Hallod, Sodi! Van egy hadseregnyi trollod, akik a szerelmedet "deadnémezik". Szerinted ez neki hogy fog esni? Tessék szépen idejönni és rávenni a trollokat, hogy ezentúl mindenki minimum "cicámnak" szólítsa. Van pár kép, videó illetve vallomás amit várunk tőled, ideje békülni!
Ingatkanügyek
Bazmeg, mi a kurva anyja az a "deadnaming"????? Már megint lett valami újabb retardált újbeszél orwelli szó???? Ebből egyébként nagyon jól le lehet szűrni, hogy aminek nincs a magyar nyelvben legalább valami közelítő megfelelője, az 100%, hogy valami legújabbkori elmebetegség, ami valami drogos hippi metamfetamintól cseppfolyóssá vált agyából zuhanhatott ki.
Igazából az a ritka amikor nincs más kórja a betegnek.
Az orvosnak csak annyi dolga hogy eldöntse nemi szerep diszfória-e a bolondság tárgya vagy a többi kórkép okozza.
én hanyagolnám ez a retardált whiteknightozást, mert ez jeszy és sodi műfaja. de végül is te árazod be magad.
a kommenteket amúgy tajgi jelentgeti a több tucat nickjével, ott vergődik a kommentfalon
Oda kellett volna mennie és ordibálnia hogy "engem üssetek!"
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Mit is várhat az ember, ha degenerált alkesz félcigány tranyóként egy egykori skinhead fővárosba látogat? ¯\_(ツ)_/¯
Egyenlőre a fellegekben járó Sodi.
Szerintem egyszer te is telefonálj már be és mutatkozzál is be Elsőévesként. Akkor elhiszik. Én is azt hittem mert hasonló stílusban kommunikáltok de meg lettem győzve hogy nem.
Én is azt néztem. Ha rendesen legépelték volna, az látszana az arcán, el sem tudná rejteni.
Javaslom a Mr. T megnevezést használni
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Tényleg, mi van rendőrségi feljelentéssel, végülis megy vissza a sittre a seggbebaszott költőfejedelem?
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Szavakkal mindenkit szétbasz, de egy kalauz is inasba rakta a vonaton! Egy erélyesebb hangtól beszarik és utána kuss van...
És még ő akarja behajtatni Sneci tartozását. Na jó, fel akar bérelni embereket erre a célra. Szerintetek kikre gondolt?
Kozmára, akit majd megállít egy piros lámpa?
Tajgira, aki annyira becsicskul, ha egyáltalán odaér, hogy még ő fizet és kér elnézést?
Jani retardra, aki inkább elmegy venni még 100 doboz cigit, aztán a sérült kezére fogja, hogy miért nem hajtotta be a lóvét?
Mi lesz itt még? Hahotázás biztos, részünkről
Nem ember. Démon!
Most hogy így írjátok szerintem Géza lesz az és erről szólt a látogatás meg a kölcsön is. Gézát amikor doxolták akkor előkerültek kétes űgyletek meg súlyos múlt valami szomszédja kapcsán, csak akkor nem figyeltem az eseményeket
Nem lennék meglepve, ha a háttérből ő irányítaná az eseményeket, melyek célja Sodika lehúzása. Nem egy lángelme a faszi, de a többi trash-hez képest egy Einstein.
Nem ember. Démon!
Hülye vagy. Majd hív ha baj van. Nem hívott, nincs baj.
plusz ha egy szemüvegért családkiirtás jár, akkor miért nincs már úton a púpos hogy egész eger lakosságát lekaszablokázza a szerelme bántalmazásáért?
látod, sneci, lebuktál! nem is igazán szereted mercit! nem mutatod ki az érzelmeidte igazán, amikor számítana. el fog hagyni emiatt...
Az egyik legújabb PC-találmány, bár már van pár éves. A nemváltott személyeknél nem illendő a születéskori nevét használni, mert az sértheti őket. Ami egy teljes faszság, mert nem hivatkozhatsz úgy rá, mintha teljes életében az lett volna a neve.
Netflixen fent van Ricky Gervais Humanity című stand upja, abban van egy tökéletes példa, Caitlyn (született Bruce) Jenner. A fickó olimpiai aranyérmes dekatlonista volt a hetvenes években, aztán 2015-ben kitalálta, hogy ő mostantól nő. Gervais a régi nevén hívta egy Golden Globe-on és ezért ő is megkapta a magáét a Twitteren. De ott van a rohadt sok TV-felvétel a versenyeiről, most akkor visszamenőleg változtassanak meg mindent, mint a sztálini időkben?
Ő egy adrenalin függő, neki erre szüksége van, majd ha baj lesz, akkor felhív és segítek neki, ez csak műsor, szerintem ez érthető.
De ott van a rohadt sok TV-felvétel a versenyeiről, most akkor visszamenőleg változtassanak meg mindent, mint a sztálini időkben?
Igen, mert ez a nyugati, progresszív liberális irányzat, valójában kulturális marxizmus.
Nem ember. Démon!
Ezt az autiloopot nem is értettem a marxizmusról meg az LMBTQ-ról.
Ha az LMBTQ egy marxista ideológia, az semmissé teszi, hogy a Gyagyás twinkboyokra recskázik, pucér gyerekeket nézeget a neten, szaunába meg nudistrandra jár mutogatni a löttyedt faszát és beleszeret egy átműtőtt férfiba?
Tehát hogy egy perverz buzeráns pedofil szatír?
ez tényleg felháborító!! szintíszta marxizmus, ahogy sneci és jeszy is megmondta
a narancssárga nickedet használd, kicsi zsidó!
Nem kell ehhez snecinek meg jeszynek lenni. Az elmebetegségről enélkül is ki lehet mondani, hogy elmebetegség.
Ertem, csak eleg szanalmas bevedeni a pedonácit es skizo bantalmazo trafot nekifutasbol, mert “deadnaming”.
Amugy meg troll a trollnak nem farkasa, peace.
Megverték a cicámat egerben xd LOL
Egyébként ha tényleg 40 a vízválasztó, akkor nyugodtan házasodjatok össze, mert Tibci az 50-et biztosan nem fogja megérni, ennek kevesebb a valószínűsége, mint Sodinak. A gyerekproject meg szerencsére éppen ezért felejtős.
Ingatkanügyek
én őket védeni? tőlem jobban kevesen utalják a púpost, és az én szememben kaffka egy is féreg trashélőlény aki minden szopatást megérdemel. de nem azért mert transzi hanem azért mert egy féreg jelleme van.
nem tudom sikerült-e megérteni ezt az érvelést. én azért nem bántok senki mert törpenövésű, transzi vagy vicces színű. én akkor ütök valakit ha féreg jelleme van és másnak árt. ezt úgy hívják h egészséges-koherens morális értékrend.
de mivel retardjobbos ideológiát vallasz (jeszy, altrightos nyelvét beszéled) valószínűleg ezt nem fogod megérteni. de épp leszarom.
A deadnaming vernyákolás mögött fix nem a gyagyásnáci meg a faszpinás védelmezése van, hanem az van kritizálva, hogy ha már Tóta baloldali vagy liberális (bevallom fingom sincs a 2 közti különbségről) akkor legalább a saját képviselt ideológiája miatt tessék már tartózkodni a deadnamingtől, legyen az más egyes emberek által bármekkora elmebaj. Ugyanaz mint buzigyógyító tüntizni majd egymást megkúró vagy fasztverő twinkboyokra és hasonló iparági sztenderd tartalomra recskázni.
Sandor, felreerted, az fb-s white knightok vedtek be nekifutasbol (deadnaming) a trafot es szerelmet.
Ne pirulj mar legy szives, troll a trollnak nem farkasa.
Akar egyáltalán őszintén gyereket, vagy csak ki akarja ezt is pipálni a listán. Tudtommal sosem volt ez fő téma nem kesergett sosem rajta, hogy nincs és minden bizonnyal nem is lesz.
Nem ember. Démon!
A szetáp része. KELL!
Amúgy meg akar ő, csak hát máshogy... Ezt ugye tudjuk.
kikmakukk!?
Hátlyó
szvsz TotaW messze van baloldaltól és a liberálistól is, úgy általában ezek a címkék jobboldalról érkeznek, hogy önmagukat meghatározzák.
Ez a deadnaming Tibi esetében Sodi miatt van, amihez Sodi hozzáér az szaros lesz. Tibi is így járt.
Azért 99,9% az esélye, hogy a többivel együtt ez is elsodikázódik (szerencsére), de ha még meg van az a 0,1%, az is túlságosan sok.
Ingatkanügyek
Ahh értem. Nevével ugyan találkoztam, de tegnap láttam a sodis irományát amiből közel tévesen azt szűrtem le, hogy ő balos vagy liberális. Ahogy te írod, így szerintem ez érthető.
Malacz könyvébe is írt előszót még az ősidőkben.
🕎Endigame🕎
Azt értem, hogy úgy akarja mint egy kütyüt, de azt nem hiszem, hogy igazán szeretne egyet. Ha ne adj Isten valahogy sikerülne neki összehozni, kibaszottul gyűlölné, hogy foglalkozni kell vele, meg sírna, etetni kellene, stb. Aztán folytogatná, mint a Judkát. Szerencsére ettől nem kell tartanunk.
Nem ember. Démon!
Mindkét deadnamező gurulkának szivárványos profilképe volt, és ránézésre egyik sem lehetett több 23-24 évesnél. Gondolom ők ráérnek egész nap buzikkal kapcsolatos hírekre vadászni, és azok alatt kommentben oktatni a jónépet arról, hogy pontosan hogyan kéne viszonyulni hozzájuk ebben az új évszázadban. Tudtad pl, hogy már nem simán homoszexuális valaki, hanem van vagy 20 alfaja annak is? Ez a hópihe generáció el fogja érni azt, hogy minden csoportot addig szegmentálunk, ameddig 1-1 hópihe egyénig el nem jutunk, akik így különlegesnek érezhetik magukat, hogy ŐK MÁSOK, mint a többi buzi.
Az meg külön poén, hogy majd Merci gondolkodik, a Gyagyásnak nem kell!
Vége a hajléktalanságnak! Végre vehetek ingatlant! Persze azt is el fogom piálni meg szívni, de végre van egy "szerelmem", aki legalább ideiglenesen vesz nekem egy kérót. Potom 100-150k euróból megvan. Naaaaa, édesem, a szomszéd Henriettnek is van (aki természetesen anno Hans volt).
Tényleg nem akarok itt mindenféle ideológiai vitákba belemenni, mert ez nem az a hely, csak én mindig halálra röhögöm magam, amikor toleránsék már rettegve izzadnak minden egyes betű felett, hogy épp melyik hópihe ne érezze sértve magát, de még ekkor is mission failed van, mert mégis van valami n+1 kifejezés, amivel pont a sajátjaik kezdenek sivalkodásba :DDD
Hajnali egykor fogja, nyugi.
Nem ember. Démon!
Az a probléma, hogy a mostani fiatal liberális generáció annyira szélsőségesen ultraliberális és politically correct, hogy a 90-es évek old school liberálisai, mint pl TótaW hozzájuk képest már-már konzervatívnak számítanak. Ami nálunk biszex néven fut, az a neoliberális gurulkáknál pán-, és demiszexuális genderfluid homo-leaning queer aromantikus heteroflexibilis poliamorózus. Ami ugyanúgy biszexet jelent magyarul, de ha biszexet mondasz rá, akkor ki leszel javítva, hogy AZ NEM ÚGY VAN, NE FELTÉTELEZD A SZEXUALITÁSOMAT, JÓ?
Mondtam én! Attól hogy kinyalom a faszpinát nyelvtanilag heteró maradok.
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Tru dat.
És pont ezért van az, hogy liberálisnak vélt szerkesztőségek (pl. 444) és emberek (pl. TotaW) sokkal inkább tekinthetőek szabadgonndolkodó polgárpukkasztónak mint ultra toleráns liberálisnak.
És ezért van, hogy a Tibi esetében számonkért tolerancia valójában nem Mercivel szemben hiányzik, hanem szaros, hugyos, tolvaj, élősködő, adócsaló gúnyneve. Mintha pl. egy kancsal biztonságőrre mondanád, hogy Kancsi.
Ilyen viselkedés mellett nincs helye tiszteletnek..
Egyeten pozitívuma, hogy szétkurja a pedofil életet.
fú bazdmeg most elképzeltem hogy milyen lehet arra az arca egy puszit adni
kicsit hányingerem lett
Cseturbéten a squirt-es csajok valami nejlont raknak a lepedőre vagy az alá.
Tényleg, Endre! Cseturbétre nem terveztek műsort? Szerintem már mindegyőtöknek mindegy. Foshná!
az öregedés biztos jele amikor maifiatalok-ozni kezdesz
Tényleg, Endre! Cseturbétre nem terveztek műsort? Szerintem már mindegyőtöknek mindegy. Foshná!
Ne adj nekik ötletet. Elképzelni is rossz.
Nem ember. Démon!
Lehet hogy ez a közös együttműködést majd nagy onlyfans fellendülésként írjuk be a sodipédiába.
endre az onlyfanson miket csináltok majd mejcikével? Bemutathatnátok a viagrás pitonfejést
Légyszi ne kezdjük ezt el, így is kibaszott nehéz követni a napi sokszáz kommentet, senkinek nem hiányzik még több oldalnyi offtopic vitatkozás. NSZKSZ
Tibire pelenka kell, vagy olyan tisztasagi nedvszivo lapok a lepedp ala ami. megszivja magat vizzel de abbolis vagy 20 pakk, ezt naponta ugyse cserélmé egyikőjük sem, szoval marad az, hogy osszehugyozza a matracot, ha lelep majd Endru azon fekve szagolgatja a szaraz hugyot siras kozben
Akár forgathatnának Szupercsapat remake-et is. A Netflix le is adná.
Nem ember. Démon!
Akkor inkább egy Sprinter ("Mercit a Mercinek!" jeligére). Azzal be tudna segíteni a nejének is, ha megint sprintet kérnek tőle a melócsában.
Tényleg, még egy normális ágya sincsen a gyagyásnak :DDDD
Így várod a szerlemedet te barom? Nincs hitvesi ágy?
Mifaaaaaaaaaaaan
Aszt majd Tibi intészi. Mostantól mindent ő intéz. Odaadom neki a hitelkártyámat és ő majd rendbe rakja az életem, mint ahogy az egy jó hitveshez illik. Én hozom a pénzt, ő pedig viszi a háztartást. És így boldogok leszünk, piszony.
Mehetnének kertes házba, vagy legalább egy két hálószobás (gyerekszoba, Hahó!) nagypolgári lakásba. Ezen ne fillérbaszóskodjon már a családapa, agyam eldobom.
🕎Endigame🕎
Majd Merci eldönti, hogy hol alszik. Nehogy már ne tudja megmagyarázni sodinak, hogy miért kell neki ott aludnia, ahol.
De úgyis kell majd macskaalom, kaparófa, új fekhely, ilyesmik.
El adó! Nem tudom hogy mennyit ér, 50-60 éves lehet. Belseje szalma és fa jó sujos.
Hülye! Most vágja épp a tagos videót. *pr*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Szerintem inkább annak a jele, hogy gyorsuló ütemben változik a világ, ezért egyre nagyobbak a generációk közti szakadékok.
Sőt, már generációs szakadékról sem lehet beszélni - 25-30 évesek mondják a 15-20 évesekről, hogy gecire gázosak, pedig ez a két korosztály gyakorlatilag ugyanaz a generáció, 5-10 év van köztük.
Azért egy 25-30 évesre nehéz ráfogni, hogy öregszik.
A retardáltság biztos jele, ha ez az egyetlen, amivel érvelni tudsz.
*Trashvod a kampós orra alatt dörzsöli össze a tenyerét*
Mert sosem nőtt fel. Ez nem teljesen az ő hibája, kurvára elhanyagolták gyerekkorában. Az ő hibája az, hogy sosem akar valódi segítséget, hogy túl léphessen ezen. Neki az kell, hogy valaki ellássa, mint egy csecsemőt, közben azt csinálhasson, ami jól esik neki. Nem vágyik arra, hogy felnőtt legyen. Amit valóban szeretne, az egy újabb Vera néni.
Nem ember. Démon!
Klohek
(
x12)
Jan 30, 2022 09:47:19
x12)
"Fürkészeink" nem tétlenkedtek, Oroszlány környékén hírt kaptak! Nem a gonosz trollok miatt kellett elhagyni a gazdatest Claudiát, hanem a gyenge záró izmok bizony ismét alul müködtek. Az új ágy tele lett hugyozva, merci által! XD
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
seymour schwartz
(
x6)
Jan 30, 2022 09:51:23
x6)
Azért tranyó oldalról retard white knight is akad a Tótánál bőven, ahogy látom.
Hallod, Sodi! Van egy hadseregnyi trollod, akik a szerelmedet "deadnémezik". Szerinted ez neki hogy fog esni? Tessék szépen idejönni és rávenni a trollokat, hogy ezentúl mindenki minimum "cicámnak" szólítsa. Van pár kép, videó illetve vallomás amit várunk tőled, ideje békülni!
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 30, 2022 09:59:04
x2)
Nahat, valamelyik csicskagyasz whiteknight toroltette a sodipediat megemlito kommentemet fb-rol, nem illett az ahendajukba. Nahat.
Beke
Jan 30, 2022 10:00:41
Megjött az itélethozatal, a hetero emberek közül ki vagy tagadva!
Jan 30, 2022 10:00:41
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 30, 2022 10:01:07
x16)
Azért tranyó oldalról retard white knight is akad a Tótánál bőven, ahogy látom.
Bazmeg, mi a kurva anyja az a "deadnaming"????? Már megint lett valami újabb retardált újbeszél orwelli szó???? Ebből egyébként nagyon jól le lehet szűrni, hogy aminek nincs a magyar nyelvben legalább valami közelítő megfelelője, az 100%, hogy valami legújabbkori elmebetegség, ami valami drogos hippi metamfetamintól cseppfolyóssá vált agyából zuhanhatott ki.
A régnemlátott buzidémon
Jan 30, 2022 10:03:16
Azért ezeket nem kell készpénznek venni :)
A tranyó is úgy hazudozik folyamatosan mint a gyagyás élettársa.
Kicsit utána kutakodtam trash csoportban, és volt ő már minden IS. Állította már külön-külön, hogy ő cigány, zsidó, amerikai, német származású. VOlt már diplomás nővér, autószerelő, katona. (Igen, elvileg ez is full kamu, hogy kiskatona volt pedig kurva vicces). Volt már ő ADHD-s, borderline, minden szir-szar mentális betegséget behazudott.
Amúgy egy nem átalakító műtét előtt azért gondolom találkozni kell egy pszichiáterrel, nem csak úgy bemondásra költ rád a TB több milliót. Nem hiszem, hogy egy ennyire mentálisan defektes embernek mint, ahogy ő állítja, megcsinálták volna ezt a procedúrát.
Ok, nem azt mondom, hogy nincs semmi kettyója de a groteszk külsejétől eltekintve, bármelyik Kelet Magyarországi kocsmában találsz hasonló agresszív hőzöngő parasztot.
Igazából a "népszerűségük" is ebből fakad, hogy annyira groteszkül néz ki a Tibi, hogy nehéz komolyan venni azt a szörnyűséget amit leművelnek Judkával. Ha ezt egy melósruhás kopaszodó elhízott faszi csinálná a feleségével mindenki hisztizne, hogy azonnal rakják börtönbe, "agyon kell verni az ilyen rohadékot".
Ezzel szemben, Tibi groteszk külseje miatt az emberek ezt egy bohózatnak tekintik, ahol egyszer a bohócot verik meg, utána a bohóc veri be a fejét egy laptop töltővel a másiknak.
A tranyó is úgy hazudozik folyamatosan mint a gyagyás élettársa.
Kicsit utána kutakodtam trash csoportban, és volt ő már minden IS. Állította már külön-külön, hogy ő cigány, zsidó, amerikai, német származású. VOlt már diplomás nővér, autószerelő, katona. (Igen, elvileg ez is full kamu, hogy kiskatona volt pedig kurva vicces). Volt már ő ADHD-s, borderline, minden szir-szar mentális betegséget behazudott.
Amúgy egy nem átalakító műtét előtt azért gondolom találkozni kell egy pszichiáterrel, nem csak úgy bemondásra költ rád a TB több milliót. Nem hiszem, hogy egy ennyire mentálisan defektes embernek mint, ahogy ő állítja, megcsinálták volna ezt a procedúrát.
Ok, nem azt mondom, hogy nincs semmi kettyója de a groteszk külsejétől eltekintve, bármelyik Kelet Magyarországi kocsmában találsz hasonló agresszív hőzöngő parasztot.
Igazából a "népszerűségük" is ebből fakad, hogy annyira groteszkül néz ki a Tibi, hogy nehéz komolyan venni azt a szörnyűséget amit leművelnek Judkával. Ha ezt egy melósruhás kopaszodó elhízott faszi csinálná a feleségével mindenki hisztizne, hogy azonnal rakják börtönbe, "agyon kell verni az ilyen rohadékot".
Ezzel szemben, Tibi groteszk külseje miatt az emberek ezt egy bohózatnak tekintik, ahol egyszer a bohócot verik meg, utána a bohóc veri be a fejét egy laptop töltővel a másiknak.
Igazából az a ritka amikor nincs más kórja a betegnek.
Az orvosnak csak annyi dolga hogy eldöntse nemi szerep diszfória-e a bolondság tárgya vagy a többi kórkép okozza.
Jan 30, 2022 10:03:16
sittessanyi
(
x7)
Jan 30, 2022 10:05:14
x7)
Nahat, valamelyik csicskagyasz whiteknight toroltette a sodipediat megemlito kommentemet fb-rol, nem illett az ahendajukba. Nahat.
én hanyagolnám ez a retardált whiteknightozást, mert ez jeszy és sodi műfaja. de végül is te árazod be magad.
a kommenteket amúgy tajgi jelentgeti a több tucat nickjével, ott vergődik a kommentfalon
max5enutálnak
(
x47)
Jan 30, 2022 10:05:22
x47)
A deadpitonsz nagyobb probléma!
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jan 30, 2022 10:14:29
x7)
Gyagyás, a kocsitok lehetne egy minivan, mondjuk Renault Kangoo. Ahányszor visszatér a varangy, és megzavarja a dörgölőzést, beteszitek a csomagtérbe, alá egy szarószőnyeget, aztán elviszitek jó messzire. Tehát mercike autó nélkül képtelenség.
Aztán szervizelni is kell, mert Renault Can't goo.
|__o__|
Aztán szervizelni is kell, mert Renault Can't goo.
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 30, 2022 10:20:23
x1)
Endre, a pasidat megruházták Egerben, ezt egy konzervatív, jobboldali, hetero fatászpika nem hagyhatja annyiban.
Induljál meg és baszd szét őket.
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 30, 2022 10:31:03
x6)
Endre, a pasidat megruházták Egerben, ezt egy konzervatív, jobboldali, hetero fatászpika nem hagyhatja annyiban.
Oda kellett volna mennie és ordibálnia hogy "engem üssetek!"
oi
Jan 30, 2022 10:39:56
Endre, a pasidat megruházták Egerben
Mit is várhat az ember, ha degenerált alkesz félcigány tranyóként egy egykori skinhead fővárosba látogat? ¯\_(ツ)_/¯
Jan 30, 2022 10:39:56
Seggbekúrt krónikák
Jan 30, 2022 10:40:32
Tótaw poszt alatt
Jó nagy ostobaságokat olvastam, tisztelet a kivételnek. Freud egész munkásságát kidobhatnák az ablakon. Aki nem tanulmányozta Freudot és Schopenhauer idevonatkozó írását, az nyilván azzal sincs tisztában, hogy kizárólag (primer) a heteroszexualitás lehet elfojtás alatt (pl. szelekciós traumák, elutasítottság folytán), az eltérő szexualitás irányok, ponthogy freudi értelemben már okozatok. Ilyen szempontból Kiss Endre Farkas mint a normálistól eltérő szexualitású egyének gyógyítását vetette föl. Nyilván ezt egy vallási ideológiai és politikai jellegű plauzibilitási struktúrába - kontextusba helyezte, holott a biológia és a pszichoanalízis valamint a filozófiai gondolkodás már utcahosszal megelőzte a pro és kontra ezt a fajta "gondolkodást" ami inkább valamiféle rejtett vagy nyílt elitizmusből fakadó mainstream véleményterror vagy akár vélemény-monopólium.
Jó nagy ostobaságokat olvastam, tisztelet a kivételnek. Freud egész munkásságát kidobhatnák az ablakon. Aki nem tanulmányozta Freudot és Schopenhauer idevonatkozó írását, az nyilván azzal sincs tisztában, hogy kizárólag (primer) a heteroszexualitás lehet elfojtás alatt (pl. szelekciós traumák, elutasítottság folytán), az eltérő szexualitás irányok, ponthogy freudi értelemben már okozatok. Ilyen szempontból Kiss Endre Farkas mint a normálistól eltérő szexualitású egyének gyógyítását vetette föl. Nyilván ezt egy vallási ideológiai és politikai jellegű plauzibilitási struktúrába - kontextusba helyezte, holott a biológia és a pszichoanalízis valamint a filozófiai gondolkodás már utcahosszal megelőzte a pro és kontra ezt a fajta "gondolkodást" ami inkább valamiféle rejtett vagy nyílt elitizmusből fakadó mainstream véleményterror vagy akár vélemény-monopólium.
Jan 30, 2022 10:40:32
Dr Tájfel
Jan 30, 2022 10:41:25
Jan 30, 2022 10:41:25
trolléga
(
x30)
Jan 30, 2022 10:43:59
x30)
Amíg tart a "szerelem" nem lehetne itt a fórumon mindenki sodi helyett Tibor? Csodálatos képek vannak róla, ezt pl egy nem láttam még, igazolványkép púpfalról

"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"

Fehér négyzetek
Jan 30, 2022 10:45:05
Valószínűleg kurva nagyokat hantázik a Gyagyás nője (?) a mentősökről, mint általában mindenről! ;)
Szavakkal mindenkit szétbasz, de egy kalauz is inasba rakta a vonaton! Egy erélyesebb hangtól beszarik és utána kuss van...
Akit ,,megvernek'', az nem így néz ki!
Max egy kijózanító maflást kaptak, de még ez is nehezen hihető!
Gondolom a mentősök kezdték a balhét!
Jó pár év letöltendőre ítélném azokat, akik mentősre támadnak! ;)
Odamennek segíteni, hogy a drogos, alkoholista ne fulladjon meg a saját okádékában, ezek meg rátámadnak...
Juhhúúú!!!
Akit ,,megvernek'', az nem így néz ki!
Max egy kijózanító maflást kaptak, de még ez is nehezen hihető!
Gondolom a mentősök kezdték a balhét!
Jó pár év letöltendőre ítélném azokat, akik mentősre támadnak! ;)
Odamennek segíteni, hogy a drogos, alkoholista ne fulladjon meg a saját okádékában, ezek meg rátámadnak...
Jan 30, 2022 10:45:05
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 30, 2022 10:47:12
x8)
Ez a fogyatékos is menetrendszerűen telefonál utána :D
Szerintem egyszer te is telefonálj már be és mutatkozzál is be Elsőévesként. Akkor elhiszik. Én is azt hittem mert hasonló stílusban kommunikáltok de meg lettem győzve hogy nem.
Jonciii
(
x8)
Jan 30, 2022 10:49:44
x8)
Én is azt néztem. Ha rendesen legépelték volna, az látszana az arcán, el sem tudná rejteni.
sittessanyi
(
x7)
Jan 30, 2022 10:50:29
x7)
-
Jan 30, 2022 10:51:35
Ejnye gyagya! Már megint a kopirájtos képet használtad háttérnek? Nagyon hiányzik neked az a 3. strike úgy érzem
Jan 30, 2022 10:51:35
max5enutálnak
(
x47)
Jan 30, 2022 10:51:53
x47)
Amíg tart a "szerelem" nem lehetne itt a fórumon mindenki sodi helyett Tibor? Csodálatos képek vannak róla, ezt pl egy nem láttam még, igazolványkép púpfalról
Javaslom a Mr. T megnevezést használni
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 30, 2022 10:59:05
x1)
Tótaw poszt alatt
Tényleg, mi van rendőrségi feljelentéssel, végülis megy vissza a sittre a seggbebaszott költőfejedelem?
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 30, 2022 11:02:30
x8)
"A kocsi szépen ott lesz hagyva valahol a Dózsa György út mellett teleszarva-hányva-vérezve,
A Gyagyás pedig még évekig fogja fizetni a biztosítást és a garázst, mert ugye semmmit sem képes lemondani és "A cica jövőhétyen már tyénylek visszajön"."
és majd hozzá teszi Tibi hogy "itt a szarod vidd haza ha kell" :DDDD
A Gyagyás pedig még évekig fogja fizetni a biztosítást és a garázst, mert ugye semmmit sem képes lemondani és "A cica jövőhétyen már tyénylek visszajön"."
és majd hozzá teszi Tibi hogy "itt a szarod vidd haza ha kell" :DDDD
Démon Démon Démon
Jan 30, 2022 11:04:37
És még ő akarja behajtatni Sneci tartozását. Na jó, fel akar bérelni embereket erre a célra. Szerintetek kikre gondolt?
Kozmára, akit majd megállít egy piros lámpa?
Tajgira, aki annyira becsicskul, ha egyáltalán odaér, hogy még ő fizet és kér elnézést?
Jani retardra, aki inkább elmegy venni még 100 doboz cigit, aztán a sérült kezére fogja, hogy miért nem hajtotta be a lóvét?
Mi lesz itt még? Hahotázás biztos, részünkről
Jan 30, 2022 11:04:37
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 30, 2022 11:09:49
x8)
Mercinek üzlettársa is van a vagyonkezelésben. Még csak "Más" a neve, de én Géza báttyára tippelek.
youtu.be/-0kAStI0t3o?t=3302
youtu.be/-0kAStI0t3o?t=3302
Most hogy így írjátok szerintem Géza lesz az és erről szólt a látogatás meg a kölcsön is. Gézát amikor doxolták akkor előkerültek kétes űgyletek meg súlyos múlt valami szomszédja kapcsán, csak akkor nem figyeltem az eseményeket
Fehér négyzetek
Jan 30, 2022 11:12:57
Nem tudom, hogy Márk mennyire akar belefolyni most a Gyagyás egyre zűrösebb dolgaiba, mennyire lesz fogékony arra, ha a tranyó és a harci varangy megjelenik a küszöbén!
(Gondolom, boldogan él a csajjal, csinálja a kis saját megoldását közben!)
Elképzelhető, hogy nem csak combon rúgások lesznek ott...
Gondolom a Gyagyás felajánlotta neki, hogy övé lehet a pénz nagy része, ha visszakéri a borsodi Pábdzsi királytól!
Juhhúúú!!!
(Gondolom, boldogan él a csajjal, csinálja a kis saját megoldását közben!)
Elképzelhető, hogy nem csak combon rúgások lesznek ott...
Gondolom a Gyagyás felajánlotta neki, hogy övé lehet a pénz nagy része, ha visszakéri a borsodi Pábdzsi királytól!
Jan 30, 2022 11:12:57
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2022 11:13:01
x136)
Tibiné hogy is van ez?
A hivatalos barátnőd kénytelen vonatokon, várótermekben csövezni, hogy ne fagyjon meg, te meg a meleg szobában 1 millió fütyivel nézed ezt végig?
Miért nem fizetsz neki szállodát?
És miért az eddigi élettársával van, és miért nem veled?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
A hivatalos barátnőd kénytelen vonatokon, várótermekben csövezni, hogy ne fagyjon meg, te meg a meleg szobában 1 millió fütyivel nézed ezt végig?
trolléga
(
x30)
Jan 30, 2022 11:13:46
x30)
Amúgy Kaffmercivel Kiss Endre Farkas házasodott össze. A profilképe alapján ő egy oltatlanul szabad, fiatal, életerős, hetero, bécsi flokker fatászpika.
Asodi egy mocskos buzeráns 2* oltott recskás munkanélküli.
Asodi egy mocskos buzeráns 2* oltott recskás munkanélküli.
Démon Démon Démon
Jan 30, 2022 11:14:23
Nem lennék meglepve, ha a háttérből ő irányítaná az eseményeket, melyek célja Sodika lehúzása. Nem egy lángelme a faszi, de a többi trash-hez képest egy Einstein.
Jan 30, 2022 11:14:23
tyodika
Jan 30, 2022 11:14:38
Tibiné hogy is van ez?
Hülye vagy. Majd hív ha baj van. Nem hívott, nincs baj.
Jan 30, 2022 11:14:38
sittessanyi
(
x7)
Jan 30, 2022 11:17:21
x7)
Tibiné hogy is van ez?
plusz ha egy szemüvegért családkiirtás jár, akkor miért nincs már úton a púpos hogy egész eger lakosságát lekaszablokázza a szerelme bántalmazásáért?
látod, sneci, lebuktál! nem is igazán szereted mercit! nem mutatod ki az érzelmeidte igazán, amikor számítana. el fog hagyni emiatt...
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2022 11:17:54
x136)
Tibiné reggel bekapcsolja a netet:
"na nézzük hol fagyoskodott éjszaka a szerelmem, kik verték meg, hogyan alázták meg?"
"na nézzük hol fagyoskodott éjszaka a szerelmem, kik verték meg, hogyan alázták meg?"
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 30, 2022 11:18:35
x9)
Az egyik legújabb PC-találmány, bár már van pár éves. A nemváltott személyeknél nem illendő a születéskori nevét használni, mert az sértheti őket. Ami egy teljes faszság, mert nem hivatkozhatsz úgy rá, mintha teljes életében az lett volna a neve.
Netflixen fent van Ricky Gervais Humanity című stand upja, abban van egy tökéletes példa, Caitlyn (született Bruce) Jenner. A fickó olimpiai aranyérmes dekatlonista volt a hetvenes években, aztán 2015-ben kitalálta, hogy ő mostantól nő. Gervais a régi nevén hívta egy Golden Globe-on és ezért ő is megkapta a magáét a Twitteren. De ott van a rohadt sok TV-felvétel a versenyeiről, most akkor visszamenőleg változtassanak meg mindent, mint a sztálini időkben?
Herr Doktor aus Linz
Jan 30, 2022 11:18:44
Herr Kiss, nem írok fel önnek 100 viagrát hetente!
Zuerst pszichológus dann urológus!
Zuerst pszichológus dann urológus!
Jan 30, 2022 11:18:44
Démon Démon Démon
Jan 30, 2022 11:22:09
Tibiné reggel bekapcsolja a netet:
Ő egy adrenalin függő, neki erre szüksége van, majd ha baj lesz, akkor felhív és segítek neki, ez csak műsor, szerintem ez érthető.
De ott van a rohadt sok TV-felvétel a versenyeiről, most akkor visszamenőleg változtassanak meg mindent, mint a sztálini időkben?
Igen, mert ez a nyugati, progresszív liberális irányzat, valójában kulturális marxizmus.
Jan 30, 2022 11:22:09
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 30, 2022 11:27:31
x1)
Ezt az autiloopot nem is értettem a marxizmusról meg az LMBTQ-ról.
Ha az LMBTQ egy marxista ideológia, az semmissé teszi, hogy a Gyagyás twinkboyokra recskázik, pucér gyerekeket nézeget a neten, szaunába meg nudistrandra jár mutogatni a löttyedt faszát és beleszeret egy átműtőtt férfiba?
Tehát hogy egy perverz buzeráns pedofil szatír?
sittessanyi
(
x7)
Jan 30, 2022 11:29:45
x7)
most akkor visszamenőleg változtassanak meg mindent, mint a sztálini időkben?
ez tényleg felháborító!! szintíszta marxizmus, ahogy sneci és jeszy is megmondta
sittessanyi
(
x7)
Jan 30, 2022 11:32:13
x7)
a narancssárga nickedet használd, kicsi zsidó!
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2022 11:32:48
x136)
Tibiné miért nem osztod meg az urad éjjeli videóját?
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 30, 2022 11:33:11
x16)
Nem kell ehhez snecinek meg jeszynek lenni. Az elmebetegségről enélkül is ki lehet mondani, hogy elmebetegség.
Démon Démon Démon
Jan 30, 2022 11:37:09
Szerintem tökmindegy, tudjuk, hogy Sodinak nincs gerince, így a politikai nézeteit úgy csűri csavarja, ahogy neki tetszik. Mindig azt fogja pártolni, ami az aktuális érdekeihez áll közelebb, nem érdekli, hogy ellentmondásba kerül önmagával.
Nem ember. Démon!
Jan 30, 2022 11:37:09
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 30, 2022 11:37:48
x2)
Ertem, csak eleg szanalmas bevedeni a pedonácit es skizo bantalmazo trafot nekifutasbol, mert “deadnaming”.
seymour schwartz
(
x6)
Jan 30, 2022 11:38:18
x6)
Egyébként ha tényleg 40 a vízválasztó, akkor nyugodtan házasodjatok össze, mert Tibci az 50-et biztosan nem fogja megérni, ennek kevesebb a valószínűsége, mint Sodinak. A gyerekproject meg szerencsére éppen ezért felejtős.
Andi
(
x13)
Jan 30, 2022 11:41:38
x13)
Bármi lehet a háttérben, köztük ez is. Gyengének találta a cyberbullying-kártyát, ezért megkérte Mercit, hogy pár forintért legyenek kapcsolatban minimum hétfőig, amikor mutogathatja a méltatlanul bántó üzeneteket.
a jövőnk a tét, majd azt mondjuk a nézőidnek, hogy tréfa volt
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
a jövőnk a tét, majd azt mondjuk a nézőidnek, hogy tréfa volt
broni
(
x45)
Jan 30, 2022 11:44:40
x45)
sodi ment tempolomba??????????????????????
sittessanyi
(
x7)
Jan 30, 2022 11:48:09
x7)
én őket védeni? tőlem jobban kevesen utalják a púpost, és az én szememben kaffka egy is féreg trashélőlény aki minden szopatást megérdemel. de nem azért mert transzi hanem azért mert egy féreg jelleme van.
nem tudom sikerült-e megérteni ezt az érvelést. én azért nem bántok senki mert törpenövésű, transzi vagy vicces színű. én akkor ütök valakit ha féreg jelleme van és másnak árt. ezt úgy hívják h egészséges-koherens morális értékrend.
de mivel retardjobbos ideológiát vallasz (jeszy, altrightos nyelvét beszéled) valószínűleg ezt nem fogod megérteni. de épp leszarom.
rBali
(
x24)
Jan 30, 2022 11:48:40
x24)
Endre, az a hangnem amit párszor megengedtél magadnak a trolleginával szemben olyan alpári és nem férfihoz méltó volt, hogy a linzi szafarimon egy dolgot fogok kérni tőled, mert jó fej vagyok. Hogy vedd le a szemüveged, mert egy ordenáré nagy pofont fogsz kapni tőlem. Nyitott tenyérrel, mást nem érdemelsz. És ezt be fogom hajtani, esküszöm :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ondófoltos linzi lakás
Jan 30, 2022 11:51:27
A deadnaming vernyákolás mögött fix nem a gyagyásnáci meg a faszpinás védelmezése van, hanem az van kritizálva, hogy ha már Tóta baloldali vagy liberális (bevallom fingom sincs a 2 közti különbségről) akkor legalább a saját képviselt ideológiája miatt tessék már tartózkodni a deadnamingtől, legyen az más egyes emberek által bármekkora elmebaj. Ugyanaz mint buzigyógyító tüntizni majd egymást megkúró vagy fasztverő twinkboyokra és hasonló iparági sztenderd tartalomra recskázni.
Jan 30, 2022 11:51:27
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 30, 2022 11:54:19
x2)
Sandor, felreerted, az fb-s white knightok vedtek be nekifutasbol (deadnaming) a trafot es szerelmet.
Ne pirulj mar legy szives, troll a trollnak nem farkasa.
Démon Démon Démon
Jan 30, 2022 11:57:38
gyerekproject
Akar egyáltalán őszintén gyereket, vagy csak ki akarja ezt is pipálni a listán. Tudtommal sosem volt ez fő téma nem kesergett sosem rajta, hogy nincs és minden bizonnyal nem is lesz.
Jan 30, 2022 11:57:38
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jan 30, 2022 11:59:04
x2)
Akar egyáltalán őszintén gyereket, vagy csak ki akarja ezt is pipálni a listán.
A szetáp része. KELL!
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 30, 2022 11:59:09
x2)
Hátlyó
echelen mérnök
Jan 30, 2022 11:59:27
szvsz TotaW messze van baloldaltól és a liberálistól is, úgy általában ezek a címkék jobboldalról érkeznek, hogy önmagukat meghatározzák.
Ez a deadnaming Tibi esetében Sodi miatt van, amihez Sodi hozzáér az szaros lesz. Tibi is így járt.
Jan 30, 2022 11:59:27
Tópart IC
Jan 30, 2022 11:59:53
Most volt időm belenézni a faszpinásék pénteki vonatos produkciójába, mert magam is sokat szoktam utazni a Tópart IC-n.
A járatról tudni kell, hogy nem valódi IC (a Balaton partján Siófok is csak kisváros, a többi hely meg falu, muszáj sok helyen megállni a vonatnak, hogy legyen elég utas).
Azért nevezték el pár éve IC-nek, mert kapcsolnak rá egy klímás, függönyös IC-kocsit is, ahová +300 Ft-os helyjeggyel be tudnak ülni az igényesebb utasok.
Ennyit szívesen ki szoktam fizetni én is (bár Tesco-árufeltöltőként nem keresek valami sokat...), mert az alapáras kocsikba gyakran betévednek részeg, szarszagú csövesek, főleg az ilyen esti járatokon.
Na, és vajon hova ültek ezek a véglények Melyik kocsiban csinált maga alá a varangy?
IGEN...! A +300 Ft feláras kultúrkocsiban! :(
Ezek után már oda sem fogok beülni, ismerve a MÁV takarítási szokásait.
Gyagyás fasz, ha már közös kasszán vagytok a pasiddal, utalj át nekem 10.000 €-t egy autóra... na jó, megengedem, hogy a te neveden maradjonlegalább pályamatricára sem kell költenem, ha hozzád mennek a bírságok.
A járatról tudni kell, hogy nem valódi IC (a Balaton partján Siófok is csak kisváros, a többi hely meg falu, muszáj sok helyen megállni a vonatnak, hogy legyen elég utas).
Azért nevezték el pár éve IC-nek, mert kapcsolnak rá egy klímás, függönyös IC-kocsit is, ahová +300 Ft-os helyjeggyel be tudnak ülni az igényesebb utasok.
Ennyit szívesen ki szoktam fizetni én is (bár Tesco-árufeltöltőként nem keresek valami sokat...), mert az alapáras kocsikba gyakran betévednek részeg, szarszagú csövesek, főleg az ilyen esti járatokon.
Na, és vajon hova ültek ezek a véglények Melyik kocsiban csinált maga alá a varangy?
IGEN...! A +300 Ft feláras kultúrkocsiban! :(
Ezek után már oda sem fogok beülni, ismerve a MÁV takarítási szokásait.
Gyagyás fasz, ha már közös kasszán vagytok a pasiddal, utalj át nekem 10.000 €-t egy autóra... na jó, megengedem, hogy a te neveden maradjon
Jan 30, 2022 11:59:53
seymour schwartz
(
x6)
Jan 30, 2022 12:00:14
x6)
Azért 99,9% az esélye, hogy a többivel együtt ez is elsodikázódik (szerencsére), de ha még meg van az a 0,1%, az is túlságosan sok.
Fehér négyzetek
Jan 30, 2022 12:05:11
Kurvára röhögök, amikor a Gyagyás és a hozzá hasonló keresztény-konzervatívok kiakadnak azon, hogy a mindent és mindenkit elfogadó liberálisok kiröhögik őket azért, ahogy az elveikkel ellentétben élnek!
Néha belefér egy kis kokó szívása egy jachton, luxusprostik seggéről, vagy egy homo gangbang party!
Miért baj ez, hát ők is csak emberek!
A lényeg, hogy minden vasárnap templomba menj... :)
Ez komoly vállalás tőled, te impotens fatászpika! ;)
Juhhúúú!!!
Néha belefér egy kis kokó szívása egy jachton, luxusprostik seggéről, vagy egy homo gangbang party!
Miért baj ez, hát ők is csak emberek!
A lényeg, hogy minden vasárnap templomba menj... :)
Ez komoly vállalás tőled, te impotens fatászpika! ;)
Jan 30, 2022 12:05:11
Ondófoltos linzi lakás
Jan 30, 2022 12:09:00
Ahh értem. Nevével ugyan találkoztam, de tegnap láttam a sodis irományát amiből közel tévesen azt szűrtem le, hogy ő balos vagy liberális. Ahogy te írod, így szerintem ez érthető.
Jan 30, 2022 12:09:00
Penzmento
(
x6)
Jan 30, 2022 12:10:44
x6)
Malacz könyvébe is írt előszót még az ősidőkben.
Démon Démon Démon
Jan 30, 2022 12:13:41
A szetáp része. KELL!
Azt értem, hogy úgy akarja mint egy kütyüt, de azt nem hiszem, hogy igazán szeretne egyet. Ha ne adj Isten valahogy sikerülne neki összehozni, kibaszottul gyűlölné, hogy foglalkozni kell vele, meg sírna, etetni kellene, stb. Aztán folytogatná, mint a Judkát. Szerencsére ettől nem kell tartanunk.
Jan 30, 2022 12:13:41
Fehér négyzetek
Jan 30, 2022 12:14:50
Gyagyás, nagyon jó gumilepedők vannak a gyerekágyra! ;)
A 40 éves barátnőd (?) durva inkontinenciában szenved, ahogy a házi varangya is!
Bár, ahogy ismerlek, heti két tucat türcsi megvásárlása orvosolja majd a helyzetet!
Juhhúúú!!!
A 40 éves barátnőd (?) durva inkontinenciában szenved, ahogy a házi varangya is!
Bár, ahogy ismerlek, heti két tucat türcsi megvásárlása orvosolja majd a helyzetet!
Jan 30, 2022 12:14:50
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 30, 2022 12:17:55
x37)
Mindkét deadnamező gurulkának szivárványos profilképe volt, és ránézésre egyik sem lehetett több 23-24 évesnél. Gondolom ők ráérnek egész nap buzikkal kapcsolatos hírekre vadászni, és azok alatt kommentben oktatni a jónépet arról, hogy pontosan hogyan kéne viszonyulni hozzájuk ebben az új évszázadban. Tudtad pl, hogy már nem simán homoszexuális valaki, hanem van vagy 20 alfaja annak is? Ez a hópihe generáció el fogja érni azt, hogy minden csoportot addig szegmentálunk, ameddig 1-1 hópihe egyénig el nem jutunk, akik így különlegesnek érezhetik magukat, hogy ŐK MÁSOK, mint a többi buzi.
Mejcike
Jan 30, 2022 12:18:13
Vége a hajléktalanságnak! Végre vehetek ingatlant! Persze azt is el fogom piálni meg szívni, de végre van egy "szerelmem", aki legalább ideiglenesen vesz nekem egy kérót. Potom 100-150k euróból megvan. Naaaaa, édesem, a szomszéd Henriettnek is van (aki természetesen anno Hans volt).
Jan 30, 2022 12:18:13
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 30, 2022 12:21:47
x16)
hogy ha már Tóta baloldali vagy liberális (bevallom fingom sincs a 2 közti különbségről) akkor legalább a saját képviselt ideológiája miatt tessék már tartózkodni a deadnamingtől, legyen az más egyes emberek által bármekkora elmebaj. Ugyanaz mint buzigyógyító tüntizni majd egymást megkúró vagy fasztverő twinkboyokra és hasonló iparági sztenderd tartalomra recskázni.
Tényleg nem akarok itt mindenféle ideológiai vitákba belemenni, mert ez nem az a hely, csak én mindig halálra röhögöm magam, amikor toleránsék már rettegve izzadnak minden egyes betű felett, hogy épp melyik hópihe ne érezze sértve magát, de még ekkor is mission failed van, mert mégis van valami n+1 kifejezés, amivel pont a sajátjaik kezdenek sivalkodásba :DDD
púpostulok
(
x2)
Jan 30, 2022 12:24:27
x2)
Endre, remélem nem 11kor kezded a liveot.
Démon Démon Démon
Jan 30, 2022 12:25:17
Endre, remélem nem 11kor kezded a liveot.
Hajnali egykor fogja, nyugi.
Jan 30, 2022 12:25:17
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 30, 2022 12:25:53
x37)
Az a probléma, hogy a mostani fiatal liberális generáció annyira szélsőségesen ultraliberális és politically correct, hogy a 90-es évek old school liberálisai, mint pl TótaW hozzájuk képest már-már konzervatívnak számítanak. Ami nálunk biszex néven fut, az a neoliberális gurulkáknál pán-, és demiszexuális genderfluid homo-leaning queer aromantikus heteroflexibilis poliamorózus. Ami ugyanúgy biszexet jelent magyarul, de ha biszexet mondasz rá, akkor ki leszel javítva, hogy AZ NEM ÚGY VAN, NE FELTÉTELEZD A SZEXUALITÁSOMAT, JÓ?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 30, 2022 12:28:42
x37)
Mert ha valaki férfiként faszt szopott, az ugye minimum biszex, de ő kikéri magának azzal, hogy ő nem is bi, csak bi-curious heteroflexible, tehát ő valójában még heteró, csak szeret faszt szopni. Ami nonszensz, nyilván. Liberálisnak vallom magam, de ettől a hideg ráz konkrétan.
kripli figyelő
(
x12)
Jan 30, 2022 12:28:47
x12)
Gyagyás tényleg egy hídember mert minden generácó szerint nem hetero.
tyodika
Jan 30, 2022 12:32:23
Mert ha valaki férfiként faszt szopott, az ugye minimum biszex, de ő kikéri magának azzal, hogy ő nem is bi, csak bi-curious heteroflexible, tehát ő valójában még heteró, csak szeret faszt szopni. Ami nonszensz, nyilván. Liberálisnak vallom magam, de ettől a hideg ráz konkrétan.
Mondtam én! Attól hogy kinyalom a faszpinát nyelvtanilag heteró maradok.
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Jan 30, 2022 12:32:23
Ásó27
(
x68)
Jan 30, 2022 12:32:30
x68)
Remélem lendíteni azért még szabad
Mifaaaaaaaaaaaan
őpúpossága
Jan 30, 2022 12:38:15
gyagyás ne tévesszen meg a tibi, hogy ő a hercegnőd. Varangyból lesz az igazi hercegnő az első csók után, és képes lesz szíve alatt kihordani az ivadékod
Jan 30, 2022 12:38:15
echelon mérnök
Jan 30, 2022 12:40:21
Tru dat.
És pont ezért van az, hogy liberálisnak vélt szerkesztőségek (pl. 444) és emberek (pl. TotaW) sokkal inkább tekinthetőek szabadgonndolkodó polgárpukkasztónak mint ultra toleráns liberálisnak.
És ezért van, hogy a Tibi esetében számonkért tolerancia valójában nem Mercivel szemben hiányzik, hanem szaros, hugyos, tolvaj, élősködő, adócsaló gúnyneve. Mintha pl. egy kancsal biztonságőrre mondanád, hogy Kancsi.
Ilyen viselkedés mellett nincs helye tiszteletnek..
Egyeten pozitívuma, hogy szétkurja a pedofil életet.
Jan 30, 2022 12:40:21
féregnyulvány
(
x7)
Jan 30, 2022 12:43:05
x7)
gyagyás ne tévesszen meg a tibi, hogy ő a hercegnőd. Varangyból lesz az igazi hercegnő az első csók után, és képes lesz szíve alatt kihordani az ivadékod
fú bazdmeg most elképzeltem hogy milyen lehet arra az arca egy puszit adni
kicsit hányingerem lett
Mehet a műsor
Jan 30, 2022 12:46:01
Gyagyás, nagyon jó gumilepedők vannak a gyerekágyra! ;)
Jan 30, 2022 12:46:01
hotyfolt
Jan 30, 2022 12:47:59
Mário elsodikázva, nyilván nem lettek meg 1 óra alatt a kábelek hozzá
TótaW poszt hetyetye
Köszöni a jó kívánságokat
Bridzsit Bárbó, Csiki Róling hetyetye, mi a hasonlóság kettejük között. Telefonon várja a megfejtéseket Kálmán Olga... Mármint Tibiné
Farka van a cicának betelefonáló :D
Népszavazás hetyetye
Lenácizta snecit, ezért azóta számára "Tóta szörny"
Mi lesz Jutkával betelefonáló. Válasz: Merci az orrára kötötte hogy nincs snecinek beleszólása az ügybe. Gyagyásnak ez megfelel.
Nem érti miért kéne a népszavazás és a magyar gyerekek védelme ellen szavaznia.
A magyar népszavazás valójában desmondról (na nem Janiretardról, hanem) egy amerikai transz gyerekről szól youtu.be/W9Qjiacig6k
Nem érti hogy jön ehhez a 2 negyvenes férfi szerelme
Fulladási rohamocska
"Mikor lesz Mário" betelefonáló
- Régebben konverziós terápiák ellen volt, hogyhogy ratyi lett? - Nem vok ratyi válasz
Tizenéves gurulka, leszarja a Tótaw cikket, trashezi, Endrusozza, tommacskához kiutazás felkérdezés, kocsi felkérdezés. "Az ember legalább a 40. Születésnapján érezze magát Tony Montanának" Szerintem fiatal kora ellenére korrekt felkérdezés volt.
Amire ismét mindenki álló fasszal várt: nem feltétlenül nem Elsőéves. LMBT felvilágosítást tart Endrének.
Endrus nem fluid beállítottságú az biztos, saját bevallása szerint. A reggeli mondandóját idézi vissza trollegina, hogy divigél nélkül férfivá változna, lehet hogy úgy még jobban tetszene snecinek. Erre anyázik gyagya, elküldi a picsába. Mercica melle jobb mint amiket szaunában lát. Egy csomó valódi lóg szerinte. Arról már csak hetyetyézik hogy csomó született nőn is van szilikon mell, ő ezzel az állítólagos 3%-kal nem találkozik
Röhög rajt ahogy Elsőéves elmélyített hangon utánozza Mercicát
Az elembutik marxista ideológia-e hetyetye
Endre "nem tartotta volna jó ötletnek ha anno a "kedvese" kapott volna pubertás-gátlást" :DD
De ilyesmiről amúgy sem beszélgettek Tiborral
Nem szükséges azonos politikai nézeteket vallaniuk a pároknak
A decemberi 600k "költség volt, nem pénz"
Sneci csóró saját bevallása szerint is
1 millió fütyi bejön meg el is megy :DD
nemmelegMárk azzal érvelt hogy amennyit kölcsönkért annyit törlesztett is
Decemberben mondott a Merci egy olyat hogy "elbasztad a pénzünket, nem vagy normális" Endre szerint ez aranyos
Kocsit eladja ha esetleg Merci átbassza
Sneci "megoldja az autóvásárlást", még több hitelecske?
Cyberbully miatt könyörgött a főnökségnél hogy ignorálják a trollok intervencióit. Ezek szerint az x-net betalált.
Betegszabin szaunázás felkérdezés
Mercica nem a pénzre hajt. Most épp csak autóra.
Közös kassza már él, minden vásárlás előtt jóváhagyás szükséges
Röhög rajt amikor azt mondja Elsőéves hogy még annyi fasza sem marad mint ami eddig volt
Mi lesz Lyutkával 2. fejezet
Újabb fulladásocska
Tenné már le mert "elfáradt"
Újabb betelefonáló, tényleg nem tud értelmes dolgot hozzátenni a műsorhoz. 1000 euróért venne sneci kocsi, gondolom fullfing mondta neki hogy ennyiért már kap használhatót. Mercica választaná ki a gépjárművet. Leszólja a betelefonáló Elsőévest, biztos nem volt "megdolgozva" még.
Sneci: A marxista ember beteg, aki LMBTQ-zik az pedig marxista. Asodi nem változott meg attól hogy egy transzneműbe szerelmes.
End credits
TótaW poszt hetyetye
Köszöni a jó kívánságokat
Bridzsit Bárbó, Csiki Róling hetyetye, mi a hasonlóság kettejük között. Telefonon várja a megfejtéseket Kálmán Olga... Mármint Tibiné
Farka van a cicának betelefonáló :D
Népszavazás hetyetye
Lenácizta snecit, ezért azóta számára "Tóta szörny"
Mi lesz Jutkával betelefonáló. Válasz: Merci az orrára kötötte hogy nincs snecinek beleszólása az ügybe. Gyagyásnak ez megfelel.
Nem érti miért kéne a népszavazás és a magyar gyerekek védelme ellen szavaznia.
A magyar népszavazás valójában desmondról (na nem Janiretardról, hanem) egy amerikai transz gyerekről szól youtu.be/W9Qjiacig6k
Nem érti hogy jön ehhez a 2 negyvenes férfi szerelme
Fulladási rohamocska
"Mikor lesz Mário" betelefonáló
- Régebben konverziós terápiák ellen volt, hogyhogy ratyi lett? - Nem vok ratyi válasz
Tizenéves gurulka, leszarja a Tótaw cikket, trashezi, Endrusozza, tommacskához kiutazás felkérdezés, kocsi felkérdezés. "Az ember legalább a 40. Születésnapján érezze magát Tony Montanának" Szerintem fiatal kora ellenére korrekt felkérdezés volt.
Amire ismét mindenki álló fasszal várt: nem feltétlenül nem Elsőéves. LMBT felvilágosítást tart Endrének.
Endrus nem fluid beállítottságú az biztos, saját bevallása szerint. A reggeli mondandóját idézi vissza trollegina, hogy divigél nélkül férfivá változna, lehet hogy úgy még jobban tetszene snecinek. Erre anyázik gyagya, elküldi a picsába. Mercica melle jobb mint amiket szaunában lát. Egy csomó valódi lóg szerinte. Arról már csak hetyetyézik hogy csomó született nőn is van szilikon mell, ő ezzel az állítólagos 3%-kal nem találkozik
Röhög rajt ahogy Elsőéves elmélyített hangon utánozza Mercicát
Az elembutik marxista ideológia-e hetyetye
Endre "nem tartotta volna jó ötletnek ha anno a "kedvese" kapott volna pubertás-gátlást" :DD
De ilyesmiről amúgy sem beszélgettek Tiborral
Nem szükséges azonos politikai nézeteket vallaniuk a pároknak
A decemberi 600k "költség volt, nem pénz"
Sneci csóró saját bevallása szerint is
1 millió fütyi bejön meg el is megy :DD
nemmelegMárk azzal érvelt hogy amennyit kölcsönkért annyit törlesztett is
Decemberben mondott a Merci egy olyat hogy "elbasztad a pénzünket, nem vagy normális" Endre szerint ez aranyos
Kocsit eladja ha esetleg Merci átbassza
Sneci "megoldja az autóvásárlást", még több hitelecske?
Cyberbully miatt könyörgött a főnökségnél hogy ignorálják a trollok intervencióit. Ezek szerint az x-net betalált.
Betegszabin szaunázás felkérdezés
Mercica nem a pénzre hajt. Most épp csak autóra.
Közös kassza már él, minden vásárlás előtt jóváhagyás szükséges
Röhög rajt amikor azt mondja Elsőéves hogy még annyi fasza sem marad mint ami eddig volt
Mi lesz Lyutkával 2. fejezet
Újabb fulladásocska
Tenné már le mert "elfáradt"
Újabb betelefonáló, tényleg nem tud értelmes dolgot hozzátenni a műsorhoz. 1000 euróért venne sneci kocsi, gondolom fullfing mondta neki hogy ennyiért már kap használhatót. Mercica választaná ki a gépjárművet. Leszólja a betelefonáló Elsőévest, biztos nem volt "megdolgozva" még.
Sneci: A marxista ember beteg, aki LMBTQ-zik az pedig marxista. Asodi nem változott meg attól hogy egy transzneműbe szerelmes.
End credits
Jan 30, 2022 12:47:59
-
Jan 30, 2022 12:48:26
Az a probléma, hogy a mostani fiatal liberális generáció annyira szélsőségesen...
Jan 30, 2022 12:48:26
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 30, 2022 12:48:27
x8)
Lenne egy optimális javaslatom az autóra mejcicának!
Ezzel egyben fityiszt mutatnál a snecológiai tanszéknek és praktikus lenne két okból is:
Ha a trollok kirúgatnak meg lehetne próbálni ezzel az árúszállítást Mercinek Linzben, ha az se jön be akkor haza tudtok menekülni Púpszászra vele!
Ezzel egyben fityiszt mutatnál a snecológiai tanszéknek és praktikus lenne két okból is:
Ha a trollok kirúgatnak meg lehetne próbálni ezzel az árúszállítást Mercinek Linzben, ha az se jön be akkor haza tudtok menekülni Púpszászra vele!
Démon Démon Démon
Jan 30, 2022 12:49:24
Ne adj nekik ötletet. Elképzelni is rossz.
Jan 30, 2022 12:49:24
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 30, 2022 12:54:53
x8)
Lehet hogy ez a közös együttműködést majd nagy onlyfans fellendülésként írjuk be a sodipédiába.
endre az onlyfanson miket csináltok majd mejcikével? Bemutathatnátok a viagrás pitonfejést
-
Jan 30, 2022 12:55:03
Légyszi ne kezdjük ezt el, így is kibaszott nehéz követni a napi sokszáz kommentet, senkinek nem hiányzik még több oldalnyi offtopic vitatkozás. NSZKSZ
Jan 30, 2022 12:55:03
féregnyulvány
(
x7)
Jan 30, 2022 12:55:56
x7)
Tibire pelenka kell, vagy olyan tisztasagi nedvszivo lapok a lepedp ala ami. megszivja magat vizzel de abbolis vagy 20 pakk, ezt naponta ugyse cserélmé egyikőjük sem, szoval marad az, hogy osszehugyozza a matracot, ha lelep majd Endru azon fekve szagolgatja a szaraz hugyot siras kozben
Démon Démon Démon
Jan 30, 2022 12:57:40
Akár forgathatnának Szupercsapat remake-et is. A Netflix le is adná.
Jan 30, 2022 12:57:40
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 30, 2022 12:57:59
x9)
Akkor inkább egy Sprinter ("Mercit a Mercinek!" jeligére). Azzal be tudna segíteni a nejének is, ha megint sprintet kérnek tőle a melócsában.
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2022 13:00:25
x136)
Tibiné veszel új franciaágyat vagy a gumimatracon fogtok aludni? Vagy te a gyerekágyon tibor meg a gumimatracon?
echelon mérnök
Jan 30, 2022 13:02:17
Színpadra gyagyás!
Van egy csomó Műsor témád, miért szarod le a videjós karriered?
Jan 30, 2022 13:02:17
Ásó27
(
x68)
Jan 30, 2022 13:02:24
x68)
Tibiné veszel új franciaágyat vagy a gumimatracon fogtok aludni? Vagy te a gyerekágyon tibor meg a gumimatracon?
Tényleg, még egy normális ágya sincsen a gyagyásnak :DDDD
Így várod a szerlemedet te barom? Nincs hitvesi ágy?
Tyodika
Jan 30, 2022 13:03:27
Aszt majd Tibi intészi. Mostantól mindent ő intéz. Odaadom neki a hitelkártyámat és ő majd rendbe rakja az életem, mint ahogy az egy jó hitveshez illik. Én hozom a pénzt, ő pedig viszi a háztartást. És így boldogok leszünk, piszony.
Jan 30, 2022 13:03:27
Penzmento
(
x6)
Jan 30, 2022 13:04:32
x6)
Mehetnének kertes házba, vagy legalább egy két hálószobás (gyerekszoba, Hahó!) nagypolgári lakásba. Ezen ne fillérbaszóskodjon már a családapa, agyam eldobom.
seymour schwartz
(
x6)
Jan 30, 2022 13:05:54
x6)
Egyébként viccen kívül, Sodi szinte minden eddigi emberi kapcsolata erre ment ki, hogy valaki rakja rendbe az életét, valaki mondja meg, hogy mit kell csinálnia. Ezért volt az Andis sírós videó, ezért örült annyira a Fjordos néninek, és most ezt várja Tibitől is.
Ingatkanügyek
Tanulási Görbe
Jan 30, 2022 13:06:15
Majd Merci eldönti, hogy hol alszik. Nehogy már ne tudja megmagyarázni sodinak, hogy miért kell neki ott aludnia, ahol.
De úgyis kell majd macskaalom, kaparófa, új fekhely, ilyesmik.
Jan 30, 2022 13:06:15
trolléga
(
x30)
Jan 30, 2022 13:08:15
x30)
Színpadra gyagyás!
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 30, 2022 13:08:34
x1)
Szerintem inkább annak a jele, hogy gyorsuló ütemben változik a világ, ezért egyre nagyobbak a generációk közti szakadékok.
Sőt, már generációs szakadékról sem lehet beszélni - 25-30 évesek mondják a 15-20 évesekről, hogy gecire gázosak, pedig ez a két korosztály gyakorlatilag ugyanaz a generáció, 5-10 év van köztük.
Azért egy 25-30 évesre nehéz ráfogni, hogy öregszik.
Fehér négyzetek
Jan 30, 2022 13:09:17
Húpasztmek, most hallgatom vissza a Gyagyás tegnapi lájf-ját!
Azok a fejek, mikor a trolleginával beszélget, tiszta Jámbor Jack! :)
Juhhúúú!!!
Azok a fejek, mikor a trolleginával beszélget, tiszta Jámbor Jack! :)
Jan 30, 2022 13:09:17
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 30, 2022 13:09:29
x37)
A retardáltság biztos jele, ha ez az egyetlen, amivel érvelni tudsz.
Ondófoltos linzi lakás
Jan 30, 2022 13:13:09
*Trashvod a kampós orra alatt dörzsöli össze a tenyerét*
Jan 30, 2022 13:13:09
max5enutálnak
(
x47)
Jan 30, 2022 13:15:40
x47)
Ebben ideológiailag baromi nehéz megfejtést találni. Mert én is azt vallom, hogy aki biza faszt szopott férfi létére, az vagy meleg, vagy biszex. Mondhatni én is ósulis libernyák vagyok, akinek sok a mai libernyàkság több témában. De honnan vesszük, hogy nekünk van igazunk? A szüleink is egy egyszerűbb világban szocializálódtak, ezért 90%ban őrültségnek gondoltam mindent, ami tőlünk jött. Aztán, hogy kinek lett igaza, azt az idő döntötte el.
De aki ilyen kommentvadászó hópihe, az nem ideológiai alapon hülye szerintem, hanem csak úgy szimplán. Meg aki ennyit harcol az árnyalatok árnyalataiért az is mintha valami mást keresne, csak ebbe kapaszkodik bele.
Na de a lényeg, hogy Mr. T nem azért Tibi, mert mindenki, köztük Tóta is az összes transznemű nyomorán akar gúnyolódni, hanem azért, mert úgy viselkedik, mint Tibi.
De aki ilyen kommentvadászó hópihe, az nem ideológiai alapon hülye szerintem, hanem csak úgy szimplán. Meg aki ennyit harcol az árnyalatok árnyalataiért az is mintha valami mást keresne, csak ebbe kapaszkodik bele.
Na de a lényeg, hogy Mr. T nem azért Tibi, mert mindenki, köztük Tóta is az összes transznemű nyomorán akar gúnyolódni, hanem azért, mert úgy viselkedik, mint Tibi.
Fehér négyzetek
Jan 30, 2022 13:17:14
Jeszenszky??? :)
Ő sokban hasonlít rád, Gyagyás! ;)
Legalább olyan jó DJ, mint amilyen programozó te vagy!
Ugyanúgy utáljátok (alázzátok) a nőket és a saját apátokat!
Juhhúúú!!!
Ő sokban hasonlít rád, Gyagyás! ;)
Legalább olyan jó DJ, mint amilyen programozó te vagy!
Ugyanúgy utáljátok (alázzátok) a nőket és a saját apátokat!
Jan 30, 2022 13:17:14
Démon Démon Démon
Jan 30, 2022 13:17:25
Egyébként viccen kívül, Sodi szinte minden eddigi emberi kapcsolata erre ment ki, hogy valaki rakja rendbe az életét, valaki mondja meg, hogy mit kell csinálnia. Ezért volt az Andis sírós videó, ezért örült annyira a Fjordos néninek, és most ezt várja Tibitől is.
Mert sosem nőtt fel. Ez nem teljesen az ő hibája, kurvára elhanyagolták gyerekkorában. Az ő hibája az, hogy sosem akar valódi segítséget, hogy túl léphessen ezen. Neki az kell, hogy valaki ellássa, mint egy csecsemőt, közben azt csinálhasson, ami jól esik neki. Nem vágyik arra, hogy felnőtt legyen. Amit valóban szeretne, az egy újabb Vera néni.
Jan 30, 2022 13:17:25
55 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Látszik hogy nem ismerik a Tibort * ásít *