézett ki, a többi valós, tuti, hogy ATM-ba rakták éppen, mivel a wc-ben találták meg szétkokózva meztelenül...

pestisracok.hu/privat-klub-torokfurdojeben-talaltak-holtan-homonnay-gergely-dk-s-aktivistat-szekrenyeben-kabitoszergyanus-anyagot-foglaltak-le/

Sajnos ilyen ez a popszakma, Sodi is megindult ezen az úton, nemrég a koxba is belekóstolt már, el is hetyetyézett vele az egyik videóban. Szóval valami hasonló vár rá is.
Jan 03, 2022 00:51:40

Szerző: . Jan 03, 2022 01:01:24
Válasz
(4)
Trash csoportban rengeteg a retard, akik majdnem védik Sodit, fikázzák a felkérdezőket.

Ez mi ? Ilyesminek van helye ott ?

Jan 03, 2022 01:01:24

Szerző: Részletre vett szalvéta Jan 03, 2022 01:05:20
Válasz
(6)
Szteppen
Mindenki irigy.
Trashmirror projekt újraindulhatna.

A nagy pjogjamozó még a számokat se ismeri rendesen. Hol volt ma 300-500 néződ te retardált? Max 140-en néztek téged, és ebből 135 csak arra várt, hogy mikor talál be egy újabb troll. Kurva unalmas vagy gyagyás, ezt az alacsony számot is tibinek köszönheted: ő hozott neked nézőket (trollokat), illetve már napok óta nem liveol, a trashre éhes közönség meg már éhezik a balhéra. Ha nincs ló, jó a szamár is.
Púpszász tourist: Ülj le Merci, valamit morgok - Nem vagy szomjas látom, de egy tyopronit kibontok
Jan 03, 2022 01:05:20

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 03, 2022 01:20:53
Válasz
(4)
Részletre vett szalvéta
A nagy pjogjamozó még a számokat se ismeri rendesen. Hol volt ma 300-500 néződ te retardált? Max 140-en néztek téged, és ebből 135 csak arra várt, hogy mikor talál be egy újabb troll. Kurva unalmas vagy gyagyás, ezt az alacsony számot is tibinek köszönheted: ő hozott neked nézőket (trollokat), illetve már napok óta nem liveol, a trashre éhes közönség meg már éhezik a balhéra. Ha nincs ló, jó a szamár is.

Sajnos sokan nézték ma is. 250-nél beírtam valamit, de 450-et is láttam, és ezért lenne jó legalább pár nap próbamirror. A trollok nagyrészét úgyis bannolta a ratyi cselfenomén, szerintem hamar lemenne száz alá, ha jól be van reklámozva a mirror. Annál több külsős nem követi még.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Jan 03, 2022 01:20:53

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jan 03, 2022 01:24:33
Válasz
(10)
sodika
Amit ma majdnem lekéstem, mert nem voltam képes eljutni a peronig a szolnoki troll miatt. Egyébként igen: ezeket a vonatokat nyugati dolgozóként én szartam ide nektek keletre, úgyhogy kuss.

Akkor tegyük tisztába a dolgokat. Te adózol Ausztriában. Annak a 98-99%-a ott is marad, kb 1-2% megy Uniós befizetésre. 18 nettó eltartott ország van az Unióban a 10 nettó befizetőre, úgyhogy kurvára egy büdös fillér nem jut a te adódból az én vonatomra, te fostartály.
Jan 03, 2022 01:24:33

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jan 03, 2022 01:26:55
Válasz
(5)
töppedt buzigolyók
Akkor tegyük tisztába a dolgokat. Te adózol Ausztriában. Annak a 98-99%-a ott is marad, kb 1-2% megy Uniós befizetésre. 18 nettó eltartott ország van az Unióban a 10 nettó befizetőre, úgyhogy kurvára egy büdös fillér nem jut a te adódból az én vonatomra, te fostartály.
ennek a baromnak magyarázhatsz.
Jan 03, 2022 01:26:55

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jan 03, 2022 01:31:01
Válasz
(13)
sodika
Irigykedsz, mert bennem megbíznak a bankok?
Nem kéne WC-s néninek lenni, és akkor benned is megbíznának.

Ennyi.

:D :D :D Ezt felpontoztam, geci. Én megmondtam, hogy most, hogy túlélte a felkérdezést, kurvára nagy lesz a pofája. Azt hiszi, hogy mindenki olyan békés, mint a szolnoki troll, hogy hagyja Snecit a saját autista paneljeit hetyetyézni, aztán undorral otthagyja. Endre, csak úgy mondom, hogy még ez a jámbor csávó is majdnem megcsapott téged, csak valószínűleg nincs hozzászokva a verekedéshez meg az utcai balhéhoz. Amint egy olyan emberrel találkozol, aki nem ijed meg pár óra fogdától, neked véged lesz, mint a botnak. Provokáld csak a trollokat, előbb-utóbb kegyetlenül rá fogsz baszni.
Jan 03, 2022 01:31:01

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271950x135) Jan 03, 2022 01:47:00
Válasz
(13)
Sneci végtelenül buta, kár magyarázni neki.

Egy egyszerű igazságot képtelen felfogni. Minél nagyobb tömeget provokál, annál több lesz a bosszút állni akaró trollja. Ezek a trollok aztán összefognak, és az energiájuk, tudásuk, szopatási potenciáljuk megtöbbszöröződik. Ez történt eddig is, és ennek az eredménye lett, hogy évente többször kirúgják, és naponta éri valami kellemetlenség. Ez volt a múlt.

Most, az elmúlt 1-2 hónapban termelte ki magának a következő időszak szopatásait. A jövőben sokkal több ember fog bekapcsolódni az ellene irányuló akciókba, sokkal több energia és pénz fog koncentrálódni ellene. Bosszúra éhes tömegek fogják keresni hogyan baszhatnának ki vele, és meg is fogják találni a módját.

300 troll egy végtelenül buta, gonosz féreg ellen. Nyilvánvaló, hogy mi lesz a végeredmény.

Bevonzottad, sneci. Tudod, a titok című film.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jan 03, 2022 01:47:00

Szerző: Solaris Trollino (Snecológus-pontszám: 2914x1) Jan 03, 2022 02:17:11
Válasz
(12)
Próbaképpen le-Google-fordítóztam németre a fórumot, hogy mit is láthatott belőle Herr Dominik Fürst Division Manager in Linz, Österreich. És mit lát majd belőle hamarosan a 120+ címzett: linzi cégvezetők, hr-esek stb. Hát sírvaröhögős hangos visítás lett az eredménye (már nem csak kérdőn néztek rám, hanem morcosan). Kibaszottul átjön minden, aki tud egy kicsit németül, érdemes gyöngyszemeket keresgélnie.

Csak találomra, ami épp jött szembe:

De úgy is működik, hogy lefordítasz egy egész oldalt németre, majd abból vissza magyarra (pl. kijelölésre fordító bővítménnyel). Jó szórakozást!
Jan 03, 2022 02:17:11

Szerző: Hasztalan Fasztalan Jan 03, 2022 04:28:29
Válasz
(0)
adam mobilnak kellene egy uj gep sodi.
szerintem egy hasznaltnak is orulne.
olcson kaphatsz egy uj flokk gyereket.
Jan 03, 2022 04:28:29

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jan 03, 2022 04:35:38
Válasz
(2)
.
Trash csoportban rengeteg a retard, akik majdnem védik Sodit, fikázzák a felkérdezőket.

Ez mi ? Ilyesminek van helye ott ?

Én kérek elnézést azon csoporttagok miatt!
Próbáljuk bemutatni sodi múltbeli "munkásságát", hogy képbe legyenek... sokan sajnos csak a Tibis linzi hetek óta ismerik őt, mint "ártatlan balek"!

De ha röviden tudnátok tényszerűsíteni a bűnei kronológiailag, ami miatt ütést érdemel
Bándy - perverzbuzi - pedo - hitel és egyéb csalásai, stb.
(tudom sodipédia, de egy rövid posztot a 10évi bűneiről)
HeTe!
Jan 03, 2022 04:35:38

Szerző: technikai_proba (Snecológus-pontszám: 3298x1) Jan 03, 2022 05:04:37
Válasz
(4)
az megvan valakinek, amikor arról beszélt sodi, hogy a trollok elkapása érdekében gyermekélet is feláldozható? asszem valamelyik retro játszás közben mondta, talán yoshizott
Jan 03, 2022 05:04:37

Szerző: technikai_proba (Snecológus-pontszám: 3298x1) Jan 03, 2022 05:06:43
Válasz
(3)
aztán volt az, amikor magából kikelve mondta, hogy a pénzéért elvárja, hogy márkék a lába előtt pitizzenek a porban, mert eleget fizetett hozzá
Jan 03, 2022 05:06:43

Szerző: technikai_proba (Snecológus-pontszám: 3298x1) Jan 03, 2022 05:08:33
Válasz
(2)
a jutka meg akar halni loop is beszédes, hogy mekkora féreg és csak 1 hónapja volt
Jan 03, 2022 05:08:33

Szerző: buniBanki (Snecológus-pontszám: 5328x2) Jan 03, 2022 05:39:10
Válasz
(5)
A pedofilmosdstó kurva anyád szerint (pr) azzal rontjuk a magyar munkavállalók esélyét Ausztriában, hogy nem hagyunk több helyen élősködni hónapokon át, úgy, hogy semmi munkát nem lehet rádbízni. Mondhatnám, hogy a magyar diplomák értéket védjük ezzel, csak te egy érettségizett, impotens nőverő buzeráns vagy, közöd sincs a diplomához. Vagy ha mégis, és tényleg csak a nyelvvizsga hiányzik, most még gyorsan át tudod venni, aztán a következő felkérdezés során a troll orra alá dörgölni. Remélem amikor épp nem vagy bebaszva tisztán látod, hogy nincs a világon rajtad kívül egyetlen személy se, aki ne okádna a gondolattól, hogy veled huzamosabb időt kell eltöltenie. Mikor jársz Bécsben?
Endre egy pedofil!
Jan 03, 2022 05:39:10

Szerző: A régnemlátott buzidémon Jan 03, 2022 06:08:46
Válasz
(0)
Solaris Trollino
Próbaképpen le-Google-fordítóztam németre a fórumot, hogy mit is láthatott belőle Herr Dominik Fürst Division Manager in Linz, Österreich. És mit lát majd belőle hamarosan a 120+ címzett: linzi cégvezetők, hr-esek stb. Hát sírvaröhögős hangos visítás lett az eredménye (már nem csak kérdőn néztek rám, hanem morcosan). Kibaszottul átjön minden, aki tud egy kicsit németül, érdemes gyöngyszemeket keresgélnie.

Csak találomra, ami épp jött szembe:

De úgy is működik, hogy lefordítasz egy egész oldalt németre, majd abból vissza magyarra (pl. kijelölésre fordító bővítménnyel). Jó szórakozást!

Hát ez nettó osztrák festő stílus.
Jan 03, 2022 06:08:46

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Jan 03, 2022 06:26:13
Válasz
(3)
Jó, hogy a wc-s néni példát hoztad fel gyagyás.
Márk szerint ugyanis nem nagyon tudtad használni a wc-t :)
Plusz az ogre szerint sem, ezért kellett ülve pisálnod XD
Jan 03, 2022 06:26:13

Szerző: JuDKa (Snecológus-pontszám: 2560x1) Jan 03, 2022 06:48:45
Válasz
(1)
Trash csoportos haver
Jó, hogy a wc-s néni példát hoztad fel gyagyás.
Márk szerint ugyanis nem nagyon tudtad használni a wc-t :)
Plusz az ogre szerint sem, ezért kellett ülve pisálnod XD

Már a festetthajú néger szerint sem!
broni ♥
Jan 03, 2022 06:48:45

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Jan 03, 2022 06:54:45
Válasz
(0)
JuDKa
Már a festetthajú néger szerint sem!

Tényleg az ülve pisálás nem is az ogrènál volt, hanem nála.
Jan 03, 2022 06:54:45

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 11966x5) Jan 03, 2022 07:44:48
Válasz
(3)
kérhetnék egy scriptes emmail ellenőrzést ezekre is mint a korábbi esetben?

rBali
Solaris Trollino tollából:
Aki még nem tette volna, itt lehet megismertetni az IT-cégekkel a gyagyást Linz, Austria környékén

303interactive - [email protected]
4Data Software Engineering & Consulting GmbH - [email protected]
7LYTIX GMBH - [email protected]
ADA IT SOLUTION GmbH - [email protected]
Algopoint e.U. - [email protected]
alphanet IT Infrastructure Solutions GmbH - [email protected]
Atos IT Solutions and Services GmbH - [email protected]
Avocodo GmbH - [email protected]
AXAVIA Software GmbH - [email protected]
Axians ICT Austria GmbH - [email protected]
BASL GmbH - [email protected]
Bechtle GmbH IT-Systemhaus Linz - [email protected]
BeKa-Software GmbH - [email protected]
BFIT - Beratung für IT - [email protected]
BIZZNET IT GMBH - [email protected]
Blockpit AG - [email protected]
Blue Shield Security GmbH - [email protected]
Candera GmbH - [email protected]
carecenter Software GmbH - [email protected]
CELUM GmbH - [email protected]
CIDEON Software & Services GmbH & Co. KG - [email protected]
client4u IT-Consulting GmbH - [email protected]
Cloudflight Austria GmbH - [email protected]
codeaware GmbH - [email protected]
computer betting company gmbh - [email protected]
corner4 Information Technology GmbH - [email protected]
COUNT IT GmbH - [email protected]
cubido business solutions GmbH - [email protected]
Cumulo IT Solutions GmbH - [email protected]
Cyberhouse GmbH & Co KG - [email protected]
D3EIF GmbH - [email protected], [email protected]
dataformers GmbH - [email protected]
DGR DatenverarbeitungsgesmbH - [email protected]
DIG GmbH - [email protected]
Dipl.- Ing. Christian Schmid Informatikbüro - [email protected]
dvo Software Entwicklungs- und Vertriebs GmbH - [email protected]
Dynatrace Austria GmbH - [email protected]
eBIT e Business & IT Entwicklungs GmbH - [email protected]
enjoy IT GmbH - [email protected]
eRecruiter GmbH - office@​erecruiter.​net
eworx Network & Internet GmbH - [email protected]
eworx Network & Internet GmbH - [email protected]
Fabasoft AG - [email protected]
FireStart - [email protected]
GENOA International GmbH - [email protected]
Gepardec IT Services GmbH - [email protected]
GRZ IT Center GmbH - [email protected]
HABRA GmbH - [email protected]
hae.sh GmbH - [email protected]
hello again GmbH - [email protected]
Industrie Informatik GmbH - [email protected]
INIMEO IT GmbH - [email protected]
inola GmbH - [email protected]
INSITE IT GmbH - [email protected]
ISO Individual Systems OG - [email protected]
IT Core GmbH - [email protected]
IT SECURITY SOLUTIONS - [email protected]
ITcompany Softwareentwicklungs- und Vertriebs GmbH - [email protected]
ITPRO - Consulting & Software GmbH - [email protected]
ITSCON GmbH & Co KG - [email protected]
ITSDONE Services GmbH - [email protected]
KEBA Group AG - [email protected]
Kontrol GmbH - [email protected]
Kupp Software GmbH - [email protected]
Leaf Systems GmbH - [email protected]
Loxone Electronics GmbH - [email protected]
m2n - consulting and development gmbh - [email protected]
MByte Software Development GmbH - [email protected]
Media Data IKT GmbH - [email protected]
MIC Datenverarbeitung GmbH - [email protected], [email protected]
mobile agreements GmbH - [email protected]
Nimbusec GmbH - [email protected]
Objectbay Software GmbH - [email protected]
OÖ Wirtschaftsagentur GmbH - [email protected]
presono GmbH - [email protected]
profi-data edv GesmbH - [email protected]
Puka GmbH - [email protected]
RAN Soft GmbH & Co KG - [email protected]
RH personal it solutions - [email protected]
RISC Software GmbH - [email protected]
S&T AG - [email protected]
S.WERK GmbH - [email protected]
s2G.at GmbH - [email protected]
SBS Software Ges.m.b.H. - [email protected]
sermocore Software & Consulting GmbH - [email protected]
Signum Plus GmbH - [email protected]
silbergrau Consulting & Software GmbH - [email protected]
SlideLizard Software GmbH - [email protected]
smartpoint IT consulting GmbH - [email protected]
Software Quality Experts GmbH - [email protected]
Software Templ OG - [email protected]
solvistas GmbH - [email protected]
SONICA GmbH - [email protected]
spectory OG - [email protected]
SWA Software Wizards GmbH - [email protected]
SYS4YOU Automatisierung - Logistik GmbH - [email protected]
Sysparency GmbH - [email protected]
TECHNIA GmbH - [email protected]
TECHSOFT Datenverarbeitung GmbH - [email protected]
Testify GmbH - [email protected]
Tieto Austria GmbH - [email protected]
triply GmbH - [email protected]
troii Software GmbH - [email protected]
Ubitec GmbH - [email protected]
Uhrwerk Zeitgerechte Computerlösungen GmbH & Co KG - [email protected]
Usersnap GmbH - [email protected]
voestalpine group-IT GmbH - [email protected]
Wiesinger IT Services - [email protected]
Workflow HR Systems GmbH - [email protected]
Xemedo OG - [email protected]
XEOMETRIC Headquarter - [email protected]
X-Net Services GmbH - [email protected]
zvoove Group GmbH - [email protected]

Emaillel nem rendelkezők (csak contact form)

BOI Software Entwicklung und Vertrieb GmbH - boi.at/kontakt/
Deloitte Austria - www2.deloitte.com/at/de/kontakt/contact-us.html
DXC Technology Austria - dxc.com/us/en/contact-us
IBM Österreich - ibm.com/at-de
SAP Österreich - sap.com/registration/contact.html
Siemens Digital Industries Software Österreich - plm.automation.siemens.com/global/de/contact-us.html
Storyblok GmbH - storyblok.com/fs/enterprise-contact

Előzmény:

forum.sodika.org/?pageNo=8398&highlight=855111#comment-855111
forum.sodika.org/?pageNo=8400&highlight=855273#comment-855273
forum.sodika.org/?pageNo=8400&highlight=855286#comment-855286

Módszertan:

"It company linz", "it companies linz", "software firma linz", "softwareunternehmen linz" stb. keresőszavakkal kezdtem (idézőjelek nélkül), és a Google-találatokat térkép-nézeten néztem. A "Szoftvervállalat" és "Informatikai szaktanácsadó" kategóriákat gyűjtöttem le, a "Számítógépszerviz" már túlzás szerintem.

Mindegyik szóba jöhető cégnek fel kell menni a honlapjára, majd ott kikeresni az emailt kézzel. Több telephely esetén értelemszerűen a linzit. Ha van "jobs" vagy "hr" email, akkor azt. Ez ilyen melócsá-s, van, ahol egyszerű, van ahol bonyolultabb. A gecibbeknél csak contact form van, hogy szomorodjanak meg.

Beszédes, hoty az Adliance GmbH és a Reichl und Partner benne sem voltak ebben az első gyűjtésben, amely 120 elemet tartalmaz! Az Ebcont pedig csak a 4-5. oldal körül bukkant elő. Tehát a lista közel sem teljes, kéretik bővíteni. Mindenféle szóba jöhető szófordulatokkal ellenőrizni. 1-1 frissítés után néha már más a sorrend. Azért raktam ABC-be, hogy könnyebb legyen kiszűrni a dupla sorokat (volt egy pár).

Kellene majd Levelező Levente segítsége, illetve döntés, hogy mit használjunk fel küldésre. Ezt át kell gondolni. Jobb lenne angol és német dedikált szócikk, lektorálva, pofásan összefoglalva. Így legalább Zulu a bejövő forgalmat is tudná logolni, milyen az átkattintási arány.

Én ebben (egyelőre!) eddig tudtam eljutni.

(Ezer+ nagyságrendű komment jön naponta, erre valamit majd ki kéne találni, mert így elvesznek a tanszéki anyagok a süllyesztőben.)
Jan 03, 2022 07:44:48

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Jan 03, 2022 08:17:58
Válasz
(1)
A TITOK CÍMŰ FILM
kérhetnék egy scriptes emmail ellenőrzést ezekre is mint a korábbi esetben?

email-checker.net/
🕎Endigame🕎
Jan 03, 2022 08:17:58

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Jan 03, 2022 08:21:54
Válasz
(5)
azt a rohadt, egy este alatt 400 komment... már megint mit csináltál te púpostetű?

maximális tisztelet a szolnoki felkérdezős trollnak. szerintem egy alapot ezzel lefektetett, minimum ilyen stílusban/hangnemben kellene a interrogációknak történnie. bár sajnos az autipáncélt úgy tűnik ez sem ütötte át. tényleg már csak a fizikai erőszak marad, főleg a szetáppal szemben, arra nagyon ugrik a gyagya.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jan 03, 2022 08:21:54

Szerző: sodika Jan 03, 2022 08:44:23
Válasz
(-16)
Csak úgy árad belőletek a jóindulat.
Én kérek elnézést.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jan 03, 2022 08:44:23

Szerző: véres cipellők Jan 03, 2022 08:46:04
Válasz
(5)
*rángatózva integetnek*
Jan 03, 2022 08:46:04

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Jan 03, 2022 08:46:25
Válasz
(11)
sodika
Én kérek elnézést.

Mi vagyunk a karmád által létrehozott npc-k te pedofil buzi és elintézzük neked, hogy ne kelljen annyit dolgoznod ebben az évben sem :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Jan 03, 2022 08:46:25

Szerző: Vasaltheréspatkány Jan 03, 2022 08:46:50
Válasz
(3)
Jól látom a recskás már el is bukta az eheti nem írok a fórumra fogadalmát
Jan 03, 2022 08:46:50

Szerző: gyakorlott gyagyás Jan 03, 2022 08:47:57
Válasz
(4)
sodika
Én kérek elnézést.

Ha nem lennél pedofil és nem hetytetyéznél minden kérdésre hanem normálisan válaszolnál akkor nem lennének csicskitó kommentek. Ez ilyen egyszerű.
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Jan 03, 2022 08:47:57

Szerző: 700 ezer fütyi (Snecológus-pontszám: 2478x1) Jan 03, 2022 08:49:46
Válasz
(4)
sodika
Én kérek elnézést.

1: miért kéne egy pedofil gyökérrel jóindulatúnak lennünk?

2: úgy volt, hogy soha többet nem írsz ide és nem is kérsz már a fórumból idén. Miért kellett volna feltételeznünk hogy ez hazugság volt? (pr)
Mert ilyen SoDI a SoDI
Jan 03, 2022 08:49:46

Szerző: Winkowitch Jan 03, 2022 08:50:39
Válasz
(2)
sodika
Én kérek elnézést.

Ne legyél ilyen szomorú! Inkább tippeld meg, most mennyi idő alatt lesz meg az új melócsá.
ühüm, az... jó lesz
Jan 03, 2022 08:50:39

Szerző: A szauna szatírja (Snecológus-pontszám: 2113x1) Jan 03, 2022 08:56:01
Válasz
(1)
MagyarVictor
Én kérek elnézést azon csoporttagok miatt!
Próbáljuk bemutatni sodi múltbeli "munkásságát", hogy képbe legyenek... sokan sajnos csak a Tibis linzi hetek óta ismerik őt, mint "ártatlan balek"!

De ha röviden tudnátok tényszerűsíteni a bűnei kronológiailag, ami miatt ütést érdemel
Bándy - perverzbuzi - pedo - hitel és egyéb csalásai, stb.
(tudom sodipédia, de egy rövid posztot a 10évi bűneiről)
Rögtön baszni az ilyet kifelé azt kéne, és nem csak a pedofil védőket hanem a többi trash védő görényt is! Nincs helyük egy ilyen hadseregben.
Boldog Vekni
Jan 03, 2022 08:56:01

Szerző: tigris (Snecológus-pontszám: 2493x1) Jan 03, 2022 08:56:06
Válasz
(2)
sodika
Én kérek elnézést.

mást se csinálsz egész életedben, csak bocsánatot kérsz mindenkitől, te csicska szar lábtörlő.

szedd már össze magad te patkány.... micsoda visítás lesz, ha visszamész a kotorékodba :DDD előre röhögök.
Jan 03, 2022 08:56:06

Szerző: Puha Slag (Snecológus-pontszám: 14428x7) Jan 03, 2022 08:57:11
Válasz
(3)
MaxPayne
A heten igyekszem ezen cegeknek egy kis Sodi osszefoglalot kuldeni. A targy mezobe majd azt irom: Pedofil szatir, kamu informatikai cv-vel allast keres Linz kornyeken es vigyazzanak vele!

Meg szerencse, hogy a beszelo szarral ellentetben en tenyleg tudok nemetul. :)

Ne tedd ifjú padawan. Már készült a "hivatalos" verzió.

Először csak figyelj, mert több kárt okozol, mint hasznot. NSZKSZ
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Jan 03, 2022 08:57:11

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jan 03, 2022 09:01:16
Válasz
(1)
sodika
Én kérek elnézést.

te fasz, mikor reggel meg nagyjåbol jozanul visszaolvasod az elözö ejszakaigecisegeidet, megis milyen joindulatot vårnål? rohadj meg szar pedofil nåci!
Jan 03, 2022 09:01:16

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Jan 03, 2022 09:01:20
Válasz
(3)
Puha Slag
Ne tedd ifjú padawan. Már készült a "hivatalos" verzió.

Először csak figyelj, mert több kárt okozol, mint hasznot. NSZKSZ

Ezt mar megbeszeltuk. Figyelek, tanulok.

Sodrak geci!
Megis mifele joindulatot kellene tanusitani egy velejeig gonosz, romlott, pedofil, novero, halottakom gunyolodo, csaladokat fenyegeto recskagnommal szemben, te szar?
Jan 03, 2022 09:01:20

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jan 03, 2022 09:01:48
Válasz
(7)
sodika
Én kérek elnézést.

Tegnap óta akkor megy a jókedv, ha megjelenik az IT lista. Ott bizony van egy olyan cégnév, ami fáj a kis pedofilnak. Muhahaha :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Jan 03, 2022 09:01:48

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Jan 03, 2022 09:03:52
Válasz
(2)
sodika
Én kérek elnézést.

kivel szemben, veled? :DDD már 10 éve is egy sötét lelkű faszkalap voltál, azóta csak romlott a helyzet. nyugodtan mutogathatod anutádnak, hogy bántanak a fórumon. meg tajginak is, a nagy trollvadásznak. megérdemelsz minden egyes kommentet. bőven lett volna időd megfogadni a tanácsokat. tavaly a saját magadnak tett fogadalmak közül nem tartottál be egyet sem, akkor miről beszélünk? te takonygerincű szar. hát az este tett STNÍI-t nem tartottad be, fél órára rá már itt loopoltál. mondjuk a videóban is ment a hetyetye, először "egy hétig", aztán már csak a "héten" nem írok ide... ami este 10kor kurva erős fogadalom volt, de te még azt se bírtad ki. IDIÓTA
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jan 03, 2022 09:03:52

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jan 03, 2022 09:05:24
Válasz
(4)
ha jol ertem gyagyås a munkahelyek amiket pålyåzol csak hobbikent vannak, mert arra tetted fel az eletedet, hogy hires youtuber legyel, ha kell balheval, ha kell elet elleni buncselekmennyel, mindegy mivel csak nezettseg es bevetel legyen. nos en arra hajtok, hogy teged beszåmithatatlannak nyilvånitsanak, nem ne dögölj meg, eljel a dilihåzban!
Jan 03, 2022 09:05:24

Szerző: Hasztalan Fasztalan Jan 03, 2022 09:07:21
Válasz
(0)
penzugyileg hogy allsz? mennyi penzt tudnal most megmozgatni ha szukseged lenne ra?
Jan 03, 2022 09:07:21

Szerző: Szhivárványos Buzigurtni (Snecológus-pontszám: 4354x2) Jan 03, 2022 09:19:34
Válasz
(2)
sodika
Én kérek elnézést.

Miért nem nevetsz a kommenthaverokkal, sneci? Hiszen a trollok ártalmatlanok!
kikmakukk!?
Jan 03, 2022 09:19:34

Szerző: JuDKa (Snecológus-pontszám: 2560x1) Jan 03, 2022 09:21:32
Válasz
(9)
sodika
Én kérek elnézést.

Ki kérte, hogy írj ide?
Ki mondta, hogy bukj le pedofilíával, meg a többi mocsokságoddal?
Tanácsoltuk, hogy takarodj a netről! Nem tetted! Sodika mint identitásodnak, meg kell szűnnie ahhoz, hogy normális életed legyen! Mit nem értesz ezen?
Tudod, mivel tudnál minket felidegesíteni úgy igazán? ELTŰNSZ a netről, és négy-öt év múlva feltöltesz egy képet a pároddal(Tökmindegy hogy Tibinek vagy Andinak hívják, lényeg, hogy boldog légy), teslával, a medencés irodával.
De úgysem tudsz ilyesmit csinálni, mert egy akaratgyenge szar vagy! Piszony!
broni ♥
Jan 03, 2022 09:21:32

Szerző: Hasztalan Fasztalan Jan 03, 2022 09:21:41
Válasz
(2)
arrol meselj snecifereg amikor befostal a munkahelyen. tudod a vpn-es sztori.
Jan 03, 2022 09:21:41

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Jan 03, 2022 09:22:31
Válasz
(13)
Egy kis trashcsopi news mert nem láttam eddig:

Jan 03, 2022 09:22:31

Szerző: Erkelyszimulator (Snecológus-pontszám: 5939x2) Jan 03, 2022 09:23:13
Válasz
(1)
sodika
Én kérek elnézést.

Seggszaj vol. MMCXIV.
Az HAZUDTAD Gyagyas, hogy nem irsz ide egy hetig!
Jan 03, 2022 09:23:13

Szerző: echelon mérnök Jan 03, 2022 09:25:11
Válasz
(3)
sodika
Én kérek elnézést.

Anyád házát is felgyújthatnánk a saját logikád szerint. Örülj, hogy ennyivel megúszod mostanában.
Jan 03, 2022 09:25:11

Szerző: tibi2435645 (Snecológus-pontszám: 4999x2) Jan 03, 2022 09:28:56
Válasz
(0)
linzi fapóleon

Valahogy én ezt nem tudom elhinni neki. :D
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
Jan 03, 2022 09:28:56

Szerző: Szteppen (Snecológus-pontszám: 7718x3) Jan 03, 2022 09:32:04
Válasz
(2)
tibi2435645
Valahogy én ezt nem tudom elhinni neki. :D

Ha megakarnak tőle szabadulni, akkor Mercica segít neki. Így nem is lesz mit behajtani a gyagyásnak és le is kopik róla a döglött piton.
Ez ety fosh!
Jan 03, 2022 09:32:04

Szerző: - Jan 03, 2022 09:33:12
Válasz
(3)
linzi fapóleon

Imádtam a linzi évadot olyan volt mint egy hárman párban epizód Sodi és egy hajléktalan öregasszony ugyanarra a pasira hajtottak, ment a taktika a szarkeverés és a bunyó, természetesen a Sneci maradt alul mint mindig. A varangy nyerte el a tranyót megint és tesz is róla a bíróságon hogy egy életre megtanulja a púpos hogy ne ólálkodjon az ő pasija körül.
Jan 03, 2022 09:33:12

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jan 03, 2022 09:33:52
Válasz
(1)
JuDKa
Ki kérte, hogy írj ide?
Ki mondta, hogy bukj le pedofilíával, meg a többi mocsokságoddal?
Tanácsoltuk, hogy takarodj a netről! Nem tetted! Sodika mint identitásodnak, meg kell szűnnie ahhoz, hogy normális életed legyen! Mit nem értesz ezen?
Tudod, mivel tudnál minket felidegesíteni úgy igazán? ELTŰNSZ a netről, és négy-öt év múlva feltöltesz egy képet a pároddal(Tökmindegy hogy Tibinek vagy Andinak hívják, lényeg, hogy boldog légy), teslával, a medencés irodával.
De úgysem tudsz ilyesmit csinálni, mert egy akaratgyenge szar vagy! Piszony!

Ez nem teljesen igaz, engem azzal tudna mérhetetlenül felbosszantani, ha bestiális módon kivégezné magát. Hú, attól ki lennék!
Jan 03, 2022 09:33:52

Szerző: 40_éves_junior (Snecológus-pontszám: 13062x6) Jan 03, 2022 09:37:23
Válasz
(0)
sodika
Én kérek elnézést.

neked az nem jár, kotródj vissza a recskafészekbe
Jan 03, 2022 09:37:23

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Jan 03, 2022 09:37:33
Válasz
(3)
-
Imádtam a linzi évadot olyan volt mint egy hárman párban epizód Sodi és egy hajléktalan öregasszony ugyanarra a pasira hajtottak, ment a taktika a szarkeverés és a bunyó, természetesen a Sneci maradt alul mint mindig. A varangy nyerte el a tranyót megint és tesz is róla a bíróságon hogy egy életre megtanulja a púpos hogy ne ólálkodjon az ő pasija körül.

Judka lesz a Cenki Mama 2.0
Jan 03, 2022 09:37:33

Szerző: PúpszásziVámpír (Snecológus-pontszám: 21376x10) Jan 03, 2022 09:39:08
Válasz
(3)
Amúgy gyagyás! A munkanélküliség nem egyenlő a szabadsággal idióta!
Álmodjatok Rémeket!
Jan 03, 2022 09:39:08

Szerző: megsnipeolva Jan 03, 2022 09:39:47
Válasz
(2)
Kiss Farkas Farkas Kiss Pädophiler Pädophilie Informatiker PHP Java Endre Kiss Kiss Endre Kiss Endre Farkas Farkas Endre Kiss Pädophiler Pädophilie Nazi Nationalsozialistisch Nationalsozialismus Linz Austria Österreich AU Berlin Deutschland EsPresto AG Ebcont Adliance Hannes Kiss Farkas Farkas Kiss Pädophiler Pädophilie Informatiker PHP Java Endre Kiss Kiss Endre Kiss Endre Farkas Farkas Endre Kiss Pädophiler Pädophilie Nazi Nationalsozialistisch Nationalsozialismus Linz Austria Österreich AU Berlin Deutschland EsPresto AG Ebcont Adliance Hannes Kiss Farkas Farkas Kiss Pädophiler Pädophilie Informatiker PHP Java Endre Kiss Kiss Endre Kiss Endre Farkas Farkas Endre Kiss Pädophiler Pädophilie Nazi Nationalsozialistisch Nationalsozialismus Linz Austria Österreich AU Berlin Deutschland EsPresto AG Ebcont Adliance Hannes
Jan 03, 2022 09:39:47

Szerző: vladrl (Snecológus-pontszám: 16745x8) Jan 03, 2022 09:41:03
Válasz
(2)
Sodi, olyan vagy, mint egy labtorlo. Utban vagy, beledrugnak, leugatnak, lehugyoznak (tomket).
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Jan 03, 2022 09:41:03

Szerző: Mérnemhagyodabba Jan 03, 2022 09:43:53
Válasz
(2)
Ezzel a vonaton sopronizgatással a tibit akarja majmolni a barom? :D indul majd sodi roadshow is és meghirdeti mikor, hol lehet agyonverni/felkérdezni? :D
Aksjkdlk
Jan 03, 2022 09:43:53

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Jan 03, 2022 09:48:11
Válasz
(2)
linzi fapóleon
img.sodika.dk/imgur.com/5S49Xxz.png

mercica itt is milyen vidám. még egy vadidegen trashcsopissal is, betegen, covidosan is... csak veled volt tiszta depi, sneci. szerinted miért van ez? vajon köze lehet ahhoz hogy a pitonsz nem állt fel?
Jan 03, 2022 09:48:11

Szerző: vladrl (Snecológus-pontszám: 16745x8) Jan 03, 2022 09:50:02
Válasz
(0)
Lehet tibinek soproni szaga van, a szar sorokre meg amugy is gerjed a pedofil homokos programozojogaszisten.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Jan 03, 2022 09:50:02

Szerző: Puha Slag (Snecológus-pontszám: 14428x7) Jan 03, 2022 09:50:04
Válasz
(3)
Ha tényleg feljelentette volna, már tele lenne vele a YT, mert az összes cigány ezt tolná a live-okban. Tibi nem bírná ki, hogy ne dörgölje a korcs orra alá ezt a tényt.

Szóval szerintem csak óvatosan az örömködéssel, mert ez csak egy másodkézből származó infó.
Jan 03, 2022 09:50:04

Szerző: Bódi Ábel Ánuszrózsája (Snecológus-pontszám: 15328x7) Jan 03, 2022 09:50:29
Válasz
(5)
Die Anusrose von Ábel Bódi XD

Pont a fejemben volt amúgy nekem is, hogy vajon a google fordítóval, hogy fest németül a fórum, de ezen most nagyon nevetek :DD Szegény Hannes teljesen megment tőle, ki is baszatta gyorsan a recskást XD Bazzeg Endre, mi ez ha nem shiker? Szerintem amúgy most is olvassa két kv között.

A jó portás csak baszik!
Jan 03, 2022 09:50:29

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Jan 03, 2022 09:53:49
Válasz
(0)
linzi fapóleon

Szerintem most írogat jucinak meg a tibinek, hogy igaz-e ez, mert ha igen akkor sajna nem tud több pénzt adni és ő is perelni fog és mivel ügyvéd ezért sajna ő fog nyerni XD
Jan 03, 2022 09:53:49

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jan 03, 2022 09:57:19
Válasz
(0)
Trash csoportos haver
Szerintem most írogat jucinak meg a tibinek, hogy igaz-e ez, mert ha igen akkor sajna nem tud több pénzt adni és ő is perelni fog és mivel ügyvéd ezért sajna ő fog nyerni XD
az ütyféd úr meg van örökítve, ahogy veri a feljelentőt. xd
Jan 03, 2022 09:57:19

Szerző: Fizetek mindent (Snecológus-pontszám: 2137x1) Jan 03, 2022 09:57:23
Válasz
(2)
Ha Jutka tényleg feljelentette a Gyagyást, abból szép faszerdő fog nőni, könnyű testi sértés minősített esete.

a) aljas indokból vagy célból

b) védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére, illetve

c) a bcs. elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére

A c) megáll egyértelműen.

De ha tágabb kontextusban nézzük, hogy lájvban csinálta, hogy pontosan tudta előre, hogy Jutka üvöltözik, ha részeg, de a nézettség érdekében mégis odavitte a lakására, akkor az aljas indok vagy cél is ráhúzható.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Jan 03, 2022 09:57:23

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Jan 03, 2022 09:59:31
Válasz
(1)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
Die Anusrose von Ábel Bódi XD
Pont a fejemben volt amúgy nekem is, hogy vajon a google fordítóval, hogy fest németül a fórum, de ezen most nagyon nevetek :DD Szegény Hannes teljesen megment tőle, ki is baszatta gyorsan a recskást XD Bazzeg Endre, mi ez ha nem shiker? Szerintem amúgy most is olvassa két kv között.

de ez is mi, a szégyenérzet totális hiánya, sőt még el is dicsekedik vele flokkban is, meg a felkérdezős trollnak is, hogy "*höhö*, a herr főnökúr is pont ezt mondta, hogy *höhö* szerinte is jó ötlet lenne, ha abbahagynám a videózást *höhö*"
Jan 03, 2022 09:59:31

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jan 03, 2022 10:00:26
Válasz
(0)
Fizetek mindent
Ha Jutka tényleg feljelentette a Gyagyást, abból szép faszerdő fog nőni, könnyű testi sértés minősített esete.

a) aljas indokból vagy célból

b) védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére, illetve

c) a bcs. elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére

A c) megáll egyértelműen.

De ha tágabb kontextusban nézzük, hogy lájvban csinálta, hogy pontosan tudta előre, hogy Jutka üvöltözik, ha részeg, de a nézettség érdekében mégis odavitte a lakására, akkor az aljas indok vagy cél is ráhúzható.
első körben megpróbálja lefizetni judkát. :)
Jan 03, 2022 10:00:26

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jan 03, 2022 10:03:03
Válasz
(18)
Beleestem a kibaszott Mercibe és most nem tudom mi a faszt csináljak :’(((
Van pénz, oldjuk már meg :’(((
Meg akarom baszni, de nem ma, vettem Viagrát, csak otthon hagytam, faszom :’(((
Jan 03, 2022 10:03:03

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Jan 03, 2022 10:04:42
Válasz
(5)
Ha tranyó szerezne egy távoltartási végzést az lenne a krém a tortán.
Jan 03, 2022 10:04:42

Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 26251x13) Jan 03, 2022 10:06:23
Válasz
(1)
Trollégák!

Milyen céges email címeik lehetnek a gyagyásnak? Tudna valaki egy listát küldeni mikkel érdemes próbálkozni? Kutatómunkához fontos lenne, NSZKSZ
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Jan 03, 2022 10:06:23

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Jan 03, 2022 10:07:00
Válasz
(10)
Már reggel olyan részeg, hogy nem tudja megkülönböztetni a Gammert a Kozmától:

Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Jan 03, 2022 10:07:00

Szerző: Kozma Csaba kerítőmester Jan 03, 2022 10:07:19
Válasz
(1)
max5enutálnak
Beleestem a kibaszott Mercibe és most nem tudom mi a faszt csináljak :’(((
Van pénz, oldjuk már meg :’(((
Meg akarom baszni, de nem ma, vettem Viagrát, csak otthon hagytam, faszom :’(((

100 ezer kp, nekem, most, és baszhatod
Jan 03, 2022 10:07:19

Szerző: Túltöltött Tejhabosító (Snecológus-pontszám: 11345x5) Jan 03, 2022 10:08:14
Válasz
(5)
Kozma Csaba kerítőmester

A százezret legalábbis.
Na tejhabosítás, csá.
Jan 03, 2022 10:08:14

Szerző: Kozmix Csabi Jan 03, 2022 10:08:44
Válasz
(2)
Kozma Csaba kerítőmester

Mármint a pénzt baszhatod, gyagyás. Nyelvtanilag így tűpontos.
Jan 03, 2022 10:08:44

Szerző: Fizetek mindent (Snecológus-pontszám: 2137x1) Jan 03, 2022 10:10:54
Válasz
(6)
xray
első körben megpróbálja lefizetni judkát. :)

Na akkor én üzenem Jutkának, valaki légyszi adja át neki, aki szokott vele kommunikálni:

1. Ha feljelenti a Gyagyást, akkor a büntetőeljárás keretében jóval komolyabb kártérítésre tarthat igényt, mint amit a Gyagyás magától felajánlana

2. Hajlandó vagyok őt kárpótolni a rendőrségi/bírósági üggyel járó kellemetlenségekért, egy szemmel nagyon is jól látható összeggel, azok után természetesen, hogy végigment az eljárás(meg fogom keresni, és KP-ban fogjuk rendezni)

Jan 03, 2022 10:10:54

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Jan 03, 2022 10:10:54
Válasz
(5)
Zsénó
Már reggel olyan részeg, hogy nem tudja megkülönböztetni a Gammert a Kozmától:

Cigány-cigány
Jan 03, 2022 10:10:54

Szerző: 40_éves_junior (Snecológus-pontszám: 13062x6) Jan 03, 2022 10:14:24
Válasz
(0)
Gyagyás, biztos okos ötlet baszogatnod Kovács Márk Zoltánt aki Miskolc, Mező utca 18 alatt lakik a feleségével Jagri Brigittával? Nem lesz ebből így rossz hangulatú beszélgetés, meg combonrúgásocska?
Jan 03, 2022 10:14:24

Szerző: tyidi tyodi Jan 03, 2022 10:15:05
Válasz
(0)
Trash csoportos haver
Cigány-cigány

jaj, úty fatyok felük mint a kinajiakkal
mind ojan etyforma
Jan 03, 2022 10:15:05

Szerző: Trollok harca (Snecológus-pontszám: 10203x5) Jan 03, 2022 10:16:47
Válasz
(1)
ezeknek amúgy lehet rendes munkája a cigánykodáson kivül?
Miskolci alvósejt
Jan 03, 2022 10:16:47

Szerző: - Jan 03, 2022 10:18:06
Válasz
(1)
linzi fapóleon

fasza amúgy hogy covidosan sétálgat az utcán meg vásárolgat ez a két koszlott csöves
Jan 03, 2022 10:18:06

Szerző: sodika Jan 03, 2022 10:24:13
Válasz
(-8)
kripli figyelő
Ha tranyó szerezne egy távoltartási végzést az lenne a krém a tortán.

Tök felesleges, mert eleve nem közelítek felé, amíg ő nem teszi. Nem hiányzik nekem több undokoskodás.
Jan 03, 2022 10:24:13

Szerző: sodika Jan 03, 2022 10:24:46
Válasz
(-7)
-
fasza amúgy hogy covidosan sétálgat az utcán meg vásárolgat ez a két koszlott csöves

Jézusom. Ez biztos mai kép?
Jan 03, 2022 10:24:46

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Jan 03, 2022 10:25:19
Válasz
(1)
meghalt sodi??????????????????
Jan 03, 2022 10:25:19

Szerző: Puha Slag (Snecológus-pontszám: 14428x7) Jan 03, 2022 10:25:24
Válasz
(0)
sodika
Tök felesleges, mert eleve nem közelítek felé, amíg ő nem teszi. Nem hiányzik nekem több undokoskodás.

Mikor indul a vonat Gyagyás?
Jan 03, 2022 10:25:24

Szerző: sodika Jan 03, 2022 10:25:43
Válasz
(-6)
Ja, december 30.
Oké akkor, bakker.

Bebaszna, ha tudottan fertőzötten mászkálnának.
Jan 03, 2022 10:25:43

Szerző: Puha Slag (Snecológus-pontszám: 14428x7) Jan 03, 2022 10:25:55
Válasz
(0)
sodika

van rajta timestamp.
Jan 03, 2022 10:25:55

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Jan 03, 2022 10:26:29
Válasz
(0)
echelon mérnök
Anyád házát is felgyújthatnánk a saját logikád szerint. Örülj, hogy ennyivel megúszod mostanában.

tex lakik közel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 03, 2022 10:26:29

Szerző: sodika Jan 03, 2022 10:27:34
Válasz
(-9)
Puha Slag
van rajta timestamp.

Na azért.

Bakker, nem hiszek ebben a szarban, meg minden, de azért ezen a héten átrohannék az utca túlfelére, ha szembe jönnének, mert ha valaki igazoltan fertőzött, attól azért félnék :D
Jan 03, 2022 10:27:34

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Jan 03, 2022 10:28:33
Válasz
(3)
sodika

mit jézusomozol? 1, szerinted nem is létezik a vírus 2, nem vagy hívő
Jan 03, 2022 10:28:33

Szerző: Fizetek mindent (Snecológus-pontszám: 2137x1) Jan 03, 2022 10:28:33
Válasz
(8)
sodika

Inkább azon aggódj, hogy Jutka feljelent könnyű testi sértésért, te pedofil szar.

Én fel fogom venni vele a kapcsolatot, és felvilágosítom, hogy bármilyen nevetséges összeget is ajánlasz neki, ha eláll a feljelentéstől, kártérítésként az eljárás során annál többet tud kisajtolni belőled, plusz én is kompenzálni fogom az eljárással együtt járó kellemetlenségekért.

Plusz, minden segítséget megadok neki a bizonyításhoz, timestamp-elt videók, stb.
Jan 03, 2022 10:28:33
« 8407 8408 8409 8410 8411 8412 8413 8414 8415 8416 »
1733213 komment.

145 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™